Sommer i Oslo: Skyting på åpen gate, knivstikking, slagsmål og bilvandalisering

SOMMER I OSLO: Drapsforsøk, knivangrep, gateran, pistoler, macheter, bilbranner, masseslagsmål, beføling av kvinner og ran av turister

OXLO – Norges utstillingsvindu for de rødgrønnes multikulturelle utopiske eventyrland. Der alle raser, religioner, livssyn, seksuelle identiteter og sosialistiske politikk skulle smelte sammen og skape den rødgrønne globalistiske drømmeverdenen. Arbeiderpartiet og Gro Harlem Brundtlands visjon og ettermæle.

Slik har det ikke gått. Tvert imot har Oslo blitt et utstillingsvindu for hvordan man IKKE bedriver by- og innvandring/integreringspolitikk. Utenforskapsområder, hvit flukt, ghettofisering av skoler, gjenger, gatevoldtekter, terrorangrep, narkotikasalg og åpenlys bruk/rus på gatene, afrikanske prostituerte, bilbranner – eksemplene er like horrible som de er mange på hvordan det hele har feilet på grandios skala.

Under her er bare et lite utvalg fra den siste ukens arbeidsinnsats fra Oslopolitiet. Og det er det de faktisk legger ut. Vi vet det finnes endel alvorlig kriminalitet som aldri kommer ut offentlig fra politiet av «Hensyn til allmennheten».

 

Svensk partileder: «Utvis alle grovt kriminelle utlendinger»

Det hardner til i den svensk debatten før det forestående valget og lederen for Sverigedemokraterna går høyt ut og lover å gjenopprette lov og orden på svenske gater og torg.

Sverige har slitt med utallige drap, bombeangrep og grove forbrytelser begått av innvandrere eller mennesker med ikke-vestlig bakgrunn de siste tiårene. Terrorangrep, drap- og drapsforsøk på politimenn i deres egne hjem, bombeangrep mot politistasjoner, alvorlig hærverk og tyveri mot ambulanse- og brannmannskap, drapsforsøk mot pasienter på sykehus – listen er uendelig lang.

Så og si alle de ovennevnte eksemplene blir begått av mennesker med innvandrerbakgrunn som har sluppet inn i landet som følge av sosialdemokratenes uansvarlige innvandringspolitikk.

Nå lover partileder Jimmie Åkesson fra Sverigedemokraterna at alle utenlandske statsborgere som blir dømt for alvorlige forbrytelser i tillegg til selve fengselsdommen også skal utvises fra Sverige på livstid.

Åkesson sier at det svenske samfunnet må begynne å respektere og se forbrytelsen fra offerets og samfunnets perspektiv og ikke bare fra overgriperens.

Partilederen sier også at svenske myndigheter i tillegg skal inndra alle økonomiske forpliktelser, fryse kontoer og verdier i banker til gjerningsmannens hjemland, i tilfelle de ikke skulle ønske den kriminelle statsborgeren tilbake.

At man eventuelt må reforhandle eller se bort fra internasjonale konvensjoner for å gjennomføre denne typen rettslige prosess anser Jimmie Åkesson være mer i tråd med den allmenne rettsoppfatningen i Sverige.

Hvis denne siste politiske gjerningen skulle få fotfeste i vesteuropeiske land så vil det kunne føre til at titusenvis av fanger og kriminelle som hittil har vært beskyttet av disse konvensjonene vil risiskere å bli utvist fra europeiske nasjoner og hjem til land i Afrika og Midtøsten.

Australia begynner å ligne på Sør-Afrika – afrikanske gjenger herjer

Fire afrikanske tenåringer/menn med ansiktsmasker og bevæpnet med jernrør og baseballkøller brøt seg inn i et bolighus sist uke.

Hjemmeinvasjonen skjedde klokken 01 på natten i byen Melbourne.

I huset sov to hvite menn som ble slått og mishandlet, blant annet med slag mot hodet.

De afrikanske mennene skal ha kommet seg inn i huset ved å knuse et vindu. Vel inne i huset stjal de en mobiltelefon og bilnøkler. Etter å ha mishandlet de to beboerne forlot de maskerte mennene huset og stjal også bilen til en av de mishandlede mennene.

Hendelsen er bare en i en lang rekke lignende forbrytelser begått av afrikanske migranter de siste årene. En spesialgruppe har blitt opprettet for å jobbe mot disse afrikanske migrantene og gjenger i Melbourne, og skal blant annet starte dialog med de afrikanske lederne i lokalsamfunnet.

HJEMMEINVASJON: Det var i dette huset at fire afrikanske personer tok seg inn og brutalt mishandlet to mennesker under en hjemmeinvasjon. Etter mishandlingen stjal gjengen verdisaker og en bil tilhørende et av ofrene. (Foto: Nine).

De afrikanske kriminelle gjengene, blant annet kalt «Apex» og «Islander23», består av flyktninger, asylsøkere og migranter fra blant annet Sudan og Somalia, samt noen enkelte minoriteter tilhørende lokale øygrupper.

Les også: Australia (VIDEO): Brutalt overfall av to hvite politikvinner – afrikansk søskenpar arrestert og siktet

GROV KRIMINALITET: Angrep mot politiet, vandalisering av hus, restauranter og offentlige bygninger, samt omfattende narkotika- og våpenkriminalitet har blitt hverdagen etter at Australia slapp inn tusenvis av mennesker fra blant annet Sudan og Somalia.
MASSESLAGSMÅL: De siste årene har Australia opplevd at gjenger med hundrevis av afrikanere har stormet festivaler, parker og strender og gått amok på lokale beboere. Grove overfall, ran og voldtekter har blitt rapportert inn av uskyldige australiere i et samfunn som tidligere var forskånet for slikt. (Forside Herald Sun).

Migranter fra Afrika

Felles for mennesker fra disse ikke-vestlige delene av verden som nå har bosatt seg i Australia er et svært høyt temperament, lav impulskontroll og svært lav iq. Når disse menneskene blir satt ut i 1. verdensland med høy samfunnstillit, lav kriminalitet og høye utdanningskrav, så faller de som oftest igjennom. Lik utvikling har man sett blant annet i USA og Europa, hvor myndigheter sliter med enormt høy kriminalitetsstatistikk for disse landsgruppene i forhold til sin andel av befolkningen.

I Australia har nå denne innvandringen kombinert med den høye kriminaliteten blitt et svært hett tema i politikken.

Relatert:

KOMMENTAR: Hvorfor forteller dere ikke sannheten, NRK?

Hvem står bak skytingen og den grove narkotikakriminaliteten på gatene i Sverige? I Storbritannia? I Tyskland? I Norge?

På Holmlia?

Les også: Ny skyteepisode på Holmlia – ambulanse behandlet skuddskadet mann

Les også: Mann skutt i hodet på Holmlia – oppgjør i det kriminelle innvandrermiljøet

Den kjente Kvitt eller dobbelt-programlederen Knut Bjørnsen ville ikke vært imponert om NRKs nyhetsavdeling eller andre statsstøttede medier hadde sittet i «bua» og måttet skrive riktig svar på følgende spørsmål:

1. Hvem står bak gjengproblematikken i hovedstaden?

2. Hvem har lagt til rette for en slik utvikling?

Da hadde det dugget skikkelig på glasset og media hadde måttet bedt om både ekstra betenkningstid og en telefon til sjefen på Marienlyst/Akersgata.

Les også: Tre av fire personran i Oslo begås av innvandrere

Les også: Sommer i Oslo – drap og skyting på åpen gate i Oslo – utenlandske familieklaner angriper hverandre i boligfelt

For svaret er så politisk ukorrekt som det kommer i Norge i 2018.

1. Innvandrere og etterkommer av innvandrere fra ikke-vestlige land, med i all hovedsak muslimsk kulturell og religiøs bakgrunn. Innvandrere som har fått komme til Norge og bosette seg i hundretusenvis uten noen som helst planlegging, beredskap eller konsekvensanalyse for de langsiktige skadevirkningene på det norske samfunnet. Fra land og kulturer som har betydelig høyere fødelskull og uten noen ønske om å gi fra seg sine religiøse og kulturelle skikker – tvert imot er både ønsket og kravet at landet de bosetter seg i skal tilpasse seg dem.

2. Norske venstreorienterte og globalistiske politikere som drømmer om karrierer etter Stortinget i utlandet innen FN, NATO og diverse NGO’er, hvor sjampanjen, limousinene og det fine selskap hører med til hverdagen. Eller i Norge som sjef for alt fra statlige foretak til en veldedig organisasjon som betaler ut lønninger med 6 nuller bak kommaet. Med hagefester, slottsmiddager og toppleilighet på Majorstua som bonus. Og privatskoler for barna og private helsetjenester selvfølgelig.

Les også: Sviket mot det norske folket – hvordan masseinnvandringen har forandret Norge for alltid

Les også: NAV-rapport: Masseinnvandringen skader Norge

MODERNE: Mens Oslo på utsiden ser ut som en skinnende og innbydende by, så er realiteten på gatene en helt annen. Der dominerer kriminelle gategjenger og narkotikabander fra ikke-vestlige land og en stadig mindre andel etniske nordmenn som betaler for det hele med skatter og avgifter. (Foto: Frieord.no).

Les også: Sjokkrapporten norske myndigheter ville holde skjult – hver tredje innbygger i Norge vil komme fra Asia og Afrika

Les også: Nordmenn i mindretall i tre bydeler i Oslo

Nei, la oss holde oss til løse beskrivelser som «ungdom», «unge mennesker», «miljøer» og «gjenger». La oss putte titalls millioner av skattebetalernes kroner i prosjektgrupper, program, planlegging og ekstratiltak. Og møter med politikere som ser «alvorlig» på utviklingen og snakker om inkludering, integrering og tiltak.

Bla, bla, bla. Hørt det før og trenger ikke høre det igjen. Pisspreik.

Har ikke fungert i USA. Eller Europa. Og vil ikke fungere i Norge. Lærer ingen lenger av historien?

Les også: Skyting, narkotika og kidnapping – utenlandske gjenger terroriserer Oslo

Les mer: VIDEO: Innvandrere i Oslo: «Vi nærmer oss Malmø-tilstander»

Og det «interessante» er at mens man signaliserer til befolkningen at man tar «utviklingen på alvor» med litt flere politibiler på gatene og fokus på området der den siste kvisa akkurat sprakk på samfunnets rumpe, så fortsetter dørene å være vidåpne på Gardermoen. Og ghettofiseringen fortsetter ufortrødent videre i hovedstadens bydeler.

Etniske nordmenn signaliserer dette tydelig med bygging av nye boligområder på blant annet Fornebu, der man kan være langt vekk fra flerkulturen man gjerne snakker varmt om, men ikke ønsker å leve i.  På Holmlia går utviklingen skremmende fort. Etniske nordmenn er allerede i mindretall i boligstrøket som er knapt 40 år gammelt. Når det gjelder unge under 16 år, er tallene enda høyere. Og det vil aldri gå den andre veien. Holmlia vil til slutt ende opp med en etnisk norsk minoritet på under 10 prosent. Er det en vellykket innvandring? En vellykket integrering? Nei.

Les også: Krise i Oslo-skolene: 1.700 førsteklassinger forstår ikke norsk

Les også: Hvorfor får jeg ikke bo i et hvitt land?

Så mens biler brenner i de stadig mer innvandrertette bydelene i hovedstaden vår, vektere jakter afrikanske gjenger etter masseslagsmål på Oslo S, ungdommer med ikke-vestlig bakgrunn raner og selger narkotika, og gjerne bruker vold mot etniske gutter og jenter mens de gjør det, så fortsetter politikerne på Stortinget å late som ingenting er galt. Imamer finnes nå i militæret, sykehusene og fengslene. Burka har blitt et symbol på feminisme og kvinners rettigheter og hylles av politikere, feminister og statsstøttet media. Ikke-etniske nordmenn skal kvoteres inn i alle offentlige stillinger og få forrang til studieplasser på høyskoler og universiteter.

Man må være totalt hjernevasket og ha et usunt høyt forbruk av soyaprodukter for å ikke innrømme dette.

Og når det kommer nok en skyteepisode midt i boligfelt i hovedstaden vår, så velger altså NRK – og resten av media som lever av skattebetalerne – å unngå helt å snakke om HVEM som står bak og HVORFOR en slik utvikling har funnet sted.

«GJENGER»: NRK ønsker ikke å snakke om hvem som står bak skytingen på Holmlia eller hvorfor vi har fått en slik utvikling i vår hovedstad. (Skjermbilde/NRK).

Les også: OSLO: Innvandrergjenger bruker vold og terroriserer uskyldige – politiet slår alarm

Les også: OSLO: Slagsmål på Karl Johans gate, Storgata, Universitetsgata, Bislett og Stovner – «våpenvisitasjon» av kriminelle

Relatert:

Syriske flyktningbarn bevæpnet med kniv angrep ektepar utenfor kjøpesenter

Byens ordfører Holger Kelch (CDU) sier til den lokale kringkastingen Lausitzer Rundschau at han er sjokkert. Hendelsen fant sted forrige fredag like etter klokken 16.00.

En 51 år gammel mann og hans 43 år gamle kone fra Cottbus var på vei til å besøke kjøpesenteret Blechen-Carré på Karl-Liebknecht-Straße, da de ble angrepet av tre syriske ungdommer i alderen 14, 15 og 17.

«De krevde forrang», sier politiets talsmann Ines Filohn. De krevde også at kvinnen skulle vise respekt for dem. Da kvinnen nektet å gjøre det, angrep ungdommene mannen hennes.

To av dem angrep mannen fysisk og prøvde å presse ham ned på bakken. En annen fra gruppen trakk frem en kniv. Men da grep en modig forbipasserende inn og hjalp mannen. «Med sin modige hjelp forhindret mannen at noe mer alvorlig skjedde,» sier Ines Filohn. Sikkerhetspersonalet som ble tilkalt grep de tre mistenkte og holdt dem til politiet ankom.

KJØPESENTER: Overfallet og knivangrepet på det tyske ekteparet skal ha skjedd her mellom kebab-restauranten og inngangen til senteret. (Foto: BZ-Berlin).

Borgmester Holger Kelch er sjokkert: «Det er forferdelig, og ikke akseptabelt for oss som en by, og en rettstat. Vold er ikke en måte å oppmuntre eller løse konflikter på,» sier han. Både ordføreren og politiet roser den forbipasserende mannen som grep inn i situasjonen.

«Vi vil gjøre alt i vår makt for å gjøre det klart for ungdommene hvilke verdier og regler som råder i Tyskland og Cottbus, og at de må følge dem. Vi vil også kontakte foreldrene for å gjøre det klart for dem at deres barns adferd ikke vil forbli uten konsekvens», sier byens ordfører. «Vi vil ikke ha vår bys framgang ødelagt av slike hendelser.»

Generelt synes angrep av utenlandske borgere å ha blitt hyppigere i det siste. «Det er i det minste inntrykket politiet sitter med», sier Ines Filohn. «For eksakte tall må vi vente på analysen av nye kriminalstatistikker.»

Nytt knivoverfall bare dager etterpå

I det denne saken blir publisert kommer nyheten om enda ett knivoverfall på det samme kjøpesenteret. Igjen er det en syrisk flyktning som har knivstukket en tysk innbygger. Hendelsen fant sted i går i 15-tiden. Denne gangen var offeret en 16-år gammel gutt.

På bildet under kan man se gutten få førstehjelp etter overfallet.

Svensk politisjef: «Den grove gjengkriminaliteten er verre enn noensinne»

Det ser absolutt mørkt ut for kriminalitetsstatistikken i vårt naboland, ifølge nylig publiserte tall fra politiet.

Oppklarte voldsforbrytelser sank med 2.7 prosent, ifølge SVT

Dette er svært alvorlig, ifølge rikspolitisjef Dan Eliasson.

Han mener at det er skyteepisodene og gjengkriminaliteten i Sverige som tar opp så store ressurser at de påvirker etterforskningen av de andre forbrytelsene.

Med andre ord må politiet nedprioritere andre etterforskninger for å kunne håndtere de aller alvorligste.

Les også: 15 mord, 44 mordforsøk, 58 grove mishandlinger, 62 mishandlinger og 16 mordbranner – EN måned i Sverige

Les også:Tidligere SVT-journalist: 163 drap og 435 drapsforsøk i Sverige i 2016

Dette er en utvikling vi opplever også i Norge.

– Den grove gjengkriminaliteten har nådd nivåer vi aldri har sett før. Vi har 40 drepte i gjengmiljøer etter skyteepisoder, sa Dan Eliasson i SVT Agenda.

Les også: Svensk politisjef: «Vi kan ikke lenger garantere sikkerheten til det svenske folk»

I mai 2017 kom en rapport ut som viste at innvandrere sto bak 9 av 10 skyteepisoder i Sverige. Av 100 personer som ble koblet til drap og drapsforsøk der skytevåpen var brukt, så hadde hele 90 av dem minst en utenlandsfødt forelder. Den store majoriteten av mennene, rundt 80 prosent, har sine røtter i Midtøsten og Nord-Afrika. De fleste kommer fra Irak, Iran, Libanon, Tyrkia, Somalia og Eritrea.

Les også: Svensk politimann gikk ut med sannheten om kriminaliteten – ble politianmeldt

De samme nedslående tallene kom da avisen Expressen kartla den organiserte kriminaliteten i hovedstaden Stockholm. Av 192 gjengkriminelle, så hadde nesten alle, 94.5 prosent minst en utenlandsfødt forelder. Det landet som skiller seg mest ut er Irak, men mange kommer også fra Bosnia, Libanon, Somalia, Syria og Tyrkia.

Les også: Svenske politibetjenter flykter fra jobben – overarbeidet, utslitte og redde

Felles for alle disse landene er at de er muslimske.

Krise for muslimsk borgermester i London: Kniv-, våpen-, tyveri-, innbrudd-, voldtekt- og drapsstatistikken skyter i været

Venstreorienterte, rødgrønne, antirasister og islam-apologeter var høyt oppe etter at London viste verden at deres toleranse og inkludering hadde valgt inn en muslimsk borgermester for første gang i byens tusenårige historie.

Men det tok ikke lang tid før hurraropene og klappingen stilnet og hverdagen innhentet byens befolkningen som teller over 8.5 millioner mennesker.

Det siste året har nemlig byens myndigheter måttet innrømme at alvorlig kriminalitet har skutt i været. Det inkluderer knivkriminalitet, våpenkriminalitet, tyveri, ran, voldtekt, drap og mer. Og det er ikke små økninger det er snakk om heller.

Les også: Utenlandske og muslimske gjenger terroriserer England med syreangrep

HATETS ANSIKT: Derryck John (17) kastet i juni i fjor svært sterk syre på seks mopedister i London. Skadene var alt fra alvorlige fysiske arr til psykologiske traumer. Årsaken var at han ønsket å stjele mopedene. Nå har John innrømmet skyld og avventer straffeutmåling. (Foto: Politiet).

Les også: Terror i London: Minst tre døde – terroristen skutt og drept – turister skadet

Legger man til en rekke alvorlige og dødelige muslimske terrorangrep mot uskyldige mennesker på gatene i form av bil- og knivangrep, er det totale bildet mørkt som natten.

En journalist, Raheem Kassam, fra nyhetssiden Breitbart, var en av de få stemmene som advarte mot den politisk korrekte innsettelsen av Khan som borgermester. Dessverre var det ikke en feil, men en regelrett katastrofe, som innbyggerne ikke kunne forestille seg i sine verste mareritt.

Les også: Britiske myndigheter går ut med navn og bilde på de to rasistiske muslimene bak London Bridge-angrepet

STERK ØKNING: Knivrelatert kriminalitet har økt betraktelig under Sadiq Khans to år som borgermester i London.

Les også: England: Muslimsk gjeng angrep uskyldige på gaten fordi de var hvite og «ikke-muslimske»

I tillegg til de svært nedslående statistikkene for voldskriminalitet, så har borgermester Khan støttet grupper som jobber for muslimsk omskjæring av kjønnsorgan på barn og har vært hissig og negativ mot den nye amerikanske presidenten, en historisk alliert figur i forholdet mellom Storbritannia og USA. Borgermesteren har også vist en enorm inkompetanse i jobben med å holde hovedstaden trygg for innbyggerne, en av hovedoppgavene hans.

Data fra politiets kriminalitetsbyrå, som styres av viseborgermester for det britiske arbeiderpartiet, Sophie Linden, avslører en sterk økning i voldelig kriminalitet i Sadiq Khans første fulle år som borgermester.

VIDEO: Muslimer til engelskmenn i London: «Dette er vårt land nå – kom dere ut!»

Les også: BBC-serie tar for seg de massive rasistiske og muslimske voldtektsgjengene i England

Fra årene 2015/16 til 2016/17, så gikk drapsstatistikken i London opp med hele 27.1 prosent. Drap begått av ungdom gikk opp hele 70(!) prosent. Alvorlig vold økte med 19 prosent. Ran økte med 33.4 prosent, mens innbrudd økte med 18.7 prosent. Tall som kan gjøre slutt på enhver karriere innen lov og orden.

Tyveri økte med over 10.000 hendelser på ett år, eller tilsvarende 33.9 prosent, og det ble registrert en økning med ytterligere 4.000 knivrelaterte forbrytelser under Khans i forhold til hans forgjenger, som gir en økning på 31.3 prosent.

VIDEO: Muslim skriker rasistisk hets mot «svinekjøttspisende» mann og slår kvinne på gaten i London

Voldtekter i hovedstaden økte med 18.3 prosent, mens det var 2.551 tilfeller av våpenkriminalitet – i en by der våpen er forbudt – noe som representerte en økning på 16.3 prosent fra tidligere år.

Borgermesteren har kontinuerlig skyldt på sentrale myndigheter for «økonomiske kutt» for problemene, men statistikk viser at London kun har mistet 1.000 politibetjenter (3 prosent) det siste året, noe som har redusert styrken fra 31.343 til 30.379.

Tallene sammenligner data fra november til oktober fra årene 2015/16 og 2016/17.

Tidligere i år gikk London forbi New York City som en av de farligste hovedstadene i den vestlige verden. Britiske myndigheter la nylig ut at hovedstaden har flere syreangrep per innbygger enn noen annen by i verden.

Les også: Muslimsk borgermester i London: «Terrorangrep er endel av det å bo i byen»

Les også: Ny terror i London? 11 mennesker skadet da utenlandsk Uber-sjåfør kjørte inn i folkemengde

En av Storbritannias største politiske blogger, The Guido Fawkes blog, skriver:

I årene før Khan ble borgermester så hadde tallene falt betydelig – de konservative hadde fått tallene ned med mellom 10 til 15 drap på unge, fra nærmere 30. Hvorfor får ikke Sadiq mer press på seg på dette området? Dette skulle virkelig ha vært en betydelig større sak.

Av i alt 40 kategorier, så falt kriminaliteten på kun seks punkter: Anti-sosial oppførsel (1.2 prosent), vold i hjemmet (4 prosent), vold i hjemme med skade (1 prosent), innbrudd hos firmaer (10 prosent), ødeleggelse av eiendom (1.6 prosent) og hat-kriminalitet mot handikappede (34 prosent).

Les også: Terrorangrep i London – mann kjørte inn i politiet og hadde sverd i bilen

Les også: Terror i London: Muslimer kjørte inn i folkemengde og knivstakk restaurantgjester – ropte: «Dette er for Allah!»

Relatert:

«Flyktninger» bak 90 prosents økning av voldelig kriminalitet i Tyskland

Voldskriminaliteten i Tyskland økte med ca. 10 prosent i 2015 og 2016, viser en ny studie. Hele 90 prosent av denne økningen tilskrives unge mannlige asylsinnvandrere.

Kriminologen Christian Pfeiffer, en av forskerne bak studien, sier at det er store ulikheter mellom ulike innvandrergrupper avhengig av hvor de kommer fra og hvor høye sjanser de har for å bli i Tyskland.

Asylsøkere som anses å være krigsflyktninger og som har relativt bra sjanser for å få opphold, er mer tilbøyelige å unngå problemer, hevder han.

Som eksempel skal 17 prosent av voldsforbrytelsene som tilskrives innvandrere i delstaten Niedersachsen, ha blitt begått av nordafrikanere asylsøkere, en gruppe som utgjør mindre enn en prosent av alle registrerte «flyktninger».

Asylsøkere fra Nord-Afrika har også ganske små sjanser for å få flyktningstatus og deretter statsborgerskap i Tyskland.

Situasjonen er helt annerledes for de som så snart de kommer hit opplever at de er uønsket her, som ikke har noen sjanser å jobbe eller få bli her, sier Christian Pfeiffer.

Myndighetene vil allikevel ikke stanse innvandringen, men tvertimot øke den gjennom økt familiegjenforening. De mener nemlig at innvandrere som får gjenforenes med sine familier kommer til å begå færre lovbrudd. Mange unge mannlige «flyktninger» som bor i Tyskland oppgir å ikke ha mødre, søstre og kvinnelige partnere, som ifølge studien fungerer som en «voldsdempende siviliserende kraft», skriver Reuters.

Bare under 2015 søkte 1.1 millioner personer asyl i Tyskland. Det fem ganger så mange som året før. Mennesker fra Syria var den største gruppen og utgjorde drøyt 400.000 av samtlige asylsøkere.

111 skyteepisoder og 17 drept i Stockholm i 2017 alene

Hovedstaden i vårt en gang så trygge naboland har fått nye «rekordsifre» når det gjelder dødelig vold. 111 skyteepisoder, 54 mennesker skutt og 17 drept.

Det er resultatet for 2017 så langt.

Ler mer: Det nye Sverige – Bombe- og skuddsikker politistasjon – politibetjentene kjøres til jobb

Så sent som den 20. november ble en mann skutt ihjel i Mariehäll og den 2. desember ble en person skuddskadet i Rågsved.

Dessuten er skyteepisodene verre i dag enn de var for noen år siden.

Les også: Multikriminell innvandrer bak drapsforsøket på politimann og familien hans

Tidligere skjøt gjerningsmannen for å advare offeret og siktet for eksempel mot beinet. Nå skyter man oftere for å drepe.

Ofte er det mange skudd og man skyter på steder på kroppen der man ikke overlever og som er vanskelige å beskytte, sier Manne Jönsson, sjef for grov kriminalitet i politiområdet Syd, til Mitti.

Les også: 15 mord, 44 mordforsøk, 58 grove mishandlinger, 62 mishandlinger og 16 mordbranner – EN måned i Sverige

Ifølge politiet er det flere faktorer som sammenlagt nå har fått den dødelige volden til å stige, blant annet er det større tilgjengelighet på våpen og en økt konkurranse om narkotikamarkedet. Også en større «likegyldighet» blant de kriminelle har en betydning, mener Jönsson.

Dessverre er det ikke bare hovedstaden som opplever en slik negativ og skremmende utvikling. Andre storbyer som Gøteborg og Malmø følger tett etter.

Les også: Krig i Malmø: Fire skuddepisoder på en dag – mann drept, bussjåfør og barnefamilie beskutt

Relatert:

Jeg orker ikke mer!

Undertegnede er en av de som legger ut nyheter på Frieord.no. Det tar på å dykke ned i den kriminelle underverdenen i Norge, Europa og resten av verden daglig. Jeg har foreksempel svært stor respekt for akuttleger som opererer pasienter etter bilulykker o.l. og politibetjenter som jobber mot overgrep av barn. Det er to yrker jeg aldri hadde maktet. Og jeg har uendelig respekt for de som utfører dem.

Men jeg føler at det å skrive om det nye og multikulturelle Europa kan føre til senskader som følge av langsiktig mental påkjenning. For det er ikke bare «vanlig» kriminalitet lenger i våre samfunn.

Jeg har forståelse for at journalister og politifolk utvikler alkoholisme etter noen tiår på jobben. At man forsøker å roe ned hodet og bedøve inntrykkene. Men dette var som regel forbeholdt de som befant seg på frontlinjene i samfunnet. De som måtte gå inn i voldelige hjem, snakke med ofre etter ulykker, trøste pårørende som mistet barn eller bistå mennesker som var ofre for overgrep.

Det nye samfunnet våre politikere har gitt oss, har imidlertid hevet nivået flere hakk. Nå har det ekstreme, det brutale og det umenneskelige nådd «samfunnet». Altså resten av befolkningen. Det som før var eksepsjonelt eller uvanlig, har blitt dagligdags. Det som før rystet et helt lokalsamfunn er i dag noe man er vant med og aksepterer.

Jeg snakker om gjengvoldtekter, overfallsvoldtekter på gater og torg, brutale gateran av kvinner og barn, brutale gate- og hjemmeran av eldre og forsvarsløse mennesker. Drap og henrettelser på åpen gate. Massedrap på gaten hvor det benyttes maskingevær, bomber og bruk av kjøretøy for å kjøre over og utøve mest skade på uskyldige.

Den siste saken fra Sverige som gjorde at undertegnede skrev denne saken er i så måte ikke den verste, eller det groveste eksemplet på inhumaniteten eller volden som utøves i våre samfunn i dag. Jenta overlevde tross alt. Men den var kanskje dråpen som fikk begeret til å renne over for undertegnede nå en knapp uke før julaften.

En 17 år gammel jente skal ha blitt overfalt og gjengvoldtatt på gaten i den svenske byen Malmø. Alvorlige påstander og rykter forteller at man etter voldtekten skal ha sprutet tennvæske og satt fyr på underlivet til jenta. Herdede politimenn med 35 års erfaring i yrket sier de aldri har opplevd noe lignende. Svenske riksmedier snakker om «torturlignende mishandling». Uansett om jenta ble satt fyr på eller «kun» gjengvoldtatt og utsatt for annen tortur – så kan vi vel alle være enige om at dette ikke er noe som hører hjemme i våre samfunn. Det var dessuten to andre overfallsvoldtekter i Malmø denne helgen, så at det har gått langt over streken er vel knapt en overdrivelse.

Og dette er ikke noe som stopper ved grensen. I Oslo har politiet i lang tid advart mot utviklingen og de siste tiårene har vi opplevd stadig grovere kriminalitet, ikke ulik den vi ser i Sverige.

Nå har jeg dessverre ikke noe håp lenger. I mange år gjennom min oppvekst i Oslo, hvor jeg personlig opplevde at byen endret seg fra en monokulturell og trygg hovedstad, til dagens flerkulturelle og voldelige versjon av den, så har jeg allikevel alltid hatt et lite håp. Om at ting skal roe seg ned. At ting vil gå seg til. At myndighetene og politikerne hadde en plan og ordnet opp.

Men jeg tror ikke det finnes noen plan. Det finnes ingen fremtid. Det vil aldri igjen bli tryggere eller bedre. Det går rett og slett ikke å reversere den negative utviklingen så lenge dagens politikk fortsettes å føres. Og det er ingen tegn til at man trekker i bremsen – så dette er en villet utvikling. Våre myndigheter og politikere ØNSKER dette. De ønsker kaos, utrygghet, høyere kriminalitet, økende utenforskap og etnisk uro.

Terrortrusler, Syria-farere, gjengoppgjør, masseslagsmål, gategjenger, menneskehandel, narkotika, eldreran, velferdsvindel, rasisme… nevn et alvorlig kriminalitetsområde, så har vi det garantert i Norge. Og det hele kom da politikere bestemte seg for å gjøre Norge og Europa til et flerkulturelt samfunn. Det har ikke vært et vellykket eksperiment for å si det mildt.

For enhver som følger nyhetene og utviklingen som undertegnede gjør, så er det krystallklart at det bare går en vei. Og mens media forsøker å tilby brød og sirkus til befolkningen med talentshow, overfladiske debatter om bompenger og meningsløs fokus på partipolitikk, så er våre samfunn i ferd med å kollapse innenfra.

Mon tro hva den 17-årige jenta og hennes familie tenker. For dem er det uansett for sent å gjøre noe med saken og livene deres vil aldri bli de samme igjen.

Stadig flere knivrelaterte forbrytelser i Tyskland

Politiet rapporterte om mer enn 3500 knivrelaterte forbrytelser mellom januar og oktober 2017, sammenlignet med rundt 4.000 rapporterte forbrytelser med kniv under hele 2016 – og bare 300 i 2007. Samlet sett har knivrelaterte forbrytelser i Tyskland i løpet av de siste ti år økt med mer enn 1200%.

Mediene i Tyskland rapporterer i liten grad knivrelatert vold. Knivrelaterte saker som rapporteres blir ofte avvist som «isolerte hendelser», uten tilknytning til masseinnvandring. Videre utelater mange kriminalitetsrapporter å henvise til nasjonalitetene til gjerningsmennene og ofrene, skriver tenketanken.

Kniver har blitt brukt ikke bare til å utføre jihadistiske angrep, men også for å begå drap, ran, innbrudd i private hjem, seksuelle overgrep og mange andre typer voldelig kriminalitet. Knivrelaterte forbrytelser har skjedd i fornøyelsesparker, sykkelstier, hoteller, parker, offentlige torg, offentlig transport, restauranter, skoler, supermarkeder og togstasjoner.

Mest knivrelatert vold i Tyskland er det i Berlin, hvor noen områder nå er så farlige at de faktisk har blitt ikke-gå-soner. I Neukölln og andre nabolag med store innvandrergrupper er det daglige episoder der kniv blir brukt. Innvandrere var ansvarlig for minst 45% av forbrytelsene begått i den tyske hovedstaden i 2016, i henhold til Berliner Morgenpost.

I de nordlige byene Bremen og Bremerhaven er det også mye knivvold. I 2016 ble minst 469 mennesker – mer enn en om dagen – stukket med kniv i Bremen, ifølge offisielle dokumenter hentet frem av avisen Bild, skriver Gatestone Institute. Mer enn et dusin mennesker i Bremen døde av stikksår. 165 knivangrep ble registrert i nærliggende Bremerhaven, en økning på 75% siden 2014. Ifølge Bild stod innvandrere ansvarlige for det meste av volden.

Det har de siste årene også vært mye knivrelatert vold i delstaten Nordrhein-Westfalen; i Bielefeld, Bochum, Bonn, Köln, Dortmund, Düsseldorf og Essen, blant andre byer. Düsseldorf sentrum har blitt spesielt plaget av knivangrep.

Mange knivangrep ser ut til å være tilfeldige, utilsiktede overgrep på uskyldige personer – spesielt på transportknutepunkt og på offentlig transport.

Hundrevis av politimikrofoner utplassert i svenske bydeler – skal høre kvinner skrike

Det er politiet i Stockholm som nå får ja av myndighetene til å bruke både kameraovervåking og såkalte lyd-detektorer for å bekjempe forbrytelser i det innvandrertette Järva-området.

Mikrofonene skal identifisere såkalt fremkalt lyd, altså lyd fra blant annet våpen, eksplosjoner, skrik og knusing av glass.

På denne måten skal politiet kunne alarmeres raskt om pågående kriminalitet. Lyd-detektorene kobles nemlig direkte til politiets alarmsentraler. Dermed behøver ikke politipatruljene vente på alarm fra utenforstående personer, men får umiddelbart en sms om en konkret adresse.

Les også: Sjokkstudie: 96% av alle overfallsvoldtekter i Sverige begås av innvandrere

FÅR ALARM: Politiet i Stockholm skal nå få direkte alarm gjennom mikrofoner og kameraer, slik at man raskere kan rykke ut til skyting, overfall- og gjengvoldtekter, gateran og annen alvorlig kriminalitet som preger dagens Sverige. Nærmere halvparten av innbyggerne i svenske forsteder der mikrofonene skal utplasseres, har ikke-svensk bakgrunn. (Foto: Frieord.no).

Les også: Kriminaliteten i Sverige er rekordhøy etter flyktningstrømmen

Jeg vet at politiet i New York i lenger tid har benyttet seg fremgangsrikt av slike mikrofoner. Men dette er den første gangen en politimyndighet i Sverige får tillatelse såvidt jeg kjenner til, sier Joakim Söderström, ansvarlig for kameraovervåkningen, til SvD.

Lydopptakelsen skal allikevel ikke lagres. Man skal heller ikke ta opp samtaler mellom personer.

Les også: 15 mord, 44 mordforsøk, 58 grove mishandlinger, 62 mishandlinger og 16 mordbranner – EN måned i Sverige

TRIANGULERING: Mikrofonene har allerede vært i bruk i blant annet New York City. Det fungerer slik at mikrofonene triangulerer lyden og deretter gir politiet konkret informasjon hvor lyden kom fra. Informasjonen kommer også i sanntid og dermed kan man raskere rykke ut til åstedet. (Grafikk: Wall Street Journal).

Les også:Tidligere SVT-journalist: 163 drap og 435 drapsforsøk i Sverige i 2016

Ifølge Joakim Söderström kommer trolig hundrevis av mikrofoner til å bli satt opp i Järva-området iløpet av 2018. De kommer ikke til å være synlige for allmennheten.

Fra før finnes 55 overvåkingskameraer som overvåker kriminaliteten i forstedene. De hjelper politiet med å bevise hvem som begår kriminaliteten i de mest problemfylte områdene. Kameraene i de innvandrertette områdene Rinkeby, Tensta og Husby skal fortsette å overvåke i minst fem år til, ifølge myndighetene i Stockholm.

Les også: Svensk politisjef: «Vi kan ikke lenger garantere sikkerheten til det svenske folk»

Les også: VIDEO: «Det finnes ingen vei tilbake» – Sverige er ikke lenger svenskenes land

Frieord skrev i sommer om hvordan den sterkt kritiserte rikspolitisjefen i Sverige, Dan Eliasson, gikk ut en pressekonferanse og sa; «Hjelp oss, hjelp oss».

 

Gassangrep på T-banen i Berlin – politiet søker etter arabiske menn

Det var den 29. oktober i 2016 k lokken 22.25, at tre menn med arabisk utseende befant seg på en T-banevogn på linje 8 i Berlin.

Uten forvarsel tar de frem en ukjent irriterende gass og sprayer et tilfeldig offer. Da offeret faller til bakken sparker de tre mennene ham i hodet.

Les mer: Iraner dytter svensk kvinne (20) i døden foran T-banen i Berlin

OVERVÅKINGSBILDE/POLITIET

Les mer: TYSKLAND: Asylsøker arrestert for det brutale angrepet på kvinne på togstasjon

Les også: Flyktninger angriper kvinne og eldre på tog i Tyskland

Da en kvinne ser overfallet og truer mennene med å ringe politiet, blir også hun sprayet med gassen.

Gjerningsmennene gikk av på Leinenstrasse i Neukölln og politiet har ennå til gode å identifisere eller finne mennene.

Les også: Flyktningbarn angrep togpassasjerer med øks i Tyskland – skrek «Allahu Akbar»

Les også: Enslige flyktningbarn tente på hjemløs mann på T-banen i Berlin

OVERVÅKRINGSBILDE/POLITIET

Les også: Terror på togstasjon i Tyskland – øksedesperado amok – syv personer skadet – 13-årg jente hugget i armen

Les også: Asylsøker dyttet politimann i døden foran tog i Spania

Man har heller ikke lykkes å finne det mannlige og kvinnelige offeret.

Myndighetene i Berlin har derfor lagt ut bilder av de arabiske mennene som angrep de to personene og ber nå vitner eller publikum med hjelp å identifisere og finne dem.

Les også: Tyskland introduserer kvinne-vogner på tog etter muslimske voldtektsbølger

VIDEO: Ung jente overfalt og ranet av utenlandsk gjeng på T-banestasjon i Østerrike

I kommentarfeltet og på sosiale medier er mennesker ikke imponert over utviklingen i Tyskland eller myndighetenes håndtering av saken.

Det er kjedelig at det skal ta så lang tid å få ut disse bilene for offentligheten. Men jeg regner med at Ingo, Peter og Günther (ironi) snart blir identifisert og har gode utsikter til å bli resosialisert tilbake til samfunnet.

Dette er det Tyskland som vi gjerne og godt lever i.

Kan man ikke tilby disse politiutdannelsen i Berlinpolitiet, slik at de kan fortsette oppførselen sin.

Les også: Muslim ropte «Allahu Akbar» – drepte en og skadet tre med kniv på togstasjon i Tyskland

Les mer: Arrestert: Sigøynere bak det brutale overfallet på en kvinne på T-banen i Berlin

OVERVÅKRINGSBILDE/POLITIET.

Les også: Tyskland: Flyktningbarn ranet og dyttet kvinne (24) ned på skinnegangen på T-banestasjon

Les også: Tyskland: Kathrina (35) brutalt mishandlet og befølt av afrikansk gjeng på togstasjon

Hva er poenget med kameraer hvis man bruker 12 måneder på å offentliggjøre bilder? Det er vel ikke utenkelig at disse «mennene» har begått nye forbrytelser det siste året. Men i Berlin så spiller det jo ingen rolle lenger, Berlin bare administrerer kriminalitet.

Herlige menn. «La oss komme inn, mamma Merkel!». Man må ha medfølelse og forståelse for sønner på avveie. Sannsynligvis har offeret provosert dem og er den virkelige skyldige i denne situasjonen.

Les mer: Kvinne overfalt og ranet av asylsøkere på togstasjon i Østerrike – fikk beskjed av politiet om å farge håret mørkt

Les mer: Ung jente (16) kalt hore og slått bevisstløs av muslimer på T-baneperrong fordi hun går med skjørt

Les også: «Rasister!» – mann forsøkte å drepe svensk mann på toget da muslimsk kvinne måtte vise billetten sin

HELG I OSLO: Afrikanere ranet kiosk med kniv, voldelig gateran på Torshov, gateran med hoggjern på Helsfyr og mann stukket ned på Hauketo

 

 

 

 

 

ENGLAND: Politiet prioriteter «ikke-engelskspråklige ofre» for kriminalitet

Politiet i England opererer med et slags «offer-system», der friske, unge og engelskspråklige mennesker havner nederst på listen av de som ber om hjelp.

De som anses for å være svake i engelsk, samt eldre og mennesker med nedsatte evner, vil komme først på lista ved eventuell utrykninger og etterforskning.

Les også: Utenlandske og muslimske gjenger terroriserer Storbritannia med syreangrep

Les også: Britisk intergrasjonssjef: «Muslimer vil aldri integrere seg»

Ifølge den britiske storavisen Daily Mail, så betyr det at hvite menn tilhørende middelklassen, vil komme nederst på listen over de prioriterte.

Dette etter at politiet har måttet skjære ned i budsjettene de siste årene. Assisterende politisjef Craig Mackey sier til britiske medier at man har fått beskjed om å kutte over en milliard pund innen 2020.

Den sterke økningen i kriminalitet, samt budsjettkuttene, har ført til at politiet nå må prioritere hvem de kan hjelpe.

DET NYE ENGLAND: Etniske briter er nå i minoritet i hovedstaden London. Alvorlig kriminalitet, opptøyer og terrorangrep har preget overskriftene i landet det siste tiåret. (Foto: Politiet/opptøyer London).

Les også: England: Utenlandske og muslimske terroriserer uskyldige med syreangrep

Les også: Skjulte massive muslimske overgrep for å ikke miste stemmer blant innvandrerbefokningen

– Vi vil i økende grad se på ting som å vurdere mennesker og kriminalitet i forhold til trussel og risiko, og menneskers sårbarhet.

– Det er absolutt mulig at hvis min nabo er en sårbar eldre nabo som har blitt offer for en spesiell type kriminalitet, så vil hun få prioritet over meg. Så vi vurderer ting utifra deres sårbarhet.

– Sårbarhet kan manifestere seg på flere måter; mennesker med læringsvansker eller mennesker som ikke har engelsk som sitt moderspråk.

VIDEO: Muslimer til engelskmenn i London: «Dette er vårt land nå – kom dere ut!»

VIDEO: Muslimsk skole lærer elevene at ikke-troende skal drepes

Storbritannia har hatt en økning i voldelig kriminalitet etter den enorme masseinnvandringen fra ikke-vestlige og muslimske land de siste tiårene.

Syreangrep, overfall med kniv, kriminalitet utført med moped, samt terrorangrep, har ført til at politiet nå må fokusere ressursene til å forebygge og redusere voldelig kriminalitet i alle de ulike etniske miljøene i landet.

Les også: England: Muslimsk gjeng angrep uskyldige på gaten fordi de var hvite og «ikke-muslimske»

ØKER: Alvorlig og voldelig kriminalitet øker betraktelig i Storbritannia.

Les også: BBC-serie tar for seg de massive rasistiske og muslimske voldtektsgjengene i England

Les også: England: Ny muslimsk voldtektsgjeng – 200 saker – 165 overgripere – 13-åring voldtatt av fem menn

Over 94 prosent av de gjengkriminelle i Stockholm er innvandrere

Ifølge Expressens kartlegging av den organiserte kriminaliteten i Stockholm har det siden januar 2011 vært 552 skyteepisoder, hvorav 46 av disse med dødelig utfall.

Personene som kartlegges er enten medlemer i etablerte gjenger eller koblet til kriminelle nettverk i Stockholm gjennom dommer og etterforskninger.

Les også: Tidligere SVT-journalist: 163 drap og 435 drapsforsøk i Sverige i 2016

Les også: Ikke-vestlige innvandrere bak 9 av 10 skuddepisoder i Sverige

OVER 100 SKUDDEPISODER: Interaktive kart over skyteepisoder, bomber og annen kriminalitet har nå blitt populært i svenske medier.
IKKE BARE STOCKHOLM: Her er de 109 skyeepisodene registrerte i Malmø under året 2013. Det gir en frekvens på en skyteepisode hver tredje dag, året rundt. Tilstanden er lik for andre store byer. (Foto: Sydsvenskan).

95 prosent av personene er dømte for forbrytelser og 56.6 prosent bor i såkalte utenforskapsområder.

Gjennomsnittsalderen blant de kartlagde er 27 år. Men ekstra slående er det hvilken etnisk bakgrunn de har.

40.6 prosent av de gjengkriminelle er født i utlandet. 82.2 prosent har to utenlandsfødte foreldre.

Men regner man på hvor mange som har minst en utenlandsfødt forelder blir antallet med innvandrerbakgrunn hele 94.5 prosent.

Les også: Aktor i Sverige fortviler: «Gjengene driter i oss og våre verdier»

Les også: Svensk politisjef: «Vi kan ikke lenger garantere sikkerheten til det svenske folk»

GROV KRIMINALITET: Ifølge en gransking gjort av den svenske avisen DN, så er utenlandske personer svært overrepresentert ved skyteepisoder i vårt naboland. Det er vanlig for svensk politi å etterforske drap på åpen gate. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Les også: SwedenWatch: Ny nettside som avslører virkelighetens Sverige

VIDEO: «Det finnes ingen vei tilbake» – Sverige er ikke lenger svenskenes land

Det landet som skiller seg mest ut er Irak, men mange kommer også fra Bosnia, Libanon, Somalia, Syria og Tyrkia.

Kriminologen Jerzy Sanrecki forklarer den ekstreme overrepresentasjonen med «fattigdom» og «sosial utsatthet».

– Når det gjelder grovt kriminelle så dominerer personer fra det vi kan kalle underklassen. Og underklassen i det svenske samfunnet består nå i svært høy grad av personer med utenlandsk bakgrunn, sier han til Expressen.

Les også: 15 mord, 44 mordforsøk, 58 grove mishandlinger, 62 mishandlinger og 16 mordbranner – EN måned i Sverige

Les også: Sverige: Innvandrere kastet skarp granat mot politibil

NY POLITISTASJON I STOCKHOLM: Det beryktede boligområdet Rinkeby får ny politistasjon. Det vil imidlertid være fokus på mer enn handikapp-vennlige innganger og trivelige fellesarealer for de ansatte. Skuddsikre vinduer og metallplater i veggene skal beskytte politibetjentene fra lokalbefolkningens vrede. (Foto: e.l.e. arkitekter).

Les også: Dobbeltdrap i beryktet bydel – politiet angrepet da de ankom drapsplassen

Les også: Svenske politibetjenter flykter fra jobben – overarbeidet, utslitte og redde

Ifølge Sarnecki er dagens kriminalitet ikke verre enn på 1990-tallet og den dødelige volden ligger på omtrent samme nivå, hevder han.

Kriminologen Manne Gerell som er forsker med høyskolen i Malmø sier til Expressen at overrepresentasjonen kommer som følge av «strukturell rasisme» og at innvandrere kjenner seg «diskriminerte» av svenskene.

Les også: Krig i Malmø – fire skuddepisoder på en dag – mann skutt med 22 skudd – barnefamilie beskutt – bussjåfør beskutt på jobb

Les også: Svensk politi hemmeligstempler kriminalitet begått av flyktninger og asylsøkere

Expressens forsøk på å bortforklare tallene fortsetter med påstanden om at utenlandsfødte i USA begår færre lovbrudd enn de som er født i landet. Avisen nevner allikevel ikke for eksempel svartes overrepresentasjon på kriminalitetsstatistikken.

Et av Sveriges største partier, Sverigedemokraterna, kommenterer artikkelen med en annen innfallsvinkel.

– Ansvarsløs innvandring fører til kriminalitet. De øvrige partienes likegyldighet gjødsler den organiserte kriminaliteten, sier partiets riksdagsledamot, Adam Marttinen, i en kommentar om kartleggingen.

Les også: Svensk rekord: 123 års fengsel etter restaurantmord i Gøteborg

Les også: Svenske feminister flykter fra flerkulturelle bydeler på grunn av muslimer

DET NYE SVERIGE: Disse personene ble i fjor sommer dømt for drap i Gøteborg. Alle de store svenske byene har svært store problemer med innvandring og kriminalitet. (Foto: Politiet/Avpxilat).

Og mens Frieord skrev denne artikkelen, dukket denne opp i Twitter-feeden vår.

NOK EN DAG. NOK ET MORD I STOCKHOLM. En 35-åring skal ha bli drept på åpen gate i hovedstaden natt til søndag.

2.000 kriminelle på rømmen i utlandet – får en kvart milliard i året på konto

Fra TV2.no:

De siste fem årene har antall etterlyste doblet seg i Norge. Ifølge politiet er det i dag 14.000 som unndrar seg straffeforfølgning eller soning. Mange er svært vanskelig å finne.

– Ofte vet vi ikke om den etterlyste bor på adressen vedkommende er oppført med i folkeregisteret. Vi vet heller ikke om de i det hele tatt er i landet, sier politispaneren til TV 2.

– Vi snakker om folk som er domfelt for grove forbrytelser, som for eksempel alvorlige kroppskrenkelser, seksuell omgang med mindreårige og voldtekt, sier politiinspektør og leder av Felles Kriminalenhet i Oslo politidistrikt, Egil Jørgen Brekke, til TV 2. (Sitat slutt).

Ifølge politiet oppholder en ikke ubetydelig del av disse kriminelle personene seg i Nord-Afrika eller Midtøsten. Land som Egypt, Syria, Algerie, Rwanda, men også USA nevnes.

Justisminister Per-Willy Amundsen sier at dette er uakseptabelt og lover at norske myndigheter nå skal gjøre noe med systemet.

Dette er imidlertid et problem som ikke har dukket opp nå nylig. Ifølge informasjon fra TV2 skal dette ha foregått i mange år, uten at verken norske myndigheter, NAV eller politikere har stoppet det.

 

Ikke-vestlige innvandrere bak 9 av 10 skuddepisoder i Sverige

I kartleggingen gjort av den svenske avisen DN så inngår 53 dømte og 47 mistenkte gjerningsmenn i granskingen gjeldende bruk av skytevåpen på offentlig plass siden 2013.

De fleste er født på 1990-tallet og mange bor hjemme hos sine foreldre. Bruken av cannabis er vanlig.

Les også: Tidligere SVT-journalist: 163 drap og 435 drapsforsøk i Sverige i 2016

Av 100 personer som kobles til drap og drapsforsøk der skytevåpen benyttes, har hele 90 stykker minst en utenlandskfødt forelder, viser DNs gransking.

En mulig forklaring er «variasjoner over tid innen den delen av befolkningen som har utenlandsk bakgrunn», skriver DN.

Les også: Aktor i Sverige fortviler: «Gjengene driter i oss og våre verdier»

Den store majoriteten av mennene, rundt 80 prosent, har sine røtter i Midtøsten og Nord-Afrika. De fleste kommer fra Irak, Iran, Libanon, Tyrkia, Somalia og Eritrea.

Latinamerikanere forekommer bare i tre av tilfellene, personer fra Balkan i fem og finner forekommer ikke i noen av dem, påpeker DN.

Les også: 15 mord, 44 mordforsøk, 58 grove mishandlinger, 62 mishandlinger og 16 mordbranner – EN måned i Sverige

OVERSIKT OVER SKYTEEPISODER I 2013: Svenske medier har laget egne kart med oversikt over hvor skyteepisoder har funnet sted. Her er de 109 skyeepisodene registrerte i Malmø under året 2013. Det gir en frekvens på en skyteepisode hver tredje dag, året rundt.

Les også: Krig i Malmø – fire skuddepisoder på en dag – mann skutt med 22 skudd – barnefamilie beskutt – bussjåfør beskutt på jobb

Avisen forklarer den ekstreme overrepresentasjonen med mangelen på arbeide og skriver foreksempel at færre enn 30 prosent av voksne somaliere har fast jobb.

Kun 40 prosent av mennene kan kobles til organisert kriminalitet der det finnes penger å tjene.

DN påpeker også at mørketallene er store og at undersøkelsen ikke omfatter henlagte saker med mistenkte som har blitt skrevet ut av etterforskningen.

– Det er et faktum at fenomenet gategjenger og vold oppstår i visse områder, og de fleste som bor her har utenlandsk bakgrunn, sier sosiologen Amir Rostami ved Universitetet i Stockholm til avisen.

Les også: Svensk politisjef: «Vi kan ikke lenger garantere sikkerheten til det svenske folk»

Linda Staaf, sjef for den Nationella operativa avdelningen underrättelsesenhet, sier at undersøkelsen viser en mislykket integrasjon i Sverige og at det er et større samfunnsspørsmål for flere myndigheter enn bare hennes å håndtere.

Hun mener at det har skjedd en negativ samfunnsutvikling i områder der mange innvandrere bor, samt at disse områdene mer og mer isoleres fra det øvrige svenske samfunnet.

DNs gransking viser også at de fleste ofrene ved skyteepisoder, både de drepte og de skadde, er utenlandske menn.

Les også: Svensk rekord: 123 års fengsel etter restaurantmord i Gøteborg

Relatert:

Voldsom økning av vold utført av asylsøkere

Antall voldelige angrep er nesten doblet i 2016. I Baden-Württemberg har det vært en økning på 95,5 prosent i antall fysiske angrep utført av asylsøkere og innvandrere. I Bayern er økningen på 57,8 prosent.

«Vi er svært bekymret for økningen i vold fra asylsøkere,» sier lederen for delstatspolitiet i Baden-Württemberg Ralf Michelfelder. Rundt 60 prosent av angrepene som er utført av asylsøkere i hans delstat finner sted i asylmottak, mens den andre 40 prosenten skjer ute blant allmennheten.

Asylsøkere er også overrepresentert når det gjelder tyveri og narkotikaforbrytelser, skriver Breitbart. Men «de kan nå bli funnet som mistenkte for forbrytelser innenfor nesten alle kriminalitetsområder», ifølge politiet.

107.417 av totalt 251.000 personer mistenkt for kriminalitet i delstaten i 2016 var utlendinger. Av disse var 25.279 asylsøkere og flyktninger. De fleste kommer fra Syria, Gambia og Afghanistan.

I Bayern beskriver delstatens innenriksminister Joachim Herrmann kriminalitetsutviklingen blant asylsøkere som «bekymringsfull». «Økningen i kriminalitet i Bayern i 2016 skyldes i hovedsak utenlandske mistenkte, særlig innvandrere,» sier ministeren.

Antallet drap i Bayern økte med 15 prosent i 2016, mens voldsforbrytelser utført av asylsøkere økte med 93 prosent til 3,495 saker. Når det gjaldt tyverier var 42,8 prosent av mistenkte av utenlandsk opprinnelse. Også i Tysklands hovedstad Berlin viser kriminalitetsstatistikken at innvandrere er overrepresentert sammenlignet med tyskere.

Voldsofferfond kan gi millioner til voldsofre

Forslaget ble imidlertid ikke fulgt opp av regjeringen eller justisminister Grete Faremo. Nå har Landsforeningen for voldsofre regnet ut at et slikt system, med kun en minimal avgift på 500 kroner pr. domfelte, ville ha gitt en inntekt på nærmere 300 millioner kroner dersom det hadde blitt innført i 1995.

«Fra 1. januar 1996 frem til 31.10 2016 var det 571 722 domfellelser i Norge. En bot til et voldsofferfond så lav som på 500 kroner ville med andre ord i denne perioden ha tilført støttearbeidet for voldsofre 285 millioner kroner. En bot på 300 kr, slik Sverige hadde da de innførte en slik ordning i 1994, vill i disse årene gitt en inntekt på 171 millioner kroner,» forklarer landsforeningens leder, Margit Lømo.

Den nåværende regjeringen har utnevnt et utvalg for å se på hele voldsoffererstatningsordningen. I innledningen til Voldsoffererstatningsutvalgets mandat står: «Et klart etisk og juridisk utgangspunkt er at skadevolder står økonomisk til ansvar for sine handlinger overfor skadelidte. Skadelidtes erstatningskrav kan imidlertid være verdiløst hvis skadevolderen er ukjent eller betalingsudyktig. I en del tilfeller trer derfor staten inn og betaler erstatning til fornærmede.»

«Av sistnevnte årsak blir erstatningsordningen en utgiftspost som åpenbart bekymrer utvalgets oppdragsgivere. Det etterlyses innsparingsmuligheter, men overser inntektsmuligheter,» konstaterer Margit Lømo.

I en rapport fra 1992 om voldsofres erfaringer, utarbeidet etter oppdrag fra daværende justisminister Kari Gjesteby, foreslo Landsforeningen for Voldsofre blant annet å etablere et voldsofferfond. Rapporten ble levert til justisminister Grete Faremo og flere stortingsrepresentanter. Stortinget gjorde i desember 1995 følgende vedtak: «Stortinget ber regjeringen utrede etablering og finansiering av et voldsofferfond som skal gi direkte eller indirekte støtte til voldsofre, med sikte på å fremme forslag om en slik ordning.»

VILLE IKKE FØLGE OPP VOLDSOFRE: Daværende justisminister for Arbeiderpartiet, Grete Faremo, fikk en rapport fra Landsforeningen for Voldsofre som foreslo å hjelpe ofre for vold i Norge. Justisministeren valgte imidlertid å ikke følge opp voldsofrenes anmodning. I dag jobber Faremo for mennesker i nød i utlandet. (Foto: Grete Faremo, Arbeiderpartiet).

Dette vedtaket ble aldri fulgt opp av departementet, og det ble aldri fremmet et slikt forslag for Stortinget, da departementet ikke evnet å iverksette vedtaket.

«Landsforeningen har arbeidet for et slikt fond siden 1992 og stiller oss undrene til motviljen om at denne ideen ikke følges opp! Dette medfører et stort inntektstap som ellers, sammen med en strengere regressordning vil bidra til å stryke voldsoffererstatningsordningen betydelig.,» sier Lømo, som likevel mener det aldri er for sent. I sitt høringsnotat til Voldsoffererstatningsutvalget foreslår Landsforeningen for Voldsofre at det innføres en ordning med et voldsofferfond basert på stortingsvedtaket fra 1995.

SVERIGE: Gjengleder HENRETTET med skudd mot hodet i Kista

Rett etter klokken 22 på onsdagskveld fikk politiet inn en alarm om at to personer hadde blitt funnet skuddskadet i Själlandsgatan i den beryktede bydelen Rinkeby-Kista i nordvestre Stockholm.

Ifølge svenske medier skal begge mennene ha blitt henrettet fra kloss mens de satt inne i bilen. Begge skal ha blitt truffet i hodet.

Det er nå avslørt at en av de drepte skal være Merhawi Aregai (26).  Aregai skal være en av lederene av det beryktede innvandrer-nettverket «Lejonen».

DREPT: 26-årige Aregai skal ha vært en multikriminell forbryter med svært langt rulleblad. (Foto: Facebook).

Ifølge Expressen skal nettverket være kjent for sin narkotikarelaterte kriminalitet i forstedene i Stockholm.

Aregai skal ha hele 19 saker på rullebladet, blant annet ran, mishandling, vold mot tjenestemann, kidnapping, grov våpenforbrytelse og grov narkotikaforbrytelse.

Flere av de involverte i Lejonen-nettverket skal i 2015 ha blitt dømt til lange fengselsstraffer for salg av kokain. Aregai slapp imidlertid unna dom for denne saken, men fikk to år for en annet narkotikarelatert forbrytelse. Han slapp løs det samme året.

Aregai ble pågrepet og arrestert bare en måned etter å ha sluppet ut. Politiet fant 26-åringen gående i Stockholm sentrum med en skarpladd pistol.

Les også: Aktor i Sverige fortviler: «Gjengene driter i oss og våre verdier»

Les også: KAOS I SVERIGE: opptøyer og plynding i Rinkeby – politiet skjøt for treffe

En sølvfarget bil skal ha blitt sett kjørende fra plassen etter skytingen og deretter truffet en annen bil, før den forsvant videre.

De to personene ble begge kjørt til sykehuset av politiet for å bli behandlet for sine skader, men iløpet av natten bekreftet politiet at begge døde av skadene sine.

Les også: Krig i Malmø: Fire skuddepisoder på en dag – mann drept, bussjåfør og barnefamilie beskutt

– Det er menn i 20-års alderen, forteller politiets pressetalsmann Lars Byström til Fria Tider på torsdag morgen.

Han forteller også at drapsplassen ble sperret av under kvelden og natten for tekniske undersøkelser. Politiet har brukt store ressurser på saken og blant annet gått fra dør til dør i området for å få mer informasjon om episoden.

Les også: 15 mord, 44 mordforsøk, 58 grove mishandlinger, 62 mishandlinger og 16 mordbranner – EN måned i Sverige

BERYKTET: Rinkeby-Kista har en svært høy andel innvandrere. Drap, bombeangrep, narkotikaoppgjør og muslimsk ekstremisme har fått grobunn i bydelen de siste tiårene. (Foto: Frieord.no).

– Jeg er helt overbevist om at vi kommer til å finne forbindelser til tidligere kriminelle handlinger i området, det gjør vi ved alle hendelser, sier Carina Skagerlind, pressetalsperson ved Stockholmspolitiet til Expressen.

Les også: Svensk politisjef: «Vi kan ikke lenger garantere sikkerheten til det svenske folk»

Det er stor sannsynlighet at drapene kommer i forbindelse med et oppgjør i den kriminelle underverden i Stockholm som i all hovedsak består av innvandrere fra ikke-vestlige eller muslimske land.

Ingen har ennå blitt pågrepet for dobbeltdrapet.

Ifølge Expressen skal Aregais gjeng Lejonen ha ligget i «blodig konflikt» med gjengen Brödraskapet, noe som har ført til en rekke skuddutvekslinger og knivangrep mellom gruppene. I 2016 ble en av lederne i Brödarskapet skutt og drept utenfor en Ica Maxi-butikk i Barakarby, noe som skal ha ført til at volden sluttet.

Men nå forteller politiet at nye kriminelle gjenger har kommet til i miljøet og at det har oppstått konflikter mellom disse.

Les også: Tidligere SVT-journalist: 163 drap og 435 drapsforsøk i Sverige i 2016

Les også: 23-åring henrettet på åpen gate – mistenkes for å ha deltatt i grov gruppevoldtekt

47 uløste drap i Stockholm

Ifølge Aftonbladet har fem personer blitt drept i løpet av 36 timer i Stockholm. Totalt pågår det 12 gjengkonflikter i hovedstadsområdet og politiet etterforsker 47 drap.

Stockholmspolitiet begjærer nå forsterkninger for å klare belastningen.

– Vi kan ikke utelukke ny kriminalitet, sier Patrick Ungsäter, politisjef for Stockholm nord.

BER OM HJELP: Politisjef i Stockholm, Patrick Ungsäter, ber nå om hjelp for å stoppe innvandrervolden i hovedstaden. Stockholmspolitiet etterforsker hele 47 drap, 5 bare de siste dagene. (Foto: Politiet).

Frieord har tidligere skrevet om et klokkeran på kjøpesenteret «Gallerian» i Kista.

DOBBELTDRAP OG VÆPNET GULLSMEDRAN: Kista opplever en ny hverdag etter at svenske politikere drastisk har endret den etniske demografien i bydelen. (Foto: Frieord.no).

Les også: Dobbeltdrap i beryktet bydel – politiet angrepet da de ankom drapsplassen

Les også: Svenske politibetjenter flykter fra jobben – overarbeidet, utslitte og redde

Svensk statsråd med hodet i sanden?

Uttalelsene fra den svenske politikeren har skapt oppmerksomhet i utenlandske medier.

Samtidig sier den svenske kriminologiprofessoren Leif GW Persson til Svensk TV at innvandrere og flyktninger er «voldsomt overrepresentert» i alvorlige forbrytelser.

Han påpeker også at Sverigedemokraternas resultat på februarmålingen til Sentios var på 26,9 prosent, noe som gjør partiet til det klart største i Sverige. Dette er en oppslutning som er 3,7 prosent høyere enn Ylva Johanssons eget sosialdemokratiske regjeringsparti, som er nest størst.

«Kriminaliteten er redusert med innvandring. Vi har vært et land med innvandring i 20 år og samtidig har kriminaliteten gått ned», sier den svenske statsråden til BBC. Om Sverigedemokraterna sier hun at det er et «rasistisk parti» som ikke lenger vokser i målingene. «Jeg tror ikke at rasistpartiet er så stort, og de stiger ikke i meningsmålingene lenger», sier hun.

Arbeidsministeren sier også at hun ikke forstår Donald Trumps kritiske kommentarer om Sveriges innvandringspolitikk. «Jeg ble veldig overrasket og det tror jeg at alle svensker også ble».

Men kanskje gjelder ikke det den fjerdedelen av svenske velgere som nå sier de vil stemme på Sverigedemokraterna ved neste valg. Deres partileder, Jimmie Åkesson, sier han ikke ble overrasket over president Trumps uttalelser og mener han har helt rett.

Den svenske statsråden har i ettertid blitt presset til å innrømme at hun ikke var oppdatert på voldtektsstatistikken. Tallene for 2016 viser i følge Breitbart en oppgang, og det har vært en klar øknig også over en tiårsperiode.

https://www.youtube.com/watch?v=It3EWyc608I

Peter Springare får støtte fra dansk politikollega: «Det ser helt likt ut i Danmark»

FÅR STØTTE: Den svenske politimannen får støtte fra en kollega som jobber i København. Han forteller at det ser helt likt ut i deres hverdag og at det «stort sett ikke finnes noen danske navn i deres døgnrapporter». Han omtaler også de kriminelle innvandrerne som «uoppdragne og uintegrerbare». (Foto: Facebook).
FÅR STØTTE II: En politimann i Stockholm støtter sin kollega fra Örebro og forteller at dette er politiets hverdag. «At vi ikke kan prate om at andre generasjonsinnvandrere fra Midtøsten og Afrika er så kraftig overrepresenterte ved grove forbrytelser er sørgelig. Hvordan skal det noensinne kunne bli en forbedring om dette ties ihjel?», skriver politikollegaen. (Foto: Facebook).

Les mer: Peter Springare: 22 av 24 mistenkte for drap eller drapsforsøk er innvandrere

Les mer: Norsk politiinspektør innrømmer sannheten om kriminaliteten i Norge

Relatert:

DET NYE SVERIGE: Barnemor brutalt knivranet og voldtatt på parkeringsplass utenfor kjøpesenter

Den svenske småbarnsmoren hadde vært inne i Malmø sentrum og handlet, da hun stoppet på Per Albin Hanssons vei, for å fylle på spylevæske.

Klokken var 19.30 på onsdag kveld. Plutselig ble hun angrepet bakfra.

– Han viste frem en stor kniv med sikkert et 30 centimeter langt blad og alt jeg kunne var å tenke på mine barn, forteller offeret.

Mannen skal deretter ha skåret av kvinnens halssmykke og blant annet stjålet hennes ringer.

I forbindelse med voldtekten skal han ha slått henne med knyttet neve i halsen og truet med å komme etter henne hvis hun fortalte noe til «Aina». (Aina er innvandrerslang for politiet i Sverige).

Kvinnen forteller at hun så en mann med et lite barn gå forbi mens hun ble voldtatt. Men hun vet ikke om mannen engang forsto hva som foregikk. Ellers kunne han være et viktig vitne.

Voldtektsmannen skal deretter ha hoppet på en moped og kjørt fra plassen etter å ha sagt noe til føreren på et språk som kvinnen ikke forsto.

– Jeg ringte 112. Da var klokken 19.38, det kan jeg se på min mobiltelefon. De kjørte meg til sykehuset og tok prøver og undersøkte meg. Og de tok endel av mine klær. Til slutt fikk jeg kjøre drosje hjem. Jeg kom hjem klokken 02 på natten.

Kvinnen har hatt en tøff periode etter overgrepet og har ikke fått sove.

– Jeg har nesten ikke kunnet sove i det hele tatt. Jeg skulle egentlig jobbe, men vet ikke om jeg orker. De sa jeg skulle få snakke med en kurator.

Politiet betegner saken som grovt ran og voldtekt. Ingen har så langt blitt pågrepet rapporterer Kvällsposten.

RANET OG VOLDTATT: En småbarnsmor skal ha blitt brutalt ranet med kniv og deretter voldtatt på en parkeringsplass utenfor kjøpesenteret Mobilia i Malmø på onsdag. (Foto: Privat).

Svensk politimann gikk ut med sannheten om kriminaliteten – ble politianmeldt

– Jeg er så jævlig trøtt. Det jeg kommer til å skrive her nedenfor er ikke politisk korrekt. Men det driter jeg i. Det jeg kommer til å belyse til skattebetalerne er forbudt å belyse for oss statlige ansatte.

Les også: Svensk politi hemmeligstempler kriminalitet begått av flyktninger og asylsøkere

Les også: Sverige: Innvandrere kastet skarp granat mot politibil

Slik starter innlegget til Peter Springare som ble lagt ut på Facebook sent på fredag kveld. Han forklarer at han snart skal gå av med pensjon og at han derfor, fra og med nå, kommer til å snakke rett ut og fortelle om hvordan det faktisk ser ut når det gjelder den grove kriminaliteten.

– Det kommer ikke til å harmonisere med BRÅs oppfattelse (Statistisk Sental Byrå i Sverige) eller andre venstrevridde kriminologers oppfattelse i den offentlige debatten, skriver han videre.

Les også: Krig i Malmø: Fire skuddepisoder på en dag – mann drept, bussjåfør og barnefamilie beskutt

Les også: Svensk politimann fortviler: «Vi er på vei utfor stupet»

Han forteller at han den siste uken har etterforsket «Voldtekt, voldtekt, grov voldtekt, overfallsvoldekt, utpressing, utpressing, overgrep i rettssak, trusler, vold mot politiet, trusler mot politiet, narkotikaforbrytelser, grov narkotikaforbrytelse, mordforsøk, voldtekt igjen, utpressing igjen og mishandling».

Les også: Svensk politisjef: «Vi kan ikke lenger garantere sikkerheten til det svenske folk»

Les også: Politimann forlatt av sine egne i Sverige

Men det er da han kommer til navnene på de mistenkte gjerningsmennene at mange reagerer:

– Mistenkte gjerningsmenn: Ali Mohamad, Mahmod, Mohammed, Mohammed Ali, igjen, igjen, Christoffer.. hva er det sant. Ja, et svensk navn snek seg inn i utkanten av en narkotikaforbrytelse, Mohammed, Mahmod Ali, igjen og igjen.

Les også: 15 mord, 44 mordforsøk, 58 grove mishandlinger, 62 mishandlinger og 16 mordbranner – EN måned i Sverige

Les også: Tidligere SVT-journalist: 163 drap og 435 drapsforsøk i Sverige i 2016

Ifølge Peter Springare så kommer de aller fleste av gjerningsmennene fra land som Syria, Irak, Afghanistan, Somalia og Tyrkia. Knapt noen av dem som etterforskes for grove forbrytelser i Örebro er svenske. Halvparten av de mistenkte kan vi ikke vite sikkert om, ettersom de ikke har noen gyldige papirer. Som vanligvis innebærer det at de lyver om sin nasjonalitet og identitet, skriver politimannen.

Les også: Dobbeltdrap i beryktet bydel – politiet angrepet da de ankom drapsplassen

Les også: Svenske politibetjenter flykter fra jobben – overarbeidet, utslitte og redde

– Nå snakker vi bare om Örebro kommune. Og disse forbrytelsene opptar vår etterforskningskapasitet 100 prosent.

– Slik ser det ut og har det sett ut de siste 10-15 årene, konstaterer den erfarne politietterforskeren.

Peter Springare sier han vil fortsette å fortelle om sin hverdag neste fredag.

Les også: Aktor i Sverige fortviler: «Gjengene driter i oss og våre verdier»

Les også: Innbyggerne i svensk by har fått nok – vil opprette borgervern mot kriminelle

På sin Facebook-side har hans innlegg blitt delt over 7.600 ganger og fått over 2.400 kommentarer. Så langt vi har lest er de aller fleste positive til hans innlegg og støtter politimannen.

FÅR STØTTE: Politimannen får støtte for sitt innlegg og innrømmelse av sannheten. En kvinne med gresk etternavn skriver at hun merker hvordan alle som kommenterer støtter politimannen, men at svenske medier lyver og serverer sine lesere løgner om hvordan ting virkelig står til i landet. (Foto: Facebook).

På venstresiden har det imidlertid kommet et og annet negativt innlegg.

– Er forbrytelser ulikt alvorlige ettersom hvem som står bak dem. Hans Facebook-innlegg er sørgelig infantilt. Fredagsfylla?

Dette skriver den svenske kriminologen Helena du Rées på Twitter. Hun liker svært dårlig at gjerningsmennenes etniske bakgrunn belyses på denne måten.

«PÅ FYLLA?»: Slik karakteriserer kriminologen den erfarne politimannen Peter Springare sitt Facebook-innlegg, der han innrømmer hvordan hverdagen til politiet ser ut. (Foto: Twitter).

Men sintest av dem alle er lokalavisen Nerikes Allenhanda. Siden Facebook-innlegget ble kjent har den venstreliberale medieaktøren startet en heksejakt på politimannen, der ulike anklager rettes mot ham.

Og nå har han blitt anmeldt til politiet for sitt innlegg.

– Dette kommer vi å se på rettslig, bekrefter politimester Bo Andersson til lokalavisen.

Etter det mediale angrepet fra kriminologen og lokalavisen har Peter Springare skrevet et nytt innlegg på sin Facebook-side, der han tar avstand fra anklagene om at han er en rasist.:

– Jeg er for innvandring og å motta asylsøkere under ordnede og strukturerte former, så jeg er ikke rasistisk anlagt når vi kommer til det. Allikevel er jeg veldig bekymret over den kriminaliteten og holdningene til de innvandrerne som er kriminelle, som kraftig overbelaster og holder på å knuse vårt rettssystem, skriver han.

For dette får han støtte fra en kjent Twitter-profil skrevet av en politimann i Stockholm.

Relatert:

SJOKKNYHET: 99 prosent av alle asylsøkere som har fått opphold i Tyskland får bli permanent

Selv om asylrett gis til alle for en begrenset periode på tre år under Geneve-konvensjonen, så har den tyske avisen Die Welt funnet ut at 99 prosent av alle migrantene som får innvilget midlertidig beskyttelse også får lov til å bli i Tyskland permanent.

Tysk lov gir migranter som er rimelig godt integrerte rett til permanent opphold i landet etter en treårs-periode, en periode som kun strekker seg til fem år for de som ikke klarer integreringskravene – så fremt de ikke blir dømt for kriminelle handlinger.

Les mer: Seks av 10 asylsøkere reiser til Tyskland

Les mer: Dalai Lama kritiserer Angela Merkel: «Tyskland kan ikke bli et arabisk land»

EN MILLION MIGRANTER: Tyskland og forbundskansler Angela Merkel har tatt imot klart flest migranter fra Midtøsten og Afrika. Det offisielle tallet for kun 2015 er over en million. (Foto: Migranter i Tyskland 2015).

Les mer: Sjokktall fra Tyskland: Innvandrere bak 142.500 forbrytelser på seks måneder

Les mer: Nye sjokktall: Tyskland venter 1.5 millioner asylsøkere

Som et resultat av dette så har avisen avslørt at en majoritet av migrantene som har fått opphold ender opp med permanent oppholdstillatelse, på tross av forbundskansler Angela Merkels uttalelse januar sist år, om at de fleste migrantene som har fått midlertidig oppholdstillatelse ikke vil få permanent opphold.

Selv om det denne prosessen kan bli avbrutt og oppholdstillatelsen trekkes tilbake i løpet av de første tre årene, så forekom dette kun i 240 saker i løpet av 2016.

VIDEO: Kraftfullt innlegg fra TV-journalist om Tysklands fremtid etter terrorangrepet i Berlin

Les mer: Sluttrapporten fra Køln klar – nesten alle overgriperne var asylsøkere og ulovlige innvandrere fra muslimske land

TITUSENVIS: Etniske tyskere har fått nok. De to siste årene har det blitt arrangert en lang rekke demonstrasjoner mot myndighetenes uansvarlige politikk. Alt fra noen få tusen til mange titusener av mennesker har dukket opp for å vise sin misnøye. (Foto: Pegida-demonstrasjon i Tyskland).

Dette tallet blekner i forhold til det totale antallet ankomne migranter som offisielt var på 256.136. for 2016 alene. «Bare en av 1.000 migranter får sin oppholdstillatelse fjernet», skriver avisen. Totalt skal landet ha tatt imot nærmere 2 millioner migranter siden flyktningkrisen startet.

De offisielle migrasjonsmyndighetene i Tyskland, BAMF, fortalte avisen at majoriteten av sakene der migrantene mistet sin oppholdstillatelse kun skjer på individuell basis og under omstendigheter som foreksempel hvis mindreårige fyller 18 år.

Les mer: ENDELIG: Angela Merkel innrømmer at muslimsk terrorisme er den største trusselen mot Tyskland

Les mer: Merkel innrømmer: Innvandringspolitikken førte til valgnederlag

FORBUNDSKANSLER: Angela Merkel har sluppet inn flere millioner muslimske migranter til Tyskland på noen få år. Nå begynner de første tegnene til samfunnskollaps å vise seg. (Foto: Angela Merkel).

Andre grunner for å trekke tilbake oppholdsrettighetene er hvis migrantene har brutt loven eller hvis de har løyet på asylsøknaden sin, som foreksempel hvilket land de kommer fra, forklarer en talsperson for myndighetene.

BAMF la imidlertid vekt på at dette ikke betyr at personen mister rettighetene til beskyttelse, selv om asylsøknaden er avslått, men at man da ikke lenger får rett til permanent opphold etter at de tre årene er gått.

VIDEO: Innvandrere i Tyskland etter kriminalitetsbølgen: «De nye innvandrerne må vekk!»

Les også: Merkel buet ut da hun besøkte Dresden

Over en million migranter har kommet til Tyskland etter at Merkel bestemte seg for å åpne grensene, og myndighetene har økt kravene for å få varig opphold. Før innvandringskrisen var det ingen krav til migrantene for å gjøre noe som helst for å integrere seg i den perioden de ventet på permanent opphold.

Selv om tyske myndigheter nå har innført visse restriksjoner og krav, så gir de allikevel betydelig raskere opphold til migranter enn sine naboer i Europa. Ingen europeisk eller internasjonal lov gir imidlertid migranter krav på permanent opphold.

Les mer: Ny Berlinmur – Tyskland bygger enorm mur rundt asylmottak

VIDEO: Miljøpartipolitiker: “Godt at tyskere blir en minoritet i et superkulturelt samfunn”

Migranter og asylsøkere har kostet de tyske skattebetalerne over 21.7 milliarder euro (190 milliarder norske kroner) i 2016 alene, ifølge det tyske finansdepartementets egne tall løslatt sist uke.

Den siste statistikken viser at dette imidlertid kun er halvparten av den faktiske summen som betales ut. Og fremtiden ser ikke lysere ut, da det forventes at dette årlige beløpet vil øke til hele 30 milliarder euro (240 milliarder kroner) i året, i 2020.

Relatert:

Afrikanske gjenger herjer i Australia – raner butikker og barnefamilier

En overvåkingsvideo fra en gullsmedforretning i Austalia viser hvordan en afrikansk gategjeng uten frykt går inn i butikken og begynner å knuse glasset mens de forsyner seg av håndlagde smykker.

Ranerne er bevæpnet med hammere, macheter og pistoler.

RANSMANN: En afrikansk innvandrer blir fanget på film i det han og gjengen hans begår et brutalt og væpnet ran av en gullsmedforretning i Melbourne sist uke.

Ifølge nyhetskanalen 9 News så leter politiet etter fem menn som er ansvarlige for det voldelige ranet av Toorak Village Jewellery.

Les også: Muslim knivdrepte turisten Mia (21) i Australia – ropte «Allahu Akbar» mens han knivstakk

En lokal innbygger var i nærheten av butikken da ranet fant sted. Hans seks år gamle datter og kone var med ham.

Min datter er nå traumatisert…hun fortjener ikke dette, forteller barnefaren.

Han forteller videre at ranerne forsøkte å kjøre inn i familien bil som sto parkert i nærheten.

– Dette er det mest lovløse samfunnet jeg noensinne har sett.

På overvåkingsvideoen kan man også se en av de afrikanske ranerne som slår pistolen i hodet på butikksjefen.

Les mer: Islamister tok gisler på kafe i Sydney

Butikksjefen hadde akkurat kommet tilbake på jobb som følge av stress utløst etter det siste ranet mot butikken i fjor.

En ansatt forteller at det er et stort problem med afrikanske gjenger og at det bare blir verre.

– Politiet gjør ingenting. De er feige.

Ifølge politiet i Melbourne har man opplevd ikke færre enn åtte ran mot gullsmedbutikker siden juli 2016.

Les også: Australia – politiet avverget massivt muslimsk hat-angrep mot kristne under julen

AFRIKANSKE GJENGER: Innbyggerne i Melbourne (og andre storbyer i Australia) terroriseres av store afrikanske gjenger med bakgrunn fra Sudan og Somalia. Den største og mest beryktede omtales som «Apex-gjengen«.

Ranene ser ut til å være organiserte av kriminelle gategjenger som har kommet til Australia som flyktninger og asylsøkere. De fleste skal ha sudansk og somalisk bakgrunn.

Men det er ikke bare innehavere av butikker som blir utsatt for ran og terror. I årevis har de samme gjengene bedrevet gate- og hjemmeran.

Spesielt hjemmeranene er skremmende da ranerne møter opp med 3-4 voksne menn og knuser dører og vinduer, for deretter å true familier og barn til å gi fra seg verdisakene.

I en video vi har lagt ut nederst i denne artikkelen får vi se hvordan en hvit familie med en 8 dager gammel baby blir utsatt for et brutalt hjemmeran av tre afrikanere.

Les mer: Australia sendte tilbake ulovlige innvandrere

Les mer: Australia: «Ulovlige innvandrere ikke velkomne»

SKREMMER OG TERRORISERER: De afrikanske gjengmedlemmene har skremt og terrorisert innbyggerne i Melbourne i flere år.

I desember prøvde en afrikansk migrant å brenne ned en bensinstasjon i den samme byen.

Innehaveren av bensinstasjonen klarte imidlertid å stoppe afrikaneren ved å tømme et brannslokkingsapparat på ham.

Ifølge innehaveren kontaktet han tre ulike politistasjoner og forsøkte å anmelde hendelsen, men ingen av dem hadde tid til å komme til bensinstasjonen eller etterforske saken. Dette fordi ingen person- eller eiendomskade hadde skjedd

REDDET LIV OG BENINSTASJON: En afrikaner forsøkte å brenne ned en bensinstasjon i Melbourne. Hadde ikke innehaveren reagert raskt, kunne både menneskeliv og eiendommen gått tapt.
STØTT OSS: Ønsker du å lese flere slike saker? Støtt oss gjerne i vårt arbeide. Du finner Paypal og kontonummer nederst i artikkelen. Takk.

Videoer

Her legger vi ved flere videoer som viser den nye hverdagen for australiere etter at masseinnvandringen fra Afrika og Midtøsten har fått satt sine spor.

Tyskland: Halvparten av tyske kvinner føler seg utrygge i sine egne nabolag

Flere kvinner ber nå sine ektemenn eller mannlige bekjentskaper om selskap hvis de skal ut og gå på kvelden. Andre sier de går med nøklene sine mellom fingrene i tilfelle de blir angrepet.

  • 48 prosent av kvinnene sier de har endret sine utendørsvaner og unngår spesielt områder der de ikke føler seg trygge
  • 16 prosent sier de går med forsvarspray

Les også: Syrisk asylsøker amok med machete på gaten i Tyskland – gravid kvinne hakket ihjel

NØKLER: Man trenger ikke alltid å kjøpe spray eller andre produkter. Et sett med nøkler kan også være et våpen for å beskytte seg i det flerkulturelle samfunnet. (Illustrasjonsbilde).

VIDEO: Muslimske innvandrere i Tyskland skryter av gruppevoldtekt av jomfru

En kvinne ved navn Kerstin sier:

– Jeg føler meg ikke lenger trygg som en kvinne. Hets, voldtekter og grupper av menn finnes overalt. Jeg ble spesielt sjokkert av saken om den kvinnelige joggeren Carolin G, som ble drept. Jeg løper også og fant det veldig ubehagelig at overfallet og drapet skjedde midt på lyse dagen.

– Jeg føler meg veldig ukomfortabel alene og unngår å reise alene på kveldene eller natten. Jeg har alltid med meg pepperspray.

Les også: AVSLØRT: Hussain Khavari pågrepet for voldtekten og mordet på legestudenten Maria (19)

FUNNET VOLDTATT OG DREPT: 27-årige Caroline Gruber hadde kun vært gift i litt over ett år da hun ble funnet voldtatt og drept på en joggesti. Nå mistenker politiet at Caroline ble drept av den samme asylsøkeren som sitter fengslet for voldtekten og drapet på den 19-år gamle legestudenten Maria Ladenburger. (Foto: Privat).

Les mer: Arrestert: Sigøynere bak det brutale overfallet på en kvinne i Berlin

En annen kvinne, Natalia, forteller at hun «såvidt» unnslapp å være tilstede i Køln under de seksuelle angrepene, men heldigvis bestemte seg for å ikke dra dit. «Siden den gang har jeg unngått grupper av mennesker etter mørkets frembrudd».

Les også: Sluttrapporten fra Køln klar – nesten alle overgriperne var asylsøkere og ulovlige innvandrere fra muslimske land

Hun forteller videre at hun aldri reiser noen steder i mørket alene.

– Hvis jeg kommer med toget til vår lille togstasjon, så vil min far alltid være der for å gå gjennom tunnelen. Jeg tør ikke gå der alene.

Hun fortsetter:

– Jeg bestilte to beholdere med pepperspray to måneder siden fra Amazon. To, slik at jeg kan ha en i hver av mine vinterjakker.

– Det bekymrer meg veldig mye at selv den tyske staten ikke vet hvem som er her.

Les også: Høygravide Maria (19) brent ihjel levende av to tyrkere i Tyskland

214.600 forbrytelser har blitt begått av migranter i Tyskland i 2016, en økning på flere tusen mer enn i 2015, ifølge den tyske utgaven av Huffington Post.

Avisen påpeker også at 213.00 asylsøkere registrerte seg i landet i 2016.

Men i november kom de tyske føderale politimyndighetene ut og innrømmet at det har vært en 31.6 prosent økning i kriminalitet i 2016, i forhold til året før. Dette skyldes ifølge politimyndighetene forbundskansler Angela Merkel sin innvandringspolitikk.

Les også: Sjokktall fra Tyskland – migranter bak 142.500 forbrytelser på seks måneder

Relatert: