Kommentar

KOMMENTAR: Ett år siden den hjemmeavlede islamske terroren drepte 22 i Manchester

mai 22, 2018 Alexander Halvorsen

Når vil være politikere lære? Eller er det hele rett og slett ønsket? Gang på gang opplever Vesten bomberangrep, maskingeværild mot menneskemengder og lastebiler med radikale jihadister bak rattet som kjører over kvinner og barn på hovedgater. Men ingen politikk endres. Islam forbys ikke. Muslimer utvises ikke fra Europa. Faktisk skjer det motsatte. Europeere arresteres og fengsles for «rasisme» hvis de kritiserer islam og dørene til våre nasjoner åpnes ytterligere av våre politikere. Hvorfor?

Utenriks

Italiensk parti ønsker å utvise 500.000 ulovlige innvandrere

mai 16, 2018 Redaksjonen

EU-parlamentarikeren Matteo Salvini fra Lega Nord har uttalt at han ønsker å utvise rundt en halv million innvandrere som oppholder seg ulovlig i Italia. Dette er mennesker som begår alvorlige kriminelle handlinger, bryter lover og misbruker velferdssystemet i landet på bekostning av den italienske urbefolkningen. Repatrieringen skal foregå i samarbeid med nordafrikanske land.

Dagens bilde

DAGENS BILDE: Hetsen som aldri tar slutt

mai 11, 2018 Redaksjonen

Den stadige og evige personhetsen og angrepet på tidligere integreringsminister Sylvi Listhaug tar ikke slutt. Selv ikke etter at hun gikk over til en annen stilling gir politikere, medier og kjendiser seg med å publisere angrep i aviser og på sosiale medier.

Utenriks

Betydelig andel av briter mener multikulturalisme har feilet

april 15, 2018 Redaksjonen

50 år etter den verdenskjente «elver av blod»-talen til politikeren Enoch Powell, så kommer det frem at en betydelig minoritet av briter mener at multikulturalismen har feilet og at ulike etnisiteter og religioner stort sett lever separate liv. En undersøkelse gjort av den venstreekstreme og antifascistiske gruppen «Hope Not Hate» fant at 43 prosent av de spurte mente at forholdet mellom samfunnsgrupper vil fortsette å brytes ned de neste årene. Bare 14 prosent tror at ting blir bedre. En Gallup-undersøkelse fant at 74 prosent var enige i innholdet i Enoch Powell-talen fra 1968, der politikeren forutså en svært dyster fremtid i et multikulturelt samfunn.

Utenriks

Politimenn, jurister og leger på riksdagslisten til nytt innvandringskritisk parti i Sverige

april 10, 2018 Redaksjonen

Alternativ för Sverige, det nye partiet som har en svært sterk nasjonalistisk og konservativ profil, presenterte i går sin riksdagsliste. På den befinner det seg 50 kandidater fra hele landet, skriver man i en pressemelding. Ifølge partiet kan hvem som helst få en mulighet å kandidere for partiet, noe som er unikt i svensk politikk. Blant de 50 kandidatene finner man tre leger, to jurister, en politimann, to yrkesmilitære, samt flere økonomer og ingeniører. Og en prest.

Politikk

Populær duo sensurert av sosial nettgigant – «Farlige for Facebook-samfunnet»

april 9, 2018 Redaksjonen

Diamond and Silk er en populær duo på Youtube og Facebook med titalls millioner seere. De to damene har skarpe og intelligente kommentarer om det som skjer i USA, og formidler det med humor og glimt i øyet. De er også Trump-supportere. Nå har imidlertid Facebook bestemt seg for at de to sorte damene er for farlige for deres plattform og har innført strenge sensurregler for innholdet deres. Det har ført til at de to ble intervjuet av Fox News.

Dagens bilde

DAGENS BILDE: Sylvi Listhaug som Joan d’Arc

april 5, 2018 Redaksjonen

En leser har sendt oss dette bildet/maleriet med Sylvi Listhaug som er basert på den franske heltinnen Joan d’Arc. D’Arc er en helgen i den katolske kirken og ledet Frankrike mot England i hundreårskrigen, før hun ble brent på bålet i 1431 anklaget for hekseri og for å ha båret herreklær.

Politiet på Twitter

Skyting her og skyting der – mandag morgen i Oslo

mars 12, 2018 Redaksjonen

Politiet i hovedstaden vår måtte rykke ut til tettstedet Lambertseter på Oslo syd der det rett etter midnatt ble rapportert om skyting. Noen timer senere kom en ny melding om skyting inn til sentralen. Denne gang i det svært innvandrertette boligområdet Bjørndal ved Holmlia. Der fant politiet en mann som var alvorlig skutt. Politiet skal holde en pressekonferanse om hendelsene i løpet av dagen.

Politikk

50 prosent! – Trump over den magiske grensen igjen – betydelig mer populær enn Obama

februar 23, 2018 Redaksjonen

Rasmussen rapporterer at president Trump nådde hele 50 prosent godkjenning av amerikanske velgere i dag. Det er det høyeste tallet siden juni 2017. Og det er også fem prosent høyere enn tidligere president Barack Obama på den samme tiden i hans presidentperiode. Tallene står i sterk kontrast til venstreorienterte medier som stadig angriper Trump daglig, men derimot hyllet Obama på den samme tiden.

Politikk

Trumps tale til kongressen var en enorm suksess – 75 prosent av seerne positive

januar 31, 2018 Redaksjonen

President Trumps første «State of the Union» tale til den amerikanske kongressen har blitt erklært historisk sterk. Enorm opptur for økonomien. Skattesenking. Rekordlav arbeidsledighet for sorte amerikanere og kvinner. Og nasjonal og internasjonal optimisme for landets framtid. Samtidig viste demokratene at de er mer opptatt av makt og intriger enn hva som er best for nasjonen gjennom regelrett infantil oppførsel ved å nekte å reise seg for presidenten, samt under selveste nasjonalsangen.

Debatt

Venstresiden – den forsmådde eks-kjæresten

januar 28, 2018 Alexander Halvorsen

Nylig kom en tanke inn hos undertegnede etter å ha sett arrangementet «En kveld for frihet» avholdt i USA denne uken. En av paneldeltakerne omtalte dagens media og venstresiden som en forsmådd eks-kjæreste. Og sjelden har vel en betegnelse passet bedre.

Dagens bilde

DAGENS BILDE: Norge – den siste sovjetstat

desember 29, 2017 Alexander Halvorsen

Norske politikere er ikke viden kjente for å være pådrivere for en enklere og bedre hverdag for den vanlige nordmann. Avgifter på absolutt alt, inkludert livsnødvendige varer som mat. Dobbel beskatning av hus og arv. Reguleringer som kveler bedrifter og innovasjon hører også med. Her er to overskrifter fra den samme avisen, publisert den samme dagen, som viser et lite innblikk i galskapen.

Kommentar

Jeg orker ikke mer!

desember 18, 2017 Alexander Halvorsen

Gruppevoldtekter, overfallsvoldtekter på gaten, brutale og voldelige hjemmeinvasjoner, barn som ranes, mishandles og drepes på skoler. Og det siste, ryktet om at en 17-årig jente som ble gruppevoldtatt i Malmø skal ha fått tennvæske sprutet på underlivet etter voldtekten – og så ble satt fyr på!