Tagged: IS

Fortsetter å steine homofile til døde

Den islamske staten er i ferd med å bli kastet ut av Mosul, men det forhindrer ikke historiens verste terrorbevegelse i å fortsette med sine brutale ugjerninger i islams navn.

Hva nå Vesten? – ett muslimsk terrorangrep HVER MÅNED i over TRE ÅR

Ett muslimsk terrorangrep i Vesten hver måned siden 2014. Det er sannheten som ikke vil gå vekk. Terrorister som roper "Allahu Akbar". Bortblåste armer og ben. Kvinner og barn strødd utover gater, torg og flyplasser. Frykt. Terror. Allikevel fortsetter alt som før. Politikere og medier promoterer politikken som vil opprettholde terroren i uendelig fremtid.

150 IS-terrorister beveger seg fritt i Sverige

Over 150 terrorister som har kriget for den islamske staten i Syria og Irak har 'returnert' til Sverige og beveger seg nå fritt i det svenske samfunnet. Det ble bekreftet i SVTs program "Agenda" i går.

Midtøsten: Gaza-tunneler ødelagt – Koptiske kristne rømmer fra IS

Egypt og Israel har felles interesser i å motarbeide Hamas-regimet på Gazastripen og IS-styrkene i det nordlige Sinai. Hamas er en del av det internasjonale muslimske brorskapet, og Egypt frykter deres støtte til Det muslimske brorskapet i deres eget land, mens Israel er opptatt av å stanse terrorraketter mot israelske mål.

Muslimsk terrorist som sto bak hat-angrep mot kristne i Istanbul på nyttårsaften arrestert

Abdulgadir Masharipov fra Uzbekistan er pågrepet for å ha stått bak massedrapene mot gjester på en kjent nattklubb i Istanbul på nyttårsaften. 39 mennesker ble drept og minst 70 skadet da Masharipov fyrte av 180 skudd inne på nattklubben Reina. Han skal være endel av en sovende IS-celle i Tyrkia som fikk ordre om å angripe steder der kristne mennesker samles. Den muslimske terroristen skal tidligere ha kjempet for IS i Syria og fått erfaring der. Han skal være gift og ha barn.

VIDEO: Maskert mann med IS-terrorflagg krysser grensen mellom Danmark og Tyskland

En dansk mann tok på seg en finlandshette og holdt flagget til terrogruppen IS i hånden. Deretter gikk han rett over grensen mellom Danmark og Tyskland. Vel over grensen lagde han en bevegelse av å kutte strupen og gjorde IS-tegnet i luften. Men ingen grensevakter var å se. Ingen kontroll av grensen eksisterte. Videoen beviser også hvordan Berlin-terroristen som drepte 12 på julemarkedet etter angrepet kunne reise fra Tyskland, gjennom Nederland, Belgia Frankrike og inn i Italia, før han ble tatt i en rutinekontroll. Hvor trygge er vi egentlig i Europa?

Dagens video: Syrere feirer frigjøringen av Aleppo

Gledesscener utspant seg i den syriske byen Aleppo denne uken da syriske myndigheter igjen fikk kontrollen over den østlige delen av byen som siden 2012 har vært kontrollert av terrorgrupper. Syria har fått hjelp fra blant annet Russland til å drive ut opprørerne som har vært støttet av USA og EU.

Den mistenkte Berlin-terroristen skutt og drept i Milano – ropte «Allahu Akbar»

Etter terroren mot et julemarked i den tyske hovedstaden Berlin jaktet politiet etter en muslimsk 23-årig mann med tunisisk bakgrunn. I natt ble Anis Amri skutt og drept under en skuddutveksling med italiensk politi i Milano. Han skal ha blitt spurt om identifikasjonspapirer av en politimann på en togstasjon da hendelsen fant sted.

Slaget om Aleppo – hvem har rett?

Vestlige mainstream-medier har i det siste skrevet svært dramatisk om det som skjer i Aleppo i Syria nå. Overskriftene forteller blant annet om den verste krisen i det 21. århundret og om massedrap begått av syriske regjeringsstyrker med hjelp fra blant annet Russland. Men bakgrunnen og hvem som står bak blir imidlertid imøtegått av endel mediehus og journalister.

DAGENS VIDEO: Studenter i USA nekter å innrømme at det var terrorisme selv etter at IS påtok seg ansvaret

For å forstå hvor indoktrinerte og hjernevaskede studenter i dag virkelig er så må man se videoen ovenfor. Der blir studenter ved universitetet i Ohio intervjuet etter terrorangrepet sist uke, der en IS-sympatisør kjørte sin bil rett inn i en folkemengde og deretter knivstakk ofrene med en slaktekniv. Ni elever ble skadet, noen kritisk. Men selv om terroristen selv hadde skrevet om muslimske terrorangrep på sin Facebook-side og terrorgruppen IS påtok seg ansvaret, så nektet studentene ved skolen for at det var et muslimsk terrorangrep. En student sier tilogmed at terroristen sikkert ble utsatt for rasisme, og at det var årsaken til at han handlet slik han gjorde.