ENGLAND: Myndighetene fortalte familie at de ikke kunne anlegge sak da 13-åring hadde «samtykket» til sex

Avgjørelsen ble sendt til en far i 2016 og forklarte at lokale politimyndigheter i Telford ikke kunne sikte mannen fordi den unge jenta ikke ønsket å ha sex, men hadde sagt ja til å ha det med overgriperen.

Brevet ble først offentliggjort av Sky News:

Jenta skal frivillig ha møtt den mistenkte og hatt sex med ham. Den mistenkte trodde også at jenta var over 16 år gammel. I avhør skal jenta ha sagt at hun ikke ønsket å ha sex med den muslimske mannen men at hun sa ja allikevel.

Les også: «Lett bytte» – Ny bok om hvordan muslimer og britiske myndigheter skjulte seksuelle overgrep mot barn i flere tiår

Dokumentene avslører grov tjenestefeil og ufattelig tafatthet fra lokale myndigheter, sosialarbeidere og skoler for å hjelpe de flere tusen jentene som skal ha blitt misbrukt siden 1980-tallet.

Flere av jentene skal også ha blitt drept av de muslimske grooming-gjengene.

Les mer: Skjulte massive muslimske overgrep for å ikke miste stemmer blant innvandrerbefokningen

Politikere skal ha gått sterkt ut mot lokale politimyndigheter for å ikke å ha forstått alvoret og omfanget av misbruket.

Hvordan kan en jente på 13 år selv forstå hva man gir tillatelse til, spør lokalpolitiker i Telford, Lucy Allan til Daily Mail.

Les også: Muslimer: «Alt hvite jenter er gode for er sex – de er bare luddere»

Les også: BBC-serie tar for seg de massive rasistiske og muslimske overgrepsgjengene i England

Det ender imidlertid ikke der. De menneskene som har snakket ut og forsøkt å advare om overgrepene har blitt straffet og stilnet av lokale myndigheter. Dette av frykt for at avsløringene ville føre til rasisme og fremmedfrykt.

Dokumentene avslører også hvordan barnevernet og ansatte ved sosialmyndighetene så på de unge jentene som prostituerte og ikke ofre.

Les mer: Pakistanere dømt til 168 år i fengsel for seksuelle overgrep av mindreårigie jenter i England

Også politiet får svært tung kritikk for å ha brukt over 10 år på å i det hele tatt starte etterforskning av overgrepene.

Årsaken til at så og si alle overgriperne er muslimske menn av pakistansk opprinnelse og ofrene er hvite kristne jenter, er at de muslimske mennene ikke ser på ofrene som mennesker. Dette gjør de med bakgrunn i sin hellige bok, koranen. Det gjør at saken ikke bare handler om seksuelle overgrep mot barn, men også om rasisme og fremmedhat.

Les også: Britisk integrasjonssjef: «Muslimer vil aldri integrere seg»

En uavhengig granskingskommisjon skal nå se på hvordan de lokale myndighetene unnlot å hjelpe jentene som ble utsatt for grove overgrep og i enkelte tilfeller ble drept.

Les også: England: Fem muslimske menn dømt for grove voldtekter av 12- og 14-åringer

Slik ser avisene ut i forbindelse med avsløringene:

Relaterte saker:

Advarte mot barnevoldtekter – ble sendt på mangfoldskurs

Storbritannia har de siste ukene blitt rystet av avsløringene om at minst 1400 unge jenter i byen Rotherham har blitt utsatt for systematiske seksuelle overgrep av pakistanske pedofiligjenger. Overgriperne har bevisst jaktet på hvite jenter. Frieord.no har blant annet avslørt hvordan norsk media har forsøkt å skjule den etniske sammensetningen i den dyptgripende skandalen.

En offentlig rapport har avslørt at overgriperne fritt kunne holde på med misbruket mellom årene 1997 og 2013 ettersom kommunen var redd for å bli anklaget for rasisme. Rapporten gir også eksempler på mange av de bestialske overgrepene. Unge jenter ble blant annet dynket i bensin rett etter å ha blitt voldtatt for å skremme dem fra å fortelle om overgrepene. En 12 år gammel jente skal også ha blitt tvunget til å se på mens hennes søster ble gruppevoldtatt av middelaldrende muslimske menn.

Nå viser det seg at en forsker fra det britiske innenriksministeriet allerede i 2001 slo alarm om de systematiske overgrepene. I sin rapport identifiserte hun 270 ofre og skrev at overgriperne var muslimske innvandrergrupper.

Det skulle hun derimot ikke ha gjort. Kommuneadministrasjonen i Rotherham gjorde alt de kunne for å mørklegge rapporten. De forsøkte også å få utrederen sparket når hun nektet å sensurere rapporten.

Den kvinnelige forskeren fikk en advarsel og strenge instruksjoner om å «aldri noensinne» igjen nevne at gjerningsmennene var innvandrere.

– Den andre reaksjonen var at jeg ble meldt på et to dagers etnisitets- og mangfoldskurs for å øke min forståelse om etniske spørsmål, forteller kvinnen i følge Daily Telegraph.

En av jentene som ble misbrukt har fortalt at en av voldtektsmennene truet med å «spille ut rasismekortet» hvis hun skulle gå til politiet.

Britisk media har de seneste dagene rapportert at overgrepene i Rotherham kan være toppen av et isfjell av lignende saker med muslimske pedofiligjenger som retter seg inn på hvite jenter i også andre deler av landet. Lignende saker er allerede under etterforskning i Leeds, Keighley og Calderdale, og skotske Glasgow.