DAGENS VIDEO: Mannlig feministisk aktivist mishandler KVINNE – fordi hun har feil mening!

Det var på søndag at Life Chain ble avholdt. Ifølge Marie-Claire er demonstrasjonen en fredelig og stille protest mot abort. Deltakerne får ikke starte debatter med forbipasserende eller oppføre seg aggressivt på noen måte. Man viser heller ikke frem bilder av aborterte babyer.

En mann skal ha kommet opp til gruppen og begynt å tegne og tusje på gruppens plakater og jakker, inkludert til en 10-årig jente. Bissonnette skal da ha gått opp til ham og filmet hans handlinger.

Image
ANGREPET MED SPARK: Marie-Claire var ute og demonstrerte fredelig da hun ble verbalt trakassert og så sparket ned av en mannlig feminist.

Mannen, en feministisk aktivist ved navn Jordan Hunt, skal da ha blitt aggressiv og snakket i ca. et halvt minutt før han foretok et såkalt «roundhouse kick» (rundspark, red. anm.) mot kvinnen og traff henne i overkroppen slik at hun mistet mobiltelefonen og falt til bakken. Han skal også ha revet av et bånd kvinnen hadde på jakken.

Overfallsfeministen hadde også et tydelig satanisk pentagram rundt halsen.

Hunt skal ha mistet jobben som på en frisørsalong i Toronto, da arbeidsgiveren så Hunt sparke kvinnen i videoen. Frisørsalongen som heter Noble Studio 101 kom med følgende uttalelse:

 – Vi er fire sterke kvinner her og vi aksepterer ikke noen form for vold. Alle har rett til sin egen mening og tanker, men vold er ikke svaret. Han vil ikke få lov til å sette sine føtter på vår arbeidsplass igjen.

Videoen har blitt vist og delt millioner av ganger så langt, og det har nå blitt startet en underskriftskampanje for at statsminister Justin Trudeau skal omtale og ta avstand fra volden som Marie-Claire ble utsatt for på gaten.

Image

Overfallet ble filmet og vist til politiet i Toronto. Men ifølge offeret var politiet på plassen likegyldige til angrepet og voldutøvelsen, selv etter å ha blitt vist videoen.

Hunt er fremdele på frifot, men har tatt ned flere av sine kontoer på sosiale medier.

Dette skal imidlertid ikke være den første gangen Jordan Hunt har gått til angrep på uskyldige kvinner på gaten, som utøver sin demokratiske rett til å demonstrere. Her er en video fra tidligere i år som viser et lignende angrep.

Vestlige venstreorienterte medier har ikke ønsket å skrive om det brutale overfallet av kvinnen eller den stadige økende bruken av fysiske angrep fra venstresiden. Hvis det hadde vært en høyreorientert aktivist som hadde utført et slikt angrep mot en kvinne under «pussyhat-marsjen», så ville det ha vært store overskrifter, debatter og uttalelser fra Justin Trudeau om å «stoppe hatet».

Men en mishandlet kvinne som ifølge venstresiden har «feil» mening får verken avisoverskrifter eller taler fra statsministeren. Det avslører mye om hvilken politisk hverdag vi lever i.

Den uavhengige journalisten Tim Poohl har derimot laget en video om angrepet på kvinnen.

SVERIGE: 65-årig kvinne fikk fengselsdom for Facebook-innlegg – muslim som voldtok 13-åring fikk samfunnsstraff

Det begynner å bli vanskelig å forstå, forklare eller videreformidler hva som skjer i vårt naboland Sverige.

Det har virkelig blitt et bakvendtland. Han er hun, hun er hen, Pippi sensureres, voksne innvandrermenn er «barn», nasjonalisme er nazisme, kommunisme er akseptert, politistasjoner beskytes og brannbombes, granater kastes inn i leiligheter med familier, tusenvis av biler påtennes, voksne svenske kvinner utnytter unge innvandrergutter seksuelt, islamske terrorister i lastebiler meier ned menn, kvinner og barn i handlegater i hovedstaden, fødeklinikker og sykehus legges ned, mens milliarder pøses ut på innvandringsbudsjett, grensene står ubevoktede, nasjonalistiske partiledere med 18 prosent støtte blant folket fryses ut av de andre partilederne, transseksualitet læres ut til barnehagebarn, skoler har metall-detektorer og vektere, ambulanser, brannbiler og politibiler beskytes, vandaliseres og ranes, mennesker dømmes for uttalelser for sosiale medier og voldtektsmenn får samfunnsstraff

Har vi hoppet over noe? Helt sikkert.

Det er den siste på listen her vi skal omtale i dag. 65-årige Christina har i følge hovretten i Göta uttrykt «straffbare uttalelser mot personer med muslimsk tro». Blant disse skal være at «muslimer har en intelligens på nivå med gullfisker» og at muslimer «stinker».

65-åringen måtte inn til ikke mindre enn seks politiavhør, samt opplevede husransakelse, hvor politiet gikk gjennom hele boligen og beslagla hennes mobiltelefon. Ifølge kvinnen skal forhørene ha vart i timesvis og hun fikk ikke bistand fra advokat. Det ble også produsert et saksdokument mot kvinnen på over 150 sider. En saksfremgang som vanligvis er forbeholdt grov kriminalitet, og ikke debatt på internett.

Det hele endte med frifinnelse i tingretten i Jönköping. Denne ble imidlertid anket av aktor til hovretten hvor kvinnen ble dømt til tre måneders fengsel og 6.300 kroner i bøter.

Frieord har skrevet flere lignende saker der mennesker i Sverige og andre europeiske land blir dømt til fengsel for å kritisere masseinnvandringen og islam.

(Saken fortsetter under lenkene og tweetene)

Samtidig har altså det svenske rettssystemet ved flere anledninger unnlatt å dømme muslimske vold- og voldtektsforbrytere til fengsel, men heller latt dem slippe unna med samfunsstraff eller lignende lave straffer som den 65-årige kvinnen ble idømt.

Er virkelig en overfalls- eller gruppevoldtekt under grove trusler – noen ganger med bruk av kniv eller andre farlige gjenstander – av en mindreårig jente, og krasse uttalelser på sosiale medier virkelig en sammenlignbar forbrytelse i Sverige når det kommer til straffeutmåling?

Ja, ifølge dommer offentliggjort de siste årene, så er det faktisk det. Det bør skremme enhver person som bryr seg om våre innbyggere og utviklingen i våre samfunn.

Enslige asylsøker-barn dreper hverandre i Trondheim, gjengproblemer i Oslo og knivran i Mo i Rana

Vest-Europa virker paralysert. Hvert fjerde år får de samme venstreorienterte, rødgrønne og høyre-light partiene majoriteten av stemmene. Det skjedde sist uke i Sverige, mens landet bokstavelig står i en hengemyr av bilbranner, drap på gatene, angrep på politi og utrykningstjenester, drapstrusler mot politikere, hjemvendte IS-soldater som vandrer rundt i gatene og terrorangrep. Landet har blitt en eksempel på hvordan man IKKE bedriver innvandringspolitikk til resten av verden.

Her i Norge følger vi hakk i hel. Halvparten så mange innbyggere, ikke fullt så mange innvandrere og litt mer oljepenger til å øse over problemene. Men hvorfor trekker ingen i bremsen?

Som å kaste nye 70 nye skattemillioner for å få bukt med innvandrerne som skyter, slåss, knivstikker, truer og bedriver absolutt alle former for kriminalitet i hovedstaden. Dette for å forhindre at HUNDREVIS av innvandrerungdom som befinner seg i faresonen skal ta steget opp i den kriminelle verden. Alle er under 18 år og har hver seg mer enn fire saker på rullebladet.

Boligområdene for disse personene inkluderer Manglerud, Bogerud, Lambertseter, Holmlia og Kolbotn rett over grensen i Akershus. Det er med andre ord et stort og voksende problem, ettersom disse områdene blir mer og mer etniske og mindre og mindre norske. Neste gang må man bruke 140 millioner. Så 280 millioner. Og så videre. Det slutter aldri. Det eneste som slutter er pengene – og da eksploderer det. Bokstavelig talt.

Oslo har opplevd en rekke draps- og skyteepisoder det siste året. Og det skytes ikke lenger på kvelden, men midt på lyse dagen, blant barn og familier på kjøpesentre. Gjengene kidnapper hverandre foran barnehager, skyter på hverandre utenfor nærbutikker og gjennom restaurant-vinduer – restauranter som er fulle av mennesker.

Gategjenger truer og raner som om det var verdens naturligste ting. De fleste er mindreårige og får bare et klaps på hånden før de er tilbake på gata igjen og fortsetter. Og for tre dager siden ble en kvinne voldelig overfalt og ranet av en «guttegjeng» på fem stykker i Slottsparken. De rispet henne også med en skarp gjenstand.

Samtidig opplever Trondheims innbyggere at de stakkars mindreårige (les: voksne) flyktningbarna er mest opptatt av å «tjene» penger gjennom voldelig kriminalitet, narkotikasalg og prostitusjon.

I går kveld ble to av dem, 19 år gamle Nasratullah Hashimi og 17 år gamle Reza Alizadadrept i et internt oppgjør i en leilighet. En tredje var også skadet, men overlevde. Han forklarte at gjerningsmannen brukte en hammer. Drapsmannen ble pågrepet av politiet, SOM MÅTTE SKYTE HAM før han overga seg. Alle de involverte skal være i 17- til 19-års alderen og fra Afghanistan. Men sannsynligheten for at både identitet og alder er noe helt annet er stor. Svært stor. Men det er annen sak.

DREPT: Den afghanske migranten Reza Alizada (17) ble drept av en landsmann i en leilighet i Trondheim i går. Leiligheten leies ut til kommunen av pinsemenigheten i byen. (Foto: Privat).

En de involverte hadde knapt rukket å være i Trondheim i 30 dager før hendelsen fant sted. Det opplyses at det finnes TO HUNDRE MINDREÅRIGE ASYLSØKERE I TRONDHEIM BY ALENE. Og de kan gå fritt rundt blant deg og meg. Og barna dine.

Pengene daler nedover disse miljøene fra skattebetalerne. De får leiligheter, kurs, skoler, penger, klær og all bistand fra leger, psykologer, fagpersoner og det som måtte finnes der ute. Sannsynligvis med betydelig kortere ventetid enn det Ola Nordmann har. Og gratis selvfølgelig.

Hvor mye har det kostet oss nå? Med politiinnsats, advokater, dommere, leger, sykehusoperasjoner, legebehandling, kriseteam, fengsler og oppmerksomhet fra kommunen på alle nivåer.

Millioner på millioner og enda flere millioner. Vi nærmer oss nok milliarder alt i alt.

Åja, ikke glem Mo i Rana. Der ble en utenlandsk mann i 30-årene pågrepet for butikktyveri. Han var bevæpnet med både kniv og elektrosjokkvåpen. 

Så er spørsmålet. Hvorfor godtar nordmenn en slik utvikling? Hvorfor får politikere og ansvarlige i stat og kommune slippe unna med dette? Hvorfor stemmer ikke nordmenn alle partiene ansvarlige for dette ut av maktposisjon og erstatter dem med en nasjonalistisk og konservativt parti? Et parti som vil kaste ut 80-90 prosent av alle innvandrere med bakgrunn fra områder der det ikke er krig eller konflikter. (med økonomisk bistand om nødvendig).

Hvorfor aksepterer Kari og Ola Nordmann at våre gater fylles av kriminelle utenlandske gjenger, at skolene blir dårligere, at islamister får gå fritt rundt på gatene. Mens det skytes, biler brennes og fengslene fylles opp av personer fra araberstatene og Afrika. At vi har fått imamer i Forsvaret. Og bevæpnet politi på 17. mai.

Har vi helt mistet vår nasjonale sjel og stolthet? Har vi helt mistet vår identitet og ønske om et bedre fremtid for våre barn?

De fire sakene nevnt ovenfor her strekker seg fra Oslo i Sør til Rana i Nord. Og alle norske byer fra Kristiansand, Drammen, Stavanger, Bergen, Bodø og til Tromsø har den samme utviklingen. Mer innvandring. Mer vold. Mer kriminalitet.

Og Ola og Kari Nordmann gjør ingen verdens ting.

 

91-årig svensk kvinne brutalt mishandlet på gaten av ulovlig innvandrer

Hvorfor stilles ikke politikere og myndigheter til ansvar for den alvorlige og brutale kriminaliteten som foregår i vårt samfunn? Skyting og drap på gatene, knivran, brutale eldreran, angrep på politiet? Statistikker og rapporter forteller oss at en stor overvekt av de som begår gatekriminaliteten er ikke-vestlige – mange av dem med falske bakgrunner. Den samme utviklingen har fått etablere seg i alle de nordiske landene.

Les også: Det nye Sverige – Elleve og tolvåringer ranet 65-årig kvinne – slo henne med murstein

Les også: Haiderat (28), Mohammad (20), Aladdin (18) og Mansour (18) dømt for grov hjemmeinvasjon hos 97-årig svensk kvinne

Hvorfor får det lov å eksistere – og fortsette i så enormt omfang?

I Sverige kommer det nå ut en nyhetssak som regelrett drukner i andre lignende saker. Endog er den ikke så grov engang at den skaper debatt eller opprør blant svenskene!

Den 10. august var en 91 år gammel kvinne ute og gikk tur med sin sønn på Skånegatan i Stockholm.

Les også: Kvinne overfalt og mishandlet av 20 menn på T-banestasjon i Stockholm midt på lyse dagen

Les også: Kraftig økning i antallet anmeldte voldtekter i Stockholm

SKÅNEGATAN/VITABERGSPARKEN: Det brutale overfallet mot den svenske 91-årige kvinnen fant sted midt i Stockholm, ved den kjente Vitabergsparken og Sofia kirke. (Foto: Google Maps).

Les også: Her er flyktningbarnet som forsøkte å knivdrepe en politimann i Stockholm

Les også: Her pågripes Mohammad (34) etter en overfallsvoldtekt i Stockholm

Plutselig dukket en ulovlig innvandrer med minst tre identiteter opp bak dem. Mannen som har nordafrikansk bakgrunn dro i kvinnens gullkjeder rundt halsen. Dette gjorde han med en så brutal kraft at kvinnen 91-åringen ble dratt i bakken.

Kvinnen fikk som følge av det brutale overfallet hjernerystelse, fingerbrudd, sårskader på albuer og den venstre hånden. Sårskaden på kvinnens venstre hånd måtte sys med åtte sting. 

VIDEO: Se hvordan eldre kvinner blir brutalt overfalt og ranet av migranter

VIDEO: «Stikk herfra» – innvandrer skremmer eldre svensk kvinne på trikk i Stockholm

Kvinnens sønn forsøkte å løpe etter gjerningsmannen, men mistet ham i en nærliggende park.

På mirakuløst vis klarte politiet å få tak i den afrikanske migranten som følge opplysninger fra sønnen. Da han ble identifisert og pågrepet av politiet skal han ha hånledd mot kameraet da politiet fotograferte ham.

«Ahmed» har med hundretusenvis andre afrikanere i Europa falsk identitet. Han søkte asyl i Sverige i februar 2017. Han opplyste da at han var født i mai 2001 og at han opprinnelig kommer fra Gaza. Ved kontroll av Ahmeds fingeravtrykk kommer det imidlertid frem at han har søkt om asyl i Østerrike den 31. oktober, 2015, samt i Danmark den 8. februar, 2017. I Østerrike har fingeravtrykkene blitt koblet opp mot en person ved navn Hassan Rikfi, født den 1. januar, 1998 og statsborger i Marokko, og i Danmark tilhørende en person ved navn Mostafa Loby, født den 3. mars, 2002, og statsborger i Syria.

Les også: 111 skyteepisoder og 17 drept i Stockholm i 2017 alene

Les også: Tredje verden i Sverige – kvinne som ble gruppevoldtatt ble nektet hjelp – «Du har sperm i ansiktet» – «Du er ekkel»

Under rettssaken i Stockholm etter det brutale overfallet på den svenske 91-åringen forteller «Ahmed» at han er født den 3. mars, 2002 og kommer fra Gaza. Altså at han er mindreårig. Dette gjøres med vilje, da migrantene vet at de slipper unna alt av papirarbeide og byråkrati – «barn» slipper nemlig rett inn i Sverige.

Rettsmedisineren har gjennomført en medisinsk aldersvurdering. Resultatet av undersøkelsene – tannrøntgen og lårbeinsrøntgen – viste at Ahmed er voksen. Som i 90 prosent av lignende tilfeller der siktede blir aldersundersøkt.

Les også: Skandale – svenske aviser innrømmer falske nyheter om flyktningbarn

Les også: Halvparten av flyktningbarna er voksne – mange har grått hår og skjegg

Tingretten i den svenske hovedstaden – som er oversvømt av lignende saker – mener at det sannsynlig at den siktede er over 20 år gammel. Han blir dømt til 10 måneders fengsel for ran og utvises til Marokko. Om fem år er han imidlertid velkommen tilbake til Sverige, ifølge dommen.

Spørsmålene er:

  • Hvorfor og hvordan fikk han komme seg inn i Sverige med så mange identiteter og uklar nasjonal bakgrunn
  • Hvorfor fikk han gå fritt rundt på gatene i Sverige uten klarlagt identitet og asylbakgrunn
  • Hvorfor fikk han kun 10 måneders straff for å lyve om sin bakgrunn og overfall på en forsvarsløs person og pådra henne mulige livstruende skader
  • Hvorfor får han lov å komme tilbake til Sverige i fremtiden selv etter å ha brutt så mange lover 

Og sist men ikke minst. HVORFOR TILLATER DET SVENSKE FOLKET SLIKE TILSTANDER I LANDET SITT.

Hva er galt med folk i Sverige?

Les også: Over 94 prosent av de gjengkriminelle i Stockholm er innvandrere

Les også: Svensk politisjef: «Vi kan ikke lenger garantere sikkerheten til det svenske folk»

Frieord har etterhvert skrevet så mange artikler om den grove kriminaliteten i vårt nabolands hovedstad at de ansvarlige for turismen og sosiale medier valgte å blokkere oss.

Les også: Over 500 politibiler vandalisert i Stockholm siden 2010

Les også: Eldre ektepar slått helseløse av innvandrere på gaten

Les også: Innvandrergjeng sparket ned enslig svensk kvinne på krykker

VIDEO: Se videoen Youtube frenetisk forsøker å slette – eldre kvinne brutalt overfalt på gaten av afrikaner i underbukse

Jeg har en pikk, hvit hud og elsker kvinner – hvorfor hater samfunnet meg?

I venstremedia som Vg og Dagbladet kan man ikke sjelden lese ord som «fitte», «fitta», «pikk», «knulle» og andre direkte og for noen støtende ord. Jeg tenkte jeg kunne slå til med litt av det samme, ikke fordi jeg bruker slike ord mye i hverdagen, men fordi det kanskje kan sørge for oppmerksomhet rundt et viktig tema.

Temaet er ganske enkelt; samfunnet hater hvite, streite menn. Og hvite guttebarn. Oss med et lem mellom beina som reagerer instinktivt positivt og kroppslig når vi ser vi en vakker kvinne på gaten eller jobben. Oss menn som er villige til å ofre både liv og helse for å vise oss frem for det motsatte kjønn. Og kanskje, hvis vi er heldige, så får vi parre oss med den peneste dama. Få unger med henne. Lage nye alfahanner som også de ønsker å parre seg med den peneste dama. Og slik går historien tilbake til da mennesket så dagens lys for første gang. Dette gjelder forøvrig for alle raser og sivilisasjoner, men det er kun hvite menn i Vesten som skal føle skyld for at vi oppfører oss slik.

I 2018 så finnes det en ikke ubetydelig del av samfunnet som misliker denne evolusjonære utviklingen hos den hvite mannen. Som vil bli kvitt ham. Han som har bygget de høyeste husene, de sikreste broene, laget de beste medisinene og som har blitt skutt ut i verdensrommet med en tre-trinns rakett festet til ryggen for å besøke nye verdener. Han som oppfører seg som en gentleman og som blir hos kvinnen etter at hun har født hans barn. Helt til han dør, gjerne blakk og sliten.

Dagens rødgrønne befolkningsmasse hater at det finnes slike menn. Evolusjonære vinnere. En som alltid gjør det riktige. En som har moral og verdier forankret i naturens evige syklus. Som har reddet verden fra mang en katastrofe, pest og krig. (Ja, vi startet kriger også i mange tilfeller – så vi er ikke feilfrie, men hvem er?).

Alt som er vondt i verden skyldes på hvite menn. Selv de hvite guttebarna blir brukt i hat-kampanjer om hvor mye vondt det er ute i verden. Det er spesielt legitimt å hate hvite menn som har passert 40. De blir regelmessig hetset i artikler, kampanjer, debatter og media. Utledd. Sett ned på.

Hvite streite menn takler alt, uansett hvilken bakgrunn de måtte ha eller hva de har gått gjennom i livet. For hvite streite menn dominerer. De jobber lengst og hardest. De ofrer mest. De kommer på jobb selv etter at de mistet huset og unga. Hvite streite menn har all rikdommen. Hvite streite menn dominerer på arbeidsplassen med arbeidsmoralen sin. Med etikken sin. Hvite streite menn liker bare å ha sex med hvite kvinner, helst de i sin egen alder. Hvite streite menn er snille og tar vare på barna sine, tar dem med på camping, på fjellet, på sjøen. Lærer dem å mekke sykler, snekre olabil og bygge trehus.

Hvite streite menn reparerer biler, bygger hus og installerer kjøkken. De reparerer mobilen din og sørger for at internettet ditt fungerer. Hvite streite menn er de beste kokkene, ingeniørene og arkitektene.

Hvite streite menn tar alltid telefonen og betaler gjelda si. De dukker alltid opp på dugnad og fotballtreninger. Hvite streite menn leverer inn den tapte lommeboka de fant på veien. Hvite streite menn sier (nesten) aldri nei hvis du spør dem om hjelp.

For dette bør hvite streite menn utryddes.

 

DET NYE EUROPA: Fransk kvinne banket opp av afghanske flyktninger «fordi hun gikk lettkledd»

En 33-årig fransk kvinne ble alvorlig mishandlet av to afghanske asyløskere sist uke kan det franske nettstedet Valeurs Actuelles fortelle.

Hendelsen fant sted på et tog på vei ut av hovedstaden Paris i 22-tiden. Mennene sjikanerte og uttalte skjellsord mot kvinnen ettersom hun ikke var tildekket tilstrekkelig nok etter deres ønske.

Les også: Frankrike – Ung kvinne med shorts kalt hore og spyttet på av muslimske kvinner

Les også: Fransk president: «Det er vår skyld at innvandrerne dreper oss, voldtar våre kvinner og brenner ned våre byer»

VIDEO: Muslim angrep svensk småbarnsmor på T-banen – skrøt av angrepet

Angrepet som fant sted den 23. mai startet med verbale overgrep hvor de afghanske mennene skjelte ut kvinnen for å «vise for mye hud» på overkroppen. Etter at toget stoppet på stasjonen i byen Dijon tvang de muslimske mennene kvinnen ut av toget. Der ble kvinnen sparket og slått til hun falt til bakken.

De to afghanske asylsøkerne som er 19 og 23 år gamle, ble arrestert på togstasjonen og vil måtte møte i retten for volden mot kvinnen. Begge mennene lever i Dole i Jura-regionen vest i landet, ikke langt fra grensen mot Sveits.

VIDEO: Paris: 16 år gammel jente kalt hore og slått bevisstløs fordi hun gikk med kjole

Les også: Skrek «Allahu Akbar» og skar over halsen på to kvinner på togstasjon i Marseille

Les også: Fransk mor og hennes tre døtre knivstukket på feriested – muslimsk mann arrestert

DIJON: Kvinnen ble hetset og utsatt for sjikane på toget fra Paris til Dijon, hvor hun ble tvunget ut og mishandlet med spark og slag av de to afghanske flyktningene. (Foto: Google maps).

Les også: Tyskland: Katharina (35) brutalt mishandlet og befølt av afrikansk gjeng på togstasjon

Les mer: Kvinne overfalt og ranet av asylsøkere på togstasjon i Østerrike – fikk beskjed av politiet om å farge håret mørkt

I kommentarfeltet i franske aviser som skriver om saken er folk fortvilet og sinte.

– Umiddelbar utvisning! Kan vi forestille oss en slik scene i Afghanistan, der kristne angrep en muslimsk kvinne i burka? Selv i Frankrike er en slik hendelse utenkelig og ville startet opptøyer umidderlbart. Hvordan de våger å angripe en kvinne her vårt land på sier mye om straffefriheten de er sikre på og om deres påståtte moralske overlegenhet over vårt lands lover.

 – Jeg tør ikke forestille meg det motsatte, en kristen franskmann som oppfører seg på samme måte i Kabul mot en kvinne i burka.

– Ingen på toget valgte å hjelpe kvinnen. Disse kan gjøre hva de vil, de vet at franskmenn er underdanige.

 – Var det ingen «hvite» menn på toget? Hvem er de mest feige? De som venter på en revolusjon må vente lenge!

 – Hele verdens avskum kommer til Frankrike. Våre korrupte politikere bryr seg kun om penger og luksusliv. De er medskyldige i denne utviklingen.

 – Våre byer er ikke lenger steder med frihet

Les også: Britisk avis: Paris er et post-apokalyptisk helvete fylt med urin og søppel

Les også: Londons muslimske borgermester forbyr reklamer med lettkledde kvinner på offentlige plasser

Småbarnsmor gikk kveldstur – ble gruppevoldtatt av flyktningbarn

Et ektepar hadde hatt gjester til middag i september 2017. Etter middagen valgte kvinnen å gå en liten tur i nabolaget før leggetid.

På vei hjem begynte kvinnen, som lider av sukkersyke, å føle seg dårlig. Hun ringte til sin ektemann slik at han kunne komme og hente henne.

Men før ektemannen fikk kommet til kona, dukket plutselig tre flyktningbarn opp og begynte å følge etter kvinnen, mens de snakket med hverandre på afghansk.

Les også: Milde dommer for gruppevoldtekt – somalisk voldtektsmann får bli i Sverige

Da småbarnsmoren passerte en kolonihage tok et av barna tak i henne hardt og de to andre hjalp med å dytte henne inn på en nærliggende småvei.

Da de hadde kommet et stykke inn på veien kastet de kvinnen ned på bakken.

De lo av meg som om det var morsomt. De dro av meg buksene og trusene, fortalte offeret under rettssaken.

Les også: Sverige: Syrisk flyktning (19) voldtok 13 år gammel jente vaginalt og analt – fikk to måneder fengsel

Deretter tok de afghanske flyktningbarna tur på å holde fast og voldta småbarnsmoren.

Den dypt sjokkerte kvinnen ble senere funnet av politiet, som hadde blitt kontaktet av hennes urolige ektemann.

Da hun kom hjem fra sykehuset var hun i en forferdelig tilstand. Jeg håper at jeg aldri behøver å se henne slik igjen, sa mannen under rettssaken.

Les også: Sjokkstudie – 96% av overfallsvoldtekter i Sverige begås av innvandrere

I forbindelse med gruppevoldtekten tok flyktningbarna et bilde med kvinnen. Bildet viser henne da hun ligger utslått på bakken, samtidig som det ene voldtektsbarnet holder en hånd på brytet hennes og peker med langfingeren mot kvinnen.

Ifølge retten har flyktningbarna «gjennom fotografiet vist en særdeles hensynsløshet og råhet».

Les også: Det nye Sverige: Kvinne nyoperert for livmorshalskreft ble mishandlet og voldtatt mens barna sov på naborommet

KALMAR: Kalmar er en by i Kalmar kommune med ca. 36.000 innbyggere og er vennskapsby med Arendal. Nylig ble byen rystet av en svært grov overfallsvoldtekt av en småbarnsmor som var ute på kveldstur. (Foto: Ukjent).

Les også: Fem afghanere dømt for sadistisk voldtekt av ung gutt – slipper utvisning av humanitære hensyn

Les også: Svensk jente (16) knivskåret i ansiktet av flyktning da hun nektet å ha sex

To av de afghanske overgriperne, Mohammad og Bagher, har blitt identifisert og er nå dømt av tingretten i Kalmar til lukket ungdomsanstalt i 11 måneder, respektive 1 år og 2 måneder. Begge blir også utvist fra Sverige.

Den ene av de som er dømt er under 18 år gammel, selv om han er bedømt til å være voksen ifølge Migrationsverket. Han ble innvilget oppholdstillatelse som «alternativt beskyttelsesverdig», ettersom Migrationsverket anså at det fantes «en personlig trussel og at han som voksen ikke har noe nettverk, og at en retur til hjemlandet ikke er mulig».

Det andre voldtektsbarnet hadde allerede fått en beslutning fra Migrationsverket om at han skulle utvises  i februar i år. Det er uklart hvorfor han fikk bevege seg fritt i samfunnet med et utvisningsvedtak.

Les også: Afghanske asylsøkere gruppevoldtok handikappet kvinne i flere timer – frikjent av retten fordi offeret ikke gjorde nok motstand

Kvinnen har følt seg svært dårlig etter gruppevoldtekten, men forsøker å holde seg sammen for barnas skyld. Hun våger ikke å gå ut når det er mørkt, unngår steder der det er større folkemengder og har måttet begynne med terapi.

Les også: Siktede i nok en voldtektssak sluppet løs i Sverige

Svenske medier

Lokalavisen Barometern gjorde i 2016 en tårevåt reportasje om Mohammad, der han i sterk kontrast til den grove voldtekten og rullebladet hans, som inkluderer tyveri og brudd på narkotikaloven, fremstår som et uskyldig skolebarn.

I intervjuet, hvor Mohammad fremstår med både navn og bilde, så forteller han at han flyktet fra Taliban og aldri har gått på skole, og at han var fryktelig spent på sin første skoledag.

Da den samme avisen skriver om gruppevoldtekten, der Mohammad nå er dømt, velger man å ikke informere eller lenke til sin artikkel fra 2016, og velger heller ikke å publisere Mohammads navn eller bilde.

Les også: Ida (13) trakasseres av somalisk miljø etter brutal voldtekt – ble slått i ansiktet

MOHAMMAD: Lokalavisen Barometern intervjuet i 2016 Mohammad om hans flukt til Sverige og første skoledag. Den påståtte 15-åringen sa han var veldig spent siden han aldri hadde gått på skole. Nå er han dømt for tyveri, narkotikaforytelser og gruppevoldtekt, og skal utvises tilbake til Afghanistan. (Faksimile: Barometern.se).

Les også: Ungjenter sex-trakasseres daglig på skolen i Sverige – foreldrene fortviler

Les også: Rektor la lokk på grov voldtekt av 10-åring på grunn av gjerningspersonens etniske bakgrunn

SVERIGE: Kvinne overfalt og mishandlet av 20 menn på T-banen i Stockholm midt på formiddagen

Det var ved halv ellevetiden på torsdag formiddag at kvinnen selv ringte politiet etter å ha blitt overfalt og mishandlet av et 20-talls fremmede menn.

Det uprovoserte angrepet skjedde ved Fridhemsplans T-banestasjon en halvtime tidligere.

Politiet kategoriserer hendelsen som mishandling.

Kvinnen var på vei til den grønne linjen da hun ble angrepet av en større gruppe menn. Det handler om personer hun ikke kjenner og vi har bare vage signalement. Men på T-banen har vi ofte bra kameradekning og det finnes mange vitner, sier politiets pressetalsperson, Carina Skagerlind til StockholmDirekt.

FRIDHEMSPLAN T-BANE: T-banestasjonen i sentrum av den svenske hovedstaden har mer enn 50.000 reisende hver dag. Hvordan en kvinne kan ha blitt overfalt og mishandlet foran både vitner og overvåkingskameraer midt på formiddagen uten at verken vektere eller politiet klarte å gripe inn er et svakhetstegn i det svenske samfunnet. (Foto: Frieord.no).

Det er uklart hvorfor kvinnen ikke fikk hjelp av vitner hvorfor det ikke var verken ansatte eller vakter på T-banestasjonen som kom kvinnen til unnsetning.

Svenske medier har heller ikke ville gå ut med verken beskrivelse av gjerningsmennenes alder, bekledning eller etniske bakgrunn.

Ingen svenske medier har heller fulgt opp saken i uken etter at mishandlingen av kvinnen fant sted.

INGEN BESKRIVELSE: Politiets pressetalsmann i Stockholm, Carina Skagerlind, vil ikke gå ut med verken informasjon eller beskrivelse av overfallsmennene som mishandlet kvinnen på T-banestasjon sist torsdag. (Foto: Polisen).

OSLO: Kvinne funnet bevisstløs på gaten – mulig utsatt for voldtekt

Her pågripes Mahammed (34) etter overfallsvoldtekt i Stockholm sentrum

Kvinnen hadde mellom natten den 5. og 6. august, 2017, vært ute ved det populære torget Stureplan i sentrum av Stockholm med en venninne. De hadde sagt farvel til hverandre ved Kungsgatan.

Ved 04-tiden på morgenen forsøkte kvinnen å ringe en mannlig bekjent. «Tenkte om du bare kunne holde meg med selskap i telefonen, går hjem. Sov godt», skrev hun i en sms, da personen ikke svarte.

Les også: «I’m gonna fuck you Swedish girl» – så overfalt og voldtok asylsøkeren henne

Les også: 15 mord, 44 mordforsøk, 58 grove mishandlinger, 62 mishandlinger og 16 mordbranner – EN måned i Sverige

Samtidig viser bilder fra et overvåkingskamera hvordan kvinnen passerte hotellet Scandic Anglais klokken 03.57.

Fem minutter senere synes en annen figur gå forbi hotellet i samme retning – det er Mahammad fra Somalia.

Mahammad fulgte etter kvinnen til Humlegården, der hun stoppet ved en benk for å tenne en sigarett.

Somalieren begynte å klå på kvinnen og hun skrek til ham at han skulle la henne være i fred.

Jeg går ikke herfra før jeg har fått slikke din fitte, svarte Mahammad.

Les også: Tredje verden i Sverige – kvinne som ble gruppevoldtatt ble nektet hjelp – «Du har sperm i ansiktet» – «Du er ekkel»

Les også: 111 skyteepisoder og 17 drept i Stockholm i 2017 alene

Afrikaneren tok deretter tak i kvinnens armer med et fast grep og slepte henne i vei til en del av parken med mye busker og trær, der han mens kvinnen gråt og skrek, voldtok henne. Hun forsøkte forgjeves å gjøre motstand, men Mahammad var for sterk.

Da kvinnen til slutt klarte å komme seg ut av parken, fulgte Mahammad fremdeles etter henne, men hun ble reddet av en taxisjåfør som raskt innså hva som hadde skjedd og latet som han kjente kvinnen når hun mimet «hjelp meg» til ham.

Taxisjåføren tok raskt kontakt med politiet, som kunne pågripe Mahammad kort tid etterpå.

I am the right man. You have the right man, forklarte somalieren da på engelsk til politiet, ifølge rettsdokumentene.

I met a girl, I stuck my finger in her pussy, fortsatte han.

Les også: Svensk jente (16) knivskåret i ansiktet av flyktning da hun nektet å ha sex

Les også: Flyktningbarnet Muhammad som knivhogg politimann er mulig 25 år gammel

HUMLEGÅRDSGATAN: Det var her i sentrum av Stockholm at den svenske kvinnen ble overfalt, dratt inn i parken og voldtatt sist sommer. Nå er er en 34-årig somalisk mann dømt for voldtekten. (Foto: Google Streetview).

Les også: Nye massive seksuelle overgrep under musikkfestival i Stockholm

Les også: Det brutale drapet på Elin Krantz (Obs: Sterke bilder)

Under rettssaken nektet han for voldtekten og påstod at kvinnen frivillig fulgt med ham til plassen voldtekten fant sted og hadde sex med ham.

Den forklaringen valgte Stockholms tingrett å avvise, og Mahammad er nå dømt til to og et halvt års fengsel for voldtekt.

Fra tidligere finnes den somaliske 34-åringen under hele seks avsnitt i strafferegisteret. Han ble dømt sist gang i juni, 2015, for mishandling. Straffen ble da to måneder.

Les også: Sjokkstudie – 96% av overfallsvoldtekter i Sverige begås av innvandrere

Les også: Syrisk flyktning tvang svensk kvinne å drikke toalettvann – filmet grov oral og vaginal voldtekt

Men selv etter den grove voldtekten og siste dommen så får Mahammad bli i Sverige. Aktor hadde ikke lagt inn utvisning hjem til Afrika som endel av tiltalen.

Den voldtatte kvinnen føler seg svært dårlig og har måttet gå til psykolog etter hendelsen. Hun forteller at hennes venner har måttet hjelpe henne med å stå opp om morgenen, ettersom hun da får sterke angstanfall som gjør at hun ikke har krefter til å gå på jobben.

Les også: Sverige: Syrisk flyktning (19) voldtok 13 år gammel jente vaginalt og analt – fikk to måneder fengsel

Les også: Voldtektsmenn får fortsette på offerets skole – rektor: «De er også ofre»

Les også: Sverige: Dømt for brutal voldtekt av 15 år gammel jente – fikk to måneders fengsel

Les også: 10 år gamle svenske jenter voldtatt av muslimer på skolen

Les også: Hundrevis av politimikrofoner uplassert i svenske bydeler – skal høre kvinner skrike

Les også: 30 muslimer truet med å voldta kvinne og drepe hennes sønn på asylmottak i Sverige

Marleen (44) var på julemarked med sønnen (13) da hun fikk springskalle og ble slått av en «stor afrikansk mann»

Ifølge kvinnen skal hun og hennes 13-årige sønn ha hatt en flott kveld, inntil en ukjent mann uten grunn slo henne i ansiktet. Det var etter at julemarkedet i byen hadde stengt at mannen slo til kvinnen og deretter ga henne en springskalle.

Mareen (44) sier følgende til en den belgiske avisen Nieuwsblad:

Rundt halv ett på morgenen hadde vi gått ut fra en kafe og stoppet for å snakke med en venn. Fra ingensteds kom en mann opp til meg og slo meg hardt i ansiktet, deretter fikk jeg en springskalle og gikk i bakken. Jeg visste ikke hva som skjedde… mannen flyktet… og der stod jeg med nesen full av blod.

De ansatte på kafeen kom løpende ut og fikk stoppet blodet som fosset ut av nesen på kvinnen.

Den belgiske kvinnen ønsker at overgriperen blir pågrepet og straffet for sin oppførsel. Hun beskriver ham som en «stor nordafrikansk mann med krøllete mørkt hår».

Kvinnen var såpass skadet at hun måtte til sykehus for behandling. Der fikk hun påvist brukket nese. Kraftig smerte i hodet, kjeven og nesen fulgte også med etter den blinde og brutale volden. Dette stoppet imidlertid ikke 44-åringen fra å være på jobb neste dag. «Jeg leverer medisin til syke mennesker og de kan ikke vente», forteller hun.

LEUVEN: Moren og sønnen hadde hygget seg ute med venner på julemarkedet i byen og var på vei tilbake til bilen sin da det brutale overfallet fant sted. (Foto: Julemarked i Leuven).

Hennes sønn var sjokkert, men moren sier han støtter henne godt. Ironisk nok forteller kvinnen at hun flyttet fra byen nettopp på grunn av «avskum» på gatene:

Dette er en av grunnen til at jeg forlot Leuven… Mennesker er redde for å gå på gatene på grunn av alt avskummet som beveger seg rundt her.

DET NYE SVERIGE: Kvinne nyoperert for livmorhalskreft ble mishandlet og voldtatt mens barna sov på naborommet

Voldtekten fant sted i Umeå i oktober i år. 35-årigen hadde kort tid innen han voldtok kvinnen spurt henne om hun kunne stå som kjøper av hans pizza-restaurant, slik at han kunne få tillatelse til å servere alkohol.

Les også: Somalier voldtok 12-år gamle Ida – fikk 22 timers samfunnstjeneste

Les også: Ungjenter sex-trakasseres daglig på skolen i Sverige – foreldrene fortviler

Etter at hun takket nei, skal hun ha smelt igjen døren bak seg og forlatt mannens leilighet. I retten forklarte mannen at han aldri har blitt så forulempet i hele sitt liv og at han «ikke er en svensk mann eller gutt som man kan slenge igjen døren i ansiktet på», ifølge dommen.

– Jeg er en ekte mann fra Armenia! fortsatte han.

Les også: Sverige: Syrisk flyktning (19) voldtok 13 år gammel jente vaginalt og analt – fikk to måneder fengsel

Les også: Voldtektsmenn får fortsette på offerets skole – rektor: «De er også ofre»

Les også: Tredje verden i Sverige – kvinne som ble gruppevoldtatt av 20 innvandrere ble nektet hjelp

Mannen skal da ha oppsøkt kvinnen i sin egen leilighet. Kvinnen bad om unnskyldning til 35-åringen, men han dyttet henne ned med vold mot sofaen og la seg oppå henne. Hun skrek nei og forklarte for ham at hennes barn lå og sov på barnerommet. Etter at han hadde spurt og forstod hvor de var, så dyttet han henne ned med sin kroppstyngde og dro deretter av hennes bukser og truser, ifølge dommen.

– Hva gjør du? Værsnåsnill å slutt! Det gjør vondt! skrek kvinnen.

Les også: Sjokkstudie – 96% av overfallsvoldtekter i Sverige begås av innvandrere

Les også: Sverige: Her blir flyktningbarna pågrepet for seksuelle overgrep mot unge jenter

Hva er det som er galt med deg der nede?

Men dette brydde ikke innvandreren seg om satte istedenfor igang med å voldta småbarnsmoren i hennes egen stue.

Offeret, som for tilfellet var nyoperert for livmorhalskreft, fikk svært store smerter. Hun tenkte på å gjøre motstand, men våget ikke dette da hun var redd for at han skulle drepe henne.

Les også: Sverige – helt siden 1978 har det vært klart hvem som voldtok

Les også: Syrisk flyktning tvang svensk kvinne å drikke toalettvann – filmet grov oral og vaginal voldtekt

Hun klarte heller ikke å skrike ettersom det ville vekke barna. Istedenfor fortsatte hun å fortelle høyt at det gjorde vondt, hvorpå den armenske voldtektsmannen svarte:

– Hva er galt med deg der nede? Det må være noe feil med deg. Alle andre kvinner liker meg!

Etter voldtekten lå kvinnen tilbake og ristet på sofaen, skriver SVT.

Les også: Fem afghanere dømt for sadistisk voldtekt av ung gutt – slipper utvisning av humanitære hensyn

Les også: Det brutale drapet på Elin Krantz (Obs: Sterke bilder)

Domstolen: «Han kan bli i Sverige»

Mannen, som er statsborger i Armenia, er tidligere dømt for flere forbrytelser – men slipper gang på gang utvisning.

Den 12. november, 2013, ble han dømt av lagmannsretten i Øvre Norrland for å ha mishandlet en kvinne, kjørt ulovlig og begått voldsom motstand. Straffen ble tre måneders fengsel. Umeå tingrett dømte ham til utvisning den 20. september, 2015, men lagmannsretten opphevet utvisningbeslutningen.

Les også: Svensk jente (16) knivskåret i ansiktet av flyktning da hun nektet å ha sex

Les også: Afghanske asylsøkere gruppevoldtok handikappet kvinne i flere timer – frikjent av retten fordi offeret ikke gjorde nok motstand

Lagmannsretten i Øvre Norrland dømte ham igjen den 27. januar, 2017, for fire tilfeller av trusler, frihetsberøvelse, mishandling, kjøring i beruset tilstand og kjøring uten førerkort, til ett år og seks måneders fengsel. Han ble dømt til å betale 30.000 kroner i erstatning. Kravet om utvisning hadde allerede blitt ugyldiggjort av tingretten i Skellefteå.

Les også: Svensk jente voldtatt med pistol i munnen av innvandrere

Les også: Sverige: Småbarnsmor brutalt voldtatt på parkeringsplass utenfor kjøpesenter

I slutten av november, 2017, kom voldtektsdommen fra tingretten i Umeå. Armeneren ble dømt til to år og seks måneders fengselsstraff og må også betale 116.028 kroner i erstatning til småbarnsmoren.

Mannen slipper også denne gangen utvisning, ettersom aktor aldri la dette inn i tiltalen.

Les også: «I’m gonna fuck you Swedish girl» – så overfalt og voldtok asylsøkeren henne

Les også: Svensk kvinne voldtatt på tog: «Det er så synd på ham for han er flyktning»

Les også: Svensk mor inviterte syrisk flyktningbarn hjem – da voldtok han familiens 14-årige datter

Les også: Her blir flyktningbarna pågrepet for seksuelle overgrep under festival i Sverige

Les også: Sverige: Dømt for brutal voldtekt av 15 år gammel jente – fikk to måneders fengsel

Les også: 10 år gamle svenske jenter voldtatt av muslimer på skolen

Les også: Hundrevis av politimikrofoner uplassert i svenske bydeler – skal høre kvinner skrike

Les også: 30 muslimer truet med å voldta kvinne og drepe hennes sønn på asylmottak i Sverige

Tine brutalt overfalt av syrisk flyktning da hun avslørte mobiltyveri

Det var sist fredag at Tine var på en privatfest i Bergen. Der befant det seg en syrisk migrant som også hadde blitt invitert.

Plutselig så Tine at syreren stjal en mobiltelefon fra en annen kvinne som ikke fikk med seg hva som skjedde. Mannen puttet mobiltelefonen i sin egen lomme.

Da Tine konfronterte mannen, som skal være fra den syriske byen Aleppo, nektet han å levere tilbake mobiltelefonen. Hun pekte da på lommen hans og sa at hun så at han stjal den og la den der.

Istedenfor å gi mobiltelefonen tilbake til den andre kvinnen, gikk han til brutalt angrep på Tine. Han slo henne blant annet flere ganger i ansiktet med knyttet neve.

Tine, som har forsvarskurs i den israelske kampsporten Krav Maga, var først uforberedt på det voldelige angrepet. Noen andre på festen fikk dratt syreren vekk, men da han klarte å komme seg løs og på nytt gikk til angrep, var hun klar.

Tine hadde nå et et nøkkelsett i hånden som hun slo ham med i ansiktet. Dessverre var mannen så sint og voldelig at han da både slo og sparket henne, til han igjen ble holdt tilbake av andre deltakere på festen.

Lokalavisen BA (Bergensavisen) valgte å omtale saken, men da kun under en nyhetsgjennomgang, uten å nevne overgriperens etniske bakgrunn eller tyveri.

BERGENSAVISEN: Ingen av journalistene i Bergensavisen ønsket å dykke dypere i det grove overfallet av kvinnen, hvem som sto bak eller hva som var foranledningen. (Skjermbilde/BA).

Tine blødde fra et kutt i hodet og det var uklart om hun hadde brukket nesen. Da politiet ankom ble hun sendt til legevakten, mens den syriske mannen ble pågrepet og siktet for mishandling.

Hun sier i ettertid at hennes hode fremdeles gjør vondt, men at hun er mest lei seg for at hun ikke klarte å ta igjen mer mot overfallsmannen.

Frieord har vært i kontakt med kvinnen som ble overfalt og fått bekreftet historien.

BRUTALT OVERFALL I VOLDA: Politiet leter etter mørkhudet mann etter hjemmeinvasjon

OPPDATERT – LES NEDERST I ARTIKKELEN.

Det var natt til søndag at en kvinne i Volda sentrum ble overfalt i sitt eget hjem.

Ifølge politiet skal kvinnen ha blitt utsatt for grov vold.

De første opplysningene og medieomtalene i Sunnmørsposten og Dagbladet ga en veldig vag og generell beskrivelse av mannen:

Fra Smp.no og Dagbladet:

– Politiet er spesielt interessert i tips om en person som hadde på seg mørk caps, mørk jakke og lys bukse, sier etterforskningsleder Grete Hjelle i Møre og Romsdal politidistrikt.

– Det er viktig at de som kan ha vitneobservasjonar eller tips til oss, kommer med desse så raskt som muglig, sier Hjelle. (Sitat slutt).

Dette førte imidlertid ikke til noen relevante tips som oppklarte saken. På mandag gikk man derfor ut med en mer detaljert beskrivelse av mannen i media:

Fra Dagbladet:

Opprinnelig ønsket politiet å komme i kontakt med personer som var i Halkjelsgata i sentrum av Volda mellom 2.45 og 3.10 natt til søndag.

Nå utvider politiet også tidsrommet de ønsker tips fra, til klokka 02.00 til klokka 03.00, natt til søndag 3. desember.

– Mannen hadde på seg mørk caps, mørk jakke og lys bukse. I tillegg kan vi opplyse av han var liten av vekst og mørkhudet, sier etterforskingsleder Grete Hjelle ved Møre og Romsdal politidistrikt.

Ifølge politiet er mannen observert springende i retning området ved torget. (Sitat slutt).

Hvorfor politiet ikke gikk ut med mannens etniske bakgrunn øyeblikkelig etter overfallet, slik at eventuelle vitner kunne få en mer helhetlig og detaljert beskrivelse, er ikke klart. Spesielt da politiet ønsket hjelp fra publikum «så raskt som mulig».

Eventuelle vitner kan dermed enten ha reist fra Volda etter helgen og således være svært vanskelig å komme i kontakt med.

Tettstedet Volda har opplevd flere grove og bestialske overfall og overgrep mot kvinner de siste årene. Blant annet skal en kvinne ha blitt rispet i ansiktet med kniv av fire mørkhudede menn i februar i fjor.

OPPDATERT kl. 18.38.

Den etterlyste mørkhudede mannen – som ikke er norsk statsborger – ble pågrepet igår ettermiddag i boligen sin i en av nabokommunene til Volda.

Fra SMP:

– Mannen ble avhørt på Volda og Ørsta lensmannskontor tirsdag kveld, og han vil bli fremstilt i tingretten med krav om varetektsfengsling, sier politiadvokat Cathrin Remøy i Møre og Romsdal politidistrikt.

Politiet gikk mandag ut med signalement på mannen, og det har trolig bidratt til oppklaringen.

– Vi har fått mye hjelp fra publikum i løpet av de døgnene som har gått siden overfallet, og gode vitneforklaringer spilte en sentral rolle da de siste bitene falt på plass slik at vi kunne pågripe det vi tror er gjerningsmannen, sier lensmann Guttorm Hagen i Volda og Ørsta. (Sitat slutt).

Relatert:

Somalier dømt for å ha voldtatt kvinne INNE PÅ ANKOMSTHALLEN på Gardermoen – fikk redusert straff

En ung kvinne ventet i mars, 2016, på sin kjæreste som skulle komme inn til ankomsthallen på Gardermoen.

Mens kvinnen satt og ventet ved en av heisene skal en 20-årig somalisk asylsøker ha plukket henne ut for voldtekt.

Mannen skal i begynnelsen ha oppført seg hyggelig mot den ukjente kvinnen og gitt henne komplimenter på engelsk. Han skal også ha spurt om kvinnens telefonnummer.

Men plutselig gikk somalieren til angrep. Først forsøkte han å kysse kvinnen på munnen, noe som førte til at hun trakk seg unna. 20-åringen kastet seg så over kvinnen og holdt henne fast, mens han befølte henne og begikk seksuelt overgrep.

Kvinnen forsøkte å forsvare seg og skrek hele tiden om hjelp.

Ved en tilfeldighet kom en fremmed mann forbi heisen i det somalieren voldtok kvinnen. Dette førte til at han avsluttet voldtekten og forsvant fra stedet.

Politiet på Gardermoen skal i ettertid ha gått gjennom overvåkingsbilder fra ankomsthallen og gjenkjent mannen. Dette førte politiet til et asylmottak der somalieren var bosatt.

DØMT: Den 20-årige somalieren er endelig dømt i Øvre Romerike tingrett, halvannet år etter at han voldtok kvinnen inne på ankomsthallen på Gardermoen. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Nå, hele 18 måneder etter hendelsen, fikk mannen to års fengsel i Øvre Romerike tingrett, samt er idømt å betale 120.000 kroner til kvinnen. Disse pengene vil ikke komme fra somalierens egen lomme, ettersom han ikke er i jobb eller har lovlig opphold i Norge.

Aktor yrket i utgangspunktet for en dom på ett år og ni måneders fengsel. Dette mente retten var for mildt og la på tre ekstra måneder.

Retten ga også asylsøkeren strafferabatt, fordi det ble fremlagt påstand om at han lider av psykisk lidelser.

Disse påstandene blir imidlertid avvist av miljøterapeuten på asylmottaket der han bodde, av leger på Ahus i forbindelse med en psykiatrisk test i etterkant av voldtekten, samt av lege som undersøkte ham samme kveld som han voldtok kvinnen på Gardermoen.

Retten var også overbevist om at tiltalte var tilregnelig på handlingstidspunktet, står det å lese i dommen.

Allikevel fikk den 20-årige somaliske asylsøkeren strafferabatt.

Ifølge straffelovens kapittel §291 så er strafferammen på denne type voldtekter 10 års fengsel. Det er uklart hvorfor dommerne i saken valgte å gi mannen hele 8 år lavere dom enn det som er lov for en voldtekt hvor det er brukt vold og truende atferd.

Hvordan hendelsen ikke medførte umiddelbar reaksjon fra vektere og politiet, som begge har kontorer og overvåkingskameraer inne på ankomsthallen, kommer ikke frem i mediedekningen av saken så langt.

Kvinnen uttaler til media at hun er fornøyd med at voldtektsmannen er dømt, og håper at han ikke anker.

SVERIGE: Kvinne overfalt og ranet – reddet av sin hund

GÄVLE. Gävle er en by nord for Stockholm med ca. 71.000 innbyggere.
FLEMINGGATAN: Overfallet på den 27-årige kvinnen fant sted på torsdag, klokken 20.30. (Foto: Google Streetview).

Relatert:

OSLO: Utenlandsk mann tiltalt for pistol-ran og seksuelt overgrep mot kvinnelig Narvesen-ansatt

Det skal ha vært midt på dagen søndag den 25. september i fjor, at den mørkhudede mannen gikk inn på en Narvesen-kiosk i Oslo.

Han skal da ha pistol-ranet den kvinnelige ansatte bak disken og truet til seg 1.450 kroner fra kassa.

Men skrekkopplevelsen var ikke over for kvinnen, som deretter opplevde at mannen presset henne inn på bakrommet og seksuelt forgrep seg på henne.

Fra VG:

Kort tid etter forgrep han seg mot den kvinnelige ansatte på bakrommet, til tross for at hun sa «stopp», «nei» og «gå vekk», ifølge tiltalen.

– Jeg har pistol og skal rane deg, sa mannen i 20-årene.

– Vil du at jeg skal bruke den? Du vet hva den kan gjøre med folk, den lager hull i folk, truet den mørkhudede mannen. (Sitat slutt).

FANGET PÅ KAMERA: Overvåkingskameraer fanget den mørkhudede mannen på vei inn i Narvesen-kiosken.

Etter ranet og overgrepet skal mannen ha forlatt kiosken og reist til Stavanger. Der ble han arrestert av politiet tre dager senere. Han hadde da fremdeles en Walther CP88 luftpistol og en softgun i bagen sin.

Det er uklart om mannen hører hjemme i de kriminelle utenlandske gjengene som har terrorisert nordmenn i Stavanger de siste årene med brutale og voldelige gateran.

Les også: Epidemi av brutale gateran i Stavanger – bruk av pistol mot uskyldige ofre

RAN OG OVERGREP: To ulike Narvesen-kiosker i Oslo har på kort tid opplevd to brutale ran og seksuelle overgrep mot de kvinnelige ansatte. Gjerningsmennene i begge sakene har vært mennesker med ikke-norsk opphav. I den ene tilfellet brukte gjerningsmennene en kniv, mens den siste gjerningsmannen brukte en pistol. (Foto: Frieord.no).

Flere ran og seksuelle overgrep

Frieord har tidligere skrevet om en lignende sak, der to innvandrere, med bakgrunn fra henholdsvis Tanzania og Afghanistan,  ranet en Narvesen-kiosk i Oslo i desember, 2015.

Også i denne saken ble den kvinnelige ansatte seksuelt misbrukt. Det var da en debatt om Narvesen-kioskene skulle ha kvinner alene på jobb i kioskene.

Fra Frieord.no:

To ungdommer fra henholdsvis Afghanistan og Tanzania sitter nå i varetekt hos Oslo-politiet, etter å ha blitt pågrepet for en svært grov voldtekt av en ung jente på Oslo vest.

Jenta jobbet alene på en Narvesen-kiosk i Bogstadveien på søndag kveld og var i ferd med å stenge kiosken rundt 20-tiden, da de to innvandrerne kom inn. Jenta trodde de to skulle varme seg, men fant fort ut at de hadde helt andre motiver for kiosk-besøket.

Truet med kniv og voldtatt

Den 16-årige tanzanianeren skal ha dratt opp en kniv og holdt den mot halsen på den unge jenta. Deretter skal han brutalt ha voldtatt henne. Han sa blant annet til jenta: «Vil du dø i dag?»

Etter voldtekten skal de to ha forlatt kiosken med et ukjent pengebeløp. De ble imidlertid fanget på overvåkingsfilm. Politiet skal ha brukt store ressurser på å finne gjerningsmennene og vurderte å gå ut med beskrivelse av dem, da de ble pågrepet av en patrulje ved Glasmagasinet på Stortorvet i Oslo, etter at de hadde blitt gjenkjent av vektere.

De to ble dømt i Oslo tingrett i februar i år.

VIDEO: Tysk kvinne blir kalt tispe og grovt overfalt av innvandrere

En video som har gått viral på Facebook viser en tysk kvinne som er full av blåmerker og hevelser i ansiktet, etter å ha blitt voldelige overfalt av innvandrere.

Videoen som før helgen allerede hadde blitt sett over 500.000 ganger, ble lagt ut sist onsdag. I videoen kan man høre Stefanie Kirchoff sarkastisk takke den tyske forbundskansleren Angela Merkel for å ha åpnet landets grenser for «kulturell berikelse».

Les også: Tyskland: 18 år gammel asylsøker voldtok og drepte på sykehjem

HEVELSER I ANSIKTET: Den tyske kvinne er svært forslått i ansiktet og har flere store hevelser i pannen. (Foto: Youtube).

Les også: “Tyske kvinner må endre oppførsel” sier kvinnelig borgermester etter angrepene på nyttårsaften

Kvinnen har flere store kuler og hevelser over hele ansiktet som følge av den grove volden.

For å vise hvor langt det har kommet i Tyskland med hensyn til migrasjonskrisen, så anklages hun på sin Facebook-vegg for å være rasist og at hun har konstruert hele overfallet selv for å tjene penger.

Tyskland har opplevd en svært sterk økning voldelig kriminalitet etter man åpnet grensene for «flyktninger» i 2015. En rapport løslatt sist år av det tyske innenriksdepartementet viser at over 402.741 forbrytelser ble utført av migranter, noe som utgjorde 27.6 prosent av all kriminalitet i landet.

Les også: Tyskland: Katharina (35) brutalt mishandlet og befølt av afrikansk gjeng på togstasjon

ANKLAGET På Facebook kommenterer enkelte at kvinnen er en rasist og at hun skadet seg selv for å tjene penger. (Foto: Youtube).

Les mer: Arrestert: Sigøynere bak det brutale overfallet på en kvinne i Berlin

Tyske myndigheter har blant annet innført egne vogner for kvinner på jernbanestrekninger og anbefaler kvinner å gå med joggesko for å kunne løpe fra overgrepsmenn raskere.

Selv med verbale angrep, trusler, seksuelle overgrep og voldtekter av kvinner har blitt dagligdags, så har tyske medier og myndigheter istedenfor konsentrert seg om «tanke-forbrytelser» begått av såkalte «høyreekstremister» på nett.

En Twitter-konto som jevnlig rapporterte om kriminalitet begått av innvandrere i Europa har blitt blokkert for lesere i Tyskland og Frankrike.

Les mer: Kvinne overfalt og ranet av asylsøkere på togstasjon i Østerrike – fikk beskjed av politiet om å farge håret mørkt

Les mer: Tyskland introduserer kvinne-vogner på tog etter muslimske voldtektsbølger

SENSURERT: Tyskland og Frankrike har blokkert Twitter-kontoer som setter fokus på innvandrerkriminaliteten i deres land. (Foto: Twitter).

Les mer: Tyskland: Flyktningbarn ranet og dyttet kvinne ned på togskinnene

Les mer: Flyktninger angriper kvinne og eldre på tog i Tyskland

EU har akkurat lagt frem et forslag som skal tvinge selskaper som Facebook og Twitter til å fjerne «hatefulle uttrykk» og videoer som inneholder «uttalelser om rasisme og fremmedfrykt».

Under slike vage definisjoner så ville videoen i denne artikkelen, som viser den sterkt forslåtte kvinnen, sannsynligvis kunne bli blokkert eller slettet. Dette da den «fornærmer» så mange mennesker som ikke forstår problemene relatert til politikken med å hente inn ekstremt store mengder unge muslimer, som ikke har noen respekt for kvinner.

Les mer: Tyskland: Halvparten av tyske kvinner føler seg utrygge i sine egne nabolag

Les mer: VIDEO: Muslimske innvandrere i Tyskland skryter av gruppevoldtekt av jomfru

Fengsel og 83 piskeslag for å ha praktisert homofili i Indonesia – Norge har sendt milliarder av kroner til landet

De to homofile mennene ble paradert på en scene foran en større mengde tilskuere, nesten som en musikkfestval.

Leende, ropende og hoiende sto publikum og ventet på at de to skulle motta sin straff. Folk sto med kameraer og mobiltelefoner og filmet.

– La dette være en lærepenge for deg, roper en tilskuer.

– Slå hardere, roper en annen.

Les også: 52 prosent av muslimer i Storbritannia ønsker å forby homofili

HEIER PÅ: En større folkemengde med muslimer har dukket opp for å se de homofile mennene bli pisket 83 ganger. Det filmes med kamera og ropes fra publikum om hardere slag. Det er satt opp en scene med gjerder og det hele kan nesten misforstås med en konsert eller en hyggelig forestilling. Lite sier bildet over at det på scenen står en person og blir torturert.

De to unge mennene på henholdsvis 20 og 23 år, skal ha blitt funnet i sengen sammen, etter at en gruppe personer brøt seg inn i huset deres for å finne dem.

Homofilt samvær er forbudt i provinsen Aceh, som utøver muslimske lover i henhold til koranen.

Straffen ble gjennomført foran moskeen i hovedstaden Banda Aceh.

Les også: Årets Osloborger: «Homofili er forbudt, ferdig snakka!»

VIDEO: Norske muslimer støtter steining av utro kvinner

Ifølge BBC som intervjuet en av de homofile mennene i fengslet før piskingen, så skal han ha vært livredd og hele kroppen hans skalv.

– Han var tynn, blek og hadde et rødt utslett på huden.

De innsatte skal ha truet ham mens han snakket med journalisten. Ønsket var å snakke fortrolig i et eget rom. Det fikk de ikke lov til.

Før mannen ble avslørt med sin partner i sengen, så skal han ha vært inne i sitt siste år på medisinstudiet. Universitetet har nå kastet ham ut på grunn av hans seksuelle legning.

Mennene som brøt seg inn i huset hans og «avslørte» mannen og hans partner, filmet hendelsen. Den har blitt spredt stort i det muslimske landet. På videoen kan man se begge mennene nakne, mens de ber om hjelp.

(På nettet har vi funnet en video som vi tror er den aktuelle videoen. Dette er ikke bekreftet, da språk og innhold er vanskelig å koble til akkurat denne saken).

Les også: Muslimsk skole i England lærer elevene at ikke-muslimer skal drepes

VIDEO: Saudiarabisk kvinner forteller sannheten om islam og Vesten

– Jeg vil bare at piskingen skal skje, slik at jeg kan reise hjem til familien min. Jeg er svært deprimert. Jeg forsøker å dra meg selv ut av et sort hull, forteller mannen til BBC.

Provinsen Aceh fikk lov av indonesiske myndigheter å innføre strengere muslimske lover for et tiår siden og har blitt stadig mer konservativ de siste årene. Den kvinnelige muslimske borgermesteren i provinsen har uttalt at hun ønsker å «drive homofili ut av byen sin».

– Vi må tenke på de neste generasjonene. Tenk om alle mennene hadde sex med hverandre jorden rundt, det ville skape sykdommer som ville spre seg overalt, sier hun i et intervju med BBC.

Den kvinnelige BBC-journalisten som har kledd seg i henhold til sharia-lovene og dekker til håret sitt spør borgermesteren hva hun mener om innbyggere i Aceh som har vokst opp og bodd der hele livet.

– Vi hater dem ikke, vi hater bare det de gjør.

Strenge lover mot homofili ble introdusert i 2014. Tradisjonelt har man pisket mennesker for gambling og alkoholbruk.

Ifølge BBC skal homofili ha blitt tolerert i Indonesia, men de siste årene har offisiell og sosial negativitet mot det lille og lavprofilerte miljøet ha økt.

Tidligere denne måneden skal politiet ha arrester 14 mennesker i byen Surabaya, for å holdt en «homofil fest». De involverte risiskerer siktelser under anti-pornografilovene.

På mandag ble hele 141 menn arrestert, inkludert en britisk mann, i det indonesisk politi omtaler som nok en «homofil fest» i en sauna i hovedstaden Jakarta, med det samme lovverket. De fleste ble løslatt på tirsdag.

Les også: Lærer på muslimsk friskole i England: «Homoseksuelle skal steines»

VIDEO: Er islam en fredelig religion? En tidligere muslim forklarer

Menneskrettighetsgrupper i landet har sterkt kritisert domfellelsene av mennesker som er involvert i homofile forhold, og bruken av pisking som straff.

Amnesty International har uttalt at ethvert menneske har rett til privatliv og å være i samtykkende forhold, og at de to mennene ble overfalt i sitt eget hjem.

Les også: Muslimsk kvinne halshugget fordi hun dro for å handle uten sin mann

Man uttalte videre at pisking var en «ond, umenneskelig og degraderende straff», og kan anses som tortur. Man anbefalte også de muslimske myndightetene i Aceh-provinsen å slutte med praksisen.

Det er ikke bare homofile som blir pisket i provinsen. Også kvinner som bryter sharia-lovene og har sex utenfor ekteskapet og buddhister som har veddet på hanekamp har blitt pisket offentlig siden nyttår.

VIDEO: Hun var selv muslim – nå advarer hun Vesten mot islamisering

VIDEO: Dansk kjendis-imam: Utro kvinner skal steines, barn skal slås og frafalne skal drepes

Norge bidrar med milliarder av kroner til Indonesia

Mens straffer for sex utenfor ekteskap og homofili blir fullbyrdet på gater og torg i provinsen Aceh, så sender Norge gjennom Norad, et norsk statlig direktorat for utviklingssamarbeid under Utenriksdepartementet, nærmere en halv milliard i året til den folkerike nasjonen.

Les mer: Norge i verdenstoppen i bistand – gir 32 milliarder årlig

NESTEN EN HALV MILLIARD: Norske skattebetalere sendte i 2016 over 450 millioner kroner til Indonesia i bistand. Disse pengene blir sendt ut på tross av at norske myndigheter kjenner til bruddene på menneskerettighetene i landet.

Siden 2011 har Norad sendt over 1.2 milliarder norske kroner til landet.

På Norad sine sider om Indonesia har man lagt inn denne teksten om forholdene rundt menneskrettigheter.

Les også: Norsk bistand har ingen effekt

Enda verre straff i jihadist-kontrollerte områder

Straffene i Indonesia er imidlertid milde i forhold til der Islamsk stat har fått fotfeste, hvor praksisken er å kaste homofile ut fra høye tårn og bygninger, og så steine dem til døde, hvis de skulle overleve fallet. Dette har skjedd med ungdom helt ned i 16-års alderen. (Videoen under er fra CNN og inneholder ikke film, men stillbilder av slike hendelser).

Les også: Muslimske klesplagg og kjønnsdelt segregering på norske skoler

Relatert:

Kvinne nektet å ta av nikab – fikk redusert trygden sin

Myndighetene i den nederlandske byen Utrecht hadde sitt på det tørre da de senket trygdeutbetalingene til en muslimsk kvinne etter at hun nektet å ta av seg det muslimske tvangsplagget nikab under en arbeidsopplæring, uttalte retten i byen på tirsdag.

Retten mente også at sjansen for kvinnen å finne en jobb med plagget er svært liten og at dette kan «påføre unødvendig press på offentlige midler».

Kvinnen hadde gått til sak rettens vei etter at myndighetene hadde kuttet 30 prosent av utbetalingene hennes. Dette etter at hun nektet å ta av nikaben og bytte den til en hijab, slik at man kunne se ansiktet hennes.

Retten mente at i balansen mellom religionsfrihet og å finne en jobb, så ville det siste være det mest tungtveiende. Ifølge retten så ville det være «sannsynlig at det i sosial kontekst vil være en hindring å finne en jobb med nikab og å ta av dette plagget under arbeidstrening er nødvendig i beskyttelsen av rettighetene og friheten til andre borgere».

 

Utenlandsk mann arrestert i Haugesund – forsøkte voldta 50-årig kvinne på gaten

Det var klokken 03.42 søndag natt at et vitne skal ha sett en mann dro en kvinne med seg inn i et smug i sentrum av Haugesund.

Kvinnen skal ha vært på vei hjem da voldtektsforsøket fant sted.

Vitnet kontaktet politiet som fikk pågrepet overgriperen. Mannen som er i 30-årene skal ha adresse i Haugesund, men er ikke norsk statsborger.

Kvinnen skal være i 50-årene og lokal i området.

Politiet i Haugesund skal av kapasitetsproblemer ikke ha fått avhørt mannen før i dag.

Relatert:

90 år gammel kvinne voldtatt og ranet på vei fra kirken – marokkansk mann (19) i retten

En marokkansk mann med mulig tilhold i Spania, Souhayl N. (19) står nå på tiltalebenken i den tyske byen Düsseldorf.

Marokkaneren er tiltalt for å ha voldtatt, brutalt mishandlet og ranet en 90 år gammel forsvarsløs kvinne.

Hvis den muslimske innvandreren blir funnet skyldig risikerer han 15 år i fengsel, ifølge Rheinische Post.

Det 90-årige offeret hadde akkurat tent et lys inne på St. Lambertus kirke i gamlebyen i Düsseldorf den 2. oktober i fjor, da den unge mannen konfronterte henne og ropte «penger, penger», ifølge aktor.

Les også: Tyskland: Flyktning voldtok 79-årig pensjonist mens hun besøkte sin avdøde søsters grav

KIRKEN: 90-åringen hadde vært i St. Lambertus kirke og tent lys, og var på vei hjem da overfallet fant sted. (Foto: Wikimedia Commons).

Les også: Sluttrapporten fra Køln klar: Nesten alle overgriperne var asylsøkere og ulovlige innvandrere

Men da kvinnen ikke hadde noen penger å gi ham, så dro 19-åringen kvinnen inn i et portrom, hvor han dro av henne strømpebuksene og voldtok henne, før han tok kvelertak på henne og dro henne i håret.

Til slutt gikk han gjennom hennes veske og stjal husnøkkelen hennes og skrev ned adressen til 90-åringen. Det finnes imidlertid ikke noe indikasjoner på at han brøt seg inn hjemme hos offeret i ettertid.

Den eldre kvinnen måtte behandles på sykehus etter det brutale overfallet og voldtekten.

Les mer: Eritreiske asylsøkere voldtok tysk kvinne i park «fordi de hadde en dårlig dag»

ÅSTED: Det var her utenfor kirken i Lambertusstrasse at den 19 år gamle muslimske mannen voldtok, ranet og forsøkte å kvele den 90-årige kvinnen. (Foto: Andreas Bretz).

Les også: Tyskland introduserer kvinne-vogner på tog etter muslimske voldtektsbølger

Politiet skal ha fanget mannen noen uker etter angrepet mot den eldre kvinnen, da DNA fra åstedet ble funnet identisk med DNA tatt av mannen i forbindelse med et tyveri han begikk i mai 2016.

Den muslimske mannen skal også ha stjålet penger og verdisaker fra en kvinne på et diskotek i byen i september det samme året og denne saken er også med i tiltalen.

Les også: Høygravide Maria (19) brent ihjel levende av tyrkere i Tyskland

SVT-reporter: «Det er veldig mange hvite menn» i Vasaloppet

Kommentaren kom da Zackari får spørsmålet om hun er nervøs før rennet.

– Jeg er utrolig spent. Jeg er litt nervøs, mest på en bra måte. Jeg er så klar. Det er veldig mange hvite menn her, spoiler alert, forteller hun til TV-seerne.

Mange på venstresiden, spesielt innenfor den raseideologiske identitetsbevegelsen, anser at det er problematisk hver gang hvite mennesker utfører aktiviteter sammen, uten et merkbart innslag av såkalt mangfold fra den tredje verden.

Les også: VG-journalist: Håndballjentene er for hvite

BRITA OG KAKAN: SVT-reporteren kan her ses i varm omfavnelse med den kjente rasisten og politi-hateren Kakan Hermansson. Hermansson er også journalist hos SVT og har flere ganger offentlig gått ut på sosiale medier med svært sjokkerende uttalelser, blant om drapet på en politimann i Malexander, hvor hun beklaget seg over at folk brydde seg om den drepte politimannen.

Flere personer reagerer på at en reporter på den skattefinansierte TV-giganten kommer med en slike kommentarer på TV.

– Det er litt som om hun skulle gå på et friidrettsarrangement i Afrika og si: «Det er veldig mange svarte menn her». Det ville jo aldri skje, men tenk dere reaksjonene om det faktisk skjedde, skriver en person på det største debattforumet i Sverige, Flashback.

Les også: Jo flere innvandrere – desto færre journalister

Kjent kommentator fikk sparken uten forklaring

De siste syv årene har programlederen Rickard Olsson vært på plass under Vasaloppet for SVT.

Men før årets løp ble han avsatt og erstattet av den kvinnelige feministprofilen Brita Zackari. Han fikk aldri noen forklaring på hvorfor han ble erstattet av en annen reporter.

– Jeg føler meg litt som Josef K. i Kafkas «Prosessen». Ingen har ansvar for å informere meg om dette og ingen vil prate med meg, sa han i et intervju med SVT i forbindelse med at han ble fjernet fra den mangeårige jobben.

På Twitter skriver Olsson at han er kjempelei seg over at han ikke får rapportere fra Vasaloppet.

Les også: Dagbladets Marie Simonsen og venstresidens hat mot hvite mennesker

Det ble også registrert klager inn til SVT sin offisielle nettside om Zackaris uttalelse om hvite menn.

Det var forøvrig den hvite mannen, John Kristian Dahl, som vant Vasaloppet i dag. Det er tredje gangen nordmannen vinner det 90 kilometer lange løpet.

Les også: Antirasistisk senter: Etniske nordmenn er et problem

SJOKKVIDEO: Muslim skriker rasistisk hets mot «svinekjøtt-spisende» mann og slår kvinne på gaten i London

Videoen som ble publisert på fredag morgen har eksplodert på sosiale medier.

Den viser en mann med tydelig polsk aksent som blir kalt en «gris» og «horesønn», mens en kvinne blir spyttet mot og slått av en muslim iført kjortel på gaten i London.

Les også: Muslimer til engelskmenn i London: «Dette er vårt land nå – kom dere ut!»

Politiet i hovedstaden sa at man «overvåker situasjonen på nettet hvis det skulle komme mer informasjon om hendelsen, før man kan opprette en sak».

Men kommentatorer på nettet mener dette er nok en måte som politiet oppfører seg politisk korrekt, da man tydelig kan se nummerplaten på bilen på videoen.

VIDEO: Muslimsk skole lærer elevene at ikke-troende skal drepes

MUSLIMSK RASIST: En video viser sjokkerende bilder der en muslimsk mann kommer med grove rasistiske uttalelser og angriper en kvinne på gaten i London. (Foto: Youtube).

Les mer: Britisk intergrasjonssjef: «Muslimer vil aldri integrere seg»

Les mer: Muslim SPYTTET på ni måneder gammel baby og skrek: «Hvite mennesker bør ikke få barn»

Videoen ser ut til å vise hva som skjedde etter en hendelse i trafikken. En mann i tradisjonelt muslimsk klesplagg som snakker en nordengelsk aksent kan høres si: «Ja, kurwa (polsk for hore) din mamma, din horesønn! til den polske mannen.

– Jeg er i dette faens landet din dritt. Faens pikkhode, fortsetter den muslimske mannen.

Les mer: Brutal video viser hvordan muslimer banker opp 12 år gammel hvit gutt i England

Deretter konfronterer mannen en kvinne som filmer konfrontasjonen og tar et bilde av henne.

– Få den faens telefonen vekk fra ansiktet mitt før jeg slår deg, din horesønn, skriker den muslimske mannen til kvinnen.

Mannen snur seg tilbake til den polske mannen og fortsetter:

– Se på deg, du spiser svinekjøtt og ser ut som et svin, din faens gris – din faens fitte!

Les mer: England: Muslimsk ektepar ville sprenge kjøpesenter fullt av mennesker

Den polske mannen forholder seg rolig og forteller muslimen at uttalelsene er rasistiske.

– Jeg kalte deg en svinespisende dritt, jeg kalte deg ikke en hvit dritt, svarer den muslimske mannen.

– Rase og religion er det samme, kompis, sier den polske mannen, i det den muslimske mannen går vekk og deretter vender seg mot kvinnen.

Les mer: Muslimer voldtok over 2.000 hvite jenter i Storbritannia

Mannen fortsetter å rope ut skjellsord mens han går frem og tilbake på gaten.

Han forsøker å spytte på kvinnen men ender opp med å sikle på seg selv, før han slår ut mot mobiltelefonen og skriker «faen flytt den da!»

Kvinnen kan høres skrike i frykt i bakgrunnen: «Ikke ta på meg!», i det filmen slutter.

Les mer: Bildene VG og Dagbladet ikke tør å vise

Les mer: VIDEO: Fritt frem for islamske hatpredikant – polsk prest stoppet på grensen

DET NYE SVERIGE: Barnemor brutalt knivranet og voldtatt på parkeringsplass utenfor kjøpesenter

Den svenske småbarnsmoren hadde vært inne i Malmø sentrum og handlet, da hun stoppet på Per Albin Hanssons vei, for å fylle på spylevæske.

Klokken var 19.30 på onsdag kveld. Plutselig ble hun angrepet bakfra.

– Han viste frem en stor kniv med sikkert et 30 centimeter langt blad og alt jeg kunne var å tenke på mine barn, forteller offeret.

Mannen skal deretter ha skåret av kvinnens halssmykke og blant annet stjålet hennes ringer.

I forbindelse med voldtekten skal han ha slått henne med knyttet neve i halsen og truet med å komme etter henne hvis hun fortalte noe til «Aina». (Aina er innvandrerslang for politiet i Sverige).

Kvinnen forteller at hun så en mann med et lite barn gå forbi mens hun ble voldtatt. Men hun vet ikke om mannen engang forsto hva som foregikk. Ellers kunne han være et viktig vitne.

Voldtektsmannen skal deretter ha hoppet på en moped og kjørt fra plassen etter å ha sagt noe til føreren på et språk som kvinnen ikke forsto.

– Jeg ringte 112. Da var klokken 19.38, det kan jeg se på min mobiltelefon. De kjørte meg til sykehuset og tok prøver og undersøkte meg. Og de tok endel av mine klær. Til slutt fikk jeg kjøre drosje hjem. Jeg kom hjem klokken 02 på natten.

Kvinnen har hatt en tøff periode etter overgrepet og har ikke fått sove.

– Jeg har nesten ikke kunnet sove i det hele tatt. Jeg skulle egentlig jobbe, men vet ikke om jeg orker. De sa jeg skulle få snakke med en kurator.

Politiet betegner saken som grovt ran og voldtekt. Ingen har så langt blitt pågrepet rapporterer Kvällsposten.

RANET OG VOLDTATT: En småbarnsmor skal ha blitt brutalt ranet med kniv og deretter voldtatt på en parkeringsplass utenfor kjøpesenteret Mobilia i Malmø på onsdag. (Foto: Privat).

Tyskland: Katharina (35) brutalt mishandlet og befølt av nordafrikansk gjeng på togstasjon

En 35-årig tysk kvinne hadde vært ute med venner i den tyske byen Hannover og var på vei hjem, da hun ble omringet av tre menn med nordafrikansk opprinnelse.

Hun kjente ikke mennene og var beruset. Hun var forsvarsløs og alene.

Les også: Sluttrapporten fra Køln klar – nesten alle overgriperne var asylsøkere og ulovlige innvandrere fra muslimske land

Les også: “Tyske kvinner må endre oppførsel” sier kvinnelig borgermester etter angrepene på nyttårsaften

RASCHPLATZ: Det grove overfallet fant sted på Raschplatz. Det er et kjøpesenter som er bygget helt inntil byens togstasjon. Politiet har en egen stasjon i bygningen. (Foto: Eberhart Wedler).

Les mer: Ung jente (16) kalt hore og slått bevisstløs av muslimer på T-baneperrong fordi hun går med skjørt

Les mer: Arrestert: Sigøynere bak det brutale overfallet på en kvinne i Berlin

Den ene mannen ga henne et hardt slag i ansiktet. Deretter ble hun dyttet rundt og befølt. De forsøkte å dra av henne genseren. Til slutt skal hun ha slått hodet i en stolpe. Hun vet ikke om hun ble dyttet eller falt.

Kvinnen skrek.

Da sluttet mennene og forsvant fra området. Tilbake lå kvinnen forslått og seksuelt misbrukt.

Politiet ankom plassen og fikk kvinnen til sykehuset. Der ble hun sydd og behandlet.

Les mer: Kvinne overfalt og ranet av asylsøkere på togstasjon i Østerrike – fikk beskjed av politiet om å farge håret mørkt

Les mer: Tyskland introduserer kvinne-vogner på tog etter muslimske voldtektsbølger

Dessverre fikk ikke kvinnen et godt signalement av mennene, utenom deres etniske bakgrunn. Og overvåkingskameraene som er plassert der kvinnen ble overfalt har ikke vært i funksjon siden 2015. Og de har ikke opptak uansett.

Hendelsen fant sted på Raschplatz, et kjøpesenter med kino, bygget helt inntil byens togstasjon.

En vakt forteller:

– Tidligere kunne vi pågripe minst 15 kriminelle handlinger hver helg ved hjelp av kameraene. Narkotikasalg, vold og annet. Lommetyver kunne vi følge med på og pågripe dem. Det er slutt med det nå.

Les mer: Tyskland: Flyktningbarn ranet og dyttet kvinne ned på togskinnene

Les mer: Flyktninger angriper kvinne og eldre på tog i Tyskland

KAMERAET UTE AV STAND: Det var her inne blant butikker og restauranter at det brutale overfallet fant sted. Nordafrikanerne skal også ha forsøkt å rive av kvinnen genseren. Mishandlingen ble etterhvert så brutal og kvinnens skrik gjorde at mennene forlot stedet. Dessverre fungerte ikke kameraet som overvåket stedet der kvinnen ble overfalt. (Foto: Eberthart Wedler).

Les mer: Tyskland: Halvparten av tyske kvinner føler seg utrygge i sine egne nabolag

Les mer: VIDEO: Muslimske innvandrere i Tyskland skryter av gruppevoldtekt av jomfru

Politiet skal ha arrestert to nordafrikanere i forbindelse med overgrepet. En av dem er fra Marokko. Han innrømmer at han var i kontakt med kvinnen, men at han bare tøyset med henne. Og at hun ville det.

Advokaten til kvinnen, Thomas Blade, forteller til den tysken avisen Bilde.de at det er vanskelig å bevise volden og overgrepet fordi vitnet ikke med sikkerhet kan identifisere gjerningsmennene. Han påpeker også at det ville vært betydelig lettere med bilder fra overvåkingskameraene.

Men de finnes ikke.

VIDEO: Ung jente overfalt og ranet av utenlandsk gjeng på T-banestasjon i Østerrike

LES OGSÅ: Bile Mohamed Elmi (18) og Abdirizak Nur Ali (21) dømt for grove overgrep mot norsk 14-åring på Oslo S

DET NYE OSLO: Ruset mann med pistol på kiosk, gatevold, knivtrusler på Karl Johan og kvinne slått og sparket på Grønland

Iløpet av helgen skal politiet i Oslo ha rapportert om en ruset person som viste frem en pistol til ansatte på en kiosk på Grønland og deretter truet vektere med en knust flaske, om en person som ble slått i hodet med et belte under et gateran på Tøyen, om et gateran i Nydalen utført av «tre unge menn» og et i Herslebs gate utført av en «mørkhudet person med blå jakke», om en kvinne som ble slått og sparket under et masseslagsmål på Grønland og om en «lav kurder» som viftet og var truende med kniv på Karl Johan.

 

KASTET AV FLYET: Anti-Trump supporter kastet av fly etter trusler

Scott Kotesky hadde ingen ide om hva som ventet ham i det han gikk på flyet fra Baltimore til Seattle – eller hvor mye plass han skulle få for seg selv.

Med sin mobil i hånden, smilte han til sine medpassasjerer – en ektemann og hans kone – og tok sin vindusplass etter å ha deltatt som tilskuer på Trumps innsettelse som president.

Den ikke-identifiserte kvinnen hadde et spørsmål til ham:

– Kom du hit for å heie eller protestere?

Kotesky svarte:

– Jeg kom hit for å feire demokratiet, frue.

Les mer: F*** Donald Trump – grov hets og drapstrusler fra Madonna og kjente skuespillere under demonstrasjon

Dette skulle bli starten på en svært vulgær og aggressiv tirade fra kvinnen.

Kvinnen:

– Du puttet en gal mann i kontroll over atomkodene! Du skulle skamme deg selv!

Kotesky:

– Vi har alle rett til vår egen mening her, frue.

Kvinnen:

– Og jeg har rett til å bli full og kaste opp i fanget ditt! Jeg kommer til å kaste opp i fanget ditt! Du gjør kvalm! Ikke snakk til meg! Ikke se på meg! Ikke forsøk å plassere armen din på armlenet. Du gjør meg kvalm! Du burde være skamfull over deg selv! Du har puttet en gal mann med fingeren på knappen. Du er fordomsfull. Du burde gå av dette flyet!

Les også: Svensk kjendiskokk brutalt slått ned fordi han ligner på Donald Trump

OPPRØRT: Kvinnen var tydeligvis en svært engasjert anti-Trump tilhenger og uttalte obskøne og ufine uttalelser mot en ukjent mann hun akkurat hadde møtt. (Foto: Youtube/privat).

Kotesky:

– Frue, definisjonen av en fordomsfull person er noen som anklager en annen person for noe uten å vite noe om dem, kun basert på deres verdier og meninger. Takk for at du er det du selv preker imot.

Kotesky skal deretter ha informert en flyvert at kvinnen hadde forulempet ham.

VIDEO: Opptøyer i USAs hovedstad – Trump-tilhengere mishandlet – hundrevis arrestert

Flyverten spurte så kvinnen om dette kom til å bli et problem. Kvinnen svarte at hun ønsket at de skulle tvinge Kotesky til å forlate setet sitt og finne en annen plass.

Flyverten avbrøt kvinnen og informerte henne om hun ikke kunne kreve noe slikt.

Kvinnen fortsatte så å hetse Kotesky.

– Du later som du har en moralsk høyere posisjon, men du puttet den mannens finger på atomknappen. Den mannen tror ikke på klimaendringer, uttalte kvinnen, mens hun lagde hermetegn med fingrene for dramatisk effekt.

En ansatt fra innsjekkingsskranken forsøkte å roe situasjonen, men kvinnen fortsatte sitt verbale overfall.

– Tror du på klimaforandringer? Tror du på tyngdekraften? Fordi du vet, tyngdekraft er jo bare en teori.

Flyverten brøt da inn og ba kvinnen om å ta med seg sin bagasje og følge med ham.

Les også: Ikke bare falsk, men også farlig journalistikk – hvordan media skaper hat

BLE BEDT OM Å FORLATE FLYET: Kvinnen nektet å forlate setet sitt og fortsatte tiraden mot Kotesky. (Foto: Youtube/privat).

Kvinnen nektet imidlertid.

– Jeg betalte for dette setet og jeg sitter her. Dette er min plass.

Les også: Rapport – tusenvis av angrep mot hvite studenter etter Trumps presidentseier

Flyverten var tålmodig og spurte gjentatte ganger kvinnen om å forlate flyet. Kvinnen endret da tonen og sa at hun ønsket å reise hjem. Dette fordi hennes svigermor hadde dødd.

Kvinnen og mannen som satt ved siden av henne forsøkte så å forhandle med flyverten for å kunne bli igjen på flyet.

– Greit, jeg skal være stille.

Flyverten kunne imidlertid ikke tillate dette, og informerte kvinnen om at det var flykapteinen som hadde bedt om at kvinnen skulle forlate flyet.

En annen video som ble tatt av hendelsen viser hvordan kvinnen snerret mot Kotesky og de andre passasjerene bak seg, før politiet kom inn og tok henne med seg.

Les også: Operastjernen Andrea Bocelli måtte trekke seg etter drapstrusler fra Trump-motstandere

HENTET AV POLITIET: Kvinnen og hennes ektemann måtte til slutt forlate både setene sine og flyet etter at flykapteinen vurderte dem som en sikkerhetsrisiko. Hatet mot Trump og hans velgere var så stort at kvinnen rett og slett ikke klarte å oppføre seg sivilisert. (Foto: Youtube/privat).

De andre passasjerene hadde fått nok av kvinnens forulempinger og jublet da hun forlot flyet.

– Betyr dette at jeg får hele raden for meg selv, spurte Kotesky.

En annen kvinne som satt i nærheten foreslo at Kotesky skulle slippe å betale for drikkevarene på turen.

Les mer: Grov vold mot Trump-tilhengere – se videoene og bildene

STØTT OSS: Tror du at får lese denne nyheten i våre riksmedier? Hjelp oss å spre saker våre medier skjuler og holder tilbake med vilje. Paypal og kontonummer finner du nederst i artikkelen. Takk!

Relatert: