VIDEO: Overfallet som sjokkerer Frankrike – gutt (17) blir slått helseløs av gjeng i ikke-gå sone i Paris

Gjerningsmennene var bevæpnet med stokker, krykker og metallkuler. Gutten måtte sy 67 sting i hodet etter overfallet.

Under angrepet forsøkte 17-åringen å gjemme seg under en bil, men blir etterhvert dratt ut av den rasende mobben og brutalt mishandlet.

Overfallet ble filmet av et vitne som bor i nærliggende blokk og politiet ser på hendelsen som drapsforsøk. Tre personer har blitt pågrepet. Motivet for drapsforsøket skal være en pågående krangel mellom to rivaliserende ikke-etnisk franske gjenger.

Området der overfallet skjedde har en svært sterk overvekt av beboere med ikke-vestlig bakgrunn og har opplevd opptøyer så sent som i fjor.

I dag vil det bli holdet en demonstrasjon i boligområdet for «fred og forståelse» mellom ungdommene.

VIDEO: Britisk journalist besøker Polen: «Her kan kvinner gå trygt på gatene»

DET NYE EUROPA: Fransk kvinne banket opp av afghanske flyktninger «fordi hun gikk lettkledd»

En 33-årig fransk kvinne ble alvorlig mishandlet av to afghanske asyløskere sist uke kan det franske nettstedet Valeurs Actuelles fortelle.

Hendelsen fant sted på et tog på vei ut av hovedstaden Paris i 22-tiden. Mennene sjikanerte og uttalte skjellsord mot kvinnen ettersom hun ikke var tildekket tilstrekkelig nok etter deres ønske.

Les også: Frankrike – Ung kvinne med shorts kalt hore og spyttet på av muslimske kvinner

Les også: Fransk president: «Det er vår skyld at innvandrerne dreper oss, voldtar våre kvinner og brenner ned våre byer»

VIDEO: Muslim angrep svensk småbarnsmor på T-banen – skrøt av angrepet

Angrepet som fant sted den 23. mai startet med verbale overgrep hvor de afghanske mennene skjelte ut kvinnen for å «vise for mye hud» på overkroppen. Etter at toget stoppet på stasjonen i byen Dijon tvang de muslimske mennene kvinnen ut av toget. Der ble kvinnen sparket og slått til hun falt til bakken.

De to afghanske asylsøkerne som er 19 og 23 år gamle, ble arrestert på togstasjonen og vil måtte møte i retten for volden mot kvinnen. Begge mennene lever i Dole i Jura-regionen vest i landet, ikke langt fra grensen mot Sveits.

VIDEO: Paris: 16 år gammel jente kalt hore og slått bevisstløs fordi hun gikk med kjole

Les også: Skrek «Allahu Akbar» og skar over halsen på to kvinner på togstasjon i Marseille

Les også: Fransk mor og hennes tre døtre knivstukket på feriested – muslimsk mann arrestert

DIJON: Kvinnen ble hetset og utsatt for sjikane på toget fra Paris til Dijon, hvor hun ble tvunget ut og mishandlet med spark og slag av de to afghanske flyktningene. (Foto: Google maps).

Les også: Tyskland: Katharina (35) brutalt mishandlet og befølt av afrikansk gjeng på togstasjon

Les mer: Kvinne overfalt og ranet av asylsøkere på togstasjon i Østerrike – fikk beskjed av politiet om å farge håret mørkt

I kommentarfeltet i franske aviser som skriver om saken er folk fortvilet og sinte.

– Umiddelbar utvisning! Kan vi forestille oss en slik scene i Afghanistan, der kristne angrep en muslimsk kvinne i burka? Selv i Frankrike er en slik hendelse utenkelig og ville startet opptøyer umidderlbart. Hvordan de våger å angripe en kvinne her vårt land på sier mye om straffefriheten de er sikre på og om deres påståtte moralske overlegenhet over vårt lands lover.

 – Jeg tør ikke forestille meg det motsatte, en kristen franskmann som oppfører seg på samme måte i Kabul mot en kvinne i burka.

– Ingen på toget valgte å hjelpe kvinnen. Disse kan gjøre hva de vil, de vet at franskmenn er underdanige.

 – Var det ingen «hvite» menn på toget? Hvem er de mest feige? De som venter på en revolusjon må vente lenge!

 – Hele verdens avskum kommer til Frankrike. Våre korrupte politikere bryr seg kun om penger og luksusliv. De er medskyldige i denne utviklingen.

 – Våre byer er ikke lenger steder med frihet

Les også: Britisk avis: Paris er et post-apokalyptisk helvete fylt med urin og søppel

Les også: Londons muslimske borgermester forbyr reklamer med lettkledde kvinner på offentlige plasser

Tsjetsjensk flyktning amok med kniv i Paris – en drept – fire skadet – skrek «Allahu Akbar»

Den 20-årige muslimske flyktningen Khamzat Asinov gikk igår til angrep på uskyldige mennesker i det historiske Opera-distriktet i sentrum av Paris.

En 29 år gammel mann skal ha blitt stukket ihjel på gaten og minst fire andre skal ha blitt skadet. Angrepet skal ha skjedd midt i et svært befolket område med mye mennesker og turister.

SKADET: Et av ofrene ligger skadet på gaten etter angrepet i går i Paris.

Asinov skal ha vært på franske myndigheters terror-liste. Han kom med familien sin til landet på begynnelsen av 2000-tallet og fikk innvilget asyl.

Det bor over 30.000 tsjetsjenere i Frankrike.

Da politiet ankom plassen der Asimov hadde utført terrorangrepet nektet den muslimske terroristen å overgi seg og ble skutt og drept.

Den muslimske gruppen IS har etter angrepet påtatt seg ansvaret for terrorangrepet.

Jihadister har drept over 245 mennesker i Frankrike siden angrepet på Charlie Hebdo-redaksjonen i 2015.

 

Frankrike: Overfall av skolebarn, trusler og rasistisk graffiti – etnisk rensning av jøder

Graffiti på eiendommer eid av jødiske familier advarer eierne om at de burde «rømme umiddelbart» hvis de vil holde seg i live. «Problemet er at dagens antisemittisme i Frankrike kommer fra folk av muslimsk tro eller kultur,» sier tidligere statsminister Manuel Valls.

Loverer som i utgangspunktet hadde til hensikt å straffe antisemittiske trusler, brukes nå til å straffe dem som tar avstand fra truslene. En ny utgave av en lærebok for skolens 8. klasse historieutdanning sier at i Frankrike er det forbudt å kritisere islam.

Les også: Frankrike – jødene flytter ut, muslimene flytter inn

Les også: Jødisk par i Frankrike voldtatt av afrikanere

De franske jødene som kan forlate landet, gjør det. De fleste flytter så raskt at det kan sammenlignes med en flukt; Mange jødiske familier selger sine hjem under markedsprisen. Jødiske kvartaler som en gang blomstret er nå utryddet, skriver den amerikanske tenketanken.

Noen eksempler:

Fredag, 12. januar 2018. Sarcelles. En kommune i de nordlige forstedene til Paris. En 15 år gammel jente kommer hjem fra videregående skole. Hun bærer et kjede med en Davidstjerne og har en jødisk skoleuniform. En mann angriper henne med en kniv, kutter henne i ansiktet og løper bort.

Les også: Frankrike: Eldre jødisk kvinne torturert og drept av muslimsk mann – politiet hysjet ned drapet

Les også: Muslimer ramponert jødisk bydel i Paris

29. januar, igjen i Sarcelles, blir en 8 år gammel gutt med en jødisk kippah sparket og slått av to tenåringer.

Ett år tidligere, i februar 2017, ble to unge jøder som bar Kippah angrepet med stokker og metallstenger i Bondy. En av jødene ble kuttet i fingrene med en sag.

Før det ble en jødisk lærer i Marseille angrepet av en videregående student som sa at han ville «hogge en jøde». Læreren hadde en Torah som han beskyttet seg med. Han overlevde, men ble alvorlig skadet.

Les også: Britisk avis: Paris er et post-apokalyptisk helvete fylt med urin og søppel

To nye terrorangrep stoppet i Frankrike hittil i 2018

Den franske ministeren Gerald Collomb sier til CNews TV at et angrep var planlagt mot et stort idrettssenter, og det andre mot franske soldater. Han sier ifølge telegrambyrået Associated Press at flere mistenkte i saken er blitt arrestert og fengslet. De var kjent av myndighetene som radikaliserte, sier han.

Den franske regjeringen offentliggjorde nylig et omfattende nytt program for å motvirke radikalisering.

Planen består av 60 tiltak, og legger vekt på forebygging, spesielt rettet mot å fange opp faresignaler i samfunnet, skriver AP.

Flere franskmenn drept av muslimer i Frankrike enn i Afghanistan

De franske tapene i Afghanistan kom i løpet av over et tiår med utplassering i et av de farligste islamske områdene i verden. De franske tapene i Frankrike kom på mindre enn to år.

Det er noe veldig galt når Afghanistan er tryggere enn Paris, mener Daniel Greenfeld i sin artikkel som blant annet er gjengitt av Breaking Israel News. Han siterer den franske innenriksministeren Gerard Collomb: «Frankrike er i en tilstand av krig».

Les også: Sjokkstudie: 90.000 kristne drept i 2016 – en hvert 6. minutt

Les også: Nytt terrorangrep i Paris: Tre politimenn skutt – en drept

Det er ikke bare retorikk, mener han. «Bomber dukker opp i en vakker parisisk forstad. To unge kvinner slaktes på en togstasjon. Og det er bare en uke i en islamsk tredje verdenskrig som kjempes i Frankrike,» skriver han, og minner om november-angrepene i 2015 som drepte 130 mennesker og såret ytterligere mer enn 400 og lastebil angrepet i Nice i fjor som drepte 86 og såret 458. Det viser at krigen er reell.

Les også: Muslimsk terrorangrep i Nice – 86 drept – 458 skadet – muslim kjørte lastebil inn i folkemengde

Les også: Islamsk terrorgruppe før valgkampen: «Gjør din plikt som muslim og drep dem!»

SMÅBARN DREPT: De muslimske rasistene og terroristene dreper både kvinner og barn. Selv ikke bilder av livløse små barn, med dukkene sine på asfalten, fikk franskmenn til å stenge grensene og forby islam.

10.000 franske soldater ble plassert i gatene i deres eget land i Operation Sentinelle etter angrepene mot Charlie Hebdo og et Kosher-supermarked i 2015. Tusenvis av franske soldater patruljerer, vokter og beskytter franske byer som har blitt farligere enn Afghanistan. Greenfeld viser til at dobbelt så mange soldater deltok i Operation Sentinelle enn det antallet soldater Frankrike har hatt i Afghanistan. Og franske dødsfall i den islamske krigen hjemme har vært langt høyere enn de var i Afghanistan.

Les også: Prest fikk halsen skåret over i terrorangrep mot kirke i Frankrike

Les også: Skrek «Allahu Akbar» og skar over halsen på to kvinner på togstasjon i Marseille

Da franskmennene intervenerte for å stoppe islamistiske overtakelse av Mali, led de en håndfull tap. De 4000 franske soldatene kom ut av Operation Serval med 9 tap og Operation Barkhane utgjorde 5 døde. Under den andre Gulfkrigen døde 9 franske soldater. «Det er mye tryggere å være en fransk soldat som bekjemper al-Qaida i et muslimsk land enn en parisisk sivil til en konsert i sin egen by,» er Greenfelds konklusjon. Frankrike er i krig. Derfor er det soldater i gatene.

Les også: Muslimske gjenger skjøt og angrep kristne flyktninger i fransk flyktningleir

Les også: Fransk mor og hennes tre døtre knivstukket på feriested – muslimsk mann arrestert

Les også: Paris skremt av muslimsk terror – setter opp skuddsikkert glass rundt Eiffel-tårnet

Relatert:

Konservativ politikk mer populær i Europa – 47 prosent til PiS i Polen

Det polske nasjonalkonservative partiet PiS (Rett og rettferd) har aldri hatt en større oppslutning enn i dag. Over 47 prosent, nesten halvparten av velgerne i Polen, sier de støtter partiet.

Partiet har stengt grensene for islamsk terrorisme, velferdsflyktninger som ikke ønsker å jobbe og innført en mer familievennlig politikk. Landet nyter en historisk lav arbeidsledighet, stadige nyinvesteringer fra utenlandske selskap og en innvandring fra blant annet Ukraina, hvor mennesker kommer for å jobbe og integrere seg.

Denne kombinasjonen har nå sørget for at et rekordantall polske innbyggere har gitt sin tillit til partiet. Partiledelsen har også stått imot press fra EU og sentralstyret i Brussel, som har ønsket at Polen skal ta imot tusenvis av ikke-integrerbare og potensielle terrorister fra muslimske land. Man har også vist at man ønsker å reformere den gamle kommunistiske politikken som førte til at en liten elite tok til seg makt, penger og kontroll over blant annet landets rettsvesen.

ØNSKER STRENGE POLITIKERE: Dr. Ryszard Żółtaniecki uttalte i går til den polske TV-kanalen TVP at mennesker ønsker strenge og rettferdige politikere. Dette skal ifølge diplomaten være årsaken til at det nasjonalkonservative partiet PiS nå nærmer seg 50 prosent av stemmene i Polen. (Skjermbilde/Polsk TV).

En lignende fremgang kan man også se i nabolandene Ungarn, Tsjekkia og Slovakia. Men det er ikke bare i Sentral- og Øst-Europa at en konservativ og eurokulturell politikk nå etablerer seg.

I land som Østerrike, Sveits, Tyskland, Frankrike, Storbritannia og Nederland har eurokulturelle partier fått en stor oppsving de siste årene. Venstresidens destruksjon av kjernefamilien, samt åpne-grenser politikk som har ført til at tusenvis av mennesker har blitt utsatt for islamisme og muslimsk terrorisme, fører nå til at nasjonalkonservative partier, selv nystartede, nå ligger tett opptil og i enkelte tilfeller foran de sosialistiske og venstreorienterte partiene.

De store mediehusene forsøker febrilsk å hjelpe sine ideologiske brødre og søstre i de ulike regjeringene og partiene, men vanlige arbeidere på gater og torg i Europa har fått nok og stemmer nå inn det ene konservative partiet etter det andre til makten i sine respektive land.

Det har nok ikke gått den vanlige franskmann hus forbi at et besøk til byer som Budapest, Praha eller Warszawa, gir et innblikk i en fortid han eller hun nok gjerne skulle hatt tilbake i sitt eget land og kun husker fra sin barndom. Og den jevne sentral- og østeuropeer som besøker Paris, London og Berlin har nok heller ingen ønsker om å omgjøre sine byer til slumområder fulle av graffiti, uteliggere, afrikanske gjenger eller moskeér som signaliserer fredagsbønn gjennom 30 meter høye minareter på full styrke.

VG-JOURNALIST: Nora Thorp Bjørnstad mener at navnkalling og demonisering er den beste måten å formidle dagens politiske situasjon i Europa. (Skjermbilde/VG).

I VG i dag bruker Europa-korrespondent, Nora Thorp Bjørnstad, et rikt utvalg av ord for å demonisere de konservative politikerne og skremme norske lesere til å fortsatt holde fast ved det utopiske flerkulturelle samfunnet.

Her er noen av ordene Bjørnstad mente var viktig for norske lesere å få med seg i sin reportasje fra det østerrikske valget:

«Immigrasjonsfiendtlige», «høyrepopulisme», «glattkjemmet», «ytre høyre», «langt ute på ytre høyresiden», «ytterst på høyresiden», «helt ytterst på høyresiden», «ytre-høyrepopulistene», «nynazist», «nynazistisk bakgrunn», «nazi-parti».

Sånn, nå kan leseren gjøre seg opp en upartisk og objektiv mening om valget.

Bjørnstad glemmer enten med vilje eller av ren og skjær politisk vinkling å inkludere at sosialdemokratene og sentrumspartiene som har styrt i Europa i snart et helt århundre, var de som stemplet jødestjerner i passen til jødene, som tvangslobotomerte unge, syke og eldre uten rettmessig medisinsk grunnlag og som har sine røtter i kommunismen, med nære kontakter hos Stalins beryktede ledelse. Slik bakgrunn Arbeiderpartiet har i Norge og Socialdemokraterna har i Sverige.

Og for å ikke glemme, dette er partiene som har åpnet Europa opp for en tilbakestående religion hvor de mest ytterliggående tilbedernes mest hellige oppdrag er å drepe så mange som mulig av oss.

Men pass opp for smilende konservative familier på campingtur eller glattkjemmede politikere. Det er der den virkelige faren ligger for Europa. Visstnok.

Tsjekkisk president: «Europeere bør få lov til å forsvare seg med våpen»

Den ærverdige statsmannen – en veteran fra Prahavåren i 1968, mot det gamle kommunistregimet, samt Fløyelsrevolusjonen i 1989, som endelig fikk slutt på det – kom med kommentarene under en tale til parlamentet til Europarådet, et forum for europeiske myndigheter som ble etablert før EU så dagens lys.

Nivået av internasjonal kriminalitet øker som følge av islamistisk terrorisme, sa Zeman, som svar på et spørsmål fra en armensk politiker.

Jeg er åpen og ærlig, og jeg bruker ikke frasen ‘islamsk terrorisme’ lett, men det er det vi snakker om i flertallet av sakene. Det er koblet opp mot folkemordet i Armenia, sa Zeman.

ERFARING: Den tsjekkiske presidenten har opplevd både tyranni, diktatur og hjelpeløshet overfor terror iløpet av sitt liv. Nå ønsker han å sørge for at folket kan forsvare seg mot en fremtidig invasjon eller terror. (Foto: Miloš Zeman).

Han la til;

Hva kan vi gjøre mot internasjonal kriminalitet? Investere i politiet, investere i militæret, og ha motet til å investere i våre egne våpen.

Min kone har en pistol. Selvfølgelig har hun bestått alle de nødvendige testene, men nå er jeg beskyttet av min kone, og ikke bare av sikkerhetsvaktene, smilte Zeman.

Det andre grunnlovstillegget til den amerikanske grunnloven sier at alle har rett til å bære våpen – selvfølgelig må de oppfylle alle de nødvendige kravene og prøvene.

Vi europeere er litt mer forsiktige enn amerikanerne, men etter Barcelona og mange snikdrap, så mener jeg at forskjellen mellom amerikanerne og europeerne ikke er så stor lenger.

Tsjekkiske statsborgere har noen av de mest sjenerøse våpenlovene i Europa, selv om våpeninnehav ikke er så høye som i nærliggende Sveits – som i motsetning til Tsjekkia, er utenfor EU.

Begge land nyter en lavere drapsrate enn Storbritannia, som opplever en økning i våpenrelatert vold, selv om man har svært strenge våpenlover og krav om eierskap av disse. EU presser nå hardt på både Storbritannia og Sveits å begrense innbyggernes våpenrettigheter – i Sveits sitt tilfelle fordi de er endel av den grenseløse Schengen-avtalen – med begrenset resultat.

VIL REDDE LIV: Muslimer sprenger og dreper uskyldige sivile på gater, torg, busser, tog og flyplasser over hele Europa. Hvis sivile hadde vært bevæpnet så ville et ikke ubetydelig antall av disse angrepene ha blitt stoppet og mange liv kunne vært reddet. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Det nedre huset i det tsjekkiske parlamentet svarte på EUs krav i juni, 2017, med å stemme for et grunnlovstillegg til den tsjekkiske grunnloven, som vil gi statsborgerne rettigheter i likhet med de man har i USAs andre grunnlovstillegg, som gir vanlige borgere retten til å bære våpen for å forsvare sitt land.

Vi ønsker ikke å avvæpne vårt eget folk i en tid der sikkerhetssituasjonen stadig blir verre, sa innenriks minister Milan Chovanec da EU-kravet kom.

Islamister har klart å tilegne seg våpen for bruk i en rekke terrorangrep i Europa, selv med strenge våpenlover for lovlig innehav.

Frankrike har opplevd de mest grusomme og dødelige angrepene, der muslimske terrorister har drept politimenn, vanlige sivile, samt journalister, i Bataclan og Charlie Hebdo-angrepene.

De drepte også politimenn mellom det første og andre presidentvalget nylig.

Terroristene bak angrepene i Nice og Berlin var også bevæpnet med våpen, selv om de brukte kjøretøy som sine hovedvåpen.

Europas situasjon står i sterk kontrast til Israels der mange sivile, politimenn utenfor tjeneste eller militære utenfor tjeneste, bærer våpen og ofte stopper terrorangrep før de de blir utført eller mens de utføres, og dermed redder mange liv som følge av dette.

PARIS: Nytt terrorangrep mot franske soldater – seks påkjørt av bil – muslimsk terrorist skutt etter jakt

Det var rundt klokken 09.00 i dag at en muslimsk terrorist forsøkte å drepe en gruppe franske soldater i overklassestrøket Levallois-Perret i Paris.

Les også: PARIS: Muslimsk student angrep politi med kniv og hammer – skrek «Dette er for Syria»

Bachir Hamou (37) skal ha ventet utenfor brakkene der soldatene befant seg. I det soldatene kom ut for å starte tjenesten sin startet Hamou bilen og siktet seg inn mot dem. Totalt seks soldater ble skadet, tre av dem alvorlig. De tre siste soldatene har blitt utskrevet fra sykehus med mindre skader.

Les også: Muslimsk terrorist kjørte lastebil inn i folkemengde med kvinner og barn i Nice- drepte 84 – ropte «Allahu Akbar»

Les også: Britisk avis: Paris er et post-apokalyptisk helvete fylt med urin og søppel

Les også: Flertallet av franskmenn mener islam ikke hører hjemme i Frankrike

Les også: Nytt terrorangrep i Paris: Tre politimenn skutt – en drept

Terroristen skal så ha forlatt åstedet i den samme bilen og det oppsto så en dramatisk biljakt. Det hele ble avsluttet ved riksvei A16 ved Boulogne-sur-Mer, i Nord-Frankrike.

Mannen skal ha gjort en brå bevegelse og forsøkt å unnslippe pågripelse, og ble da skutt fem ganger av franske sikkerhetsstyrker. Ingen av skuddene var imidlertid dødelige, og mannen er nå på sykehus. En politimann skal ha blitt skadet av et vådeskudd.

Les også: Sjokkavsløring: Franske myndigheter skjulte grusom tortur av terrorofrene i Paris

Les også: Paris skremt av muslimsk terror – setter opp skuddsikkert glass rundt Eiffeltårnet

Les også: Fransk prest (84) fikk halsen skåret over i terrorangrep mot kirke – terroristene ropte «Allahu Akbar» i det de halshugget ham

Les også: Muslimer planla å sprenge Eiffeltårnet

Franske myndigheter har hatt unntakstilstand siden november, 2015, men det ventes at den vil avsluttes i november i år. Man har istedenfor innført nye lover som permanent innfører antiterror-tiltak, som vil erstatte den nasjonale unntakstilstanden.

Dette er ifølge franske myndigheter det åttende angrepet rettet mot soldater og sikkerhetsstyrker i landet siden 2015. Soldatene i dag skal ha vært en del av det 35. infanteriregimentet og var totalt uforberedte da de ble angrepet.

Det skal være totalt 7.000 soldater utstasjonert i Frankrike etter de store muslimske terrorangrepene i 2015.

Les også: Politibetjenter i Frankrike forsøkt drept – fikk kastet molotovcocktailer mot seg

Les også: Paris: Soldater åpnet ild mot terrorist som skrek «Allahu Akbar» – hadde machete og kniver

Les også: Kommentar: Adieu Frankrike – vi ses kanskje aldri igjen

Les også: Franske myndigheter tonet ned terrordrap på jødisk kvinne

Angrepet i dag tidlig kommer bare fire dager etter at en 18 år gammel mann skrek «Allahu Akbar» og sa han ønsket å drepe soldater utenfor Eiffeltårnet. Mannen ble imidlertid avvæpnet før han rakk å gjennomføre hat-angrepet.

VIDEO: Frankrike i flammer: 26 biler satt fyr på i boligstrøk

Les også: Terror i Paris: Tunisier skjøt mot politiet og angrep soldat på flyplass – ble skutt og drept

Les også: Terrorangrep i Paris – 12 drepte – politmann henrettet av islamister

Les også: Muslimer bak terrorangrep i Paris – 130 drept – 368 skadet

Les også: Paris i flammer – turister bedt om å holde seg borte (bilder og videoer)

VIDEO: Innvandrere angriper og brenner ned buss med passasjerer i Frankrike

Les også: Fransk politimann hjalp flyktninger på vei til Europa – ble skutt og drept av IS

Les også: Muslimer angrep brannmannskap på utrykning i Korsika – media løy om hendelsen

Les også: Er muslimske innvandrere i ferd med å ta over Frankrike?

Frankrike: Tonet ned terrordrap

«De franske myndighetene har behandlet mordet med isende stillhet,» hevder den belgiske EU-parlamentarikeren Frédérique Ries. De har ikke villet kalle drapet for en terrorhandling eller en hatforbrytelse, og den muslimske drapsmannen ble ikke fengslet, men plassert på en psykiatrisk institusjon, til tross for at han ikke har hatt psykiske lidelser tidligere.

Heller ikke franske medier omtalte saken som en terrorhandling eller hatkriminalitet. De fleste nevnte den bare i korte notiser. Den kunne ha gitt Marine Le Pen gode poeng i hennes valgkampanje foran det franske presidentvalget som begynte 23. april, men fikk ingen publisitet.

Den belgiske politikeren er ikke den eneste som har reagert på hvordan hendelsen 4. april er blitt dysset ned av medier og politiet. I forrige uke publiserte 17 franske intellektuelle, inkludert historikeren Georges Bensoussan og filosofen Alain Finkielkraut, en kritikk av de franske myndighetenes og medienes håndtering av hendelsen, skriver telegrambyrået JTA.

Den franske påtalemyndighetens utelatelse av hatkriminalitet samsvarer ifølge JTA og kritikerne dårlig med vitneforklaringer fra naboer, som sier til ukeavisen Tribune Juive at de hørte Traore rope «Allah hu akbar,» «Allah er den største», på arabisk. Han skal også ha kalt den drepte Sarah Halimi for «Satan» og bedt en islamsk bønn etter at hun var kastet ut av vinduet. Naboer forteller også at de tidligere var vitne til at Traore hadde kalt Halimi for en skitten jøde når de møttes ansikt til ansikt.

Hendelsen skjedde like før Frankrikes presidentvalg, der de styrende franske myndighetene ble utfordret av det høyreorienterte Nasjonal Front, som motsetter seg innvandring til Frankrike fra muslimske land og søker å begrense offentlige uttrykk for den islamske troen. Ifølge telegrambyrået JTA mener mange franske jøder at myndighetene dekket over drapet på Halimi for å forhindre at det ville øke oppslutningen om Le Pen.

Det er ikke første gang franske myndigheter er beskyldt for å dekke over en muslimsk terrorhandling mot en jøde. Det skjedde også i 2006, da en ung jøde, Ilam Halimi, ble kidnappet av en muslimsk ungdomsgjeng. Han ble holdt fanget i en leilighet der han ble grovt torturert. Kidnapperne ringte i et tilfelle til hans foreldre, og lot de høre smerteskrik mens de skar av ham øret. Ilam Halimi døde av torturen.

Et bilde av offeret med avkappet øre og tape foran munnen ble sendt til foreldrene. Da saken kom opp i retten ble pressen nektet tilgang, og saken ble kun dekket av en amerikansk avis, som måtte sitte på gangen under rettsmøtet. Retten avgjorde at bildet av Halimi med avkappet øre skulle forbys å vises i franske medier, imot de etterlattes ønske. Angivelig for å forhindre «raseri mot muslimer».

Les også: Sjokkavsløring: Franske myndigheter skjulte grusom tortur av terrorofrene i Paris

Les også Frieords artikkel fra det siste terrorangrepet i Frankrike og alle lenkene til lignende saker i landet de siste årene.

PARIS: Algerisk student skrek «Dette er for Syria» – angrep politi med kniv og hammer

– Dette er for Syria, skrek den algeriske studenten og angrep tre politimenn utenfor Notre Dame-katedralen i Paris. Han skal også ha sagt at han var en soldat for terrorgruppen IS.

Hendelsen fant sted rundt halv fem-tiden på ettermiddagen i dag.

Bevæpnet med hammer og kniv klarte han å skade en av politimennene. Da trakk de to andre politikollegene sine våpen og skjøt den muslimske terroristen med to skudd i beina. Hendelsen  skapte panikk blant turistene som befant seg i området rundt katedralen. Mange løp og gjemte seg i nærliggende butikker og restauranter.

Les også: Fransk prest (84) fikk halsen skåret over i terrorangrep mot kirke – terroristene ropte «Allahu Akbar» i det de halshugget ham

SKUTT: Den muslimske terroristen skal ha blitt skutt i beina av politiet. (Foto: Facebook/Kyle Riches).

Les også: Flertallet av franskmenn mener islam ikke hører hjemme i Frankrike

Terroristen skal ha vært i live og blitt kjørt til sykehuset. Ifølge politiet skal han være i 40-årene.

Politiet og myndighetene i den franske hovedstaden har nå advart turister mot å holde seg borte fra plassen. Rundt 100 anti-terrorpoliti skal ha ankommet området og sikret at det ikke var flere angripere.

Les også: Islamsk terrorgruppe før valgkampen: «Gjør din plikt som muslim og drep dem!»

Les også: Muslimsk terrorist kjørte lastebil inn i folkemengde med kvinner og barn i Nice- drepte 84 – ropte «Allahu Akbar»

Les også: Britisk avis: Paris er et post-apokalyptisk helvete fylt med urin og søppel

Nesten 1.000 mennesker inne i katedralen

Det var imidlertid inne i katedralen at den største frykten og panikken oppsto. Der hadde nærmere 1.000 mennesker dukket opp til messen. De hørte skuddene og sirenene, men ingen visste hva som skjedde utenfor eller om det var et stort terrorangrep mot katedralen.

Les også: Politibetjenter i Frankrike forsøkt drept – fikk kastet molotovcocktailer mot seg

Les også: Paris: Soldater åpnet ild mot terrorist som skrek «Allahu Akbar» – hadde machete og kniver

Les også: Sjokkavsløring: Franske myndigheter skjulte grusom tortur av terrorofrene i Paris

På bilder tatt inne i katedralen så kan man tydelig se forskremte kristne mennesker med hendene i været. Dette etter at politiet var kommet inn for å gjennomsøke området og sikre at ingen flere muslimske terrorister befant seg inne blant forsamlingen. Det skal imidlertid ikke brutt inn panikk blant forsamlingen.

Etter ca. en times tid slapp politiet ut de første menneskene fra katedralen.

VIDEO: Frankrike i flammer: 26 biler satt fyr på i boligstrøk

Les også: Terror i Paris: Tunisier skjøt mot politiet og angrep soldat på flyplass – ble skutt og drept

Les også: Muslimer angrep brannmannskap på utrykning i Korsika – media løy om hendelsen

Politiet skal også ha stengt ned alle offentlige bygninger, inkludert skoler. Skoleelever måtte oppholde seg inne inntil situasjonen var avklart. Etterhvert begynte man å tillate folk tilbake i gatene igjen, mens man utførte ID-kontroller på veiene.

Den muslimske terrorgruppen IS gikk i går ut med nye meldinger om at deres soldater skulle drepe flere vantro i Frankrike.

Les også: Nytt terrorangrep i Paris: Tre politimenn skutt – en drept

Les også: Paris skremt av muslimsk terror – setter opp skuddsikkert glass rundt Eiffel-tårnet

Les også: Muslimer planla å sprenge Eiffeltårnet

Dette er ikke første gangen katedralen i Notre Dame har vært åsted for terror-relaterte hendelser. I septemeber i fjor ble seks gassbeholdere funnet i en tom bil i nærheten av bygningen og tre personer forbundet med islamske hat-bevegelser ble arrestert.

Katedralen i Notre Dame er en av de mest kjente kirkene i verden og besøkes av så mange som 13 millioner mennesker årlig.

Frankrike har vært i terror-modus siden 2015, etter at tre store terroangrep tok livet av over 200 mennesker.

Les også: Terrorangrep i Paris – 12 drepte – politmann henrettet av islamister

Les også: Muslimer bak terrorangrep i Paris – 130 drept – 368 skadet

Les også: Paris i flammer – turister bedt om å holde seg borte (bilder og videoer)

Paris har fått no go-soner for kvinner

De skriver i henvendelsen til de ansvarlige franske myndighetene at deres bydel er blitt forvandlet til en «no go-sone» for kvinner. Området rundt La Chapelle t-banestasjon er blitt et farlig område for kvinner og jenter å oppholde seg eller gå gjennom, skriver den amerikanske tenketanken Clarion Project.

Siden 2015 er det kommet en bølge av muslimske innvandrere fra Somalia, Afghanistan, Eritrea, Sudan og andre krigsherjede land til bydelen. Først slo de seg ned på campingplasser, langs tunnelbanelinjen, jernbanespor og parker i nabolaget. Deretter fikk den sosialistiske borgermesteren (bydelslederen) Anne Hidalgo bygget et stort mottaks- og innkvarteringssenter ved Porte de la Chapelle med en kapasitet på 400 asylsøkere.

Les også: Ung fransk kvinne med shorts spyttet på og kalt hore av muslimske kvinner

Senteret kostet 10 millioner dollar å bygge og drives av en permanent stab på 150 sosialarbeidere, støttet av 500 frivillige, og har en årlig driftskostnad på 9,2 millioner dollar. Men i stedet for å løse problemet forverret det seg. Det har ifølge den amerikanske tenketanken blitt en magnet for bølgen av innvandrere som reiser vestover i Europa.

Resultatet har blant annet blitt at det er vanlig med slåsskamper i nærheten av mottaket mellom rivaliserende etniske grupper, og ulovlige leirer spratt opp ved motorveiene som grenser til området. En kilometer lenger sør er området ved siden av La Chapelle t-banestasjon blitt et eksklusivt mannlig område. Det er ingen kvinner å se på gatene eller i kafeene og ingen barn leker i den lille parken.

Les også: Fransk jente kalt hore og slått bevisstløs på T-banestasjon fordi hun gikk med skjørt

En kvinne som har bodd i nabolaget i 30 år, forteller en reporter fra Parisien at de konstante fornærmelsene og grove slengbemerkninger kvinnene blir utsatt for, får dem til å forandre hvordan de klær seg. De gjør også omveier når de pendler til og fra jobben, eller er ute for å handle. Noen er redde for å gå ut. En annen kvinne som har bodd der i 15 år, beklager at kaféen i leiligheten hvor hun bor, en gang en hyggelig bistro, nå er et sted som bare besøkes av utenlandske menn.

Selv jenter som går til og fra skolen kalles «tisper» og «luddere» av gjenger med mannlige ungdommer som går frem og tilbake på gaten. «Min 12 år gamle datter kan ikke gå til skolen lenger eller til og med gå ut alene», sier en ung mor, mens en annen forteller at hennes 17 år gamle datter «stadig blir plaget» og at hun ble frastjålet vesken sin. «Når hun går ut av t-banen, bruker hun telefonen for ikke å få øyekontakt og unngå å bli lagt merke til.» En ung far forteller til den franske avisen hvordan hans 5 år gamle datter spurte ham da hun kom hjem fra skolen hva ordet salope [ludder] betød.

Les også: Kvinnelig journalist voldtatt av bevæpnede flyktninger i Frankrike

Les også: Kvinnelig venstreaktivist gruppevoldtatt av sudanesere – bedt om å tie stille av medaktivister

I et videointervju med Parisien snakker en kvinne ved navn Paula om uopphørlige seksuelle tilnærmelser når hun går gjennom nabolaget sitt. En annen kvinne, Sylvie, klager på å bli berørt gjentatte ganger når hun handler. Philippe Girault, medlem av SOS La Chapelle, sier, «Her er det 95% menn. Kvinner er ikke lenger i det offentlige rom. »

Fredag den 19. mai arrangerte lokalbefolkningen en protest som førte til et svar fra borgermester Hidalgo, som sier i en tweet at hun sammen med politimyndigheten vil implementere en handlingsplan for å stoppe diskriminering av kvinner. Neste dag patruljerte en gruppe politibetjenter området, men det var fortsatt få, hvis noen franske kvinner å se. Og i kafeene var det fortsatt menn alene, i motsetning til tusenvis av andre kafeer i hele Paris hvor menn og kvinner blander seg fritt.

Les også: Fransk mor og hennes døtre knivstukket på feriested – muslimsk mann arrestert

Relatert:

Hjalp flyktninger til Europa – skutt og drept av IS-terroristen i Paris

Xavier Jugelé var 37 år gammel da han ble skutt og drept under et antatt islamistisk terrorangrep i Paris på torsdag kveld. Han ble truffet i hodet og døde umiddelbart.

Drapsmannen, som er identifisert som 39-årige Karim Cheurfi, ble drept av politiet i det han forsøkte å flykte fra plassen. På gjerningsmannens kropp fant man en håndskreven lapp der han hadde sverget troskap til terrorsekten Islamsk stat.

Kort tid senere tok IS også på seg ansvaret for angrepet.

Les mer: Muslimsk terrorist kjørte lastebil inn i folkemengde med kvinner og barn i Nice- drepte 84 – ropte «Allahu Akbar»

DREPT: Politimannen Xavier Jugelé ble bare 37 år gammel. Han ble drept av et skudd mot hodet.
SATT LANG TID I FENGSEL: Drapsmannen Karim Cheurfi (39) satt i over 10 år i fengsel for drapsforsøk på to politimenn i 2003. Han skal ha blitt arrestert på nytt allerede i februar i år, da man mistenkte at han planla å drepe polititjenestemenn. Da politiet gjennomsøkte bilen hans etter terrorangrepet skal de ha funnet blant annet en pumpehagle og ammunisjon, samt flere kniver.

Tilsammen tre politimenn ble truffet av skuddene fra den muslimske terroristen, to av dem ligger fremdeles på sykehus.

Mange turister og barnefamilier befant seg også i området hvor angrepet mot de franske politimennene fant sted. En amerikansk familie beskriver situasjonen som kaotisk med mye skrik og panikk. En tysk kvinnelig turist skal ha blitt truffet av ett av skuddene og ligger alvorlig skadet på sykehus.

Xavier Jugelé var en respektert politimann og en av de som deltok i innsatsen mot terroristene som for snart to år siden drepte over 90 mennesker under en konsert i Bataclan i Paris. Ett år senere sto han blant publikum når Sting deltok med å gjenåpne bygget.

Les mer: Britisk avis: Paris er et post-apokalyptisk helvete fylt med urin og søppel

FRANSK: Norske nyheter velger å omtale den muslimske mannen Karim Cheurfi som fransk. Hans etniske bakgrunn og kultur var imidlertid algerisk.

Fra Dagbladet:

– Jeg er glad for at Bataclan er åpen igjen. Det er symbolsk. Vi er her i kveld som vitner. Her for å forsvare våre verdier. Denne konserten er for å hylle livet. For å si nei til terrorister, sa Xaviere Jugelé til det amerikanske magasinet. (Sitat slutt).

Jugelé skal også ha hjulpet flyktninger som ankom Europa, skriver flere aviser.

Den svenske avisen Expressen beskriver den drepte politimannen som en «helt som sto opp for menneskelige rettigheter og reiste til Hellas for å hjelpe til med flyktningstrømmen ved Middelhavet.

Les også: Terrorangrep i Paris – 12 døde – politimann henrettet av islamister

SPERRET AV: Store deler av Paris sentrum ble sperret av etter terrorangrepet på torsdag. Blant annet valgte politiet å midlertidig stenge ned offentlig transport på T-banen.

Den 37-årige politimannen skal også ha vært en stolt forsvarer av homoseksuelles rettigheter og blant annet protestert mot Russlands  forbud mot homoseksuell propaganda, skriver britiske Daily Mail.

– Han var en enkel mann som elsket sin jobb, og han var virkelig engasjert i LGTB-spørsmål, sier Mickael Woodman, direktør for «Flag», en fransk organisasjon for såkalte LGBT-politibetjenter.

Xavier Jugelé var selv homoseksuell og etterlot seg en partner.

Les også: Muslimer bak terrorangrep i Paris – 130 drept – 368 skadet

Les også: Sjokkavsløring: Franske myndigheter skjulte grusom tortur av terrorofre i Paris

Seks terrorangrep på to år

Angrepet på Champs-Élysées kommer bare bare litt over en måned etter at en muslimsk terrorist ble skutt og drept på flyplassen Paris Orly og to måneder siden en mann skrek «Allahu Akbar» og ble skutt fem ganger etter å ha angrepet en gruppe soldater med machete utenfor turistattraksjonen Louvre.

Angrepet på Champs-Élysées markerer det sjette terrorangrepet i Frankrike de siste to årene. Det hele startet i januar, 2015, da to bevæpnede menn drepte 12 mennesker under angrepet mot avisredaksjonen Charlie Hebdo.

Tilsammen skal over 230 mennesker ha blitt drept og mange hundre være skadd etter angrepene.

Les også: Paris skremt av muslimsk terror – setter opp skuddsikkert glass rundt Eiffel-tårnet

Les også: Muslimer planla å sprenge Eiffeltårnet

Nytt terrorangrep i Paris – tre politimenn skutt – en drept

 • En gjerningsmann som er kjent av fransk politi skal i kveld ha åpnet ild mot en gruppe politimenn ved Champs-Elysee
 • En av politimennene er bekreftet drept – to er hardt skadet
 • Fransk politi og myndigheter omtaler hendelsen som et «terrorangrep»
 • Terroristen skal selv ha blitt skutt og drept
 • All offentlig trafikk i området er stengt
 • Terroristen skal ha kommet til området i en bil
 • Han skal ha beskutt en politibil med politibetjenter inni
 • Angrepet fant sted bare tre dager før presidentvalget i Frankrike
 • Kondolanser fra hele verden strømmer i kveld inn til franske myndigheter
 • Politiet er allerede på plass i drapsmannens leilighet og gjennomsøker
 • Han skal ha uttalt at han ønsket å drepe politibetjenter på sosiale medier
 • Hundrevis av turister skal ha blitt livredde og løpt i panikk fra stedet. Mange gråt
 • Den muslimske terrorgruppen IS skal ifølge nyhetsrapporter ha tatt på seg ansvaret for drapene

Hva nå Vesten? – ett muslimsk terrorangrep HVER MÅNED i over TRE ÅR

Vi begynner å bli slitne. Slitne av å vise sympati. Hashtagge en ny by utsatt for terror. Bytte flagg på FB-profilen vår. Poste smileys med tårer. Undertegnede er lei av å skrive om nok en ny terroraksjon i Vesten. Hvor uskyldige blir drept som følge av en religion som har fått fotfeste i våre samfunn.

Ja, for uansett hvor raskt den politisk korrekte ryggmargsrefleksen slår inn når vi påpeker årsaken, Islam, så kan ingen helt ærlig nekte for dette. Man kan debattere alle vinkler og nivåer av saken, men når man skraper av alle overflater, unnskyldninger og forklaringer så står religionen der alene tilbake. Islam.

Les også: Terror i London: Minst tre døde – terroristen skutt og drept – turister skadet

Les også: LONDON-TERROREN: IS-terroristen var engelsklærer og trebarnsfar – ble radikalisert i Saudi-Arabia

Tilhengerne av religionen er ene og alene ansvarlige for hvordan den fremstår. Ikke Vesten. Ikke fremmedhat eller intoleranse fra ikke-troende. Ikke ateister, kristne, hinduer, buddhister, jøder eller romvesener. Kun muslimer.

Les også: Svensk terrorekspert: «Antall muslimske terrorangrep vil øke i Europa i 2017»

TERROR I BRUSSEL: Et av de verste muslimske hat-angrepene mot kristne i Europa skjedde i den belgiske hovedstaden Brussel da 31 uskyldige ble drept og over 250 ble skadet i mars 2016.

Hvis nynazister hadde stått bak et terrorangrep hver måned i tre år på rad, ville vi da unnskyldt nynazismen og tilhengerne av ideologien, siden «de fleste ikke er voldelige»? Sagt at vi må beskytte de nynazistene som er fredelige? Hvis kristne hadde sprengt muslimer ihjel, kjørt over dem med lastebiler under islamske helligdager og halshugget imamer inne i moskeer mens man ropte «Jesus er størst», hadde vi da ikke reagert? Hadde vi da ikke angrepet kristendommen og fordømt den?

Hadde det vært ett eller to terrorangrep utført av muslimer – og som hadde blitt fordømt av alle muslimer – så kunne vi snakket. Men undersøkelser og studier viser skremmende tall. De viser at store prosentandeler av muslimer, også de som bor i Vesten, støtter steining og omskjæring. Støtter dødsstraff for frafall. Støtter terror. Men det som kanskje burde skremme oss mest er den store majoriteten av muslimer som er helt stille. Som aldri demonstrerer mot terrorismen. Som aldri viser seg som en motvekt.

Det finnes dusinvis av ulike muslimske terrorgrupper over hele verden. De benytter seg av de mest hensynsløse og brutale metodene for å drepe sine ofre. Og ingen ofre er for unge eller gamle. Barn ned i førskolealderen får eksplosiver festet til kroppen og blir sendt ut som selvmordsbombere. Kristne blir halshugget offentlig kun for å være kristne. Homofile blir kastet ut fra bygninger og så steinet hvis de fremdeles lever. Eldre blir skutt og drept i sine hjem.

Årsak? Morderne følger koranen. De følger Mohammed. De følger islam. Det er den harde fakta.

Les også: Muslimske foreldre fester sprengstoff på døtre og sender dem ut for å dø

BARN: Muslimske terrorister bruker unge barn som selvmordsbombere. Her blir en ung gutt reddet av irakiske soldater som tar av ham bombebeltet.

Vi fordømmer nazisme. Vi fordømmer kommunisme. Vi fordømmer hat og intoleranse. Men vi aksepterer islam. Fordi vi tror det er en religion på linje med andre religioner. Men hvor hører vi om buddhister som sprenger i hjel uskyldige kvinner og barn? Hvor hører vi om dusinvis av kristne radikale grupper som herjer og ødelegger hele byer og land, mens de roper ut vers fra bibelen? Hvor hører vi om jøder som kjører ned uskyldige muslimer på gatene i Frankrike, Tyskland og England? Nei, for vi gjør nemlig ikke det.

Islam er ikke en religion. Det er en politisk hatideologi forkledd som en religion. Det er en religion med tvang, undertrykkelse og drap som eneste måte å spre sin tro på. Bevis? Les koranen. Hva er straffen for frafall fra islam? Døden. Er kvinner like mye verdt som menn? Nei. Allerede der har den brutt en god del lover – og verdier – i Vesten. Så hvorfor får koranen lov å stå i våre bibliotek? Hvorfor får muslimske gudshus etableres? Hvorfor aksepteres dens lære og introduksjon i våre opplyste samfunn?

Kristendommen hadde sin opplysningstid. Sin religiøse renessanse. Hvor modige og opplyste mennesker ofret seg – og ikke sjelden sine liv – for å dra den gamle ørkenreligionen ut av fortiden og inn i fremtiden. Modernisere den. Tilpasse den. I dag er det frivillig å være kristen, selv i land hvor 99 prosent av befolkningen er kristne.

Det kostet blod, svette og tårer å sette Det gamle testamentet i bokhylla og fortsette med Det nye testamentet i hånda. Du vet, det som sier vend det andre kinnet til og som sier du skal være snill mot din neste og lignende. Den som sier at Jesus elsker alle. Uansett.

Noe slikt finnes ikke i koranen. Og inntil den dagen islam reformerer seg, så vil vi fortsette å se Khalid Masood, Anis Amri, Rizwan Farook, Tashfen Malik og mennesker som dem, ta livet av uskyldige mennesker i Vesten i uoverskuelig fremtid.

Les også: Muslimsk terrorisme i Nice – 84 drept – 100 skadet – muslim kjørte lastebil inn i folkemengde

UNG JENTE DREPT: En dukke ligger ved siden av kroppen til en liten jente som ble drept av den muslimske terroristen Lahouaiej Bouhlel (31) den 14. juli, 2016 . Minst 10 av de 84 som ble drept på den franske nasjonaldagen i Nice var barn. Dette er et bilde vestlige medier ikke publiserte i særlig grad. Men vi husker alle den lille gutten med rød t-skjorte på stranda i Tyrkia. Hvorfor velger mediene vekk våre ofre for muslimsk terrorisme? (Foto: Reuters).

Les også: Europol: «Udiskutabelt at terrorister kommer til Europa skjult blant flyktninger

Det er altså statistisk sett under en måned til neste muslimske terrorangrep i Vesten. Hvor vil det skje? Hvor mange vil dø? Hvilke flagg bytter vi på vår Facebook-profil?

Dette samtidig som våre blinde politikere og medier vender både det blinde øyet og det døve øret til når nok en grusom sak dominerer overskriftene. De folder sine hender og ser i bakken. De unnskylder og forklarer. Og skylder tilogmed på ofrene og samfunnet. Hvis bare vi hadde vært mer åpne. Mer inkluderende. Rullet ut enda flere røde løpere. Gjemt våre kors og akseptert deres skikker.

Les også: Sjokkavsløring: Franske myndigheter skjulte grusom tortur av terrorofre i Paris

HVOR TØR DU Å FERIERE? Det finnes snart ikke et land i Vest-Europa som ikke har hatt et muslimsk terrorangrep eller har avverget et det siste tiåret. Frankrike som er det mest populære reisemålet i Europa har hatt flere dusin terrorangrep med hundrevis av drepte og tusenvis av skadde som resultat. Hvordan vil dette kartet se ut om 10-20 år hvis vi fortsetter med dagens innvandringspolitikk og aksept av islam slik den fremstår i dag?

VIDEO: Norske muslimer støtter steining av utro kvinner

Ikke nok med det. Man har i tillegg gjeninnført inkvisisjonen fra vår egen historie. Denne gangen under navnet antirasisme. All kritikk av islam er rasisme. Alle spørsmål er fremmedfrykt. Alle ønsker om å beholde sin kultur og sin nasjon er intoleranse. Vær stille og aksepter alt.

Det er sivilisatorisk selvmord.

Undertegnede har tilogmed opplevd å snakke med mennesker som mener at bomber og drap på sivile er verdt prisen. At terror er noe vi må leve med. For å hjelpe mennesker og innføre et flerkulturelt samfunn. Det er endel av fremtiden i et grenseløst og inkluderende Vesten. Tror du meg ikke, så les hva Londons borgermester, Sadiq Khan sa i september, 2016. Og hans uttalelser etter angrepet beroliget ingen. For hans politikk vil fortsatt være den samme. Mer islam.

Les også: Les mer: Tysk polititopp: Å leve med terrortrusler er «den nye normalen» i Europa

TOLERANSENS PRIS: Vesten har blitt så tolerant og politisk bedøvet at vi ikke lenger er i stand til å forsvare verken vår kultur eller våre innbyggere.

Les også: 10 år siden det muslimske terrorangrepet i London

Er et terrorangrep hver måned en pris du er villig til å betale? Er et flerkulturelt samfunn verdt prisen det er å gå gjennom en hverdag som minner mer om russisk rulett? Tør du å reise til Paris der de nå setter opp skuddsikre glassvegger rundt Eiffeltårnet? Til London der de nå bygger en jernring rundt sentrum? Til Brussel der militærpatruljer med maskingevær patruljerer gatene? Jeg tror jeg tar turen til Warszawa. Eller Budapest. Eller Praha.

Les mer: Polsk innenriksminister: Multikulturalisme, innvandring og politisk korrekthet årsake til Europas terrorfrykt

Det er på tide å kaste islam ut av Vesten. Og si; ikke kom tilbake før du har reformert deg. Før du har endret deg til å elske og akseptere andre. Før du har gitt opp hellig krig. Før du tar avstand fra din blodige historie. Før du lar dine følgere selv få velge om de ønsker å følge deg eller ikke. Før du respekterer kvinner og menn like mye. Før du aksepterer og godtar andre religioner side ved side av din.

Inntil da, ikke la døra slå deg i bakhodet på veien ut.

Kilder:

Relatert:

DAGENS VIDEO: Venstreekstremister angriper mørkhudet politimann

Venstreekstremister, antirasister og kriminelle ungdomsgjenger med ikke-europeisk opphav har bedrevet en lavintensitetskrig mot myndighetene i Frankrike og spesielt mot polititjenestemenn.

Videoen ovenfor viser hvordan den grove volden og mangelen på respekt for ordensmakten – og menneskene som representerer den – er totalt fraværende i land som blant annet Frankrike og Sverige.

Videoen viser også at venstresiden kan og vil begå grov vold og drapsforsøk selv mot mørkhudede mennesker, hvis de mener at disse står i veien for deres politiske visjon.

Paris skremt av muslimsk terror – setter opp skuddsikre glass rundt Eiffeltårnet

Det verdenskjente landemerket Eiffeltårnet i Paris vil snart få et 2.5 meter høyt skuddsikkert glass rundt seg.

Tiltaket skal sikre besøkende turister mot (muslimske red. anm.) terrorangrep fortalte byens myndigheter på torsdag.

Les også: Terrorangrep i Paris – 12 døde – politimann henrettet av islamister

Glassveggene vil koste 20 millioner euro, eller rundt 160 millioner kroner og bli satt opp før sommeren på de nordre og sørlige områdene rundt Eiffeltårnet.

På de vestlige og østlige områdene så vil man fjerne de midlertidige barrierene som ble satt opp for fotball-EM i 2016 og erstatte de med utsmykkede gjerder.

Les også: Muslimer planla å sprenge Eiffeltårnet

Terrortrusselen i Paris er fremdeles høy og de fleste sårbare plassene, som Eiffeltårnet, må beskyttes spesielt, sa viseborgermester Jean-Francois Martins under en pressekonferanse.

Les også: Muslimer bak terrorangrep i Paris – 130 drept – 368 skadet

Les også: Sjokkavsløring: Franske myndigheter skjulte grusom tortur av terrorofre i Paris

TERRORFRYKT: Myndighetene i Paris frykter nye muslimske terrorangrep i fremtiden og installerer nå en 2.5 meter høye glassbarriere rundt det verdenskjente landemerket. I tillegg skal det være bevæpnede kontrollposter før man kommer inn på området.

Les mer: Britisk avis: Paris er et post-apokalyptisk helvete fylt med urin og søppel

Glassbarrieren vil hindre mennesker eller kjøretøy å storme/angripe området som blir besøkt av seks millioner mennesker hvert år.

Sikkerheten i byen har vært høy etter at muslimer gikk til angrep i 2015 og 2016 da 238 mennesker mistet livet under en rekke rasistiske og anti-kristne terrorangrep. Mange hundre mennesker ble skadet, mange alvorlig.

Les mer: Muslimsk terrorist kjørte lastebil inn i folkemengde med kvinner og barn i Nice- drepte 84 – ropte «Allahu Akbar»

Det siste terrorangrepet fant sted sist uke, da en radikal muslim bevæpnet med machete og med to ryggsekker gikk til angrep på vakter utenfor museet i Louvre.

Den 29-årige egypteren skrek «Allahu Akbar» og stoppet ikke før han ble skutt i magen av vaktene. Terroristen skal ha overlevd og blir behandlet på sykehus.

Les også: Paris: Soldater åpnet ild mot terrorist som skrek «Allahu Akbar» – hadde machete og to ryggsekker

Angrepet kom samme dag som Frankrike lanserte sitt kandidatur for å være vert for sommer-OL i 2024.

Samtidig som man setter opp de skuddsikre glassene, gjerdene og kontrollpostene, så vil man også pusse opp selve Eiffeltårnet i forbindelse med OL-søknaden.

London bygger jernring rundt sentrum

Frieord skrev nylig om hvordan også London planlegger en lignende beskyttelse.

Fra Frieord.no:

Den ukontrollerte innvandringen fra muslimske land har skapt en ny hverdag i Englands hovedstad, London. Etter advarsler fra landets sikkerhetstjeneste bygger man nå en «stålring» som skal sikre byens skyskrapere og finansområde fra terrorangrep. Det inkluderer sikkerhetsposter, jernbarrierer og trafikk-kontroll.

SIKRET MED STÅL-RING: Londons finansdistrikt skal bruke titalls millioner på terrorsikre gater og bygninger. (Foto: Sikkerhetssluse/stålring).

Bemannede sjekkpunkter, hevende gatestolper, begrenset trafikk og kollisjonssikre barrikader er noe av det som planlegges for å sikre Londons forsvar og for å kontrollere trafikkflyten gjennom hjertet av finansdistriktet.

Den foreløpige kostnaden er på femti millioner kroner.

Det hele skal bygges etter advarsler fra sikkerhetstjenesten MI5, som har rapportert at de nye skyskraperne som bygges i finansdistriktet er «svært sensitive» for et angrep utført med kjøretøy.

Les også: Muslimsk borgermester i London: «Terrorangrep er endel av det å bo i byen»

STÅL-RING: Her er et utdrag som viser hvor «stål-ringen» skal etableres i London. Den skal i all hovedsak beskytte finansdistriktet og de nye skyskraperne som bygges i fremtiden. Disse er ifølge britisk terrormyndigheter høyrisiko-objekter for angrep fra muslimske terrorister.

Les mer: Flyselskap ber sine passasjerer om å unngå flerkulturelle områder i London

En tidligere versjon av dette ble bygget etter at den kommunistiske terrorgruppen IRA angrep den baltiske børsen i 1992 og andre mål i finansdistriktet. Da døde fire personer etter angrepene.

Etter at man innførte våpenhvile i 1994 ble tiltakene avviklet.

Les mer: Oslo sikret mot terror med stenging av gater, benker og barrierer

Men etter den massive innvandringen fra muslimske land de siste 40-50 årene og Londons minoritetsstatus for etniske briter, så har truslene kommet tilbake.

De nye skyskraperne er spesielt sårbare for angrep med lastebiler fylt med eksplosiver – og politiet og sikkerhetstjenestene går nå gjennom sikkerheten til alle offentlige bygninger etter det muslimske hat-angrepet mot det kristne julemarkedet i tysklands hovedstad på mandag.

Les mer: Muslimer til engelskmenn i London: «Dette er vårt land nå – kom dere ut!»

TERROR I BERLIN: På mandag kjørte en muslimsk terrorist en lastebil inn i et tettpakket julemarked i Berlin. Hat-forbrytelser mot kristne nasjoner har økt betraktelig etter den massive innvandringen fra muslimske nasjoner de siste tiårene. (Foto: Terror i Berlin).

«TAKK MERKEL»: Flere byer i Tyskland har satt opp betongsperringer inn mot bysentrum og julemarkeder. Noen skrev «Takk Merkel» ironisk på to av dem.

Kostnadene ved planleggingen blir finansiert av en såkalt «terror-skatt» som utbyggere av nye prosjekter må betale og som er endel av det å få godkjenning for å bygge i distriktet.

Et nytt megabygg som skal bli det høyeste i hele finansdistriktet vil få ekstra sikkerhet bygget rundt det. Det inkluderer trafikk-kontroll og blokkering av visse gater rundt bygget.

Les mer: 10 år siden det muslimske terrorangrepet i London

Simon Glyn, som er sjef for City of London Corporation forteller:

– Den lokale situasjonen har endret seg drastisk de siste to årene med flere store prosjekter som er godkjent eller i planleggingsfasen. Størrelsen på de nye utbyggingene er betydelig større enn tidligere  og krever mye høyere sikkerhetstiltak.

Les mer: Den muslimske befolkningen i England og Wales nesten doblet på 10 år

DET NYE GATEBILDET: Politimenn bevæpnet med maskinpistoler har blitt et vanlig syn på gatene i Europa. Muslimske terrorangrep i Paris, Brussel, London, København og Berlin har skapt frykt og uro blant befolkningen. (Foto: Britisk politimann på patrulje).

Han fortsetter:

– Investering i sikkerhet i finansdistriktet som er et av byens tettest befolkede områder er et betydelig mål for (muslimske red. anm.) terrorangrep.

Han påpeker imidlertid at man må se an hvor strenge sikkerhetstiltak man skal innføre og hvordan det vil påvirke hverdagen til de som jobber, handler og bor i området.

Les mer: England: Muslimsk ektepar ville sprenge kjøpesenter fullt av mennesker

Arkitektkontoret Eric Parry Architects, som har tegnet bygget «The Trellis» sier at den økende terrortrusselen er endel av deres planlegging. I deres søknad for bygget skrev de følgende:

– For å beskytte denne ikoniske bygningen og vedlikeholde dens nærvær og rykte så er det viktig at sikkerhetsløsningene er bærbare, motstandsdyktige og kost-effektive.

En talsperson for City of London Corporation sier:

– Vi ønsker å påpeke at London by er en av de tryggeste byene i verden.. fordi vi har den høyeste tettheten av kontorer i finansdistriktet, så er det bare naturlig at vi går gjennom sikkerhetsplanene for dette området.

Les mer: Muslimer voldtok over 2.000 hvite jenter i Storbritannia

Les mer: Brutal video viser hvordan muslimer banker opp 12 år gammel hvit gutt i England

En kommentator under artikkelen påpeker at man heller bør innføre ordentlige grensekontroller, slik at man slipper slike tiltak.

En annen sier at det hele må være en spøk og at hvis EU hadde vært mer påpasselige med hvem som slapp gjennom grensene så ville man ikke engang trenge å tenke på en «stål-ring» i hovedstaden.

En siste leser påpeker at man velger å beskytte de rike bankfolkene og lar resten av byen beskytte seg selv.

Her er en liten 7-minutters dokumentar fra 2011 hvor man ser på de tiltakene som  allerede var på plass.

Les mer: Afrobriter klager over at hvite flytter tilbake til London

Les mer: Bildene VG og Dagbladet ikke tør å vise

Les mer: Muslimer i engelske fengsler feiret terrorangrepet i Belgia

Les mer: 450 arrestert, seks knivstukket og 43 politibetjenter skadet under flerkulturell festival i London

Relatert:

PARIS: Soldater åpnet ild mot terrorist som skrek Allahu Akbar – hadde machete og to ryggsekker

Saken oppdateres.

 • En mann skal ha forsøkt å angripe soldater med en machete utenfor Louvre-museet
 • Mannen skal ha hatt to ryggsekker
 • Soldatene avfyrte fem skudd mot mannen – han er skadet men ikke død
 • Angrepet skapte panikk utenfor museet hvor det var turister
 • Mannen skal ha skreket «Allahu Akbar» i det han angrep
 • Navnet på angriperen skal være Abdallah Reda Refai El Hamahmy og han skal være 29 år gammel.
 • Han skal ha sverget troskap til den muslimske terrorgruppen IS på Twitter før han gikk til angrep.
Abdallah Reda Refai El Hamahmy, (29), skal stå bak terrorangrepet ved Louvre-museet. Han skal komme fra en godt integrert familie, hvor blant annet hans far hadde en svært høy stilling innen politiet i Frankrike.
USKADELIGGJORT: Den muslimske terroristen er uskadeliggjort av franske soldater. Han skal ha blitt skutt fem ganger, men overlevde og er på sykehus.
PANIKK: En mann ropte «Allahu Akbar» og angrep soldater med machete utenfor Louvre-museet i dag tidlig.

Svensk terrorekspert: «Antall muslimske terrorangrep vil øke i Europa i 2017»

Magnus Norell advarer mot at politikere og innbyggerne i Europa skal la seg dysses inn i noen følelse av trygghet på grunn av rapportene om at muslimske terrororganisasjoner som IS har blitt presset tilbake militært i Syria og Irak, og at dette skulle føre til færre muslimske terrorangrep i Europa.

Les også: Muslimsk borgermester i London: «Terrorangrep er endel av det å bo i byen»

SPÅR ET DYSTERT 2017: Den svenske statsviteren og terroreksperten Magnus Norell har skrevet flere bøker om islamismens vekst. Nå går han ut og advarer mot et svært dystert 2017, som vil inneholde betydelig flere muslimske terrorangrep enn vi har sett tidligere.

Den konklusjonen er direkte feilaktig å dra, mener Norell, som istedenfor spår en økning av antallet terrorangrep i Europa i den uoverskuelige fremtid.

Dette er ikke noe som kommer til å forsvinne av seg selv eller gjennom terrorbekjempelse i den muslimske delen av verden. For å få bukt med den muslimske terroren på europeisk jord, som eksisterer i all hovedsak som resultat av en ansvarsløs masseinnvandringspolitikk og mangelfulle ytre og indre grensekontroller, kreves helt andre og målrettede tiltak.

Les også: Europol: «Udiskutabelt at terrorister kommer til Europa skjult blant flyktninger

TERROR I BRUSSEL: Et av de verste muslimske hat-angrepene mot kristne i Europa skjedde i den belgiske hovedstaden Brussel da 31 uskyldige ble drept og over 250 ble skadet i mars i år.
DET NYE EUROPA: Tungt bevæpnet politi på gatene har blitt et vanlig syn i Europa etter at man åpnet for muslimsk innvandring. Nå spår en svensk ekspert at 2017 vil kunne bli det verste terror-året hittil. (Foto: PA/Britiske politistyrker).

Les også: Muslimske terrorister planla å forgifte barnehagebarn med giftig iskrem

Norell presiserer ikke hvilke tiltak han anser som behøves, men skulle man gjette så handler det om en forsterket ytre grense av Europa, begrensninger i EUs og Schengens indre bevegelighet, økt overvåking fra politiet, slutt på sosiale bidrag og aksept for islamistiske organisasjoner – og ikke minst – en betydelig mer ansvarsfull innvandringspolitikk.

2015 var det nest dødeligste terroråret noensinne siden seriøs statistikk begynte å føres, skriver Norell. Det meste tyder på at 2016 kommer til å gå inn i historiebøkene som minst like ille, når statistikken er ferdig samlet inn.

Les også: Sjokkavsløring: Franske myndigheter skjulte grusom tortur av terrorofre i Paris

UNG JENTE DREPT: En dukke ligger ved siden av kroppen til en liten jente som ble drept av den muslimske terroristen Lahouaiej Bouhlel (31) . Minst 10 av de 84 som ble drept på den franske nasjonaldagen i Nice var barn. Dette er et bilde norske medier ikke har valgt å publisere da det kan øke skepsisen blant den norske befolkningen til masseinnvandringen. (Foto: Reuters).

Norell understreker at det ikke dreier seg om noen marginell økning av den muslimske terroren i vår del av verden. Fra 2014 til 2015 økte antall drepte i OECD-området med hele 650 prosent, fra 77 drepte til 577 drepte.

Alt i alt skal muslimer ha stått bak 74 prosent av alle dødsfall relatert til terrorisme i 2015.

Les mer: London bygger «stålring» mot terror rundt skyskrapere og finansdistriktet

HVOR TØR DU Å REISE PÅ FERIE? Et kart viser hvor terrortrusselen er størst i Europa. De landene som har tatt imot muslimske flyktninger er mest utsatt, mens det naturlig nok er de landene som ikke har muslimske innbyggere som er tryggest. Unntaket er Sveits, som får grønn farge til tross for at fem prosent av landets innbyggere er muslimer. (Foto: Kart over Europa/turisme).

Og for 2017 ser altså prognosene enda dystrere ut, så fremt ikke europeiske politikere tar situasjonen på alvor, både nasjonalt og på EU-nivå.

Les hele artikkelen på Avpixlat.info.

Les mer: Tysk polititopp: Å leve med terrortrusler er «den nye normalen» i Europa

Les mer: Polsk innenriksminister: Multikulturalisme, innvandring og politisk korrekthet årsake til Europas terrorfrykt

Relatert:

Europol: «Udiskutabelt» at terrorister kommer til Europa skjult blant flyktninger

Nettsiden Breitbart sin britiske utgave rapporterte nylig at Europol nå snakker om risikoen for at muslimske terrorister skal bruke bilbomber for å angripe mål i Europa.

Dette er en taktikk som så langt kun har vært brukt i Midtøsten.

Det har allerede vært en terroraksjon med bruk av bilbombe som har blitt avslørt i Frankrike tidligere i år. Da arresterte fransk politi to muslimer etter at man fant en bil med gassflasker i nærheten av katedralen i Notre Dame i Paris.

Les også: Europol: «Høyreekstremister minst farlige i Europa»

Europol har også sagt at de nylige terrorangrepene i Paris og Brussel kun har styrket islamsk stat sin tro på å gjennomføre flere angrep.

– Frankrike har fremdeles høy beredskap for terrorisme fra IS, står det å lese i rapporten fra Europol.

– Dette gjelder også Belgia, Tyskland, Nederland og Storbritannia.

Dette er alle nasjoner med svært høy innvandring fra muslimske land.

Les også: Sjokkavsløring: Franske myndigheter skjulte grusom tortur av terrorofre i Paris

BATACLAN. Grusomme scener utspant seg inne på konsertlokalet og 89 uskyldige mennesker ble enten skutt, sprengt eller torturert til døde av islamistiske terrorister.
BATACLAN. Grusomme scener utspant seg inne på konsertlokalet da 89 uskyldige mennesker enten ble skutt, sprengt eller torturert til døde av islamistiske terrorister. IS-terroristene er rapportert å ha stukket ut øynene på sine ofre, kastrert menn, skjært opp kropper og stukket kvinner i underlivet med kniv. Flere av ofrene skal også ha blitt halshugget. (Foto: Etter terroraksjonen på Bataclan).

Rapporten fortsetter:

– Estimater fra ulike sikkerhetstjenester indikerer at flere dusin personer som er styrt av IS kan være innenfor EUs grenser og har kunnskap og mulighet til å utføre terrorangrep. Det er også indikasjoner at IS har planlagt terrorangrep i Europa helt siden 2013.

Rapporten la også til at det var «udiskutabelt at noen av terroristene har kommet inn i Europa under dekke av å være flyktninger».

Les også: Muslimske terrorister planla å forgifte barnehagebarn med giftig iskrem

D
AVSLØRT: Mange av flyktningene har blitt gjenkjent på bilder de har lagt ut på sosiale medier. Men flere av dem har klart å unngå å bli avslørt og Europol frykter nå at de ønsker å gjennomføre terrorangrep i Europa.

Les mer: Europol: 5.000 islamister oppholder seg i Europa

Flere av jihadistene som har stått bak massedrapene de siste årene, blant annet i Paris i november i fjor ble avslørt å ha kommet til Europa gjennom Hellas med flyktningstrømmen.

Greske myndigheter innrømmer at minst to av dem kom til kontinentet vi øya Leros, registrert som asylsøkere.

Et par måneder senere ble to menn pågrepet i Østerrike i byen Salzburg under mistanke om ytterligere angrep mot den franske hovedstaden.

Les mer: Tysk polititopp: Å leve med terrortrusler er «den nye normalen» i Europa

Det viste seg at de hadde kommet inn i Europa gjennom den greske øya samtidig som terroristene som sto bak terroraksjonene i Paris.

Relatert:

 

DAGENS VIDEO: Frankrike i flammer: 26 biler satt i brann i boligstrøk

Relatert:

VIDEO: Politibetjenter forsøkt drept av innvandrermobb – fikk kastet molotovcocktail på seg

Her er noen videoer av mennesker som bor i disse områdene. De presenterer seg selv gjennom rap-videoer. I videoene snakker de om narkotika, drap og den elendighet de har laget for seg selv.

Relatert:

Britisk avis: Paris er et post-apokalyptisk helvete fylt med urin og søppel

Kilde: Telegraph

Vi har lagt ved en video som ikke følger med artikkelen fra Telegraph, men som er tatt nå i september i sentrum av den franske hovedstaden. Den viser hvordan hovedsaklig ulovlige afrikanske innvandrere har beleiret gatene blant mengder av søppel og avfall.

Relatert:

16-åring kalt hore og slått bevisstløs fordi hun gikk med kjole

Det var forrige mandag at den unge jenta sto og ventet på trikkeholdeplassen i Hauts-de-Seine, utenfor Paris, da hun ble angrepet av en gruppe med innvandrerkvinner, skriver Fria Tider.

Kvinnene begynte først å krangle med jenta og kalte henne «hore» fordi hun gikk med kjole.

Situasjonen eskalerte fort og kvinnene begynte å slå og sparke 16-åringen. Den mest aggressive av kvinnene, som av Le Parisien ble beskrevet som «en ekte kjempe», avsluttet det hele med å kjøre kneet opp i ansiktet på jenta. Forbipasserende klarte til slutt å stoppe mishandlingen.

Etter noen timer i koma våknet 16-åringen til live igjen på sykehuset. To av kvinnene som hadde mishandlet jenta meldte seg frivillig på politistasjonen senere på kvelden.

Fransk politi insisterer på at det ikke fantes religiøse motiv bak angrepet. Borgemesteren, Patrice Leclerc, kaller derimot overfallet for «uakseptabelt».

Samme uke som overfallet fant sted, arrangerte en gruppe med venstreradikale studenter ved eliteuniversitetet Sciences Po i Paris en «hijabdag», skriver AFP. Aktivistene oppfordret franske kvinner til å bære islamske slør, for å vise at «alle har rett til å kle seg som de vil og at deres valg bør respekteres».

Har borgerkrigen i Europa offisielt startet?

Hundrevis av ulovlige migranter som har søkt tilhold ved Stalingrad T-banestasjon i Paris var på torsdag involvert i et langvarig gateslag.

Scenene utspant seg da en gruppe lokale menn kastet objekter mot migrantene, som i hovedsak kommer fra Afrika og Midtøsten.

Les mer: Kong Harald: «Vi må hjelpe flyktningene der de kommer fra»

333C6E9200000578-3543237-Terrifying_scenes_A_video_shows_a_ferocious_battle_involving_hun-m-1_1460825887102

Området rundt T-banestasjonen skal være tilhold for over ett tusen ulovlige migranter, mange av dem som har kommet etter at franske myndigheter rev den ulovlige teltleiren ved Calais for kort tid tilbake.

Opprørspoliti måtte avfyre tåregass for å spre folkemengden og har arrestert en beruset mann som skal ha vært den som kastet den første flasken som startet opptøyene, skriver Le Parisien.

Politiet skal ha blitt møtt med flasker og gjenstander da de ankom stedet, hvor de ulovlige migrantene og en såkalt «brigade mot kriminalitet» fra lokalområdet, utkjempet gatekampene.

Les mer: Svensk politisjef: «Rettsstaten er i fare»

333C6EAF00000578-3543237-Armed_and_dangerous_Scores_of_people_armed_themselves_with_plank-m-6_1460826587246

Videoen som dokumenterer hendelsen ble filmet fra en leilighet rett i nærheten av T-banestasjonen.

Rundt 1.000 migranter har ankommet området den siste måneden fra Calais, men også etter å ha kommet rett fra Afrika og Midtøsten.

VIDEO: T-banen i Moskva vs Paris

Innenriksminister Bernard Cazeneuve har tidligere uttalt at man ønsket å fjerne leiren i samråd med borgermester i Paris, Anne Hidalgo. Men migrantene returnerte til området med madrasser bare uker etterpå.

I leiren har det vært mennesker fra Eritrea, Sudan og Afghanistan.

Tidligere på dagen måtte politiet bruke tåregass for å kontrollere hundrevis av mennesker som demonstrerte mot de forestående endringene i den franske arbeidsloven. Det er uklart om de to demonstrasjonene hadde noen koblinger.

Frieord har tidligere vist lignende videoer fra opptøyer og uro i Europa. En av disse kan ses her:

VIDEO: Flyktning-videoene norske medier ikke tør å vise

VIDEO: Donald Trump leser «Den giftige slangen»

Her er videoen med Trump i det han leser opp sangteksten:

Her er originalversjonen fremført av Al Wilson:

Teksten kan leses her:

On her way to work one morning
Down the path alongside the lake
A tender-hearted woman saw a poor half-frozen snake
His pretty colored skin had been all frosted with the dew
«Oh well,» she cried, «I’ll take you in and I’ll take care of you»
«Take me in oh tender woman
Take me in, for heaven’s sake
Take me in oh tender woman,» sighed the snake. She wrapped him up all cozy in a curvature of silk
And then laid him by the fireside with some honey and some milk
Now she hurried home from work that night as soon as she arrived
She found that pretty snake she’d taken in had been revived
«Take me in, oh tender woman
Take me in, for heaven’s sake
Take me in oh tender woman,» sighed the snakeNow she clutched him to her bosom, «You’re so beautiful,» she cried
«But if I hadn’t brought you in by now you might have died»
Now she stroked his pretty skin and then she kissed and held him tight
But instead of saying thanks, that snake gave her a vicious bite
«Take me in, oh tender woman
Take me in, for heaven’s sake
Take me in oh tender woman,» sighed the snake»I saved you,» cried that woman
«And you’ve bit me even, why?
You know your bite is poisonous and now I’m going to die»
«Oh shut up, silly woman,» said the reptile with a grin
«You knew damn well I was a snake before you took me in
«Take me in, oh tender woman
Take me in, for heaven’s sake
Take me in oh tender woman,» sighed the snake