Utenriks

MALLORCA: Afrikanere gjør spansk ferieøy til et mareritt

juni 9, 2018 Redaksjonen

Det er sommer og ferietid. Titusenvis av vinterbleke europeere flokker til de spanske ferieøyene. På Mallorca har tilreiste afrikanere gjort at turismen nå har sunket betraktelig. Tyverier, ran, overfall, prostitusjon og narkotikasalg gjør at restauranteierne fortviler og turistene flykter.

Innenriks

DET NYE OSLO: Masseslagsmål med macheter og kniver på Tøyen

september 13, 2017 Redaksjonen

Politiet i hovedstaden kunne i går melde at ca. 15 personer var innblandet i et masseslagsmål med blant annet macheter og kniver. Det har mest sannsynlig vært et oppgjør i det ikke-etnisk norske miljøet som kjemper om salg og distribusjon av narkotika og ulovlige våpen i hovedstaden.

Innenriks

Grove sangtekster spilles på norske fotballarenaer – «hore», «pule», «big ass dick»

juli 30, 2017 Alexander Halvorsen

Holdninger, respekt, likeverd, kamp mot narkotika og rusmidler. Dette er ord NFF og fotballklubbene i Norge hevder de setter høyt. Men på flere fotballkamper denne sesongen har man spilt sanger som er svært krenkende og går mot alle de verdiene NFF og klubbene sier de står for. Et eksempel var under gårsdagens kamp mellom hjemmelaget Drøbak/Frogn og Sprint/Jeløy i norsk 3. divisjon.

Kriminalitet

Rapport: Mexico var det andre mest dødelige landet i 2016

juni 5, 2017 Redaksjonen

Det vil kanskje ikke overraske noen at Syria var det mest dødelige landet i 2016, med 50.000 døde som følge av borgerkrigen. Men landet som tar andreplassen er nok mer overraskende, nemlig USAs sørlige nabo, Mexico. Der mistet over 23.000 mennesker livet det samme året.

Innenriks

Narkomafiaen får fritt spillerom av politiet i Bergen

november 12, 2016 Redaksjonen

Albansk og nordafrikansk mafia har tatt fullstendig kontroll over narkotikatrafikken i Bergen og politimenn har forbud av politiledelsen mot å gripe inn. Politiledelsen har skapt en frihavn for utenlandsk narkomafia i Bergen. I kjølvannet følger