Tagged: Sigøynere

Arrestert: Sigøyner bak det brutale overfallet på T-banen i Tyskland

Frieord kunne den 8. desember dele en video med våre lesere der en kvinne blir sparket ned en trapp på en T-banestasjon i Berlin. En større politietterforskning ble igangsatt og nå er hovedpersonen bak overfallet funnet. Svetoslav Stoykov (27), en sigøyner fra Varna i Bulgaria, sitter nå arrestert hos tysk politi.

Fire sigøynere stoppet av politiet i Drammen

Politiet stoppet tirsdag en bil som kjørte vinglete ved Drammenshallen. I bilen satt det fire rumenske statsborgere. Samtlige av de fire ble innbrakt av politiet, men en av dem ble også pågrepet. Mannen skal være etterlyst av politiet og det foreligger utvisningsvedtak på ham.

Romkvinner tatt med 22.000 reseptbelagte piller i Oslo sentrum

To romkvinner med rumensk statsborgerskap er varetektsfengslet av politiet etter en kontroll i Oslo sentrum. Da fant politiet over 22.000 narkotiske tabletter. Kvinnene hadde også 63.000 kroner i kontanter. Det er ingen hemmelighet at romfolk forsyner narkomane med reseptbelagte medisiner og narkotika i hovedstaden. Narkotikasalget foregår under dekke av salg av bladet "Folk er folk" og tigging på gaten.

Danmark: Innvandrerkriminalitet doblet på seks år

En ny rapport fra den nasjonale politikommisjonen i Danmark fastslår at organisert kriminalitet begått av innvandrere har økt betraktelig, blitt mer spesialisert og er en større trussel enn noen gang tidligere.

Sprøytespisser, narkotika og avføring – sigøynere ødelegger Botanisk hage i Oslo

Myndighetenes og politikernes manglende vilje og evne til å beskytte hovedstadens innbyggere er et kronisk problem for alle som bor i Oslo. Denne gangen er det Botanisk hage som trues med nedleggelse da man ikke lenger kan garantere besøkende eller ansatte sin sikkerhet. Tilreisende sigøynere bruker hagen som sentral for narkotikasalg og som offentlig toalett. "Situasjonen er svært alvorlig med forsøpling og kriminell aktivitet", sier ordfører i Oslo, Marianne Borgen fra SV.

Romanifolk i slagsmål på folkebiblioteket i Trondheim

120 romanifolk hadde samlet seg i folkebiblioteket i Trondheim sentrum onsdag kveld. Men det som skulle være et rolig møte utartet seg til et slagsmål hvor blant annet en kvinne i 60-årene skal ha blitt sparket i ryggen og brakk en arm og en fot i fallet. Ambulanser og politi måtte tilkalles før møtet til slutt ble avbrutt som følge av bråket. Politiet skal ha beslaglagt både kniver og stokker.

Sarpsborg-kvinne voldtatt av sigøyner i omstridt romleir i Fredrikstad

I 2014 fikk et rødgrønt flertall igjennom at det skulle opprettes en såkalt romleir på Kiæråsen på Lisleby i Fredrikstad. Fra denne leiren har organiserte tiggerbander tigget, stjålet, ranet og forsøplet Østfold-kommunene. En av de som sto på for å opprette romleiren var SV-politiker Camilla Eidsvold. Dette er den andre voldtekten på to år utført av sigøynere i Fredrikstad.

Romfolk bæsjet ned lekeplass for barn i Drammen

En lekeplass for barn i Drammensområdet ble på mandag brukt som offentlig toalett av en større gruppe romfolk med rumensk statsborgerskap. Avføringen kunne blant annet sees rett ved siden et lekestativ.

17 millioner kastet bort på handlingsplan for norske romfolk

I 2009 lanserte Oslo kommune og Arbeids- og inkluderingsdepartementet en handlingsplan for å bedre levevilkårene og diskrimineringen av romere i Oslo. Siden da har over 17 millioner kroner blitt brukt på prosjektet. Nå viser en rapport at alt arbeidet og pengene har vært bortkastet.

«Rasist», «hore», «fitte» – frivillige ble angrepet av romfolk

"FY FAEN", sier den frivillige arbeideren Linda Eriksson om romfolket i Gøteborg etter hennes opplevelser under en utdeling av klær og mat til byens hjemløse. Plutselig dukket det opp store mengder romfolk og andre utlendinger og tok for seg av det som var innsamlet til de hjemløse i byen.

Sigøyner dømt for å ha kuttet strupen på sønnen i Oslo – overlevde mirakuløst

En 58 år gammel sigøyner fra Romania er i Borgarting lagmannsrett dømt til fengsel i 5 år og 6 måneder for drapsforsøk på sin egen sønn (32). Det var i fjor sommer at 58-åringen tok en mora-kniv og skar sønnen fra midtlinjen av halsen og opp til kjeven. Hadde det ikke vært for at 32-åringen fikk rask medisinsk behandling hadde han omkommet. De to var i Norge for å tigge og plukke flasker.

Kraftige protester mot innvandringskriminalitet i Roma

Ran og trakassering av lokale beboere, samt et overfall av en ung jente har skapt uroligheter i bydelen Tor Sapienza i utkanten av Roma. Hundrevis av lokale innbyggere skal de siste dagenes ha deltatt i opptøyer og voldsomme reaksjoner som et direkte resultat av åpningen av et asylmottak og en sigøynerleir i bydelen.

Romkvinne angrep barnevogn og skadet 11-måneder gammel baby under ransforsøk

En nyankommet rans- og bedrageribande bestående av såkalte romfolk har i den senere tid herjet rundt i Sverige. Ved siden av å lure godtroende svensker gjennom å spille døvstumme og på den måten få penger, så skal de også stå bak personran av alt fra småbarnsmødre til hjelpesløse pensjonister. Dette fikk en mamma med barnevogn utenfor et kjøpesenter erfare.

Doktor og bedriftseier: Sverige er i ferd med å ødelegges

72-årige Lars Bern har en gedigen bakgrunn som blant annet doktor i teknologi, bedriftseier, forfatter, ordfører for det kongelige vitenskapsakademiets miljøkomité m.m. I et blogginnlegg fra forrige helg med tittelen "integrasjonskatastrofen" forteller han om et møte som samlet noen av landets mest kjente opinionsbyggere og politiske skribenter, som samtlige er urolige over at Sverige som samfunn holder på å gå i stykker.

Ville hjelpe tiggere – ble gruppevoldtatt

En kvinne i Örnsköldsvik i Sverige følte medlidenhet for tre sigøyner-tiggere og inviterte dem hjem til seg. I stedet for å vise takknemlighet skal de tre sigøynerne ha utsatt henne for en grov gjengvoldtekt.

Politiet: – Romfolk står bak økt narkosalg

Utenlandske tiggere selger nå ulovlige rusmidler åpenlyst i byparken i Stavanger. De pågående romfolkene sikter seg derimot ikke bare inn mot rusmisbrukere, men de prøver også å selge til unge personer i Stavanger. Allerede har det vært et overdosedødsfall som kan knyttes direkte til det økte salget.

88 år gammel kvinne med rullator angrepet av sigøynere

En 88 år gammel kvinne med rullator ble angrepet like ved en gravplass når hun skulle besøke graven til mannen sin. Episoden skjedde i Flekkefjord på mandag kveld. Politiet advarer nå mot aggressive roseselgere i området.

Venstreekstremister bestjålet under sigøynergalla

I helgen arrangerte den venstreekstreme organisasjonen Cyklopen en støttegalla for tiggende romfolk sammen med HEM, foreningen for hjemløse EU-migranter. Men når de besøkende slappet av og hørte på venstreekstrem musikk, så ble mange av dem frastjålet sine mobiltelefoner.

Utlendinger bak eldreransbølge i Groruddalen

En ny ransbølge har kommet til vår hovedstad denne våren og sommeren. Nå dreier det seg om pensjonister så gamle som 90 år som blir lurt av "mørkhårede, som snakker gebrokkent norsk og ikke har nordisk utseende", ifølge ransofrene selv.