Europeiske venstrepolitikere: «Europeere eksisterer ikke»

Den kulturelle marxismen og postmoderne galskapen ser ikke ut til å avta hos de rødgrønne politikerne og partiene i Vest-Europa. Tvertimot så uttales sosialistiske og kommunistiske fraser stadig høyere og med mer tyngde, ettersom Europa synker ned i avgrunnen gjennom massiv innvandring, postmodernisme og sosiale eksperimenter.

Tankene går til orkesteret og kelnerne på Titanic som fortsatte å spille og servere selv etter at luksusbåten hadde truffet isfjellet og var i ferd med å synke.

Les også: Hvorfor er det populært å hate hvite mennesker, hvit kultur og hvit historie?

Les også: Italias nye regjering til migrantene: «Pakk kofferten – gratisoppholdet er over»

Denne uken har ikke mindre enn to fremtredende europeiske ledere – den franske statsministeren Emmanuel Macron og Tysklands president, Frank-Walter Steinmeier – gått offentlig ut med påstanden om at franskmenn og tyskere ikke eksisterer. Macron gikk endog et steg videre under sitt offisielle statsbesøk i Danmark og uttalte at «ekte dansker eksisterer ikke«.

Macron ble imidlertid ikke jaget ut til flyplassen under politieskorte, men fikk spise fem-stjerners middager og kjøres rundt i skuddsikker limousin med bevæpnede livvakter til besøket var over uten at verken tomater eller skandale fulgte ham. Han fikk derimot litt motstand i sitt hjemland for uttalelsene.

Den barneløse Macron hadde tidligere denne uken også angrepet Ungarns president Victor Orban og Italias innenriksminister Matteo Salvini for deres trofasthet til sine innbyggere og kristendommen. Macron mente de ikke omfavnet masseinnvandringen og EUs totalitære enstatsprosjekt, samt den kommende demografiske transformasjonen av Europa til et multikulturelt samfunn med massivt påfyll av mennesker fra afrikanske og arabiske nasjoner.

– Europa må bli en modell for en humanistisk og grunnleggende samfunnsendring i globalismens lys, sa Macron under den årlige konferansen for franske diplomater på mandag.

Les også: Frieord ser på venstrehatet del 2: Rasismen mot hvite

Les også: Polen vil heller gå ut av EU enn å åpne grensene for muslimske migranter

Macron sa også at kampen mot nasjonalstatene og nasjonalkonservativ politikk må dobles, slik at hele kontinentet kan bli en ansiktløs og identitetsløs grå masse uten kulturelt og historisk samhold.

Orban, som har fem barn, og Salvini som har to barn, har en bedre forståelse og et ansvar for fremtiden ikke bare for sine nasjoner, men også for sine barn og eventuelle barnebarn, noe Emmanuel Macron, Theresa May, Angela Merkel og resten av de barneløse EU-lederne ikke har. De vil dø alene og etterlate seg et Europa i brann.

Les også: Victor Orbán: Europas eksistens er i fare

Les også: Nobelprisvinner: «Muslimene oversvømmer, okkuperer og ødelegger Europa»

BARNELØSE. Svært mange av Europas toppledere er barneløse. Hvordan kan man lede et land og et kontinent hvis man ikke har noe ansvar for etterkommere?

Les også: Soros ber Europa ta opp lån på tusenvis av milliarder for å finansiere asylstrømmen

Les også: Tsjekkias statsminister til EU: «Vi vil ikke ha noen flyktninger til landet vårt»

Frieord har tidligere vist videoer og uttalelser fra europeiske politikere som ser positivt på utviskelsen av Europa og vår kultur.

Les også: Miljøparti-politiker: «Godt at tyskere blir en minoritet i et superkulturelt samfunn»

Les også: Miljøparti-politiker i Tyskland: «Det finnes ikke noe tysk folk»

 

«I Bergen har enkelte bydeler opp mot 80-90% minoritetsspråklige barn i barnehagen»

Fra Bergens Tidende:

I en barnehage i Bergen er en gutt urolig og løper frem og tilbake fra bordet under måltidet.

De fleste barnehageansatte vil nok i slike situasjoner irettesette barnet og forklare at man sitter ved bordet når vi spiser. I den samme barnehagen er det en arabisk gutt som gjør det samme. En flerspråklig assistent forklarer at arabiske gutter er vant med å være familiens midtpunkt hjemme, og at dette er helt vanlig.

Derfor blir han ikke irettesatt, slik som det andre barnet ble. Hvordan skal man som voksen i barnehagen ta hensyn til andres kultur og tradisjoner uten å svikte plikten til å fremme likestilling og likeverd uavhengig av etnisitet, religion og livssyn? (Sitat slutt).

Slik starter innlegget fra de tre studentene ved Høgskulen i Vestfold som studerer til Bachelor-grad innen barnehageutdannelsen.

De forteller at det finnes enkelte bydeler i Bergen hvor mellom 80-90 prosent av barna er fra Midtøsten, Asia og Afrika. Hvor mange kommer fra muslimske kulturer med stamme- og klanmentalitet. Hvor mannen er overordnet både kone og barn, og hvor selv guttene i familien står over moren og søstrene sine.

Les også: Forsker: «For mye norsk kultur i barnehagene»

Disse ikke-vestlige barna kommer inn i norske barnehager hvor man har utarbeidet en norsk flerkulturell modell der «Alle barn skal behandles likt, uavhengig av etnisitet, kultur, religion, språk og livssyn», samt med grunnsynet om at «Barnehagen skal være en arena hvor alle kulturer og livssyn kan feires og læres om, uten at det skal gå på bekostning av hvordan man behandler hverandre».

Det oppstår dermed en kultur og religiøs kollisjon mellom den norske inkluderende og ikke-religiøse hverdagen, og barnas ekskluderende, rasistiske, homofobe, anti-kvinnelige og tungt religiøse hverdag i hjemmet. I hjem der norske verdier ses ned på og hvor vårt syn på kvinner, barn og dyrs rettigheter anses for å være mindreverdig og svakt.

Problemet har etterhvert blitt så stort at studenter som snart skal ut og jobbe i disse barnehagene har sett seg nødt til å skrive et innlegg i lokalavisen om de problemene som vil møte dem den dagen de selv ønsker barna velkommen i barnehagen sin.

Dette er et problem som ikke vil bli mindre ettersom innvandringen fortsetter til Norge, men tvertimot betydelig større. Og til slutt vil de norske verdiene og kulturen forsvinne helt for aldri å ses igjen.

Hvordan rødgrønne politikere har ødelagt Europa og julen

Kroner og øre blir nøye kontrollert av skatteetaten. Arveavgifter, eiendomsavgifter, bilavgifter, tillatelser til bygging på tomter av kommuner, verneombud på arbeidsplasser og logger du inn på Altinn så ligger hele historikken og all informasjon ned til minste detalj, med dato og om du har åpnet dokumentet eller ikke.

Men på grensen er det ingen kontroll. Her er det null oversikt over hvem som reiser ut og viktigst, hvem som kommer inn. Det kan være Syria-farere, terrorister, radikale imamer, mennesker som har kastet ID-papirene sine, folk som lyver om både alder, opprinnelsesland og livshistorie. Det kan være mennesker som er gift i hjemlandet med tre koner og 14 barn, men som sier de er enslige flyktningbarn.

De slipper alle inn. Og de fleste får bli. Med milliarder av kroner i prislapp.

Så etter å ha skattet ihjel vår egen befolkning, ødelagt det ene firmaet etter det andre med reguleringer, krav, momskrav, bokettersyn og konkursbegjæringer – samtidig som vi har gitt innvandrere momsfritak på sine bedrifter og gratis bolig og opphold, i 50 år, så har vi kommet frem til dagens Norge.

Et Norge der terrorister får gratis opphold, mens nordmenn må stå i helsekø, boligkø og får beskjed om å kjøpe telt av kommunen hvis de ikke har råd til et sted å bo. Et Norge der vi pågriper muslimske terrorister i Oslo sentrum, bare for å slippe dem løs tilbake i samfunnet, måneder senere.

Et Norge der majoriteten av vår hovedstad vil være ikke-etnisk norsk innen 2040. Det er før barna som fødes i dag blir egne foreldre.

Et Norge der politiet, som nå er bevæpnet, går ut med bekymringsmeldinger om utenlandske gjengdannelser i våre storbyer. Hvor kriminelle skyter hverandre i hodet utenfor den lokale Spar-butikken eller midt blant handlende på Aker Brygge.

Et Norge der 2/3-deler av alle som sitter i norske fengsler ikke har norsk bakgrunn og truer ikke-muslimer til å konvertere.

Et Norge der skoler må installere metall-detektorer og overvåkingskameraer for å sikre tryggheten til de ansatte og elevene.

Et Norge der kjøpesentrene i alle landets fylker nå setter opp betongklosser utenfor inngangen av frykt for at rasistiske muslimer ikke skal kjøre ned kristne barnefamilier på vei for å handle julegaver.

Et Norge der politikerne mener at miljøpolitikken er det viktigste temaet på dagsordenen. Og ikke masseinnvandringen.

God jul til dere alle. Og må lykken være med dere, der dere kjører rundt i Europas eldste og dyreste bilpark, etter å ha betalt 30-50% av lønnen i skatt, pluss alle avgifter på bil, bensin, hus og matvarer. Hvor dere må gå rundt betongklosser for å handle inn julevarer og håpe dere ikke blir de neste ofrene for en jihadist som vil betale vår medmenneskelighet med å spre innvollene og blodet til deg og familien din utover parkeringsplassen.

For der har våre myndigheter og våre politikere plutselig ikke noen kontroll i det hele tatt.

Nesten så det er gjort med vilje.

FRYKTER MUSLIMSK TERROR: De franske eierne av Amanda Storsenter i Haugesund har krevd at det blir satt opp betongklosser rundt hovedinngangen for å beskytte nordmenn mot radikale muslimer som mulig planlegger å benytte seg av kjøretøy for å drepe dem. (Foto: Frieord/Leserbilde).
VINTERBRO SENTER: Flere store kjøpesentre har nå valgt å beskytte seg mot muslimsk terror ved å sette opp betongklosser utenfor hovedinngangene. (Foto: Frieord.no).

En nordmanns tanker

Av ukjent innsender

Tittel: «Norway Cup med mer…»

Terrortrussel og sikkerhet… Tenk hvor store åpne områder det er med så mange frammøte. Kuler og splinter kan gå langt der. En av tankene mine jeg har gjort meg i de siste månedene, er at på store arrangementer, så bør det selvfølgelig være adgangskontroller og detektorer som på en flyplass, men det bør også legges opp til visse sektorinndelinger som gjør at publikum kan kaste seg ned i skjul og dekning. Ett eksempel kan være betongblokker som vi kjenner fra midtdelere her og der på veiene. Ja, noe så enkelt, men det forutsetter en helt grunnleggende trening og bevisstgjøring først av publikum, helst før arrangement, eventuelt at det blir allmennkunnskap… Bevæpnede vakter synlig / ikke synlig som seg hør og bør, samt tilstrekkelig ordning med nødutganger.

Ok…

Men så var det det der med konflikter, kulturkollisjoner, vold, seksuelle overgrep og trakassering også, som kan oppstå. Det er ikke nødvendigvis bare «fargespill» og that’s it, liksom. Det er fint at hele verden kan møtes på Norway Cup. Ja, det er det. Hadde bare de fleste andre også fra fjerne strøk og kulturer bare kommet som gjester for mindre perioder, så hadde vært et levelig alternativ til den uønskede masseinnvandringen.

Jeg, og flere med meg, har den der uønskede innvandringen som en tvangstrøye nedover oss i tiår etter tiår, men vi får ikke mye av viljen vår igjen, det å ville bevare Norge, verne om oss og vårt. Mange av de som kommer er faktisk lykkejegere, og langt fra noen kandidater som starter egne bedrifter, men selv om alle skulle komme fra krigssoner og skulle oppført seg godt (som jo er umulig), så ville jeg ikke tatt imot og tatt imot uansett. Vi har både rett og plikt til å verne om oss og vårt, men vi kan hjelpe til likevel, uten at de kommer hit. «Det er ikke noe dem og vi», sier visse politikere og andre indoktrinerte, men det er det. Bekreftelsene er mange. Til syvende og sist kan det fort bli mer «dem og vi» enn noen aner, og derfor må man tenke slik proaktivt, føre var.

Tenk homogeniteten som fungerte så godt, med tillit som bærebjelken, stor grad av trygghet, ingen foraktende parallellsamfunn, mennesker som ikke var fra gruppa vår utgjorde et mikromalt mindretall som vi trolig kunne ha vært positive til, som kunne blitt dominert positivt og assimilert osv. Hvorfor skulle dette endres? Nå er det ikke bare skille- og konfliktlinjer mellom grupper av utlendinger i Norge, og mellom grupper av utlendinger og nordmenn i Norge, men innvandringen har også ført til økt polarisering mellom nordmenn pga. uenigheter om innvandring, ikke sant..?

Norge bør heller gå motsatt vei enn den masseinnvandringen vi har hatt, ved å stadig se an muligheter for å sende hjem flyktninger, eller sende dem til nærområder eller land der de hører naturlig mer til. Masseutsending i stedet for masseinnvandring nå framover, det ville jeg gjerne ha sett. Velstanden vår skjønner jeg at mange liker når de reiser opp mange divisjoner, men om man virkelig er flyktning, så er det ikke Norge og norsk velferd som er viktigst, men det å berge livet, leve i relativ trygghet. Om det hadde vært krig her og jeg måtte ha stukket av, så ville jeg ha trivdes bedre i et fattig Finland enn i et rikt Kenya, det tror jeg. Man skal logisk nok ha trivdes nærmere hjemlandet, i mer beslektede kulturer og tradisjoner, med etnisiteter som er den samme som eller som ligner mer ens egen osv.

Flyktningkonvensjonen er forresten urgammel, og ble til i lys av andre verdenskrig i hovedsak som en forståelse mellom europeiske land, slik jeg ser det. Den var ikke ment for at det fortløpende skulle åpnes for migrantstrømmer fra andre kontinenter hit. Flyktningkonvensjonen må revideres kraftig. Det kan bli én milliard flere afrikanere ila. de neste hundre årene, og mtp. alle papirløse i Afrika, tenk på hvor mange «vi ikke kan» returnere pga. av manglende papirer og hvor mye ressurser vi blir å bruke på etterforskning, tolker, boliger osv. også på de som ikke kan redegjøre for identiteten sin. Da bør man i enda større grad se hvorfor vi ikke kan tillate migrantstrømmene. Om migrantstrømmene fra Afrika øker proporsjonalt med befolkningsøkningen i Afrika, og befolkningsnedgang av etniske europeere, og det kommer strømmer fra Midtøsten og andre fjerne strøk i tillegg, så… Ja, man ser. Selv med full innvandringsstopp nå og framover, så kommer andelen innvandrere i befolkningen til å øke i Norge og andre europeiske land framover, nettopp fordi vi har mange store etterkrigskull som etter hvert skal vandre over til den andre siden… Det blir det neste demografiske «sjokket», for mange tenker nok ikke over dette når de kun ser statistikken passere. Mange sover.

De som har tillatt dette med masseinnvandring til Norge, de er ekstreme de. De er ekstreme. Om noen av dem skulle finne på å kalle meg ekstrem, så skal de få svar på tiltale. Samvittigheten min er først og fremst på Norge og nordmenn.

Uff… Det ble litt å lette, men nå har jeg fått ventilert litt.

God helg!

DET NYE EUROPA: Frankfurt første by hvor tyskere er i minoritet

Et av venstresidens årelange argumenter for innvandring fra ikke-vestlige land har falt nok en gang.

Vi kommer aldri til å bli en minoritet, har vært en klar beskjed fra både politikere, medier og venstreorienterte samfunnsdebattører.

Dette har imidlertid skjedd i en rekke byer i Europa, som London, Marseille, Rotterdam, Malmø, samt 3 bydeler i vår egen hovedstad, Oslo.

Nå har en ny millionby i Europa falt. Frankfurt. Med sine 2.5 millioner innbyggere i og utenfor bykjernen er byen Tysklands femte største. 180 ulike nasjonaliteter er registrert boende i byen.

Les også: Muslimsk terrorist kjørte inn i kristent julemarked – 12 drept – 56 skadd

Les også: Den tyske gutten Niklas (17) brutalt myrdet av innvandrere – norske medier helt stille

STORBY: Frankfurt kan ha glitrende lys og vakre gater. Men byen er ikke lenger tysk. Den er nå endel av det multikulturelle prosjektet til europeiske politikere og finanseliten. (Foto: Genevera.com).

Les også: Miljøparti-politiker: «Godt at tyskere blir en minoritet i et superkulturelt samfunn»

Nylige tall som ble presentert av byens eget statistikkbyrå viser at 51.2 prosent av innbyggerne er ikke-etniske tyskere.

Sylvia Weber, som er minister for integrasjon i Frankfurt uttalte følgende da nyheten ble presentert:

– Vi har minoriteter med relativt store tall i Frankfurt, men ingen gruppe er en klar majoritet.

Les også: Sluttrapporten fra Køln klar – nesten alle overgriperne var asylsøkere og ulovlige innvandrere fra muslimske land

Den største ikke-tyske minoriteten er tyrkere med 13 prosent av befolkningen. 61 prosent av de som er utenlandsfødte i byen er statsborgere i andre EU-land.

Nyheten kom i det byen la frem sin 200-sider lange rapport «Integrasjon og flerkultur», som skal brukes for å ta tak i ulikheter i forbindelse med arbeidsledighet, utdanning og boligpolitikk.

Les mer: Sjokktall fra Tyskland: Innvandrere bak 142.500 forbrytelser på seks måneder

Rapporten viser at det store ulikheter mellom utlendinger og tyskere, der 49 prosent av de med utenlandske røtter befinner seg under fattigdomsgrensen og der 23 prosent av etniske tyskere gjør det.

Når det gjelder arbeidsdeltakelse så er 83 prosent av tyske menn og 78 prosent av tyske kvinner i jobb. Disse tallene faller til henholdsvis 73 prosent og 59 prosent for personer med utenlandsk bakgrunn.

VIDEO: Innvandrere i Tyskland etter kriminalitetsbølgen: «De nye innvandrerne må vekk!»

VIDEO: Kraftfullt innlegg fra tysk TV-journalist etter det muslimske terrorangrepet mot julemarkedet i Berlin

Sylvia Weber hyller tallene i rapporten som viser at antallet enslige mødre med utenlandsk bakgrunn er betydelig høyere enn etnisk enslige tyske mødre i byen. Hun ser på dette som «et mulig tegn at kvinnelige migranter står på egne ben». 

Tyskland har ca. 82 millioner innbyggere. Av disse er nærmere 9 millioner uten tysk statsborgerskap. Medregner man utlendinger med tysk statsborgerskap, så kommer tallet på over 17 millioner mennesker. Offisielt.

Det er derfor klart at tallene for Frankfurt kan være enda høyere.

Les også: Muslim under debatt: «Å være tysk betyr ikke lenger å ha blå øyne og blondt hår – det vil bety å være muslim og bære hijab»

En bok som ble publisert sist år forutså at den tyske urbefolkningen ville bli redusert til en minoritet i Frankfurt, Augsburg og Stuttgart – sammen med byer som Amsterdam, London, Brussel og Genéve – samt feirer den demografiske transformasjonen som en mulighet for å oppnå «sosial rettferd».

Boken, Super-flerkultur: Et nytt perspektiv på integrasjon påpeker også at to tredeler av unge mennesker i mange vesteuropeiske store byer har utenlandsk bakgrunn og forfatterene kritiserte politikere som mente at innvandrerne måtte integrere seg i sine nye land;

– Hvis det ikke lenger finnes en etnisk majoritetsgruppe, så vil alle måtte tilpasse seg til alle. Flerkultur vil bli den nye normen.

Les også: Sjokktall: 40 prosent av barn under fem år i Tyskland er utenlandske

Innvandringsforsker Jens Schneider og hans medforfattere Maurice Crul og Frans Lelie, innrømmer allikevel at «Dette vil kreve en av de største psykologiske endringene i vår tid».

Men forfatterne beroliget leserne med at «Vi snart alle vil leve i en stor europeisk by som vil tilhøre alle etniske minoritetsgrupper, akkurat som New York». En by de beskriver som en «Vibrant metropol og smeltedigel».

Les også: Sjokkrapport: Helhvitt New York ville gitt 90 prosent færre grove voldsforbrytelser

Relatert:

Kommentar: Masseinnvandringen er Støres kinderegg

Av Christen Krogvig, samfunnsdebattør

De fleste er klar over at de åpne grensene har forferdelige konsekvenser for de fleste nordmenn. Finansavisen og SSB har vist at fremtidige statsøkonomiske forpliktelser per ikke-vestlig innvandrer var 4,1 millioner kroner i 2013.

Men det er faktisk også noen som drar fordel av masseinnvandringen. Innvandringen resulterer i økt tilbud av arbeidskraft. Den presser lønningene til de lavtlønte ned. Og for de rike er arbeidslønninger ikke inntekt, men kostnad.

Og Støre er rik. Norges rikeste partileder. I dette oppslaget står det at han hadde 2,9 millioner i inntekt og 64,5 millioner i formue i 2014. De ni andre partilederne hadde 8,2 millioner i formue til sammen. Støres likningsformue var med andre ord nesten 8 ganger så høy som summen av likningsformuene til de øvrige partilederne til sammen…

En konkret bransje hvor de rike drar nytte av lave arbeidslønninger er  malerbransjen. Takket være EØS kan utenlandske malere underby de norske. Da Støre skulle male huset fikk han jobben gjort til halv pris takket være polske malere. For den norske arbeiderklassen er EØS-avtalen og den påfølgende sosiale dumpingen, en katastrofe. For den rike overklassen er den en velsignelse. «Vi trenger arbeidskraft», er mantraet.

En annen konsekvens av masseinnvandringen er det at lovlige og ulovlige innvandrere trenger mange boliger. De får rikelig av våre skattepenger, så de kan betale. Resultatet er mangel på boliger og skyhøye boligpriser. Dette er en tragedie for norsk ungdom som  ikke kommer seg inn på boligmarkedet. De norske ungdommene må ikke bare betale det hvite ut av øyet for bolig. De må også betale ekstra skatter for å finansiere boligene til de nyankomne.

Men det finnes et lyspunkt. For noen: De som bygger ut boliger. Boligutvikling bidrar til økt tilbud av boliger. Hvilket er en fordel for boligkjøperne. Men det er heller ingen tvil om at utviklerne har tjent milliarder ekstra fordi masseinnvandringen har økt etterspørselen etter boliger og økt tilbudet av den type arbeidskraft som lager dem.

Dette er mekanismer som Støre forstår. Og smarte Støre ønsker tydeligvis å profittere på de høye boligprisene, og den sosiale dumpingen, som Arbeiderpartiet har skapt ved EØS og masseinnvandring. Nettavisens redaktør, Gunnart Stavrum, skriver følgende konklusjon: «Dersom regnestykket stemmer, får Jonas Gahr Støres slekt en gevinst på 25-30 millioner kroner på boligprosjektet

Ap gjør det dårlig blant norske velgere. Men når de norske velgerne svikter er det desto hyggeligere med en stor muslimsk velgerskare. I følge Nettavisen er det faktisk slik at 80 % av muslimer med innvandrerbakgrunn foretrekker Arbeiderpartiet. Nettavisen oppsummerer det hele slik: «Den norske innvandrerbefolkningen får mer og mer å si ved valg. Stortingsvalget i 2017 kan  bli avgjort av Jonas Gahr Støres appell blant ikke-vestlige innvandrere.»

Selv om et overveldende flertall an nordmenn taper på masseinnvandringen (og speilt den muslimske masseinnvandringen) er den uhyre lønnsom for Støre og en del andre personer med makt. For Jonas Gahr Støre er tragedien som nå rammer Europa, og etter hvert også Norge, en ekte berikelse. Billig arbeidskraft, skyhøye boligpriser og mange ekstra stemmer er Støres kinderegg. Tiden vil vise om den gjeveste premien i Kongeriket, jobben som statsminister, er inkludert i Støres kinderegg.

Polakkene reiser hjem – afrikanerne strømmer inn

Det medfører en innvandringsstruktur som vil være vesentlig dyrere for Norge, påpeker lektor Karl-Eirik Kval i en artikkel i Dagbladet. I 2016 var nettoinnvandringen fra vestlige land (EU, USA) kun på 768 personer, mens nettoinnvandringen fra ikke-vestlige land var på 24.337.

Les mer: Avslørt: Norge trengte ikke arbeidsinnvandringen på 60- og 70-tallet

Les mer: Flyktninger med opphold har fått 45.000 familiemedlemmer til Norge

Statistisk Sentralbyrås tall viser en svært høy yrkesfrekvens blant innvandrere fra EØS-området, USA, Canada, Australia og New Zealand. I denne gruppen var hele 69,7 prosent i arbeid i 2016, flere enn blant hele befolkningen i Norge, der yrkesfrekvensen var på 65,6 prosent. Mens kun 51,8 prosent av innvandrere og personer med innvandrerbakgrunn fra Asia, Afrika og Latin Amerika var i arbeid.

Les mer: Sjokkavsløring fra Finansavisen: Asylsøkerne i 2015 vil koste norske skattebetalere 300 milliarder kroner

Med andre ord: Den mest produktive innvandrergruppen stagnerer, mens den minst produktive gruppen øker. Og den øker raskt.  Antall personer som bor i Norge og har innvandrerbakgrunn, som i Statistisk sentralbyrås statistikker defineres som innvandrere eller personer født i Norge med innvandrerforeldre, er nesten doblet de siste ti årene, fra 276.000 for ti år siden til 506.000 i dag.

Les mer: Finansavisen: Norge drukner økonomisk av innvandringen

Les mer: 20.000 utlendinger mottar norsk trygd uten noen gang å ha vært registrert bosatt i Norge

Per 1. januar 2017 var det omlag 884.000 personer bosatt i Norge som enten har innvandret selv (725.000) eller som er født i Norge med to innvandrerforeldre (159.000). Til sammen utgjør disse gruppene 16 prosent av Norges befolkning. 506.000 kom fra ikke-vestlige land.

Les mer: Nav-rapport: Masseinnvandringen skader Norge

Les mer: Norges politiske og folkelige selvmord

80 prosent av grekerne vil ha minimal eller ingen muslimsk innvandring

40 prosent er imot enhver innvandring av muslimer, mens ytterligere 40 prosent mener at antallet muslimer som slipper inn i landet bør være svært begrenset, skriver Greek Reporter.

I en europeisk undersøkelse publisert av den britiske internasjonale tenketanken Chatham House forrige måned, svarte enda flere at innvandringen fra muslimske land må slutte. Det mente hele 58 prosent.

Blant de som deltok i undersøkelsen svarte 65 prosent at innvandrere var dårlig for Hellas sin økonomi. 63 prosent mener at Hellas er blitt et «verre sted å leve» som et resultat av innvandrere.

I følge undersøkelsen mener 59 prosent av grekerne at innvandreres bruk av helse- og velferdstjenester er større enn deres bidrag i form av skatt, og at innvandrere tar jobbene deres. 57 prosent mener at Hellas sitt kulturliv er forverret på grunn av innvandringen, og ikke blitt beriket.

44,4 prosent av grekerne mener regjeringen behandler innvandrere som kom i Hellas under den siste migrasjonsbølgen bedre enn den lokale befolkningen, i mindre eller større grad. En tredjedel mener regjeringen for lett gir flyktningstatus til asylsøkere.

Undersøkelsen var en del av mer omfattende program finansiert av EØS, og utført av National Center for Social Studies i samarbeid med det norske universitetet for vitenskap og teknologi, NTNU.

VIDEO: Canadiske myndigheter samarbeider med Georges Soros om masseinvandring

I en oppsiktsvekkende pressemelding fra statsminister Justin Trudeau kommer det fram at George Soros har en stor finger med i spillet når det gjelder integrering og bosetting av flyktninger i Canada.

Les også: Soros ber europeiske nasjoner om å ta opp milliardlån for å finansiere masseinnvandringen

GODE VENNER: George Soros (t.v.) og Canadas statsminister, Justin Trudeau har en felles politisk visjon om åpne grenser og en global verden styrt av en liten elite.

I tillegg skal penger fra Soros og canadiske skattebetalere brukes i holdningsskapende arbeid for å bedre folks holdninger til mottak av flyktninger.

Det avsløres også hvordan radikale muslimer har tunge posisjoner i Trudeaus kabinett og omgangskrets, og påvirker hvordan canadiske myndigheter bedriver sin innvandringspolitikk fra muslimske land.

Les også: Storfinansen skjelver – Rotschild og Soros i strupen på Trump

Multimilliardæren og venstreliberaleren George Soros, som blant annet finansierer rasistorganisasjonen Black Lives Matter og regelrette venstre-revolusjonære anarkistgrupper, har gjort seg bemerket som en ekstrem globalist som jobber for å åpne vestlige lands grenser for en hovedsakelig muslimsk masseinnnvandring.

Les også: George Soros finansierer raseopptøyene i USA

STUDIE: Majoritet av europeere ønsker forbud mot innvandring fra muslimske land

En majoritet av europeere ønsker et forbud mot innvandring fra land som har en majoritet av muslimske innbyggere, viser en nylig undersøkelse.

I gjennomsnitt er tallet som ønsker full stopp av innvandringen på 55 prosent, fordelt på 10 europeiske land som var med i undersøkelsen.

The Chatham House står bak undersøkelsen og ble gjennomført før de amerikanske myndighetene innførte sitt midlertidige innreiseforbud fra syv muslimske land.

Kun 20 prosent var uenige, mens 25 prosent sa de var usikre/ikke hadde en mening.

Les også: Tysk polititopp: Å leve med terrortrusler er «den nye normalen» i Europa

Les også: Muslimsk borgermester i London: «Terrorangrep er endel av det å bo i byen»

Et forbud ble støttet av hele 71 prosent i det katolske landet Polen, 65 prosent i Østerrike, 53 prosent i Tyskland og 51 prosent i Italia.

DET NYE EUROPA: Muslimer har stått bak et svært stort antall terrorangrep i Europa de siste årene. Nå viser en ny undersøkelse at europeere har mistet troen på et flerkulturelt samfunn der kristne, ateister og muslimer kan leve side om side i fred. (Foto: Politi i Brussel etter terrorangrepet i mars 2016).

I Storbritannia var tallet på 47 prosent som støttet et forbud mot innvandring fra muslimske land.

Ingen av landene hadde mer enn 32 prosent som var uenige i forbudet.

Les også: Europol: «Udiskutabelt at terrorister kommer til Europa skjult blant flyktninger

MAJORITETEN STØTTER FORBUD: En ny undersøkelse viser at majoriteten av de spurte i 10 europeiske land støtter et forbud mot innvandring fra muslimske land. Undersøkelsen ble gjort før Trumps administrasjon innførte et midlertidig forbud mot innvandring fra syv muslimske land. Tallene viser at det er en svært stor avstand fra hva folkevalgte politikere og media sier og skriver og hva befolkningen faktisk mener. (Foto: The Chatham House).
HØYE TALL: Tallene viser at både menn og kvinner er enige i forbudet mot muslimsk innvandring. Selv de med høy utdanning ligger på nesten 50 prosent i dette spørsmålet. Tallene vil og bør sjokkere – og føre til endringer politisk. (Foto: Chatham House).

Les også: Sjokkavsløring: Franske myndigheter skjulte grusom tortur av terrorofre i Paris

Demografisk var de eldre og arbeiderklassen mer positive til forbudet.

Men også hos de yngre og de med høyere utdannelse var det nesten dobbelt så mange som støttet forbudet mot muslimsk innvandring enn som var imot forbudet.

Undersøkelsen bekrefter en studie gjort av Pew Institute i 2016, som viste at majoriteten av befolkningen i fem land hadde et negativt syn på muslimer som bodde i deres land.

Av de hadde hele 72 prosent av ungarere et negativt syn på muslimer, fulgt av 69 prosent av italienere, 66 prosent av polakker, 65 prosent av grekere og 50 prosent av spaniere.

Les mer: London bygger «stålring» mot terror rundt skyskrapere og finansdistriktet

TERROR I MADRID: En muslimsk terror-celle drepte 192 mennesker og skadet over 2.000 mennesker da man plantet tretten bomber på fire ulike togstasjoner i hovedstaden Madrid i mars 2004. (Foto: Redningsaksjon etter terrorangrepet).

I Storbritannia var tallet på 28 prosent som mente muslimer utgjorde en negativ faktor i deres hverdag, mens Tyskland og Frankrike hadde 29 prosent med samme svar.

Tallene står i sterk kontrast til folkevalgte politikere og medier som støtter ytterligere innvandring fra muslimske land og fremstår som om de har støtte for dette hos befolkningen.

Les mer: Polsk innenriksminister: Multikulturalisme, innvandring og politisk korrekthet årsake til Europas terrorfrykt

Relatert:

Advarer EU mot ny migrantkrise – 15 millioner afrikanere i anmarsj

I følge analyser fra Østerrikes militære etterretning vil arbeidsledigheten i Afrika stige kraftig i de neste årene. Noe som kan føre til at millioner av økonomiske migranter reiser til Europa i søken etter et bedre liv. Rapporter slår fast at så mange som 15 millioner afrikanske innvandrere kan komme til Europa fra 2017 og fram til 2020, skriver Sunday Express.

Det er den tyske avisen Bild som skriver om det nye anslaget for den neste store migrantkrisen. Under den forrige migrantkrisen kom i overkant av en million migranter til Europa. Den nye krisen kan bli den største noensinne.

Rapporten hevder at en løsning på problemet er å styrke afrikanske lands økonomi for å støtte jobbskaping, produktivitet og utdanning.

Dette vil i sin tur føre til flere investeringer fra utlandet og overbevise flere afrikanere til å bli i sine hjemland.

Men etterretningsbyrået skriver også at den type økonomisk støtte kan misbrukes av visse regimer, som ville bruke midlene til å «angripe sitt eget folk» og bare øke antall mennesker på flukt til Europa.

Rapporten oppfordrer også opprinnelseslandene til å investere i økt overvåking av egne grenser for å redusere «strømmen av migranter».

Rapporten viser at over en halv million afrikanske innvandrere kom til Europa mellom 2013 og 2016. De fleste kom fra Eritrea.

Over 100.000 eritreere har immigrert til Europa, mens Nigeria er det landet med nest flest asylsøkere til Europa fra Afrika med rundt 80.000.

Somalia ligger på tredjeplass med rundt 60.000, fulgt av Gambia (40.000), Mali og Algerie (30.000 hver), Sudan, Kongo, Guinea og Senegal (alle over 20.000).

SSB: Hver tredje nordmann skeptisk til innvandrere

Flyktningkriser, terrortrusler, massiv økning i gatekriminalitet og mangel på arbeidsplasser har ført til at hele 32 prosent av nordmenn nå sier at Norge er et mindre trygt land å bo i.

Det er en økning på hele 6 prosent fra i fjor.

Det er særlig menn i yrker uten krav til høyere utdannelse som er kritiske til innvandringen.

Etter at masseinnvandringen startet på 70-tallet har ufaglærte innvandrere flommet inn på det norske arbeidsmarkedet og tatt over jobber innen postvesenet, restaurantnæringen, offentlig transport, taxi-næringen, renholdsbransjen og en rekke stillinger i det offentlige som har kontakt med befolkningen, som f.eks nav-kontorer.

Les mer: Nav-rapport: Masseinnvandringen skader Norge

DEN NYE ARBEIDERKLASSEN: Innvandrere har kommet inn i Norge – og Vesten – og tatt over store deler av de yrkene som krever liten eller ingen utdannelse. Tilbake sitter nordmenn med dystre fremtidsutsikter og et langt liv utenfor arbeidslivet. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Nordmennene som er skjøvet ut av disse yrkene har ingen andre steder å gå enn på arbeidstiltak, arbeidsavklaringspenger eller leve på offentlige stønader.

Men myndighetene ser ikke ut til å stoppe utskiftningen av yrkesbefolknigen i disse gruppene. Tvert imot hentes nye tusener av ufaglærte mennesker inn hvert år.

Les mer: Avslørt: Norge trengte ikke arbeidsinnvandringen på 60- og 70-tallet

ENORME TAP: Den norske staten taper hundrevis av milliarder på innvandringen fra ikke-vestlige land. Nederst på stigen er ufaglærte norske arbeidere som verken får arbeid eller et verdig liv. (Foto: Finansavisen/skjermbilde).

Dette går særlig ut over unge nordmenn som ikke fullfører høyere utdanning eller faller ut av skolen. Å få en jobb for disse er praktisk talt umulig, da det er hundrevis av søkere på hver stilling og innvandrere ofte går foran i søknadskøen som følge av sin bakgrunn.

Det er ikke uvanlig at en stilling ved en butikkjobb får hundrevis av søknader.

Mange nordmenn opplever å miste seg i rus eller utvikler psykiske problemer. Mange familier rives også opp som følge av arbeidsledighet og økonomiske problemer.

På motsatt side av skalaen finner vi høyere utdannede kvinner som ikke trues av masseinnvandringen. Disse er mest positive til myndighetenes innvandringspolitikk.

Dette kan være mellomledere, avdelingsledere, forskere, sosionomer, lærere og ansatte innen det offentlige som har som oppgave å hjelpe innvandrere i hverdagen.

Les mer: Finansavisen: Norge drukner økonomisk av innvandringen

Disse bor for det meste ikke blant innvandrere eller har noen sosial omgang eller kontakt med dem etter endt arbeidstid. Deres arbeidsplasser er heller ikke truet av masseinnvandringen. Tvert imot får de mer å gjøre som følge av den.

Ifølge SSB er andelen nordmenn som mener innvandrere beriker kulturlivet og bidrar i arbeidslivet også fallende.

Tallene kommer etter at antall asylsøkere som kom til Norge økte fra 11.500 i 2014 til 31.145 i 2015.

Les mer: Helvete har fryst over – SV ønsker innvandringsstopp

De fleste som søkte om asyl var fra Syria, Afghanistan, Irak og Eritrea.

Helt siden 1978 var det klart hvem som voldtok

Artikkelen fra 1978 viser at ikke mye har forandret seg på nesten 40 år. Noe skiller seg derimot ut. I 1977 ble det anmeldt 689 voldtekter i Sverige – I 2015 ble det anmeldt 18.100 seksuallovbrudd, hvorav 5.920 ble klassifisert som voldtekt. Mørketallene var da, som nå, store.

«The rape capital of the world» blir ofte Stockholm referert til i internasjonal sammenheng, skriver Avpixlat.

På spørsmål om Linder kan beskrive gjennomsnittsforbryteren i disse sakene, svarte han (i 1978):

– Det er et følsomt tema. Selvsagt kan jeg beskrive han statistisk. Etterforskningene viser jo hvem han er. Besvarer jeg spørsmålet ditt blir det et helsikkens liv. Men på den annen side, kanskje det kan være fordelaktig. For myndighetene og særlig for kvinnene.

– De fleste voldtektsforbrytere er innvandrere.

– Jeg vet at det vil feiltolkes av mange. Men jeg vil kalle det for en «kulturkræsj». Disse mennene kommer fra mannsdominerte samfunn der kvinnene er fullstendig undertrykt. I deres hjemland er kvinnene oppdratt til å underkaste seg. Med den bakgrunnen er det ikke lett å komme i kontakt med frigjorte svenske kvinner. Frigjortheten misoppfattes av mennene og så er «kulturkræsjen» et faktum.

Linder bekreftet også at det nesten utelukkende var svenske kvinner som var ofrene.

Relatert:

6 av 10 asylsøkere til Tyskland

Antall asylsøkere økte med 6 prosent fra første til annet kvartal, viser ferske tall fra EUs statistikkbyrå Eurostat. I første kvartal ble det registrert 287.085 nye asylsøkere. I annet kvartal hadde tallet steget til 305.715, skriver Fædrelandsvennen.

Hele 61 prosent av asylsøknadene ble registrert i Tyskland, og Tyskland er også landet som har mottatt flest asylsøkere per innbygger.

I Slovakia ble det bare registrert 25 nye asylsøkere.

I Norge ble det til sammenligning registrert 1.550 nye asylsøkere i første halvår, ifølge oversikten fra Eurostat. Norge og de andre EFTA-landene Island, Liechtenstein og Sveits er utelatt fra de samlede EU-tallene.

Det er syrere som utgjør den største gruppen. Afghanere ligger på annenplass og Irakere på tredje.

Les også:

Sjokktall fra Sverige: 32.800 kroner i måneden i bidrag for en innvandrerfamilie

Den svenske riksdagens utredningstjänst på oppdrag fra partiet Moderaterna har regnet på hvor mye en innvandrerfamilie koster svenske skattebetalere hver måned.

Det er avisen Dagens Industri som publiserer sjokktallene.

Les mer: Svensk statsminister: Vi kommer ikke til å ha råd med så mye annet enn innvandring i fremtiden

En enslig innvandrerforelder med tre barn får i dag 24.400 skattefrie kroner i bidrag per måned, ifølge utrederne fra riksdagen. Om det istedenfor dreier seg om to foreldre med tre barn får de 27.400 kroner skattefritt i bidrag.

En innvandrerfamilie med fire barn, som ikke er en sjelden størrelse på en familie fra Somalia eller Syria, får hele 32.800 skattefrie kroner hver måned i bidrag ifølge riksdagens utredningstjänst.

Bidragene som utredningstjänsten har regnet på er en summering av barnebidragene, boligstøtten, etableringsbidrag og sosialbidrag som innvandrere får når de inngår i det såkalte «etableringsoppdraget».

Etableringsfasen kan pågå i mange års tid. Akkurat nå er 60.000 innvandrere i denne kategorien av bidragstakere, skriver Arbetsformedlingen på sine hjemmesider.

Les mer: Asylsøkerne strømmer til Sverige etter at Danmark halverte bidragene

Taper på å jobbe

Dagens Industri konstaterer også i sin artikkel at bidragene er så høye at innvandrerne i mange tilfeller til og med taper penger på å jobbe.

Om den ene forelderen starter i en jobb der lønnen er 18.000 kroner i måneden, får familien 200 kroner mindre i måneden enn hvis man fortsatte å leve av støtten, ettersom bidragene som utebetales er høyere enn lønnen.

Systemet er dermed lagt opp slik at det er økonomisk mer lønnsomt å være hjemme og gå på bidrag enn å gå ut og forsørge seg selv og sin familie.

Les mer: Sverige: IS-terrorister får boliger, bidrag og jobb i Stockholm

Relatert:

FN-sjef: «Europa må åpne sine grenser for alle»

Det var under en paneldiskusjon om innvandring i Berlin at Peter Sutherland hevdet at europeiske ledere må takle populisme, som han mener strider med den europeiske unions (EUs) verdier.

Sutherland sier videre at EU må finne en løsning på «problemet» med «fremmedfiendtlig populisme» og kaller på opposisjonen for å åpne grensene i tråd med «verdiene til EU – menneskeverdet og likestilling av mennesker».

Les mer: President Obama: «Europas ukontrollerte innvandring er et problem»

Han mener at europeiske ledere må slutte å «trå forsiktig» rundt migrasjonsspørsmålene og at «det er nødvendig» for å forene seg med EUs verdier, som han oppfatter som åpne grenser, også for økonomiske migranter.

Sutherland utdyper: «Vi snakker ikke bare om flyktninger. Vi snakker også om økonomiske migranter, mange av dem kan være fremtiden til Europa. Noen er allerede blitt det. De er overlevere. De skal ikke bare bli avvist som en irrelevans. »

Les mer: Ber Europa ta opp lån på tusenvis av milliarder for å finansiere asylstrømmen

Tilbake i 2012 uttalte Sutherland at de europeiske landene må bli flerkulturelle. ”Uansett hvor vanskelig det det måtte være å forkynne dette for innbyggerne i disse landene.» Han kalte også migrasjon en «avgjørende faktor for økonomisk vekst.»

Han mente dessuten at EU sin oppgave er å undergrave homogenitet hos sine medlemsland. Irlands tidligere justisminister pekte også på nasjoner som USA, Australia og New Zealand, der folk av europeisk opprinnelse snart vil være en minoritet, som vellykkede eksempler på nettopp dette.

Les mer: Dalai Lama kritiserer masseinnvandringen: «Tyskland kan ikke bli et arabisk land»

Hva med Japan?

På den annen side minsker befolkningen i Japan drastisk som følge av nasjonens lave fødselrater blant kvinnene. Landet har allikevel gjentatte ganger avvist diskusjoner rundt masseinnvandring.

Les mer: Paven: «Europa er utsatt for en arabisk invasjon – og det er bra»

Det internasjonale pengefondet bemerket at utenlandsk arbeidskraft kun utgjør 0,3 prosent av Japansk arbeidskraft. Til tross for dette er ledigheten i landet på bare 3,2 prosent og den japanske befolkningen nyter godt av å være blant landene med de høyeste levestandardene i verden.

Frieord har skrevet om Peter Sutherland før:

Relatert:

Røde Kors vil hente inn tusenvis av asylsøkere fra Hellas og Italia

Røde Kors slår fast at flyktningkatastrofen langt fra er over.

– Det at man har greid å stenge grensene nord i Europa, gjør jo ikke at disse problemene forsvinner, sier avdelingsleder Mads Harlem i Norges Røde Kors til TV 2.

Organisasjonen mener derfor at Norge bør tilby de tomme mottaksplassene til land som sliter med å håndtere flyktningstrømmen.

– Nå har Norge mulighet til å bryte denne spiralen som Europa er inne i ved å si at vi tar et større ansvar. Vi avlaster en krevende situasjon både i Italia og Hellas og tar ansvar ved å huse flyktninger her i Norge når vi nå har ledige plasser, sier Harlem.

Frps stortingsrepresentant Mazyar Keshvari slakter imidlertid forslaget.

Millionlønninger

Frieord har tidligere omtalt hvordan lederne i Røde Kors og andre hjelpeorganisasjoner har millionlønninger og reiser verden rundt på 1. klasse og bor på 5-stjerners hoteller. Den nylig avgåtte ledere i Røde Kors, Åsne Havnelid, tjente ifølge offentlige lister over 1.024.791 kroner i 2015.

STOR LOMMEBOK: Åsne Havnelid i Røde Kors ønsker å gi norske skattebetalere en ekstra utgift på 41 milliarder kroner de neste tiårene, ved å hente inn 10.000 syriske flyktninger til Norge. Selv tjener hun godt over 1 million kroner i året på å være godhjertet.
ØNSKER 10.000 MUSLIMSKE ASYLSØKERE TIL NORGE: Åsne Havnelid i Røde Kors ønsket å gi norske skattebetalere en ekstra utgift på 41 milliarder kroner de neste tiårene, ved å hente inn 10.000 syriske flyktninger til Norge. Selv tjente den nylig avgåtte Røde Kors-lederen godt over 1 million kroner i året på å være godhjertet.

Frontex: Masseinnvandringen gjør Europa sårbar for terror

1,82 millioner ulovlige grensekrysninger er seks ganger flere enn den forrige rekorden fra 2014, viser en Frontex-rapport tirsdag.

Syriske statsborgere utgjorde flesteparten av dem som i fjor krysset grenser på ulovlig vis, mens antallet afghanere økte betydelig mot slutten av året. Irakisk statsborgere utgjorde den tredje største gruppen.

Mange av grensekrysningene ble gjort av personer som ble registrert for første gang da de ankom greske øyer fra Tyrkia og igjen da de krysset inn til en av EUs yttergrenser på Vest-Balkan.

Det høye antallet ulovlige grensekrysninger viser at Europa er mer sårbar for militante angrep, står det i rapporten.

– Paris-angrepene i november 2015 viser tydelig at irregulær migrasjonsstrøm kan bli brukt av terrorister til å komme seg inn i EU.

– Hvorfor innvandring fra den tredje verden ikke gir noen mening

Nå kommer afrikanerne – millioner av dem

I årets to første måneder kom det 131.724 migranter i båter over Middelhavet. 122.637 av disse kom til Hellas. Til sammenligning kom det 147.209 migranter over Middelhavet i første halvår av 2015.

Det er nå flertall av afrikanske migranter i båtene som kommer til Italia.  Disse kommer fra særlig fire land; Nigeria, Gambia, Mali og Marokko.

Afrikanere

På mandag holdt utenriksminister Børge Brende (H) den årlige, utenrikspolitiske redegjørelsen på Stortingets talerstol, skriver Vårt Land.

Han advarte mot at selv om det blir fred i Syria så vil ikke presset mot Europa avta.

– Demografiske trender i Midtøsten og Afrika spiller også inn – med befolkningsvekst, fattigdom og konflikt. Befolkningen i både Midtøsten og Afrika er firedoblet siden 1950. Ifølge prognoser vil begge dobles igjen frem mot 2050. Da vil Afrika ha to milliarder mennesker.

– Allerede i dag kommer tolv millioner afrikanske ungdommer inn på arbeidsmarkedet hvert år. Hvis disse raskt voksende ungdomskullene ikke ser muligheter i sine egne land, vil flere bli fristet til å sette ut på en farefull ferd mot Europa, sier Brende.

UD

VG skrev på mandag om innholdet i det hemmeligstemplede notatet «Flukt og migrasjon til Europa og Norge 2016. Scenarier, konsekvenser, tiltak».

Notatet er skrevet av en avdelingsdirektør og en seniorrådgiver i Utenriksdepartementet (UD).

Forfatterne skriver blant annet at; «Grensen for hva borgere og myndigheter i europeiske land kan absorbere er enten allerede nådd eller nær forestående». De mener blant annet at Tyskland og Sverige «er i ferd med å møte veggen».

Norge er foreløpig skjermet, men dette kan endre seg drastisk til våren med en massiv tilstrømming av migranter og asylsøkere.

– Norsk opinion er neppe mentalt forberedt på migrasjonskrisens fulle tyngde. Det gjelder også kostnader og konsekvenser for andre budsjetter og politikkområder. Det kan bli vanskelig å unngå økt arbeidsledighet og økte sosial- og velferdsutgifter i valgåret 2017, skriver VG.

De advarer også mot at asylsøkere som overbelaster det svenske samfunnet kan komme og søke asyl i Norge.

Fred hjelper ikke

UDs eksperter tror heller ikke en fred i Syria og andre krigsherjede land vil gjøre migrasjonsproblemet til Europa mindre.

Årsaken er at millioner av mennesker i Afrika og Midtøsten ser på Europa som sin store mulighet for et bedre økonomisk liv.

– Påstanden om at folk «flykter fra krig og fattigdom» er en forenkling og misvisende. Den irregulære migrasjonen til Europa består av en sammensatt gruppe, flyktninger fra land med langvarig konflikt og migranter fra land som ikke er rammet av krig som migrerer med sosiale og økonomiske motiv, ofte unge menn fra lavere middelklasse i byene.

De advarer også mot at det vil kunne bli svært vanskelig å returnere disse «ikke-integrerte unge mennene».

Så lite som 40 prosent av alle asylsøkerne som kommer til Europa har krav på opphold etter internasjonal lov, skriver de to.

Selv om forfatterne ikke skriver det rett ut, mer enn antyder de at flyktningestrømmen ville vært langt mindre dersom de styrtede diktatorene i Midtøsten hadde beholdt makten, skriver VG.

Washington Post advarer mot asyl-kollaps i Europa

Om noen uker er kommer våren til Europa, noe som mest sannsynlig kommer til å medføre en kraftig økning i migrasjonsstrømmen fra Midtøsten. Washington Post skriver i en artikkel at Europa overhodet ikke er forberedt på dette til tross for at det samme skjedde i fjor. Europa forventes i år å oppleve et større migrasjonsproblem enn siden andre verdenskrig.

Det påpekes også at øst-europeiske land som Polen og Ungarn har dannet et samarbeid for å kraftig begrense migrasjonen til landene. Den ungarske statsministeren understreker at Europa er «forsvarsløst og svakt».

Kris Pollet som jobber for Europas migrasjonsråd mener at situasjonen er «meget farlig» og at «hva som helst kan skje». Man kan dermed anta at det også innebærer nye terrorhandlinger og nye massive seksuelle overgrep på gater og torg. Pollet konstaterer at Europa kan løse dette, men at det ikke finnes politisk vilje til å ta tak i problematikken.

Ber Europa ta opp lån på tusenvis av milliarder for å finansiere asylstrømmen

Soros skriver at det internasjonale samfunnet har undervurdert hvor mye flyktningkrisen faktisk koster. Europa må derfor bruke sin sterke økonomi på å ta opp gigantiske lån for å finansiere asylsøkere som kommer til Europa.

– Det ble gjort viktige framskritt under giverlandskonferansen for syriske flyktninger i London den 4. februar. Men mye mer gjenstår. Det internasjonale samfunnet undervurderer sterkt hvor mye det koster å hjelpe flyktningene, både innenfor og utenfor Europas grenser. For å håndtere flyktningkrisen, samtidig som man setter EUs stort sett ubrukte AAA lånekapasitet til bedre bruk, kreves det et paradigmeskifte, skriver Soros.

Les også: George Soros finansierte raseopptøyene i USA

Les også: Syria-flyktninger kan koste nærmere tusen milliarder

George Soros mener at å låne enorme beløp vil hjelpe økonomien og sørge for at rasistiske og innvandringsfiendtlige holdninger vil forsvinne, da det vil komme til nytte både for flyktningene og EU-landene.

I stedet for å skrape sammen nok midler år etter år, så er det på tide å starte med «surge funding». Å bruke en stor sum penger med engang er mye mer effektivt enn å bruke den samme summen over mange år. Å bruke pengene med engang vil tillate oss å adressere de farligste konsekvensene av krisen – inkludert innvandringsskeptiske holdninger i mottakerlandene og mismot og marginalisering blant flyktningene – mer effektivt. Å gjøre store investeringer vil hjelpe til med å tippe den økonomiske, politiske og sosiale dynamikken bort fra fremmedfrykt og misnøye, mot konstruktive resultater som gagner flyktningene og mottakerlandene likt, skriver Soros.

Les også: Canadiske myndigheter samarbeider med George Soros om masseinnvandring

Les også: Statsminister: «Europas eksistens er i fare»

Les også: Orban får besøk av Netanyahu – enige i kritikk av Soros

Mangemilliardæren George Soros skriver videre at et stort antall flyktninger til Europa kan føre til panikk i befolkningen og skape et feil bilde av flyktningene som en byrde og fare for Europa.

Han hevder også at en del av pengene som EU nå må låne skal brukes på flyktningene i nabolandene og at EU må gjennomføre en mer strukturert måte for asylsøkerne og flyktningene å komme til Europa på. Dette vil, sammen med bedre økonomiske forhold for flyktninger i Europa, føre til at færre flyktninger vil haste til Europa. Noe som også vil gjøre at den europeiske befolkningen, i mindre grad, vil støtte innvandringsfiendtlig politikk.

– Hvis flyktningenes liv i nabolandene blir mer utholdelig og de vet at en ryddig prosess er på plass for å gi de adgang til Europa, så vil de mest sannsynlig vente på tur, enn å haste til Europa og overvelde det europeiske systemet, skriver han.

Les også: Orbán: Forræderi bak innvandringen til Europa

Les også: EU-leder Frans Timmermans: «Majoriteten av asylsøkerne er velferdsmigranter og ikke flyktninger»

Soros estimerer at bare det å støtte land som Jordan og andre naboland til Syria vil koste Europa et minimum på 400-450 milliarder kroner i året. I tillegg kommer massive ekstra bevilgninger for å ta imot, huse og skaffe jobb til alle asylsøkere som kommer til Europa.

Løsningen er å bruke den enorme ubrukte AAA lånekapasiteten EU har.

Soros skriver til slutt at dette er en vinn-vinn situasjon for Europa.

Les også: Storfinansen skjelver – Rotschild og Soros i strupen på Trump

Les også: FN-økonom: Innvandringen vil avvikle velferdsstaten

Les også: Rabbiner: Flyktningene er ikke syrere, de er ikke flyktninger og det er ikke noen krise

Listhaug slår knallhardt tilbake mot kritikerne

Her følger innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaugs kronikk som er publisert på regjeringen.no. Saken er også lagt ut på NRK Ytring:

Asylkrise og realiteter

I stedet for anklager, bør debatten om asyl- og innvandringspolitikken handle om fakta.

Det blir hevdet at jeg forsøker å spre frykt i innvandringsdebatten i Norge. Dette er helt feil. Jeg har en realistisk tilnærming til disse spørsmålene, der jeg er opptatt av å få frem fakta i debatten. Det kan synes som mange politikere i Norge ikke har tatt innover seg hva vi kan komme til å stå overfor i det året vi er inne i. Hvordan ser situasjonen ut så langt i 2016?

I januar i fjor kom det under 2000 migranter sjøveien fra Tyrkia til Hellas. I januar i år kom det over 60 000 mennesker denne veien, altså 30 ganger flere. Dersom ikke ankomstene fra Tyrkia stopper opp og veien videre på «Balkan-ruten» i hovedsak stenges, kan dette potensielt føre til destabilisering av Hellas, Makedonia og Serbia.

Nye migrasjonsruter

Vi ser at når det innføres restriksjoner på en rute, så prøver menneskesmuglere og migranter ut andre veier. Utprøving av alternative ruter over Albania, Bulgaria og Romania er allerede i full gang. Det rapporteres om en økning i smuglervirksomheten.

Verden har blitt like liten som en mobiltelefon. Migranter og menneskesmuglere leser, vurderer, kommenterer og sprer informasjon basert på samme kilder som alle andre europeiske land. Dersom det blant potensielle migranter spres en enda sterkere forventning om at veien til Europa snart stenges, vil enda flere kunne velge å dra nå.

Det er ikke usannsynlig at det kan komme dobbelt så mange migranter til Europa i år sammenlignet med fjoråret, som var rekordhøyt. Ankomstene vil øke der motstanden (enten fysisk, politisk eller på annen måte) er minst.

Hele Norden strammer inn

Norges naboland strammer inn: Danmark har nylig strammet inn regelverket knyttet til permanent opphold. Finlands regjering har lagt frem forslag til innstramninger som blant annet avvikler oppholdstillatelse på bakgrunn av humanitær beskyttelse. Sverige har også foreslått innstramminger, og Moderaterna har tatt til orde for at Sverige skal slutte å ta imot asylsøkere som kommer fra andre EU-land. Migrationsverkets prognoser for 2016 anslår at det kan komme mellom 70 000 og 140 000 asylsøkere til Sverige i 2016.

Kostnadene til dette er forventet å øke med ytterligere 1 milliard SEK bare siden anslagene i oktober 2015. Det beskrives også massive utfordringer for svenske lokalsamfunn de neste årene. Kommunene må bosette nærmere 160 000 personer fordelt på 2016 og 2017.

Fortsatt store utfordringer

Den norske debatten har i lang tid dreid seg om Storskog, der det for tiden ikke kommer noen. Den viktigste debatten er hvordan vi skal unngå å komme i en situasjon der vi får en voldsom asyltilstrømning til Norge i år, med fare for å komme i samme situasjon som Sverige i fjor, der mottaksapparatet holdt på å kollapse.

Dette er bakgrunnen for at regjeringen har lagt frem en rekke forslag om å stramme inn innvandringspolitikken. Ulike partier har gjort det til en debatt om retorikk, mens jeg tar utgangspunkt i realiteter.

Norge kommer til å stå overfor voldsomme utfordringer dersom det kommer like mange eller flere enn i fjor. Dette er ikke en innvandring som er bærekraftig på sikt. Jeg etterlyser hva opposisjonspartiene mener om dette.

Det kan være besnærende å føre en innvandringspolitikk som endres i takt med avisoverskriftene. Men dette er et internasjonalt marked og derfor er det så viktig å tenke langsiktig og gi signal om at det ikke skal lønne seg for personer uten et beskyttelsesbehov å komme til Norge.

Ikke bærekraftig på sikt

Denne saken handler ikke om min retorikk, men om fremtiden for bærekraften i velferdsmodellen, asylinstituttet og vår evne til å hjelpe mennesker som opplever krig og konflikt ute i verden. En stor innvandring år etter år vil gjøre det vanskeligere å lykkes med integreringen, og dermed kunne bidra til at vi ikke kan opprettholde velferdstjenester og ordninger som vi er vant til.

Det kan bidra til å sette asylinstituttet i fare fordi vi til slutt ikke blir i stand til å kunne gi personer med et reelt beskyttelsesbehov hjelp. Det kan også gjøre det vanskeligere for Norge å yte hjelp til land og områder med krig og konflikt fordi vi må bruke så store pengebeløp i Norge på å hjelpe de som kommer hit.

Regjeringen er ærlig på at til tross for alle forslagene som er sendt på høring så kan vi likevel oppleve stor tilstrømning til Norge, og at det blir ytterligere behov for innstramning. Jeg mener alle må ta inn over seg hvilke utfordringer vi står overfor.

Da hjelper fint lite å sminke på sannheten rundt dette. Ærlighet varer som kjent lengst.

Relatert:

52.000 båtflyktninger til Hellas i januar

Dette er 35 ganger så mange som i januar i fjor, viser en oversikt fra Den internasjonale organisasjonen for migrasjon (IOM), skriver The Guardian.

Minst 250 har omkommet under den farefulle overfarten i januar, og senest lørdag omkom 39 flyktninger da en overfylt båt sank utenfor Ayvacik i Tyrkia.

– Lokalbefolkningen våknet til lyden av skrikende migranter, fortalte borgermesteren i byen, Mehmet Unal Sahin.

Mens mange tidligere forsøkte å ta seg over Middelhavet fra Nord-Afrika til Italia, forsøker de fleste nå å ta seg til Europa via den østlige ruten fra Tyrkia til Hellas.

– 52.055 migranter og flyktninger har ankommet de greske øyer siden årsskiftet. Dette er nesten like mange som i den relativt trygge måneden juli 2015, da varmt vær og rolig hav gjorde det mulig for 54.899 å legge ut på ferden, opplyser IOM.

Danskene klare til å innføre transportøransvar

Transportøransvar gjør det mulig for regjeringen å pålegge togselskap og rederier å kontrollere passasjerenes papirer.

Det betyr i klartekst at det er transportselskapenes ansvar å påse at de som reiser med dem har alle dokumenter og papirer i orden. Har de ikke det, vil disse selskapene måtte transportere disse personene tilbake igjen til der de startet reisen.

Dermed tar den danske regjeringen nok et forberedende skritt mot å skjerpe den midlertidige grensekontrollen, som i første omgang varer i ti dager.

Må ta ansvar: Transportselskapene kan få ansvaret med å sørge for at reisende har papirer i orden. Her fra Helsingør togstasjon like ved Sverige. Fergen til Helsinborg kan skimtes i høyre side av bildet. Foto: Frieord.
Må ta ansvar: Transportselskapene kan få ansvaret med å sørge for at reisende har papirer i orden. Her fra Helsingør togstasjon like ved Sverige. Fergen til Helsingborg kan skimtes i høyre side av bildet. Foto: Frieord.

På en felles pressekonferanse med EUs asyl- og migrasjonskommissær, greske Dimitris Avramopoulos, Sveriges migrasjons- og justisminister Morgan Johansson og Tysklands Ole Schröder, statssekretær i innenriksdepartementet, sier Danmarks integrasjonsminister Inger Støjberg:

– Jeg har orientert kommisjonen og landene om den danske avgjørelsen om å innføre midlertidig grensekontroll, og at vi inntil videre ikke har innført transportøransvar. Men hvis det blir nødvendig, vil vi innføre transportøransvar. Det kan skje med kort varsel. Danmark ønsker ikke å bli endestasjon for tusenvis av asylsøkere, sier hun.

Partene møttes til et hastemøte om grensekontroll i Brussel onsdag.

Relatert:

964.000 asylsøkere til Tyskland siden januar

I november ankom 206.101 asylsøkere landet, noe som er ny rekord. I oktober ble det til sammenligning registrert 181.166 asylsøkere, viser tall fra det tyske innenriksdepartementet.

Forbundskansler Angela Merkel fikk tidligere i år stor støtte både på hjemmebane og internasjonalt da hun understreket viktigheten av å åpne dørene for krigsflyktninger fra Midtøsten.

Kritikken mot henne har imidlertid økt i takt med flyktningstrømmen.

Får kritikk fra tidligere kommunister

Merkel, som selv er tidligere kommunist, får nå kritikk fra Jörg Baberowski, den tidligere kommunistiske professoren og historikeren, advarer nå at tyskerne vil miste «alt de har kjært», som følge av innvandringspolitikken.

Prof. Dr. Jörg Baberowski; Podiumsgespräch "Droht ein neuer Kalter Krieg? Der Konflikt um die Ukraine" am 15. Dezember 2014 mit Prof. Dr Heinrich August Winkler und Prof. Dr. Jörg Baberowski, Moderation: Prof. Dr. Peter Voss
KRITISERER MERKEL: Prof. Dr. Jörg Baberowski ved universitetet i Humboldt i Berlin, går nå offentlig ut og kritiserer den tyske kansleren Angela Merkel og hennes åpne grenser-politikk. Han påpeker at Tyskland vil «miste seg selv» i prosessen.

Baberowski er professor i europeisk historie ved Humboldt universitet i Berlin og er ekspert på stalinisme. Han er en tidligere kommunist med medlemskap i den Vest-Tyske kommunistligaen.

– Jeg tror at noe fundamentalt nytt er i ferd med å skje, som vi forandre vårt land svært mye. Tyskland vil ikke lenger avstå fra å krige og delta i konflikter. Og det Tyskland som vi kjenner vil forsvinne gjennom masseinnvandringen.

Når han blir spurt av den venstreorienterte avisen Huffington Post hva han mener med «Det Tyskland vi kjenner», svarer Baberowski: – Det er det Tyskland som er bygget på kristne verdier.

Han kritiserte videre hvordan innvandringen foregår.

– Det er absurd hvordan en russisk akademiker har problemer med å få visa, men en pakistansk arbeidsinnvandrer, som har kommet uten pass eller dokumenter til Tyskland, har alle opsjoner åpne. Vi har ingen innvandringskontroll.

– Du kan ikke bare ha åpne grenser og slippe immigranter inn – vi kommer til å betale en høy pris for dette.

Han angriper også sin tidligere politiske meningsfelle, Merkel:

– Fordi hun har åpnet grensen og ønsket alle velkommen, så har hun påtatt seg rollen som aktivist i Europa. Det er ikke klokt å ta «selfies» med flyktninger, som ble sent over hele verden, og det var ikke klokt å fortelle hele verden at den nå kan komme til Tyskland.

D
SELFIE-KRITIKK: Merkel får kritikk for å ta selfies med asylsøkere og på den måten signalisere at Tyskland er en åpen nasjon for hele verden.

– Selvsagt vet kansleren hva hun har gjort. Innbyggerne må leve med konsekvensene av denne politikken nå, og de er ikke engang spurt om de ønsker å måtte leve med den. Kansleren har ikke engang spurt parlamentet.

– Grensene må stenges nå. Det vil gi et klart signal til de europeiske naboene, som må ta del i denne krisen. Men vil det skje? Jeg tviler på det.

Professoren kritiserer også media.

– Media er så underdanig og ukritisk, spesielt gjelder dette for TV-kanalene. Journalistene stryker myndighetene med hårene og videreformidler ukritisk det de blir fortalt. De stiller ingen kritiske spørsmål, men ser seg selv som en forlenget arm av kansleren og myndighetenes strategi.

– De publiserer og rapporterer med bilder av barn, og kvinner med gråtende stemmer, for å fremkalle følelser og bitterhet. Dette er veldig dårlig journalisme, som vi opplever dag etter dag i årevis. Hvilket TV-journalist kan faktisk skille mellom det å rapportere og det å kommentere?

– Befolkningen er mistenksom, de snur seg vekk, fordi de tror at politikerne og journalistene ønsker å skape meninger og manipulere stemningen. I Øst-Tyskland så reagerer folk med større reaksjon, fordi de vet hvordan et diktatur ser ut og hvordan det er å leve i et.

Kaster ut syke, eldre og småbarnsfamilier

Frieord skrev i september om hvordan tyske myndigheter nå kaster ut etnisk tyske syke, eldre og småbarnsfamilier for å gjøre plass til asylsøkere og flyktninger.

Relatert:

Victor Orban: Europas eksistens er i fare

Orban spurte blant annet:

– Hvilken tilnærming er mest human? Å stenge grensene for å stoppe ulovlig innvandring eller å risikere livene til uskyldige europeere?

Orban mener at Europas eksistens nå står på spill og at EU kun driver signalpolitikk som lar dette fortsette. Han understreker også at Ungarn, gjentatte ganger, har advart mot den utviklingen vi nå ser og at masseinnvandringen øker faren for terrorisme og kriminalitet – noe som er tabu og som anses politisk ukorrekt i vår tid.

Orban lovet parlamentet å fortsette å nekte å ta imot asylsøkere fra EUs kvoteordning. Han sier at det er Ungarns rett til selv å bestemme hvem som krysser landets grenser. Istedet for å la politisk korrekte dogmer styre debatten ønsker Orban å se en tilbakevending til den sunne fornuften.

Ny asylrekord – igjen

Økningen i antall asylsøkere som kommer til Norge ser ikke ut til å minske.

I forrige uke kom det 2.505 asylsøkere til Norge. I uken før der kom det 2.452 og uken før der igjen 2.365, skriver UDI.

Den største gruppen asylsøkere som har kommet i løpet av de siste tre ukene er afghanere med 2.423. Den nest største gruppen er syrere med 2.103.

På de neste plassene følger irakere, iranere og statsløse.

Så langt i år har det kommet over 27.000 asylsøkere til Norge.

Relatert:

Kan komme 120.000 asylsøkere til Norge i 2016

KrF vil øke strømregningen til nordmenn for å finansiere asylinnvandringen

UDI planlegger 2.000 nye asylmottak i Norge

Kan komme 120.000 asylsøkere til Norge i 2016

Regjeringen frykter at så mange som 30.000 asylsøkere kan komme til Norge i løpet av 2015.

Neste år ser derimot prognosene langt verre ut.

– Politiets Utlendingsenhet og UDI anser at det mest sannsynlige scenarioet for 2016 tilsier ankomst av 30.000 – 50.000 asylsøkere. PU og UDI utelukker imidlertid ikke at det kan komme mellom 60-80.000 asylsøkere. Dersom alle faktorer bidrar til økninger i tilstrømmingen til Norge, anslår PU og UDI at antallet for 2016 blir opp mot 120.000, står det i regjeringens tilleggsproposisjon.

For å sette det hele i perspektiv så utgjør 120.000 asylsøkere rundt 2,4 prosent av Norges befolkning.

Disse asylsøkerne kommer i tillegg til de 8.000 kvoteflyktningene som regjeringen allerede har vedtatt at skal komme innen 2017.

Norge har også sagt seg villig, overfor EU, til å bosette 1.500 av de 160.000 asylsøkere som allerede er i Europa og som skal relokaliseres over de neste to årene, hovedsakelig fra Hellas og Italia.