Fem fakta venstresiden ikke ønsker at det norske folket skal vite

 1. Masseinnvandring og et flerkulturelt samfunn fungerer ikke
 2. Alle kulturer og religioner er ikke like mye verdt
 3. Elsk eller hat den – kristendommen skapte Vesten og må tilbake som statsreligion
 4. Sosialisme fører alltid til sult og død
 5. Kapitalisme er det beste som har skjedd verden

Bonus!

 • Skole og helsevesen er ikke gratis – det betales over skatteseddelen

SKANDALE: Europeiske myndigheter velger vekk kristne flyktninger – aksepterer kun muslimer

Til tross for den enorme forfølgelsen, torturen og drapene som kristne går gjennom i muslimske land i Midtøsten, så valgte britiske myndigheter å kun hente inn muslimske flyktninger de tre første månedene dette året.

Forfølgelsen av kristne av ekstreme islamister i Syria har blitt erklært et folkemord av EU, USA og britiske politikere – allikevel valgte man i Storbritannia å ikke inkludere noen kristne blant de 1.112 syriske flyktningene som fikk komme til landet i begynnelsen av 2018.

Les også: Muslimske gjenger skjøt og angrep kristne i flyktningleir i Frankrike

VIDEO: Muslimsk skole i England lærer elevene at ikke-troende skal drepes

Den oppsiktsvekkende opplysningen ble funnet av The Barnabas Fund, en organisasjon som støtter kristne som forfølges på bakgrunn av deres tro. Men ikke før en lang og hard drakamp med britiske myndigheter som ikke ønsket å gi fra seg opplysningene. De måtte allikevel gi fra seg informasjonen etter Storbritannias «Freedom of Information»-lov som gir innbyggerne rett til innsyn i myndighetenes virksomhet.

Les også: Hundrevis av millioner kristne lever i frykt og undertrykkelse fra muslimer

Les også: Sjokkstudie: 90.000 kristne drept i løpet av 2016 – 1 hver 6. minutt

Les også: Muslimer til engelskmenn i London: «Dette er vårt land nå, kom dere ut!»

Les også: Muslimske menneskesmuglere kastet seks kristne i døden på havet

Informasjonen kommer samtidig som et svært brutalt og dødelig angrep på den kristne druze-minoriteten i landet ble gjennomført av muslimske hat-grupper. Ca. 250 mennesker ble drept og dusinvis skadet i hva som beskrives som «et brutalt og nøye planlagt 12 timer langt angrep» mot den kristne minoriteten i området Sweida i nord-Syria.

Etter å ha infiltrert en landsby tidlig på morgenen, så banket muslimene på døren og myrdet hele familier. Man lot en person per familie leve, slik at de kunne vitne om brutaliteten. Det ble brukt selvmordsvester og snikskytteres for å slakte de sivile, ifølge den venstreorienterte avisen Guardian.

Les også: 743 angrep mot kristne på asylmottak i Tyskland i 2016

Les mer: 100 år siden det muslimske folkemordet på kristne

FORFULGT: Kristne i Midtøsten blir stadig utsatt for grove rasistiske og anti-kristne angrep. Ikke sjelden blir kirker fulle av mennesker bombet, busser fulle av familier skutt i stykker eller kristne drept på gater og torg i muslimske land. Nå avsløres det at europeiske myndigheter velger vekk kristne flyktninger når de får mulighet til det og velger muslimske flyktninger. (Foto: Kristne flyktninger i trygghet i en kirke i Hellas).

Les også: I disse landene forfølges kristne

Les også: Yezidi-kvinne voldtatt 30 ganger på ett døgn – IS vil utrydde den blonde blodslinjen

The Barnabas Foundation fant også ut at britiske myndigheter skal ha utvist «sjokkerende oppførsel» ved å så og si kun akspetere sunni-muslimer inn til landet. Den kristne organisasjonen skal tidligere ha hjulpet kristne syriske familier til land som Australia, Polen og Tsjekkia, mens man altså fant at britiske myndigheter eksklusivt valgte vekk kristne flyktninger.

Det hele blir omtalt av representanter for The Barnabas Foundation som en «nasjonal skam».

Frieord er ikke kjent med andelen kristne flyktninger som norske myndigheter tar imot kontra muslimske flyktninger.

Les også: Se hvordan kristne samfunn terroriseres av muslimer

Les også: Muslimer voldtok kristne jenter og kvinner for å gjøre dem muslimske

 

Overfall og voldtekter på gravplasser et stort problem i Tyskland

En rekke voldtekter har funnet sted ved tyske kirkegårder de siste årene. Det siste tilfellet fant sted i byen Hanau, der en 61-årig kvinne ble antastet av en fremmed mann. Mannen skal ha befølt kvinnen og deretter onanert foran henne. Kvinnen ringte politiet, men mannen var forsvunnet før de ankom plassen.

Det har startet en debatt i Tyskland om hvordan man nå skal beskytte sørgende og pårørende som besøker gravplasser til sine kjære fra å bli overfalt og voldtatt.

I februar skal en kvinne i 30-årene ha blitt utsatt for flere voldtekter da hun besøkte en kirkegård i byen Bochum.

Den samme måneden ble en 65-årig kvinne brutalt voldtatt av en afrikansk mann på en kirkegård i byen Viersen.

I april ble en 12-årig jente voldtatt av en mann med «asiatisk utseende» på en kirkegård i Essen.

I juni ble en kvinne angrepet av en mann på en kirkegård i Wuppertal.

I en klar overvekt av tilfellene der politiet tillot at signalementet kom ut, ble gjerningsmannen beskrevet som «med utenlandsk bakgrunn».

Tyske medier har i forbindelse med de mange voldtektene på kirkegårdene spurt politiet om hva kvinner skal gjøre for å minske risikoen for å bli voldtatt når man besøker sine kjæres gravplasser. Politiet ga da rådet med å snakke i høyt toneleie, tydelig si nei til voldtektsmannen, spørre andre besøkende om hjelp (om de finnes i området) eller ringe politiet.

Frieord har i flere år skrevet om denne skremmende og usivilisert utviklingen som har kommet etter at den politiske venstresiden udemokratisk åpnet grensene til Europa for mennesker fra den tredje verden og fremmede kulturer.

Det er dessverre ikke bare på kirkegårder og gravplasser at tyskere nå må være forsiktige. Også i parker, på tog, skoler og offentlige plasser er tyske barn, kvinner og eldre i fare for å bli overfalt, voldtatt eller i verste fall – drept.

Å angripe barn, syke og eldre på kirkegårder og gravplasser er dessverre et fenomen som også har kommet til Norge. Her er flere saker vi har skrevet om fra vårt eget land:

I Frankrike opplevde man sist år også at en eldre prest ble torturert og så fikk halsen skåret over av to jihadister.

Italia:

Spania:

Sverige:

Dette er bare et lite utdrag av de sakene vi har skrevet om de siste årene her på nettsiden. Vi kunne enkelt ha lenket til så mange saker at du som leser hadde måttet skrolle nedover sidesvis hvis vi hadde inkludert dem alle.

Tenk deg nå om – har du lest om noen av disse sakene i VG, Dagbladet eller Aftenposten? Har du sett noen av disse sakene bli presentert av nyhetene på NRK eller TV2? Nei.

Derfor trenger Norge nye medier. Og derfor er det viktig at du som leser sprer og lenker disse sakene på dine sosiale medier.

Krever at Sverige feirer ramadan – nekter selv å bry seg om kristne høytider: «Hvorfor skulle vi det? Vi er muslimer»

Da Växjös muslimske forsamling ble etablert var årsaken fra imamen at det var viktig for integrasjonen og at Sverige må tillate det om landet skal kunne kalles for et demokrati med religionsfrihet.

Det samme argumentet – integrasjon, demokrati og religionsfrihet – var også hovedårsakene da den muslimske forsamlingen noen år senere krevde å få bygge moske. Blant annet argumenterte man i 2003 at moskeen var viktig for integrasjonen da den skulle «samle alle nasjonaliteter«.

Man hevdet også at man skulle bygge en moderat og tilpasset moske i tre som passet i det smålandske landskapet. Men nå er planene endret og moskeen skal istedenfor bygges i sten. Man har kjøpt en 7.000 kvadratmeter stor tomt og kontaktet Kuwait og De forente arabiske emirater for å få 60 millioner kroner til finansiering.

Les også: Svensk kommuen tillater islamske bønneutrop med 110 desibels styrke

Den tidligere moderate moskeen i tre var i så måte bare et skalkeskjul for videre utbygging. Fra den hadde man dessuten søkt om å kunne rope ut bønnerop hver fredag fra høyttalere plassert utenfor moskeen.

Jeg tror det vil bli bra for integrasjonen. Det blir en bekreftelse av religionsfriheten, sa imam Abu Helal til SVT den 12. februar i år.

I tillegg til dette har man også startet en muslimsk skole, ikke overraskenede, med de samme argumentene nevnt ovenfor. Ismail Abu Helal skrev i SVT den 7. april i 2017, at den kjønnssegregerte islamskolen hadde «en viktig rolle å fylle for integrasjonen«.

Med moske, bønneutrop og muslimsk skole på plass, tar imamen nå et nytt steg for å skape «integrasjon» og for at Sverige skal vise at det rår demokrati og religionsfrihet i vårt naboland. Også denne gangen er dette synonymt med formålet å gjøre Sverige mer islamsk.

Les også: Kampen mot hatet – Imamer utvises og moskeer stenges i Østerrike

I en debattartikkel i SmålandsPosten den 21. mai, en uke etter at bønneutropene har fått klarsignal fra lokale myndigheter i Växjö, så klager imamen over at Sverige ikke har anerkjent og satt større søkelys på ramadan.

Sveriges statministre bør komme med offentlige lykkeønsker til alle muslimer før fasteperioden, mener imam Ismail Abu Helal. Det vil være «bra for integreringen» og noe Sverige bør gjøre så lenge man ønsker å bli ansett for et «tolerant samfunn som tillater ulikheter«. Imamen påpeker dessuten at den svenske statsministeren bør bruke det arabiske ordet «salamalykum», som betyr «fred være med deg» før hver ramadan og deretter «kort snakke litt om hvorfor man faster».

Les også: Ordfører i Belgia innrømmer: «Samtlige moskeer styres av salafister»

Da den nasjonalkonservative nettavisen Nya Tider tar opp telefonen og ringer til imam Abu Helal og spør om han selv har tenkt å begynne å anerkjenne og undervise i kristne høytider, blir han forundret og kan ikke engang forstå spørsmålet.

Utdrag fra telefonsamtalen:

Nya Tider: Vi tenkte å høre om Växjö moske kommer til anerkjenne Kristi forklaring? (en kristen festdag som feires den 6. august)

Imam Helal: Hva er det?

Nya Tider: Det er en viktig dag for kristne for å hedre da Jesus og disiplene ble samlet på (forklarings) berget der det ble deklarert at Jesus er guds sønn. Kommer dere til å observere dette på noen måte?

Imam Helal: Jeg forstår ikke spørsmålet. Hvorfor skulle vi det? Vi er muslimer.

Nya Tider: Ettersom du selv skrev at svenske ledere bør anerkjenne islamske høytider, tenkte vi at du som muslimsk leder skal observere kristne høytider?

Imam Helal: Jeg skrev at det er et ønske at stasministeren ønsker muslimer lykke til på ramadan. Mange muslimer ville bli glade og det hadde vært fremgangsrikt for integrasjonen, som foreksempel i Canada.

Nya Tider: En annen sak som har vært fremgangsrik er jo å ta til seg sedvanene dit man kommer, men det er ikke noe for deg?

Imam Helal: Joda, jeg kan spise sild. Men jeg kan ikke forandre min religion.

Les hele artikkelen og intervjuet på Nya Tider her.

Les også: Muslimer kjøpte kapell i Drammen – rev ned korset og gjorde bygget om til moske

Les også: Muslimer i Florø vil ha hjelp fra Saudi-Arabia til å bygge moske

KOMMENTAR: Ett år siden den hjemmeavlede islamske terroren drepte 22 i Manchester

Hvis bilen får motorstopp så reiser man til et verksted og reparerer den. Hvis man blir syk så reiser man til legen og får medisiner. Hvis man har en epidemi i samfunnet så finner man en medisinsk måte å løse problemet på. Og så videre og så videre.

Man bruker sunn fornuft og logikk. Man beskytter og forsvarer det man har kjært.

Men når man opplever at en fremmed og menneskefiendtlig religion har fått gro seg fast i Europa, så gjør man faktisk det motsatte. Man øker antallet tilhengere, man tillater segregering og man straffer de som ønsker å reparere samfunnet. Å gjøre det tryggere.

Les også: EU-leder: «Islam er Europas fremtid»

Bombeangrepet mot Ariana Grande-konserten i Manchester den 22. mai i fjor, hvor 22 uskyldige mennesker ble drept, viser en skremmende utvikling. Istedenfor sinne og krav om handling, så ble angrepet møtt med blomster, teddybjørner og sang. Istedenfor utkastelse av alle radikale muslimer og riving av hver moske, så beskyttet politiet dem fra «hatefulle» angrep fra lokale innbyggere. Istedenfor en samlet kristen nasjon som sa nok er nok, så gikk man hjem og låste døren og håpet at det ville bli bedre imorgen.

VIDEO: Muslim i Tyskland innrømmer på kamera islams virkelige planer for Europa

BLOMSTER, TEDDYBJØRNER OG LYS: Etter terrorangrepet i Manchester i fjor, det siste i en lang rekke, valgte det britiske folk å reagere med kjærlighet, samhold og sang. Hvor mange muslimske terroraksjoner må til før de våkner fra dvalen?

Les også: Britisk intergrasjonssjef: «Muslimer vil aldri integrere seg»

Islam

Islam er en religion som ikke har ett eneste land den praktiseres i som fungerer på noen sivilisatoriske målinger. Som respekterer menneskerettigheter. Som tilbyr religionsfrihet. Som tillater ytringsfrihet og demokrati. Som behandler barn, kvinner og dyr like verdifullt som menn.

Les også: Nobelprisvinner: «Muslimene oversvømmer, okkuperer og ødelegger Europa»

I muslimske land trykker man ikke filosofi, litteratur eller bøker om vitenskap. I muslimske land får ikke kvinner gå på skole eller jobbe sammen med menn. I muslimske land produserer man ikke teater, musikk eller film. I muslimske land produserer man ikke TV’er, kjøleskap, biler eller fly. I muslimske land opplever man ikke at forfattere, vitenskapsmenn eller matematikere får nobelpriser. I muslimske land kan man ikke være sekulær, homofil eller ha ytringsfrihet. I muslimske land… ja, skriv hva du vil, for mest sannsynlig har de det ikke.

VIDEO: Muslimske lærde: «Vi muslimer leser ikke bøker, vi produserer ingenting – hvordan skal vi konkurrere med resten av verden?»

Allikevel er islam velkommen i Europa. Og vurderes likt med vår egen kristendom og historiske kulturelle arv av våre myndigheter og media.

Islam er en radikal politisk bevegelse forkledd som religion. Bevisene finnes der i over 50 land i verden hvor islam enten er den offisielle religionen og styreformen, eller hvor muslimer kontrollerer samfunnet.

VIDEO: Imam: «Islam vil aldri bli reformert» – se videoen som sjokkerer Vesten

Like mye som vi har kastet nasjonalsosialismen og kommunismen på historiens skraphaug, bør også islam følge etter. Så lenge muslimene nekter å reformere sin religion, slik kristne gjorde med Det nye testamentet og idag er en åpen og inkluderende religion i Vesten.

Politikere og statsledere i Vesten gjør imidlertid det motsatte av det all fornuft og sunn logikk tilsier. De vil ha mer islam. De vil ha flere muslimer. De vil ha flere moskeer. De vil ha flere offentlige bønnerop. De vil dra våre opplyste og trygge samfunn tilbake til år 600 i Midtøsten.

Les også: Verdenskjent forfatter: Vi kan ikke si at terroren ikke har noe med islam å gjøre

Det er ikke et sted noen av dagens europeiske innbyggere ønsker å tilbringe tid i. Og de muslimene som kommer hit til Vesten vil ikke bli som deg og meg. De vil ikke kaste av seg religion, skikker, kultur eller livsstil. Tvertimot vil de etablere sitt hjemland her hos oss. De beholder sin religion, de bygger sine moskeer, de gifter bort sine barn blant sine egne og de følger sharia-loven. De segregerer seg med vilje. Fordi deres hellige bok krever det.

Finnes det snille og gode muslimer? Ja. Men deres religion og imamer forbyr dem all kontakt og interaksjon med ikke-muslimer som kan svekke deres tro. Slikt blir det dårlig integrering av.

Les mer: Tysk polititopp: Å leve med terrortrusler er «den nye normalen» i Europa

Det betyr i praksis at de ikke ønsker å bli endel av det nye og moderne Europa med romfart, vitenskap og personlig frihet. De vil etablere Midtøstens støvete religion og menneskefiendtlige samfunn her hos oss. Og de er på god vei, godt hjulpet av femtekolonister blant våre egne.

Det vi får som resultat er en europeisk borgerkrig og forsøk på innføring av kalifatet som våre forfedre slåss og kriget mot. Datidens konger og statsledere så faren og stoppet Kara Mustafas muslimske styrker ved Wien i 1683, da Det tysk-romerske riket og det Det polsk-litauske samveldet under kong Jan III Sobieski, slo den osmanske armeen som hadde beleiret den østerrikske hovedstaden.

Tilbake på slagmarken lå 5.000 europeiske soldater hvis blod ga oss den friheten og velstanden vi har i dag. 150.000 muslimske soldater, hvorav 15.000 døde, måtte reise hjem.

Les også: Muslimsk borgermester i London: «Terrorangrep er endel av det å bo i byen»

REDDET EUROPA: Et samlet kristent Europa slo tilbake de muslimske osmanske styrkene og reddet vårt kontinent fra en permanent mørketid. (Maleri, Vienna Battle, Badisches Landesmuseum).

Les også: Dansk kjendis-imam: «Utro kvinner skal steines, barn skal slås og frafalne skal drepes»

Historieløsheten til dagens statsledere og politikere (godt hjulpet av media) er av episke proporsjoner. Dumskap så dyp at den knapt kan forstås.

Idag er islam ikke bare ved våre murer, men innenfor, sluppet inn av forrædere av Europa og Vesten. Av Merkel, Blair og Brundtland. Muslimske soldater av kalifatet begår årlig drap på europeere. På gater og torg. På skoler og kjøpesentre. På konserter og avisredaksjoner. Tilbake ligger tusenvis av døde og skadde kropper. Menn, kvinner og barn.

Les også: Svensk kommune tillater islamske bønnerop fra minaret med 110 decibels styrke

Angrepene hylles og prises i muslimenes hjemland. I Europa har Stockholm-syndromet slått til for fullt. Ingen terrorangrep eller sadistisk handling virker å vekke verken nasjon eller folk. Og ingen moderat islamsk kraft finnes for å stoppe det eller snu kalifatets gjenreising og nye angrep på våre demokratier og kristne verdier. Et Europa som har avkristnet seg selv og lagt seg på ryggen klar for dødsstøtet.

Hvilken konge skal komme til vår unnsetning denne gang?

Relatert:

Kristen kvinne nektet muslimsk mann giftemål – ble satt i flammer

Frieren, ved navn Rizwan Gujjar, hadde under lenger tid forsøkt å få kvinnen til å konvertere til Islam og gifte seg med ham uten å lykkes. Til slutt valgte han å helle bensin over henne og tenne på.

Les også: Islam: Brenner fanger levende, hogger hogger av armer og oppfordrer til terror mot barnehager

Kvinnen, som er i 25-års alderen, arbeidet som pleier hos en mann ved navn Saeeduz Zaaman, i nordøst-Pakistan. Ved et tilfelle da kvinnen var på arbeid og åpnet døren til huset, sto Gujjar der og utførte den avskyelige handlingen.

Hennes far, som ved tilfellet var på besøk på arbeidsplassen hennes, oppgir at han hørte et grusomt skrik. Da han gikk ut for å se hva som foregikk så han sin datter i flammer og den mistenkte, Rizwan Gujjar, løpende fra huset.

Les også: Muslimsk 19 år gammel jente dømt til døden av eldrerådet etter å ha blitt voldtatt

Asmas kropp og ansikt fikk 80 prosent brannskade. Det lokale politiet har pågrepet den mistenkte og han skal også ha innrømmet drapsforsøket til politiet.

Kun en liten prosentandel av befolkningen i Pakistan identifiserer seg som kristne. Minoriteten befinner seg under hardt press fra den muslimske majoritetsbefolkningen.

Angrepet mot Asma er bare det siste i en lang rekke angrep med religiøs bakgrunn i Pakistan.

Les også: Videoen norske feminister og islam-apologeter har store problemer med å forklare

NORDØST: Den grusomme hendelsen fant sted nordøst i landet, i Punjab-provinsen ved foten av fjellene i Kashmir. (Foto: Google Maps).

Les også: Muslimsk kvinne (30) halshugget fordi hun handlet uten sin mann

Les også: Utenlandske og muslimske gjenger terroriserer England med syreangrep

Relatert:

PÅSKESJOKK: Ni av ti påskeegg har ikke ordet «påske» på forpakningen for ikke å fornærme muslimer

Europas religiøse og kulturelle selvmord kan bevitnes på nært hold for de som har tatt turen til England for å handle og kose seg i påsken.

«God jul» har allerede blitt visket ut fra plakater, reklamer og butikker i Storbritannia. Istedenfor heter det nå «God høytid» og «God helligdag». Nå har turen kommet til påsken.

The Sun avslører nå at bare to av 82 egg som blir solgt hos butikk-giganten Sainsbury nevnte ordet «påske» på forsiden av esken.

Av 22 påskeegg som blir solgt hos sjokoladekjeden Hotel Chocolat på Waterloo jernbanestasjon i London, så hadde ikke en eneste av dem ordet «påske» på forpakningen.

DET NYE EUROPA: Europeiske tradisjoner og kultur er i ferd med å viskes ut ettersom masseinnvandringen fra muslimske land har økt. Nå foregår det en diskusjon i Storbritannia om hvordan de store dagligvarekjedene og butikkene har fjernet ordet «Påske» fra forpakningene da man ikke ønsker å støte noen. (Foto: The Sun).

Hos andre store dagligvarekjeder som Marks & Spencer så kan man kjøpe «Dippy Eggs» og «Alfie Bunny» egg. Men ingen av eggene har noen som helst forbindelse med påsken eller kristen høytid.

Unntaket var sjokoladeprodusenten Cadbury som fremdeles skrev «påske» på eggene og også markedsførte produktene som «påskeegg». (Den samme produsenten lager også såkalte «halal»-påskeegg).

Presten David Palmer i Nottingham uttaler til The Sun at «Hvis firmaer ønsker å selge sjokoladeegg hele året så er det helt greit, men hvis de markedsfører dem for påsken, uten å omtale det som påskeegg, så blir det hele kynisk».

Han sa videre at de som ønsker å feire den kristne høytiden «for de korrekte grunnene» like gjerne kan stoppe å kjøpe eggene.

I England har man hatt flere kontroversielle saker de siste årene der kristne tradisjoner og høytider har blitt visket ut eller fjernet helt som følge av at landet sakte blir avkristnet og har hatt masseinnvandring fra ikke-kristne nasjoner. Spesielt muslimske innbyggere har vist seg å være misfornøyde med å måtte tilpasse seg til vestlige tradisjoner og skikker.

Dette har gitt seg utslag i at muslimske butikk-ansatte har nektet å selge alkohol og svinekjøtt til kunder og at drosje- og bussjåfører har nektet blinde og handicappede å ta med tjenestehunder ombord. Man har også fjernet kristne tradisjoner fra skoler og sykehus under påskudd av å være «tolerante» og «inkluderende».

Norge følger etter

Frieord skrev i går om hvordan en barneskole i Troms nå har fjernet påskespillet fordi man ikke ønsker å «ekskludere de flerkulturelle elevene» som etterhvert har blitt mange.

Les også: Barneskole i Troms avslutter påskespill på grunn av flerkulturell elever

Barneskole i Troms avslutter påskespill på grunn av flerkulturelle elever

Fra Salangen-nyheter.no:

Det har i mange år vært en fast tradisjon at elever og ansatte ved Salangen skole framfører sitt påskespill i ord og toner i Salangen kirke. Men fra og med i år, blir det ingen flere påskespill i kirkerommet.

Etter flere år som en fast framføring i påsketidene, blir nå påskespill i ord og toner å avsluttes. Årlig har Salangen skole med de yngste elevene og flere ansatte framført påskespillet for familie, bekjente og folk utenom. Bakgrunnen for denne endringen kan rektor ved Salangen skole, Lars-Georg Nordhus forklare. – Salangen skole er en inkluderende skole, som betyr at vi skal gjøre så godt vi kan med å unngå ekskludering av noen slag. Påskespillet er basert på kristen tro, og vi kan ikke forkynne kristen religion, eller ekskludere elever og foreldre med annen trosretning. Det grenser med hva som er lov i følge lærerplanen, informerer rektor ved Salangen skole, Lars-Georg Nordhus. (Sitat slutt).

FLERKULTURELL: Salangen kommune har blitt svært flerkulturell de siste årene. Her er bilder fra kommunens videregående skole. (Skjermbilde: Salangen-nyheter.no).

Aftenposten skrev den 26. januar 2016 om hvordan Sjøvegan videregående skole i Salangen kommune fikk Benjaminprisen for sitt flerkulturelle arbeide.

I artikkelen unnlater imidlertid direktør for Holocaust-senteret, Guri Hjeltnes, helt å fortelle at det er muslimer som står bak rasismen og antisemittismen i Norge og Europa i dag. Istedenfor legges skylden på hatet og rasismen i Norge i dag på «nynazister».

Samtidig har skolene i Troms og Salangen kommune fått hundrevis av nye muslimske elever de siste årene. Det er blant annet den enorme innflyttingen av disse som nå har ført til at barneskolen i kommunen nå slutter å gå i kirken og fremfører det tradisjonsrike og svært godt likte påskespillet.

«GOD MUSLIMSK HØYTIDSMÅNED»: En lærer ved Sjøvegan videregående skole ønsker «de muslimske elevene og muslimske leserne en lykkelig høytidsmåned». (Skjermbilde: Grosalangen.com).

Fra Aftenposten:

Mandag denne uken ble Benjaminprisen delt ut til Sjøvegan videregående skole i Salangen kommune, for skolens systematiske antirasistiske arbeid for å skape et inkluderende læringsmiljø på tvers av studieretninger, nasjonaliteter og etnisk bakgrunn. Norges nordlige landsdel har lenge vært multikulturell. I Salangen har det vært samisk bosetting, finsk innvandring og de senere årene flyktninger og enslige asylsøkere – et bredt sammensatt kulturelt miljø.

Holdningen var «såre enkel». Sjøvegan skole ville at elevene og lokalsamfunnet skulle «åpne seg» for fremmede, invitere inn, vise omsorg for andre, være en sann flerkulturell skole. Sjøvegan skole har vært en forsøks— og utviklingsskole i flere tiår og har utviklet det som i dag kalles Sjøvegan-modellen, der grunntanken er at ungdom for å fremme samhold og læring skal omgås hverandre på tvers av skillelinjer, som alder, fag og annet. Sjøvegan-modellen bør bli et forbilde for andre skoler i Norge. (Sitat slutt).

Beslutningen om å ikke avholde påskespillet for og med barneskoleelevene ved Salangen skole har etterhvert skapt såpass med oppstyr at rektor ved skolen, Lars-Georg Norhus, har måttet gå ut på skolen egen nettside og forklare situasjonen.

Her er hva rektor selv skriver på skolens egen nettside:

Fra Salangen.kommune.no:

Den siste tiden har Salangen skole fått reaksjoner på at vi ikke setter opp påskespillet i Salangen kirke.

REKTOR: Lars-Georg Norhus mener at hensynet til de nyinflyttede flerkulturelle elevene veier tyngre enn norske tradisjoner og kultur gjennom hundrevis av år. (Foto: Facebook).

Bakgrunnen for beslutningen er todelt. For det første sier opplæringsloven at religionsundervisningen ikke skal være forkynnende og for det andre har vi på Salangen skole definert oss til å være en inkluderende skole.

Utdanningsdirektoratet (Udir) har gitt ut en veileder knyttet til skolegudstjenester og der skriver de følgende: «Skolen kan gjennomføre gudstjenester som en del av sin generelle kultur- og tradisjonsformidling. Gudstjenesten kan ikke være en del av KRLE-faget.» Videre skriver Udir i en kommentar etter at Norge ble dømt i Den europeiske menneskerettsdomstol: «Dommen omtaler også deltagelse i religiøse aktiviteter (bønn, salmesang, gudstjenester og lignende) og uttrykker bekymring, spesielt for de yngste elevene. Departementet ber derfor skolene være spesielt aktsomme overfor de laveste klassetrinnene.» (Se lenke nederst.)

Skolens oppfatning er at påskespillet bevegde seg mot grensen av det tillatte gjennom å flytte KRLE-undervisningen inn i kirka samt at de yngste elevene her var deltakere i religiøse aktiviteter. I tillegg opplevde vi at både elever og foresatte ble ekskludert fra undervisningen pga. påskespillets religiøse innhold og at skuespillet foregikk i kirka. I Udirs veileder er det en forutsetning at elever som ikke ønsker å delta, kan melde om fritak både fra øving, forberedelser og framføring. Dette får naturlig nok den følgen at elevene blir splittet når øving og framføring pågår. Hvor ekskluderende påskespillet var kommer tydelig fram dersom man sammenligner tilskuerne i påskespillet og tilskuerne til «Den levende skogen».

Salangen skole har definert seg gjennom fem verdier, der en av verdiene er «inkluderende». Med bakgrunn i dette verdigrunnlaget og selvfølgelig med bakgrunn i føringer fra Utdanningsdirektoratet besluttet skolen å la være å videreføre tradisjonen med påskespillet. Av reaksjonene den siste tiden ser vi at vi skulle ha informert om beslutningen mye tidligere, og dette skal vi ta lærdom av.

Skolen skal ikke slutte å drive kristendoms- og annen religionsundervisning, men vi skal selvfølgelig drive denne undervisningen etter de føringer som Utdanningsdirektoratet legger opp til. Som et ledd i KRLE-undervisningen og gjennom den generelle tradisjon- og kulturformidlinga i opplæringsloven er det naturlig at vi samarbeider med kirka. Vi har alltid hatt et godt samarbeid med Salangen kirke og det ønsker vi og er sikker på at vi vil ha i framtida også.

Lenke til Udirs kommentar om skolegudstjenester: https://www.udir.no/regelverk-og-tilsyn/finn-regelverk/etter-tema/Innhold-i-opplaringen/Gudstjenester-i-skoletiden/

Lars-Georg Nordhus
rektor ved Salangen skole, 21. mars 2018

VIDEO: Imam innrømmer: «Islam vil aldri bli reformert» – se Tommy Robinson-intervjuet som sjokkerer Vesten

Her er noen av hovedpunktene i samtalen med Imam Tawhidi og Tommy Robinson:

 • Imam Tawhidi er en av verdens mest ansette lærde innen koranen og islamsk historie
 • Hans kallenavn er «Fredens imam»
 • Tawhidi er mest kjent for å ønske å ta voldelige referanser ut av koranen og reformere islam. Han ønsker å utfordre koranens innhold
 • Imamen var den første som tok kontakt med ikke-muslimer i England som var kritiske til religionen og det som prekes i moskeer
 • Han er født i Iran og gikk religiøse skoler før han ble sendt ut som en misjonær for å promotere islamske lover (sharia), islamsk levesett og å spre kalifatet til land som Canada, Australia og England
 • Han begynte etterhvert å se korrupsjon og uærlighet fra lederne i blant annet Iran og for dette ble han fengslet i 2012
 • Han flyttet deretter til Irak, men hans arbeide med å reformere islam gjorde at mennesker rundt ham kom i fare. Han flyttet derfor til Vesten
 • Imam Tawhidi tok i England kontakt med Tommy Robinson, som på den tiden var leder for EDL (English Defence League) som var en grasrot-bevegelse av hovedsaklig arbeiderklassemennesker som så hvordan islam hadde infiltrert deres lokalsamfunn
 • Tawhidi mente at Robinsons politiske syn var korrekt og at han ikke hatet muslimer, men kjempet mot den hatefulle ideologien som imamer og land i Midtøsten presser på Vesten
 • Tawhidi mener at islam aldri vil bli reformert i vår tid
 • Han mener at vi i dag må jobbe for at fremtidige generasjoner kan få til dette og snu islam, slik man gjorde med kristendommen fra det gamle til Det nye testament
 • Tommy Robinson påpeker at det i dagens Europa, i land som England, Tyskland, Sverige og Norge, finnes mange muslimer som har gjort karriere av å fremstå som moderate og stå frem som forkjempere for å reformere islam. Det disse gjør er å lyve og lure menneskene rundt dem. Dette bekreftes av imam Tawhidi. (Et eksempel fra Norge vil være Shoaib Sultan fra Antirasistisk senter og Miljøpartiet De Grønne)
 • Man har hatt 1400 år på å reformere islam. Men hver gang noen prøver så kommer en wahabister og knuser alle forsøk
 • Imam Tawhidi påpeker at islam ser på profeten Mohammed og koranen som perfekt og ikke kan reformeres
 • Islam ble ikke introdusert som en ny teori eller en ny religion, den ble introdusert som en perfekt måte å leve på for alle mennesker
 • Det blir da svært vanskelig å snu og endre den
 • Wahabistene kom så med enda flere løgner. De sa «la oss leve som Mohammed gjorde», noe som gjør dem ennå mer fundamentalistiske og ikke reformister
 • Imam Tawhidi mener at han tror på reform, men at dette vil foregå på individuell basis som med ham selv
 • Det vil skje med 3. og 4. generasjon innvandrede muslimer til Storbritannia, Canada og USA. Mennesker som ikke lenger har nærhet til det som skjer i Syria og Midtøsten
 • De fleste muslimer i Vesten har parabolantenner som gjør at de stadig føler nærhet til sine hjemland. Når hans sønn og sønnesønn vokser opp så vil denne nærheten forsvinne
 • Tommy Robinson påpeker da at den første generasjonen muslimer som kom til Vesten ikke var ekstreme, men jo flere generasjoner som blir født jo mer ekstreme blir de neste generasjonene
 • Robinson spør Tawhidi om hva sjansen er for at det vil bli et massivt opprør og motstand mot islam slik det ser ut i dag
 • Det vil ikke skje, sier Tawhidi
 • Robinson: Så vi må ikke stoppe radikal islam, vi må ikke stoppe radikale imamer, vi må rett og slett stoppe islam i Storbritannia
 • Robinson følger opp med å fortelle om hvordan våre forfedre slåss og ga sine liv for at deres barn og barnebarn skal kunne ha og bo i ett fritt land, mens vi er feige og gjemmer oss bak «politisk korrekthet» og dermed mister denne dyrekjøpte friheten
 • Robinson: Sist år opplevde Storbritannia at 2.000 radikale jihadister returnerte til landet etter å ha kjempet for terrorgruppen IS. Det samme året opplevde landet ikke mindre enn fire muslimske terrorangrep, der uskyldige menn, kvinner og barn ble sprengt i filler, knivdrept eller kjørt ned med bil på gaten
 • Robinson: Hva ville du gjort som en muslim hvis du hadde opplevd noe lignende?
 • Tawhidi: Jeg ville ikke ha anklaget deg for å ønske å stoppe det og ha meninger som du har mot islam
 • Vi kan ha møter, debatter og jobbe for mer åpenhet, men hvis vi ikke er realistiske så vil vi ikke oppnå resultater
 • Tawhidi: Du (Robinson) vil stoppe islam. Men islam vil aldri stoppe. Du vil aldri klare å stoppe islam
 • Så mye som jeg ønsker å stoppe de radikale i Sydney og andre vestlige land så er det veldig vanskelig
 • Se på det jødiske samfunnet. I all sin tid har de blitt forfulgt. De har aldri hatt rekruttering og de står ikke på gatehjørner og proklamerer sin tro. Men de er her fremdeles
 • Muslimer på sin side gjør det motsatte. Se på de fleste muslimske familiene i Midtøsten. De kjører store biler med mange seter, fordi de har store familier. De øker svært mye
 • Ja, det var tradisjoner med å ha mange barn i Midtøsten, i land som Saudi-Arabia, men det var ikke som følge av press fra imamer. I dag mener jeg at det har blitt sånn at det finnes organisasjoner og myndigheter som aktivt oppfordrer sine innbyggere til å få mange barn for å spre islam. Og familiene blir finansiert for å få barn. Blant annet i nord-Irak og sør-Iran, der det er konflikter. Der forteller myndighetene til mennene, få mange barn, vi skal sørge for dem. Dette for å ta over området demografisk
 • Robinson: Min lokale imam der jeg bor har tre koner og 14 barn. Dette blir betalt for av lokale myndigheter. Det er så mange slike muslimske mennesker over hele Storbritannia. Og vi betaler for det
 • Robinson: Hvis vi stopper å gi ut velferd og barnebidrag etter det andre barnet, så vil disse muslimske familiene slutte å ha så store familier
 • Vi kan stoppe iranske, saudiske eller Qatarske penger fra å komme inn til Storbritannia for å finansiere alle moskeene og imamene
 • Vi kan forby alle aspektene av sharia-lovgivningen
 • Robinson: Hvis du vil leve som en fredelig og god muslim i Storbritannia, så er du velkommen. Men hvis du vil leve som en radikal og bokstavtro muslim, så vil vi gjøre livet ditt her omtrent helt ulevelig
 • Vi har 4-5-6 millioner muslimer i Storbritannia. Noen av mine beste venner og mennesker jeg har møtt i min hjemby har vært muslimer. Men vi må stoppe denne radikale utviklingen av islam som nå foregår

Dette var bare de første 14 minuttene av intervjuet og meningsutvekslingen som klokker inn bare ti minutter fra en hel time. Så lag en kopp te/kaffe og hør en helt sensurfri, åpen, ærlig og kunnskapsrik samtale mellom to mennesker som har levd i – og med – islam i både Midtøsten og Vesten.

Dette intervjuet vil aldri bli vist på norsk TV eller omtalt i statsstøttede norske aviser.

Vi håper du setter pris på at vi legger det ut her og gir deg kunnskap og informasjon våre politikere, utdanningsinstitusjoner, men i all hovedsak, medier, nekter å gi deg.

Sterk islamsk undertrykkelse av kristne i Egypt

«Islamsk undertrykkelse» er den fremste drivkraften til denne forfølgelsen, som rapporten forklarer:

«Islamsk undertrykkelse veldig sterk: I Egypt opererer islamsk undertrykkelse på forskjellige måter. Den islamske kulturen opprettholder et syn i det egyptiske samfunnet hvor kristne anses som annenklasses borgere. Dette synet fører til diskriminering av kristne. Det skaper også et miljø der staten er motvillig til å respektere og håndheve de kristne grunnleggende rettigheter».

«I familiens sfære står konvertitter til kristendommen overfor stort press for å avstå fra sin tro. Kristne står også overfor press fra islamsk undertrykkelse i sitt daglige liv i sitt lokale nabolag eller på jobben. Det har også vært flere voldelige angrep begått av militante islamske grupper rettet mot kristne. Selv om aktiviteten til slike militante grupper pleide i stor grad å være konsentrert i Sinai, har antallet angrep begått av slike grupper økt i ulike deler av landet i rapporteringsperioden WWL 2018» heter det videre i Open Doors rapport.

Les også: Hundrevis av millioner kristne lever i frykt og undertrykkelse fra muslimer

Mer enn 1.600 koptiske kristne bor i landsbyen Kom El-Loufy i Minya. I 5 år har de ikke vært i stand til å gjenåpne sin kirke eller bygge en ny på grunn av voldsomt fiendskap fra lokale muslimer og på grunn av myndighetenes nektelse av å gi den nødvendige lisensen for bygging av en kirke i landsbyen. Flere hus tilhørende kristne har også blitt brent ned på grunn av mistanke om at de kunne tjene som tilbedelsessteder for kristne, skriver Gatestone Institute

POLITISK KRIG I EUROPA: Victor Orbán vil skape global allianse mot innvandring – advarer mot Europas undergang

Den 8. april går Ungarn til valg og landets nåværende statsminister, Victor Orbán, satser på en tredje mandatperiode.

Orbán, som tidligere blant annet har advart for innvandringens konsekvenser, samt har utpekt den ungarsk-jødiske finansmannen George Soros som nasjonens fiende etter dennes ønske om å fylle opp landet med ikke-vestlige innvandrere, skrur nå opp temperaturen ytterligere.

«IKKE LA TROLLMANNEN LE»: Ungarske myndigheter kjørte en kampanje mot George Soros og hans milliard-industri som jobber for å gjøre Europa og Vesten om til et tredje verden-område med de samme problemene vi ser i Midtøsten og Afrika. Soros har gjort seg rik på å ruinere valutaer og spekulere i lands økonomier, med svært ødeleggende resultater som økonomiske kriser og arbeidsledighet som resultat. (Foto: Plakat i Ungarn mot Soros).

Mørke skyer samler seg over Europa på grunn av innvandringen. Land kommer til å slutte å eksistere og Vesten vil falle, mens Europa ikke engang innser at det har blitt invadert, sa Orbán i sin årlige tale til nasjonen på søndag. Statsministeren mente også at kristendommen er Europas siste sjanse, ifølge Svenske Yle.

Orbán pekte også særskilt ut afrikansk innvandring som farlig og mente at den kommer å gjøre Europas «verste mareritt» til realitet, om den ikke stoppes.

I grunn er det allikevel de politisk korrekte makthaverne i Brussel, Berlin og andre europeiske land som forsøker å pådytte hele kontinentet masseinnvandring og som tillater spredningen av islam, som er problemet, sa Orbán.

I sin tale pekte han igjen ut George Soros som en av Ungarns verste fiender.

Den nasjonalkonservative statsministeren ønsker nå å se en global allianse mot innvandring, der land som Polen, Slovakia, Tsjekkia, samt personer som Silvio Berlusconi i Italia (som stiller opp i det forestående italienske valget i mars) og USAs president Donald Trump skal inngå.

Ifølge Yle forsøker Orbán å profilere seg som Europas kristne redningsmann.

Viktor Orbáns nasjonalkonservative parti Fidesz står meget sterkt i Ungarn har og har alene rundt 50 prosent av velgerne.

 

Feminister i opprør – dette er videoen du aldri kan fjerne fra netthinnen din igjen

Å vokse opp i det mest trygge, sikre og mest likestilte samfunnet i verdens historie er ikke nok for den bortskjemte milleniumsgenerasjonen.

Å gå på skoler uten å bli slått, uten segregasjon, hvor læreren er din venn. I et samfunn som tar vare på dine rettigheter og stopper de som misbruker deg. I et samfunn der du kan si hva du vil, når du vil og hvor du vil. (før innføringen av islam i Vesten vel og merke. red. anm.)

I et samfunn som godtar at du identifiserer deg som det motsatte kjønn, tilogmed et tredje kjønn. Som homofil, lesbisk eller bifil. Et samfunn som faktisk premierer og åpner flere dører for deg som følge av dette til både utdannelse og jobb.

I et samfunn hvor de som skriker høyest mest sannsynlig aldri har følt sult, måttet sove ute eller noensinne vært truet på livet som følge av sine livsvalg.

Der står milleniumsgenerasjonen og hyler, gråter og ruller rundt på gulvet. Med sine mannepupper, kulemage, sideflesk, dobbeltake og svake kroppsholdning. Med ring i nesa, kortklipt lilla hår og håpløse klesvalg. Runde eller intellektuelle briller er også populært. En person som aldri har jobbet fysisk  eller måttet spare penger for å få noe som helst.

Med sine iPader, iPhones og apple-laptoper.

For guttene er betegnelsen «soyagutt» og for jentene er den «feminister». Hør dem hyle.

Norge IKKE på topplisten over verdens tryggeste land for kvinner

Det er New World Wealth som i sitt nyeste Global Wealth Migration Review blant annet rangerer verdens tryggeste land for kvinner.

«Kvinners trygghet er en av de beste måtene å måle et lands langsiktige muligheter for økonomisk vekst, med en korrelasjon på 92 prosent, mellom historisk økonomisk vekst og kvinners trygghetsnivå», forteller rapporten.

«Det betyr at et lands økonomiske vekst blir sterkere jo tryggere kvinnene er.»

Australia er blant de mest økonomisk fremgangsrike landene i verden. De siste ti årene har den økonomiske veksten i Australia økt med 83 prosent. Ifølge New World Wealths undersøkelse er Australia også det aller tryggeste landet i verden for kvinner.

Norge derimot, hvor politiet skjuler statistikk og tall for antall voldtekter, og hvor uttrykk som gjeng- overfall- og gatevoldtekter har blitt normalisert innen kriminalitetsstatistikken de siste tiårene, kommer ikke engang inn på listen blant de ti tryggeste landene i verden.

Les også: Sjokk-avsløring: Oslo-politiet innrømmer mørklegging av voldtekter utført av innvandrere

De 10 tryggeste landene for kvinner i 2017 var:

1. Australia

2. Malta

3. Island

4. New Zealand

5. Canada

6. Polen

7. Monaco

8. Israel

9. USA

10. Sør-Korea

Felles for dem alle er at de har en lang historie med kristendom og alle, unntatt Sør-Korea, er befolket av hvite mennesker. Sør-Korea på sin side har en omtrentlig ikke-eksisterende innvandring fra land i Afrika og Midtøsten.

Overraskende er det også kanskje at verken Sverige, Danmark eller Finland kom inn på topp 10-listen. Det spekuleres i om dette kan være fordi alle disse landene har hatt en ukontrollert innvandring fra land og områder der religiøs ekstremisme og mangel på kvinnerettigheter dominerer samfunnene.

Listen baseres på andelen kvinner i hvert land som har blitt utsatt for alvorlig kriminalitet det foregående året.

De minst sikre landene i 2017 var alle muslimske og inkluderte Somalia, Sudan, Irak og Syria.

UTRYGGE: Land der kvinner er utrygge domineres av ikke-vestlige og islamske land. (Foto: Muslimske kvinner/Illustrasjonsbilde).

Italiensk by tok ned juletre for ikke å fornærme muslimer

Det er den italienske avisen Il giornale.it som kan melde at man i den italienske byen Bolzano har valgt å ta ned det allerede oppsatte og pyntede juletreet inne på rådhuset.

Årsaken skal være at den muslimske foreningen i byen skal ha et møte der og man frykter at de muslimske deltakerne kan bli støtt og fornærmet av synet av det glitrende juletreet.

VIDEO: Migranter rev ned stort juletre i Italia

Treet ble i år pyntet av idrettsveteranene i byen, for å gjøre ære på årets idrettsutøver under en seremoni som skal holdes før jul.

Men dagen etter at man hadde pyntet lokalene, fikk presidenten i idrettsforbundet en telefon fra kommunekontoret. Han ble bedt om å fjerne juletreet og all julepynten, fordi rådhushallen skulle besøkes av den lokale muslimske foreningen og «det kunne såre følelsene deres eller fornærme dem», var beskjeden.

VIDEO: Afrikansk innvandrer raserte fire kirker i Roma

Les også: Røde Kors ber om at korsene tas ned fra kontorene

Lokalpolitikeren Allesandro Urzi hørte historien og kalte det hele «byråkratisk stivhet» og en «barbarisering av den generelle kulturen» i Italia. I en annen artikkel sier den samme politikeren at «treet blir ofret på godhetens alter», før han fortsatte:

Respekt for hver religiøse tro bør ikke misforstås med fjerningen av tradisjonelle symboler som vårt samfunn er bygget på. Troende og ikke-troende har i seg de symbolene som utgjør vår identitet.

Les også: Italia – Migranter knuste statue av Jomfru Maria

IKKE IMPONERT: Lokalpolitikeren Allesandro Urzi kom med sterke uttalelser etter at kommunen valgte å ta ned et pyntet juletre i rådhuset av frykt for at det kunne støte muslimer.

Relatert:

Julen er avlyst: Nasarets muslimske borgermester forbyr tradisjonell julefeiring i barndomshjemmet til Jesus

Borgermester Ali Salam har gjort det klart at han vil straffe lokale kristne innbyggere og besøkende som hevn for president Trumps valg om å offentlig anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad.

ALI SALAM, MUSLIMSK BORGERMESTER I NAZARET.

– Vår beskjed er at vi elsker Jerusalem, vi vil aldri overgi deg under noen omstendigheter, sa Salam.

– Vår identitet eller tro er ikke oppe til debatt… avgjørelsen til Donald Trump om Jerusalem har tatt vekk gleden over feiringen, og vi vil dermed avlyse festivitetene i år.

Selv om Nasaret befinner seg innenfor Israels grenser og ikke hører til under palestinske myndigheter i Gaza og Vestbanken, så er en majoritet av innbyggerne arabere med israelsk statsborgerskap.

Litt over 30 prosent av innbyggerne skal være kristne, en betydelig minoritet, er allikevel dominert av den muslimske majoriteten som har valgt Salam som borgermester.

Etter at nyheten om avlysningen kom ut fra borgermesteren har man valgt å løsne litt på forbudet, og innrømmer at «det er kommersielle interesser i byen og vi er vant med at hundre tusenvis av kristne kommer i denne perioden.»

Noen av elementene i den tradisjonelle feiringen vil derfor få fortsette, som julemarkedet og paraden den 23. desember – men alle offentlige sangforestillinger og utendørs kristne forestillinger som vanligvis holdes og fremføres vil bli forbudt.

Ifølge bibelen, så var byen Nasaret hvor erkeengelen Gabriel fortalte Jomfru Maria at hun ville bære frem frelseren, noe som har ført til at byen er en av kristendommens helligste plasser.

Etter å ha født Jesus i Betlehem – et område som nå ligger på den palestinsk-kontrollerte Vestbredden – så måtte Maria og resten av den hellige familien flykte til Egypt for å unnslippe Herodes den store, som beordret at alle nyfødte guttebarn i Betlehem skulle drepes etter å ha hørt at en ny konge ble født.

Maria returnerte til Nasaret etter Herodes’ død, hvor bibelen sier at hennes barn «vokste og ble sterk i ånden, fylt av visdom og at Guds nåde var over ham.»

Barneskole i Danmark droppet julegudstjeneste – feiret «Syria-uken» for innvandrere

Det har gått hett for seg mellom skoleledelsen, foreldre, politikere og lokale prester på den danske øya Nordsjælland.

Det var etter at skoleledelsen på Gribskolen valgte å avlyse den svært tradisjonsrike julegudstjenesten at det hele havnet helt i internasjonale medier.

Skoleledelsen på sin side sier at avslysningen ikke har noe å gjøre med skolens muslimske elever, og påpeker at de har hele åtte ulike livssyn representert blant elevene. Men talsmann for blant annet Jehovas Vitner, som har elever på skolen, har sagt at de ikke har blandet seg inn i hva skolen bedriver under julen og at man bare tar sine elever ut når det er protestantiske juleprekener.

Les også: Barneskole i Haugesund gjeninnfører julegudstjeneste

Skoleledelsen sier også at nye lover har kommet hvor man ikke lenger skal ha forkynnende religion på skolen og at dette var årsaken til avlysningen.

Det hele har imidlertid ikke falt i god jord hos lokale prester, foreldre, helseministre og selveste statsministeren, Lars Lokke.

En forelder sa følgende til media:

– Jeg ser ikke hvorfor våre tradisjoner skal bli tatt fra oss, bare fordi noen andre på skolen tror på noe annet.

– Jeg kommer fra et lite samfunn, hvor kirken er viktig, og disse tradisjonene er vakre.

– Jeg husker jeg koste meg med dem selv som barn, og de var en grunnleggende del av julen.

Skolen har i tillegg til kritikken for å ha avlyst julegudstjenesten også blitt anklaget for dobbeltmoral og hykleri, da de tidligere i år arrangerte en såkalte «Syria-uke» for å feire kulturen til de nyankomne innvandrerne som har bosatt seg i byen.

Relatert:

Røde Kors ber om at korsene tas ned fra kontorene

De belgiske avdelingene til den internasjonale hjelpeorganisasjonen mottok en epost fra den provinsielle Røde Kors-komiteen i Liège om å fjerne alle korsene.

Les også: Muslimer kjøpte kapell i Drammen – rev ned korset og gjorde bygget om til moske

Ándre Rouffart, presidenten i Røde Kors i Veviers uttalte:

Vi ble bedt om å respektere Røde Kors’ prinsipper, og ikke gjøre forskjell mellom rase og religiøs tro.

Les også: Røde Kors-ledere med millionlønninger

Mr. Rouffart sa at det har kommet motstand fra frivillige og andre medlemmer om saken, men sier at det hele har blitt blåst ut av proporsjoner.

Jeg tror det hele er en storm i en tekopp.

Les også: Muslim avbrøt dåpsgudstjenste i Sandefjord og skrek: «Allah er den eneste rette gud!»

RØDE KORS, BELGIA.

Les også: Tyrkia bygger moskeer i Danmark

Flere frivillige som snakket med den belgiske TV-kanalen RTL har uttrykt misnøye med beskjeden. En av de frivillige sa følgende til RTL:

La ting være som de er. Vi pleide å si «Juleferie», nå sier vi «Vinterferie». Julemarkedet i Brussel har blitt omdøpt til «Vintergleder».

For en del av befolkningen – fordi de er muslimer – så må korsene bli fjernet fra Røde Kors-husene, og spesielt det som ligger i Verviers, sa den frivillige fra Røde Kors.

Les også: Kristne i kirken må være stille for å ikke forstyrre muslimene

Les også: Kirketjenere i Bergen ønsker å hjelpe muslimer under Ramadan

Ordren i Belgia kommer etter at franske myndigheter ønsket å fjerne et kors som var plassert over en statue av pave John Paul II i Ploërmel, Bretagne. Forslaget skapte harme blant mange og førte til at polske og ungarske myndigheter tilbød seg å ta korset til sine land.

Slike tiltak må bli sett på som forsøk på å fjerne kontinentets sivilisasjon og kultur, sa den ungarske utenriksministeren Péter Szijjártó.

Les også: Prest fikk halsen skåret over i terrorangrep mot kirke i Frankrike

Les også: Sjokkstudie: 90.000 kristne drept i 2016 – 1 hvert 6. minutt

I Irland så har en katolsk prest, Desmond O’Donnell, uttalt at kristne bør overgi ordet «Jul» i sin helhet, fordi kommersialiseringen av helligdagen har blitt erstattet av den originale kristne meningen.

Mens gamle kristne tradisjoner blir erstattet, så har andre kommet til – inkludert anti-terror barrierer pakket inn i julepapir og røde sløyfer, blant annet i den tyske byen Bochum, for å forhindre muslimske terrorangrep, som det som rammet julemarkedet i Berlin i desember, 2016.

Les også: Røde Kors vil hente inn tusenvis av flyktninger fra Hellas og Italia til Norge

VIDEO: Muslim går amok under kirkebryllup i Spania – forsøker å angripe presten og roper «Allahu Akbar»

TYSKLAND: Innenriksminister åpen for å innføre offentlig muslimske helligdager

Innenriksminister Maizière sier at han er åpen for å innføre offentlige muslimske helligdager.

Ministeren uttalelser kom rett før delstatsvalget i Niedersachsen denne måneden.

Tyskland har offisielt 6 millioner muslimer ifølge folketellingen fra 2016. Dette tallet ventes å øke til 20 millioner, eller en fjerdedel av befolkningen, innen utgangen av 2060.

En stor del av de over en million migrantene som har kommet til landet de siste to årene er også muslimer.

MILLIONER AV MUSLIMER: Tyskland er i ferd med å bli et muslimsk land. I dag er allerede over 6 millioner av innbyggerne muslimer. Iløpet av de neste 40 årene anslås det at hver fjerde innbygger, eller over 20 millioner, vil være muslimer. Innen århundret er over vil majoriteten av landets innbyggere være det. (Foto: Muslimer i Tyskland).

Thomas de Maizière uttaler at allehelgensdag kun er er hellig i katolske regioner.

Hvorfor kan man ikke introdusere offentlige muslimske helligdager i de områdene hvor det bor mange muslimer i Tyskland?, spør innenriksministeren.

I et radiointervju sier imidlertid ministeren at Tysklands offentlige helligdager overveiende er kristne, og at det bør forbli slik i fremtiden.

Wolfgang Bosbach, en av de mest fremtredende CDU-politikere sier til avisen Bild at alle i Tyskland kan feire de religiøse høytidene de vil.

Men om staten skal beskytte ikke-kristne helligdager med juridiske reguleringer i fremtiden, så er det en helt annen sak.

RASISME: Hat og rasisme mot tyskere og det tyske demokratiet fra ikke-vestlige innvandrere blir stadig vanligere å se i det offentlige. Her har en kristen gravstøtte blitt vandalisert med påskriften; «Jeg hater tyskere». (Foto: Kirkegård i Tyskland).

Alexander Dobrindt, et fremtredende medlem av CDUs søsterparti i Bayern, CSU, sier til Bild at den kristne arven ikke er åpen for forhandling.

Vi overveier ikke å innføre offentlige muslimske helligdager i Tyskland.

De såkalte konservative kristne i CDU og alliansepartner CSU fikk et dårlig valg og tapte mange stemmer til det faktisk konservative partiet AfD, men mandatene førte allikevel til at forbundskansler Angela Merkel klarte å beholde makten i ytterligere en periode.

ENGLAND: Jenter ned i 5-årsalderen bruker hijab som en del av skoleuniformen

Avsløringen har skapt uro blant kvinnelige muslimske aktivister, kirkeledere og lærere, skriver britiske aviser.

De påstår at kledselen er splittende, seksualiserer unge jenter ettersom det tradisjonelt ikke bæres før puberteten – og at skoler tillater det fordi de er redde for å bli anklaget for islamofobi.

VIDEO: Muslimsk skole i England lærer elevene at ikke-troende skal drepes

AKSEPTERT: Ifølge britiske medier så tillater skoler i England at barn helt ned i 5-årsalderen bruker hijab. (Foto: Illustrasjonsbilde).

En ansatt ved skoledirektoratet som har ansvar for at skolene følger regelverket sier følgende til Sunday Times:

– Selv om det er opp til skolene å bestemme uniformsreglene i henhold til loven, så er det en økende uro at hijab har dukket opp på uniformslisten.

– Vi ser nærmere på om det finnes bevis for at skolene møter eksternt press for å tilpasse seg dette.

Les også: Muslimske skolebarn i England roper «Allahu Akbar» mens de går på gaten

Ifølge en undersøkelse gjort av avisen Sunday Times, så informerer en femtedel av 800 barneskoler i England at de inkluderer hijab som endel av uniformen.

I den svært flerkulturelle byen Birmingham så rapporterte rundt halvparten av byens 72 barneskoler at de aksepterer hijab. Det samme tallet gjelder for Tower Hamlets i London.

Les mer: Lærer på muslimsk friskole i England: «Homoseksuelle skal steines»

Gina Khan er en barnerettsaktivist i Birmingham uttaler følgende:

– Skoler tillater det fordi de er redde for å bli kalt islamofobe og har blitt fortalt at dette er et religiøst plagg. Men de har en plikt til å støtte muslimske jenters rett til selv å velge og dermed ikke skille seg ut fra andre barn.

Flere høyerestående personer innen kirken har gått hardt ut mot praksisen, blant dem den tidligere erkebiskopen av Canterbury.

Les mer: Britisk intergrasjonssjef: «Muslimer vil aldri integrere seg»

Han får imidlertid ikke støtte av biskopen i den svært flerkulturelle byen Bradford, der man har opplevd flere alvorlige raseopptøyer de siste tiårene.

– Barn liker ofte å se ut som mamma. Vi har som regel ikke gjort noe stort ut av det, men bare passet på at de har de rette fargene. Dette handler om religion og ikke seksualitet.

En talsperson for utdannelsesdepartementet uttalte at «Det er opp til skolene om de vil tillate en elev å gå med burka».

Les mer: Muslimer til engelskmenn i London: «Dette er vårt land nå, kom dere ut!»

Les mer: Muslimsk far lot datteren drukne – for ærens skyld

Frieord skrev i forrige måned om hvordan muslimske jenter i Storbritannia helt ned i barnehagealder blir pakket inn i hijaber, for å ikke «vise hud» og være «anstendige».

VIDEO: Videoen norske feminister og islam-apologeter vil ha store problemer med å forklare

WIKIPEDIA. Kilde.
ISLAMSK DEFINISJON. Kilde.

Les også: BBC-serie tar for seg de massive rasistiske og muslimske voldtektsgjengene i England

Les også: England: Ny muslimsk voldtektsgjeng – 200 saker – 165 overgripere – 13-åring voldtatt av fem menn

Les også: Utenlandske og muslimske gjenger terroriserer England med syreangrep

Relatert:

22-årig marokkaner jages for terroren – skal ha kjørt bilen som drepte 14 mennesker i Barcelona

Spansk politi har nå kommet med nye opplysninger. Den 17-årige Moussa Oukabir, som tidligere var mistenkt for å kjørt varebilen på La Ramba på torsdag, og som drepte 14 og skadet over hundre, er ikke lenger ettersøkt.

Oukabir var en av de fem terroristene som ble skutt ihjel under det andre terrorangrepet i Cambrils, natt til fredag.

Politiet tror heller ikke at det var han som kjørte varebilen på torsdag. Istedenfor jager man nå en annen arabisk mann, den 22-årige Younes Abouyaaqoub.

Les også: Terrorangrep i Spania – muslimer kjørte ned hundrevis av mennesker på handlegate

RASIST OG TERRORIST: Den marokkanske 22-åringen Younes Abouyaaqoub, utførte det muslimske hat-angrepet mot uskyldige europeere og kristne mennesker i Barcelona på torsdag. Muslimske og jihadistiske grupper har et bunnløst hat mot Vesten og kristne mennesker, noe som har ført til minst 20 store og svært dødelige angrep de siste årene i Europa. (Foto: Politiet).

Politiets siste teori er altså at det var Abouyaaqoub som kjørte varebilen.

14 personer ble drept og 130 skadet i torsdagens muslimske hat-angrep mot europeere og kristne i Spania. Senere på natten skjedde et nytt terrorangrep sør for Barcelona, der flere personer ble skadet.

Fem muslimske rasister ble skutt og drept av politiet. Ifølge spanske myndigheter finnes det en sammenheng mellom angrepene.

FIRE AV TERRORSITENE: Moussa Oukabir, (17), Said Aallaa, (18), Mohamed Hychami, (24), och Younes Abouyaaqoub, (22).

Den islamske terrorsekten IS har tatt på ansvaret for religiøst betingede angrepene.

Totalt skal 12 personer har vært innblandet i terrorangrepene i Barcelona og Cambrils. Fem har blitt drept, fire har blitt pågrepet og tre jages av politiet.

Ifølge spansk politi skal de muslimske rasistene ha forberedt attentatet under lenger tid. De skal også ha planlagt et mye større angrep med sprengstoff, men ble tvunget til å endre planene.

Hvordan spanske myndigheter eller internasjonale politimyndigheter ikke klarte å spore opp planleggingen av terroren, som hadde så mange som 12 deltakere og mange måneder med planlegging, er ennå ikke klart.

NRK – hijab er tillatt – kors er det ikke (OPPDATERT)

OPPDATERT: I det artikkelen skulle publiseres kom LDO med en uttalelse. Les nederst om dette.

NRK har valgt å benytte seg av den omstridte muslimske aktivisten Faten Mahdi al-Hussaini i en ny TV-serie om det kommende stortingsvalget. Serien heter «Faten tar valget» og vil også være tilgjengelig på nettet.

Faten, som hun omtales i norske medier, kom for alvor i søkelyset i Norge sommeren 2014, da hun holdt en appell utenfor Stortinget.

I appellen gikk hun hardt ut mot sunnimuslimene i den rasistiske hat-gruppen Profetens Ummah.

Talen og fremføringen gjorde den daværende 19-åringen til en medieyndling.

Men i etterkant kom avsløringer om Fatens tilknytning til det Khomeini-styrte prestestyret i Iran, og hennes ønske om en islamsk stat, med streng islamsk lovgivning.

Det ble også avslørt at hun tilhører en moské som er finansiert av Iran, som sender penger, imamer og hatpredikanter til Norge.

AKSEPT: Faten og andre islamister har fått innpass helt inn til statsministerens kontor. Her avbildet med statsminister Erna Solberg. (Foto: Twitter).

Les også: VG støtter ekstreme islamister

Til tross for dette har NRK valgt å bruke Faten i en programserie om stortingsvalget neste måned. Ikledd hijab skal Faten undersøke de ulike norske partiene og finne ut hvilket som får hennes stemme.

Valget av den hijabkledte islamisten har imidlertid skapt uro, og den kristne avisen Vårt Land kunne i går meddele at Line Konstali, informasjonsleder i den norske misjonsorganisasjonen HimalPartner, har klaget NRK inn for Likestillings og diskrimineringsombudet (LDO).

Årsaken er at NRK i 2013 nektet en programleder å bære et synlig kors under sending.

FORBUDT PÅ NRK: I 2013 fikk programlederen Siv Kristin Sællmann beskjed fra NRK-ledelsen om å ikke bruke kors å TV. Saken ble klaget inn for Kringkastingsrådet, men Sællmann tapte og måtte fjerne korset. Nå bruker NRK en programleder med hijab, uten at NRK-ledelsen har oppfordret den muslimske kvinnen til å ta av plagget. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Klagestormen har vært stor.

Fra NRK:

– Så langt har vi fått over tusen klager, det er ikke godt å si hvor det stopper, sier sekretær i Kringkastingsrådet, Erik Skarrud.

I klagene mener folk at det er en forskjellsbehandling når en programleder i nyhetene ikke fikk bruke kors under sending, mens hijab nå brukes i et aktualitetsprogram.

– De mener hijab er et religiøst plagg og at det bør likebehandles, sier Skarrud. (Sitat slutt).

Les også: Leserinnlegg: «Til helvete med hijab»

Faten og Iran

Frieord skrev i 2014 om Faten og avsløringene av hennes nære koblinger til Iran og trossamfunnet «Tauheed».

Fra Frieord.no:

De fleste som følger med i norsk politikk kan ikke ha unngått å få med seg bilder av den hijabkledde muslimske kvinnen Faten Mahdi Al-Hussaini som holdt tale foran flere tusen fremmøtte utenfor Stortinget i august i år. Det var i forbindelse med en demonstrasjon mot den radikale muslimske gruppen IS, hvor Faten fikk taletid og uttalte blant annet «Dere følger ikke islam. Dere følger djevelen».

Faten ble ukritisk hyllet av alle norske medier som en modig ung muslimsk kvinne som talte de skjeggete bødlene fra Midtøsten midt imot. Men det tok ikke lang tid før de første kritiske stemmene mot Faten og hennes bakgrunn kom. Det viste seg nemlig at Faten tilhører det såkalte «Tauheed»-trossamfunnet. Faten er sjia-muslim og IS-krigerne er sunni-muslimer. Og disse to gruppene kommer som sagt ikke overens med hverandre.

Faten er leder for Oslo-avdelingen av «Stand4Hussein«, en gruppe med heller tvilsomme moralske standpunkter. Magne Lindholm som er lektor og hovedansvarlig for undervisning av journalistudenter i presseetikk og medieteori ved Høgskolen i Oslo og Akershus, skrev følgende etter å undersøkt litt om Faten sin organisasjon:

Stand 4 Hussain forsvarer flerkoneri med en påstand om at det er flere kvinner enn menn. Flerkoneri er nødvendig for å tilfredsstille kvinnenes behov. Halv arverett er en fordel for kvinner, for de skal forsørges av mannen uansett. Demokrati er de mot. Det er i strid med islamsk styresett, for samfunnet skal styres etter religiøse lover. Utroskap straffes med døden. Det er visstnok ikke så farlig, for utroskap vil forsvinne i et islamsk samfunn der ”anledningen til seksuell opphisselse eller erotikk er strengt begrenset på offentlige steder”. Fram til fredag ettermiddag 29. august forsvarte organisasjonen å hogge hendene av tyver, men det ble endret i all hast da sida ble kjent i nettdebatten. Nå heter det at hender bare skal hogges i et samfunn styrt av islamsk lov, der det islamske styresettet garanterer tyven en brukbar levestandard. Det er unektelig originalt å hevde at avhogging av hender er en del av velferdsstaten.

Tauheed-moskeen som Faten tilhører er også finansiert av det iranske diktaturet. De inviterer jevnlig representanter for det prestestyrte Iran som støtter dødsstraff for frafall fra islam, steining av utro kvinner og avkapping av hender for tyveri for å nevne noen av uhyrlighetene.

De har også ifølge NRK som mål å forberede norske muslimer på terrorhandlinger den dagen det skulle komme en ordre om det.

FACEBOOK: Dette innlegget var å finne på Faten sin Facebook-side. Her påstår hun at ISIL/IS er sponset av Israel, siden de ikke har reist til konfliktområdet Israel/Palestina og utført sine barbariske handlinger der.

Faten skal med denne bagasjen (og 1.1 millioner kroner i premiepenger) reise rundt til norske skoler og snakke om «toleranse» og «øke kunnskapen» om islam til norske skoleelever.

Det er dette Verdens Gang nå støtter under tittelen: «Vi må stå sammen mot ekstremisme«. (Sitat slutt).

OPPDATERT:

Likestillings- og diskrimineringsombudet mener at NRK ikke diskriminerer ved å la en kvinne ikledd hijab få lede et NRK-program.

«Dersom Faten skulle jobbe som nyhetsprogramleder, ville en regel om at hun ikke fikk bære religiøse plagg/symboler (hijab) ikke vært diskriminerende. Den samme vurderingen som i saken om korsbruk, nevnt over. Omvendt, ville en programleder i en programserie om valget kunne bære kors. Det betyr altså at en kristen programleder og en muslimsk programleder (dersom det gjaldt samme type program) blir behandlet på samme måte»

«De to tilfellene som du nevner er altså ikke sammenlignbare, fordi det er snakk om to forskjellige programlederroller. Som en følge av dette, har NRK forskjellige regler for disse rollene, Det at NRK har forskjellige regler ut fra hvilket program det er snakk om, er ikke diskriminerende», heter det videre.

Likestillings- og diskrimineringsombudet opplyser at det ikke kommer til å foreta seg noe mer i saken.

DAGENS VIDEOER: Rasistisk vold, debatt om islam og muslimsk jihad i Jerusalem

VIDEO 1:

Først ut er en video som viser hvordan en gruppe afroamerikanere uten grunn og med rasistiske motiv går løs på en gruppe unge hvite gutter. De hvite guttene er der for å ha en hyggelig stund sammen i skoleferien, da de blir truet, spyttet på og brutalt mishandlet av den ikke-hvite gjengen. Hendelsen fant sted i Quincy, Massachusetts.

VIDEO 2:

En mann i Dallas, Texas, ba en gruppe afroamerikanere om å ikke røyke marijuana inne på toget. Det førte til at samtlige i gjengen, inkludert kvinnene, startet et svært brutalt og voldelig angrep på trebarnsfaren. Ikke engang da mannen lå på bakken utenfor toget ga gjengen seg. En kvinne tok sågar et skateboard og slo ham i hodet med det, noe som førte til at han mistet bevisstheten.

VIDEO 3:

Maryam Namazie, en eks-muslim, holder en tale for en forsamling på Goldsmith University i London. På første rad i salen sitter medlemmer av en muslimsk forening på universitetet som ler da hun forteller om drap og drapstrusler. De forstyrrer også hennes fremføring. (Full video av talen kan du finne HER).

VIDEO 4:

I juli oppstod det større protester og opptøyer i Jerusalem, nær tempelhøyden, og skal ha kommet som følge av installasjonen av metalldetektorer ved inngangen til Jerusalems gamleby. Palestinerne skal ha vært så aggressive og voldelige at to personer ble drept og flere skadet som følge av tumultene.

VIDEO 5:

Til slutt legger vi til et humor-innslag laget av den tyske allmennkringkasteren ADR, som viser hvordan hvite og blonde mennesker betraktes som utdøende og boende på reservat. Man anser også det å være hvit og blond for å være det samme som «nazist». Kanalen som har laget programmet er tilgjengelig i alle tyske husstander og mottar offentlig støtte. Programmet som filmen ble laget for har sin målgruppe blant 14-29-åringer.

Dansk biskop: «Kristne er ikke bedre enn muslimer»

Men det forhindrer ikke biskopen i København i å mene at kristne ikke er bedre enn muslimer. «Terror kan begås av mennesker fra alle religioner,» sier han til dansk TV2. Vi kan ikke anta at terroristene er muslimer. «Det er voldspotensiale i alle religioner», mener han.

Uttalelsen fra Københavnbiskopen Peter Skov-Jakobsen kom etter at Sverige ble rammet av terror, utført av en muslim. Han blir spurt av den danske TV-kanalen om angrepet like gjerne kunne vært utført av en kristen, og velger å ta historien til hjelp i sitt svar: ”Hvis man kikker etter i historien så finnes det den slags mennesker, som ikke har respekt for deres medmenneskers liv, i alle religioner. De finnes innenfor religion, politikk og kultur,” svarer han. ”Kristne har ikke alltid været fredelige,” legger han til.

”Hvor mange islamister skal begå terror før du sier at det må ha noe med islam å gjøre”, spør intervjueren. Biskopen står på sitt: ”Det har jeg ikke rett til å si. Hvis man kikker kirkehistorien etter så må jeg jo si at kristne mennesker heller ikke alltid har vært de mest fredelige,” svarer han. Biskopen forteller at han har vennet seg av med å anta at terrorister mest sannsynlig er muslimer, og bruker engangstilfellet Behring Breivik som bevis: ”Det har jeg ikke gjort siden det største terrorangrepet i Norden, nemlig Breivik. Her viste det seg å være en av våre egne,” sier Peter Skov-Jakobsen.

Selv om flere terrorister de siste årene har ropt ”Allah er stor” mens de har drept uskyldige mennesker, nekter biskop Peter Skov-Jakobsen altså å sette likhetstegn mellom terror og islam, skriver dansk TV2. ”Det er ikke islam. Vi gjør fornuftig i å la vår rasjonalitet sette spørsmålstegn ved om det er muslimer eller bare noen som hevder å være det. De vet nok at hvis de roper den Islamske Staten sitt navn så får de oppmerksomhet,” sier Københavnbiskopen.

Relatert:

Flertallet av franskmenn mener islam ikke hører hjemme i Frankrike

Hele 61 prosent er av den oppfatningen. Frankrike har med sine rundt 5 millioner muslimer, ifølge BBC, den største muslimske befolkningen av landene i Vest Europa.

Antallet franskmenn som er negative til islam har økt jevnlig etter drapene på karikaturtegnerne i det franske magasinet Charlie Hebdo i 2015, viser undersøkelsen som er foretatt av Ipsos. Seks prosent av franske borgere mener at katolisismen er uforenlig med franske verdier. Det samsvarer omtrent med den prosentvise andelen av muslimer i landet. 17 prosent mener det samme om jødedommen.

79 prosent av alle franskmenn støtter forbud mot bruk av hijab på universitetsområder, mens 77 prosent er tilhengere av generelt forbud mot burkini. Frankrike har allerede innført en landsdekkende lov som forbyr niqab, skriver Daily Mail. Ipsos spurte 1.000 voksne over internett mellom 16. og 17. mars, og publiserte resultatene i forrige uke.

Hva nå Vesten? – ett muslimsk terrorangrep HVER MÅNED i over TRE ÅR

Vi begynner å bli slitne. Slitne av å vise sympati. Hashtagge en ny by utsatt for terror. Bytte flagg på FB-profilen vår. Poste smileys med tårer. Undertegnede er lei av å skrive om nok en ny terroraksjon i Vesten. Hvor uskyldige blir drept som følge av en religion som har fått fotfeste i våre samfunn.

Ja, for uansett hvor raskt den politisk korrekte ryggmargsrefleksen slår inn når vi påpeker årsaken, Islam, så kan ingen helt ærlig nekte for dette. Man kan debattere alle vinkler og nivåer av saken, men når man skraper av alle overflater, unnskyldninger og forklaringer så står religionen der alene tilbake. Islam.

Les også: Terror i London: Minst tre døde – terroristen skutt og drept – turister skadet

Les også: LONDON-TERROREN: IS-terroristen var engelsklærer og trebarnsfar – ble radikalisert i Saudi-Arabia

Tilhengerne av religionen er ene og alene ansvarlige for hvordan den fremstår. Ikke Vesten. Ikke fremmedhat eller intoleranse fra ikke-troende. Ikke ateister, kristne, hinduer, buddhister, jøder eller romvesener. Kun muslimer.

Les også: Svensk terrorekspert: «Antall muslimske terrorangrep vil øke i Europa i 2017»

TERROR I BRUSSEL: Et av de verste muslimske hat-angrepene mot kristne i Europa skjedde i den belgiske hovedstaden Brussel da 31 uskyldige ble drept og over 250 ble skadet i mars 2016.

Hvis nynazister hadde stått bak et terrorangrep hver måned i tre år på rad, ville vi da unnskyldt nynazismen og tilhengerne av ideologien, siden «de fleste ikke er voldelige»? Sagt at vi må beskytte de nynazistene som er fredelige? Hvis kristne hadde sprengt muslimer ihjel, kjørt over dem med lastebiler under islamske helligdager og halshugget imamer inne i moskeer mens man ropte «Jesus er størst», hadde vi da ikke reagert? Hadde vi da ikke angrepet kristendommen og fordømt den?

Hadde det vært ett eller to terrorangrep utført av muslimer – og som hadde blitt fordømt av alle muslimer – så kunne vi snakket. Men undersøkelser og studier viser skremmende tall. De viser at store prosentandeler av muslimer, også de som bor i Vesten, støtter steining og omskjæring. Støtter dødsstraff for frafall. Støtter terror. Men det som kanskje burde skremme oss mest er den store majoriteten av muslimer som er helt stille. Som aldri demonstrerer mot terrorismen. Som aldri viser seg som en motvekt.

Det finnes dusinvis av ulike muslimske terrorgrupper over hele verden. De benytter seg av de mest hensynsløse og brutale metodene for å drepe sine ofre. Og ingen ofre er for unge eller gamle. Barn ned i førskolealderen får eksplosiver festet til kroppen og blir sendt ut som selvmordsbombere. Kristne blir halshugget offentlig kun for å være kristne. Homofile blir kastet ut fra bygninger og så steinet hvis de fremdeles lever. Eldre blir skutt og drept i sine hjem.

Årsak? Morderne følger koranen. De følger Mohammed. De følger islam. Det er den harde fakta.

Les også: Muslimske foreldre fester sprengstoff på døtre og sender dem ut for å dø

BARN: Muslimske terrorister bruker unge barn som selvmordsbombere. Her blir en ung gutt reddet av irakiske soldater som tar av ham bombebeltet.

Vi fordømmer nazisme. Vi fordømmer kommunisme. Vi fordømmer hat og intoleranse. Men vi aksepterer islam. Fordi vi tror det er en religion på linje med andre religioner. Men hvor hører vi om buddhister som sprenger i hjel uskyldige kvinner og barn? Hvor hører vi om dusinvis av kristne radikale grupper som herjer og ødelegger hele byer og land, mens de roper ut vers fra bibelen? Hvor hører vi om jøder som kjører ned uskyldige muslimer på gatene i Frankrike, Tyskland og England? Nei, for vi gjør nemlig ikke det.

Islam er ikke en religion. Det er en politisk hatideologi forkledd som en religion. Det er en religion med tvang, undertrykkelse og drap som eneste måte å spre sin tro på. Bevis? Les koranen. Hva er straffen for frafall fra islam? Døden. Er kvinner like mye verdt som menn? Nei. Allerede der har den brutt en god del lover – og verdier – i Vesten. Så hvorfor får koranen lov å stå i våre bibliotek? Hvorfor får muslimske gudshus etableres? Hvorfor aksepteres dens lære og introduksjon i våre opplyste samfunn?

Kristendommen hadde sin opplysningstid. Sin religiøse renessanse. Hvor modige og opplyste mennesker ofret seg – og ikke sjelden sine liv – for å dra den gamle ørkenreligionen ut av fortiden og inn i fremtiden. Modernisere den. Tilpasse den. I dag er det frivillig å være kristen, selv i land hvor 99 prosent av befolkningen er kristne.

Det kostet blod, svette og tårer å sette Det gamle testamentet i bokhylla og fortsette med Det nye testamentet i hånda. Du vet, det som sier vend det andre kinnet til og som sier du skal være snill mot din neste og lignende. Den som sier at Jesus elsker alle. Uansett.

Noe slikt finnes ikke i koranen. Og inntil den dagen islam reformerer seg, så vil vi fortsette å se Khalid Masood, Anis Amri, Rizwan Farook, Tashfen Malik og mennesker som dem, ta livet av uskyldige mennesker i Vesten i uoverskuelig fremtid.

Les også: Muslimsk terrorisme i Nice – 84 drept – 100 skadet – muslim kjørte lastebil inn i folkemengde

UNG JENTE DREPT: En dukke ligger ved siden av kroppen til en liten jente som ble drept av den muslimske terroristen Lahouaiej Bouhlel (31) den 14. juli, 2016 . Minst 10 av de 84 som ble drept på den franske nasjonaldagen i Nice var barn. Dette er et bilde vestlige medier ikke publiserte i særlig grad. Men vi husker alle den lille gutten med rød t-skjorte på stranda i Tyrkia. Hvorfor velger mediene vekk våre ofre for muslimsk terrorisme? (Foto: Reuters).

Les også: Europol: «Udiskutabelt at terrorister kommer til Europa skjult blant flyktninger

Det er altså statistisk sett under en måned til neste muslimske terrorangrep i Vesten. Hvor vil det skje? Hvor mange vil dø? Hvilke flagg bytter vi på vår Facebook-profil?

Dette samtidig som våre blinde politikere og medier vender både det blinde øyet og det døve øret til når nok en grusom sak dominerer overskriftene. De folder sine hender og ser i bakken. De unnskylder og forklarer. Og skylder tilogmed på ofrene og samfunnet. Hvis bare vi hadde vært mer åpne. Mer inkluderende. Rullet ut enda flere røde løpere. Gjemt våre kors og akseptert deres skikker.

Les også: Sjokkavsløring: Franske myndigheter skjulte grusom tortur av terrorofre i Paris

HVOR TØR DU Å FERIERE? Det finnes snart ikke et land i Vest-Europa som ikke har hatt et muslimsk terrorangrep eller har avverget et det siste tiåret. Frankrike som er det mest populære reisemålet i Europa har hatt flere dusin terrorangrep med hundrevis av drepte og tusenvis av skadde som resultat. Hvordan vil dette kartet se ut om 10-20 år hvis vi fortsetter med dagens innvandringspolitikk og aksept av islam slik den fremstår i dag?

VIDEO: Norske muslimer støtter steining av utro kvinner

Ikke nok med det. Man har i tillegg gjeninnført inkvisisjonen fra vår egen historie. Denne gangen under navnet antirasisme. All kritikk av islam er rasisme. Alle spørsmål er fremmedfrykt. Alle ønsker om å beholde sin kultur og sin nasjon er intoleranse. Vær stille og aksepter alt.

Det er sivilisatorisk selvmord.

Undertegnede har tilogmed opplevd å snakke med mennesker som mener at bomber og drap på sivile er verdt prisen. At terror er noe vi må leve med. For å hjelpe mennesker og innføre et flerkulturelt samfunn. Det er endel av fremtiden i et grenseløst og inkluderende Vesten. Tror du meg ikke, så les hva Londons borgermester, Sadiq Khan sa i september, 2016. Og hans uttalelser etter angrepet beroliget ingen. For hans politikk vil fortsatt være den samme. Mer islam.

Les også: Les mer: Tysk polititopp: Å leve med terrortrusler er «den nye normalen» i Europa

TOLERANSENS PRIS: Vesten har blitt så tolerant og politisk bedøvet at vi ikke lenger er i stand til å forsvare verken vår kultur eller våre innbyggere.

Les også: 10 år siden det muslimske terrorangrepet i London

Er et terrorangrep hver måned en pris du er villig til å betale? Er et flerkulturelt samfunn verdt prisen det er å gå gjennom en hverdag som minner mer om russisk rulett? Tør du å reise til Paris der de nå setter opp skuddsikre glassvegger rundt Eiffeltårnet? Til London der de nå bygger en jernring rundt sentrum? Til Brussel der militærpatruljer med maskingevær patruljerer gatene? Jeg tror jeg tar turen til Warszawa. Eller Budapest. Eller Praha.

Les mer: Polsk innenriksminister: Multikulturalisme, innvandring og politisk korrekthet årsake til Europas terrorfrykt

Det er på tide å kaste islam ut av Vesten. Og si; ikke kom tilbake før du har reformert deg. Før du har endret deg til å elske og akseptere andre. Før du har gitt opp hellig krig. Før du tar avstand fra din blodige historie. Før du lar dine følgere selv få velge om de ønsker å følge deg eller ikke. Før du respekterer kvinner og menn like mye. Før du aksepterer og godtar andre religioner side ved side av din.

Inntil da, ikke la døra slå deg i bakhodet på veien ut.

Kilder:

Relatert:

DEBATT: Ervin Kohn mener mørkhudede mennesker er rasister

Først må vi få en ting klart. Overskriften øverst her er selvfølgelig meningsløs og tatt helt ut av kontekst.

Men i hodet til intelligensian på venstresiden så er slike typer uttrykk helt kurante å komme med offentlig. Så lenge man sikter seg inn på etniske nordmenn, europeere og hvite amerikanere, vel å merke.

På torsdag kom nemlig nestleder i Antirasistisk Senter og styreleder i det Mosaiske trossamfunn, Ervin Kohn, ut med nok et sjokkerende utspill. Og de har det dessverre vært litt for mange av fra den kanten de siste årene.

«Vi har en rasist inni oss alle sammen. Vi må bare lære oss å kjenne ham igjen slik at når han stikker hodet fram, så kan vi sette ham på plass», skriver Kohn på sin offentlige Twitter-profil. (Ett ekko fra tidligere voldsaktivist og leder i ARS, Karin Helene Partapuoli som kom med eksakt samme uttalelse).

Men sikter Kohn til mørkhudede? Til muslimer? Til jøder? Nei. Han sikter selvfølgelig kun til hvite (og kristne) mennesker. Nordmenn spesielt. Kohn vet at han tråkker rundt i et minefelt så han inkluderer også seg selv som en person med fordommer – med sin norske identitet – for å legitimere og ufarliggjøre sine uttalelser.

Slike uttalelser slapp man unna med for 10 år siden da mediene hadde monopol på nyhetene og styrte det offentlige ordskiftet. Men ikke i dag.

PROPAGANDA: Dagens løgnfulle massemedia har i mange tiår kondisjonert mennesker i den vestlige verden at hvite mennesker er rasister – inkludert babyer. Det er denne propagandaen Ervin Kohn og norske medier bygger sitt verdenssyn på. (Foto: Newsweek).

For i Kohns og Antirasistisk Senters verden så er kun nordmenn og hvite mennesker rasister. Dette er ikke en påstand, men et faktum, hvis man ser på senterets historie. Man skal ha tilgang til Hubble-teleskopet for å finne de gangene Kohn og gjengen har angrepet ikke-kristne og ikke-europeere for rasisme.

Og det tar ikke lang tid før Kohn trekker både 22. juli, antisemittisme og islamfobi opp som eksempler på det han sikter til med rasisten «inni oss alle». For det er 90 prosent etnisk hvite nordmenn som leser VG. Og kun hvite som kan være rasister i ARS sin verden.

Tusen takk for den, Kohn.

RASIST: Ifølge Antirasistisk Senter og nestleder Ervin Kohn så har vi alle en rasist inni oss selv. Et sted. Men vi tror ikke han mener mennesker fra sydlige strøk som personen på bildet. Kan man snu det hele og si at det er Ervin Kohn som er den fordomsfulle og splittende personen i denne debatten? (Foto: Illustrasjonsbilde/asiatisk person).

Det er ikke lenge siden Kohn var ute med andre tanker. Den 23. januar kunne vi lese i nettavisen Utrop.no at Kohn var bekymret for Donald Trump og høyrepartiene som fosser frem på meningsmålingene i Europa.

Kohn mente at det var høyresides skyld at det fantes konflikter, problemer og frykt. At de som påpeker dagens problemer – forårsaket av venstresidens politikk – er de som har skylden. At de er «vulgære» som påpeker sannheten om den totalt feilslåtte masseinnvandringen.

Ikke venstresiden som har skapt terroren, konfliktene og problemene.

Nei for vi er dumme. Vi forstår ikke «kompliserte problemstillinger» ifølge Kohn. At masseinnvandringen er et gode. At paradis er rett rundt hjørnet. Bare vi blir flerkulturelle nok. Altså setter oss på knærne og foretar folkelig og kulturelt harakiri.

Trump får selvfølgelig skylden for det meste, selv om han knapt har vært i Det hvite hus i noen uker. Åtte år med Obama er visket vekk og ingen ansvar legges verken på ham eller de rødgrønne regjeringene som har herjet med Europa siden 2. verdenskrig.

NRK: Statskanalen var en av de mest Trump-fiendtlige nyhetskanalene i Norge under den amerikanske valgkampen. (Foto: NRK.no).
DAGBLADET: NRK fikk god drahjelp av Dagbladet og politisk kommentator, Marie Simonsen. Hvite menn var det (og er det) åpen sesong på hos venstresiden. Ervin Kohn og ARS kan med trygghet komme med sjokkerende og rasistiske uttalelser uten at verken media eller politikere reagerer, da samfunnet har blitt kondisjonert i mange år av massemedia om at hvite mennesker – og i særdeleshet hvite menn – er ondskapens grunnmur. (Foto: Twitter).

La oss spørre. Hvem åpnet grensene til Europa for mennesker fra den tredje verden? Hvem har holdt liv i alle konflikter og kriger i Midtøsten? Hvilke politiske partier har radbrekket og fjernet europeisk kultur, historie og religion fra våre skoler, institusjoner og samfunn?

Jul er forbudt. Påske er forbudt. Halal har blitt regelen og ikke unntaket. Kristendommen er avsatt. Og hva er egentlig norsk kultur? Finnes den i det hele tatt? Dette er overskrifter og debatter som har dominert vår offentlige sfære det siste tiåret. Hijab er forresten både frivillig og like norsk som skautet kjerringene gikk med på gården på 1800-tallet.

Hvis man åpner et land for mennesker fra 200 ulike nasjoner, kulturer, språk og religioner – hva tror man egentlig at man vil oppnå? Fred? Samhold? Paradis?

Sjekk historiebøkene for svaret på dette.

LETER ETTER RASISME: Antirasistisk Senter må aktivt søke ut personer som har blitt utsatt for rasisme fra nordmenn. (De publiserer ikke rasisme mot nordmenn). Vi på Frieord har derimot tid- og ressursproblemer med å publisere alle sakene der ute hvor nordmenn blir utsatt for hets, vold og drap fra ikke-etniske nordmenn. ARS får titalls millioner i finansiell støtte fra myndighetene. Vi får ingenting. Man kunne ledd av det hele, hvis det ikke hadde vært så alvorlig. (Foto: Twitter).

Å si at folk som advarer mot fremtidige borgerkriger, mot barbarisme fra religioner som fremdeles lever i år 600, som advarer mot å importere mennesker som ikke integrerer seg, ikke aksepterer våre skikker og vår kultur, som ikke bidrar til det økonomiske fellesskapet – å kalle dem for «rasister» og «splittende» – det er både toppen av kransekaka og frekkhetens nådegave i en og samme innpakning.

Ta en titt på hva som skjer i Malmø, Paris, Berlin og Brussel. Ta en titt på hva som skjer på grensen mellom USA og Mexico. Ta en titt på hva som skjer på fødestuene over hele den vestlige verden. (Hint: Det muslimske navnet Muhammed er det mest populære overalt).

Vi har bevæpnede vakter på 17. mai i Norge. Malmø har metallsluser, piggtråd og vakter på skolene sine. Eiffeltårnet skal få skuddsikkert glass og terror-barrierer rundt seg. London planlegger en «jernring» rundt sentrum for å stoppe muslimske terrorangrep. I Brussel er det nå like mange politimenn med maskinpistoler som sjokoladebutikker.

Og så sier Kohn at det er de som sier fra, som kjemper imot dette, som er «rasistene» og de som «splitter og er kontroversielle»? Som er «populistiske» og hater «illegale innvandrere, muslimer, kvinner og meksikanere», som han så fint ramset det opp.

Det er vi som må finne rasisten i oss selv. Og stoppe den.

Ifølge Kohn er det en lakmustest for et demokrati hvordan minoritetsgruppene behandles. Hvordan ville testen se ut hvis man så på behandlingen av urbefolkningen i Europa? Der vi blir henvist til en rolle som historisk overgriper, rasist, kolonist og arvesynder som dagens generasjoner IKKE HAR ANSVAR FOR  – men allikevel stilles til ansvar for.

DOBBELTMORAL: Hvis en sinnsyk/gal/rasistisk person med hvitt opphav begår en kriminell handling så er det ifølge media alle hvite menneskers skyld og et symbol på den hvite rasens kollektive ondskap. Hvis sinnsyke/gale/rasistiske mørkhudede, muslimer eller ikke-hvite mennesker begår en kriminell handling så er det også hvite mennesker sin skyld. Hilsen venstresidens «logikk». (Foto: Salon.com).

Hvis DET er testen så er det mange folkeslag og nasjoner utenfor Vesten som går en mørk fremtid i møte. Det gjelder forresten i høyeste grad i dag også, der de eneste nasjonene som fremdeles bedriver med slaveri, tvangsarbeid og åpenlys rasisme er ikke-vestlige og muslimske land. (Kan Europa kreve erstatning av muslimske land for den hvite slavehandelen eller holde dagens muslimer ansvarlige for alle islamske invasjoner og massedrap på europeere siden islam så dagens lys?)

Så mens europeere blir massakrert i Berlin, Nice, Paris, Madrid, London og København. Mens homofile blir massakrert på nattklubb i Orlando. Mens kristne blir massakrert i Egypt, Syria og Irak. Mens nordmenn blir slått gule og blå, kalt potet, hore og norsking og gjerne mister både jobb og sykehusplass til de nyankomne med offentlig forkjørsrett – så kan vi iallefall trøste oss med at vi har tatt tak i rasisten i oss selv der vi ligger på sotteseng og nynner den forbudte nasjonalsangen.

Bare ikke nynn den for høyt. For da kommer Kohn og Antirasistisk Senter og anmelder deg.

Relatert:

I disse landene forfølges kristne

De ti verste landene i verden for kristne mennesker er Nord-Korea, Somalia, Afghanistan, Pakistan, Sudan, Syria, Irak, Iran, Jemen, Eritrea, skriver avisa Norge Idag.

I 2016 mottok Norge flest asylsøkere fra disse ti landene: Eritrea (586), Syria (529) Afghanistan (373), Irak (215), Etiopia (158), Somalia (154), Iran (132), Albania (130), Tyrkia (89) og Marokko (87). I tillegg var 158 asylsøkere såkalt «statsløse».

Les også: 743 angrep mot kristne på asylmottak i Tyskland i 2016

Seks av de ti landene hvor kristne opplever mest forfølgelse og undertrykkelse er altså de samme landene som Norge mottar flest muslimske asylsøkere fra: Somalia, Afghanistan, Syria, Irak, Iran og Eritrea.

Svært mange av migrantene som kommer til Norge er unge muslimske menn i militær alder.

I tillegg ligger også to av de andre topp-ti landene for asylsøkere til Norge på listen over land hvor kristne opplever høy, svært høy eller ekstrem forfølgelse for sin tros skyld.

Etiopia ligger på 22. plass og Tyrkia på 37. plass.

Se video: Muslimsk skole i England lærer elevene at ikke-troende og kvinner skal drepes

Relatert: