«Jeg hater norske folk, bror. Hvor mange ganger skal jeg si det?» – ikke rasisme sier politiet etter brutal vold

Grov vold, ran med pistol, narkotikasalg, tyveri og rasisme er ikke nok til å bli fengslet av retten i Kristiansand. En mørkhudet ungdom, påstått å være 17 år gammel, har nå blitt idømt samfunnsstraff av Kristiansand tingrett. To norske studenter var på vei hjem fra byen den 26. november i fjor, da de kom forbi […]

OSLO: Afrikansk mann angrep utested med pepperspray – mann angrepet med stein – person knivstukket på Bislet

Hendelsen fant sted på det tyrkisk-inspirerte utestedet Papyon (som betyr flue på tyrkisk, red. anm.) På restaurantens sosiale nettsider er dusinvis av omtaler og kommentarer enten skrevet av tyrkiske personer eller på tyrkisk. At en nordafrikansk ungdom/mann sprayer tåregass inn på et tyrkisk utested kan mulig ha motiver i den kriminelle underverdenen i hovedstaden der […]

91-årig svensk kvinne brutalt mishandlet på gaten av ulovlig innvandrer

Hvorfor stilles ikke politikere og myndigheter til ansvar for den alvorlige og brutale kriminaliteten som foregår i vårt samfunn? Skyting og drap på gatene, knivran, brutale eldreran, angrep på politiet? Statistikker og rapporter forteller oss at en stor overvekt av de som begår gatekriminaliteten er ikke-vestlige – mange av dem med falske bakgrunner. Den samme […]

PostNord slutter å kjøre ut pakker i Malmø – «For farlig»

Norske journalister og offentlige debattører har i flere år latterliggjort påstanden om at Sverige har utviklet områder der lov og orden ikke lenger eksisterer. Antirasistisk Senter ved Shoaib Sultan, HEFs Lars Gule og Morgenbladet er bare noen av de som offentlig har gått ut med reportasjer og i intervjuer og regelrett latterliggjort de som har […]

DET NYE EUROPA: Fransk kvinne banket opp av afghanske flyktninger «fordi hun gikk lettkledd»

Gradestokken går stadig oppover i Europa og det betyr naturlig nok at sommerklærne tas på. Dessverre ser det ikke ut til at mange nyankomne migranter fra muslimske kulturer aksepterer at europeiske kvinner går lettkledd. Det fikk en fransk kvinne som tok toget i Paris nylig erfare.

VIDEO: Eldre mennesker angrepet på gaten i Belgia – drakk alkohol foran halal-restaurant

Belgia er det landet hvor islam har fått tyngst fotfeste i Europa. En stor andel av terroristene som har reist til Midtøsten og som har stått bak angrep i Europa har kommet fra det lille landet. Nå kommer en video fra byen Antwerpen der en eldre mann blir sparket, slått og mishandlet med stoler fordi han nøt alkohol i et muslimsk område.

Muslimske skolebarn banker opp medelev «fordi han spiser skinke»

Den tyske dagsavisen «Tagesspiegel» spurte sine lesere om hendelser på skolen med vold og mobbing. De fikk mange svar. En familie forteller om hvordan deres sønn blir angrepet fordi han er kristen og ikke-muslim.

SVERIGE: Kvinne overfalt og mishandlet av 20 menn på T-banen i Stockholm midt på formiddagen

Sist uke ble en enslig kvinne utsatt for en brutal mishandling av et 20-talls fremmede menn på en T-banestasjon i sentrum av den svenske hovedstaden. Verken vitner eller vakter stoppet hendelsen og kvinnen måtte selv kontakte politiet etter overfallet.

DAGENS VIDEO 2: Ung jente blir slått i hodet med flaske og forsøkt ranet av to innvandrere

Hverdagen i Merkels Europa har etterhvert blitt svært farlig for de som beveger seg på offentlige plasser. Spesielt er unge jenter og kvinner utsatt for vold, ran, voldtekter og drap fra ikke-vestlige menn. Menn som ser på hvite og kristne som undermennesker uten verdi eller rettigheter. Denne videoen viser en ung jente som blir brutalt slått i bakhodet med en flaske på T-banen i Essen, Tyskland.

VIDEO: Afroamerikanske kvinner skriker rasistiske ukvemsord og slår barnemor helseløs med baseballkøller

En ung småbarnsmor i Florida opplevde sitt livs mareritt da to afroamerikanske kvinner hetset henne rasistisk før de deretter gjøv løs på henne med baseballkøller. Hendelsen fant sted på en parkeringsplass og ble filmet. Kvinnen fikk omfattende skader i ansiktet og hodet etter det grove angrepet.

VIDEO: Eldre hvit dame mishandles av afroamerikanske menn – «Din jævla blonde blåøyde djevel»

Nok en skremmende video har kommet ut fra USA, der en eldre hvit kvinne blir omringet og får dratt av (stjålet) klærne på hva ser ut som en busstasjon eller lignende. De mørkhudede mennene skriker og roper obskøne og rasistiske ord til henne. En enslig eldre afroamerikansk mann forsøker å få gjengen til å slutte, men blir til slutt overmannet. Videoen slutter i det den eldre kvinnen ligger på gulvet og får de siste plaggene sine revet av.

GROV RASISME: (VIDEO) Åtte ikke-vestlige menn mishandlet to hvite kjærestepar på restaurant

En større gruppe ikke-vestlige menn startet bråk med to unge hvite menn og deres kjærester på en kebab-restaurant i England i november i fjor. Det endte med at den ene hvite mannen ble sparket bevisstløs. Også jentene ble mishandlet av den ikke-vestlige gjengen. Se den sjokkerende videoen fra overvåkingskameraet her.

OSLO: Tenåringer blodig og brutalt ranet av mørkhudede menn på Lysaker

To unge menn på vei hjem ved Lysaker stasjon natt til lørdag opplevde å bli fraranet både klær, klokker og mobiltelefoner av en gjeng mørkhudede ranere. «De har fått en skikkelig omgang juling», sier politiet i Oslo som etterforsker saken.

Muslimsk innvandrer sparket 87-årig mann bevisstløs og etterlot ham for å dø

87-årige Hendrik Keuleers er en mann som ønsker å benytte seg av sitt demokrati og sin ytringsfrihet i Europa. Men ikke alle liker det den tidligere kafè-eieren har å si. Keuleers ble i fjor brutalt overfalt og mishandlet av en ung muslimsk mann og etterlatt for dø på gaten. Hans hjem blir jevnlig vandalisert. Årsak? Han kritiserer islam.

Venstreekstremist sparket mann fra Soldiers of Odin i hodet og kroppen – fikk 75 timers samfunnstjeneste

Den venstreekstreme grupperingen Antifascistisk aksjon gikk sommeren 2016 til angrep på en gruppe natteravner i sentrum av den svenske hovedstaden. En av natteravnene ble slått i bakken og deretter fortsatte en 23-årig venstreekstremist å sparke ham i hodet og kroppen da han lå forsvarsløs på bakken. Nå er voldsmannen dømt i svensk rett.

RASISME: (VIDEO) Enslig hvit gutt blir brutalt slått og sparket av en større gruppe mørkhudede muslimske ungdommer

En video lagt ut på Youtube viser hvordan en enslig hvit gutt blir omringet og brutalt mishandlet av en større gruppe mørkhudede og muslimske ungdommer. Ungdommene ler og morer seg mens de overfaller den hvite gutten. Det påstås i beskrivelsen i videoen at overfallet skjer fordi gutten er kristen. Videoen anses å være fra Nederland.

Venninnegjeng brutalt angrepet og ranet i Oslo sentrum – to afrikanske menn pågrepet – en på frifot

Det som skulle være en koselig kveld ute på byen i vår hovedstad endte med slag og spark og tur på legevakten for de tre venninnene. Nå har politiet pågrepet to av de tre personene som sto bak det brutale overfallet. Overgriperne skal ha afrikansk bakgrunn.

Se den sterke videoen laget av tyske kvinner: «Vi er ofrene for det multikulturelle samfunnet»

Mia og Maria var to tyske kvinner som ble drept av ulovlige innvandrere i Tyskland det siste året.  Hussain Khavari pågrepet for voldtekten av Maria (19) i Tyskland Ebba var en 11 år gammel svensk jente som ble meid ned og delt i to av en ulovlig innvandrer i Sverige i fjor.  Terrorist kjørte lastebil […]

Sophie (19) sa nei til tafser på nattklubb – fikk knyttneve og flaske i ansiktet

19-årige Sophie var ute på den beryktede innvandrerklubben Babel i Malmø da en mann begynte å klå på henne. Hun slo til ham for å få ham til å slutte. Det endte med knyttneveslag og en knust flaske mot ansiktet hennes.

VIDEO: Hvit mann brutalt overfalt på gaten i USA – fikk hjerneblødning etter 50 slag og spark

Fire afroamerikanske menn gikk til et brutalt overfall på en 40 år gammel hvit mann på gaten i byen Cincinnati i mai ifjor. Videoen var så brutal at dommeren valgte å slå den av før den var ferdig i retten. Nå er to av mennene på videoen dømt til henholdsvis 7 og 9 års fengsel.

Her pågripes Mahammed (34) etter overfallsvoldtekt i Stockholm sentrum

En 34-årig somalier ved navn Mahammad fulgte etter en kvinne i Stockholm fra Stureplan til Humlegården – der overfalt han og voldtok kvinnen. Nå er den vanekriminelle somalieren dømt til fengsel, men slipper som vanlig ifølge svensk rettspraksis utvisning fra landet.

VIDEO: Hundrevis av afrikanere amok på stranden i Melbourne – ranet og slo uskyldige kvinner og barn – ramponerte restauranter

Hundrevis av «ungdommer» skal ha angrepet kvinner, barn og turister, mens de samtidig slåss med hverandre. Restauranter, butikker og biler ble også ramponert. Hendelsen fant sted midt i desember i den på stranden i australske byen Melbourne. Ifølge vitner og videoer så skal det dreie som afrikanske menn og kvinner som står bak.

Se sjokkvideoen Youtube frenetisk forsøker å slette – 73-årig kvinne brutalt overfalt på gaten av afrikaner i underbukse!

Det er mye man skal se før man mister munn og mæle. En afrikansk mann i underbukse i desember som brutalt slår og sparker en 70-årig kvinne på gaten er kanskje så nærme man kommer. Youtube har slettet videoen i frykt for at den skal komme ut til brukerne. Se den her før den blir borte!

JUL I OSLO: Mishandling under gateran – afrikansk mann amok med kniv inne på T-banevogn – passasjer knivstukket

Politiet i hovedstaden opplevde en mishandling og gateran på Nydalen T-banestasjon, samt en knivstikking utført av en mann med afrikansk utseende på Jernbanetorget T-banestasjon. Denne mannen er ennå på frifot. Det er uklart om overfallene var rasistisk motiverte.

Haiderat (28), Mohammad (20), Aladdin (18) og Mansour (18) dømt for grov hjemmeinvasjon hos 97-årig svensk kvinne

Den 97-årige kvinnen Elsa ble utsatt for en svært brutal hjemmeinvasjon den 31. august i år. Fire menn med arabisk opprinnelse brøt seg inn i kvinnens kjeller, dro henne ut av sengen og slo henne i ryggen. Mennene skal også ha truet den aleneboende kvinnen med en skrutrekker mot halsen. Nå samtlige dømt i Malmø tingrett.

BRUTALT OVERFALL I VOLDA: Politiet leter etter mørkhudet mann etter hjemmeinvasjon

En kvinne i 20-årene skal ha blitt utsatt for det politiet kaller «grov kroppskrenkelse», etter at en mørkhudet mann skal ha tatt seg inn kvinnens hjem klokken 03 på natten. Mannen er ikke fanget og nå går politiet ut med en mer detaljert beskrivelse av mannens etnisitet etter først å ha holdt dette tilbake. Hvorfor denne beskrivelsen ikke ble offentliggjort med en gang er ikke kjent.