ISLAMISERINGEN AV EUROPA: Muhammed det mest populære guttenavnet i England og Wales

Navnet står også sterkt i Oslos nabokommuner, men er ikke på topp på landsplan. I Storbritannia er bildet annerledes.

Les også: Nytt kjøpesenter i Oslo får muslimsk navn

Les også: Fatima, Ali og Muhammed – muslimske navn inn i den norske almanakken

Nå er Muhammed blitt det mest populære guttenavnet ikke bare i London, men i hele England og hele Wales, skriver Den Korte Avis

VIDEO: Tusenvis av muslimer samles i offentlige parker over hele Europa

Undersøkelsen som gjengis av Daily Mail er fra 2015, og navnet Muhammed er sannsynligvis enda mer populært i dag. Det har vokst i popularitet i flere år. I alt 7.361 barn født i 2015 ble kalt Muhammad i de forskjellige variasjonene av navnet, stavet på fjorten forskjellige måter, skriver Daily Mail.

På andre og tredje plass kommer tradisjonelle britiske navn som Oliver med 6.941 barn etterfulgt av Jack med 5.371. At navnet Muhammed er blitt så populært gjenspeiler sannsynligvis den økte innvandringen fra muslimske land og den økende befolkningsandelen i Storbritannia med muslimsk bakgrunn.

Les også: Storbritannias muslimske befolkning vil tredobles innen år 2050

I Danmark er situasjonen en helt annen. Der slår ikke Muhammed gjennom på samme måten som i England, Wales og i den norske hovedstaden. En undersøkelse fra 2016 viste at navnet på den muslimske profeten ikke engang figurerte på listen over de 50 mest populære guttenavnene, skriver Den Korte Avis.

Det mest populære navnet å kalle nyfødte gutter i Danmark var Noah, fulgt av Victor og Oliver, mens Sofia var det mest populært jentenavnet.

– Ytringsfriheten under kraftig press fra islam

Vestlige forfattere har blitt skutt, stukket ihjel, angrepet med kniver og øks, jaget og slått brutalt ned. De må leve på hemmelig adresse med væpnede livvakter. Allikevel velger venstresiden og media å stille seg på overgripernes side.

«De fleste mennesker skjønner ikke hvor mye talefriheten allerede er utryddet. Det er allerede tatt for gitt av altfor mange mennesker at man ikke må kritisere islam, Muhammed, eller Koranen.»

«Mange mennesker har innført Sharia-blasfeminormer,» skriver den kjente amerikanske islameksperten Robert Spencer i FrontPage Magazine.

ROBERT SPENCER: Forfatter og islam-ekspert, Robert Spencer, (55), er en av de som står bak den nye filmen om islam og ytringsfriheten i Vesten. Spencer ble forgiftet og forsøkt drept så sent som i mai, 2017, på Island, da en venstreekstremist forgiftet drikkeglasset hans. Spencer måtte behandles på sykehus og overlevde. (Foto: Robert Spencer).

For å rette søkelyset på hvordan den vestlige verden godtar innskrenkninger i ytringsfriheten for ikke å provosere ekstremistiske islamister, har den amerikanske organisasjonen American Freedom Defense Initiative produsert en ny dokumentarfilm: «Can’t We Talk About This? The Islamic Jihad Against Free Speech».

«Filmen forteller hele den forferdelig historien om hvor avansert den islamske krigen mot frihet er, og hvor nær venstreorienterte og islamister er til en endelig seier og ødeleggelse av ytringsfriheten og det frie samfunnet,» forteller Spencer.

PAMELA GELLER: Forfatterinnen menneskerettighetsaktivisten Pamela Geller har blitt utsatt for to drapsforsøk av radikale muslimer. Allikevel velger venstresiden og media å angripe henne for å spre islamofobi og rasisme.

Utgangspunktet for filmen er en Muhammedkarikatur-konkurranse som den amerikanske islamkritikeren Palema Geller arrangerte for et par år siden. Den resulterte i et heldigvis mislykket terrorforsøk mot utstillingslokalet.

Etter at væpnede islamister forsøkte å stanse utstillingen av nye Muhammed-karakturer var det Pamela Geller og ikke islamistene som ble kritisert i mediene, «fordi hun fornærmet muslimer».

Filmen er produsert av Pamela Geller. Hun forteller at den omhandler hendelsen i forbindelse med karikaturutstillingen og konkurransen, og retter søkelyset mot venstresidens og islamistenes kamp mot ytringsfriheten.

«Hollywood vil aldri fortelle denne historien. Mediene vil aldri fortelle denne historien. Våre offentlige skoler og universiteter vil aldri lære våre barn hva som skjedde. Sannheten må bli fortalt,» sier Pamela Geller.

American Freedom Defense Initiative har tidligere produsert dokumentarfilmen «The Ground Zero Mosque: The Second Wave of the 9/11 Attacks.»

Vi legger ut den filmen i sin helhet her:

Talen du må se og høre – en tysk-arabisk islamkritiker snakker om politisk korrekt galskap i Europa

Vi har skrevet et lite utdrag av hovedpoengene i talen på norsk:

 • Hvorfor kan jeg kritisere Jesus, Alexander den Store eller Elvis Presley, men ikke Muhammed, spør Samad tilhørerne.
 • Hvorfor kan vi ikke kritisere islam på linje med andre religioner og trosretninger?
 • Hamed Abdel Samad lever selvfølgelig under politibeskyttelse.
 • Samad forteller tilhørerne om hvordan venstresiden ikke forstår ekte fascisme. De kjemper mot noe som døde for 70 år siden. Men idag er det ekte fascisme blant oss. Den heter islam.
 • Venstresiden har alltid lett etter ett offer som de kan kjempe for. Før var det arbeiderklassen og de fattige. Idag finnes ikke det like klart lenger. Så nå har de adoptert muslimer. Alliansen forsterkes av deres felles hat av kapitalisme, Israel og USA.
 • Venstresiden snakker mer om frihet i Midtøsten og for muslimer, mer enn de snakker om friheten i Europa.
 • Hamed Abdel Samad nevner blant annet Norge, som et av vestlige land som har allianser med land som er fiender av menneskeheten, som Saudi-Arabia. Og man derfor ønsker å stoppe kritikk av disse landene av økonomiske og politiske grunner.
 • Han kritiserer også vestlige ledere og politikere som stadig forsvarer islam og muslimske land. Selv om de aldri har vært i eller levd i disse samfunnene.
 • Samad påpeker hvordan mange prosjekter og kampanjer som produseres i Vesten, og som setter søkelys på islamofobi, eller hvor flott det var under islamsk styre i Spania, alltid er finansielt støttet av nettopp islamske land som Qatar og Saudi-Arabia. Han nevner blant annet hvordan saudiske milliardærer pøser penger inn universiteter i Europa og USA, og dermed kan påvirke hvordan islam fremstilles i et mer positivt lys enn det fortjener.
 • Dette inkluderer også politiske partier og hvordan muslimske lobbygrupper og organisasjoner sender ut sine egne for å infiltrere politiske grupper og partier, og deretter blir deres islamske talspersoner.
 • Man forener seg så over landegrensene og skaper en vegg mot islamkritikere og frafalne som ønsker å fortelle om sin erfaring som muslim.
 • Man angriper og ødelegger livene til disse, slik at de må leve under 24-timer med politibeskyttelse. Uten å kunne leve fritt, gå ut og være humoristisk om sin kultur og identitet, som de fleste mennesker i Europa tar for gitt.
 • Hamed Abdel Samad forteller hvordan man stopper kritikk av islam, ved å nekte alle som ikke er muslimer, eller spesielt kaller alle som er europeere for rasister, uansett hva de har av kunnskap eller bevis. Man forteller også de som siterer koranen direkte at det er feil versjon av koranen eller at det som siteres er feil oversatt og tatt ut kontekst. Uansett vinner man diskusjonen.
 • Problemet er med sånne som meg, sier Samad, som begynte å lese koranen da han var 3 år gammel, som kan arabisk og som har en far som er imam.
 • Samad sier at man prøver å forklare hans frafall og kritikk mot islam med at det er noe galt med ham. Men han slår tilbake og spør istedenfor; Kan det være at det FORDI jeg har opplevd islam på kloss hold, at jeg har reist rundt i islamske land og opplevd hvordan islam har påvirket min egen familie. Men at man istedenfor alltid skal finne en grunn hos personen, at man vil diskreditere ham, grave i hans årsaker og finne ut hvem som betaler ham. Han nevner andre tidligere muslimer som har opplevd dette, som Ayaan Hirsi Ali.
 • Han sier at man må konfrontere venstresiden. Ikke ignorere dem.
 • Samad sier at man må finne en måte å debattere islam på. Ikke ved å kalle dem terrorister, onde og hjernevaskede.
 • Man må ikke sammenligne islam med muslimer. Mange av muslimene i Europa vet ikke engang hva som egentlig står i koranen. Man må være ærlig og respektere alle.
 • Samad sier han kritiserer islam fordi han respekterer menneskene. Han vil finne sannheten. Ikke alle er like glade for dette, men det er nødvendig, selv om han må leve under stadige trusler.
 • Samad sier han er en av svært få som har turt å stå frem på tysk TV og si at Muhammed var en krigsforbryter. Dette førte til at han ble innkalt til avhør hos tyske myndigheter for å spre hat. Men hvordan kan man spre hat ved å fortelle sannheten om en historisk person som levde for 1.400 år siden, spør han.
 • Hvorfor skal en journalist og forfatter måtte forsvare seg selv til statsadvokaten om sin mening om en historisk person spør Samad seg og peker mot hodet sitt i forundring. Hvor sinnsykt er ikke det?
 • Men ved å gjøre dette så har han lagd grunnmuren for at andre kan gjøre det samme. Han kjemper for at muslimer kan be og tilbe Muhammed og islam. Men samtidig kjemper han for at andre kan kritisere Muhammed og hans følgere på lik linje.
 • Du kan ikke ha en uten den andre, det er slik man i bunn og grunn skal forholde seg til hverandre i et samfunn.
 • Å respektere et menneske betyr ikke at man stopper å kritisere hvordan de tenker.
 • Jeg er ikke en rasist hvis jeg kritiserer Muhammed eller koranen.
 • Vet du hvem som er rasistene? De som mener at muslimene må ha spesiell beskyttelse og ikke er voksne nok til å forsvare seg selv mot kritikk av sin religion.
 • Det er som å se ned på dem. Som noe laverestående. Det er dette venstresiden gjør. Ved sine handlinger og ord så mener de at muslimer og islamsk kultur er mindreverdig og fortjener ekstra beskyttelse.
 • Likheten mellom mennesker betyr ikke likhet mellom kulturer. Det er denne propagandaen som har fått fotfeste i land som Sverige. Du kan ikke respektere kulturer eller sidestille kulturer som ser ned på kvinner med kulturer som setter kvinner og menn side om side.
 • Du kan ikke blande slike kulturer med hverandre og tro at alt blir bra.
 • Man kan ikke sende alle som ikke er like som oss hjem igjen med skip. De fleste av dem har vært her i mange år, og mange er født her i Vesten og har statsborgerskap her. Men man må konfrontere og utfordre dem med menneskeheten. Med menneskelige verdier.
 • Ingen spesielle rettigheter. Ingen diskriminasjon. Men respekt.
 • Man kan ikke være rasist mot islam. Det er en religion.
 • Man må rekke ut en hånd til venstresiden og muslimer og forklare for dem at det ikke er rasistisk å kritisere islam. At det ikke er rasistisk å snakke om de temaene og problemene som finnes.
 • Om temaene er voldtekt, kriminalitet eller terrorisme.
 • Det er mitt konsept og det er derfor jeg nå får problemer.
 • Men det går fremover. For ti år siden ville det vært umulig å skrive en kritisk bok om Muhammed. I dag har jeg min svenske utgiver her i salen. Mine bøker er nå bestselgere i Tyskland. Den skulle bli oversatt til fransk, men bare tre uker før utgivelsen ble utgiveren redd og kansellerte utgivelsen.
 • Utgiveren var redd for å oppleve at hans forlag skal oppleve det som skjedde med Charlie Hebdo og at det kunne skje hos dem. Samad sier han aksepterte dette svaret. Men så fortsatte utgiveren med sin unnskyldning, og den godtok ikke Samad.
 • Utgiveren gikk videre og sa at dette ikke var tiden for å helle bensin på bålet og oppildne muslimer og andre grupper i samfunnet.
 • Dette oppleves som utpressing av meg som forfatter. Fordi min bok visstnok skal skape mer vold og uro i samfunnet.
 • Dette er de samme menneskene som unnskylder terroristene ved å si at de misbruker og misforstår koranen når de begår terror i dens navn.
 • Men ingen har vel kappet hode av noen eller drept noen mens de siterte en av mine bøker, spør Samad salen.
 • Men dette skjer hver eneste dag med koranen, som de samme utgiverne og venstresiden forsvarer.
 • Det har vært en lang og tung reise for meg, men en ting har jeg lært. Og det er at jeg ikke lar noen utpresse meg med sine følelser eller meninger. Ikke med historier om høyreekstremisme.
 • Det jeg står for er respekt for menneskeheten. Og for mennesket. Derfor kritiserer jeg det som må kritiseres.
 • Samad forteller om hvordan man har kommet så langt i Sverige at den svenske kirken ikke oppfordrer sine medlemmer å gå i protesttog med kors i sympati med sine kristne brødre og søstre som forfølges i Midtøsten. Fordi dette kan fornærme følelsene til muslimer i Sverige.
 • Hvordan skal det skade følelsene til muslimer i Sverige? Hvordan skal dette skade muslimenes følelser mer enn at deres trosfeller i Midtøsten dreper nettopp kristne?
 • Dette burde provosere dem mer! Men så lenge vanlige muslimer føler seg mer angrepet av mine bøker enn hvordan muslimer begår overgrep i sine hjemland, så vil jeg fortsette å kjempe.
 • Når muslimer blir mer fornærmet over å se en tegning av Muhammed med en bombe i turbanen, enn å se hans flagg i hendene på terrorgruppen IS, mens de dreper og voldtar ekte mennesker.
 • Så jeg vil fortsette å skrive bøker hvor jeg kritiserer islam. Jeg vil fortsette å tale offentlig, så lenge dette foregår at journalister, forfattere og kunstnere benytter seg av sin rett til å skrive og kritisere.
 • Men vi må fokusere på saken og ikke på mennesket og ikke blande disse to sammen.

Relatert:

Videoer:

Per Fugelli: «Jødehaterne er de nye jødene»

– Det er blanda drops utenfor her, men det går seg til. Jeg hører lyden av glade barn og ser kvinner i burka og narkomane som kommer sjanglende. Det store mangfoldet er ganske deilig, sier Per Fugelli til Adresseavisen og smiler.

Det er altså «deilig» med et kvinneundertrykkende plagg som tar ifra kvinner retten til å bli sett og vise sitt ansikt til verden! Det er altså «deilig» å se mennesker som har ruinert sitt – og sikkert sin familie sitt liv – ved å bruke forbudte narkotiske stoffer. Er det «deilig» å leve slik for disse menneskene, Fugelli?

D
«DEILIG MANGFOLD»: Ifølge professor ved UiO, Per Fugelli, så representerer det å tvinge kvinner i å bære burka et «deilig mangfold» som han elsker å se hver gang han beveger seg utenfor hjemmet sitt på Grønland i Oslo. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Men dette topper ikke Fugellis pièce de résistance, nemlig at jødehatende muslimer – vent på det – er DAGENS JØDER.

Fugelli avfeier terrorangrep, omskjæring, tvangsekteskap, kvinneundertrykkelse, dyremishandling og hat mot ikke-troende – som rir Europa som en mare – i tospann med en masseinnvandring uten sidestykke fra muslimske land. Hat-moskeer bygges i alle europeiske land, terrorangrep og frykten for nye angrep har ført til bevæpning under 17. mai-paraden med barn og iskrem i Norge!

UNDER 17. MAI-PARADEN!

Han mener at skepsisen mot denne utviklingen, som kommer til live blant annet ved debatt og diskusjon i offentlige og sosiale medier, LIGNER på hvordan jødene, en ytterst liten minoritet, ble behandlet av NAZISTENE før og under andre verdenskrig.

Vi har da til gode å se påsydde muslim-måner, knuste butikkvinduer og muslimske familier samlet på kaia i Oslo for å bli sendt til Birkenau enn så lenge. Faktum er heller at muslimene i Norge er overbeskyttet av både myndigheter, mediene og den etablerte venstresiden. Til tross for religionens heller hatske skrifter.

Man har større fare for å bli utstøtt, miste jobben og bli offer for vold, hvis man offentlig går ut mot islam i Norge idag. Så hvis noen er «de nye jødene» i Norge, så er det innvandringsmotstanderne. Eller jødene selv. De har blant annet begynt å forlate byer som Malmø, Paris og Brussel etter trusler fra muslimer og venstreekstremister.

Dessuten så var vel nazistene og muslimene ganske gode venner.

Hva muslimer mener om jøder, kan du forøvrig lese HER.

D
«DE NYE JØDENE»: Ifølge Fugelli så er saklig kritikk og debatt om islam i Europa farlig – og minner ham om jødeforfølgelsen i 1930. Dagens muslimer er de nye jødene, sier Fugelli til Aftenposten. (Foto: Muslimer protesterer mot ytringsfrihet og demokrati i England).

Men sug litt på de karamellene som Fugelli kommer med. Dette kommer altså fra en PROFESSOR og «aktiv debattant» som har fått uttale seg fritt i media i mange tiår og som har følgende omtale på UiO sine nettsider:

«Både i forskning og undervisning er han opptatt av hvordan fordeling av makt og goder i samfunnet påvirker menneskenes helse. Det dreier seg ikke bare om makt og goder i økonomisk forstand, men også om fordeling av verdier som trygghet, frihet og verdighet.»

«Vi er alle helt like»

Når Aftenpostens journalist prøver å moderere professoren ved å vise til at muslimene selv innrømmer at de ønsker å innføre sharia og et kalifat i Vesten – senest bevist HER, så avfeier han det med at «De aller fleste er like fredelig som deg og meg».

Kanskje Herr professor, siden han tydelig vet hva som skjedde på 1930-tallet, kan forklare hvordan nazistene, med noen få hundre tilhengere og et møte i en ølbule klarte å starte prosessen som skulle lede til 2. verdenskrig og titalls millioner av døde?

For studier gjort av BBC viser at 27 prosent av britiske muslimer har «sympati» med de som sto bak terrorangrepet i Paris, og som tok livet av 130 mennesker og skadet hundrevis. Og dem er det altså betydelig fler av i Europa enn nazistene som klarte å ta over et helt land og starte en krig.

For en lenger liste med studier som burde få folk til å forstå utviklingen, klikk HER.

Jesus og Muhammed = det samme

Fugelli mener også at Jesus og Muhammed er helt like og at det ikke spiller noen rolle hvem vi har i våre hjerter.

En krigsherre som startet krigs-kulten islam, som beviselig herjet og drepte mennesker for fote, som tok til slaver jenter og kvinner – som han voldtok – og deretter giftet seg med en 9 år gammel jente – han er «lik» Jesus, ifølge Fugelli.

FrP verre enn islam

Men Fugelli er ikke ferdig med sine sleivspark der. I artikkelen står det også at Fugelli mener at det å bli «omfavnet av FrP» er en skjebne verre enn døden. Dette etter at han måtte innrømme at partiet har hatt noen gode uttalelser i forbindelse med flyktningkrisen, som at Norge trenger grenser.

Men at han på noen måte skulle bli nevnt som en FrP-sympatisør kunne ikke få gå uskrevet hen og Fugelli gikk offentlig ut i Stavanger Aftenblad og avviste dette.

Professor Fugelli sier at en dødskult fra 600-tallet som idag terroriserer, dreper og utrydder hele folkeslag og har fått fotfeste i Norge er «deilig å være rundt», mens han presser seg forbi kvinner i burka og sjanglende narkomane der han bor i «Lille Pakistan» på Grønland.

Dette trykkes altså i en avis som akkurat har kåret en Israel-hatende, homo-hatende, kvinnefiendtlig, shariapositiv og straffedømt muslim til «Årets Osloborger«.

Noen må vekke oss fra dette marerittet.

Muslimsk feiring i Norge og Danmark endte i bråk, slåsskamper og skyting

Nærmere 800 sjiamuslimer marsjerte i Oslo sentrum på fredag kveld. Ifølge politiet var marsjen lovlig og godkjent. Den startet i det svært innvandrertette området Grønland og gikk til Universitetsplassen.

Men før marsjen nådde endepunktet sitt skal de ha blitt angrepet av en gruppe på 30 muslimer som var imot marsjen. De skal ha kastet steiner og rev istykker shiamuslimenes materiale.

De to politibilene som var satt opp for å passe på ro og orden måtte tilkalle forsterkningen og det som beskrives som «et stort antall politibiler» kom til for å stoppe bråket mellom de to muslimske grupperingene.

Moshik Malek som står bak marsjen sier at den var organisert til ære for barnebarnet til profeten Muhammed og hans familie som ble drept på denne dagen.

Fra Osloby.no:

– Vi representerer en form for islam som er fredelig og vennligsinnet, du finner ingen sjiamuslimske terrorgrupper noe sted i verden, og i vår demonstrasjon i dag bærer vi paroler mot IS. Likevel ble vi angrepet av en gruppe ekstremister som kastet små stein og som rev i stykker våre flyveblad, sier han. (Sitat slutt).

Han får imidlertid motstand fra Kamal Khoshunood, som også er sjiamuslim. Khoshunood mener at marsjen er politisk og at regimet i Teheran står bak.

Politiet fikk til slutt kontroll på de sinte muslimene og marsjen ble avsluttet med kulturelle innslag på Universitetsplassen.

Skyting i Danmark

Den samme marsjen gikk også av stabelen i Danmark. Der gikk det imidlertid mer voldelig for seg, da en av deltakerne hadde med seg en skarpladd pistol som ble avfyrt tre ganger.

Berlingske Tidene beskriver marsjen som et «gigantisk muslimsk opptog som endte i voldsomme scener». Over 3.500 muslimer deltok i marsjen i Danmark.

En 29-årig mann skal ha blitt arrestert av dansk politi og en skal ha blitt såret da det ble løsnet skudd ved avslutningen av det muslimske opptoget i Nørrebro, en bydel i  København.

Ifølge avisen skal den gigantiske marsjen ha sluttet raskt og dramatisk da skudd ble avfyrt og vold oppstod blant deltakerne og motdemonstranter.

Flere vitner meldte om en svært medtatt mann som skal ha blitt slått og sparket av en større gruppe menn.

Men volden var ikke bare forbeholdt sjiamuslimene og deres muslimske motpart, men ble også rettet mot politiet på stedet. Muslimene skal ha slått og sparket på politibiler og vært aggressive mot politiet.

Marsjen skulle avsluttes ved moskeen på Vibevej, men ble oppløst før den kom så langt på grunn av bråket.

Video fra bråket kan sees her.

Relatert:

– Nytt kjøpesenter i Oslo får muslimsk navn

– Vil ha muslimsk museum med kuppel og minaret i Oslo

– Vanlige norske muslimer støtter steining av utro kvinner

Terrorangrep i Paris – 12 døde – politimann henrettet av islamister

OPPDATERT: DET RAPPORTERES NÅ AT DE BRØDRENE SAID KOUACHI OG CHERIF KOUCHI SKAL VÆRE DREPT AV FRANSK POLITI.

En annen terrorist, Amedy Coulibaly, som skal ha holdt en rekke mennesker som gisler i en kosher-butikk i Paris, skal også være skutt og drept av politiet. Ifølge politiet skal han også ha drept en politikvinne på gaten igår.

These police images show Hayat Boumeddiene (L) and Amedy Coulibaly (R), suspects in the death of a policewoman.
Politibilder av Hayat Boumeddiene og Amedy Coulibaly, som er mistenkte for å ha drept en politikvinne igår. Coulibaly skal idag ha tatt gisler i en jødisk butikk, hvorpå fire av dem skal ha blitt drept i det politiet gikk inn i butikken og drepte Coulibaly.

——————————————————————————————————

Terroristene identifisert: Said Kouachi, Cherif Kouachi og Hamyd Mourad, 18, 32, 34 år. To av dem er brødre og er franske statsborgere, født i Paris. De skal ha algerisk bakgrunn.

To av dem skal være hjemvendte jihadister fra krigen i Syria. Det skal ha blitt påpekt at massakeren var veldig nøye planlagt og at drapsmennene tydelig hadde militær trening – noe de har fått i Midtøsten eller Frankrike.

Alle tre skal nå være omringet av fransk politi.

D
IDENTIFISERT: De tre muslimske terroristene som var involvert i dagens angrep i Paris er identifisert. (Foto: Snaphanen.dk).

ids

Her er de syv drepte journalistene som er identifisert så langt: Jean Cabut «Cabu», Bernard Verlha «Tignous», Bernard Maris, Michel Renaud, Georges Wolinski, Philippe Honoré og Mustapha Ourad.

«Vi har hevnet profeten Muhammed. Charlie Hebdo er død» – dette ropte terroristene mot politiet under flukten.

D
DREPT: Sjefsredaktør Stéphane Charbonnier (47) hos avisen Charlie Hebdo skal være en av de drepte.

12 personer skal være bekreftet drept, tre av disse er politibetjenter og tre er tegnere. Også sjefsredaktøren i avisen, Stéphane Charbonnier (47), skal være drept. Over 20 personer skal være skadet. En skadet politimann skal ha blitt henrettet på åpen gate. (Advarsel mot sterke bilder!!)

To muslimske terrorister skal ha kommet seg inn i avisens lokaler og begynt å skyte de ansatte med automatgevær av typen kalasjnikov.

TERRORANGREP: Det verste terrorangrepet på tyve år i Paris, kalles dagens hendelse. (Foto: Belfast Telegraph).
TERRORANGREP: Det verste terrorangrepet på tyve år i Paris, kalles dagens hendelse. (Foto: Belfast Telegraph).

Ifølge Corinne Rey, som går under kunstnernavnet Coco, skal hun ha blitt truet av to maskerte og bevæpnede menn til å taste inn sikkerhetskoden til bygget og slippe dem inn. Ifølge Rey skal de to terroristene ha snakket perfekt fransk og sagt de var fra al-Qaida.

Idet de begynte å skyte skal de ha ropt «Allahu akbar».

Redaksjonen i Charlie Hebdo skal ha sittet i et redaksjonsmøte der de planla et spesialnummer av magasinet om islam. Det skulle hete «Sharia Hebdo».

I skrivende stund skal det være en massiv jakt på terroristene som har klart å kapre flere biler og befinner seg på hovedveien rundt Paris. De skal ha tatt et gissel.

Det er nå satt ut over 3.000 politifolk, samt 500 militær- og opprørspoliti i jakten på de muslimske terroristene.

D
SKUTT PÅ POLITIET: De muslimske terroristene skal ha skutt på politiet under fluktforsøket.

Bakgrunnen for angrepet skal være at avisen har trykket tegninger av den muslimske profeten Mohammed.

Flere aviser i Europa og USA har nå høynet sikkerhetsnivået etter terrorangrepet mot det franske magasinet.

Avisen Charlie Hebdo er en venstreorientert satiremagasin, som er mest kjent for å publisert de såkalte «Muhammed-karikaturene» i 2006. Det skal ha utløst opptøyer i muslimske land over hele verden.

I 2011 skal lokalene der magasinet holder til blitt angrepet med en brannbombe.

Magasinet har også harselert med kristendommen, uten at dette har ført til drapstrulser eller bombeangrep.

Her er fire av de drepte tegnerne i avisen: Charb, Cabu, Tignous og Georges Wolinski.

B6wDKXgCIAAUwjsB6wDMNYCIAE97XVB6wDpYFCUAET9YdB6wD0_nCYAA7iWH

Radikale muslimer i Sverige hyller drapene på Facebook.

”Be Allah att mångdubbla sådana attentat och acceptera syskon som deltar i sådant.”

”Dessa grisar blev skickade till Jahannam [helvetet], de hade varit med och ritat och spridit karikatyrbilden på profeten salla Allahu ‘aleyhi wa sallam [välsignande fras eller fredshälsning].”

FRIEORD.NO KOMMER MED MER UTOVER KVELDEN.