HELG I OSLO: Skyting på åpen gate mellom innvandrere, masseslagsmål, kniver og påsatte bilbranner

Brann i flere biler på Godlia – NRK Vi er på stedet. Ingen har blitt truffet av flasker som ble kastet. Personene som gjorde dette har gått fra stedet. — OPS Politiet Oslo (@oslopolitiops) August 30, 2018 # Oslo Politiet er på Lambertseter i forbindelse med en slåsskamp mellom to fotball lag. Dette har skjedd […]

SVERIGE ANNO 2018: Skyting, drap, skyting, drap, bomber, drap

19. mai, Malmø = 1 drept 28. mai, Malmø = 1 drept 7. juni, Stockholm = 5 skutt 18. juni, Malmø = 6 skutt – 3 drept 21. juni, Malmø = 1 drept 23. juni, Malmø = 1 skutt 30. juni, Helsingborg = 4 skutt 3. juli, Malmø = 1 skutt 3. juli, Örebro = […]

Bråk og skyting på Stovner og Vestli – maskerte gjenger – tomhylse funnet inne på pizzarestaurant

Skytingen fortsetter i Oslo denne våren. Denne helgen har det vært rapportert om høye smell, avfyring av skudd og bråk mellom store mengder personer i de innvandrertette byområdene Stovner og Vestli. Politiet skal blant annet ha funnet en tomhylse inne på en pizzarestaurant.

Holmlia-skytteren Asad Abdulle (21) meldte seg for politiet – siktet for drapsforsøk

Somalieren Asad Abdulle Aidaruus, som skjøt en 18 år gammel mann i beinet i Oslo på tirsdag, har vært internasjonalt ettersøkt etter drapsforsøket. I går meldte han seg for politiet i hovedstaden. Skytingen fant sted på ettermiddagen foran barn og handlende på Holmlia senter.

DAGENS BILDE: Skyting meg her og skyting meg der…

For to dager siden var det en ny skyteepisode i Oslo. Denne gang på Holmlia senter, midt blant barnefamilier og butikker. Dette er bare en av en rekke alvorlige hendelser i Oslo det siste året, der det har blitt brukt skytevåpen mot utesteder, restauranter og enkeltpersoner. Men de rødgrønne mener kanskje det er verdt prisen for å ha et flerkulturelt samfunn?

YOUTUBE-SKYTINGEN: Drapskvinnen var iransk – mislikte at Youtube sensurerte hennes videoer om dyremishandling, veganisme og trening

Det var Nasim Aghdam (39) som i går åpnet ild inne på Youtube sitt hovedkvarter i California. Aghdam hadde i lenger tid bygget opp et hat mot den sosiale nettgiganten som følge av at hennes videoer ble sensurert eller fjernet fra plattformen. Hun skal ha skutt og skadet fire mennesker før hun tok sitt eget liv. Medias tidligere omtale av kvinnen som «hvit med et hodeskjerf», var i så måte feil.

Skyting her og skyting der – mandag morgen i Oslo

Politiet i hovedstaden vår måtte rykke ut til tettstedet Lambertseter på Oslo syd der det rett etter midnatt ble rapportert om skyting. Noen timer senere kom en ny melding om skyting inn til sentralen. Denne gang i det svært innvandrertette boligområdet Bjørndal ved Holmlia. Der fant politiet en mann som var alvorlig skutt. Politiet skal holde en pressekonferanse om hendelsene i løpet av dagen.

OSCAR-HYKLERIET: Kjendiser som ønsker våpenforbud beskyttet av «vegg med 500 bevæpnede politimenn»

Hollywood-eliten, venstreorienterte medier og politikere er alle enige. Innehav av våpen er en uting. Men kun for lovlydige og skattebetalende borgere som vil beskytte seg selv mot kriminalitet. Når de førstnevnte skal ut og vise seg har de både topptrente vakter med våpen og som under Oscar-gallaen i går kveld, en liten hær med maskingevær og skarpskyttere. Dobbeltmoralen kan ses fra månen.

Ny skyteepisode på Holmlia – ambulanse behandlet skuddskadet mann

Holmlia opplevde i kveld en ny skyteepisode midt i et boligfelt med barnefamilier. Den siste fant sted i oktober i fjor utenfor en Spar-butikk. Politiet melder at den skuddskadde blir behandlet av ambulanse på stedet. Man søker nå etter en bil som kjørte fra stedet etter skytingen.

Svensk politisjef: «Den grove gjengkriminaliteten er verre enn noensinne»

Den grove gjengkriminaliteten i Sverige er i dag verre enn den noensinne har vært. Det sa rikspolitisjef Dan Eliasson i SVTs Agenda på søndag. Dessuten minsker antallet oppklarte voldsforbrytelser, ifølge statistikk fra politiet.

111 skyteepisoder og 17 drept i Stockholm i 2017 alene

Stockholm slår nye «rekorder» i skyteepisoder og dødelig vold. Hittil i år har 111 bekreftede skyteepisoder funnet sted, og hele 17 personer har blitt drept. Det rapporterer Mitt i Stockholm på lørdag, som har fått innsyn i politiets eget register over såkalte bekreftede skyeepisoder. Byer som Gøteborg og Malmø har en lignende og skremmende utvikling.

Hundrevis av politimikrofoner utplassert i svenske bydeler – skal høre kvinner skrike

For første gang i Sveriges historie skal politiet nå overvåke Stockholms forsteder ved hjelp av lyd-detektorer. Mikrofonene skal blant annet identifisere skrik og automatisk gi alarm til politiet, skriver den svenske avisen SvD.

OSLO: Masseslagsmål ved Torshov, afrikaner pågrepet for skyting i sentrum og tyveri ved Skøyen

Et nytt masseslagsmål fant sted ikke langt fra Akerselva i Oslo i går. Politiet skal ha fått inn mange meldinger og patruljebiler og ambulanser ble sendt ut. I tillegg var det en person med skytevåpen som skjøt mot butikkfasader ved Stortorvet/Grensen.

HOLMLIA: Mann skutt i hodet og nakken – oppgjør i det kriminelle innvandrermiljøet

En mann i 20-årene skal ha blitt skutt i hodet og nakken utenfor et boligfelt på Holmlia i natt. Det hele skal ha vært et internt oppgjør i det utenlandske kriminelle miljøet i hovedstaden. Søndre Nordstrand, der hendelsen fant sted, er en minoritetsbydel for etniske nordmenn. Politiet leter fremdeles etter gjerningsmennene.

LAS VEGAS: 59 drept – 515 skadet – skytteren drept – ISIS tar på seg ansvaret SE LIVE VIDEO

En person skal ha begynt å skyte under en konsert i Las Vegas i går kveld. Mannen skal ha vært i 32. etasje i et hotell ved konserten med skytevåpenet. Han skal være drept av politiet. Man jakter nå en asiatisk kvinne som man tror har forbindelse til skytteren.

Afroamerikanere skyter og dreper hverandre i rekordtall – USA ser ny økning i kriminalitet

Voldelig kriminalitet har økt i USA for andre året på rad. Det er Obama-byen Chicago og andre demokrat-styrte byer som Los Angeles, Detroit og Baltimore som drar opp statistikken. Ifølge tallene utgjør afroamerikanere de fleste ofrene. Men statistikken viser også hva mediene ikke tør å snakke om, at det er afroamerikanerne som står bak kriminaliteten og ikke politiet.

SOMMER I OSLO: Drap og skyting på åpen gate i sentrum – skudd avfyrt mellom etniske klaner på boligfelt

Man trenger ikke reise til Malmø for å oppleve de mest negative konsekvensene av det flerkulturelle samfunnet. Vår egen hovedstad har for lengst blitt innviet som en fargerik by, promotert som «OXLO», av myndighetene. Det innebærer ikke bare en smule mer kulørt befolkning og krydret mat på restaurantene, men også skyting, drap og klanoppgjør på åpen gate.

Ikke-vestlige innvandrere bak 9 av 10 skuddepisoder i Sverige

Unge menn med innvandrerbakgrunn ligger bak nesten alle drap og drapsforsøk som skjer med skytevåpen. Det viser en fersk undersøkelse gjort av den svenske avisen DN.se. De fleste mennene har bakgrunn fra Midtøsten og Nord-Afrika. Ikke en eneste er finsk, til tross for at det er en av de største innvandrergruppene i Sverige.

LIVE STREAM: Terrorist kjørte lastebil inn i folkemengde i Stockholm – minst fire døde – 15 skadde

Frieord oppdaterer fortløpende. En lastebil skal ha kjørt inn i en folkemasse og Åhlénsvarehuset i Stockholm rundt klokken 15.00 Det skal ha vært en skuddepisode ved Fridhemsplan en time senere, ifølge flere medier Det skal ha kommet opplysninger om en mann med våpen og skudd avfyrt også i city Minst tre personer skal være drept, […]

TERROR I TYSKLAND: Mann kjørte inn i fotgjengere med bil – skutt av politiet

Det er ennå uklart om årsaken til drapsforsøket/terrorhendelsen. Frieord kommer tilbake med mer. Hendelsen kommer bare to måneder etter at en muslimsk terrorist kjørte en lastebil inn i et kristent julemarked i Berlin og drepte 12 og skadet 56 mennesker. Den muslimske rasisten het Anis Amri og kom fra Tunisia. Les mer: Muslimsk terrorist kjørte […]

Paris skremt av muslimsk terror – setter opp skuddsikre glass rundt Eiffeltårnet

Det verdenskjente landemerket Eiffeltårnet i Paris vil snart få et 2.5 meter høyt skuddsikkert glass rundt seg. Tiltaket skal sikre besøkende turister mot (muslimske red. anm.) terrorangrep fortalte byens myndigheter på torsdag. Les også: Terrorangrep i Paris – 12 døde – politimann henrettet av islamister Glassveggene vil koste 20 millioner euro, eller rundt 160 millioner […]

Obamas arv: 1.044 drap og 5.742 skyteepisoder i Chicago og Los Angeles i 2016

Da Obama vant presidentvalget i 2008 ble han hyllet unisont av media og de etablerte politiske elitene i USA og resten av verden. Det var nærmest en ny messias som hadde ankommet og med sine talegaver og lovnader om «hope» og «change», så fikk han alt fra nobelpriser til fritt spillerom omtrent før han hadde […]

Det nye Sverige: 6-åringer redde for å bli skutt hvis de går på lekeplassen

I Harmosdal i Malmø bor innbyggerne i lammelse og skrekk etter at en person ble henrettet på åpen gate. Mannen skal ha blitt skutt 22 ganger og det er bare en av svært mange skyteepisoder de siste årene. Les også: Krig i Malmø: Fire skuddepisoder på en dag – mann drept, bussjåfør og barnefamilie beskutt […]