Vestlig kjærestepar ville vise at «ondskap ikke eksisterer» – ble drept av muslimer i Tadsjikistan

Et amerikansk kjærestepar, Jay Austin og Lauren Geoghegan, forlot hovedstaden Washington D.C. og sine jobber i den amerikanske administrasjonen for to år siden for å reise jorden rundt på sykkel. Kjæresteparet, som begge var 29 år gamle, delte sine opplevelser på sin hjemmeside, hvor de la ut storslåtte bilder fra sine reiser og skrev naivt […]

Tsjetsjensk flyktning amok med kniv i Paris – en drept – fire skadet – skrek «Allahu Akbar»

Frankrike ble rammet av et nytt terrorangrep i går kveld. En person ble drept og fire skadet da en muslimsk flyktning angrep uskyldige på gaten i Opera-distriktet i Paris.

Justin Trudeau: «Returnerte IS-krigere vil bli en ekstraordinær og kraftfull stemme i Canada»

Den kanadiske statsministeren er kjent for å være svært venstreorientert. Under det årlige juleintervjuet med en av statskanalene kom Trudeau med en uttalelse som har fått sterk kritikk. Han mener nemlig at krigsherdede IS-krigere som returnerer til landet skal kunne være en kraftfull stemme mot radikalisering.

TERROR I AUSTRALIA: Politiet: «Det var gjort med vilje» – 16 skadet – barn svever mellom liv og død – to «skjeggete menn» pågrepet

En muslimsk mann med afghansk bakgrunn, samt en annen muslimsk mann med ukjent bakgrunn, er pågrepet i Melbourne Australia. Den afghanske mannen skal ha kjørt en SUV opp på fortauet og truffet minst 16 mennesker. Et barn som ble truffet er i kritisk tilstand på sykehuset. Radikale muslimske grupper har de siste månedene oppfordret muslimer til å drepe kristne med kjøretøyer under julen.

Etnisk nordmann dømt til 7,5 års fengsel for terrorvirksomhet

Kristian Michelsen (34) ble i går dømt i Oslo tingrett for terrordeltakelse og terrorforbund i Syria. Michelsen skal ha konvertert til islam og rømte fra en psykiatrisk institusjon til Syria i 2014. Han ble senere pågrepet i Tyrkia og utlevert til Norge.

DET MUSLIMSKE RASIST-ANGREPET PÅ MANHATTAN: Tobarnsmoren Anne Laure Decadt (31) blant de drepte

Rasismen, hatet og fremmedfrykten som radikale muslimer føler mot Vesten, hvite mennesker og kristendommen er så intens at de velger å drepe uskyldige menn, kvinner og barn på gater og torg i USA, Europa og Australia. En tobarnsmor med en nyfødt baby var et av ofrene som mistet livet på tirsdag.

STORBRITANNIA: Tilbakevendte IS-krigere får skattefinansierte boliger og terapi for ikke å begå ny terror

Britiske skattebetalere må nå punge ut hundrevis av millioner av kroner og stille seg bakerst i boligkøen, når tilbakevendte ISIS-terrorister kommer «hjem» fra massedrap av kvinner og barn og behøver å integreres tilbake til samfunnet.

River hus og utvider buffersone mot Gaza

Hensikten er å utvide en allerede eksisterende buffersone som skal avskjære strømmen av våpen og terrorister inn i Egypt. Den eksisterende buffersonen er 1500 meter bred og 10 kilometer lang. En beboer sier til Associated Press at han og hans familie nå bor i et ørkenområde, «i hytter uten strøm eller vann.» Han snakket med […]

Konservativ politikk mer populær i Europa – 47 prosent til PiS i Polen

«Folk liker strenge politikere», sier tidligere diplomat og sosiolog, Ryszard Żółtaniecki. Europeere ønsker seg sterkere familieverdier, mer omsorg for barn og et trygt og sikkert samfunn, og det viser seg i den økende konservative politiske vinden i Europa.

Tsjekkisk president: «Europeere bør få lov til å forsvare seg med våpen»

Den tsjekkiske presidenten, Miloš Zeman, uttalte nylig at Europa bør innføre en lignende grunnlov som USA har, hvor innbyggerne får lov å bevæpne seg for sin egen beskyttelse. Uttalelsen kommer etter de mange terrorangrepene mot sivile i Europa de siste årene, utført av militante muslimer bevæpnet med våpen.

HATET MOT EUROPA: 17-årige Moussa Oukabir mistenkes for terrorangrepet i Barcelona

Politiet i Spania jakter nå på en 18 år gammel marokkansk mann etter terrorangrepet i går som tok livet av 13 og skadet over 100 mennesker. Den unge muslimske innvandreren mistenkes å ha kjørt varebilen inn i folkemengden. Hans bror ble pågrepet etter hat-angrepet i går.