Tagged: Oslo

HELG I OSLO: Gateran, knivstikking, vold mot politiet og jente ranet på Youngstorget

Natt til lørdag skal to personer ha blitt ranet av fire ukjente menn utenfor Deichmanske bibliotek i Oslo sentrum. Lørdag kveld ble en person slått ned på Grønland etter en slåsskamp. Da politiet ankom angrep begge personene hver sin politimann. Natt til søndag ble to personer knivstukket, en i Nordahal Bruns gate og en på Oslo S, begge av to ulike gjenger på tre personer. Rundt samme tid ble en jente ranet på Youngstorget.

OSLO: To bensinstasjoner ranet – pistoler brukt mot personalet

Denne uken opplevde politiet to ran av bensinstasjoner. På onsdag ble Esso på Kalbakken ranet av en enslig raner. Gjerningsmannen skal ha hatt på seg bakalava, briller og boblejakke, samt mørke joggesko. Ranspersonen slapp unna. På torsdag ble Esso på Ellingsrud ranet. Denne gangen av to personer med hver sin pistol. Personalet skal ikke ha blitt fysisk skadet. Her skal politiet etter en større aksjon ha klart å pågripe ransmennene. Politiet har valgt å ikke omtale ransmennenes nasjonale identitet ved noen av ranene.

Debatt: Nok muslimer i Oslo

Kidnappinger, skyteepisoder, slåsskamper med bruk av vold, barn ned i 12-års-alderen som selger dop, tenåringer med skytevåpen. Det er ifølge NRK blitt stadig mer vanlig i enkelte bydeler i Oslo.

VIDEO: Innvandrere i Oslo: «Vi nærmer oss Malmø-tilstander»

Politikere og myndigheter har i snart 40 år radbrukket Oslo på kryss og tvers med masseinnvandring og mislykkede politiske fantasier om det flerkulturelle paradiset. Nå viser det seg at realiteten er ghettofisering, opptøyer, narkotikaproblemer, kriminelle gjenger og våpen som flyter fritt.

DET NYE OSLO: Mann slått i hodet med slagvåpen under gateran på Mortensrud

En person skal ha blitt slått i hodet med et slagvåpen og ranet av flere personer på Mortensrud i Oslo i kveld. Mannen måtte ha tilsyn av ambulanse og politiet informerer om at de søker etter ranerne. Mortensrud er et boligområde hvor etniske nordmenn er i minoritet. Den lokale skolen har mindre enn tre prosent etnisk norske elever.

Tanzanianer (16) dømt til syv års fengsel for brutal voldtekt under kioskran i Oslo

Frieord har skrevet flere artikler om tanzanianeren (16) og afghaneren (18) som sammen skal ha ranet en Narvesen-kiosk i Bogstadveien i november i fjor. Tanzanianeren stoppet ikke ved ranet, men valgte også å voldta den 17 år gamle norske jenta som jobbet alene. Tre dager etterpå voldtok 16-åringen og afghaneren en jente sammen på Anker hotell i Oslo sentrum. I dag kom dommene mot de to innvandrerne. De lød på syv års fengsel for Tanzanianeren og fem års fengsel for afghaneren. Begge skal være straffedømt tidligere.

DET NYE OSLO: Afrikaner ranet kiosk med kniv – forsvant sporløst

En kiosk på Tullinløkka i Oslo sentrum skal ha blitt ranet i 03-tiden i natt. Ifølge politiet leter man etter en afrikansk mann, ca. 170 cm. høy, med svart krøllete hår, mørke jeans, mørk hettegenser og tynn mørk jakke. Afrikaneren skal ha truet den ansatte med en kniv og fått med seg et ukjent beløp med kontanter. Politiet lette etter mannen uten resultat.

FrP-politiker blir hengt ut – Ap-politiker slipper unna

Den siste tiden har det vært to saker i media om norske politikere og netthets. Den ene handler om en FrP-politiker og ble rikssak hvor NRK la ut både navn og bilde av netthetseren. Den andre omhandlet en Ap-politiker, men her ble det verken sak, navn eller bilde av netthetseren.

DET NYE OSLO: To jenter ranet med kniv av seks pakistanere på Stovner

To jenter som befant seg på Stovner i Oslo skal ha blitt knivranet av en større gruppe på opptil seks pakistanske menn på fredag. Gjerningspersonene skal ha blant annet ha vært kledd i svarte jakker og enkelte av dem skal ha hatt på finlandshette. De beskrives av ransofrene som pakistanere, høyere enn 170 cm og minst en av dem skal ha hatt en kniv som ble brukt mot de to jentene.

Srilankisk TV-kjendis siktet for grov narkotikaforbrytelse – TV3 bryter kontrakten

Reality-kjendisen Mayoo Indiran, kjent fra Paradise Hotel på TV3, ble arrestert av politiet på julaften. Han skal være siktet for grov narkotikaforbrytelse med en strafferamme på 21 års fengsel. Hans to brødre ble også pågrepet og siktet. Ifølge politiet ble det beslaglagt et "oppsiktsvekkende stort kvantum narkotika" i TV-kjendisens hjem som han deler med sine to brødre. Srilankeren som bor på Lørenskog skal ha deltatt i en rekke TV-program og blitt hyllet for å være en minoritet i det offentlige søkelyset. Nå har TV3 kansellert alle fremtidige planer med reality-stjernen.

Politibil vandalisert i flerkulturelt område i Oslo

Politiet i Oslo melder på sin Twitter-profil at noen skal ha kastet en handlevogn ned fra en bro og på en politibil. Politibilen sto parkert på det svært innvandrertette området Mortensrud, syd i Oslo. Bilen skal ha fått knust vindusruten, samt ha fått bulk i panseret. Politiet opplyser at de nå søker etter gjerningpersonene. Vandalisering av politibiler og utrykningskjøretøy er noe vi vanligvis leser om fra vårt mer innvandringsvennlige naboland, men mulig det er en kultur vi nå må venne oss til i Norge også.

Romjul i Oslo: Innbrudd med pistol, butikkran med pistol, butikkran med kniv, eldreran og grov gatevold

Romjulen gikk ikke helt fredelig for seg for hovedstadens politibetjenter. På Skullerud ble en eldre kvinne ranet av en falsk NRK-reparatør. Reparatøren hadde mulig pakistansk utseende og snakket dårlig norsk. I Heimdalsgata ble et bilvindu knust av en tyv som hadde en pistol i hånda. I Nordåsveien skal betjeningen i en dagligvarebutikk ha blitt truet av en raner med pistol. På Oppsal T-banestasjon skal to unge gutter ha blitt mishandlet og slått i hodet og overkroppen. Politiet har pågrepet to personer. I Skjelderups gate skal en person ha blitt overfalt og slått i hodet og måtte undersøkes av ambulanse. Voldsutøverne er pågrepet av politiet. Og på nyttårsaften ble Coop Prix i Sannergata ranet med kniv av tre gjerningsmenn. To av de tre ranerne ble funnet etter kort tid. Den tredje er ennå på frifot.

Helg i Oslo: Skyting på åpen gate, kvinne knivstukket, våpentrusler og masseslagsmål

Da var det tid for en titt på hva som skjer i Oslo-gryta igjen. Først ut var det en skyting i Hausmannsgate. Politiet brukte store styrker for å finne gjerningsmenn som befant seg i en bil, men søket var uten resultat. På Rodeløkka skal en kvinne ha blitt stukket med kniv og måtte kjøres til sykehus. Gjerningsmann skal være pågrepet. På Tåsen skal en beboer ha blitt truet med et skytevåpen. Politiet ankom stedet og fant en softgun. Mistenkte blir anmeldt for trusler med skytevåpen. I Storgata skal det i natt ha vært et større slagsmål. Mellom 20-30 personer skal ha vært involvert. Politiet har foreløpig ikke meldt om personskader.

Oslo: Pistolran på Torshov, knivran på Kalbakken og Tøyen, samt slagsmål i stua med innbruddstyv på Grünerløkka

Politiets logger er sjeldent tomme for utrykninger og de siste dagene er intet unntak. På lørdag ble en mann fraranet mobiltelefon og lommebok i Stavangergata av to gutter. I går ble en gutt ranet med kniv på Kalbakken av tre personer. Det skal også ha oppstått en slåsskamp da en innbruddstyv plutselig sto inne i stua hos en beboer på Grünerløkka. I natt skal en somalier og en marokkaner ha brukt pistol under et gateran på Torshov. En time senere ble en mann knivranet på Tøyen av en gjeng med arabisk utseende. Begge de to siste sakene endte opp uten resultat for Oslo-politiet.

Helg i Oslo: Gateran med kniv ved Brugata, Akerselva..og Brugata igjen

Aldri en helg uten fargerike Oslo. Denne gangen startet man tidlig med et knivran igår ved 7-eleven i Brugata. Det fortsatte i dag da en person skal ha blitt ranet ved Akerselva av to ransmenn. Disse klarte politiet å pågripe raskt. I ettermiddag skal nok en butikk i Brugata ha blitt utsatt for et knivran. To butikkansatte skal ha blitt truet med kniv, usikkert om gjerningsmann fikk med seg noe. Han ble iallefall arrestert på Lilletorget rett før 19-tiden.

Oslo: Gateran med kniv og blind vold – politiet søker øst-afrikaner

En person skal ha blitt slått ned i Brugata i Oslo sentrum. Ifølge politiet leter de etter en øst-afrikaner i stor brun jakke. Afrikaneren skal ha fortsatt å slå offeret ansiktet mens personen lå på bakken. På Carl Berner skal en mann ha blitt knivranet av to menn skal ha tvunget fra ham dunjakken, mobiltelefoner og kontanter.

Oslo: Ung gutt slått og sparket av 15 nordafrikanske ungdommer under gateran

Politiet i Oslo meldte i kveld om at en ung gutt skal ha blitt omringet og slått og sparket av en gjeng på mellom 12-15 personer. Overfallet skal ha skjedd i nærheten av Dælenenga idrettsplass på Grünerløkka. Gjengen skal ha stjålet guttens mobiltelefon og deretter ha løpt bak idrettsanlegget. Gutten fikk førstehjelp av ambulanse på stedet, men måtte kjøres til legevakten for videre behandling.

Lørdag i Oslo: Politiet angrepet med øks på gaten, kvinne knivranet utenfor restaurant og mann slått til blods med batong i Brugata

Politiet i Oslo opplevde å bli angrepet med øks på gaten i går. Det var i forbindelse med et slagsmål på Torshov at en person vendte aggresjonen sin mot politibetjentene da de ankom åstedet. Politiet fant også kniver og narkotika da de pågrep slåsskjempene. På Grønland skal en utenlandsk mann i 20-årene ha forsøkt å rane en kvinne utenfor en restaurant. Han skal også ha truet betjeningen med kniv. I Brugata gikk en mann av asiatisk opprinnelse amok med batong og slo en person i hodet slik at denne begynte å blø.

Helg i Oslo: Slagsmål på Karl Johans gate, Storgata, Universitetsgata, Bislett og Stovner, samt «våpenvisitasjon» av kriminelle gjenger

Da var det helg i hovedstaden igjen. Denne gangen informerer politiet om en rekke slagsmål i Oslo sentrum, inkludert på paradegaten Karl Johan. Det gjennomføres dessuten en "våpenvisitasjon" på gatene i Oslo sentrum i helgen for å fjerne kniver og pistoler fra kriminelle gjenger. I tillegg har eldre igjen blitt utsatt for svindelforsøk av mennesker som utgir seg for å være TV-reparatører.

Nyhetsredaktør i TV2 var kjæreste med radikal jihadist

TV2 har nylig ansatt sin langtidsansatte krimreporter Karianne Solbrække som nyhetsredaktør. Hun ble avslørt som kjæresten til den radikale jihadisten Arfan Quadeer Bhatti da han ble dømt for medvirkning til terrorangrepet mot synagogen i Oslo.

Romkvinner tatt med 22.000 reseptbelagte piller i Oslo sentrum

To romkvinner med rumensk statsborgerskap er varetektsfengslet av politiet etter en kontroll i Oslo sentrum. Da fant politiet over 22.000 narkotiske tabletter. Kvinnene hadde også 63.000 kroner i kontanter. Det er ingen hemmelighet at romfolk forsyner narkomane med reseptbelagte medisiner og narkotika i hovedstaden. Narkotikasalget foregår under dekke av salg av bladet "Folk er folk" og tigging på gaten.

Masseinnvandringens mange konsekvenser – høy luftforurensing

VG og NRK kan i dag formidle at Norge har farlig høy luftforurensing i de største byene og tettstedene. Oslo kommer naturlig nok verst ut. Det har gått så langt at man nå oppfordrer barn og voksne med hjertekar- eller luftveislidelser om å unngå å oppholde seg utendørs.

Finansavisen: Norge drukner økonomisk av innvandringen

Finansavisen og Nettavisen fortalte denne uken at Norge går med "rekordstort underskudd" og at hele oljefondet allerede er brukt opp i fremtidige pensjonsutbetalinger. En av årsakene til underskuddet er den massive innvandringen Norge har hatt siden 1970-tallet som nå skaper store velferdsutgifter.