Tagged: kristendom

Hva nå Vesten? – ett muslimsk terrorangrep HVER MÅNED i over TRE ÅR

Ett muslimsk terrorangrep i Vesten hver måned siden 2014. Det er sannheten som ikke vil gå vekk. Terrorister som roper "Allahu Akbar". Bortblåste armer og ben. Kvinner og barn strødd utover gater, torg og flyplasser. Frykt. Terror. Allikevel fortsetter alt som før. Politikere og medier promoterer politikken som vil opprettholde terroren i uendelig fremtid.

I disse landene forfølges kristne

De landene hvor det er verst å leve som kristen er også de samme landene som Norge mottar flest muslimske flyktninger og asylsøkere fra.

Hatet mot Europa: Migranter river ned stort juletre i Italia

En video lagt ut på nettet nylig viser en større gruppe migranter som river ned et stort juletre i Italia. Ifølge kommentarer fra ulike nettsider som omtaler hatforbrytelsen skal det dreie seg om muslimer og at hendelsen fant sted ved et kjøpesenter i Milano.

Talen du må se og høre – en tysk-arabisk islamkritiker snakker om politisk korrekt galskap i Europa

Hamed Abdel Samad (44) kom til Tyskland fra Egypt med et håp om åpenhet, religionsfrihet og ytringsfrihet. Men det han møtte var et politisk korrekt jernteppe som har lagt seg tykt og mørkt over vårt kontinent. Hør hans svært interessante og informative tale om islam og Europa. Denne videoen er spesielt myntet på norske debattører, politikere og organisasjoner tilhørende venstresiden, så vi oppfordrer våre lesere å dele denne ekstra mye på sosiale nettverk.

«Allahu akbar» – muslim ramponerte kirke i Sverige

En muslimsk mann brøt seg inn i St. Pauli kirke i Malmø på mandag. Inne i kirken gikk mannen amok og bedrev det politiet omtaler som "omfattende skadeverk". Han skal blant annet ha knust 16 vinduer i kirken som er fra 1882. Mannen skrek "Allahu akbar" og var øverst i kirken da politiet pågrep ham.

VIDEO: Canadisk TV-journalist besøker Køln etter de massive sex-overgrepene

På onsdag publiserte vi den canadiske TV-journalisten Ezra Levant sitt innslag fra forstaden Rosengård i Malmø. Nå reiste Levant videre til den tyske byen Køln, der man på nyttårsaften opplevde at over 1.000 muslimske flyktninger og innvandrere sto bak massive seksuelle overgrep mot hundrevis av tyske jenter og kvinner.

Per Fugelli: «Jødehaterne er de nye jødene»

Man kan bli ganske svimmel av endel uttalelser fra venstreorienterte meningsmennesker med fast mikrofon i dinosaurmedia. Støtt og stadig kommer nye uttalelser som ikke kan kalles annet enn direkte selvmotsigende og de er sagt med aller største seriøsitet og alvor. Sist ute er professor Per Fugelli ved Universitetet i Oslo.

Ønsker Vebjørn Selbekk nasjonalt selvmord?

Redaktør i den kristne avisen Dagen, Vebjørn Selbekk har nylig gått ut og sagt at FNs flyktningkonvensjon er viktigere enn Norges befolkning sin rett til å beholde sin nasjon, religion og kultur.

Antirasistisk Senter: Etniske nordmenn er et problem

I et videointervju med den ungarskspråklige bloggen "Nordisk Journal", uttalte Antirasistisk Senter sin nyansatte nestleder og forstander for Det Mosaiske Trossamfunn, Ervin Kohn, at det er for mange etniske nordmenn i Norge og at dette står i veien for å skape et flerkulturelt og rasismefritt samfunn. Den oppgaven skal blant annet Antirasistisk Senter ta seg av.