Antirasistisk Senter arrangerer venstreekstrem festival for barn og unge

Den venstreekstreme organisasjonen Antirasistisk Senter får støtte fra staten for sitt arbeide. De har en lang og brokete historie med grov vold mot uskyldige, politiske trusler, våpentrening av jihadister, hyllest av en destruktiv ungdomskultur med rusmisbruk, rasistiske og antisemittiske sangtekster, og grove løgner som de sprer via sine nettsider og på sine sosiale medier. «Agenda […]

PÅSTAND: Rødt, Antirasistisk Senter og Den nordiske motstandsbevegelsen er en og samme organisasjon

Høyre- og venstreaksen i politikken er i mange instanser misvisende. Det handler om de som ønsker total kontroll mot de som ønsker frihet. Totalitære mot anti-totalitære. Sosialister mot liberalister. Progressive mot konservative. Mange vil f.eks putte kommunisme og nasjonalsosialisme (nazisme) ytterst på hver sin side av skalaen. Faktum er imidlertid at disse to er tett […]

FOKUS PÅ FREDAG: Hvordan Arbeiderpartiet skapte rasismen i Norge

Rasisme, fremmedfrykt, hat, islamofobi. Kjær klistrelapp har mange navn. Alle funnet opp og brukt av venstresiden i politikken i fire tiår med stor suksess. Ordet rasist ble gjort kjent av en kjent og kjær sosialistisk pådriver ved navn Leon Trotsky, mens han kjempet om makten og folkets gunst med en annen sosialistisk gren, ledet av […]

Forfatteren og kommunisten Jon Michelet er død

Den kjente og profilerte forfatteren og kommunisten Jon Michelet (73) er død. Det er forlagsjef i det marxist-leninistiske bokforlaget Oktober forlag, Ingrid Engelstad, som opplyser om forfatterens død. Michelet skal ha fått to kreftdiagnoser de siste årene. Michelet har et langt og produktivt forfatterskap bak seg, blant annet om krigsseilerne, samt jobbet som redaktør for den kommunistiske avisen Klassekampen.

Eks-blitzeren og venstreekstremisten Maren Sæbø skal skrive for Faktisk.no

Det påståtte objektive og sannhetssøkende nettstedet Faktisk.no har fått ny medarbeider. Og det er ikke hvem som helst. Maren Sæbø har kanskje lagt vekk palestinaskjerfet, kommunistflagget og voldsretorikken, men er fremdeles aktiv i å angripe både Trump og FrP på sosiale medier. Hvordan en politisk og ideologisk venstreekstremistisk journalist skal balansere faktasjekking av nyheter gjenstår å se.

Kjent venstreekstremist og antirasist anklages for voldtekt, seksuelle overgrep, vold og «kvinnehat»

Den feministiske Expo-veteranen Alex Bengtsson anklages av en rekke kvinner for blant annet voldtekt, seksuelle overgrep og psykisk trakassering. Oppførselen skal ha foregått i mange år uten at den venstreekstreme organisasjonen grep inn. «Hans kvinnehat gjennomsyret virkelig alt», sier et vitne som har stått frem.

KOMMENTAR: USAs nye ambassade i Jerusalem og venstresidens fascinasjon med palestinerne

Donald Trump holder det han lover. Og nå flyttes USAs ambassade i Israel til Jerusalem. Det har skapt store overskrifter over hele verden. Og fordømmelse fra rødgrønne polikere. Men hva er egentlig problemet? Og hvorfor har Palestina blitt venstresidens kjæledegge?

VIDEO: Antirasist arrestert etter at politihest døde under demonstrasjon

En såkalt «Antifa»-demonstrant ble pågrepet på mandag i den nederlandske byen Nijmegen. Arrestasjonen kom etter at en hest i tjeneste skal ha dødd da venstreekstremister lagde uroligheter i byen.

Revolusjonære kommunister marsjerte i Oslo – angrepet av lokal ungdom

Hundrevis av millioner drepte fortjener både fest og marsjering i gatene. Det mener iallefall de revolusjonære kommunistene i den kriminelle organisasjonen Tjen Folket. Men i kveld endte revolusjonen med bank fra lokale ungdommer og at politiet løste opp marsjen.

DOKUMENTAR: ANTIFA – se avsløringen av den farligste antidemokratiske bevegelsen i dag

En ny film har kommet ut som avslører den antidemokratiske og revolusjonære kommunistiske bevegelsen kalt «ANTIFA», eller «Antifascistisk Aksjon». I USA har denne bevegelsen etablert seg i mange storbyer og blir finansiert av demokratiske organisasjoner med koblinger til tidligere presidenter som Bill Clinton og Barrack Obama. Også finansmilliardæren George Soros har bidratt med millioner av dollar. Se hvem, hva og hvor i denne nye oppsiktsvekkende dokumentaren.

Norske medier hyller rasistisk massemorder som drepte uskyldige – inkludert barn og homofile

«Eventyreren», «martyren», «ikonet». Norske medier kaster seg over Che Guevaras 50 års dødsdag som om han var en folkehelt. Men Guevara drepte flere mennesker enn han reddet. Se sannheten som NTB, VG og NRK ikke ønsker at deres lesere skal vite.

KOMMENTAR: Når skal media og venstresiden ta ansvar for rasismen, opptøyene og volden?

Opptøyene, brannene og volden under G20-møtet i Hamburg var ikke en tilfeldighet. Det var ikke noe spontant som kom ut av ingenting. Tusenvis av mennesker organiserte seg og fungerte som en trent og kontrollert kaosmaskin. I mange tiår har politikere, journalister og utdannelsesvesenet i Vesten lagt grunnlaget for dette. Nå er det er på tide å ta ansvar for det.

Tusenvis håner Canadisk statsminister på Twitter etter hyllest til Castro

Tusenvis av Twitterinnlegg har blitt publisert der brutale diktatorer som Josef Stalin og Adolf Hitler, eller fiktive antagonister som Darth Vader og Jokeren, beskrives på en positiv måte. Hitler løftes foreksempel frem som en maler og dyrevernsaktivist, mens Stalin hylles for at han utryddet fedmen i Ukraina. Begge kraftig pyntede omskrivninger som minner om Trudeaus […]

Bergen: Antirasistisk restaurant serverte mat ulovlig

Kilde: Bergensavisen Relatert: Antirasister siktet for millionbedrag Haterne iblant oss Antirasist dømt til 14 måneders fengsel for grov vold mot forfatter og islamkritiker i Oslo

Miljøparti-politiker: «Godt at tyskere blir en minoritet i et superkulturelt samfunn»

Politikere som åpenlyst går ut og ønsker sin nasjon sin undergang er dessverre ikke et helt ukjent fenomen i dagens Europa. Det finnes flere eksempler på rødgrønne politikere som har uttalt lignende saker. Her går den kommunistiske politikeren Gregor Gysi, fra partiet Die Linke (Sosialistisk venstreparti), ut i et intervju og sier at det er […]