Tagged: narkotika

VIDEO: Innvandrere i Oslo: «Vi nærmer oss Malmø-tilstander»

Politikere og myndigheter har i snart 40 år radbrukket Oslo på kryss og tvers med masseinnvandring og mislykkede politiske fantasier om det flerkulturelle paradiset. Nå viser det seg at realiteten er ghettofisering, opptøyer, narkotikaproblemer, kriminelle gjenger og våpen som flyter fritt.

NYHETSOVERSIKT: Drap, drapsforsøk, voldtektsforsøk, brutale narko-oppgjør, masseslagsmål på skole og mindreårige sexdukker

Frieord mottar en relativt stor mengde tips og informasjon på vår mail og til vår Facebook-konto. Vi jobber med å lage en ny layout hvor vi skal gjøre det mulig å dele betydelig flere saker for våre lesere enn det vi gjør i dag. Men enn så lenge så får vi nøye oss med slike nyhetsstrømmer når tipsene virkelig kommer i stort omfang. Vi takker alle våre lesere for bidragene! (Det vi ikke rekker å lage sak om går i arkivet).

Flerkulturell skole i Malmø har fått piggtråd, metall-sluse og vakter

I 2015 fikk Värnhemsskolan i Malmø sentrum en fredspris for å ha tatt imot flest utenlandske elever. i 2016 måtte skolen stenges akutt i to dager på grunn av etnisk storbråk hvor over 150 elever var involvert. I 2017 må elevene passere piggtrådgjerder, elektroniske metallbarrierer og vakter for å komme til undervisningen. Velkommen til det nye Sverige.

Srilankisk TV-kjendis siktet for grov narkotikaforbrytelse – TV3 bryter kontrakten

Reality-kjendisen Mayoo Indiran, kjent fra Paradise Hotel på TV3, ble arrestert av politiet på julaften. Han skal være siktet for grov narkotikaforbrytelse med en strafferamme på 21 års fengsel. Hans to brødre ble også pågrepet og siktet. Ifølge politiet ble det beslaglagt et "oppsiktsvekkende stort kvantum narkotika" i TV-kjendisens hjem som han deler med sine to brødre. Srilankeren som bor på Lørenskog skal ha deltatt i en rekke TV-program og blitt hyllet for å være en minoritet i det offentlige søkelyset. Nå har TV3 kansellert alle fremtidige planer med reality-stjernen.

Lørdag i Oslo: Politiet angrepet med øks på gaten, kvinne knivranet utenfor restaurant og mann slått til blods med batong i Brugata

Politiet i Oslo opplevde å bli angrepet med øks på gaten i går. Det var i forbindelse med et slagsmål på Torshov at en person vendte aggresjonen sin mot politibetjentene da de ankom åstedet. Politiet fant også kniver og narkotika da de pågrep slåsskjempene. På Grønland skal en utenlandsk mann i 20-årene ha forsøkt å rane en kvinne utenfor en restaurant. Han skal også ha truet betjeningen med kniv. I Brugata gikk en mann av asiatisk opprinnelse amok med batong og slo en person i hodet slik at denne begynte å blø.

Romkvinner tatt med 22.000 reseptbelagte piller i Oslo sentrum

To romkvinner med rumensk statsborgerskap er varetektsfengslet av politiet etter en kontroll i Oslo sentrum. Da fant politiet over 22.000 narkotiske tabletter. Kvinnene hadde også 63.000 kroner i kontanter. Det er ingen hemmelighet at romfolk forsyner narkomane med reseptbelagte medisiner og narkotika i hovedstaden. Narkotikasalget foregår under dekke av salg av bladet "Folk er folk" og tigging på gaten.

Narkomafiaen får fritt spillerom av politiet i Bergen

VG Helg har i dag kommet med en avsløring som man knapt kunne tro var mulig. Politiledelsen i Bergen beskytter narkotikamafiaen byen og nekter spanere og etterforskere ved Seksjon for bekjempelse av organisert kriminalitet å pågripe og arrestere bakmennene.

Skyting, narkotika og kidnapping – utenlandske gjenger terroriserer Oslo

Kidnapping, narkotikasalg, torpedovirksomhet og skyting på åpen gate. Det er det nye Oslo som viser seg fra sin mest mørke side. Politiet innrømmer nå at de er bekymret for utviklingen etter at kriminelle utenlandske gjenger i Oslo har fått kontakt med den svært farlige albanske mafiaen i Sverige. Det hele fikk nasjonal oppmerksomhet i media for to uker siden da en person ble kidnappet på åpen gate rett foran forskrekkede barnefamilier på Ljan i Oslo.

VIDEO: Politibetjenter forsøkt drept av innvandrermobb – fikk kastet molotovcocktail på seg

To politibetjenter, en 28 år gammel mann og en 39 år gammel kvinne, ble forsøkt brent ihjel på åpen gate i en bydel i Paris i går. En rasende mobb bestående av mennesker med afrikansk og arabisk bakgrunn skal ha angrepet politibetjentene mens de var på oppdrag i bydelen. Angrepet skjedde midt på lyse dagen og brannskadene på de to betjentene var så alvorlige at de måtte behandles på plassen før man kunne sende dem til sykehus. Da ytterligere to politibetjenter ankom plassen for å redde sine kolleger ble også de forsøkt drept av mobben. Frankrikes president Francois Hollande har beskrevet hendelsen som "forferdelig og uakseptabel".

Leserbrev: «Så hvis jeg voldtar hu blonde venninna di og kutter henne opp i småbiter, vil hun ha meg da?»

En ung kvinne på 28 år sendte oss nylig ett lenger brev der hun beskriver hvordan hun har opplevd å vokse opp i Skien og Porsgrunn. Det er tildels skremmende lesning som vi deler med våre lesere. Dessverre er hun ikke alene om å oppleve en hverdag der masseinnvandringen fra ikke-vestlige land påvirker flere og flere aspekter av våre liv og hvor de svakeste i samfunnet er de som er mest sårbare for den.

Sprøytespisser, narkotika og avføring – sigøynere ødelegger Botanisk hage i Oslo

Myndighetenes og politikernes manglende vilje og evne til å beskytte hovedstadens innbyggere er et kronisk problem for alle som bor i Oslo. Denne gangen er det Botanisk hage som trues med nedleggelse da man ikke lenger kan garantere besøkende eller ansatte sin sikkerhet. Tilreisende sigøynere bruker hagen som sentral for narkotikasalg og som offentlig toalett. "Situasjonen er svært alvorlig med forsøpling og kriminell aktivitet", sier ordfører i Oslo, Marianne Borgen fra SV.

Pakistanere dømt til 168 år i fengsel for seksuelle overgrep av mindreårige jenter i England

Femten muslimske menn med pakistansk bakgrunn ble sist uke dømt for seksuelle overgrep i det som omtales som den største saken i West Yorkshire-politiets historie. Mennene skal ha seksuelt misbrukt jenter helt ned i 13-års alderen, etter først å ha gjort dem avhengige av alkohol og narkotika. Muslimene skal ha voldtatt jentene både alene og i grupper, før de ble sent ut for å prostituere seg. Grooming-sakene i England har i all hovedsak muslimske overgripere og hvite, kristne jenter som ofre.

Svensk jente knivskåret i ansiktet av flyktning da hun nektet å ha sex

To svenske tenåringsjenter festet med flere flyktningbarn på et asylmottak sør i hovedstaden Stockholm. Festen utviklet seg imidlertid til et mareritt for jentene da flyktningbarna etterhvert ønsket sex. Da jentene prøvde å flykte ut gjennom et vindu, ble en av dem tatt igjen av et av flyktningbarna og skåret i ansiktet med kniv.

Flyktninger i Danmark: Uro i svømmehall, bråk på rådhus og drapstrusler mot butikkansatte

Asylsøkere som oppfører seg ufint på svømmebassenget og skremmer vekk andre badegjester. Unge asylsøkere som systematisk stjeler i nærbutikker ved asylsmottaket. Opptøyer og hatsk stemning på et rådhus etter at danske myndigheter prøver å ta vare på et barn med omsorgssvikt. Det er bare noen av de asylrelaterte hendelsene som den siste uken har blitt rapporter om i danske medier.

VIDEO: Innvandringskriminaliteten ute av kontroll i Berlin

En tysk TV-stasjon har tatt med seg kamera inn i det innvandrertette området rundt Kreuzberg i Berlin. Her fanges både ran, narkotikasalg og innbyggernes fortvilelse på kamera. Vitner snakker om knivstikking og drap på åpen gate. I mellomtiden kjører politiet rundt og rundt i området uten å kunne gjøre noe for å stoppe utviklingen.

Flerkulturell nyhetsrunde, mandag 21. september, 2015

I denne utgaven kan vi lese om en 18 år gammel jente som ble antastet av to utenlandske menn i Hønefoss, om en utenlandsk serieraner fra Sarpsborg, om en afrikansk voldtektsmann fra Voss som nylig fikk fengselsdom og at politiet nå har arrestert sin 1.000 utenlandske kriminelle person på Østlandet.

Somalisk ungdomsklubb i Skien var narkosentral

Ni personer skal være varetektsfengslet og et titalls personer skal være siktet etter at politiet sprengte en narkotikasentral i Skien. Salget og distribusjonen ble foretatt gjennom en offentlig støttet ungdomsklubb for somaliere i sentrum av byen.

Ungdomsgjenger i masseslagsmål på Oslo S

Ungdomsgjenger, hovedsaklig av ikke-norsk herkomst, skaper nå fortvilelse hos vektere og NSB som drifter Oslo S. De siste årene skal ungdomsmiljøet som henger rundt innganger og butikker hardnet til. Det fortelles om åpenlyst narkotikasalg, trusler mot vektere og masseslagsmål midt blant reisende.

Politiet: – Romfolk står bak økt narkosalg

Utenlandske tiggere selger nå ulovlige rusmidler åpenlyst i byparken i Stavanger. De pågående romfolkene sikter seg derimot ikke bare inn mot rusmisbrukere, men de prøver også å selge til unge personer i Stavanger. Allerede har det vært et overdosedødsfall som kan knyttes direkte til det økte salget.

Sjokkreportasje fra TV2 om norske kvinners hverdag i Oslo

Det har i flere år vært diskutert om hvordan kvinner i Oslo kjenner seg mer utrygge hvis de går alene på kveld og natterstid. Seksuell trakassering på offentlige plasser er et voksende problem. Et TV-team fra TV2 forsøkte ved hjelp av skjult kamera og mikrofon å vise hvordan det er å være en ensom norsk kvinne som går i Oslo sentrum på kvelden.

Afrikansk asylsøker dømt for voldtekt av 19 år gammel jente

En 23 år gammel afrikansk asylsøker er i Borgarting Lagmannsrett dømt til fengsel i 6 år for voldtekt av en norsk 19 år gammel jente. Den grove voldtekten skjedde bare en måned etter at asylsøkeren kom til Norge. I tillegg er han dømt for vold mot en annen kvinne, for ulovlig oppbevaring av narkotika, for å ha løyet om sin identitet under behandling av asylsøknaden og for å ha forulempet en offentlig tjenestemann.