Jeg har en pikk, hvit hud og elsker kvinner – hvorfor hater samfunnet meg?

I venstremedia som Vg og Dagbladet kan man ikke sjelden lese ord som «fitte», «fitta», «pikk», «knulle» og andre direkte og for noen støtende ord. Jeg tenkte jeg kunne slå til med litt av det samme, ikke fordi jeg bruker slike ord mye i hverdagen, men fordi det kanskje kan sørge for oppmerksomhet rundt et viktig tema.

Temaet er ganske enkelt; samfunnet hater hvite, streite menn. Og hvite guttebarn. Oss med et lem mellom beina som reagerer instinktivt positivt og kroppslig når vi ser vi en vakker kvinne på gaten eller jobben. Oss menn som er villige til å ofre både liv og helse for å vise oss frem for det motsatte kjønn. Og kanskje, hvis vi er heldige, så får vi parre oss med den peneste dama. Få unger med henne. Lage nye alfahanner som også de ønsker å parre seg med den peneste dama. Og slik går historien tilbake til da mennesket så dagens lys for første gang. Dette gjelder forøvrig for alle raser og sivilisasjoner, men det er kun hvite menn i Vesten som skal føle skyld for at vi oppfører oss slik.

I 2018 så finnes det en ikke ubetydelig del av samfunnet som misliker denne evolusjonære utviklingen hos den hvite mannen. Som vil bli kvitt ham. Han som har bygget de høyeste husene, de sikreste broene, laget de beste medisinene og som har blitt skutt ut i verdensrommet med en tre-trinns rakett festet til ryggen for å besøke nye verdener. Han som oppfører seg som en gentleman og som blir hos kvinnen etter at hun har født hans barn. Helt til han dør, gjerne blakk og sliten.

Dagens rødgrønne befolkningsmasse hater at det finnes slike menn. Evolusjonære vinnere. En som alltid gjør det riktige. En som har moral og verdier forankret i naturens evige syklus. Som har reddet verden fra mang en katastrofe, pest og krig. (Ja, vi startet kriger også i mange tilfeller – så vi er ikke feilfrie, men hvem er?).

Alt som er vondt i verden skyldes på hvite menn. Selv de hvite guttebarna blir brukt i hat-kampanjer om hvor mye vondt det er ute i verden. Det er spesielt legitimt å hate hvite menn som har passert 40. De blir regelmessig hetset i artikler, kampanjer, debatter og media. Utledd. Sett ned på.

Hvite streite menn takler alt, uansett hvilken bakgrunn de måtte ha eller hva de har gått gjennom i livet. For hvite streite menn dominerer. De jobber lengst og hardest. De ofrer mest. De kommer på jobb selv etter at de mistet huset og unga. Hvite streite menn har all rikdommen. Hvite streite menn dominerer på arbeidsplassen med arbeidsmoralen sin. Med etikken sin. Hvite streite menn liker bare å ha sex med hvite kvinner, helst de i sin egen alder. Hvite streite menn er snille og tar vare på barna sine, tar dem med på camping, på fjellet, på sjøen. Lærer dem å mekke sykler, snekre olabil og bygge trehus.

Hvite streite menn reparerer biler, bygger hus og installerer kjøkken. De reparerer mobilen din og sørger for at internettet ditt fungerer. Hvite streite menn er de beste kokkene, ingeniørene og arkitektene.

Hvite streite menn tar alltid telefonen og betaler gjelda si. De dukker alltid opp på dugnad og fotballtreninger. Hvite streite menn leverer inn den tapte lommeboka de fant på veien. Hvite streite menn sier (nesten) aldri nei hvis du spør dem om hjelp.

For dette bør hvite streite menn utryddes.

 

Muslimsk kvinne (30) halshugget fordi hun dro for å handle uten sin mann

En 30 år gammel kvinne skal ha blitt stoppet av en gruppe menn i det hun var på vei til markedet i landsbyen Latti, nord i Afghanistan.

Da kvinnen ikke var i følge med sin mann, tok de henne fra gaten og halshugget henne. Hennes mann skal være i Iran.

Les mer: Ung jente (16) kalt hore og slått bevisstløs av muslimer på T-banen fordi hun går med skjørt

The Middle East Press informerer at kvinnen hadde reist til markedet for å handle varer.

Ifølge den muslimske gruppen Taliban så har ikke kvinner lov til å forlate sitt hjem hvis de ikke er i følge med en mannlig slektning.

Les også: Kvinne overfalt og ranet av asylsøkere på togstasjon i Østerrike – fikk beskjed av politiet om å farge håret mørkt

Les også: Tyske kvinner bevæpner seg med kniv etter masseovergrepene på nyttårsaften i Køln

De har også forbud mot å jobbe, få seg en utdannelse og må være ikledd det heldekkende plagget burka.

Taliban skal imidlertid ha nektet for å ha noe å gjøre med halshuggingen av den 30-årige kvinnen.

Les også: Frankrike: Ung kvinne med shorts spyttet på og kalt hore av muslimske kvinner

Les også: «Kvinner som ikke bruker slør ber om å bli voldtatt»

NORD-AFGHANISTAN: Den umenneskelige hendelsen fant sted i Sar-e-Pul provinsen nord i landet. (Foto: Daily Mail).

Tidligere denne måneden ble fem kvinnelige vakter som jobbet på en flyplass i sørlige Kandahar, drept av bevæpnede menn. Kvinnene var på vei til jobb da angrepet fant sted.

Dette er bare en av flere lignende angrep mot kvinner i Afghanistan den siste tiden.

Les også: Muslimsk drosjesjåfør truet med å kutte opp norsk kvinne i småbiter

Les også: Sjokkreportasje fra TV2 om norske kvinners hverdag i Oslo

Fra bombeangrep til målrettede æresdrap eller vold i hjemmet, så har afghanske kvinner vært ofre for over 15 år med konflikter under Talibans islamistiske opprør.

Samim Khpulwak, talsmann for guvernøren i Kandahar forteller at fem kvinner som var leid inn som sikkerhetsvakter på Kandahar flyplass ble drept sammen med deres sjåfør.

To væpnede menn på en motorsykkel skal ha fulgt etter bilen deres og åpnet ild mot kvinnene og deres sjåfør, sier Samim.

Les også: Kjendisblogger forteller om hetsen fra muslimske menn: «Jeg blir forbanna!»

Les også: En ung norsk jente forteller: «Jeg drømmer om en morgen»

Selv om afghanske kvinner har kjempet hardt for å få tilbake sine rettigheter etter kollapsen til Taliban-regimet i 2001, så er det nå frykt for at dette kan reverseres med kollapsen av sikkerheten og den økende volden i landet.

Å gjenopprette kvinners fundamentale rettigheter til å jobbe og utdanne seg var en et av hovedmålene til det internasjonale samfunnet i Afghanistan, etter at Taliban-regimet forbød kvinner alle rettigheter under deres styre fra 1996 til 2001.

Les også: Tyskland innfører «kvinne-vogner» etter muslimsk voldtektsbølge