Tagged: kniv

HELG I OSLO: Gateran, knivstikking, vold mot politiet og jente ranet på Youngstorget

Natt til lørdag skal to personer ha blitt ranet av fire ukjente menn utenfor Deichmanske bibliotek i Oslo sentrum. Lørdag kveld ble en person slått ned på Grønland etter en slåsskamp. Da politiet ankom angrep begge personene hver sin politimann. Natt til søndag ble to personer knivstukket, en i Nordahal Bruns gate og en på Oslo S, begge av to ulike gjenger på tre personer. Rundt samme tid ble en jente ranet på Youngstorget.

TERROR I LONDON: Minst tre ofre døde – terroristen skutt og drept – turister skadet – VIDEO

En terrorist skal ha kjørt en Hyundai firehjulstrekker inn i fotgjengere og turister på det kjente landemerket Westminster Bridge i tre-tiden i ettermiddag. Minst tre uskyldige, inkludert en politikvinne, skal være drept. Terroristen ble skutt og skadet av politiet, men døde av skadene på sykehus. Scotland Yard behandler situasjonen som en "terrorist-hendelse". Se bilder og videoer her.

Vitne: Det var en ikke-norsk gjeng som angrep dørvaktene på Tonga Bar i Bergen

Sist fredag helg var et det svært voldsomt bråk utenfor Tonga Bar i Bergen sentrum da ungdommer bevæpnet med kniv angrep dørvaktene. Tilsammen skal det ha vært opptil 20 personer til slutt som gikk til angrep. – Jeg har aldri vært med på noe lignende. Når det er kniv med i bildet, sier det seg selv at det er svært alvorlig, sier en av de ansatte i vekterfirmaet PSS Securitas. Lokalavisene i Bergen har vært nøye på å ikke omtale gjengens etniske bakgrunn, men en person som sier han var vitne til hendelsen forteller at det dreier seg om en ikke-etnisk norsk gjeng.

DET NYE OSLO: Afrikaner ranet kiosk med kniv – forsvant sporløst

En kiosk på Tullinløkka i Oslo sentrum skal ha blitt ranet i 03-tiden i natt. Ifølge politiet leter man etter en afrikansk mann, ca. 170 cm. høy, med svart krøllete hår, mørke jeans, mørk hettegenser og tynn mørk jakke. Afrikaneren skal ha truet den ansatte med en kniv og fått med seg et ukjent beløp med kontanter. Politiet lette etter mannen uten resultat.

DET NYE OSLO: To jenter ranet med kniv av seks pakistanere på Stovner

To jenter som befant seg på Stovner i Oslo skal ha blitt knivranet av en større gruppe på opptil seks pakistanske menn på fredag. Gjerningspersonene skal ha blant annet ha vært kledd i svarte jakker og enkelte av dem skal ha hatt på finlandshette. De beskrives av ransofrene som pakistanere, høyere enn 170 cm og minst en av dem skal ha hatt en kniv som ble brukt mot de to jentene.

Polen: Fire muslimer stakk ihjel 21-årig polsk mann utenfor kebab-kiosk

Fire menn fra Tunisia, Algerie og Marokko er arrestert av politiet i den polske byen Elk. De skal ha stukket ihjel en 21 år gammel polsk mann på nyttårsaften utenfor en kebab-kiosk. Drapet førte til opptøyer hos de lokale innbyggerne som ødela kebab-kiosken, samt et annet matutsalg drevet av de fire muslimene.

Romjul i Oslo: Innbrudd med pistol, butikkran med pistol, butikkran med kniv, eldreran og grov gatevold

Romjulen gikk ikke helt fredelig for seg for hovedstadens politibetjenter. På Skullerud ble en eldre kvinne ranet av en falsk NRK-reparatør. Reparatøren hadde mulig pakistansk utseende og snakket dårlig norsk. I Heimdalsgata ble et bilvindu knust av en tyv som hadde en pistol i hånda. I Nordåsveien skal betjeningen i en dagligvarebutikk ha blitt truet av en raner med pistol. På Oppsal T-banestasjon skal to unge gutter ha blitt mishandlet og slått i hodet og overkroppen. Politiet har pågrepet to personer. I Skjelderups gate skal en person ha blitt overfalt og slått i hodet og måtte undersøkes av ambulanse. Voldsutøverne er pågrepet av politiet. Og på nyttårsaften ble Coop Prix i Sannergata ranet med kniv av tre gjerningsmenn. To av de tre ranerne ble funnet etter kort tid. Den tredje er ennå på frifot.

Oslo: Pistolran på Torshov, knivran på Kalbakken og Tøyen, samt slagsmål i stua med innbruddstyv på Grünerløkka

Politiets logger er sjeldent tomme for utrykninger og de siste dagene er intet unntak. På lørdag ble en mann fraranet mobiltelefon og lommebok i Stavangergata av to gutter. I går ble en gutt ranet med kniv på Kalbakken av tre personer. Det skal også ha oppstått en slåsskamp da en innbruddstyv plutselig sto inne i stua hos en beboer på Grünerløkka. I natt skal en somalier og en marokkaner ha brukt pistol under et gateran på Torshov. En time senere ble en mann knivranet på Tøyen av en gjeng med arabisk utseende. Begge de to siste sakene endte opp uten resultat for Oslo-politiet.

Helg i Oslo: Gateran med kniv ved Brugata, Akerselva..og Brugata igjen

Aldri en helg uten fargerike Oslo. Denne gangen startet man tidlig med et knivran igår ved 7-eleven i Brugata. Det fortsatte i dag da en person skal ha blitt ranet ved Akerselva av to ransmenn. Disse klarte politiet å pågripe raskt. I ettermiddag skal nok en butikk i Brugata ha blitt utsatt for et knivran. To butikkansatte skal ha blitt truet med kniv, usikkert om gjerningsmann fikk med seg noe. Han ble iallefall arrestert på Lilletorget rett før 19-tiden.

Oslo: Gateran med kniv og blind vold – politiet søker øst-afrikaner

En person skal ha blitt slått ned i Brugata i Oslo sentrum. Ifølge politiet leter de etter en øst-afrikaner i stor brun jakke. Afrikaneren skal ha fortsatt å slå offeret ansiktet mens personen lå på bakken. På Carl Berner skal en mann ha blitt knivranet av to menn skal ha tvunget fra ham dunjakken, mobiltelefoner og kontanter.

DAGENS VIDEO: Studenter i USA nekter å innrømme at det var terrorisme selv etter at IS påtok seg ansvaret

For å forstå hvor indoktrinerte og hjernevaskede studenter i dag virkelig er så må man se videoen ovenfor. Der blir studenter ved universitetet i Ohio intervjuet etter terrorangrepet sist uke, der en IS-sympatisør kjørte sin bil rett inn i en folkemengde og deretter knivstakk ofrene med en slaktekniv. Ni elever ble skadet, noen kritisk. Men selv om terroristen selv hadde skrevet om muslimske terrorangrep på sin Facebook-side og terrorgruppen IS påtok seg ansvaret, så nektet studentene ved skolen for at det var et muslimsk terrorangrep. En student sier tilogmed at terroristen sikkert ble utsatt for rasisme, og at det var årsaken til at han handlet slik han gjorde.

Lørdag i Oslo: Politiet angrepet med øks på gaten, kvinne knivranet utenfor restaurant og mann slått til blods med batong i Brugata

Politiet i Oslo opplevde å bli angrepet med øks på gaten i går. Det var i forbindelse med et slagsmål på Torshov at en person vendte aggresjonen sin mot politibetjentene da de ankom åstedet. Politiet fant også kniver og narkotika da de pågrep slåsskjempene. På Grønland skal en utenlandsk mann i 20-årene ha forsøkt å rane en kvinne utenfor en restaurant. Han skal også ha truet betjeningen med kniv. I Brugata gikk en mann av asiatisk opprinnelse amok med batong og slo en person i hodet slik at denne begynte å blø.

Eldre norsk kvinne fikk øks i hodet – ektemannen ble truet med kniv

Et eldre norsk ektepar ble utsatt for svært grov vold ved Töckfors handelspark på svenskegrensa i går kveld. Kvinnen skal blant annet ha fått kastet en øks etter seg med full kraft som var svært nære å drepe henne. Ektemannen skal ha blitt truet på livet med kniv. To menn og en kvinne var etterlyst for drapsforsøket. De skal også ha stjålet ekteparets bil. Svensk politi skal ha pågrepet to menn etter en storstilt aksjon, men har etter ny svensk lov innført dette året blitt nektet å gå ut med signalementet av de ettersøkte.

Gamlebyen i Oslo: Mann truet med pistol og skåret med kniv i ansiktet under gateran

En person skal ha blitt ranet, truet med skytevåpen og skåret i ansiktet med kniv i Konows gate i bydel Gamle Oslo på fredag. Samtidig skal det ha blitt rapportert om flere tilfeller av mørkhudede personer som har utgitt seg for å være falske hjemmehjelper/TV-reperatører som har lurt eldre mennesker og stjålet bankkort og pin-koder.

Åtteåring knivranet på lekeplass i Sverige

En åtte år gammel gutt ble knivranet midt på lyse dagen på en lekeplass i Skåne på søndag. Ranet skal ha blitt utført av en annen gutt på lekeplassen, som ifølge åtteåringen bare var noen år eldre enn ham. Raneren skal ha stilt seg opp bak gutten og presset kniven mot strupen på åtteåringen for å få ham til å gi fra seg mobiltelefonen sin. Ifølge politiet skal raneren ha kommet tilbake en stund senere og gitt gutten tilbake mobiltelefonen, av uklare grunner.

Slagsmål, knivstikking og knivran på Schous plass

Politiet i Oslo måtte rykke ut flere ganger til det belastede området Schous plass på Oslo øst på fredag. Den første gangen handlet det om et slagsmål inne i Deli de Luca-kiosken hvor tre menn hadde slått løs på en ansatt, samt påført ham et kutt i en finger. To av voldsutøverne ble pågrepet av politiet rett ved kiosken. Ikke lenge etterpå skal en mann ha blitt knivranet av to menn i det samme området. Politiet fikk ikke pågrepet gjerningsmennene.