Palestiner drepte småbarnsmammaen Kim (28) – får livstids pensjon av norske skattebetalere

Det var rett før klokken 8 på morgenen at en 23-årig palestiner tok seg inn på fabrikken der Kim arbeidet. 23-åringen, som før drapet hadde skrevet at han «venter på Allah» på Facebook, satte håndjern på kvinnen og henrettet henne med et skudd fra kloss hold.

Palestineren drepte også en 35-årig mann, trebarnsfaren Ziv Hajbi, samt skadet ytterligere en kvinne.

Ifølge opplysninger skal palestineren tidligere ha jobbet ved den samme fabrikken.

Svenska skattepengar går till småbarnsmamman Kims mördare
DREPT PÅ JOBB. Kim Yehezkel rakk bare å være mamma til sine lille sønn i ett år før hun ble drept av palestinsk terrorist. (Foto: Privat).

Norske bistandspenger

Hvert år gir den norske staten over en halv milliard skattekroner til palestinske organisasjoner og selvstyremyndigheter, som blant annet deles videre ut til livstidslønninger for palestinske terrorister og martyrer.

Våre naboland Sverige og Danmark gir lignende beløp.

(Skjermbilde: Norad).

Dette er bare en av en lang rekke drap, der palestinere tar livet av israelske sivile i sine hjem, på butikken, på jobben, i bilen på veien eller ute på restauranter.

Ifølge det israelske forsvarsdepartementet bruker de palestinske myndighetene årlig ca. 1.2 milliarder kroner på fanger, både nåværende og de som slippes løs. Samtidig får familier til drepte eller skadde terrorister dele på 1.6 milliarder kroner.

Sammenlagt utgjør disse kostnadene syv prosent av de palestinske myndighetenes budsjett.

Bilderesultat for Itamar attack
BRUTALT DREPT: Fogel familien ble slaktet i sitt eget hjem av to palestinske terrorister i 2011. Terroristene brukte kniv og maskingevær og drepte moren og faren, samt familiens 3 måneder gamle baby, parets fireåring og elleveåring. Parets tre andre barn var ikke i hjemmet da massakren fant sted. Terroristene sa de ikke angret på drapene og de har blitt hyllet av palestinsk stats-TV. Familiene til de to terroristene får nå økonomisk støtte fra norske skattebetalere gjennom bistandsbudsjettet/NORAD. (Foto: Wikipedia).

Kilde: Samnytt

 

AVSLØRT: Israelsk mann pågrepet – sto bak tusenvis av falske hatforbrytelser mot jødiske sentre, skoler og synagoger

Falske hatforbrytelser har skutt i været de siste årene. Langt de fleste truslene, brevene, telefonenene og epostene som blir klassifisert som «hatforbrytelser» eller «rasisme» er falske.

Nylig ble en 19-årig israelsk-amerikansk statsborger dømt i Israel etter at myndighetene fant ut at han sto bak tusenvis av trusler mot ulike jødiske sentre, synagoger, skoler og flyplasser.

Michael Kadar (19) er nå dømt for falske trusler og hatforbrytelser av myndighetene i byen Rishon LeZion, den fjerde største byen i Israel. Han har også lignende siktelser mot seg av lokale myndigheter i Washington D.C, Florida og Georgia i USA.

Les også: Muslimsk kvinne påstod hun ble hetset og fikk hijaben dratt av – avslørt som løgn

19-åringen risikerer å sitte resten av livet sitt bak lås og slå, da forbrytelsene er svært alvorlige.

Mange av disse falske hatforbrytelsene ble brukt som bevis av venstreorienterte medier i Vesten, samt tunge internasjonale aktører som Anti-Defamation League, som et bevis på at angrepene fra den «rasistiske» og «hatefulle» høyresiden politikken etter Trumps seier i USA og nasjonalkonservative partier i Europa, har økt.

Les også: Angrep mot muslimer i USA avslørt som løgn

Det skal ha gått så langt at nettgiganten Amazon.com begynte å sensurere og fjerne bøker som man anså for å tilhøre den ytre høyresiden i politikken på sine nettsider, som følge av de mange truslene mot jødiske sentre og synagoger.

Nå viser det seg altså at langt de fleste kom fra en enslig jødisk ung mann i Israel.

Les også: Avslørt: Antirasistisk Senter og Ervin Kohn løy om vandalisme på jødiske gravplasser

I det denne saken går i trykken kommer avsløringen om at den «rasistiske hetsen» mot den svenske landslagsspilleren i fotball, Jimmy Durmaz, var laget av såkalte «bots», eller falske dataprofiler, og ikke ekte brukerkontoer.

Durmaz har ikke-etnisk svensk bakgrunn og skapte et frispark som førte til mål mot Sverige under VM i Russland.

Saken fikk enorm oppmerksomhet i svenske og norske medier og Antirasistisk senters leder, Rune Berglund Steen, gikk på nytt ut på sin offentlige Twitter-profil og brukte hendelsen som bevis på at rasisme er et stort problem i samfunnet. Men som mange ganger før var det hele en løgn.

Les de mange avsløringene av Berglund Steen og ARS i lenken over her.

Arbeiderparti-leder Jeremy Corbyn avslørt – var med i antisemittisk Facebook-gruppe

Arbeiderpartiets leder i England, Jeremy Corbyn, har vært i hardt vær tidligere. Den svært venstreorienterte partilederen har nå klart å vikle seg inn i nok en skandale.

Denne gangen er det avslørt at han i tiden før han ble valgt inn som partileder var medlem av en antisemittisk lukket Facebook-gruppe kalt «Palestine Live», hvor over 3.000 britiske kommunister, antirasister og Palestina-aktivister skrev svært grove og hatefulle innlegg om jøder.

HATETS ANSIKT: Jackie Walker, en tidligere sjef for en pro-Corbyn organisasjon kalt Momentum, ble suspendert fra sin stilling etter å ha blitt anklaget for antisemttisme og for å ha deltatt i den omtalte Facebook-gruppen.

Avsløringen har nå ført til at Labour har startet en etterforskning av påstandene om at flere partimedlemmer har postet antisemittiske kommentarer i den lukkede og hemmelige gruppen.

En organisasjon som jobber mot antisemittisme i Storbritannia, «Campaign Against Anti-Semitism» har fått adgang til innholdet i Facebook-gruppen, og samlet bevis. En av avsløringene er at nåværende partileder for Labour, Jeremy Corbyn, var medlem av gruppen helt frem til han ble valgt som partileder i 2015.

Det har endog blitt avslørt at Jeremy Corbyns sønn, Seb Corbyn, er medlem av gruppen.

PALESTINE LIVE: Facebook-gruppen skal ha hatt svært krenkende og hatefulle innlegg om jøder og israelere. Blant annet publiserte man artikler om holocaust-fornektelse og jødehat som kom fra arabiske terrorgrupper. (Skjermbilde Facebook).

Jeremy Corbyn skal også ha fått kritikk for å ha omtalt de muslimske terrorgruppene Hamas og Hizbollah for «sine venner», og har i ettertid tatt avstand fra disse uttalelsene.

Ifølge en av de som har avslørt arbeiderparti-politikerne, bloggeren David Collier, så skal innholdet i gruppen blant annet ha omhandlet konspirasjonsteorier rundt Rothschild-familien, Israels involvering i terrorangrepet den 11. september i New York, samt ha publisert materiale laget av nynazistiske grupper.

Gruppen Campaign Against Anti-Semitism mener at «det ikke finnes noen unnskyldning» for hvorfor Jeremy Corbyn skulle være medlem i en slik gruppe og vil legge inn en offentlig klage på ham til partiet.

En talsperson for Jeremy Corbyn sier at partilederen og partiet er totalt i mot alle former for antisemittisme og vil ta alle nødvendige steg for å fjerne slike holdninger i det britiske Arbeiderpartiet.

ANTISEMITT ELLER BARE KRITISK TIL ISRAEL? Jeremy Corbyn som i dag er leder av det britiske arbeiderpartiet, Labour, blir beskrevet som svært venstreorientert. Med en slik klistrelapp kommer også et hat mot staten Israel og koblinger mot antisemittiske grupper og organisasjoner. Også muslimske terrorgrupper har tidligere fått varme ord fra Labour-lederen.

Antisemittisme og boikott av Israel er også noe det norske Arbeiderpartiet opplever og deres politikere har flere ganger vært i mediene de siste årene i forbindelse med skandaler og skarpe uttalelser.

På sosiale medier har profilerte partipolitikere fra ungdomspartiet, AUF, skrevet, likt og delt antisemittiske meldinger og bilder. Partiet har også måttet ha avstemning blant medlemmene om man skal boikotte Israelske varer, samt har sentrale politikere som har kommet med forslag om å kaste ut Israelske ambassadører fra Norge.

AKSEPTERT: Partileder for Arbeiderpartiet, Jonas Gahr Støre og tidligere leder for AUF, Eskil Pedersen, besøker Utøya under partiets politiske sommerleir i 2011. Her har også representanter for terrorgrupper som Fatah fått komme i land til klemmer og varme hilsener fra norske politikere og aktivister.

Også fagforeningen LO jobber nå for en internasjonal økonomisk, akademisk og kulturell boikott av Israel.

Mange har påpekt under debatten at det er forskjell på kritikk av Israel og antisemittisme, men grensen mellom disse to er ofte uklar hos rødgrønne politikere i Norge og resten av Europa.

Drepte rabbiner – nå belønnes familien med gratis og fullt møblert bolig

De palestinske myndighetenes eget nyhetsbyrå, Wafa, rapporterer om nyheten om leiligheten som nå gis til «martyren Ahmad Nasser Jarars familie». Ahmad Nasser Jarar har tidligere av Fatah blitt beskrevet som «en ung løve», og har blitt avbildet på hyllest-postere som den øverst i artikkelen.

Leilighetsgaven har som mål ifølge Fatahs partisekretær, Nur al-Din Abu al-Rab, å vise at «Fatah oppfyller sin nasjonale skyld til de som har ofret seg som martyrer mot den israelske okkupasjonsmakten». Leilighetsprogrammet viser ifølge Nur al-Din Abu al-Rab at «vårt folk står samlet og ikke glemmer de martyrene som har ofret sine liv for Palestinas sak».

Rabbi Shevach ble drept i et væpnet angrep sist måned i nærheten av Havat Gilad i Samaria. Terroristene skjøt fra kloss hold mot rabbi Shevachs kjøretøy og flyktet deretter fra plassen. Jarar var en nøkkelfigur i den terrorcellen som utførte angrepet. Han deltok selv i angrepet og døde i februar i en skuddveksling med israelsk militære i Jenin.

Les også: Frieord-journalist møtte hardtslående Mossad-sjef

SKUTT OG DREPT: Seksbarnsfaren og rabbineren, Raziel Shevach, ble skutt og drept fra kloss hold mens han satt i bilen sin. Nå har drapsmannens familie blitt belønnet med gratis bolig av de palestinske myndighetene som ledes av Fatah-politikeren Mahmoud Abbas. (Foto: Privat).

Arbeiderpartiet og AUF hyller Fatah

I Norge hylles Fatah av en betydelig andel Arbeiderparti-politikere og partiet har blant annet ønsket velkommen høyststående medlemmer av Fatah til Arbeiderpartiets landsmøter. Spesielt er vennskapet nært med AUF, som kaller Fatahas ungdomsorganisasjon for sin «søsterorganisasjon».

GRUPPEFOTO: Representanter for Arbeiderpartiets ungdomsorganisasjon, AUF, står her oppstilt foran portrettet av en dømt terrorist. (Skjermbilde/Miff.no).

Les også: Professor til Frieord: «Vi kan ikke lukke øynene for Irans atomvåpentrussel»

Milliarder til de palestinske selvstyremyndighetene

Norske myndigheter gjennom Norad gir også årlig over en halv milliard skattekroner til de palestinske selvstyremyndighetene. Det er uklart om noen av pengene fra den norske staten går til å betale for såkalte martyrer og familier av døde terrorister.

Flyktet fra jødehatet i Sverige – «Det er muslimene og ikke nazistene som er trusselen» (video)

SANNHETEN: En undersøkelse gjort av jøder i Frankrike, Sverige, Tyskland og Storbritannia viser at muslimene klart dominerer trusselbildet mot jødene i disse landene. Deretter, på en klar andreplass, kommer venstreorienterte mennesker. Høyreorienterte kommer først på tredjeplass, etterfulgt av kristne på sisteplass.

TV4s journalist forsøker å snakke om nynazistene i Sverige, men blir raskt avfeid av Tojzner som påpeker at nynazistene er en svært liten og ubetydelig gruppe i landet og at det er muslimene som er den reelle trusselen mot jøder i Sverige og Europa.

Tre muslimer ble nylig pågrepet i Malmø etter å ha forsøkt å brenne ned en synagoge i byen.

Når det gjelder hat mot den jødiske staten Israel, så er venstresiden involvert i betydelig flere og rene fysiske angrep, hat, boikotter og hærverk mot jødiske butikker, forretninger og organisasjoner enn høyresiden. Her, her, her, her, her og her

Tojzners påstand står i sterk kontrast til det blant annet venstreekstreme organisasjoner i Norge, som Antirasistisk Senter (og her), samt offentlige og venstreorienterte debattører som Didrik Søderlind fra Human Etisk Forbund påstår. Disse fokuserer så og si utelukkende på høyreekstremister og nynazister, mens undersøkelser og forskning viser at muslimer og venstreorienterte altså er en større trussel og fare for jødene i Europa i dag.

LYVER OM JØDEHATET: Rådgiver i Human-Etisk Forbund, Didrik Søderlind, har skrevet flere ganger i norske medier om jødenes hverdag i Norge og Europa. Nå tilbakeviser imidlertid den jødiske flyktningen Nina Tojzner, Didrik Søderlinds påstand om det er marsjerende nynazister som står bak truslene mot jødene i Norden, som han skrev om i blant annet Vårt Lands Verdidebatt (lenket ovenfor). «Det er muslimene og ikke nynazistene som er trusselen mot jøder», sier Tojzner i et nytt intervju på svensk TV4. (Foto: Twitter).

Muslimsk student: «Hitler var bra, fordi han drepte jøder»

En rektor ved en skole i Berlin har fordømt handlingene til studenter som hyllet Hitler og ba om at jødene skulle drepes.

Andreas Huth, rektor ved Ernst Reuter videregående skole i den tyske hovedstaden, skrev nylig på skolens hjemmeside at hendelsen viste «en antisemittisk, anti-jødisk og anti-Israelsk holdning som vi har reagert mot og vil fortsette å reagere mot.»

Hendelsen som kommer etter rapporter om antisemittisme i Tyskland, inkludert et angrep mot en jødisk restaurant, skjedde under lunsjpausen i midten av desember, da elevene diskuterte Israel.

Ifølge avisen Berliner Zeitung, så hadde en jødisk student (18) uttalt seg negativt om den palestinske staten. Han ble omringet av en rekke klassekamerater med arabisk bakgrunn. En jente skal ha skreket; «Hitler var bra! Fordi han drepte jøder.» Den jødiske studenten fortalte avisen Juedische Allgemine at han også hørte noen si; «Dere er barnemordere» og «De burde kutte av dere hodene».

FLERKULTURELL SKOLE: Ernst-Reuter-skolen i Berlin er en svært flerkulturell skole, hvor en stor andel av elevene har ikke-vestlig, arabisk og muslimsk bakgrunn. (Foto: Ernst-Reuter-skolen i Berlin).

En annen jødisk student i Berlin måtte bytte skole etter å ha blitt utsatt for måneder med trakassering, rasisme og hets av de muslimske medstudentene.

Skolen og lokale myndigheter sier de ser svært alvorlig på hendelsene og at det bli iverksatt samtaler, toleransetrening og har satt en egen ansatt på saken for å svare på rasismen.

I Norge har vi opplevd maskingeværskyting mot synagogen i Oslo utført av muslimer født i Norge, med norsk statsborgerskap. Den jødiske barnehagen har vakter og sluser for å komme seg inn, samt at den israelske ambassaden har døgnkontinuerlig og bevæpnet vakthold utført av politiet.

I Sverige opplevde de nylig et bombeangrep mot en synagoge i Gøteborg. Politiet har pågrepet tre muslimske menn som nylig hadde ankommet landet som flyktninger fra blant annet de palestinske selvstyreområdene og Syria.

Julen er avlyst: Nasarets muslimske borgermester forbyr tradisjonell julefeiring i barndomshjemmet til Jesus

Borgermester Ali Salam har gjort det klart at han vil straffe lokale kristne innbyggere og besøkende som hevn for president Trumps valg om å offentlig anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad.

ALI SALAM, MUSLIMSK BORGERMESTER I NAZARET.

– Vår beskjed er at vi elsker Jerusalem, vi vil aldri overgi deg under noen omstendigheter, sa Salam.

– Vår identitet eller tro er ikke oppe til debatt… avgjørelsen til Donald Trump om Jerusalem har tatt vekk gleden over feiringen, og vi vil dermed avlyse festivitetene i år.

Selv om Nasaret befinner seg innenfor Israels grenser og ikke hører til under palestinske myndigheter i Gaza og Vestbanken, så er en majoritet av innbyggerne arabere med israelsk statsborgerskap.

Litt over 30 prosent av innbyggerne skal være kristne, en betydelig minoritet, er allikevel dominert av den muslimske majoriteten som har valgt Salam som borgermester.

Etter at nyheten om avlysningen kom ut fra borgermesteren har man valgt å løsne litt på forbudet, og innrømmer at «det er kommersielle interesser i byen og vi er vant med at hundre tusenvis av kristne kommer i denne perioden.»

Noen av elementene i den tradisjonelle feiringen vil derfor få fortsette, som julemarkedet og paraden den 23. desember – men alle offentlige sangforestillinger og utendørs kristne forestillinger som vanligvis holdes og fremføres vil bli forbudt.

Ifølge bibelen, så var byen Nasaret hvor erkeengelen Gabriel fortalte Jomfru Maria at hun ville bære frem frelseren, noe som har ført til at byen er en av kristendommens helligste plasser.

Etter å ha født Jesus i Betlehem – et område som nå ligger på den palestinsk-kontrollerte Vestbredden – så måtte Maria og resten av den hellige familien flykte til Egypt for å unnslippe Herodes den store, som beordret at alle nyfødte guttebarn i Betlehem skulle drepes etter å ha hørt at en ny konge ble født.

Maria returnerte til Nasaret etter Herodes’ død, hvor bibelen sier at hennes barn «vokste og ble sterk i ånden, fylt av visdom og at Guds nåde var over ham.»

KOMMENTAR: USAs nye ambassade i Jerusalem og venstresidens fascinasjon med palestinerne

Rødgrønne politikere, venstreekstremister, revolusjonære kommunister, aviser, journalister og forfattere. De har alle en felles sak de brenner for. Palestina. De er villige til å gjøre mildt sagt alt. Fra boikott av appelsiner til å kaste bensinkanner gjennom vinduer på butikker og angripe mennesker på gaten. Altså, folk har vært lidenskapelig opptatt av saker i all sin tid. Fra nynorsk til naturvern. Fra kvinners rettigheter til sultne barn i Afrika.

Men Israel/Palestina-konflikten trumfer det meste når det gjelder hysteri og engasjement hos de rødgrønne. Israel er i areal omtrent på størrelse med Nord-Trøndelag, med 58(!) ganger så mange innbyggere. Forestill deg Steinkjer og omegn med 8 millioner mennesker, det hadde blitt tett i trafikken og på kjøpesenteret på lørdagen da.

Men nok om det. Som nevnt ovenfor, det er mye å ta tak i i verden. Men akkurat denne konflikten i Midtøsten mellom Israel og palestinerne virker som om har fått mer oppmerksomhet enn den kanskje fortjener. For hvis ventresiden – de rødgrønne politikerne og velgermassen deres – virkelig brydde seg om menneskeliv. Om rettferdighet. Om å gjøre en forskjell. Hvorfor bare gi denne konflikten sin oppmerksomhet?

Her er noen andre konflikter og saker som kanskje fortjener litt oppmerksomhet og aksjonering fra venstresiden. I skrivende stund skal det være demonstrasjoner blant annet fra «Palestinsk kvinneforening» mot Israels ambassade i Oslo. Noe mer dobbeltmoralsk skal man vel lete lenge etter. Ingen bryr seg om at palestinske kvinner utsettes for æresdrap, blir behandlet som annenrangs borgere og slått jevnlig i palestinske familier. Men nei, det er altså Israel som er den store faren for kvinnene der. De samme kvinnene som jubler i gatene når et nytt terrorangrep har drept uskyldige i USA eller Europa. Og skriker at deres sønner er martyrer og har gitt sitt liv til Allah. Men nok om det.

Nord-Korea Millioner – titalls millioner – av mennesker har blitt drept av myndighetene. Enten i konsentrasjonsleire eller av sult og mangel på medisiner. Hele familier utslettes hvis de mistenkes for å være imot myndighetene på noe vis. Det fortelles om medisinske forsøk på mennesker, tilogmed gravide kvinner og barn. Det rapporteres om tortur så grusom at man ikke tror at det er mulig. Det fortelles at innbyggerne i Nord-Korea er betydelig lavere av vektst enn i nabostaten Sør-Korea som følge av kronisk matmangel i flere generasjoner. Tiår etter tiår med umenneskelig behandling av en hel befolkning. I et kommunistisk land. Men altså, helt stille fra venstresiden og de rødgrønne.

TORTUR: Millioner av uskyldige mennesker har mistet livet i det kommunistiske landet Nord-Korea. Du ser imidlertid ingen norske politiske ungdomsorganisasjoner som kjemper imot regimet eller ønsker å innføre boikott av landet, slik de gjør mot Israel. (Fotomontasje/tortur i Nord-Korea).

Drapet på kristne over hele verden – Det drepes en kristen hvert 6. minutt et sted i verden. I 2016 rapporterte senteret for studier av nye religioner at 90.000 kristne ble drept i målrettede angrep. Ja du leste riktig, NITTI TUSEN på kun ett år. Spesielt er det farlig for kristne i muslimske land eller områder med mange muslimer. Kristne blir behandlet som annenrangs borgere og får ofte ikke jobbe, gå på skole eller ha høyere offisielle stillinger i muslimske land. De blir utsatt for hets, rasisme og grov trakassering. Og ikke sjelden sprenges kirker fulle av mennesker under kristne høytider. Men altså, helt stille fra venstresiden og de rødgrønne.

Egypts og andre muslimske lands brutale behandling av palestinerne – Vet du hvem som tortuerer og dreper palestinere? Jo, andre muslimske land. Blant annet nabolandet Egypt som jevnlig arresterer, torturerer og holder palestinere fengslet uten rettssak. Og noen ganger dør de der også. Når hørte om du det på NRK sist? I Libanon finnes det egne tortur-fengsler hvor man tar livet av palestinere, som omtales som «forfulgte» i landet. Også i Irak utøver myndighetene fengslinger, tortur og drap på de palestinske minoritetene. Men det er jo andre muslimske land, og de er jo vaksinert mot å kritiseres av venstresiden.

Ser du blitzerne, Rød Ungdom, Sosialistisk Ungdom og resten av vestkant-opprørerne demonstrere utenfor ambassadene til Egypt, Libanon eller andre land fra Midtøsten i Oslo? Men altså, helt stille fra venstresiden og de rødgrønne.

Her torturerer libanesisk militære en palestinsk gutt. Dette er ikke uvanlig i arabiske land. Venstreekstremister og Rødt-ungdommer velger imidlertid å se en annen vei. Helst mot Israel.

Og hvorfor har ikke noen av de 50+ muslimske landene i verden sagt til palestinerne, hei kom til oss brødre. Vi har millioner av kvadratkilometer med ubebodd land. Vi skal hjelpe dere med noen av de tusenvis av milliardene dollar vi har på konto til å bygge dere en egen selvstendig stat, med veier, skoler, sykehus og universiteter. Vi er tross alt samme folk. Med samme kultur. Med samme religion. Med samme historie. Palestinere er jo ikke annet enn et blandet arabisk folkeslag med røtter fra alle de andre landene i nærområdet. Nei, stille der gitt.

STORE LANDOMRÅDER: Den islamske verden har betydelig landområder i Nord-Afrika og helt til Russland og Kina. Allikevel så behandles statsløse palestinerne som annenrangs borgere i disse landene og ingen nasjoner har vært villige til å gi dem sitt eget lille landområde. Kun 12 millioner palestinere eksisterer på verdensbasis. Det ville ikke krevd mer en liten bit av Algerie eller Saudi-Arabia. Eller Libya. Hvor er muslimenes nestekjærlighet overfor sine religiøse brødre og søstre? (Foto: Den muslimske verden).

Voldtektene av over en million britiske jenter utført av muslimer i Storbritannia – Det er bevist og fremlagt for retten med påfølgende lange fengselsdommer at tusenvis av britiske jenter har har blitt seksuelt misbrukt, torturert, mishandlet og i flere tilfeller drept av rasistiske og muslimske menn med opprinnelse fra hovedsaklig Pakistan, i Storbritannia de siste tiårene. Faktisk har flere medier sagt at tallet kan være så høyt som EN MILLIONOmfanget er så enormt at det knapt er mulig å forestille at det har kunne foregå uten at samfunnet har tatt et oppgjør med det. Noen av de misbrukte jentene har vært helt ned i 8-9-års alderen. Men altså, helt stille fra venstresiden og de rødgrønne.

DØMT TIL 168 ÅR I FENGSEL: 15 muslimske menn av pakistansk opprinnelse ble i fjor dømt til rekordlange straffer for å ha seksuelt misbrukt mindreårige jenter i England. (Foto: West Yorkshire Police).

Voldtektene i Sverige, Tyskland, og mange andre land mot TUSENVIS av hvite kvinner utført av muslimske og ikke-vestlige innvandrere – kvinner må jogge med politiet i Sverige – kvinner får egne jernbanevogner i Tyskland – kvinner som blir spyttet på eller slått ned på gaten hvis de går i kortbukser eller skjørt i Frankrike – Men altså, helt stille fra venstresiden og de rødgrønne.

Drapene på farmere i Sør-Afrika og ZimbabweTusenvis av hvite farmere og deres familier har blitt drept de siste tiårene i Sør-Afrika og Zimbabwe. Ikke sjelden blir ofrene utsatt for de mest horrible torturdrapene og drapsmennene bryr seg ikke om de dreper kvinner, barn, eldre eller husdyr. Noen av drapene er så brutale og støtende at man ikke engang kan vise bildene av ofrene fordi det bryter mot publiseringsreglene for offentlig registrerte nettsider. Det som verre er, er at myndighetene i landene sanksjonerer og promoterer rasistiske angrep mot hvite. Statistikke for voldtekter og drap mot sorte sørafrikanere er også skyhøy. Men altså, helt stille fra venstresiden og de rødgrønne.

KORS: Ett kors representerer hver hvite drepte farmer i Sør-Afrika. Jeg forsøkte å finne et bilde å vise leserne av ofrene, men bildene er så hinsides fatteevne grove at det ikke lar seg gjøre. For de som ikke forstår omfanget og alvoret i drapene så Google «Farmes killed South Africa» og klikk på «bilder» øverst. Men vær obs at ingen barn eller mennesker som ikke tåler eller bør se slikt er tilstede.

Det var litt av det man kan bekymre seg over og bry seg om i verden i dag.

Men av en eller annen grunn så er en liten jordflekk i Midtøsten det viktigste i en venstreekstremist sitt hode. Da er det palestinaskjerf, det er boikott Israel-pins, det er voldelige demonstrasjoner mot butikker som selger israelske varer, det er voldelige demonstrasjoner utenfor Israels ambassade.

Hva i all verden gjør at en bortskjemt vestkantunge med daglig forbruk av vafler og mursteiner på Blitz-huset i Norge har konflikten i mellom Israel og Palestina som sin største fanesak i livet? Man kan jo ikke være lenger vekk både etnisk, kulturelt eller religiøst! Det er like logisk at man ville engasjert seg i en oppfunnet konflikt mellom planetene Venus og Mars.

Palestinere er forresten muslimer. Dere vet, de som følger Koranen. Den som forteller at kvinner kun er verdt halvparten av menn, at man kan slå og tukte både kvinner, barn og dyr. Som forteller at profeten giftet seg med et barn og hadde sex med henne. Den som forteller at man skal drepe jøder, hvor enn man finner dem. Den som forteller at kristne og ikke-troende må dø.

Og et annet spørsmål til de rødgrønne palestina-aktivistene. Hvilket land med muslimsk majoritet kunne dere tenke dere å flytte til med familien deres? Med døtrene deres. Eller spurt på en annen måte, hvis dere måtte velge mellom Egypt eller Israel, hvor ville dere bodd om dere var homofile. Om dere ønsket å leve som ateister. Om dere ønsket å være politisk aktive. Om dere ønsket å leve, skrive, jobbe og være aktive i et demokrati, uansett bakgrunn. Nei, akkurat.

PRIDE PARADE: Her er et bilde av homoparaden i Tel Aviv i 2017. Kan noen av de rødgrønne anti-Israel aktivistene finne et tilsvarende fra et av de 50 muslimske landene som eksisterer i verden? Få eller ingen slike tror jeg eksisterer. Men allikevel ønsker venstresiden nok en kvinne- homo- menneskefiendtlige stat som følger koranen i Midtøsten. Alt venstresiden sier de kjemper imot. Forklar det den som kan. (AP Photo/Sebastian Scheiner)

Kanskje venstresiden bør legge sitt store og til dels ulogiske engasjement i å få palestinerne til å avstand fra sin rasistiske og hatefulle hellige bok og lage en ny og mildere form av den, slik kristendommen fikk Det Nye Testamentet. Jeg tror at palestinerne ville fått et betydelig mer rolig liv i Midtøsten da. Kanskje tilogmed fred!

Men Israel skal boikottes. Israel skal angripes. Israel skal fjernes. Det er der det ligger. Å fjerne det eneste demokratiske landet i hele regionen. Logisk.

En siste lille tanke på hvorfor akkurat palestinerne får støtten fra de rødgrønne, er jo at en stor del av ideologien og kampen har bakgrunn i marxistisk og kommunistisk ideologi.

BOIKOTT ISRAEL: Tagging av denne typen kan ses der kommunister ofte ferdes. I dette tilfellet er det den diskrediterte og bedrageridømte kommunistiske organisasjonen Tjen Folket som har vært på ferde. (Foto: Tjen Folket).

Bakgrunn for akkurat støtten fra venstresiden og media i Vesten til Palestinerne og PLO er at kampen ble støttet av og finansiert av revolusjonære kommunister. Og der har vi kjernen i saken. Det handler ikke om «palestinerne» eller «menneskerettigheter». Det det handler om for venstresiden er å hate kristendommen, demokratiet og Vesten. Særdeles kapitalismen, som har dratt flere mennesker ut av fattigdommen og inn i velstand enn noe annen religiøs, folkelig eller politisk bevegelse.

Det handler altså i bunn og grunn om politisk makt og rød ideologi. Tenk på det neste gang du ser hvite velbemidlede venstkantungdommer skrike og bære seg på barrikadene om Israel og rope ut om boikott og rasisme.

Jerusalem er offisielt Israels hovedstad – USA flytter ambassaden

Nyheten ble mottatt med jubel av Israel som lyste opp muren i gamlebyen, samt broen inn til Jerusalem med israelske og amerikanske flagg.

Statsminister Benjamin Netanyahu takket USA i en tale på engelsk og fortsatte deretter på hebraisk, med historien om Jerusalem som hovedstaden for det jødiske folket.

Generasjoner etter generasjoner har grått og drømt om Jerusalem, sa statsministeren og takket president Trump for å oppfylle deres drøm.

Gratulasjonene og takk kom også fra opposisjonspolitikere og tidligere statsminister Ehud Barak, som sa følgende:

President Trump – fantastisk og spennende. Ordenes tid er bak oss og handlingens tid er foran oss. Foran oss alle.

På palestinsk og arabisk side ble nyheten tatt imot med mindre glede. Der brant man israelske og amerikanske flagg. Det ble også protestert og kastet steiner mot israelske politimenn og soldater. Terrororganisasjonen Hamas oppfordret til demonstrasjoner og flere ledere sa at Trumps beslutning vil «ødelegge fredsprosessen og to-stats løsningen.

Palestinerne på sin side har ønsket å gjøre Øst- Jerusalem til sin hovedstad, men Israel har satt seg imot en deling av byen.

River hus og utvider buffersone mot Gaza

Hensikten er å utvide en allerede eksisterende buffersone som skal avskjære strømmen av våpen og terrorister inn i Egypt. Den eksisterende buffersonen er 1500 meter bred og 10 kilometer lang.

En beboer sier til Associated Press at han og hans familie nå bor i et ørkenområde, «i hytter uten strøm eller vann.» Han snakket med Associated Press på betingelse av anonymitet av frykt for gjengjeldelse fra myndighetene på Gazastripen.

Egypt har de siste årene hatt store problemer med en gruppering tilknyttet Den Islamske Staten, som har tilholdssted i det nordlige Sinai. Denne gruppen har angrepet flere egyptiske militæranlegg og politistasjoner de siste årene, og drept mange soldater og politifolk. Terroristene stod også bak sprengningen av en buss med japanske turister i Taba nær grensen mot Eilat for fem år siden. Egypt har derfor de siste årene arbeidet med å forhindre at IS-terroristene smugler våpen fra Gazastripen inn i Egypt.

Også Hamas har ifølge Associated Press jobbet med å sikre grensen i håp om å bedre forholdet til Egypt, og fordi Hamas selv har problemer med rivaliserende terrorgrupper, inkludert Den Islamske Staten.

Guvernøren for Nord-Sinai-provinsen Maj. Gen. Abdel-Fatah Harhour sier at regjeringen har lovet å kompensere de som har mistet sine hjem og gårder. «Vi har opprettet komiteer for å liste de som skal få slike kompensasjoner,» sier han. Han forteller til Associated Press at beboerne først mottok sjekker verdt 3.000 egyptiske pund ($ 170) hver for å betale for «alternativ overnatting». Den lokale klanlederen Sheikh Issa Karafin sier imidlertid at flere evakuerte ikke har mottatt noen penger enda.

Han forteller at det egyptiske militæret kom i august og ba folk om å samle sine eiendeler for å forlate området så snart som mulig. Kharafin sier at han har hjulpet over to dusin av de utsatte familiene til å finne steder å bo i Ismailia de siste to ukene.

Tsjekkisk president: «Europeere bør få lov til å forsvare seg med våpen»

Den ærverdige statsmannen – en veteran fra Prahavåren i 1968, mot det gamle kommunistregimet, samt Fløyelsrevolusjonen i 1989, som endelig fikk slutt på det – kom med kommentarene under en tale til parlamentet til Europarådet, et forum for europeiske myndigheter som ble etablert før EU så dagens lys.

Nivået av internasjonal kriminalitet øker som følge av islamistisk terrorisme, sa Zeman, som svar på et spørsmål fra en armensk politiker.

Jeg er åpen og ærlig, og jeg bruker ikke frasen ‘islamsk terrorisme’ lett, men det er det vi snakker om i flertallet av sakene. Det er koblet opp mot folkemordet i Armenia, sa Zeman.

ERFARING: Den tsjekkiske presidenten har opplevd både tyranni, diktatur og hjelpeløshet overfor terror iløpet av sitt liv. Nå ønsker han å sørge for at folket kan forsvare seg mot en fremtidig invasjon eller terror. (Foto: Miloš Zeman).

Han la til;

Hva kan vi gjøre mot internasjonal kriminalitet? Investere i politiet, investere i militæret, og ha motet til å investere i våre egne våpen.

Min kone har en pistol. Selvfølgelig har hun bestått alle de nødvendige testene, men nå er jeg beskyttet av min kone, og ikke bare av sikkerhetsvaktene, smilte Zeman.

Det andre grunnlovstillegget til den amerikanske grunnloven sier at alle har rett til å bære våpen – selvfølgelig må de oppfylle alle de nødvendige kravene og prøvene.

Vi europeere er litt mer forsiktige enn amerikanerne, men etter Barcelona og mange snikdrap, så mener jeg at forskjellen mellom amerikanerne og europeerne ikke er så stor lenger.

Tsjekkiske statsborgere har noen av de mest sjenerøse våpenlovene i Europa, selv om våpeninnehav ikke er så høye som i nærliggende Sveits – som i motsetning til Tsjekkia, er utenfor EU.

Begge land nyter en lavere drapsrate enn Storbritannia, som opplever en økning i våpenrelatert vold, selv om man har svært strenge våpenlover og krav om eierskap av disse. EU presser nå hardt på både Storbritannia og Sveits å begrense innbyggernes våpenrettigheter – i Sveits sitt tilfelle fordi de er endel av den grenseløse Schengen-avtalen – med begrenset resultat.

VIL REDDE LIV: Muslimer sprenger og dreper uskyldige sivile på gater, torg, busser, tog og flyplasser over hele Europa. Hvis sivile hadde vært bevæpnet så ville et ikke ubetydelig antall av disse angrepene ha blitt stoppet og mange liv kunne vært reddet. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Det nedre huset i det tsjekkiske parlamentet svarte på EUs krav i juni, 2017, med å stemme for et grunnlovstillegg til den tsjekkiske grunnloven, som vil gi statsborgerne rettigheter i likhet med de man har i USAs andre grunnlovstillegg, som gir vanlige borgere retten til å bære våpen for å forsvare sitt land.

Vi ønsker ikke å avvæpne vårt eget folk i en tid der sikkerhetssituasjonen stadig blir verre, sa innenriks minister Milan Chovanec da EU-kravet kom.

Islamister har klart å tilegne seg våpen for bruk i en rekke terrorangrep i Europa, selv med strenge våpenlover for lovlig innehav.

Frankrike har opplevd de mest grusomme og dødelige angrepene, der muslimske terrorister har drept politimenn, vanlige sivile, samt journalister, i Bataclan og Charlie Hebdo-angrepene.

De drepte også politimenn mellom det første og andre presidentvalget nylig.

Terroristene bak angrepene i Nice og Berlin var også bevæpnet med våpen, selv om de brukte kjøretøy som sine hovedvåpen.

Europas situasjon står i sterk kontrast til Israels der mange sivile, politimenn utenfor tjeneste eller militære utenfor tjeneste, bærer våpen og ofte stopper terrorangrep før de de blir utført eller mens de utføres, og dermed redder mange liv som følge av dette.

Morrissey: Provoserte med støtte til anti-islamsk partilederkandidat

Forrige uke stilte hun opp til valg som ny leder for det britiske partiet United Kingdom Independence Party, UKIP, men tapte mot Henry Bolton, til stor skuffelse for den legendariske engelske rockeartisten, Morrissey, tidligere frontmann i The Smiths.

Morrissey har tidligere uttalt seg svært positivt om UKIPs tidligere leder Nigel Farage, politikeren som med hjelp av sitt vidd, sjarme og treffende argumenter, har fått et hovedansvar for at Storbritannias velgere valgte å trekke landet ut av EU. Etter denne seieren mente Farage, som fremdeles er medlem av Europaparlamentet, at hans politiske mål var nådd og trakk seg som partileder.

Etter det har partiet mistet oppslutning og er splittet av rivaliseringen om hvem som skal overta partiet. Morrisseys innblanding i partistriden kom under en live-kringkasting på BBC 6 Music, hvor han fremmer sitt kommende nye album Low in High School.

«Jeg var veldig overrasket den andre dagen – det var veldig interessant for meg – for å se Anne Marie Waters bli leder av UKIP. Å nei, beklager, det gjorde hun ikke – avstemningen ble rigget. Beklager, jeg glemte det,» sa popstjernen ifølge den engelske avisen Independent.

UKIP har markert seg som et innvandringskritisk parti, men enda sterkere som et «Nei til EU-parti», med full støtte fra Morrissey, som jublet over resultatet av folkeavstemningen og ifølge Independent kom med denne uttalelsen: «Det europeiske folkeavstemningsresultatet er «fantastisk». Det er ikke blitt akseptert av BBC eller Sky News fordi de protesterer mot et publikum som «ikke kan hypnotiseres av BBC eller Sky nonsense».

Den engelske artisten, født i industribyen Manchester, har tidligere kommet med en lang rekke kontroversielle uttalelser som plasserer ham blant høyreorienterte islamkritikere.

«Politikere forteller oss at de er urolige, men de er aldri ofrene», sa den legendariske tidligere The Smiths-vokalisten etter terroren i hans hjemby tidligere i år. Både statsminister Theresa May, borgermestrene i London og Manchester, og sågar dronning Elisabeth fikk gjennomgå på artistens offisielle Facebook-side.

Morrissey påpekte at dronningen har fått «absurd ros» for «sterke ord» mot angrepet, samtidig som hun ikke avlyste en hagefest i Buckingham Palace. Han harselerte over borgermester Andy Burnham i Manchester som ikke ville ta ordet «muslimer» i sin munn da han omtalte terroraksjonen. Ordføreren kalte angrepet «arbeidet til en ekstremist». «En ekstremistisk hva?» spurte Morrissey: «En ekstremistisk kanin?».

Londons muslimske ordfører, Sadiq Khan, fikk på pukkelen for å si at «London står sammen med Manchester», samtidig som Morrissey mener at han ikke har klart å ta skikkelig avstand fra den islamske staten, som har påtatt seg ansvaret for terroren. Theresa May ble anklaget for å være mest opptatt av at tragediene ikke må skade hennes innvandringspolitikk.

I forbindelse med det franske valget kritiserte Morrissey mediene for å ha skrevet at Marine Le Pen ikke vant en valgdebatt på TV. «I går vant Marine Le Pen enkelt den franske presidentdebatten. I dag skrev både BBC og CNN at kandidaten Macron vant debatten. Dette er den presise grunnen til hvorfor systemmedias kanaler ikke kan stoles på for å fortelle sannheten. Deres private agenda er viktigere enn fakta, realiteten og deres ansvar til folket,» skrev han på Facebook.

Tidligere har Morrissey uttalt at han har vanskelig for å kjenne seg igjen som brite når han spaserer mellom alle de mørkhudede menneskene i Londons gater. Noe han har til felles med Monty Pythons John Cleese, som kom med en lignende uttalelse for et par år siden. Morrissey har også provosert den tidligere Pink Floyd-artisten Roger Waters, som i mange år vært spydspissen i en kampanje for å få artister til å boikotte Israel. Da han sist opptrådte i Tel Aviv ble Morrissey utnevnt til æresborger, kledde seg i det israelske flagget, og hadde tegnet David-stjernen på trommene, som han også benyttet under en etterfølgende konsert i Manchester.

Morrisseys støtte til Anne Marie Waters, som kom under live-kringkastingen på BBC 6 Music, hvor han fremmer sitt kommende nye album Low in High School, løftet i alle fall navnet hans og minnet tilhengerne på at hans nye album vil bli lansert 17.november. Foreløpig har artisten kun presentert en av tekstene på det nye albumet: Spent The Day In Bed. Det er knyttet spenning til om enkelte av tekstene inneholder nye politiske oppgjør. To av singlene har navn som «Israel» og «The Girl From Tel-Aviv Who Wouldn’t Kneel».

Andre av sangene har disse titlene: My Love, I’d Do Anything For You, I Wish You Lonely, Jacky’s Only Happy When She’s Up On The Stage, Home Is A Question Mark, I Bury The Living, In Your Lap, All The Young People Must Fall In Love, When You Open Your Legs, og Who Will Protect Us From The Police.

Den siste låten kan kanskje henspille på en av hans siste opplevelser. Han var i Roma og følget hans kjørte bil mot enveiskjøring. De ble stanset av en politimann som ville se passene. Problemet var at Morrissey ikke hadde sitt på seg, og ble gjenstand for et langt avhør. Morrissey påstod i ettertid at politimannen viftet med en ladd pistol, og at han følte seg mistenkt for å være en terrorist.

VIDEO: Hør talen til Hamas-sønnen som sjokkerte FN

Mosab Hassan Yousef (39) er sønn av Sheikh Hassan Yousef, en av grunnleggerne av den palestinske gruppen Hamas.

Han hoppet imidlertid av etter å ha blitt arrestert av israelsk sikkerhetspoliti, Shin Bet, da han var 22 år gammel.

Siden den gang har han vært spion for Israel og skal ha stoppet flere attentat, blant annet mot den daværende israelske statsministeren Shimon Peres.

Han konverterte også til kristendommen. I 2010 ga han ut boken «Sønn av Hamas», som avslørte hvordan han forlot islam og stoppet terrorangrep mens han jobbet for israelsk etterretning.

Her er en tekstet versjon av talen hans i FN.

Thank you, Mr. President.

I take the floor on behalf of UN Watch.

My name is Mosab Hassan Yousef. I grew up in Ramallah as a member of Hamas.

I address my words to the Palestinian Authority, which claims to be the “sole legitimate representative” of the Palestinian people.

I ask: where does your legitimacy come from?

The Palestinian people did not elect you, and they did not appoint you to represent them.

You are self-appointed.

Your accountability is not to your own people. This is evidenced by your total violation of their human rights.

In fact, the Palestinian individual and their human development is the least of your concerns.

You kidnap Palestinian students from campus and torture them in your jails. You torture your political rivals. The suffering of the Palestinian people is the outcome of your selfish political interests. You are the greatest enemy of the Palestinian people.

If Israel did not exist, you would have no one to blame. Take responsibility for the outcome of your own actions.

You fan the flames of conflict to maintain your abusive power.

Finally, you use this platform to mislead the international community, and to mislead Palestinian society, to believe that Israel is responsible for the problems you create.

Thank you.

SJOKKERT: PLOs utsendte delegat var ikke forberedt på talen til Mosab Hassan Yousef. (Skjermbilde/Youtube).

Her snakker Mosab Hassan Yousef under Oslo Symposium 2017:

Hundretusenvis krever at George Soros blir klassifisert som terrorist

Underskriftsinnsamlingen startet den 20. august  og har allerede passert 140.000 navn. Det er 40.000 flere enn som behøves for at president formelt må besvare begjæringen.

UNDERSKRIFTSKAMPANJE: Over 140.000 mennesker har signert kampanjen, noe som betyr at den amerikanske presidenten må ta opp spørsmålet offentlig.

Innsamlingen har blitt kalt «Klassifiser George Soros som en terrorist og beslaglegg alle hans organisasjoner under RICO og NDAA-loven».

Initiativtakerne mener blant annet at Soros har skaffet seg en usunn innflytelse over det demokratiske partiet og store deler av den amerikanske regjeringen. De anser også at han bevisst har forsøkt å destabilisere USA gjennom å skape et antall organisasjoner som bruker terroristlignende metoder for å «ødelegge den amerikanske regjeringen».

Les også: George Soros finansierte raseopptøyene i USA

STØTTER ANTIDEMOKRATISKE KREFTER: Det har kommet frem at George Soros, gjennom organisasjoner som Open Society, har bidratt med millioner av dollar til terrorgrupper som AFA, Black Lives Matter og andre venstreekstreme organisasjoner som Expo i Sverige, opp gjennom årene. Disse har så igjen arrangert og stått bak opptøyer, overfall og vandalisme i stor skala i både USA og Europa.

De krever derfor at justisdepartementet «umiddelbart klassifiserer George Soros og alle han organisasjoner og medarbeidere som terrorister på amerikansk jord, og at hans personlige eiendeler og selskaper skal beslaglegges».

En lignende underskriftsinnsamling krevde nylig at AFA (Antifascistisk aksjon) skulle klassifiseres som en terrorgruppe. Den innsamlingen har fått inn 345.000 underskrifter.

Les også: Soros ber Europa ta opp milliardlån for å finansiere masseinnvandringen

Samarbeidet med nazister

George Soros ble født inn i en jødisk familie i Ungarn i 1930. Den internasjonale finansmannen er kjent for å ha samarbeidet med nazistene og har også innrømmet dette foran kamera på amerikansk TV. I et intervju sier han at han ikke angrer på sine handlinger, men at han gjorde det som krevdes for å overleve.

– Hadde det ikke vært meg, så ville noen andre ha tatt min plass, sier Soros til 60 Minutes.

I voksen alder er han mest kjent for å ha støttet såkalte fargerike revolusjoner i et større antall land, ved å finansiere motstandsbevegelsene mot de sittende regjeringene. Slike revolusjoner har Soros stått bak i land som Serbia, Georgia og Ukrania nylig.

Men George Soros har vært innblandet i mye annen ødeleggende virksomhet. Tidligere i år lanserte Ungarns regjering en kampanje med plakater som anklager ham for å oversvømme landet med innvandrere fra den tredje verden.

Soros slo tilbake og anklaget kampanjen for å være «antisemittisk», og for å føre tankene tilbake til «Europas mørkeste stunder».

Les også: Canadiske myndigheter samarbeider med George Soros om masseinnvandring

IKKE P OPULÆR: George Soros er født i Ungarn, men han er ikke spesielt populær i sitt hjemland. Nylig laget ungarske myndigheter en kampanje mot hans destruktive innvandringspolitikk. Soros kalte kampanjen antisemittisk, men dette ble avvist av Israels statsminister Benjamin Netanyahu, under et nylig statsbesøk til Budapest.

Les også: Orban får besøk av Netanyahu – enige i kritikk av George Soros

George Soros har også forsøkt å manipulere politiske valg i Europa. Før valget i Sverige i 2014, ga hans stiftelse Open Society hundretusenvis av kroner til den venstreekstreme organisasjonen Expo. Meningen var å påvirke utgangen av riksdagsvalget og valget til Europaparlamentet det året.

Stipendet skulle ifølge lekkede dokumenter gå til å arrangere «utdannelsesleire» for medlemmer i ulike «antirasistiske organisasjoner». Pengene skulle brukes til å «trene venstreekstremistene frem til det kommende europeiske valget og senere riksdagsvalget i Sverige».

Selv lille Norge er på mangemilliardærens radar. I april ble det offentliggjort at norske skattebetalere via den norske regjeringen vil sende 340 millioner kroner til en stiftelse styrt av Soros i Polen. Soros har besøkt Norge ved to anledninger, i 2007 og 2011. Begge gangene ble det møter med sosialistiske partitopper og debatter med norske bedriftsledere.

Tilbake til Open Society, så har organisasjonen delt ut millioner av dollar til ulike europeiske organisasjoner innenfor rammen av stiftelsens prosjekt «Valg i Europa 2014», som arbeidet med å sponse ulike typer av venstreekstremister for å manipulere resultatene i de valgene som ble holdt i Europa det året.

Les også: Statsminister: «Europas eksistens er i fare»

SOROS UT! Demonstranter i Skopje i Makedonia viser sin avsky for finansmannens innblanding i deres politikk. (Foto: AFP).

Les mer: 12 politimenn skutt – 5 drept – ved Black Lives Matter-demonstrasjon

Open Society har også arbeidet med å kaste bensin på bålet under rasekonfliktene i USA. Blant annet har stiftelsen gitt 5.5 millioner kroner til den rasistiske terrororganisasjonen Black Lives Matter.

Soros skal også ha finansiert opptøyene under Occupy Wall Street i 2011, som kostet amerikanske skattebetalere millioner av dollar i hærverk, skader og opprydding av offentlige parker.

Det samme året skal Soros ha bedt Hillary Cinton, som da var amerikansk utenriksminister, om å legge seg i albansk innenrikspolitikk. Noe hun gjorde. Slik kan man gjøre når man har gitt 25 millioner dollar i ulike bidrag til Clinton-stiftelsen og det demokratiske partiet.

Les også: Storfinansen skjelver – Rotschild og Soros i strupen på Trump

Soros skal også ha vært den største enkelte bidragsyteren under presidentkampanjen til Hillary Clinton i 2016. Blant annet skal organisasjoner som støttes av mangemilliardæren ha busset inn tusenvis av falske velgere og demonstranter til ulike arrangement. Ikke sjelden utartet disse arrangementene seg til voldelige opptøyer med angrep på politiske motstandere og store politioppbud.

I 2015 åpnet Russland for et forbud mot organisasjoner styrt av George Soros.

Soros beregnes å ha en formue på tilsvarende hundrevis av milliarder av kroner og skal være verdens 35. rikeste mann. Pengene har han tjent i stor grad ved å spekulere i ulike valutaer, noe som førte til kriser i land som England, Sverige Russland, Thailand, Indonesia og Malaysia.

Den nylige underskriftskampanjen mot Soros i USA har vist at Soros’ ettermæle ikke nødvendigvis vil være av det positive slaget.

Spansk rabbiner: «Flytt fra Europa – det er fortapt»

Sjefsrabbiner i Barcelona, Meri Bar-Hen, oppfordrer nå jødene i byen til å flykte fra Spania, som han omtaler som «en sentral for islamistisk terror i hele Europa».

Bar-Hens advarsel kommer etter terrorangrepet i byen som etterlot seg 14 drepte og over 130 skadde, og som ble etterfulgt av enda et terrorangrep sør for Barcelona i Cambrils.

Den muslimske terrorgrupen IS har tatt på seg ansvaret for angrepene, som spanske myndigheter sier har vært planlagt i lenger tid og involverte minst et dusin muslimer.

Les også: Nobelprisvinner: «Muslimene oversvømmer, okkuperer og ødelegger Europa»

REIS TIL ISRAEL: Sjefsrabbiner i Barcelona, Meir Bar-Hen, oppfordrer nå jøder å reise til Israel som følge av at «Europa er fortapt», etter de mange muslimske terrorangrepene de siste årene. (Foto: Youtube).

I et intervju med det jødiske nyhetsbyrået JTA, sa Bar-Hen følgende:

– Jøder er ikke her permanent.

– Jeg forteller mine følgere; Ikke tenk at vi er her for alltid. Og jeg oppfordrer dem å kjøpe eiendom i Israel. Dette landet er fortapt. Ikke gjør den samme feilen som algeriske jøder, eller venezuelanske jøder. Det er best å komme seg ut nå enn etterpå.

Les mer: Rabbiner: Flyktningene er ikke syrere, de er ikke flyktninger og det er ikke noen krise

Les mer: EU-leder: «Majoriteten av asylsøkerne er velferdsmigranter og ikke flyktninger»

Rabbineren fortsatte med å si at angrepene hadde avslørt en tilstedeværelse av «radikale ytterpunkter» innen det muslimske samfunnet, et problem han også mente resten av Europa har.

– Europa er fortapt, sier Bar-Hen.

Rabbineren får imidlertid kritikk fra føderasjonen av jødiske samfunn i Spania, som har uttalt at de har «full tillit til sikkerhetsstyrkene som daglig jobber for å stoppe fanatikere og radikale muslimer fra å påføre smerte og kaos i våre byer».

Les også: Syrisk nonne: «Den muslimske invasjonen av Europa er organisert»

POSITIV TIL MASSEINNVANDRING: Selv etter de mange muslimske terrorangrepene i Europa de siste årene, er forstander Ervin Kohn fremdeles positiv til muslimsk innvandring til Norge.

Uttalelsen til Bar-Hen går kraftig imot uttalelser som forstanderen i det mosaiske trossamfunnet i Norge, Ervin Kohn, har kommet med de siste årene. Kohn har sagt at vi i Norge ikke skal dømme hele det muslimske samfunnet for det noen få ekstreme muslimer gjør. Han mener også at Norge ikke vil overleve uten masseinnvandringen fra blant annet muslimske land.

Politiet skjøt og drepte i går den siste muslimske terroristen som var på rømmen etter terrorangrepet i Barcelona sist torsdag.

Les også: 22-årig marokkaner jaktes av politiet – skal ha kjørt bilen som drepte 14 mennesker i Barcelona

 

DAGENS VIDEOER: Rasistisk vold, debatt om islam og muslimsk jihad i Jerusalem

VIDEO 1:

Først ut er en video som viser hvordan en gruppe afroamerikanere uten grunn og med rasistiske motiv går løs på en gruppe unge hvite gutter. De hvite guttene er der for å ha en hyggelig stund sammen i skoleferien, da de blir truet, spyttet på og brutalt mishandlet av den ikke-hvite gjengen. Hendelsen fant sted i Quincy, Massachusetts.

VIDEO 2:

En mann i Dallas, Texas, ba en gruppe afroamerikanere om å ikke røyke marijuana inne på toget. Det førte til at samtlige i gjengen, inkludert kvinnene, startet et svært brutalt og voldelig angrep på trebarnsfaren. Ikke engang da mannen lå på bakken utenfor toget ga gjengen seg. En kvinne tok sågar et skateboard og slo ham i hodet med det, noe som førte til at han mistet bevisstheten.

VIDEO 3:

Maryam Namazie, en eks-muslim, holder en tale for en forsamling på Goldsmith University i London. På første rad i salen sitter medlemmer av en muslimsk forening på universitetet som ler da hun forteller om drap og drapstrusler. De forstyrrer også hennes fremføring. (Full video av talen kan du finne HER).

VIDEO 4:

I juli oppstod det større protester og opptøyer i Jerusalem, nær tempelhøyden, og skal ha kommet som følge av installasjonen av metalldetektorer ved inngangen til Jerusalems gamleby. Palestinerne skal ha vært så aggressive og voldelige at to personer ble drept og flere skadet som følge av tumultene.

VIDEO 5:

Til slutt legger vi til et humor-innslag laget av den tyske allmennkringkasteren ADR, som viser hvordan hvite og blonde mennesker betraktes som utdøende og boende på reservat. Man anser også det å være hvit og blond for å være det samme som «nazist». Kanalen som har laget programmet er tilgjengelig i alle tyske husstander og mottar offentlig støtte. Programmet som filmen ble laget for har sin målgruppe blant 14-29-åringer.

UNGARN: Orban får besøk av Netanyahu – enige i kritikk av George Soros

De to ser ut til å ha et godt forhold. Nylig fikk Orban kritikk fra jødiske miljøer i hjemlandet og den israelske politiske venstresiden for å ha angrepet den amerikanske ungarskfødte venstreorienterte jødiske mangemillionæren George Soros gjennom en plakatkampanje. Kritikken ble fulgt opp av den israelske ambassaden i Budapest. Det fikk Netanyahu til å reagere.

Han slo fast at det ikke er noe galt i å angripe George Soros, «som kontinuerlig undergraver Israels demokratisk valgte regjeringer ved å finansiere organisasjoner som svikter den jødiske staten og forsøker å nekte den retten til å forsvare seg. «

De sterke båndene mellom Netanyahu og Orban har hevet øyenbrynene i EU, hvor Orban regnes som en tvilsom figur. Hans parti har begrenset pressefrihet og kritisert EUs innsats for å takle migrantkrisen, skriver Reuters.

Ifølge Reuters har Ungarn har hatt diskusjoner med Israel om å kjøpe sikkerhetsgjerder for å holde innvandrere ute, mens Israel har søkt bedre bånd med land som de håper vil ta sin side i eventuelle EU-diskusjoner der Israel blir kritisert.

Landene i Østeuropa har vist seg å være de mest Israel-vennlige landene på kontinentet, og den tsjekkiske sosialistiske presidenten Milos Zeman har blant annet foreslått at Tsjekkia flytter sin ambassade til Jerusalem. I likhet med Orban er han en sterk kritiker av den muslimske invasjonen av Europa, og mener at muslimsk kultur ikke passer i hans land.

Ungarske jøder og israelske lovgivere fra venstresiden har oppfordret Israels statsminister Benjamin Netanyahu til å avlyse det offisielle besøket i Ungarn som starter i dag, for å protestere mot kampanjen mot Soros. Det har Netanyahu blankt avvist.

«George Soros har en plan om å føre en million migranter inn i Europa hvert år. Denne planen er EU nå i ferd med å implementere». Slik forklarte statsminister Viktor Orbán den nye statlige kampanjen mot den ungarsk-amerikanske milliardæren i sitt ukentlige intervju med Kossuth Radio 7. juli. I fjor kjørte Orbán-regjeringen en gigantkampanje mot innvandrere.

Anti-Soros-kampanjen er i samme ånd: Orbán har lenge gitt amerikansk-ungarske Soros skylden for flyktningkrisen og beskyldt ham for å drive et mafialignende nettverk som frakter migranter til Europa for å undergrave den kristne kulturen. Men nå er anti-Soros-retorikken tatt til et nytt nivå. Titusener av plakater henger langs veier, på busstasjoner og i landsbyer over hele landet. Kampanjen koster nærmere 180 millioner kroner, skriver Der Spiegel, sitert av Haaretz.

Netanyahus besøk i Ungarn er det første av en israelsk statsminister siden Ungarn ble fri fra det kommunistiske diktaturet i 1989.

Oppdaget terrortunnel under barneskole

Av: Erik Pedersen

Dersom Israel angriper skolene for å ødelegge tunnelene kan de anklage Israel for å gå til angrep på sivile, sågar barn. På den måten bruker Hamas barn som beskyttelse. Det var forrige fredag FNs flyktningeorganisasjon for palestinere, UNRWA, innrømmet at de hadde funnet tunneler gravd under Maghazi Elementary Boys A & B School og Maghazi Preparatory Boys School på Gazastripen. Det skjedde i forbindelse med byggearbeid.

Israel har i mange år advart om at Hamas bruker barnehager og skoler som et deksel for terroraktivitet, som omfatter terrortunneler og rakettlager.

«Oppdagelsen ble gjort i sommerferien, på et tidspunkt da skolene er tomme, og i løpet av arbeidet knyttet til bygging av en forlengelse av en av bygningene,» heter det i uttalelsen fra UNRWA.
«Tunnelen har ingen inngangs- eller utgangssteder i lokalene, og den er heller ikke knyttet til skolene eller andre bygninger på noen måte,» heter det videre. UNRWA fordømte «eksistensen av slike tunneler i sterkest mulige termer».

«Det er uakseptabelt at studenter og ansatte er utsatt for risiko på en slik måte. Konstruksjonen og tilstedeværelsen av tunneler under FNs lokaler er uforenlig med respekten for privilegier og immuniteter til De forente nasjoner i henhold til gjeldende folkerett, som fastslår at FNs lokaler skal være ukrenkelige, sies det i uttalelsen.

Hamas nekter for UNRWAs påstander. Hamas talsmann Fawzi Barhoum sier ifølge den israelske avisen Israel Hayom at «dette er grunnløse beskyldninger – Hamasbevegelsen har ingenting å gjøre med tunnelen som ble oppdaget.» Han fordømmer UNRWAs påstander» og advarer om at FN-organisasjonens fordømmelse av Hamas kan undergrave deres status på Gaza-stripen.

I løpet av den siste Gaza-krigen i 2014 ble Hamas-terrorister ved flere anledninger truffet inne i Israel etter å ha kommet gjennom tunneler, selv om de ikke klarte å nå sivile områder. Israel ødela 32 tunneler under operasjonen, og har siden gjort nøytralisering av tunneltrusselen til topp prioritet.

Selv om Hamas benekter at de har noe å gjøre med tunnelen som er oppdaget under FN-skolen fortsetter organisasjonen å støtte terror mot Israel, og tok nylig på seg ansvaret for drapet på en israelsk politikvinne i Jerusalem

Tidligere israelsk forsvarsminister: Erdogan forsøker å islamisere Europa

Han har ifølge nettavisen Breitbart bestemt seg for å utfordre Benjamin Netanyahu som ny israelsk statsminister ved neste valg. Ya’alon beskriver i samtale med det israelske magasinet Times of Israel Erdogan som den faktiske lederen av Det muslimske brorskapet.

Les også: Beviset: Her bomber Russland kolonne som kjører olje fra IS til Tyrkia

Den tidligere israelske forsvarsministeren mener Erdogan forsøker å gjøre seg populær i den muslimske verden og konkurrerer med sjiamuslimene i Iran og sunnimuslimene i Saudi Arabia om å oppnå global dominans. Erdogans strategi er å skyve flyktninger og innvandrere fra Midtøsten til Europa.

Les også: Tyrkia truer: La oss reise fritt innenfor Europa eller så åpner vi flyktningbølgen igjen

«Erdogan opptrer som en leder av det muslimske brorskapet, og han ønsker å islamisere Europa. Da europeerne krevde at han stoppet strømmen av flyktninger, hva ville han ha av dem? Å tillate tyrkere å reise til Europa uten visum. Og hva sa han til tyrkere som bodde i Europa for tre uker siden? Å øke fødselsraten! Det er islamiseringen av Europa, » uttalte Ya’alon til Times of Israel.

Les også: Tyrkia truer EU og Norge med ny strøm av velferdsflyktninger

Han siterte Erdogan da han snakket til tyrkiske innvandrere i Europa i forbindelse med den nylig avholdte folkeavstemningen om grunnlovsendringer. Erdogan ga dem dette rådet: «Lev i bedre nabolag. Kjør de beste bilene. Bo i de beste husene. Lag ikke tre, men fem barn. Fordi dere er Europas fremtid. Det vil være det beste svaret på urettene som begås mot dere.»

Les også: Erdogan oppfordrer tyrkerne til å erobre Europa ved å føde mange barn – «Dere er Europas fremtid!»

Til Times of Israel sier Ya’alon at Tyrkia finansierer moskeer og islamske kultursentre med det eksplisitte formålet å fremmedgjøre muslimske innvandrere fra den vestlige kulturen, slik at Erdogan kan forlenge sine hegemoniske ambisjoner til Europa.

Den tidligere israelske forsvarsministeren har også anklaget Tyrkia for å ha latt jihadister reise mellom Syria og Europa, og å være vertskap for terrorister fra Hamas, samt å forsøke å etablere et neo-osmansk imperium som bruker muslimsk brorskapsideologi, ikke bare i Tyrkia.

Les også: Tyrkia: «Vi kommer til å sende 15.000 flyktninger til Europa i måneden»

Relatert:

Brukte norske skattekroner til å hylle terrorist

Selv ble hun drept i den etterfølgende kampen mellom terrorister og israelske sikkerhetsstyrker. Nå hylles hun av de palestinske myndighetene, som har bygget et kvinnesenter til hennes ære og i hennes navn. Pengene kom fra lommebøkene til norske skattebetalere, skriver Ynet News.

Det nye kvinnesenteret har mottatt midler fra Norge gjennom den palestinske valgkommisjonen og en organisasjon kalt «FNs kvinner i Palestina», som fremmer palestinske kvinners deltagelse i valg.

Den norske utenriksministeren, Børge Brende, har reagert på at kvinnesenteret brukes til å forherlige et terrorangrep. «Jeg fordømmer denne beslutningen i størst mulig grad,» sier han ifølge den israelske avisen. «Norge vil ikke tillate seg å bli identifisert med institusjoner som er oppkalt etter terrorister på en slik måte, og vi vil ikke godta bruken av norsk hjelp til slike formål.»

Det norske utenriksdepartementet krever nå at logoen fjernes fra bygningen, og at de palestinske selvstyremyndighetene returnerer pengestøtten.

Les også: Drepte britisk student – kan få nesten 9.000 kroner av palestinske myndigheter

TERRORIST: i 1978 sprengte Dalal Mughrabi seg selv i luften i en fullsatt buss med sivile israelere. Blant dem 13 barn, som døde i terrorangrepet. Før angrepet på bussen skal hun og de andre terroristene også ha drept en amerikansk fotograf, samt kapret en drosje, etter å ha drept alle de som satt inne i bilen.

«Norge vil ikke inngå noen nye bistandsavtaler med den palestinske valgkommisjonen eller FNs kvinner i Palestina før prosedyrer er innført for å sikre at handlinger som denne ikke skjer igjen i fremtiden,» sier han.

«Norge tok det riktige skrittet. En fast holdning mot helliggjørelsen av terrorister er en integrert del av den internasjonale innsatsen for å utrydde terrorisme. Vi anbefaler at det internasjonale samfunnet grundig kontrollerer hvor pengene deres er investert, og vi forventer at alle prosjektpartnere skal opptre som Norge gjorde,» heter det i en uttalelse fra det israelske utenriksdepartementet.

Til tross for at det kun var sivile israelere i den kaprede bussen og blant de drepte under aksjonen hylles Dalal Mughrabi med jevne mellomrom av palestinske organisasjoner, palestinske sangere og palestinske ledere, som i videoen fra en feiring av hennes fødselsdag.

Professor: «Vi kan ikke lukke øynene for Irans atomvåpentrussel»

Det mener den israelske professoren Efraim Inbar, som er professor i politiske studier ved Bar-Ilan University og direktør for Begin-Sadat senter for strategiske studier.

Frieord treffer professoren, som har spesialisert seg på strategiske spørsmål i Midtøsten, med særlig interesse for politikk og strategi for Israels nasjonale sikkerhet, på en kafe på et kjøpesenter i bydelen Ramon i Jerusalem. Han understreker sterkt at atomtrusselen fra presteregimet i Iran ikke er over med avtalen Iran har gjort med USA og andre land.

«Selv om Iran holder avtalen, som bare gjelder for 10 år. Hva skjer etterpå,» spør han. «I mellomtiden kan Iran gjøre mange forberedelser som vil sette fart i atomvåpenprogrammet når avtalen utgår. De har dessuten et rakettprogram som kan videreutvikles i mellomtiden».

Inbars konklusjon er skremmende, spesielt når den kommer fra en person som åpenbart vet hva han snakker om. Efraim Inbar er kjent som en av verdens fremste eksperter på strategisk tenkning i Midtøsten, og siteres ofte av internasjonal presse. Konklusjonen hans er at avtalen med Iran kun kan utsette tidspunktet for når Iran kan ha ferdig utviklede atomvåpen, ikke forhindre at det skjer. Og iranerne har god tid.

«Som kommunistene gjorde tror Iran at tiden er på deres side. Men de tror noe mer: De tror at også Gud er på deres side. Derfor har de god tid. I Iran spiser de ikke «fast food». «Fast food» er for Amerika. For Israel er situasjonen farlig. Selv et lite atomangrep kan gjøre stor skade. Israel er et lite land,» minner han om. «Det er mulig å utsette et angrep mot Irans atomvåpenproduksjon, men det kan ikke unngås. Det vil måtte skje før eller siden».

På vårt spørsmål om den politiske debatten om dette spørsmålet i Israel, spesielt konflikten for noen år siden mellom den israelske statsministeren Benjamin Netanyahu og den da nylig avgåtte Mossad-sjefen, Meir Dagan, som advarte mot å bombe Irans atomvåpenanlegg, svarer Inbar at det er riktig at det var en konflikt mellom tidligere Mossad-sjef Meir Dagan, etter at han gikk av som sjef for Mossad, og Benjamin Netanyahu.

«Men stridsspørsmålet var ikke om Israel før eller siden vil måtte angripe Iran, men mer om når og med hvilke virkemidler. Dagan var imot bruk av fly og mente operasjonene mot Iran måtte skje i hemmelighet ved bruk av andre metoder. Det var ikke et spørsmål om å angripe eller ikke, men om hvilke metoder som var best å bruke for å stoppe dem».

Dagan ville gjøre det med metoder som Efraim Inbar kaller «Clandestine way», med ulovlige metoder, men etisk og moralsk akseptable. «Dersom noen forsøker å drepe deg har du rett til å drepe dem først,» sier han.

Det er kjent blant annet fra boken om Mossad skrevet av Nissim Mishal g Michal Bar-Zohar, en av israels fremste eksperter på etterretning og tidligere medlem av Knesset og Europarådet, som utkom i 2012, at Dagans metoder var drap på iranske vitenskapsmenn som jobbet med atomvåpenprogrammet, sabotasjer av atomvåpenanlegg, og spredning av datavirus. Dagan mente at disse metodene måtte videreføres og at raketter og flyangrep burde vente og kun brukes som aller siste utvei. «Uansett dreier det seg om en krig», mener Inbar, «bare med ulike metoder».

Kan man oppnå noe med å støtte opposisjonen i Iran?

«Det kan i fremtiden bli en revolusjon i Iran, men ikke en evolusjon. Spørsmålet vil alltid være «Hvem har våpen». Opposisjonen kan ikke nå frem med fredelige metoder for å oppnå regimeskifte. Det er mulig å samarbeide med kurdere og andre undertrykte minoritetsgrupper, men det forutsetter at de kjemper militært og er effektive,» svarer Efraim Inbar.

Hvor står Irans allierte, den sjiamuslimske terrororganisasjonen Hizbollah, i dette bildet? I dag kjemper de sammen med den andre allierte av Iran, president Assad i Syria. Gjør det Hizbollah sterkere og farligere for Israel, eller er den islamistiske terrorgruppen svekket?

«Hizbollahs involvering i den syriske borgerkrigen er både positiv og negativ for Israel,» mener den israelske eksperten. «Det negative er at terrorgruppen tilegner seg militær kunnskap fordi dens medlemmer kjemper i større formasjoner og med mer avanserte våpen. Men de kjemper langt fra Israel, og for Israel er ikke det så ille. Dessuten blir mange av deres «soldater» drept, og det er heller ikke så ille for Israel.  De har problemer med rekrutteringen, spesielt fra de libanesiske byene. En analyse gjort av en kollega på universitetet, som har gått gjennom lister over døde «soldater» i Syria, viser at de aller fleste er rekruttert fra landsbygden. At de slåss i Syria er ikke så ille for oss,» svarer han, med et lite smil.

Professr Inbar mener at det på sikt er lite sannsynlig med en isolert krig mot Israel startet av Hizbollah. «De har bygget seg opp med raketter levert av Iran og gjemt vekk i tett befolkede områder. Men Irans hensikt med å levere rakettene er trolig at de skal bidra til å skremme Israel fra å angripe Iran, slik at Iran kan fortsette med sin videreutvikling av atomvåpen i fred. Israel vet at et angrep mot Iran vil utløse et rakettangrep fra Hizbollah-stillinger i Libanon,» forklarer han.

Efraim Inbar forteller at Iran ikke jublet da Hizbollah provoserte frem krigen mot Israel i 2006. Iran kritisert sågar angrepet fra Hizbollah. Mange av deres raketter ble ødelagt. «I dag er det lite trolig at Hizbollah ønsker en krig som vil ødelegge Libanon, og de blir uansett styrt fra Iran som ikke ønsker å skusle vekk rakettene nå,» mener han.

Israel har fiender på alle kanter, men også venner som naboer, selv om de ikke annonserer det med den største begeistringen. Nylig ble det underskrevet en avtale med Jordan om jordansk kjøp av israelsk naturgass. «Israel beskytter Jordan. Og Jordan beskytter Israel mot terrorister,» sier Inbar, om forholdet mellom de to naboene, og bekrefter et godt etterretningssamarbeid.

Han mener Jordan er i «good shape». «Abdullah er en god leder, i den forstand at han vet hvordan han skal snu seg for å bli sittende med makten og unngå uro. Da hans far, Kong Hussein, fremdeles var i live, ble det ofte spådd at han snart ville forsvinne, Men han ble sittende i mange år, helt til sin død. Han klarte å holde seg ved makten. På 90-tallet lot kong Hussein skjegget gro for å se litt mer islamsk ut, og samarbeidet med Saddam Hussein. I 2003 gjorde Kong Abdullah det samme, men samarbeidet med USA. Begge var realistiske nok til å inngå samarbeid med den parten de mente var sterkest i regionen på den tiden,» sier han.

Jordan kan imidlertid stå overfor en viktig endring. «Den store flyktningstrømmen til Jordan fra nabolandene på grunn av borgerkrigene og IS sine herjinger kommer til å endre den demografiske sammensetningen av landet. Det palestinske flertallet vil forsvinne, og de jordanske palestinerne vil komme i mindretall, forutsatt at flyktningene vil bli værene i landet og integreres i det jordanske samfunnet, noe som er sannsynlig, fordi Jordan har en annen politisk kultur enn andre arabiske land, der palestinerne er blitt boende i egne områder og bevisst ikke integrert,» mener professoren.

Frieord-journalist møtte en hardtslående Mossad-sjef

Han peker i retning Syria. I det fine klare været er det mulig å se nesten helt til Damaskus. Deretter kikker han ned på sin egen korpulente kropp. «Vet du hvorfor israelske generaler alltid er kortvokste og fete,» spør generalen. «Det er for å korte distansen mellom «the brain and the balls».

Sommeren 1971: En gjeng palestinske ungdommer sparker fotball og leker på en strand i Gaza, da de oppdager en uventet fiskebåt med full fart mot stranden. Den kjører raskt inn i sanddynene, og flere bevæpnede palestinere hopper i land. Deretter kommer en motorbåt til syne i horisonten. Da den nærmer seg stranden ser de palestinske ungdommene flere israelske soldater stå på dekk. De skyter mot palestinerne som er kommet seg på land. Ungdommene vinker dem i sikkerhet. Da de israelske soldatene går i land er det ikke mulig for dem å finne palestinerne fra fiskebåten. De gir opp og drar til sjøs igjen.

Senere på natten får palestinerne fra fiskebåten besøk av en ung mann med kalasjnikov-gevær. Han var varslet av ungdommene og kom for å sjekke. «Hvem er dere, brødre» spør han. De nyankomne palestinerne presenterer seg som medlemmer av PLFP (Popular Front for the Liberation of Palestine) fra flyktningeleiren Tyr i Libanon, sendt av deres leder Abu-Seif for å opprette forbindelse og samarbeid med organisasjonens avdeling i Gaza. «Marhaba», svarer den unge mannen. «Jeg skal ta dere med til vår leder».

Det gjør han. Neste morgen blir de hentet av flere væpnede terrorister som eskorterer dem til et isolert hus på innsiden av Jabalia flyktningeleir. De blir geleidet inn i et rom og bedt om å sette seg ned ved et bord. Like etter kommer alle de ledende kommandørene i PFLPs avdeling på Gazastripen inn i rommet. De to gruppene gir hverandre varme klemmer og kyss på kinnene, etter vanlig arabisk skikk. Så setter de seg ned på hver sin side av bordet.

«Er alle her nå? Kan vi begynne møtet», spør lederen for de nyankomne palestinerne. «Ja», blir det svart. Palestinerne fra fiskebåten reiser seg raskt opp, trekker sine våpen, og meier ned alle andre i rommet. Så forlater de huset og blander seg med den palestinske befolkningen. Senere kommer Meir Dagan og hans team med israelske spesialstyrker trygt tilbake til den israelske basen. Han var en soldat med både hjerne og baller.

Dagan ledet en spesialstyrke satt opp av general Ariel Sharon. Den hadde som oppgave å bruke utenomrettslige drap på terroristledere for å rense Gazastripen, der den israelske hæren var i ferd med å miste kontrollene over terroristorganisasjonene som blomstret opp etter at Gazastripen ble overtatt av Israel i 1967. Terroristene drepte israelere nesten daglig i perioder.

Sharon fikk nok i januar 1971 da to barn, fem år gamle Avigail og åtte år gamle Mark, ble sprengt i fillebiter da en terrorist kastet en håndgranat inn i familiens bil. Han rekrutterte Meir Dagan som leder for en paramilitær gruppe som opererte «undercover» på Gazastripen, gjerne forkledd som arabiske kvinner eller fiskere. Etter at Dagan og hans team hadde gjort jobben de var satt til var det rolig på Gazastripen i flere år.

Historien om Dagans innsats som paramilitær leder på Gazastripen blir fortalt i boken om Mossad skrevet av journalisten Nissim Mishal og Michal Bar-Zohar, en av israelsk fremste eksperter på etterretning og tidligere medlem av Knesset og Europarådet, som utkom i 2012.

I 2002 står den kortvokste og tykke generalen på Golanhøyden og pratet med Frieords journalist. Han peker mot Syria og sier at Israel godt vet hva den syriske presidenten spiser til frokost og hva det blir pratet om på regjeringsmøtene. Syria betegner han som en av Israels roligste grenser, til tross for at Israel offisielt er i krig med landet. «Men» «Bibelen sier at lammet skal spise med løven. Men for å være på den sikre siden: Jeg foretrekker å være løven». En drøy uke senere får han en telefon fra sin gamle venn Ariel Sharon, som nå er blitt Israels statsminister: «Jeg trenger en mann med baller,» sier han. «Vil du bli leder for Mossad?»

At han hadde baller hadde han vist før. Ikke bare da han med bruk av både hjerne og baller kledde ut sitt team som palestinske terrorister fra Libanon og fikk tatt livet av hele PLFP-ledelse på Gaza, men også ved en senere anledning da han oppdaget en kjent terrorist sittende i en bil. Han fikk israelske soldater til å stanse bilen for å arrestere ham. Terroristen, Abu Nimer, gikk ut av bilen. Da oppdaget Dagan at han hadde noe i hendene. «En granat», ropte han. Men i stedet for å hoppe i dekning kastet han seg fremover mot terroristen, fikk lagt han i bakken og vristet håndgranaten ut av hånden hans. Ryktene sier ifølge forfatterne av boken om Mossad at han deretter skal ha drept terroristen med sine egne hender. For den hendelsen fikk han den israelske hærens tapperhetsmedalje.

Meir Dagan flyttet inn i nye kontorer. Med seg tok han et bilde som han hengte på veggen bak skrivepulten, et bilde han alltid hadde hengende på sine kontorer, og som også henger på Holocaustmuseet. Det viser en gammel mann med sine jødiske klesplagg sittende på kne foran to SS-soldater. Bare sekunder etter at det ble tatt ble den gamle mannen skutt og drept av soldatene. Det ikoniske bildet viser Dagans bestefar.

Meir Dagan var fortsatt påvirket av de metodene han brukte som ung soldat, da han flyttet inn i Mossad-kontorene som toppleder for en av verdens mest beryktede og anerkjente etterretningsorganisasjoner. Han hadde fortsatt mer tro på de skjulte metodene enn de synlige. Hans fremste oppgave var å forhindre Iran i å skaffe seg atomvåpen. Han var skeptisk til politikernes ønske om å bruke raketter og bombefly. Det ville utløse full krig og internasjonale protester. Han valgte i stedet å forsøke å forsinke prosessen mot iranske atomvåpen, og lyktes godt.

Iranske vitenskapsmenn som arbeidet med atomvåpenprogrammet ble skutt foran deres hjem, atomanlegg gikk i luften, datavirus gjorde store skader på produksjonen, og satt programmet mange år tilbake.

Dagans største bragd som Mossad-sjef, før han gikk av i 2011, var nok likevel ødeleggelsen av en syrisk atomreaktor. Angrepet ble foretatt av israelsk fly, men for å være sikker på at det virkelig var et anlegg for å bygge atomvåpen måtte han sende agenter helt frem til anlegget, langt inne i Syria i nærheten av grensen mot Irak. Det var en risikabel og godt organisert operasjon. Da israelske fly slo til og knuste anlegget ble det bare små overskrifter i verdenspressen. Syria ville ikke innrømme at de forsøkte å produsere atomvåpen, og holdt kjeft.

Meir Dagan døde av kreft i 2016.

Radikal islam og Irans atomvåpenambisjoner er den største faren for oss

Mandag kveld fikk en delegasjon, ledet av tidligere stortingsrepresentant Hallgrim Berg, møte Israels tidligere turistminister, Uzi Landau, som i dag er styreleder for det israelske forsvarsteknologiselskapet Rafael Advanced Defense Systems Ltd.

Den tidligere ministeren og sikkerhetseksperten mente det var nødvendig å ha en full forståelse av problemene med radikal islam og de iranske islamistenes atomvåpenambisjoner. Han mente det var et problem at mange land i Europa ikke fullt ut var villige til å innrømme hvilket problem radikal islam utgjør for oss, og sa at det var nødvendig med en fast holdning og «å gjøre det som er moralsk nødvendig når vi har å gjøre med de som ikke har noen moralske verdier».  Konkrete råd for å bekjempe terrorismen i Europa ville han imidlertid ikke gi. Det mente han at de enkelte land selv var best egnet til å vurdere.

På spørsmål fra Frieord.no innrømmer den tidligere turistministeren at TV-bilder fra knivstikking og terrorhandlinger gir et inntrykk av utrygghet, og har en negativ effekt på turiststrømmen. Også i tiden like etter de siste krigene i Gaza falt turismen, men tok seg raskt opp igjen. Landau mener at risikoen for å bli knivstukket er svært liten, og mindre enn å bli utsatt for en bilulykke. For turismen mener han at de høye prisene, blant annet på hotelltjenester, er et større problem, men det blir oppveiet av alle de positive tingene Israel har å by på innen kultur, historie og religion, trivelige restauranter, badestrender og ørkenlandskap, og alt innen rekkevidde på kort tid.

Under foredraget fremholdt Landau at den alvorligste trusselen mot Israel, og verden for øvrig, i dag er Irans forsøk på å skaffe seg atomvåpen. «Iran er ikke et land som ønsker seg slike våpen for ikke å bruke dem,» sa han. Det var tilfellet under den kalde krigen, da atomvåpenbalansen forhindret bruk.  For islamister fungerer ikke en slik rasjonell terrorbalanse. Han fryktet også spredning av atomvåpen til terroristorganisasjoner. Det aller viktigste spørsmålet for den nye amerikanske administrasjonen og den israelske regjeringen burde derfor være å forhindre Iran i å skaffe seg atomvåpen.

Fire stukket ned i terrorangrep

Men plutselig løper en ung mann frem fra resepsjonsområdet. Han stikker kniven sin med full kraft mot tilfeldige gjester. Deretter springer han ut av hotellet og knivstikker en person på utsiden. Knivstikkeren ble senere arrestert og innrømmet terrorhandlingene i avhør med det israelske politiet. Han var palestiner fra Vestbredden.

«Da jeg kom til hotellet fant vi to menn og en kvinne lettere skadet i lobbyen. De led av sår i overkroppen. Mens de ble behandlet av ambulansepersonell fikk vi beskjed om at det også var en såret mann utenfor hotellet. Vi løp omgående ut for å behandle ham også,» forteller en medisinsk hjelpearbeider som kom til stedet til Israel National News.

Ofrene for søndagens terrorhandling i Tel Aviv var tre menn, to i 50-årene og en i begynnelsen av 70-årene, og en kvinne tidlig i 50-årene. Ofrene slapp unna med kun lettere skader til tross for at angrepet kunne vært dødelig.

Drepte britisk student – kan få nesten 9.000 kroner av palestinske myndigheter

Den palestinske terroristen Jamil Tamimi, som har en lang historie med psykiske lidelser, drepte den britiske teologi-studenten Hannah Bladon i et grusomt knivangrep på Langfredag, skriver Daily Mail.

MORDER: Den palestinske drapsmannen blir her ført inn i fengsel av israelske myndigheter.

Bladon ble offer for terroristen etter at hun skal ha reist seg for å gi plass til en kvinne med et lite barn på trikken.

Tamimi vil ganske trolig bli hyllet som en såkalt «motstandshelt» av Palestinske myndigheter, noe som vil gi ham krav på et månedlig beløp på nærmere 9.000 kroner, ifølge en talsmann for den israelske overvåkningsgruppen Palestinian Media Watch.

Ifølge palestinsk lov, har alle som blir fengslet for å «motstå okkupasjonen» krav på en viss sum. Terrorister får utbetalt et månedlig beløp fra palestinske myndigheter og organisasjonen PLO.

BETALER TERRORISTER: Palestinske myndigheter betaler drapsmenn og terrorister månedlige summer, enten til terroristen hvis de overlever, eller til deres familie hvis de blir drept.

Israels statsminister, Benjamin Netanyahus offisielle talsmann, Ofir Gendelman, viste nylig sin avsky mot de palestinske myndigheter på Twitter: «Ikke bare har den palestinske presidenten enda ikke fordømt drapet på Hanna Bladon, han vil også belønne den palestinske terroristen med en månedlig utbetaling.»

Stor terrorfare ved Rødehavet

Nesten «vegg-i-vegg» med Eilat ligger den egyptiske byen Taba med sine strandhoteller. Dit drar også mange israelere gjennom grensepasseringen mellom de to byene. Nå har de israelske myndighetene stengt grensen for israelske statsborgere, og bedt alle israelere i området om umiddelbart å reise hjem, skriver Israel Hayom.

Grensen mellom Israel og Egypt vil være stengt til etter påske. Årsaken er stor terrorfare. Den islamske staten har bitt seg fast nordøst i Sinai, og sendte mandag en rakett inn i Israel som ødela et drivhus. I 2013 ble en buss med koreanske turister sprengt i luften i Taba, i nærheten av et hotell like ved grensen. Mange ble drept. Området byr også på andre farer. I 2013 ble en norsk jente kidnappet av beduiner som stoppet drosjen hun satt i sammen med en arabisk israeler. Beduinene ville bruke henne til å tvinge gjennom løsgivelse av en beduin som satt i egyptisk fengsel. Saken løste seg og hun ble satt fri.

Å reise til Taba eller andre av badestedene mellom Eilat og Sharm el-Sheikh er selvsagt like farlig for nordmenn som for israelere, men de israelske myndighetene sier de vil slippe gjennom utenlandske statsborgere. Det er kun israelere som får ferieplanene ødelagt.  Avgjørelsen ble tatt etter etterretningsopplysninger om et planlagt forestående terrorangrep mot israelske turister som besøker Sinaihalvøya.

Badehotellene mellom Eilat og Sharm el-Sheikh har vært populære reisemål for israelere i mange år på grunn de lave prisene, flotte strender og god mat og service. I tillegg finnes det et kasino i Taba. Kasinovirksomhet er ikke tillatt i Israel, og det har derfor vært populært for spilleglade israelere å enten reise til Egypt eller Tyrkia, eller alternativt ta spillebåter fra Eilat ut i internasjonalt farvann i Rødehavet.

I 2004 besøkte hele 400.000 israelere Sinaihalvøya gjennom grensepasseringen i Taba. Siden falt besøket en del, men tok seg kraftig opp i fjor, til tross for gjentatte advarsler fra de israelske myndighetene, og kunnskap om Den islamske statens aktiviteter lengre nord på halvøya. 60.000 israelere besøkte den egyptiske halvøya bare i løpet av september og oktober, ifølge Israel Airports Authority. Antall besøkende i løpet av året var på over 200.000, mot 134.455 besøkende i 2015. De fleste unge som ikke tidligere har besøkt den egyptiske halvøyen, ifølge Israel Airports Authority.

Israel forbyr bruk av høyttalere til muslimsk bønnerop

Det førte til raseri blant de arabiske medlemmene av den israelske nasjonalforsamlingen «Allahu Akbar. Innkalling til bønn er ikke en plage, men essensen i vår religion,» sa parlamentsmedlemmet Ahmad Tibi, fra Joint Arab List.

Mens Israels statsminister Benjamin Netanyahu forsvarte vedtaket: «Israelske borgere – både jøder, muslimer og kristne – har en rett til å sove,» mente han.

Den israelske statsministeren har tidligere vist til at hans kontor har fått mengder av brev fra velgere som klager over støy som medfører søvnproblemer på grunn av bønneropene fra landets moskeer. Derfor har han lenge støttet et forbud. «Vi vil fortsette med denne lovgivningen, i likhet med mange andre land i verden,» sa han under debatten i den israelske nasjonalforsamlingen.

Det er enda ikke avgjort om forbudet skal gjelde hele døgnet, eller bare på nattestid. Det skal en komite i nasjonalforsamlingen nå først ta stilling til. Men et forbud blir det i en eller annen form.

Det ble en hissig debatt i nasjonalforsamlingen, Knesset, der blant annet tre av medlemmene fra den arabiske listen holdt opp forslagsdokumentet og rev det i stykker mens de ropte Allahu akbar, skriver den israelske avisen. En av de jødiske medlemmene svarte med å rope «terrorister» tilbake. For å få ro i salen måtte nasjonalforsamlingens president be om at de tre arabiske Knesset-medlemmene ble fjernet fra plenumsalen.

«Dette er først og fremst en sosial lov som vil tillate folk å hvile om natten. Det gjelder for alle befolkningsgrupper, jøder og arabere likt. Denne loven har ikke noe ønske om å skade den trofaste Allahu akbar,» forklarte en av forslagstillerne. Israels miljøvernminister, Zeev Elkin, sa han var overrasket over de sterke følelsene. For han var vedtaket et miljøtiltak som tok sikte på å redusere støyforurensning, og han viste til støybestemmelser fra 1992 om forebygging av støy.

De representantene som stemte imot forslag var først og fremst fra den arabiske listen Joint Arab List og representanter fra det største opposisjonspartiet, Sionistisk Union, det tidligere israelske arbeiderpartiet. Arbeiderpartipolitikerne beskrev forslaget som «en skam for dette huset»

Relatert:

Donald Trump fordømmer antisemittisme i USA

Nå får den amerikanske presidenten ros fra den israelske statsministeren Benjamin Netanyahu. Under den ukentlige pressebrifingen mandag gjentok Trumps pressesekretær administrasjonens fordømmelse av den siste bølgen av antisemittiske hendelser over hele USA, der flere jødiske graver har blitt skjendet.

USAs president Donald Trump «fortsetter å være dypt skuffet og bekymret over rapporter om ytterligere hærverk på jødiske kirkegårder,» sa pressesekretær Sean Spicer til reporterne. «Den feige ødeleggelsen i Philadelphia denne helgen kommer på toppen av lignende hendelser fra Missouri og trusler mot jødiske samfunnssentre rundt om i landet,» sa Spicer ifølge Israel Hayom. «Presidenten fortsetter å fordømme disse og eventuelle andre former for antisemittiske og hatefulle handlinger i sterke ordelag.»

Også forrige uke fordømte Trump den voksende antisemittismen i USA. Det skjedde da presidenten forrige tirsdag besøkte National Museum of African-American History and Culture. Da fikk han ros av den israelske statsministeren Benjamin Netanyahu, som nylig var på besøk i Det Hvite Hus. Ifølge World Israel News uttrykte statsminister Benjamin Netanyahu takknemlighet for president Donald Trumps fordømmelse av anti-semittisme. «Det er veldig viktig at president Trump tok et klart standpunkt mot antisemittisme,» sa Netanyahu, da han onsdag forrige uke snakket i en synagoge i Sydney til det jødiske samfunnet. «Vi har en kamp mot de som søker å demonisere våre folk og gjenoppblusse antisemittismen som vi ser i mange deler av verden,» sa Netanyahu. «Det er noe som vi må kjempe sammen imot.»

Venstresiden

Selv om Trump allerede hadde fordømt hendelsene var Hillary Clinton raskt ute på Twitter og forlangte at Trump skulle ta avstand fra antisemittisme.

Venstresidens forsøk på å dytte den økende antisemittismen over på Trump ble derimot tilbakevist av en jødisk kommentator som var invitert av Fox News.

Tidligere ordfører i den israelske byen Shiloh, som ligger på Vestbredden, David Rubin, blir intervjuet og spurt om den voksende antisemittismen skyldes at Trump-administrasjonen stimulerer til hat. Han gir reporteren svar på tiltale. Antisemittismen kommer i dag fra muslimske miljøer og venstresiden, slår han fast. Se intervjuet her: