Britisk statsminister: Internett må reguleres etter det muslimske terrorangrepet i London

Storbritannias statsminister, Theresa May, uttalte i går at myndighetene ønsker å regulere internett som følge av det muslimske terrorangrepet mot London Bridge. – Terroristene hadde «frisoner» på nettet hvor deres ideologi fikk vokse, sa May under en pressekonferanse.

Islamsk terrorfrykt kansellerer parader, fester og konserter i Europa

Terroren i Manchester på mandag og de siste årene, har nå begynt å sette sine spor på det europeiske kontinentet. Nå kansellerer amerikanske rockeband sine turneer, konserter må avlyses og parader og fester instilles av respekt for ofrene og frykt for nye angrep. Samtidig holdes alle grenser åpne for land hvor terroren importeres fra.

MUSIKKVIDEO: «Europa dør»

I forbindelse med det muslimske terrorangrepet i Manchester på mandag, så legger vi ut denne videoen fra en polsk musikk-artist. Videoen og teksten er svært aktuell og handler om hvordan Europa dør foran øyenene på oss, og at vi må forsvare våre nasjoner og tradisjoner, før det er for sent. Videoen er tekstet til engelsk.

Britiske aviser: Libysk mann ved navn Salman Abedi (23) står bak terroren i Manchester

Den britiske avisen Daily Mail melder i ettermidddag at selvmordsbomberen var en libysk mann med britisk statsborgerskap ved navn Salman Abedi. Han skal ha kommet med tog til sentrum av Manchester og så kommet seg til arenaen hvor han detonerte bomben midt blant publikum. Terrorgruppen IS hevder at man vil foreta ytterligere drap på kristne mennesker i Europa.

Bombeterror i Manchester – 22 drept, inkludert flere barn – 119 skadet – muslimer feirer på internett

En selvmordsbomber drepte minst 22 personer og skadet 119 under en Ariana Grande-konsert i England i går kveld. Flere av de drepte skal være barn. Politiet betrakter hendelsen som et terrorangrep. På nettet hylles drapene av ulike muslimske grupper.

Tre somaliere dømt for gjengvoldtekt av hvit 16 år gammel jente

Somalierne var på Victoria Park hotell i Manchester for å feire den muslimske høytiden Id sammen med en større gruppe somaliske menn, skriver Daily Mail. En av somalierne fikk kontakt med den 16 år gamle jenta via BlackBerry Messenger. Han sa til henne at hun måtte «møte gutta» og tok henne med inn på hotellrommet. […]

Muslimsk overgrepsskandale i England vokser – Over 2.000 jenter misbrukt

Frieord.no skrev ifjor inngående om de enorme overgrepsskandalene som kom frem i England. Store gjenger av muslimske menn i byer over hele landet skal ha misbrukt etnisk britiske jenter helt ned i 10-års alderen. Ifølge britisk politi skal man bare i 2013 har hatt over 54 unike muslimske overgrepsgjenger i landet som man etterforsket. Man […]