Utenriks

Donald Trump med over 50 prosent igjen – norske medier helt stille

april 3, 2018 Redaksjonen

Trumps såkalte «approval rating» som viser presidentens popularitet blant velgerne har igjen kommet opp på 50 prosent. Det er hele fire prosentpoeng høyere enn Obama på den samme tiden i presidenperioden i 2010. Tallene viser at hovedstrømmedias stadige angrep og negative vinkling på presidenten ikke har fungert.

Dagens bilde

DAGENS BILDE: Sylvi Listhaug, venstresiden og media

mars 12, 2018 Redaksjonen

Det går hardt for for seg i det offentlige ordskiftet mellom de blåblå og de rødgrønne om dagen. Spesielt har Sylvi Listhaug igjen blitt singlet ut for hat og hets fra venstresiden. Og media har som vanlig satt seg på tribunen bak Støre & Co for å heie frem sine egne i håp om en seier.

Dagens video

EPISK VIDEO: CNN avslørt som løgnere og propagandakanal!

mars 6, 2018 Redaksjonen

Paul Joseph Watson har 1.1 millioner følgere på sin private Youtube-kanal og nettsiden han er redaktør for, Infowars.com, har 2.3 millioner følgere. Nylig ble han angrepet av massemedias svar på SS Titanic, CNN, for å ikke være «mainstream» og å være en «konspirasjonsteoretiker». Det førte til en episk respons fra Watson som fortjener å ses.

Dagens bilde

DAGENS BILDE: Objektive medier eller politiske aktører?

februar 24, 2018 Redaksjonen

Dinosaurmedia, løgnpressen og falske nyheter. Kjært barn har mange navn. Men det er utvilsomt at medier som mottar økonomiske bidrag fra den norske staten (les: Skattebetalerne) mer og mer har utviklet seg til politiske talerør for venstresiden enn objektive og faktaorienterte nyhetsformidlere.

Kommentar

KOMMENTAR: Hvorfor forteller dere ikke sannheten, NRK?

februar 10, 2018 Magnus Kristiansen

Nok en skyting i et boligfelt i Oslo. Massivt politioppbud. Media på plass med kamera og blokk. Men en ting vil man ikke snakke om. Hvem som står bak kriminaliteten. Eller hvem som har tillatt det hele å utvikle seg. Hvis vi ikke kan ha en ærlig debatt om dette, så bør NRK legge ned hele nyhetsavdelingen sin.

Dagens video

VIDEO: New York Times avslørt – ansetter Obama og Hillary-kampanjearbeidere – angriper Trump og familien

oktober 10, 2017 Redaksjonen

Avsløringsprosjektet Project Veritas har nok engang dratt masken av demokratene og gammelmedia. Denne gangen er det «ærverdige» New York Times som blir avslørt. Ansvarlig for sosiale medier og videoer på avisen, Nicholas Dudich, innrømmer her at han jobbet for Obama- og Hillary-kampanjene og målet hans er å sverte og angripe president Trump og familien hans.

Terrorisme

VENSTREVOLDEN AVSLØRT: Hadde maskingevær, pistoler, kniver og nødhammere

september 29, 2017 Redaksjonen

Antirasister og venstreekstremister, noen ganger kalt «ANTIFA», blir i denne videoen avslørt av en journalist som infiltrerte deres møter med mikrofon og kamera. Der fikk han høre om våpenbruk og planer om overfall under en demonstrasjon. Sjokket ble ikke mindre da bildene ble tilbudt de store mediene som var dukket opp for å dekke demonstrasjonen. Ingen av dem ønsket å bruke verken informasjonen eller bildene i sine reportasjer for seerne.

Kommentar

Nytt nettsted går i strupen på NRK

august 30, 2017 Magnus Kristiansen

Det nye nettstedet Resett.no har sett dagens lys og er en ny nettavis sponset av milliardærene Øystein Stray Spetalen og Jan Haudermann-Andersen. Profilerte personer som Helge Lurås og Elisabeth Sjølie skal sitte i redaksjonen. En av de første sakene på nettsiden var en krass kritikk av NRK og deres dekning av politiske valg i Norge og utlandet.

Kommentar

KOMMENTAR: Når skal media og venstresiden ta ansvar for rasismen, opptøyene og volden?

juli 13, 2017 Alexander Halvorsen

Opptøyene, brannene og volden under G20-møtet i Hamburg var ikke en tilfeldighet. Det var ikke noe spontant som kom ut av ingenting. Tusenvis av mennesker organiserte seg og fungerte som en trent og kontrollert kaosmaskin. I mange tiår har politikere, journalister og utdannelsesvesenet i Vesten lagt grunnlaget for dette. Nå er det er på tide å ta ansvar for det.

Utenriks

Halvparten av svenskene tror at media lyver om innvandring

mai 29, 2017 Redaksjonen

Mer enn halvparten av svenskene mener at svenske medier ikke forteller sannheten om samfunnsproblemene knyttet opp mot innvandring. Samtidig er folk som stemmer rødgrønt mer tilbøyelige til å stole på journalistene, ifølge en ny bok fra «Institutet för Mediestudier».