Jorda kaller venstresiden – kom inn venstresiden – dere må komme dere ned på bakken

Hvor skal man egentlig begynne? Hvor som helst. Såkalte «Memer» er veldig populære, faktisk så populære at venstreekstremister nå har innført et LOVFORBUD mot bruken av dem – nei, vi tuller ikke. De vet at disse fungerer svært godt på sosiale medier og spres millioner av ganger. Og høyresiden har totalt vunnet denne politiske propagandakrigen […]

KOMMENTAR: De rødgrønnes politiske selvmord og ønske om å ta Norge med dem

Åpne grenser, fri velferd, ingen integreringskrav, støtte til islamske organisasjoner, avvikling av den kristne statsreligionen, ghettofisering, gjengdannelser i byene, diskriminerende ansettelsespraksis for etniske nordmenn, massiv utbygging av grøntområder, nedprioritering av jernbane og offentlig transport, mangel på barnehage- og skoleplasser, bygging av stygg og postmoderne arkitektur i eldre tradisjonell bebyggelse, fulle fengsler, enorme avgifter på livsnødvendige […]

KOMMENTAR: USAs nye ambassade i Jerusalem og venstresidens fascinasjon med palestinerne

Donald Trump holder det han lover. Og nå flyttes USAs ambassade i Israel til Jerusalem. Det har skapt store overskrifter over hele verden. Og fordømmelse fra rødgrønne polikere. Men hva er egentlig problemet? Og hvorfor har Palestina blitt venstresidens kjæledegge?

«Soy Boy» – se videoen som har gjort at venstresiden har gått fra vettet!

Høyresiden vinner kampen på nettet så det suser, og det siste påfunnet har virkelig gjort at feministene og venstresiden er i harnisk. «Soy Boy», eller «Soyagutt» er betegnelsen på menn tilhørende den rødgrønne politiske sfæren. Det viser seg nemlig at et uforbeholdent stort antall menn som kaller seg feminister er daglige forbrukere av soyaprodukter – og dette fører til reduksjon av mannlige hormoner.

Hvordan rødgrønne politikere har ødelagt Europa og julen

Den bevisste og planlagte masseinnvandringen fra ikke-vestlige og muslimske land har pågått i over ett halvt århundre i Vesten. Denne julen kommer noen harde julepakker vi kunne vært foruten.

Norske politikere ønsker titusenvis av migranter til Norge hvert år – NAV ber nordmenn sove i telt

Et norsk samboerpar i Mo i Rana ble nylig hjemløse. Da de ankom NAV fikk de beskjed om at det var fullt overalt og at de eventuelt kunne bo i telt. Samtidig ønsker rødgrønne politikere titusenvis av migranter til Norge hvert år og tilbyr hus, leiligheter, utdanning, helsehjelp og livsopphold.

Tysk avis: «Venstresiden er de nye fascistene» – opptøyer og vold i Hamburg – VIDEOER OG BILDER

Opptøyene har vart i flere dager i Hamburg i forbindelse med G20-møtet i byen. Titusenvis av såkalte rødgrønne politikere, aktivister og venstreekstremister har gjort byen til en slagmark. Over 200 politimenn er skadet og det rapporteres om omfattende bilbranner og plyndringer av butikker.