Dagens video

VIDEO: Muslimske studenter i USA med sjokkerende jødehat på sosiale medier

mars 14, 2018 Redaksjonen

Studentorganisasjonen «Students for Justice in Palestine» (SJP) har tusenvis av medlemmer over hele USA. Nå avsløres det en utstrakt hets mot jødene og deres skjebne under andre verdenskrig. De muslimske studentene priser blant annet Hitler og ber om at jødene skal få oppleve et nytt holocaust. Lignende holdninger har blitt avslørt hos muslimske elever på norske skoler. Her er en video som viser noen av de innleggende som de muslimske studentene har lagt ut på sosiale nettverk.

Asylsøkere

TYSKLAND: Kvinner får egne «sikkerhetssoner» de kan oppsøke hvis de antastes eller voldtas av innvandrere på nyttårsaften

desember 31, 2017 Redaksjonen

Det flerkulturelle Tyskland er i ferd med å kollapse under sin egen vekt. Det siste påfunnet for å sikre at jenter og kvinner får medisinsk og psykologisk hjelp etter å ha blitt angrepet, ranet eller voldtatt under nyttårsfeiringen i hovedstaden Berlin, er såkalte «sikkerhetssoner» med opptil fire vakter som er trent i å takle ofre for seksuelle overgrep.

Politikk

Italiensk by tok ned juletre for ikke å fornærme muslimer

desember 17, 2017 Redaksjonen

Ifølge italienske medier så skal det tradisjonelle juletreet i byen Bolzano ha blitt tatt ned fra rådhushallen. Årsak? Den muslimske foreningen skulle ha et møte på rådhuset og man fryktet at de ville bli fornærmet av tilstedeværelsen av det pyntede og opplyste juletreet.

Dagens bilde

DAGENS BILDE: Juletorget i Uddevalla, Sverige

desember 16, 2017 Redaksjonen

Sverige får mye omtale og kritikk, og kanskje med rette. Spesielt når man ser bilder som dette kommer ut fra byer rundt om i landet. I dette tilfellet er bildet tatt i går ettermiddag på juletorget i byen Uddevalla.

Dagens bilde

DAGENS BILDE: «Typisk tysk»

november 23, 2017 Redaksjonen

Hva er «Typisk tysk»? I Berlin har man hatt en utstilling med plakater. Man har også vist videoer på T-banen og på nettet. I kampanjen får flyktninger og asylsøkere fortelle hva de mener er typisk tysk for dem. «Å være pålitelig». «Å være nyttig». «Å ha muligheter», blir det fortalt.