Tagged: muslimer

Gruppevoldtatt kvinne forsøkte å rømme – ble brent med sigarett

En 22 år gammel afrikaner og en 19 år gammel araber er nå tiltalt for en gruppevoldtekt mot en kvinne i Örebro. Kvinnen skal ha blitt voldtatt av de to gjentatte ganger og da hun forsøkte å rømme gjennom vinduet, straffet de kvinnen ved å brenne henne med en sigarett.

Storebrand ønsker å innføre islamske og rentefrie boliglån for muslimer i Norge

"Islam-godkjent finansiering" kalles det når muslimer kan få rentefrie lån fra norske finansinstitusjoner. Blant de som vurderer å tilby Sharia-lån til muslimer i Norge er Storebrand. På nettsiden deres kan folk søke om boliglån "som oppfyller kravene til rentefrihet i islam". Så langt har 50 muslimer vist sin interesse og Storebrand vil nå se an hvor populært det vil være før de går videre med prosjektet.

Cruiseskip tør ikke seile til Fredrikstad på grunn av muslimer

Det britiske rederiet Carnival Cruises UK har innstilt alle sine anløp til havnen i Fredrikstad etter at de ble informert om at Fredrikstad er hjembyen til minst syv muslimske terrorister som har kriget i Syria. Frykten for at utenlandske turister skulle bli et mål for muslimene gjorde at man valgte å ikke inkludere Østfoldbyen i 2018. Nå har politiet i byen sammen med turistnæringen fått hjelp av PST til å skrive et brev til cruiserederiet hvor man formaner om at byen er trygg å besøke.

VIDEO: Kraftfullt innlegg fra TV-journalist om Tysklands fremtid etter terroren i Berlin

Den tyske TV-journalisten Claus Strunz har et ukentlig innslag på et morgenprogram hvor han tar for seg aktuelle temaer. Denne gangen løsner han en bredside til politikere og samfunnet som etter terrorangrepet i Berlin i desember ikke la ned kranser, ikke tente lys, ikke holdt appeller, ikke holdt statsbegravelse, ikke demonstrerte mot terror - i total fornektelse over at 12 mennesker ble meid ned og drept på et julemarked i hovedstaden.

VIDEO: The Real Housewives of ISIS – venstresiden i harnisk over kontroversiell komedie

Den britiske lisensgiganten BBC sendte en sketsj på tirsdag med tittelen "The Real Housewives of ISIS", som er en parodi på de eksisterende seriene om rike hustruer og deres daglige problemer. Her har man imidlertid litt andre temaer som om et bombebelte får kona til å se tjukk ut og om en kone som er på sin sjette mann, der alle de tidligere har vært selvmordsbombere. Humoren falt imidlertid ikke i smak hos venstresiden som mener det hele er "islamofobisk".

Hatet mot Europa: Migranter river ned stort juletre i Italia

En video lagt ut på nettet nylig viser en større gruppe migranter som river ned et stort juletre i Italia. Ifølge kommentarer fra ulike nettsider som omtaler hatforbrytelsen skal det dreie seg om muslimer og at hendelsen fant sted ved et kjøpesenter i Milano.

VIDEO: Tyske kvinner bevæpner seg med kniv etter masseovergrepene på nyttårsaften

Det er en uke til nyttårsaften. Tyskland har enda ikke kommet over siste nyttårs massive seksuelle overgrep der tusenvis av muslimske flyktninger og asylsøkere angrep over 1.000 tyske jenter og kvinner utenfor Kølnerdomen. Informasjonen om hatovergrepene gikk verden over og sjokkerte Europa. Ett år senere er kun tre muslimer dømt. En video laget av nettsiden VICE viser hvordan tyske kvinner i dag beskytter seg med blant annet kniver når de går ut.

Dagens video: Syrere feirer frigjøringen av Aleppo

Gledesscener utspant seg i den syriske byen Aleppo denne uken da syriske myndigheter igjen fikk kontrollen over den østlige delen av byen som siden 2012 har vært kontrollert av terrorgrupper. Syria har fått hjelp fra blant annet Russland til å drive ut opprørerne som har vært støttet av USA og EU.

London bygger «stålring» mot terror rundt skyskraperne og finansbyggene

Den ukontrollerte innvandringen fra muslimske land har skapt en ny hverdag i Englands hovedstad, London. Etter advarsler fra landets sikkerhetstjeneste bygger man nå en "stålring" som skal sikre byens skyskrapere og finansområde fra terrorangrep. Det inkluderer sikkerhetsposter, jernbarrierer og trafikk-kontroll.

Saken vi egentlig ikke ønsket å skrive om i julen

En gang iblant kommer det en sak som blir for mye for selv herdede nyhetskribenter. Denne har ligget på pulten vår i to dager og har gitt vår journalist både tårer og våkne netter. Men av hensyn til åpenhet og ærlighet så velger vi å skrive om den. Ingen norske statsstøttede medier har gjort det.

VIDEO: Er islam en fredelig religion? Tidligere muslim forklarer

Ayaan Hirsi Ali er kanskje det nærmeste du kommer uttrykket, "modig som en løve". Kvinnen som viste at man ikke trenger å være fanget av en religion - men kan bryte fri, utdanne seg og gi mennesker over hele verden håp. Hør hennes viktige kritikk av Europa og venstresiden i politikken som svermer for islam.

VIDEO: Muslimer amok på gaten i Bradford – bruker hammer på butikk og bil

Hva sier ikke julestemning mer enn gjengoppgjør midt i en travel handlegate to uker før julaften? En video nylig lagt ut på Youtube viser hvordan en større gruppe muslimer har et oppgjør midt på lyse dagen i den svært multikulturelle byen Bradford. En av muslimene har en hammer i hånden som han knuser butikkvinduer og bilruter med. Bradford har opplevd flere raserelaterte opptøyer de siste tårene.

Muslimer sendte skolejenter i døden med selvmordsvester – 56 mennesker drept

Muslimske ekstremister skyr ingen midler og er villige til å bruke og drepe uskyldige barn i sin kamp for kalifatet. I går gikk to skolejenter med selvmordsvester inn på en markedsplass i Magadali i Nigeria. Der ble bombene detonert, noe som medførte at skolejentene og 56 uskyldige mennesker mistet livet. Ifølge rapporter skal det være den muslimske gruppen Boko Haram som står bak. Over 15.000 mennesker skal ha blitt drept av gruppen i dette området av Nigeria alene.