Tagged: politiet

Follopolitiet til innbyggerne: «Hjelp oss å bli kvitt britiske asfaltarbeidere»

Såkalte "Irish travellers" har igjen begynt å røre på seg i Norge nå som vinteren har gitt seg. På tre dager har Follo-politiet fått ikke mindre enn åtte henvendelser om huseiere som hadde fått besøk og tilbud om asfaltlegging. Nå ber politiet om hjelp. Det er som regel fattige og utnyttede britiske eller østeuropeiske menn som har blitt underlagt slavelignende forhold av de irske klanene, som utfører det ulovlige arbeidet. Bakmennene tjener så mye som rundt 100 millioner kroner i året på svindelen.

OSLO: To bensinstasjoner ranet – pistoler brukt mot personalet

Denne uken opplevde politiet to ran av bensinstasjoner. På onsdag ble Esso på Kalbakken ranet av en enslig raner. Gjerningsmannen skal ha hatt på seg bakalava, briller og boblejakke, samt mørke joggesko. Ranspersonen slapp unna. På torsdag ble Esso på Ellingsrud ranet. Denne gangen av to personer med hver sin pistol. Personalet skal ikke ha blitt fysisk skadet. Her skal politiet etter en større aksjon ha klart å pågripe ransmennene. Politiet har valgt å ikke omtale ransmennenes nasjonale identitet ved noen av ranene.

VIDEO: Innvandrere i Oslo: «Vi nærmer oss Malmø-tilstander»

Politikere og myndigheter har i snart 40 år radbrukket Oslo på kryss og tvers med masseinnvandring og mislykkede politiske fantasier om det flerkulturelle paradiset. Nå viser det seg at realiteten er ghettofisering, opptøyer, narkotikaproblemer, kriminelle gjenger og våpen som flyter fritt.

Politifolk i Praha demonstrerte i sympati med svensk politimann

På denne tiden i fjor stilte mer enn fem hundre tsjekkere opp foran den norske ambassaden for å demonstrere mot det norske barnevernets håndtering av en tsjekkisk statsborger. I går kveld var det den svenske ambassadøren som kunne kikke ut av vinduet i sin ambassade og se sinte tsjekkiske demonstranter.

PARIS I FLAMMER: Turister advart å holde seg borte (video- og bildeserie)

Den koreanske ambassaden i Paris har gått ut med en offisiell advarsel til sine borgere etter at en buss med koreanske turister ble brutalt angrepet og ranet. Angrepet skjedde etter at turistene hadde besøkt Eiffeltårnet og var på vei hjem til hotellet. Ifølge franske medier skal fem større områder i hovedstaden nå være under angrep fra arabiske og afrikanske gjenger.

DET NYE OSLO: Mann slått i hodet med slagvåpen under gateran på Mortensrud

En person skal ha blitt slått i hodet med et slagvåpen og ranet av flere personer på Mortensrud i Oslo i kveld. Mannen måtte ha tilsyn av ambulanse og politiet informerer om at de søker etter ranerne. Mortensrud er et boligområde hvor etniske nordmenn er i minoritet. Den lokale skolen har mindre enn tre prosent etnisk norske elever.

Mørkhudet mann nektet å betale for tur – slo til taxisjåfør i Sandnes

En taxisjåfør skal ha blitt slått til etter en tur i Sandnes i natt. Ifølge politiet skal en 1.90 høy mann med bart og skjegg ha nektet å betale for turen. Da sjåføren kom ut for å snakke med passasjeren skal det ha ført til vold. Det skal også ha vært en jente sammen med den mørkhudede mannen. Taxisjåføren skal ha blitt "lettere" skadet og forholdet er anmeldt.

Vitne: Det var en ikke-norsk gjeng som angrep dørvaktene på Tonga Bar i Bergen

Sist fredag helg var et det svært voldsomt bråk utenfor Tonga Bar i Bergen sentrum da ungdommer bevæpnet med kniv angrep dørvaktene. Tilsammen skal det ha vært opptil 20 personer til slutt som gikk til angrep. – Jeg har aldri vært med på noe lignende. Når det er kniv med i bildet, sier det seg selv at det er svært alvorlig, sier en av de ansatte i vekterfirmaet PSS Securitas. Lokalavisene i Bergen har vært nøye på å ikke omtale gjengens etniske bakgrunn, men en person som sier han var vitne til hendelsen forteller at det dreier seg om en ikke-etnisk norsk gjeng.

DET NYE OSLO: Afrikaner ranet kiosk med kniv – forsvant sporløst

En kiosk på Tullinløkka i Oslo sentrum skal ha blitt ranet i 03-tiden i natt. Ifølge politiet leter man etter en afrikansk mann, ca. 170 cm. høy, med svart krøllete hår, mørke jeans, mørk hettegenser og tynn mørk jakke. Afrikaneren skal ha truet den ansatte med en kniv og fått med seg et ukjent beløp med kontanter. Politiet lette etter mannen uten resultat.

PST: Muslimer utgjør den største trusselen i Norge i 2017

PST (Politiets sikkerhetstjeneste) har laget sin ferske trusselvurdering for 2017. I den er de samme gruppene som har vært nevnt de siste årene. Muslimer er fremdeles den største trusselen mot rikets sikkerhet. Fulgt av høyre- og venstreekstreme. Det nye fokuset i år er på Russland og deres muligheter for å påvirke det norske valget. Ifølge PST skal Russland ha tre etterretningstjenester i Norge som bedriver politisk etterretning.

DAGENS VIDEO: Venstreekstremister får smake egen medisin av politiet

Venstreekstremister og kommunister som demonstrerte og blokkert trafikken i Portland, Oregon, fikk uventet motstand fra politiet. Trumps innsettelse har vist seg å sørge for mer resolusjon fra ordensmakten overfor maskerte yrkesdemonstranter. Der de før kunne knuse og herje fritt, får de nå muligens 10 år lange dommer etter opptøyene i Washington D.C. på fredagen før Trumps innsettelse. Denne gangen får demonstrantene beskjed om at det å forstyrre lovlydige og vanlige mennesker ikke aksepteres.

Premier League: Muslimsk fotballspiller med rasistisk hets mot kvinne på flyplass

Den muslimske fotballspilleren Granit Xhaka er innblandet i et rasismebråk etter å ha ropt "Din jævla hvite tispe" til en hvit kvinnelig ansatt på Heathrow flyplass på mandag. Arsenal-spilleren med kosovo-albansk bakgrunn måtte i politiavhør etter hendelsen. Norske medier omtalte hendelsen men utelot at Xhaka er muslim og det kvinnelige offeret er ikke-muslimsk og hvit.

DET NYE OSLO: To jenter ranet med kniv av seks pakistanere på Stovner

To jenter som befant seg på Stovner i Oslo skal ha blitt knivranet av en større gruppe på opptil seks pakistanske menn på fredag. Gjerningspersonene skal ha blant annet ha vært kledd i svarte jakker og enkelte av dem skal ha hatt på finlandshette. De beskrives av ransofrene som pakistanere, høyere enn 170 cm og minst en av dem skal ha hatt en kniv som ble brukt mot de to jentene.

TERROR I SPANIA: Mann skriker «Allahu Akbar» og åpner ild i supermarked

En bevæpnet mann skal ha skreket "Allahu Akbar" og begynt å skyte inne i et supermarked i Ourense-regionen nordvest i landet. Mannen skal også ha båret på bensin og våpenkrutt. Flere handlende skal ha vært i butikken, men ingen skal ha blitt drept. Mannen skal ha en historie med psykiske problemer og bor ved siden av supermarkedet. En ansatt bekrefter at mannen kom inn i butikken og ropte ut arabiske fraser før han begynte å skyte. Mannen skjøt også mot politiet med våpenet sitt. Hele situasjonen ble avverget av at mannen gikk tom for ammunisjon.