Dagens video

SJOKKVIDEO: Jødisk 17-åring blir slått med belte av ung muslimsk mann på gaten i Berlin

april 18, 2018 Redaksjonen

En rystende video ble tatt av en 17-årig jødisk gutt i det han blir uprovosert slått av en ung muslimsk mann med belte. Årsaken skal være at den jødiske gutten hadde på seg en kippa på hodet. «Jeg filmer deg, jeg filmer deg», sier den jødiske gutten uten at det stopper volden. Muslimsk anti-semittisme er nå så utbredt i Europa at jøder flytter til Israel for trygghet.

Utenriks

Betydelig andel av briter mener multikulturalisme har feilet

april 15, 2018 Redaksjonen

50 år etter den verdenskjente «elver av blod»-talen til politikeren Enoch Powell, så kommer det frem at en betydelig minoritet av briter mener at multikulturalismen har feilet og at ulike etnisiteter og religioner stort sett lever separate liv. En undersøkelse gjort av den venstreekstreme og antifascistiske gruppen «Hope Not Hate» fant at 43 prosent av de spurte mente at forholdet mellom samfunnsgrupper vil fortsette å brytes ned de neste årene. Bare 14 prosent tror at ting blir bedre. En Gallup-undersøkelse fant at 74 prosent var enige i innholdet i Enoch Powell-talen fra 1968, der politikeren forutså en svært dyster fremtid i et multikulturelt samfunn.

Utenriks

Ungarn reddet for fire nye år – Victor Orban vant valget

april 9, 2018 Redaksjonen

Mangemilliardæren George Soros og EU har i lang tid forsøkt å åpne Ungarn for muslimsk masseinnvandring fra den tredje verden, men møtt sterk motstand fra den sittende regjeringen, ledet av Victor Orban. Denne helgen hadde landet valg og Orbans parti, Fidesz, vant det som bare kan karakteriseres som et brakvalg. Partiet fikk over to tredjedeler av setene i parlamentet da 93 prosent av stemmene var telt opp.

Utenriks

EU: «Islam er vår framtid»

april 3, 2018 Redaksjonen

Det finnes ingen tvil lenger om hvordan Den Europeiske Unionen ser på Europas fremtid. EU-toppen Frans Timmermans forklarte på et møte med ti imamer at «islam er vår historie, islam er en del av vår nåtid og islam kommer til å være en del av vår fremtid».

Innenriks

Barneskole i Troms avslutter påskespill på grunn av flerkulturelle elever

mars 26, 2018 Redaksjonen

En barneskole i Troms har fra og med i år bestemt seg for å legge ned barnas mangeårige tradisjonelle påskespill i kirken. Årsak? Man vil ikke «ekskludere» de flerkulturelle elevene som etterhvert har blitt mange. «Påskespillet er basert på kristen tro, og vi kan ikke forkynne kristen religion, eller ekskludere elever og foreldre med annen trosretning», sier rektor ved Salangen skole, Lars-Georg Nordhus.

Dagens video

VIDEO: Imam innrømmer: «Islam vil aldri bli reformert» – se Tommy Robinson-intervjuet som sjokkerer Vesten

mars 11, 2018 Redaksjonen

Imam Tawhidi, også kalt «Fredens imam» sitter ned med menneskrettighetsforkjemperen Tommy Robinson i et eksklusivt og eksplosivt intervju som har sendt sjokkbølger gjennom de religiøse og venstreorienterte miljøene. «Islam vil aldri bli reformert», sier Tawhidi, og slår hull på myten om at muslimer og kristne kan leve side om side i Europa.

Dagens bilde

DAGENS BILDE: 8. mars, kvinnekamp og hijab

mars 8, 2018 Redaksjonen

I dag er det 8. mars. Kvinner og kvinnesaksforkjempere har marsjert i norske gater og ropt ut slagord og holdt opp paroler. Men et eller annet sted snek islam seg inn og fikk tilogmed æresplassen på dagen. Islam mener at kvinnen kun er verdt halvparten så mye som mannen og må dekke seg til. Dette aksepteres og hylles av deltakerne på 8. mars arrangement over hele Norge. Og av media selvfølgelig.

Religion

Sterk islamsk undertrykkelse av kristne i Egypt

mars 5, 2018 Redaksjonen

Ifølge Open Doors, en menneskerettighetsorganisasjon som følger behandlingen av kristne rundt om i verden, er Egypt den 17. verste nasjonen (av nesten 200) for kristne. Ifølge Open Doors opplever kristne i Egypt et «meget høyt» nivå av forfølgelse, skriver den amerikanske tenketanken Gatestone Institute.