Enslige asylsøker-barn dreper hverandre i Trondheim, gjengproblemer i Oslo og knivran i Mo i Rana

Vest-Europa virker paralysert. Hvert fjerde år får de samme venstreorienterte, rødgrønne og høyre-light partiene majoriteten av stemmene. Det skjedde sist uke i Sverige, mens landet bokstavelig står i en hengemyr av bilbranner, drap på gatene, angrep på politi og utrykningstjenester, drapstrusler mot politikere, hjemvendte IS-soldater som vandrer rundt i gatene og terrorangrep. Landet har blitt en eksempel på hvordan man IKKE bedriver innvandringspolitikk til resten av verden.

Her i Norge følger vi hakk i hel. Halvparten så mange innbyggere, ikke fullt så mange innvandrere og litt mer oljepenger til å øse over problemene. Men hvorfor trekker ingen i bremsen?

Som å kaste nye 70 nye skattemillioner for å få bukt med innvandrerne som skyter, slåss, knivstikker, truer og bedriver absolutt alle former for kriminalitet i hovedstaden. Dette for å forhindre at HUNDREVIS av innvandrerungdom som befinner seg i faresonen skal ta steget opp i den kriminelle verden. Alle er under 18 år og har hver seg mer enn fire saker på rullebladet.

Boligområdene for disse personene inkluderer Manglerud, Bogerud, Lambertseter, Holmlia og Kolbotn rett over grensen i Akershus. Det er med andre ord et stort og voksende problem, ettersom disse områdene blir mer og mer etniske og mindre og mindre norske. Neste gang må man bruke 140 millioner. Så 280 millioner. Og så videre. Det slutter aldri. Det eneste som slutter er pengene – og da eksploderer det. Bokstavelig talt.

Oslo har opplevd en rekke draps- og skyteepisoder det siste året. Og det skytes ikke lenger på kvelden, men midt på lyse dagen, blant barn og familier på kjøpesentre. Gjengene kidnapper hverandre foran barnehager, skyter på hverandre utenfor nærbutikker og gjennom restaurant-vinduer – restauranter som er fulle av mennesker.

Gategjenger truer og raner som om det var verdens naturligste ting. De fleste er mindreårige og får bare et klaps på hånden før de er tilbake på gata igjen og fortsetter. Og for tre dager siden ble en kvinne voldelig overfalt og ranet av en «guttegjeng» på fem stykker i Slottsparken. De rispet henne også med en skarp gjenstand.

Samtidig opplever Trondheims innbyggere at de stakkars mindreårige (les: voksne) flyktningbarna er mest opptatt av å «tjene» penger gjennom voldelig kriminalitet, narkotikasalg og prostitusjon.

I går kveld ble to av dem, 19 år gamle Nasratullah Hashimi og 17 år gamle Reza Alizadadrept i et internt oppgjør i en leilighet. En tredje var også skadet, men overlevde. Han forklarte at gjerningsmannen brukte en hammer. Drapsmannen ble pågrepet av politiet, SOM MÅTTE SKYTE HAM før han overga seg. Alle de involverte skal være i 17- til 19-års alderen og fra Afghanistan. Men sannsynligheten for at både identitet og alder er noe helt annet er stor. Svært stor. Men det er annen sak.

DREPT: Den afghanske migranten Reza Alizada (17) ble drept av en landsmann i en leilighet i Trondheim i går. Leiligheten leies ut til kommunen av pinsemenigheten i byen. (Foto: Privat).

En de involverte hadde knapt rukket å være i Trondheim i 30 dager før hendelsen fant sted. Det opplyses at det finnes TO HUNDRE MINDREÅRIGE ASYLSØKERE I TRONDHEIM BY ALENE. Og de kan gå fritt rundt blant deg og meg. Og barna dine.

Pengene daler nedover disse miljøene fra skattebetalerne. De får leiligheter, kurs, skoler, penger, klær og all bistand fra leger, psykologer, fagpersoner og det som måtte finnes der ute. Sannsynligvis med betydelig kortere ventetid enn det Ola Nordmann har. Og gratis selvfølgelig.

Hvor mye har det kostet oss nå? Med politiinnsats, advokater, dommere, leger, sykehusoperasjoner, legebehandling, kriseteam, fengsler og oppmerksomhet fra kommunen på alle nivåer.

Millioner på millioner og enda flere millioner. Vi nærmer oss nok milliarder alt i alt.

Åja, ikke glem Mo i Rana. Der ble en utenlandsk mann i 30-årene pågrepet for butikktyveri. Han var bevæpnet med både kniv og elektrosjokkvåpen. 

Så er spørsmålet. Hvorfor godtar nordmenn en slik utvikling? Hvorfor får politikere og ansvarlige i stat og kommune slippe unna med dette? Hvorfor stemmer ikke nordmenn alle partiene ansvarlige for dette ut av maktposisjon og erstatter dem med en nasjonalistisk og konservativt parti? Et parti som vil kaste ut 80-90 prosent av alle innvandrere med bakgrunn fra områder der det ikke er krig eller konflikter. (med økonomisk bistand om nødvendig).

Hvorfor aksepterer Kari og Ola Nordmann at våre gater fylles av kriminelle utenlandske gjenger, at skolene blir dårligere, at islamister får gå fritt rundt på gatene. Mens det skytes, biler brennes og fengslene fylles opp av personer fra araberstatene og Afrika. At vi har fått imamer i Forsvaret. Og bevæpnet politi på 17. mai.

Har vi helt mistet vår nasjonale sjel og stolthet? Har vi helt mistet vår identitet og ønske om et bedre fremtid for våre barn?

De fire sakene nevnt ovenfor her strekker seg fra Oslo i Sør til Rana i Nord. Og alle norske byer fra Kristiansand, Drammen, Stavanger, Bergen, Bodø og til Tromsø har den samme utviklingen. Mer innvandring. Mer vold. Mer kriminalitet.

Og Ola og Kari Nordmann gjør ingen verdens ting.

 

Overfall og voldtekter på gravplasser et stort problem i Tyskland

En rekke voldtekter har funnet sted ved tyske kirkegårder de siste årene. Det siste tilfellet fant sted i byen Hanau, der en 61-årig kvinne ble antastet av en fremmed mann. Mannen skal ha befølt kvinnen og deretter onanert foran henne. Kvinnen ringte politiet, men mannen var forsvunnet før de ankom plassen.

Det har startet en debatt i Tyskland om hvordan man nå skal beskytte sørgende og pårørende som besøker gravplasser til sine kjære fra å bli overfalt og voldtatt.

I februar skal en kvinne i 30-årene ha blitt utsatt for flere voldtekter da hun besøkte en kirkegård i byen Bochum.

Den samme måneden ble en 65-årig kvinne brutalt voldtatt av en afrikansk mann på en kirkegård i byen Viersen.

I april ble en 12-årig jente voldtatt av en mann med «asiatisk utseende» på en kirkegård i Essen.

I juni ble en kvinne angrepet av en mann på en kirkegård i Wuppertal.

I en klar overvekt av tilfellene der politiet tillot at signalementet kom ut, ble gjerningsmannen beskrevet som «med utenlandsk bakgrunn».

Tyske medier har i forbindelse med de mange voldtektene på kirkegårdene spurt politiet om hva kvinner skal gjøre for å minske risikoen for å bli voldtatt når man besøker sine kjæres gravplasser. Politiet ga da rådet med å snakke i høyt toneleie, tydelig si nei til voldtektsmannen, spørre andre besøkende om hjelp (om de finnes i området) eller ringe politiet.

Frieord har i flere år skrevet om denne skremmende og usivilisert utviklingen som har kommet etter at den politiske venstresiden udemokratisk åpnet grensene til Europa for mennesker fra den tredje verden og fremmede kulturer.

Det er dessverre ikke bare på kirkegårder og gravplasser at tyskere nå må være forsiktige. Også i parker, på tog, skoler og offentlige plasser er tyske barn, kvinner og eldre i fare for å bli overfalt, voldtatt eller i verste fall – drept.

Å angripe barn, syke og eldre på kirkegårder og gravplasser er dessverre et fenomen som også har kommet til Norge. Her er flere saker vi har skrevet om fra vårt eget land:

I Frankrike opplevde man sist år også at en eldre prest ble torturert og så fikk halsen skåret over av to jihadister.

Italia:

Spania:

Sverige:

Dette er bare et lite utdrag av de sakene vi har skrevet om de siste årene her på nettsiden. Vi kunne enkelt ha lenket til så mange saker at du som leser hadde måttet skrolle nedover sidesvis hvis vi hadde inkludert dem alle.

Tenk deg nå om – har du lest om noen av disse sakene i VG, Dagbladet eller Aftenposten? Har du sett noen av disse sakene bli presentert av nyhetene på NRK eller TV2? Nei.

Derfor trenger Norge nye medier. Og derfor er det viktig at du som leser sprer og lenker disse sakene på dine sosiale medier.

MALLORCA: Afrikanere gjør spansk ferieøy til et mareritt

Flere videoer blir nå spredt på britiske avisers nettsider og Youtube hvor man kan se berusede britiske feriegjester bli ranet på åpen gate i Magaluf på ferieøya Mallorca.

Utenfor restauranter og nattklubber står større grupper med nigerianske og senegalesiske prostituerte og lommetyver, og venter på sine ofre. De er slaver som må betale bakmennene som sitter i Afrika, for å betale ned gjeld og tjene penger. Kvinnene blir ofte fortalt at hvis de ikke gjør det som bakmennene sier så vil familiene deres bli skadet i hjemlandet.

Mange afrikanske menn skjuler også sin kriminelle aktivitet ved stå ved enkle boder og selge solbriller og billige smykker, mens man venter på det perfekte offeret.

Ifølge lokale bedriftseiere på Magaluf så lurer de afrikanske kvinnene fulle europeere med sex, men oftest ender det med at turistene blir rundstjålet. Bedriftseierne sier at de afrikanske kriminelle ødelegger for handelen og at turismen har gått ned som følge av de mange tyveriene og kriminaliteten.

Bedriftseierne har nå gått sammen på en Facebook-gruppe kalt «Opprydning av Magaluf» som allerede har 2.600 medlemmer.

Ikke sjelden blir turistene omringet av en gruppe kvinner, eller menn, hvor de tar på dem og forsøker å ta fra dem mat eller danser. Når turistene prøver å komme seg fri har de afrikanske gjengene allerede tømt lommene deres og verdisakene er borte.

Det har forekommet at gjengene bruker kniver eller andre våpen for å true ansatte eller turister hvis de møter motstand. Ikke sjelden er det så mange som 50 afrikanere i en gjeng som oppholder seg i sentrum av feriebyen.

RANET PÅ GATEN: Overvåkingsfilm fanger øyeblikket da britiske turister blir ranet på åpen gate i feriebyen Magaluf. (Foto: Daily Mail).

En britisk mann som har bodd på øya i 10 år sier at det ikke er uvanlig at de afrikanske kvinnene og mennene bruker tåregass mot sine ofre og at det har forekommet at turister har blitt knivstukket. Ifølge mannen skjer ran og overfall av turister daglig i sommermånedene.

Det har gått så langt at innehaverne av restauranter, nattklubber og butikker fysisk har måttet jage vekk de afrikanske gjengene fra gatene og det har oppstått tumulter som igjen har ført til at politiet har måttet bruke mye ressurser på å opprettholde ro og orden.

Nylig samlet en gruppe på ca. 35 drosjesjåfører, restaurantarbeidere og butikkarbeidere seg for å jage en gruppe på 10 nigeranske kvinner vekk fra nærområdet sitt, med påstand om de kun oppholdt seg der for rane turistene.

Den britiske avisen Daily Mail sier at Magaluf nå nærmer seg en no go zone for turister.

VIDEO: Afrikansk mann pågrepet etter brutalt knivran av kiosk i Stockholm (obs: sterke scener)

https://twitter.com/ElashkerNader/status/1002065558173573120

KIOSKEIER: Nader El Ashkar og hans ansatte opplevde sitt sjette ran i kiosken sin i Stockholm. Denne gangen fikk de holdt raneren ned til politiet kom. Det var dessverre etter et basketak som førte til at raneren knivstakk en av de ansatte så blodet fløt på gulvet. (Foto: Twitter).

DAGENS VIDEO 2: Ung jente blir slått i hodet med flaske og forsøkt ranet av to innvandrere

DET NYE SVERIGE: Elleve og tolv-åringer ranet 65-årig kvinne – slo henne med murstein

De to barna brukte en murstein som de slo kvinnen med under ransforsøket.

De to unge mennene løper fra plassen tomhendte etter å ha blitt avbrutt av en person som kommer 65-åringen til unnsetting. De blir fanget av politiet ikke langt fra plassen kort tid etterpå, skriver politiet på sin hjemmeside.

De to barna er elleve, respektivt tolv år gamle og nå har politiet koblet inn sosiale myndigheter for å håndtere saken. Den eldre kvinnen var ikke i behov av medisinsk hjelp etter ransforsøket, skriver 24 Helsingborg.

De er som ville dyr og oppfører seg som man kan tenke seg gatebarn i mindre rike verdensdeler, sier Helsingborgspolitiet.

De siste ukene har et stort antall personran forekommet i Helsingborg. Bak de fleste ranene står en ungdomsgjeng, bestående av barn i 12-års alderen. Politiet har ved flere tilfeller pågrepet barna, men forteller at man ikke kan gjøre så mye mer enn det.

Det finnes store mangler i systemet. Nå blir det som et hjul som går rundt og rundt. De begår kriminelle handlinger, vi griper inn. Da overføres saken til sosialtjenesten og deretter går det ikke lang tid før de er tilbake på gatene og vi er på samme plass igjen, sier politimann Björn Holmberg til avisen Kvällsposten.

Flere av barna er dessuten mistenkte for andre kriminelle forhold, som overfall og tyveri.

 

OSLO: Tenåringer blodig og brutalt ranet av mørkhudede menn på Lysaker

To unge menn som befant seg i Lilleakerveien, ikke langt unna Lysaker stasjon, opplevde et brutalt gateran natt til lørdag. Gjerningspersonene skal ha vært mørke i huden og slått tenåringene kraftig i hodet under ranet, til blodet rant fra den ene ungdommen.

Fra Budstikka.no:

De fornærmede ble kjørt til legevakten klokken 03:35 for undersøkelse. En av mennene forklarte at han hadde kraftige smerter i hodet, mens den andre blødde fra nesen. De har fått seg en skikkelig omgang juling, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt.

Politiet søkte i området med en rekke patruljer, men gjerningspersonene er foreløpig ikke pågrepet. Ifølge de fornærmede skal gjerningspersonene ha vært mørke i huden, og den ene skal ha hatt en hals som delvis dekket for ansiktet. (Sitat slutt).

Overfallsmennene skal ha rundstjålet de to tenåringene på både jakker, iPhone-telefoner og klokker. Politiet ser nå på overvåkingsbilder fra området og ber om tips fra vitner som kan ha sett overfallet. Ring 02800 hvis du vet noe.

Knivstukket under gateran i Oslo sentrum

Natt til søndag var det et nytt gateran i Oslo. Denne gang i den beryktede Brugata. Der skal en person ha blitt knvstukket og fraranet eiendeler.

Kidnappingsforsøk av kvinnelig jogger

Det skal på lørdag også ha vært et kidnappingsforsøk av en ung kvinne som var ute og jogget ved Sognsvann klokken 10 på morgenen. En kassebil med to menn forsøkte å dra kvinnen inn i bilen, men hun klarte å rive seg løs og løpe fra stedet.

Sigøynere på ranstokt på flere sykehjem i Telemark – stjal gullringer fra eldre ektepar

Fra Telemarksavisa:

– Vi ser etter to damer av utenlandsk opprinnelse som har foretatt tyveri fra henholdsvis Vest Bamble sykehjem og på adressen Cohsgate i Brevik, opplyser politiets operasjonsleder Jørn Gustav Larsen.

– Vi fikk først beskjed om at to damer hadde vært inne på rommet til et eldre ektepar på Vest-Bamble sykehjem og stjålet noen gullringer. En halv time senere fikk vi telefon om at også der hadde det vært to kvinner inne i en omsorgsbolig i Cochs gate i Brevik. Der forsøkte noen å holde de fysisk igjen, men kvinnene greide å slippe unna. Dette er høyst sannsynlig de samme kvinnene, sier Larsen.

– De snakket dårlig norsk og var mørke i huden, ikke veldig mørke men ialfall ikke norske. Vi tror de er mellom 20 og 30 år, muligens nærmere 30, sier operasjonslederen. (Sitat slutt).

Fra Sande Avis:

Politiet i Vestfold la ut denne på sin Facebook nylig:

«De siste dagene har det vært flere tyverier fra hjemmene til eldre personer, først i Agder, så i Telemark og nå sist i Hof, Holmestrand og Sande i Vestfold»

Politiet skriver videre at de i den anledning ønsker tips om tre tyskregistrerte kjøretøy:

1) DUHF 1214 – mørk Mercedes

2) DOWC 1745 – mørk Ford Fiesta

3) DOKB 1179 – ukjent type

Dersom noen sett disse kjøretøyene, eller har opplysninger om dem, bes de kontakte politiet på telefon 02800.

Venninnegjeng brutalt angrepet og ranet i Oslo sentrum – to afrikanske menn pågrepet – en på frifot

Fra NRK.no:

– Kvinnen skal ha blitt slått og sparket og fratatt mobiltelefon før mennene løp fra stedet, sier operasjonsleder Christian Krohn Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til NTB.

En mann i 20-årene, og en gutt tenårene er pågrepet og mistenkt for ranet, opplyser politiet til NRK. De leter fortsatt etter en tredje gjerningsperson.

En av de fornærmede kvinnene ble kjørt til legevakten for sjekk etter ranet.

Hun har blitt kastet i bakken og fått hodet inn i en murkant, sier Engeseth.

Ifølge politiet fikk denne kvinnen hardest medfart, men også en av venninnene ble angrepet. Politiet ser alvorlig på saken.

Vi ser alvorlig på dette, sier Engeseth til NRK. (Sitat slutt).

Overfallet skal ha blitt avbrutt ved at tilfeldig forbipasserende så hva som skjedde. To av overgriperne ble pågrepet på Bussterminalen kort tid senere.

Verken politiet eller media har ønsket å gå ut med signalement av de tre ransmennene.

Frieord har fått tips i ettertid fra moren til en av jentene at overgriperne var av afrikansk opprinnelse, mest sannsynlig somaliere.

Krise for muslimsk borgermester i London: Kniv-, våpen-, tyveri-, innbrudd-, voldtekt- og drapsstatistikken skyter i været

Venstreorienterte, rødgrønne, antirasister og islam-apologeter var høyt oppe etter at London viste verden at deres toleranse og inkludering hadde valgt inn en muslimsk borgermester for første gang i byens tusenårige historie.

Men det tok ikke lang tid før hurraropene og klappingen stilnet og hverdagen innhentet byens befolkningen som teller over 8.5 millioner mennesker.

Det siste året har nemlig byens myndigheter måttet innrømme at alvorlig kriminalitet har skutt i været. Det inkluderer knivkriminalitet, våpenkriminalitet, tyveri, ran, voldtekt, drap og mer. Og det er ikke små økninger det er snakk om heller.

Les også: Utenlandske og muslimske gjenger terroriserer England med syreangrep

HATETS ANSIKT: Derryck John (17) kastet i juni i fjor svært sterk syre på seks mopedister i London. Skadene var alt fra alvorlige fysiske arr til psykologiske traumer. Årsaken var at han ønsket å stjele mopedene. Nå har John innrømmet skyld og avventer straffeutmåling. (Foto: Politiet).

Les også: Terror i London: Minst tre døde – terroristen skutt og drept – turister skadet

Legger man til en rekke alvorlige og dødelige muslimske terrorangrep mot uskyldige mennesker på gatene i form av bil- og knivangrep, er det totale bildet mørkt som natten.

En journalist, Raheem Kassam, fra nyhetssiden Breitbart, var en av de få stemmene som advarte mot den politisk korrekte innsettelsen av Khan som borgermester. Dessverre var det ikke en feil, men en regelrett katastrofe, som innbyggerne ikke kunne forestille seg i sine verste mareritt.

Les også: Britiske myndigheter går ut med navn og bilde på de to rasistiske muslimene bak London Bridge-angrepet

STERK ØKNING: Knivrelatert kriminalitet har økt betraktelig under Sadiq Khans to år som borgermester i London.

Les også: England: Muslimsk gjeng angrep uskyldige på gaten fordi de var hvite og «ikke-muslimske»

I tillegg til de svært nedslående statistikkene for voldskriminalitet, så har borgermester Khan støttet grupper som jobber for muslimsk omskjæring av kjønnsorgan på barn og har vært hissig og negativ mot den nye amerikanske presidenten, en historisk alliert figur i forholdet mellom Storbritannia og USA. Borgermesteren har også vist en enorm inkompetanse i jobben med å holde hovedstaden trygg for innbyggerne, en av hovedoppgavene hans.

Data fra politiets kriminalitetsbyrå, som styres av viseborgermester for det britiske arbeiderpartiet, Sophie Linden, avslører en sterk økning i voldelig kriminalitet i Sadiq Khans første fulle år som borgermester.

VIDEO: Muslimer til engelskmenn i London: «Dette er vårt land nå – kom dere ut!»

Les også: BBC-serie tar for seg de massive rasistiske og muslimske voldtektsgjengene i England

Fra årene 2015/16 til 2016/17, så gikk drapsstatistikken i London opp med hele 27.1 prosent. Drap begått av ungdom gikk opp hele 70(!) prosent. Alvorlig vold økte med 19 prosent. Ran økte med 33.4 prosent, mens innbrudd økte med 18.7 prosent. Tall som kan gjøre slutt på enhver karriere innen lov og orden.

Tyveri økte med over 10.000 hendelser på ett år, eller tilsvarende 33.9 prosent, og det ble registrert en økning med ytterligere 4.000 knivrelaterte forbrytelser under Khans i forhold til hans forgjenger, som gir en økning på 31.3 prosent.

VIDEO: Muslim skriker rasistisk hets mot «svinekjøttspisende» mann og slår kvinne på gaten i London

Voldtekter i hovedstaden økte med 18.3 prosent, mens det var 2.551 tilfeller av våpenkriminalitet – i en by der våpen er forbudt – noe som representerte en økning på 16.3 prosent fra tidligere år.

Borgermesteren har kontinuerlig skyldt på sentrale myndigheter for «økonomiske kutt» for problemene, men statistikk viser at London kun har mistet 1.000 politibetjenter (3 prosent) det siste året, noe som har redusert styrken fra 31.343 til 30.379.

Tallene sammenligner data fra november til oktober fra årene 2015/16 og 2016/17.

Tidligere i år gikk London forbi New York City som en av de farligste hovedstadene i den vestlige verden. Britiske myndigheter la nylig ut at hovedstaden har flere syreangrep per innbygger enn noen annen by i verden.

Les også: Muslimsk borgermester i London: «Terrorangrep er endel av det å bo i byen»

Les også: Ny terror i London? 11 mennesker skadet da utenlandsk Uber-sjåfør kjørte inn i folkemengde

En av Storbritannias største politiske blogger, The Guido Fawkes blog, skriver:

I årene før Khan ble borgermester så hadde tallene falt betydelig – de konservative hadde fått tallene ned med mellom 10 til 15 drap på unge, fra nærmere 30. Hvorfor får ikke Sadiq mer press på seg på dette området? Dette skulle virkelig ha vært en betydelig større sak.

Av i alt 40 kategorier, så falt kriminaliteten på kun seks punkter: Anti-sosial oppførsel (1.2 prosent), vold i hjemmet (4 prosent), vold i hjemme med skade (1 prosent), innbrudd hos firmaer (10 prosent), ødeleggelse av eiendom (1.6 prosent) og hat-kriminalitet mot handikappede (34 prosent).

Les også: Terrorangrep i London – mann kjørte inn i politiet og hadde sverd i bilen

Les også: Terror i London: Muslimer kjørte inn i folkemengde og knivstakk restaurantgjester – ropte: «Dette er for Allah!»

Relatert:

VIDEO: Hundrevis av afrikanere amok på stranden i Melbourne – ranet og slo uskyldige kvinner og barn – ramponerte restauranter

Politiet hadde store problemer med å stoppe de rabiate afrikanske gatebandene som gikk amok på strandområdet St Kilda i storbyen Melbourne torsdag den 14. desember denne måneden.

Sjokkerende videoer har kommet ut som viser unge mørkhudede menn og kvinner som skriker, slår og sparker på hverandre, mens dusinvis av tilskuere står rundt og skriker ukvemsord.

Angrep restaurant

Det hele startet klokken 02.55 lokal tid, da mellom 60 afrikanske ungdommer vandaliserte en McDonalds-restaurant, kastet stoler og knuste vinduer.

Dette ble etterfulgt av en rekke grove overfall og ran langs strandpromenaden utover natten og morgenen mot uskyldige australiere som var ute for å kose seg før julen. Da skal antallet afrikanere på plassen ha kommet opp i over 200 stykker.

Politiet hadde store problemer med å stoppe den dyriske oppførselen, overfallene og ranene på lokale beboere og turister som besøkte området.

Ifølge politiet skal oppførselen til de afrikanske ungdommene ha vært «uakseptabel».

Uheldigvis hadde vi en større gruppen ungdommer, med afrikansk utseende, som utviste antisosial oppførsel.

De har begått forbrytelser, de har vært involvert i en rekke overfall langs strandlinjen på St Kilda.

Deres oppførsel var totalt uakseptabel og jeg ber om at de involverte melder seg selv før vi må begynne å spore dem opp, forteller politiet.

Les også: Afrikanske gjenger herjer i Australia – raner butikker og invaderer barnefamiliers hjem

Angrep arbeidere

Arbeidere som jobbet langs strandpromenaden ble brutalt slått bevisstløse av gjengen.

De var som dyr, sier den ene arbeideren. Vi ba dem stoppe, men da bare gikk de til brutalt angrep på oss og slo oss helseløse.

De angrep 20 mot 1, sier et vitne.

Vi så folk som blødde fra hodet, sier et annet.

Man kan tydelig se blodsporene i betongen etter der de to arbeiderne ble mishandlet.

Angrep 16-åringer

Faren til en tenåring som ble offer for de afrikanske ungdommenes voldelige oppførsel forteller at hans 16-årige sønn ble ranet på sin mobiltelefon, og tilogmed sin t-skjorte, etter å ha blitt slått om og om igjen.

Angrep politiet med steiner

Bare dager senere skal en melding ha blitt sendt ut internt blant politibetjentene i byen hvor man advarte sine ansatte om at afrikanske ungdommer forsøker å lure betjentene ut på oppdrag, for deretter å fysisk og svært voldelig angripe dem.

Det fortelles om hvordan en politipatrulje ble sendt på jakt etter en 13 år gammel afrikansk ungdom i en stjålet bil som kjørte ned en trang bakgate.

Da politiet la seg på hjul nedover gaten ble de møtt av 30-40 afrikanere som løp mot dem.

Det er forstått at det var en plan for å lure politiet i en trang gate, uten noen fluktrute, med mindre man kjørte gjennom folkemengden. De var omringet.

Samtidig kommer nyheter om hvordan nye gategjenger har etablert seg i byen og hvordan man konkurrerer med allerede etablerte afrikanske gategjenger. To av disse heter MTP – Menace To Society og den allerede beryktede Apex-gjengen.

En politipatrulje ble kalt ut til en fest i den vestlige delen av byen. Da politiet ankom adressen ble angrepet av en stor mengde afrikanske ungdommer som kastet steiner på dem.

Det hele var såpass omfattende at politiet måtte sende ut sin innsatsstyrke med skjold, hjelmer og pansrede biler. Huset var ramponert og det var spraymalt gjengtegn på vegger og møbler – symboler som viser til spesielle gjenger kalt «Apex» og «MTS», som er kjente kriminelle afrikanske gategjenger. Gjengen(e) skal deretter ha løpt nedover gaten i boligfeltet og vandalisert både biler og hus.

Vindusruter på både bolighus og biler i hele nabolaget ble knust og en livredd mor forteller hvordan de opplevde det hele:

Det var forferdelig.. jeg tok tak i min unge datter og gjemte oss i det innerste rommet i huset, slik at hvis de (afrikanerne red. anm.) brøt seg inn i huset så ville det bli vanskeligere å få tak i oss.

De var ute etter bråk, sier et annet vitne.

Et annet vitne sier gjengen var ikledd basketball-trøyer og at politiet var i klart mindretall.

Så fort de begynte å kaste steiner på politiet, så trodde de at de kunne gjøre hva de ville, og det ble fort verre.. de ser på det som et spill, sier en nabokvinne.

Politiet skal ikke ha klart å arrestert noen av de afrikanske ungdommene.

Så langt Frieord har klart å finne ut av, har ingen av de norske riksmediene skrevet om noen av disse sakene som er nevnt i denne artikkelen, ennå det har vært store oppslag i både australske og europeiske medier om hendelsene de siste ukene.

Finnes i alle de store byene

Dessverre er det ikke bare i Melbourne at disse afrikanske gjengene eksisterer og utøver hjemmeinvasjoner, angriper uskyldige mennesker på gatene og politiet. Det er rapportert også byer som Sydney og Brisbane har de samme problemene.

JUL I OSLO: Mishandling under gateran – afrikansk mann amok med kniv inne på T-banevogn – passasjer knivstukket

Først ut var et overfall og forsøk på ran på Nydalen T-banestasjon. Fire personer skal ha slått og sparket en gutt. Det er uklart om politiet har fått tak i gjerningsmennene.

Deretter gikk turen til Jernbanetorget. Der skal en mann med afrikansk opprinnelse ha oppført seg ufint og spyttet på medreisende inne på T-banevognen. Da en mann forsøkte å roe ned og stoppe oppførselen, skal den afrikanske mannen ha dratt opp en kniv og stukket ham. Flere andre passasjerer følte seg truet under hendelsen. Knivmannen klarte å ta seg fra T-banevognen og ut på gatene i Oslo og er fremdeles på frifot.

Det skal kort tid før hendelsen på Jernbanetorget ha kommet inn melding om en krangel på Skøyen stasjon og politiet jobber utifra teorien om at det kan dreie seg om samme person.

MISHANDLET OG RANET: En person skal ha blitt mishandlet og forsøkt ranet av flere personer på Nydalen T-banestasjon. (Foto: Frieord.no).

OSLO: Fire mørkhudede gutter slo og ranet to gutter med kniv på Grønland

Haiderat (28), Mohammad (20), Aladdin (18) og Mansour (18) dømt for grov hjemmeinvasjon hos 97-årig svensk kvinne

Det var klokken 03.00 på natten at Elsa (97) våknet av at fire arabiske menn stod over henne på soverommet.

De hadde kommet seg inn ved å knuse et kjellervindu i huset hennes. De muslimske mennene dro den eldre svenske kvinnen ut av sengen og slo henne i ryggen, før de kastet henne på gulvet. Deretter tok en av mennene opp en skrutrekker som han puttet mot kvinnens hals og truet henne på livet med.

Mennene gikk så gjennom alle kvinnens verdisaker, som en TV, telefoner, bankkort og smykker, inkludert gifteringen fra hennes avdøde ektemann. De tok også ut mat fra kvinnens kjøleskap.

INGEN HENSYN: Fire muslimske innvandrere som hadde fått komme til Sverige for ett nytt liv, valgte å rane eldre svenske kvinner som takk. Slik så det ut hos den 97-årige kvinnen etter at mennene brutalt hadde dratt henne ut av sengen og mishandlet henne. (Foto: Politiet).

Hele to timer skal mennene ha holdt på i kvinnens hjem, før de dro fra huset til en minibank hvor de gjennom ni uttak fikk ut 15.000 kroner. De skal også ha forsøkt å fylle drivstoff på en bil med kortet.

Noen dager senere forsøkte de muslimske innvandrerne å bryte seg inn i en 95-årig kvinnes hus, men avbrøt innbruddet uten å rekke å mishandle eller rane kvinnen.

Da de flyktet fra plassen ble de stoppet av en politipatrulje, hvor det ble funnet tyvegods i bilen fra da de ranet 97-åringens hjem noen dager tidligere.

Den 5. desember falt dommen i Malmø tingrett. De ble alle funnet skyldige i grovt tyveri, bedrageri og forsøk på bedrageri. Aktor hadde lagt ned påstand om åtte års fengsel, men dommerne ga mennene betydelig lavere dommer.

Haiderat Salim (28) ble dømt til fengsel i fem og et halvt år.

Mohammed Al Agawi (20) fikk fire års fengsel, samt utvises fra Sverige i 10 år.

Aladdin Al Arabi (18) fikk to år og ni måneder fengsel

Mansour Alzafiri (18) som skal ha vært 17 år da ranet ble utført, fikk ett år og ti måneders lukket ungdomstjeneste. Alzafiri skal imidlertid en gang tidligere ha oppgitt at han var minst 5 år eldre enn han nå oppgir, men har endret alderen sin i ettertid.

MIGRATIONSVERKET: Ifølge de svenske myndighetene så velger man å tro på asylsøkernes alder utifra fra de selv opplyser. Dette avgjør blant annet om man får bli i landet, hvilken behandling man får av det offentlige og som i denne saken, lengden på straffen etter en forbrytelse. (Kopi av Migrationsverkets behandling av en av straffedømte).

Tre av de dømte skal ha fått lavere straffer på grunn av ung alder. Du kan lese hele dommen mot mennene her.

Men saken slutter ikke der. Det hele har en uhyggelig bakgrunn, da det viser at mennene ikke valgte disse husene tilfeldig. Haiderat Salim, som fikk den strengeste dommen av de fire muslimske innvandrerne, skal nemlig ha jobbet innen hjemmetjenesten til kommunen. Gjennom sin jobb hadde Salim informasjon om alle de eldre og syke som fikk besøk og stell, og kunne dermed plukke ut de eldste og letteste ofrene for innbrudd og ran.

Rapport: Kriminaliteten i Sverige er rekordhøy etter flyktningstrømmen

Antall svensker som har blitt utsatt for kriminalitet noen eller alle typer kriminalitet som kollektivt blir omtalt som «kriminalitet mot enkeltmennesker», har økt kraftig de siste to årene.

Dette forteller den nasjonale sikkerhetsundersøkelsen (NTU), som er laget av Brå. (Brottsförebyggande rådet).

Les også: SwedenWatch: Ny nettside som avslører virkelighetens Sverige

Disse forbrytelsene inkluderer overfall, trusler, seksuelle overgrep, gateran, svindel og trakassering.

Ifølge undersøkelsen så har 15.6 prosent av den svenske befolkingene blitt utsatt for noen eller alle disse typer av kriminalitet i 2016, noe som er hele to prosent høyere enn året før. Brå påpeker at statistikken var forholdsvis stabil i årene 2005 – 2014, og lå da på 11 – 13 prosent.

Les også: 15 mord, 44 mordforsøk, 58 grove mishandlinger, 62 mishandlinger og 16 mordbranner – EN måned i Sverige

Les også:Tidligere SVT-journalist: 163 drap og 435 drapsforsøk i Sverige i 2016

De nye tallene er de høyeste siden Brå startet sine undersøkelser og statistikkføring på området. Det var spesielt trakassering, seksuelle overgrep og svindel som har skutt i taket. Av de seks kategoriene som er omtalt i undersøkelsen, så har fem nådd det høyeste nivået i 2016. Overfall nådde sitt andre høyeste nivå på over ti år.

Seksuelle overgrep økte fra mindre enn 1 prosent til 2.5 prosent.

Unge kvinner i alderen 16 – 24 er den gruppen som er mest utsatt for seksuelle overgrep, hvor 14 prosent av unge kvinner har sagt at de ble utsatt for minst én kriminell handling i 2016.

Les også: Svensk politisjef: «Vi kan ikke lenger garantere sikkerheten til det svenske folk»

Ifølge Brå så blir svært få av hendelsene rapportert til politiet.

Bare 11 prosent av de som utsettes for seksuelle overgrep sier fra til politiet. Årsaken skal ifølge undersøkelsen være at ofrene ikke tror at en anmeldelse vil føre til oppklaring eller dom, sier Thomas Hvitveldt, en avdelingsleder på Brå.

Les også: Svensk politimann gikk ut med sannheten om kriminaliteten – ble politianmeldt

POLITIET: Ifølge undersøkelsen så har mennesker svært liten tillit til at politiet skal finne og oppklare kriminelle handlinger. Bare 11 prosent som opplever seksuelle overgrep melder i fra til politiet i Sverige. (Foto: Frieord.no).

Les også: Svenske politibetjenter flykter fra jobben – overarbeidet, utslitte og redde

Undersøkelsen gir imidlertid ingen indikasjon eller årsaksforklaring til økningen i kriminaliteten. Det henvises bare til at «ytterligere analyser» kreves for å bedre forstå årsaken til økningen.

Undersøkelsen er basert på intervjuer med ca. 12.000 mennesker mellom 16 og 79 år. Den har blitt utført årlig siden 2006.

Det har vært flere store skandaler i Sverige de siste årene der både politiet og media har blitt avslørt i å hemmeligholde kriminalitet utført av ikke-vestlige innvandrere og asylsøkere, da man fryktet at informasjonen skulle kunne misbrukes politisk av høyresiden.

Les også: Svensk politi hemmeligstempler kriminalitet begått av flyktninger og asylsøkere

Les også: Media og politi skjulte massive overgrep i Sverige

OSLO: Afrikaner ettersøkt for grovt gateran midt på lyse dagen – sparket offeret

Fra politiets Twitter-profil:

BISLETT: Overfallet fant sted på Bislett i Oslo. Området er kjent for å være et såkalt høykriminalitetsområde med mange tilfeller av gateran, tyverier, slåsskamper, narkotikasalg og flere mye omtalte drap. Området huser også blant annet det beryktede og kriminelle Blitzhuset. (Foto: Mapio.net).

KARMØY/ROGALAND: Grovt ran med stikkvåpen utenfor restaurant – politiet søker etter mørkhudet mann

Innbyggerne i Karmøy kommune opplever nå en urolig og voldelig hverdag.

På bare to uker har innbyggerne i to småbyene Kopervik og Åkrehamn opplevd å lese om henholdsvis en overfallsvoldtekt av en mindreårig jente på gaten og et brutalt gateran med våpen.

Begge gangene skal mennesker av utenlandsk opprinnelse ha stått bak.

Politiet på Karmøy fikk inn en melding om et ransforsøk klokken 02.45 natt til lørdag. En mann som hadde besøkt puben Gutenberg på Åkra skal ha blitt stoppet av en mørkhudet mann med en knivlignende gjenstand som snakket engelsk.

Ransmannen fortalte at han ønsket pengene til offeret.

Deretter skal den mørkhudede mannen brukt kniven og stukket den uskyldige mannen i albuen. Offeret skal også ha pådratt seg et mulig brudd i armen i basketaket som fant sted.

Fra Hnytt.no:

Politiet fikk melding om ransforsøket klokken 0245 natt til lørdag. En mann ringte da inn å forklarte at han var blitt forsøkt ranet da han var på vei hjem fra Gutenberg pub på Åkra.

Han satt da på legevakten med mulig brudd i arm og mindre kutt i albu, sier operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt, Håkon Tornes.

Ransforsøket skal ha skjedd like før klokken 0215 i området mellom puben og Elkjøp. I følge forklaringen skal mannen blitt passet opp av en mørkhudet person da han var på vei hjem fra Gutenberg pub.

Personen snakket engelsk og gav uttrykk for at han ville ha penger. Han skal ha brukt en skarp gjenstand og stukket fornærmede i albuen. Han skal også ha blitt skadet i armen da mistenkte hoppet på ham, sier Tornes. (Sitat slutt).

Politiet har så langt ikke klart å finne gjerningspersonen. Det er uklart om politiet leter på de ulike flyktning- og asylboligene som har blitt opprettet i kommunen de siste årene.

ÅKREHAMN: Det grove overfallet og gateranet skal ha skjedd i den ellers rolige byen Åkrehamn i Karmøy kommune. Hvor den mørkhudede mannen som ikke snakket norsk kom fra, eller om han bor i en asylrelatert bolig på plassen, er ennå uklart. (Foto: Google Maps).

Overfallsvoldtekt av 15 år gammel jente

Det er bare to uker siden Frieord skrev om en utendørs overfallsvoldtekt av en 15 år gammel jente bare noen kilometer fra Åkrehamn. Også der var overgriperen av utenlandsk opprinnelse.

Fra Frieord.no:

Det var 19. august i år at en 15 år gammel jente skal ha blitt overfalt og voldtatt i Kopervik i Rogaland. Politiet pågrep en 17-årig utenlandsk person, men lokalavisene skriver først om saken nå.

Voldtekten skal ha funnet sted utendørs og på kvelden i Kopervik den 19. august i år.

Offeret og overgriperen skal ikke ha noen fortid eller kjent hverandre før voldtekten fant sted.

Det var heller ingen vitner til hendelsen, men 17-åringen som først ble innkalt som vitne, fikk raskt status som siktet av politiet på Karmøy.

17-åringen ble pågrepet dagen etterpå, den 20. august. Det uklart hvorfor lokale nyheter først nå går ut med informasjon om saken.

Les også: Unge jenter befølt og seksuelt antastet av asylsøkere i Ølen – «Ubehagelig og skremmende»

KOPERVIK: Den idylliske lille kystbyen Kopervik i Rogaland opplevde nylig en gatevoldtekt utført av en utenlandsk person. Offeret var en norsk 15 år gammel jente. (Foto: Nokus.net).

Les også: Bråk på tre asylmottak i Rogaland søndag kveld

Fra Hnytt.no:

– Det utviklet seg til en situasjon der det skal ha blitt utført en handling som defineres som voldtekt. Han er siktet etter voldtektsparagrafen, sier politioverbetjent Frode Klausen ved Karmøy lensmannskontor.

Han ønsker ikke å gå mer i detalj om selve hendelsesforløpet. Gjerningsmannen ble pågrepet dagen etter. Det viste seg å være en 17-åring med utenlandsk opprinnelse. 

– Han er ikke norsk, sier politioverbetjenten som ikke ønsker å forteller mer om gjerningsmannens bakgrunn. (Sitat slutt).

Les også: Muslimske trossamfunn øker kraftig i Rogaland

Det anslås at saken vil gå for retten tidlig i oktober.

17-åringen er imidlertid sluppet fri fra politiets varetekt og går nå fritt ute i gatene igjen. Det er ikke klart om jenta har fått overfallsalarm i tilfelle hun skulle møte på gutten ute i det offentlige.

Det er heller ikke klart hvorfor lokalinnbyggerne i byen ikke har fått informasjon fra politiet eller mediene om at en mulig voldtektsmann går fritt rundt i gatene før nå.

Fra Haugesunds avis:

– Sitter 17-åringen i politiets varetekt?

– Nei, det gjør han ikke. Etter en helhetsvurdering er det bestemt at det ikke er grunnlag for det. (Sitat slutt).

Les også: Flyktning knivstakk flyktning i Ølen

Det informeres heller ikke om gutten kommer fra et lokalt asylmottak eller er et utplassert enslig flyktningbarn.

I 2016 informerte Karmøy kommune man forventet rundt 150 asylsøkere til kommunen, som kommer i tillegg til den kvoten på 80 personer som kommunen har sagt seg villig til å bosette tidligere.

Les også: Mørkhudet ungdom knivranet pensjonist (77) midt på lyse dagen i Sandnes

Relatert:

SVERIGE: Kvinne overfalt og ranet – reddet av sin hund

GÄVLE. Gävle er en by nord for Stockholm med ca. 71.000 innbyggere.
FLEMINGGATAN: Overfallet på den 27-årige kvinnen fant sted på torsdag, klokken 20.30. (Foto: Google Streetview).

Relatert:

HELG I OSLO: Tre nordafrikanere ranet nederlandsk turist med kniv

Det har vært en travel helg så langt for våre tjenestemenn i blått.

Det hele startet fredag morgen, med en knivstikking på det svært flerkulturelle stedet Grønland. En person ble kjørt til sykehus med ambulanse, mens en annen ble kjørt til arresten.

Noen timer senere, i 09-tiden, ble et postbud på runde i Gyldenløves gate stoppet av to utenlandske menn iført hettegensere. Mennene skal ha trukket frem en kniv og truet postbudet til å gi fra seg verdisakene sine.

Det fortsatte med hærverk og slagsmål på ulike plasser rundt om i hovedstaden.

En nederlandsk turist som befant seg i Stortingsgata rundt 03-tiden i natt skal ha blitt utsatt for et knivran av det som beskrives som tre nordafrikanske menn. Nederlenderen skal også ha blitt utsatt for kroppskade. Han ble funnet av en forbipasserende som hjalp ham med å ringe politiet. Turisten ble undersøkt av ambulanse etter hendelsen.

Et nytt ran fant sted bare en time senere. Denne gangen skal det ha vært to etniske nordmenn i 20-årene som skal ha ranet en mann på gaten.

20-åringene befant seg i Grønnlandsleiret da de ble funnet av politiet. De hadde på seg to mobiltelefoner som tilhørte den fornærmede.

Ifølge politiet skal mennene ha brukt vold for å ta fra ham verdisakene. Mannen klarte imidlertid å oppsøke legevakten uten hjelp.

Operasjonsleder Andre Kråkenes ved Oslo politidistrikt sier at de to gateranene ikke hadde noe med hverandre å gjøre, da sistnevnte menn i 20-årene var «to veldig norske gutter«.

NORDMENN: Selv om innvandrere står for den absolutt største andelen av kriminalitet og ran på gaten i Oslo, så finnes det også nordmenn som bidrar til statistikken. (Foto: Twitter).

Nyheten norske medier valgte å ikke publisere – tobarnsfar brutalt drept foran sin datter (2)

Gerard Grandzol (38) var på vei hjem fra parken med sin 2-årige datter, Violet, i baksetet. I det den nybakte tobarnsfaren parkerte utenfor hjemmet sitt, kom to afroamerikanske menn opp til bilen.

De ønsket å stjele bilen og ta lommeboken til 38-åringen.

Grandzol ga fra seg lommeboken, men var uvillig til å la de to mennene stjele bilen, da hans to år gamle datter satt i barnesetet bak i bilen.

Han ga motvillig fra seg bilnøklene og var på vei til baksetet for å ta ut datteren, da Marvin Roberts (16) skjøt ham to ganger i ansiktet. Angivelig fordi barnefaren var for sen med å ta ut barnet.

Les også: Afroamerikanere skjøt og drepte gravid småbarnsmor

DRAPSMANNENS ANSIKT: 16-årige Marvin Roberts skal ha skutt barnefaren to ganger i ansiktet med en 9 mm pistol, mens den 2-årige datteren satt i baksetet. (Foto: Politiet).

Les også: Afroamerikanere knivdrepte småbarnsmor i bilvask – kjørte rundt med liket

Det skal være en svært rystende video fra et overvåkingskamera, med lyd, som viser hele forløpet. På videoen kan man høre datteren gråte i baksetet i det faren blir skutt i ansiktet. Videoen skal være av så grafisk karakter at politiet i Philadelphia ikke har utlevert den til media.

De to afroamerikanske brødrene, Marvin Roberts, (16), og Maurice Roberts, (21), skal da ha løpt fra plassen. Gerard Grandzol ble fraktet til sykehuset hvor han døde kort tid etter av skadene.

Grandzol skal ha blitt far til sitt andre barn bare seks uker før han døde.

Les også: Far og sønn henrettet av afroamerikansk ranspar

LYKKE: Familien Grandzol hadde akkurat fått sitt andre barn, da det brutale drapet på barnefaren fant sted. Gerrard Grandzol ble bare 38 år gammel. (Foto: Privat).

Les også: Afroamerikaner drepte hvit tenåring og sendte hånende SMS’er til moren

Hans kone, Kristin Grandzol, forteller:

– Gerard var «den beste faren til våre to døtre man kunne tenke seg. Han var åpen og inkluderende til alle i nabolaget.

– Disse to skuddene har ødelagt mitt liv og mine to døtre har ingen far lenger. Jeg har en seks uker gammel datter og en to og et halv år gammel jente som så alt sammen. Jeg vet aldri om hun kommer over det.

Les også: Rasistisk hat- og torturvideo sjokkerer USA – hvit mann knivskåret og tvunget til å drikke toalettvann av afroamerikanere

VIOLET GRANDZOL: Den 2-årige jenta Violet vil vokse opp uten sin pappa. Hun var tilstede i bilen og så sin far bli drept av de to afroamerikanske brødrene. (Foto: Privat).

Les også: Afroamerikaner dreper hvit TV-reporter på direktesending

Drapsetterforsker John Ryan forteller til media:

– De to drapsmennene ønsket bilen, tobarnsfaren ikke ønsket å gi den fra seg. Og de drepte ham på grunn av det.

Marvin Roberts og hans bror, Maurice Roberts, ble arrestert på lørdagen, tre dager etter drapet. 21-åringen skal ha klart å rømme til en annen delstat, New Jersey, hvor han ble ble pågrepet på et motellrom. Den yngste broren ble også pågrepet på lørdag.

De to skal være velkjent av politiet i Philadelphia for tidligere pågripelser og kriminelle forhold. Den eldste broren skal ha vært arrestert hele syv ganger for ulike forhold.

Les mer: Fire afroamerikanere arrestert og siktet etter angrep på hvit mann (50) i Chicago

16-åringen vil til tross for sin unge alder bli siktet som voksen.

Etter drapet skal lokalsamfunnet ha begynt å samle inn penger gjennom et minnefond for familien. Så langt har det kommet inn over 245.000 dollar.

Ikke en eneste norsk statsstøttet avis har skrevet om saken, som har fått svært stor omtale i amerikanske medier, samt i enkelte store britiske aviser.

Les mer: Chicago – 56 skutt og 12 drept i Obamas hjemby – Black Lives Matter ingensteds å se

Les også: Sjokkrapport: Helhvitt New York ville gitt 90 prosent færre grove forbrytelser

Les også: Politidrapene i USA: «Jeg vil drepe hvite mennesker»

Relatert:

NESODDEN: Knivangrep, grov vold og personran på Fagerstrand

Lokale medier har den siste tiden kunne formidle to grove voldhendelser på Fagerstrand i Akershus.

I juli ble to personer skadet etter at en 18-åring skal ha knivstukket en 17-åring i skulderen og ryggen. En annen ungdom som forsøkte å stoppe overfallet ble rispet i halsen og øreregionen.

Hendelsen fant sted da en gruppe ungdommer gikk av bussen ved Fagerstrand i Nesodden kommune.

Sist lørdag skal en person ha blitt banket opp og ranet av fire unge menn langs Storerudveien, også det på Fagerstrand. (Bak betalingsmur).

Mennene skal være i 18-25-års alderen.

Politiet har bedt det lokale busselskapet om hjelp med overvåkingsvideo.

Politiet i Follo gikk ut med anmodning om hjelp fra vitner med å finne overgriperne.

Da Frieord kontaktet politiet for å spørre om en mer grundig beskrivelse av gjerningsmennene, blant annet etnisk bakgrunn eller hvilket språk de snakket, så ønsket ikke politiet å utdype dette.

Les også: Tsjetsjener på Nesodden dømt legemsbeskadigelse og narkotikaforbrytelser

Les også: Internasjonalt ettersøkt IS-terrorist kommer fra Nesodden

Sykkelbutikk knivranet i Bergen

Mannen som hadde på seg grå hettegenser, mørk dongeribukse og en rompetaske, skal ha snakket engelsk.

Han truet til seg penger fra en mannlig ansatt i butikken Sykkelpikene i gågaten i Bergen sentrum, rundt klokken 11:50 i dag.

Den ansatte skal ha kommet uskadd fra hendelsen, men politiet opplyser til Bergensavisa at han ble litt skjelven etter opplevelsen.

OSLO: Utenlandsk mann tiltalt for pistol-ran og seksuelt overgrep mot kvinnelig Narvesen-ansatt

Det skal ha vært midt på dagen søndag den 25. september i fjor, at den mørkhudede mannen gikk inn på en Narvesen-kiosk i Oslo.

Han skal da ha pistol-ranet den kvinnelige ansatte bak disken og truet til seg 1.450 kroner fra kassa.

Men skrekkopplevelsen var ikke over for kvinnen, som deretter opplevde at mannen presset henne inn på bakrommet og seksuelt forgrep seg på henne.

Fra VG:

Kort tid etter forgrep han seg mot den kvinnelige ansatte på bakrommet, til tross for at hun sa «stopp», «nei» og «gå vekk», ifølge tiltalen.

– Jeg har pistol og skal rane deg, sa mannen i 20-årene.

– Vil du at jeg skal bruke den? Du vet hva den kan gjøre med folk, den lager hull i folk, truet den mørkhudede mannen. (Sitat slutt).

FANGET PÅ KAMERA: Overvåkingskameraer fanget den mørkhudede mannen på vei inn i Narvesen-kiosken.

Etter ranet og overgrepet skal mannen ha forlatt kiosken og reist til Stavanger. Der ble han arrestert av politiet tre dager senere. Han hadde da fremdeles en Walther CP88 luftpistol og en softgun i bagen sin.

Det er uklart om mannen hører hjemme i de kriminelle utenlandske gjengene som har terrorisert nordmenn i Stavanger de siste årene med brutale og voldelige gateran.

Les også: Epidemi av brutale gateran i Stavanger – bruk av pistol mot uskyldige ofre

RAN OG OVERGREP: To ulike Narvesen-kiosker i Oslo har på kort tid opplevd to brutale ran og seksuelle overgrep mot de kvinnelige ansatte. Gjerningsmennene i begge sakene har vært mennesker med ikke-norsk opphav. I den ene tilfellet brukte gjerningsmennene en kniv, mens den siste gjerningsmannen brukte en pistol. (Foto: Frieord.no).

Flere ran og seksuelle overgrep

Frieord har tidligere skrevet om en lignende sak, der to innvandrere, med bakgrunn fra henholdsvis Tanzania og Afghanistan,  ranet en Narvesen-kiosk i Oslo i desember, 2015.

Også i denne saken ble den kvinnelige ansatte seksuelt misbrukt. Det var da en debatt om Narvesen-kioskene skulle ha kvinner alene på jobb i kioskene.

Fra Frieord.no:

To ungdommer fra henholdsvis Afghanistan og Tanzania sitter nå i varetekt hos Oslo-politiet, etter å ha blitt pågrepet for en svært grov voldtekt av en ung jente på Oslo vest.

Jenta jobbet alene på en Narvesen-kiosk i Bogstadveien på søndag kveld og var i ferd med å stenge kiosken rundt 20-tiden, da de to innvandrerne kom inn. Jenta trodde de to skulle varme seg, men fant fort ut at de hadde helt andre motiver for kiosk-besøket.

Truet med kniv og voldtatt

Den 16-årige tanzanianeren skal ha dratt opp en kniv og holdt den mot halsen på den unge jenta. Deretter skal han brutalt ha voldtatt henne. Han sa blant annet til jenta: «Vil du dø i dag?»

Etter voldtekten skal de to ha forlatt kiosken med et ukjent pengebeløp. De ble imidlertid fanget på overvåkingsfilm. Politiet skal ha brukt store ressurser på å finne gjerningsmennene og vurderte å gå ut med beskrivelse av dem, da de ble pågrepet av en patrulje ved Glasmagasinet på Stortorvet i Oslo, etter at de hadde blitt gjenkjent av vektere.

De to ble dømt i Oslo tingrett i februar i år.

Nekter å utlevere overvåkingsfilm av kriminelle handlinger – redd for at det vil gjøre mennesker til rasister

I San Francisco har man funnet en rar måte å beskytte sine innbyggere.

De nekter å løfte en finger når voldelige opptøyer finner sted, hvor venstreekstremister blant annet brenner ned offentlige bygninger, angriper uskyldige mennesker og demonstrasjoner utarter seg til rene voldsorgier.

Les også: Store opptøyer ved Milo-tale på universitetet i Berkeley

De nekter å overlevere ulovlige innvandrere som har blitt utvist fra landet hele fem ganger, til immigrasjonsmyndighetene. Kriminelle som deretter går ut på gaten og dreper uskyldige mennesker etter å ha blitt løslatt.

Les også: Ulovlig innvandrer utvist fem ganger – skjøt Kathryn (32) foran sin far

De sensurerer overvåkingsfilmer som viser ikke-hvite kriminelle gjenger som angriper og raner passasjerer på offentlig transport i byen deres.

Den siste avsløringen og skandalen kommer etter at TV-selskapet CBS lagde en sak ut av det.

Videoen skal vise hvordan såkalt «minoritetsungdom» ved minst tre anledninger de siste tre månedene har utført ran på Bay Area Rapid Transit, forkortet BART.

TRE ANGREP PÅ TRE MÅNEDER: Myndighetene i San Francisco har opplevd minst tre ulike episoder hvor kriminelle gjenger har angrepet passasjerer og/eller ranet dem på BART.

Et av angrepene, som fant sted den 22. april i år, skal ha involvert mellom 40-60 «ungdommer». (Ja, du leste riktig, opptil SEKSTI personer).

– Jeg tror mennesker er reellt bekymret – de er redde for historiene som har kommet ut etter de siste angrepene, overfallene og tyveriene, sier et styremedlem i BART, Debora Allen.

Allen satte spørsmål ved hvorfor myndighetene ikke ville løslate overvåkingsfilmene til media.

– Jeg forstår ikke hva slags rolle folks hudfarge skal bety i denne saken. Kan dere forklare dette, skrev hun i en epost til myndighetene.

Hun fikk svar fra direktøren i BART, Kerry Hamill:

– Hvis vi jevnlig skulle løslate overvåkingsvideoer av kriminelle handlinger på vårt offentlige transportsystem som involverer mistenkte med minoritetsbakgrunn, spesielt hvis de er mindreårige, så ville vi helt sikkert få spørsmål om hvorfor vi sensasjonaliserer relativt mindre forbrytelser og skaper falske stereotyper i prosessen.

Hamill sier at hun personlig mener at medias interesser av vidoene er å vise dem for befolkingen for å «få høyere seertall».

– De vet at videoer som viser slike hendelser skaper flere treff på på nettsidene deres og flere seere til TV-programmene, fordi folk blir motivert av frykt, skriver hun videre.

En talsperson for BART mener at siden ansiktene til ungdommene som er under 18 blir piksellert, så er videoene meningsløse å vise.

KRIMINELL HANDLING: Myndighetene i San Francisco sitter på detaljerte opplysninger om både tid og sted, samt videoer av hendelsene. Men de ønsker ikke å dele videoene med media, av frykt for hvordan befolkningen i byen vil reagere.

Men Debora Allen påpeker at minst en av gjerningspersonene er 19 år gammel.

– Hva er prioriteten til BART?, spurte Allen under et intervju med TV-kanalen KPIX-TV. Er det passasjerenes sikkerhet som er det viktigste, eller er det å ikke vise rasistiske fordommer?

Ifølge alternative nettsider og journalister som har gravd i saken så skal det ikke dreie seg om «minoriteter» fra Japan eller India. Det skal dreie seg om afroamerikanere. En avis i San Francisco skal i 2015 ha avslørt at rundt 70 prosent av de som er involvert i bråk og kriminelle handlinger på BART er afroamerikanere.

Ingen norske medier har valgt å omtale denne saken.

Det samme skjer i Norge og Europa

Frieord har skrevet om hvordan myndighetene i både Norge, Sverige, Danmark og Tyskland har skjult, løyet eller rett og slett nektet å rapportere om kriminalitet utført av innvandrere til befolkningen og media.

Norge: Oslo-politiet innrømmer mørklegging av voldtekter utført av innvandrere

Sverige: Her blir flyktningbarna arrestert for seksuelle overgrep i Sverige – media og politiet mørkla opprinnelsen

Danmark: Dansk politi anklages for å skjule innvandrerkriminalitet

Tyskland: Sluttrapporten fra Køln klar – nesten alle overgriperne var asylsøkere og ulovlige innvandrere fra muslimske land

Mørkhudet ungdom knivranet pensjonist (77) midt på lyse dagen i Sandnes

Knivranet skal ha skjedd klokken 14.47, utenfor Soma skole i Sandnes.

Den 77-årige kvinnen var ute og gikk tur, da hun ble stoppet av en person i slutten av tenårene. Han skal ha vært delvis maskert og brukt kniv mot kvinne for å tilrane seg kvinnens verdisaker.

Les også: Innvandrerbander herjer i Stavanger – seks gateran på en uke

Fra NRK:

– Kvinna var veldig redd og fortalde den forbipasserande at ho var blitt rana av ein delvis maskert, mørkhuda person med kniv, opplyser operasjonsleiar Victor Jensen i Sør-Vest politidistrikt.

– Me ser på dette som ei alvorleg hending og ønsker opplysningar om saka, seier Jensen. (Sitat slutt).

Les også: Etterlyser vitner etter at kvinne ble overfalt og ranet i Sandnes

Les også: Mørkhudet mann nektet å betale for tur – slo taxisjåfør i Sandnes

SOMA SKOLE: Kvinnen var ute og spaserte ved Soma skole da det brutale knivranet fant sted. (Foto: Google Maps).

Les også: Mørkhudet mann overfalt og skadet kvinne (58) i Stavanger

Les også: Mørkhudet mann filmet overgrep mot barn i Sandnes

Et vitne skal ha sett mannen rett før det grove ranet og beskrev ham følgende:

Fra NRK Rogaland:

Mannen var, ifølge kvinna, maskert med eit tørkle framfor munnen, hadde «veldig mørke auge», hadde mørk hette ned i pannen og var om lag 170 cm høg. (Sitat slutt).

Les også: Sykehjem ville ikke akseptere kvinnefiendtlige plagg – mistet kontrakt med kommunen

Den pensjonerte kvinnen skal ha kommet seg i sikkerhet ved å ta kontakt med en annen person ved parkeringsplassen utenfor kirkegården, som ligger i nærheten.

Det var kvinnens datter som tok kontakt med politiet på ettermiddagen for å fortelle hva som hadde skjedd.

Etter vitneavhør og søk i området skal politiet i Sandnes ha gått til aksjon mot en bolig, hvor mann pågrep en mistenkt. Han er nå siktet for ranet på bakgrunn av vitneutsagn og etterforskning. Boligen hans ble også ransaket.

Les også: Unge jenter befølt og seksuelt antastet i Rogaland

Les også: Flyplassavgift for drosjepassasjerer brukes til å bygge muslimsk bønnerom på Sola flyplass

Utenlandske ungdommer raner, truer og mishandler barn i Oslo sentrum

Utenlandske gjenger skal i større omfang nå rane barn på gaten i hovedstaden. Trusler om juling og vold skremmer barna til å gi fra seg penger eller verdisaker.

Politiet advarer mot at volden har blitt grovere enn de tidligere har sett. Problemet er at gjerningsmennene blir yngre og det blir vanskeligere å straffe dem. Mange av de involverte er under 15 år gamle. De er bevisste på at de ikke kan straffes, sier politiet.

De skal også ha blitt mer utspekulerte ved at de tar opp volden på mobiltelefonene og så bruker videoene til å skremme nye ofre, hvis de ikke betaler.

Fra TV2.no:

– De finner seg et offer som de går etter og sier at «hvorfor leker du deilig?» eller «hvorfor går du på den måten du gjør?» eller «hvorfor er du sånn?» eller «hvorfor sier du det?», «hvorfor ser du på meg?», så ilegger de vedkommende en bot, sier Stakston Langvik til TV 2.

– Det kan starte veldig lavt, og så kan det gå ganske fort opp til 1000-1200 kroner. Og har de ikke penger der og da, så kan det faktisk hende at de tar det fra dem. Enten ved bruk av vold, eller ved at de tar det rett ut av lommene som et grovt tyveri.

– Flere av de fornærmede tør ikke gå ut lenger eller slutter å sparke fotball. I det hele tatt får dette alvorlige konsekvenser for ofrene.

– Det vi ser nå er at det kan være enkle, små hendelser som utløser en stygg voldshandling. Vi ser at vi har fått noen voldssaker blant ungdommen vår som er grovere enn det vi har sett tidligere, og det er klart at dette er vi sammen med andre nødt til å jobbe opp mot, sa Stømner. (Sitat slutt).