Tagged: skyting

Paris skremt av muslimsk terror – setter opp skuddsikre glass rundt Eiffeltårnet

Paris skal bruke rundt 160 millioner kroner på å bygge en beskyttende barriere rundt Eiffeltårnet. Det inkluderer skuddsikre glass og sikkerhetskontroller. Paris har opplevd en rekke muslimske terrorangrep de siste årene, det siste sist uke da en en mann bevæpnet med machete skrek "Allahu Akbar" og angrep sikkerhetsvakter utenfor museet i Louvre.

TERROR I SPANIA: Mann skriker «Allahu Akbar» og åpner ild i supermarked

En bevæpnet mann skal ha skreket "Allahu Akbar" og begynt å skyte inne i et supermarked i Ourense-regionen nordvest i landet. Mannen skal også ha båret på bensin og våpenkrutt. Flere handlende skal ha vært i butikken, men ingen skal ha blitt drept. Mannen skal ha en historie med psykiske problemer og bor ved siden av supermarkedet. En ansatt bekrefter at mannen kom inn i butikken og ropte ut arabiske fraser før han begynte å skyte. Mannen skjøt også mot politiet med våpenet sitt. Hele situasjonen ble avverget av at mannen gikk tom for ammunisjon.

Obamas arv: 1.044 drap og 5.742 skyteepisoder i Chicago og Los Angeles i 2016

President Barrack Obama vil avgå som en av de minst suksessfulle presidentene i amerikansk historie. Rekordhøy kriminalitet, raserelasjoner på bunn-nivå, dobling av gjelden og involvering i krig og konflikter uten sidestykke, resulterte i at Obamas parti tapte alle viktige posisjoner under valget i november ifjor. Inkludert presidentskapet.

Helg i Oslo: Skyting på åpen gate, kvinne knivstukket, våpentrusler og masseslagsmål

Da var det tid for en titt på hva som skjer i Oslo-gryta igjen. Først ut var det en skyting i Hausmannsgate. Politiet brukte store styrker for å finne gjerningsmenn som befant seg i en bil, men søket var uten resultat. På Rodeløkka skal en kvinne ha blitt stukket med kniv og måtte kjøres til sykehus. Gjerningsmann skal være pågrepet. På Tåsen skal en beboer ha blitt truet med et skytevåpen. Politiet ankom stedet og fant en softgun. Mistenkte blir anmeldt for trusler med skytevåpen. I Storgata skal det i natt ha vært et større slagsmål. Mellom 20-30 personer skal ha vært involvert. Politiet har foreløpig ikke meldt om personskader.

Nyhetsredaktør i TV2 var kjæreste med radikal jihadist

TV2 har nylig ansatt sin langtidsansatte krimreporter Karianne Solbrække som nyhetsredaktør. Hun ble avslørt som kjæresten til den radikale jihadisten Arfan Quadeer Bhatti da han ble dømt for medvirkning til terrorangrepet mot synagogen i Oslo.

Aktor fortviler: «Innvandrergjengene driter i oss og våre verdier»

- To særskilte punkter gjør den moderne gjengkriminaliteten annerledes enn den vi kjenner fra før (les: monokulturelle Sverige). Gjengene driter i oss og våre verdier på ordentlig. Og brutaliteten. (les: flerkulturelle Sverige). Ordene kommer fra aktor i Gøteborg, Thomas Ahlstrand.

Skyting, narkotika og kidnapping – utenlandske gjenger terroriserer Oslo

Kidnapping, narkotikasalg, torpedovirksomhet og skyting på åpen gate. Det er det nye Oslo som viser seg fra sin mest mørke side. Politiet innrømmer nå at de er bekymret for utviklingen etter at kriminelle utenlandske gjenger i Oslo har fått kontakt med den svært farlige albanske mafiaen i Sverige. Det hele fikk nasjonal oppmerksomhet i media for to uker siden da en person ble kidnappet på åpen gate rett foran forskrekkede barnefamilier på Ljan i Oslo.

Skyting på Lambertseter i Oslo – politiet har funnet patronhylser

Politiet i Oslo rykket rundt 01-tiden i natt ut til Lambertseter der det var rapportert om skyting og smell. På plass fant politiet flere patronhylser og pågrep to personer. Flere andre personer skal ha løpt fra stedet og politiet er på utkikk etter disse. Hendelsen kommer i kjølvannet av en rekke voldelige oppgjør rundt omkring i Oslo det siste året. Dette har vært i forbindelse med oppgjør mellom innvandrerbander om salg av narkotika og hvem som kontrollerer hvilke områder av hovedstaden. Om denne skyteepisoden er forbundet med dette vites ennå ikke.

Politiets Fellesforbund advarer mot «svenske tilstander»

Sverige opplever nå det som ikke kan kalles for annet enn en "lavintensitetskrig" utført av personer med ikke-vestlig opprinnelse, ikke sjelden med muslimsk bakgrunn. I går gikk leder i Politiets Fellesforbund ut i NRK og advarte mot at man nå begynner å se de samme krisetegnene også i Norge.

Flere skuddepisoder i Stockholm i går kveld – politiet angrepet

Expressen kan fortelle at politiet har registrert flere skuddepisoder i den svenske hovedstaden i går kveld. En av skyteepisodene fant sted ved en t-banestasjon. Politiet skal ha funnet patronhylser og etterforsker saken som mordforsøk. I tillegg ble en politipatrulje angrepet med fyrverkeri, en typisk metode utøvd av minoritetsungdom i forstedene til hovedstaden.

SwedenWatch – ny nettside som avslører virkelighetens Sverige

En ny nettside har sett dagens lys i Sverige. SwedenWatch skal følge med på og holde leserne oppdaterte på den enorme kriminaliteten som vårt naboland sliter med. Nettsiden vil også vise et oversiktskart som får røde punkter på bestemte geografiske plasser der en kriminell handling blir registrert.

Prest fikk halsen skåret over i terrorangrep mot kirke i Frankrike

To muslimske menn bevæpnet med kniver tok flere kristne som gisler i en kirke i Normandie i Frankrike i dag tidlig. En prest, to nonner og to kirkegjengere var blant gislene. Presten som var 84 år gammel, skal ha fått skåret over halsen, før politiet stormet kirken og drepte de to gisseltakerne. Ny informasjon fra franske medier sier at gisseltakerne skal ha ropt ut utsagn om terrorgruppen IS.

LIVE TV: Flere drept etter masseskyting ved kjøpesenter i Munchen

Flere mennesker skal være drept da en eller flere personer med våpen begynte å skyte ved et kjøpesenter i den tyske byen Munchen i kveld. Filmer tatt med mobilkameraer viser hvordan en mann åpner ild mot tilfeldig forbipasserende utenfor en McDonaldsrestaurant. Frieord vil sende live-feed fra TV og oppdatere fortløpende.

Pakistanere skjøt vilt ved Egon familierestaurant på Lørenskog – ni arrestert

Barnefamilier og ansatte kastet seg på gulvet da nærmere et dusin pakistanere braket sammen i et slagsmål rett ved uteserveringen til Egon restaurant utenfor Triaden kjøpesenter på Lørenskog. Det var på torsdag kveld at det ble avfyrt flere skudd som blant annet traff i vinduene til restauranten. En gjest som satt på uteserveringen skal ha vært nære å bli skutt.

Muslimske gjenger skjøt og angrep kristne flyktninger i fransk flyktningleir

Det er et faktum at muslimer bedriver utstrakt religiøs forfølgelse av kristne i Midtøsten. Også i Europa kan man se at muslimene oppretter egne områder der de slår seg ned og fordriver lokalbefolkningen. Jøder i Europa har også sett seg nødt til å flytte fra enkelte byer i Sverige og Frankrike etter trusler, vold og drap. Nå eskalerer denne konflikten med den økte flyktningstrømmen, der muslimske flyktninger skyter på og angriper kristne flyktninger.

Syed Farook (28) og Tashfeen Malik (27) bak massakren i San Bernadino

Det skal ifølge amerikanske medier være den svært troende muslimen, Syed R. Farook, som skal stå bak massakren i San Bernadino igår. 14 mennesker skal ha blitt drept og minst 18 er skadet av Farook og Tashfeen Malik, idet de gikk inn på et rehabiliteringssenter for handikappede og begynte å skyte.

Muslimsk feiring i Norge og Danmark endte i bråk, slåsskamper og skyting

Ifølge Osloby.no skal en sjiamuslimsk marsj i Oslo sentrum ha endt i slåsskamper og steinkasting. Store politiforsterkningen måtte tilkalles for å holde muslimene i ro. I Danmark gikk volden ett steg lenger og man skjøt med skarpe skudd under det som omtales som "et gigantisk opptog", av den danske storavisen Berlingske Tidene.

Somalisk kvinne skutt av politiet i Oslo sentrum

En somalisk kvinne som prøvde å drepe et barn med kniv på gata i Oslo sentrum, skal ha blitt skutt av politiet. Den somaliske kvinnen skal ha uttalt at hun "ønsket å drepe noen" og prøvde å hogge et barn som var i nærheten av henne. Barnet slapp uskadd fra hendelsen.

Peggy Hubbard raser mot svart kriminalitet og selvgodhet

Den siste uken har USA blitt rammet av flere grove voldsepisoder. Flere av dem med rasistiske motiver. Først ble to hvite reportere skutt og drept på direkten i Virgina. Morderen var en afroamerikansk mann. Så ble en hvit politimann henrettet på åpen gate, også han av en afroamerikaner. I tillegg har det vært flere alvorlige overfall og angrep på politiet i flere byer. Norske medier som pleier å vinkle det mot rasisme når hvite dreper sorte, har ikke valgt å velge denne linjen i de sakene nevnt ovenfor, ennå det finnes klare beviser for at det var rasisme som var motivene i begge sakene. Stadig flere afroamerikanere tar imidlertid et oppgjør med denne dobbeltmoralen som media og venstrevridde organisasjoner stadig står for.

Innvandrerjente: «jeg tør ikke å bo her lenger»

Sist uke ble det arrangert en demonstrasjon i Malmø mot innvandrervolden i byen. Mange innvandrere deltok i demonstrasjonen, blant dem en ung innvandrerjente ved navn Malak Al-Hashhoush. - Vi jenter kan ikke være ute og spasere. Man er hjemme og ser på TV og så plutselig hører man en eksplosjon. Man våkner på natten. Det er forferdelig.

56 skutt og 12 drept i Obamas hjemby

Millionbyen Chicago er kjent som USA's historiske gangsterby, med blant annet Al Capone som sin mest kjente kriminelle innbygger. Nå ser det ut som om byen ønsker å beholde den lite flatterende omtalen i det nye århundret også. Under helligdagen Memorial Day ble over 56 mennesker skutt og 12 drept på gatene i president Obamas hjemby.

VG og NTB lyver om politidrapet på Michael Brown

I gårsdagens VG kan vi lese en artikkel om situasjonen i byen Ferguson, Missouri. Det er nå over tre måneder siden den afroamerikanske Michael Brown ble skutt og drept av en hvit politioffiser. Artikkelen går langt i antyde at drapet på Brown var uprovosert og at lokalbefolkningen har rett i demonstrere mot politivold.