Jeg, feministen?

Å kjempe for det tradisjonelle ekteskapet er å ære kvinnen

Å kjempe for et ufødt barn er å respektere kvinnen og kjempe for de som ikke kan forsvare seg selv

Å la kvinner styre hjemmet samt oppdra barn er å respektere kvinnen

Å skåne kvinner for arbeidslivets tøffe og brutale hverdag er å respektere kvinnen

 

Å ta livet av et ufødt barn er ikke kvinnekamp

Å kreve lik lønn for mindre arbeid er ikke kvinnekamp

Å destruere kjernefamilien er ikke kvinnekamp

Å angripe mannen og hans posisjon i samfunnet og familien, er ikke kvinnekamp

 

Dagens falske feminister driver kvinner til fortvilelse og psykiske problemer.

Dagens falske feminister river ned og ødelegger kjernefamilien

Dagens falske feminister er ensomme, bitre og hjernevaskede

Dagens falske feminister har gjort enorm skade på kvinners og familiers lykke

 

 

Ny sexlov i Sverige aktiveres om en uke: Nå lanseres mobilapp for samtykke for samleie

Ifølge den svenske dagsavisen Aftonbladet så er appen koblet opp mot Bank-ID for å sikre at samtykket er offisielt før samleie finner sted.

Dette skal minske risikoen for menn å bli dømt for voldtekt etter å ha hatt frivillig sex.

ADVOKAT: Baharak Vaziri er forsvarsadvokat og har utviklet den nye samleie-appen som er koblet opp mot Bank-ID. (Foto: Vaziri advokatbyrå).

Den risiskoen er med de nye lovene tilstedeværende hvis man bedriver seksuell aktivitet fra og med neste uke, da den kontroversielle svenske samleieloven trer i kraft. Appen har blitt lansert av den kvinnelige advokaten Baharak Vaziri som på sin hjemmeside oppgir at hun jobber som forsvarsadvokat.

På appens hjemmeside skriver firmaet bak appen at den nye loven kan medføre store bevisvansker når det gjelder avtale mellom to parter som skal gjennomføre samleie.

Appen skal «gjøre det lettere og styrke at de personene som skal inngå en seksuell forbindelse skal gjøre det bygget på frivillighet og samtykke«, står det blant annet i beskrivelsen av appen i App store.

I en artikkel i Aftobladet spekulerer imidlertid journalisten Miriam Bratt at appen skal kunne gjøre det vanskeligere for kvinner å «angre seg» midt under samleiet og da kunne sette igang straffeansvar for voldtekt. Men den kritikken er ikke Baharak Vaziri som står bak appen enig i.

Denne appen gjelder ikke om det er overfallsvoldtekter eller om kvinner er i utsatte situasjoner. Det her er bare i tilfelle det er uklart på noen måte, og slike tilfeller finnes det mange av, sier Vaziri til Aftonbladet.

Helt sikker på at ikke begå voldtekt kan man allikevel ikke vær. Loven krever nemlig at samtykke innhentes «ved hvert nye moment under den seksuelle akten», og det er tvilsomt om man kan unngå straffeansvar gjennom å på forhånd innhente samtykke i forhold til alle tilfeller, som er tanken med appen.

«Heksejakt» på svenske menn

Den nye sexloven har fått hard kritkk i utlandet, men helt unngått debatt i Sveriges såkalte etablerte medier. Tysklands største avis, Die Welt, konstaterte nylig at svensker gjør best i å bruke skriftlige samtykker før de har sex i fortsettelsen, under overskriften «Sverige driver den seksuelle korrektheten til sin ytterste konsekvens«.

Avisen tar også opp den omvendte bevisbyrden som de facto gjelder i svenske seksualforbrytelser og morer seg over det såkalte problemet som loven har tenkt å rette opp.

Svenske kvinner rapporterer i nåværende stund (desember 2017) hver dag om overgrep. De rapporterer om voldtekter mens de sover eller var for fulle for å si nei. De beskriver at de var nakne, men mentalt «frosne». Andre, som en miljøpolitiker, forklarer at det ikke var før flere dager eller uker etter hendelsen at de forsto at de hadde blitt voldtatt.

Ifølge avisen sporet den svenske debatten skikkelig ut under høstens #Metoo-hysteri, noe som har ført til at landets etablissement har startet rene forfølgelser av seksuelt aktive svenske menn.

Siden den tid har det forekommet en form for heksejakt i Sverige; mange menn har fått sparken etter at store aviser har anklaget dem for voldtekter, spesielt etter anklager fra anonyme kvinner. Delvis lå de påståtte overgrepene tiår tilbake i tid, skriver Welt.

Avisen konstanterer at oppførselen strider mot uskyldighetsprinsippet i Europakonvensjonen, som sier at den som er anklaget for forbrytelser skal behandles som uskyldig til det motsatte er bevist. Men dette aksepteres ikke i den svenske debatten, da man sparket journalisten Staffan Heimerson fra Aftonbladet etter at han hadde satt spørsmålstegn ved akkurat hvordan det står til med uskyldsspørsmålet ved anklager om seksualforbrytelser i Sverige, avslutter Die Welt.

DAGENS VIDEO: Kvinner kan! (Bli slått i bakken av dørvakten)

Her fra en annen vinkel…

Mannskor mister hele statsstøtten hvis de ikke tar inn kvinner

Etter over et halvt års kamp, falt den endelige dommen på onsdag denne uken. Det er likestillings- og diskrimineringsombudet som fattet beslutningen mot Sørumsand mannskor i fjor høst.

Vi trodde først at det hele var en spøk, men det viste seg å være ramme alvor, sier dirigent for Sørumsand mannskor, Rasmus Magnussen.

Han tror vedtaket fra likestillings- og diskrimineringsombudet vil ha mye å si for mannskorets videre virke:

Det er klart at dette markerer et visst vendepunkt. Vi har drevet mannskor i nesten 32 år nå og har selvfølgelig ingen agenda eller noe imot kvinner som sådan, men dette dreier seg om mer enn bare kjønn. Det er en lang og ærerik tradisjon som nå settes til side.

Økonomisk vil det også bety mye for koret. Magnussen sier de ikke har råd til å øke koret med ytterligere personer, men at man vil måtte si opp de mennene som blir erstattet av kvinnene.

Vi vil naturlig nok måtte la flere menn gå som følge av dommen. Det er ufattelig trist for de som blir rammet av dette.

Maria Grini, fra Feministisk Initiativ, deler ikke Magnussens skepsis til vedtaket:

Dette er en seier for alle kvinner, og ikke minst menn, som ønsker og arbeider for full likestilling i Norge. At vi i det hele tatt har denne diskusjonen oppe i 2018, er helt uforståelig for meg. Rene manns- og kvinnekor er noe som hører fortiden til.

Mannskoret har fått frist til 15. mai på seg til å rekruttere kvinner til koret. Hvis de ikke klarer det, forsvinner all statsstøtte inntil videre.

Likestillings- og diskrimineringsombudet har foreløpig ikke svart på noen henvendelser vedrørende denne saken.

OBS: Denne saken ble publisert på morgenen den 1. april, og er dermed dette årets aprilspøk! Ha en fortsatt god 1. påskedag!

Feminister i opprør – dette er videoen du aldri kan fjerne fra netthinnen din igjen

Å vokse opp i det mest trygge, sikre og mest likestilte samfunnet i verdens historie er ikke nok for den bortskjemte milleniumsgenerasjonen.

Å gå på skoler uten å bli slått, uten segregasjon, hvor læreren er din venn. I et samfunn som tar vare på dine rettigheter og stopper de som misbruker deg. I et samfunn der du kan si hva du vil, når du vil og hvor du vil. (før innføringen av islam i Vesten vel og merke. red. anm.)

I et samfunn som godtar at du identifiserer deg som det motsatte kjønn, tilogmed et tredje kjønn. Som homofil, lesbisk eller bifil. Et samfunn som faktisk premierer og åpner flere dører for deg som følge av dette til både utdannelse og jobb.

I et samfunn hvor de som skriker høyest mest sannsynlig aldri har følt sult, måttet sove ute eller noensinne vært truet på livet som følge av sine livsvalg.

Der står milleniumsgenerasjonen og hyler, gråter og ruller rundt på gulvet. Med sine mannepupper, kulemage, sideflesk, dobbeltake og svake kroppsholdning. Med ring i nesa, kortklipt lilla hår og håpløse klesvalg. Runde eller intellektuelle briller er også populært. En person som aldri har jobbet fysisk  eller måttet spare penger for å få noe som helst.

Med sine iPader, iPhones og apple-laptoper.

For guttene er betegnelsen «soyagutt» og for jentene er den «feminister». Hør dem hyle.

Se den sterke videoen laget av tyske kvinner: «Vi er ofrene for det multikulturelle samfunnet»

Mia og Maria var to tyske kvinner som ble drept av ulovlige innvandrere i Tyskland det siste året.

VOLDTATT OG DREPT: Den 19-årige legestudenten Maria Ladenburger kom aldri hjem etter en fest natt til søndag den 16. oktober. Nå sitter et 17-år gammelt afghansk flyktningbarn siktet for ugjerningen. I den påfølgende rettssaken påstod drapsmannens far at sønnen i virkeligheten er 33 år gammel. (Foto: Privat).

Ebba var en 11 år gammel svensk jente som ble meid ned og delt i to av en ulovlig innvandrer i Sverige i fjor.

EBBA (11) ble brutalt drept av den ulovlige muslimske innvandreren Rakhmat Akilov (39) i april i fjor. Akilov stjal en tung lastebil og kjørte den ned en handlegate midt i sentrum av den svenske hovedstaden. Totalt fem mennesker ble drept og 130 mennesker ble skadet.

Ingen norske feminister, politiske ungdomspartier, eller moderpartier, har noensinne stilt seg på disse jentene og kvinnens side i debatten. De har alltid valgt overgripernes side på grunn av deres innvandringsstatus og har istedenfor valgt å angripe norske og europeiske menn som ansvarlige.

Les også: Overgrepene i Køln og den øredøvende stillheten fra norske feminister

Norge IKKE på topplisten over verdens tryggeste land for kvinner

Det er New World Wealth som i sitt nyeste Global Wealth Migration Review blant annet rangerer verdens tryggeste land for kvinner.

«Kvinners trygghet er en av de beste måtene å måle et lands langsiktige muligheter for økonomisk vekst, med en korrelasjon på 92 prosent, mellom historisk økonomisk vekst og kvinners trygghetsnivå», forteller rapporten.

«Det betyr at et lands økonomiske vekst blir sterkere jo tryggere kvinnene er.»

Australia er blant de mest økonomisk fremgangsrike landene i verden. De siste ti årene har den økonomiske veksten i Australia økt med 83 prosent. Ifølge New World Wealths undersøkelse er Australia også det aller tryggeste landet i verden for kvinner.

Norge derimot, hvor politiet skjuler statistikk og tall for antall voldtekter, og hvor uttrykk som gjeng- overfall- og gatevoldtekter har blitt normalisert innen kriminalitetsstatistikken de siste tiårene, kommer ikke engang inn på listen blant de ti tryggeste landene i verden.

Les også: Sjokk-avsløring: Oslo-politiet innrømmer mørklegging av voldtekter utført av innvandrere

De 10 tryggeste landene for kvinner i 2017 var:

1. Australia

2. Malta

3. Island

4. New Zealand

5. Canada

6. Polen

7. Monaco

8. Israel

9. USA

10. Sør-Korea

Felles for dem alle er at de har en lang historie med kristendom og alle, unntatt Sør-Korea, er befolket av hvite mennesker. Sør-Korea på sin side har en omtrentlig ikke-eksisterende innvandring fra land i Afrika og Midtøsten.

Overraskende er det også kanskje at verken Sverige, Danmark eller Finland kom inn på topp 10-listen. Det spekuleres i om dette kan være fordi alle disse landene har hatt en ukontrollert innvandring fra land og områder der religiøs ekstremisme og mangel på kvinnerettigheter dominerer samfunnene.

Listen baseres på andelen kvinner i hvert land som har blitt utsatt for alvorlig kriminalitet det foregående året.

De minst sikre landene i 2017 var alle muslimske og inkluderte Somalia, Sudan, Irak og Syria.

UTRYGGE: Land der kvinner er utrygge domineres av ikke-vestlige og islamske land. (Foto: Muslimske kvinner/Illustrasjonsbilde).

VIDEO: Tyske kvinner kan nå kjøpe bukser med voldtektsalarm!

Det er uklart hvor lenge en slik alarm tilknyttet bukser som selges til kvinner har vært på markedet. Videoen er tekstet på tysk og landet er nok et av primærmarkedene for dette produktet. Men det er ikke mindre aktuelt i andre europeiske land med den svært spente og usikre situasjon for europeiske kvinner i det offentlige.

I Sverige har blant annet politiet valgt å tilby joggere i storbyer å løpe med dem. Politiet er da utstyrt med full uniformpakke som inkluderer våpen.

Tre kvinner på asylsenter innledet forhold til «flyktningbarn»

Det var i fjor at ikke mindre enn tre kvinner fra personalet på et omsorgshjem i Örnsköldsvik innledet hvert sitt kjærlighetsforhold med «enslige» gutter.

Etter at forholdene ble avslørt i november måned, sa samtlige kvinner opp stillingene sine fra hjemmet.

I forbindelse med dette ble en intern gransking iverksatt og det ble også gjort en politianmeldelse.

– Det er klart det er oppsiktsvekkende. Ettersom vi også mener at det som har skjedd er alvorlig, så har vi anmeldt det til politiet, såvel som helsemyndighetene IVO, sier avdelingssjef for sosial støtte på Örnsköldsviks kommune, Mats Gidlund, til Allehanda.

Ifølge Gidlund må det finnes en tydelig grense mellom det private og det profesjonelle når det gjelder relasjoner mellom ansatte og de boende. De boende skal ikke kunne utnyttes, som man nå mistenker har skjedd med de tre kvinnene som tidligere jobbet der.

Relatert:

Tysk avis avslører menns kvinnesyn i Jordan: «Jeg ville drept henne om hun forlot hjemmet»

– Det ville ikke fungere selvsagt, ettersom en kvinne ikke bør forlate hjemmet uten en mannlig verge.

Hvordan kommer det seg at du kan forlate hjemmet uten en verge?

– Jeg er en mann. Allah og hans profet har ikke sagt at en mann behøver en verge.

En annen mann får samme spørsmål:

– Det er forbudt. Det handler om ære.

Men hvordan påvirker det din ære at din søster jobber?

– Det finnes en mann i huset. Han får arbeide.

En tredje mann i kan tenke seg å gi en kvinne litt frihet:

– Menn kan bo selv og arbeide. Han kan gjøre det. En kvinne, tja, kanskje i en viss utstrekning.

Men hvorfor? Jeg vil forså.

– Det er våre tradisjoner og vaner.

En fjerde mann kan tenke seg frihet for søsteren, men under visse omstendigheter.

– Om det er en sikker plass. Om det ikke er krig. Javisst.

En femte mann er derimot helt avvisende:

– Hva skulle være igjen av min mannlighet om jeg lot henne gjøre det?

Hva har din mannlighet å gjøre med at din søster arbeider?

– Det er min ære. Ære er veldig viktig.

Hva innebærer ære?

– Hvordan skal jeg forklare det for deg? Min mannlighet er rasert om jeg lar min søster tilbringe natten utenfor hjemmet for penger.

Mann nr. 2 får spørsmålet om hva han skulle gjøre om søsteren ikke adlyder og tar en jobb, foretar en reise eller flytter inn i sin egen leilighet.

Du har jo rett til din mening. Men din søster er jo fri til å gjøre som hun vil.

– Jeg ville skyte henne. Det ville jeg gjøre.

Hva mener du, «skyte henne»?

– Jeg mener at jeg ville drepe henne.

Hva gir deg den retten?

– Min far, mine onkler og mine slektninger.

Du mener ikke at dette er feil? Hvordan kan du drepe et menneske?

– Nei, det er ikke feil. Det er vår ære.

Er du alvorlig? Eller tuller du?

– Jeg er veldig alvorlig.

Men hvorfor ler du? På hvilken måte er det morsomt? Hun er sin egen person og har rett til å gjøre som hun vil.

– Nei, hun er en jente.

En mann i middelalderen får samme spørsmål:

– En kvinne som arbeider sent utenfor hjemmet, det er ikke passende.

Hvorfor?

– Som menn fra Østen så synes vi ikke det er passende.

Hvorfor?

– Det finnes ikke noe «hvorfor». Det er fordi solen lyser på dagen og ikke på kvelden. Dette er vår overbevisning.

Forklar dette for meg, sånn at jeg forstår det.

– Jeg har ingen forklaring, ærlig talt.

Relatert:

Muslimer stjal organer og «stekte afrikanske flyktninger som kebab»

Tidligere landbruksminister i Nigeria, Femi Fani-Kayode, uttalte nylig at mange migranter fra Afrika som ønsket å reise til Europa for et bedre liv, endte opp som slaver i det muslimske landet Libya, ifølge International Business Times, på onsdag.

FEMI FANI-KAYODE. (Foto: Wikipedia).

Tre av fire mennesker som ble fanget av de muslimske gjengene kom fra sør-Nigeria, sa Fani-Kayode. Nigeria har den største kristne befolkningen i Afrika, ifølge Pew Research Center.

75 prosent av de som ble solgt som slaver i Libya fikk sine indre organer fjernet og solgt og kropper maltraktert og stekt, er fra sør-Nigeria, skrev Fani-Kayode.

De ble stekt levende! Dette er hva libyere gjør med afrikanere fra sør for Sahara som ønsker å komme til Europa.

Det skal være minst 20.000 mennesker som blir holdt i ulike fangeleire i Libya. Mange blir tvunget til å sitte eller arbeide ute i ekstrem varme, noen ganger opptil 50 grader, uten vann eller mat. Ikke sjelden finner man døde mennesker som ble mishandlet og latt være ute i ørkenen.

Fani-Kayode mente at deler av blodbadet var som et resultat av fjerningen av diktatoren Muammar Gaddafi. Han argumenterte at det å fjerne Gaddafi skapte et maktvakuum, som libyske kriminelle var mer enn villige å fylle.

Den største tragedien som har rammet Afrika de siste 20 årene er drapet av Muammar Gaddafi i Libya, konkluderte Fani-Kayode.

Det var i 2011 at vestlige statsledere, i samarbeid med NATO, fikk fjernet Gaddafi fra makten i Libya og kastet landet ut i totalt kaos med muslimske terrorgrupper, militser, krigsherrer og vestlige etterretningsorganer som kjemper om kontroll. Norge var ett av landene som støttet aksjonen.

Grusomme skjebner for afrikanske migranter

Frieord skrev i april i år om hvordan menn, kvinner og barn, blir fanget av muslimske grupper i Nord-Afrika:

Ofre for slavehandelen forteller den internasjonale organisasjonen for migrasjon (IOM) at de blir pågrepet og tatt med til torg og parkeringsplasser, hvor de blir solgt.

Migranter som kan male eller legge fliser blir solgt til høyere pris, sier lederen for IOM i Libya til BBC.

Det muslimske landet Libya har vært i kaos siden 2011, da Nato vedtok å fjerne lederen Muammar Gaddafi.

Hundrevis av subsahariske afrikanere har blitt fanget og solgt på disse slavemarkedene, ifølge en IOM-rapport.

SLAVERI: Subsahariske migranter blir ofte utsatt for brutal behandling i de muslimske nordafrikanske statene.

Migranter tvunget til å sulte

En senegalesisk migrant fortalte at han hadde blitt solgt på et slikt marked i den sørlige libyske byen Sabha, før han ble tatt med til et midlertidig fengsel hvor mer enn 100 andre migranter ble holdt kidnappet.

Han sa at migrantene ble fortalt å ringe sine familier, som igjen ble fortalt at de måtte betale for fangenes løslatelse. Noen av dem ble slått mens de var på telefonen slik at familien kunne høre at de ble torturert.

Senegaleseren forteller også om «forferdelige» omgivelser hvor migrantene ble tvunget til å overleve på minimale matrasjoner, mens de som ikke klarte å betale enten ble drept eller sultet ihjel.

Et annet vitne som klarte å samle sammen nok penger for å bli satt fri etter ni måneder, måtte til sykehus med alvorlig underernæring. Han veide bare 35 kilo.

Kvinner ble også solgt som slaver til private muslimske klienter og tatt med hjem der de ble tvunget til å leve som sex-slaver, ifølge et vitne. Det blir rapportert at menn i noen tilfeller blir kastrert.

UTMAGRET: Afrianske migranter blir holdt som gisler inntil deres familier klarer å kjøpe dem fri. De som ikke klarer å betale risikerer å sulte ihjel, eller i verste fall bli drept.
TORTUR: En afrikansk kvinne viser frem hvordan hun har blitt torturert i fangenskap.

Sjefen for IOM i Libya, Othman Belbeisi, fortalte BBC at at de som ble solgt inn i slaveri ble priset etter sine kvalifikasjoner.

– Tydeligvis så har de ingen penger og deres familier kan ikke betale løsesummen, så de blir solgt slik at slavehandlerne iallefall kan få et minimum av penger for dem, forteller han.

– Prisen er helt klart forskjellig avhengig av dine kvalifikasjoner. Hvis du kan male, legge fliser eller annet spesialisert arbeide, så blir prisen høyere, sier Belbeisi.

Et medlem av IOM i det afrikanske landet Niger fortalte at de bekreftet rapportene av disse slaveauksjonene i Libya, da flere av migrantene hadde klart å rømme fra sine muslimske kidnappere.

– De bekreftet alle sammen risikoen ved å bli solgt som slaver på torg eller i garasjer i Sabha, enten av deres sjåfører eller lokale mennesker som rekrutterer migranter for dagsarbeide i byen, ofte innen konstruksjon.

– Senere, istedenfor å betale dem, så blir arbeiderne solgt til nye kjøpere.

KART: Et kart laget av BBC viser hvordan hovedstrømmen av afrikanske migranter tar seg til Nord-Afrika. Spesielt er det farlig å reise gjennom Libya, hvor mange av dem kan bli tatt til fange og solgt inn i slaveri. (Foto: BBC).

Noen migranter, hovedsaklig nigerianere, ghanesere og gambiere, blir tvunget til å jobbe som vakter i husene der migrantene blir holdt kidnappet, forteller en IOM-ansatt.

Organisasjonen har omtalt opprettelsen av disse markedene for en «problematisk ny trend i en allerede fortvilet situasjon for migrantene i Libya».

I februar ga Unicef ut en detaljert rapport, med grusomme detaljer, historier om hvordan barn blir utsatt for slaveri, vold og seksuelle overgrep mens de reiser fra Libya til Italia.

Det skal dreie seg om så mange som 26.000 barn, de fleste reisende alene, som blir utsatt for de muslimske gjengene og smuglernes mishandling og vold.

Titusenvis av migranter fra Afrika ankom Italias kyst i fjor. Men før de kommer til den libyske kysten så vil de ha gått gjennom en farlig reise over det afrikanske kontinentet og Sahara-ørkenen med ekstreme temperaturer.

Dette er imidlertid ikke kun et problem som har oppstått etter at Gaddafi ble avsatt og flyktningkrisen tok til. Muslimsk slavehandel foregår i stor skala i flere land i Midtøsten, som blant annet Jemen, Jordan, Saudi-Arabia og andre land i området.

En annen video fra 2012 viser hvordan afrikanske menn, mulig enten slavearbeidere eller påståtte rebeller som støttet Gaddafi, blir behandlet på brutalt vis.

VIDEO: «Hva ville du heller hatt, kvinners rettigheter eller islam?» – Hør hva feministene svarte

Det er et faktum at islam og kvinners rettigheter ikke er kompatible. Det bekreftes i muslimenes hellige skrifter og er ikke oppe til verken tolkning eller debatt.

Men hos selverklærte feminister og kvinnesaksforkjempere så har dette blitt noe som kan tillates samtidig. Svært ulogisk og svært uredelig.

Les også: Videoen norske feminister og islam-apologeter vil ha store problemer med å forklare

Her er et konkret innlegg fra en tidligere muslim, Muhammad Rah, som ble publisert i Aftenposten 27. oktober, 2015:

Kvinner i mange muslimske land er ofte underordnet mannen (dessverre)

Fra artikkelen:

La meg ta kvinnerettighetene i tradisjonell islamsk (fiqgh) teologi som eksempel:

• Kvinnen arver halvparten av en mann.

• To kvinner telles som ett vitne i retten.

• Kvinner kan ikke ta imamrollen.

• Kvinner kan ikke være statsledere.

• Kvinner kan ikke være dommer i retten.

• Mannen kan ha fire koner samtidig. Dette i tillegg til såkalte «Malak alyamin», eller slavinner.

• Kvinnen kan ikke gå ut av huset uten en mannlig følge.

• Mannen kan slå/gi stryk til kvinnen, dersom hun ikke adlyder.

• Kvinnens utseende og stemme anses som «Aora/عورة ». Altså noe som vekker mannens lyster, og derfor noe som må kvinnen skjule.

• Kvinner er frarådet å gå med sko som lager lyd. Eller bruke parfymer når de går ut. Dette for å ikke tiltrekke oppmerksomheten fra menn.

• Mannen anses som kvinnes overformynder, og derfor en hakk over henne.

• En muslimsk kvinne må alltid vær villig til å gi mannen sex. For ellers vil englene forbanne henne.

Når det gjelder det kulturelle, så er vi alle vitne til kvinnens situasjon i de fleste muslimske land. (Sitat slutt).

Så er altså spørsmålet – hvordan kan vestlige kvinner påstå at kvinners rettigheter og islam er kompatibelt?

Les også: Ap og SV får kraftig kritikk fra minoritetskvinner i Horten – «Niqab og burka er ikke inkluderede!»

VIDEO: Islam Nets leder nektet å ta avstand fra steining av kvinner under NRK-debatt

RAPPORT: IS sex-slaver risikerer å bli æresdrept av sine familier hvis de returnerer

Rundt 640 unge jenter fra iraks muslimske turkmener-minoritet sitter fortsatt som sex-slaver hos den muslimske gruppen IS. Jentene risikerer å æresdrept hvis de flykter og returnerer til sine familier, forteller en tidligere irakisk jurist som representerer minoriteten til amerikanske medier.

Vi er veldig konservative. Hvis våre koner eller søstre ble voldtatt, så kan vi ikke snakke om det, sier Fawzi Akram, en tidligere politiker i Irak, som nå jobber humanitært for turkmenerne, til Fox News.

Han avslørte at «640 av våre jenter – noen så unge som 12 år – har blitt kidnappet av IS»

I fjor ble det avslørte Columbus riddere, verdens største katolske orden som jobber for kristne over hele verden, en prisliste som muslimene hadde laget for å selge sex-slaver helt ned i ettårs alderen «i Allahs navn».

18. mai, 2016. En yezidi jente ved navn Nazdar Murat, blir vist frem på en mobil. Slik deler muslimene i IS bilder av sex-slaver og priser. Systemet og databasen er svært detaljert. Hver jente og kvinne, blir registrert med sin eier og i hvilket IS-kontrollert område hun sitter. Skulle hun klare å rømme, vil muslimene letter klare å fange henne igjen. (Foto: Privat).
PRISLISTE. Jo yngre en kristen kvinne er jo mer penger får muslimene for henne. Til venstre kan vi se at prislisten inkluderer jenter helt ned i ettårs alderen.

Æresdrap over hele verden involverer svært ofte muslimske menn som dreper eller lemlester familiemedlemmer som har blitt anklaget for å ha brakt skam og vanære over sine familier og islam.

Akram rapporterte at de muslimske turkmenske familiene er «så dypt vanæret og skamfulle at de ikke vil ha de kidnappede jentene tilbake av frykt for at de kan ha blitt voldtatt. Hvis jentene klarer å rømme og returnere, så risikerer de å bli æresdrept av familien».

Det irakiske turkmenske miljøet, det tredje største etno-religiøse samfunnet i Irak etter arabere og kurdere, identifiserer seg med enten sjia- og sunnimuslimske tradisjoner.

Mange jenter returnerer ikke, sier Hasan Turan, en irakisk jurist fra partiet Den turkmenske front til Fox News.

Mange jenter ble holdt som slaver, jeg kan bare håpe at familiene aksepterer dem hvis de returnerer. Det er de som er ofrene.

Mens den muslimske gruppen IS har kidnappet tusenvis av kvinner og jenter fra Iraks etnoreligiøse minoriteter som Yazidiene, og dette har blitt grundig dokumentert, så har kidnappingen av kvinner fra andre etniske minoriteter blitt underrapportert av medlemmer av disse samfunnene, på grunn av skammen, skriver Fox News.

Det skal være rundt 640 turkmenske jenter og minst 59 kvinner og barn fra Shabak-minoriteten som fortsatt er savnet etter at IS tok dem med seg inn i slaveri.

Ytterligere 2.900 yezidi-kvinner og jenter er savnet ifølge Vian Dakhil, en kvinnelig representant for Yezidiene i det irakiske parlamentet, noe som blir støttet av Nadia Murad, en menneskerettighetsaktivist og tidligere yezidi-slave hos IS.

Omfanget av den seksuelle volden er betydelig større enn tidligere dokumentert fra Irak. Shabak-minoriteten, som hovedsaklig bor i landsbyer øst for Mosul, og har sin tro sentrert rundt kristendommen, islam og yazidiene, lider i stillhet.

Les også: Midøsten: Gaza-tunneler ødelagt – koptiske kristne rømmer fra IS

ETTERTRAKTET: Den kristne minoriteten, yezidiene, er svært ettertraktet av muslimske grupper som IS. Det har kommet ut informasjon om at man ønsker å utføre folkemord på gruppen og rense ut de blonde genene i gruppen. (Foto: Yezidi-jente).

Les: Yezidi-kvinne voldtatt 30 ganger i løpet av noen timer – IS vil utrydde den blonde blodslinjen

Hunien Kaddo, en irakisk politiker som representerer de 35.000 medlemmene av Shabak-samfunnet, avslørte at IS voldtok minst 28 Shabak-kvinner, før de puttet dem i bur og tente på dem i byen Mosul.

Etter at IS mistet Mosul til amerikanske og internasjonale styrker sent i fjor , så skal muslimene ha kidnappet ytterligere 59 shabak-kvinner og barn fra de omkringliggende landsbyene, forteller Kaddo.

Jeg har besøkt fortrengte og ødelagte familier de siste ukene. Deres døtre er borte. Dessverre finnes det mye skam.

Han påpekte også at mange kristne kvinner og jenter fremdeles er i fangenskap som sex-slaver for de muslimske IS-terroristene.

Yezidiene er de eneste som har bedt om hjelp til å hente ut sine kvinner og døtre, ifølge de kurdiske myndighetene i Irak.

De andre muslimske minoritetesgruppene har imidlertid ikke ønsket hjelp med å hente tilbake sine familiemedlemmer.

FN og USA har bekreftet at den muslimske terrorgruppen IS har begått folkemord mot minoritetsgrupper i Irak og Syria, som inkluderer kristne, yezidier, turkmenere og shabakere.

Les også: 100 år siden folkemordet på kristne

Les også: Sjokkstudie: 90.000 kristne drept i 2016 – en hvert 6. minutt

DET NYE SVERIGE: Bevæpnet politi skal løpe med joggere i Småland – «Folk kjenner seg utrygge»

Politiet i Småland skal nå gjøre byen tryggere for innbyggerne ved å løpe og være tilstede sammen med joggerne og turgåerne i parker og på stier.

Politiet skal altså løpe med personer som vil ut og jogge, men ikke tør å gjøre dette alene.

Dette kommer til å eksistere utenfor vår ordinære arbeidstid ettersom vi kommer til å bruke vår betalte fysiske tid til treningsrundene, sier Peter Karlsson, politiinspektør i Oskarshamn, til SVT.

Les også: Må avlyse «Earth Hour» i Sverige av frykt for voldtekter

Men politiet må være utstyrt for tjeneste og kommer derfor til å løpe fullt utstyrt med våpen, batong og håndjern. Politiet har laget en vest som kan oppbevare alt utstyret og som gjør det enklere å løpe. Noe elitetempo blir det heller ikke, og politiet kommer til å løpe i samme takt som de vanlige joggerne.

Ifølge Peter Karlsson så kjenner mennesker i Oskarshamn seg utrygge utendørs etter at det har blitt mørkt, men den reelle kriminaliteten og utryggheten er nok ikke så ekstrem som folk tror, mener han.

Les også: Kvinne ute på tur overfalt – reddet av hunden sin

Oskarshamn kommune og Brottsförebyggande rådet, BRÅ, har uttrykt seg positive til ideen. Også redningstjenesten i byen har hoppet på tiltaket og kommer muligens til å bli med på løpingen.

Undersøkelser laget av Aftonbladet viser at annenhver kvinne i Sverige føler seg svært eller delvis utrygg når de trener utendørs.

Les også: Innvandrergjeng sparket ned enslig kvinne med krykker i Sverige

Relatert:

Hundrevis av politimikrofoner utplassert i svenske bydeler – skal høre kvinner skrike

Det er politiet i Stockholm som nå får ja av myndighetene til å bruke både kameraovervåking og såkalte lyd-detektorer for å bekjempe forbrytelser i det innvandrertette Järva-området.

Mikrofonene skal identifisere såkalt fremkalt lyd, altså lyd fra blant annet våpen, eksplosjoner, skrik og knusing av glass.

På denne måten skal politiet kunne alarmeres raskt om pågående kriminalitet. Lyd-detektorene kobles nemlig direkte til politiets alarmsentraler. Dermed behøver ikke politipatruljene vente på alarm fra utenforstående personer, men får umiddelbart en sms om en konkret adresse.

Les også: Sjokkstudie: 96% av alle overfallsvoldtekter i Sverige begås av innvandrere

FÅR ALARM: Politiet i Stockholm skal nå få direkte alarm gjennom mikrofoner og kameraer, slik at man raskere kan rykke ut til skyting, overfall- og gjengvoldtekter, gateran og annen alvorlig kriminalitet som preger dagens Sverige. Nærmere halvparten av innbyggerne i svenske forsteder der mikrofonene skal utplasseres, har ikke-svensk bakgrunn. (Foto: Frieord.no).

Les også: Kriminaliteten i Sverige er rekordhøy etter flyktningstrømmen

Jeg vet at politiet i New York i lenger tid har benyttet seg fremgangsrikt av slike mikrofoner. Men dette er den første gangen en politimyndighet i Sverige får tillatelse såvidt jeg kjenner til, sier Joakim Söderström, ansvarlig for kameraovervåkningen, til SvD.

Lydopptakelsen skal allikevel ikke lagres. Man skal heller ikke ta opp samtaler mellom personer.

Les også: 15 mord, 44 mordforsøk, 58 grove mishandlinger, 62 mishandlinger og 16 mordbranner – EN måned i Sverige

TRIANGULERING: Mikrofonene har allerede vært i bruk i blant annet New York City. Det fungerer slik at mikrofonene triangulerer lyden og deretter gir politiet konkret informasjon hvor lyden kom fra. Informasjonen kommer også i sanntid og dermed kan man raskere rykke ut til åstedet. (Grafikk: Wall Street Journal).

Les også:Tidligere SVT-journalist: 163 drap og 435 drapsforsøk i Sverige i 2016

Ifølge Joakim Söderström kommer trolig hundrevis av mikrofoner til å bli satt opp i Järva-området iløpet av 2018. De kommer ikke til å være synlige for allmennheten.

Fra før finnes 55 overvåkingskameraer som overvåker kriminaliteten i forstedene. De hjelper politiet med å bevise hvem som begår kriminaliteten i de mest problemfylte områdene. Kameraene i de innvandrertette områdene Rinkeby, Tensta og Husby skal fortsette å overvåke i minst fem år til, ifølge myndighetene i Stockholm.

Les også: Svensk politisjef: «Vi kan ikke lenger garantere sikkerheten til det svenske folk»

Les også: VIDEO: «Det finnes ingen vei tilbake» – Sverige er ikke lenger svenskenes land

Frieord skrev i sommer om hvordan den sterkt kritiserte rikspolitisjefen i Sverige, Dan Eliasson, gikk ut en pressekonferanse og sa; «Hjelp oss, hjelp oss».

 

DANMARK: 52-årig kvinne dømt for å ha sex med mindreårig asylsøker

Den 52-årige danske kvinnen jobbet på et hjem for såkalte «enslige flyktningbarn», da hun innledet et seksuelt forhold til en 17-årig asylsøkende gutt.

Les også: Kvinnelig mottaksleder i Sverige hadde sex med asylsøkere på mottaket

Det er en dårlig skjult sannhet at det er et problem innen asylindustrien med kvinner som med vilje begynner å jobbe med flyktninger og asylsøkere for å innlede romantiske forhold og ha sex. Det er som regel eldre og venstreorienterte kvinner som hører til den rødgrønne politiske sfæren og har jobbet i ulike stillinger innen asylindustrien, slik at de vet hvordan og hvem de skal innlede forhold med.

Kvinnene har fått den lite flatterende tittelen asylheks/kulturheks.

VIDEO: Svenske kvinner og afghanerguttene – bråk og gråt da flyktningene måtte forlate Sverige

Les også: 17-åring på flyktninghjem seksuelt misbrukt av kvinnelig eier

LIKER UNGE GUTTER: I Skandinavia og Sverige spesielt har eldre kvinner stått på barrikadene for å hente inn unge gutter og menn til landet. Det finnes flere tilfeller der de også tar med seg flyktningbarna hjem og har sex med dem. Nå har en 52-årig kvinne i Danmark blitt dømt til betinget fengsel for seksuell omgang med en 17 år gammel flyktning. (Foto: Facebook).

Les også: Ansatt på flyktninghjem for gutter ga mindreårige lapdance

Les også: Eldre vestlige kvinner misbruker og leder flyktningbarn inn i prostitusjon

Den 52-årige kvinnen innrømmet skyld i retten, men mener at det seksuelle forholdet skjedde frivillig mellom henne og 17-åringen.

Flyktningbarnet hevder på sin side at han ikke turte å gjøre noe annet enn å ha sex med kvinnen av frykt for å bli utvist fra landet. Det er ikke klart om kvinnen har truet gutten med dette for å få ham i seng.

– Jeg hadde vært i Danmark i en og en halv måned og kunne ikke snakke dansk. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre eller hvem jeg skulle snakke med, har 17-åringen sagt ifølge nyhetsbyrået TT.

Les også: Mange frivillige arbeidere drar til flyktningleire for å ha sex med asylsøkerne

Den 52-årige kvinnen har nå blitt dømt til tre måneders betinget fengsel.

Asylboligen der overgrepet fant sted stengte i fjor etter at den 52-årige kvinnen, samt enda ytterligere en kvinne, hadde blitt anklaget for seksuelle overgrep mot asylsøkerne på hjemmet.

Les også: Kvinnelig venstreaktivist gjengvoldtatt av sudanesere i asylleir i Italia – bedt om å tie stille av medaktivister

Les også: Mona Bentzen bak angivere til afghanske myndigheter

DAGENS BILDE: Saudi-Arabia tillater kvinner å kjøre bil

OPPDATERT klokken 20:31. Se nederst.

Et land som bryter alt av lover og regler for demokrati og menneskelige rettigheter bør boikottes og fryses ut av alle nasjoner. Kanskje tilogmed bombes.

Men Saudi-Arabia har på en eller annen måte unnsluppet både sanksjoner, boikotter og krav fra verdenssamfunnet. Man har faktisk tvert i mot vært på alle gjestelister og invitasjoner fra Nobelsfester i Sverige, til å motta statsbesøk fra både EU og USA.

LOV Å KJØRE BIL: Et av verdens verste diktatur-stater har nå tillatt kvinner å kjøre bil. De får allikevel ikke lov til å gå ut alene eller snakke med fremmede menn. Eller leie seg en leilighet. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Dette til tross for at man stadig henretter kvinner og barn, ikke sjelden med sverd midt i gatetrafikk. Man tillater ingen andre religioner enn islam å utøves i landet. Skulle noen forsøke å preke om kristendommen eller bygge en kirke, så vil døden vente. Saudi-Arabia er også med og bomber og dreper sivile i naboland som Yemen.

Forfattere, journalister og selv nobelprisvinnere blir fengslet, torturert, pisket offentlig og i enkelte tilfeller henrettet.

Det rapporteres om stadige overgrep mot utenlandske arbeidere og minoriteter. Blant annet slaveri av kvinner. Ikke sjelden blir disse utsatt for vold og tortur uten at overgriperne blir stilt til ansvar. Det finnes utallige videoer av disse hendelsene på sosiale nettverk for de som har mage til å søke seg dit.

Saudi-Arabiske kvinner har ikke lov til å ha kjærester eller å ha sex utenom ekteskap. Homofili er forbudt. Kvinner får ikke lov å gå alene, snakke med fremmede eller leie seg en leilighet. Jenter får ikke bedrive organisert idrett.

Allikevel fikk Saudi-Arabia nylig en plass ved FNs menneskrettighetsråd.

Sør-Afrika ble boikottet og Serbia ble bombet av FN og verdenssamfunnet for sine brudd på menneskerettighetene. Men Saudi-Arabia får den røde løperen og varme håndtrykk av vestlige ledere for betydelig verre overgrep.

Ingen internasjonale artister som Madonna eller skuespillere har boikottet eller gått ut offentlig mot menneskerettighetsbruddene i arabiske nasjoner. Faktisk spilte Madonna en konsert i De forente arabiske emirater som ikke er mange steg bak Saudi-Arabia når det gjelder kvinneundertrykkelse. Trump derimot, der går grensa for det aldrende feminist-ikonet. (Sterk ironi).

Norske myndigheter har heller ingen problemer med å smile og pleie sitt vennskap med diktatur-staten. 3.9 milliarder kroner har Norge investert av oljefondet i Saudi-Arabia. Og våpen selger vi til dem for milliarder. Våpen som dreper sivile og uskyldige.

Det er lov å spørre seg hvorfor.

OPPDATERT:

En oppmerksom leser har sendt inn en oppfølging på saken.

VIDEO: Eldre vestlige kvinner misbruker og leder flyktningbarn inn i prostitusjon

Vestlige kvinner som før reiste til Afrika og Midtøsten for å ha sex med unge gutter og menn, oppsøker dem nå direkte på flyktningleirene her i Europa og plasser der de ferdes i byene. En video fra Østerrike viser at dette ikke er enkeltsaker men et reellt problem. Fenomenet finnes også i Skandinavia.

I Sverige kalles de «Batik-hexor«, her i Norge har vi tidligere valgt å oversette det til «Kultur-heks».

De kommer i mange former. Noen jobber på flyktningmottak, som mottaksledere i kommunen, som hus-verter, hos hjelpeorganisasjoner eller er politisk engasjerte på venstresiden i flyktningspørsmålet. Andre igjen tar kontakt personlig på plasser der de vet flyktningbarna befinner seg.

VIDEO: Svenske kvinner og «afghanerguttene» – bråk og gråt da voksne menn måtte forlate Sverige

SEX-TURISME: Det er skrevet mye om mannlig sex-turisme i norske medier. Mindre har vært skrevet om den kvinnelige sex-turismen, som foregår i all hovedsak til Afrikanske land. Eldre kvinner reiser for å ha sex med unge, gjerne fattige og sårbare, gutter og menn. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Les også: Ansatt på flyktninghjem for gutter ga mindreårige lapdance

600.000 kvinnelige sex-turister

Sex-turismen blant kvinner til Afrika og Midtøsten har vært et tabu-tema i mange år. Kvinner i 40-50 og helt opp i 70-årene reiser jevnlig til blant annet Gambia, Tanzania og andre afrikanske land. Men land som Cuba, Jamaica, Tyrkia og Vietnam er også på listen over destinasjoner hvor hvite, vestlige kvinner reiser for sex.

Det er estimert at minst 600.000 kvinner  reiser på slike sex-ferier hvert år. Ifølge en artikkel skrevet i den britiske avisen Daily Mail er en viktig årsak til at kvinnene velger ikke-hvite partnere at man ønsker å vise at man er en «antirasist».

Det har etterhvert blitt et problem at kvinnene pådrar seg alvorlige seksuelle sykdommer og så sprer dem videre til sine partnere og familier i hjemlandene.

Les også: Mange frivillige arbeidere drar til flyktningleire for å ha sex med asylsøkerne

SEX-TURISME: En eldre hvit kvinne har reist til et ikke-europeisk land for å ha sex med fremmede menn. Som betaling får guttene og mennene bo på hotellene, spise på restauranter, gaver og kontanter i retur.

Les også: Kvinnelig mottaksleder i Sverige hadde sex med asylsøkere på mottaket

Ville helst ikke skrive om det

Ungdomsmagasinet «Biber» i Østerrike omtaler imidlertid temaet i en egen «flyktning-utgave». Den kvinnelige journalisten Melisa Erkhurt forteller at man først hadde betenkeligheter med å skrive om temaet, da man ikke ønsket å bringe kvinnelige bistandsarbeidere inn i «diskusjonen». Det passet ikke inn i det politisk korrekte nyhetsbildet og var i utgangspunkt noe man ikke ønsket å formidle. Men den kvinnelige journalistens moral og ærlighet vant denne gangen og reportasjen så til slutt dagens lys.

Les også: Kvinne i Østerrike ga afrikansk asylsøker husly – ble funnet voldtatt, kvalt og drept

MAGASIN: Det østerrikske ungdomsmagasinet «Biber» har motvillig omtalt sex-industrien i landet, der eldre kvinner påtvinger seg unge gutter og menn for sex. (Foto: Biber.at).

Les også: Kvinnelig venstreaktivist gjengvoldtatt av sudanesere i asylleir i Italia – bedt om å tie stille av medaktivister

Fenomenet med kvinnelige arbeidere og søken etter sex med flyktninger og asylsøkere er noe som finnes i alle vestlige land. Det unnskyldes som regel med at det er kvinner som kommer fra lange forhold uten nærhet eller sex, eller kvinner som har vært i voldelige og vanskelige ekteskap.

Debatten går gjerne om det skal kalles voldtekt, prostitusjon eller sex-turisme. Mange av guttene og de unge mennene som blir utnyttet av de eldre, hvite kvinnene, er som regel i en svært utsatt og vanskelig livssituasjon. De kan være fattige gatebarn, ha ansvar for syke slektninger i Afrika, eller være alene i Vesten, og sårbare for noen som tilbyr dem trygghet, nærhet og penger.

Les også: Venstreorientert politiker voldtatt av flyktninger – løy til politiet for å unngå «rasisme»

«PARADISE LOVE»: Bildet viser en eldre vestlig kvinne i en nær og sensuell dans med en fremmed gutt/mann i et afrikansk land.

Les også: Eldre svensk kvinne inviterte flyktning hjem for å lage mat – ble voldtatt

Svenske kvinner til sengs med flyktningbarn

I Sverige har temaet eksplodert på sosiale medier det siste året. Etter at blogginnlegg, tekstmeldinger og eposter har blitt avslørt og publisert.

Her er et utdrag fra en blogg hvor en svensk eldre kvinne forteller om at hun til slutt tok et flyktningbarn i sin egen seng og hadde sex med ham:

«Enligt kvinnans text är sexuella relationer mellan kvinnorna och de så kallade flyktingbarnen omfattande. I sin text om en av sina sexnätter med ensamkommande skriver hon»:

«Nu funkar inte soffan längre, han får följa med till min säng. Jag textar en vän, hjälp – jag måste ta honom i min säng! Får svar: Det gör vi allihopa, ta det lugnt. Det är så, ge honom närhet, det är det du kan göra», skriver hon i sin text.»

«DET ER GREIT»: Kvinnen får støtte fra andre flyktningmisbrukere da hun spør om det er greit at hun går i seng med et flyktningbarn, selv om hun aldersmessig kunne vært hans bestemor. (Foto: Blankspot.se).

Les også: Småbarnsmor lot flyktninger flytte inn i huset – datteren (10) ble seksuelt misbrukt

LIKER UNGE GUTTER: I Sverige har spesielt eldre svenske kvinner stått på barrikadene for å hente inn unge gutter og menn til landet. Det finnes flere tilfeller der de også tar med seg flyktningbarna hjem og har sex med dem. (Foto: Facebook).

Les også: Tysk kvinne åpnet sitt hjem for flyktning – ble voldtatt mens hun sov

Det har sågar gått så langt at en av disse eldre svenske kvinnene voldtok en påstått 14 år gammel gutt hun hadde tatt med seg hjem fra et asylmottak. Hun er siktet i svensk rett og venter på dom.

Les også: 17-åring på flyktninghjem seksuelt misbrukt av kvinnelig eier

Videoer

Den bosniske flyktningen og Youtube-bloggeren «The Angry Foreigner» er bosatt i Sverige og har laget en video om temaet. Språket er på engelsk.

Her er en annen video som omhandler temaet.

Les også: Mona Bentzen bak angivere til afghanske myndigheter

VIDEO: Kvinner i burka blir vasket med høytrykkspyler

SPYLER KVINNER: En muslimsk mann spyler en større gruppe kvinner med høytrykkspyler.

Relatert:

«Beklager å si det men norske menn hadde aldri gjort dette! Det vet jeg»

På utestedet hun og venninnen besøkte oppholdt det seg 10-12 utenlandske menn som aktivt forgrep seg seksuelt på mange av de kvinnelige gjestene. Kvinnen har i innlegget sitt påpekt at mennene ikke var etnisk norske, noe som har ført til saken har fått oppmerksomhet i media.

Fra annebrith.blogg.no:

Jeg har bodd 10 år i utlandet og reist verden rundt som flyvertinne i 3-4 av dem. Jeg har vært ung voksen i Amsterdam i en tid hvor det var bekymring fordi innvandringen var så stor. Altså jeg har fått min dose av forskjellige kulturer. Jeg har festet med alle mulige nasjonaliteter, men aldri i mitt liv har jeg blitt behandlet så jævlig som jeg ble i går i Lillestrøm.

Ettersom jeg ikke drikker så mye synes jeg ikke det er veldig greit å henge ved baren, men holder jeg meg for det meste på dansegulvet.

10-12 menn kom etterhvert også for å danse. Men de sto ikke sammen slik som alle andre gjør når de er sammen. De fordelte seg rundt om, klint inntil hver sin jente. Altså helt fremmende jenter/damer.

Jeg har ikke lyst til å spekulere i hvor disse mennene kom fra man de snakket jo engelsk så det var veldig tydelig at de ikke var norske. Og med mangelen på respekt for jenter kunne man jo nesten se at de ikke var norske. Jeg vet at jeg mulig får pes for å si dette men jeg mener det. Norske voksne menn hadde aldri oppført seg på denne måten.

De gikk fra jente til jente og klinte seg opp etter ryggen på dem. Stakkars jenter. Ufrivillig befølt på dansegulvet. Og så beruset at de faktisk ikke fikk det med seg.

To av dem ga seg ikke og plutselig kjente jeg en hånd oppover låret mitt. Han ene sto tett inntil meg og nærmest «tok meg bakfra»

Da fikk jeg nok og tente på alle pluggene. Jeg nærmest dyttet han i bakken og skrek til han: This is not OK!

Vet dere hvordan han reagerte?

Han bare flirte.

Tror dere han stoppet? Etter jeg nesten hadde dyttet han ned i gulvet?

Nei.

Det er seriøst noe av det verste jeg har vært med på. I alle mine år, med all festing jeg har vært med på og i alle land. Jeg vet nesten ikke hva det er som skjer med menn utenfor Europa altså. Respekten for kvinner virker å være totalt fraværende.

Jeg tenker litt på datteren min som skal vokse opp i dette. Og beklageligvis tenker jeg på hatet som bygger seg opp mot en viss type menn. Det hjelper ikke når man alltid ser at det er samme type menn som holder på slik. Fra samme kultur. Er det rart vi blir skeptiske?

Takk for alle utrolig fine tilbakemeldinger på dette innlegget. Nesten 100.000 mennesker har nå lest dette det siste døgnet. Jeg har skrevet et nytt innlegg for å svare på både kritikk, kjolevalg, hvorfor jeg ikke kontaktet vaktene og hva jeg faktisk mener og står for. (Slutt på innlegg).

(Dette er en forkortet versjon av innlegget).

Bloggeren har fått stor respons (Over 8.100 delinger så langt) og har skrevet et tilsvar.

Les innlegget: La oss kalle en spade for en spade!

Frieord har tidligere skrevet om kvinnelige bloggere som har opplevd å bli seksuelt trakassert.

Også TV2 har tatt opp temaet med seksuell trakassering av kvinner utført av personer med utenlandsk bakgrunn:

Relatert:

Regjeringen vil forby kvinnefiendtlige klesplagg

Lovforslaget skal ha vært under behandling siden sist høst og skapt debatt i Norge.

Forslaget vil gjelde alle plagg som dekker ansiktet og er i all hovedsak et forsøk på å stoppe radikal islamisme fra å etablere seg i det norske samfunnet.

Foreløpig vil forbudet kun gjelde barnehager og utdanningsinstitusjoner og ikke generelt det offentlige rom.

Les mer: Muslimske trossamfunn vokser kraftig i Norge

HØRER IKKE HJEMME I NORGE: Per Sandberg fra FrP og Torbjørn Røe Isaksen fra Høyre sto i dag frem med lovforslaget. (Skjermbilde/NRK).

Les mer: Islam i Norge: Barneskole i Drammen tilbyr kun halalmat til elevene

Dette gjelder foreksempel nikab og burka, men gjelder også for masker og finlandshetter. Hijab, caps og lue er fremdeles lov(!).

Fra NRK:

– Ansiktsdekkende plagg kan hindre god kommunikasjon og læring, sier Røe Isaksen på pressekonferansen.

– Det er et klart og tydelig budskap om at dette er noe vi ikke aksepterer. Vi oppfatter det som kvinneundertrykkende, og det hører ikke hjemme i Norge, sier Sandberg.

– Konsekvensene hvis man bryter denne loven, er det hver enkelt institusjon som må bestemme seg for. Men det må være klart på forhånd, sier Røe Isaksen til NRK. (Sitat slutt).

Les mer: Muslimske og arabiske navn i den nye norske almanakken

TILDEKNING: Det er de to versjonene nikab og burka man ønsker å forby på skoler og utdanningsinstitusjoner i Norge. (Foto: Kvinnefiendelige plagg i islam).

Les mer: Muslimske klesplagg og kjønnsdelt segregering på norske skoler

Hindrer kvinner i å få seg jobb

NRK hadde allerede i 2011 en reportasje som viste at kvinner fra land og områder der ansikts og heldekkende religiøse klær var endel av kulturen, førte til at svært få av dem kom seg ut i arbeidslivet, da klærne var et hinder for å utføre arbeidsoppgaver.

Les mer: Dagens bilde: Europeiske skolebarn besøker moske

Les mer: Nytt kjøpesenter i Oslo får muslimsk navn

Islam Net

Den hatefulle og rasistiske organisasjonen, Islam Net, laget en video i 2013, da spørsmålet om ansiktsdekkende plagg og et mulig forbud mot disse kvinnefiendtlige plaggene i Norge begynte.

Les mer: VIDEO: Muslimsk organisasjon sier julefeiring er forbudt for muslimer i Norge

Les mer: Dagens video: Norske muslimer støtter steining av utro kvinner

I Norge har konvertitten og islamapologeten Linda Noor (Tidligere Alzghari) i den flerkulturelle tankesmia Minotenk sagt at et forslag om forbud er overflødig, fordi så få kvinner bruker ansiktsdekkende plagg.

Det er imidlertid et tegn fra andre europeiske land at disse plaggene blir mer og mer vanlige på gatene. I Danmark hadde man tall fra 2011 som viste at så mange som 200 kvinner brukte nikab offentlig.

Les mer: Offisielt: Norge har fått sin første imam i Forsvaret

Det skal være et bredt politisk flertall for forbudet i Norge, støttet av Ap, SV, FrP, KrF og Senterpartiet.

Diskusjonen rundt temaet tok seg kraftig opp da den radikale og kontroversielle organisasjonen Islamsk Råd ansatte en nikab-kledd kvinne som administrasjonskonsulent og sendte henne på TV-debatt i NRK.

Les også: Nikab-kledd kvinne representant for muslimer i Norge

DET NYE NORGE: Slik så det ut da Islamsk Råds nyutnevnte administrasjonskonsulent dukket opp til debatt på statskanalen tidligere i år. (Skjermbilde/NRK).

Les også: Høyre-politiker mener nikab er akseptabelt: «Fremskritt at damer med nikab får jobb»

Humor og forvirring

For millioner av jenter og barn i verden er plagget ikke noe å le av og i verste fall risikerer man døden hvis man ikke bruker det.

Men med humor kan man alltid ta litt av alvoret ut av diskusjonene og forstå hvor hinsides hele diskusjonen faktisk er.

NRK Humor lagde en sketsj om det hele:

Relatert:

Paris har fått no go-soner for kvinner

De skriver i henvendelsen til de ansvarlige franske myndighetene at deres bydel er blitt forvandlet til en «no go-sone» for kvinner. Området rundt La Chapelle t-banestasjon er blitt et farlig område for kvinner og jenter å oppholde seg eller gå gjennom, skriver den amerikanske tenketanken Clarion Project.

Siden 2015 er det kommet en bølge av muslimske innvandrere fra Somalia, Afghanistan, Eritrea, Sudan og andre krigsherjede land til bydelen. Først slo de seg ned på campingplasser, langs tunnelbanelinjen, jernbanespor og parker i nabolaget. Deretter fikk den sosialistiske borgermesteren (bydelslederen) Anne Hidalgo bygget et stort mottaks- og innkvarteringssenter ved Porte de la Chapelle med en kapasitet på 400 asylsøkere.

Les også: Ung fransk kvinne med shorts spyttet på og kalt hore av muslimske kvinner

Senteret kostet 10 millioner dollar å bygge og drives av en permanent stab på 150 sosialarbeidere, støttet av 500 frivillige, og har en årlig driftskostnad på 9,2 millioner dollar. Men i stedet for å løse problemet forverret det seg. Det har ifølge den amerikanske tenketanken blitt en magnet for bølgen av innvandrere som reiser vestover i Europa.

Resultatet har blant annet blitt at det er vanlig med slåsskamper i nærheten av mottaket mellom rivaliserende etniske grupper, og ulovlige leirer spratt opp ved motorveiene som grenser til området. En kilometer lenger sør er området ved siden av La Chapelle t-banestasjon blitt et eksklusivt mannlig område. Det er ingen kvinner å se på gatene eller i kafeene og ingen barn leker i den lille parken.

Les også: Fransk jente kalt hore og slått bevisstløs på T-banestasjon fordi hun gikk med skjørt

En kvinne som har bodd i nabolaget i 30 år, forteller en reporter fra Parisien at de konstante fornærmelsene og grove slengbemerkninger kvinnene blir utsatt for, får dem til å forandre hvordan de klær seg. De gjør også omveier når de pendler til og fra jobben, eller er ute for å handle. Noen er redde for å gå ut. En annen kvinne som har bodd der i 15 år, beklager at kaféen i leiligheten hvor hun bor, en gang en hyggelig bistro, nå er et sted som bare besøkes av utenlandske menn.

Selv jenter som går til og fra skolen kalles «tisper» og «luddere» av gjenger med mannlige ungdommer som går frem og tilbake på gaten. «Min 12 år gamle datter kan ikke gå til skolen lenger eller til og med gå ut alene», sier en ung mor, mens en annen forteller at hennes 17 år gamle datter «stadig blir plaget» og at hun ble frastjålet vesken sin. «Når hun går ut av t-banen, bruker hun telefonen for ikke å få øyekontakt og unngå å bli lagt merke til.» En ung far forteller til den franske avisen hvordan hans 5 år gamle datter spurte ham da hun kom hjem fra skolen hva ordet salope [ludder] betød.

Les også: Kvinnelig journalist voldtatt av bevæpnede flyktninger i Frankrike

Les også: Kvinnelig venstreaktivist gruppevoldtatt av sudanesere – bedt om å tie stille av medaktivister

I et videointervju med Parisien snakker en kvinne ved navn Paula om uopphørlige seksuelle tilnærmelser når hun går gjennom nabolaget sitt. En annen kvinne, Sylvie, klager på å bli berørt gjentatte ganger når hun handler. Philippe Girault, medlem av SOS La Chapelle, sier, «Her er det 95% menn. Kvinner er ikke lenger i det offentlige rom. »

Fredag den 19. mai arrangerte lokalbefolkningen en protest som førte til et svar fra borgermester Hidalgo, som sier i en tweet at hun sammen med politimyndigheten vil implementere en handlingsplan for å stoppe diskriminering av kvinner. Neste dag patruljerte en gruppe politibetjenter området, men det var fortsatt få, hvis noen franske kvinner å se. Og i kafeene var det fortsatt menn alene, i motsetning til tusenvis av andre kafeer i hele Paris hvor menn og kvinner blander seg fritt.

Les også: Fransk mor og hennes døtre knivstukket på feriested – muslimsk mann arrestert

Relatert:

Kvinne skutt av politi i britisk antiterroroperasjon

Politiet aksjonerte mot en bolig i området Willesden, nord-vest i London.

Situasjonen skal ha blitt dramatisk og en kvinne i 20-årene skal ha blitt skutt i forbindelse med pågripelsene. Hun skal ha blitt kjørt til sykehus, men det er ikke klart hvor alvorlig skadet hun er. Hun overvåkes av politiet på sykehuset.

Les mer: 135 muslimske terrorangrep i Storbritannia siden 1988

Ifølge britiske myndigheter skal kvinnen være kjent av politiet fra før og skal ha vært involvert i tidligere etterforskning av ekstreme miljøer.

Totalt fem personer ble pågrepet i går kveld. En mann i 20-årene skal ha blitt pågrepet i nærheten av boligen der kvinnen i 20-årene ble skutt av politiet. Inne i boligen ble en 16 år gammel gutt og annen kvinne i 20-årene pågrepet.

Les også: Muslimsk borgermester i London: «Terrorangrep er endel av det å bo i byen»

AKSJONERTE: Britisk politi aksjonerte i går kveld mot en bolig i London. En kvinne i 20-årene skal ha blitt skutt under pågripelsen.

Les mer: Muslimer til engelskmenn i London: «Dette er vårt land nå – kom dere ut!»

Les mer: Britisk intergrasjonssjef: «Muslimer vil aldri integrere seg»

Flere kvinner pågrepet

Enda en kvinne, 43 år gammel, ble pågrepet i Kent i går kveld. Ifølge politiet i London gjelder alle pågripelsene mistanker om forberedelse til terrorisme.

Les mer: 450 arrestert, seks knivstukket og 43 politibetjenter skadet under flerkulturell festival i London

Les mer: Brutal video viser hvordan muslimer banker opp 12 år gammel hvit gutt i England

Pågrepet med sekk full av  våpen

Bare timer før aksjonen mot boligen i Willesden skal politiet ha pågrepet en 27 år gammel jihadist på gaten i nærheten av parlamentet i London.

Mannen skal ha blitt pågrepet bare kort avstand fra Downing Street, der statsminister Theresa May har sin bolig. Pågripelsen fant sted på nesten samme sted hvor en muslimsk terrorist kjørte ned og drepte fem mennesker på Westminister Bridge sist måned.

Les mer: Somalier amok med kniv i turiststrøk i London – 60-årig kvinne drept – fem skadet

Les mer: Afro-brite hakket ihjel Zac (19) på åpen gate

Mannen skal ha vært i politiets søkelys. Ifølge politiet skal 27-årigen ha vært alene og vært på vei for å gjennomføre et terrorangrep.

Politiet undersøker nå hvor mannen ønsket å utføre angrepet.

Les mer: England: Muslimsk ektepar ville sprenge kjøpesenter fullt av mennesker

Les mer: Muslim SPYTTET på ni måneder gammel baby og skrek: «Hvite mennesker bør ikke få barn»

PÅGREPET: En 27-årig muslimsk terrorist ble pågrepet med en sekk full av kniver. Ifølge politiet var han på vei for å utføre et terrorangrep.
DREPTE FEM:

Les mer: Terror i London: Minst tre mennesker drept – terroristen skutt og drept – turister skadet

Les mer: LONDON-TERROREN: IS-terroristen var trebarnsfar og engelsklærer – ble radikalisert i Saudi-Arabia

19-åring ønsket å drepe mennesker under Elton John-konsert

Samtidig som pågripelsene i London i går ble utført, gikk en rettssak hvor en 19 år gammel mann innrømmet at han ønsket å få tak i en maskinpistol, strømpistol og en vest for selvmordsbombere.

VIDEO: Muslimsk skole lærer elevene at ikke-troende skal drepes

Han ønsket i følge seg selv å utføre et muslimsk terrorangrep i den mest besøkte handlegaten i hovedstaden eller en Elton John-konsert.

Jihadisten skal ha hatt problemer med å finansiere bomben, som han ønsket skulle være full av metallbiter eller spiker.

Les mer: Muslimer i engelske fengsler feiret terrorangrepet i Belgia

På internett hadde han hatt kontakt med en person som skulle hjelpe ham med terrorangrepet. Personen jobbet imidlertid for britiske sikkerhetsmyndigheter.

19-åringen fortalte politiet etter pågripelsen at han ønsket å skade andre mennesker og så dø martyrdøden.

Les mer: London bygger «stålring» mot terror rundt skyskrapere og finansbygg

Samtidig som han ble pågrepet den 8. september i fjor, ble hans IS-inspirerte storebror fengslet for å ha planlagt en halshugging. Det skulle skje på den såkalte Remberance Sunday, da Storbritannia hyller sine veteraner og soldater som ga sine liv under andre verdenskrig.

Det er ventet dom mot 19-årigen den 8. juni.

Les mer: Muslimer voldtok over 2.000 hvite jenter i Storbritannia

Muslimer kidnapper afrikanske flyktninger og selger dem som slaver i Libya

Ofre for slavehandelen forteller den internasjonale organisasjonen for migrasjon (IOM) at de blir pågrepet og tatt med til torg og parkeringsplasser, hvor de blir solgt.

Migranter som kan male eller legge fliser blir solgt til høyere pris, sier lederen for IOM i Libya til BBC.

Det muslimske landet Libya har vært i kaos siden 2011, da Nato vedtok å fjerne lederen Muammar Gaddafi.

Hundrevis av subsahariske afrikanere har blitt fanget og solgt på disse slavemarkedene, ifølge en IOM-rapport.

SLAVERI: Subsahariske migranter blir ofte utsatt for brutal behandling i de muslimske nordafrikanske statene.

Migranter tvunget til å sulte

En senegalesisk migrant fortalte at han hadde blitt solgt på et slikt marked i den sørlige libyske byen Sabha, før han ble tatt med til et midlertidig fengsel hvor mer enn 100 andre migranter ble holdt kidnappet.

Han sa at migrantene ble fortalt å ringe sine familier, som igjen ble fortalt at de måtte betale for fangenes løslatelse. Noen av dem ble slått mens de var på telefonen slik at familien kunne høre at de ble torturert.

Senegaleseren forteller også om «forferdelige» omgivelser hvor migrantene ble tvunget til å overleve på minimale matrasjoner, mens de som ikke klarte å betale enten ble drept eller sultet ihjel.

Et annet vitne som klarte å samle sammen nok penger for å bli satt fri etter ni måneder, måtte til sykehus med alvorlig underernæring. Han veide bare 35 kilo.

Kvinner ble også solgt som slaver til private muslimske klienter og tatt med hjem der de ble tvunget til å leve som sex-slaver, ifølge et vitne. Det blir rapportert at menn i noen tilfeller blir kastrert.

UTMAGRET: Afrianske migranter blir holdt som gisler inntil deres familier klarer å kjøpe dem fri. De som ikke klarer å betale risikerer å sulte ihjel, eller i verste fall bli drept.
TORTUR: En afrikansk kvinne viser frem hvordan hun har blitt torturert i fangenskap.

Sjefen for IOM i Libya, Othman Belbeisi, fortalte BBC at at de som ble solgt inn i slaveri ble priset etter sine kvalifikasjoner.

– Tydeligvis så har de ingen penger og deres familier kan ikke betale løsesummen, så de blir solgt slik at slavehandlerne iallefall kan få et minimum av penger for dem, forteller han.

– Prisen er helt klart forskjellig avhengig av dine kvalifikasjoner. Hvis du kan male, legge fliser eller annet spesialisert arbeide, så blir prisen høyere, sier Belbeisi.

Et medlem av IOM i det afrikanske landet Niger fortalte at de bekreftet rapportene av disse slaveauksjonene i Libya, da flere av migrantene hadde klart å rømme fra sine muslimske kidnappere.

– De bekreftet alle sammen risikoen ved å bli solgt som slaver på torg eller i garasjer i Sabha, enten av deres sjåfører eller lokale mennesker som rekrutterer migranter for dagsarbeide i byen, ofte innen konstruksjon.

– Senere, istedenfor å betale dem, så blir arbeiderne solgt til nye kjøpere.

KART: Et kart laget av BBC viser hvordan hovedstrømmen av afrikanske migranter tar seg til Nord-Afrika. Spesielt er det farlig å reise gjennom Libya, hvor mange av dem kan bli tatt til fange og solgt inn i slaveri. (Foto: BBC).

Noen migranter, hovedsaklig nigerianere, ghanesere og gambiere, blir tvunget til å jobbe som vakter i husene der migrantene blir holdt kidnappet, forteller en IOM-ansatt.

Organisasjonen har omtalt opprettelsen av disse markedene for en «problematisk ny trend i en allerede fortvilet situasjon for migrantene i Libya».

I februar ga Unicef ut en detaljert rapport, med grusomme detaljer, historier om hvordan barn blir utsatt for slaveri, vold og seksuelle overgrep mens de reiser fra Libya til Italia.

Det skal dreie seg om så mange som 26.000 barn, de fleste reisende alene, som blir utsatt for de muslimske gjengene og smuglernes mishandling og vold.

Titusenvis av migranter fra Afrika ankom Italias kyst i fjor. Men før de kommer til den libyske kysten så vil de ha gått gjennom en farlig reise over det afrikanske kontinentet og Sahara-ørkenen med ekstreme temperaturer.

Dette er imidlertid ikke kun et problem som har oppstått etter at Gaddafi ble avsatt og flyktningkrisen tok til. Muslimsk slavehandel foregår i stor skala i flere land i Midtøsten, som blant annet Jemen, Jordan, Saudi-Arabia og andre land i området.

En annen video fra 2012 viser hvordan afrikanske menn, mulig enten slavearbeidere eller påståtte rebeller som støttet Gaddafi, blir behandlet på brutalt vis.

Sverige 2017: Jenter må sitte bakerst i skolebussen og adskilt på kafeer

Hemmelige opptak viser hvordan kvinner sitter adskilt fra menn på en kafé, og jenter blir tvunget til å sitte bakerst på skolebussen.

Mange kvinner som har vært utsatt for det selvutnevnte moralpolitiet vitner om trakassering og usikkerhet. De bor – eller har levd – i noen av forstedene nord for Stockholm, skriver Aftonbladet, som omtaler TV-programmet. Skolejenter forteller om en æreskultur, fornærmelser og rykter. Og også i andre deler av samfunnet skilles kvinner fra menn.

Ved hjelp av skjult kamera avslører programmet hvordan den muslimske uavhengige skolen Al-Azhar skiller sine elever på skolebussen hver morgen og ettermiddag. Gutter må sitte foran og jentene bak.

Devin Rexvid er forsker i sosialt arbeid ved Umeå Universitetet og holder foredrag for byens ansatte og politikere om æreskultur. Han sammenligner skolebussen med situasjonen for svarte og hvite i de amerikanske sørstatene på 1950-tallet, og kaller den muslimske skolens måte å kjøre sine elever på for «buss-segregering».

En av programmets kvinnelige ansatte er også på en kafé med et skjult kamera. Hun gjør flere besøk – og blir hver gang bedt om å gå til den ene siden av kafeen der det ikke er mannlig gjester.

En kvinne som bodde i Hjulsta forteller til «Kalda fakta» om hvordan hennes naboer skjelte henne ut når hun drakk vin på terrassen, eller fordi hun hadde en hund, eller fordi hun ikke var med noen mann. En annen kvinne forteller om trakasseringer som startet om sommeren da hun hadde på seg mindre klær enn vanlig.

Folk kastet steiner og rusk på henne når hun var på sin balkong. Ved et tilfelle ble det kastet en stein gjennom kjøkkenvinduet. Hun sier at hun flyktet til Sverige fra et land der kvinner er undertrykte. Nå føles det som om hun fortsatt bor i sitt tidligere hjemland.

Saken har skapt stort oppstyr i media og på sosiale medier, og det virker som om utviklingen har sendt bølger den svenske befolkningen. Blant annet sier den komikeren og samfunnsdebattøren Özz Nûjen at han er sjokkert over hvordan det står til:

– Dette er jo ikke bra noested. Dette er en katastrofe at det i vårt Sverige pågår noe slikt. Jeg trodde ikke faktisk ikke i min villeste fantasi at det skulle bli så alvorlig. Jeg er selv oppvokst i Rinkeby (Beryktet innvandrerbydel med mye kriminalitet red. anm.) og flyttet derfra for mange år siden, men jeg trodde aldri at utviklingen skulle bli slik. (Se intervjuet med Nujen øverst i artikkelen).

Feminister flykter fra flerkulturen

Frieord skrev sist søndag hvordan feminister og kvinnelige politiske venstreaktivister nå flykter fra de innvandrertette bydelene.

Ap og SV får kraftig kritikk fra minoritetskvinner i Horten – «Niqab og burka er ikke inkluderede!»

Kilde: Gjengangeren.no

Fra Gjengangeren:

Å vise toleranse for diskriminerende holdninger og kulturer er ikke synonymt med det å være tolerant og inkluderende. I dette tilfellet er det heller tvert imot. Med et slikt vedtak som ble gjort, inkluderer dere kvinner og barn i bestefall i instituttenes fire vegger, men dere ekskluderer dem fra innholdet og friheten som andre kvinner besitter. Alt dette for å opptre politisk korrekt.

Vi som har flyktet fra et lukket og undertrykt regime i våres hjemland ønsker frihet, likestilling og like muligheter. Med dette vedtaket frarøver dere oss alle disse tre rettigheten på engang. Om dere ikke har fått med dere hva som skjer i andre byer i Norge, og ellers resten av verden, så må dere snu dere i egne rekker og høre på individene i deres eget parti som vet hvor skoen trykker.

Det store spørsmålet mitt er, hva er det disse folkevalgte i Horten hviler sin argumentasjonsrekke på som slår ut prinsipper som likestilling, frihet, like muligheter og motarbeidelses av makthierarkier og sosial kontroll?

Uansett så er det ikke for sent, dette skal behandles i kommunestyret om en uke og jeg håper disse politikerne tar til seg disse innspillene og gjør om vedtaket sitt.

Alt annet ville vært et hån mot disse kvinnene og alle andre kvinner som lever under kontroll og press på lands- og verdensbasis. (Sitat slutt).

TVANGSPLAGG: De muslimske religiøse og politiske tvangsplaggene hijab, niqab og burka. Det er niqab og burka som Ap, SV og V nå ønsker å tillate i Horten.

Relatert:

Kvinner er fritt vilt på kjøpesenter i Gøteborg – blir omringet og seksuelt trakassert av innvandrergjenger

Et populært kjøpesenter i Gøteborg har kommet i nyhetene i svenske aviser etter flere rapporter om hvordan innvandrergjenger omringer, beføler og seksuelt forgriper seg på både ansatte og besøkende.

Ifølge svensk politi skal det dreie seg om såkalte «enslige flyktningbarn» som skaper utryggheten. Det skal ha gått så langt at man har måttet stenge kjøpesenteret etter en spesielt grov episode.

Det skal være innvandrere fra forstedene i Gøteborg som reiser inn for å bruke kjøpesenteret som sentral for å selge narkotika, tyvegods og kontakte jenter.

Les mer: Sigøynere sex-sjikanerte norske 12-åringer utenfor kjøpesenter i Bergen

UTRYGG: Linnea Lorentsson som arbeider i Nordstan kjenner seg utrygg når hun forlater jobben. Nå vurderer flere av de kvinnelige ansatte å si opp jobbene sine. (Foto: Privat).

De fleste ungdommene kommer fra Nord-Afrika, i særdeleshet Marokko.

Les mer: Tenåringsjenter sex-trakassert av innvandrergjeng på kjøpesenter i Kiel

– Det er mye narkotika som florerer. Jeg anbefaler ikke engang min egen sønn å reise ned til Nordstan. Det er risiko for ran, men også trakassering av jenter, forteller politimannen Rikard Sörensen.

Nå har også de butikkansatte slått alarm om seksuell trakassering, ifølge den svenske avisen Expressen, på tirsdag.

Les mer: Nytt kjøpesenter i Oslo får muslimsk navn

De såkalte flyktningbarna tafser på unge kvinner som jobber i butikkene, i en slik grad at de kvinnene kjenner seg utrygge på sine egen arbeidsplass. En ung forteller om en kollega som ble befølte henne på magen. Ifølge kvinnen skal han ha ønsket å putte hånden i buksene hennes.

– Jeg vet at det er stort problem for kvinner som omringes av disse guttene eller mennene på kjøpesenteret. Det er forferdelig og en kriminell handling, sier talskvinne for politiet, Ulla Brehm, til Expressen.

Les også: Utlending prøvde å kidnappe 3-åring på kjøpesenter i Narvik

Situasjonen har blitt så alvorlig at at de ansatte vurderer å si opp jobbene sine for å slippe å bli antastet. Butikkpersonale forteller at man blir utsatt for seksuell trakassering både til og fra jobben, samt under arbeidstiden.

– Det er en ekkel følelse. Jeg ringer alltid og prater med noen når jeg er på vei til jobben. Jeg hadde aldri reist til Nordstan på fritiden, forteller 24-åringen Emma.

Hun forteller om hvordan flyktningbarna forteller henne at de ønsker å gjøre ulike ting med henne.

Les også: Kvinne voldtatt i parkeringsgarasjen under kjøpesenteret i Alta

Trakasseringene foregår så ofte at Emma ikke kjenner at det er noen ide å politianmelde dem. Istedenfor vurderer hun å si opp jobben sin, selv om hun elsker den.

Muslimsk frisør nekter menn og gutter over 13 år å klippe seg i Bærum

Kilde: Budstikka.no

Fra Budstikka:

– Kvinnene som bruker hijab, har bedt meg skrive at menn ikke skal ha adgang til salongen. Derfor har vi den regelen. Jeg har mest utenlandske kunder fra land som Somalia, Pakistan og Afghanistan understreker frisøren, som forteller at hun også klipper etnisk norske kvinner.

Les mer: Dobbelt pris for etniske nordmenn hos innvandrerfrisør i Moss

Les mer: Å gi innvandrere halv pris er «positiv diskriminering»

FRUSTRERT: Barnefaren fikk ikke lov å å gå inn på frisørsalongen fordi han var mann. Innehaveren mente at hun ville miste sine muslimske kunder hvis hun tillot kristne menn å komme inn. (Foto: Privat/Facebook).

Den iranske frisøren har ikke vært klar over at praksisen kan være ulovlig.

– Er det ikke lov, spør frisøren.

– Da vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Dette er jobben min, og hvis det kommer menn inn så vil mange av kundene mine ikke komme mer. Hva skal jeg gjøre om jeg mister kundene som bruker hijab? sier kvinnen, som dessuten understreker at hun ikke har svennebrev som gjør at hun kan klippe menn. (Sitat slutt).

Les mer: Når media går fem på – sagaen om Malika Bayan

Om innehaver Safyeh Ayoubi må møte i retten slik Merete Hodne måtte etter å ha nektet å klippe en muslimsk kvinne, vites ikke foreløpig. Hodne ble dømt for å ha nektet å klippe den hijabkledde norske konvertitten Malika Bayan.

SMILTE LURT: Da Malika Bayan (Født Charlotte Antonsen) ble konfrontert om hun med vilje hadde gått inn på frisørsalongen til Merete Hodne for å provosere frem en situasjon, klarte hun ikke å holde seg i maska. (Foto: Skjermdump TV2/Document.no).

Les mer: Sykehjem i Stavanger trues med nedleggelse om de ansatte ikke får gå med hijab