Palestiner drepte småbarnsmammaen Kim (28) – får livstids pensjon av norske skattebetalere

Det var rett før klokken 8 på morgenen at en 23-årig palestiner tok seg inn på fabrikken der Kim arbeidet. 23-åringen, som før drapet hadde skrevet at han «venter på Allah» på Facebook, satte håndjern på kvinnen og henrettet henne med et skudd fra kloss hold.

Palestineren drepte også en 35-årig mann, trebarnsfaren Ziv Hajbi, samt skadet ytterligere en kvinne.

Ifølge opplysninger skal palestineren tidligere ha jobbet ved den samme fabrikken.

Svenska skattepengar går till småbarnsmamman Kims mördare
DREPT PÅ JOBB. Kim Yehezkel rakk bare å være mamma til sine lille sønn i ett år før hun ble drept av palestinsk terrorist. (Foto: Privat).

Norske bistandspenger

Hvert år gir den norske staten over en halv milliard skattekroner til palestinske organisasjoner og selvstyremyndigheter, som blant annet deles videre ut til livstidslønninger for palestinske terrorister og martyrer.

Våre naboland Sverige og Danmark gir lignende beløp.

(Skjermbilde: Norad).

Dette er bare en av en lang rekke drap, der palestinere tar livet av israelske sivile i sine hjem, på butikken, på jobben, i bilen på veien eller ute på restauranter.

Ifølge det israelske forsvarsdepartementet bruker de palestinske myndighetene årlig ca. 1.2 milliarder kroner på fanger, både nåværende og de som slippes løs. Samtidig får familier til drepte eller skadde terrorister dele på 1.6 milliarder kroner.

Sammenlagt utgjør disse kostnadene syv prosent av de palestinske myndighetenes budsjett.

Bilderesultat for Itamar attack
BRUTALT DREPT: Fogel familien ble slaktet i sitt eget hjem av to palestinske terrorister i 2011. Terroristene brukte kniv og maskingevær og drepte moren og faren, samt familiens 3 måneder gamle baby, parets fireåring og elleveåring. Parets tre andre barn var ikke i hjemmet da massakren fant sted. Terroristene sa de ikke angret på drapene og de har blitt hyllet av palestinsk stats-TV. Familiene til de to terroristene får nå økonomisk støtte fra norske skattebetalere gjennom bistandsbudsjettet/NORAD. (Foto: Wikipedia).

Kilde: Samnytt

 

Bør kriminelle innvandrere miste statsborgerskapet og bli utvist? Frieord sier ja.

Italias nye regjering vedtok sist uke en ny lov som gjør det lettere for italienske myndigheter å ta fra kriminelle innvandrere deres statsborgerskap og utvise dem fra landet.

Og Norge bør følge etter.

Slike tiltak har i flere tilfeller også blitt lagt frem og brukt av blant annet Danmark, der man tidligere har utvist multikriminelle gjengmedlemmer og imamer. Også Østerrike har nå besluttet å utvise hele 60 imamer etter at det kom frem at de er finansiert av radikale islamske stater i utlandet.

Les også: 50.000 finlendere krever utvisning av kriminelle innvandrere

Nå er det et spørsmål hva man gjør hvis den dømte har norsk statsborgerskap. Hvor langt tilbake i tid kan man gå? Kan man miste statsborgerskapet og bli utvist selv om man er født i Norge?

Ja, sier jeg.

Hvis man over lang tid har vist at man ikke ønsker å delta i det lovlige og demokratiske samfunnet vårt og har en stadig etnisk og religiøs tilhørighet med stater og religioner i utlandet, så vil disse spille en sterkere rolle enn din rettighet til å oppholde deg i Norge.

Les også: Fem afghanere dømt for sadistisk voldtekt av mindreårig gutt – slipper utvisning av humanitære årsaker

Utvisning bør kunne tilbakeføres i hele to generasjoner i tillegg til den aktuelle personen. Utdelt statsborgerskap blir ikke permanent før man altså har tre generasjoner å vise til i Norge, uten forbrytelser som betyr fengselsstraff.

Hvis en person blir dømt til en særdeles alvorlig forbrytelse som voldtekt, gjengvoldtekt, person- eller gateran, overfall eller drap, så vil personens umiddelbare familie, kone, barn, foreldre, søsken, også bli utvist.

Les også: Afrikanere kvalte og gjengvoldtok jente – slipper utvisning

Alle fengselsstraffer vil bli sonet i personens kulturelle og etniske hjemland eller nærområde, finansiert av hjemlandet og Norge. Hvis disse landene nekter å ta imot personene så vil all bistand, økonomisk støtte, internasjonalt samarbeid og diplomati med dette landet stoppes umiddelbart.

Andre tiltak som bør innføres er:

 • Stopp av all sosial økonomisk bistand til familier som kronisk ikke integrerer seg, ikke lærer språket, ikke kommer i jobb eller har nære familiemedlemmer som stadig blir arrestert og dømt i norske domstoler.
 • Stopp av all økonomisk bistand til personer som med vilje bosetter seg i ghettoer, går i moskeer, ikler seg sitt hjemlands kulturelle klær, deltar i møter, demonstrasjoner og sosiale tilstelninger som har et fremmedkulturelt og fremmedreligiøst tema.
 • Stopp av all økonomisk bistand til mennesker som ikler seg tungt religiøse klær som hindrer deres muligheter til å integrere seg eller få jobb i Norge.
 • Stopp av all økonomisk bistand og utvisning av personer som har omskjært, tvangsgiftet, æresdrept eller påtvunget familiemedlemmer fremmede skikker. Familiemedlemmer som ønsker å komme seg ut av disse miljøene og religionen skal få all støtte og hjelp de trenger til det.

Les også: Historisk dom over muslimer med norsk statsborgerskap

Les også: Eksklusivt: Den ulovlige asylsøkeren Mutabazi Jimmy (36) dømt for drapet på Linn Olsen Uteng

Ved innføring av disse tiltakene så vil de innvandrerne som kommer til Norge faktisk integrere seg og bli endel av det norske samfunnet. De vil aldri bli etniske nordmenn, men vil utvise en oppførsel som ikke gjør dem uskikket eller mistenkeliggjort av etniske nordmenn, og dermed legge grunnlag for en fredelig og inkluderende hverdag for begge parter.

Det vil bli betydelig lettere for innvandrere å komme i arbeide, å få norske venner og vennskapskrets, å bli integrert og føles seg velkommen i norske nabolag og nærmiljøer. Da nordmenn vet at disse har akseptert vår kultur og identitet.

Les også: Utvist asylsøker sto bak det islamske terrorangrepet i Stockholm

Dagens innvandringspolitikk er svært skadelig for Norge og vil på lang sikt føre til parallellsamfunn, utenforskap, ghettofisering, økt kriminalitet og i ytterste konsekvens en borgerkrig.

Les også: Ureturnerbar afrikansk asylsøker siktet for nytt voldtektsforsøk i Bodø

Norge og norske borgeres sikkerhet og velstand er viktigere enn fremmede personers rettigheter.

Det bør også innføres en «vestlig» utgave av islam og koranen. Vestlige og moderate muslimer bør starte arbeidet med denne umiddelbart. Den vil bli lik den kristendommens Nye Testamente, hvor alle paragrafer om hevn, drap, mistenkeliggjøring, fundamentale setninger vil bli fjernet. Alle som bruker eller lærer ut den gamle koranen vil bli utvist fra Vesten.

Les også: HIV-smittet afrikaner siktet for nye voldtekter

Les også Selvmordsbomber kom fra norsk moske

Les også: Tusenvis av asylsøkere i Norge har jukset for å få opphold – kostnader i milliardklassen

Italia viser vei

Italias regjering har i forbindelse med den massive ikke-vestlige og muslimske innvandringen de siste tiårene – og siden flyktningkrisen i 2014 spesielt – nå laget en lov som vil gjøre det lettere å utvise kriminelle innvandrere, samt å annullere deres statsborgerskap. Dette skriver BBC.

På denne måten ønsker den nye regjeringen å bekjempe organisert og omfattende kriminalitet og unngå å ta imot økonomiske migranter og «falske flyktninger».

Tidligere var det nødvendig med en langvarig og kostbar rettslig prosess, med en rekke ankemuligheter for å kunne utvise kriminelle innvandrere som begår foreksempel voldtekt, ran eller drap.

Men ikke nå lenger.

Den nyinnsatte regjeringen ønsker nå å innføre loven som vil gjøre prosessen betydelig enklere og  raskere.

Kriminelle innvandrere skal nå umiddelbart kunne fratas sine italienske statsborgerskap og deporteres til sine opprinnelsesland. 

Lovforslaget gjelder også asylsøkere som anklages for narkotikahandel og som får avslag på sine asylsøknader.

Asylsøknader vil også kunne avslås med begrunnelse av at personen kan «utgjør en sosial fare for landet og dets innbyggere».

– Dette er steg forover for å gjøre Italia sikrere, sier innenriksminister Matteo Salvini, fra det nasjonalkonservative og innvandringsrestriktive partiet Lega.

Lovforslaget må først gå gjennom det italienske parlamentet.

VIDEO: Politimann lot voldsmann slippe unna etter overfall i Oslo

På fredag ble arrangementet «Tøyenbygda står sammen mot hat og rasisme» holdt på Tøyen senter. En rekke islamister, hijabdekkede muslimer, venstreekstremister, revolusjonære kommunister og representanter fra Antirasistisk Senter var tilstede.

Også Lars Thorsen fra Stopp Islamiseringen av Norge var tilstede og filmet tilstelningen.

Plutselig kommer en mann frem og på kort tid begynner han å utøve vold mot Thorsen. Han skal blant annet ha slått Thorsen i brystet. Vakter fra arrangementet står i nærheten, men gjør ingenting for å stoppe volden.

Venstreekstremisten skal imidlertid ha blitt anholdt av en politimann i uniform som var på plass. På videoen kan man imidlertid se at politimannen raskt slipper voldsmannen og lar ham løpe fra stedet.

Den samme politimannen på bildet som lot voldsmannen slippe unna skal ha holdt en appell for hijab på et arrangement på Tøyen, skriver en bruker på Twitter. Politimannen, snudde seg istedenfor til offeret og begynte å stille ham spørsmål om «hvor han kom fra».

Voldsmannen skal være en gammel kjenning fra SOS Rasisme og Tjen Folket, men har så langt ikke blitt identifisert med navn.

Politimannens svært uprofesjonelle oppførsel blir nå diskutert på ulike nettsider og sosiale medier. Flere snakker om at det kan dreie seg om tjenesteforsømmelse.

En bruker på Youtube skriver følgende:

På videoen ser vi at mannen iført mørk Nike jakke + caps (heretter omtalt som gjerningsmann) begynte å dytte. Jeg er ingen jurist eller polititjenesteperson, men tror at dette går under straffeloven § 271 – Kroppskrenkelse. Kan også mulig hive inn strl. § 181 – Ordensforstyrrelse. Tillegg til dette tildekker gjerningspersonen ansiktet sitt, RETT FORAN POLITIET, som er brudd på politiloven § 11, 5. ledd – «det er forbudt for deltakere i et arrangement (…) å opptre maskert».

Deretter gjør politimannen noe som er helt uforståelig. Politimannen SLIPPER GJERNINGSPERSONEN, anspenner seg og retter fokuset på ‘rasisten.’ Gjerningspersonen flykter naturligvis stedet når han fikk muligheten. Ved dette punktet kunne faktisk gjerningspersonen pågripes etter straffeprosessloven § 171, punkt 1) og 2).

https://twitter.com/piscesgutt/status/1046125903791771648

Voldsmannen som ble sluppet løs av politiet etter et brutalt og voldelig overfall på en uskyldig tilskuer under et venstreekstremt arrangement på Tøyen i Oslo på fredag. (Foto: Sian.no).

Nok en gang var en representant fra Antirasistisk Senter tilstede der politisk og religiøst vold blir utøvet av deltakere. Ervn Kohn, som i tillegg jobber for ARS er også forstander ved Det Mosaiske Trossamfunn. 

Kohn skal ha smilt og virket upåvirket til voldsofferet da han spør om noen visste navnet på voldsutøveren.

(Foto: Sian.no).

Også arrangementets vakter unnlot å beskytte tilskuerne som ble angrepet.

Ali Mirahmadi, vaktsjef på Tøyen. Her ved Eldorado bokhandel 2017. (Foto: Sian).
Jørn Erik Jenssen, en kommunist og tilhenger av revolusjonære og voldelige bevegelser, var også vakt og unnlot å beskytte tilskuerne fra grov vold. (Skjermbilde: Facebook).
«Vold er greit», skriver vakten etter at en tilskuer ble angrepet. (Skjermbilde: Twitter).

Nettsiden Resett har også tatt kontakt med NRK etter deres dekning av arrangementet og hvordan de løgnaktig dekket det brutale og voldelige overfallet. Den kan du lese her.

VIDEO: Intervju med Tommy Robinson fra i går – hans rettssak går i dag (Oppdateres)

 • Flere tusen mennesker var tilstede utenfor rettslokalene i London i dag, der menneskerettighetsaktivisten Tommy Robinson møtte opp. Han er siktet for «injurier mot retten», etter som journalist ha stått utenfor en rettssak og rapportert direkte tidligere i sommer.
 • Etter 20 minutter utsatte dommeren saken igjen. Det er uklart når denne vil bli. Tommy Robinson er fri til neste rettsmøte.

Frieord vil oppdatere saken utover dagen.

https://twitter.com/ezralevant/status/1045255145905369088

Les mer inngående om den brutale og umenneskelige behandlingen av Tommy Robinson her:

Les mer her om hva Robinson kjemper imot:

DAGENS BILDE: Europa anno 2060 – en VIRKELIGHET

I flere tiår har politikere, lærere, institusjoner, media og sosialister hevdet at urbefolkningen i de ulike vestlige landene aldri vil komme i minoritet som følge av innvandringen. De løy selvfølgelig, som de gjør på mange andre områder – miljø – økonomi – sosiale strukturer – krig – medisin – evolusjon – alt tilpasses deres verdenssyn og ikke motsatt. Her skal landskapet bankes til det passer med deres kart.

Les også: Ny myte avslørt: Innvandringen bygde ikke Norge – faktisk rasererer den velferdsstaten

Les også: Debatt – Innvandringspolitikk og fremtiden som kommer

Men få av løgnene har fått så katastrofale følger som den om innvandringen.

I England har både hovedstaden og den nest største byen, Birmingham allerede nådd det kritiske punktet der briter nå er i minoritet, sammen med Leicester, Luton og Slough.

Det samme har skjedd Amsterdam, Rotterdam. Frankfurt, Antwerpen, Malmø , Brussel, Geneve og Wien. Dusinvis av storbyer vil slutte seg til listen i det neste tiåret. Så dusinvis til i det neste etter det. Og etter det. Til slutt vil alle de store byene i Vest-Europa oppleve at urbefolkningen er i minoritet.

Oslo vil nå minoritetstatus for etniske nordmenn innen 2040. Vårt land som helhet innen dette århundret er over. Da er det en stor sannsynlighet for at store deler av Norge er under islamsk styre, hvis dagens utvikling fortsetter.

Les også: Under Erna Solberg har det blitt nesten 100.000 flere muslimer med opphold i Norge

Les også: Afrikas befolkningseksplosjon – en trussel mot Europa 

EN TREDJEDEL: Allerede i dag utgjør innvandrere 33 prosent av innbyggerne i Oslo. Utviklingen har kommet så langt at den ikke kan reverseres. De ikke-vestlige innvandrerne koster norske skattebetalere mellom 4.1 til 9 millioner avhengig av hvilket land i den tredje verden de kommer fra. (Foto: Illustrasjonsbilde).

I Frankrike er nå 40 prosent av befolkingen etterkommere at innvandrere som kom i det siste århundret.

Det eneste som vil stoppe dette er en borgerkrig, verdenskrig, global katastrofe eller at den politiske situasjonen på en eller annen måte gjør at de ulike etnisitetene og religionene går hver til sitt. Det finnes selvfølgelig også scenarioer hvor vitenskapen og teknologien har kommet så langt at den på en eller annen måte endrer hele samfunnet og dermed den demografiske betydningen.

Les også: Har Norge nådd det siste mulige vendepunkt?

Les også: Finansavisen: Norge drukner økonomisk av innvandringen

Les også: Norge – Født 1814 – Død 2100

VIDEO: Britisk journalist besøker Polen: «Her kan kvinner gå trygt på gatene»

Polen forlater heller EU enn å ta imot muslimske migranter

Det er den polske avisen Polityka som har laget en undersøkelse om befolkningens syn på muslimsk innvandring, skriver den svenske nettavisen NyheterIdag.

I få EU-land er støtten for den europeiske unionen så sterkt som i Polen. Hele 74 prosent av polakkene sier ifølge en fersk måling at det er bra at Polen er med i EU. Det er tilogmed en liten økning fra sist år.

Men det kan raskt endres når maktsentralen i Brussel nå fortsetter å sette press på de gjenstående fredelige europeiske landene som har stått imot masseinnvandringen og dermed også sluppet unna islamsk terror og skyhøy kriminalitet. 

Den britiske avisen Daily Express skriver at Italias tidligere statsminister, kommunisten Matteo Renzi, sterkt misliker Polen og nabostatenes motvilje mot masseinnvandringen.

Renzi skal ifølge avisen ha stilt et «sint ultimatum» til sentral- og østeuropeiske land:

– De som ikke kan bli i Italia må tas imot i Europa, ellers kommer vi til å slutte å overføre penger til nasjonene som ikke aksepterer kvotene, tordner den kommunistiske politikeren.

EU-kommisjonen holder akkurat nå på med en juridiske tvist mot Polen, Ungarn og Tsjekkia, fordi disse nekter å ta imot muslimske innvandrere. Denne tvisten kan altså komme til å snu polakkenes positive forhold til EU.

56.5 prosent av polakkene sier ifølge Politykas måling at Polen gjerne kan klare seg uten EUs penger om de bare får slippe muslimene. En majoritet sier at de til og med er klare for å forlate EU helt og holdent om alternativet er å påtvinges de uintegrerbare migrantene gjennom kvotesystemet. Bare 27.6 prosent av de som blir spurt sier «bestemt nei» til å forlate EU, istedenfor å ta imot migrantene.

Den polske journalisten Konrad Kolodziejski forlarer polakkenes resolutte motstand mot EUs politikk:

 – Hvor mye fornuft trenger man for å innse innvandrernes fiendtlighet mot det europeiske samfunnet og vår kultur? Terrorangrep, fiendtlige handlinger og hat er ikke enslige hendelser, det er et ledd i en prosess der to ulike kulturer støter mot hverandre. Det kommer ikke til å slutte – slik den liberale eliten håper på – for å bane vei for et harmonisk, identitetsløst samfunn, men vil istedenfor ende med at den sterkeste og mest aggressive kulturen dominerer, advarer han.

DAGENS VIDEO: Italias innenriksminister med klar tale: «Vi kan ikke fylle opp Italia med Afrika»

Dalai Lama: «Europa tilhører europeerne»

Det var under et besøk i den svært innvandrertette og farlige byen Malmø på onsdag at Tibets åndelige leder kom med påstandene som hvis de ble uttalt av en europeisk politiker ville blitt omtalt som «høyreekstreme».

83-åringen mente at det var bra at land som Sverige og Tyskland har tatt imot migrantene, men at de ikke kan bli her, og må reise hjem for å bygge opp sine land.

– Ta imot dem, hjelp dem utdann dem.. men til slutt må de utvikle sine egne land. Europa tilhører europeerne.

Uttalelsene hører mer hjemme hos politiske ledere som Donald Trump, Geert Wilders, Nigel Farage og Victor Orban – ledere som får klistrelapper som «udemokratiske» og «rasister» av venstreorientert media i Vesten – enn hos Angela Merkel, Emmanuel Macron og Stefan Löfven, som har åpnet grensene til sine nasjoner på vidt gap uten planer om hjemsendelse.

Mange venstreorienterte og sosialdemokratiske velgere ble overrasket over uttalelsen til Dalai Lama, som altså har en klar nasjonalistisk og konservativ retning. Dette er allikevel ikke den første gangen Dalai Lama kommer med lignende uttalelser om den massive migrasjonen til Vesten.

Dalai Lama har ofte pekt ut masseinnvandring av kinesere til Tibet som den største trusselen mot nasjonens identitet:

– Den uhemmede innvandringen av kinesiske innvandrer til Tibet får som effekt at Tibets distinkte kulturelle og religiøse identitet oversvømmes og tibetanerne reduseres til en ubetydelig minoritet i sitt eget land. Det er ikke noe annet enn et kulturelt folkemord, sa han under en tale i forbindelse med 38-års markeringen av det tibetanske opprøret.

Tibets åndelige leder var invitert til Malmø av bistandsorganisasjonen IM, Individuell menneskehjelp og uttalelsen kom under en konferanse om hvordan alle kan bidra til å skape et lykkeligere og mer fredelig samfunn.

Det er uklart om den Dalai Lamas uttalelser vil få konsekvenser for hans arbeide eller status i Europa.

I 1989 fikk Dalai Lama Nobels fredspris for sin kamp for et fritt Tibet.

Tidligere uttalelser

Frieord skrev i juli, 2017 om Dalai Lama:

Fra sin eksiltilværelse i Dharamsala i Nord-India, skal den tibetanske spirituelle lederen ha kommentert den pågående migrasjonskrisen som har skapt store politiske og befolkningsmessige spenninger i Europa de siste årene.

– Vi føler lidelsene til hver eneste flyktning og vi som mennesker har et ansvar å hjelpe, men det er for mange som har fått komme til Europa.

– Europa, for eksempel Tyskland, kan ikke bli en arabisk stat. Tyskland er Tyskland.

– De er så mange. (Med referanse til det svært store antallet flyktninger og asylsøkere som har kommet til Tyskland de siste årene.)

Les mer: Tyskland: 600.000 avviste asylsøkere har ikke blitt deportert

Dalai Lama sa videre at han fra et «moralsk standpunkt» mener at flyktninger bare burde få opphold midlertidig, og at de etter krigen er over vender hjem for å bygge opp sine land igjen.

De europeiske landene bør ifølge Dalai Lama ta et helhetlig syn på saken og forstå at det umulig å integrere alle flyktningene inn i det europeiske samfunnet og at hovedmålet for Europas ledere må være å gi dem midlertidig beskyttelse.

Tyskland tok imot over 1 million flyktninger i 2015  alene fra land som Syria, Irak og Afghanistan. Tallet for Europa samlet var nesten 2 millioner.

Se video: 16 år gammel tysk jente ber om om hjelp: “Dere har ødelagt mitt land”

Den massive innvandringen har ført til spenninger i den tyske politikken og skapt et skille i befolkningen som i flere tilfeller har ført til voldelige demonstrasjoner og opptøyslignende tilstander i flere tyske byer. Statsstøttede organisasjoner og venstreekstremister har blant annet fysisk angrepet de som ønsker å bevare sin kulturelle identitet og nasjonalstat.

At en så omfavnet og elsket person som Dalai Lama går ut og støtter urbefolkningen i Europa mot EU og globalistenes ønske om en grenseløs verden er en ordentlig bredside mot den flerkulturelle politikken som har blitt ført av både politikere og vestlig media.

Dalai Lamas uttalelse kommer som sagt i sterk kontrast til EU-ledere som mener at Europa må tvinges til å bli multikulturelt. Og alternativet til et flerkulturelt Europa er krig. Her er visepresident i Europakommisjonen Frans Timmermanns, med noen heller sterke ord.

Relatert:

Europeiske venstrepolitikere: «Europeere eksisterer ikke»

Den kulturelle marxismen og postmoderne galskapen ser ikke ut til å avta hos de rødgrønne politikerne og partiene i Vest-Europa. Tvertimot så uttales sosialistiske og kommunistiske fraser stadig høyere og med mer tyngde, ettersom Europa synker ned i avgrunnen gjennom massiv innvandring, postmodernisme og sosiale eksperimenter.

Tankene går til orkesteret og kelnerne på Titanic som fortsatte å spille og servere selv etter at luksusbåten hadde truffet isfjellet og var i ferd med å synke.

Les også: Hvorfor er det populært å hate hvite mennesker, hvit kultur og hvit historie?

Les også: Italias nye regjering til migrantene: «Pakk kofferten – gratisoppholdet er over»

Denne uken har ikke mindre enn to fremtredende europeiske ledere – den franske statsministeren Emmanuel Macron og Tysklands president, Frank-Walter Steinmeier – gått offentlig ut med påstanden om at franskmenn og tyskere ikke eksisterer. Macron gikk endog et steg videre under sitt offisielle statsbesøk i Danmark og uttalte at «ekte dansker eksisterer ikke«.

Macron ble imidlertid ikke jaget ut til flyplassen under politieskorte, men fikk spise fem-stjerners middager og kjøres rundt i skuddsikker limousin med bevæpnede livvakter til besøket var over uten at verken tomater eller skandale fulgte ham. Han fikk derimot litt motstand i sitt hjemland for uttalelsene.

Den barneløse Macron hadde tidligere denne uken også angrepet Ungarns president Victor Orban og Italias innenriksminister Matteo Salvini for deres trofasthet til sine innbyggere og kristendommen. Macron mente de ikke omfavnet masseinnvandringen og EUs totalitære enstatsprosjekt, samt den kommende demografiske transformasjonen av Europa til et multikulturelt samfunn med massivt påfyll av mennesker fra afrikanske og arabiske nasjoner.

– Europa må bli en modell for en humanistisk og grunnleggende samfunnsendring i globalismens lys, sa Macron under den årlige konferansen for franske diplomater på mandag.

Les også: Frieord ser på venstrehatet del 2: Rasismen mot hvite

Les også: Polen vil heller gå ut av EU enn å åpne grensene for muslimske migranter

Macron sa også at kampen mot nasjonalstatene og nasjonalkonservativ politikk må dobles, slik at hele kontinentet kan bli en ansiktløs og identitetsløs grå masse uten kulturelt og historisk samhold.

Orban, som har fem barn, og Salvini som har to barn, har en bedre forståelse og et ansvar for fremtiden ikke bare for sine nasjoner, men også for sine barn og eventuelle barnebarn, noe Emmanuel Macron, Theresa May, Angela Merkel og resten av de barneløse EU-lederne ikke har. De vil dø alene og etterlate seg et Europa i brann.

Les også: Victor Orbán: Europas eksistens er i fare

Les også: Nobelprisvinner: «Muslimene oversvømmer, okkuperer og ødelegger Europa»

BARNELØSE. Svært mange av Europas toppledere er barneløse. Hvordan kan man lede et land og et kontinent hvis man ikke har noe ansvar for etterkommere?

Les også: Soros ber Europa ta opp lån på tusenvis av milliarder for å finansiere asylstrømmen

Les også: Tsjekkias statsminister til EU: «Vi vil ikke ha noen flyktninger til landet vårt»

Frieord har tidligere vist videoer og uttalelser fra europeiske politikere som ser positivt på utviskelsen av Europa og vår kultur.

Les også: Miljøparti-politiker: «Godt at tyskere blir en minoritet i et superkulturelt samfunn»

Les også: Miljøparti-politiker i Tyskland: «Det finnes ikke noe tysk folk»

 

Når noe er veldig galt i samfunnet

Det såkalte «samfunnslimet» er verdifullt og må beskyttes for enhver pris. Men i dagens moderne og multikulturelle samfunn har tillit, ære, moral og respekt i alt større grad forvitret og erstattes av mistro, skepsis og ensomhet.

Når man ikke har en felles etnisk, kulturell og historisk plattform med sine medborgere, naboer og arbeidskolleger så har man mistet den viktigste grunnpillaren i ethvert velfungerende samfunn.

Tilbake står man med et samfunn der alle låser sine dører, ingen snakker med naboen og man ikke stoler på noen lenger. Selv ikke myndighetene.

Dette har allerede begynt å skje i norske storbyer som nå oppleves som kalde og tomme, uten personlighet eller samhold mellom innbyggerne. Men det finnes steder i Europa der det flerkulturelle samfunnet begynte i lang tid før det kom til Norge. Der har eroderingen av samfunnet pågått i mange tiår med katastrofale følger for lokalsamfunnene.

En historie man ikke skulle tro kunne utspille seg i et sivilisert land kom nylig på pulten i vår redaksjon. Undertegnede måtte lese overskriften både to og tre ganger før jeg forsto hva jeg leste.

Det viser seg nå at de mange tusen jentene som har blitt voldtatt, torturert og gjort narkomane av muslimske voldtektsgjenger ikke engang kunne finne en trygg havn hos de lokale myndighetene, som sosialansatte eller politiet.

INTET SETT INTET HØRT. Verken politikere, sosiale myndigheter eller politiet løftet en finger for å hjelpe de over 2000 unge jentene i Rotherham.

To lokale ansatte hos sosialmyndighetene i byen Rotherham, samt en politibetjent, som skulle ta vare på de utnyttede og sårbare jentene fortsatte nemlig å voldta dem.

Les også: «Lett bytte» – Ny bok om hvordan muslimer og britiske myndigheter skjulte seksuelle overgrep mot barn i flere tiår

Polititjenestemannen ga i tillegg de lokale muslimske gjengene informasjon om jentene. Hans politikollega visste om overgrepene, men rapporterte ikke forholdet til sine overordnede.

Dette bevitner og avslører et system som er råttent helt fra roten av, hvor man ikke lenger føler ansvar eller samhold med det samfunnet man lever i. Hvor man ikke identifiserer seg med eller er redd for represalier fra sine medmennesker. Hvor man ikke lenger har moralske målepinner.

Dette er et samfunn som man ser i post-apokalyptiske filmer og TV-serier og grøsser av. Men det har dessverre nådd oss i dag i de påtvungne flerkulturelle og identitetsløse samfunnene, der post-modernisme og egoisme har erstattet den tradisjonelle vestlige kulturen og nasjonale stoltheten.

Hvordan Europa og våre samfunn skal våkne fra dette marerittet gjenstår å se. Men jo mer innvandring vi tillater, jo flere slike historier vil vi måtte lese om – og som til slutt vil føre til en total samfunnslig kollaps.

Les også: BBC-serie tar for seg de massive rasistiske og muslimske overgrepsgjengene i England

(Faksimile/Daily Mirror).

Relaterte saker:

Polen: Det blir ingen moskeer på polsk jord

Det er i et intervju med Breitbart at riksdagspolitikeren Dominik Tarczynski uttaler at polske myndigheter krever likhet mellom muslimer og ikke-muslimer. Han påpeker at muslimske nasjoner ikke kan kreve flere rettigheter i Europa enn europeere får i f.eks Saudi-Arabia.

Tarczynski er politiker for det ledende partiet PIS, lov og rettferd, som har en majoritet av stemmene blant polske velgere. Den forrige regjeringen hadde lagt opp til en mer innvandringsvennlig politikk etter press fra EU. Men velgernes stemmer ga PIS makten og de tidligere avtalene om blant annet å ta inn tusenvis av ikke-integrerbare innvandrere fra muslimske land ble revet i stykker.

Nå ønsker partiet å forby burka, på samme måte som det kristne korset er forbudt i Saudi-Arabia, sier Tarczynski. Det wahhabiske regimet har nemlig søkt om å få bygge en moske i den polske hovedstaden Warszawa.

Men dette blir klart avvist av den polske regjeringen.

 – Det aksepterer vi om Polen får bygge en katolsk katedral i Saudi-Arabia. Det er veldig enkelt, enten er vi likestilte partnere, like mennesker – eller så føler de at de er bedre enn andre, sier parlamentsmedlemmet og visepresidenten i det europeiske konservative rådet.

Han mener også at burka bør forbys av sikkerhetshensyn, blant annet ettersom det har blitt brukt som forkledning i selvmordsangrep.

 – I Tyskland og Sverige og andre land begynner kravene om burka med ord som «demokrati» og «religionsfrihet», noe som ikker har noe med virkeligheten å gjøre. Til slutt ender det med selvmordsangrep, sier Dominik Tarczynski og påpeker at de muslimene som ikke er fornøyde i Europa kan reise hjem til sine araberland og «bli der».

Lang kravliste fra nyankomne migranter: Bedre tanntjenester, mer penger og vil reise hjem på ferie

FINLAND. Den finske øygruppen Åland med sine 16 kommuner og svenske språk har i mange år ført en ansvarsfull innvandringspolitikk, men har den siste tiden tatt imot flere såkalte kvoteflyktninger enn tidligere.

En fersk rapport fra Røde Kors viser at dette ikke har fungert helt friksjonsfritt. Istedenfor å tilpasse seg det ålandske samfunnet så har kvoteflyktningene krevd at Åland og innbyggerne der skal tilpasse samfunnet sitt etter dem.

Les mer: Finland: Mørkhudet mann med øks hogg ihjel to mennesker på gaten

Les også: Jonna (17) voldtatt, tent på og drept av asylsøker

Rapporten kommer etter at lokale medier på øygruppen i den siste tiden har formidlet at migranter var åtte ganger mer sannsynlige å være innblandet i voldtekter og seksuelle overgrep enn lokalbefolkningen. Man har også hatt store problemer med utenlandske gjenger på skolene som selger narkotika, mishandler urbefolkningen og skaper uro blant elevene med trusler og våpen.

VIDEO: Muslimsk kvinne i Finland: «Det er for mange finner her – men det kan vi forandre med innvandring»

Les også: Ikke-vestlige menn grovt overrepresentert i voldtekter på Åland

DET NYE FINLAND: Lokale myndigheter forsøker å møte den nye flerkulturelle hverdagen på sine hjemmesider ved å illustrere en typisk familie med flerkulturell bakgrunn. Virkeligheten er imidlertid at det er en overvekt av muslimske menn som har ankommet kommunene. (aland.com).

Les også: Muslimsk terror i Finland – marokkaner drepte to kvinner og skadet seks i knivangrep på torg

Les også: Lokalbefolkning i Finland angrep asylmottak etter mishandling av 15 år gammel gutt

Her er den foreløpige kravlisten og og uttalelsene fra de muslimske og ikke-vestlige kvoteflyktningene til sine nye naboer på øylandskapet:

 • Vil ha moskeer, statsborgerskap og svenske pass
 • Fornøyd med helsetilbudet, men ikke tannpleien
 • For lite utbetalt i trygd/sosiale ytelser
 • For vanskelig å få jobb og utdanne seg
 • Kan ikke reise på besøk til hjemlandet
 • Misfornøyde med boligstandarden
 • Vil ha flere tolker og bedre informasjon om rettigheter til økonomiske bidrag
 • Svenske myndigheter bør lære Ålendere om islam
 • Behøver et større tilbud og servicesenter for innvandrere
 • Ser på seg selv som en berikelse for lokalsamfunnet

Disse uttalelsene og kravene kom fra migrantene som kom fra ikke-vestlige land i 2015 og 2016. Man ønsket å få tilbakemelding fra de som kom tidligere år, men ingen av disse ønsket å medvirke i rapporten.

Les en mer detaljert beskrivelse i originalartikkelen her.

Les også: Innvandrere omringet finsk mor og datter – slikket på jentas hals og mishandlet moren

Les også: 50.000 asylsøkere til Finland

Relatert:

Fem ganger Mohammed blant de siktede i ny voldtektssak i England

Hundretusenvis – kanskje så mange som en million – jenter og kvinner har blitt mishandlet, torturert og voldtatt av muslimske «grooming»-gjenger i Storbritannia siden de åpnet grensene sine for innvandring fra ikke-vestlige land.

Frieord har skrevet dusinvis av saker om temaet, men tallet kunne reellt sett vært hundrevis av saker hvis vi hadde hatt tid, ressurser og energi til å dekke dem alle.

Les mer: Pakistanere dømt til 168 år i fengsel for seksuelle overgrep av mindreårigie jenter i England

Den siste saken gjelder ikke mindre enn 31 siktede – inkludert en kvinne – i byen Huddersfield, nord i landet. 12 av de 31 siktede kunne ikke navngis i britiske medier av rettslige grunner.

Siktelsene inkluderte tilrettelegging for seksuelt misbruk av mindreårige barn, menneskehandel og voldtekt av barn. Ofrene var fra 12 til 18 år gamle og overgrepene skal ha funnet sted i perioden 2005 til 2012.

Les også: «Lett bytte» – Ny bok om hvordan muslimer og britiske myndigheter skjulte seksuelle overgrep mot barn i flere tiår

Les også: Fokus på lørdag: Lara ble kalt «rasist» da hun vitnet mot den muslimske pedofiliringen

Magistrates’ Court, Huddersfield – her skal saken gå den 5. og 6. september mot de 30 muslimske mennene og en kvinne. (Foto: Wikiemedia).

Les også: BBC-serie tar for seg de massive rasistiske og muslimske overgrepsgjengene i England

Alle de siktede er muslimske menn/kvinner og alle ofrene er etniske britiske og kristne jenter. Jentene kommer ofte fra brukne hjem eller vanskelige familiære forhold, som gjør dem lettere bytter for de profesjonelle voldtektsgjengene. Jentene blir plukket opp utenfor skolen, på kjøpesenteret eller på gaten og tilbudt gaver og rusmidler.

Etterhvert begynner de muslimske mennene å kreve motytelser i form av sex, enten til seg selv eller de hvite jentene selges til fremmede menn. Dette skjer i bilene til de siktede eller i leiligheter som gjengene disponerer. Hver jente kan voldtas hundrevis av ganger og ikke sjelden er flere menn sammen om voldtektene. Jentene kan ofte være ruset på alkohol eller narkotiske stoffer som mennene har gjort dem avhengige av.

Det har blitt avslørt at de muslimske mennene ikke ser på de hvite kristne jentene som likeverdige mennesker, men som urene horer som kan misbrukes – da de ikke er muslimer eller har familie som beskytter dem.

Les også: Muslimer: «Alt hvite jenter er gode for er sex – de er bare luddere»

Det hele toppes av at lokale politimyndigheter og kommunale ansatte har sett en annen vei, da man er redde for å bli anklaget for å være rasister og skape uro i lokalsamfunnet. Det faktumet at alle overgriperne er muslimske menn og alle ofrene er hvite, kristne jenter har skapt en lammelse i hele rettssystemet i et land som er fanget i en politisk korrekt hverdag der enhver handling veies opp mot anklagen om rasisme, islamofobi eller fremmedfrykt.

Les også: Skjulte massive sexovergrep for ikke å miste stemmer blant innvandrerbefolkningen

I motsetning til norske medier publiserer britiske medier navn, alder og bosted, samt forbrytelse på de siktede. I mange tilfeller også bilder.

Mohammed Sajjad, aged 31, of Huddersfield, is charged with four counts of rape of a female age 13-15, one rape of a girl under 13 and facilitating the commission of a child sex offence.

Banaras Hussain, 37, is charged with one count of rape of a female over 16.

Mubasher Hussain, aged 35, of Huddersfield, is charged with rape of a female aged 13-15 and sexual assault.

Banaris Hussain, 35, from Huddersfield, is charged with one count of rape of a girl aged 13 – 15.

Mohammed Suhail Arif, aged 30, also from Huddersfield, is charged with rape of girl aged 13-15.

Shaqeel Hussain, aged 35, of Dewsbury, is charged with rape of a female aged 13-15 and two counts of trafficking.

Iftikar Ali, aged 37, of Huddersfield, is charged with attempted rape of girl aged 13-15 and three counts of rape of a girl aged 13-15.

Fehreen Rafiq, 38, of Huddersfield, she is charged with two counts of facilitating the commission of a child sex offence.

Umar Zaman, aged 30, of Huddersfield, is charged with two counts of rape of a female aged 13-15.

Basharat Hussain, 31, of Huddersfield, is charged with two counts of rape of a female aged 13-15.

Amin Ali Choli, 36, of Huddersfield, is charged with two counts of rape of a female over 16-years-old.

Samuel Fikru, 30, has been charged with two counts of rape of female aged 13-15.

Abdul Majid, 34, is charged with two counts of rape of female aged 13-15.

Mohammed Dogar, aged 35, of Huddersfield, is charged with two counts of facilitating the commission of child sex offence.

Usman Ali, aged 32, of Huddersfield, is charged with two counts of rape of a female aged 13-15.

Mohammed Waqas Anwar, aged 29, of Huddersfield, is charged with five counts of rape of a female aged 13-15.

Gul Riaz, aged 42, of Huddersfield, is charged with rape of a female aged 13-15.

Mohammed Akram, 4, is charged with two counts of trafficking with a view to sexual exploitation of a female and rape of a female aged 14-15.

Manzoor Akhtar, aged 29, is charged with trafficking and three counts of rape of a female aged 13-15.

Muslimsk politikvinne i Danmark nekter å håndhilse på menn

Det brygger opp til religiøs storm i vårt naboland i sør. Den politiansatte Asmaa Abdol-Hamid er i åpen konfrontasjon med sin arbeidsgiver, justisminister Søren Pape Poulsen (Det Konservative Parti).

De konservative har nettopp sammen med Dansk Folkeparti fremsatt et forslag om at man ikke kan få dansk statsborgerskap, hvis man under seremonien i hjemkommunen nekter å ta borgermesteren i hånden.

Les også: Nytt lovforslag i Danmark: Vil utvise muslimske ekstremister

Dette har skapt et anstrengt forhold til den fundamentalistiske muslimske politikvinnen, som tidligere har gjort seg bemerket ved å nekte å ta menn i hånden, som justisministeren tidligere har pålagt henne å gjøre som politiansatt.

Tvertimot har Asmaa kommet med offentlige uttalelser hvor hun direkte nekter å etterkomme justisministeren krav om å håndhilse som en del av sin arbeidshverdag.

Jeg setter hånden på hjertet. Det er slik jeg viser respekt. Det er et spørsmål om min personlige blyghet og intimsfære. Våre grenser ligger på forskjellige steder. Noens grenser går ved et kyss på kinnet og andre stopper når det skal gis en kroppsklem, sier Asmaa Abdol-Hamid til den danske avisen BT.

Les også: Kraftig vekst i antall moskeer i Danmark

Les også: Ayesha: «Jeg vil heller forlate Danmark enn å ta av nikaben»

KONFLIKT: Det har brygget opp til konflikt med den muslimske fundamentalisten Asmaa Abdol-Hamid og justisminister Søren Pape Poulsen. (Foto: Den Korte Avis).

Les også: Danmark innfører forbud mot burka og nikab på allmenn plass

Les også: Islamist som oppfordret til terror mistet sitt danske statsborgerskap

Men Asmaas forklaring om at det ikke har noe med religion å gjøre, passer ikke inn i de fundamentale kretsene hun beveger seg i og tilhører. Hun har blant annet vært på koranskole i jemen, som er et av de mest fundamentale islamsitiske landene i verden.

På Grimhøi-moskeen i Aarhus sammenligner imam og moskeens talsmann, Oussama El-Saadi, et håndtrykk med det samme som om å spise svinekjøtt.

For muslimer handler det ikke om manglende respekt. Det er vår religion, og det er faktisk full respekt fra oss, om man ikke håndhilser med en person av det motsatte kjønn, sier El-Saadi til Ekstra Bladet og understreker:

Vi kan heller ikke spise svinekjøtt. Men hvis valget var å spise det eller dø av sult, så ville jeg selvfølgelig spist det. Dette er det samme.

Les også: Nytt lovforslag gjør det lettere å kritisere islam i Danmark

Les også: Muslimske innbyggere fyller opp danske fengsler

Asmaa på sin side har vært ansatt som «koordinator» ved Fyns politi for å bygge bro mellom det svært invandrertette boligområdet Vollsmose og politiet.

Blekket var knapt tørket på ansettelseskontrakten før det internt i politite ble bråk rundt hennes islamistiske fremferd.

En evalueringsrapport som Den Korte Avis fikk innsyn i viste at «kolleger ved Fyns politi ga uttrykk for utilfredshet med nyansatt prosjektkoordinator (Asmaa Abdol-Hamid) ikke tok sine mannlige kolleger i hånden».

Justisministeren uttalte etter et møte med Folketingets integrationsudvalg, Pernille Bendixen at man som ansatt ved politiet skal utvise alminnelig høflighet og ta både menn og kvinner i hånden.

Les også: 84 prosent av alle som siktes for grov kriminalitet i København er innvandrere

VIDEO: Dansk partileder besøker dansk ghetto – da blir innbyggerne svært sinte

Eplet og treet

Nå er det ikke bare Asmaa som har havnet i danske aviser og fått problemer med politiet. Hennes bror, Tarek Abdol-Hamid, har tre dommer på seg for vold, tyveri og trusler.

Under et diskotekbesøk i Svendborg skal den muslimske mannen ha befølt en dansk fotomodell, ‘Sofie’ som var ute med venninnen sin. Han tar henne blant annet på rumpa og brystene. Da hun dytter ham vekk kaller han henne en «hore» og «kjerring». Den danske kvinnen velger da å forlate diskoteket med sin venninne. Men Asmaas bror følger etter dem ut på gaten. Her roper han ut drapstrusler mot familien hennes og skal endog ha løpt opp til kvinnen og skreket henne opp i ansiktet.

Les også: Asylsøkere i Danmark må gå på kurs for å lære seg å ikke voldta

Les også: Danmark: Kaster ut innvandrerfamilier fra leiligheter

DØMT KRIMINELL: Asmaas bror, Tarek Abdol-Hamid er dømt for grov vold mot en kvinne utenfor et diskotek i byen Svendborg. (Skjermbilde/DR).

Les også: Dansk politi anklages for å skjule innvandrerkriminalitet

Les også: Hver tredje dømt for voldtekt i Danmark er innvandrer

Tarek dytter deretter fotomodellen kraftig bakover, slik at hun faller og slår hodet i asfalten og besvimer. Asmaas bror fortsetter volden ved å slå henne i ansiktet og sparke henne i magen selv mens hun ligger forsvarsløs på bakken.

Tarek blir pågrepet og blir dømt til seks måneders fengsel, hans tredje dom siden 2003.

Det lange rullebladet forhindret imidlertid ikke den venstreorienterte lisensfinansierte statskanalen Dansk Radio i å bruke ham som sannhetsvitne om muslimsk vold og uro under Eid-feiringen i Vollsmose i 2012.

Les også: Muslimsk feiring i Norge og Danmark endte i bråk, slåsskamper og skyting

Lignende debatt i Norge

Frieord har tidligere skrevet om hvordan muslimer i det norske Forsvaret har nektet å hjelpe det motsatte kjønn under førstehjelpsøvelser.

Relatert:

 

Lyver norske medier med vilje? Døm selv

Hva har den avslørte muslimske terror-cellen i den sørlige amerikanske delstaten New Mexico til felles med Bill og Hillary Clinton, CNN, Linda Sarsour, kvinnekampen, kommunister og terrorangrepet mot World Trade Center på 1990-tallet?

Svar: De hater USA. De hater også vestlige verdier, kristendommen, den amerikanske kjernefamilien, tradisjonelle verdier og hele den kjente «amerikanske drømmen».

Se en kort og informativ gjennomgang i videoen under her:

Statsfinansierte kanaler, rikskanaler og dagsaviser i Norge (og utlandet) utelot hovedårsaken til leiren og gruppens aktiviteter – nemlig radikal islam. Hvorfor?

NRK

TV2

Dagbladet

VG

Her følger bilder av de siktede i saken. Bilder du med størst sannsynlighet ikke har sett i de ovennevnte mediene. Hvorfor?

Ifølge nyhetskanalen CBN så skal det være flere dusin leire drevet av radikale islamske grupper over hele USA. I disse leirene trenes jihadister opp til å angripe mål i USA og man regner også med at det finnes en rekke såkalte «sovende» terrorist-celler som venter på beskjed om å angripe.

Relatert:

Gøteborg fjerner Prideflagg – for ikke å krenke islam

Hverdagen i vårt naboland kan fortone seg like forvirrende som den er ulogisk.

Dette kom frem nylig da de lokale myndighetene i Gøteborg bestemte seg for å fjerne homoflagg fra byens sentrum.

En handling som vanligvis ville startet opptøyer, demonstrasjoner og krasse uttalelser fra landets venstreorienterte politiske miljø. For ikke å snakke om overskriftene i avisene som ville hatt krigsfont.

Men det er akk så stille.

Årsak?

Det er nemlig en arabisk artist som krevde at regnbueflaggene skulle tas ned. Den libanesiske artisten Nancy Ajrams ankom Gøteborg på torsdag og stjernens team oppdaget da de fargerike flaggene som var hengt opp over hele byen. Homofili er forbudt i islamske land og stjernen var redd for at hennes opptreden kunne skade omdømmet hennes hjemme i Midtøsten.

Det ble derfor krevd at samtlige flagg i hele nærområdet skulle tas ned. Dette fikk man imidlertid ikke medhold i. Men til slutt ble partene enige om at man skulle ta ned flaggene som var rundt Götaplatsen, der stjernen skal opptre, noe som ble gjort natt til fredag.

Det er viktig å påpeke at dette er en artist hvis karriere helt og holdent finnes i det landet der det forbudt og i en del tilfeller man risikerer dødsstraff ved å være åpent homofil. Vi kan ikke tvinge på Nancy Ajram å utføre politiske bekreftelser ved å opptre på en regnbuescene, sier ansvarlig for Gøteborgs Kulturkalas og sjef for West Pride i Gøteborg, Tasso Stafilidis, til Gøteborgsposten.

Nancy Ajram er en av araberverdenens absolutt største stjerner. Hun er allikevel allerede kontroversiell i Midtøsten ene og alene på bakgrunn av at hun er en kvinnelig artist.

Hun er selv ikke muslimsk, men kristen, men kan opptre i slike land. I Bahrain protesterte tradisjonelle konservative muslimer mot hennes opptreden og konsertbesøkende ble angrepet med steiner og deres biler ble satt i brann.

Ifølge Wikipedia er det i dag muslimske land med sharialover som har dødsstraff for homofili. Ajram har foreksempel spilt konsert i Qatar, der det formelt sett finnes dødsstraff for homofile.

Ifølge Tasso Stafilidis skal den arabiske stjernen ikke personlig ha noen problemer med Pridefestivalen. Men det kan være direkte farlig for å henne å bli forbundet med den.

Vestlig kjærestepar ville vise at «ondskap ikke eksisterer» – ble drept av muslimer i Tadsjikistan

Et amerikansk kjærestepar, Jay Austin og Lauren Geoghegan, forlot hovedstaden Washington D.C. og sine jobber i den amerikanske administrasjonen for to år siden for å reise jorden rundt på sykkel.

Kjæresteparet, som begge var 29 år gamle, delte sine opplevelser på sin hjemmeside, hvor de la ut storslåtte bilder fra sine reiser og skrev naivt om ondskap, media og menneskehetens godhet.

I ett innlegg skriver Austin, som er veganer, at han jobbet for for et departement i Obama-administrasjonen og hvordan han og kjæresten planla å reise verden rundt for å møte «sjenerøse» og vennlige mennesker.

Han skrev at det å sykle gjorde dem mer «sårbare».

– Sykler er en ren, stille og enkel måte å komme seg rundt på. Billig også. Sykkelen kan gjøre deg mer sårbar, men også mer tilnærmelig. Mennesker kan være en utrolig sjenerøs rase og om det er av overraskelse, medlidenhet eller en blanding av de to, så er det en større sjanse for at man blir møtt med smil og vinking, mer interessante samtaler og ekte tilbud om en seng eller et sted å slå seg ned når man sykler, enn med noe annet transportmiddel.

I et annet innlegg, rett før kjæresteparet syklet inn i det muslimske landet Tadsjikistan, skrev Austin svevende om hvordan «ondskap» ikke eksisterer i verden.

– Du ser på nyhetene og leser avisene og du tror at verden er en stor og farlig plass. Mennesker, forteller historien oss, må ikke stoles på. Mennesker er slemme. Mennesker er onde. Mennesker er øksemordere, monstere og det som verre er.

– Ondskap er et oppfunnet konsept og jeg tror ikke på det. Ondskap er et konsept som vi har funnet opp for å møte kompleksiteten i menneskeheten som har andre verdier og perspektiv enn våre egne – det er enklere å avfeie en mening som dårlig enn å kjempe for å forstå den. Dårlige ting eksisterer, selvsagt, men også det er sjeldent. I det store og hele så er mennesker snille. Egoistiske og kortsiktige noen ganger, men snille. Sjenerøse og fantastiske og snille. Ingen større åpenbaring har kommet fra vår reise enn dette, skriver Austin.

Ekteparet ble funnet brutalt drept, sammen med to andre vestlige syklister fra Nederland og Sveits, på en vei sør for hovedstaden i landet.

Her er åstedet etter drapene på syklistene søndag den 29. juli, 2018. Hendelsen fant sted sør for hovedstaden Dushanbe i Tadsjikistan. (Foto: Zuly Rahmatova)

En bil skal først ha kjørt på dem, før fem muslimske menn som satt i bilen hoppet ut og stakk ihjel syklistene, inkludert Austin og Geoghegan.

Den muslimske terrorgruppen IS har tatt på seg drapene i en video med drapsmennene som poserer ved et IS-flagg og som gir sin støtte til terrorgruppens leder Abu Bakr al-Baghdadi. Ifølge den venstreorienterte avisen New York Times skal mennene i videoen ha lovet å drepe «utro».

Det har blitt meldt fra landets myndigheter at man har pågrpet minst en av de som var involvert i drapene og har identiteten på flere av mennene.

Nederlandsk politiker begikk selvmord etter å ha avslørt at hun ble «gjengvoldtatt av muslimer»

Willie Dille var en regjeringspolitiker for det nasjonalkonservative Frihetspartiet i perioden 2010 – 2012, før hun returnerte til en stilling som bystyrerepresentant i sin hjemby Hag.

Partilederen for Frihetspartiet, Geert Wilders, lever med døgnkontinuerlig politibeskyttelse for sin kritikk av islam.

En partikollega av Dille, Karen Gerbrands sa at «Dille ikke lenger orket å leve med hva som skjedde med henne og de reaksjonene hun fikk», og bekreftet at partikollegaen tok selvmord.

I videoen som Dille la ut bekrefter hun hvordan en muslimsk voldtektsgjeng krevde at hun var taus i bystyremøter og politiske debatter og hvordan hun nylig hadde fått drapstrusler fra muslimer i byen.

Vi vil snart kutte strupen din og la deg blø ut, var en av de rasistiske og hatefulle meldingene hun fikk fra det muslimske miljøet i byen.

Den kvinnelige kristne politikeren virker urolig og nervøs i videoen hvor hun også forteller om hvordan hun ble voldtatt:

Jeg vil bare at verden skal vite sannheten. Den 15. mars i 2017 ble jeg kidnappet, mishandlet og voldtatt av en gruppe muslimer fordi de ville at jeg skulle holde munnen min i bystyret i Haag.

DØD: Willie Dille (54) tok livet sitt etter å ha blitt gjengvoldtatt av muslimer. Muslimene ønsket å straffe politikeren fordi hun var imot den muslimske innvandringen til Nederland. (Foto: Privat).

Den samme dagen var det politisk valg.

Etter at voldtekten fant sted så sa jeg ikke noe om det til noen. Jeg bare utførte jobben min som vanlig dagen etterpå.

Hun påstår videre at hun ville forlate politikken fordi hun var redd for at noen skulle skade barna hennes.

Jeg kan ikke leve med det. De liker ikke kvinner i det hele tatt. De liker meg ikke i det hele tatt. Derfor har jeg besluttet meg for å slutte, sier Willie Dille i videoen.

Videoen ble fjernet kort tid etter at den ble lagt ut på nettet. Politiet i byen fortalte lokale medier dagen etter selvmordet at de har vært i kontakt med Dille som følge av voldtekten, selv om hun ikke følte at hun offisielt kunne anmelde voldtekten, noe mange voldtektsofre sliter med.

En talsperson for politiet, HIlde Vijverberg fortalte følgende til den nederlandske avisen Algemeen Dagblad (AD):

Det var snakk om en voldtekt. Vi tilbød å hjelpe henne og sa vi trenger en offisiell klage og konkrete bevis for å starte en etterforskning. Men hun ville ikke anmelde og vi fikk ikke nok bevis for å starte en etterforskning.

Den kvinnelige politikerens ektemann, Caspar Reedijk sier han ikke tviler på hennes historie.

Voldtekten fant sted, vi er sikre på at det er sannheten.

VIDEO: Willie Dille så nervøs ut i videoen hun lagde rett før selvmordet. Den nederlandske politikeren valgte å ikke anmelde hendelsen av frykt for represalier mot hennes barn og familie. (Skjermbilde/Facebook).

Dilles bestevenn, Linda, som sier hun være anonym, forteller til den samme avisen at hennes venn «ikke var syk eller forvirret, jeg hadde kontakt med henne daglig».

Hennes ektemann og andre som kjente henne ville ikke tvilt et sekund på hennes historie, sier Linda.

Vennen sier hun vet hvorfor Dille ikke ønsket å anmelde voldtekten, men at det ikke er hennes plass å avsløre grunnen.

Vennen kommenterer også de hatefulle meldingene på sosiale medier etter Dilles grufulle død, fordi Dille ‘var den søteste og mest hjelpsomme kvinnen jeg vet om’.

Partileder Geert Wilders kom med en offentlig uttalelse og sa han var sjokkert over Dilles død og at hun ville bli savnet «dypt».

Muslimsk ektemann drepte sin 9 år gamle kone

En grusom historie kommer nå ut av det muslimske landet Afghanistan, hvor en ni år gammel jente ble funnet drept sist søndag kveld. Jenta skal ha vært giftet bort da hun var syv til en 35 år gammel mann som gjeldsbetaling fra hennes familie til drapsmannen.

Guvernøren i Qads-distriktet der drapet fant sted, Naqibullah Amini, samt en ikke-statlig organisasjon har bekreftet drapet til den venstreorienterte britiske avisen Guardian.

Ifølge lokal afghanske nyhetskilder skal den 9 år gamle jenta ved navn Samia, ha blitt «giftet bort» til den påståtte drapsmannen, 35-åringen Sharafuddin, da hun bare var 7 år gammel som en gjeldsbetaling – på arabisk kalt baad.

VIDEO: Norske muslimer støtter steining av utro kvinner

Ifølge guvernøren har drapsmannen rømt fra området og jaktes nå av politiet.

Den drepte jentas far er pågrepet av politiet for å ha tvunget sin datter til å gifte seg med mannen.

Organisasjonen «Humanitarian Assistance for the Women and Children of Afghanistan», som driver et kvinnesenter i hovedstaden Kabul, bekrefter også at drapet på jenta har funnet sted.

Les også: Barnebrud (11) kysser hånden til sin nye ektemann (41)

KANDANAK: Området der den niårige jenta ble drept ligger sør-vest i Afghanistan, ikke langt fra grensen til Iran. (Skjermbilde/Google Maps).

Les også: Lot datteren dø – for ærens skyld

Jentas far hevder han ga bort datteren som baad for å slette et krav mellom faren og jentas ektemann. Prisen skal ha vært 13.500 dollar, eller ca. 110.000 norske kroner.

Saken er fremdeles under etterforskning men Guardian skriver i sin artikkel at tilfellet Samia ikke er unikt og at hundrevis av jenter blir mishandlet og i verste fall drept hver dag i det dypt islamske landet.

Les også: Rødgrønne partier i Sverige vil godkjenne barneekteskap og flerkoneri

Ifølge Afghansk lov er det ikke lov å gifte bort barn, men dette skjer allikevel da loven ikke følges av innbyggerne.

Også gutter er utsatt for tvangsgifte om enn ikke i like omfattende grad som jenter, skriver avisen videre.

En rapport fra Unicef viser at 42 prosent av husholdningene i landet hadde minst ett familiemedlem som var giftet bort før de fylte 18 år.

Les også: Muslimsk 19 år gammel jente dømt til døden av eldrerådet etter å ha blitt voldtatt

Afghanistans minister for arbeid, sosiale saker, martyrer og handikappede, Faizullah Zaki, skrev i forordet til Unicef-rapporten at den kontinuerlige praksisen med barnegifte i Afghanistan er «et forferdelig overgrep mot menneskerettighetene som raner barna på deres utdannelse, helse og barndom».

Les også: «Informasjon til deg som er gift med et barn» – svenske myndigheter i hardt vær

TOMMY ER FRI!

Bakgrunnen for historien er at trebarnsfaren Robinson (35) var utenfor rettslokalene der en muslimsk voldtektsgjeng var i ferd med å dømmes for brutale overgrep mot hvite kristne mindreårige jenter i byen Leeds, nord i landet.

Robinson ble pågrepet av politiet mens han strømmet direkte til sin Facebook-konto utenfor rettslokalene og dømt til 13 måneders fengsel. Hans tilstedeværelse hadde bakgrunn i hans årelange kamp for barns rettigheter og britiske myndigheters unnlatenhet med å hjelpe britiske barn som blir utsatt for såkalt «grooming» av i all hovedsak muslimske menn. Noen av barna har vært ned i 11-års alderen og flere av dem har blitt drept av gjengene etter overgrepene for å skjule deres spor.

Det har vært avdekket flere skandaler i britiske medier de siste årene som viser hvordan både lokale myndigheter, barnevernsmyndigheter og politiet har unngått å etterforske og sikte voldtektsgjengene av frykt for å bli stemplet som rasister og skape uro i lokalsamfunnet. Det skal være så mange som en million unge hvite britiske jenter som har blitt utsatt for seksuelle overgrep, menneskehandel og i enkelte tilfeller blitt drept av de muslimske gjengene.

Ifølge dagens rettsmøte – hvor Robinson ikke var tilstede – så fant retten at rettssaken mot Robinson tidligere i år var belemret med rettslige og lovlmessige mislikhold.

Dette betydde blant annet at Robinson ikke hadde tilgang til å forsvare seg innenfor lovens rammer, skriver retten. Det ble også funnet at dommeren som hadde dømt ham tidligere hadde gitt 35-åringen en «betydelig hardere straff enn nødvendig». Tiden fra da Robinson ble pågrepet, siktet, dømt og flyttet til et fengsel var på kun få dager, noe som er uhørt i dagens britiske rettssystem. Flere anklaget rettssystemet for å være politisk styrt og at Robinson ble gjort til syndebukk og eksempel for å skremme andre som turte å si fra om voldtektsgjengene.

Utenfor rettssalen i dag hadde det dukket opp en større gruppe mennesker, samt tilreisende fra både Nederland, Tyskland, Belgia og Canada(!). Mange hadde på seg t-skjorter med «Free Tommy» påskrevet og sang sanger og ropte slagord.

Feiret og var glade. Mange mennesker viste sin glede offentlig etter at man fikk vite at Robinson var sluppet fri.

En liten gruppe marxister og venstreekstremister hadde også dukket opp og ønsket at Robinson skulle måtte sitte ut sin opprinnelige straff, samt omtalte ham som en «fascist». Dette selv om det er bevist at Robinson kjemper for alle menneskers likeverd, samt barn og voksnes rettigheter i et demokratisk samfunn uansett rase, etnisitet eller religion. Det er hans fokus på de rasistiske og hatefulle moskeene, imamene og de enorme problemene med muslimske voldtektsgjenger som har gjort at venstresiden har lagt ham for hat.

Frieord vil fortsette med å følge utviklingen i rettsprosessen mot Tommy Robinson utover året, da han skal møte for en ny runde med anklager. Det er meldt at dette vil være tidligst i september.

 

Overfall og voldtekter på gravplasser et stort problem i Tyskland

En rekke voldtekter har funnet sted ved tyske kirkegårder de siste årene. Det siste tilfellet fant sted i byen Hanau, der en 61-årig kvinne ble antastet av en fremmed mann. Mannen skal ha befølt kvinnen og deretter onanert foran henne. Kvinnen ringte politiet, men mannen var forsvunnet før de ankom plassen.

Det har startet en debatt i Tyskland om hvordan man nå skal beskytte sørgende og pårørende som besøker gravplasser til sine kjære fra å bli overfalt og voldtatt.

I februar skal en kvinne i 30-årene ha blitt utsatt for flere voldtekter da hun besøkte en kirkegård i byen Bochum.

Den samme måneden ble en 65-årig kvinne brutalt voldtatt av en afrikansk mann på en kirkegård i byen Viersen.

I april ble en 12-årig jente voldtatt av en mann med «asiatisk utseende» på en kirkegård i Essen.

I juni ble en kvinne angrepet av en mann på en kirkegård i Wuppertal.

I en klar overvekt av tilfellene der politiet tillot at signalementet kom ut, ble gjerningsmannen beskrevet som «med utenlandsk bakgrunn».

Tyske medier har i forbindelse med de mange voldtektene på kirkegårdene spurt politiet om hva kvinner skal gjøre for å minske risikoen for å bli voldtatt når man besøker sine kjæres gravplasser. Politiet ga da rådet med å snakke i høyt toneleie, tydelig si nei til voldtektsmannen, spørre andre besøkende om hjelp (om de finnes i området) eller ringe politiet.

Frieord har i flere år skrevet om denne skremmende og usivilisert utviklingen som har kommet etter at den politiske venstresiden udemokratisk åpnet grensene til Europa for mennesker fra den tredje verden og fremmede kulturer.

Det er dessverre ikke bare på kirkegårder og gravplasser at tyskere nå må være forsiktige. Også i parker, på tog, skoler og offentlige plasser er tyske barn, kvinner og eldre i fare for å bli overfalt, voldtatt eller i verste fall – drept.

Å angripe barn, syke og eldre på kirkegårder og gravplasser er dessverre et fenomen som også har kommet til Norge. Her er flere saker vi har skrevet om fra vårt eget land:

I Frankrike opplevde man sist år også at en eldre prest ble torturert og så fikk halsen skåret over av to jihadister.

Italia:

Spania:

Sverige:

Dette er bare et lite utdrag av de sakene vi har skrevet om de siste årene her på nettsiden. Vi kunne enkelt ha lenket til så mange saker at du som leser hadde måttet skrolle nedover sidesvis hvis vi hadde inkludert dem alle.

Tenk deg nå om – har du lest om noen av disse sakene i VG, Dagbladet eller Aftenposten? Har du sett noen av disse sakene bli presentert av nyhetene på NRK eller TV2? Nei.

Derfor trenger Norge nye medier. Og derfor er det viktig at du som leser sprer og lenker disse sakene på dine sosiale medier.

PostNord slutter å kjøre ut pakker i Malmø – «For farlig»

Norske journalister og offentlige debattører har i flere år latterliggjort påstanden om at Sverige har utviklet områder der lov og orden ikke lenger eksisterer. Antirasistisk Senter ved Shoaib Sultan, HEFs Lars Gule og Morgenbladet er bare noen av de som offentlig har gått ut med reportasjer og i intervjuer og regelrett latterliggjort de som har uttalt bekymring for utviklingen. Selv tidligere svenske statsministre har inntatt noe som nærmer seg den legendariske irakiske informasjonsministeren «Komiske Ali» når de blir spurt om «svenske tilstander».

Stadige nyhetsformidlinger om angrep på ambulanser, brannvesen og politi har kommet fra vårt naboland, uten at dette har påvirket den norske meningselitens syn. Skoler og barnehager er stukket i brann. Lastebiler, busser og personbiler får molotovcocktailer kastet gjennom vinduene. Ikke sjelden er et halvt dusin biler påsatt. Gang etter gang har man kunnet lese om postbud som blir angrepet, slått og frastjålet posten, om store distribusjonskjeder som opplever at biler og sjåfører blir utsatt for bakholdsangrep og ran – ikke sjelden med vold involvert hvor ansattes tenner slås ut og neser knekkes.

Ja endog er ikke engang byggeplasser og bygningsarbeidere forskånet. De opplever tyveri fra arbeidsplassen, trusler og steinkasting mens de er på jobb.

Svenske myndigheter har selv gått ut med en liste på over 55 områder i de svenske storbyene som man karaktiserer som «utenforskapsområder», der lovløsheten til en så stor grad har utviklet seg at politiet og utrykningstjenestene må ta forbehold med hensyn til sikkerheten sin.

Ambulansesjåfører har krevd at de utstyres med hjelmer og skuddsikre vester forbeholdt konfliktområder i Midtøsten.

Og det bringer oss til den siste nyheten fra et av de mest belastede byene i Sverige, Malmø. Malmø har hatt et halvt dusin skyteepisoder de siste månedene med flere dødsfall. Nylig ble en tidligere IS-kriger pågrepet etter en dødsskyting på gaten i en svensk by. Det betyr at terrorister og massedrapsmenn får gå fritt rundt i det svenske samfunnet og drepe på nytt.

Nå informerer altså distribusjonsgiganten PostNord at man ikke vil levere varer til et større område i sentrum av Malmø. – Det handler om arbeidsmiljøansvar, sier regionssjef for PostNord, Anita Nilsson, til SVT Skåne.

En bekymret beboer i det aktuelle området som nå er designert som «for farlig for distribusjon», Sylvia Ziegler, oppdaget at en pakke hun hadde bestilt ikke kom som avtalt. Da SVT Skåne intervjuer kvinnen spør hun videre; «Hva skjer om jeg får et hjerteattakk – kommer ikke ambulansen heller?»

Det er ikke bra når statsstøttede organisasjoner, kjente samfunnsaktører og aviser med viten og vilje lyver og bedrar om viktig politiske spørsmål og negative utviklinger i samfunnene våre. Faktisk burde de miste støtte og tilgang til å ytre seg om disse temaene når de blir avslørt.

 

64-årig svensk mann dømt i retten for satirebilde om islam på Facebook

Vi leser stadig i statsstøttet media om den tøffe hverdagen for journalister og offentlige debattører i Russland, Sør-Amerika, Midtøsten og Asia, der ulike nasjoner regjerer over det offentlige ordskiftet med jernhånd.

Der blir kritikere av regimer og religioner regelrett arrestert, torturert og i verste fall drept. Amnesty International og Pen-klubben er bare noen av de organisasjoene i Vesten som jobber mot denne praksisen og setter søkelys på de uverdige og udemokratiske forholdene som med rette kritiseres.

Her i Vesten har vi i stor grad vært forskånet for sensur av det alvorlige slaget og få mennesker har blitt dømt eller sett innsiden av et fengsel som følge av noe de har ytret eller skrevet. Inntil nå.

Og det er av alle land vår nabo Sverige som går bakover når det gjelder ytringsfrihet og rett til å kritisere, harselere, gjøre narr av eller påpeke utviklingen i samfunnet.

Den ekstreme venstresidens totale dominanse over domstolene, påtalemyndigheter, politikken og media setter nå landets ytringsfrihet og demokrati i fare.

De siste årene har en urovekkende utvikling funnet sted der man benytter seg av en såkalt «banan-paragraf», kalt Hets mot folkgrupp, (rasismeparagrafen i Norge). Den brukes kun politisk mot de som går imot de styrende myndighetenes offisielle flerkulturelle politikk og påtvugne venstreorienterte samfunnsklima.

Frieord har omtalt flere slike saker hvor spesielt eldre mennesker rammes av lovens sensurkåte arm. Damer i 70-årene har opplevd å måtte stå skolerett foran dommeren fordi de delte eller skrev noe på sosiale medier.

Og nå skjedde det igjen.

Nylig ble en 64-årig mann i Skåne anmeldt av en statsstøttet heksejakt-organisasjon kalt «Netthatgranskeren» for å ha postet et satirebilde om islam på det venstreorienterte sosiale nettverket Facebook.

BILDET SOM SØRGET FOR DOMMEN MOT DEN 64-ÅRIGE MANNEN FRA POLITIETS ETTERFORSKNING. FOTO: Politiet.

Les også: Rødgrønne partier i Sverige ville godkjenne barneekteskap og flerkoneri

64-åringen ble innkalt til avhør på polititstasjonen i Hörby hvor han innrømmet de faktiske omstendighetene og at det var han som hadde lagt ut bildet på sin personlige Facebook-profil.

Det var mest på gøy, det var ikke ille ment. Jeg bruker å være humoristisk og syntes bildet var morsomt. Jeg har lagt ut bildet som humor, sa mannen til politiet under avhøret.

På tegningen, som er laget av tegneren Jan-Erik Ander, kan man se to menn med skjegg og turban. Den ene mannen holder i en barnevogn med et lite barn og den andre mannen spør: «Barnebarn?»

Nei, dette er min nye hustru! svarer mannen med barnevogna.

Aktor i saken, Mathias Larsson siktet den svenske mannen for både satirebildet og kommentaren mannen skrev under bildet. Ifølge aktor innebar innlegget at 64-åringen «truet eller hadde uttrykt nedlatenhet for en folkegruppe eller annen lignende gruppe av personer med hensyn til rase, hudfarge, nasjonalitet eller etnisk opprinnelse, eller trosbekjennelse«, står det å lese i rettsdokumentene mot mannen.

Retten i Lund var ikke bare enig med aktor, men gikk så langt som å dømme mannen for tegneserien han la ut.

Tingretten anser at innlegget uttrykker en klar nedlatenhet mot personer med muslimsk trosbekjennelse. Det gir uttrykk for at muslimer generelt skulle være pedofiler og at pedofili skulle være en del av religionen islam. Tegningen er også utformet på en krenkende og usaklig måte og innbyr ikke til noen rasjonell religionkritisk diskusjon, skriver domstolen.

Domstolen mente imidlertid ikke at forbrytelsen var av «grov karakter», noe som betyr at mannen, hvis han betaler 60 dagsbøter a 50 kroner, slipper fengsel. Mannen får også opprettet et kriminelt rulleblad hvor det står at han er dømt for «Hets mot folkgrupp»

Samtidig som dommen mot den eldre mannen kom i den skånske retten har svenske myndigheter laget brosjyrer til muslimske innvandrere som er gift med et barn, hvor man informerer dem om rettigheter og lovverk i Sverige. Rødgrønne politikere fra Socialdemokraterna og Vänster stemte også nylig imot et lovforslag som skulle forby barneekteskap og flerkoneri. Forslaget gikk allikevel igjennom med hjelp fra det nasjonalkonservative partiet Sverigedemokraterna.

«TIL DEG SOM ER GIFT MED ET BARN» – BROSJYRE LAGET AV SVENSKE MYNDIGHETER.

Relatert:

Barnebrud (11) kysser hånden til sin nye ektemann (41)

I Malaysia rapporteres det om 9.000 barneekteskap årlig. Den offentlige loven sier at man må være 18 før man kan gifte seg, men shariadomstoler kan tillate giftemål med betydelig lavere alder.

GIFTEMÅL: Bildet skal vise hvordan den 41-årige mannen inngår ekteskap med den elleveårige jenta hos en shariadomstol i Malaysia. (Foto: Twitter).

 

Krever at Sverige feirer ramadan – nekter selv å bry seg om kristne høytider: «Hvorfor skulle vi det? Vi er muslimer»

Da Växjös muslimske forsamling ble etablert var årsaken fra imamen at det var viktig for integrasjonen og at Sverige må tillate det om landet skal kunne kalles for et demokrati med religionsfrihet.

Det samme argumentet – integrasjon, demokrati og religionsfrihet – var også hovedårsakene da den muslimske forsamlingen noen år senere krevde å få bygge moske. Blant annet argumenterte man i 2003 at moskeen var viktig for integrasjonen da den skulle «samle alle nasjonaliteter«.

Man hevdet også at man skulle bygge en moderat og tilpasset moske i tre som passet i det smålandske landskapet. Men nå er planene endret og moskeen skal istedenfor bygges i sten. Man har kjøpt en 7.000 kvadratmeter stor tomt og kontaktet Kuwait og De forente arabiske emirater for å få 60 millioner kroner til finansiering.

Les også: Svensk kommuen tillater islamske bønneutrop med 110 desibels styrke

Den tidligere moderate moskeen i tre var i så måte bare et skalkeskjul for videre utbygging. Fra den hadde man dessuten søkt om å kunne rope ut bønnerop hver fredag fra høyttalere plassert utenfor moskeen.

Jeg tror det vil bli bra for integrasjonen. Det blir en bekreftelse av religionsfriheten, sa imam Abu Helal til SVT den 12. februar i år.

I tillegg til dette har man også startet en muslimsk skole, ikke overraskenede, med de samme argumentene nevnt ovenfor. Ismail Abu Helal skrev i SVT den 7. april i 2017, at den kjønnssegregerte islamskolen hadde «en viktig rolle å fylle for integrasjonen«.

Med moske, bønneutrop og muslimsk skole på plass, tar imamen nå et nytt steg for å skape «integrasjon» og for at Sverige skal vise at det rår demokrati og religionsfrihet i vårt naboland. Også denne gangen er dette synonymt med formålet å gjøre Sverige mer islamsk.

Les også: Kampen mot hatet – Imamer utvises og moskeer stenges i Østerrike

I en debattartikkel i SmålandsPosten den 21. mai, en uke etter at bønneutropene har fått klarsignal fra lokale myndigheter i Växjö, så klager imamen over at Sverige ikke har anerkjent og satt større søkelys på ramadan.

Sveriges statministre bør komme med offentlige lykkeønsker til alle muslimer før fasteperioden, mener imam Ismail Abu Helal. Det vil være «bra for integreringen» og noe Sverige bør gjøre så lenge man ønsker å bli ansett for et «tolerant samfunn som tillater ulikheter«. Imamen påpeker dessuten at den svenske statsministeren bør bruke det arabiske ordet «salamalykum», som betyr «fred være med deg» før hver ramadan og deretter «kort snakke litt om hvorfor man faster».

Les også: Ordfører i Belgia innrømmer: «Samtlige moskeer styres av salafister»

Da den nasjonalkonservative nettavisen Nya Tider tar opp telefonen og ringer til imam Abu Helal og spør om han selv har tenkt å begynne å anerkjenne og undervise i kristne høytider, blir han forundret og kan ikke engang forstå spørsmålet.

Utdrag fra telefonsamtalen:

Nya Tider: Vi tenkte å høre om Växjö moske kommer til anerkjenne Kristi forklaring? (en kristen festdag som feires den 6. august)

Imam Helal: Hva er det?

Nya Tider: Det er en viktig dag for kristne for å hedre da Jesus og disiplene ble samlet på (forklarings) berget der det ble deklarert at Jesus er guds sønn. Kommer dere til å observere dette på noen måte?

Imam Helal: Jeg forstår ikke spørsmålet. Hvorfor skulle vi det? Vi er muslimer.

Nya Tider: Ettersom du selv skrev at svenske ledere bør anerkjenne islamske høytider, tenkte vi at du som muslimsk leder skal observere kristne høytider?

Imam Helal: Jeg skrev at det er et ønske at stasministeren ønsker muslimer lykke til på ramadan. Mange muslimer ville bli glade og det hadde vært fremgangsrikt for integrasjonen, som foreksempel i Canada.

Nya Tider: En annen sak som har vært fremgangsrik er jo å ta til seg sedvanene dit man kommer, men det er ikke noe for deg?

Imam Helal: Joda, jeg kan spise sild. Men jeg kan ikke forandre min religion.

Les hele artikkelen og intervjuet på Nya Tider her.

Les også: Muslimer kjøpte kapell i Drammen – rev ned korset og gjorde bygget om til moske

Les også: Muslimer i Florø vil ha hjelp fra Saudi-Arabia til å bygge moske

Hvite briter snart i minoritet i Storbritannias nest største by

Mennesker fra over 200 nasjoner bor nå innenfor bygrensen i Birmingham, som er den andre største byen i Storbritannia etter hovedstaden London. Bykjernen har over 1 million mennesker.

Nettavisen Birmingham Live skriver at selv om man ser at det finnes fordeler med et flerkulturelt samfunn, som utveksling av varer og tjenester, så har byens varierte etniske sammensetning blitt identifisert som en stor faktor i sosial segregasjon og samfunnslig «spenning».

42.1 prosent av beboerne i Birmingham klassifiserte seg som ikke-hvite briter allerede tilbake i 2011. Det var medd en 12 prosents økning fra 2001, da den forrige undersøkelsen fant sted. Med denne utviklingen så vil byen i 2021 oppleve at over halvparten av byens 1.2 millioner innbyggere klassifiserer seg som ikke-hvite briter.

Birmingham vil snart bli en majoritetsby for minoriteter, står det i rapporten fra byens kommuneråd som kom på tirsdag.

Byen sliter blant annet med høyere arbeidsledighet, høyere kriminalitet og høyere utenforskap enn andre hvitere byer i Storbritannia.

SVERIGEISTAN: Ikea skal nå gi ut informasjon og hjelp på arabisk

«Vi har allerede ansatte på kundesenteret som kan arabisk», men ifølge sjef for kundesenteret, Andreas Castor, så er det tilfeldig om en arabisk-talende kunde kommer i kontakt med en av disse. Nå ønsker man å gi kundene en mulighet å få komme direkte i kontakt med en arabisk-talende på kundesenteret.

Språket vokser i Sverige og vi det må vi møte, sier Castor til Lokaltidningen i Helsinborg.

Man ønsker nå å se på muligheten å utvide med enda flere språk på kundesenteret. Hvilke disse skal være er ikke klart. Men det kan fort dreie seg om urdu og somalisk, da disse språkene representerer de store folkegruppene som etterhvert vil ta over store deler av det svenske samfunnet.

Det er uklart hvorfor man ikke tilbyr finsk, da dette inntil nylig var den andre største språkgruppen i Sverige. Den ble dyttet ned av arabisk i våres, som nå altså innehar andreplassen.

Les også: Ikea-morderen: «Jeg drepte dem fordi de så svenske ut»

Vi vil redde Norge! – Sommerføljetong på Frieord – del 11 – Den totalitære ideologien islam!

Av Max Hermansen, historiker, forfatter og leder av Demokratene i Oslo

DEN TOTALITÆRE IDEOLOGIEN ISLAM!

Erklære islam som først og fremst en totalitær ideologi.

Dermed kan vi frata moskeene offentlig støtte på over hundre millioner kroner i året. Og vi kan stenge moskeene med grunnlag i den sterke diskrimineringen av kvinner som er i alle de over 150 moskeene i Norge.

Tilsvarende må offentlig støtte stoppes til andre muslimske organisasjoner som blant annet muslimske ungdomsorganisasjoner og til organisasjoner som motarbeider utsendelse av muslimer.

Les første del og forklaring her:

Relatert: