SLUTT MED HATET VENSTRESIDEN!

En nærmest hatsk stemning har nå permanent satt seg fast i venstresidens politiske landskap.

Det nektes å håndhilses under politiske debatter og møter, det oppfordres til psykiske og fysiske angrep på restauranter, bensinstasjoner og butikker, det kastes bomber inn i leiligheter hvor barnefamilier bor, biler brennes opp fordi de har klistremerker for den politiske motstanderen, det utøves hærverk med maling og steiner kastes gjennom vinduer på hus og eiendom, uskyldige mennesker hetses uten grunn på gaten hvor det skrikes og følges etter, det skrives og ringes inn drapstrusler mot ektefeller og barn på sosiale medier, epost og telefon.

Hva har skjedd med venstresiden i politikken? Hva har skjedd med velgerne deres? Hva har skjedd med politikerne deres? Når Arbeiderpartiet, Socialdemokraterna, Labour og the Democrat party i Vesten har sittet ved makten de siste tiårene, så eksisterte ikke noe av det vi ser i dag fra de konservative og nasjonalistiske partiene.

Arbeiderpartiets politikere og velgere kunne gå fritt på gaten, de fikk ikke usaklige og usanne beskyldninger etter seg, de ble ikke behandlet som spedalske, deres eiendommer ble ikke brannbombet eller nedgriset av graffiti, deres biler ble ikke påtent og deres familier måtte ikke leve med livvakter og med stadige trusler om at deres barn skulle voldtas og drepes.

Konservative partier og velgere stanset ikke trafikk, gikk amok på gater hvor de knuste vinduer, tente på biler og angrep uskyldige mennesker. De fulgte ikke etter venstreorienterte politikere fra og til jobb, eller på vei til møter og skrek ukvemsord eller okkuperte eiendom.

Og her kommer en viktig forskjell. De konservative og nasjonalistiske partiene tok – og tar – avstand fra såkalte høyreekstremister og nazister. Venstresiden tar derimot ikke avstand fra revolusjonære, sosialistiske og kommunistiske grupper som nå står bak mye av denne uroen. Faktisk er det ingen klar grense hvor en sortmasket aktivist med molotov-cocktail står og en kvinne med rosa fitte-hatt og plakat går. Deres ideologiske grunnmur virker å være mer lik enn ulik.

Hvorfor har ingen venstreorienterte partier eller politikere gått ut i media de siste månedene – det siste ÅRET – gått ut og tatt avstand fra den volden og usiviliserte oppførselen vi nå ser i Europa, men i særdeleshet i USA? Jeg legger ved en rekke videoer i denne artikkelen, ettersom man til stadighet møtes med «nei, det er løgn» fra venstresiden, sånn at våre lesere selv kan bekrefte det jeg skriver over her. 

Årsaken til at jeg skriver denne saken er at en uavhengig og svært god journalist fra Sverige, Joakim Lamotte, gjør en manns jobb der borte med å avsløre hva som virkelig foregår i Sverige. Han drar ut til bydeler og boligområder og intervjuer innbyggerne, han møter gjengene på gatene, han ringer politiet og politikerne og får dem til å avsløre ting de store avisene og mediehusene legger lokk på.

Ekte gravejournalistikk, med fysisk tilstedeværelse og med fingeren på pulsen i samfunnet, langt vekk fra de varme og trygge kontorene til de rødgrønne soyafylte kaffe latte-journalistene som knapt beveger seg utenfor postkoden sin hvis de ikke blir tvunget til det.

For dette har Lamotte mottatt mye motbør fra venstresiden, som vi uavhengige journalister og medier etterhvert har blitt vant til. Undertegnede og vår nettside Frieord har vært under stadig angrep siden vi så dagens lys i 2014. Men vi er såpass herdede og lange i tanna at vi tåler det meste. Nå opplever imidlertid Lamotte i Sverige at venstresiden går etter familien og barna hans, fordi de ser at personangrepene og truslene mot journalisten ikke fungerer.

Lamotte har den siste tiden fått telefoner der han blir fortalt at familien hans skal slaktes og at personen som ringer skal «kn****e hele familien» hans. På en helg alene fikk journalisten over 40 telefoner med vold- og drapstrusler, samt påstander om at hans familie skulle voldtas, sprenges i filler og drepes på alle mulige groteske måter. Lamotte har opptil en kvart million seere på sine live-streaminger på Facebook, hvorav en av de siste hvor han forteller om nettopp drapstruslene på grunn av sin journalistikk. 

HAR SVERIGE BLITT ET 3. VERDENSLAND? Politikere, journalister og innbyggere som befinner seg utenfor den rødgrønne politiske meningskorridoren i vårt naboland opplever å måtte leve med trusler om drap og voldtekter, får bomber kastet inn i boligen, biler nedbrent og huset sprayet ned hatefulle og truende beskjeder. Den uavhengige journalisten Joakim Lamotte er en av de som har opplevd å motta drap- og bombetrusler mot seg og sin familie. (Foto: Privat).

Da en statsstøttet kvinnelig journalist fra det lisensfinansierte Svensk Radio ringte ham, så trodde han at hun ringte for å snakke om hvordan det var å være uavhengig journalist og måtte leve med drapstrusler mot seg selv og familien sin, slik han nylig snakket om på sin live-stream.

Istedenfor ønsket P1-journalisten å gjøre et intervju med Lamotte i forbindelse en «granskning av swish-journalister» (Uavhengige journalister som lever av økonomisk hjelp fra leserne og seerne, via betalingsmetoder som Vipps/Paypal m.m. red. anm.) Selv tjener journalister i lisensfinansierte organisasjoner som SVT, NRK, DR og YLE alt fra en halv til over en millioner kroner i året, hvor de i tillegg får betalt PC, telefon, overnatting, diett og reisekostnader under sine oppdrag. Lamotte, og Frieord, betaler alt fra egen lomme når vi gjør reportasjer, avsløringer og nyhetsoppdrag. Uten støtte fra våre lesere ville det vært svært vanskelig å drive uavhengig journalistikk. (Takk til dere alle som har bidratt opp gjennom årene).

De store mediene er nemlig svært fiendtlig innstilt til Lamotte, Fria Tider, Samnytt, Frieord, Document, Resett, Rights m.m. ettersom vi dekker og avslører mye som de selv ikke vil eller kan skrive om. Og vi har ingen restriksjoner på verken politisk vinkel eller eierskap som sensurerer innhold.

Lamotte forteller også om hvordan han anmelder truslene til politiet men at politiet henlegger saken kun få timer etter at han har levert dem inn. Han har nå måttet installere videoovervåking og bevegelsessensorer på eiendommen sin.

I tillegg må altså journalister som Lamotte også leve med hets og drapstrusler fra venstreorientere aktivister, islamister og lisensfinansierte medier. Dobbeltmoralen og hykleriet er enormt.

Her følger et utdrag av videoer som viser klart og tydelig hvordan venstreorienterte politikere og partier i Vesten nå har kastet både hanskene og masken helt og åpenlyst promoterer politisk forfølgelse og vold mot sine politiske motstandere. Ja, endog går Hillary Clinton ut og sier at vi de må slutte å være siviliserte!

Og demokratene tar heller ikke avstand fra såkalte «yttergrupper», som er finansiert av venstresidens egne undergrupper og organisasjoner og individer som George Soros og hans «Open Society», hvor millioner av dollar pumpes inn årlig for å bistå aktivistene på gatene og under demonstrasjoner.

Kina – ikke Russland – er den største trusselen mot Vesten

VENSTREORIENTERTE MEDIER.

Den politiske venstresiden i USA og Vesten har i mange måneder nå presset på «Russland, Russland, Russland». Men bevisene har vært ikke-eksisterende eller laget av venstresiden selv.

Har det hele vært et skuespill for å fjerne fokuset vekk fra den virkelige «fienden» og påvirkeren, Kina?

Det finnes atskillig mer bevis for sistnevntes innblanding i både økonomi, politikk, kultur og underholdning. Men av en eller annen grunn så setter ikke de store venstreorienterte nyhetskanalene som CNN, CNBC, Washington Post eller Google søkelys på Kina. Kina elsker Hillary og hater Trump.

Hvorfor?

Kina har et ti ganger så høyt bruttonasjonalprodukt som Russland. De har ti ganger så mange innbyggere som Russland. Og de kjøper ti ganger så mange eiendommer, selskaper og politisk makt som Russland i USA, Australia, Europa og Afrika.

Kinesiske myndigheter, firmaer, underholdning, politikk og milliardærer – i bunn og grunn en og samme ting – er styrt av partiledelsen i Beijing. Med en partileder som sitter livet ut. Og det er mange mørke skyer over de ny skyskraperne og teknologien som utvikles i Kina.

Menneskerettigheter står ikke høyt i kurs, og demokrati og ytringsfrihet er fremdeles fremmedord i kinesernes ordbok. Tortur, politisk forfølgelse og henrettelser skjer i stor skala uten innsyn fra omverdenen. Og med tanke på at tidligere ledere har drept og utryddet sine innbyggere i hundremillioners-tallet, så er dagens Kina bare en moderne versjon av kommunismens brutale og menneskefiendtlige utgave fra forrige århundre. 

De utviklet nemlig bare teknologien og økonomien. Aldri demokratiet. I Kina sitter menneskerettighetsaktivister, advokater, religiøse ledere og politiske dissidenter i fengsel. Arbeidere jobbes ihjel, det må settes opp «selvmordsnett» for de som kaster seg ut fra øverste etasje eller vinduer og lønnsbetingelsene er knapt nok til å overleve av.

BRUDD PÅ MENNESKERETTIGHETENE: Kina er kjent for å slå hardt ned på de som ønsker et mer åpent og demokratisk land.

Nå som du leser dette og tenker tilbake på de siste årenes nyhetssendinger og politiske debatter, der «Russland» har vært tema. Hvorfor har du ikke hørt om Kina? Hvorfor har Kina unnsluppet søkelyset og debatten?

Jo, fordi Kina har pøst ut milliarder i investeringer og oppkjøp av store selskaper, eiendommer, infrastruktur og teknologi i Vesten. Tilogmed skoler og universiteter. Og med eierskap kommer makt. Legger man på spionasje, lobbyvirksomhet, pressgrupper og propaganda, så er Kina den «røde» elefanten i rommet.

Og når vi vet at alle sosiale medier som Google, Facebook, Apple, Microsoft, Youtube og Twitter drives av venstreideologiske mennesker. At Hollywood og underholdningsindustrien eies og styres av venstreideologiske mennesker. At skoler og utdanningsvesen eies og drives av venstreideologiske mennesker. 

Og mens blant annet Google investerer i Kina og vise versa, så aksepterer Google også å sensurere innhold og bryte sine egne prinsipper om fri flyt av informasjon og åpenhet.

Ja, da demrer den ideologiske tåken og vi forstår hvorfor Kina har kjøpt seg inn i alle disse industriene. De blir møtt med åpne dører og varme klemmer av venstresiden. For ideologisk har den samme grunnmuren. Kommunismen og sosialismen.

For hvorfor ellers kjemper ikke Hollywood, media, teknologiselskapene, finansselskapene, eiendomsselskapene eller utdanningsvesenet imot denne maktovertakelsen fra diktaturstaten Kina?

Hvorfor har du ikke lest eller hørt om dette i media eller sett debatter og dokumentarer om Kinas nye makt? Hvorfor er det bare Trump som står opp mot Kina og partiledelsen i Beijing med tariffer og krav om et mer likestilt internasjonalt samarbeide? Når Kina nå kjøper opp børsselskaper, filmindustri, media, teknologiutviklere, sosiale medier, hoteller, butikkjeder og tungindustri i USA. 

For dette blir han mobbet. Av de samme venstremediene. Det krever ikke høyere utdannelse for å se hvorfor.

Hvorfor er «Russland» det eneste nikkedukkene på CNN og venstreorienterte TV-show snakker om? Jo, fordi disse får betalt for det. De får sine taler og snakkepunkter levert til dem av sjefene i toppetasjen. De samme sjefene som sitter i møter med kineserne og leverer over informasjon og eierskap for milliarder av dollar i banken. 

Og bare for å toppe det hele. Kina bedriver den samme politikken i Australia, New Zealand, Europa og Afrika.

Fremdeles vanskelig å tro på det vi skriver? Kanskje disse videoene vil gjøre det lettere.

Hjelp! Frieord sliter med å holde følge med kriminaliteten

Frieord har siden vi startet i 2014 jevnlig lagt ut nyheter daglig uten stopp. Vi nærmer oss 5000 artikler, nyhetsstrømmer og publikasjoner. Det betyr godt over 1000 nyheter hvert år. Tre hver eneste dag i gjennomsnitt. I dag har vi økt til 6-7 hver dag, med hovedartikler, kommentarer og Avisbudet.

Allikevel regelrett drukner vi i nyhetssaker vi ikke får ut. Vi har en egen nyhetsmappe som kilde til publisering som etter bare noen dager er så full at vi må slette den og begynne på nytt med mer aktuelle saker. Og noen dager senere er også den full igjen. Og slik går det hele året rundt.

Vi har forsøkt å endre layout og legge inn økt publisering for å holde følge. Siden vi er en liten redaksjon så må vi strømlinje og effektivisere arbeidet maksimalt. Vi jobber ennå med saken for å kunne gi våre lesere all informasjon vi kommer over fra våre kilder.

Frieord kunne enkelt hatt et halvt dusin fulltids ansatte som kun satt med aktuelle nyheter – og ikke kommentarer, avsløringsartikler eller videoer fra de sosiale mediene, som vi også publiserer Det er på en måte inspirerende at det finnes arbeide og ting som må gjøres, men også frustrerende fordi man rett og slett ikke strekker til.

Hvilke artikler og nyheter velger man ut? Hva vil leserne lese om? Hva får mest delinger og klikk? Vi kan enkelt doble eller tredoble våre lesertall med såkalt «klikk-horeri» og vi har artiklene og tallene som beviser at dette er mulig. Men etter å ha skrevet sin artikkel nummer 100, 500 og 1000 om somaliske voldtektsgjenger eller eldre som blir kastet ut av kommunen for å gjøre plass til flyktninger, så blir man litt «utbrent». Ikke av ønsket om å formidle nyheter og kunnskap, men av det regelrette massive volumet av saker. Ikke før har man sittet i timesvis og lagt ut en sak, for to-tre nye dukker opp i innboksen.

Undertegnede går stadige runder med webmaster, redaktør og kolleger om hvordan vi skal strømlinjeforme layout og publisering. Skal vi ha mer grafikk? Flere rene nyhetslenker og kun tekst? Vil våre lesere ha 20 lenker til nyheter hver dag, eller mer inngående nyheter fra inn- og utland? Vi er nok ikke alene om disse spørsmålene og problemene. Men vi er et av de ytterst få mediene som kaller en spade for en spade. Vi er ikke avhengige av staten eller aksjonærer for å overleve. Vi er vår egen sjef og ingen stopper oss fra å trykke «publiser» fordi innholdet ikke er politisk korrekt.

Undertegnede har siden 1. september FLERE HUNDRE nyhetssaker som har ligget i «nyhetsmappen» og var vurdert som gode nok for publisering – men ikke har blitt publisert pga tids- og ressursmangel. Dette I TILLEGG til de 120-150 sakene vi allerede har lagt ut de siste tre ukene.  Og alle er relatert til innvandring på et eller annet nivå. Drap, voldtekter, skyting, menneskehandel, narkotikaforbrytelser, hærverk, svindel, ran, EU, politiske valg… hjelp!

Vi skulle gjerne skrevet mer om vitenskap, kultur og andre interessante temaer. Men vi strekker rett og slett ikke til i flommen av nyheter. Hvis ikke noen av dere lesere der ute ønsker å bidra på disse feltene. Uansett felt. Vi ønsker alle bidrag velkomne. Belønning får vi i Valhall.

Leserne har kanskje også merket at vi har lagt litt mer fokus på kommentarer og debatt, enn rene nyhetsartikler på forsiden og at Avisbudet har avlastet med å gi lenker til aktuelle nyheter. Dette har vært gjort som nevnt ovenfor, fordi enkelte av oss i redaksjonen rett og slett har fått en overdose av å skrive rene nyhetssaker. Når er nok, nok? Vil det norske folket noensinne få det inn i hodet at innvandringen er den mest skadelige og ødeleggende politikken noensinne ført i norsk historie? Hjelper det om vi – og nettsider som Document, Resett og Rights – pumper ut hundrevis av saker hver måned? Vil folket våkne og velge ut de ansvarlige fra makten?

Vi har som sagt nesten 5000 publiseringer siden 2014. Nesten 5 millioner unike besøkende. 17 millioner sidetreff. Over en million seere på vår Youtube-kanal, tusenvis av følgere på Facebook og Twitter. Men utgjør vi noen forskjell? Slår vi hull på samfunnets koma-lignende mentale tilstand når det gjelder innvandring? VIL det norske folk ha forandring, eller er dagens utvikling noe vi rett og slett aksepterer?

En liten djevel på undertegnedes skulder sier; la nasjonen brenne ned i kaos og krig. Konflikter og kriminalitet. Norge må brenne som Roma engang gjorde før vi kan bygge det opp på nytt igjen. Men engelen på den andre skulderen sier; nei, du har et ansvar for barna og de unge, de som ikke har noe ansvar for det de opplever. Som vokser opp i et samfunn uten identitet og stolthet over sitt opphav. Som lever i frykt for myndigheter og sine sosiale omgivelser. Hvis vi vekker disse, informerer dem, så vil de kunne stoppe det hele.

Hva er det rette valget? Vel, enn så lenge kjemper vi videre! Enn så lenge står vi på barrikadene og formidler informasjon til de som vil ha den. Ufiltrert, usladdet og uten sensur. Kanskje vi endrer layout og måten vi formidler nyheter på igjen, til vi finner den rette kombinasjonen for både oss selv og leserne.

Jeg bare følte jeg måtte få ut litt av denne frustrasjonen med dere der ute som klikker dere inn på våre nettsider og kanskje lurer på hva som foregår bak spakene. Til slutt vil jeg bare igjen takk alle dere som sender inn tips og lenker, vi har ofte dårlig samvittighet fordi vi ikke får ut alle. Og takk også til alle som kommenterer og følger oss i kommentarfelt og på sosiale medier. Det er ofte fornøyelig og lønn i seg selv å følge debatten etter å ha lagt ut en artikkel og se engasjementet der ute.

Vi går nok ingen steder. Men vi er alltid på utkikk etter å gjøre den enorme nyhetsstrømmen der ute mer tilgjengelig for våre lesere – og ikke brenne oss ut i prosessen med å dele dem med våre lesere og den norske befolkningen.

Bananrepublikken Sverige

Sverige har blitt et slags mikrokosmos av Afrika, Sør-Amerika og araberstatene – og dermed også fått disse områdenes politiske mentalitet og hverdag importert. Det betyr i realiteten at man kaster valgsedler til partier man ikke liker, man vandaliserer sine politiske motstanderes valgboder, man truer andre politikere med vold og drap, man sprer løgner uten skam og i ytterste konsekvens så går man fysisk til angrep på sine meningsmotstandere på åpen gate.

Når man blander denne realiteten med den samfunnslige kollapsen, hvor man daglig har skyteepisoder på gater og torg – ikke sjelden med dødelig utfall – og angrep på politi, ambulanser, brannvesen og busser. Der man har boligområder der kvinner ikke tør ferdes etter solnedgang og ikke minst et inkompetent lederskap i den svenske riksdagen – ja da har man skapt en reell heksegryte.

Og den er i ferd med å koke skikkelig over.

På søndag går valget av stabelen og det kan raskt skje at det fra etablissementets side utskjelte og utfryste partiet Sverigedemokraterna kan stikke av med seieren. Hvis de ikke blir det største partiet, så vil de allikevel få så mange stemmer at det vil sende et regelrett jordskjelv gjennom pressen, utdanningsvesenet og det politiske etablissementet som i mange år har hevet seg over folket og radbrekket både folkesjelen og nasjonens fremtid – mulig for all fremtid.

Og bak lurer det nyetablerte Alternativ för Sverige som på svært kort tid har blitt like store som etablerte regjeringspartier på sosiale medier og har holdt mange mediaomtalte torgmøter før valget.

Det er unektelig et ekte og alvorlig veiskille i Sverige som nå foreligger. La oss håpe at den svenske folkesjelen fremdeles finner vei til valgurnene på søndag og stopper de løpske hestene.

 

DAGENS BILDE: Valg i Sverige eller i Nord-Afrika?

Men det stopper ikke bare ved arabisk-språklig valgkampmateriale og reklamer – Socialdemokraterna ble endog tatt i lyve om sine politiske motstandere – ja du gjettet riktig – på arabisk.

Les mer: Socialdemokraterna spredte løgner om Moderaterna og Sverigedemokraterna på arabisk

Frieord tok Shoaib Sultan i løgn

AVSLØRING. Nettet fanger heter det, på godt og vondt. Venstresiden blir stadig avslørt i rasisme, hat og oppfordring til vold mot annerledestenkende. Frieord har i den siste ukens føljetong Frieord ser på venstrehatet avslørt hvordan den politiske venstresiden er nedsyltet i antisemittisme og rasisme. De to første delene kan du lese her:

En av de mest vokale og fremtredende politikerne i Oslo er Miljøpartiet De Grønnes Shoaib Sultan. Sultan er også rådgiver med ansvar for kartlegging av høyreekstreme miljøer i den statsstøttede venstreekstreme organisasjonen Antirasistisk Senter og tidligere leder for Islamsk Råd.

Sultan har også vært MDGs kandidat for ordfører i Oslo, noe han mislykkes med.

Den siste tiden har den nystartede nettavisen Resett satt sammenheng ved den ekstreme venstre- og høyresiden og deres bruk av trusler, utpressing og fysisk vold. Frieord har også forfattet en rekke omfattende og avslørende artikler på nettopp dette temaet.

Under en Twitter-debatt i går kommenterte Frieord hvordan nettopp Shoaib Sultan og Antirasistisk Senter har bidratt til en mer polariserende debatt i Norge. Organisasjones ledere har blant annet delt scener med voldelige blitzere, deltatt i politiske demonstrasjoner hvor mennesker har blitt overfalt og skadet, og har gitt rom for skribenter på hjemmesiden sin som har oppfordret til bruk av syreangrep mot politiske meningsmotstandere under konferanser i Oslo. Man har også tette bånd til de venstreekstreme nettverkene i Norge som støtter og har møtt ekstreme islamske grupper i de palestinske selvstyreområdene.

Antirasistisk Senters organisasjonsmodell er bygd opp etter den løgnaktige påstanden om at nordmenn er rasister og den norske staten bedriver systematisk rasisme mot mørkhudede og muslimske mennesker. Man setter stadig ut i live falske narrativer om hat, fremmedfrykt og islamofobi og søker deretter etter mennesker som oppfatter seg som ofre for dette.

Under Twitter-debatten kom Sultan med følgende kommentar til Frieords påstand:

Frieord dykket da ned i arkivet vårt og hentet frem et par bilder og artikler som avslører Sultan som en løgner. Vi har bilder av tidligere leder Kari Helene Partapouli som deler scene med den dømte voldsaktivisten og blitzeren Stein Lillevolden. Vi har også skjermbilder av Tweets fra den offentlige Twitter-kontoen til ARS, der man leter etter mennesker som har blitt stoppet av politiet og man spør: «Tror du dette har noe å gjøre med hudfargen din?», for i den kontekst lage en sak og hisse opp allmennheten. En svært farlig og rasistisk fremgang som kan skape store etniske og religiøse problemer i det norske samfunnet i lang tid fremover.

Alt dette for å gi belegg for sin eksistens og millionstøtte fra norske skattebetalere ved å se spøkelser på høylys dag.

Snart ett døgn etter at Frieord la frem bevisene som avkrefter Sultans påstander har vi ennå ikke mottatt noe svar eller tilbakemelding fra rådgiveren i Antirasistisk Senter.

Relatert:

PÅSTAND: Rødt, Antirasistisk Senter og Den nordiske motstandsbevegelsen er en og samme organisasjon

Høyre- og venstreaksen i politikken er i mange instanser misvisende. Det handler om de som ønsker total kontroll mot de som ønsker frihet. Totalitære mot anti-totalitære. Sosialister mot liberalister. Progressive mot konservative.

Mange vil f.eks putte kommunisme og nasjonalsosialisme (nazisme) ytterst på hver sin side av skalaen. Faktum er imidlertid at disse to er tett beslektede ideologier som sitter rett ved siden av hverandre politisk.

Hvis du ser et nyhetsinnslag der kommunister og nazister slåss på gatene, så kan det sammenlignes med to supportergrupper som heier på samme fotballag og slåss på hjemmetribunen. Eller som to brødre som ikke liker hverandre. De har allikevel samme foreldre og vokste opp under samme tak. De er mer like enn de liker å innrømme.

Les også: En stemme på Arbeiderpartiet er det samme som en stemme på Hitler

INGEN FORSKJELL: Begge diktatorene kom til makten ved å drepe alle som sto i veien for dem. Deretter fortsatte de å drepe resten, sende mennesker i konsentrasjonsleire, okkupere fremmede land og drømme om et enormt rike uten grenser. De to diktatorene kunne like godt ha byttet uniform uten at deres ofre hadde merket forskjell. (Foto: Hitler og Stalin).

VIDEO: Venstreekstremister og antifascister applauderte tale skrevet av Hitler

Det betyr at partiet Rødt og organisasjonen Den nordiske motstandsbevegelsen like godt kunne byttet medlemsmasse hvis man bare fjernet enkelte setninger og ord i de politiske programmene – for det politiske grunnlaget og livssynet/konseptet deres er identisk. Den ene liker internasjonal sosialisme. Den andre nasjonal sosialisme. Men begge liker sterke ledere, total politisk kontroll og en sterk sentral stat som styrer alt i samfunnet.

Ordet sosialisme finner man altså i både kommunismen og nasjonalsosialismen. De er begge veldig langt fra liberalismen. Man kan selvfølgelig argumentere for en nasjon med tung sentralstyring der hele befolkningen er homogen, deler de samme verdiene og religionen, samt der det finnes høy samfunnslig tillit.

En relativt bra fungerende utgave av et slikt samfunn hadde vi i Norge på 1950-60 og 70-tallet. Men hvis kun en av de viktige faktorene nevnt ovenfor faller bort, så forsvinner også mye av grunnlaget for et slikt samfunn og styreform. Som vi ser i Norge i dag med masseinnvandringen. Den homogene nasjonen har forsvunnet, sammen med tryggheten, tilliten og verdiene. Norge vil kun oppleve harmoni igjen hvis vi avvikler sosialdemokratiet og innfører en sterk liberal politikk, hvor individet får mer ansvar og frihet. I ytteste konsekvens at vi godtar en sterk leder med diktatorisk makt, men her har historien mange lekser å lære oss.

Les mer: Hvordan Arbeiderpartiet skapte rasismen i Norge

I dag kan vi ennå se konturene av fungerende demokratier med innslag av sosialisme, som Polen, Tsjekkia, Slovakia, Ungarn og andre nabostater i den tidligere østblokken. Alle vestlige turister som har feriert i Gdansk, Praha eller Budapest kan ikke unngå å legge merke til den etniske homogene befolkningen, de tradisjonelle verdiene og tryggheten i samfunnet. Her er utdanning og helsevesen ennå gratis, og velferdssamfunnet måteholdent tilstede for de aller svakeste i samfunnet.

Å lande igjen på Gardermoen (Mogadishu) eller Arlanda (Karachi) etter en helg i disse byene bør være en vekker for hva man har tapt i våre egne land og hva man aldri får igjen uten en folkelig revolusjon.

Det er imidlertid viktig å påpeke at et etnisk homogent og monokulturelt samfunn ikke nødvendigvis betyr lykke og fred, hvis styresmaktene er totalitære og undertrykker befolkningen. Kina, Nord-Korea og de Sovjet-styrte satelittstatene etter andre verdenskrig er gode eksempler på at sosialismen er politisk ugress som må rykkes opp med roten.

Det er individets frihet og rettigheter som må være grunnmuren i ethvert samfunn.

Les også: Østeeuropeiske land krever granskning av kommunistenes forbrytelser

Men la oss gå raskt tilbake til de totalitære vennene våre.

Her er en kort oppsummering av partiet Rødt, Antirasistisk Senter og Den nordiske motstandsbevegelsens felles politiske grunnsyn.

Jeg legger ved Antirasistisk Senter her, da de på en måte representerer denne sosialistiske politikken i sin ytterste versjon. (Og for å avsløre deres ekte virke). Et slags Stasi-light. Eller en Rinnan-bande med offentlige midler og kontorer i Oslo sentrum i 2018. Istedenfor fysisk tortur i en kjeller så bruker de sosiale medier, offentlig uthenging og gatevold for å skremme og mishandle sine meningsmotstandere.

Les også: Tysk avis: «Venstresiden er de nye fascistene» – opptøyer og vold i Hamburg – bilder og videoer

IDEOLOGISKE BRØDRE: Både Henry Rinnan og ARS’ leder Rune Berglund Steen har til felles at de begge svermet/svermer for totalitære ideologier, jaget/jager annerledestenkende og ønsket/ønsker å stilne sine meningsmotstandere. Hadde de møttes i dag ville da kanskje ha blitt gode venner, påstår vår kommentator. (Foto: Arkivbilde/Antirasistisk Senter).

VIDEO: Hvorfor hates ikke kommunismen like mye som nazismen?

Rødt, Antirasistisk Senter og Motstandsbevegelsen…

 • Ønsker alle et samfunn basert på identitetspolitikk – det vil si, det er ikke din karakter eller personlighet som er viktigst, men hvilket kjønn, etniske bakgrunn, seksuelle legning, religiøse overbevisning og politiske tilhørighet du har.
 • Ønsker alle å kontrollere hva mennesker kan si, ytre og skrive, det inkluderer å ta fra uønskede elementer mulighetene til dette hvis de ikke følger reglementet og ledelsens ordre.
 • Ønsker alle en totalitær stat med statlig kontroll over de mest sentrale funksjonene som skole, utdanning, media, bosted, idrett og transport.
 • Ønsker alle en stat med diktatur/fører/ubestridt leder som følges blindt.
 • Ønsker alle å overvåke, følge og kontrollere folket i samfunnet – ingen skal stikke seg ut og være annerledes, eller mene noe annet enn konsensus og hva sentralledelsen har sagt.
 • Ønsker alle å registrere alle innbyggerne etter rase, religion og politiske overbevisning, som igjen bestemmer hva disse får av ressurser og muligheter i det daglige liv.
 • Ønsker alle å sette ulike folkegrupper og etnisiteter i samfunnet opp mot hverandre for på denne måten ta til seg makt og leve av/utnytte urolighetene.
 • Ønsker og inviterer til sivil ulydighet og voldsbruk mot sine politiske motstandere – og innen egne rekker – hvis omstendighetene tillater det for å sikre seg ytterligere støtte og makt.
 • Ønsker å minimere og glatte over dårlige resultater av sin egen politikk, gjerne ved regelrette løgner og personangrep mot de som kritiserer dem, uten evne til å innrømme egne feilsteg.
 • Ønsker å benytte seg av manipulasjon og regelrette løgner for å oppnå sine mål. Dette kan bety misbruk av statistikk og vitenskap. Hensikten helliger middelet.

Kommentar: Når skal media og venstresiden ta ansvar for rasismen, opptøyene og volden?

Les også: Bekreftet nok engang: Norske medier er mørkerøde

LESERINNLEGG: Kampen mellom det gode og onde er i gang – og de gode vinner!

Av Ivar Systad, samfunnsdebattør

President Donald Trump er ca. 1 1/2 år inne i sin første periode som president i USA og har allerede et ukjent antall mordforsøk mot seg som har blitt avverget. Hatet og personangrepene mot ham fra media er uten sidestykke i historien.

Vi husker for et par år siden at kristenfolket gikk ut og mente at en bølge av sannhet snart ville skylle over verden. Denne bølgen er i gang, og ble utløst av Brexit og valget av Trump som president. I virkeligheten er dette en kamp mellom det gode og det onde, og ikke som mange tror en politisk kamp mellom høyre- og venstresiden verden over.

I USA opplever de at millioner av mennesker som før stemte på demokratene nå har forlatt partiet og støtter president Trump  – men ikke nødvendigvis republikanerne – da mange av disse er like korrupte som i det demokratiske partiet.

Etter Hillary Clintons inntreden som presidentkandidat for demokratene har partiet blitt dratt så langt til venstre at det uten tvil kan sies å ha blitt et redskap for den universale kommunismen. I regi av marxistene, globalistene og noen av de rikeste og mektigste i verden kan vi se at en tidlig utgave av tredje verdenskrig er i gang.

HILLARY VS TRUMP: Hillarys tap i den amerikanske valgkampen avverget mulig en tredje verdenskrig og nye globale kriser. (Tegning: Ben Garrison).

Denne foregår hovedsakelig og nå i første omgang i presse, media og internett, men kan fort gå over i fysiske hendelser. Og deres felles fiende er president Donald Trump og hans administrasjon.

Vi som følger med i dette daglig via media ser signaler som tyder på at det er brutt ut panikk blant mennesker og organisasjoner som kan gå under begrepet «globalister». Dette fordi disse er for åpne grenser, samt invasjon fra andre kulturer og religioner, for å utslette Vesten og vår kristne kulturarv.

Dette vil føre til at befolkningene i den vestlige verden vil våkne opp og se hva som foregår. Vi ser at stadig flere EU-land vil ut av denne marxist-styrte organisasjonen.

Også i FN ser vi at det er marxistene som har flertallet av medlemslandene bak seg, og styrer etter globalistenes agenda. Jeg tør å påstå at en person som regnes som historiens anti-krist, nemlig Adolf Hitler, ville vært stolt av det som globalistene har klart å gjennomføre så langt.

Måtte de aldri klare å vinne denne kampen.

Mor og far er tilbake på fødselsskjemaet og kjønnsstudier forsvinner fra universiteter

Det virker som om venstresiden fikk lillefingeren, og dermed tok hele armen. Kjønnsstudier, unisex-toaletter, kvotering på bakgrunn av kjønn, rase og religion, avviklingen av kjernefamilien, adopsjon for homofile, islamske prekener i kirker, miljøskatter, fjerning av statskirken og kristne høytider på skoler, imamer i Forsvaret og normaliseringen av personangrep og vold mot nasjonalkonservative mennesker.

Listen er like lang som den er vond å lese.

Sentrum i det politiske livet og hverdagen til nordmenn – og europeere – har blitt flyttet langt til venstre de siste tiårene. Det som for bare 30-40 år siden ble sett på som unormalt er i dag normalt. Ikke bare har det blitt normalt, det har blitt en forbrytelse å si imot det. Da er man en såkalt «hater» eller «rasist» og kan dømmes i retten. Og selvfølgelig miste jobb, karriere og venner.

VIDEO: Forvirring på svensk høyskole da kvinne påstår hun er en 2 meter høy japansk mann

Men naturen har det med å jevne ut ulikheter, og ettersom de progressive venstreidealistene og sosialistene har dyttet samfunnet mer og mer til venstre – vekk fra sentrum, vekk fra fornuft og logikk – jo tyngre vil pendelen svinge tilbake.

Les også: Studie: Forskjeller mellom kjønnene allerede når babyene er en måned gamle

Kvinne- og kjønnsstudier ved Universitetet i Oslo tilbyr bacherlor og mastergrad. (Foto: UiO/Ingvild Birkeland).

Les også: Jeg har pikk, hvit hud og elsker kvinner – hvorfor hater samfunnet meg?

Og resultatet kan allerede skimtes i dag ettersom flere og flere land i Europa velger inn nasjonalkonservative og patriotiske politikere og regjeringer. Folk er lei av å bli fortalt at opp er ned, bak er fram og hvis du sier han eller hun, mor eller far, eller mener at man ikke bør gi medisiner til barn for å endre kjønnet deres, så er man en fanatiker som ønsker Hitler tilbake til makten.

Ikke noe sted kan dette bedre beskues enn i USA, der Trump har veivalset over så og si alle progressive og sosialistiske ideer og verdier. Venstresiden i media og politikken har fått en bakoversveis så stiv at de har utviklet psykiske traumer. Morsomt sett kalles dette «Trump Derangement Syndrome«, men reellt sett har psykiatere nå opplevd at mennesker i USA utvikler psykiske problemer fordi hysteriet til venstresiden skaper en frykt for hverdagen og fremtiden.

VIDEO: Tidligere venstrejournalist: «Det er høyresiden som er den tolerante nå»

Tilbake her i Europa kom det ut to nyhetssaker denne uken, en fra Ungarn og en fra Italia.

I Ungarn har nå myndighetene avviklet kjønnsstudier og to universiteter har nå tatt diplomet av plakaten. Forklaringen er at studiet er verdiløst og ikke tilbyr studenten noen jobb eller fremtid, samtidig som de som tar utdannelsen stiller svært svakt senere i livet da kunnskapen er meningsløs og oppkonstruert av den politiske venstresiden. Man mener også at studiet tar vekk tid og penger fra andre mer verdifulle studier, hvor man har faktiske muligheter for jobb og karriere etter eksamen. I Norge kan slike studier oppholdes av generøse tilskuddsordninger og luftige beskrivelser av hvor viktig det er å forske på likhet mellom kjønn og/eller at de ikke eksisterer. I en verden der man ikke har oljepenger på bok eller ideologiske og fanatiske politikere i regjeringen, så har realiteten skåret vekk det overflødige fettet.

VIDEO: «Soy Boy» – se videoen som får venstresiden til å gå fra vettet

Vi tar oss så videre til Italia der den nyinnsatte regjeringen på kort tid har ført til en oppsving i både humør og synet på fremtiden. Optimismen i landet har nemlig økt med hele 33 prosent siden den nasjonalkonservative sentrum-høyre alliansen fikk en majoritet av stemmene.

Stenging av grensene, velferd til fattige, syke, eldre og barn, og ikke til innvandrere, samt et mer nasjonalkonservativt fokus på Italia og ikke EU, har skapt stor optimisme i landet. En undersøkelse gjort av IPSOS viser at hele 47 prosent av italienere nå mener at landet går i riktig retning. Det er høyt tall for et land som er kjent for politisk kaos og korrupsjon.

Les også: Når skal venstresiden ta ansvar for de seksuelle overgrepene, hatet og rasismen?

VIDEO: Hvorfor kjemper ikke feministene for muslimske kvinner?

Men det stopper ikke der. Hele 80 prosent av de spurte i en annen undersøkelse viser at befolkningen støtter den nye regjeringens kamp mot ulovlig innvandring som har ridd landet som en mare de siste årene. Tusenvis på tusenvis av velferdsmigranter og økonomiske lykkejegere har kommet fra det afrikanske kontinentet og regelrett okkupert gater, torg og velferdsinstitusjonene i Italia. Det er snakk om at det bor hundretusenvis av ulovlige migranter i hovedstaden Roma alene og at tallet for resten av landet er en halv million. Dette i tillegg til de over 5 millione lovlige migrantene som har kommet som følge av Schengen og EU-prosjektene.

Slikt tanker man en økonomi og et land.

VIDEO: Satirefilm om politisk korrekthet har blitt en hit på Youtube

Innenriksminister Matteo Salvini, fra regjeringspartiet Lega Nord, gikk nylig ut og informerte om at man nå gikk tilbake til de ordinære uttrykkene «mor» og «far» på fødselsskjemane på sykehusene. Dette istedenfor de som ble innført av sosialistene hvor det sto «forelder nummer en» og «forelder nummer to», som skulle gjøre det mindre diskriminerende for de familieforholdene hvor det var to mødre, to fedre eller hvor en av foreldrene identifiserte seg som et annet kjønn enn det man var født med.

Nok er nok med forelder 1 og 2. Jeg har gjeninnsatt mor og far. Det er en liten sak, men jeg vil gjøre alt i min makt gitt meg av grunnloven for å ta tilbake definisjonen av mor og far, sa Salvini til den italienske avisen Il Giornale denne uken.

VIDEO: Hva ville du hatt: Kvinners rettigheter eller islam? Hør hva feministene svarte

Den nasjonalkonservative Lega Nord-leder Matteo Salvini har skapt optimise for fremtiden i Italia – (Foto: Saverio blasi / shutterstock.com)

Les også: «Overgrepene i Køln og den øredøvende stillheten fra norske feminister«.

Salvini har også bedt italienere om å lage flere barn:

Målet jeg har lagt frem her og til slutten av vår regjeringstid er å introdusere en familiekvote, for å belønne fødselsratene og satse på fremtiden. Et land som ikke lager barn vil dø ut.

Dette vil innebære gratis barnehager, skattefritak for familier og andre insentiver for familier til å lage barn. Man vil også skattelegge innvandrere som sender penger ut av landet med tre prosent for å betale for familieprogrammet.

En euro mindre i skatt er en ekstra euro for barna. Målet er å gjøre en familie en skatteorientert enhet, avsluttet Salvini.

Og slik er nå Europa i ferd med å snu fra det politisk korrekte, venstreideologiske til det reelle og logiske – fornuftige. Spørsmålet er bare om Norge er for rikt til å følge etter.

Relatert:

Et innblikk i venstresidens hat og rasisme

Sarah Jeong er en etterkommer av koreanere som kom til USA etter Korea-krigen på 1950-tallet, hvor landet ble delt i to. Over 36.000 amerikanske soldater – de fleste hvite unge menn – døde i den krigen for å redde dagens Sør-Korea. Hun kan heller ikke påta seg offerrollen som minoritet da asiater, i da særdeleshet sørkoreanere i gjennomsnitt tjener mer enn europeisk-ættede amerikanere, skårer høyere på IQ-tester og har en større andel av studentbefolkningen i forhold til innbyggertallet sitt i USA. De er med andre ord på toppen av samfunnet etter alle sivilsatoriske målestokker, selv om de er en etnisk minoritet.

Jeong har utdannet seg på Harvard og vært svært priviligert i det amerikanske samfunnet – et samfunn hun hater – styrt av eldre hvite menn – som hun også hater. I tillegg til politimenn, kvinner og hvite mennesker generelt sett, selvfølgelig, progressiv og demokrat som hun er. New York Times har imidlertid ikke sparket Jeong, men istedenfor forsvart henne(!) De visste endog om hennes rasistiske og rabiate utbrudd på Twitter. Hun er heller ikke en som er ansatt som en vanlig journalist, men som en som skal jobbe som redaktør for avisen. En stilling som er svært ettertraktet og har høy status i journalistverdenen.

Det kommer unnskyldninger om at Jeong skrev alle disse hatefulle og rasistiske tweetene fordi hun selv ble utsatt for rasisme på det sosiale mediet, men dette medfører ikke riktighet hvis man sjekker hennes Twitter-profil, noe mange har gjort. Jeong har endog skrevet en bok hvor hun tar for seg det aktuelle temaet om mobbing og hetsing på sosiale medier!

Jeongs plass i nyhetsbildet kom ikke kun som følge av en enkelt tweet, som skuespillerinnen Roseanne Barr ble sparket for. Nei, her snakker vi om dusinvis av dem. Den ene mer rasistisk og hatefull enn den neste. Jeong mistet aldri Twitter-kontoen sin. Hun mistet aldri jobben sin. Hun ble aldri kritisert av sine egne følgere eller venner. Hun har ikke måttet stå frem gråtende på TV og be om unnskyldning.

Her er et lite utdrag av hennes bidrag på Twitter:

New York Times sparket sist år en annen hvit kvinnelig journalist, da det kom fram at hun hadde publisert en tweet der hun hadde brukt et nedsettende ord om afroamerikanere. Jeong ble ansatt selv etter at NYT visste om de rasistiske tweetene.

Dobbeltmoral, noen?

Det er nemlig her rosinen i pølsa ligger. Ikke at noen er slemme eller rasister. Det kan alle være, uansett rase, religion eller etnisk bakgrunn. Men det finnes en dobbel standard. En for de på den politiske venstresiden også omtalt som «godhetsapostlene», samt de som ved hjelp av disse godhetsapostlene har inntatt offerrollen som «minoritet» som følge av kjønn, seksuell legning eller etnisitet. Og en HELT annen regel for alle andre. Det finnes ikke et felles regelverk vi alle kan spille etter, og slikt skaper frustrasjon. For hvis en på «høyresiden» som i tillegg er heterofil, mann og (gulp!) er hvit, så kan man miste jobb og karriere på grunn av en kommentar eller uttalelse på sosiale medier. For å uttale de helt samme tingene.

Da er det noe veldig galt der ute.

Og slik fungerer det nemlig hos NRK, Dagbladet, VG, Aftenposten, TV2, utdanningsvesenet, statlige organisasjoner, NGO’er og det offentlige. Er du en «minoritet» eller tilhører den politiske venstresiden så har du en uendelig kortstokk med «slipp ut av fengsel»-kort som du kan strø rundt deg med for omtrent alt utenom regelrett drap. Er du norsk eller tilhører den konservative og nasjonalistiske delen av befolkningen, så har du ingen slike kort. Tvertimot har du kun «gå rett i fengsel»-kort i alle lommer og ermer. Og venstresiden er tilogmed så åpenlyse med et at de ler deg rett opp i ansiktet når du sitter med kortet og livet ditt raser ned rundt deg.

Ok. Her gjelder det å konsentrere seg, for under her legges det ut en svært lang liste med hat og rasisme mot hvite mennesker fra venstresiden. Fra Norge, USA og andre land. Dette er for å vise at Sarah Jeong ikke er et unikt eksempel eller at dette kun gjelder en håndfull personer – men at dette er en kronisk og rød tråd hos absolutt alle som befinner seg på den politiske rødgrønne plattformen. Og at det aksepteres av Twitter, Facebook, Youtube, New York Times, BBC, NRK og rødgrønne politiske organisasjoner uansett land eller verdensdel.

De hater Vesten

De hater hvite mennesker

De hater kjernefamilien

De hater konservative verdier

De hater kristendommen

«Velbekomme»:

Google: Angela Merkel er «lederen av den frie verden»

Søkemotoren Google er den klart største og mektigste på nettet i dag. Firmaet har over 90 prosent av det globale markedet og styrer dermed i stor grad hva folk ser, leser og får av informasjon.

Det kommer nå ut informasjon som viser at hvis man skriver inn «Leader of the free world», så kommer det opp informasjon og bilde av den tyske kansleren Angela Merkel, og ikke USAs president, slik tradisjonen har vært.

Venstremedier har siden valget i USA tydelig uttalt at de ikke anser Donald Trump for å være «lederen av den frie verden». Også den mektige nettsiden Wikipedia har en rolle her, da Google i stor grad benytter seg av nettsidens informasjon for å vise søkeresultater.

Det er nemlig Wikipedias artikkel som topper Googles søkeresultat.

For å dykke litt i påstanden så la oss sammenligne de to statslederne:

Donald Trump:

 • Er ikke en karrierepolitiker eller har bakgrunn fra politikken i sin ungdom
 • Blir angrepet av hele det mediale etablissementet, Hollywood og «den dype staten» (FBI, CIA, NSA m.m.)
 • Har skapt millioner av nye jobber i USA
 • Det har aldri vært så mange i arbeid som i dag (Over 150 millioner mennesker)
 • Arbeidsledigheten for kvinner, afroamerikanere, lationer, handikappede, krigsveteraner og homofile er historisk lav
 • Brukere av sosiale tilskudd som foodstamps har aldri vært lavere
 • Skattene for middelklassen og lavtlønte er senket
 • Firmaer som flyttet ut av USA flytter nå tilbake og skaper nye arbeidsplasser
 • Dårlige handelsavtaler som ødela for industrien i landet er fjernet
 • Fredssamtaler og diplomati med Kina, Russland og Nord-Korea har aldri vært bedre
 • Møter med Nord-Koreas leder har ført til at landet nå avvikler sitt atomvåpenprogram og vil skape allianse med Sør-Korea
 • Grensekontroll og kampen mot kriminalitet er trappet opp. Avsløringer av menneskesmuglere, pedofiliringer og kriminelle gjenger har gitt svært gode resultater
 • En mengde tunge og gamle lover og reguleringer er fjernet fra lovverket for å gjøre hverdagen lettere for firmaer, privatpersersoner, syke og eldre.
 • BNP er på et historisk høyt nivå og opp med 4.1 prosent – noe alle medier og eksperter sa var umulig da Trump bedrev valgkamp.
 • IS er bekjempet i Midtøsten
 • Trump fikk Natolandene til å betale medlemsskapsavgiften som mange hang etter med, til stor glede for blant annet NATO-leder Jens Stoltenberg
 • Trump trakk USA ut av UNHRC (FNs menneskerettighetsråd) der man tillater dikatur-stater som Saudi-Arabia å ha formannskap – en stat som halshugger kvinner og barn og dreper homofile, samt Kina, som regulært henretter uskyldige mennesker og dissidenter
 • Trump sier USA først – og ikke verden først
 • Trump har fem barn og ni barnebarn

ARTIKKELEN FORTSETTER MED ANGELA MERKEL UNDER VIDEOENE

https://www.youtube.com/watch?v=wLXvwXaQjDw&t=1205s

Angela Merkel:

 • Meldte seg frivillig inn i Øst-Tysklands kommunistiske ungdomsforbund og lærte seg russisk
 • Åpnet grensene til Tyskland for et sted mellom 2-3 millioner ikke-vestlige innvandrere – i all hovedsak muslimer som har skapt stor uro i landet – samt nabolandene
 • Under Merkels styre – som nå er på det 13. året(!) – så har landet opplevd en rekke rystende islamske terrorangrep med store dødstall og hardt skadde, inkludert kvinner og barn
 • Kriminaliteten i landet har skutt i været hvorav ikke-vestlige innvandrere står for en uforholdsmessig stor andel av disse
 • Voldtekter, ran, overfall, rasistiske angrep, religiøs intoleranse har skapt et samfunn der etniske tyskere ikke lenger tør å bevege seg ut på gatene på kvelden i de store byene og innvandrertette bydelene
 • Landet har måttet innføre «kvinne-vogner» og «frisoner» for kvinner for å sikre tryggheten deres når de ferdes ute i dagliglivet. Det fortelles stadig om kvinner som voldtas på gater, torg og selv gravlunder danår de besøker sine avdøde
 • Landet har opplevd en rekke store opptøyer med massive ødeleggelser på offentlige eiendom og butikker i millionklassen – opptøyer startet av venstreekstremister og innvandrergrupper som misliker regjeringens politikk
 • Hundrevis av områder i landet er klassifisert som «ikke-gå» soner av tyske myndigheter der politi, ambulanser og brannvesen ikke tør å ferdes uten hjelp fra bevæpnede styrker.
 • Moskeer bygges med svimlende hastighet og det er nå en rekke bydeler og områder der etniske tyskere er i minoritet og har skapt muslimske enklaver der man verken ser tysk språk, skrift eller hører det tyske språket snakket på gaten
 • Innbyggere opplever at tungt bevæpnet politi med pansrede biler patruljerer ved terrorfrykt
 • Gater, torg og butikker har fått enorme betong- og metallklosser utplassert som skal forhindre islamske terrorangrep – såkalte «Merkel-klosser»
 • Angela Merkel har inngått avtaler med sin påståtte fiende Vladimir Putin om kjøp av gass – et land de betaler avgift til NATO for å beskytte seg mot
 • Under hennes tid som kansler har landet fått et nytt nasjonalkonservativt parti (AfD) som nå øker svært mye og som vil kunne utfordre hennes CDU i de kommende valgene og til slutt fjerne dem fra makten, slik man har sett i andre vestlige land med den samme utviklingen (Italia, Østerrike, Polen, Ungarn m .m)
 • Merkel krangler stadig med andre EU-lands ledere som ikke ser en åpen grense-politikk til 3. verdensland som noe de ønsker å kopiere
 • Merkels støtte hos befolkningen og sine egne velgere er i fritt fall og har tapt seg over 20 prosents personlig støtte blant velgerne de siste årene – hun sliter også med å beholde sine samarbeidspartnere i regjeringen og mange tipper at hun ikke vil bli gjenvalgt ved neste valgrunde
 • Merkel har støttet NATO og EU i deres kamp for å destabilisere Midtøsten, ved blant annet å fjerne Libyas statsleder og etablere terrorgruppen IS i Syria – noe som igjen startet den enorme migrantstrømmen til Europa og har ført til uendlig lidelse og dødsfall hos hundretusenvis av uskyldige sivile i området
 • Tysklands syke, uføre og pensjonister er blant de mest fattige i samfunnet og halvparten av de eldre lever på mindre enn 800 euro i måneden fra staten. Det er ikke en uvanlig syn å se eldre tyske mennesker som leter i søplekasser etter tomflasker eller som overlever på gratis utdeling av mat
 • Angela Merkel er en av mange europeiske statsledere som er barneløs – hun har ingen ansvar eller fremtid å bekymre seg for for sine barn eller barnebarn. Andre ledere og statsoverhoder i denne kategorien er Frankrikes Emmanuel Macron, Sveriges Stefan Löfven, Storbritannias Theresa May, Nederlands Mark Rutte, Irlands Leo Varadkar, Skottlands Nicola Sturgess, EUs Jean-Claude Juncker og flere med dem.
 • Merkels drøm er et stor-Europa styrt fra Brussel – hun kaster fra seg det tyske nasjonalflagget på podium og ser gjerne at den tyske staten oppløses i en globalistisk ett-verdenssystem

Det kreves kanskje ikke en professor-tittel i atomfysikk for å se at venstresidens dominanse i media – og som altså er stor hos Google – bedriver politisk propaganda og ikke objektiv informasjonsformidling. Og hvorfor de hyller Merkel som «Den frie verdens leder».

Hvordan stopper man hatet fra Arbeiderpartiet og den dype staten?

Hatet mot de som er annerledes enn dem selv har kjennetegnet Arbeiderpartiet og deres trofaste norske mediehus i Akersgata siden midten av forrige århundre. Den harde kjernen av Ap-familier, LO-ledere, NRK-sjefer og avis-redaktører har formet en formidabel jernring rundt staten og maktstrukturene.

Alle som tør å gå imot deres politiske ideer og daglige politiske virke blir umiddelbart kastet ut i en storm av personangrep, psykisk og fysisk voldsaktivisme, og i verste fall medfører det total utestengelse fra samfunnet eller døden. Og de siste årene har de vist at de ikke går av veien for å angripe både kvinner, innvandrere og barn om de ser det nødvendig for å beholde makten.

Etter 22. juli-angrepet valgte Ap å bruke hendelsen som en brekkstang for å stilne sine politiske motstandere. Alle som ikke gikk med på deres politikk var potensielt en «Breivik». Og med på laget sitt hadde de et nøye oppstilt kavaleri med NRK, riksavisene, LO, samfunnsdebattører og en gresshoppersverm på sosiale medier.

Den ene bredsiden etter den andre kom ut fra de ovennevnte Ap-styrte avdelingene, avhengig av hvem motstanderen var. Drapstrusler, hets, utfrysning, mobbing – ingenting var for grovt til at det kunne benyttes for å stilne motstanden. Helst fjerne dem permanent. Her skulle alt som ikke fulgte ordre jevnes med jorden.

Problemet for Ap og deres haleheng av trofaste leiesoldater er at en slik overdådig og stadig altoppslukende fremgangsmåte etterhvert skaper en motreaksjon. Mange som før satt på gjerdet eller var i tvil trekker seg tilbake når de ser fremgangsmåten til det nye Arbeiderpartiet. De ser respekten, moralen og dannelsen ikke lenger er der. De kjenner seg ikke lenger igjen i Aps politiske sfære. Et parti som er så fullt av intriger, personalkonflikter og interne oppgjør at det ligner mer på et ormebol enn et respektabelt og historisk norsk parti. Nå er det erstattet av politiske karrierejegere med horn og høygaffel som skal opp og frem – koste hva det koste vil.

En etter en ligger partimedarbeidere – og ledere – i veikanten, overkjørt av den neste kandidaten på stortingslista. #Metoo og #Giskegate var den siste utrydningen.

Arbeiderpartiet har et betydelig merkevareproblem. De har historisk lav oppslutning. Deres lederkandidater feiler en etter en. Samtidig sitter deres tidligere ledere i millionvillaer rundt omkring i Europa, med fallskjermer og bonusordninger som er større enn det en industriarbeider i Norge tjener gjennom et helt arbeidsliv. Det er langt mellom liv og lære for Brundtland, Jagland og Stoltenberg.

Det er ingen som hater Arbeiderpartiet, mer enn de misliker og ønsker dem ut av maktsentrum. Fordi de er uenige i deres politikk og grep om både organisasjonsliv og den dype staten (utdanningsinstitusjoner, rettsvesen, media, interesseorganisasjoner/lobbyvirksomhet m.m.)

Massemorderen Breivik – Fjotolf Hansen – var et produkt av Arbeiderpartiets politikk. Født inn i en arbeiderpartifamilie og som gikk gjennom en skole som var satt på plass av Arbeiderpartiet. Han levde i et samfunn som var etablert og styrt av Arbeiderpartiet. Det er ingen andre enn Arbeiderpartiet som eier ham. Å forsøke å dytte ham over på noen andre er både uærlig og umoralsk. Han kunne like godt vært en av de som i åresvis besøkte Utøya om han hadde fulgt i sin families politisk spor.

Arbeiderpartiet har lagt Norge på sotteseng med avskaffelsen av statsreligionen og kjernefamilien, åpne grenser, massive stat og stadige radbrekking av det norske arvesølvet. (Skog, olje, gass, vann, infrastruktur, byplanlegging m.m.) Det er DET folk misliker og jobber imot politisk.

Jeg repeterer – det er ingen som HATER Arbeiderpartiet. Vi ønsker dere bare så langt vekk fra styrespakene som mulig. Og kritikk må dere tåle, ellers har dere ingenting i politikken å gjøre.

Knivstikking i Tyskland, opptøyer i Frankrike, syreangrep i England, masseskyting i Canada – hvor går det multikulturelle Vesten?

Hvis noen forteller deg at toget går forover, men du tydelig ser det går bakover – da vil man ikke stole på den personen mer.

Så hvorfor stoler vi og hører på våre politikere og myndigheter i dag? De lyver så det renner av dem!

De forteller oss at samfunnet er tryggere – de lyver

De forteller oss at migrantene er flyktninger og behøver beskyttelse – de lyver

De forteller oss at et flerkulturelt samfunn er nødvendig – de lyver

De forteller oss at innvandrerne vil redde Norge økonomisk – de lyver

De forteller oss at masseinnvandring og miljøpolitikk er forenlig og bærekraftig – de lyver

De forteller oss at islam er en fredelig religion og er lik vår egen kristendom – de lyver

De forteller oss at en større stat, flere reguleringer og flere lover er nødvendig – de lyver

Dette er bare noen få eksempler på hvordan våre politikere og myndigheter lyver til oss – uten å blunke.

De lyver.

Den siste tiden har vi i Norge hatt drap, drapsforsøk, gateran, overfall, masseslagsmål og bruk av kniver og macheter på gaten. Alle med flerkulturell bakgrunn hos de involverte.

I England blir mennesker daglig drept på gatene i kriminelle gjengoppgjør og en treårig gutt fikk nylig kastet syre i ansiktet av tre innvandrere.

I Frankrike har man hatt ukeslange opptøyer og enorme skader på butikker, biler, busser og gater. Mennesker har blitt overfalt og seksuelt misbrukt på gatene og rasistiske angrep på etniske franskmenn etter VM-seieren har blitt rapportert.

I Tyskland gikk en iransk mann amok med kniv på en fullsatt buss med familier. Dusinvis ble skadet, flere alvorlig.

I Toronto, Canada gikk en mann amok med våpen i et tettbefolket restaurant-distrikt. 14 skadet og minst en drept. Byen sliter med enorme gjengproblemer, skyting og høy kriminalitet i flerkulturelle nabolag.

Det går helt tydelig IKKE forover, men bakover i relativt stor fart. Så hvis noen skulle fortelle deg noe annet, så er det sannsynligvis en politiker eller rødgrønt stemmekveg.

 

 

Se Youtube-videoene som avslører media og venstresidens dobbeltmoral om Trump

Bill Clinton møter Boris Jeltsin

George Bush møter Vladimir Putin

Barack Obama møter Vladimir Putin

Hillary Clinton og Vladimir Putin

Hillary Clinton sier at USA må ha et godt forhold til og trenger et sterkt Russland

Barack Obama til Russlands president Dmitry Medvedev: «Etter valget så har jeg mer fleksibilitet»

Her har nettsiden Newsbusters.org samlet et historisk knippe omtaler fra venstremedia i USA fra den tiden Obama var president. Les hvordan de store nyhetskanalene og kjente journalister skrev og uttalte seg om det daværende presidentparet med spesiell fokus på Michelle Obama, og hvordan de omtaler dagens presidentpar Donald Trump og hans kone Melania.

Obama og hans regjering, samt FBI, CIA og NSA VISSTE om Russlands forsøk på hacking og/eller innblanding i valgkampen i USA under Obamas presidentperiode og gjenvalg. Daværende sjefer for nettopp FBI og CIA gjorde derimot ingenting og Obamas regjering valgte å ikke ta affære av frykt for gjengjeldelse fra Russland. Daværende utenriksminister, Hillary Clinton, som skulle ta over for Obama, reiste selv til Russland på PR-turer og overleverte den etterhvert historiske «resett-knappen» til utenriksminister Lavrov.

Amerikanske medier, sammen med europeiske og norske medier, valgte da å være helt stille. Det var ikke noe snakk om forræderi, sammenligning med 11. september, Pearl Harbor eller Holocaust – slik de i dag gjør om møtet mellom Donald Trump og Vladimir Putin. Og de hadde vært like stille som under Obama hvis Hillary Clinton hadde vunnet valget og møtt Putin.

Den eneste grunnen til at det virker som om de har mistet fatningen – eller fått «Trump Derangement Syndrom» – som det nå heter, er fordi Donald Trump vant valget. Og venstresiden med media på slep vil heller brenne ned sitt eget land, ha krig med Putin og se verden i kaos enn å tillate at Trump seirer.

Ad notam skal det også tillegges at det idag ikke lenger er Russland og Putin som er den «store fienden» til USA. Den rollen har Kina overtatt. De har betydelige innkjøp og eierinteresser i USA, har åpenlyst begått spionering, samt har et rulleblad med betydelig alvorligere brudd på menneskerettigheter, samt overgrep mot demokratiet og ytringsfriheten, enn det Russland og Putin blir beskyldt for.

Allikevel går president Xi og Kina helt fri for enhver innblanding i amerikanske politikk og brudd på menneskerettighetene fra både venstresidens politikere og massemedia.

Hvorfor?

LESERINNLEGG: Marxistenes grep på det offentlige såvel som det private

Av Ivar Systad, Samfunnsdebattør

Jeg tror neppe jeg overvurderer marxistenes grep på det norske samfunnet, ved å påstå at de fortsatt styrer alle nøkkelposisjoner i Norge, slik de har gjort i de siste godt og vel 30 år.

Dette har jeg underbygget i flere av mine artikler, og det er grunn til en repetisjon  før ferien.

De begynte med universitetene og undervisningssektoren,  deretter tok de over styringen av offentlig sektor, presse og media.

I dag er forskjellen i innholdet i Klassekampen og Aftenposten som resten av gammelmedia svært liten – Ivar Systad, samfunnsdebattør

Vi som er 60+ husker politisk styrte aviser, dette var tryggheten til det norske folk, at de til enhver tid visste hva de forskjellige partiene mente om alle saker som angikk samfunnet. Spesielt de som ikke var så veldig opptatt av politikk, kunne lese seg opp i en eller flere av partiavisene ved behov.

Med andre ord slik et demokratisk samfunn er ment til å fungere for landets befolkning.

Dette er dessverre historie, og i dag er forskjellen i innholdet i Klassekampen og Aftenposten som resten av gammelmedia svært liten, dette tør jeg påstå er fordi alle redaktørene er marxister eller sosialister, selv om de prøver å fremstille seg som nøytrale. På Journalisthøyskolen utdannes kun denne typen, konservative søkere får ikke innpass her.

Slik har de gått frem i hele det norske samfunnet, og tatt over styringen med det meste, også i privat sektor har dette dessverre skjedd. Noen ganger fordi de arvet foreldrenes firmaer og bedrifter, men i de feste tilfeller er det deres universitets eller høyskole utdanning, som er den avgjørende faktor for toppleder stillinger både i det offentlige, og i det privat næringsliv.

Noen husker gjerne at dagens Geelmuyden  & Kiese Kommunikasjonshus, som er Skandinavias største selskap innen sitt fag, ble stiftet av Hans Geelmuyden, som var medlem i Sosialistisk Folkeparti eller dagens SV.

Sagt med litt andre ord, er det dette selskapets ansatte som velger både offentlige, og private toppledere i Norge og resten av Skandinavia i dag.

Dette fordi velutdannede marxister og sosialister så mulighetene som lå her, til å få kontrollen med fremtidens ansettelser av toppledere i Norge.

Hvordan tror dere dette har påvirket den politiske utviklingen i samfunnet, og fortsatt gjør ?

Høyrefolk den gangen var så totalt naive og godtroende til denne utviklingen som skjedde, at de ikke evnet å se betenkeligheter i det hele tatt, og gjør det vel neppe i dag heller.

Det er dette vi på den konservative borgerlige siden, i dag lider under.

FOKUS PÅ FREDAG: Hvordan Arbeiderpartiet skapte rasismen i Norge

Rasisme, fremmedfrykt, hat, islamofobi. Kjær klistrelapp har mange navn. Alle funnet opp og brukt av venstresiden i politikken i fire tiår med stor suksess. Ordet rasist ble gjort kjent av en kjent og kjær sosialistisk pådriver ved navn Leon Trotsky, mens han kjempet om makten og folkets gunst med en annen sosialistisk gren, ledet av en mann med bart.

Ingen av de to grenene var noen venn av verken humanismen eller demokratiet. Allikevel fikk Trotsky, sammen med Lenin, Stalin og Mao såpass mange følgere at de kunne ta over omtrent halve jordkloden. Og over 100 millioner mennesker ble utryddet.

Samtidig sto i lille Norge Arbeiderpartiet klare til å skape sin egen sosialistiske stat med revolusjonen i Russland som forbilde. En politikk som Arbeiderpartiet etter 1. verdenskrig ble smidd i, men siden har skjønnmalt og sminket for å gjøre seg spiselig.

Ett av ankepunktene i sosialismen er at det alltid må finnes en overgriper og et offer. Disse pekes ut, oppfinnes eller skapes av venstresiden selv gjennom politisk aktivisme. Man skal skaffe seg makt gjennom motsetning i samfunnet og ved å dydsposere som de gode, som kjemper mot de onde.

Les også: Ny myte avslørt: Innvandringen bygde ikke Norge – faktisk rasererer den velferdsstaten

BRUKTE KVINNENE: Arbeiderpartiet var tidlig ute med å starte identitetspolitikk og kvinnene var først på listen. De skulle ut av hjemmet og inn i arbeidslivet – kjernefamilien skulle avvikles og barna skulle sendes i barnehager i åtte timer med industrilys og fremmede mennesker. På denne måten kunne de bli gode borgere opplært av venstreorienterte tanter og lærere. Det har fungert over all forventning. Nå fikk Arbeiderpartiet nye kampsaker; kvinners rettigheter, likestilling og likelønn.

I Sovjet var det arbeideren mot landeieren. Da Sovjet-kommunismen falt, ble fokus i Vesten flyttet til den massive og ønskede innvandringen. Da var det det hvite og patrialkalske samfunnet mot den fattige og uutdannede innvandreren som var sentrum i kampen. I dag bruker venstresiden etniske og religiøse minoriteter, samt hbtq-bevegelsen, for å skape skyttegravskrig i politikken. I USA var det det demokratiske partiet som startet Ku Klux Klan, sto bak raselovene og ødela den sorte familien med «fattigdomskamp», som førte til at over 70 prosent(!) av afroamerikanske barn i dag ikke vokser opp med en far i huset. Partiet til Bill, Hillary og Obama. Ikke Trump. På denne måten fikk man knust den sorte kjernefamilien og sørget for at «niggerne ville stemme demokratisk de neste 200 årene». Sitatet er hentet fra den demokratiske presidenten, Lyndon B. Johnson. Søsterpartiet til Arbeiderpartiet her i Norge.

Den samme blodrøde tråden går igjen uansett i hvilke land man ser nærmere på hvor sosialismen og sosialdemokratene har fått fotfeste.

Arbeiderpartiet og de rødgrønne støttepartiene i Norge går ikke til valg på hvor god og nyttig sin egen politikk er, men på hvor dårlig de andre partiene sin politikk er. Og man dytter innvandrere, kvinner, homofilie, muslimer og det som finnes av svake/utnyttbare grupper foran seg. Eller nyttige idioter, som Lenin kalte dem. I Vesten går rødgrønne velgere rundt med Che Guevara t-skjorter. En mann som hatet sorte og puttet homofile i konsentrasjonsleire. Og skjøt kvinner, barn, lærere og leger i så stort antall at det er uklart akkurat hvor mange som ble drept av ham personlig. Tallet skal være tresifret. Det henger en plakat av ham i en av bygningene på Utøya hvor AUF møtes hvert år. Der finner man også «Bolsjevika» og andre adopterte navn fra massemorderideologien som Arbeiderpartiet tydeligvis ikke har sett seg nødvendig å fjerne.

Nordmenn i 1970 visste ikke hva rasisme, fremmefrykt eller islamofobi var. Samfunnet var på vei fremover og var trygt, ikke på grunn av Arbeiderpartiet, men på tross av det. Men Arbeiderpartiet så mørke skygger på horisonten. Høyresiden var på vei fremover og var en farlig politisk motspiller. Det måtte man stoppe med alle midler. I 1979 la derfor den mye omtalte landsmoderen, Gro Harlem Brundtland, frem stortingsmelding nr. 74, som åpnet grensene til Norge for masseinnvandring fra ikke-vestlige land.

Les også: Finansavisen: Norge drukner økonomisk av innvandringen

Og det er her venstresidens favorittklubbe – ordet rasist – har vært uvurdelig. Man åpner grensene for hundretusenvis av innvandrere, vel vitende om at et slikt samfunn raskt vil oppleve etniske og religiøse motsetninger. Men dette var en pris Arbeiderpartiet var villige til betale. For man visste at innvandrerne politisk vil stemme rødgrønt ettersom de var avhengige av et bredt sosialt og økonomisk sikkerhetsnett – noe Arbeiderpartiet sto klare til å gi dem på bekostning av den norske skattebetaleren. De nyankomne var i det store og hele kun stemmekveg og var ikke hentet hit av hjertevarmen til Arbeiderpartiet.

Dette er ikke en konspirasjonsteori, men et beviselig faktum som fant sted over hele den vestlige verden, fra Nord-Amerika til Vest-Europa og videre til Australia. Grensene ble satt opp på vidt gap og på kun et halvt århundre har man sørget for at så og si alle vestlige nasjoner nå har en betydelig innvandringsbefolkning. En befolkning som i svært stor grad stemmer sosialdemokratisk. Og i alle disse landene har man nå den samme utviklingen. Utenforskap, ghettoer, høy kriminalitet, fulle fengsler, hatsk politisk klima, økte kløfter mellom fattig og rik og rosinen i pølsa – islam.

I USA beklaget venstresiden seg over at man ikke hadde flere innvandrere, da man på den måten hadde kunnet fått Hillary Clinton inn i Det hvite hus.

Les også: De rødgrønnes politiske selvmord og ønsket om å ta Norge med dem

SVAKE GRUPPER STEMMER VENSTRE: Hillary Clinton og hennes demokratiske parti vet godt at jo flere minoritetsgrupper og svake velgergrupper som homofile og kvinner de kan vinne, jo større sjanse er det for valgseier. Dermed ønsker man åpne grenser, avvikling av kjernefamilien og en økt identitetspolitikk. (Skjermbilde/MSNBC).

Les mer: Avslørt: Norge trengte ikke arbeidsinnvandringen på 60- og 70-tallet

Men hysj, det er ikke lov å si slikt høyt. Og de som måtte tørre å rekke opp hånden og sette spørsmålstegn ved en ukontrollert innvandring fikk automatisk venstresidens favorittord og politiske ess kastet i ansiktet. «Er du rasist?» Det fungerte i nesten 40 år – lenge nok til at det norske samfunnet nå har passert det siste mulige vendepunkt. Herfra er muligheten for et Norge slik det var i 1970 kun oppnåelig med en langvarig og blodig borgerkrig. Alternativet er at nordmenn en dag i fremtiden utryddes som folkeslag. Historien har mange eksempler på at dette er det neste steget for nasjoner som har hatt den samme samfunnslige utviklingen. Og det har venstresiden også visst, godt utdannede, bemidlede og oppvokst i de riktige familiene som de er. I krig og kjærlighet er alt tillatt heter det og sosialistene har vist seg som de mest hensynsløse og kalde utgavene av menneskeheten vi har produsert.

De har ikke bare kannibalisert seg selv, men hele nasjonen Norge. For sine tretti sølvpenger. Og topp-posisjoner i WHO, NATO, EU og FN. (Med luksusboliger, skattefritak og privatsjåfører).

I dag vet vi at venstresiden ikke bryr seg om verken innvandrere, kvinner, homofile eller muslimer. For de innvandrerne, kvinnene, homofile og muslimene som går imot Arbeiderpartiet og de rødgrønne, blir offentlig hengt ut og hetset på de verst tenkelige måter. Shurika Hansen, Sylvi Listhaug, Bruce Bawer, Hege Storhaug og Amal Aden er noen få eksempler her i Norge, som har blir kalt Onkel Tom, heks, fitte, ekstremist, islamofob og – du gjettet riktig – rasist. Og det er ikke noe bedre i Sverige, England eller andre vestlige land. Venstresiden har ingen problemer med å kaste sine egne under bussen. Og rygge over dem etterpå for sikkerhets skyld.

Les også: Debatt – Innvandringspolitikk og fremtiden som kommer

Les også: Norge – Født 1814 – Død 2100

Et internasjonalt eksempel som kanskje flere av leserne kjenner igjen er fra USA og hvordan den kjente afroamerikanske musikeren Kanye West gikk fra hyllet kjendis til hatet over natten, etter å ha støttet president Trump. Og han er ikke den eneste. Langt i fra.

Venstresiden vil bare ha stemmene deres, slik at de kan beholde makten i samfunnet. Den dagen Norge og Vesten har blitt ugjenkjennelig etnisk og en nordmann ikke lenger eksisterer annet enn i historiebøkene, så vil de som styrer finne nye motsetninger i samfunnet de kan kapitalisere på. I dag har mange sosialister kastet sin energi inn på miljøkampen. Og taktikken er den samme. De som er uenige er miljøsyndere og miljøverstinger. De trakasseres og henges ut. Mister jobb og sosialt nettverk. Og under klimamøter går den mørkkledde pøbelen – sosialistenes gatesoldater – amok på gatene for å vise hvem som har makten og dydsposerer at de er de gode.

Alt er lov så lenge Arbeiderpartiets ledelse og deres støttespillere skal kunne fortsette å spise med fint bestikk og regjere over massene.

Konklusjonen er at Arbeiderpartiet og deres støttespillere er de faktiske rasistene og deres identitetspolitikk og kommunistiske røtter er ren gift for ethvert samfunn de etablerer seg i.

Bare spør innbyggerne i Venezuela.

Vi avslører venstreorientert media – del åttehundreogførtito

Trump er slem. Trump er dum. Trump er ond. Trump fengsler barn. Trump hater kvinner. Trump hater fargede. Trump vil ødelegge USA.

Dette er i bunn og grunn det vestlige og norske medier gulper opp daglig til befolkningen. Pyntet på med litt kreative løgner og ordbruk som skal rettferdiggjøre påstandene.

Det er ikke uten grunn at nye medier har dukket opp og tatt et alvorlig jafs av nyhetsdagen. Medier som Frieord, Document, Rights og Resett har tilsammen mellom en halv og en hel million unike besøkende hver måned. Og det med en samlet redaksjon som ikke utgjør mer enn de som jobber i sporten i Dagbladet. Og en tiendel av budsjettet.

Og vi produserer flere saker, mere inngående analyser og et bredere spektrum av nyheter. Samt har fingeren på pulsen ute i samfunnet gjennom sosiale nettverk journalistene og mediehusene bare kan drømme om. Her skal vi ta for oss en liten brøkdel av det som har ført hovedstrømmedia ut i en møkkete og illeluktende sump de tilsynelatende ikke klarer å komme seg ut av.

Den klart mest omtalte, utskjelte og løgnomtalte personen i verden i dag er den sittende amerikanske presidenten, Donald J. Trump. Mannen som slo venstresidens store stjernekandidat, Hillary Clinton, kona til eks-president Bill Clinton. Dere vet, han med sigaren og buksa nede på anklene i det ovale kontor.

Norske utenrikskorrespondenter og journalister har et nærmest sykelig forhold til Trump. Sammen med store deler av venstresiden i Vesten. Twitter, Facebook og riksavisene hadde omtrent vært blottet for innhold om alle artikler og nyhetssaker som inneholder Trumps presidentskap hadde vært utelatt.

Problemet deres at de må lyve, fordreie sannheten, utelate fakta og personhetse – for rasjonelle argumenter og en objektiv analyse fungerer ikke. Det ville ført til at man måtte innrømme sannheten. Den som forteller at Trump vinner på alle punkter. Og gjør det til 10 i stil.

Så la oss gå rett på sak om Trump:

 • Sorte afrikanere har en historisk lav arbeidsløshet
 • Latinamerikanere har en historisk lav arbeidsløshet
 • Kvinner har en historisk lav arbeidsløshet
 • Funksjonshemmede har en historisk lav arbeidsløshet

Har du lest om dette i norske aviser og medier? Nei.

 • Trumps politikk på grensen mot Mexico er en fortsettelse av den politikken Bush, Clinton, Bush og Obama introduserte, skrev inn  i lovverket og utførte. Trump arvet deres politikk, men får skylden for den.
 • Trump taler eliten midt imot. Han kjefter på Merkel, EUs ledere, Putin og de som styrer mediene. Dette gjør ham til det nærmeste en punker enn en politiker. Hvorfor får han ikke mer skryt og anerkjennelse for å riste på det politisk råtne treet som har skapt alle de problemene vi sliter med i dag?
 • Trump gjør det han lover. I motsetning til Obama og europeiske politikere som lyver så det renner av dem og drenerer alt av lovverk og regulasjoner, med unnskyldninger om tungrodde systemer og mangel på samarbeid. Trump kjører det nærmeste man kommer en politisk dampveivals og får det som han vil. Som velgerne vil og ga ham sin stemme for å gjøre.

Les mer: De absurde løgnene om Trump og grensen mot Mexico – se sannheten her

Venstresiden innen politikk og media har hylt, skreket og demonisert i snart to år. Men ingen av deres dommedagsprofetier har sett dagens lys. Deres troverdighet ligger et sted mellom Scientologikirken og Heavens Gate. Med en liten dråpe flat jord-teori for å virkelig sementere galskapen.

Ingen homofile er fengslet. Fargede har det bedre enn noensinne. Kvinner har like store rettigheter – og høyere arbeidsdeltakelse. Økonomien peker oppover. Nord-Korea har kommet inn i varmen. Trump flyr jorden rundt på møter og etterlater både økonomier og land i bedre tilstand enn da han ankom.

Der Obama spurte om Trump hadde en magisk stav da sistnevnte lovet å hente industri og arbeidsplasser hjem igjen, sitter den tidligere presidenten med lang nese etter at det er nettopp dette Trump har gjort. USA har nemlig aldri hatt så mange mennesker i arbeid som nå. Og antallet mennesker som benytter seg av offentlige midler, som foodstamps, er på sitt laveste på 8 år. Skattene til middelklassen, aleneforeldre og de fattigste er senket.

Les også: Løgn og bedrag – norske mediers kollektive selvmord

Les også: Har venstresiden knust seg selv med Trumps avkappede og blodige hode?

Trump har også sørget for at livsviktige medisiner til barn, eldre og alvorlig syke, som føk i pris under Obama, nå ikke økes mer. Minstelønnen er også på vei oppover. Ikke som følge av tvang og sosialistisk politikk, men som følge av god og markedsrettet arbeidspolitikk.

Men allikvel hater venstresiden Trump. Ikke fordi han gjør en god jobb for innbyggerne i landet sitt, men fordi venstresiden tapte. Og de vil heller se USA gå ned i flammer enn å tape. Enn å måtte innrømme at noen andre kan føre en bedre politikk enn dem. Det innrømmet venstresidens ikon Bill Maher på direktesendt TV i sitt show Real Time for to uker siden. Maher, som er verdt i nærheten av en milliard kroner, ønsker altså å se vanlige amerikanere og familiene deres miste jobbene sine, bli hjemløse, dø av sult og se hele landet kastes ut i sosial kaos med lovløshet, depresjon og samfunnslig kollaps – enn å se Trump bygge landet opp igjen til sin gamle storhetstid. Tenk litt på den. For Maher er ikke alene på venstresiden med å ønske en slik situasjon.

VIDEO: NRK-sjefer innrømmer at de er venstreekstreme – jobber for flerkultur og angriper Trump med overlegg

https://www.youtube.com/watch?v=XgA43xmuw54

Men ikke alle lures av venstresidens dommedagsprofetier, hat mot konservative ideer og politikk eller USAs historie.

Totalitær eller anti-totalitær? Sjekk hvor du står!

Dette er en test på om du tilhører den anti-totalitære eller totalitære siden politisk.

 • Hvis en anti-totalitær ikke liker et produkt, så kjøper han/hun ikke det – hvis en totalitær person ikke liker et produkt, så ønsker han/hun at produktet forbys og at ingen kan kjøpe/anskaffe det
 • Hvis en anti-totalitær er en vegetarianer, så spiser han/hun ikke kjøtt – hvis en totalitær er en vegetarianer, så ønsker han/hun alt kjøtt forbudt
 • Hvis en anti-totalitær opplever motgang, så planlegger han/hun hvordan man kommer seg ut av situasjonen – en totalitær lurer på hvem som skal redde ham/henne ut av situasjonen
 • Hvis en anti-totalitær ikke liker en programleder, så bytter han/hun kanal – hvis en totalitær ikke liker programlederen, så krever man at personen får sparken
 • Hvis en anti-totalitær ikke tror på en høyere makt, så går han/hun ikke i kirken – hvis en totalitær ikke tror på en høyere makt, så krever han/hun at all omtale av gud eller jesus må forbys
 • Hvis en anti-totalitær ønsker å kjøpe seg en høyere utdannelse eller bedre helsetjeneste, så søker han/hun ut dette og betaler for det – en totalitær krever at andre mennesker i samfunnet skal betale for hans/hennes utdannelse og helsetjenester
 • Hvis en anti-totalitær leser dette, så videresender han/hun dette til sine venner så de kan dele kunnskapen og le litt – hvis en totalitær leser dette så vil han/hun anmelde det fordi han/hun ble «fornærmet» og deretter slette det

(Kilde: Ukjent/oversettelse: Frieord.no).

 

KOMMENTAR: De rødgrønnes politiske selvmord og ønske om å ta Norge med dem

Åpne grenser, fri velferd, ingen integreringskrav, støtte til islamske organisasjoner, avvikling av den kristne statsreligionen, ghettofisering, gjengdannelser i byene, diskriminerende ansettelsespraksis for etniske nordmenn, massiv utbygging av grøntområder, nedprioritering av jernbane og offentlig transport, mangel på barnehage- og skoleplasser, bygging av stygg og postmoderne arkitektur i eldre tradisjonell bebyggelse, fulle fengsler, enorme avgifter på livsnødvendige ting som bil og hus, arveavgift, arbeidsgiveravgift, eiendomsskatt, miljøskatt, støtte til NRK og aviser, tvangsutflytting av handikappede, syke og eldre fra sine hjem, nedprioritering av psykisk helsevern, sentralisering av sykehus, brannvesen og politi, oppbygging av en enorm stat med titusenvis av unødvendige ansatte og etater som koster milliarder i skattekroner, milliarder i årlig bistandshjelp uten resultat og mye, mye mer.

Arbeiderpartiet og de rødgrønne har vært bremsen heller enn frigjøringen av det norske folkets innsats og innbetalte skatter. Deres totale kontroll over media, utdanningsinstitusjoner og fagforeninger har vært en katastrofe for den norske nasjonen.

Den største katastrofen var åpningen av den norske grensen til mennesker fra den tredje verden.

Og vi må ikke glemme den rosa elefanten i rommet. Eller de mange kistene på gravlunden av nordmenn som har mistet livet som følge av masseinnvandringen. Mange, og vi snakker doble og tredoble tall fra Utøya, av nordmenn som har har blitt knivstukket, kvalt, sparket, slått, hakket opp, kjørt ned, dyttet utfor stup og skutt ihjel i leiligheter, hus, på gater, torg, i skog og mark, og på offentlig transport.

Deretter har vi nordmenn som har blitt avhengig av narkotiske stoffer, enten frivillig eller ufrivillig av utenlandske selgere og gjenger i byene. Plata og Skippergata i Oslo har sett mang en nordmann trekke sin siste pust etter heroin importert og solgt av innvandrere som var hentet inn av Arbeiderpartiet.

Til slutt har vi de nordmennene som har tatt livet sitt av depresjon og psykiske problemer. I et samfunn som kastet dem på gaten, som ikke hadde ressurser til å ta vare på dem, ikke kunne tilby dem arbeide og endret deres sosiale hverdag til det ugjenkjennelige. Å miste sitt nærområde, sine venner som flytter ut (som har råd til det), tap av arbeidsplass og samhold på arbeidsplassen. Som har mistet sin trygghet i hverdagen gjennom trusler, vold, innbrudd og voldtekter. Traumatiske hendelser for de som vet hva det er å oppleve dette. En av de største løgnene som noensinne har fått fotfeste i den norske offentligheten er den som påstår at innvandrere tar de jobbene nordmenn ikke vil ha. Sto Norge stille før 1970? Nei.

Titusenvis av familier har blitt berørt av masseinnvandringen i en eller annen form. Mange familier har brutt opp da erfaringen var for sterk og ødeleggende. Barn må busses til skoler i andre bydeler, folk tør ikke gå hjem på kvelden, nabolaget er ødelagt med bråk og hærverk. Denne konsekvensen og nedgraderingen av livskvaliteten til den norske mann, kvinne og barn forårsaket av masseinnvandringen kommer sjelden eller aldri frem i media eller diskuteres offentlig.

Hva er kostnaden for hver mann og gutt som er slått ned som ikke kan gå på jobb eller skole igjen? Hva er kostnaden for hver kvinne og jente som har blitt voldtatt og aldri kan ha et normalt forhold eller få barn? Hva er kostnaden for et barn som har blitt systematisk mobbet og utsatt for rasisme av innvandrere i hele barndommen? Mennesker som må ha psykisk hjelp, oppfølging, medisiner og ikke klarer å tilpasse seg normalt til samfunnet? Som ender på uføre og attføring.

Senskadene på den etnisk norske befolkningen som følge av masseinnvandringen er like viktige og reelle som noe annet som påvirker oss i hverdagen. Og betydelig mer skadelig enn miljøforurensing som er den store snakkisen fra de rødgrønne politikerne nå om dagen. For gud bedre om de måtte snakke om noe som faktisk berørte folk. Et godt bevis på dette er den «norske flukten» fra byene og ut i nærliggende områder, noe som nå gjør at Oslo vil bli en minoritetsby for etniske nordmenn innen 2040.

De som frivillig og vitende gir sin stemme til den rødgrønne politiske sfæren er med på demonteringen og avviklingen av den norske velferdsstaten og vårt trygge og frie land.

Dere har blod på deres hender.

Er du høyre eller venstre? Glem de gamle uttrykkene – i dag er det nye regler som gjelder

De gamle betegnelsene som høyre og venstre (og mange av plassene mellom dem) er i ferd med å miste mening i den moderne og kompliserte politiske verden.

I dag blir konservative homofile jøder som er gift med mørkhudede, omtalt som nazister av venstreekstreme og marxistiske medier. Vi har høyreekstremister som sammen med venstreekstremister ønsker utrensing av uønskede elementer i samfunnet. Vi har religiøs intoleranse med drap på barn og sivile uten hensyn.

Ingen bryr seg om menneskene – bare om hvilken identitet man har. Man dehumaniseres. Gjøres om til statistikk. Til en brikke. For makt.

Og som ikke det var nok så har en ny ekstremist kommet inn. Sentrumsekstremisten. Det er staten og politikerne som tvinger gjennom udemokratisk politikk ved innføring av diverse påbud og reguleringer. Miljøavgifter, unisex-toaletter, mangfold på skoler og arbeidsplasser, paragrafer og lover som begrenser ytringsfrihet, deltakelse i krig og invasjon av fremmede nasjoner m.m. Der man kan slippe bomber fra 10.000 meters høyde på sivile og kalle det for et «fredsoppdrag» og «demokratisering».

Det er en tragisk og destruktiv vold- og tvangskarusell. Og felles for både høyre, venstre og sentrumsekstremistene er at de elsker identitetspolitikk og bruker det for å gagne seg selv økonomisk og politisk. Det holder å se å hvordan politikken i Norge er i dag. Det er som et ormebol. Ingen ønsker å komme sammen for en bedre fremtid. Man vil heller brenne ned samfunnet enn å se sin politiske motstander lykkes og skape en bedre hverdag.

Dagens politikere er naive, godtroende, blinde, passive, fornekter virkeligheten og klarer kun å ha en tanke i hodet om gangen. Til felles har de at de ønsker kontroll og makt. Over det skrevne ord. Det uttalte ord. Over bevegelsesfriheten. De ønsker å tvinge folk til følge dem, være som dem, tenke som dem. Og ikke sjelden blir opposisjon til dette møtt med trusler og vold.

Og det hele er pent pakket inn og presentert i massemedias fargerike og sukkersøte nyhetsdekninger. Som en ulv i et fåreskinn. Sov, spis, jobb, betal skatt… repeter. En avis fra 1988 omtaler like mye meningsløse konflikter som en i 2018, ordene er bare stokket om på hverandre.

Så her kommer en litt mer nyansert oppdatering av hva man er; totalitær eller anti-totalitær.

Det er på tide å ta fra politikerne makten. Det er på tide å gi friheten tilbake til folket. Det er på tide å vekke folk fra løgnen som er identitetspolitikk og komme ut av skyttergravene. Sette oss ned sammen og akseptere at vi alle er født frie og må respektere hverandre som mennesker og individer basert på vår oppførsel og handlinger.

Venstre, høyre og sentrum betyr ikke noe. Det jeg sier her er som kryptonitt for eliten og makthaverne, men du som leser dette vet at jeg har rett.

Vanskeligere enn det er det ikke.

DET SAGT.

Det betyr at vi opprettholder lov og orden og den samfunnsbalansen vi har brukt tusenvis av år på å utvikle i Europa og Vesten. Det betyr at vi respekterer vår historie og kultur, og setter vårt folks ve og velvære øverst. Det betyr at våre nordiske og vestlige skikker, og religiøse og kulturelle arv respekteres og æres. Det betyr at vi ikke utvanner våre skikker og normer for å tilfredsstille eller imøtekomme fremmedes skikker og normer.

Alt annet er selvmord.

Den respekten og æren utviser vi tilbake til de kulturer og samfunn vi selv besøker og bosetter oss i utenfor vårt eget samfunn, land eller kontinent.

Undertegnede velger å være anti-totalitær og håper at du gjør det også.

Vi vil redde Norge! – Sommerføljetong på Frieord – del 11 – Den totalitære ideologien islam!

Av Max Hermansen, historiker, forfatter og leder av Demokratene i Oslo

DEN TOTALITÆRE IDEOLOGIEN ISLAM!

Erklære islam som først og fremst en totalitær ideologi.

Dermed kan vi frata moskeene offentlig støtte på over hundre millioner kroner i året. Og vi kan stenge moskeene med grunnlag i den sterke diskrimineringen av kvinner som er i alle de over 150 moskeene i Norge.

Tilsvarende må offentlig støtte stoppes til andre muslimske organisasjoner som blant annet muslimske ungdomsorganisasjoner og til organisasjoner som motarbeider utsendelse av muslimer.

Les første del og forklaring her:

Relatert:

Påstand: Rasisme slik vi snakker om det i dag finnes ikke

Undertegnede vokste opp i multikulturelt Oslo. Og jeg så ikke farge eller religion i det hele tatt da jeg var barn. Det var bare venner med forskjellig utseende og familier. Jeg har vært på bursdager hos pakistanere, irakere, vietnamesere og sikkert noen til. Jeg har spilt fotball, boksen går (nå føler jeg med skikkelig gammel) og spist iskrem, uten at noen brydde seg om det var gutter, jenter, nordmenn eller utlendinger der vi satt på fotballbanen eller utenfor svømmehallen. Det viktigste var å ha det gøy og leke sammen.

Men så kom venstresiden inn og ødela alt sammen. De påstod nemlig at vi plutselig skulle behandle og oppføre oss annerledes avhengig av hvordan vi så ut. At vi skulle passe på hvilke ord vi brukte da det fantes noe som het «rasisme». Jeg hadde aldri hørt om dette før og ikke hadde mine utenlandske venner det heller. Men nå var det plutselig blitt noe veldig viktig som lærerne og fritidslederne satte mye fokus på. Som snek seg inn i klasserommet.

De som ikke var hvite og norske var automatisk ofre. De skulle alltid unnskyldes og kunne bruke sin etniske bakgrunn og religion for å slippe unna hva nå enn det måtte være. Og selv om de i utgangspunktet ikke brydde seg eller ønsket å få et slikt privilegium, så ble det så hardt presset ned over hodene våre at de til slutt ga opp og ble med på spillet. En «vi og dem»-mentalitet la seg over Norge som et tykk tåke som ingen kunne se gjennom.

Plutselig begynte folk å bli redde for hva de skulle si eller hvordan de oppførte seg. Lærerne og de «voksne» slo hardt ned og var nærmest aggressive i sin håndtering av den nye hverdagen. De som er sorte og brune er ofre. De som er hvite er slemme og overgripere. Det kom frem i lærebøker, i undervisningen, i avisen, på TV og på gata.

Hvis det var slåsskamp og jeg slo en mørkhudet kamerat, så var det automatisk min skyld og rasistisk ble jeg fortalt. «Slo du Amir fordi han er mørkhudet?» Men det var ikke det. Jeg slo ham fordi han var en dust som hadde stjålet fotballkortene mine. (At vi var venner igjen samme ettermiddag og hadde glemt det som skjedde var en selvfølgelighet). Jeg så ikke hudfargen hans, men oppførselen hans. Men læreren min sa at jeg slo ham fordi han var mørkhudet. Og dette sådde et frø i hans sinn. Og mitt. Han kunne slippe unna nesten alt med den unnskyldningen. Og jeg fikk automatisk skylden.

Og litt etter litt ble vi alle hjernevasket til å tro på dette. At kameraten min som jeg hadde lekt med i hele barndommen plutselig var et offer og at jeg på grunn av min hudfarge skulle føle skyld og skam, som følge av historie og hendelser vi ikke engang visste eksisterte. Og litt etter litt skapte dette skiller og kløfter, det brøt opp vennskap og ødela den felles plassen vi alle møttes på som barn. En plass som var åpen for alle.

Nå stilte vi på ulike lag, med ulike bakgrunner. Ikke fordi disse eksisterte i virkeligheten, men fordi vi hadde blitt fortalt det av lærerne, fritidislederne og politikerne. «Vi og dem» eksisterer ble vi fortalt. Rasisme eksisterer sa de. Identitetspolitikk var blitt en vare som venstresiden skapte og styrte for å begrunne sin ideologi og menneskyn. Lærerne våre som gikk i lilla kjoler med store øreringer og rødt kort hår. Eller hjemmestrikket vest, tøfler og ukjemmet hår hvis de var menn.

Så hvem er de egentlige rasistene? De egentlige haterne. De som har ødelagt tusenvis av barn og ungdoms barndom, og skapt et samfunn som er fullt av splid og identitetspolitikk? Jo, det er den nye venstresiden, marxistene, sosialistene, «antirasistene» og Arbeiderparti-politikerne som ser hele samfunnet som et politisk sjakkspill med rot i venstreideologi. Den tilsier at noen må være ofre og noen må være overgripere.

Uten dem hadde Norge faktisk kunnet hatt en sjanse som et harmonisk samfunn med en viss andel mennesker fra fremmede kulturer og etnisiteter. Hvor vi så på hverandre på bakgrunn av vår karakter, oppførsel og verdier. Men det tillater ikke venstresiden. For de ønsker makt og å leve av motsetningene. De ønsker å dydsposere at de er de gode og at det finnes en klassekamp og ulikheter som må kjempes imot.

Slik ødelegger man et helt samfunn.

KONSERVATIV HUMOR PÅ FREDAG: Stand-up show med Owen Benjamin!

Dere kan også følge Owen Benjamin på hans daglige livesendinger her og besøke hans hjemmeside med masse innhold og nettbutikk her.

Hva gjør man når man er over 2 meter høy, har over 140 i IQ og er en klassisk trent pianist, med en Hollywood-karriere? Jo, man kaster selvfølgelig karrieren på havet, blir utestengt fra  Twitter og bygger opp en egen fanbase, med stand-up-turneer og daglige direktesendinger på Youtube med titusenvis av lojale fans.

Owen Benjamin er en pioneer på mange måter og viser at det er mulig å bruke sunn fornuft, logikk og gå sin egen vei, selv etter å ha spist druer og drukket vin med Hollywoods elite.

GJORDE DET MANGE IKKE TØR: Å ha integritet og kunne se sin kone og sitt barn i øynene, var viktigere enn å godta venstresidens hykleri og dobbeltmoral for komikeren og skuespilleren Owen Benjamin. Han gjorde noe mange drømmer om, men ikke tør i Hollywood. Han gikk sin egen vei. (Foto: Owen Benjamin).

Relatert:

«Jeg er fri!» – hør hvordan afroamerikanere befrir seg fra venstresidens plantasje

https://twitter.com/MarkDice/status/1002330177748140032

Svensk skole forbyr elevene å bruke det svenske flagget på skoleavslutning – kan være en «risiko»

Sist uke skrev den svenske dagsavisen Expressen om hvordan kun svenske flagg skulle tillates under skoleavslutningen ved Nacka gymnasium i Stockholm.

Politiske budskap eller flagg andre enn det svenske flagget er ikke tillatt da dette ikke er en politisk tilstelning, skrev skolen i et brev til sine elever.

Les også: Svensk skole forbyr det svenske flagget

Men etter at hovedstrømmedia skrev om saken så fikk skolen kalde føtter. Nå skal også det svenske flagget forbys.

I en epost som Expressen Kultur har fått fra rektor Helen Bejmar, så var den første formuleringen «uheldig» og påpeker at forbudet bare gjelder «elever og under skolens aktiviteter».

Det skoleledelsen har besluttet er å ikke tillate flagg eller faner utenom de som Nacka gymnasium flagger med, heter det å Nacka.se.

Samtidig tydeliggjør Helen Bejmar for Expressen:

Ingen flagg eller vimpler er tillatt, verken svenske eller andre.

Ifølge avisen innebærer dette at svenske flagg ikke «får tas med inn i skolen ved skoleavslutningen i Nacka».

Les også: Nasjonalsang og svensk flagg forbudt ved skoleavslutning

Når skolen aktiviteter er over og avslutningen er overstått, så har skolen ikke lenger noen synspunkter på hvilke flagg som anvendes.

Helen Bejmar mener at det i grunnen handler om et «sikkerhetsspørsmål» da hele 700 personer kommer til å samles i skolens aula. Ifølge rektoren så har flagg blitt synonyme med politiske standpunkt og kan dermed utgjøre en risiko for både elever og besøkere.

Eksakt hvilke politiske budskap som har forekommet på skolen vil hun ikke fortelle om, da hun ikke ønsker å peke ut noen særskilt gruppe.

SVERIGE: Skolevalg «sjokkerte» den rødgrønne alliansen – Sverigedemokraterna fikk 60 prosent

Det ble en svært ukomfortabel stemning blant politikerne fra «syvkløveren» som representerer det mange kaller banan-republikken Sverige etter et skolevalg i Sverige.

Under siste valg valgte nemlig hele syv partier å gå sammen om å danne en «allianse» for å stoppe det nasjonalkonservative Sverigedemokraterna, som stadig bytter på å være Sveriges største eller nest største parti på meningsmålinene.

Nylig holdt holdt en videregående skole, Österänggymnasiet, et skolevalg før riksdagsvalget som venter i høst. Etter at elevene hadde stemt viste det seg at ca. 60 prosent ville stemme på Sverigedemokraterna, mens den såkalte «syvkløver-alliansen» måtte dele på de resterende 40 prosentene.

Av de 262 elevene som stemte, så la hele 149 personer sin stemme på SD. På en annenplass, langt etter, kom Moderaterna med kun 51 stemmer.

Ifølge Kristianstadsbladet skal flere av lokalpolitikerne som var tilstede på skolen ha blitt «sjokkert» da resultatene i skolevalget kom opp på skjermen. Mange av elevene valgte imidlertid å «applaudere» valgseieren til SD.

VANT SKOLEVALG: Sverigedemokraternas partileder Jimmie Åkesson har stor appell blant unge svensker. Det er ikke umulig at han under det kommende eller neste valget kan bli landets nye statsminister. (Foto: Frankie Fouganthin).

Formann i kommunestyret, Anders Tell (Socialdemokraterna), sier til avisen at han er sjokkert over resultatet.

Kom vårt budskap ikke frem, eller hvordan skal man tolke dette?

Kun 11 elever stemte på statsministerpartiet ifølge resultatet.

SD’s representant, Niclas Nilsson, tror at mange elever har fått oppleve innvandringens mange negative sider. Men Lena Holst fra Centerpartiet bortforklarer resultatet med elevene kanskje ble påvirket av «gruppepress».

Les også: Drapsforsøk på Österänggymnasiet – innvandrer knivstukket av andre innvandrere

En elev bekrefter overfor Kristianstadsbladet at «mange» elever helt sikkert kommer til å stemme på SD og at partiet hadde vunnet skolevalget uansett om elevene ble utsatt for «gruppepress», selv om man kanskje ikke på valgdagen ville opplevd et slikt valgskred for SD.

Eleven sier også at en av lærerne før skolevalget skal ha truet sine elever med lavere karakter om de ikke «stemte riktig».

Elevene skal også ha vært misfornøyde med at deres spørsmål ikke ble tatt opp under valgdebatten. Elevene hadde krevd en diskusjon om likestilling og flyktningpolitikk, men disse spørsmålene ble oversett helt av skolen.

MISFORNØYD: Mange elever på skolen var misfornøyde med at skolen og politikerne ikke ville snakke om elevens bekymringer og viktige temaer. (Foto Kristina Wihlborg).

KOMMENTAR: Ett år siden den hjemmeavlede islamske terroren drepte 22 i Manchester

Hvis bilen får motorstopp så reiser man til et verksted og reparerer den. Hvis man blir syk så reiser man til legen og får medisiner. Hvis man har en epidemi i samfunnet så finner man en medisinsk måte å løse problemet på. Og så videre og så videre.

Man bruker sunn fornuft og logikk. Man beskytter og forsvarer det man har kjært.

Men når man opplever at en fremmed og menneskefiendtlig religion har fått gro seg fast i Europa, så gjør man faktisk det motsatte. Man øker antallet tilhengere, man tillater segregering og man straffer de som ønsker å reparere samfunnet. Å gjøre det tryggere.

Les også: EU-leder: «Islam er Europas fremtid»

Bombeangrepet mot Ariana Grande-konserten i Manchester den 22. mai i fjor, hvor 22 uskyldige mennesker ble drept, viser en skremmende utvikling. Istedenfor sinne og krav om handling, så ble angrepet møtt med blomster, teddybjørner og sang. Istedenfor utkastelse av alle radikale muslimer og riving av hver moske, så beskyttet politiet dem fra «hatefulle» angrep fra lokale innbyggere. Istedenfor en samlet kristen nasjon som sa nok er nok, så gikk man hjem og låste døren og håpet at det ville bli bedre imorgen.

VIDEO: Muslim i Tyskland innrømmer på kamera islams virkelige planer for Europa

BLOMSTER, TEDDYBJØRNER OG LYS: Etter terrorangrepet i Manchester i fjor, det siste i en lang rekke, valgte det britiske folk å reagere med kjærlighet, samhold og sang. Hvor mange muslimske terroraksjoner må til før de våkner fra dvalen?

Les også: Britisk intergrasjonssjef: «Muslimer vil aldri integrere seg»

Islam

Islam er en religion som ikke har ett eneste land den praktiseres i som fungerer på noen sivilisatoriske målinger. Som respekterer menneskerettigheter. Som tilbyr religionsfrihet. Som tillater ytringsfrihet og demokrati. Som behandler barn, kvinner og dyr like verdifullt som menn.

Les også: Nobelprisvinner: «Muslimene oversvømmer, okkuperer og ødelegger Europa»

I muslimske land trykker man ikke filosofi, litteratur eller bøker om vitenskap. I muslimske land får ikke kvinner gå på skole eller jobbe sammen med menn. I muslimske land produserer man ikke teater, musikk eller film. I muslimske land produserer man ikke TV’er, kjøleskap, biler eller fly. I muslimske land opplever man ikke at forfattere, vitenskapsmenn eller matematikere får nobelpriser. I muslimske land kan man ikke være sekulær, homofil eller ha ytringsfrihet. I muslimske land… ja, skriv hva du vil, for mest sannsynlig har de det ikke.

VIDEO: Muslimske lærde: «Vi muslimer leser ikke bøker, vi produserer ingenting – hvordan skal vi konkurrere med resten av verden?»

Allikevel er islam velkommen i Europa. Og vurderes likt med vår egen kristendom og historiske kulturelle arv av våre myndigheter og media.

Islam er en radikal politisk bevegelse forkledd som religion. Bevisene finnes der i over 50 land i verden hvor islam enten er den offisielle religionen og styreformen, eller hvor muslimer kontrollerer samfunnet.

VIDEO: Imam: «Islam vil aldri bli reformert» – se videoen som sjokkerer Vesten

Like mye som vi har kastet nasjonalsosialismen og kommunismen på historiens skraphaug, bør også islam følge etter. Så lenge muslimene nekter å reformere sin religion, slik kristne gjorde med Det nye testamentet og idag er en åpen og inkluderende religion i Vesten.

Politikere og statsledere i Vesten gjør imidlertid det motsatte av det all fornuft og sunn logikk tilsier. De vil ha mer islam. De vil ha flere muslimer. De vil ha flere moskeer. De vil ha flere offentlige bønnerop. De vil dra våre opplyste og trygge samfunn tilbake til år 600 i Midtøsten.

Les også: Verdenskjent forfatter: Vi kan ikke si at terroren ikke har noe med islam å gjøre

Det er ikke et sted noen av dagens europeiske innbyggere ønsker å tilbringe tid i. Og de muslimene som kommer hit til Vesten vil ikke bli som deg og meg. De vil ikke kaste av seg religion, skikker, kultur eller livsstil. Tvertimot vil de etablere sitt hjemland her hos oss. De beholder sin religion, de bygger sine moskeer, de gifter bort sine barn blant sine egne og de følger sharia-loven. De segregerer seg med vilje. Fordi deres hellige bok krever det.

Finnes det snille og gode muslimer? Ja. Men deres religion og imamer forbyr dem all kontakt og interaksjon med ikke-muslimer som kan svekke deres tro. Slikt blir det dårlig integrering av.

Les mer: Tysk polititopp: Å leve med terrortrusler er «den nye normalen» i Europa

Det betyr i praksis at de ikke ønsker å bli endel av det nye og moderne Europa med romfart, vitenskap og personlig frihet. De vil etablere Midtøstens støvete religion og menneskefiendtlige samfunn her hos oss. Og de er på god vei, godt hjulpet av femtekolonister blant våre egne.

Det vi får som resultat er en europeisk borgerkrig og forsøk på innføring av kalifatet som våre forfedre slåss og kriget mot. Datidens konger og statsledere så faren og stoppet Kara Mustafas muslimske styrker ved Wien i 1683, da Det tysk-romerske riket og det Det polsk-litauske samveldet under kong Jan III Sobieski, slo den osmanske armeen som hadde beleiret den østerrikske hovedstaden.

Tilbake på slagmarken lå 5.000 europeiske soldater hvis blod ga oss den friheten og velstanden vi har i dag. 150.000 muslimske soldater, hvorav 15.000 døde, måtte reise hjem.

Les også: Muslimsk borgermester i London: «Terrorangrep er endel av det å bo i byen»

REDDET EUROPA: Et samlet kristent Europa slo tilbake de muslimske osmanske styrkene og reddet vårt kontinent fra en permanent mørketid. (Maleri, Vienna Battle, Badisches Landesmuseum).

Les også: Dansk kjendis-imam: «Utro kvinner skal steines, barn skal slås og frafalne skal drepes»

Historieløsheten til dagens statsledere og politikere (godt hjulpet av media) er av episke proporsjoner. Dumskap så dyp at den knapt kan forstås.

Idag er islam ikke bare ved våre murer, men innenfor, sluppet inn av forrædere av Europa og Vesten. Av Merkel, Blair og Brundtland. Muslimske soldater av kalifatet begår årlig drap på europeere. På gater og torg. På skoler og kjøpesentre. På konserter og avisredaksjoner. Tilbake ligger tusenvis av døde og skadde kropper. Menn, kvinner og barn.

Les også: Svensk kommune tillater islamske bønnerop fra minaret med 110 decibels styrke

Angrepene hylles og prises i muslimenes hjemland. I Europa har Stockholm-syndromet slått til for fullt. Ingen terrorangrep eller sadistisk handling virker å vekke verken nasjon eller folk. Og ingen moderat islamsk kraft finnes for å stoppe det eller snu kalifatets gjenreising og nye angrep på våre demokratier og kristne verdier. Et Europa som har avkristnet seg selv og lagt seg på ryggen klar for dødsstøtet.

Hvilken konge skal komme til vår unnsetning denne gang?

Relatert:

Italiensk parti ønsker å utvise 500.000 ulovlige innvandrere

500.000 ulovlige migranter skal ut av landet innen fem år hvis Lega Nord vinner valget, inkludert 100.000 det første året, sa talsmannen i mars.

Parlamentsvalget gikk bra for Lega Nord, som sammen med det høyrepopulistiske «Femstjernersbevegelsen», Forza Italia og Fratelli d’Italia tilsammen fikk rundt 70 prosent av stemmene. Lega Nord gikk mest frem med hele 13.59 prosentpoeng til 17.69, et enormt byks blant velgerne.

Les også: Italiensk jente (18) drept og kuttet opp i biter – ulovlig asylsøker fra Nigeria arrestert

Les også: De spiste hjertet hennes – nigeriansk mafia koloniserer Italia

Det venstreorienterte demokratiske partiet var den største taperen med kun 18.9 prosent av stemmene, en tilbakegang på 6.5 prosent.

Nå er det bare å se om man kan gjøre alvor av lovnadene til det italienske folket.

Les mer: Sjokkrapport: Italia tok imot nesten 200.000 migranter i 2016

Les også: FN-rapport: Færre enn TRE PROSENT av migrantene som ankom Italia ble klassifisert som flyktninger

Repatrieringen av de ulovlige innvandrerne vil også stanse all fremmedhat og rasisme som påstås eksisterer i landet.

Den eneste vaksinen til rasismen er å kontrollere og regulere innvandring. Det er millioner av italienere som befinner seg i en vanskelig økonomisk situasjon. Italienere er ikke rasister, men ukontrollert innvandring bidrar til en negativ utvikling i samfunnet. Vi ønsker å forhindre dette, sa Matteo Salvini.

Les også: Oppfordrer muslimer i Italia til å stemme sentrum-venstre

Les også: Asylsøkere arrestert etter den brutale gjengvoldtekten av turistpar i Italia

Italia har store problemer med å ta vare på og kontrollere de enorme mengdene med ulovlige innvandrere som oppholder seg i de store byene. I hovedstaden alene skal det være anslagsvis 180.000(!) asylsøkere uten lovlig opphold. Disse livnærer seg på frivillige organisasjoners hjelp, prostitusjon, narkotikasalg, tyveri, menneskesmugling og ulovlig arbeide der de kan finne det.

Les også: Demonstrasjoner i Italia – men media i Vesten er helt stille

Les også: Kraftige protester i Italia etter innvandrerkriminalitet

I tillegg til den ekstremt høye innvandringen sliter Italia med svært høy gjeld (fjerde mest i verden), den fjerde høyeste arbeidsledigheten i EU, svært høy arbeidsledighet blant unge (20 prosent) og antallet mennesker i Italia som lever under det som omtales som «ekstrem fattigdom» har kommet opp i 12 prosent.

Les også: Pensjonert italiensk ektepar voldtatt og drept av afrikansk flyktning

VIDEO: Kvinnelig italiensk journalist angrepet på direkte-TV av asylsøkere

Se videoen øverst for en inngående analyse om situasjonen i landet og omtale av Matteo Salvini.

STOPP INVASJONEN: Lega Nord-klistremerker kan ses på en offentlig holdeplass i hovedstaden, Roma. (Foto: Frieord.no).

Les også: Asylsøkere i Italia krever merkeklær: «Vi vil ha Armani og Hugo Boss»

Les også: Afrikansk asylsøker ramponerte fire kirker i Italia

VIDEO: Migranter river ned stort juletre i Italia