Tagged: Nederland

Wilders økte sin makt – kollaps for sosialdemokratene

Valget i Nederland er over og vinneren ble statsministeren Mark Rutte og hans liberalkonservative parti. De fikk 21.3 prosent av stemmene, noe som allikevel er en tilbakegang på hele 5.2 prosent. Geert Wilders og PVV tok andreplassen med 13.1 prosent av stemmene og øker fra 15 til 19 mandater fra sist valg. Sosialdemokratene kollapset totalt og gikk fra 38 mandater til ni. Hvis denne utviklingen fortsetter er det bare et tidsspørsmål før Wilders og PVV vil sitte med makten i Nederland.

Dagens bilde: Europeiske skolebarn i moske

Skolebarn fra Vinkenbuurg barneskole besøker en moske i den nederlandske byen Zwolle. Lærerne er tydelig begeistret og smiler på bildene i det barna bøyer seg under et muslimsk rituale på bønneteppene. Om de muslimske barna på skolen må besøke kristne kirker og gjennomføre lignende ritualer vites ikke.

VIDEO: Slagsmål i flerkulturell skoleklasse

En video som har blitt lagt ut på sosiale medier viser hvordan skoleelever i Nederland angriper hverandre midt i en undervisningstime. Volden og aggressjonen er så stor at læreren ikke klarer å stoppe slåssingen. Det er hovedsaklig jenter som slåss.

Nederlandsk partileder: «Islam og frihet er inkompatible ting»

Det kanadiske nettstedet The Rebel Media og den internasjonale tenketanken Gatestone Institute publiserte på torsdag en tale av den nederlandske partilederen Geert Wilders. Wilders er en skarp kritiker av islam og har kjempet i mange år for å forsvare vestlig demokrati og frihet. Talen er rettet mot alle venner av vestlige verdier og en oppfordring om å ta stilling for disse verdiene.

Å håndhilse er vanskelig for muslimer og rødgrønne politikere

Noen ganger når man leser på nettet eller ser videoer på sosiale nettsteder så legger man merke til et mønster. Et av disse er hvordan to grupper i samfunnet skiller seg ut ved å ha berøringsangst for sine medmennesker. Den ene gruppen heter muslimer, som bruker religion som unnskyldning for kontakt. Den andre gruppen er rødgrønne politikere, som bruker en blanding av jentelus/mobbing/avsky som unnskyldning for å ikke hilse på sine politiske motstandere. La oss se på noen eksempler.

Massinnvandringen – hvor vil europeerne flykte?

Den tidligere amerikanske diplomaten Adam Topolansky advarer nå mot en fremtidig masseflukt fra europeiske land de neste tiårene. Dette som en følge av en "selvmordspolitikk" hvor man har tillatt millioner av muslimske asylsøkere å komme inn i kontinentet.

Nederlendere gikk amok mot planer om asylmottak

Over 2.000 innbyggere i den nederlandske byen Geldermalsen møtte frem for å protestere mot et planlagt asylmottak i byen. Demonstrantene prøvde å storme et kommunemøte hvor asylmottaket skulle diskuteres. Ifølge medier endte det opp i en "slagmark", hvor demonstrantene kastet raketter og steiner mot politiet, mens de ropte innvandringskritiske slagord.

Geert Wilders: Vi kommer til å beseire islam

Den kjente islamkritikeren og partilederen, Geert Wilders, holdt fredag for en uke side en tale i Wien. Temaet under konferansen var trusselen fra islamiseringen av Europa og var arrangert av det østerrikske Frihetspartiet. - Wien er et symbol på kampen mot islam, uttalte Wilders til store applauser.

Muslimsk taxi-sjåfør og gjeng angrep, slo og ranet homofile menn

En ung mann forlot en nattklubb for homofile i Amsterdam og stoppet en taxi for å reise hjem. Men taxituren skulle bli et mareritt for mannen som opplevde å bli kidnappet, slått, ranet og kalt hatske ting av den muslimske taxisjåføren og andre muslimer som fulgte etter taxien i private biler.

– Hvis dere ikke liker friheten vår så kom dere til helvete vekk

Den marokkanskfødte ordføreren i Rotterdam er kjent for å være svært frittalende. Etter terroraksjonene i Paris uttalte han på nederlandsk TV at de muslimene som bor i Nederland og som ikke liker den vestlige friheten kan pakke sakene sine og dra til helvete. Han fortsatte: «Forsvinn fra Nederland hvis dere ikke finner dere til rette her».

Geert Wilders: Vesten er i krig

Geert Wilders, partileder for det innvandrings- og islamkritiske Frihetspartiet, holdt en tale foran det nederlandske parlamentet på torsdag. Der gikk Wilders til angrep på nederlandske myndigheter om deres tilbakeholdenhet mot å ta et aktivt standpukt mot islamsk terror og mot terrorgruppen Islamsk Stat og deres umenneskelige oppførsel.