Fem ganger Mohammed blant de siktede i ny voldtektssak i England

Hundretusenvis – kanskje så mange som en million – jenter og kvinner har blitt mishandlet, torturert og voldtatt av muslimske «grooming»-gjenger i Storbritannia siden de åpnet grensene sine for innvandring fra ikke-vestlige land.

Frieord har skrevet dusinvis av saker om temaet, men tallet kunne reellt sett vært hundrevis av saker hvis vi hadde hatt tid, ressurser og energi til å dekke dem alle.

Les mer: Pakistanere dømt til 168 år i fengsel for seksuelle overgrep av mindreårigie jenter i England

Den siste saken gjelder ikke mindre enn 31 siktede – inkludert en kvinne – i byen Huddersfield, nord i landet. 12 av de 31 siktede kunne ikke navngis i britiske medier av rettslige grunner.

Siktelsene inkluderte tilrettelegging for seksuelt misbruk av mindreårige barn, menneskehandel og voldtekt av barn. Ofrene var fra 12 til 18 år gamle og overgrepene skal ha funnet sted i perioden 2005 til 2012.

Les også: «Lett bytte» – Ny bok om hvordan muslimer og britiske myndigheter skjulte seksuelle overgrep mot barn i flere tiår

Les også: Fokus på lørdag: Lara ble kalt «rasist» da hun vitnet mot den muslimske pedofiliringen

Magistrates’ Court, Huddersfield – her skal saken gå den 5. og 6. september mot de 30 muslimske mennene og en kvinne. (Foto: Wikiemedia).

Les også: BBC-serie tar for seg de massive rasistiske og muslimske overgrepsgjengene i England

Alle de siktede er muslimske menn/kvinner og alle ofrene er etniske britiske og kristne jenter. Jentene kommer ofte fra brukne hjem eller vanskelige familiære forhold, som gjør dem lettere bytter for de profesjonelle voldtektsgjengene. Jentene blir plukket opp utenfor skolen, på kjøpesenteret eller på gaten og tilbudt gaver og rusmidler.

Etterhvert begynner de muslimske mennene å kreve motytelser i form av sex, enten til seg selv eller de hvite jentene selges til fremmede menn. Dette skjer i bilene til de siktede eller i leiligheter som gjengene disponerer. Hver jente kan voldtas hundrevis av ganger og ikke sjelden er flere menn sammen om voldtektene. Jentene kan ofte være ruset på alkohol eller narkotiske stoffer som mennene har gjort dem avhengige av.

Det har blitt avslørt at de muslimske mennene ikke ser på de hvite kristne jentene som likeverdige mennesker, men som urene horer som kan misbrukes – da de ikke er muslimer eller har familie som beskytter dem.

Les også: Muslimer: «Alt hvite jenter er gode for er sex – de er bare luddere»

Det hele toppes av at lokale politimyndigheter og kommunale ansatte har sett en annen vei, da man er redde for å bli anklaget for å være rasister og skape uro i lokalsamfunnet. Det faktumet at alle overgriperne er muslimske menn og alle ofrene er hvite, kristne jenter har skapt en lammelse i hele rettssystemet i et land som er fanget i en politisk korrekt hverdag der enhver handling veies opp mot anklagen om rasisme, islamofobi eller fremmedfrykt.

Les også: Skjulte massive sexovergrep for ikke å miste stemmer blant innvandrerbefolkningen

I motsetning til norske medier publiserer britiske medier navn, alder og bosted, samt forbrytelse på de siktede. I mange tilfeller også bilder.

Mohammed Sajjad, aged 31, of Huddersfield, is charged with four counts of rape of a female age 13-15, one rape of a girl under 13 and facilitating the commission of a child sex offence.

Banaras Hussain, 37, is charged with one count of rape of a female over 16.

Mubasher Hussain, aged 35, of Huddersfield, is charged with rape of a female aged 13-15 and sexual assault.

Banaris Hussain, 35, from Huddersfield, is charged with one count of rape of a girl aged 13 – 15.

Mohammed Suhail Arif, aged 30, also from Huddersfield, is charged with rape of girl aged 13-15.

Shaqeel Hussain, aged 35, of Dewsbury, is charged with rape of a female aged 13-15 and two counts of trafficking.

Iftikar Ali, aged 37, of Huddersfield, is charged with attempted rape of girl aged 13-15 and three counts of rape of a girl aged 13-15.

Fehreen Rafiq, 38, of Huddersfield, she is charged with two counts of facilitating the commission of a child sex offence.

Umar Zaman, aged 30, of Huddersfield, is charged with two counts of rape of a female aged 13-15.

Basharat Hussain, 31, of Huddersfield, is charged with two counts of rape of a female aged 13-15.

Amin Ali Choli, 36, of Huddersfield, is charged with two counts of rape of a female over 16-years-old.

Samuel Fikru, 30, has been charged with two counts of rape of female aged 13-15.

Abdul Majid, 34, is charged with two counts of rape of female aged 13-15.

Mohammed Dogar, aged 35, of Huddersfield, is charged with two counts of facilitating the commission of child sex offence.

Usman Ali, aged 32, of Huddersfield, is charged with two counts of rape of a female aged 13-15.

Mohammed Waqas Anwar, aged 29, of Huddersfield, is charged with five counts of rape of a female aged 13-15.

Gul Riaz, aged 42, of Huddersfield, is charged with rape of a female aged 13-15.

Mohammed Akram, 4, is charged with two counts of trafficking with a view to sexual exploitation of a female and rape of a female aged 14-15.

Manzoor Akhtar, aged 29, is charged with trafficking and three counts of rape of a female aged 13-15.

Lyver norske medier med vilje? Døm selv

Hva har den avslørte muslimske terror-cellen i den sørlige amerikanske delstaten New Mexico til felles med Bill og Hillary Clinton, CNN, Linda Sarsour, kvinnekampen, kommunister og terrorangrepet mot World Trade Center på 1990-tallet?

Svar: De hater USA. De hater også vestlige verdier, kristendommen, den amerikanske kjernefamilien, tradisjonelle verdier og hele den kjente «amerikanske drømmen».

Se en kort og informativ gjennomgang i videoen under her:

Statsfinansierte kanaler, rikskanaler og dagsaviser i Norge (og utlandet) utelot hovedårsaken til leiren og gruppens aktiviteter – nemlig radikal islam. Hvorfor?

NRK

TV2

Dagbladet

VG

Her følger bilder av de siktede i saken. Bilder du med størst sannsynlighet ikke har sett i de ovennevnte mediene. Hvorfor?

Ifølge nyhetskanalen CBN så skal det være flere dusin leire drevet av radikale islamske grupper over hele USA. I disse leirene trenes jihadister opp til å angripe mål i USA og man regner også med at det finnes en rekke såkalte «sovende» terrorist-celler som venter på beskjed om å angripe.

Relatert:

Vestlig kjærestepar ville vise at «ondskap ikke eksisterer» – ble drept av muslimer i Tadsjikistan

Et amerikansk kjærestepar, Jay Austin og Lauren Geoghegan, forlot hovedstaden Washington D.C. og sine jobber i den amerikanske administrasjonen for to år siden for å reise jorden rundt på sykkel.

Kjæresteparet, som begge var 29 år gamle, delte sine opplevelser på sin hjemmeside, hvor de la ut storslåtte bilder fra sine reiser og skrev naivt om ondskap, media og menneskehetens godhet.

I ett innlegg skriver Austin, som er veganer, at han jobbet for for et departement i Obama-administrasjonen og hvordan han og kjæresten planla å reise verden rundt for å møte «sjenerøse» og vennlige mennesker.

Han skrev at det å sykle gjorde dem mer «sårbare».

– Sykler er en ren, stille og enkel måte å komme seg rundt på. Billig også. Sykkelen kan gjøre deg mer sårbar, men også mer tilnærmelig. Mennesker kan være en utrolig sjenerøs rase og om det er av overraskelse, medlidenhet eller en blanding av de to, så er det en større sjanse for at man blir møtt med smil og vinking, mer interessante samtaler og ekte tilbud om en seng eller et sted å slå seg ned når man sykler, enn med noe annet transportmiddel.

I et annet innlegg, rett før kjæresteparet syklet inn i det muslimske landet Tadsjikistan, skrev Austin svevende om hvordan «ondskap» ikke eksisterer i verden.

– Du ser på nyhetene og leser avisene og du tror at verden er en stor og farlig plass. Mennesker, forteller historien oss, må ikke stoles på. Mennesker er slemme. Mennesker er onde. Mennesker er øksemordere, monstere og det som verre er.

– Ondskap er et oppfunnet konsept og jeg tror ikke på det. Ondskap er et konsept som vi har funnet opp for å møte kompleksiteten i menneskeheten som har andre verdier og perspektiv enn våre egne – det er enklere å avfeie en mening som dårlig enn å kjempe for å forstå den. Dårlige ting eksisterer, selvsagt, men også det er sjeldent. I det store og hele så er mennesker snille. Egoistiske og kortsiktige noen ganger, men snille. Sjenerøse og fantastiske og snille. Ingen større åpenbaring har kommet fra vår reise enn dette, skriver Austin.

Ekteparet ble funnet brutalt drept, sammen med to andre vestlige syklister fra Nederland og Sveits, på en vei sør for hovedstaden i landet.

Her er åstedet etter drapene på syklistene søndag den 29. juli, 2018. Hendelsen fant sted sør for hovedstaden Dushanbe i Tadsjikistan. (Foto: Zuly Rahmatova)

En bil skal først ha kjørt på dem, før fem muslimske menn som satt i bilen hoppet ut og stakk ihjel syklistene, inkludert Austin og Geoghegan.

Den muslimske terrorgruppen IS har tatt på seg drapene i en video med drapsmennene som poserer ved et IS-flagg og som gir sin støtte til terrorgruppens leder Abu Bakr al-Baghdadi. Ifølge den venstreorienterte avisen New York Times skal mennene i videoen ha lovet å drepe «utro».

Det har blitt meldt fra landets myndigheter at man har pågrpet minst en av de som var involvert i drapene og har identiteten på flere av mennene.

Barnebrud (11) kysser hånden til sin nye ektemann (41)

I Malaysia rapporteres det om 9.000 barneekteskap årlig. Den offentlige loven sier at man må være 18 før man kan gifte seg, men shariadomstoler kan tillate giftemål med betydelig lavere alder.

GIFTEMÅL: Bildet skal vise hvordan den 41-årige mannen inngår ekteskap med den elleveårige jenta hos en shariadomstol i Malaysia. (Foto: Twitter).

 

Muslimske familier angrep politi og brannmannskap i Danmark under eid-fest – bråket og kastet stokker

Inntil 30 muslimer hadde slått opp telt i Gribskov på Nordsjælland hvor man feiret den muslimske helligdagen eid.

Man antente etterhvert et bål, selv om det var bålforbud i området på grunn av tørken. Flere dansker som gikk tur i området var bekymret og valgte å ringe brannvesenet.

Da brannvesenet ankom plassen forsøkte man å forklare for de 30 muslimene at et åpent bål med i tørketid raskt kan forårsake skogbrann og er en trussel mot både eiendommer og liv i området.

FARLIG: Besøkende i skogområder starter ofte bål og ild uten å tenke på at man kan miste kontrollen over ilden og skape farlige situasjoner. Her fra en annen situasjon. (Foto: Morten Pontoppidan – Frederiksborg Brand & Redning).

Dette forsto imidlertid ikke muslimene og begynte å krangle med brannvesenet. Det førte til at politiet ble tilkalt for assistanse, slik at brannmannskapet kunne få arbeidsro.

Det blir da beskrevet at flere av muslimene ble svært opprørte av tanken på at bålet skulle slukkes. Vitner sier til danske medier at muslimene da begynte å kaste greiner etter politiet og brannmannskapet.

Som jeg har fått referert for meg, så var flere temmelig opphissede. Vi vurderte det slik at vi skulle trekke oss tilbake, da vi ikke ønsker konfrontasjon med mennesker. Det var både kvinner og barn tilstede, sier Dan Houtved hos politiet på Nordsjælland til Ekstra Bladet.

EID-FERING: Ca. 30 muslimer hardde slått opp telt i Gribskov på Nordsjælland. (Foto: Ekstra Bladet).

Istedenfor har politiet bedt brannvesenet om å holde et ekstra øye med med området både under og etter at eid-festen er slutt.

Vaktsjefen hos politiet forteller til Ekstra Bladet at eid-festen begynte på formiddagen og at de hadde fått lov av den lokale skogsforvalteren å sette opp bålplass i skogen.

Dette var imidlertid innsatslederen hos brannvesenet noe uenig i, og man ønsket å slukke bålet uansett. Vi måtte deretter informere innsatslederen på plass at muslimene hadde fått tillatelse av skogsforvalteren – stikk i strid med bålforbudet i området, sier Houtved videre.

Om vi allikevel skulle følge brannvesenets oppfordring, så ville det ført til en konfrontasjon, som vi altså vurderte som ikke hensiktsmessig.

Det rapporteres om at det denne gangen ikke utviklet seg noen skogbrann som følge av den ulovlige bålbrenningen.

Det har heller ikke vært nødvendig å sikte eller pågripe noen for urolighetene, forteller vaktsjefen.

Det er også uklart etter denne saken om det lov å kaste gjenstander på politi og brannvesen i tjeneste i Danmark, uten å bli pågrpet og siktet for vold mot offentlig tjenestemann.

I det artikkelen går i trykken på Frieord har det kommet flere artikler i danske medier om saken, blant annet fra opprørte politikere, inkludert den danske justisministeren, som ønsker en forklaring fra politiet om hvorfor man valgte å ikke inngripe og følge loven, men lot bålet få stå og ikke pågripe de voldelige deltakerne.

Under artikkelen har har man fått hele 1.200 kommentarer som viser at saken engasjerer. Her er et lite utvalg:

  • Hvis det var 30 danskere der havde lavet bål og nægtede at slukke når politiet kom, var de blevet anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen. Men der er åbenbart forskel på folk, visse grupper kan gøre hvad det passer dem, med politiets velsignelse, føj!!
  • Havde det været unge danskere havde de jo fået med kniplen og lagt i strips og sat i futtog…
  • De vælger at bevæbne sig med grene, når politiet kommer. Er vold virkelig den eneste mulighed, de kender til?
    Så kan jeg bedre forstå, at det går så godt i Mellemøsten. Og så foran børnene endda. Fremragende eksempel af fædrene.
  • Det er da riv ravende ligemeget,om det er en fest for buddah,johannes døberen,asa thor eller blå mandag.Når politi og brandvæsen siger «FORBUDT pga brandfare» så efterkommer man sgu den ordre.Slattent af politiet,og den skovfoged,der gav tilladelse,bør have et spark,ud af sin stilling og kommunen!!
  • Når det gælder muslimer er vore myndigheder, som sædvanlig, skide bange for at gøre det, der skal gøres. Det eneste, der burde være gjort var at få en vandkanon tilkaldt og slukket brandene.

Grooming-skandale avslørt i Nederland – 1.400 mindreårige jenter misbrukt av innvandrere

Avisen kontaktet sosialarbeidere, politiet og eksperter om temaet og fant at unge halliker, hvor de fleste hadde bakgrunn fra Marokko, tyrkere, De nederlandske antillene og romfolket, tjente store penger og fikk makt og innflytelse i lokalsamfunnet gjennom utnyttelsen av jenter og kvinner.

Les også: «Lett bytte» – Ny bok om hvordan muslimer og britiske myndigheter skjulte seksuelle overgrep mot barn i flere tiår

Floor’t Sas, en psykolog som jobber med ofrene, forteller at sosiale medier brukes for å utpresse jentene. Ifølge Sas så tar migrantene bilder og film av de nederlandske jentene mens de har sex med dem, for deretter å bruke bildene som pressmiddel for å få penger fra dem eller tvinge dem ut i prostitusjon.

Jentene lures ofte ut med lovnader om fester, alkohol og narkotiske stoffer og får sitte på i dyre biler fra og til skolen. Ikke sjelden får de også gaver som parfymer og smykker av mennene i begynnelsen, men det går fort over i at jentene må gi noe tilbake til mennene. Det er alltid sex.

Les også: BBC-serie tar for seg de massive rasistiske og muslimske overgrepsgjengene i England

INNVANDRERE: I både Storbritannia og Nederland forteller politiet og sosialarbeiderne, samt avsløringer fra media at alle som er involvert i misbruket av mindreårige jenter – såkalt «grooming» – hvor jentene blir gruppevoldtatt, solgt som slaver og gjort avhengige av narkotiske stoffer/selger stoff, kommer fra muslimske land. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Les også: Muslimer: «Alt hvite jenter er gode for er sex – de er bare luddere»

Innvandrerne kan tjene så mye som 800 euro per dag per jente. Summene kommer raskt opp i titalls millioner euro årlig for gjengene.

Marijke van Overveld som jobber som politi mot disse miljøene forteller:

Vi snakker om nesten 1.400 ofre årlig. Prosessen med å forføre og utpresse jentene har blitt kortet ned fra måneder til to uker eller enda kortere.

Les mer: Pakistanere dømt til 168 år i fengsel for seksuelle overgrep av mindreårigie jenter i England

Men det hele er bare en del av større organiserte kriminelle utenlandske nettverk som har fått etablere seg i Europa.

Dette er ekte kriminelle og disse hallikene er i mange tilfeller en del av et større nettverk som også er involvert i narkotika- og våpensmugling. Dette er hardbarkede kriminelle som ofte bruker det mørke nettet for å gjennomføre kriminaliteten, sier Carolien van den Honert, ved Humanita ESSM, et senter som spesialiserer seg på denne type kriminalitet.

Les også: Grooming – kunne noe lignende skje i Norge? Det har allerede skjedd

Mens dusinvis av grove grooming-saker har fått fokus i Storbritannia, så har det samme altså skjedd i Nederland. Som i Storbritannia, så har de fleste overgrepsmennene ikke-vestlig og muslimsk bakgrunn.

Les mer: ENGLAND –  Myndighetene fortalte foreldrene til voldtatt 13-åring at de ikke kunne anlegge sak da jenta hadde «samtykket» til sex

Der har man avslørt at både politimyndigheter, sosialarbeiderne og lokale medier visste om hva som skjedde, men valgte å holde stille av frykt for å bli stemplet som rasister. I mange tilfeller valgte man istedenfor å angripe jentene og true dem til taushet.

Les mer: Skjulte massive muslimske overgrep for å ikke miste stemmer blant innvandrerbefokningen

Såvidt Frieord har fått med seg, så har ingen norske medier valgt å skrive om avsløringene av misbruket av de tusenvis av jentene i Nederland.

Relaterte saker:

VIDEO: Den sorte tulipanen – hvordan kvinner behandles som andrerangs mennesker i muslimske land

Den första texten jag skrev från Jemen handlade om den Svarta Tulpanen.
Nu skriver jag den sista texen. Den handlar också om den Svarta Tulpanen.
Den här texten är till dig.

Jag döper alltid de kvinnor jag möter i krig för blomnamn. I den första stunden jag såg dig visste jag vad jag skulle kalla dig. Den Svarta Tulpanen.
Du var precis lika stark, vacker och skör som en tulpan. Det fanns något i dig som ville bryta sig ut. Som ville blomma ut. Som ville ut från det svarta.
Jag såg dina blå jeans under abayan. Jag tänkte att du hade glömt att knäppa en knapp. Sedan insåg jag att du inte alls hade glömt.
Du hade låtit bli att knäppa den.

Du berättade att första gången du gick utan slöja och kände luften genom håret kände du dig fri. Du var vuxen då. Du började nästan gråta vid minnet. Du höjde dina händer mot huvudet och blundade. Dina ögon var trötta och ringarna runt dem nästan blå.
Jag önskar att du får gråta igen. Jag önskar att du ska få promenera i dina jeans, känna varm luft mot huden och gråta för att känslan är så överväldigande.
Så känner jag när jag sätter mig i en bil och lyssnar på musik och kör ensam längs havet utan mål. När jag tittar ut över det oändliga blå och bara får vara och andas. Då brukar tårarna komma för att friheten är så skön att den nästan gör ont. För att världen är så vacker att det nästan gör ont.

Men hela världen är inte vacker. Det vet du. Du lever i ett av de mest katstrofdrabbade och våldsamma länderna i världen. Ditt land är också det mest kvinnoförtryckande landet i världen.
Det har gjort att du har fått ont i både magen och musklerna och huvudet. Stressen har satt sig i din kropp som en sjukdom.
Människor som har lägre utbildning än du kontrollerar dig. Män har företräde framför dig bara för att de är män. Du har inte rätt att leva som du vill bara för att du är kvinna.
Och de små friheter du tar dig slår tillbaka på dig. Män tycker inte att du är en bra kvinna för att du visar att du är en människa med egna behov. För att du inte rättar dig. För att du stjäl små stunder av friheter. Som att låta bli att knäppa den där knappen.

Du är nästan lika gammal som jag är men du har aldrig fått uppleva fysisk närhet och kärlek. Du har aldrig fått kärlek från en man och du har aldrig fått ge kärlek till en man.
Nu var du rädd för att du skulle dö innan du har fått uppleva detta. Innan du har fått fysisk närhet. Innan du fått känna en annan människa. Fått sova med en annan människa. Fått vakna upp med en annan människa. Fått hålla en annan människas hand i din. Fått älska och bli älskad.
Kanske gjorde det här extra ont i mig för att det är sådana saker jag själv har fått försaka för mitt jobb. Men du har inte ens haft valet.
Jag frågade dig vad som skulle hända om du tog dig den friheten och då svarade du döden.
Att döden skulle hända.
Av allt jag upplevde i Jemen var den stunden, när du sa det och vi såg på varandra, den värsta.

Jag vet inte vad jag ska kunna göra för att hjälpa dig. Jag vet inte vad jag ska kunna göra för att du ska kunna få uppleva lycka. För att du ska få gå och lägga dig trygg och andas någon annans andetag.

Allt jag kan göra är att berätta din historia.
Låta världen få veta.
Nu vet de.

Svensk kommune tillater islamske bønnerop med 110 decibels styrke

Politiet i den svenske kommunen har nå tillatt bønnerop via høyttalere, da det ikke bryter med de ordensforskriftene som finnes i kommunen.

Moskeen tillates å sette opp høyttalere som kan spille opptil 45 decibel innendørs og 110 decibel utendørs, noe som altså tilsvarer en rockekonsert eller sirene tilhørende et utrykningskjøretøy.

Bønneropet skal være i 3 minutter og 45 sekunder og spilles hver fredag mellom klokken 13 og 13.03 under sommertiden og klokken 12 på vinterstid.

Tillatelsen gjelder fra og med mai neste år.

En navninnsamling i kommunen mot tillatelsen har fått over 5.000 navn.

Dette er den tredje moskeen i Sverige som går godkjent bønnerop. Dette etter moskeene i Fittja og Karlskrona.

Tillatelsen har skapt debatt i kommunen og partilederen for Kristendemokraterna, Ebba Busch Tor, kommenterte at meningen med bønneropet er å «proklamere en religions åndelige makt over et boligområde».

KRITISK: Partilederen for Kristendemokraterna, Ebba Busch Tor.

Dette var allikevel ikke nok til at politiet avviste søknaden. Politiet har heller ikke satt noen krav til hvilke fraser, vers eller budskap som skal komme fra høyttalerne.

«Islam er problemet!» – fransk borgermester sier man ignorerer hovedgrunnen til fattigdom og kriminalitet i byen

Borgermester Robert Menard er en alliert av Marine Le Pens nasjonalkonservative og euroskeptiske Front National og uttalte på fredag at myndighetenes innsats for å lette på presset på fattigdommen og utenforskapet i franske forsteder har feilet med å påpeke det virkelige problemet.

Les også: Opptøyer i Frankrike etter at tildekket muslimsk kvinne ble beordret å identifisere seg for politiet

VIDEO: Innvandrere angriper og brenner ned buss med passasjerer i Frankrike

Det var under en TV-debatt at diskusjonen ble opphetet.

Menard sa at prosjektet som skal revitalisere landets mange nedslitte og utsatte forsteder kun har fokusert på kosmetiske endringer. Menard påpekte at selv etter at en utsatt forstad i hans by fikk 130 millioner euro for et nytt boligprosjekt, så ble ikke situasjonen noe bedre.

– Det har aldri vært så mye ghetto og apartheid som nå, insisterte Menard.

VIDEO: Skrekkfilm eller virkelighet? Etniske opptøyer i Frankrike

VIDEO: Frankrike i flammer: 26 biler satt fyr på i boligstrøk

Da en studiogjest uttalte: «Vi har fullført eiendomsutbyggingen, nå må vi ordne opp i arbeide, offentlige tilbud og resten», så fikk han tilsvar fra borgermesteren:

– Men det er ikke problemet! Problemet i disse nabolagene er islam.

Les også: Sjokkavsløring: Franske myndigheter skjulte grusom tortur av terrorofrene i Paris

Les også: Paris skremt av muslimsk terror – setter opp skuddsikkert glass rundt Eiffeltårnet

DET NYE FRANKRIKE: Ghettoer og no-go soner for etniske franskmenn og politiet har skapt parallellsamfunn.

Borgermesteren uttalte videre at han ønsket å invitere de fremmøtte under TV-debatten å komme dit og se for seg selv.

– Hvor bor du? Gå inn i disse nabolagene og du vil se selv, sa Menard.

Les også: Overfall og trusler mot jødiske skolebarn i Frankrike

Les også: Franske myndigheter tonet ned terrordrap på jødisk kvinne

Debatten kom etter at den franske ministeren Jean-Louis Borloo satte igang et program med 19 punkter for å hjelpe Frankrikes mest utsatte og innvandrertunge forsteder. Programmet er ment som et svar fra president Emmanuel Macron på de stadige bekymringene over sosiale og økonomiske utfordringer og spenninger i landet. Men den 60-sider lange rapporten som fulgte programmet nevnte ikke religionen islam med ett eneste ord.

Les også: Flertallet av franskmenn mener islam ikke hører hjemme i Frankrike

Les også: Politibetjenter i Frankrike forsøkt drept – fikk kastet molotovcocktailer mot seg

Borgermester Menard på sin side har vært en frittalende og svært «kontroversiell» anti-innvandringspolitiker. I oktober 2016 satte den franske borgermesteren opp plakater rundt i byen som advarte at den franske staten har «påtvunget» migranter på Béziers.

– Jeg skal gjøre alt i min makt for å sørge for at disse migrantene ikke finner seg til rette, sa Menard i et intervju.

Les også: Afrikanere amok på togstasjon i Paris – politiet måtte bruke gass

Les også: Fransk prest (84) fikk halsen skåret over i terrorangrep mot kirke – terroristene ropte «Allahu Akbar» i det de halshugget ham

I april 2017 så fikk borgermesteren en bot på 2.000 euro for å «skape hat mot muslimer». Den nasjonalkonservative borgermesteren sa da at det var for mange muslimske barn i byens skoler.

Les også: Britisk avis: Paris er et post-apokalyptisk helvete fylt med urin og søppel

Les også: Politibetjenter i Frankrike forsøkt drept – fikk kastet molotovcocktailer mot seg

Les også: Paris: Soldater åpnet ild mot terrorist som skrek «Allahu Akbar» – hadde machete og kniver

Les også: Kvinnelig journalist voldtatt av bevæpnede flyktninger i Frankrike

EU: «Islam er vår framtid»

I en tid der alt flere er bekymret over den økende islamiseringen av samfunnet, så slår EU knyttneven i bordet for at religionen skal få ytterligere fotfeste.

Nylig ledet EU-kommisjonens vise-president, og millionæren, Frans Timmermans, et møte med ti ledende imamer fra seks EU-land. (Tyskland, Frankrike, Nederland, Italia, Belgia og Bulgaria).

I forbindelse med møtet kom Timmermans med følgende uttalelse på en pressekonferanse:

– Hvordan vi hjelper våre innbyggere, uansett bakgrunn, å omfavne det mangfoldet som er virkeligheten i de europeiske nasjonene, kommer til å avgjøre hvordan vår felles framtid blir, sa vise-presidenten som er kjent for sin unnfallenhet overfor islam.

INGEN KVINNER: Den kvinnefiendtlige, patriarkalske og konfliktskapende ideologien islam har en fremtid i Europa, mener Frans Timmermans (øverst i bildet).

«Diskriminering mot muslimer»

Meningen med møtet, ifølge Frans Timmermans, var å skape en åpnere og dypere dialog med de muslimske samfunnene på flere ulike områder som utdanning av imamer, diskriminering av muslimer, religionsfrihet, trusselen fra høyreekstremisme og «islamistisk ekstremisme», samt utfordringene og mulighetene som innvandring tilbyr.

– Islam er vår historie, islam er en del av vår nåtid og islam kommer til å være en del av vår framtid, konstaterte Frans Timmermans.

Sterk kritikk på sosiale medier

Uttalelsene til Timmermans får imidlertid sterk motbør på sosiale medier. Selv under Timmermans’ egen Twitter-profil er så og si alle kommentarene negative til vise-presidentens uttalelser. (Klikk på Twitter-lenken under her for å lese dem).

ENGLAND: Myndighetene fortalte familie at de ikke kunne anlegge sak da 13-åring hadde «samtykket» til sex

Avgjørelsen ble sendt til en far i 2016 og forklarte at lokale politimyndigheter i Telford ikke kunne sikte mannen fordi den unge jenta ikke ønsket å ha sex, men hadde sagt ja til å ha det med overgriperen.

Brevet ble først offentliggjort av Sky News:

Jenta skal frivillig ha møtt den mistenkte og hatt sex med ham. Den mistenkte trodde også at jenta var over 16 år gammel. I avhør skal jenta ha sagt at hun ikke ønsket å ha sex med den muslimske mannen men at hun sa ja allikevel.

Les også: «Lett bytte» – Ny bok om hvordan muslimer og britiske myndigheter skjulte seksuelle overgrep mot barn i flere tiår

Dokumentene avslører grov tjenestefeil og ufattelig tafatthet fra lokale myndigheter, sosialarbeidere og skoler for å hjelpe de flere tusen jentene som skal ha blitt misbrukt siden 1980-tallet.

Flere av jentene skal også ha blitt drept av de muslimske grooming-gjengene.

Les mer: Skjulte massive muslimske overgrep for å ikke miste stemmer blant innvandrerbefokningen

Politikere skal ha gått sterkt ut mot lokale politimyndigheter for å ikke å ha forstått alvoret og omfanget av misbruket.

Hvordan kan en jente på 13 år selv forstå hva man gir tillatelse til, spør lokalpolitiker i Telford, Lucy Allan til Daily Mail.

Les også: Muslimer: «Alt hvite jenter er gode for er sex – de er bare luddere»

Les også: BBC-serie tar for seg de massive rasistiske og muslimske overgrepsgjengene i England

Det ender imidlertid ikke der. De menneskene som har snakket ut og forsøkt å advare om overgrepene har blitt straffet og stilnet av lokale myndigheter. Dette av frykt for at avsløringene ville føre til rasisme og fremmedfrykt.

Dokumentene avslører også hvordan barnevernet og ansatte ved sosialmyndighetene så på de unge jentene som prostituerte og ikke ofre.

Les mer: Pakistanere dømt til 168 år i fengsel for seksuelle overgrep av mindreårigie jenter i England

Også politiet får svært tung kritikk for å ha brukt over 10 år på å i det hele tatt starte etterforskning av overgrepene.

Årsaken til at så og si alle overgriperne er muslimske menn av pakistansk opprinnelse og ofrene er hvite kristne jenter, er at de muslimske mennene ikke ser på ofrene som mennesker. Dette gjør de med bakgrunn i sin hellige bok, koranen. Det gjør at saken ikke bare handler om seksuelle overgrep mot barn, men også om rasisme og fremmedhat.

Les også: Britisk integrasjonssjef: «Muslimer vil aldri integrere seg»

En uavhengig granskingskommisjon skal nå se på hvordan de lokale myndighetene unnlot å hjelpe jentene som ble utsatt for grove overgrep og i enkelte tilfeller ble drept.

Les også: England: Fem muslimske menn dømt for grove voldtekter av 12- og 14-åringer

Slik ser avisene ut i forbindelse med avsløringene:

Relaterte saker:

EU godtar ikke hvite innvandrere – krever at Polen fyller landet med «fargede, muslimer og homoseksuelle»

Polen er ett av de landene som har nektet å ta mot asylsøkere fra den tredje verden. Derimot har man man tatt imot over en million ukrainere, som har fått jobbvisum i landet.

På grunn av den blodige revolusjonen i Ukraina i 2014, og de væpnede stridene i landets østre deler, så anser Polen at man har tatt imot en million flyktninger.

Les også: Studie: Majoriteten av europeere ønsker forbud mot innvandring fra muslimske land

NABOLAND: Polen har åpnet sine grenser for over 1 millioner ukrainere de siste årene. Disse innvandrerne er hvite, kristne og kommer for å jobbe. De er også kulturelt like polakkene når det gjelder mat, familie og folkelige tradisjoner. Dette anser EU ikke er akseptabelt, og ønsker at Polen skal ta imot mørkhudede ikke-europeere og muslimer, som i stor grad ikke integrerer seg og har en svært høy arbeidsledighet i de vestlige landene de slår seg ned i. (Foto: Kart over Europa).

Les også: Nobelprisvinner: «Muslimene oversvømmer, okkuperer og ødelegger Europa»

Av ukrainerne er det allikevel få som har fått asyl, men ifølge de polske myndighetene så avhenger dette av at innvandrerne har blitt tilbudt jobb istedenfor og dermed fått et jobbvisum.

Uansett så har den store innvandringen fra Ukraina nå fått EU til å dempe sin kritikk mot Polen.

Les mer: Polsk innenriksminister: Multikulturalisme, innvandring og politisk korrekthet årsake til Europas terrorfrykt

EU-kommisjonens president, Jean-Claude Juncker, innrømmer at den polske regjeringen faktisk har tatt imot veldig mange innvandrere. Men det rekker ikke, er Juncker nøye med å presisere.

Jeg aksepterer ikke at man sier ‘vi tar ikke imot noen fargede mennesker i vårt land. Ingen homoseksuelle. Ingen muslimer’. Det strider mot de europeiske grunnverdiene, sa Juncker før et møte med Polens nye statsminister Materusz Morwiecki, ifølge den svenske statskanalen SVT.

Les også: Polens svar til EU: «Vi kommer ikke til å ta imot muslimske innvandrere»

KRAKOW: Den gamle og ærverdige byen ønskes nå invadert av «mørkhudede, muslimer og homoseksuelle», da dette representerer «Europas grunnverdier» ifølge EU-kommisjonens president, Jean-Claude Juncker. (Foto: Hovedtorget i Krakow, bygd i 1257).

Les også: Konservativ politikk mer populær i Europa – 47 prosent til PiS i Polen

Polen forsvarer imidlertid den hvite innvandringen fra sitt naboland. Ifølge Jakub Dudziak fra Polens migrasjonsdepartement, så føler polakkene seg komfortable med ukrainere, ettersom begge folkeslagene er relativt like.

Polakker er derimot redde for å åpne sine grenser for all slags type innvandring. Landets befolkning ønsker ikke å se sitt land fylles opp med ikke-europeiske fremmede, et resonnement som EU altså ikke aksepterer.

Polen har idag en av Europas sterkeste økonomier. Allikevel mangler man arbeidskraft, og de ukrainske migrantene er derfor mer enn velkomne.

Les også: Diplomatisk skandale: Svensk sosialdemokratisk utenriksminister kaller feiringen av Polens nasjonaldag «nazistisk» og krever at den stoppes

Relatert:

Barneskole i Troms avslutter påskespill på grunn av flerkulturelle elever

Fra Salangen-nyheter.no:

Det har i mange år vært en fast tradisjon at elever og ansatte ved Salangen skole framfører sitt påskespill i ord og toner i Salangen kirke. Men fra og med i år, blir det ingen flere påskespill i kirkerommet.

Etter flere år som en fast framføring i påsketidene, blir nå påskespill i ord og toner å avsluttes. Årlig har Salangen skole med de yngste elevene og flere ansatte framført påskespillet for familie, bekjente og folk utenom. Bakgrunnen for denne endringen kan rektor ved Salangen skole, Lars-Georg Nordhus forklare. – Salangen skole er en inkluderende skole, som betyr at vi skal gjøre så godt vi kan med å unngå ekskludering av noen slag. Påskespillet er basert på kristen tro, og vi kan ikke forkynne kristen religion, eller ekskludere elever og foreldre med annen trosretning. Det grenser med hva som er lov i følge lærerplanen, informerer rektor ved Salangen skole, Lars-Georg Nordhus. (Sitat slutt).

FLERKULTURELL: Salangen kommune har blitt svært flerkulturell de siste årene. Her er bilder fra kommunens videregående skole. (Skjermbilde: Salangen-nyheter.no).

Aftenposten skrev den 26. januar 2016 om hvordan Sjøvegan videregående skole i Salangen kommune fikk Benjaminprisen for sitt flerkulturelle arbeide.

I artikkelen unnlater imidlertid direktør for Holocaust-senteret, Guri Hjeltnes, helt å fortelle at det er muslimer som står bak rasismen og antisemittismen i Norge og Europa i dag. Istedenfor legges skylden på hatet og rasismen i Norge i dag på «nynazister».

Samtidig har skolene i Troms og Salangen kommune fått hundrevis av nye muslimske elever de siste årene. Det er blant annet den enorme innflyttingen av disse som nå har ført til at barneskolen i kommunen nå slutter å gå i kirken og fremfører det tradisjonsrike og svært godt likte påskespillet.

«GOD MUSLIMSK HØYTIDSMÅNED»: En lærer ved Sjøvegan videregående skole ønsker «de muslimske elevene og muslimske leserne en lykkelig høytidsmåned». (Skjermbilde: Grosalangen.com).

Fra Aftenposten:

Mandag denne uken ble Benjaminprisen delt ut til Sjøvegan videregående skole i Salangen kommune, for skolens systematiske antirasistiske arbeid for å skape et inkluderende læringsmiljø på tvers av studieretninger, nasjonaliteter og etnisk bakgrunn. Norges nordlige landsdel har lenge vært multikulturell. I Salangen har det vært samisk bosetting, finsk innvandring og de senere årene flyktninger og enslige asylsøkere – et bredt sammensatt kulturelt miljø.

Holdningen var «såre enkel». Sjøvegan skole ville at elevene og lokalsamfunnet skulle «åpne seg» for fremmede, invitere inn, vise omsorg for andre, være en sann flerkulturell skole. Sjøvegan skole har vært en forsøks— og utviklingsskole i flere tiår og har utviklet det som i dag kalles Sjøvegan-modellen, der grunntanken er at ungdom for å fremme samhold og læring skal omgås hverandre på tvers av skillelinjer, som alder, fag og annet. Sjøvegan-modellen bør bli et forbilde for andre skoler i Norge. (Sitat slutt).

Beslutningen om å ikke avholde påskespillet for og med barneskoleelevene ved Salangen skole har etterhvert skapt såpass med oppstyr at rektor ved skolen, Lars-Georg Norhus, har måttet gå ut på skolen egen nettside og forklare situasjonen.

Her er hva rektor selv skriver på skolens egen nettside:

Fra Salangen.kommune.no:

Den siste tiden har Salangen skole fått reaksjoner på at vi ikke setter opp påskespillet i Salangen kirke.

REKTOR: Lars-Georg Norhus mener at hensynet til de nyinflyttede flerkulturelle elevene veier tyngre enn norske tradisjoner og kultur gjennom hundrevis av år. (Foto: Facebook).

Bakgrunnen for beslutningen er todelt. For det første sier opplæringsloven at religionsundervisningen ikke skal være forkynnende og for det andre har vi på Salangen skole definert oss til å være en inkluderende skole.

Utdanningsdirektoratet (Udir) har gitt ut en veileder knyttet til skolegudstjenester og der skriver de følgende: «Skolen kan gjennomføre gudstjenester som en del av sin generelle kultur- og tradisjonsformidling. Gudstjenesten kan ikke være en del av KRLE-faget.» Videre skriver Udir i en kommentar etter at Norge ble dømt i Den europeiske menneskerettsdomstol: «Dommen omtaler også deltagelse i religiøse aktiviteter (bønn, salmesang, gudstjenester og lignende) og uttrykker bekymring, spesielt for de yngste elevene. Departementet ber derfor skolene være spesielt aktsomme overfor de laveste klassetrinnene.» (Se lenke nederst.)

Skolens oppfatning er at påskespillet bevegde seg mot grensen av det tillatte gjennom å flytte KRLE-undervisningen inn i kirka samt at de yngste elevene her var deltakere i religiøse aktiviteter. I tillegg opplevde vi at både elever og foresatte ble ekskludert fra undervisningen pga. påskespillets religiøse innhold og at skuespillet foregikk i kirka. I Udirs veileder er det en forutsetning at elever som ikke ønsker å delta, kan melde om fritak både fra øving, forberedelser og framføring. Dette får naturlig nok den følgen at elevene blir splittet når øving og framføring pågår. Hvor ekskluderende påskespillet var kommer tydelig fram dersom man sammenligner tilskuerne i påskespillet og tilskuerne til «Den levende skogen».

Salangen skole har definert seg gjennom fem verdier, der en av verdiene er «inkluderende». Med bakgrunn i dette verdigrunnlaget og selvfølgelig med bakgrunn i føringer fra Utdanningsdirektoratet besluttet skolen å la være å videreføre tradisjonen med påskespillet. Av reaksjonene den siste tiden ser vi at vi skulle ha informert om beslutningen mye tidligere, og dette skal vi ta lærdom av.

Skolen skal ikke slutte å drive kristendoms- og annen religionsundervisning, men vi skal selvfølgelig drive denne undervisningen etter de føringer som Utdanningsdirektoratet legger opp til. Som et ledd i KRLE-undervisningen og gjennom den generelle tradisjon- og kulturformidlinga i opplæringsloven er det naturlig at vi samarbeider med kirka. Vi har alltid hatt et godt samarbeid med Salangen kirke og det ønsker vi og er sikker på at vi vil ha i framtida også.

Lenke til Udirs kommentar om skolegudstjenester: https://www.udir.no/regelverk-og-tilsyn/finn-regelverk/etter-tema/Innhold-i-opplaringen/Gudstjenester-i-skoletiden/

Lars-Georg Nordhus
rektor ved Salangen skole, 21. mars 2018

Frankrike: Overfall av skolebarn, trusler og rasistisk graffiti – etnisk rensning av jøder

Graffiti på eiendommer eid av jødiske familier advarer eierne om at de burde «rømme umiddelbart» hvis de vil holde seg i live. «Problemet er at dagens antisemittisme i Frankrike kommer fra folk av muslimsk tro eller kultur,» sier tidligere statsminister Manuel Valls.

Loverer som i utgangspunktet hadde til hensikt å straffe antisemittiske trusler, brukes nå til å straffe dem som tar avstand fra truslene. En ny utgave av en lærebok for skolens 8. klasse historieutdanning sier at i Frankrike er det forbudt å kritisere islam.

Les også: Frankrike – jødene flytter ut, muslimene flytter inn

Les også: Jødisk par i Frankrike voldtatt av afrikanere

De franske jødene som kan forlate landet, gjør det. De fleste flytter så raskt at det kan sammenlignes med en flukt; Mange jødiske familier selger sine hjem under markedsprisen. Jødiske kvartaler som en gang blomstret er nå utryddet, skriver den amerikanske tenketanken.

Noen eksempler:

Fredag, 12. januar 2018. Sarcelles. En kommune i de nordlige forstedene til Paris. En 15 år gammel jente kommer hjem fra videregående skole. Hun bærer et kjede med en Davidstjerne og har en jødisk skoleuniform. En mann angriper henne med en kniv, kutter henne i ansiktet og løper bort.

Les også: Frankrike: Eldre jødisk kvinne torturert og drept av muslimsk mann – politiet hysjet ned drapet

Les også: Muslimer ramponert jødisk bydel i Paris

29. januar, igjen i Sarcelles, blir en 8 år gammel gutt med en jødisk kippah sparket og slått av to tenåringer.

Ett år tidligere, i februar 2017, ble to unge jøder som bar Kippah angrepet med stokker og metallstenger i Bondy. En av jødene ble kuttet i fingrene med en sag.

Før det ble en jødisk lærer i Marseille angrepet av en videregående student som sa at han ville «hogge en jøde». Læreren hadde en Torah som han beskyttet seg med. Han overlevde, men ble alvorlig skadet.

Les også: Britisk avis: Paris er et post-apokalyptisk helvete fylt med urin og søppel

Oppfordrer muslimer i Italia til å stemme sentrum-venstre

Det ønsker tilsynelatende ikke landets muslimer. En moske i utkanten av Milano har oppfordret muslimer til å stemme på sentrum-venstre koalisjonen blant annet fordi disse partiene er liberale i å innvilge statsborgerskap, skriver Breitbart med den italienske avisen Il Giornale som kilde.

Segrate-moskeen, utgav en brosjyre til sine tilhengere som oppfordret dem til å stemme på partier som støtter å gi statsborgerskap til alle som er født i Italia, kjent som Jus Soli, rapporterer den italienske avisen.

Moskeen fortalte de troende «at de har en grunnleggende interesse i å gå i hemmelighet til stemmeboksen, hvor ingen, unntatt Allah ser hva de uttrykker på den gyldige stemmeseddelen, og at de stemmer på partiene som støtter Jus Soli.»

En nylig utgave av det italienske muslimske magasinet Il Messaggero dell’Islam har publisert en artikkel om hvem muslimer bør stemme på og gjentok mange av punktene i moskebulletinen, skriver Breitbart.

«Muslimer må ikke miste denne politiske anledningen som Allah, den høyeste, stiller til rådighet for å konsolidere dem på dette territoriet,» skrev forfatteren.

Den muslimske befolkningen i Italia har vokst i stor grad på grunn av massemigrasjon, men mange som har kommet fra Midtøsten og Nord-Afrika, og som ikke kvalifiserer for asyl, vil sannsynligvis bli utsatt for deportasjon dersom høyrekoalisjonen til den populistiske Lega-lederen Matteo Salvini og tidligere statsminister og Forza Italia-lederen Silvio Berlusconi, vinner søndagens valg, skriver Breitbart.

EUs beskjed til Polen: Ta imot muslimer – ellers tvinger vi dere

I desember meddelte Polens styrende parti, Lov og Rettferdighet (PIS), at man ikke kommer til å akseptere muslimske asylsøkere til sitt land, uansett hva EU sier eller gjør.

Vi vil ikke ta imot muslimske innvandrere, ettersom vi verner om polakkenes sikkerhet, sa PIS’ talskvinne Beata Mazure, ifølge Reuters.

Også Ungarn har nektet å ta imot de asylsøkerne som EU har forsøkt å tvinge på dem.

Nå kommer svaret fra EU-kommisjonens ordfører Jean-Claude Juncker. Ta imot muslimer, ellers tvinger vi dere.

Vi er i samtale med Ungarn og Polen. Jeg aksepterer ikke at man sier vi ikke tar imot fargede, muslimer eller homoseksuelle på vårt territorium. Det er en kraftig overtredelse mot de europeiske grunnverdiene, sa han i uken ifølge Europaportalen.

Samtidig gjentok han holdningen om spørsmålet om EUs asylinntak skal avgjøres gjennom en majoritetsbeslutning om medlemsstatene ikke kommer overens. Dette innebærer at EUs regelverk om å ta imot omfordelte asylsøkere, blir tvangsbesluttet.

Det er uklart hvor Juncker har fått informasjonen om at Polen og Ungarn ikke tar imot fargede eller homoseksuelle, da landene ikke har nektet på dette i noen offisiell uttalelse.

Kraftig vekst i antall moskeer i Danmark

Det har resultert i en kraftig økning av antallet moskeer og islamske bedehus, skriver Den Korte Avis. På bare ti år har det kommet til 55 nye moskeer og muslimske forsamlingssteder i Danmark.

Vårt naboland har nå 170 moskeer mot 115 i 2006. Det tilsvarer en økning på om lag 50 prosent og tilsvarer omtrent økningen i antall muslimer i Danmark.

Tallet vises i den nye kartleggingen «moskeer i Danmark», som professor i sosiologi og religion, Lene Kühle fra Aarhus Universitet, har gjennomført i samarbeid med forskningsassistent, MA. Malik Larsen, skriver det danske Kirkedepartementet i en pressemelding.

Den nye kartleggingen er kommet som et krav fra Dansk Folkeparti, som en del av en avtale fra mai 2016 om religiøse erklæringer, inngått mellom regjeringen, sosialdemokratene, Dansk Folkeparti og det konservative folkepartiet. Partene ble enige om at det var behov for en oppdatering av en lignende undersøkelse som ble foretatt i 2006.

Undersøkelsen viser også at moskeer blir brukt mer i dag, hvor sju til ni prosent av danske muslimer forventes å delta i fredagsbønn, i motsetning til for ti år siden. Da deltok fem til syv prosent i fredagsbønner og enda færre i daglige bønner.

Islam vil bli USAs nest største religion

Det skriver det USA-baserte Pew Research Center, som er et av verdens mest anerkjente opinions- og samfunnsvitenskapelige forskningsinstitutter.

Pew Research Center anslår at det er rundt 3,45 millioner muslimer som bor i USA i 2017, rundt 1,1 prosent av landets totale befolkning. Mens instituttet sier at det for tiden er flere personer i USA som identifiserer seg som jødisk av religion enn muslimsk, forutser Pew Research Center at dette vil endre seg i år 2040.

«Den amerikanske muslimske befolkningen vil vokse mye raskere enn landets jødiske befolkning,» forklarer forskingssenteret, og viser til en 2017-undersøkelse av amerikanske muslimer og offisielle folketalldata som grunnlag for sine spådommer, skriver Euronews.

Pew Research Center regner med en dobling av antallet muslimer i USA i løpet av 2050 og estimerer antallet til 8,1 millioner eller 2,1 prosent av befolkningen.

Det foreligger ingen offisielle tall fra myndighetene på antall muslimer i USA, men ifølge Pews forskning har antall muslimer i USA «vokst raskt» med en hastighet på rundt 100.000 per år som et resultat av demokratenes åpne-grenser politikk, migrasjon og høyere fødselsrater.

Stor økning i muslimske terrorangrep i USA

USA har opplevd en rekke muslimske terrorangrep de siste årene,  blant annet to i New York bare siden desember. Begge terroristene skal ha kommet til USA gjennom Obamas åpne-grenser politikk på henholdsvis såkalte «Diversity Visa» og familiegjenforening.

OBAMA OG HILLARY: Demokratene åpnet grensene til USA på 1950-tallet gjennom den såkalte «Immigration og Nationality Act«, som førte til at mennesker av europeisk avstamning vil komme i minoritet som helhet innen år 2050. Da vil også muslimer utgjøre den andre største religionen i landet. Dette er en villet politikk som blant annet Barack Obama og Hillary Clinton har støttet.

Relatert:

«Etter 15 års-alderen faller kvinnene i verdi»

Det mener predikanten Azhar Idrus fra en forstad til den malaysiske hovedstaden Kuala Lumpur, skriver den malaysiske avisen The Star. I tillegg mener han at muslimske kvinner ikke bør la seg fotografere i fotostudioer som ikke eies av muslimer.

Les også: Islam: Brenner fanger levende, hogger hogger av armer og oppfordrer til terror mot barnehager

Les også: Muslimsk 19 år gammel jente dømt til døden av eldrerådet etter å ha blitt voldtatt

Predikanten svarer på skriftlige spørsmål sendt inn av leserne i avisen Harakah Daily Reader. Det var der han som svar på et spørsmål om grensene mellom menn og kvinner svarte på et spørsmål ved å si at kvinner er giftbare til de er 15  år gamle, etter at de har nådd puberteten.

Les også: Treåringer skal lære om islam – «Farfar har fire koner»

Les også: Videoen norske feminister og islam-apologeter har store problemer med å forklare

Han sa imidlertid at mange jenter i dag blir gift i senere alder på grunn av utdanning, og la til at de er rundt 28 år gamle når de er ferdige med universitetsutdannelsen. «Men ved 28 år vil ingen gifte seg med dem, og selv om de vil så er kvinnens verdi falt,» sa han i artikkelen som ble publisert mandag 25. desember, ifølge The Star.

Les også: Talsmann for Egypts ledende islamske universitet: «IS-terrorister er ikke vantro»

VIDEO: Norske muslimer støtter steining av utro kvinner

Azhar la til at det er forbudt for tenåringer i en «ekteskapelig alder» å bli venner med menn, med mindre hensikten er å gifte seg med mannen.

Les også: Muslimer kjøper barn i flyktningleire – skal brukes som selvmordsterrorister

Les også: Ytringsfriheten under sterkt press fra islam

Les også: Lot datteren dø – for ærens skyld

TYSKLAND: Kvinner får egne «sikkerhetssoner» de kan oppsøke hvis de antastes eller voldtas av innvandrere på nyttårsaften

Slik ser det ut ved Brandenburger Tor i Berlin. To hvite telt er satt opp, hvor jenter og kvinner som har blitt utsatt for seksuelle overgrep eller gjengvoldtekter, kan få psykologisk hjelp, samt få hjelp til anmelde hendelsen til politiet.

Teltene er et resultat av de massive overgrepene og voldtektene som muslimske og ikke-vestlige menn sto bak og som fant sted over hele Tyskland nyttårsaften i 2015. Angrepene har fortsatt de neste nyttårsfeiringene, om enn med mindre omfang. I år ønsker derfor myndighetene å være klare til å ta imot de overfalte og voldtatte kvinnene.

Les også: Hundrevis av kvinner seksuelt antastet av tusen muslimske menn i Tyskland

Les også: “Kvinner må endre oppførsel” sier kvinnelig tysk borgermester etter angrepene på nyttårsaften

Les også: Overgrepene i Køln og den øredøvende stillheten fra norske feminister

Politiet i den tyske hovedstaden har allerede har hendene fulle med «ungdomsgjenger» som skyter nyttårsraketter på både politiet og sivile på gatene.

Muslimsk student: «Hitler var bra, fordi han drepte jøder»

En rektor ved en skole i Berlin har fordømt handlingene til studenter som hyllet Hitler og ba om at jødene skulle drepes.

Andreas Huth, rektor ved Ernst Reuter videregående skole i den tyske hovedstaden, skrev nylig på skolens hjemmeside at hendelsen viste «en antisemittisk, anti-jødisk og anti-Israelsk holdning som vi har reagert mot og vil fortsette å reagere mot.»

Hendelsen som kommer etter rapporter om antisemittisme i Tyskland, inkludert et angrep mot en jødisk restaurant, skjedde under lunsjpausen i midten av desember, da elevene diskuterte Israel.

Ifølge avisen Berliner Zeitung, så hadde en jødisk student (18) uttalt seg negativt om den palestinske staten. Han ble omringet av en rekke klassekamerater med arabisk bakgrunn. En jente skal ha skreket; «Hitler var bra! Fordi han drepte jøder.» Den jødiske studenten fortalte avisen Juedische Allgemine at han også hørte noen si; «Dere er barnemordere» og «De burde kutte av dere hodene».

FLERKULTURELL SKOLE: Ernst-Reuter-skolen i Berlin er en svært flerkulturell skole, hvor en stor andel av elevene har ikke-vestlig, arabisk og muslimsk bakgrunn. (Foto: Ernst-Reuter-skolen i Berlin).

En annen jødisk student i Berlin måtte bytte skole etter å ha blitt utsatt for måneder med trakassering, rasisme og hets av de muslimske medstudentene.

Skolen og lokale myndigheter sier de ser svært alvorlig på hendelsene og at det bli iverksatt samtaler, toleransetrening og har satt en egen ansatt på saken for å svare på rasismen.

I Norge har vi opplevd maskingeværskyting mot synagogen i Oslo utført av muslimer født i Norge, med norsk statsborgerskap. Den jødiske barnehagen har vakter og sluser for å komme seg inn, samt at den israelske ambassaden har døgnkontinuerlig og bevæpnet vakthold utført av politiet.

I Sverige opplevde de nylig et bombeangrep mot en synagoge i Gøteborg. Politiet har pågrepet tre muslimske menn som nylig hadde ankommet landet som flyktninger fra blant annet de palestinske selvstyreområdene og Syria.

Italiensk by tok ned juletre for ikke å fornærme muslimer

Det er den italienske avisen Il giornale.it som kan melde at man i den italienske byen Bolzano har valgt å ta ned det allerede oppsatte og pyntede juletreet inne på rådhuset.

Årsaken skal være at den muslimske foreningen i byen skal ha et møte der og man frykter at de muslimske deltakerne kan bli støtt og fornærmet av synet av det glitrende juletreet.

VIDEO: Migranter rev ned stort juletre i Italia

Treet ble i år pyntet av idrettsveteranene i byen, for å gjøre ære på årets idrettsutøver under en seremoni som skal holdes før jul.

Men dagen etter at man hadde pyntet lokalene, fikk presidenten i idrettsforbundet en telefon fra kommunekontoret. Han ble bedt om å fjerne juletreet og all julepynten, fordi rådhushallen skulle besøkes av den lokale muslimske foreningen og «det kunne såre følelsene deres eller fornærme dem», var beskjeden.

VIDEO: Afrikansk innvandrer raserte fire kirker i Roma

Les også: Røde Kors ber om at korsene tas ned fra kontorene

Lokalpolitikeren Allesandro Urzi hørte historien og kalte det hele «byråkratisk stivhet» og en «barbarisering av den generelle kulturen» i Italia. I en annen artikkel sier den samme politikeren at «treet blir ofret på godhetens alter», før han fortsatte:

Respekt for hver religiøse tro bør ikke misforstås med fjerningen av tradisjonelle symboler som vårt samfunn er bygget på. Troende og ikke-troende har i seg de symbolene som utgjør vår identitet.

Les også: Italia – Migranter knuste statue av Jomfru Maria

IKKE IMPONERT: Lokalpolitikeren Allesandro Urzi kom med sterke uttalelser etter at kommunen valgte å ta ned et pyntet juletre i rådhuset av frykt for at det kunne støte muslimer.

Relatert:

Haiderat (28), Mohammad (20), Aladdin (18) og Mansour (18) dømt for grov hjemmeinvasjon hos 97-årig svensk kvinne

Det var klokken 03.00 på natten at Elsa (97) våknet av at fire arabiske menn stod over henne på soverommet.

De hadde kommet seg inn ved å knuse et kjellervindu i huset hennes. De muslimske mennene dro den eldre svenske kvinnen ut av sengen og slo henne i ryggen, før de kastet henne på gulvet. Deretter tok en av mennene opp en skrutrekker som han puttet mot kvinnens hals og truet henne på livet med.

Mennene gikk så gjennom alle kvinnens verdisaker, som en TV, telefoner, bankkort og smykker, inkludert gifteringen fra hennes avdøde ektemann. De tok også ut mat fra kvinnens kjøleskap.

INGEN HENSYN: Fire muslimske innvandrere som hadde fått komme til Sverige for ett nytt liv, valgte å rane eldre svenske kvinner som takk. Slik så det ut hos den 97-årige kvinnen etter at mennene brutalt hadde dratt henne ut av sengen og mishandlet henne. (Foto: Politiet).

Hele to timer skal mennene ha holdt på i kvinnens hjem, før de dro fra huset til en minibank hvor de gjennom ni uttak fikk ut 15.000 kroner. De skal også ha forsøkt å fylle drivstoff på en bil med kortet.

Noen dager senere forsøkte de muslimske innvandrerne å bryte seg inn i en 95-årig kvinnes hus, men avbrøt innbruddet uten å rekke å mishandle eller rane kvinnen.

Da de flyktet fra plassen ble de stoppet av en politipatrulje, hvor det ble funnet tyvegods i bilen fra da de ranet 97-åringens hjem noen dager tidligere.

Den 5. desember falt dommen i Malmø tingrett. De ble alle funnet skyldige i grovt tyveri, bedrageri og forsøk på bedrageri. Aktor hadde lagt ned påstand om åtte års fengsel, men dommerne ga mennene betydelig lavere dommer.

Haiderat Salim (28) ble dømt til fengsel i fem og et halvt år.

Mohammed Al Agawi (20) fikk fire års fengsel, samt utvises fra Sverige i 10 år.

Aladdin Al Arabi (18) fikk to år og ni måneder fengsel

Mansour Alzafiri (18) som skal ha vært 17 år da ranet ble utført, fikk ett år og ti måneders lukket ungdomstjeneste. Alzafiri skal imidlertid en gang tidligere ha oppgitt at han var minst 5 år eldre enn han nå oppgir, men har endret alderen sin i ettertid.

MIGRATIONSVERKET: Ifølge de svenske myndighetene så velger man å tro på asylsøkernes alder utifra fra de selv opplyser. Dette avgjør blant annet om man får bli i landet, hvilken behandling man får av det offentlige og som i denne saken, lengden på straffen etter en forbrytelse. (Kopi av Migrationsverkets behandling av en av straffedømte).

Tre av de dømte skal ha fått lavere straffer på grunn av ung alder. Du kan lese hele dommen mot mennene her.

Men saken slutter ikke der. Det hele har en uhyggelig bakgrunn, da det viser at mennene ikke valgte disse husene tilfeldig. Haiderat Salim, som fikk den strengeste dommen av de fire muslimske innvandrerne, skal nemlig ha jobbet innen hjemmetjenesten til kommunen. Gjennom sin jobb hadde Salim informasjon om alle de eldre og syke som fikk besøk og stell, og kunne dermed plukke ut de eldste og letteste ofrene for innbrudd og ran.

Julen er avlyst: Nasarets muslimske borgermester forbyr tradisjonell julefeiring i barndomshjemmet til Jesus

Borgermester Ali Salam har gjort det klart at han vil straffe lokale kristne innbyggere og besøkende som hevn for president Trumps valg om å offentlig anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad.

ALI SALAM, MUSLIMSK BORGERMESTER I NAZARET.

– Vår beskjed er at vi elsker Jerusalem, vi vil aldri overgi deg under noen omstendigheter, sa Salam.

– Vår identitet eller tro er ikke oppe til debatt… avgjørelsen til Donald Trump om Jerusalem har tatt vekk gleden over feiringen, og vi vil dermed avlyse festivitetene i år.

Selv om Nasaret befinner seg innenfor Israels grenser og ikke hører til under palestinske myndigheter i Gaza og Vestbanken, så er en majoritet av innbyggerne arabere med israelsk statsborgerskap.

Litt over 30 prosent av innbyggerne skal være kristne, en betydelig minoritet, er allikevel dominert av den muslimske majoriteten som har valgt Salam som borgermester.

Etter at nyheten om avlysningen kom ut fra borgermesteren har man valgt å løsne litt på forbudet, og innrømmer at «det er kommersielle interesser i byen og vi er vant med at hundre tusenvis av kristne kommer i denne perioden.»

Noen av elementene i den tradisjonelle feiringen vil derfor få fortsette, som julemarkedet og paraden den 23. desember – men alle offentlige sangforestillinger og utendørs kristne forestillinger som vanligvis holdes og fremføres vil bli forbudt.

Ifølge bibelen, så var byen Nasaret hvor erkeengelen Gabriel fortalte Jomfru Maria at hun ville bære frem frelseren, noe som har ført til at byen er en av kristendommens helligste plasser.

Etter å ha født Jesus i Betlehem – et område som nå ligger på den palestinsk-kontrollerte Vestbredden – så måtte Maria og resten av den hellige familien flykte til Egypt for å unnslippe Herodes den store, som beordret at alle nyfødte guttebarn i Betlehem skulle drepes etter å ha hørt at en ny konge ble født.

Maria returnerte til Nasaret etter Herodes’ død, hvor bibelen sier at hennes barn «vokste og ble sterk i ånden, fylt av visdom og at Guds nåde var over ham.»

DAGENS BILDE: Juletorget i Uddevalla, Sverige

Julefreden på torget i Uddevalla fikk ved lunsjtider på fredag et avbrudd da plassen ble inntatt av områdets mange muslimer for fredagsbønn og krav til kommunen om å bekoste et moskebygg.

Rundt den store julegranen lå hundrevis av muslimer med ikke-vestlig innvandrerbakgrunn på kne på bønnemattene og fra et podium ble det ropt ut en kombinasjon av fredagsbønn og protest mot den Sosialdemokratisk-styrte kommunen, som ikke har bygget en moske til dem. Taler ble holdt og slagord som «jalla, jalla, moske for alla», kunne høres utover torget.

Feysal Reerabdullah, som er sekretær på Islamska centret Uddevalla, er en av initiativtakerne til den smule provoserende avgjørelsen om å flytte ut fredagsbønnen på torget, som er pyntet med blant annet juletre til den kristen høytiden. Feysal anser at skattebetalerne i Uddevalle bør bekoste byggingen av en moske. De lokalene man nå benytter er for små og forsamlingens økonomi rekker ikke til å leie inn større lokaler.

Ingemar Samuelsson (S), som har kommunalrådet i Uddevalla, noterte at manifestasjonen ble avholdt, men er ikke enig i at moskebygging er kommunens ansvar.

– Vi bygger ikke enkelte samlingslokaler til foreninger. De får leie seg inn på likeverdige vilkår, forklarte han til Svensk Radios reporter.

Samuelsson fortalte at Islamska centret under lenger tid har kontaktet kommuneledelsen med krav om større lokaler og en ekte moske. Kommunalrådet oppgir at man også har forsøkt å hjelpe til med finne lokaler som passer, med at det ikke har gått å finne et lokale som foreningen vil betale for.

På sosiale medier har kritikk og forskrekkelse kommer fra personer som har vært vitne til hendelsen. Noen kaller det «et mareritt» og skriver «Gud bevare oss», sannsynlig ikke med henvisning til Allah.

Politiet opplyser at den muslimske innvandrerforeningen hadde tillatelse for å ta over det julepyntede torget for fredagsbønn og demonstrasjon.

For de som måtte tro at dette er uvanlig syn i Sverige så publiserte Frieord tidligere i år videoer fra Eid-feiringen i Malmø og andre byer i Europa. Bildene og sjokket av tilstelningen i den svenske parken var så sterkt at venstreorienterte som deltok i kommentarfeltet trodde at videoene var falske.

ISLAM: Brenner fanger levende, hogger av armer og oppfordrer til terror mot barnehager

Og hvordan høyner en islamist sine tilhengeres moral? Ved å brenne fanger levende, hogge armer av fanger, skjære halsen av dem, og oppfordre tilhengere i USA og Europa til å angripe barnehager.

Ifølge en syrisk menneskerettighetsorganisasjon, Syrian Observatory for Human Rights, har Den islamske staten publisert en ny video som viser henrettelsen av rundt 15 soldater fra det syriske regimet. En tilfangetatt syrisk pilot blir brent levende.

Ifølge den amerikanske tenketanken Clarion Project har de islamske terroristene også sendt ut en video som viser hvordan barn ser på når hendene til en fange først blir kuttet av og han deretter får strupen kuttet over. Den grusomme henrettelsen kan du se her.

Nå truer Den islamske staten ifølge Newsweek med terror mot barnehager. På det krypterte meldingsapp-programmet Telegram, skriver en IS-tilhenger: «Jeg skulle ønske at jeg kunne reise til Europa eller Amerika eller Australia, og ved Allah brenne barna deres med olje i stedet for deres menn og kvinner. Jeg ville ikke velge et marked, klubb, kjøpesenter eller park … nei … nei … nei … Jeg ville velge en barnehage og et barnehospital for å slakte dem.» Meldingen, som stammer fra pro-ISIS mediegruppen al-Qastantiyyah Foundation, var en oppfordring til «lone wolf»-angrep i Vesten.

Norske islamister avslørt av PST i det de ønsket å drepe barnehagebarn

Frieord skrev i desember sist år hvordan muslimer i Norge ble fanget på bånd av PST der de diskuterte å drepe ansatte og barn i en barnehage på Østlandet.

Fra Frieord.no:

Også i Norge har radikale muslimer ønsket å drepe uskyldige barn.

PST arresterte tidligere i år flere navngitte muslimske terrorister som ble avhørt snakke om å gå inn i en barnehage på østlandsområdet og drepe alle barna og de ansatte. Fra TV2.no:

« Hater de vantro, mann, drepe alle fra liten til stor, gå inn i en eller annen barnehage, mann.» (Sitat slutt).

Islamister i Tyskland har også blitt pågrepet etter at det kom frem at de ønsket å forgifte barnehagebarn med iskrem solgt fra en isbil utenfor barnehager og skoler.

Tysk avis avslører menns kvinnesyn i Jordan: «Jeg ville drept henne om hun forlot hjemmet»

– Det ville ikke fungere selvsagt, ettersom en kvinne ikke bør forlate hjemmet uten en mannlig verge.

Hvordan kommer det seg at du kan forlate hjemmet uten en verge?

– Jeg er en mann. Allah og hans profet har ikke sagt at en mann behøver en verge.

En annen mann får samme spørsmål:

– Det er forbudt. Det handler om ære.

Men hvordan påvirker det din ære at din søster jobber?

– Det finnes en mann i huset. Han får arbeide.

En tredje mann i kan tenke seg å gi en kvinne litt frihet:

– Menn kan bo selv og arbeide. Han kan gjøre det. En kvinne, tja, kanskje i en viss utstrekning.

Men hvorfor? Jeg vil forså.

– Det er våre tradisjoner og vaner.

En fjerde mann kan tenke seg frihet for søsteren, men under visse omstendigheter.

– Om det er en sikker plass. Om det ikke er krig. Javisst.

En femte mann er derimot helt avvisende:

– Hva skulle være igjen av min mannlighet om jeg lot henne gjøre det?

Hva har din mannlighet å gjøre med at din søster arbeider?

– Det er min ære. Ære er veldig viktig.

Hva innebærer ære?

– Hvordan skal jeg forklare det for deg? Min mannlighet er rasert om jeg lar min søster tilbringe natten utenfor hjemmet for penger.

Mann nr. 2 får spørsmålet om hva han skulle gjøre om søsteren ikke adlyder og tar en jobb, foretar en reise eller flytter inn i sin egen leilighet.

Du har jo rett til din mening. Men din søster er jo fri til å gjøre som hun vil.

– Jeg ville skyte henne. Det ville jeg gjøre.

Hva mener du, «skyte henne»?

– Jeg mener at jeg ville drepe henne.

Hva gir deg den retten?

– Min far, mine onkler og mine slektninger.

Du mener ikke at dette er feil? Hvordan kan du drepe et menneske?

– Nei, det er ikke feil. Det er vår ære.

Er du alvorlig? Eller tuller du?

– Jeg er veldig alvorlig.

Men hvorfor ler du? På hvilken måte er det morsomt? Hun er sin egen person og har rett til å gjøre som hun vil.

– Nei, hun er en jente.

En mann i middelalderen får samme spørsmål:

– En kvinne som arbeider sent utenfor hjemmet, det er ikke passende.

Hvorfor?

– Som menn fra Østen så synes vi ikke det er passende.

Hvorfor?

– Det finnes ikke noe «hvorfor». Det er fordi solen lyser på dagen og ikke på kvelden. Dette er vår overbevisning.

Forklar dette for meg, sånn at jeg forstår det.

– Jeg har ingen forklaring, ærlig talt.

Relatert:

Dyrt og vanskelig å integrere 1 million muslimer

Til tider kom mer enn 10.000 mennesker hver dag. Frem til i dag har man bare klart å skaffe arbeid til 16 prosent av flyktningene, skriver Euronews.

Det koster penger for den tyske staten. En enkelt asylsøker som ikke lenger bor i et mottak, mottar offisielt 354 euro, rundt 3.500 norske kroner, i måneden fra regjeringen, mens en person som formelt er gitt flyktningstatus får 409 euro, ca. 4.000 kroner, ifølge lokale tjenestemenn. Men når man regner med leie-, helseforsikring og administrasjonskostnader, er tallet nærmere 1.000 euro, ca. 10.000 kroner.

«Det er antipati blant noen mennesker. Jeg lytter til det hver dag», sier Harald Sauer, som driver en bar utenfor markedsplassen i den lille byen Hassloch, med 21.000 innbyggere, til NBC News. «De ser flyktninger som går forbi med Nike sko og klager på at de får gratis penger fra staten.»

Rundt 150 flyktninger og 32 asylsøkere bor i byen, ifølge tjenestemenn. Antallet har svingt de siste to årene, med så mange som 260 asylsøkere på et tidspunkt.

Mens de fleste asylsøkere og flyktninger som snakket med NBC News, sier at de føler at deres fremtid ligger i Tyskland, innrømmer flertallet at de ennå ikke hadde en følelse av tilhørighet.

«Det faktum at du ikke føler deg som flyktning i landsbyen, viser at integrasjonen fungerer», sier Ralf Trösch, lokalansvarlig for integreringen i Hassloch. «Men», legger han til: «Det har ikke vært lett. En hjemløs mann ble drept av en asylsøker, og det har vært påstander om narkotikamisbruk.»