OSLO: Afrikansk mann angrep utested med pepperspray – mann angrepet med stein – person knivstukket på Bislet

Hendelsen fant sted på det tyrkisk-inspirerte utestedet Papyon (som betyr flue på tyrkisk, red. anm.) På restaurantens sosiale nettsider er dusinvis av omtaler og kommentarer enten skrevet av tyrkiske personer eller på tyrkisk. At en nordafrikansk ungdom/mann sprayer tåregass inn på et tyrkisk utested kan mulig ha motiver i den kriminelle underverdenen i hovedstaden der […]

VIDEO: Politimann lot voldsmann slippe unna etter overfall i Oslo

På fredag ble arrangementet «Tøyenbygda står sammen mot hat og rasisme» holdt på Tøyen senter. En rekke islamister, hijabdekkede muslimer, venstreekstremister, revolusjonære kommunister og representanter fra Antirasistisk Senter var tilstede. Også Lars Thorsen fra Stopp Islamiseringen av Norge var tilstede og filmet tilstelningen. Plutselig kommer en mann frem og på kort tid begynner han å […]

Enslige asylsøker-barn dreper hverandre i Trondheim, gjengproblemer i Oslo og knivran i Mo i Rana

Vest-Europa virker paralysert. Hvert fjerde år får de samme venstreorienterte, rødgrønne og høyre-light partiene majoriteten av stemmene. Det skjedde sist uke i Sverige, mens landet bokstavelig står i en hengemyr av bilbranner, drap på gatene, angrep på politi og utrykningstjenester, drapstrusler mot politikere, hjemvendte IS-soldater som vandrer rundt i gatene og terrorangrep. Landet har blitt […]

HELG I OSLO: Skyting på åpen gate mellom innvandrere, masseslagsmål, kniver og påsatte bilbranner

Brann i flere biler på Godlia – NRK Vi er på stedet. Ingen har blitt truffet av flasker som ble kastet. Personene som gjorde dette har gått fra stedet. — OPS Politiet Oslo (@oslopolitiops) August 30, 2018 # Oslo Politiet er på Lambertseter i forbindelse med en slåsskamp mellom to fotball lag. Dette har skjedd […]

Sommer i Oslo: Skyting på åpen gate, knivstikking, slagsmål og bilvandalisering

Vi er på stedet sammen med ambulanse. Personen er bevisst, snakker med ambulansepersonell. — OPS Politiet Oslo (@oslopolitiops) August 22, 2018 #Oslo. Skadeverk på biler. Jacob Aalls gate. Melding om en mann som driver og sparker i biler langs gaten. Pågrepet av politiet rett ved. — OPS Politiet Oslo (@oslopolitiops) August 23, 2018 Skadene på […]

SOMMER I OSLO: Pistoler, knivstikking, overfall, bussruteknusing, romfolk og ildspåsettelse i boligfelt

#Oslo Karl Johan. Vi mottok telefon fra observant vekter om koppespill hvor han mistenkte at turister ble lurt. Gjerningsmennene ble etterhvert observert gående inn på en buss. Bussen ble innhentet av to politihester og stanset. 5 personer pågrepet og anmeldes for bedrageri — OPS Politiet Oslo (@oslopolitiops) August 8, 2018 #Oslo Grønland: en vekter tatt […]

SOMMER I OSLO: Drapsforsøk, knivangrep, gateran, pistoler, macheter, bilbranner, masseslagsmål, beføling av kvinner og ran av turister

OXLO – Norges utstillingsvindu for de rødgrønnes multikulturelle utopiske eventyrland. Der alle raser, religioner, livssyn, seksuelle identiteter og sosialistiske politikk skulle smelte sammen og skape den rødgrønne globalistiske drømmeverdenen. Arbeiderpartiet og Gro Harlem Brundtlands visjon og ettermæle. Slik har det ikke gått. Tvert imot har Oslo blitt et utstillingsvindu for hvordan man IKKE bedriver by- […]

Mer trøbbel med innvandrerungdom som plager idrettsjenter på Holmlia

Frieord har tidligere skrevet om hvordan gutter med ikke-vestlig bakgrunn har plaget blant annet besøkende jentelag i fotball på Holmlia. Det ble møte og politiet måtte også trå til. Men en måneds tid senere er det på nytt problemer med hets og trusler om vold og bruk av våpen mot blant annet trenerne.

Kjære medier – kan dere for helvete gjøre jobben deres?

Ja, da var vi på dem igjen. Våre hovedstrømmedier. Hvor mange ganger kan de avsløres før de i det hele tatt reagerer? Før leserne reagerer? Hvordan kan de forvente å bli respektert eller trodd når de gang på gang unnlater å informere sine lesere om hele sannheten i sakene de skriver? Frieord har minst to […]

Bråk og skyting på Stovner og Vestli – maskerte gjenger – tomhylse funnet inne på pizzarestaurant

Skytingen fortsetter i Oslo denne våren. Denne helgen har det vært rapportert om høye smell, avfyring av skudd og bråk mellom store mengder personer i de innvandrertette byområdene Stovner og Vestli. Politiet skal blant annet ha funnet en tomhylse inne på en pizzarestaurant.

Holmlia-skytteren Asad Abdulle (21) meldte seg for politiet – siktet for drapsforsøk

Somalieren Asad Abdulle Aidaruus, som skjøt en 18 år gammel mann i beinet i Oslo på tirsdag, har vært internasjonalt ettersøkt etter drapsforsøket. I går meldte han seg for politiet i hovedstaden. Skytingen fant sted på ettermiddagen foran barn og handlende på Holmlia senter.

DAGENS BILDE: Skyting meg her og skyting meg der…

For to dager siden var det en ny skyteepisode i Oslo. Denne gang på Holmlia senter, midt blant barnefamilier og butikker. Dette er bare en av en rekke alvorlige hendelser i Oslo det siste året, der det har blitt brukt skytevåpen mot utesteder, restauranter og enkeltpersoner. Men de rødgrønne mener kanskje det er verdt prisen for å ha et flerkulturelt samfunn?

OSLO: Kvinne funnet bevisstløs på gaten – mulig utsatt for voldtekt

Politiet i hovedstaden forteller i dag tidlig at man kom over en bevisstløs kvinne på Langkaia i Oslo sentrum. Det finnes tegn på at kvinnen har blitt utsatt for en overfallsvoldtekt og hun har blitt kjørt til overgrepsmottaket.

Skyting her og skyting der – mandag morgen i Oslo

Politiet i hovedstaden vår måtte rykke ut til tettstedet Lambertseter på Oslo syd der det rett etter midnatt ble rapportert om skyting. Noen timer senere kom en ny melding om skyting inn til sentralen. Denne gang i det svært innvandrertette boligområdet Bjørndal ved Holmlia. Der fant politiet en mann som var alvorlig skutt. Politiet skal holde en pressekonferanse om hendelsene i løpet av dagen.

DET NYE OSLO: Masseslagsmål på flerkulturell skole og overfall på Aker Brygge

Opptil 20 elever skal ha «barket sammen» på den svært flerkulturelle Stovner videregående skole. En elev måtte føres til sykehus som følge av mishandlingen. Politiet rykket også ut til Aker Brygge senere på dagen der en person ble angrepet av tre personer og måtte behandles av ambulanse.

LESERINNLEGG: «Jeg fikk kjeft av min sjef fordi jeg ba dem snakke norsk på arbeidsplassen»

I forbindelse med Arbeiderpartiets nestleder og muslim, Hadia Tajik, sitt utspill om at man bør snakke norsk på norske arbeidsplasser, så har vi fått inn et leserinnlegg fra en kvinne som jobber som lærling innen helse- og omsorgsyrket.

Hva skjera, Oslo? Angrep med flasker på bilist, knivstikking på buss, kasting av is på biler og vifting med kniv på offentlig plass

Bilbranner, angrep på politibiler, slåsskamper med 20-30 involverte, inkludert bruk av våpen, skyting på åpen gate mot hus og restauranter, og voldelige gateran med mishandling av unge ofre har vært overskriftene det siste året i Oslo. Og nå i går, vandalisme av kjøretøy og angrep av eieren av bilen. Overgriperne var 12 – 15 år gamle ute klokka 03 på natta.

OSLO: Tenåringer blodig og brutalt ranet av mørkhudede menn på Lysaker

To unge menn på vei hjem ved Lysaker stasjon natt til lørdag opplevde å bli fraranet både klær, klokker og mobiltelefoner av en gjeng mørkhudede ranere. «De har fått en skikkelig omgang juling», sier politiet i Oslo som etterforsker saken.

DAGENS BILDE: Holmlia senter på en søndag i februar – bevæpnet politi og kommandosentral

Det svært flerkulturelle boligstrøket Holmlia har opplevd ikke mindre enn to skuddepisoder det siste halve året. Hver gang har mennesker blitt skutt midt blant boligblokker, nærbutikker, skoler og barnehager. Nå står bevæpnet politi ved Holmlia senter for andre gang og skal skape trygghet for innbyggerne.

KOMMENTAR: Hvorfor forteller dere ikke sannheten, NRK?

Nok en skyting i et boligfelt i Oslo. Massivt politioppbud. Media på plass med kamera og blokk. Men en ting vil man ikke snakke om. Hvem som står bak kriminaliteten. Eller hvem som har tillatt det hele å utvikle seg. Hvis vi ikke kan ha en ærlig debatt om dette, så bør NRK legge ned hele nyhetsavdelingen sin.

Venninnegjeng brutalt angrepet og ranet i Oslo sentrum – to afrikanske menn pågrepet – en på frifot

Det som skulle være en koselig kveld ute på byen i vår hovedstad endte med slag og spark og tur på legevakten for de tre venninnene. Nå har politiet pågrepet to av de tre personene som sto bak det brutale overfallet. Overgriperne skal ha afrikansk bakgrunn.

DRAPSFORSØK I OSLO: Bilfører fikk knust frontruta av isklump kastet fra gangbru

Politiet kunne i 00.40-tiden i natt melde om et drapsforsøk på Ryen i Oslo. En person kom kjørende under gangbrua ved T-banen og fikk da en stor isklump kastet gjennom frontruta. Sjåføren hadde ifølge politiet flaks at han ikke ble alvorlig skadet. Eller drept.

Flerkulturell nyttårstradisjon: Skyting av raketter mot politiet, eldre mennesker, boliger og dyr

Politiet i Norge, og våre naboland, kan i disse dager formidle svært mange hendelser hvor «unge menn» med nyttårsraketter bruker disse som angrepsvåpen mot politiet, brannvesenet, ambulanser, bolighus, blokker, eldre, barn og dyr. I Sverige har man opplevd angrep mot brannbiler hele syv dager på rad denne julen. Det rapporteres også om eldre som blir utsatt for kinaputter og kvinner som blir kalt «horer» før de får raketter skutt mot seg.

JUL I OSLO: Mishandling under gateran – afrikansk mann amok med kniv inne på T-banevogn – passasjer knivstukket

Politiet i hovedstaden opplevde en mishandling og gateran på Nydalen T-banestasjon, samt en knivstikking utført av en mann med afrikansk utseende på Jernbanetorget T-banestasjon. Denne mannen er ennå på frifot. Det er uklart om overfallene var rasistisk motiverte.