«Jeg hater norske folk, bror. Hvor mange ganger skal jeg si det?» – ikke rasisme sier politiet etter brutal vold

Grov vold, ran med pistol, narkotikasalg, tyveri og rasisme er ikke nok til å bli fengslet av retten i Kristiansand. En mørkhudet ungdom, påstått å være 17 år gammel, har nå blitt idømt samfunnsstraff av Kristiansand tingrett.

To norske studenter var på vei hjem fra byen den 26. november i fjor, da de kom forbi en gruppe mørkhudede ungdommer og voksne som lagde bråk og skrek mot politiet utenfor politihuset i Kristiansand. Den ene studenten ba gjengen om å roe seg ned.

Dette førte til at ungdomsgjengen fulgte etter de to studentene og mishandlet dem grovt med slag og spark mot hodet.

 – Jeg hater det norske folk, bror. Hvor mange ganger skal jeg si det? sier den mørkhudede innvandreren til den norske studenten (21).

Deretter rettet den mørkhudede ungdommen et knyttneveslag mot studenten slik at han vakler bakover.

Stillbilde brukt under rettssaken, som viser et av slagene mot den norske studenten. (Foto: Privat/politiet).

Les også: Kristiansand tar imot ti ganger så mange innvandrere som Oslo

Fra Fædrelandsvennen:

Den andre studenten blir slått i ansiktet to ganger slik at han faller, og blir sparket i hodet mens han ligger nede. Da studenten forsøker å reise seg igjen blir han på nytt slått med knyttet neve i ansiktet, slik at han går i bakken på nytt.

Han forteller at han på sykehuset fikk påvist hjernerystelse etter volden.

– Vi har lagt merke til dette utsagnet, men har ikke funnet bevismessig grunnlag for at dette var rasistisk motivert vold, sier aktor, politifullmektig Henrik Bjugan Hegdahl. Voldsmennene skal også ha filmet ranene og volden de utførte mot sine ofre. (Sitat slutt)

Les også: Kristiansand-ordfører priser arbeidet med å ta imot asylsøkere – vil ikke hjelpe 99-åring med sykehjemsplass

Voldsmannen har også flere grove ranssaker mot seg, blant annet med gateran med gasspistol, salg og bruk av narkotika og for å ha stukket av fra drosjeregninger.

Han ble idømt ett og et halvt år samfunnsstraff. Hans 18-årige medsammensvorne fikk 10 måneders ubetinget fengsel. Begge to må i tillegg betale 40.000 kroner i bot til ransofferet. Det kommer ikke frem i Fædrelandsvennen dekning om studentene fikk noen voldsoffererstatning.

Les også: Syrisk asylsøker siktet for overfall og voldtektsforsøk i Kristiansand

Ikke rasistisk

Det er altså ifølge politiet og aktor i Kristiansand ikke rasistisk å uttale seg negativt om en persons etniske og kulturelle opphav, før man grovt overfaller dem med slag og spark, slik at man blir påført hjernerystelse.

Hva om det hadde vært to mørkhudede eller muslimske menn, som hadde blitt fortalt:

 – Jeg hater mørkhudede og muslimer. Hvor mange ganger skal jeg si det? Før de grovt mishandler dem med slag og spark. 

Les også: Ung norsk mann mishandlet av seks-syv utenlandske menn i Kristiansand

(Faksimile: Fædrelandsvennen).

Les også: Asylsøkere blokkerte gate i Kristiansand sentrum – truet med å brenne ned bygget

Hadde politiet og aktor, lokale medier som Fædrelandsvennen, borgermesteren og lokalpolitikerne, Antirasistisk senter, partier som Ap, SV, MDG og Rødt, latt dette gå uten å fokusere på den rasistiske uttalelsen, slik man nå gjør i Kristiansand tingrett?

Det er bare å se tilbake på hvordan de alle reagerte da Sophia Baidoo, Benjamin Hermansen, Jakob Kuteh, Arve Beheim Karlsen eller andre saker som fikk rasisme som grunnlag for reportasjer fra mediene, anklager fra Antirasistisk senter, siktelser hos politiet og domsavsigelser mot de dømte.

Og vi skal ikke lenger tilbake enn den 18. september, 2017, da en nordmann ble dømt for en lignende voldssak, hvor aktor og dommerne la vekt på rasistiske uttalelser som kom i forkant av overfallet på en afrikansk mann i den samme byen. 

Les også: Afrikansk asylsøker lo mens han voldtok norsk kvinne i Kristiansand

Les også: Utlendinger slo og sparket tilfeldig forbipasserende i Kristiansand sentrum

Med ovennevnte sak fra Kristiansand tingrett hvor etniske nordmenn ble utsatt for rasistiske uttalelser før de ble overfalt, så kan man klart tyde at det finnes en regel for mørkhudede som begår rasistiske overgrep og vold, og en annen for etniske nordmenn som gjør det. 

Det vil ikke bli noen marsj mot rasisme og fremmedfrykt i Kristiansand med appeller, taler og konserter. Det vil ikke bli diskutert om rasisme er et problem i byen på skoler eller i barnehager i byen. Det vil ikke bli laget konferanser eller rapporter om rasisme. 

For det er nemlig ikke rasisme hvis en nordmann blir utsatt for det. 

Les også: 19-årig asylsøker fra Eritrea dømt for overfallsvoldtekt av ung kvinne i Kristiansand

OSLO: Afrikansk mann angrep utested med pepperspray – mann angrepet med stein – person knivstukket på Bislet

Hendelsen fant sted på det tyrkisk-inspirerte utestedet Papyon (som betyr flue på tyrkisk, red. anm.) På restaurantens sosiale nettsider er dusinvis av omtaler og kommentarer enten skrevet av tyrkiske personer eller på tyrkisk.

At en nordafrikansk ungdom/mann sprayer tåregass inn på et tyrkisk utested kan mulig ha motiver i den kriminelle underverdenen i hovedstaden der ulike etniske grupper kjemper om områder og kontroll over blant annet narkotika- og våpensalg, prostitusjon, tyveri, heleri og andre alvorlige kriminelle forhold.

Ifølge VG og NTB, som med vilje velger å utelate gjerningsmannens afrikanske opphav, selv om dette kommer klart frem i politiets beskrivelser og signalement, så skal 17-åringen ha vært inne på restauranten for å «stjele fra gjestene».

VGs unnlatelse av fakta i saken kommer samtidig som nettsiden Faktisk.no har inngått et samarbeid med Facebook om å sensurere såkalte «falske nyheter» i Norge. Faktisk.no er delvis eid og drevet av VG.

Aftenposten som omtalte Faktisk.no sitt samarbeid med Facebook turte heller ikke å åpne kommentarfeltet sitt på saken.

Ellers i Oslo ble en mann knivstukket på gaten utenfor Bislet stadion.

På Høvik i Bærum skal en person ha blitt slått i hodet med stein av tre personer.

91-årig svensk kvinne brutalt mishandlet på gaten av ulovlig innvandrer

Hvorfor stilles ikke politikere og myndigheter til ansvar for den alvorlige og brutale kriminaliteten som foregår i vårt samfunn? Skyting og drap på gatene, knivran, brutale eldreran, angrep på politiet? Statistikker og rapporter forteller oss at en stor overvekt av de som begår gatekriminaliteten er ikke-vestlige – mange av dem med falske bakgrunner. Den samme utviklingen har fått etablere seg i alle de nordiske landene.

Les også: Det nye Sverige – Elleve og tolvåringer ranet 65-årig kvinne – slo henne med murstein

Les også: Haiderat (28), Mohammad (20), Aladdin (18) og Mansour (18) dømt for grov hjemmeinvasjon hos 97-årig svensk kvinne

Hvorfor får det lov å eksistere – og fortsette i så enormt omfang?

I Sverige kommer det nå ut en nyhetssak som regelrett drukner i andre lignende saker. Endog er den ikke så grov engang at den skaper debatt eller opprør blant svenskene!

Den 10. august var en 91 år gammel kvinne ute og gikk tur med sin sønn på Skånegatan i Stockholm.

Les også: Kvinne overfalt og mishandlet av 20 menn på T-banestasjon i Stockholm midt på lyse dagen

Les også: Kraftig økning i antallet anmeldte voldtekter i Stockholm

SKÅNEGATAN/VITABERGSPARKEN: Det brutale overfallet mot den svenske 91-årige kvinnen fant sted midt i Stockholm, ved den kjente Vitabergsparken og Sofia kirke. (Foto: Google Maps).

Les også: Her er flyktningbarnet som forsøkte å knivdrepe en politimann i Stockholm

Les også: Her pågripes Mohammad (34) etter en overfallsvoldtekt i Stockholm

Plutselig dukket en ulovlig innvandrer med minst tre identiteter opp bak dem. Mannen som har nordafrikansk bakgrunn dro i kvinnens gullkjeder rundt halsen. Dette gjorde han med en så brutal kraft at kvinnen 91-åringen ble dratt i bakken.

Kvinnen fikk som følge av det brutale overfallet hjernerystelse, fingerbrudd, sårskader på albuer og den venstre hånden. Sårskaden på kvinnens venstre hånd måtte sys med åtte sting. 

VIDEO: Se hvordan eldre kvinner blir brutalt overfalt og ranet av migranter

VIDEO: «Stikk herfra» – innvandrer skremmer eldre svensk kvinne på trikk i Stockholm

Kvinnens sønn forsøkte å løpe etter gjerningsmannen, men mistet ham i en nærliggende park.

På mirakuløst vis klarte politiet å få tak i den afrikanske migranten som følge opplysninger fra sønnen. Da han ble identifisert og pågrepet av politiet skal han ha hånledd mot kameraet da politiet fotograferte ham.

«Ahmed» har med hundretusenvis andre afrikanere i Europa falsk identitet. Han søkte asyl i Sverige i februar 2017. Han opplyste da at han var født i mai 2001 og at han opprinnelig kommer fra Gaza. Ved kontroll av Ahmeds fingeravtrykk kommer det imidlertid frem at han har søkt om asyl i Østerrike den 31. oktober, 2015, samt i Danmark den 8. februar, 2017. I Østerrike har fingeravtrykkene blitt koblet opp mot en person ved navn Hassan Rikfi, født den 1. januar, 1998 og statsborger i Marokko, og i Danmark tilhørende en person ved navn Mostafa Loby, født den 3. mars, 2002, og statsborger i Syria.

Les også: 111 skyteepisoder og 17 drept i Stockholm i 2017 alene

Les også: Tredje verden i Sverige – kvinne som ble gruppevoldtatt ble nektet hjelp – «Du har sperm i ansiktet» – «Du er ekkel»

Under rettssaken i Stockholm etter det brutale overfallet på den svenske 91-åringen forteller «Ahmed» at han er født den 3. mars, 2002 og kommer fra Gaza. Altså at han er mindreårig. Dette gjøres med vilje, da migrantene vet at de slipper unna alt av papirarbeide og byråkrati – «barn» slipper nemlig rett inn i Sverige.

Rettsmedisineren har gjennomført en medisinsk aldersvurdering. Resultatet av undersøkelsene – tannrøntgen og lårbeinsrøntgen – viste at Ahmed er voksen. Som i 90 prosent av lignende tilfeller der siktede blir aldersundersøkt.

Les også: Skandale – svenske aviser innrømmer falske nyheter om flyktningbarn

Les også: Halvparten av flyktningbarna er voksne – mange har grått hår og skjegg

Tingretten i den svenske hovedstaden – som er oversvømt av lignende saker – mener at det sannsynlig at den siktede er over 20 år gammel. Han blir dømt til 10 måneders fengsel for ran og utvises til Marokko. Om fem år er han imidlertid velkommen tilbake til Sverige, ifølge dommen.

Spørsmålene er:

  • Hvorfor og hvordan fikk han komme seg inn i Sverige med så mange identiteter og uklar nasjonal bakgrunn
  • Hvorfor fikk han gå fritt rundt på gatene i Sverige uten klarlagt identitet og asylbakgrunn
  • Hvorfor fikk han kun 10 måneders straff for å lyve om sin bakgrunn og overfall på en forsvarsløs person og pådra henne mulige livstruende skader
  • Hvorfor får han lov å komme tilbake til Sverige i fremtiden selv etter å ha brutt så mange lover 

Og sist men ikke minst. HVORFOR TILLATER DET SVENSKE FOLKET SLIKE TILSTANDER I LANDET SITT.

Hva er galt med folk i Sverige?

Les også: Over 94 prosent av de gjengkriminelle i Stockholm er innvandrere

Les også: Svensk politisjef: «Vi kan ikke lenger garantere sikkerheten til det svenske folk»

Frieord har etterhvert skrevet så mange artikler om den grove kriminaliteten i vårt nabolands hovedstad at de ansvarlige for turismen og sosiale medier valgte å blokkere oss.

Les også: Over 500 politibiler vandalisert i Stockholm siden 2010

Les også: Eldre ektepar slått helseløse av innvandrere på gaten

Les også: Innvandrergjeng sparket ned enslig svensk kvinne på krykker

VIDEO: Se videoen Youtube frenetisk forsøker å slette – eldre kvinne brutalt overfalt på gaten av afrikaner i underbukse

PostNord slutter å kjøre ut pakker i Malmø – «For farlig»

Norske journalister og offentlige debattører har i flere år latterliggjort påstanden om at Sverige har utviklet områder der lov og orden ikke lenger eksisterer. Antirasistisk Senter ved Shoaib Sultan, HEFs Lars Gule og Morgenbladet er bare noen av de som offentlig har gått ut med reportasjer og i intervjuer og regelrett latterliggjort de som har uttalt bekymring for utviklingen. Selv tidligere svenske statsministre har inntatt noe som nærmer seg den legendariske irakiske informasjonsministeren «Komiske Ali» når de blir spurt om «svenske tilstander».

Stadige nyhetsformidlinger om angrep på ambulanser, brannvesen og politi har kommet fra vårt naboland, uten at dette har påvirket den norske meningselitens syn. Skoler og barnehager er stukket i brann. Lastebiler, busser og personbiler får molotovcocktailer kastet gjennom vinduene. Ikke sjelden er et halvt dusin biler påsatt. Gang etter gang har man kunnet lese om postbud som blir angrepet, slått og frastjålet posten, om store distribusjonskjeder som opplever at biler og sjåfører blir utsatt for bakholdsangrep og ran – ikke sjelden med vold involvert hvor ansattes tenner slås ut og neser knekkes.

Ja endog er ikke engang byggeplasser og bygningsarbeidere forskånet. De opplever tyveri fra arbeidsplassen, trusler og steinkasting mens de er på jobb.

Svenske myndigheter har selv gått ut med en liste på over 55 områder i de svenske storbyene som man karaktiserer som «utenforskapsområder», der lovløsheten til en så stor grad har utviklet seg at politiet og utrykningstjenestene må ta forbehold med hensyn til sikkerheten sin.

Ambulansesjåfører har krevd at de utstyres med hjelmer og skuddsikre vester forbeholdt konfliktområder i Midtøsten.

Og det bringer oss til den siste nyheten fra et av de mest belastede byene i Sverige, Malmø. Malmø har hatt et halvt dusin skyteepisoder de siste månedene med flere dødsfall. Nylig ble en tidligere IS-kriger pågrepet etter en dødsskyting på gaten i en svensk by. Det betyr at terrorister og massedrapsmenn får gå fritt rundt i det svenske samfunnet og drepe på nytt.

Nå informerer altså distribusjonsgiganten PostNord at man ikke vil levere varer til et større område i sentrum av Malmø. – Det handler om arbeidsmiljøansvar, sier regionssjef for PostNord, Anita Nilsson, til SVT Skåne.

En bekymret beboer i det aktuelle området som nå er designert som «for farlig for distribusjon», Sylvia Ziegler, oppdaget at en pakke hun hadde bestilt ikke kom som avtalt. Da SVT Skåne intervjuer kvinnen spør hun videre; «Hva skjer om jeg får et hjerteattakk – kommer ikke ambulansen heller?»

Det er ikke bra når statsstøttede organisasjoner, kjente samfunnsaktører og aviser med viten og vilje lyver og bedrar om viktig politiske spørsmål og negative utviklinger i samfunnene våre. Faktisk burde de miste støtte og tilgang til å ytre seg om disse temaene når de blir avslørt.

 

TYSKLAND: Barnefamilie på sykkel brutalt overfalt av fire menn med «arabisk utseende»

Et ektepar med var ute og syklet med barna sine da fire menn med arabisk utseende sperret sykkelstien for dem. Barnefaren ringte med klokken sin for å vise at de kom syklende, noe som i arabisk kultur anses for å krenke deres ære.

Les også: Kvinne overfalt av 20 menn på T-banen i Stockholm midt på lyse dagen

Familien måtte stoppe som følge av at mennene ikke flyttet på seg. Da gikk mennene løs på ekteparet med slag og spark. Det skal ha vært flere vitner til overfallet men ingen kom til ekteparet og barnas unnsetning. Mannen ble så brutalt mishandlet at han måtte hentes av ambulanse.

Les også: Tine brutalt overfalt av syrisk flyktning da hun asvsløre mobiltyveri

Relatert:

DET NYE EUROPA: Fransk kvinne banket opp av afghanske flyktninger «fordi hun gikk lettkledd»

En 33-årig fransk kvinne ble alvorlig mishandlet av to afghanske asyløskere sist uke kan det franske nettstedet Valeurs Actuelles fortelle.

Hendelsen fant sted på et tog på vei ut av hovedstaden Paris i 22-tiden. Mennene sjikanerte og uttalte skjellsord mot kvinnen ettersom hun ikke var tildekket tilstrekkelig nok etter deres ønske.

Les også: Frankrike – Ung kvinne med shorts kalt hore og spyttet på av muslimske kvinner

Les også: Fransk president: «Det er vår skyld at innvandrerne dreper oss, voldtar våre kvinner og brenner ned våre byer»

VIDEO: Muslim angrep svensk småbarnsmor på T-banen – skrøt av angrepet

Angrepet som fant sted den 23. mai startet med verbale overgrep hvor de afghanske mennene skjelte ut kvinnen for å «vise for mye hud» på overkroppen. Etter at toget stoppet på stasjonen i byen Dijon tvang de muslimske mennene kvinnen ut av toget. Der ble kvinnen sparket og slått til hun falt til bakken.

De to afghanske asylsøkerne som er 19 og 23 år gamle, ble arrestert på togstasjonen og vil måtte møte i retten for volden mot kvinnen. Begge mennene lever i Dole i Jura-regionen vest i landet, ikke langt fra grensen mot Sveits.

VIDEO: Paris: 16 år gammel jente kalt hore og slått bevisstløs fordi hun gikk med kjole

Les også: Skrek «Allahu Akbar» og skar over halsen på to kvinner på togstasjon i Marseille

Les også: Fransk mor og hennes tre døtre knivstukket på feriested – muslimsk mann arrestert

DIJON: Kvinnen ble hetset og utsatt for sjikane på toget fra Paris til Dijon, hvor hun ble tvunget ut og mishandlet med spark og slag av de to afghanske flyktningene. (Foto: Google maps).

Les også: Tyskland: Katharina (35) brutalt mishandlet og befølt av afrikansk gjeng på togstasjon

Les mer: Kvinne overfalt og ranet av asylsøkere på togstasjon i Østerrike – fikk beskjed av politiet om å farge håret mørkt

I kommentarfeltet i franske aviser som skriver om saken er folk fortvilet og sinte.

– Umiddelbar utvisning! Kan vi forestille oss en slik scene i Afghanistan, der kristne angrep en muslimsk kvinne i burka? Selv i Frankrike er en slik hendelse utenkelig og ville startet opptøyer umidderlbart. Hvordan de våger å angripe en kvinne her vårt land på sier mye om straffefriheten de er sikre på og om deres påståtte moralske overlegenhet over vårt lands lover.

 – Jeg tør ikke forestille meg det motsatte, en kristen franskmann som oppfører seg på samme måte i Kabul mot en kvinne i burka.

– Ingen på toget valgte å hjelpe kvinnen. Disse kan gjøre hva de vil, de vet at franskmenn er underdanige.

 – Var det ingen «hvite» menn på toget? Hvem er de mest feige? De som venter på en revolusjon må vente lenge!

 – Hele verdens avskum kommer til Frankrike. Våre korrupte politikere bryr seg kun om penger og luksusliv. De er medskyldige i denne utviklingen.

 – Våre byer er ikke lenger steder med frihet

Les også: Britisk avis: Paris er et post-apokalyptisk helvete fylt med urin og søppel

Les også: Londons muslimske borgermester forbyr reklamer med lettkledde kvinner på offentlige plasser

VIDEO: Eldre mennesker angrepet på gaten i Belgia – drakk alkohol foran halal-restaurant

Les også: Skolebarn bankes opp av muslimske medelever «fordi de spiser skinke»

VIDEO: Innvandrerungdom slår eldre mennesker bevisstløse i Tyskland

Den britiske journalisten Katie Hopkins beveget seg også nylig i Belgia og lagde følgende videoer som illustrerer hvordan landet som er hele ti ganger mindre enn Norge i arealstørrelse, nå kan være det første som blir islamisert av de vestlige europeiske landene.

OPPDATERT 15.5.2018, kl. 19:52. Det har kommet informasjon om at overfallet og mishandlingen skal ha oppstått etter en krangel inne på den muslimske restauranten, hvor den eldre belgiske mannen og hans sønn skal ha drukket medbrakt alkohol. Dette skal igjen ha ført til en fysisk konfrontasjon med eieren som ble flyttet ut til gaten, som igjen kan ses på videoen. Historien kan ikke verifiseres fra noen side, da det blir ord mot ord. Det eneste vi har er som sagt en svært voldsom reaksjon fra eieren mot gjesten ute på gaten. Du kan lese et forsøk på å avsløre saken som delvis falsk på en nettside kalt Hoax Alert, drevet av tidligere CNN-journalister som Alan Duke.

Relatert:

Muslimske skolebarn banker opp medelev «fordi han spiser skinke»

Vår sønn er i fjerde klasse på en barneskole og har blitt mobbet siden 1. klasse. Han blir mobbet, slått og sparket fordi han er tysk. Klassekamerater kaller ham «tyske gris», «gris», og «tysk potet». På skolen er det hovedsaklig elever med innvandrerbakgrunn. De fleste er mulimer, sier familien til avisen.

VIDEO: Eks-muslim advarer Tyskland: «Det blir borgerkrig når muslimene blir mange nok»

Gutten og hans familie lever i Berlin-Mitte, som er et multikulturelt nabolag, ifølge dem selv.

Vi liker å leve her, vi har en sammensatt gruppe venner. Men vår sønn blir mobbet og angrepet fordi det påstås at han spiser skinke, noe som er uholdbart for oss. Han spiser ikke engang kjøtt, vi er vegetarianere.

I tillegg til de talløse verbale angrepene han må høre daglig, så ble vår sønn sparket ned en trapp og mishandlet flere ganger i skolegården – noen ganger foran en lærer. Han har blitt hentet fra skolen i ambulanse flere enn en gang, fortsetter familien.

Les også: Muslimsk student i Tyskland: «Hitler var bra, fordi han drepte jøder»

Gutten måtte være på sykehus i flere dager etter at en klassekamerat hadde sparket ham i magen og det var uklart om det var noen interne skader, forteller familien til Tagesspiegel.

Det har vært seks tilfeller av overfall bare det siste året alene. Vi klarer ikke dette mer.

En gang etter et angrep på sønnen vår, sa en av overgriperne; ‘bare ring meg, jeg er ikke 14 år enda’.

VIDEO: Innvandrerungdom slår eldre mennesker bevisstløse i Tyskland

Vanligvis etter en slik hendelse så er det bare en samtale med en sosialarbeider, og unnskyldninger fra de som mishandlet – og en dag etterpå så angrep det samme barnet sønnen vår igjen.

Familien sier at det er et «voldsklima» på skolen, og at lærerne ikke tør å se studenter i øynene, da selv tiåringer blir svært raskt fornærmet og mister sin ære.

VIDEO: Brutal video viser hvordan muslimer banker opp 12 år gammel hvit gutt i England

Her legger vi ut flere videoer fra barn og elever som har blitt mishandlet av innvandrere og muslimer i Tyskland.

https://www.youtube.com/watch?v=hbvTcDzwZAk&t=3s

Relatert:

SVERIGE: Kvinne overfalt og mishandlet av 20 menn på T-banen i Stockholm midt på formiddagen

Det var ved halv ellevetiden på torsdag formiddag at kvinnen selv ringte politiet etter å ha blitt overfalt og mishandlet av et 20-talls fremmede menn.

Det uprovoserte angrepet skjedde ved Fridhemsplans T-banestasjon en halvtime tidligere.

Politiet kategoriserer hendelsen som mishandling.

Kvinnen var på vei til den grønne linjen da hun ble angrepet av en større gruppe menn. Det handler om personer hun ikke kjenner og vi har bare vage signalement. Men på T-banen har vi ofte bra kameradekning og det finnes mange vitner, sier politiets pressetalsperson, Carina Skagerlind til StockholmDirekt.

FRIDHEMSPLAN T-BANE: T-banestasjonen i sentrum av den svenske hovedstaden har mer enn 50.000 reisende hver dag. Hvordan en kvinne kan ha blitt overfalt og mishandlet foran både vitner og overvåkingskameraer midt på formiddagen uten at verken vektere eller politiet klarte å gripe inn er et svakhetstegn i det svenske samfunnet. (Foto: Frieord.no).

Det er uklart hvorfor kvinnen ikke fikk hjelp av vitner hvorfor det ikke var verken ansatte eller vakter på T-banestasjonen som kom kvinnen til unnsetning.

Svenske medier har heller ikke ville gå ut med verken beskrivelse av gjerningsmennenes alder, bekledning eller etniske bakgrunn.

Ingen svenske medier har heller fulgt opp saken i uken etter at mishandlingen av kvinnen fant sted.

INGEN BESKRIVELSE: Politiets pressetalsmann i Stockholm, Carina Skagerlind, vil ikke gå ut med verken informasjon eller beskrivelse av overfallsmennene som mishandlet kvinnen på T-banestasjon sist torsdag. (Foto: Polisen).

DAGENS VIDEO 2: Ung jente blir slått i hodet med flaske og forsøkt ranet av to innvandrere

VIDEO: Afroamerikanske kvinner skriker rasistiske ukvemsord og slår barnemor helseløs med baseballkøller

RASIST: Samantha Denis (27) er nå pågrepet med sin søster etter det brutale og rasistiske angrepet på den hvite småbarnsmoren utenfor et kjøpesenter i Fort Lauderdale, Florida. De to søstrene er nå siktet for «Voldelig overfall med et dødelig våpen og risikerer flere år i fengsel. Det er uklart om rasisme vil lagt til i siktelsen. (Foto: Politiet).
OVERFALT: Mikaela Barboza ble brutalt overfalt av to afroamerikanske kvinner bevæpnet med baseballkøller. Overfallet skjedde midt på lyse dagen foran skrekkslagne vitner. «Hvis ingen hadde grepet inn hadde jeg blitt drept», sier småbarnsmoren etter angrepet. (Foto: Privat).
OVERFALT: Småbarnsmoren Mikaela må gjennom mange måneder med terapi og behandling på nesen, som ble fullstendig knust. Hun har også omfattende skader og sår i hodet som måtte sys med tilsammen 14 sting. (Foto: Channel 7).
I FENGSEL: Den mest aggressive av de to rasistene ble fanget av offeret på mobiltelefonen. Hun omtalte offeret som «cracker» før hun gikk til angrep med baseballkøllen, et svært nedverdigende og rasistisk ord for hvite mennesker. I bakgrunnen kan man se det som tilsynelatende er den rasistiske kvinnens eget barn som blir vitne til morens voldelige oppførsel. Det er uklart hvem som tar seg av barnet nå som moren sitter i fengsel. (Foto: Privat).

VIDEO: Eldre hvit dame mishandles av afroamerikanske menn – «Din jævla blonde blåøyde djevel»

En eldre hvit kvinne står blant en rekke andre mennesker i et slags venterom. Det ser ut som midt på vinteren da alle personene i videoen er godt påkledde med tykke vinterjakker og luer. Plutselig tar en afroamerikansk mann i blå jakke tak i en eldre hvit kvinne, som er 60-70-års alderen og drar henne voldelig ned bakfra og på bakken.

En større gruppe afroamerikanere samler seg da rundt kvinnen og begynner å uttale stygge og rasistiske ord mot kvinnen. Samtidig begynner de å dra av kvinnen klærne hennes. Det er uklart hvorfor de ønsker å stjele kvinnens klær og etterlate henne nærmest naken ute midt på vinteren.

Her er et utdrag fra det vi kan høre på videoen.

– Den dama er 100 år gammal!

– Få den gamla dama opp

(Kvinnen sier; «Hjelp meg, hjelp meg).

– Hun er hvit

– Få den faens europeeren opp av gulvet

– Din jævla blonde, blåøyde djevel!

– Jævla hore!

– Vi skal banke deg opp

– Vi bare kødder med deg gamle dame

– Denne dama er akkurat som honning, bror

GROV RASISME: (VIDEO) Åtte ikke-vestlige menn mishandlet to hvite kjærestepar på restaurant

Fra britiske medier:

Five teenagers have been arrested after a suspected brawl in a fast-food restaurant in High Wycombe reportedly left a man with a concussion.

Two men and two women, all in their early 20s, went into Peri Peri Chicken Delight, in Oxford Street, between 3.50am and 4.15am last Saturday (November 11).

A group of between six and eight men then allegedly started an argument with the four people, attacking the two men.

One of the male victims was reportedly knocked unconscious after he was kicked in the head and punched to the ground. He is believed to have suffered a concussion and cuts to the face as a result.

The other male victim was also allegedly punched in the face, suffering cuts and bruises.

Police said the two women tried to stop the fight and one of them was pushed to the ground, causing a suspected broken wrist.

The other female victim also received grazes and bruising to her knees and legs.

All four were taken to Wexham Park Hospital and have since been discharged.

The five men, two aged 18 and three aged 19, were arrested on November 14 and 15 on suspicion on GBH, violent disorder, ABH and common assault.

“They have since been released under investigation.”

Investigating officer, detective constable Caroline Timmis, of Local CID based at High Wycombe, said: “We are appealing for witnesses following this assault.

“We are aware that there may have been a number of people in the restaurant at the time of this assault and we would ask anyone who has information to please come forward.”

Anyone with information can call Thames Valley Police on 101 quoting reference 43170335682, or Crimestoppers anonymously on 0800 555 111.

OSLO: Tenåringer blodig og brutalt ranet av mørkhudede menn på Lysaker

To unge menn som befant seg i Lilleakerveien, ikke langt unna Lysaker stasjon, opplevde et brutalt gateran natt til lørdag. Gjerningspersonene skal ha vært mørke i huden og slått tenåringene kraftig i hodet under ranet, til blodet rant fra den ene ungdommen.

Fra Budstikka.no:

De fornærmede ble kjørt til legevakten klokken 03:35 for undersøkelse. En av mennene forklarte at han hadde kraftige smerter i hodet, mens den andre blødde fra nesen. De har fått seg en skikkelig omgang juling, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt.

Politiet søkte i området med en rekke patruljer, men gjerningspersonene er foreløpig ikke pågrepet. Ifølge de fornærmede skal gjerningspersonene ha vært mørke i huden, og den ene skal ha hatt en hals som delvis dekket for ansiktet. (Sitat slutt).

Overfallsmennene skal ha rundstjålet de to tenåringene på både jakker, iPhone-telefoner og klokker. Politiet ser nå på overvåkingsbilder fra området og ber om tips fra vitner som kan ha sett overfallet. Ring 02800 hvis du vet noe.

Knivstukket under gateran i Oslo sentrum

Natt til søndag var det et nytt gateran i Oslo. Denne gang i den beryktede Brugata. Der skal en person ha blitt knvstukket og fraranet eiendeler.

Kidnappingsforsøk av kvinnelig jogger

Det skal på lørdag også ha vært et kidnappingsforsøk av en ung kvinne som var ute og jogget ved Sognsvann klokken 10 på morgenen. En kassebil med to menn forsøkte å dra kvinnen inn i bilen, men hun klarte å rive seg løs og løpe fra stedet.

Muslimsk innvandrer sparket 87-årig mann bevisstløs og etterlot ham for å dø

En utenlandsk mann angrep i fjor den 87-årige Hendrik Keuleers og etterlot ham for dø på gaten. Etter at den eldre mannen begynte å kritisere islam har han opplevd en rekke tilfeller av hærverk, trusler, spytting og grove overfall.

Keuleers som lever i den belgiske byen Gent, er kjent for å henge opp plakater og meldinger på vinduene sine som kritiserer blant annet tyrefekting, dyremishandling og islam.

Les også: Amerikansk sanger forsøkt drept på gaten i Belgia – fikk ishakke i hodet av stor gruppe migranter

TØFFING: Hendrik Keuleers (87) har drevet kafè og kjempet for dyr og menneskers rettigheter i mange år. Men det var først da han kritiserte islam at han ble utsatt for trusler og vold. Sist år ble han slått bevisstløs av en ung innvandrer. Nå har belgieren måttet installere skuddsikkert glass i leiligheten sin. (Foto: Privat).

Overfallet var bare et av mange tilfeller med overgrep for den gamle mannen. Belgiske medier meddeler at mannens hus har blitt terrorisert i flere år etter at han startet å kritisere islam med hjemmelagede postere i vinduene sine.

Hans blomsterpotter har blitt vandalisert, hans vinduer har blitt knust og sist år ble han altså slått bevisstløs mens han var ute og syklet i byen sin.

Les også: Muslimer drepte 31 og skadet 250 i Belgia – eksplosjoner på t-bane og flyplass

ETTERLATT PÅ GATEN: Overvåkingsbilder viser hvordan den etnisk belgiske 87-åringen ligger bevisstløs på gaten etter å ha blitt brutalt sparket i hodet av en muslimsk innvandrer. Man ser også muslimen løpe fra stedet. (Foto: Overvåkingsbilder/politiet).

Les også: Venstreaktivister slår politisjef bevisstløs på gaten i Belgia

Videobilder av overfallet viser hvordan Keuleers ble angrepet av en mann med innvandrerbakgrunn. Han spytter på 87-åringen og sparker ham av sykkelen sin. Keuleers var bevisstløs og ble etterlatt for å dø.

Angrepene på 87-åringen er imidlertid ikke bare fysiske. Noen har også anmeldt Keuleers for rasisme og oppfordring til vold. Disse anmeldelsene ble henlagt av de lokale myndighetene.

Keuleers forteller selv:

Ja, mine plakater er kontroversielle og skaper debatt. Men er ikke det tillatt i opprørske Gent? Hvorfor er jeg ikke tillatt å si hva mange mennesker tenker, men ikke tør å si?

Les også: Terror i Belgia – mann med bombebelte skutt av soldater på togstasjon – ropte «Allahu akbar»

Det er uklart hva belgiske myndigheter vil gjøre for å stoppe innvandrervolden mot den kristne og etnisk belgiske mannen som nå terroriseres av innvandrere.

Keuleers installerte nylig skuddsikre vinduer. Disse har allerede blitt angrepet og knust.

Venstreekstremist sparket mann fra Soldiers of Odin i hodet og kroppen – fikk 75 timers samfunnstjeneste

Sverige har de siste årene opplevd en lavineartet økning av overfall- og gruppevoldtekter av svenske kvinner på gater og torg.

Som en konsekvens av dette har enkelte personer valgt å danne såkalte borgerforeninger hvor man på kveld og nattestid patruljerer populære områder der mennesker ferdes på vei hjem fra restauranter og nattklubber.

En av disse natteravnlignende-grupperingene heter «Soldiers of Odin». Istedenfor å hylles for sitt frivillige arbeide med å skape et tryggere samfunn, så har venstreekstreme og venstreorienterte grupper angrepet borgerforeningen og kalt den «rasistisk».

Dette fordi så og si alle overfall- og gjengvoldtektene i både Sverige og Norge utføres av ikke-vestlige innvandrere og asylsøkere, mens så og si alle ofrene er nordiske kvinner. Det betyr at sannsynligheten for at en person som vil bli pågrepet for en slik forbrytelse vil være en innvandrer er svært stor.

At Soldiers of Odin også har valgt norrøne symboler og skandinaviske flagg er en rød klut i ansiktet på innvandringsforkjemperne.

Det var under en slik patrulje på gatene i den svenske hovedstaden at en gruppe fra Soldiers of Odin uten foranledning ble angrepet av en større gruppe maskerte og bevæpnede venstreekstremister.

En av venstreekstremistene, en 23-årig mann, slo ned et av medlemmene i Soldiers of Odin, slik at han falt i bakken. Det var imidlertid ikke nok vold for overgriperen, som deretter fortsatte med å sparke den forsvarsløse mannen i ansiktet og overkroppen mens han lå nede.

SLÅTT NED: Her ligger offeret på bakken etter å ha blitt slått ned av venstreekstremistene. Han skal i tillegg ha blitt sparket i hodet og kroppen mens han lå forsvarsløs på bakken. (Foto: Friatider.se/Youtube)

Noen av de andre medlemmene av borgerforeningen som ikke ble alvorlig skadet klarte å innhente den voldelige 23-åringen og holde ham nede til politiet fikk ankommet plassen. Resten av den maskerte og bevæpnede gruppen klarte imidlertid å rømme fra plassen de gikk til angrep.

Svensk politi rubriserte i utgangspunkt forbrytelsen som grov mishandling, men 23-åringen ble kun dømt til «mishandling av normalgrad», av Stockholms tingrett.

Han ble også dømt til betinget dom med samfunnstjeneste i 75 timer for det brutale angrepet, og må betale 10.000 kroner i erstatning til offeret.

Venstreekstremisten var også tiltalt for brudd på våpenloven, for å ha sprayet borgergruppen med pepperspray i forbindelse med det brutale overfallet. Men i følge tingretten går det ikke å bevise at det var 23-åringen som brukte sprayen og han ble derfor frifunnet fra dette tiltalepunktet. Dette skal imidlertid ikke være den første gangen 23-åringen har sett innsiden av en rettssal i Sverige. Rullebladet er fullt av mindre forbrytelser som brudd på narkotikaloven og skadeverk. I desember 2015 skal han også ha blitt dømt for vandalisering av trafikkskilt i Stockholm sentrum. Han skal også ha hatt flere narkotiske stoffer som cannabis og amfetamin på seg da han ble pågrepet.

PÅGREPET: Her sitter den da 21-årige voldsutøveren og venstreekstremisten, akkurat pågrepet av politiet for skadeverk på offentlig plass. Mannen skal også ha hatt narkotiske stoffer på seg da han ble tatt. (Foto: Politiet).

Da politiet fikk informasjon om 23-åringens boligadresse, så kom det fram at han delte denne med en mann som var aktiv i den nå nedlagte «Revolusjonære Fronten», en voldelig kommunistisk gruppe som har stått bak svært grove kriminelle handlinger mot politiske motstandere i Sverige.

Det er uklart hvilke skader og konsekvenser slagene og sparkene offeret fikk i hodet og kroppen har hatt for ham i hverdagen. Ved en tidligere anledning skal venstreekstremister i et lignende overfall ha slått og sparket, samt mishandlet et kvinnelig medlem av borgerforeningen med jernrør.

RASISME: (VIDEO) Enslig hvit gutt blir brutalt slått og sparket av en større gruppe mørkhudede muslimske ungdommer

MORER SEG: De mørkhudede og muslimske ungdommene morer seg med det rasistiske overfallet på den enslige hvite gutten og ler og smiler til kameraet mens mishandlingen foregår. (Foto: Youtube).

Relatert:

Lignende videoer har også kommet ut fra Norge:

Venninnegjeng brutalt angrepet og ranet i Oslo sentrum – to afrikanske menn pågrepet – en på frifot

Fra NRK.no:

– Kvinnen skal ha blitt slått og sparket og fratatt mobiltelefon før mennene løp fra stedet, sier operasjonsleder Christian Krohn Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til NTB.

En mann i 20-årene, og en gutt tenårene er pågrepet og mistenkt for ranet, opplyser politiet til NRK. De leter fortsatt etter en tredje gjerningsperson.

En av de fornærmede kvinnene ble kjørt til legevakten for sjekk etter ranet.

Hun har blitt kastet i bakken og fått hodet inn i en murkant, sier Engeseth.

Ifølge politiet fikk denne kvinnen hardest medfart, men også en av venninnene ble angrepet. Politiet ser alvorlig på saken.

Vi ser alvorlig på dette, sier Engeseth til NRK. (Sitat slutt).

Overfallet skal ha blitt avbrutt ved at tilfeldig forbipasserende så hva som skjedde. To av overgriperne ble pågrepet på Bussterminalen kort tid senere.

Verken politiet eller media har ønsket å gå ut med signalement av de tre ransmennene.

Frieord har fått tips i ettertid fra moren til en av jentene at overgriperne var av afrikansk opprinnelse, mest sannsynlig somaliere.

Se den sterke videoen laget av tyske kvinner: «Vi er ofrene for det multikulturelle samfunnet»

Mia og Maria var to tyske kvinner som ble drept av ulovlige innvandrere i Tyskland det siste året.

VOLDTATT OG DREPT: Den 19-årige legestudenten Maria Ladenburger kom aldri hjem etter en fest natt til søndag den 16. oktober. Nå sitter et 17-år gammelt afghansk flyktningbarn siktet for ugjerningen. I den påfølgende rettssaken påstod drapsmannens far at sønnen i virkeligheten er 33 år gammel. (Foto: Privat).

Ebba var en 11 år gammel svensk jente som ble meid ned og delt i to av en ulovlig innvandrer i Sverige i fjor.

EBBA (11) ble brutalt drept av den ulovlige muslimske innvandreren Rakhmat Akilov (39) i april i fjor. Akilov stjal en tung lastebil og kjørte den ned en handlegate midt i sentrum av den svenske hovedstaden. Totalt fem mennesker ble drept og 130 mennesker ble skadet.

Ingen norske feminister, politiske ungdomspartier, eller moderpartier, har noensinne stilt seg på disse jentene og kvinnens side i debatten. De har alltid valgt overgripernes side på grunn av deres innvandringsstatus og har istedenfor valgt å angripe norske og europeiske menn som ansvarlige.

Les også: Overgrepene i Køln og den øredøvende stillheten fra norske feminister

Sophie (19) sa nei til tafser på nattklubb – fikk knyttneve og flaske i ansiktet

Sophie var ute med en venn på nattklubben Babel i Malmø på lørdag natt. Mens de var ute på dansegulvet kjente hun hvordan noen dro i vesken hennes. Da hun snudde seg sto en mann og stirret på henne.

Les også: Svensk jente (16) knivskåret i ansiktet av flyktning da hun nektet å ha sex

Les også: Hundrevis av politimikrofoner uplassert i svenske bydeler – skal høre kvinner skrike

Jeg snudde meg tilbake. Da kjente jeg hans hånd på min rumpe og mellom mine bein, sier hun.

Sophie slo til den tafsende mannen for å få ham bort. Da svarte han med et knyttneveslag i ansiktet hennes. Hun og vennen bestemte seg deretter for å forlate nattklubben før det eskalerte mer. Akkurat da de skulle gå slo den tafsende mannen en glassflaske i ansiktet hennes som traff henne på venstre side.

Jeg kjente det, men det var ikke vondt. Jeg jeg hørte lyden som bekreftet at det var en flaske.

Les også: Svensk jente voldtatt med pistol i munnen av innvandrere

Les også: Ungjenter sex-trakasseres daglig på skolen i Sverige – foreldrene fortviler

19-åringen kjente at det rant nedover ansiktet.

Jeg trodde først at det var væske fra flasken, men da sa min venn at det rant blod, sier hun og fortsetter:

Jeg havnet i sjokk. Jeg ble veldig rolig, uvanlig rolig og gikk selv opp til en vakt.

Les også: Det brutale drapet på Elin Krantz (Obs: Sterke bilder)

Les også: (video) Svensk kvinne sex-trakasseres av innvandrere på nyttårsaften

MYE BLOD: Sophie hadde flere kuttskader etter at en ukjent mann knuste en flaske i ansiktet hennes. (Foto: Privat).

Les også: Sverige: Kvinne overfalt og ranet – reddet av sin hund

Les også: Sverige: Jozephine (24) ble uprovosert sparket ned av ukjente menn

Vaktene satt henne ved inngangspartiet og hentet håndklær og papir. Etter ca. 40 minutter kom en ambulanse som kjørte henne til sykehuset. Der ble det tatt røntgen og det måtte sys på flere steder i ansiktet der hun hadde fått skader og sår etter det knuste glasset. Først klokken 07 på morgenen fikk hun reise hjem

Jeg er glad og takknemlig for at det ikke sluttet verre. Men jeg er litt opprørt over at de ikke har fått tak i mannen.

Hun hørte ham ikke snakke, så hun vet ikke hvordan han høres ut. Men hun forteller at han var i 25-årsalderen, 1.75 meter høy og hadde kraftig kroppsbygging, mørkt hår, samt mørk langarmet trøye på seg.

Les også: Syrisk asylsøker sparket ni år gammel svensk jente i hodet på gaten – fikk tre måneders fengsel

Les også: Eldre svensk ektepar slått helseløse av innvandrere på gaten

På ulike debattsider fortelles det at utestedet Babel er et arnested for ulike utenlandske kriminelle gjenger i den svært flerkulturelle byen Malmø. Ikke sjelden kontrollerer de og styrer hvem som kommer inn, hvem som får holde konsert og narkotikasalget inne på klubben. Vel inne på klubben skal to ulike kriminelle grupper dele opp lokalene og sitter på hver sin side. Vaktene tør ikke å gjøre annet enn å slippe dem inn, da de vet at det kan får alvorlige konsekvenser hvis de nekter. Det beskrives også at vaktene henger skuddsikre vester brukt av klubbens gjester opp i garderoben.

Les også: Innvandrergjeng sparket ned enslig kvinne med krykker i Sverige

Les også: Sophie (16) brutalt slått ned av innvandrere – mistet følelsen i beina

Det spekuleres også i om vaktene kjente til overgriperen og fikk ham ut av nattklubben bakveien slik at ikke politiet eller vitner skulle kunne peke ham ut i ettertid.

Det er ikke mange hvite svensker som henger der inne, skriver brukeren ZigiWigi, på nettforumet Flashback.

Les også: Ung svensk kvinne slått bevisstløs og forsøkt kvalt av asylsøkere i Sverige

Les også: Sjokkstudie – 96% av overfallsvoldtekter i Sverige begås av innvandrere

Senest i november 2017 ble hele inngangspartiet til nattklubben sprengt i filler av en bombe. Også i oktober 2016, ble en bombe detonert ved inngangspartiet til nattklubben.

Det spørres av flere i nettdebatten hva unge etnisk svenske jenter gjør på slike klubber i det hele tatt.

Les også: Ung svensk kvinne slått bevisstløs og forsøkt kvalt av asylsøkere

Les også: Syrisk flyktning tvang svensk kvinne å drikke toalettvann – filmet grov oral og vaginal voldtekt

Ifølge offerets Facebook-side skal politiet allerede ha henlagt saken, bare litt over ett døgn etter at hun anmeldte overfallet.

VIDEO: Hvit mann brutalt overfalt på gaten i USA – fikk hjerneblødning etter 50 slag og spark

En bibliotekar som var ute og gikk i sentrum av den amerikanske byen Cincinnati i mai i fjor, ble utsatt for et svært brutalt og uprovosert angrep av tre afroamerikanske menn. En fjerde mann skal ha stått på utkikk for å si fra om vitner passerte.

En av de rasistiske mennene, John Watts, var flere minutter inn i dommen sin, da dommeren spurte ham hvorfor han uten forvarsel og mening angrep en uskyldig mann på gaten.

 – Jeg bare angrep ham, svarte 20-åringen.

 – Hvorfor skjedde dette? spurte dommer Jody Luebbers.

– Jeg klarer ikke å forklare det, svarte Watts iført stripede drakt og bundet på hender og føtter med hånd og fotjern.

RASISTISK OVERFALL: John Watts (20) ble nylig dømt til 7 års fengsel for et grov, uprovosert og rasistisk angrep på en hvit mann som var ute og gikk i mai i fjor i den amerikanske byen Cincinnati. En av de andre mennene som var involvert i overfallet fikk ni år. (Foto: Politiet).

Watts er den andre personen som er dømt etter det brutale og rasistiske angrepet som fant sted den 15. mai i 2017. Han fikk syv års fengsel.

I september i fjor fikk Johntae Dearmond ni års fengsel, etter å ha innrømmet grovt ran. Dearmond skyldte på at han var full som unnskyldning for hendelsen

Offeret, en bibliotekar  i 40-årene, var ute og gikk i nærheten av biblioteket etter midnatt, da Watts, Dearborn og en annen afroamerikansk mann kom opp til ham. En fjerde mann sto på utkikk, ifølge rettsdokumentene.

50 SLAG OG SPARK: Det rasistiske angrepet varte i over ett helt minutt. Ifølge overvåkingsfilmen så skal offeret ha mottatt minst 50 slag og spark. Han ble også frastjålet mobilen sin. (Foto: Politiet).

De spurte den hvite mannen om sigaretter. Deretter begynte det brutale og meningsløse overfallet. Det var Watts som slo ham i asfalten, sa assisterende aktor i saken, Allison Oswall, sist torsdag.

Mannen ble slått og sparket minst 50 ganger. Han ble sparket i ansiktet. Angrepet varte i over ett minutt. Han skal ha fått hjerneblødning og blod skal ha kommet ut av øret hans. Etter angrepet stjal afroamerikanerne mobiltelefonen hans.

Overvåkingsfilmen ble vist i retten, men ble stoppet før den var ferdig.

Det er nok. Jeg kan ikke se mer, sa dommeren.

Politietterforsker Dan Kreider hos Cincinnati-politiet uttalte under rettssaken at det var en av de to verste overfallene han har sett i sin karriere.

«Meningsløst», «Dyrisk», «Grusomt», var noen av ordene som ble brukt av dommer Luebbers for å beskrive overfallet, før dommen kom sist torsdag.

INGEN FORKLARING: John Watts hadde ingen forklaring på hvorfor han og hans tre afroamerikanske venner gikk løs på en enslig hvit eldre mann midt på gaten i hjembyen sin. (Foto: Cincinnati.com).

Saken har fått liten eller ingen oppmerksomhet i amerikanske medier. Ingen norske medier har valgt å omtale overfallet.

Frieord skrev i 2015 om et lignende og svært brutalt overfall av en hvit mann, utført av så mange som 40 afroamerikanere i sentrum av Cincinnati. Les om den saken her:

Her pågripes Mahammed (34) etter overfallsvoldtekt i Stockholm sentrum

Kvinnen hadde mellom natten den 5. og 6. august, 2017, vært ute ved det populære torget Stureplan i sentrum av Stockholm med en venninne. De hadde sagt farvel til hverandre ved Kungsgatan.

Ved 04-tiden på morgenen forsøkte kvinnen å ringe en mannlig bekjent. «Tenkte om du bare kunne holde meg med selskap i telefonen, går hjem. Sov godt», skrev hun i en sms, da personen ikke svarte.

Les også: «I’m gonna fuck you Swedish girl» – så overfalt og voldtok asylsøkeren henne

Les også: 15 mord, 44 mordforsøk, 58 grove mishandlinger, 62 mishandlinger og 16 mordbranner – EN måned i Sverige

Samtidig viser bilder fra et overvåkingskamera hvordan kvinnen passerte hotellet Scandic Anglais klokken 03.57.

Fem minutter senere synes en annen figur gå forbi hotellet i samme retning – det er Mahammad fra Somalia.

Mahammad fulgte etter kvinnen til Humlegården, der hun stoppet ved en benk for å tenne en sigarett.

Somalieren begynte å klå på kvinnen og hun skrek til ham at han skulle la henne være i fred.

Jeg går ikke herfra før jeg har fått slikke din fitte, svarte Mahammad.

Les også: Tredje verden i Sverige – kvinne som ble gruppevoldtatt ble nektet hjelp – «Du har sperm i ansiktet» – «Du er ekkel»

Les også: 111 skyteepisoder og 17 drept i Stockholm i 2017 alene

Afrikaneren tok deretter tak i kvinnens armer med et fast grep og slepte henne i vei til en del av parken med mye busker og trær, der han mens kvinnen gråt og skrek, voldtok henne. Hun forsøkte forgjeves å gjøre motstand, men Mahammad var for sterk.

Da kvinnen til slutt klarte å komme seg ut av parken, fulgte Mahammad fremdeles etter henne, men hun ble reddet av en taxisjåfør som raskt innså hva som hadde skjedd og latet som han kjente kvinnen når hun mimet «hjelp meg» til ham.

Taxisjåføren tok raskt kontakt med politiet, som kunne pågripe Mahammad kort tid etterpå.

I am the right man. You have the right man, forklarte somalieren da på engelsk til politiet, ifølge rettsdokumentene.

I met a girl, I stuck my finger in her pussy, fortsatte han.

Les også: Svensk jente (16) knivskåret i ansiktet av flyktning da hun nektet å ha sex

Les også: Flyktningbarnet Muhammad som knivhogg politimann er mulig 25 år gammel

HUMLEGÅRDSGATAN: Det var her i sentrum av Stockholm at den svenske kvinnen ble overfalt, dratt inn i parken og voldtatt sist sommer. Nå er er en 34-årig somalisk mann dømt for voldtekten. (Foto: Google Streetview).

Les også: Nye massive seksuelle overgrep under musikkfestival i Stockholm

Les også: Det brutale drapet på Elin Krantz (Obs: Sterke bilder)

Under rettssaken nektet han for voldtekten og påstod at kvinnen frivillig fulgt med ham til plassen voldtekten fant sted og hadde sex med ham.

Den forklaringen valgte Stockholms tingrett å avvise, og Mahammad er nå dømt til to og et halvt års fengsel for voldtekt.

Fra tidligere finnes den somaliske 34-åringen under hele seks avsnitt i strafferegisteret. Han ble dømt sist gang i juni, 2015, for mishandling. Straffen ble da to måneder.

Les også: Sjokkstudie – 96% av overfallsvoldtekter i Sverige begås av innvandrere

Les også: Syrisk flyktning tvang svensk kvinne å drikke toalettvann – filmet grov oral og vaginal voldtekt

Men selv etter den grove voldtekten og siste dommen så får Mahammad bli i Sverige. Aktor hadde ikke lagt inn utvisning hjem til Afrika som endel av tiltalen.

Den voldtatte kvinnen føler seg svært dårlig og har måttet gå til psykolog etter hendelsen. Hun forteller at hennes venner har måttet hjelpe henne med å stå opp om morgenen, ettersom hun da får sterke angstanfall som gjør at hun ikke har krefter til å gå på jobben.

Les også: Sverige: Syrisk flyktning (19) voldtok 13 år gammel jente vaginalt og analt – fikk to måneder fengsel

Les også: Voldtektsmenn får fortsette på offerets skole – rektor: «De er også ofre»

Les også: Sverige: Dømt for brutal voldtekt av 15 år gammel jente – fikk to måneders fengsel

Les også: 10 år gamle svenske jenter voldtatt av muslimer på skolen

Les også: Hundrevis av politimikrofoner uplassert i svenske bydeler – skal høre kvinner skrike

Les også: 30 muslimer truet med å voldta kvinne og drepe hennes sønn på asylmottak i Sverige

VIDEO: Hundrevis av afrikanere amok på stranden i Melbourne – ranet og slo uskyldige kvinner og barn – ramponerte restauranter

Politiet hadde store problemer med å stoppe de rabiate afrikanske gatebandene som gikk amok på strandområdet St Kilda i storbyen Melbourne torsdag den 14. desember denne måneden.

Sjokkerende videoer har kommet ut som viser unge mørkhudede menn og kvinner som skriker, slår og sparker på hverandre, mens dusinvis av tilskuere står rundt og skriker ukvemsord.

Angrep restaurant

Det hele startet klokken 02.55 lokal tid, da mellom 60 afrikanske ungdommer vandaliserte en McDonalds-restaurant, kastet stoler og knuste vinduer.

Dette ble etterfulgt av en rekke grove overfall og ran langs strandpromenaden utover natten og morgenen mot uskyldige australiere som var ute for å kose seg før julen. Da skal antallet afrikanere på plassen ha kommet opp i over 200 stykker.

Politiet hadde store problemer med å stoppe den dyriske oppførselen, overfallene og ranene på lokale beboere og turister som besøkte området.

Ifølge politiet skal oppførselen til de afrikanske ungdommene ha vært «uakseptabel».

Uheldigvis hadde vi en større gruppen ungdommer, med afrikansk utseende, som utviste antisosial oppførsel.

De har begått forbrytelser, de har vært involvert i en rekke overfall langs strandlinjen på St Kilda.

Deres oppførsel var totalt uakseptabel og jeg ber om at de involverte melder seg selv før vi må begynne å spore dem opp, forteller politiet.

Les også: Afrikanske gjenger herjer i Australia – raner butikker og invaderer barnefamiliers hjem

Angrep arbeidere

Arbeidere som jobbet langs strandpromenaden ble brutalt slått bevisstløse av gjengen.

De var som dyr, sier den ene arbeideren. Vi ba dem stoppe, men da bare gikk de til brutalt angrep på oss og slo oss helseløse.

De angrep 20 mot 1, sier et vitne.

Vi så folk som blødde fra hodet, sier et annet.

Man kan tydelig se blodsporene i betongen etter der de to arbeiderne ble mishandlet.

Angrep 16-åringer

Faren til en tenåring som ble offer for de afrikanske ungdommenes voldelige oppførsel forteller at hans 16-årige sønn ble ranet på sin mobiltelefon, og tilogmed sin t-skjorte, etter å ha blitt slått om og om igjen.

Angrep politiet med steiner

Bare dager senere skal en melding ha blitt sendt ut internt blant politibetjentene i byen hvor man advarte sine ansatte om at afrikanske ungdommer forsøker å lure betjentene ut på oppdrag, for deretter å fysisk og svært voldelig angripe dem.

Det fortelles om hvordan en politipatrulje ble sendt på jakt etter en 13 år gammel afrikansk ungdom i en stjålet bil som kjørte ned en trang bakgate.

Da politiet la seg på hjul nedover gaten ble de møtt av 30-40 afrikanere som løp mot dem.

Det er forstått at det var en plan for å lure politiet i en trang gate, uten noen fluktrute, med mindre man kjørte gjennom folkemengden. De var omringet.

Samtidig kommer nyheter om hvordan nye gategjenger har etablert seg i byen og hvordan man konkurrerer med allerede etablerte afrikanske gategjenger. To av disse heter MTP – Menace To Society og den allerede beryktede Apex-gjengen.

En politipatrulje ble kalt ut til en fest i den vestlige delen av byen. Da politiet ankom adressen ble angrepet av en stor mengde afrikanske ungdommer som kastet steiner på dem.

Det hele var såpass omfattende at politiet måtte sende ut sin innsatsstyrke med skjold, hjelmer og pansrede biler. Huset var ramponert og det var spraymalt gjengtegn på vegger og møbler – symboler som viser til spesielle gjenger kalt «Apex» og «MTS», som er kjente kriminelle afrikanske gategjenger. Gjengen(e) skal deretter ha løpt nedover gaten i boligfeltet og vandalisert både biler og hus.

Vindusruter på både bolighus og biler i hele nabolaget ble knust og en livredd mor forteller hvordan de opplevde det hele:

Det var forferdelig.. jeg tok tak i min unge datter og gjemte oss i det innerste rommet i huset, slik at hvis de (afrikanerne red. anm.) brøt seg inn i huset så ville det bli vanskeligere å få tak i oss.

De var ute etter bråk, sier et annet vitne.

Et annet vitne sier gjengen var ikledd basketball-trøyer og at politiet var i klart mindretall.

Så fort de begynte å kaste steiner på politiet, så trodde de at de kunne gjøre hva de ville, og det ble fort verre.. de ser på det som et spill, sier en nabokvinne.

Politiet skal ikke ha klart å arrestert noen av de afrikanske ungdommene.

Så langt Frieord har klart å finne ut av, har ingen av de norske riksmediene skrevet om noen av disse sakene som er nevnt i denne artikkelen, ennå det har vært store oppslag i både australske og europeiske medier om hendelsene de siste ukene.

Finnes i alle de store byene

Dessverre er det ikke bare i Melbourne at disse afrikanske gjengene eksisterer og utøver hjemmeinvasjoner, angriper uskyldige mennesker på gatene og politiet. Det er rapportert også byer som Sydney og Brisbane har de samme problemene.

OSLOPOLITIET PÅ TWITTER: Mann stukket i ryggen med skrutrekker på Oslo S – samt slåssing på gata og knivbruk

Ellers hadde politiet som vanlig nok å holde på med.

 

Se sjokkvideoen Youtube frenetisk forsøker å slette – 73-årig kvinne brutalt overfalt på gaten av afrikaner i underbukse!

Det var den 14. desember at en 23-årig flyktning fra Afrika gikk rundt i den tyske byen Nürnberg. Han hadde kun en hvit underbukse seg, selv om det er midt på vinteren.

En 73-årig kvinne som er ute og går møter på afrikaneren. Han går da opp til kvinnen og slår henne rett ned et hardt slag mot ansiktet.

Et par sekunder går før afrikaneren igjen går mot kvinnen. Denne gangen tar han fart og sparker henne i hodet 4-5 ganger. Vitner til hendelsen skal ha kommet til og stoppet det brutale sannsynlig rasistiske overfallet.

OVERFALT ELDRE KVINNE. En afrikansk mann i underbukse gikk løs på en forsvarsløs 73-årig kvinne på gaten i den tyske byen Nürnberg

Kvinnen blir alvorlig skadet og ble fraktet til en spesialklinikk for operasjoner. Hun hadde flere benbrudd og alvorlige skader i hodet. Det var uklart om hun vil overleve overfallet.

Overfallet ble filmet på overvåkingskamera og så gitt ut til en lokal mediekanal. Derfra gikk havnet den på Youtube. Der skal den ifølge flere nettsider ha aktivt blitt forsøkt slettet av nettgiganten som følger Tyske regler, der all faktabasert beskrivelse av den flerkulturelle virkeligheten er forbudt ved lov.

Marleen (44) var på julemarked med sønnen (13) da hun fikk springskalle og ble slått av en «stor afrikansk mann»

Ifølge kvinnen skal hun og hennes 13-årige sønn ha hatt en flott kveld, inntil en ukjent mann uten grunn slo henne i ansiktet. Det var etter at julemarkedet i byen hadde stengt at mannen slo til kvinnen og deretter ga henne en springskalle.

Mareen (44) sier følgende til en den belgiske avisen Nieuwsblad:

Rundt halv ett på morgenen hadde vi gått ut fra en kafe og stoppet for å snakke med en venn. Fra ingensteds kom en mann opp til meg og slo meg hardt i ansiktet, deretter fikk jeg en springskalle og gikk i bakken. Jeg visste ikke hva som skjedde… mannen flyktet… og der stod jeg med nesen full av blod.

De ansatte på kafeen kom løpende ut og fikk stoppet blodet som fosset ut av nesen på kvinnen.

Den belgiske kvinnen ønsker at overgriperen blir pågrepet og straffet for sin oppførsel. Hun beskriver ham som en «stor nordafrikansk mann med krøllete mørkt hår».

Kvinnen var såpass skadet at hun måtte til sykehus for behandling. Der fikk hun påvist brukket nese. Kraftig smerte i hodet, kjeven og nesen fulgte også med etter den blinde og brutale volden. Dette stoppet imidlertid ikke 44-åringen fra å være på jobb neste dag. «Jeg leverer medisin til syke mennesker og de kan ikke vente», forteller hun.

LEUVEN: Moren og sønnen hadde hygget seg ute med venner på julemarkedet i byen og var på vei tilbake til bilen sin da det brutale overfallet fant sted. (Foto: Julemarked i Leuven).

Hennes sønn var sjokkert, men moren sier han støtter henne godt. Ironisk nok forteller kvinnen at hun flyttet fra byen nettopp på grunn av «avskum» på gatene:

Dette er en av grunnen til at jeg forlot Leuven… Mennesker er redde for å gå på gatene på grunn av alt avskummet som beveger seg rundt her.

JUL I OSLO: Mishandling under gateran – afrikansk mann amok med kniv inne på T-banevogn – passasjer knivstukket

Først ut var et overfall og forsøk på ran på Nydalen T-banestasjon. Fire personer skal ha slått og sparket en gutt. Det er uklart om politiet har fått tak i gjerningsmennene.

Deretter gikk turen til Jernbanetorget. Der skal en mann med afrikansk opprinnelse ha oppført seg ufint og spyttet på medreisende inne på T-banevognen. Da en mann forsøkte å roe ned og stoppe oppførselen, skal den afrikanske mannen ha dratt opp en kniv og stukket ham. Flere andre passasjerer følte seg truet under hendelsen. Knivmannen klarte å ta seg fra T-banevognen og ut på gatene i Oslo og er fremdeles på frifot.

Det skal kort tid før hendelsen på Jernbanetorget ha kommet inn melding om en krangel på Skøyen stasjon og politiet jobber utifra teorien om at det kan dreie seg om samme person.

MISHANDLET OG RANET: En person skal ha blitt mishandlet og forsøkt ranet av flere personer på Nydalen T-banestasjon. (Foto: Frieord.no).

Haiderat (28), Mohammad (20), Aladdin (18) og Mansour (18) dømt for grov hjemmeinvasjon hos 97-årig svensk kvinne

Det var klokken 03.00 på natten at Elsa (97) våknet av at fire arabiske menn stod over henne på soverommet.

De hadde kommet seg inn ved å knuse et kjellervindu i huset hennes. De muslimske mennene dro den eldre svenske kvinnen ut av sengen og slo henne i ryggen, før de kastet henne på gulvet. Deretter tok en av mennene opp en skrutrekker som han puttet mot kvinnens hals og truet henne på livet med.

Mennene gikk så gjennom alle kvinnens verdisaker, som en TV, telefoner, bankkort og smykker, inkludert gifteringen fra hennes avdøde ektemann. De tok også ut mat fra kvinnens kjøleskap.

INGEN HENSYN: Fire muslimske innvandrere som hadde fått komme til Sverige for ett nytt liv, valgte å rane eldre svenske kvinner som takk. Slik så det ut hos den 97-årige kvinnen etter at mennene brutalt hadde dratt henne ut av sengen og mishandlet henne. (Foto: Politiet).

Hele to timer skal mennene ha holdt på i kvinnens hjem, før de dro fra huset til en minibank hvor de gjennom ni uttak fikk ut 15.000 kroner. De skal også ha forsøkt å fylle drivstoff på en bil med kortet.

Noen dager senere forsøkte de muslimske innvandrerne å bryte seg inn i en 95-årig kvinnes hus, men avbrøt innbruddet uten å rekke å mishandle eller rane kvinnen.

Da de flyktet fra plassen ble de stoppet av en politipatrulje, hvor det ble funnet tyvegods i bilen fra da de ranet 97-åringens hjem noen dager tidligere.

Den 5. desember falt dommen i Malmø tingrett. De ble alle funnet skyldige i grovt tyveri, bedrageri og forsøk på bedrageri. Aktor hadde lagt ned påstand om åtte års fengsel, men dommerne ga mennene betydelig lavere dommer.

Haiderat Salim (28) ble dømt til fengsel i fem og et halvt år.

Mohammed Al Agawi (20) fikk fire års fengsel, samt utvises fra Sverige i 10 år.

Aladdin Al Arabi (18) fikk to år og ni måneder fengsel

Mansour Alzafiri (18) som skal ha vært 17 år da ranet ble utført, fikk ett år og ti måneders lukket ungdomstjeneste. Alzafiri skal imidlertid en gang tidligere ha oppgitt at han var minst 5 år eldre enn han nå oppgir, men har endret alderen sin i ettertid.

MIGRATIONSVERKET: Ifølge de svenske myndighetene så velger man å tro på asylsøkernes alder utifra fra de selv opplyser. Dette avgjør blant annet om man får bli i landet, hvilken behandling man får av det offentlige og som i denne saken, lengden på straffen etter en forbrytelse. (Kopi av Migrationsverkets behandling av en av straffedømte).

Tre av de dømte skal ha fått lavere straffer på grunn av ung alder. Du kan lese hele dommen mot mennene her.

Men saken slutter ikke der. Det hele har en uhyggelig bakgrunn, da det viser at mennene ikke valgte disse husene tilfeldig. Haiderat Salim, som fikk den strengeste dommen av de fire muslimske innvandrerne, skal nemlig ha jobbet innen hjemmetjenesten til kommunen. Gjennom sin jobb hadde Salim informasjon om alle de eldre og syke som fikk besøk og stell, og kunne dermed plukke ut de eldste og letteste ofrene for innbrudd og ran.

BRUTALT OVERFALL I VOLDA: Politiet leter etter mørkhudet mann etter hjemmeinvasjon

OPPDATERT – LES NEDERST I ARTIKKELEN.

Det var natt til søndag at en kvinne i Volda sentrum ble overfalt i sitt eget hjem.

Ifølge politiet skal kvinnen ha blitt utsatt for grov vold.

De første opplysningene og medieomtalene i Sunnmørsposten og Dagbladet ga en veldig vag og generell beskrivelse av mannen:

Fra Smp.no og Dagbladet:

– Politiet er spesielt interessert i tips om en person som hadde på seg mørk caps, mørk jakke og lys bukse, sier etterforskningsleder Grete Hjelle i Møre og Romsdal politidistrikt.

– Det er viktig at de som kan ha vitneobservasjonar eller tips til oss, kommer med desse så raskt som muglig, sier Hjelle. (Sitat slutt).

Dette førte imidlertid ikke til noen relevante tips som oppklarte saken. På mandag gikk man derfor ut med en mer detaljert beskrivelse av mannen i media:

Fra Dagbladet:

Opprinnelig ønsket politiet å komme i kontakt med personer som var i Halkjelsgata i sentrum av Volda mellom 2.45 og 3.10 natt til søndag.

Nå utvider politiet også tidsrommet de ønsker tips fra, til klokka 02.00 til klokka 03.00, natt til søndag 3. desember.

– Mannen hadde på seg mørk caps, mørk jakke og lys bukse. I tillegg kan vi opplyse av han var liten av vekst og mørkhudet, sier etterforskingsleder Grete Hjelle ved Møre og Romsdal politidistrikt.

Ifølge politiet er mannen observert springende i retning området ved torget. (Sitat slutt).

Hvorfor politiet ikke gikk ut med mannens etniske bakgrunn øyeblikkelig etter overfallet, slik at eventuelle vitner kunne få en mer helhetlig og detaljert beskrivelse, er ikke klart. Spesielt da politiet ønsket hjelp fra publikum «så raskt som mulig».

Eventuelle vitner kan dermed enten ha reist fra Volda etter helgen og således være svært vanskelig å komme i kontakt med.

Tettstedet Volda har opplevd flere grove og bestialske overfall og overgrep mot kvinner de siste årene. Blant annet skal en kvinne ha blitt rispet i ansiktet med kniv av fire mørkhudede menn i februar i fjor.

OPPDATERT kl. 18.38.

Den etterlyste mørkhudede mannen – som ikke er norsk statsborger – ble pågrepet igår ettermiddag i boligen sin i en av nabokommunene til Volda.

Fra SMP:

– Mannen ble avhørt på Volda og Ørsta lensmannskontor tirsdag kveld, og han vil bli fremstilt i tingretten med krav om varetektsfengsling, sier politiadvokat Cathrin Remøy i Møre og Romsdal politidistrikt.

Politiet gikk mandag ut med signalement på mannen, og det har trolig bidratt til oppklaringen.

– Vi har fått mye hjelp fra publikum i løpet av de døgnene som har gått siden overfallet, og gode vitneforklaringer spilte en sentral rolle da de siste bitene falt på plass slik at vi kunne pågripe det vi tror er gjerningsmannen, sier lensmann Guttorm Hagen i Volda og Ørsta. (Sitat slutt).

Relatert:

Se sjokkvideoen som fikk Trump til å reagere – ung nederlandsk gutt på krykker blir brutalt mishandlet

Den virale videoen fikk virkelig fart på seg da den amerikanske presidenten, Donald J. Trump videretwitret den på sin offisielle Twitter-konto.

Trump skal ha twitret den videre fra en britisk menneskerettighetsaktivist ved navn Jayden Fransen som tilhører organisasjonen Britain First.

Videoen skal ha blitt spredt med beskrivelsen av at det er en muslimsk gutt som slår gutten med krykkene. Venstremedier og nederlandske myndigheter har imidlertid kastet seg på saken og sterkt protestert på at dette er tilfelle. Nederlandske myndigheter har også kommentert saken på sine offisielle Twitter-kontoer. Venstreekstreme og kommunistiske nettsider som Snopes, Buzzfeed og Vice har i tillegg laget artikler om saken.

Påstanden om at personen som slår er født i Nederland og ikke skal være muslim, må imidlertid tas med en klype salt, da alle som har nederlandsk pass blir omtalt som «nederlendere». Dette er en taktikk som venstremediene ofte bruker da de vil skjule gjerningsmennenes opprinnelse. Uansett, inntil det blir avklart – hvis det noensinne blir avklart – om gjerningsmannens faktiske bakgrunn. Det imidlertid ganske interessant å se media og myndigheter kaste seg over akkurat denne videoen. Dette da det finnes dusinvis av videoer hvor man klart ser muslimske og ikke-hvite, som begår grove og rasistisk overgrep mot hvite mennesker. Forskjellen er da at disse mediene ikke lenger interesserte i saken.

I motsetning hvis det skulle være en noen på offentlig transport som skulle si noe rasistisk til en mørkhudet person og det er fanget på kamera. Da er det helsides og svært detaljert informasjon slik at leseren virkelig ikke risikerer å misforstå eller miste noe av det som ønskes formidlet.

Man kan si at Trump burde vært mer påpasselig med hva han videretwitrer og at man i dag lett kan gjøre en feil på sosiale medier. Men det sier kanskje mer om våre venstrevridde og løgnfulle medier som aldri fokuserer på de videoene det ikke er tvil om og bekrefter deres eksistens.

Det er nesten så det ligger noe ideologisk bak det hele.

Her er noen videoer som viser ikke-hvite og muslimer som slår, sparker og mishandler hvite barn, kvinner og eldre.