«Jeg hater norske folk, bror. Hvor mange ganger skal jeg si det?» – ikke rasisme sier politiet etter brutal vold

Grov vold, ran med pistol, narkotikasalg, tyveri og rasisme er ikke nok til å bli fengslet av retten i Kristiansand. En mørkhudet ungdom, påstått å være 17 år gammel, har nå blitt idømt samfunnsstraff av Kristiansand tingrett.

To norske studenter var på vei hjem fra byen den 26. november i fjor, da de kom forbi en gruppe mørkhudede ungdommer og voksne som lagde bråk og skrek mot politiet utenfor politihuset i Kristiansand. Den ene studenten ba gjengen om å roe seg ned.

Dette førte til at ungdomsgjengen fulgte etter de to studentene og mishandlet dem grovt med slag og spark mot hodet.

 – Jeg hater det norske folk, bror. Hvor mange ganger skal jeg si det? sier den mørkhudede innvandreren til den norske studenten (21).

Deretter rettet den mørkhudede ungdommen et knyttneveslag mot studenten slik at han vakler bakover.

Stillbilde brukt under rettssaken, som viser et av slagene mot den norske studenten. (Foto: Privat/politiet).

Les også: Kristiansand tar imot ti ganger så mange innvandrere som Oslo

Fra Fædrelandsvennen:

Den andre studenten blir slått i ansiktet to ganger slik at han faller, og blir sparket i hodet mens han ligger nede. Da studenten forsøker å reise seg igjen blir han på nytt slått med knyttet neve i ansiktet, slik at han går i bakken på nytt.

Han forteller at han på sykehuset fikk påvist hjernerystelse etter volden.

– Vi har lagt merke til dette utsagnet, men har ikke funnet bevismessig grunnlag for at dette var rasistisk motivert vold, sier aktor, politifullmektig Henrik Bjugan Hegdahl. Voldsmennene skal også ha filmet ranene og volden de utførte mot sine ofre. (Sitat slutt)

Les også: Kristiansand-ordfører priser arbeidet med å ta imot asylsøkere – vil ikke hjelpe 99-åring med sykehjemsplass

Voldsmannen har også flere grove ranssaker mot seg, blant annet med gateran med gasspistol, salg og bruk av narkotika og for å ha stukket av fra drosjeregninger.

Han ble idømt ett og et halvt år samfunnsstraff. Hans 18-årige medsammensvorne fikk 10 måneders ubetinget fengsel. Begge to må i tillegg betale 40.000 kroner i bot til ransofferet. Det kommer ikke frem i Fædrelandsvennen dekning om studentene fikk noen voldsoffererstatning.

Les også: Syrisk asylsøker siktet for overfall og voldtektsforsøk i Kristiansand

Ikke rasistisk

Det er altså ifølge politiet og aktor i Kristiansand ikke rasistisk å uttale seg negativt om en persons etniske og kulturelle opphav, før man grovt overfaller dem med slag og spark, slik at man blir påført hjernerystelse.

Hva om det hadde vært to mørkhudede eller muslimske menn, som hadde blitt fortalt:

 – Jeg hater mørkhudede og muslimer. Hvor mange ganger skal jeg si det? Før de grovt mishandler dem med slag og spark. 

Les også: Ung norsk mann mishandlet av seks-syv utenlandske menn i Kristiansand

(Faksimile: Fædrelandsvennen).

Les også: Asylsøkere blokkerte gate i Kristiansand sentrum – truet med å brenne ned bygget

Hadde politiet og aktor, lokale medier som Fædrelandsvennen, borgermesteren og lokalpolitikerne, Antirasistisk senter, partier som Ap, SV, MDG og Rødt, latt dette gå uten å fokusere på den rasistiske uttalelsen, slik man nå gjør i Kristiansand tingrett?

Det er bare å se tilbake på hvordan de alle reagerte da Sophia Baidoo, Benjamin Hermansen, Jakob Kuteh, Arve Beheim Karlsen eller andre saker som fikk rasisme som grunnlag for reportasjer fra mediene, anklager fra Antirasistisk senter, siktelser hos politiet og domsavsigelser mot de dømte.

Og vi skal ikke lenger tilbake enn den 18. september, 2017, da en nordmann ble dømt for en lignende voldssak, hvor aktor og dommerne la vekt på rasistiske uttalelser som kom i forkant av overfallet på en afrikansk mann i den samme byen. 

Les også: Afrikansk asylsøker lo mens han voldtok norsk kvinne i Kristiansand

Les også: Utlendinger slo og sparket tilfeldig forbipasserende i Kristiansand sentrum

Med ovennevnte sak fra Kristiansand tingrett hvor etniske nordmenn ble utsatt for rasistiske uttalelser før de ble overfalt, så kan man klart tyde at det finnes en regel for mørkhudede som begår rasistiske overgrep og vold, og en annen for etniske nordmenn som gjør det. 

Det vil ikke bli noen marsj mot rasisme og fremmedfrykt i Kristiansand med appeller, taler og konserter. Det vil ikke bli diskutert om rasisme er et problem i byen på skoler eller i barnehager i byen. Det vil ikke bli laget konferanser eller rapporter om rasisme. 

For det er nemlig ikke rasisme hvis en nordmann blir utsatt for det. 

Les også: 19-årig asylsøker fra Eritrea dømt for overfallsvoldtekt av ung kvinne i Kristiansand

SLUTT MED HATET VENSTRESIDEN!

En nærmest hatsk stemning har nå permanent satt seg fast i venstresidens politiske landskap.

Det nektes å håndhilses under politiske debatter og møter, det oppfordres til psykiske og fysiske angrep på restauranter, bensinstasjoner og butikker, det kastes bomber inn i leiligheter hvor barnefamilier bor, biler brennes opp fordi de har klistremerker for den politiske motstanderen, det utøves hærverk med maling og steiner kastes gjennom vinduer på hus og eiendom, uskyldige mennesker hetses uten grunn på gaten hvor det skrikes og følges etter, det skrives og ringes inn drapstrusler mot ektefeller og barn på sosiale medier, epost og telefon.

Hva har skjedd med venstresiden i politikken? Hva har skjedd med velgerne deres? Hva har skjedd med politikerne deres? Når Arbeiderpartiet, Socialdemokraterna, Labour og the Democrat party i Vesten har sittet ved makten de siste tiårene, så eksisterte ikke noe av det vi ser i dag fra de konservative og nasjonalistiske partiene.

Arbeiderpartiets politikere og velgere kunne gå fritt på gaten, de fikk ikke usaklige og usanne beskyldninger etter seg, de ble ikke behandlet som spedalske, deres eiendommer ble ikke brannbombet eller nedgriset av graffiti, deres biler ble ikke påtent og deres familier måtte ikke leve med livvakter og med stadige trusler om at deres barn skulle voldtas og drepes.

Konservative partier og velgere stanset ikke trafikk, gikk amok på gater hvor de knuste vinduer, tente på biler og angrep uskyldige mennesker. De fulgte ikke etter venstreorienterte politikere fra og til jobb, eller på vei til møter og skrek ukvemsord eller okkuperte eiendom.

Og her kommer en viktig forskjell. De konservative og nasjonalistiske partiene tok – og tar – avstand fra såkalte høyreekstremister og nazister. Venstresiden tar derimot ikke avstand fra revolusjonære, sosialistiske og kommunistiske grupper som nå står bak mye av denne uroen. Faktisk er det ingen klar grense hvor en sortmasket aktivist med molotov-cocktail står og en kvinne med rosa fitte-hatt og plakat går. Deres ideologiske grunnmur virker å være mer lik enn ulik.

Hvorfor har ingen venstreorienterte partier eller politikere gått ut i media de siste månedene – det siste ÅRET – gått ut og tatt avstand fra den volden og usiviliserte oppførselen vi nå ser i Europa, men i særdeleshet i USA? Jeg legger ved en rekke videoer i denne artikkelen, ettersom man til stadighet møtes med «nei, det er løgn» fra venstresiden, sånn at våre lesere selv kan bekrefte det jeg skriver over her. 

Årsaken til at jeg skriver denne saken er at en uavhengig og svært god journalist fra Sverige, Joakim Lamotte, gjør en manns jobb der borte med å avsløre hva som virkelig foregår i Sverige. Han drar ut til bydeler og boligområder og intervjuer innbyggerne, han møter gjengene på gatene, han ringer politiet og politikerne og får dem til å avsløre ting de store avisene og mediehusene legger lokk på.

Ekte gravejournalistikk, med fysisk tilstedeværelse og med fingeren på pulsen i samfunnet, langt vekk fra de varme og trygge kontorene til de rødgrønne soyafylte kaffe latte-journalistene som knapt beveger seg utenfor postkoden sin hvis de ikke blir tvunget til det.

For dette har Lamotte mottatt mye motbør fra venstresiden, som vi uavhengige journalister og medier etterhvert har blitt vant til. Undertegnede og vår nettside Frieord har vært under stadig angrep siden vi så dagens lys i 2014. Men vi er såpass herdede og lange i tanna at vi tåler det meste. Nå opplever imidlertid Lamotte i Sverige at venstresiden går etter familien og barna hans, fordi de ser at personangrepene og truslene mot journalisten ikke fungerer.

Lamotte har den siste tiden fått telefoner der han blir fortalt at familien hans skal slaktes og at personen som ringer skal «kn****e hele familien» hans. På en helg alene fikk journalisten over 40 telefoner med vold- og drapstrusler, samt påstander om at hans familie skulle voldtas, sprenges i filler og drepes på alle mulige groteske måter. Lamotte har opptil en kvart million seere på sine live-streaminger på Facebook, hvorav en av de siste hvor han forteller om nettopp drapstruslene på grunn av sin journalistikk. 

HAR SVERIGE BLITT ET 3. VERDENSLAND? Politikere, journalister og innbyggere som befinner seg utenfor den rødgrønne politiske meningskorridoren i vårt naboland opplever å måtte leve med trusler om drap og voldtekter, får bomber kastet inn i boligen, biler nedbrent og huset sprayet ned hatefulle og truende beskjeder. Den uavhengige journalisten Joakim Lamotte er en av de som har opplevd å motta drap- og bombetrusler mot seg og sin familie. (Foto: Privat).

Da en statsstøttet kvinnelig journalist fra det lisensfinansierte Svensk Radio ringte ham, så trodde han at hun ringte for å snakke om hvordan det var å være uavhengig journalist og måtte leve med drapstrusler mot seg selv og familien sin, slik han nylig snakket om på sin live-stream.

Istedenfor ønsket P1-journalisten å gjøre et intervju med Lamotte i forbindelse en «granskning av swish-journalister» (Uavhengige journalister som lever av økonomisk hjelp fra leserne og seerne, via betalingsmetoder som Vipps/Paypal m.m. red. anm.) Selv tjener journalister i lisensfinansierte organisasjoner som SVT, NRK, DR og YLE alt fra en halv til over en millioner kroner i året, hvor de i tillegg får betalt PC, telefon, overnatting, diett og reisekostnader under sine oppdrag. Lamotte, og Frieord, betaler alt fra egen lomme når vi gjør reportasjer, avsløringer og nyhetsoppdrag. Uten støtte fra våre lesere ville det vært svært vanskelig å drive uavhengig journalistikk. (Takk til dere alle som har bidratt opp gjennom årene).

De store mediene er nemlig svært fiendtlig innstilt til Lamotte, Fria Tider, Samnytt, Frieord, Document, Resett, Rights m.m. ettersom vi dekker og avslører mye som de selv ikke vil eller kan skrive om. Og vi har ingen restriksjoner på verken politisk vinkel eller eierskap som sensurerer innhold.

Lamotte forteller også om hvordan han anmelder truslene til politiet men at politiet henlegger saken kun få timer etter at han har levert dem inn. Han har nå måttet installere videoovervåking og bevegelsessensorer på eiendommen sin.

I tillegg må altså journalister som Lamotte også leve med hets og drapstrusler fra venstreorientere aktivister, islamister og lisensfinansierte medier. Dobbeltmoralen og hykleriet er enormt.

Her følger et utdrag av videoer som viser klart og tydelig hvordan venstreorienterte politikere og partier i Vesten nå har kastet både hanskene og masken helt og åpenlyst promoterer politisk forfølgelse og vold mot sine politiske motstandere. Ja, endog går Hillary Clinton ut og sier at vi de må slutte å være siviliserte!

Og demokratene tar heller ikke avstand fra såkalte «yttergrupper», som er finansiert av venstresidens egne undergrupper og organisasjoner og individer som George Soros og hans «Open Society», hvor millioner av dollar pumpes inn årlig for å bistå aktivistene på gatene og under demonstrasjoner.

FRIEORD SER PÅ VENSTREHATET DEL 3 – Rasismen mot hvite – hatet fortsetter

Du kan lese de to første utgavene av «Frieord ser på venstrehatet» i lenkene rett under her. 

KOMMENTAR: Hvorfor er din hudfarge, ditt kjønn og din seksualitet viktigere enn din personlighet for venstresiden?

«Jeg har en drøm at mine fire små barn en dag vil leve i en nasjon hvor de ikke vil bli bedømt for sin hudfarge, men av innholdet i deres karakter. Jeg har en drøm i dag!»

Setningen ble uttalt av den fargede borgerrettighetsaktivisten Martin Luther King Jr. under en tale i 1963, og er i dag en av de mest brukte og aktuelle uttalelsene i moderne historie.

Vi skriver i dag oktober 2018, men ordene til Martin Luther King Jr. er kastet i søla og vasket vekk av regnet ned i kloakken. Av venstresiden som hyllet ham. Det siste og beste eksempelet er hekseprosessen mot Brett Kavanaugh i USA, som i dag mest sannsynlig blir tatt opp som høyesterettsdommer. Falske anklager, hans hudfarge, hans kjønn og hans religion blir brukt mot ham. Og til og med mot politikere som stemmer for ham. Ting de ikke kan noe for eller bør skjemmes over.

Hvis King Jr. hadde levd i dag og opplevd hvordan demokratene, feministene og venstresiden oppfører seg i dag hadde han nok grått og kastet hodet i hendene av fortvilelse.

For der hans ord ga håp om en fremtid der alle mennesker behandles likt uavhengig av hudfarge, kjønn eller seksuelle identitet, så har demokratene og venstresiden i dag valgt Adolf Hitlers ord og politiske verdenssyn. 

Nå skal man nemlig ikke dømmes for sine ord og handlinger, men på bakgrunn av ting man ikke kan bestemme over selv. Hvor man er født, hvilken etnisitet man har og hvem man elsker.

Venstresiden dømmer i dag personer kun på bakgrunn av disse egenskapene, uansett om personen er «uskyldig» eller før man vet noe om dem.

Og når en slik oppførsel og politikk har støtte fra akademia, media og politikere med makt – ja, da har man kommet til et skremmende og utrygt samfunn å oppholde seg i.

Les også: Frieord ser på venstrehatet – rasismen mot hvite mennesker

Les også: Hvorfor er det så populært å hate hvite mennesker, hvit kultur og hvit historie?

SVERIGE: 65-årig kvinne fikk fengselsdom for Facebook-innlegg – muslim som voldtok 13-åring fikk samfunnsstraff

Det begynner å bli vanskelig å forstå, forklare eller videreformidler hva som skjer i vårt naboland Sverige.

Det har virkelig blitt et bakvendtland. Han er hun, hun er hen, Pippi sensureres, voksne innvandrermenn er «barn», nasjonalisme er nazisme, kommunisme er akseptert, politistasjoner beskytes og brannbombes, granater kastes inn i leiligheter med familier, tusenvis av biler påtennes, voksne svenske kvinner utnytter unge innvandrergutter seksuelt, islamske terrorister i lastebiler meier ned menn, kvinner og barn i handlegater i hovedstaden, fødeklinikker og sykehus legges ned, mens milliarder pøses ut på innvandringsbudsjett, grensene står ubevoktede, nasjonalistiske partiledere med 18 prosent støtte blant folket fryses ut av de andre partilederne, transseksualitet læres ut til barnehagebarn, skoler har metall-detektorer og vektere, ambulanser, brannbiler og politibiler beskytes, vandaliseres og ranes, mennesker dømmes for uttalelser for sosiale medier og voldtektsmenn får samfunnsstraff

Har vi hoppet over noe? Helt sikkert.

Det er den siste på listen her vi skal omtale i dag. 65-årige Christina har i følge hovretten i Göta uttrykt «straffbare uttalelser mot personer med muslimsk tro». Blant disse skal være at «muslimer har en intelligens på nivå med gullfisker» og at muslimer «stinker».

65-åringen måtte inn til ikke mindre enn seks politiavhør, samt opplevede husransakelse, hvor politiet gikk gjennom hele boligen og beslagla hennes mobiltelefon. Ifølge kvinnen skal forhørene ha vart i timesvis og hun fikk ikke bistand fra advokat. Det ble også produsert et saksdokument mot kvinnen på over 150 sider. En saksfremgang som vanligvis er forbeholdt grov kriminalitet, og ikke debatt på internett.

Det hele endte med frifinnelse i tingretten i Jönköping. Denne ble imidlertid anket av aktor til hovretten hvor kvinnen ble dømt til tre måneders fengsel og 6.300 kroner i bøter.

Frieord har skrevet flere lignende saker der mennesker i Sverige og andre europeiske land blir dømt til fengsel for å kritisere masseinnvandringen og islam.

(Saken fortsetter under lenkene og tweetene)

Samtidig har altså det svenske rettssystemet ved flere anledninger unnlatt å dømme muslimske vold- og voldtektsforbrytere til fengsel, men heller latt dem slippe unna med samfunsstraff eller lignende lave straffer som den 65-årige kvinnen ble idømt.

Er virkelig en overfalls- eller gruppevoldtekt under grove trusler – noen ganger med bruk av kniv eller andre farlige gjenstander – av en mindreårig jente, og krasse uttalelser på sosiale medier virkelig en sammenlignbar forbrytelse i Sverige når det kommer til straffeutmåling?

Ja, ifølge dommer offentliggjort de siste årene, så er det faktisk det. Det bør skremme enhver person som bryr seg om våre innbyggere og utviklingen i våre samfunn.

«Heng hvite mennesker – drep hvite babyer» – mørkhudet rapper etterforskes for rasisme

https://twitter.com/RomainEspino/status/1044867075557208064

Saken har fått omtale i etablerte medier i Europa og skapt stor debatt i Frankrike. Så langt Frieord vet, har ingen norske statsstøttede medier valgt å skrive om saken.

Frieord har også sendt tweets om saken til alle lederne i Antirasistisk Senter, men har torsdag kveld ennå ikke fått noen reaksjoner tilbake.

Sky News

BBC

Tekst oversatt til Engelsk:

“I go into creches and kill white babies. Catch them quickly and hang their parents.”
“spread them apart to pass the time, to entertain black children of all ages young and old”
“whip them hard do it frankly how it smells death how it spurts blood hanging from trees in cosmic emptiness”
“let these filthy provide a fascinating show macabre scary
“aim when they move pale and funny”
“take away from them all humanity so that they become nothing but objects without souls
“from now on own them write their names on your wills”
“Yeah Yeah”
“So that we hand them down as time goes by”
“So that they belong to us in the depth of their subconscious”
Ohh man, Ohh Man, WhaWhaWha Whitiiiiies, Hang them Ohh Man, Ohh Man, WhawhaWha Whities”
“Hang them all Hang white people Hang them now Hang white people, Hang them now”

Relatert:

Antirasistisk Senter arrangerer venstreekstrem festival for barn og unge

Den venstreekstreme organisasjonen Antirasistisk Senter får støtte fra staten for sitt arbeide. De har en lang og brokete historie med grov vold mot uskyldige, politiske trusler, våpentrening av jihadister, hyllest av en destruktiv ungdomskultur med rusmisbruk, rasistiske og antisemittiske sangtekster, og grove løgner som de sprer via sine nettsider og på sine sosiale medier.

«Agenda X» som drives av Antirasistisk Senter er en ungdomsavdeling som har blitt avslørt flere ganger for blant annet grov og rasistisk vold mot handikappede, rasisme og forherligelse av såkalt «rap og hip-hop-kultur», hvor tekstene er myntet på bruk av rusmidler, seksualisering av kvinner, hat mot annerledestenkende, vold mot politiet og antisemittisme.

Selve navnet «Agenda X» har man hentet inspirasjon fra den sorte amerikanske rasisten og antisemitten Malcolm X. Sort-makt aktivisten Malcolm X konverterte til islam mens han satt i fengsel og er kjent for å kalle hvite mennesker for «lyshudete djevler». Han skal også ha inspirert terrorgruppen The Black Panther Party, som er en kjent sort-makt organisasjon i USA, som bruker vold, terror og drap mot sine meningsmotstandere. I dag er Macolm X sin organisasjon, Nation Of Islam, mest kjent for antisemittisme, fornektelse av holocaust og hat mot hvite mennesker.

En av de personene Agenda X benytter seg endel av er den kommunistiske rapperen Don Martin, mest kjent fra det venstreekstreme bandet Gatas Parlament. Der har han laget tekster om å drepe den tidligere presidenten i USA med en kule, har plateomslag av brennende israelsk og amerikansk flagg og sammenlignet FrP med Ku Klux Klan. Dette har allikevel ikke forhindret verken bandet eller Don Martin å bli hyllet av den norske pressen. Og nå altså være en sentral del av Agenda X.

Agenda X har en politisk bakgrunn i kommunisme, marxisme og sosialisme, hvor man bruker kommunistiske og sosialistiske symboler, språkbruk og skal fenge de unge med «kule» ting som musikk, kunst, mat og sosialt samhold. Og på sosiale medier skriver både ledere og ansatte ikke sjelden til-lykke meldinger om muslimske helligdager som eid og ramadan, mens det har blitt registrert at det har blitt utelatt jul, påske og 17. mai flere ganger.

Nettsidene til både Antirasistisk Senter og Agenda X domineres av bilder av innvandrere med kommunistiske og sosialistiske artikler, grafikk og slagord.

Det er heller ikke lang vei fra Antirasistisk Senter, Agenda X og til den statsstøttede kanalen NRK. Den nye TV-serien «17» som handler om ghettofiseringen og utenforskapet i det flerkulturelle Oslo, har en somalisk ungdom fra Agenda X på skjermen.

Fra kommunisme til jihadisme

Det er imidlertid ikke bare kommunismen som skjemmer Antirasistisk Senter og Agenda X.

En underavdeling av Agenda X, Wild X, drives av den tidligere voldsaktivisten og kommunisten, Tor Bach. Der fikk blant annet personer fra de radikale jihadistene i Profetens Ummah våpenopplæring. To av de som deltok på kurs med Wild X ble senere bekreftet drept mens de kjempet for terrorgruppen IS. En av de drepte skal også ha vært frivillig leder i Wild X.

Tor Bach, som offentlig har tatt til orde for vold mot politiske motstandere i Norge gjennom artikler i kommunistiske tidsskrifter, har selv en fortid fra Blitz, AFA og de politiske overvåkingsmagasinene Monitor og Vepsen (begge lagt ned), hvor han hang ut norske ungdommer som deltok i nasjonalistiske og «nazistiske» aktiviteter, med navn og bilde.

Kommunister, blitzere og syre

Ledelsen i Antirasistisk Senter har tidligere stått på scenen med voldsdømte venstreekstremister fra Blitz-miljøet som Stein Lillevolden, og dagens leder, Rune Berglund Steen, har ansatt og publisert artikler fra skribenter som har gått ut med trusler om bruk av syre mot deltakere på bokmøter på gamle Eldorado kino. Steen har også vært med å arrangere møter og demonstrasjoner som har utartet seg til grov vold mot uskyldige i Oslo sentrum, hvor politiet måtte beskytte møtedeltakere fra steinkasting og voldelige angrep fra venstreekstremister fra Blitz og AFA.

Rune Berglund Steens politiske bakgrunn er så mørkerød som den kan få blitt. Han har publisert tre bøker gjennom det marxistiske bokforlaget Oktober. (Oppkalt etter Oktober-revolusjonen i Russland i 1917, som til slutt endte med etableringen av terror- og diktaturstaten Stovjetunionen, som igjen førte til at 100-150 millioner mennesker mistet livet i massenedslakting, henrettelser og gulag). Der har han blant annet gitt ut boken «Geriljaliv», som omhandler misbruk av narkotiske stoffer og romantiseringen av massedrapsmannen Che Guevara. Guevara var ikke bare en rasist som så ned på afrikanere, men han drepte uten å blunke barn, kvinner, leger, forfattere, homofile og alt som kom i hans vei for drømmen om «revolusjonen».

Dette er altså lederen for Antirasistisk Senter og hans politiske univers. Nå arrangerer han jubileum og festival for barn og unge. Fra skattebetalernes lommebok. Og ingen reagerer.

Men organisasjonen til Berglund Steen stopper ikke der. De søker også aktivt på sosiale medier og gjennom offentlige ytringer å skape konflikter og konfrontasjoner i det norske samfunnet ved å spille på frykt og ubegrunnet «rasisme». Dette gjøres ved å be mørkhudede å ta kontakt med dem for fortelle om selvopplevde negative historier med blant annet politiet, hvor de føler at hudfargen deres var en årsak. Disse historiene vil så igjen bli brukt for å så uro og mistro mellom norske myndigheter, den etnisk norske befolkningen og ikke-vestlige innvandrere i særdeleshet.

Les også: Frieord tok Antirasistisk Senter og Shoaib Sultan i løgn

Farlig og voldelig utvikling

Ved å hisse opp stemningen i samfunnet skaper Antirasistisk Senter en farlig situasjon som man har opplevd i blant annet Sverige, Tyskland og Frankrike, der antirasister og innvandrere bruker fysisk vold mot konservative politikere, aktivister, samt politi og myndighetspersoner. En vold de mener er rettferdiggjort som følge av det falske narrativet som organisasjoner som Antirasistisk Senter, deres søsterorganisasjon i Sverige, Expo, og Hope Not Hate i Storbritannia, har bygget opp ved å forstørre og skremme folk til å tro at det finnes et reellt problem med rasisme og fremmedfrykt i våre samfunn.

Rasismen må eksistere – selv om den må finnes opp.

Det gjøres ikke bedre av at disse organisasjonene bruker nettopp ikke-vestlige innvandrere – inkludert barn og ungdom – som skjold og brikker i sin søken etter å etablere fiendebildet sitt. Et fiendebilde som har sin grobunn i venstreekstrem politisk ideologi. Denne ideologien har sine røtter i kommunismen, marxismen og den moderne sosialismen, som sier at man behøver fiender og motstandere, slik at man kan bygge sin makt og innflytelse gjennom en falsk og skapt konflikt. Man bryr seg ikke om ofrene, verken de norske eller innvandrerne, som altså blir de lidende i dette spillet.

VIDEO: Venstreekstremister og antifascister applauderte tale skrevet av Hitler

Mange nordmenn føler at all debatt og snakk om innvandring blir forvrengt og ødelagt av venstresidens uholdbare debattklima med skittkasting og ord som «nazistisk», «rasistisk» og «islamofobisk», så fort man ønsker å ha en saklig debatt. Innvandrerne på sin side blir sett på som «ofre» og ute av stand til å tenke, snakke eller være individer av venstresiden og brukt i politisk propaganda. Det er en ufin og skitten taktikk, men den fungerer dessverre alt for godt.

Antirasistisk Senter og andre venstreekstreme grupper sier «ingen plattform for nazister og fascister» i håp om å stilne all debatt. De lager møter og konferanser om «hatprat». Men man maler selv med en så bred pensel at deres egen politiske side ofte blir farget av den, som AP’s Jan Bøhler ble i forrige uke. I deres øyne er «alle» som ikke deler deres politiske ideologi og verdenssyn representanter for et samfunn som kun er få steg unna det tredje riket og en repetisjon av holocaust. Ja, det er faktisk så ekstremt trangt i mening- og ytringskorridoren på venstresiden.

Det har endog gått så langt at venstresiden omtaler homofile, jøder og mørkhudede som «nazister», hvis man føler disse har gått utenfor «reservatet».

Les mer: Hvordan Arbeiderpartiet skapte rasismen i Norge

For ethvert normalt og logisk menneske som følger med i politikken og nyhetene, så fortoner Antirasistisk Senters verdenssyn seg som hysterisk og farlig. De skyter langt over mål, men legitimerer seg med at de mottar offentlig støtte fra myndighetene og at de blir brukt for sitater og intervjuet av statstøttet media, som selv beviselig har en tung rødgrønn politisk orientering. Mange av journalistene i Norge har store problemer med å skille mellom sin egen politiske aktivitet og journalistikken de skal utføre. Ikke få av dem har selv gått fra å kaste brostein og spytte på politiet til å sitte i redaksjonene i norske aviser.

Alt dette skaper en venstreekstrem ideologisk heksegryte, som kan skape uforutsigbare og potensielt svært farlig situasjoner. I land som Sverige, Frankrike og Tyskland har sikkerhetspolitiet plassert venstreekstremister (kommunister) over høyreekstremister (nazister) på listen over trusler mot staten. Men de er begge to sider av samme sak. De ønsker begge et totalitært samfunn, hvor alle som sier imot blir møtt med vold og personlig forfølgelse i arbeidsliv, på skolen og i det sosiale livet.

På en måte trenger Antirasistisk Senter høyreekstremismen og nazismen for å eksistere. Uten dem finnes det ingen behov for verken nettsider, kontorlokaler, prosjekter, møter, demonstrasjoner, kurs, publikasjoner, debattmøter i radio og TV eller organisasjoner som Agenda X. Det er mye penger, når man vet at disse ytterliggående miljøene på høyresiden i Norge kunne fått plass i en 7-seters taxi.

Antirasismen er en millionindustri i Norge (og utlandet) som ansetter mange mennesker og kan brukes som et skalkeskjul for den venstreekstreme politiske ideologien som ligger bak – kommunismen, sosialismen og marxismen – som oppfant ordet «rasisme» og den voldsromantiske politikken med et «vi» og «dem», og «kampen» for «rettferdighet» og «likhet».

Men bak det alt ligger det samme ønsket som Hitler og nazistene hadde.

Makt, penger og kontroll over samfunnet.

Og der finner vi Antirasistisk Senter godt plassert i sine millionlokaler i Storgata 25 i Oslo og med årlig milliondryss ned i lommene fra staten (Les: Skattebetalerne). Husk hva Tjen Folket/SOS Rasisme bedrev med. Det var ikke kamp for noe annet enn makt og penger. Antirasistisk Senter tilhører den samme politiske sfæren, de har bare ikke blitt avslørt ennå.

Les også: Ny grov rasisme mot nordmenn – denne gangen fra AUF-representant

Det vil være i vårt samfunns interesse, og i både etniske nordmenns og innvandrernes interesse om organisasjoner som Antirasistisk Senter ble lagt ned eller iallefall mistet den offentlige støtten fra norske skattebetalere og måtte drifte for egen maskin. Da ville man sett om det faktisk var behov for dem. Vi tror at de hadde måttet lukke dørene innen det første året var over. Og det avslører at det hele kun er en front for den politiske venstresiden uten reellt innhold eller verdi, annet enn å skape splid og uro i det norske samfunnet.

Relatert:

SJOKKTALLENE: Se Mandelas regnbuenasjon knust i tusen biter

Den omtalte «regnbuenasjonen» har på tre tiår gått fra en nasjon med industri med vestlig standard og et eget romprogram, til en nasjon der avføring og søppel flyter i gatene og myndighetene ikke kan garantere elektrisitet eller vann til sine innbyggere.

Det er imidlertid når man ser på kriminalitetsstatistikken at man forstår at dette er et land i total oppløsning og stø kurs mot en status som et 3. verdensland.

HVER ENESTE DAG i 2017 opplevde landet 57 drap, 109 voldtekter, 137 seksuelle overgrep, 878 overfall, 44 bilkapringer og 819 innbrudd. I tillegg ble 5 mennesker drept på en bondegård hver måned, viser offisielle tall fra de sørafrikanske politimyndighetene, SAPS.

VIDEO: Supermarked i Sør-Afrika invaderes og rundstjeles av menn, kvinner og barn

KONFERANSE: Minister for politiet i Sør-Afrika, Bheki Cele (med hatten) har løsgitt kriminalitetsstatistikken som tegner et svært dystert bilde av landet helt syd på det afrikanske kontinentet.

Her er de offisielle tallene: 

20,336 drap eller 57 per dag.

50,108 seksuelle forbrytelser, eller 137 per dag.

18,233 drapsforsøk, eller 49 per dag.

167,352 grove overfall med forsøk på å alvorlig kroppsskade, eller 458 per dag.

156,243 overfall, eller 428 per dag.

50,730 personran, eller 138 per dag.

138,364 grove personran med kroppsskade, eller 379 per dag.

40,035 voldtekter, eller 109 per dag.

6,786 seksuelle overgrep, eller 18 per dag.

2,066 forsøk på seksuelle overgrep, eller 5 per dag.

1,221 seksuelle overgrep med kroppslig kontakt, eller 3 per dag.

16,325 bilkapringer, eller 44 per dag.

22,261 hjemmeran hos huseiere, eller 60 per dag.

20,047 ran på offentlig plass, eller 54 per dag.

71,195 innbrudd på offentlige/næringseiendommer, eller 195 per dag.

228,094 innbrudd hos privatpersoner, eller 624 per dag.

50,663 bil- eller motorsykkel-tyveri, eller 138 per dag.

129,174 tyverier fra motorkjøretøy, eller 353 per dag.

28,849 tyveri av husdyr, eller 79 per dag.

302,656 tilfeller i kategorien «alle tyverier som ikke nevnes i andre kategorier», eller 829 per dag.

73,277 forbrytelser i forbindelse med næringsvirksomhet, eller 200 per dag.

62,180 butikktyverier, eller 170 per dag.

17,558 tilfeller av innehav av ulovlig skytevåpen eller ammunisjon, eller 48 per dag.

323,547 narkotikarelaterte forbrytelser, eller 886 hver dag.

I tillegg var det 238 tilfeller av ran fra verditransportkjøretøy, 13 bankran og 1,202 kapringer av lastebiler.

Ifølge statistikken var de 20,336 drapene som var registrert en oppgang på 1,320 flere enn sist år, noe som i rapporten omtales som at «Sør-Afrika nærmer seg en krigssone, uten å være i krig».

SAPS har ikke gitt en statistikk på etnisk bakgrunn i sin årlige kriminalitetsstatistikk – noe som ikke ville avsløre annet enn at alle i det skadeskutte landet vet at 99,99 prosent av kriminelle er mørkhudede.

Et av landets største bondeorganisasjoner, TAU, kom også ut med tall som viser at det ble begått 62 drap på bondegårder i landet. Det kommer imidlertid ut informasjon fra databasen om at tallet kan være så høyt som 70.

Sørafrikanske myndigheter har i mange år notorisk underrapportert kriminalitet og nedgradert forbrytelser i rapportene sine, slik at statistikken ikke skal se enda verre ut enn den allerede gjør.

Dessuten finnes det verken politi eller myndigheter i store deler av landet og selvjustis blant de innfødte er svært vanlig. Mange velger heller ikke å anmelde forholdene da man vet politiet er korrupt, udugelig og inkompetente. Korrupsjonen er også svært stor helt fra gatepoliti og opp til domstolene.

Alt dette fører til at mørketallene er så store at statistikken på mange områder kan ganges med både to og tre før man kommer til de faktiske forholdene.

VIDEO: Slutten på Sør-Afrika

Av landets 55 millioner innbyggere, utgjør hvite kun 4.5 millioner. Men så mange som 1 million har reist fra landet siden det rasistiske og fremmedfiendtlige partiet ANC tok makten. Mange av dem har bosatt seg i USA, Canada og Australia, der de ikke lenger må frykte for sine liv, verken hjemme eller når de beveger seg ute i samfunnet.

Det er også et faktum mange ikke forstår, at de hvite nederlenderne og britene som kom til kontinentet på 1600-tallet kom til et landområde omtrent fritt for kultivasjon eller sivilisasjon. Den absolutte overvekten av dagens mørkhudede i Sør-Afrika er innflyttere eller etterkommere fra andre landområder på kontinentet og er ikke de opprinnelige befolkningen, slik europeerne og svært fåtallige lokale stammer var. 

Nelson Mandela ses på som en frigjøringshelt og idol av Vesten. Men med ovenstående statistikk og samfunnslig forfall, så kan man sette spørsmålstegn ved om man burde latt de hvite fremdeles styre og kontrollere landet, og ikke overlatt det til de mørkhudede afrikanske innflytterne.

Kilde: Newsobserveronline.com

Relatert:

Frieord tok Shoaib Sultan i løgn

AVSLØRING. Nettet fanger heter det, på godt og vondt. Venstresiden blir stadig avslørt i rasisme, hat og oppfordring til vold mot annerledestenkende. Frieord har i den siste ukens føljetong Frieord ser på venstrehatet avslørt hvordan den politiske venstresiden er nedsyltet i antisemittisme og rasisme. De to første delene kan du lese her:

En av de mest vokale og fremtredende politikerne i Oslo er Miljøpartiet De Grønnes Shoaib Sultan. Sultan er også rådgiver med ansvar for kartlegging av høyreekstreme miljøer i den statsstøttede venstreekstreme organisasjonen Antirasistisk Senter og tidligere leder for Islamsk Råd.

Sultan har også vært MDGs kandidat for ordfører i Oslo, noe han mislykkes med.

Den siste tiden har den nystartede nettavisen Resett satt sammenheng ved den ekstreme venstre- og høyresiden og deres bruk av trusler, utpressing og fysisk vold. Frieord har også forfattet en rekke omfattende og avslørende artikler på nettopp dette temaet.

Under en Twitter-debatt i går kommenterte Frieord hvordan nettopp Shoaib Sultan og Antirasistisk Senter har bidratt til en mer polariserende debatt i Norge. Organisasjones ledere har blant annet delt scener med voldelige blitzere, deltatt i politiske demonstrasjoner hvor mennesker har blitt overfalt og skadet, og har gitt rom for skribenter på hjemmesiden sin som har oppfordret til bruk av syreangrep mot politiske meningsmotstandere under konferanser i Oslo. Man har også tette bånd til de venstreekstreme nettverkene i Norge som støtter og har møtt ekstreme islamske grupper i de palestinske selvstyreområdene.

Antirasistisk Senters organisasjonsmodell er bygd opp etter den løgnaktige påstanden om at nordmenn er rasister og den norske staten bedriver systematisk rasisme mot mørkhudede og muslimske mennesker. Man setter stadig ut i live falske narrativer om hat, fremmedfrykt og islamofobi og søker deretter etter mennesker som oppfatter seg som ofre for dette.

Under Twitter-debatten kom Sultan med følgende kommentar til Frieords påstand:

Frieord dykket da ned i arkivet vårt og hentet frem et par bilder og artikler som avslører Sultan som en løgner. Vi har bilder av tidligere leder Kari Helene Partapouli som deler scene med den dømte voldsaktivisten og blitzeren Stein Lillevolden. Vi har også skjermbilder av Tweets fra den offentlige Twitter-kontoen til ARS, der man leter etter mennesker som har blitt stoppet av politiet og man spør: «Tror du dette har noe å gjøre med hudfargen din?», for i den kontekst lage en sak og hisse opp allmennheten. En svært farlig og rasistisk fremgang som kan skape store etniske og religiøse problemer i det norske samfunnet i lang tid fremover.

Alt dette for å gi belegg for sin eksistens og millionstøtte fra norske skattebetalere ved å se spøkelser på høylys dag.

Snart ett døgn etter at Frieord la frem bevisene som avkrefter Sultans påstander har vi ennå ikke mottatt noe svar eller tilbakemelding fra rådgiveren i Antirasistisk Senter.

Relatert:

FRIEORD SER PÅ VENSTREHATET DEL 2: Rasismen mot hvite

Den siste tiden har de store sosiale mediene sensurert og fjernet en lang rekke konservative personer og politiske kontoer som ikke tilhører «venstresiden» på sine plattformer. Dusinvis av store nettsider og enkeltpersoner har fått tusenvis av videoer og millioner av treff fjernet over natten, uten annen begrunnelse enn at de har «brutt retningslinjene» for plattformenes innhold.

Mange snakker om at dette er et koordinert angrep på ytringsfriheten og for å sørge for at USAs president Donald Trump ikke vinner mellomvalget nå i høst. Dette da man mener at nettopp disse personene og kontoene sørget for at han vant presidentvalget i 2016. Lederne for de store sosiale nettverkene, som Facebooks Sheryl Sandberg, Twitters Jack Dorsey, Youtubes Susan Wojcicki og Googles tidligere sjef Eric Scmidt, har alle innrømmet at de støtter demokratene og har hatt nære bånd til Barack Obama, Hillary Clinton og andre toppledere innen den politiske venstresiden.

Skriver du noe negativt om de politiske fanesakene til venstresiden så risikerer du i høy grad å få meldingen fjernet eller rett og slett få hele kontoen slettet.

Men hvordan står det til hvis man tilhører den venstreintellektuelle eliten og deler meningene til toppsjefene hos de ovennevnte selskapene? Hvis man er ansatt hos de store venstreorienterte nettstedene, avisene eller organisasjonene og bruker sine sosiale medier til å promotere sitt verdenssyn med spisse og grove formuleringer.

Prøv det selv. Skriv f.eks «Drep alle hvite mennesker» eller «Jeg hater menn – spesielt hvite menn» og opplev at din konto ikke lever spesielt farlig. Faktisk kan du som den nyansatte redaktøren i New York Times, Sarah Jeong, oppleve at Twitter gir deg et verifikasjonsmerke! Men skriv deretter «Drep alle mørkhudede mennesker» eller «Jeg hater kvinner – spesielt mørkhudede kvinner», og opplev at du ikke bare får din melding slettet – men hele kontoen fjernet.

AKSEPTERT: Ikke bare er rasisme mot hvite mennesker akseptert – det belønnes endog med verifiseringsmerke av den sosiale nettgiganten Twitter i forbindelse med nyansettelsen hos New York Times som redaktør. Bytt ut ovennevnte tekst med sorte/asiatiske/jødiske menn og se om du også får beholde kontoen og et verifikasjonsmerke. (Skjermbilde/Twitter).

Hvorfor er hatet mot hvite mennesker, mannen og Vesten akseptert?

De siste ukene har en uavhengig brukerkonto på Twitter samlet en stor mengde eksempler på verfiserte Twitter-brukere – de fleste av dem ansatt hos store hovedstrømmedier eller som har fremtredende roller hos den politiske venstresiden, og som har skrevet svært grove og rasistiske meldinger.

Vi legger ut en stor mengde av dem her for våre lesere (og dere på venstresiden, vi vet dere hemmelig sniker dere innom her for å lese).

Værsågod, den Den gode og aksepterte rasismen.

 

 

FRIEORD SER PÅ VENSTREHATET DEL 1 – Antisemittismen

Det er ikke uvanlig å se røde flagg med kommunistiske symboler, palestinaskjerf og anti-israelske bannere når rødgrønne partier og støttespillere skal promotere politikken sin under valg eller demonstrasjoner.

I Norge har kommunistiske flagg vaiet fritt på blant annet Youngstorget, side om side med Arbeiderpartiets, LOs og 1. mai-paroler.

Les også: De rødgrønnes politiske selvmord og ønske om å ta Norge med dem

KOMMUNISTISKE FANER OG FLAGG: Arbeiderpartiet, LO og rødgrønne støttespillere aksepterer kommunistiske faner og flagg på Youngstorget. Våre medier reagerer heller ikke. (Foto: Frieord.no).

Et av hovedpunktene i den rødgrønne politikken i dag er kampen mot staten Israel. Et lite stykke land i en endesløs ørken av muslimske og arabiske nasjoner med hundrevis av millioner mennesker som ønsker dem fjernet permanent.

Men grensene mellom en reell og politisk debatt om Israels og palestinernes landområder har venstresiden åpnet døren for den eldgamle antisemittismen og tilsynelatende gitt den et sete ved bordet.

Befolkningsutbyttet i Vesten og ikke-vestlige innvandreres inntog i politikken har visket ut grensene mellom legitim kritikk av en stat og rasismen mot et folk basert på deres etniske opphav og religion.

De rødgrønne har latt en yngre garde ta kontrollen over ordskiftet – med de eldres velsignelse, godt gjemt i sine millionvillaer på fine adresser, vel vitende om at de ikke vil få sine sko tilsmusset av den aggressive retorikken på gatene nede i det multikulturelle bysentrumet.

I dag kan man se hvordan arbeiderpartiene i Europa og deres ungdomsorganisasjoner har inkludert antisemittisme sammen med kritikk av staten Israel, og at grensene her er både uklare og flytende.

Ikke noe sted har dette kommet mer frem enn i Storbritannia der partilederen og den åpenlyse sosialisten og kommunisten Jeremy Corbyn omgir seg med radikale islamister, revolusjonære kommunister og antisemittiske grupper.

Les også: Arbeiderparti-leder Jeremy Corbyn avslørt – var med i lukket antisemittisk Facebook-gruppe

Det går knapt en uke uten en ny avsløring av statsministerkandidaten til det britiske Arbeiderpartiet, hvor han har blitt fotografert med de ovennevnte gruppene som har en lang og brokete historie med rasisme og antisemittisme, og som sender sjokkbølger gjennom det jødiske samfunnet i landet.

Corbyn har selv også kommet med flere oppsiktsvekkende uttalelser mot jødiske politikere og staten Israel, og har offentlig brukt ord og uttrykk som «sionister» om jøder i Storbritannia. Hans møter med Hamas-ledere og muslimske ekstremister har ikke beroliget jødiske politikere i det samme partiet.

Det har endog gått så langt at det britiske arbeiderpartiet har gått offentlig ut og uttalt at man ikke har nok ansatte til å takle og etterforske alle meldingene om rasisme og antisemittisme som kommer mot deres egne politikere.

Nå kommer nyheten ut om at partiet har måttet leie inn livvakter for å beskytte arbeiderpartipolitikere med jødisk bakgrunn under neste måneds partikonferanse, da man er redde for konfrontasjoner og angrep fra partiets såkalte «harde kjerne» av muslimer og antisemitter.

MÅ HA LIVVAKTER: De jødiske politikerne Ruth Smeeth, Margaret Hodge og Luciana Berger fra Arbeiderpartiet i Storbritannia må ha livvakter under neste måneds partikonferanse. Fra SINE EGNE partikamerater. (Foto: Shutterstock).erpart

Det faktum at han (Jeremy Corbyn, red. anm.) fremdeles støttes av partiet forteller oss alt vi trenger å vite om hva Arbeiderpartiet har blitt, sier innenriksminister Sajid Javid.

Jeg vet ikke hva som vil skje. Jeg er redd på et fysisk nivå og det jødiske samfunnet er opprørt over hva de ser foregå. Jeg tror vi alle er redde, sa den jødiske bloggeren Richard Milett etter partilederen hadde kalt ham en sionist.

En kvinnlige jødisk journalist fra BBC som deltok på Arbeiderpartiets møter har måttet bringe egne livvakter, da partimedlemenne blant annet skjelte henne ut med sexistisk hets.

Det er ikke bare angrep på jødiske partimedlemmer  som fremgår i rapportene, men også benektelse av Holocaust, sammenligning av staten Israel med nazister, hyllester av muslimske terrorister og påstander om at jøder ikke kan være lojale mot Storbritannia.

En lignende rød tråd finner man i Arbeiderpartiene i både Norge og Sverige, der man har avslørt en rekke tette bånd mellom ledere og politikere og radikale islamske grupper, holocaust-benektelse og grov antisemittisme.

AKSEPTERT: Partileder for Arbeiderpartiet, Jonas Gahr Støre og tidligere leder for AUF, Eskil Pedersen, besøker Utøya under partiets politiske sommerleir i 2011. Her har også representanter for terrorgrupper som Fatah fått komme i land til klemmer og varme hilsener fra norske politikere og aktivister.

Hvorfor er det populært å hate hvite mennesker, hvit kultur og hvit historie?

På Frieords Twitter-feed ser vi stadig lenker til artikler, kommentarer, tegninger og utspill på diverse sosiale medier hvor man ser ned på, rakker ned på, håner, klager over og rett og slett angriper europeisk kultur og vår befolkning. Selv europeisk arkitektur, historie og litteratur angripes. I ekstreme tilfeller har vi sett at man rett og slett finner ting i samfunnet man ikke liker og kobler det opp mot dette hatet.

Her finner man blant annet plastre, hårprodukter, høflighet, måtehold, bøker, respekt, solkrem, musikkfestivaler, mat, dansing, fotballag, barnehager, skoler, vannflasker, kroppsstørrelse og omtrent alt i hverdagen som er negativt fordi hvite mennesker forbindes med det.

Ja, du leser riktig og beviset finner du i bunnen av denne artikkelen.

Alt brukes for å vise at hvite menn/mennesker har mer makt og kontroll enn såkalte minoriteter (kvinner, homofilie, fargede mennesker m.m.), gjennom det såkalte «hvite privilegiet». Et privilegium som ikke eksisterer annet enn som en naturlig følge av at man tilhører den største etniske gruppen i samfunnet og dermed også naturlig nok dominerer det.

Les også: Satirefilm om politisk korrekthet har blitt Youtube-hit

Finner man sort privilegium i Nigeria? Ja. Finner man gult privilegium i Kina? Ja.  Dette har ikke noe med herredømme eller rasisme å gjøre, men med menneskelig evolusjon, naturlig instinkt og sunn fornuft å gjøre. Like barn leker jo som kjent best. At mennesker fra andre raser og etnisiterer ikke forstår eller liker at hvite mennesker omgås med hverandre eller oppfører seg «europeisk«, betyr ikke at hvite mennesker er rasister. Like lite som at afrikanere bor i jordhytter og ikke har asfalterte veier er rasistisk mot hvite mennesker i Afrika, eller det faktum at kinesere spiser ris og aborterer jentefostre i enorm skala ikke er rasistisk mot hvite mennesker som bor Kina. Dette er bare slik det er.

Les også: «Hvite som ikke vil ha sex med sorte er rasister»

Les også: VG-journalist: «De norske håndballjentene er for hvite»

Vi har landesgrenser, kontinenter og ulike etnisiteter/raser på vår mangfoldige jordklode av en grunn. 30 år med sosiale rettferdighetskampanjer endrer ikke hundretusenvis av år med evolusjon.

Og for de som har på seg de trange og nærsynte venstreorienterte politiske brillene sine; hvite mennesker er en minoritet på verdensbasis. Ca. 10-12% av verdens befolkning klassifiseres som hvite – dvs 850 millioner mennesker. Det bor flere kinesere i Kina enn hele den kombinerte hvite befolkningen på alle kontinenter tilsammen. Det finnes flere afrikanere bosatt på det afrikanske kontinentet enn alle hvite mennesker kombinert på jorda. Det finnes flere pakistanere i en gjennomsnittlig pakistansk by enn i hele Norge. Men pakistanere er altså en «minoritet».

Les også: Dagbladets Marie Simonsen og venstresidens hat mot hvite mennesker

Les også: Prisbelønt Dagbladet-journalist klager over «blendahvite» fotballspillere

 

Les også: Forsker: For mye norsk kultur i barnehagene

Les også: NRK skal kvotere inn ikke-vestlige innvandrere i hver tredje stilling

Det finnes flere muslimer i verden enn alle hvite mennesker kombinert på jorda. Ennå er altså muslimer en «minoritet». Ifølge venstresiden er nasjonsgrenser noe menneskeskapt og unaturlig. Det vil i virkeligheten (deres) da bety at nordmenn er en minoritet. Eller? Kan vi prøve å være konsekvente i logikken?

I vår nye og globale hverdag bør vi kanskje løfte blikket litt og se på hvem som er minoriteten og hvem som utgjør majoriteten. Fordi alle de store innvandrergruppene i Norge er «majoritet» i forhold til etniske nordmenn befolkningsmessig, om de er tyrkere, iranere, afghanere, somaliere eller til og med svensker.

Liker du ikke Vesten? Det finnes alltid en flyplass ikke langt unna hvor du kan reise til ditt drømmesamfunn. Vi har har hørt at Venezuela er fint på denne tiden av året.

Les også: Rapport – Tusenvis av rasistiske angrep mot hvite mennesker etter Trumps valgseier

Les også: En million hvite og kristne jenter misbrukt av muslimske voldtektsgjenger i England

Men dette rasistiske verdenssynet mot europeere eksisterer ikke kun hos disse (ikke)-minoritetene som bor i Vesten, det finnes også i høyeste grad hos venstreorienterte mennesker – og i særdeleshet hos hvite selv. Selvhatende oikofober som fra barnsben i barnehager, skoler, universiteter og sosial omgangskrets har blitt indoktrinert at Europa, hvite mennesker, hvit kultur, hvit historie og hvite verdier holder resten av verden nede og hindrer det fullkomne multikulturelle utopia. Denne kulturmarxismen (Frankfurtskolen) ble for alvor innledet av radikale og revolusjonære kommunister og sosialister på 1960- og 70-tallet, og har fått et betydelig fotfeste i akademia og media.

I dag kan vi blant annet i Norge se en nærmest homogen venstreorientert nasjonal utdanningsinstitusjon og media dominert av til tider svært radikale og kommunistiske ansatte som presser kulturell marxisme og samfunnslig relativisme på samfunnet. Det har fått alvorlige følger for flere generasjoner med nordmenn som ikke lenger har en sterk kulturell identitet eller føler ansvar for sitt og sine barns fremtid, slik deres forfedre gjorde.

Dette fenomenet er utbredt over hele Vest-Europa, USA og Australia/New Zealand.

Les også: Bekreftet nok engang: Norske medier er mørkerøde

Les også: Kvinne angrepet av mørkhudede menn: «Din jævla hvite hore»

Daglig strømmer det ut timesvis og spaltemetre med Stockholm syndrom-orientert innhold fra vestlige utdannningsinstitusjoner og TV/film/radio/reklame/sosiale medier. Den som vet hva man skal se etter finner det raskt. Under her legger vi ut en rekke eksempler på det som er nevnt ovenfor – og husk dette er ikke fra «ytre venstre», men fra mennesker med verifikasjonsmerke på Twitter, ansette publikasjoner og offentlige institusjoner – eller som det heter på godt norsk – mainstream media.

Det er HER man finner den ekte rasismen og det ekte hatet – mot Europa og Vesten. Mot den hvite kjernefamilien, våre verdier, tradisjoner og historie.

Les også: Antirasistisk senter: Etniske nordmenn er et problem

Les også: Norske medier kritiserer EM-jentene: «Dere er for hvite!»

 

 

Et innblikk i venstresidens hat og rasisme

Sarah Jeong er en etterkommer av koreanere som kom til USA etter Korea-krigen på 1950-tallet, hvor landet ble delt i to. Over 36.000 amerikanske soldater – de fleste hvite unge menn – døde i den krigen for å redde dagens Sør-Korea. Hun kan heller ikke påta seg offerrollen som minoritet da asiater, i da særdeleshet sørkoreanere i gjennomsnitt tjener mer enn europeisk-ættede amerikanere, skårer høyere på IQ-tester og har en større andel av studentbefolkningen i forhold til innbyggertallet sitt i USA. De er med andre ord på toppen av samfunnet etter alle sivilsatoriske målestokker, selv om de er en etnisk minoritet.

Jeong har utdannet seg på Harvard og vært svært priviligert i det amerikanske samfunnet – et samfunn hun hater – styrt av eldre hvite menn – som hun også hater. I tillegg til politimenn, kvinner og hvite mennesker generelt sett, selvfølgelig, progressiv og demokrat som hun er. New York Times har imidlertid ikke sparket Jeong, men istedenfor forsvart henne(!) De visste endog om hennes rasistiske og rabiate utbrudd på Twitter. Hun er heller ikke en som er ansatt som en vanlig journalist, men som en som skal jobbe som redaktør for avisen. En stilling som er svært ettertraktet og har høy status i journalistverdenen.

Det kommer unnskyldninger om at Jeong skrev alle disse hatefulle og rasistiske tweetene fordi hun selv ble utsatt for rasisme på det sosiale mediet, men dette medfører ikke riktighet hvis man sjekker hennes Twitter-profil, noe mange har gjort. Jeong har endog skrevet en bok hvor hun tar for seg det aktuelle temaet om mobbing og hetsing på sosiale medier!

Jeongs plass i nyhetsbildet kom ikke kun som følge av en enkelt tweet, som skuespillerinnen Roseanne Barr ble sparket for. Nei, her snakker vi om dusinvis av dem. Den ene mer rasistisk og hatefull enn den neste. Jeong mistet aldri Twitter-kontoen sin. Hun mistet aldri jobben sin. Hun ble aldri kritisert av sine egne følgere eller venner. Hun har ikke måttet stå frem gråtende på TV og be om unnskyldning.

Her er et lite utdrag av hennes bidrag på Twitter:

New York Times sparket sist år en annen hvit kvinnelig journalist, da det kom fram at hun hadde publisert en tweet der hun hadde brukt et nedsettende ord om afroamerikanere. Jeong ble ansatt selv etter at NYT visste om de rasistiske tweetene.

Dobbeltmoral, noen?

Det er nemlig her rosinen i pølsa ligger. Ikke at noen er slemme eller rasister. Det kan alle være, uansett rase, religion eller etnisk bakgrunn. Men det finnes en dobbel standard. En for de på den politiske venstresiden også omtalt som «godhetsapostlene», samt de som ved hjelp av disse godhetsapostlene har inntatt offerrollen som «minoritet» som følge av kjønn, seksuell legning eller etnisitet. Og en HELT annen regel for alle andre. Det finnes ikke et felles regelverk vi alle kan spille etter, og slikt skaper frustrasjon. For hvis en på «høyresiden» som i tillegg er heterofil, mann og (gulp!) er hvit, så kan man miste jobb og karriere på grunn av en kommentar eller uttalelse på sosiale medier. For å uttale de helt samme tingene.

Da er det noe veldig galt der ute.

Og slik fungerer det nemlig hos NRK, Dagbladet, VG, Aftenposten, TV2, utdanningsvesenet, statlige organisasjoner, NGO’er og det offentlige. Er du en «minoritet» eller tilhører den politiske venstresiden så har du en uendelig kortstokk med «slipp ut av fengsel»-kort som du kan strø rundt deg med for omtrent alt utenom regelrett drap. Er du norsk eller tilhører den konservative og nasjonalistiske delen av befolkningen, så har du ingen slike kort. Tvertimot har du kun «gå rett i fengsel»-kort i alle lommer og ermer. Og venstresiden er tilogmed så åpenlyse med et at de ler deg rett opp i ansiktet når du sitter med kortet og livet ditt raser ned rundt deg.

Ok. Her gjelder det å konsentrere seg, for under her legges det ut en svært lang liste med hat og rasisme mot hvite mennesker fra venstresiden. Fra Norge, USA og andre land. Dette er for å vise at Sarah Jeong ikke er et unikt eksempel eller at dette kun gjelder en håndfull personer – men at dette er en kronisk og rød tråd hos absolutt alle som befinner seg på den politiske rødgrønne plattformen. Og at det aksepteres av Twitter, Facebook, Youtube, New York Times, BBC, NRK og rødgrønne politiske organisasjoner uansett land eller verdensdel.

De hater Vesten

De hater hvite mennesker

De hater kjernefamilien

De hater konservative verdier

De hater kristendommen

«Velbekomme»:

VIDEO: I tilfelle du var usikker eller uvitende om hva venstresiden og ikke-hvite ønsker

Kafe i Portland, Oregon. En by som stemte for Hillary Clinton og Barack Obama.

Her er store deler av det franske laget som vant VM og spillernes opprinnelsesland.
Skånsk avis.
T-banevogn i Sverige.

Ekte flyktninger vs falske flyktninger
En liten detalj på Finn.no man merker i hverdagen. Kanskje ikke noe å ergre seg for mye over, men det begynner å bli en regel heller enn unntaket.

P’en i LGBTP står for pedofili. Vil det bli akseptert og inkludert av homofile i Norge?

Et stellerom i Tyskland
Lokalavis for Malmø tar en liten oppsummering av den siste tidens flerkulturelle berikelse.

 

Muslimer til nederlendere: «Hvis dere ikke liker å bli en en minoritet så flytt herfra!»

Tunahan Kuzu (til høyre på bildet) som leder et parti stiftet av innvandrere for innvandrere, ønsker nå å etablere et «rasist-politi» bestående av over 1.000 offiserer som skal forfølge og etterforske mennesker med «fremmedfrykt» som har skrevet negativt om innvandring på blant annet sosiale medier som Facebook.

I en nylig debatt om etnisk identitet i Nederland, så sa den tyrkisk-fødte politikeren Ismail Ilgun:

Når nederlandske mennesker ser på deg som en innvandrer, sier de bokstavelig at de er bedre enn deg og at du ikke hører hjemme her.

Nå ønsker den muslimske politikernen istedenfor at situasjonen skal snus:

Nederlendere som er bekymret for den nye hverdagen i Nederland, hvor ulike mennesker fra ulike bakgrunner bor sammen i en by som Zaandam eller nabolag som Poelenburg, kan dra seg til helvete ut.

Les også: Voldtektsskandale i Nederland – 1.400 jenter misbrukt av innvandrere

Poelenburg har i dag mindre enn 30 prosent etniske nederlendere igjen og har store problemer med kriminalitet, gjenger og narkotikasalg.

Innvandrerpartiet DENK – som betyr «Tenk» på nederlansk kjører en svært aggressiv politikk på en plattform som krever en total dekonstruksjon av den opprinnelige nederlanske staten og nederlansk identitet, slik at innvandrere kan føle seg mer hjemme. Man ønsker også å forby ordene «urbefolkning» og «innvandrer».

Les også: Nederlandsk statsminister: «Å blande kulturer fungerer ikke»

Partiet ønsker også å fjerne gatenavn, statuer og monumenter som historisk minner om landets «rasistiske fortid», samt vil innføre tung indoktrinering av alle skolebarn i hvordan landets historie med kolonialisme og slaveri har ansvaret for alle de problemene som innvandrere møter i Nederland i dag.

Kilde: Breitbart

VIDEO: Muslimer til engelskmenn i London: «Dette er vårt land nå – kom dere ut!»

Les også: Muslim i England SPYTTET på ni måneder gammel baby og skrek: «Hvite mennesker bør ikke få barn»

VIDEO: Se hvordan venstresiden feirer drap på babyer

Hatet mot de tradisjonelle vestlige verdiene presses stadig ut i etablerte medier. Kvinner skal ut i arbeidslivet og gi fra seg babyen så tidlig som mulig til statlig omsorg. Kjernefamilien skal splittes. Barn skal tvinges gjennom 12-årig skole styrt av den intellektuelle venstresiden. Abort skal hylles og presses på unge kvinner. Masseinnvandring løser opp samfunnslimet, og samholdet man før hadde med naboer og andre innbyggere forvitrer. Hvit flukt ut av storbyene har sørget for at de snart vil være utenforskapsområder med ghettoer og ikke-gå soner for norske myndigheter. Det har allerede funnet sted i Sverige og er et alvorlig problem.

Dette er en villet og ønsket utvikling fra politikere, NGO’er og myndighetene selv. Spørsmålet vi stadig stiller oss er, hvorfor?

FOKUS PÅ FREDAG: Hvordan Arbeiderpartiet skapte rasismen i Norge

Rasisme, fremmedfrykt, hat, islamofobi. Kjær klistrelapp har mange navn. Alle funnet opp og brukt av venstresiden i politikken i fire tiår med stor suksess. Ordet rasist ble gjort kjent av en kjent og kjær sosialistisk pådriver ved navn Leon Trotsky, mens han kjempet om makten og folkets gunst med en annen sosialistisk gren, ledet av en mann med bart.

Ingen av de to grenene var noen venn av verken humanismen eller demokratiet. Allikevel fikk Trotsky, sammen med Lenin, Stalin og Mao såpass mange følgere at de kunne ta over omtrent halve jordkloden. Og over 100 millioner mennesker ble utryddet.

Samtidig sto i lille Norge Arbeiderpartiet klare til å skape sin egen sosialistiske stat med revolusjonen i Russland som forbilde. En politikk som Arbeiderpartiet etter 1. verdenskrig ble smidd i, men siden har skjønnmalt og sminket for å gjøre seg spiselig.

Ett av ankepunktene i sosialismen er at det alltid må finnes en overgriper og et offer. Disse pekes ut, oppfinnes eller skapes av venstresiden selv gjennom politisk aktivisme. Man skal skaffe seg makt gjennom motsetning i samfunnet og ved å dydsposere som de gode, som kjemper mot de onde.

Les også: Ny myte avslørt: Innvandringen bygde ikke Norge – faktisk rasererer den velferdsstaten

BRUKTE KVINNENE: Arbeiderpartiet var tidlig ute med å starte identitetspolitikk og kvinnene var først på listen. De skulle ut av hjemmet og inn i arbeidslivet – kjernefamilien skulle avvikles og barna skulle sendes i barnehager i åtte timer med industrilys og fremmede mennesker. På denne måten kunne de bli gode borgere opplært av venstreorienterte tanter og lærere. Det har fungert over all forventning. Nå fikk Arbeiderpartiet nye kampsaker; kvinners rettigheter, likestilling og likelønn.

I Sovjet var det arbeideren mot landeieren. Da Sovjet-kommunismen falt, ble fokus i Vesten flyttet til den massive og ønskede innvandringen. Da var det det hvite og patrialkalske samfunnet mot den fattige og uutdannede innvandreren som var sentrum i kampen. I dag bruker venstresiden etniske og religiøse minoriteter, samt hbtq-bevegelsen, for å skape skyttegravskrig i politikken. I USA var det det demokratiske partiet som startet Ku Klux Klan, sto bak raselovene og ødela den sorte familien med «fattigdomskamp», som førte til at over 70 prosent(!) av afroamerikanske barn i dag ikke vokser opp med en far i huset. Partiet til Bill, Hillary og Obama. Ikke Trump. På denne måten fikk man knust den sorte kjernefamilien og sørget for at «niggerne ville stemme demokratisk de neste 200 årene». Sitatet er hentet fra den demokratiske presidenten, Lyndon B. Johnson. Søsterpartiet til Arbeiderpartiet her i Norge.

Den samme blodrøde tråden går igjen uansett i hvilke land man ser nærmere på hvor sosialismen og sosialdemokratene har fått fotfeste.

Arbeiderpartiet og de rødgrønne støttepartiene i Norge går ikke til valg på hvor god og nyttig sin egen politikk er, men på hvor dårlig de andre partiene sin politikk er. Og man dytter innvandrere, kvinner, homofilie, muslimer og det som finnes av svake/utnyttbare grupper foran seg. Eller nyttige idioter, som Lenin kalte dem. I Vesten går rødgrønne velgere rundt med Che Guevara t-skjorter. En mann som hatet sorte og puttet homofile i konsentrasjonsleire. Og skjøt kvinner, barn, lærere og leger i så stort antall at det er uklart akkurat hvor mange som ble drept av ham personlig. Tallet skal være tresifret. Det henger en plakat av ham i en av bygningene på Utøya hvor AUF møtes hvert år. Der finner man også «Bolsjevika» og andre adopterte navn fra massemorderideologien som Arbeiderpartiet tydeligvis ikke har sett seg nødvendig å fjerne.

Nordmenn i 1970 visste ikke hva rasisme, fremmefrykt eller islamofobi var. Samfunnet var på vei fremover og var trygt, ikke på grunn av Arbeiderpartiet, men på tross av det. Men Arbeiderpartiet så mørke skygger på horisonten. Høyresiden var på vei fremover og var en farlig politisk motspiller. Det måtte man stoppe med alle midler. I 1979 la derfor den mye omtalte landsmoderen, Gro Harlem Brundtland, frem stortingsmelding nr. 74, som åpnet grensene til Norge for masseinnvandring fra ikke-vestlige land.

Les også: Finansavisen: Norge drukner økonomisk av innvandringen

Og det er her venstresidens favorittklubbe – ordet rasist – har vært uvurdelig. Man åpner grensene for hundretusenvis av innvandrere, vel vitende om at et slikt samfunn raskt vil oppleve etniske og religiøse motsetninger. Men dette var en pris Arbeiderpartiet var villige til betale. For man visste at innvandrerne politisk vil stemme rødgrønt ettersom de var avhengige av et bredt sosialt og økonomisk sikkerhetsnett – noe Arbeiderpartiet sto klare til å gi dem på bekostning av den norske skattebetaleren. De nyankomne var i det store og hele kun stemmekveg og var ikke hentet hit av hjertevarmen til Arbeiderpartiet.

Dette er ikke en konspirasjonsteori, men et beviselig faktum som fant sted over hele den vestlige verden, fra Nord-Amerika til Vest-Europa og videre til Australia. Grensene ble satt opp på vidt gap og på kun et halvt århundre har man sørget for at så og si alle vestlige nasjoner nå har en betydelig innvandringsbefolkning. En befolkning som i svært stor grad stemmer sosialdemokratisk. Og i alle disse landene har man nå den samme utviklingen. Utenforskap, ghettoer, høy kriminalitet, fulle fengsler, hatsk politisk klima, økte kløfter mellom fattig og rik og rosinen i pølsa – islam.

I USA beklaget venstresiden seg over at man ikke hadde flere innvandrere, da man på den måten hadde kunnet fått Hillary Clinton inn i Det hvite hus.

Les også: De rødgrønnes politiske selvmord og ønsket om å ta Norge med dem

SVAKE GRUPPER STEMMER VENSTRE: Hillary Clinton og hennes demokratiske parti vet godt at jo flere minoritetsgrupper og svake velgergrupper som homofile og kvinner de kan vinne, jo større sjanse er det for valgseier. Dermed ønsker man åpne grenser, avvikling av kjernefamilien og en økt identitetspolitikk. (Skjermbilde/MSNBC).

Les mer: Avslørt: Norge trengte ikke arbeidsinnvandringen på 60- og 70-tallet

Men hysj, det er ikke lov å si slikt høyt. Og de som måtte tørre å rekke opp hånden og sette spørsmålstegn ved en ukontrollert innvandring fikk automatisk venstresidens favorittord og politiske ess kastet i ansiktet. «Er du rasist?» Det fungerte i nesten 40 år – lenge nok til at det norske samfunnet nå har passert det siste mulige vendepunkt. Herfra er muligheten for et Norge slik det var i 1970 kun oppnåelig med en langvarig og blodig borgerkrig. Alternativet er at nordmenn en dag i fremtiden utryddes som folkeslag. Historien har mange eksempler på at dette er det neste steget for nasjoner som har hatt den samme samfunnslige utviklingen. Og det har venstresiden også visst, godt utdannede, bemidlede og oppvokst i de riktige familiene som de er. I krig og kjærlighet er alt tillatt heter det og sosialistene har vist seg som de mest hensynsløse og kalde utgavene av menneskeheten vi har produsert.

De har ikke bare kannibalisert seg selv, men hele nasjonen Norge. For sine tretti sølvpenger. Og topp-posisjoner i WHO, NATO, EU og FN. (Med luksusboliger, skattefritak og privatsjåfører).

I dag vet vi at venstresiden ikke bryr seg om verken innvandrere, kvinner, homofile eller muslimer. For de innvandrerne, kvinnene, homofile og muslimene som går imot Arbeiderpartiet og de rødgrønne, blir offentlig hengt ut og hetset på de verst tenkelige måter. Shurika Hansen, Sylvi Listhaug, Bruce Bawer, Hege Storhaug og Amal Aden er noen få eksempler her i Norge, som har blir kalt Onkel Tom, heks, fitte, ekstremist, islamofob og – du gjettet riktig – rasist. Og det er ikke noe bedre i Sverige, England eller andre vestlige land. Venstresiden har ingen problemer med å kaste sine egne under bussen. Og rygge over dem etterpå for sikkerhets skyld.

Les også: Debatt – Innvandringspolitikk og fremtiden som kommer

Les også: Norge – Født 1814 – Død 2100

Et internasjonalt eksempel som kanskje flere av leserne kjenner igjen er fra USA og hvordan den kjente afroamerikanske musikeren Kanye West gikk fra hyllet kjendis til hatet over natten, etter å ha støttet president Trump. Og han er ikke den eneste. Langt i fra.

Venstresiden vil bare ha stemmene deres, slik at de kan beholde makten i samfunnet. Den dagen Norge og Vesten har blitt ugjenkjennelig etnisk og en nordmann ikke lenger eksisterer annet enn i historiebøkene, så vil de som styrer finne nye motsetninger i samfunnet de kan kapitalisere på. I dag har mange sosialister kastet sin energi inn på miljøkampen. Og taktikken er den samme. De som er uenige er miljøsyndere og miljøverstinger. De trakasseres og henges ut. Mister jobb og sosialt nettverk. Og under klimamøter går den mørkkledde pøbelen – sosialistenes gatesoldater – amok på gatene for å vise hvem som har makten og dydsposerer at de er de gode.

Alt er lov så lenge Arbeiderpartiets ledelse og deres støttespillere skal kunne fortsette å spise med fint bestikk og regjere over massene.

Konklusjonen er at Arbeiderpartiet og deres støttespillere er de faktiske rasistene og deres identitetspolitikk og kommunistiske røtter er ren gift for ethvert samfunn de etablerer seg i.

Bare spør innbyggerne i Venezuela.

64-årig svensk mann dømt i retten for satirebilde om islam på Facebook

Vi leser stadig i statsstøttet media om den tøffe hverdagen for journalister og offentlige debattører i Russland, Sør-Amerika, Midtøsten og Asia, der ulike nasjoner regjerer over det offentlige ordskiftet med jernhånd.

Der blir kritikere av regimer og religioner regelrett arrestert, torturert og i verste fall drept. Amnesty International og Pen-klubben er bare noen av de organisasjoene i Vesten som jobber mot denne praksisen og setter søkelys på de uverdige og udemokratiske forholdene som med rette kritiseres.

Her i Vesten har vi i stor grad vært forskånet for sensur av det alvorlige slaget og få mennesker har blitt dømt eller sett innsiden av et fengsel som følge av noe de har ytret eller skrevet. Inntil nå.

Og det er av alle land vår nabo Sverige som går bakover når det gjelder ytringsfrihet og rett til å kritisere, harselere, gjøre narr av eller påpeke utviklingen i samfunnet.

Den ekstreme venstresidens totale dominanse over domstolene, påtalemyndigheter, politikken og media setter nå landets ytringsfrihet og demokrati i fare.

De siste årene har en urovekkende utvikling funnet sted der man benytter seg av en såkalt «banan-paragraf», kalt Hets mot folkgrupp, (rasismeparagrafen i Norge). Den brukes kun politisk mot de som går imot de styrende myndighetenes offisielle flerkulturelle politikk og påtvugne venstreorienterte samfunnsklima.

Frieord har omtalt flere slike saker hvor spesielt eldre mennesker rammes av lovens sensurkåte arm. Damer i 70-årene har opplevd å måtte stå skolerett foran dommeren fordi de delte eller skrev noe på sosiale medier.

Og nå skjedde det igjen.

Nylig ble en 64-årig mann i Skåne anmeldt av en statsstøttet heksejakt-organisasjon kalt «Netthatgranskeren» for å ha postet et satirebilde om islam på det venstreorienterte sosiale nettverket Facebook.

BILDET SOM SØRGET FOR DOMMEN MOT DEN 64-ÅRIGE MANNEN FRA POLITIETS ETTERFORSKNING. FOTO: Politiet.

Les også: Rødgrønne partier i Sverige ville godkjenne barneekteskap og flerkoneri

64-åringen ble innkalt til avhør på polititstasjonen i Hörby hvor han innrømmet de faktiske omstendighetene og at det var han som hadde lagt ut bildet på sin personlige Facebook-profil.

Det var mest på gøy, det var ikke ille ment. Jeg bruker å være humoristisk og syntes bildet var morsomt. Jeg har lagt ut bildet som humor, sa mannen til politiet under avhøret.

På tegningen, som er laget av tegneren Jan-Erik Ander, kan man se to menn med skjegg og turban. Den ene mannen holder i en barnevogn med et lite barn og den andre mannen spør: «Barnebarn?»

Nei, dette er min nye hustru! svarer mannen med barnevogna.

Aktor i saken, Mathias Larsson siktet den svenske mannen for både satirebildet og kommentaren mannen skrev under bildet. Ifølge aktor innebar innlegget at 64-åringen «truet eller hadde uttrykt nedlatenhet for en folkegruppe eller annen lignende gruppe av personer med hensyn til rase, hudfarge, nasjonalitet eller etnisk opprinnelse, eller trosbekjennelse«, står det å lese i rettsdokumentene mot mannen.

Retten i Lund var ikke bare enig med aktor, men gikk så langt som å dømme mannen for tegneserien han la ut.

Tingretten anser at innlegget uttrykker en klar nedlatenhet mot personer med muslimsk trosbekjennelse. Det gir uttrykk for at muslimer generelt skulle være pedofiler og at pedofili skulle være en del av religionen islam. Tegningen er også utformet på en krenkende og usaklig måte og innbyr ikke til noen rasjonell religionkritisk diskusjon, skriver domstolen.

Domstolen mente imidlertid ikke at forbrytelsen var av «grov karakter», noe som betyr at mannen, hvis han betaler 60 dagsbøter a 50 kroner, slipper fengsel. Mannen får også opprettet et kriminelt rulleblad hvor det står at han er dømt for «Hets mot folkgrupp»

Samtidig som dommen mot den eldre mannen kom i den skånske retten har svenske myndigheter laget brosjyrer til muslimske innvandrere som er gift med et barn, hvor man informerer dem om rettigheter og lovverk i Sverige. Rødgrønne politikere fra Socialdemokraterna og Vänster stemte også nylig imot et lovforslag som skulle forby barneekteskap og flerkoneri. Forslaget gikk allikevel igjennom med hjelp fra det nasjonalkonservative partiet Sverigedemokraterna.

«TIL DEG SOM ER GIFT MED ET BARN» – BROSJYRE LAGET AV SVENSKE MYNDIGHETER.

Relatert:

Farmlands – Se den svært sterke dokumentaren om dagens Sør-Afrika ingen norske medier vil snakke om

Relatert:

Påstand: Rasisme slik vi snakker om det i dag finnes ikke

Undertegnede vokste opp i multikulturelt Oslo. Og jeg så ikke farge eller religion i det hele tatt da jeg var barn. Det var bare venner med forskjellig utseende og familier. Jeg har vært på bursdager hos pakistanere, irakere, vietnamesere og sikkert noen til. Jeg har spilt fotball, boksen går (nå føler jeg med skikkelig gammel) og spist iskrem, uten at noen brydde seg om det var gutter, jenter, nordmenn eller utlendinger der vi satt på fotballbanen eller utenfor svømmehallen. Det viktigste var å ha det gøy og leke sammen.

Men så kom venstresiden inn og ødela alt sammen. De påstod nemlig at vi plutselig skulle behandle og oppføre oss annerledes avhengig av hvordan vi så ut. At vi skulle passe på hvilke ord vi brukte da det fantes noe som het «rasisme». Jeg hadde aldri hørt om dette før og ikke hadde mine utenlandske venner det heller. Men nå var det plutselig blitt noe veldig viktig som lærerne og fritidslederne satte mye fokus på. Som snek seg inn i klasserommet.

De som ikke var hvite og norske var automatisk ofre. De skulle alltid unnskyldes og kunne bruke sin etniske bakgrunn og religion for å slippe unna hva nå enn det måtte være. Og selv om de i utgangspunktet ikke brydde seg eller ønsket å få et slikt privilegium, så ble det så hardt presset ned over hodene våre at de til slutt ga opp og ble med på spillet. En «vi og dem»-mentalitet la seg over Norge som et tykk tåke som ingen kunne se gjennom.

Plutselig begynte folk å bli redde for hva de skulle si eller hvordan de oppførte seg. Lærerne og de «voksne» slo hardt ned og var nærmest aggressive i sin håndtering av den nye hverdagen. De som er sorte og brune er ofre. De som er hvite er slemme og overgripere. Det kom frem i lærebøker, i undervisningen, i avisen, på TV og på gata.

Hvis det var slåsskamp og jeg slo en mørkhudet kamerat, så var det automatisk min skyld og rasistisk ble jeg fortalt. «Slo du Amir fordi han er mørkhudet?» Men det var ikke det. Jeg slo ham fordi han var en dust som hadde stjålet fotballkortene mine. (At vi var venner igjen samme ettermiddag og hadde glemt det som skjedde var en selvfølgelighet). Jeg så ikke hudfargen hans, men oppførselen hans. Men læreren min sa at jeg slo ham fordi han var mørkhudet. Og dette sådde et frø i hans sinn. Og mitt. Han kunne slippe unna nesten alt med den unnskyldningen. Og jeg fikk automatisk skylden.

Og litt etter litt ble vi alle hjernevasket til å tro på dette. At kameraten min som jeg hadde lekt med i hele barndommen plutselig var et offer og at jeg på grunn av min hudfarge skulle føle skyld og skam, som følge av historie og hendelser vi ikke engang visste eksisterte. Og litt etter litt skapte dette skiller og kløfter, det brøt opp vennskap og ødela den felles plassen vi alle møttes på som barn. En plass som var åpen for alle.

Nå stilte vi på ulike lag, med ulike bakgrunner. Ikke fordi disse eksisterte i virkeligheten, men fordi vi hadde blitt fortalt det av lærerne, fritidislederne og politikerne. «Vi og dem» eksisterer ble vi fortalt. Rasisme eksisterer sa de. Identitetspolitikk var blitt en vare som venstresiden skapte og styrte for å begrunne sin ideologi og menneskyn. Lærerne våre som gikk i lilla kjoler med store øreringer og rødt kort hår. Eller hjemmestrikket vest, tøfler og ukjemmet hår hvis de var menn.

Så hvem er de egentlige rasistene? De egentlige haterne. De som har ødelagt tusenvis av barn og ungdoms barndom, og skapt et samfunn som er fullt av splid og identitetspolitikk? Jo, det er den nye venstresiden, marxistene, sosialistene, «antirasistene» og Arbeiderparti-politikerne som ser hele samfunnet som et politisk sjakkspill med rot i venstreideologi. Den tilsier at noen må være ofre og noen må være overgripere.

Uten dem hadde Norge faktisk kunnet hatt en sjanse som et harmonisk samfunn med en viss andel mennesker fra fremmede kulturer og etnisiteter. Hvor vi så på hverandre på bakgrunn av vår karakter, oppførsel og verdier. Men det tillater ikke venstresiden. For de ønsker makt og å leve av motsetningene. De ønsker å dydsposere at de er de gode og at det finnes en klassekamp og ulikheter som må kjempes imot.

Slik ødelegger man et helt samfunn.

DAGENS BILDE: Rasistisk utspill fra Antirasistisk Senter

Southern Poverty Law Center, Hope Not Hate, Expo og Antirasistisk Senter her hjemme er organisasjoner som lever av å se spøkelser på høylys dag. Og de lever svært godt. Så godt at det faktisk er en milliardindustri på verdensbasis. Ideologien og filosofien er å skape et klima hvor ulike «svake» grupper blir fortalt at «samfunnet» og «majoritetsbefolkningen» utsetter dem for diskriminering som følge av deres minoritetsstatus.

Man ønsker å kategorisere og opprette grupper av etnisiteter/kjønn/religioner som deretter settes opp mot hverandre via falske påstander og ryktespredning. Deretter kan man tjene seg rik på konflikten ved å si at man «jobber mot» disse konfliktene. Dette er modus operandi for blant annet Antirasistisk Senter som de tjener titalls millioner kroner på årlig. Og her har vi lagt ut eksempel på hvordan de gjør dette.

Du kan lese to nylige saker som gjør at Antirasistisk Senter ved leder Rune Berglund Steen nå forsøker å profittere på påståtte etniske gnisninger i Norge, her og her.

LEVER GODT AV KONFLIKT: Antirasistisk Senters leder, Rune Berglund Steen, fisker i grumsete vann når han ønsker å skape et bilde av Norge som et land hvor politiet stopper mennesker på bakgrunn av sin etnisitet eller hudfarge. Politiet har tilbakevist dette på det sterkeste, men Steen ønsker allikevel å skape splid og potensielt farlige situasjoner mellom ordensmakten og ikke-vestlige mennesker i Norge, ved å hisse opp stemningen i det offentlige. Berglund Steen har imidlertid en god grunn til sin handling, det er levebrødet hans. (Foto: Wikimedia Commons).

Frieord har ved flere anledninger avslørt Antirasistisk Senter og leder Rune Berglund Steen i å dikte opp rasisme eller komme med usanne påstander. Du kan lese om disse her:

Relatert:

Grooming-skandale avslørt i Nederland – 1.400 mindreårige jenter misbrukt av innvandrere

Avisen kontaktet sosialarbeidere, politiet og eksperter om temaet og fant at unge halliker, hvor de fleste hadde bakgrunn fra Marokko, tyrkere, De nederlandske antillene og romfolket, tjente store penger og fikk makt og innflytelse i lokalsamfunnet gjennom utnyttelsen av jenter og kvinner.

Les også: «Lett bytte» – Ny bok om hvordan muslimer og britiske myndigheter skjulte seksuelle overgrep mot barn i flere tiår

Floor’t Sas, en psykolog som jobber med ofrene, forteller at sosiale medier brukes for å utpresse jentene. Ifølge Sas så tar migrantene bilder og film av de nederlandske jentene mens de har sex med dem, for deretter å bruke bildene som pressmiddel for å få penger fra dem eller tvinge dem ut i prostitusjon.

Jentene lures ofte ut med lovnader om fester, alkohol og narkotiske stoffer og får sitte på i dyre biler fra og til skolen. Ikke sjelden får de også gaver som parfymer og smykker av mennene i begynnelsen, men det går fort over i at jentene må gi noe tilbake til mennene. Det er alltid sex.

Les også: BBC-serie tar for seg de massive rasistiske og muslimske overgrepsgjengene i England

INNVANDRERE: I både Storbritannia og Nederland forteller politiet og sosialarbeiderne, samt avsløringer fra media at alle som er involvert i misbruket av mindreårige jenter – såkalt «grooming» – hvor jentene blir gruppevoldtatt, solgt som slaver og gjort avhengige av narkotiske stoffer/selger stoff, kommer fra muslimske land. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Les også: Muslimer: «Alt hvite jenter er gode for er sex – de er bare luddere»

Innvandrerne kan tjene så mye som 800 euro per dag per jente. Summene kommer raskt opp i titalls millioner euro årlig for gjengene.

Marijke van Overveld som jobber som politi mot disse miljøene forteller:

Vi snakker om nesten 1.400 ofre årlig. Prosessen med å forføre og utpresse jentene har blitt kortet ned fra måneder til to uker eller enda kortere.

Les mer: Pakistanere dømt til 168 år i fengsel for seksuelle overgrep av mindreårigie jenter i England

Men det hele er bare en del av større organiserte kriminelle utenlandske nettverk som har fått etablere seg i Europa.

Dette er ekte kriminelle og disse hallikene er i mange tilfeller en del av et større nettverk som også er involvert i narkotika- og våpensmugling. Dette er hardbarkede kriminelle som ofte bruker det mørke nettet for å gjennomføre kriminaliteten, sier Carolien van den Honert, ved Humanita ESSM, et senter som spesialiserer seg på denne type kriminalitet.

Les også: Grooming – kunne noe lignende skje i Norge? Det har allerede skjedd

Mens dusinvis av grove grooming-saker har fått fokus i Storbritannia, så har det samme altså skjedd i Nederland. Som i Storbritannia, så har de fleste overgrepsmennene ikke-vestlig og muslimsk bakgrunn.

Les mer: ENGLAND –  Myndighetene fortalte foreldrene til voldtatt 13-åring at de ikke kunne anlegge sak da jenta hadde «samtykket» til sex

Der har man avslørt at både politimyndigheter, sosialarbeiderne og lokale medier visste om hva som skjedde, men valgte å holde stille av frykt for å bli stemplet som rasister. I mange tilfeller valgte man istedenfor å angripe jentene og true dem til taushet.

Les mer: Skjulte massive muslimske overgrep for å ikke miste stemmer blant innvandrerbefokningen

Såvidt Frieord har fått med seg, så har ingen norske medier valgt å skrive om avsløringene av misbruket av de tusenvis av jentene i Nederland.

Relaterte saker:

Kulturredaktør i Bergens Tidende om 17. mai: «Rasisme, hat og illeluktende nasjonalisme»

Å dikte opp rasisme, fremmedhat og høyreekstremisme, er en godt inngrodd tradisjon hos de venstreorienterte skribentene i våre dagsaviser. Ingen har forsøkt mer iherdig å søle ned vår nasjonaldag enn Frode Bjerkestrand i Bergens Tidende.

Å måtte lete i arkivene fra mange år tilbake og finne enkelthendelser, oppdiktede eller ikke, om påstått rasisme og så klistre dette over en hel nasjons nasjonalfeiring, er en mental spagat som våre overbetalte journalister har perfeksjonert til karakteren 10.

Bare ta en titt.

Fra BT.no:

Den 18. mai er dagen for tusen tomflasker på kjøkkenbenken og pølsebrød i gatene, men også uro i magen. I år ble oppkjøringen til folkefesten preget av en virkelighetsorientering vi kanskje trenger.

Er det greit at noen henger bunaden igjen hjemme fordi de frykter å bli hetset? Er 17. mai i ferd med å bli en dag for illeluktende nasjonalisme?

Flere andre har de siste årene fortalt likelydende historier. I Ålesund ble en afrikansk far og hans to barn i 17. mai-toget hetset av to eldre fruer. I Stavanger fikk Ap-politiker Sahfana M. Ali hatsk kritikk etter å ha vist seg frem i Frafjord-bunad med spesialsydd hijab til.

Kombinasjonen mørke hudnyanser og norske nasjonalsymboler ser ut til å bringe ut det verste i enkelte mennesker.

Å møte slike stemmer med moralisme eller sensur vil bare forsterke veggene i de ekstremes ekkokamre, og gjøre korrigerende stemmer enda vanskeligere å høre.

Men det er lov å spørre tidens store spørsmål: Hvor kommer raseriet og den møkkete rasismen fra?

Vi må kanskje gjennom denne kulingen av raseri og bigotteri nå i 2018 for å rense luften. Eller viktigere: For å mobilisere motkreftene. (Sitat slutt).

Dette høres mer ut som et flammende innlegg hos AKP (m-l) midt på sytti-tallet der de hadde våte drømmer og revolusjon og interneringsleire for alle med eiendom og utdannelse, enn en sliten kulturredaktør på sin godt brukte kontorstol i Bergen. Men de har kanskje mer til felles enn redaktøren vil innrømme.

Tar man en tur innom redaktørens kontoer på sosiale medier så klarner det imidlertid. Der er det den ene tweeten etter den andre med hat mot Israel, hat mot Trump, hat mot Sylvi Listhaug, hat mot «mannlighet», hat mot ytringsfriheten og en dobbeltmoral like høy som Jesus-statuen i Brasil.

Og for å ordentlig spikre inn hva 17. mai virkelig representerer for kulturredaktøren har han i teksten sin limet inn lenker til nyhetssaker med titlene «Festspillene sensurerer – tittelen har virket rasistisk på folk», «Heiste hakekorsflagg: Tre er siktet for hatefulle ytringer» og «Debatt: Hvorfor har dere så mye hat». Sånn. 17. mai, rasisme, hakekors og hat. Job well done, sir!

En vaskeekte moderne kulturekstremist som i avisen har skrevet at er «urolig for debattklimaet» og «hatet på sosiale medier», men som like etterpå spyr ut eder og galle på minst like høyt nivå som det han er «bekymret» for. Men han er tross alt en høyt gasjert elite på kontoret i Bergens Tidende. Og ikke et slikt underdanig ukultivert medlem av «massen» der nede på gaten. Pføy!

I kommentarfeltet (Som BT faktisk ennå har) er det imidlertid ikke alle som er like begeistrede for brunbeisingen og rasisme-hysteriet. Her publiserer vi noen av de tilsvarene til Forde Bjerkestrands hatefulle og rasistiske tirade.

Leserne er uenige

Frank Eriksen skriver:

17 mai feiringen i Bergen var visst for vellykket for Bjerkestrand hvor det flotte været laget en fantastisk ramme rundt en like flott folkefest. Da er det visst tid for å helle litt malurt i glasset. Vi må ikke tro at vi er noe, at vi har noe å være stolt over. Aller minst om det har med vår identitet og historie å gjøre.

Han innleder med historien om kvinnen som vegret seg for å bruke bunaden på 17 mai pga all hetsingen hun ble utsatt for. Man skal være forsiktig med påstander, men etter over 40 år i sentrum på 17 mai, har jeg aldri hørt om eller vært vitne til at man blir hetset og spyttet på fordi man går i bunad med litt flere pigmenter i huden enn folk flest. Det kan nesten virke som en påstand for å få oppmerksomhet mot rasisme som sak. Som en videre underbygging av «problemet» legger man ved en link publisert i 2008, hvor en person skal ha overhørt noen rasistiske kommentarer fra 2 gamle bestemødre. Dette skal ha skjedd i Ålesund i 2001.

Ja, da så.

Lenger nede i kommentaren får vi høre om kvinnen med en «bunads-tilpasset» hijab. Er det så rart at man får kommentarer når man blander ut bunadene våre ? Er ikke en bunad en drakt som er beskyttet ? Gjelder ikke slike normer når man er innvandrer? Hadde samene syntes det var greit at en innflytter til Finnmark brukte en «kofte-tilpasset» strikkelue ?

Påstanden om NRKs «islam-felle» hvor de fleste programlederne på nasjonaldagen er innvandrere er jo også en slik greie som er umulig å dokumentere noe som helst ved. Blir litt som når det skal lages program fra soldat-livet under førstegangstjenesten. At det blir en av de 15-20 % kvinnene som blir portrettert er 90% sikkert. Forsvaret ønsker å vise at kvinner er velkommen. Men hva ønsker NRK ?

Nei, Bjerkestrand. Norge og nordmenn er et meget inkluderende folk. Hadde de fleste innvandrere, spesielt fra muslimske land, vært halvparten så inkluderende og åpen for vår livstil som omvendt hadde dette kanskje ikke vært noe problem i det hele tatt. (Sitat slutt).

Svein Øvstebø skriver:

BT har og Stavanger Aftenblad har tydeligvis samme agenda: BT har sin Bjerkestrand og SA sin Sven Egil Omdal. Begge har samme mantra: Spre nedlatende kommentarer om alle de som ikke «er som dem» – som ikke kjøper den sosialistiske besserwisserheten som de to regionsavisene er talerør for. (Sitat slutt).

Ranveig Helsesen skriver:

Det er trist at noen skal hetses for å fremelske det norske, enten de er blendahvite eller har en annen hudfarge. At innvandrere velger å bruke bunad, ser jeg på som et tegn på at de er godt integrerte og er stolte over norsk kultur. Den typen hets er ganske sikkert et marginalt problem, men selvfølgelig ille for den som opplever det.

Jeg tror at Bjerkestrand bør lese Haaland sin blogg en gang til, for han har tydeligvis ikke forstått poenget. Nemlig at NRK ønsker å fremprovosere reaksjoner i den tro at det er hudfargen i seg selv som provoserer, og ikke den nedlatende holdningen de har til sine seere. At vi skulle provosereres av hudfarge er å undervurdere oss på det aller groveste. Å legge ut «åte» i håp om at noen skal bite på, for så å generalisere hele den norske befolkningen som rasister, er å skape storm i et vannglass.»Norge i rødt, hvitt og smått», er ingen passende betegnelse på landet vårt. (Sitat slutt).

Anders Bjerke skriver:

Merkelig kommentar etter en nasjonaldag som nok en gang preges av blide fjes av av alle avskygninger. Raushet og inkludering kommer først og sist i feiringen av vår nasjonaldag i motsetning til så mange andre. Selv en journalist på autopilot burde se dette. At det er Norge som markeres og feires er selvsagt og noe som binder oss sammen, ikke motsatt.

Vil si at Bjerkestrand er svært provinsiell og ignorant. Selv når vi har noe å være stolt av, og det med rette, skal vi piskes.

Nye briller er kanskje tingen? (Sitat slutt).

 

Miljøparti-leder i Tyskland: «Det finnes ikke noe tysk folk»

Man kan ikke forråde et folk, hvis folket ikke eksisterer, sa Robert Habeck, til avisen Junge Freiheit.

Da han ble spurt om konseptet med forræderi av folket svarte Habeck:

Det er et nazistisk konsept. Det finnes ikke noe folk, som konsekvens av dette så kan det ikke være noe forræderi av folket.

Miljøpartilederen Habeck ble også spurt om hva hans syn er på islam:

Spenninger, men også et fargerikt samfunn.

Les også: Muslim under debatt: «Å være tysk betyr ikke lenger å ha blå øyne og blondt hår – det vil bety å være muslim og bære hijab»

Talsperson for det nasjonalkonservative partiet AfD, Jörg Meuthen var ikke imponert:

Selvfølgelig eksisterer folkeslag. Det finnes italienere, spaniere, franskmenn og tyrkere. Og slik er det idag fordi Miljøpartiet ikke har vært suksessfulle i sin kamp for å ødelegge samfunnet med sitt ‘ingen grenser, ingen nasjoner’-mantra.

Vårt folk har allerede overlevd ulike hodepiner og farlige ideologier, så vi bør ikke være redde for en Tyskland-hatende, islamofil, pseudo-intellektuell ved navn Habeck.

En annen AfD leder uttalte i forbindelse med miljøpartipolitikerens uttalelser at tyske myndigheter bør overvåke partiet, da alle som ønsker å avvikle staten og folket, begår lovbrudd mot den tyske grunnloven og konstitusjonen. Han omtalte også Habeck som «Tyskland-haternes president».

Frieord har tidligere omtalt hvordan rødgrønne politikere i Tyskland ønsker å se landet synke ned i avgrunnen og folket erstattes av mennesker fra den 3. verden.

Les også: Miljøparti-politiker: «Godt at tyskere blir en minoritet i et superkulturelt samfunn»

Tyske politikere med lignende uttalelser

Uttalelsen kommer etter at en rekke lignende uttalelser fra politikere på den ekstreme venstresiden og miljøpartiet har blitt mer åpne i sine ønsker om å fjerne den tyske nasjonalstaten og det tyske folket fra jordens overflate.

Miljøpartipolitikeren Stefanie von Berg sa nylig at utryddelsen av etniske tyskere gjennom masseinnvandringen var en positiv ting.

Den rødgrønne politikeren Gregor Gysi sto frem på video og mente at de som var imot masseinnvandringen til landet var ‘nazister’ og at det var bra at tyskere ikke lenger får nok barn til å opprettholde befolkningstallet. Dette som en slags straff for andre verdenskrig.

«Tyskland er et land av immigranter og det å være tysk innebærer ikke lenger å ha blå øyne og blondt hår, men også å være muslim, ha mørkt hår og gå med hijab». Ordene ble uttalt av Lamya Kaddor på et tysk talk-show nylig. Nå går uttalelsen hennes verden over. Kaddor er utdannet innen islamsk teologi og er mest kjent for å ha oversatt koranen til tysk for barn.

Også kansler Angela Merkel har kommet med lignende uttalelser:

Det er ikke annet enn hat i hjertene til tyskere som tror at de kan hevde å ‘være tysk’. Uttalelsen kom i forbindelse med en nyttårstale på tysk TV som til gjengjeld kom med arabiske undertekster.

Norske politikere og akademikere med lignende uttalelser

I Norge har vi hatt et flere professorer, ledere for trossamfunn og innvandrerpolitikere som har sagt det samme.

Professor Thomas Hylland Eriksen ved universitetet i Oslo: Den viktigste hvite flekken består nå i å dekonstruere majoriteten og gjøre det grundig slik at den aldri kan kalles majoritet lenger.

Ervin Kohn, forstander for det Mosaiske Trossamfunn: Vi har en jobb å gjøre. (Uttalelse som kom i forbindelse med et intervju der Kohn uttalte at Norge fremdeles er et homogent samfunn og at nordmenn har lite kunnskap om andre kulturer).

Akthar Chaudry, tidligere SV-politiker og nå ansatt av Politihøgskolen: Det er udemokratisk med kun hvite nordmenn som politi. Dersom kun hvite nordmenn har denne retten, så lever vi i et udemokratisk samfunn. Det må aldri bli slik at én gruppe sitter med makta, mens en annen gruppe opplever maktmisbruk

Imam: Erobre Europa gjennom flyktningene

Muslimske lærde preker ofte hat og krig mot Vesten. Her er Iman Sheikh Muhammad Ayed som preker i moskeen i Jerusalem. I talen maner han muslimer om å erobre Europa og lage barn med europeiske kvinner. Dette som følge av at europeiske kvinner ikke lenger føder nok barn til å opprettholde det nåværende befolkningstallet. Islamiseringen skal gjennomføres ved at Europa fylles opp av flyktninger for det kommende kalifatet.

Se også: VIDEO: 16 år gammel tysk jente ber om om hjelp: “Dere har ødelagt mitt land”

VIDEO: Bussjåfør: «Din hvite jævel – jeg skal knuse trynet ditt»

https://twitter.com/ashleyc90641704/status/994339229059764224

https://twitter.com/ashleyc90641704/status/994339756359258112

Den sjokkerende og rasistiske hendelsen mot den hvite lastebilsjåføren fant sted i London sentrum, i det de bussjåføren kom opp på siden av lastebilsjåføren i en trafikkert gate.

Du er en hvit jævel, roper den mørkhudede bussjåføren

Dra til helvete, svarer lastebilsjåføren

Du er heldig du er over der, ellers hadde jeg knust trynet ditt, fortsetter den mørkhudede bussjåføren.

Ifølge avisen Metro er det uklart hva som er foranledningen til rasismen og truslene mot den hvite lastebilsjåføren, men man kan i videoen høre lastebilsjåføren påpeke at bussen kom ut av bussfilen og inn i vanlig trafikk.

Direktøren for busselskapet som den rasistiske sjåføren jobber for uttaler til Metro:

All form for rasisme er totalt uakseptabelt og vil ikke bli tolerert.

Vi forventer den høyeste standarden av våre bussjåfører i London og vil etterforske saken med operatøren.

Alle har rett til å reise uten redsel for trusler eller skremmende oppførsel og hvis noen ser noe lignende så må de anmelde det øyeblikkelig.

Vi jobber nært med politiet for å fjerne hatforbrytelser og etterforsker alle anmeldelser.

AVSLØRT: Ervin Kohn løy om vandalisme på jødiske gravplasser

Et overveldende flertall av innrapporterte og omtalte hatforbrytelser viser seg å være falske.

Enten har de som anmeldte angrepet/overgrepet stått bak det selv, eller så har det ikke vært rasistiske eller hatefulle baktanker bak hendelsen.

Den siste tiden har en rekke slike saker kommet frem i lyset.

Falsk hatforbrytelse nummer 1

I februar i fjor ble over 100 gravstøtter ødelagt på en jødisk gravplass i delstaten Missouri. Vandalismen kostet over 30.000 dollar. To andre jødiske gravplasser i andre delstater skal også ha blitt vandalisert iløpet av den samme tidsperioden.

Samtidig som vandalismen mot de jødiske gravplassene fant sted, så ble det ringt inn dødstrusler til jødiske samfunnsentre over hele USA. (Falsk hatforbrytelse nummer 2 er omtalt lenger ned i artikkelen).

Hendelsene ble koblet av hovedstrømmedia til Donald Trump og hans politiske kampanje og slått stort opp av TV og aviser, ikke bare i USA, men også resten av Vesten. I Norge kjørte blant annet Dagbladet hele avis-sider med intervjuer av nestleder hos Antirasistisk Senter, Ervin Kohn, hvor man fordømte den amerikanske presidenten og såkalte «høyreekstreme».

Fra Dagbladet:

– Folk føler vel at det nå er greit å stikke hodene fram. Det er nærliggende å tro at det er høyreekstreme som står bak. De som jublet da Trump tok valgseieren i USA, sier Ervin Kohn, styreleder i Det mosaiske trossamfunnet og nestleder av Antirasistisk senter.

– Trump sier ikke nok i fra. Det han gjør og står for, fremmedgjør i stedet jødene. Trumps seier har at de høyreekstreme har fått vind i seilene, og jeg er redd for at vi kan oppleve mer angrep, trusler og vandalisme, sier Ervin Kohn.

GA TRUMP OG SUPPORTERNE SKYLDEN: Venstresiden og Antirasistisk Senter ga Trump skylden for vandalismen mot de jødiske gravplassene. Nå viser det seg at ingen av hendelsene var politisk relatert eller kom inn under betegnelsen hatforbrytelser. (Skjermbilde: Dagbladet).

Som nestleder i Antirasistisk senter opplever han også en økning av hatkriminalitet i Norge.

– Det er viktig å ta opp temaet, og å si klart i fra, sier Kohn. (Sitat slutt).

Ervin Kohn, som også er forstander hos Det mosaiske trossamfunn i Oslo, valgte ikke å vente til man hadde funnet de ansvarlige, men gikk rett i strupen på Trump og den politiske høyresiden.

Alle de tre hendelsene mot de jødiske gravplassene ble av Kohn klistret på Donald Trump, hans tilhengere, samt såkalte «høyreekstreme». Dette uten verken bevis eller noe annet faktisk grunnlag å støtte seg på.

Nå viser det seg at vandalismen på en av de jødiske gravplassene ble utført av en mørkhudet mann, uten tilknytning til verken president Trump eller politikk.

Alzado Harris (34), fra Florissant Missouri, innrømmet denne uken at det var han som sto bak vandaliseringen og at han gjorde det mens han var sint og ruset på narkotiske stoffer.

PÅGREPET: Alzado Harris har innrømmet at han sto bak skjendingen av den jødiske gravplassen i Missouri i fjor. Han forteller at han var sint og ruset på narkotiske stoffer og at det hele var tilfeldig. I over et år og med hovedstrømmedia som villig megafon så fikk venstreorienterte organisasjoner som Antirasistisk Senter og ADL, angripe Donald Trump og hans velgere som ansvarlige for hendelsen. (Foto: Politiet).

Harris skal ha blitt brakt inn etter at politiet klarte å finne DNA-spor på gravplassen.

Saken fikk enorm mediedekning og førte blant annet til at visepresident Mike Pence møtte opp og hjalp til med oppryddingen, samt at en innsamlingsaksjon skaffet 200.000 dollar til økt sikkerhet på gravplassen.

Den andre jødiske gravplassen som ble vandalisert i Boston ble avslørt gjort av tenåringer «uten noen form for hatforbrytelse involvert» ifølge politiet i Boston:

TENÅRINGER: Det var tre tenåringer som sto bak skjendingen av to jødiske gravplasser.

En tredje gravplass ble vandalisert i Philadelphia. Der har man ikke funnet verken gjerningsmenn eller årsak ett år etter hendelsen.

Man angrep siden president Trump for at han skal ha ignorert spørsmål vedrørenede vandalismen mot de jødiske gravplassene, som om det var hans skyld. Trump gikk imidlertid ut med en kraftig fordømmelse av hendelsene da de fant sted.

I Norge brukte altså hovedstrømmedia som Dagbladet seg selv som mikrofonstativ for Antirasistisk Senter og Ervin Kohn for å angripe Trump og konservativ politikk. Ord og uttrykk som «høyreekstreme» og «hatkriminalitet» ble brukt uten grunnlag eller bevis.

Så langt har verken Dagbladet eller Kohn trukket tilbake påstandene eller laget en sak om oppklaringen av vandalismen mot de jødiske gravplassene som nå altså har blitt avslørt som falske hatforbrytelser.

Falsk hatforbytelse nummer 2:

Samtidig som de jødiske gravplassene ble vandalisert fikk mange jødiske sentre i USA trusseltelefoner, blant annet om bomber plassert i lokalene deres.

Venstreekstreme nettsteder som det svært populære Huffington Post brukte vandalismen og bombetruslene som en årsak til å angripe president Donald Trump.

LØGNER: Den svært venstreorienterte avisen Huffington Post koblet både vandalismen mot de jødiske gravplassene og telefontruslene opp mot Donald Trumps kampanje og konservative velgere. Man forsøkte også å koble høyreekstreme og antisemitter opp mot presidenten. Nå viser det seg altså at alle hendelsene var utført av mørkhudede, tenåringer og venstreorienterte journalister. (Skjermbilde: Huffington Post).

En journalist ved avisen, Matt Ferner, skrev endog at «Høyresiden har blitt modigere under Trump, og selv om amerikanere som direkte støtter hat-grupper fremdeles er lavere enn tidligere år, så øker antallet hatgrupper».

Det ble kort tid etterpå avslørt at drapstruslene på telefonen til de jødiske sentrene ble utført av en venstreorientert mørkhudet journalist ved navn Juan M. Thompson. Thompson skal tidligere vært ansatt hos den venstreorienterte nettsiden The Intercept. Han skal blant annet ha omtalt president Trump som «Hitler» på sin offisielle Twitter-konto.

Thompson skal ha fått sparken hos avisen etter at det ble avslørt at han hadde funnet på sitater og diktet opp løgner om massemorderen Dylan Roof, som skjøt ni afroamerikanere i en kirke i Sør-Carolina i 2015.

Thompson på sin side fortalte under avhør hos politiet at det var hans hvite eks-kjæreste som sto bak truslene mot de jødiske sentrene.

JUAN THOMPSON: Thompson passer profilen «høyreekstrem» heller dårlig. Faktisk er han en venstreorientert journalist som hadde sjalusi som motiv for truslene mot de jødiske sentrene. Og han kalte USAs president for «Hitler» på sosiale medier. (Foto: Politiet).

Ikke første gang Frieord avslører ARS og norske medier

Frieord har avslørt at Antirasistisk Senter, ved tidligere leder Kari Helene Partapouli og nåværende leder Rune Berglund Steen, har løyet ved flere anledninger om hatangrep som har vist seg å være falske. Organisasjonen ARS, Partapouli og Steen har imidlertid så langt ikke gått ut med beklagelse eller forklaring på sine løgner.

Fra Frieord:

Flere store feil

Senterets troverdighet er ødelagt etter en rekke feilaktige påstander og uttalelser de siste årene.

Etter terrorangrepene den 22. juli 2011, så skal daværende leder Kari Helene Partapouli, ha gått ut i riksmediene og uttalt at det var en rekke overfall og hatkriminalitet utøvd mot spesielt muslimer i Oslo i timene etter angrepet.

Dette ble imidlertid tilbakevist av politiet i Oslo og Aftenposten som lagde en reportasje om det. Antirasistisk Senter fikk seg en kraftig smekk på fingrene i denne saken, men klarte å unngå et sterkt søkelys om påstandene i ettertid.

FØRSTE FEIL: Antirasistisk Senter, den gang ved leder Kari Helene Partapouli mente det var omfattende angrep på mørkhudede og muslimer etter terrorangrepene den 22. juli, 2011. Men verken politiet eller landets aviser kunne finne noen anmeldelser eller vitner som kunne bekrefte dette. (Foto: Kommunal Rapport).
FØRSTE LØGN: Antirasistisk Senter, den gang ved leder Kari Helene Partapouli mente det var omfattende angrep på mørkhudede og muslimer etter terrorangrepene den 22. juli, 2011. Men verken politiet eller landets aviser kunne finne noen anmeldelser eller vitner som kunne bekrefte dette. (Foto: Kommunal Rapport).

Den andre saken var Jacob Kuteh-saken i Trøndelag, hvor en afrikansk mann kom i krangel med noen lokale ungdommer. Det skal ha oppstått en slåsskamp hvorpå Kuteh (53) skal ha slått seg på et gjerde og fått en kul i panna. Antirasistisk Senter gikk igjen ut i mediene og påstod at slåsskampen var rasistisk motivert og at hatkriminalitet skulle være med i tiltalen.

Det ble sågar arrangert fakkeltog og demonstrasjoner mot rasistisk vold i Verdal, hvor slåsskampen fant sted.

Anklagene om rasisme som grunn for slåsskampen ble imidlertid avvist av såvel aktor som dommere. En svært skuffet Berglund Steen måtte gå ut i mediene og innrømme nederlag nok engang. Men denne gang med en sterkere tone mot politiet og rettssystemet som ifølge Steen «ikke kan lovverket godt nok».

D
ANDRE LØGN: ARS ved ny leder Rune Berglund Steen gikk offentlig ut og mente angrepet på afrikanske Jacob Kuteh var rasistisk motivert. Dette fikk de ikke gehør hos fra verken politi, aktor eller domstolen som hadde foretatt grundig etterforskning og vitenavhør. «Oppsiktsvekkende», mente Steen.

Den siste saken dreier seg om drapet på den unge asylsøkeren Khalid Idris Bahray (20), i Dresden i januar.

Antirasistisk Senter skal gjennom blant annet Rune Berglund Steen, ha gått ut på sine nettsider og offentlige sosiale profiler på Facebook og Twitter, og påstått at drapet var rasistisk motivert. Man koblet det blant annet opp mot de store PEGIDA-demonstrasjonene som gikk i landet på den tiden.

Men igjen viste etterforsking fra politiets side i ettertid at det ikke var rasister som tok livet av den unge asylsøkeren. Istedenfor var det en annen asylsøker som bodde sammen med Khalid Idris Bahray som knivstakk og drepte ham.

D
LØGN TRE: Rune Berglund gikk ut på sin Facebook-side og koblet drapet på den unge asylsøkeren Khaled opp mot PEGIDA-demonstrasjonene i Dresden. Det viste seg imidlertid å være en annen asylsøker som knivstakk og drepte Khaled. (Foto: Facebook).

Nå er altså nestleder i Antirasistisk Senter, Ervin Kohn, avslørt i løgn om at Donald Trumps kampanje og såkalte «høyreekstreme» sto bak vandaliseringen av de jødiske gravplassene i USA i fjor.

Relatert:

Foreslo at afrikanere skal bo i Afrika – nå dømmes den 74-årige kvinnen

De politianmeldte innleggene ble publisert på Facebook-gruppen «Stå upp för Sverige» i april, 2017.

Aktor Katarina Bergström valgte å gå videre med å tiltale den 74-årige kvinnen.

Les også: 55-åring skrev at muslimer begår voldtekter – dømt i svensk rett

ALVORLIG: Aktor hos Stockholm tingrett, Katarina Bergström, sørget for at den 74-årige pensjonisten ble dømt. (Foto: Ulla Öhman).

Ifølge siktelsen skrev 74-årigen blant annet: «Hvorfor reiser ikke disse individene hjem til Afrika igjen» og «avarter av jungel-innfødte». Dette som en kommentar til artikler om kriminelle afrikanere i Sverige.

Den 74-årige kvinnen nektet for å ha skrevet innleggene, men innrømmet at hun var medlem av gruppen «Stå upp för Sverige» under rettssaken.

Stockholm tingrett skrev følgende før dommen falt mot kvinnen:

Gjennom aktors faktiske bevis sammen med den omstendighetene at den tiltalte har tilhørt Facebook-gruppen «Stå upp för Sverige», der det av de fremlagte utskriftene har kunnet leses, at innleggene i stor grad har vært mer eller mindre negativt innstilte til muslimer og innvandring, finner tingretten det sannsynlig at den tiltalte har skrevet de i siktelsen aktuelle innleggene.

– Forbrytelsen er ikke å anses som alvorlig, fortsetter dommeren, Thomas Wallèn, og dømmer den 74-årige kvinnen til betinget fengsel og dagsbøter for meningsforbrytelsen «Hets mot folkgrupp» (Rasismeparagrafen i Norge, red. anm.)

Les også: Sverige – 70-åring kalte innvandrere aper på Facebook – dømt i svensk rett

FACEBOOK-GRUPPE: Det var i denne Facebook-gruppen at kvinnen kom med de kriminelle ytringene. (Foto: Facebook).

Dommeren bedømmer at den aktuelle meningsforbrytelsen «ikke utløser en fengselsstraff».

VIDEO: Hvordan snakket demokratene og Hillarys partikolleger om mexicanere og innvandring til USA?

Visste du at…

 – Ku Klux Klan ble startet av det demokratiske partiet i USA?

 – Det demokratiske partiet støttet slaveriet?

 – Det demokratiske partiet sto bak lynsjinger av sorte mennesker? (Og hvite).

 – Det demokratiske partiet etablerte segregasjon basert på menneskers hudfarge?

 – Det demokratiske partiet startet borgerkrigen i USA som tok livet av oppimot en million mennesker?

 – Det demokratiske partiet har kjempet mot svært mange av menneskerettighetsakene i politikken?

Se videoen nedenfor for svært ubehagelige sannheter om Hillarys og Obamas parti.

Hillary Clinton ønsker å bygge mur mot Mexico.

Hillary kaller afroamerikanere rovdyr

I den neste videoen snakker Hillary Clinton om «super predators», som kan oversettes til «livsfarlige rovdyr». Som forklart i videoen var dette en benevnelse som nesten utelukkende ble brukt om kriminelle svarte ungdomsgjenger. Clintons svar på problemet var å knuse dem.

Hillary sier nei til homofilt ekteskap

I den neste videoen sier Clinton klart og tydelig hva hun synes om homofilt ekteskap.

Hillary ønsker en mur mot Mexico

Her er en video fra den pågående presidentkampanjen hvor Clinton blir tvunget til å svare på hvorfor hun selv ønsker å bygge en mur mot Mexico. Eller «barriere» som hun kalte det selv.

Hillary og Ku Klux Klan

Og vi avslutter med denne videoen hvor Hillary Clinton i 2010 hyllet den nå avdøde demokratiske politikeren Robert C. Byrd. Byrd var i mange år et fullverdig medlem, og leder, av Ku Klux Klan i delstaten West Virginia. Han promoterte rasesegregering og kjempet aktivt mot lovgivning som ville gi afroamerikanere like rettigheter i USA.

Her kan dere lese Marie Simonsen kommentar i Dagbladet: Det er nesten ubegripelig at så mange amerikanere – og en hel del nordmenn – kan støtte en rasist i 2016

Relatert:

Skoleelever lagde faktablad om innvandring – rektor koblet inn sikkerhetspolitiet

Det føles veldig bekymringfullt at skolen velger å kontakte sikkerhetspolitiet fordi noen av elevene har laget et flyveblad med kun fakta på, sier en av elevene til nettsiden Fria Tider.

Flyvebladet som ble spredt sist uke inneholder seks faktapunkter med kildehenvisning om innvandringen til Sverige. (Flyvebladet kan leses nederst i denne artikkelen).

Blant annet nevnes det at innvandringen under 2016 kostet mer enn hele rettsvesenet, at drøyt 95 prosent av de som ble dømt for overfallsvoldtekter er innvandrere og at ulovlige innvandrere får tannhelsetjenester for 50 kroner, mens skattebetalere og pensjonister må betale full pris.

Lokalavisen Västerbotten-Kuriren rapporterte på fredag kveld at skoleledelsen «ser alvorlig» på at det har blitt spredt «rasistisk propaganda» på skolen.

RYSTET: Rektor Anna Sundelin ble så rystet over at faktaopplysninger om innvandringen ble delt på skolen at hun kontaktet sikkerhetspolitiet.

Rektor Anna Sundelin opplyser at flyvebladet har blitt politianmeldt og at skolen også har «vært i kontakt med Säpo». (Det svenske sikkerhetspolitiet, red. anm).

Det er forferdelig. Jeg har selv sett flyvebladet, jeg så dem allerede på mandag. Det er absolutt utenkelig at vi har denne typen propaganda på vår skole, sier rektoren til Västerbottens-Kuriren.

Hun forteller videre at skolen har «nulltoleranse» og at ledelsen har gått ut med nyheten på intranettet slik at elever og lærere skal kunne rapportere om flere faktablad dukker opp.

Lokalavisen slo saken stort opp med overskriften «Fremmedfiendlig propaganda på Umeåskola»

Fria Tider har snakket med en av de elevene som har stått bak flyvebladet.

Vi var lei av å bare sitte og tvinne tomlene og ikke gjøre noe, mens Sverige forfaller og vi valgte derfor å gjøre et faktablad om innvandringens konsekvenser for vårt samfunn. Slik at vi kan opplyse andre elever, sier eleven.

Vi synes det er en skam for Dragonskolen at de har anmeldt flyvebladet. De sier det er viktig med kildekritikk, samtidig som de kaller et flyveblad med kun fakta og med lesbare kilder lengst ned for rasistisk propaganda.

Hvis elevene blir funnet og stilles for retten risikerer de inntil to års fengsel, for brudd på loven «Hets mot folkgrupp«.

FARLIG INFORMASJON: «Rasistisk propaganda» blir faktabladet omtalt som av skolen og lokalavisen i Umeå. Nå risikerer elvene som sto bak flyvebladet å dømmes for rasisme av svensk rett. (Foto: Fria Tider).

 

VIDEO: Afroamerikanske kvinner skriker rasistiske ukvemsord og slår barnemor helseløs med baseballkøller

RASIST: Samantha Denis (27) er nå pågrepet med sin søster etter det brutale og rasistiske angrepet på den hvite småbarnsmoren utenfor et kjøpesenter i Fort Lauderdale, Florida. De to søstrene er nå siktet for «Voldelig overfall med et dødelig våpen og risikerer flere år i fengsel. Det er uklart om rasisme vil lagt til i siktelsen. (Foto: Politiet).
OVERFALT: Mikaela Barboza ble brutalt overfalt av to afroamerikanske kvinner bevæpnet med baseballkøller. Overfallet skjedde midt på lyse dagen foran skrekkslagne vitner. «Hvis ingen hadde grepet inn hadde jeg blitt drept», sier småbarnsmoren etter angrepet. (Foto: Privat).
OVERFALT: Småbarnsmoren Mikaela må gjennom mange måneder med terapi og behandling på nesen, som ble fullstendig knust. Hun har også omfattende skader og sår i hodet som måtte sys med tilsammen 14 sting. (Foto: Channel 7).
I FENGSEL: Den mest aggressive av de to rasistene ble fanget av offeret på mobiltelefonen. Hun omtalte offeret som «cracker» før hun gikk til angrep med baseballkøllen, et svært nedverdigende og rasistisk ord for hvite mennesker. I bakgrunnen kan man se det som tilsynelatende er den rasistiske kvinnens eget barn som blir vitne til morens voldelige oppførsel. Det er uklart hvem som tar seg av barnet nå som moren sitter i fengsel. (Foto: Privat).