Enslige asylsøker-barn dreper hverandre i Trondheim, gjengproblemer i Oslo og knivran i Mo i Rana

Vest-Europa virker paralysert. Hvert fjerde år får de samme venstreorienterte, rødgrønne og høyre-light partiene majoriteten av stemmene. Det skjedde sist uke i Sverige, mens landet bokstavelig står i en hengemyr av bilbranner, drap på gatene, angrep på politi og utrykningstjenester, drapstrusler mot politikere, hjemvendte IS-soldater som vandrer rundt i gatene og terrorangrep. Landet har blitt […]

Overfall og voldtekter på gravplasser et stort problem i Tyskland

En rekke voldtekter har funnet sted ved tyske kirkegårder de siste årene. Det siste tilfellet fant sted i byen Hanau, der en 61-årig kvinne ble antastet av en fremmed mann. Mannen skal ha befølt kvinnen og deretter onanert foran henne. Kvinnen ringte politiet, men mannen var forsvunnet før de ankom plassen. Det har startet en […]

MALLORCA: Afrikanere gjør spansk ferieøy til et mareritt

Det er sommer og ferietid. Titusenvis av vinterbleke europeere flokker til de spanske ferieøyene. På Mallorca har tilreiste afrikanere gjort at turismen nå har sunket betraktelig. Tyverier, ran, overfall, prostitusjon og narkotikasalg gjør at restauranteierne fortviler og turistene flykter.

VIDEO: Afrikansk mann pågrepet etter brutalt knivran av kiosk i Stockholm (obs: sterke scener)

En video tatt rett etter et brutalt knivran viser forbyteren på bakken pågrepet av politiet. Ifølge eieren, og en ansatt som man kan se blodig etter knivranet, så er dette det sjette ranet på 13 år i kiosken hans.

DAGENS VIDEO 2: Ung jente blir slått i hodet med flaske og forsøkt ranet av to innvandrere

Hverdagen i Merkels Europa har etterhvert blitt svært farlig for de som beveger seg på offentlige plasser. Spesielt er unge jenter og kvinner utsatt for vold, ran, voldtekter og drap fra ikke-vestlige menn. Menn som ser på hvite og kristne som undermennesker uten verdi eller rettigheter. Denne videoen viser en ung jente som blir brutalt slått i bakhodet med en flaske på T-banen i Essen, Tyskland.

DET NYE SVERIGE: Elleve og tolv-åringer ranet 65-årig kvinne – slo henne med murstein

Det var formiddag sist lørdag at en 65 år gammel kvinne kom ut av en dagligvarebutikk i Helsingborg. Der ventet to barn på 11 og 12 år som forsøkte å rane kvinnen. Barna brukte en murstein og slo kvinnen, men måtte rømme tomhendte fra plassen da en tilfeldig forbipasserende så hva som skjedde.

13-åring brutalt slått i ansiktet under gateran i Hommelvik – media og politi vil ikke beskrive gjerningsmann

Det var på søndag ettermiddag at tre 13-åringer var ute og gikk i Hommelvik i Trøndelag. Plutselig kommer «en person» på sykkel bort til guttene. Denne «personen» truer den ene gutten, som snakker på mobiltelefonen sin, og stjeler den fra ham. Da gutten forsøker å stoppe «personen» får han et slag i ansiktet som forårsaker tannskade. Gutten må behandles på legevakten. Verken media eller politiet vil gå ut med opplysninger om gjerningspersonen som skal ha blitt pågrepet i bopelen sin senere på dagen.

OSLO: Tenåringer blodig og brutalt ranet av mørkhudede menn på Lysaker

To unge menn på vei hjem ved Lysaker stasjon natt til lørdag opplevde å bli fraranet både klær, klokker og mobiltelefoner av en gjeng mørkhudede ranere. «De har fått en skikkelig omgang juling», sier politiet i Oslo som etterforsker saken.

Sigøynere på ranstokt på flere sykehjem i Telemark – stjal gullringer fra eldre ektepar

Politiet i Telemark jakter nå på en tyskregistrert bil med sigøynere som har vært på ranstokt på eldrehjem i Bamble. Blant annet skal to mørkhudede kvinner ha gått inn på et rom der et eldre ektepar bor og stjålet gullringer.

Venninnegjeng brutalt angrepet og ranet i Oslo sentrum – to afrikanske menn pågrepet – en på frifot

Det som skulle være en koselig kveld ute på byen i vår hovedstad endte med slag og spark og tur på legevakten for de tre venninnene. Nå har politiet pågrepet to av de tre personene som sto bak det brutale overfallet. Overgriperne skal ha afrikansk bakgrunn.

Krise for muslimsk borgermester i London: Kniv-, våpen-, tyveri-, innbrudd-, voldtekt- og drapsstatistikken skyter i været

I 2016 feiret og hyllet britiske medier at London hadde valgt inn sin første muslimske borgermester. Knappe to år senere, med et halvt dusin dødelige terrorangrep og en sterkt økende kriminalstatistikk, så er stemningen betydelig mindre entusiastisk.

VIDEO: Hundrevis av afrikanere amok på stranden i Melbourne – ranet og slo uskyldige kvinner og barn – ramponerte restauranter

Hundrevis av «ungdommer» skal ha angrepet kvinner, barn og turister, mens de samtidig slåss med hverandre. Restauranter, butikker og biler ble også ramponert. Hendelsen fant sted midt i desember i den på stranden i australske byen Melbourne. Ifølge vitner og videoer så skal det dreie som afrikanske menn og kvinner som står bak.

JUL I OSLO: Mishandling under gateran – afrikansk mann amok med kniv inne på T-banevogn – passasjer knivstukket

Politiet i hovedstaden opplevde en mishandling og gateran på Nydalen T-banestasjon, samt en knivstikking utført av en mann med afrikansk utseende på Jernbanetorget T-banestasjon. Denne mannen er ennå på frifot. Det er uklart om overfallene var rasistisk motiverte.

OSLO: Fire mørkhudede gutter slo og ranet to gutter med kniv på Grønland

Natt til søndag skal to gutter ha blitt mishandlet og ranet med kniv av det som beskrives som fire ungdommer med «pakistansk opprinnelse». Hendelen fant sted på Grønlandsleiret. Det ene offeret måtte på legevakten for undersøkelser. Denne gangen fant heldigvis politiet gjerningsmennene.

Haiderat (28), Mohammad (20), Aladdin (18) og Mansour (18) dømt for grov hjemmeinvasjon hos 97-årig svensk kvinne

Den 97-årige kvinnen Elsa ble utsatt for en svært brutal hjemmeinvasjon den 31. august i år. Fire menn med arabisk opprinnelse brøt seg inn i kvinnens kjeller, dro henne ut av sengen og slo henne i ryggen. Mennene skal også ha truet den aleneboende kvinnen med en skrutrekker mot halsen. Nå samtlige dømt i Malmø tingrett.

OSLO: Afrikaner ettersøkt for grovt gateran midt på lyse dagen – sparket offeret

Politiet i hovedstaden kunne melde om et grovt gateran utført klokken 15.20 på Bislett. Offeret skal ha blitt sparket og fraranet både mobiltelefon og lommebok. Politiet leter nå etter en afrikansk mann i 30-årene,ca 180 cm, svart jakke og bukse, grå genser. Ring 02800 hvis du var vitne til hendelsen eller har opplysninger som kan hjelpe politiet.

KARMØY/ROGALAND: Grovt ran med stikkvåpen utenfor restaurant – politiet søker etter mørkhudet mann

Det er bare to uker siden Frieord skrev om en overfallsvoldtekt på gaten i Kopervik av en 15 år gammel jente. Nå har en mann blitt overfalt og knivranet i Åkrehamn, noen få kilometer unna. I begge tilfellene leter politiet etter en utenlandsk person.

SVERIGE: Kvinne overfalt og ranet – reddet av sin hund

En 27-årig svensk kvinne var ut og gikk tur med hunden sin, Kila, da hun ble overfalt og forsøkt ranet. Mannen utøvde grov vold mot kvinnen som fikk store blodutredninger i ansiktet. Heldigvis reddet hunden kvinnen ved å bite overfallsmannen i beinet, som gjorde at han løp fra stedet. Hendelsen viser en skremmende utvikling i vårt naboland.

HELG I OSLO: Tre nordafrikanere ranet nederlandsk turist med kniv

Det var rundt tre på natten i Stortingsgata at en nederlandsk turist under knivtrussel måtte gi fra seg mobiltelefonen sin. Ifølge politiet leter man etter tre menn med nordafrikansk utseende. På fredag morgen skal et postbud ha blitt ranet i Gyldenløves gate med kniv. Her leter politiet etter to utenlandske personer i hettegenser.

Nyheten norske medier valgte å ikke publisere – tobarnsfar brutalt drept foran sin datter (2)

En tobarnsfar ble brutalt skutt og drept under et ran i den amerikanske byen Philadelphia sist torsdag. Mannens 2-årige datter satt i baksetet da faren ble drept. Ingen norske medier har valgt å skrive om saken som har fått stor oppmerksomhet i amerikanske medier.