OSLO: Afrikansk mann angrep utested med pepperspray – mann angrepet med stein – person knivstukket på Bislet

Hendelsen fant sted på det tyrkisk-inspirerte utestedet Papyon (som betyr flue på tyrkisk, red. anm.) På restaurantens sosiale nettsider er dusinvis av omtaler og kommentarer enten skrevet av tyrkiske personer eller på tyrkisk.

At en nordafrikansk ungdom/mann sprayer tåregass inn på et tyrkisk utested kan mulig ha motiver i den kriminelle underverdenen i hovedstaden der ulike etniske grupper kjemper om områder og kontroll over blant annet narkotika- og våpensalg, prostitusjon, tyveri, heleri og andre alvorlige kriminelle forhold.

Ifølge VG og NTB, som med vilje velger å utelate gjerningsmannens afrikanske opphav, selv om dette kommer klart frem i politiets beskrivelser og signalement, så skal 17-åringen ha vært inne på restauranten for å «stjele fra gjestene».

VGs unnlatelse av fakta i saken kommer samtidig som nettsiden Faktisk.no har inngått et samarbeid med Facebook om å sensurere såkalte «falske nyheter» i Norge. Faktisk.no er delvis eid og drevet av VG.

Aftenposten som omtalte Faktisk.no sitt samarbeid med Facebook turte heller ikke å åpne kommentarfeltet sitt på saken.

Ellers i Oslo ble en mann knivstukket på gaten utenfor Bislet stadion.

På Høvik i Bærum skal en person ha blitt slått i hodet med stein av tre personer.

VIDEO: Politimann lot voldsmann slippe unna etter overfall i Oslo

På fredag ble arrangementet «Tøyenbygda står sammen mot hat og rasisme» holdt på Tøyen senter. En rekke islamister, hijabdekkede muslimer, venstreekstremister, revolusjonære kommunister og representanter fra Antirasistisk Senter var tilstede.

Også Lars Thorsen fra Stopp Islamiseringen av Norge var tilstede og filmet tilstelningen.

Plutselig kommer en mann frem og på kort tid begynner han å utøve vold mot Thorsen. Han skal blant annet ha slått Thorsen i brystet. Vakter fra arrangementet står i nærheten, men gjør ingenting for å stoppe volden.

Venstreekstremisten skal imidlertid ha blitt anholdt av en politimann i uniform som var på plass. På videoen kan man imidlertid se at politimannen raskt slipper voldsmannen og lar ham løpe fra stedet.

Den samme politimannen på bildet som lot voldsmannen slippe unna skal ha holdt en appell for hijab på et arrangement på Tøyen, skriver en bruker på Twitter. Politimannen, snudde seg istedenfor til offeret og begynte å stille ham spørsmål om «hvor han kom fra».

Voldsmannen skal være en gammel kjenning fra SOS Rasisme og Tjen Folket, men har så langt ikke blitt identifisert med navn.

Politimannens svært uprofesjonelle oppførsel blir nå diskutert på ulike nettsider og sosiale medier. Flere snakker om at det kan dreie seg om tjenesteforsømmelse.

En bruker på Youtube skriver følgende:

På videoen ser vi at mannen iført mørk Nike jakke + caps (heretter omtalt som gjerningsmann) begynte å dytte. Jeg er ingen jurist eller polititjenesteperson, men tror at dette går under straffeloven § 271 – Kroppskrenkelse. Kan også mulig hive inn strl. § 181 – Ordensforstyrrelse. Tillegg til dette tildekker gjerningspersonen ansiktet sitt, RETT FORAN POLITIET, som er brudd på politiloven § 11, 5. ledd – «det er forbudt for deltakere i et arrangement (…) å opptre maskert».

Deretter gjør politimannen noe som er helt uforståelig. Politimannen SLIPPER GJERNINGSPERSONEN, anspenner seg og retter fokuset på ‘rasisten.’ Gjerningspersonen flykter naturligvis stedet når han fikk muligheten. Ved dette punktet kunne faktisk gjerningspersonen pågripes etter straffeprosessloven § 171, punkt 1) og 2).

https://twitter.com/piscesgutt/status/1046125903791771648

Voldsmannen som ble sluppet løs av politiet etter et brutalt og voldelig overfall på en uskyldig tilskuer under et venstreekstremt arrangement på Tøyen i Oslo på fredag. (Foto: Sian.no).

Nok en gang var en representant fra Antirasistisk Senter tilstede der politisk og religiøst vold blir utøvet av deltakere. Ervn Kohn, som i tillegg jobber for ARS er også forstander ved Det Mosaiske Trossamfunn. 

Kohn skal ha smilt og virket upåvirket til voldsofferet da han spør om noen visste navnet på voldsutøveren.

(Foto: Sian.no).

Også arrangementets vakter unnlot å beskytte tilskuerne som ble angrepet.

Ali Mirahmadi, vaktsjef på Tøyen. Her ved Eldorado bokhandel 2017. (Foto: Sian).
Jørn Erik Jenssen, en kommunist og tilhenger av revolusjonære og voldelige bevegelser, var også vakt og unnlot å beskytte tilskuerne fra grov vold. (Skjermbilde: Facebook).
«Vold er greit», skriver vakten etter at en tilskuer ble angrepet. (Skjermbilde: Twitter).

Nettsiden Resett har også tatt kontakt med NRK etter deres dekning av arrangementet og hvordan de løgnaktig dekket det brutale og voldelige overfallet. Den kan du lese her.

Enslige asylsøker-barn dreper hverandre i Trondheim, gjengproblemer i Oslo og knivran i Mo i Rana

Vest-Europa virker paralysert. Hvert fjerde år får de samme venstreorienterte, rødgrønne og høyre-light partiene majoriteten av stemmene. Det skjedde sist uke i Sverige, mens landet bokstavelig står i en hengemyr av bilbranner, drap på gatene, angrep på politi og utrykningstjenester, drapstrusler mot politikere, hjemvendte IS-soldater som vandrer rundt i gatene og terrorangrep. Landet har blitt en eksempel på hvordan man IKKE bedriver innvandringspolitikk til resten av verden.

Her i Norge følger vi hakk i hel. Halvparten så mange innbyggere, ikke fullt så mange innvandrere og litt mer oljepenger til å øse over problemene. Men hvorfor trekker ingen i bremsen?

Som å kaste nye 70 nye skattemillioner for å få bukt med innvandrerne som skyter, slåss, knivstikker, truer og bedriver absolutt alle former for kriminalitet i hovedstaden. Dette for å forhindre at HUNDREVIS av innvandrerungdom som befinner seg i faresonen skal ta steget opp i den kriminelle verden. Alle er under 18 år og har hver seg mer enn fire saker på rullebladet.

Boligområdene for disse personene inkluderer Manglerud, Bogerud, Lambertseter, Holmlia og Kolbotn rett over grensen i Akershus. Det er med andre ord et stort og voksende problem, ettersom disse områdene blir mer og mer etniske og mindre og mindre norske. Neste gang må man bruke 140 millioner. Så 280 millioner. Og så videre. Det slutter aldri. Det eneste som slutter er pengene – og da eksploderer det. Bokstavelig talt.

Oslo har opplevd en rekke draps- og skyteepisoder det siste året. Og det skytes ikke lenger på kvelden, men midt på lyse dagen, blant barn og familier på kjøpesentre. Gjengene kidnapper hverandre foran barnehager, skyter på hverandre utenfor nærbutikker og gjennom restaurant-vinduer – restauranter som er fulle av mennesker.

Gategjenger truer og raner som om det var verdens naturligste ting. De fleste er mindreårige og får bare et klaps på hånden før de er tilbake på gata igjen og fortsetter. Og for tre dager siden ble en kvinne voldelig overfalt og ranet av en «guttegjeng» på fem stykker i Slottsparken. De rispet henne også med en skarp gjenstand.

Samtidig opplever Trondheims innbyggere at de stakkars mindreårige (les: voksne) flyktningbarna er mest opptatt av å «tjene» penger gjennom voldelig kriminalitet, narkotikasalg og prostitusjon.

I går kveld ble to av dem, 19 år gamle Nasratullah Hashimi og 17 år gamle Reza Alizadadrept i et internt oppgjør i en leilighet. En tredje var også skadet, men overlevde. Han forklarte at gjerningsmannen brukte en hammer. Drapsmannen ble pågrepet av politiet, SOM MÅTTE SKYTE HAM før han overga seg. Alle de involverte skal være i 17- til 19-års alderen og fra Afghanistan. Men sannsynligheten for at både identitet og alder er noe helt annet er stor. Svært stor. Men det er annen sak.

DREPT: Den afghanske migranten Reza Alizada (17) ble drept av en landsmann i en leilighet i Trondheim i går. Leiligheten leies ut til kommunen av pinsemenigheten i byen. (Foto: Privat).

En de involverte hadde knapt rukket å være i Trondheim i 30 dager før hendelsen fant sted. Det opplyses at det finnes TO HUNDRE MINDREÅRIGE ASYLSØKERE I TRONDHEIM BY ALENE. Og de kan gå fritt rundt blant deg og meg. Og barna dine.

Pengene daler nedover disse miljøene fra skattebetalerne. De får leiligheter, kurs, skoler, penger, klær og all bistand fra leger, psykologer, fagpersoner og det som måtte finnes der ute. Sannsynligvis med betydelig kortere ventetid enn det Ola Nordmann har. Og gratis selvfølgelig.

Hvor mye har det kostet oss nå? Med politiinnsats, advokater, dommere, leger, sykehusoperasjoner, legebehandling, kriseteam, fengsler og oppmerksomhet fra kommunen på alle nivåer.

Millioner på millioner og enda flere millioner. Vi nærmer oss nok milliarder alt i alt.

Åja, ikke glem Mo i Rana. Der ble en utenlandsk mann i 30-årene pågrepet for butikktyveri. Han var bevæpnet med både kniv og elektrosjokkvåpen. 

Så er spørsmålet. Hvorfor godtar nordmenn en slik utvikling? Hvorfor får politikere og ansvarlige i stat og kommune slippe unna med dette? Hvorfor stemmer ikke nordmenn alle partiene ansvarlige for dette ut av maktposisjon og erstatter dem med en nasjonalistisk og konservativt parti? Et parti som vil kaste ut 80-90 prosent av alle innvandrere med bakgrunn fra områder der det ikke er krig eller konflikter. (med økonomisk bistand om nødvendig).

Hvorfor aksepterer Kari og Ola Nordmann at våre gater fylles av kriminelle utenlandske gjenger, at skolene blir dårligere, at islamister får gå fritt rundt på gatene. Mens det skytes, biler brennes og fengslene fylles opp av personer fra araberstatene og Afrika. At vi har fått imamer i Forsvaret. Og bevæpnet politi på 17. mai.

Har vi helt mistet vår nasjonale sjel og stolthet? Har vi helt mistet vår identitet og ønske om et bedre fremtid for våre barn?

De fire sakene nevnt ovenfor her strekker seg fra Oslo i Sør til Rana i Nord. Og alle norske byer fra Kristiansand, Drammen, Stavanger, Bergen, Bodø og til Tromsø har den samme utviklingen. Mer innvandring. Mer vold. Mer kriminalitet.

Og Ola og Kari Nordmann gjør ingen verdens ting.

 

HELG I OSLO: Skyting på åpen gate mellom innvandrere, masseslagsmål, kniver og påsatte bilbranner

Brann i flere biler på Godlia – NRK

Sommer i Oslo: Skyting på åpen gate, knivstikking, slagsmål og bilvandalisering

SOMMER I OSLO: Pistoler, knivstikking, overfall, bussruteknusing, romfolk og ildspåsettelse i boligfelt

 

 

SOMMER I OSLO: Drapsforsøk, knivangrep, gateran, pistoler, macheter, bilbranner, masseslagsmål, beføling av kvinner og ran av turister

OXLO – Norges utstillingsvindu for de rødgrønnes multikulturelle utopiske eventyrland. Der alle raser, religioner, livssyn, seksuelle identiteter og sosialistiske politikk skulle smelte sammen og skape den rødgrønne globalistiske drømmeverdenen. Arbeiderpartiet og Gro Harlem Brundtlands visjon og ettermæle.

Slik har det ikke gått. Tvert imot har Oslo blitt et utstillingsvindu for hvordan man IKKE bedriver by- og innvandring/integreringspolitikk. Utenforskapsområder, hvit flukt, ghettofisering av skoler, gjenger, gatevoldtekter, terrorangrep, narkotikasalg og åpenlys bruk/rus på gatene, afrikanske prostituerte, bilbranner – eksemplene er like horrible som de er mange på hvordan det hele har feilet på grandios skala.

Under her er bare et lite utvalg fra den siste ukens arbeidsinnsats fra Oslopolitiet. Og det er det de faktisk legger ut. Vi vet det finnes endel alvorlig kriminalitet som aldri kommer ut offentlig fra politiet av «Hensyn til allmennheten».

 

Mer trøbbel med innvandrerungdom som plager idrettsjenter på Holmlia

Dette er et innlegg som ble publisert på Facebook-gruppen Engasjerte Holmlianere nylig:

Det er mye snakk om ungdommen, spesielt i forbindelse med frivillighetsmøtet i klubbhuset til Holmlia Sportsklubb igår, hvor det var masse ungdom som møtte opp, og det er supert. Men samtidig som møtet pågikk innendørs, så var det to gutter som herjet atter en gang på banen. Det var de samme som var aktive under vår første hjemmekamp tidligere i sesongen, det var de samme som var aktive på banen søndag for noen uker siden da det var jentedag (hvor banen var reservert for jentefotballen i 90 minutter), og de har vært aktive ved flere anledninger senere også.

Spesielt han ene viser null respekt for verken oss som trenere, og ikke minst for jentene. Igår ba jeg dem igjen om å forlate området hvor vi trente på, da de løp og sparket fotball akkurat der jentene tok oppvarming. Da svarte han ene «hold kjeft eller så slår jeg deg ned». Hadde jeg vært 13 – 14 -15 -16 år, så hadde jeg nok reagert på en helt annen måte, men som en voksen trener i klubben, så er også jobben min å være ett forbilde for barn og unge, og spesielt for jentene, og da må man takle det kun på kommunikasjon. Senere så tok han ene gutten å sparket en av fotballene til laget mitt, etter en liten gutt, før de kastet en sparkesykkel over gjerdet. Da ba jeg dem igjen om å forlate banen, før klubbhusvaktene og en annen mann kom bort og snakket til dem.

Fikk også vite i går at det er de samme gutta som herjer inne i håndballhallen når jentene der har håndballtrening. Men uansett hvor mye man snakker med dem, eller hvor mye man snakker om det, så blir ingenting gjort. De får fortsette akkurat sånn som de vil. Majoriteten av barna og ungdommene som er på fotballbanen er hyggelige gutter og jenter, som respekterer voksenpersonene og andre spillere, men så er det noen som bare skal tøffe seg og lage faenskap. Mange vil si at «gutter er gutter», litt uskyldig morro er lov, men så fort man går over til trusler, vold og i verste fall våpenbruk, da går man langt, langt over en grense.

I forbindelse med vår første hjemmekamp la jeg ut en lang tekst om det som skjedde der, en av kommentarene som da kom (alle kommentarende var støttende), var følgende «det har skjedd i alle år, det er bare sånn det er». Min reaksjon da, og min reaksjon nå er at det er bullshit. Det er ikke sånn det er, og det er ikke sånn det skal være. Hvis man ikke slår hardt ned på roten av problemet, ja, da blir problemet værende. Men så er det store spørsmålet; Hvem er det man skal snakke med for at sånne ting ikke gjentar seg? Klubben er selvfølgelig informert, og ikke ett vondt ord om Holmlia Sportsklubb, men de ble også informert om disse gutta for flere måneder siden, og gutta herjer fortsatt.

Når jentene sier til oss at det er flaut å spille hjemmekamper, det er flaut å komme på trening, det er ikke sånn det skal være. Fotball skal være morsomt, fotball skal være noe man virkelig vil drive med. Fotball skal være inkluderende. Jentene gleder seg omtrent mer til bortekampene våres enn til hjemmekampene. Vi bør ha mer fokus på jentefotballen, la jentene bli sett og hørt. Og ikke minst, det viktigste av dem alle, respekter jentene, og la de få vite at dem blir respektert.

Jeg elsker Holmlia, men man kan ikke lukke øynene for de reelle problemene man har her ute, kun fordi man har en så stor patriotisk tilknytning til Holmlia. Holmenkollen har sine problemer, og vi har våre problemer. Men alle må jobbe sammen, ta tak i det. Foreldre må også engasjere seg. Kanskje stille opp som frivillig mens de forskjellige lagene har treninger. Vær tilstede, vær synlige. Trenere som også gjør dette på frivillig basis, kan ikke oppdra andres barn, men både trenerkollegaen min og jeg, vi kommer alltid til å støtte jentene våres hvis de opplever mobbing, hetsing, trakassering etc. Men noe må gjøres, og det bør gjøres fort.

Relatert:

Kjære medier – kan dere for helvete gjøre jobben deres?

Ja, da var vi på dem igjen. Våre hovedstrømmedier. Hvor mange ganger kan de avsløres før de i det hele tatt reagerer? Før leserne reagerer? Hvordan kan de forvente å bli respektert eller trodd når de gang på gang unnlater å informere sine lesere om hele sannheten i sakene de skriver?

Frieord har minst to dusin konkrete saker hvor vi har avslørt hovedstrømmediene. (Se lenker nederst i saken), så de kan ikke påberope seg «manglende mennesker på vakt», eller «prioritering». Dette er kronisk. Og målrettet. Informasjonen lå bare to tastetrykk unna på Politiets Twitter-profil.

Dette viser en politisk slagside – eller ufattelig latskap – hos de som i stor grad lever på statens sjenerøse pressestøtte eller økonomiske ordninger. Og gjør de ikke jobben sin så har vi heller ikke behov for dem. Faktisk er det ikke sikkert vi vil savne dem engang. Det er den pågående streiken i NRK et godt eksempel på.

Slik så det ut da politiet omtalte en grov forbrytelse i Oslo nylig:

La oss nå se hvordan NTB (som er deleid av Schibsted, Amedia, NRK og Edda Media) valgte å skrive om saken:

 

Så kommer altså de nye alternative mediene inn i bildet og avslører hovedstrømmedia.

Resett først: (Som faktisk tok seg tid til en rask telefon til politiet for å bekrefte hendelsen og gjerningsmenn).

Deretter Hanne Tolg hos Document:

Relatert:

Bråk og skyting på Stovner og Vestli – maskerte gjenger – tomhylse funnet inne på pizzarestaurant

En større gruppe maskerte mann skal ha vært på jakt etter en navngitt person, som søkte tilflukt inne på Mathus grill på Vestli. Der skal det ha blitt avfyrt minst ett skudd foran forskremte kunder.

Politiet skal ha rykket ut med store bevæpnede styrker for å finne gjerningspersonene, uten hell.

Verken politiet eller hovedstrømmediene vil informere om at dette eksklusivt omhandler mennesker av ikke-vestlig bakgrunn, med tilknytning gjengmiljøene i hovedstaden.

Frieord skal også ha fått (ubekreftet) informasjon om at noen skal ha knust vinduene på den lokale ungdomsskolen på Vestli i går kveld.

Tidligere denne måneden ble en person skutt på Holmlia senter, også det under et oppgjør i den ikke-vestlige majoritetsbefolkningen i bydelen Søndre Nordstrand.

Holmlia-skytteren Asad Abdulle (21) meldte seg for politiet – siktet for drapsforsøk

Asad Abdulle Aidaruus (21) skal være en kjenning av politiet og flyktet fra åstedet etter at han hadde skutt 18-åringen.

I fire dager holdt mannen seg skjult et sted på Østlandet, inntil politiet etterlyste ham med navn og bilde internasjonalt for drapsforsøk. Det skal ha blitt aksjonert på en rekke adresser uten at søket ga resultater.

Les også: Ny skyteepisode på Holmlia – skuddskadet mann behandlet av ambulanse

HOLMLIA SENTER: Drapsforsøket skal ha skjedd på baksiden av Deichmanske bibliotek mot kirken. (Foto: Frieord.no).

Drapsforsøket skal ha skjedd klokken 16 på Holmlia senter på tirsdag. Det skal ha skjedd foran flere vitner, inkludert barn.

Det skal ifølge en vekter som var på stedet ha startet med en krangel mellom flere unge menn ved biblioteket på senteret.

Les også: Mann skutt i hodet og nakken utenfor Spar-butikk på Holmlia – oppgjør i det kriminelle innvandrermiljøet

Les også: Politiet etablerer bevæpning og kommandosentral på Holmlia senter etter flere alvorlige hendelser

FACEBOOK: Den drapssiktede 21-åringen har en åpen Facebook-profil der han har lagt ut lenker til blant annet hip-hop musikk og reiser til hjemlandet Somalia. (Foto: Privat/Facebook).

18-åringen, som også er av ikke-etnisk norsk opprinnelse, blir betegnet som alvorlig skadet og politiet mener at han ikke var et tilfeldig offer.

Både gjerningsmannen og offeret skal være norske statsborgere, men tilhøre den ikke-vestlige majoritetsbefolkningen på Søndre Nordstrand. Etter skytingen jaktet politiet på tre personer av øst-afrikansk opprinnelse. Det er uklart om politiet fremdeles søker etter to andre mistenkte i saken.

Les også: To personer knivstukket på Holmlia – politiet jakter på gjerningsmennene

HOLMLIA: Aidaruus har boligadresse i Oslo sentrum, men har mulig vokst opp på Oslo syd, hvor han blant annet skriver at han har gått på Bjørnholt videregående skole.

Les også: Bjørnholt skole får sluser og adgangskontroll med vektere etter bråk og uro blant elevene

Skytingen på tirsdag var bare en av en rekke alvorlige kriminelle handlinger som har funnet sted på tettstedet Holmlia de siste årene. I februar ble en mann skutt ryggen på vei til basket-trening og i oktober i fjor ble en person ble skutt i hodet utenfor en Spar-butikk.

Ikke-vestlige innvandrere utgjør nå et flertall av de 39.000 innbyggerne i bydel Søndre Nordstrand.

Flere medier i Norge, blant dem NRK, har valgt å ikke gå ut med navn og bilde på den drapssiktede, da politiet ikke anser ham som «farlig for publikum».

Les også: Sommer i Oslo – skyting blant barnefamilier, boligfelt og gater i sentrum

Det er uklart hvorfor politiet melder at en person på rømmen med kriminelt rulleblad, som mest sannsynlig tilhører et gjengmiljø i hovedstaden og som er besittelse av – og har brukt våpen på offentlig plass – anses som ikke farlig for publikum.

Les også: Skyting, narkotika og kidnapping – utenlandske gjenger terroriserer Oslo

Flere pågrepne etter skyting på Fjellhamar

I det Frieord la ut saken om skytingen på Holmlia kom nyheten om pågripelser etter nok en skyteepisode på Østlandet. Denne gangen skal en mor og sønn ha blitt skutt gjennom et vindu på Fjellhamar.

Fra NRK:

– De pågrepne har vært i politiets søkelys, men har ikke vært tilgjengelige før nå. De har vært ute av landet, sier politiadvokat Sonika Sharma-Sundheim.

To av personene ble pågrepet tirsdag ettermiddag, og en person ble pågrepet onsdag. Alle tre er fengslet og siktet for medvirkning til drapsforsøk.

– De har fått muligheten til å forklare seg, men vi kan ikke uttale oss om hva de har forklart, sier Sharma- Sundheim.

Er de pågrepne tilknyttet et gjengrelatert- miljø?

– Vi etterforsker om dette kan være en gjengrelatert hendelse, men vi kan ikke si noe om disse tre har tilknytning til et gjengmiljø, sier Sharma- Sundheim.

Advokat Trygve Staff bekrefter til NRK at han er forsvarer for en av de pågrepne. (Sitat slutt).

Les også: Pakistanere skjøt vilt ved Egon familierestaurant på Lørenskog – ni arrestert

Trygve Staff er også forsvarer for Asad Abdulle Aidaruus etter drapsforsøket på Holmlia på tirsdag.

 

OSLO: Kvinne funnet bevisstløs på gaten – mulig utsatt for voldtekt

«Guttegjeng» med grov hets av jentelag under fotballkamp på Holmlia

Hei.

Jentelaget jeg og trenerkollegaen min (navnet fjernet) trener, spilte sin første seriekamp i kveld nede på Lusetjern Kunstgress, gjennom hele 1. omgangen var det en guttegjeng som kom med kommentarer som ikke egner seg på trykk, ovenfor jentene på motstanderlaget, uten at vi fikk det med oss. I 2. omgangen løp en av guttene tvers over banen, samtidig som dommeren stoppet kampen for å gjøre oss oppmerksomme på situasjonen, da flere av jentene på motstanderlaget hadde klaget over kommentarer.

Mens dommeren snakket med hovedtrener (navnet fjernet), løp jeg over banen for å få vekk gutta, på vei over hørte jeg fra flere av jentene på laget vårt også at vi måtte snakke med guttene.

Disse guttene mener jeg ikke representerer Holmlia-ungdom, men det er fortsatt forkastelig oppførsel, og det er sånne ting som setter Holmlia i et dårlig lys. Når vi som sted, som klubb, tar imot lag fra andre deler av byen, så ønsker vi å vise frem Holmlia på en positiv måte. Vise gjestfrihet. Disse jentene har nok dessverre ikke noen ønsker om å komme tilbake til Holmlia med det første, på grunn av idiotisk oppførsel fra ungdom som henger rundt banen. Nå vet jeg ikke om de ungdommene som i kveld laget kvalme, spiller på lag på Holmlia, men det er fortsatt greit å gjøre folk oppmerksom på det, og hvis andre trenere i klubben (spesielt på guttesida), tar en prat med spillerne sine angående oppførsel ovenfor jenter/kvinner.

Sånne ting gjør meg forbanna. Disse ungdommene snakker mye om det å vise respekt, men da bør de starte med å selv vise respekt.

OPPDATERING: Jeg har vært i møte i ettermiddag med klubben, og de har satt inn tiltak for at ting som dette ikke skal skje igjen.

Relatert:

Skyting her og skyting der – mandag morgen i Oslo

DET NYE OSLO: Masseslagsmål på flerkulturell skole og overfall på Aker Brygge

Det var rundt 12-tiden i går at politiet fikk inn melding om et masseslagsmål på den beryktede Stovner videregående skole. Da skal et sted mellom 15 og 20 elever ha vært vært involvert i slagsmålet. Politiet sier at det skal ha blitt brukt gjenstander, men vil ikke utdype om det dreier seg om våpen.

Et av ofrene skal ha blitt angrepet av så mange som 10 personer.

En av elevene måtte fraktes til sykehus og en til legevakten, mens ytterligere en elev måtte få legehjelp på stedet.

Fra VG:

Det er tre fornærmede, og en er sendt til sykehus. Alvorlighetsgraden er uavklart, men personen var ved bevissthet. En annen ble sendt til legevakt, og den tredje hadde mindre skader, sier jourhavende jurist Heidi Hansen ved Oslo politidistrikt.

Politiet ser svært alvorlig på saken. Skolen skal være et trygt sted, kommenterer Hansen. (Sitat slutt).

Les også: Innvandrerelever i Oslo dropper ut, misbruker narkotika og blir med i kriminelle gjenger

Stovner videregående skole har vært i nyhetene flere ganger de siste årene i forbindelse med etniske konflikter mellom mange av de flerkulturelle elevene. Det er uklart om det dreier seg om religiøse, kulturelle eller kriminelle forhold.

En kilde som kjenner skolemiljøet i Oslo og blant annet har møtt rektor ved Stovner videregående skole, Terje Wold, under undervisningssammenheng, forteller til Frieord om et svært venstreorientert lærermiljø som har unngått å ta tak i problemene som oppstod helt tilbake på 1990-tallet, da de første tegnene på gjengmiljøer og etnisk betinget voldelig oppførsel først fant sted.

Man har istedenfor valgt å omgi seg med ord og uttrykk som «inkludering» og «mangfold», samt dele ut priser for bekjempelse av imaginære samfunnsproblem som «rasisme», for å dekke over den stadig økende ghettofiseringen og utenforskapen som begynte å vise seg.

Gårsdagens masseslagsmål er i så måte verken overraskende og bare et siste eksempel på en totalt mislykket innvandring- og integreringspolitikk som rektorer, lærere og skolemyndigheter har vært med på dekke over som følge av miljøets svært venstreorienterte ideologiske og politiske bakgrunn.

Et Oslo-problem

Problemene nevnt ovenfor er imidlertid ikke begrenset til kun Stovner videregående skole, men er noe kommunen og myndighetene i Oslo opplever på en rekke av skolene der man har et større antall elever med ikke-vestlig og muslimsk bakgrunn. Frieord skrev i fjor blant annet om hvordan man på Bjørnholt skole på Søndre Nordstrand nå har installert metall-detektorer og har vektere som passer på elever og lærere mot kriminelle forhold.

Les også: Adgangskontroll på flerkulturell skole i Oslo

Det er også kommet inn rapporter om at lærere trues og angripes fysisk under og etter undervisningen på flere skoler i områder der nordmenn er i mindretall.

Det har blitt avslørt at det både selges narkotika, tyvegods, samt bedrives prostitusjon og menneskehandel blant elevene på flere skoler.

Overfall på Aker Brygge

Politiet måtte også rykke ut til Aker Brygge på onsdag kveld, etter at en mann skal ha blitt overfalt og banket opp av tre menn. Mannen skal ha fått et kutt over øyet og måtte behandles av ambulanse. Politiet har så langt ikke funnet gjerningspersonene.

LESERINNLEGG: «Jeg fikk kjeft av min sjef fordi jeg ba dem snakke norsk på arbeidsplassen»

I dette innlegget ønsker jeg herved å skrive min egen historie etter jeg leste en artikkel 9.februar i år, der av blant annet Hadia Tajik sin kommentar var: «Jeg mener det må snakkes norsk på norske arbeidsplasser. Det må være utgangspunktet.» Jeg ønsker å dele min erfaring i dette innlegget.

Jeg startet nylig mitt læreforhold hos Smestadhjemmet i Unicare. Endelig skulle jeg ut i lære og vite hva helsearbeiderfaget var i praksis. Det som møtte meg var forøvrig manglende opplæring og flere ting som ikke stemte, men det jeg ønsker å formidle er aksepten av fremmedspråk i norsk arbeidsplass. Det som er viktig å belyse er at det gjentatte ganger i arbeidstiden og i pausen ble snakket fremmedspråk. Veilederen min snakket fremmedspråk med en annen kollega lenge foran meg. Jeg ba de fint snakke norsk. Det falt ikke i god jord.

Beskyldningene var mangt fra sjefen i etterkant. Men alt i alt så var det slik å forstå at jeg skulle aldri be noen snakke norsk- selvom jeg så pent satte «vær så snill» foran. Det kalte han å «irettesette, irettesette for mye».

Jeg følte meg ekskludert. I byen av mangfold – der grunnlaget skal være respekt og forståelse- så skal man bli møtt med fremmedspråk i læringssituasjon og i pausen. Det snakkes ofte om at nordmenn må bli mer inkluderende, men hva med de som ikke ønsker å snakke med kollegaene sine på norsk?

Jeg sa opp. Jeg må finne meg ny lærlingplass. Det var ikke sjans på å endre mentalitet og kulturen på jobben. Én ting var sikker; man trengte ikke å snakke norsk. Selv ikke foran pasienter som sliter med demens.

Det får meg skuffet over innvandringspolitikken. Det handler ikke om assimilering! Det handler om å innrette seg. Ingen bør føle seg utenfor, og å snakke samme språk som en lov og regel kan legge grunnlag for nettopp det! Vi vil vel at Norge skal være inkluderende?

Hilsen tidligere lærling

Hva skjera, Oslo? Angrep med flasker på bilist, knivstikking på buss, kasting av is på biler og vifting med kniv på offentlig plass

Tenåring alvorlig knivstukket på bussen

Igår var det dessuten en knivstikking av en ung gutt på en buss ved Carl Berners plass.

Farlig oppførsel på Holmlia

På Facebook-gruppen «Engasjerte Holmlianere» som ifølge den selv er «Gruppen for deg som bidrar til at Holmlia blir et enda bedre sted «, ble det igår meldt at en gruppe ungdommer sto på broen ved Holmlia jernbanestasjon og kastet snø/is på biler som kjørte under. Politiet skal ha blitt tilkalt.

Viftet med kniv

På søndag var det en mann som gikk rundt på Vestli T-banestasjon og viftet med en kniv.

OSLO: Tenåringer blodig og brutalt ranet av mørkhudede menn på Lysaker

To unge menn som befant seg i Lilleakerveien, ikke langt unna Lysaker stasjon, opplevde et brutalt gateran natt til lørdag. Gjerningspersonene skal ha vært mørke i huden og slått tenåringene kraftig i hodet under ranet, til blodet rant fra den ene ungdommen.

Fra Budstikka.no:

De fornærmede ble kjørt til legevakten klokken 03:35 for undersøkelse. En av mennene forklarte at han hadde kraftige smerter i hodet, mens den andre blødde fra nesen. De har fått seg en skikkelig omgang juling, sier operasjonsleder Tor Jøkling i Oslo politidistrikt.

Politiet søkte i området med en rekke patruljer, men gjerningspersonene er foreløpig ikke pågrepet. Ifølge de fornærmede skal gjerningspersonene ha vært mørke i huden, og den ene skal ha hatt en hals som delvis dekket for ansiktet. (Sitat slutt).

Overfallsmennene skal ha rundstjålet de to tenåringene på både jakker, iPhone-telefoner og klokker. Politiet ser nå på overvåkingsbilder fra området og ber om tips fra vitner som kan ha sett overfallet. Ring 02800 hvis du vet noe.

Knivstukket under gateran i Oslo sentrum

Natt til søndag var det et nytt gateran i Oslo. Denne gang i den beryktede Brugata. Der skal en person ha blitt knvstukket og fraranet eiendeler.

Kidnappingsforsøk av kvinnelig jogger

Det skal på lørdag også ha vært et kidnappingsforsøk av en ung kvinne som var ute og jogget ved Sognsvann klokken 10 på morgenen. En kassebil med to menn forsøkte å dra kvinnen inn i bilen, men hun klarte å rive seg løs og løpe fra stedet.

DAGENS BILDE: Holmlia senter på en søndag i februar – bevæpnet politi og kommandosentral

Det var på onsdag kveld denne uken at en person ble skutt med pistol midt i et tettbebygget boligstrøk på Holmlia i Oslo.

Mannen ble raskt behandlet av ambulanse og skal være utenfor livsfare.

Les også: Ny skyteepisode på Holmlia – skuddskadet mann behandlet av ambulanse

Politiet har i ettertid holdt pressekonferanse om saken og innrømmet at det var et oppgjør i det kriminelle narkotikamiljøet i hovedstaden. Ord og betegnelser som «gjenger» og «revir» ble hyppig gjengitt i hovedstadspressen.

Frieord skrev imidlertid en kommentar kort tid etterpå hvor det ble påpekt at dette så og si eksklusivt dreier seg om ikke-vestlige og etterkommere at ikke-vestlige og muslimske innvandrere som kriger om å etablere sine kriminelle miljøer i Oslo.

Les også: Kommentar – hvorfor forteller dere ikke sannheten NRK?

Bobilen på bildet er politiets «rullende kontor», fullt utstyrt med moderne data og kommunikasjonssystem, samt de hjelpemidler man måtte trenge ute i feltet.

Herfra kan politiet lede leteaksjoner, gjennomføre avhør, lede etterforskning eller drive informasjonsarbeid og forebyggende arbeid.

KOMMENTAR: Hvorfor forteller dere ikke sannheten, NRK?

Hvem står bak skytingen og den grove narkotikakriminaliteten på gatene i Sverige? I Storbritannia? I Tyskland? I Norge?

På Holmlia?

Les også: Ny skyteepisode på Holmlia – ambulanse behandlet skuddskadet mann

Les også: Mann skutt i hodet på Holmlia – oppgjør i det kriminelle innvandrermiljøet

Den kjente Kvitt eller dobbelt-programlederen Knut Bjørnsen ville ikke vært imponert om NRKs nyhetsavdeling eller andre statsstøttede medier hadde sittet i «bua» og måttet skrive riktig svar på følgende spørsmål:

1. Hvem står bak gjengproblematikken i hovedstaden?

2. Hvem har lagt til rette for en slik utvikling?

Da hadde det dugget skikkelig på glasset og media hadde måttet bedt om både ekstra betenkningstid og en telefon til sjefen på Marienlyst/Akersgata.

Les også: Tre av fire personran i Oslo begås av innvandrere

Les også: Sommer i Oslo – drap og skyting på åpen gate i Oslo – utenlandske familieklaner angriper hverandre i boligfelt

For svaret er så politisk ukorrekt som det kommer i Norge i 2018.

1. Innvandrere og etterkommer av innvandrere fra ikke-vestlige land, med i all hovedsak muslimsk kulturell og religiøs bakgrunn. Innvandrere som har fått komme til Norge og bosette seg i hundretusenvis uten noen som helst planlegging, beredskap eller konsekvensanalyse for de langsiktige skadevirkningene på det norske samfunnet. Fra land og kulturer som har betydelig høyere fødelskull og uten noen ønske om å gi fra seg sine religiøse og kulturelle skikker – tvert imot er både ønsket og kravet at landet de bosetter seg i skal tilpasse seg dem.

2. Norske venstreorienterte og globalistiske politikere som drømmer om karrierer etter Stortinget i utlandet innen FN, NATO og diverse NGO’er, hvor sjampanjen, limousinene og det fine selskap hører med til hverdagen. Eller i Norge som sjef for alt fra statlige foretak til en veldedig organisasjon som betaler ut lønninger med 6 nuller bak kommaet. Med hagefester, slottsmiddager og toppleilighet på Majorstua som bonus. Og privatskoler for barna og private helsetjenester selvfølgelig.

Les også: Sviket mot det norske folket – hvordan masseinnvandringen har forandret Norge for alltid

Les også: NAV-rapport: Masseinnvandringen skader Norge

MODERNE: Mens Oslo på utsiden ser ut som en skinnende og innbydende by, så er realiteten på gatene en helt annen. Der dominerer kriminelle gategjenger og narkotikabander fra ikke-vestlige land og en stadig mindre andel etniske nordmenn som betaler for det hele med skatter og avgifter. (Foto: Frieord.no).

Les også: Sjokkrapporten norske myndigheter ville holde skjult – hver tredje innbygger i Norge vil komme fra Asia og Afrika

Les også: Nordmenn i mindretall i tre bydeler i Oslo

Nei, la oss holde oss til løse beskrivelser som «ungdom», «unge mennesker», «miljøer» og «gjenger». La oss putte titalls millioner av skattebetalernes kroner i prosjektgrupper, program, planlegging og ekstratiltak. Og møter med politikere som ser «alvorlig» på utviklingen og snakker om inkludering, integrering og tiltak.

Bla, bla, bla. Hørt det før og trenger ikke høre det igjen. Pisspreik.

Har ikke fungert i USA. Eller Europa. Og vil ikke fungere i Norge. Lærer ingen lenger av historien?

Les også: Skyting, narkotika og kidnapping – utenlandske gjenger terroriserer Oslo

Les mer: VIDEO: Innvandrere i Oslo: «Vi nærmer oss Malmø-tilstander»

Og det «interessante» er at mens man signaliserer til befolkningen at man tar «utviklingen på alvor» med litt flere politibiler på gatene og fokus på området der den siste kvisa akkurat sprakk på samfunnets rumpe, så fortsetter dørene å være vidåpne på Gardermoen. Og ghettofiseringen fortsetter ufortrødent videre i hovedstadens bydeler.

Etniske nordmenn signaliserer dette tydelig med bygging av nye boligområder på blant annet Fornebu, der man kan være langt vekk fra flerkulturen man gjerne snakker varmt om, men ikke ønsker å leve i.  På Holmlia går utviklingen skremmende fort. Etniske nordmenn er allerede i mindretall i boligstrøket som er knapt 40 år gammelt. Når det gjelder unge under 16 år, er tallene enda høyere. Og det vil aldri gå den andre veien. Holmlia vil til slutt ende opp med en etnisk norsk minoritet på under 10 prosent. Er det en vellykket innvandring? En vellykket integrering? Nei.

Les også: Krise i Oslo-skolene: 1.700 førsteklassinger forstår ikke norsk

Les også: Hvorfor får jeg ikke bo i et hvitt land?

Så mens biler brenner i de stadig mer innvandrertette bydelene i hovedstaden vår, vektere jakter afrikanske gjenger etter masseslagsmål på Oslo S, ungdommer med ikke-vestlig bakgrunn raner og selger narkotika, og gjerne bruker vold mot etniske gutter og jenter mens de gjør det, så fortsetter politikerne på Stortinget å late som ingenting er galt. Imamer finnes nå i militæret, sykehusene og fengslene. Burka har blitt et symbol på feminisme og kvinners rettigheter og hylles av politikere, feminister og statsstøttet media. Ikke-etniske nordmenn skal kvoteres inn i alle offentlige stillinger og få forrang til studieplasser på høyskoler og universiteter.

Man må være totalt hjernevasket og ha et usunt høyt forbruk av soyaprodukter for å ikke innrømme dette.

Og når det kommer nok en skyteepisode midt i boligfelt i hovedstaden vår, så velger altså NRK – og resten av media som lever av skattebetalerne – å unngå helt å snakke om HVEM som står bak og HVORFOR en slik utvikling har funnet sted.

«GJENGER»: NRK ønsker ikke å snakke om hvem som står bak skytingen på Holmlia eller hvorfor vi har fått en slik utvikling i vår hovedstad. (Skjermbilde/NRK).

Les også: OSLO: Innvandrergjenger bruker vold og terroriserer uskyldige – politiet slår alarm

Les også: OSLO: Slagsmål på Karl Johans gate, Storgata, Universitetsgata, Bislett og Stovner – «våpenvisitasjon» av kriminelle

Relatert:

Venninnegjeng brutalt angrepet og ranet i Oslo sentrum – to afrikanske menn pågrepet – en på frifot

Fra NRK.no:

– Kvinnen skal ha blitt slått og sparket og fratatt mobiltelefon før mennene løp fra stedet, sier operasjonsleder Christian Krohn Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til NTB.

En mann i 20-årene, og en gutt tenårene er pågrepet og mistenkt for ranet, opplyser politiet til NRK. De leter fortsatt etter en tredje gjerningsperson.

En av de fornærmede kvinnene ble kjørt til legevakten for sjekk etter ranet.

Hun har blitt kastet i bakken og fått hodet inn i en murkant, sier Engeseth.

Ifølge politiet fikk denne kvinnen hardest medfart, men også en av venninnene ble angrepet. Politiet ser alvorlig på saken.

Vi ser alvorlig på dette, sier Engeseth til NRK. (Sitat slutt).

Overfallet skal ha blitt avbrutt ved at tilfeldig forbipasserende så hva som skjedde. To av overgriperne ble pågrepet på Bussterminalen kort tid senere.

Verken politiet eller media har ønsket å gå ut med signalement av de tre ransmennene.

Frieord har fått tips i ettertid fra moren til en av jentene at overgriperne var av afrikansk opprinnelse, mest sannsynlig somaliere.

HOLMLIA: To personer knivstukket – politiet jakter på gjerningsmennene

DRAPSFORSØK I OSLO: Bilfører fikk knust frontruta av isklump kastet fra gangbru

Lignende hendelser har blitt mange rapporter fra Sverige og Danmark de siste årene, hvor det også har blitt kastet steiner. Ved minst to tilfeller har bilfører eller passasjerene mistet livet. I ett tilfelle ble en småbarnsmor drept med barn i bilen.

Masseslagsmål

Politiet hadde også utrykning til masseslagsmål mellom «ungdommer» på Oslo S lørdag kveld. Det er klart fra tidligere og lignende hendelser at dette i all hovedsak involverer personer av ikke-vestlig bakgrunn og bakgrunnen er interne oppgjør i det kriminelle miljøet som bedriver utstrakt salg av narkotika, prostitusjon, person- og gateran, og tyveri.

Flerkulturell nyttårstradisjon: Skyting av raketter mot politiet, eldre mennesker, boliger og dyr

Ellers hadde politiet nok å holde på med av vanlig kriminalitet.

Og her er de ansatte som formidler politiets innsats i hovedstaden og nærliggende områder gjennom året. God jul til dere også!

Les om tilstandene i våre naboland i nyhetsstrømmen til høyre på forsiden vår.

OSLO: Mann alvorlig skadet etter knivstikking på gaten – tre menn pågrepet av politiet etter søk med hund

Politiet i hovedstaden meldte klokken 08.00 på julaften morgen at en person skal ha blitt alvorlig knivstukket på gaten i den tungt flerkulturelle bydelen Grorud.

Foreløpig har politiet ikke valgt å informere om årsak eller bakgrunnen til verken offer eller gjerningsmenn.

BYDEL GRORUD: Kriminalitet og usosial oppførsel er en utfordring for Oslo kommune og politiet på Grorud. Bydelen tilhører den gruppen av bydeler hvor etniske nordmenn er i mindretall. (Foto: Google Maps).

OSLOPOLITIET PÅ TWITTER: Mann stukket i ryggen med skrutrekker på Oslo S – samt slåssing på gata og knivbruk

Ellers hadde politiet som vanlig nok å holde på med.

 

JUL I OSLO: Mishandling under gateran – afrikansk mann amok med kniv inne på T-banevogn – passasjer knivstukket

Først ut var et overfall og forsøk på ran på Nydalen T-banestasjon. Fire personer skal ha slått og sparket en gutt. Det er uklart om politiet har fått tak i gjerningsmennene.

Deretter gikk turen til Jernbanetorget. Der skal en mann med afrikansk opprinnelse ha oppført seg ufint og spyttet på medreisende inne på T-banevognen. Da en mann forsøkte å roe ned og stoppe oppførselen, skal den afrikanske mannen ha dratt opp en kniv og stukket ham. Flere andre passasjerer følte seg truet under hendelsen. Knivmannen klarte å ta seg fra T-banevognen og ut på gatene i Oslo og er fremdeles på frifot.

Det skal kort tid før hendelsen på Jernbanetorget ha kommet inn melding om en krangel på Skøyen stasjon og politiet jobber utifra teorien om at det kan dreie seg om samme person.

MISHANDLET OG RANET: En person skal ha blitt mishandlet og forsøkt ranet av flere personer på Nydalen T-banestasjon. (Foto: Frieord.no).