Fem fakta venstresiden ikke ønsker at det norske folket skal vite

Masseinnvandring og et flerkulturelt samfunn fungerer ikke Alle kulturer og religioner er ikke like mye verdt Elsk eller hat den – kristendommen skapte Vesten og må tilbake som statsreligion Sosialisme fører alltid til sult og død Kapitalisme er det beste som har skjedd verden Bonus! Skole og helsevesen er ikke gratis – det betales over […]

SKANDALE: Europeiske myndigheter velger vekk kristne flyktninger – aksepterer kun muslimer

Til tross for den enorme forfølgelsen, torturen og drapene som kristne går gjennom i muslimske land i Midtøsten, så valgte britiske myndigheter å kun hente inn muslimske flyktninger de tre første månedene dette året. Forfølgelsen av kristne av ekstreme islamister i Syria har blitt erklært et folkemord av EU, USA og britiske politikere – allikevel […]

Overfall og voldtekter på gravplasser et stort problem i Tyskland

En rekke voldtekter har funnet sted ved tyske kirkegårder de siste årene. Det siste tilfellet fant sted i byen Hanau, der en 61-årig kvinne ble antastet av en fremmed mann. Mannen skal ha befølt kvinnen og deretter onanert foran henne. Kvinnen ringte politiet, men mannen var forsvunnet før de ankom plassen. Det har startet en […]

Krever at Sverige feirer ramadan – nekter selv å bry seg om kristne høytider: «Hvorfor skulle vi det? Vi er muslimer»

Muslimer i den svenske byen Växjö fortsetter å stille krav. At de nylig fikk tillatelse til å ha bønneutrop ga imamen Ismail Abu Helal blod på tann og i et avisinnlegg krever han at Sveriges statsminister begynner å anerkjenne ramadan offentlig. Da han blir oppringt og spurt om de samme kravene også skulle gjelde for hans muslimske forsamling ved kristne høytider forstod han imidlertid ikke spørsmålet.

KOMMENTAR: Ett år siden den hjemmeavlede islamske terroren drepte 22 i Manchester

Når vil være politikere lære? Eller er det hele rett og slett ønsket? Gang på gang opplever Vesten bomberangrep, maskingeværild mot menneskemengder og lastebiler med radikale jihadister bak rattet som kjører over kvinner og barn på hovedgater. Men ingen politikk endres. Islam forbys ikke. Muslimer utvises ikke fra Europa. Faktisk skjer det motsatte. Europeere arresteres og fengsles for «rasisme» hvis de kritiserer islam og dørene til våre nasjoner åpnes ytterligere av våre politikere. Hvorfor?

PÅSKESJOKK: Ni av ti påskeegg har ikke ordet «påske» på forpakningen for ikke å fornærme muslimer

Politisk korrekthet har gått amok. Og ikke noe sted er det mer tydelig enn i Storbritannia. Der har avisen The Sun avslørt at 9 av 10 påskeegg som selges i butikkene ikke lenger har påskriften «påske» på forpakningen.

Barneskole i Troms avslutter påskespill på grunn av flerkulturelle elever

En barneskole i Troms har fra og med i år bestemt seg for å legge ned barnas mangeårige tradisjonelle påskespill i kirken. Årsak? Man vil ikke «ekskludere» de flerkulturelle elevene som etterhvert har blitt mange. «Påskespillet er basert på kristen tro, og vi kan ikke forkynne kristen religion, eller ekskludere elever og foreldre med annen trosretning», sier rektor ved Salangen skole, Lars-Georg Nordhus.

VIDEO: Imam innrømmer: «Islam vil aldri bli reformert» – se Tommy Robinson-intervjuet som sjokkerer Vesten

Imam Tawhidi, også kalt «Fredens imam» sitter ned med menneskrettighetsforkjemperen Tommy Robinson i et eksklusivt og eksplosivt intervju som har sendt sjokkbølger gjennom de religiøse og venstreorienterte miljøene. «Islam vil aldri bli reformert», sier Tawhidi, og slår hull på myten om at muslimer og kristne kan leve side om side i Europa.

Sterk islamsk undertrykkelse av kristne i Egypt

Ifølge Open Doors, en menneskerettighetsorganisasjon som følger behandlingen av kristne rundt om i verden, er Egypt den 17. verste nasjonen (av nesten 200) for kristne. Ifølge Open Doors opplever kristne i Egypt et «meget høyt» nivå av forfølgelse, skriver den amerikanske tenketanken Gatestone Institute.

POLITISK KRIG I EUROPA: Victor Orbán vil skape global allianse mot innvandring – advarer mot Europas undergang

Ungarns populære statsminister Viktor Orbán vil skape en internasjonal allianse mot innvandring der meningen er å stoppe muslimske migranter fra å komme til vestlige land. I alliansen skal profilerte politikere som Silvio Berlusconi og Donald Trump ønskes være med, rapporterer Svenske Yle.

Feminister i opprør – dette er videoen du aldri kan fjerne fra netthinnen din igjen

Vestlige såkalte feminister mener de lever i et undertrykkende samfunn. Men sannheten er at de aldri har hatt det bedre eller tryggere som kvinner i hele den skrevne verdenshistorien. Allikevel velger de å se på seg selv som ofre. Se videoen – om du tør.

VIDEO: Italiensk radioprogram får en lettere irritert mann på tråden – «Muslimer har mange koner fordi de vil ta over!»

En italiensk radiokanal har åpnet linjene for debatt og det blir rimelig fort høy temperatur da innringeren «Donato» skal fortelle hva han mener om muslimenes polygami for å overta landet, samt hvordan kristen kunst er truet som følge av islams inntreden i landet.

VIDEO: Eks-muslim advarer Tyskland mot at det vil bli borgerkrig da muslimene blir mange nok

En eks-muslim har laget en video der han snakker om hvordan svært mange muslimer han møter i Tyskland sympatiserer med eller støtter den muslimske terrorgruppen IS. Han mener også at det bare er et tidsspørsmål før muslimene er mange nok til at de vil reise seg og skape borgerkrig i Tyskland og Europa. I dag bor det over 50 millioner muslimer på kontinentet vårt.

Norge IKKE på topplisten over verdens tryggeste land for kvinner

Australia er verdens tryggeste land for kvinner. Det viser en analyse gjort av New World Wealth, rapporterer Business Insider Australia. Rapporten viser også en sammenheng mellom et lands økonomiske vekst og hvor sikre landets kvinner er. Norge klarer imidlertid ikke å komme seg inn blant verdens ti tryggeste land for kvinner.

Barneskole i Danmark droppet julegudstjeneste – feiret «Syria-uken» for innvandrere

En barneskole i Danmark har valgt å kansellere den årlige julegudstjenesten, noe som har ført til stor oppstandelse blant foreldre og politikere. Det hele kommer i tillegg til informasjonen om at skolen tidligere på året valgte å holde en «Syria-uke» for å feire kulturen til de nyankomne innvandrerne.

NRK – hijab er tillatt – kors er det ikke (OPPDATERT)

Den svært venstreorienterte lisensgiganten NRK har tillatt en muslimsk kvinne å bruke det religiøse tvangsplagget hijab under en kommende TV-serie om valget. Den samme kanalen nektet imidlertid en ansatt å bruke kors på skjermen i 2013. Nå er kanalen klaget inn for Likestillings og diskrimineringsombudet (LDO).

Dansk biskop: «Kristne er ikke bedre enn muslimer»

Men det forhindrer ikke biskopen i København i å mene at kristne ikke er bedre enn muslimer. «Terror kan begås av mennesker fra alle religioner,» sier han til dansk TV2. Vi kan ikke anta at terroristene er muslimer. «Det er voldspotensiale i alle religioner», mener han. Uttalelsen fra Københavnbiskopen Peter Skov-Jakobsen kom etter at Sverige […]

Flertallet av franskmenn mener islam ikke hører hjemme i Frankrike

Hele 61 prosent er av den oppfatningen. Frankrike har med sine rundt 5 millioner muslimer, ifølge BBC, den største muslimske befolkningen av landene i Vest Europa. Antallet franskmenn som er negative til islam har økt jevnlig etter drapene på karikaturtegnerne i det franske magasinet Charlie Hebdo i 2015, viser undersøkelsen som er foretatt av Ipsos. […]

Hva nå Vesten? – ett muslimsk terrorangrep HVER MÅNED i over TRE ÅR

Vi begynner å bli slitne. Slitne av å vise sympati. Hashtagge en ny by utsatt for terror. Bytte flagg på FB-profilen vår. Poste smileys med tårer. Undertegnede er lei av å skrive om nok en ny terroraksjon i Vesten. Hvor uskyldige blir drept som følge av en religion som har fått fotfeste i våre samfunn. […]

DEBATT: Ervin Kohn mener mørkhudede mennesker er rasister

Først må vi få en ting klart. Overskriften øverst her er selvfølgelig meningsløs og tatt helt ut av kontekst. Men i hodet til intelligensian på venstresiden så er slike typer uttrykk helt kurante å komme med offentlig. Så lenge man sikter seg inn på etniske nordmenn, europeere og hvite amerikanere, vel å merke. På torsdag […]

I disse landene forfølges kristne

De ti verste landene i verden for kristne mennesker er Nord-Korea, Somalia, Afghanistan, Pakistan, Sudan, Syria, Irak, Iran, Jemen, Eritrea, skriver avisa Norge Idag. I 2016 mottok Norge flest asylsøkere fra disse ti landene: Eritrea (586), Syria (529) Afghanistan (373), Irak (215), Etiopia (158), Somalia (154), Iran (132), Albania (130), Tyrkia (89) og Marokko (87). […]