Europeere slaktes av afrikanere og arabere i sine egne land – hvor er opprøret?

I Sverige skar den egyptiske migranten Suleman Suleman (30) halsen av en svensk student den 27. april i år. Suleman fikk nylig 17 års fengsel i Umeå tingrett. Egypteren hadde et langt og alvorlig rulleblad med hele 23 ulike forbrytelser for blant annet ran, overfall, drapstrusler, biltyveri og mishandling.

Svenske domstoler valgte i flere tilfeller å ikke gi Suleman fengselsstraff, men å dømme ham til tvungen psykiatrisk behandling.

Les også: Tysk by i sjokk etter voldtektsdrapet på 14-årig jødisk jente – asylsøkere pågrepet

Drapsofferet Albin (28) var en god student som var få uker fra å fullføre sitt masterstudie, men finansierte sin narkotikaavhengighet ved å selge stoff. Suleman var i studenten Albins  leilighet med flere andre menn, men hadde ikke penger til å kjøpe narkotika og ønsket å rane 28-åringen istedenfor. Suleman stakk Albin 13 ganger og skar halsen av ham kort tid etter at de ankom studentens leilighet.

Drapet var svært brutalt og unødvendig, da studenten allerede var alvorlig skadet og ute av stand til å forsvare seg selv da Suleman skar halsen av ham. Det kommer også ut fra etterforskningen at Suleman kun valgte ut svenske ofre når han ranet og begikk kriminalitet.

Les også: Sverige anno 2018 – skyting, drap, bomber, ran, bilbranner, skyting, drap

Denne rasistiske fremgangsmåten bekreftes av forskeren i sosiologi, Petra Åkesson, og hennes studie fra 2006, der hun intervjuer ransmenn i Sverige som har innvandrerbakgrunn. Det kom frem at innvandrerne valgte ut svenske ofre for å «vise makt overfor svenskene».  

Les også: Ettåring halshugget på T-banestasjon i Tyskland av båtflyktning – myndighetene mørkla drapet

Et kart med skader på den svenske studentens ansikt og hals. (Grafikk: Politiet).

Les også: Jonna (17) voldtatt, tent på og drept av asylsøker

Lignende drap på finsk kvinne

Nyheten om det brutale og rasistiske drapet på den svenske studenten Albin i Sverige kommer samtidig som et annet og like brutalt drap i nabolandet Finland.

En 28-årig irakisk mann sitter nå siktet for drap på en kvinne som fant sted i Åland den 16. september i år.

Asylsøkeren skal ha knivskåret kvinnen slik at «nakken helt eller delvis var skåret av». Egypteren skal også ha tent på leiligheten der drapet fant sted.

– Jeg kan si så mye at hendelsen etterforskes som mord, på grunn av handlingens særskilte brutale karakter, sa kriminaletterforsker Erik Salonsaari til lokalavisen Ilta-Sanomat.

Les også: Syrisk asylsøker amok med machete på gaten i Tyskland – gravid kvinne hakket ihjel

Det er nettsiden Ålands Nyheter som skriver om det brutale drapet. Innvandreren og kvinnen skal ha kjent hverandre. Irakeren måtte ha tolk under avhøret. Flere andre mistenkte skal ha blitt tatt inn til avhør, men ble senere sluppet løs.

Les også: Afghansk flyktning pågrepet for drapet på på Maria (19) i Tyskland

Knivterror i Finland

Finland ble den 21. august sist sommer lamslått av et islamsk terrorangrep der den marokkanske asylsøkeren Abderahman Bouanane (18) knivstakk åtte kvinner og to menn på et torg i den finske byen Åbo. To av kvinnene døde.

Asylsøkeren skal ha vært i flere andre europeiske land, blant annet Sverige, før han kom til Finland. Marokkaneren skal ha fått avslag på alle sine asylsøknader, både i Sverige og Finland. Han finansierte oppholdet sitt i Europa med skattepenger og salg av narkotiske stoffer på gaten.

Les også: Muslimsk terrorist kjørte inn i kristent julemarked – 12 drept – 56 skadd

18-åringen skal ha vært radikalisert og politiet i Finland fikk mange tips om hans islamske fundamentalisme, men valgte å ikke pågripe eller utvise ham fra landet. Tre andre muslimer, alle fra Marokko, ble også pågrepet for å ha deltatt i planleggingen av terrorangrepet.

Bouanane ble i juni år dømt til livstids fengsel for to drap, åtte drapsforsøk, samt islamsk terrorisme. 

Les også: Høygravide Maria (19) brent ihjel levende av to tyrkere i Tyskland

Abderahman Bouanane (18) knivstakk åtte kvinner og to menn på et torg i den finske byen Åbo. To av kvinnene døde.

Les også: Linn (32) fra Tromsø var kjæreste med en afrikansk asylsøker – ble knivdrept i sitt eget hjem

SOMMER I OSLO: Drapsforsøk, knivangrep, gateran, pistoler, macheter, bilbranner, masseslagsmål, beføling av kvinner og ran av turister

Drapene har ikke ført til at noen nye lover eller endringer i innvandringspolitikken har kommet på plass. Tusenvis av ulovlige og radikale muslimer får fremdeles gå fritt rundt på gater og torg i Europa – I Norge – uten at verken norske myndigheter eller politiet gjør noe med saken.

Den neste gangen kan det bli din kjære eller venn som mister livet.

Les også: Syrisk flyktning hyllet som «rollemodell for integrering» – forsøkte å skjære strupen på sin arbeidsgiver

Relatert:

Store demonstrasjoner mot innvandrervolden i Chemnitz

Den siste uken har den tidligere østtyske byen Chemnitz opplevd at tusenvis av mennesker har demonstrert i gatene mot den økende innvandrervolden og drapene på tyskere utført av de nyankomne flyktningene og migrantene.

Voldtekter, overfall, ran og drap har blitt daglige hendelser i de tyske byene etter at rikskansler Angela Merkel og den tyske regjeringen åpnet landet på vidt gap for millioner av migranter fra Afrika og Asia.

Sist søndag kom det siste offeret, en 35-årig mann i den tyske byen Chemnitz ble knivstukket ihjel på gaten av to migranter fra henholdsvis Irak og Syria. Den tyske mannen skal ha blitt påført hele 25 knivstikk. Ytterligere to tyskere ble alvorlig knivstukket, men overlevde angrepet.

MANGE DRAP: Migranter og flyktninger står bak en rekke grufulle kriminelle handlinger i Tyskland de siste årene. Grove voldtekter, gjengvoldtekter, terrorangrep og drap mot etniske tyskere har jevnlig blitt rapportert ut fra Merkels nye Tyskland. Under demonstrasjonene i Chemnitz holdt demonstrantene opp store plakater med bilder og navn på mange av de drepte.

Ifølge opplysninger som er kommet ut fra drapet så skal de tre mennene ha forsøkt å stoppe en pågående gruppevoldtekt og seksuell trakassering av kvinner. Tyske myndigheter skal imidlertid ha nektet for disse påstandene.

En tjenestemann innen den tyske kriminaltjenesten skal ha lekket arrestordren mot irakeren som sitter siktet for drapet. Han skal ha blitt suspendert fra tjeneste, og uttalte til den tyske avisen Bild at han «ville at sannheten og bare sannheten skulle komme ut».

Anti-migrant rally in German Chemnitz faces off with police Courtesy: Ruptly

Geplaatst door RT op Zaterdag 1 september 2018

 

Her er flyktningbarnet som forsøkte å knivdrepe en politimann i Stockholm

En siktelse er nå laget mot Muhammad Hussaini, som den 31. august i fjor, knivhugg en politimann på Medborgarplatsen i Stockholm. I sin asylsøknad har Hussaini oppgitt at han er født i 1999 og altså var 17 år gammel da drapsforsøket fant sted.

Denne påstanden har blitt satt spørsmål ved av eksperter – og dessuten dementert av Hussaini selv, under andre perioder.

Hussainis alder var et sentralt spørsmål for politiets etterforskere under det siste halvåret av etterforskningen. Rettsmedisineren Carl Johan Wingren i Stockholm skriver i en uttalelse til retten at de undersøkelsene han har gjort «taler for at den undersøkte var 18 år eller eldre ved tidspunktet for undersøkelsen».

Også sosialtjenesten og Migrationsverkets personal oppgis å ha tvilt på Muhammads alder. En av de som har reagert på alderen er en medarbeider på Migrationsverket som selv har iransk bakgrunn.

Hussaini skal også ha to yngre søstre som er 21 og 23 år gamle, noe som tilsier at han var eldre enn 23 sist år. Selv mannens far som er intervjuet bekrefter at sønnen er voksen.

(Foto: Politiet).

Politimannen hadde englevakt

Det var den 30. august i fjor at Muhammad Hussaini gikk inn på en jernvarebutikk og kjøpte en stor kjøkkenkniv av merket Gastromax. Den tok han med seg til en demonstrasjon anordnet av venstreekstremister og antirasister på Medborgarplatsen. Der oppholdt det seg i tillegg en stor gruppe ulovlige innvandrere. Parolen var å protesterer mot utvisninger til Afghanistan.

Under demonstrasjonen går Hussaini frem til politimannan Marcus Eberhardsson og Ted Eriksson, som patruljerer. Han hever kniven og hugger Ted Eriksson bakfra i nakken. Hussaini løper deretter fra plassen, men blir tatt igjen av politikollegaen som truer med å skyte ham hvis han ikke stopper.

(Foto: Privat).

Et antall politibetjenter ankommer plassen og får lagt press på såret til den knivstukne politimannen. Såret skal ha gått helt inn til ryggraden. Politimannen skal ifølge legene ha hatt englevakt. Hadde knivstikket vært bare noen millimetere annerledes, så kunne han ha mistet livet på plassen.

(Foto: Politiet).

I avhør skal Muhammad Hussaini ha sagt at han «nyter av å drepe politimenn«. Han har imidlertid aldri gitt noen ordentlig forklaring på hvorfor han forsøkte å drepe den svenske politimannen.

På mandag kom tiltalen fra svenske myndigheter som inkluderer drapsforsøk. Han er også tiltalt for to tilfeller av mishandling og et tilfelle av trusler på skolen han går på.

Aktor i saken har også inkludert utvisning i ti år fra Sverige.

Les dokumenter fra etterforskningen her.

 

Muslimske menneskesmuglere LIMTE fast KVINNER OG BARN i lastebil

Muslimske menneskesmuglere tar i bruk alle mulige metoder for å smugle mennesker inn i Europa, inkludert å lime fast dører og lagerrom på lastebiler, hvor de putter migrantene.

Denne helgen kjørte en lastebil inn på en bensinstasjon i den engelske byen Warminster. De besøkende hørte skrik og bråk fra lasteplanet og kontaktet politiet. Da politiet ankom oppdaget de at noen hadde limt fast bakdørene. Man kontaktet da brannvesenet som måtte bruke en sirkelsag for å åpne dørene.

I lagerrommet fant man 11 migranter, inkludert seks barn. 10 av migrantene var fra Irak og en fra Afghanistan.

HJELPES UT: Migrantene hjelpes ut av lasterommet på lastebilen. Det er ikke umulig at migrantene har betalt opptil 10.000 euro per stykk for å komme seg inn i England. (Foto: Politiet).

Ambulanser og leger skal ha kommet til plassen for å undersøke migrantene, som hadde blitt gjemt blant det som beskrives som «svært dyr belgisk sjokolade».

Migrantene anses å være svært heldige da lagerrommet var kjølt, men den delen som var lagret med sjokolade hadde vanlig romtemperatur. Migrantene skal også ha kunnet spise av sjokoladen for å holde seg i live.

Barna som ble funnet skal være mellom seks og 15 år gamle, og politiet i den britiske byen Warminster informerer om at det også skal ha vært en baby blant migrantene.

  – Lastebilen har kommet fra fastlandet over natten og saken vil nå bli oversendt til migrasjonsmyndighetene, samt til politiet og barnevernet, forteller en talsperson for politiet i Trowbridge som fant migrantene limt fast bak i lastebilen.

BARN: Det var seks barn blant de 11 migrantene i lastebilen. Muslimske menneskesmuglere utnytter kynisk babyer, barn og kvinner for å tjene penger på smuglingen inn i Europa. Og europeiske rødgrønne politikere gjør det klart at de ønsker smuglingen velkommen gjennom sin politikk. (Foto: Politiet).

Muslimske menneskesmuglere har etterhvert blitt svært kreative i å smugle migranter inn i Europa, blant annet i gjemte rom i kjøretøy. Praksisen med å lime igjen dørene gjøres for at lastebilsjåføren – hvis de ikke vet noe – ikke skal kunne åpne dørene før han er fremme ved destinasjonen sin, det ønskede målet i Europa.

Menneskesmugling er en milliardindustri hvor snittprisen for å smugles inn i Europa starter på 3.000 euro. Ikke sjelden betaler migrantene 10.000 euro eller mer per stykk for en komplett pakke med garanti for å beholde livet, falske dokumenter og kontaktpersoner ved ankomst. Det estimeres at menneskesmuglere tjener 26 milliarder dollar årlig på fenomenet. Det er kun de rikeste og mest bemidlede migrantene som har slike summer. Men de vet at i det øyeblikket de setter foten i Europa, spesielt i land som Tyskland og Sverige, så har de sikret seg et livslangt opphold for seg og sine familier.

REISERUTE: Migrantene har en lang reise foran seg. Fra Syria, via De forente arabisk emirater, til Tyrkia, via Hellas, så gjennom Albania, Serbia, Ungarn, Østerrike, Tyskland og Danmark, før man endelig er trygg i Sverige. (Grafikk/Daily Mail).

Det er estimert at en enkelt menneskesmugler i Nord-Afrika kan tjene 50.000 dollar i uken på å smugle mennesker inn i Europa.

Bakgrunn for den massive migrasjonen som har sørget for at titalls millioner av migranter har kommet til Europa de siste tiårene er USA, NATO og rødgrønne politikeres invasjonskriger og drap på statsledere i blant annet Irak og Libya. Spesielt Vestens forsøk på å likvidere president Assad i Syria og finansieringen av terrorgruppen IS har skapt stor uro i Midtøsten.

TREDJE VERDEN I SVERIGE: Kvinne som ble gruppevoldtatt av 20 menn ble nektet hjelp – «Du har sperm i ansiktet» – «Du er ekkel»

Under det som varte i flere timer, skal en kvinne i 30-årene ha blitt gruppevoldtatt i en trappeoppgang i den beryktede innvandrerbydelen Fittja i august i fjor.

Opptil 20 utenlandske personer, med blant annet irakisk og somalisk bakgrunn, skal ha deltatt i den grove forbrytelsen. Kvinnen skal også ha blitt mishandlet under gruppevoldtekten.

Kvinnen skal ha møtt mennene i Fittja sentrum og blitt med dem til et torg. Derfra gikk turen inn i en boligblokk, der overgrepene fant sted.

Les også: Sverige: Syrisk flyktning (19) voldtok 13 år gammel jente vaginalt og analt – fikk to måneder fengsel

Les også: Voldtektsmenn får fortsette på offerets skole – rektor: «De er også ofre»

Under selve voldtekten hadde en mann kommet ut i trappeoppgangen. Han hadde sett hva som skjedde, men ifølge kvinnen så valgte han å ikke ringe til politiet. Da politiet senere avhørte den mannen som antas å ha vært vitne til overgrepet forklarte han at han har bodd i Fittja i 15 år og at man «har lært seg å ikke se eller høre mye».

Det 30-årige offeret skal ha blitt holdt fast og dratt i håret, før irakerne og somalierne slo hodet hennes mot en trapp slik at hun mistet bevisstheten. De skal deretter ha revet av henne klærne, mens de slo og sparket henne. Kvinnen skal også ha blitt truet med en kniv som ble vist frem i tilfelle hun lagde en lyd. Volden var så grov at den påførte «smerte, blodutredning, ømhet, hevelser, endring i hudfargen og hudavskrapning», skriver aktor i saken.

Les også: Sjokkstudie – 96% av overfallsvoldtekter i Sverige begås av innvandrere

Les også: Sverige: Her blir flyktningbarna pågrepet for seksuelle overgrep mot unge jenter

BOLIGBLOKK: Det grove overgrepet fant sted inne i trappeoppgangen i en boligblokk i Fittja. Verken vitner til gruppevoldtekten eller beboere kvinnen skal ha bedt om hjelp fra, ønsket å hjelpe kvinnen. 91.1 prosent av de som bor i Fittja er ikke-etniske svensker. (Foto: Politiet).

Les også: Sverige – helt siden 1978 har det vært klart hvem som voldtok

Les også: Syrisk flyktning tvang svensk kvinne å drikke toalettvann – filmet grov oral og vaginal voldtekt

Etter at de utenlandske mennene til slutt hadde gjort seg ferdig med kvinnen, skal hun ha ringt på en dør i blokken og bedt personen om å ringe politiet. Men mannen skal ha nektet å ringe og viste henne istedenfor ut døren på blokka, ifølge politiet.

Kvinnen tok seg da inn til Fittja sentrum for å få hjelp. Flere personer hun møtte på gaten spurte hva som hadde skjedd. Da hun fortalte at hun hadde blitt voldtatt fikk hun høre, «Men, æsj, du har sperm i ansiktet og på klærne, ikke bland oss inn i dette», noe som har blitt skrevet inn i kvinnens sykejournal.

Les også: Fem afghanere dømt for sadistisk voldtekt av ung gutt – slipper utvisning av humanitære hensyn

Les også: Det brutale drapet på Elin Krantz (Obs: Sterke bilder)

I avhøret av kvinnen ble følgende nedskrevet av politiet:

«En mann som gikk frem til kvinnen sa at hun var ekkel og at hun hadde sperm i håret. Kvinnen forsøkte da å få hjelp av billettkontrolløren ved T-banestasjonen. Han skal bare ha åpnet barrieren og vinket til kvinnen at hun skulle gå gjennom. Han hadde ingen interesse av å hjelpe henne».

Kvinnen tok da T-banen til Stockholm sentrum der hun tok kontakt med politiet og fikk hjelp til å komme seg på sykehuset.

Les også: Svensk jente (16) knivskåret i ansiktet av flyktning da hun nektet å ha sex

Les også: Afghanske asylsøkere gruppevoldtok handikappet kvinne i flere timer – frikjent av retten fordi offeret ikke gjorde nok motstand

FITTJA SENTRUM: Den voldtatte og forslåtte kvinnen skal ha bedt om hjelp fra forbipasserende og billettvakten ved T-banestasjonen, men ikke bare nektet folk å hjelpe kvinnen, de avviste henne. (Foto: Wikimedia Commons).

Les også: «I’m gonna fuck you Swedish girl» – så overfalt og voldtok asylsøkeren henne

Les også: Svensk kvinne voldtatt på tog: «Det er så synd på ham for han er flyktning»

Sædrestene som ble sikret på kvinnens klær ble i fjor matchet mot tre mistenkte gjerningsmenn. De ble allikevel ikke pågrepet før i juni i år på grunn av ressursmangel hos politiet, ifølge aktor Markus Hankkio. En av de siktede som ikke ble hentet inn, ennå man visste hans identitet, skal ha fortsatt å begå grove forbrytelser frem til han ble pågrepet. Han skal imidlertid ha blitt pågrepet for narkotikaforbrytelser og brudd på våpenloven, blant annet i den samme gaten der han var med på gruppevoldtekten av kvinnen. Politiet valgte imidlertid å slippe ham løs, da man visste at resultatene av voldtektssaken ville ta så lang tid at man ikke hadde mulighet for å holde ham under hele perioden.

Les også: Svensk jente voldtatt med pistol i munnen av innvandrere

Les også: Sverige: Småbarnsmor brutalt voldtatt på parkeringsplass utenfor kjøpesenter

Da ble det også oppdaget at politiet hadde vært inne i feil trappeoppgang og måtte tilbake og gjøre nye undersøkelser av åstedet. Sperma ble da funnet og kunne matches mot en 22-årig mann som har blitt tiltalt for medvirkning til grov voldtekt. En 28-årig mann ble tiltalt for samme forbrytelse. De skal ha ledd og filmet voldtekten med mobilkameraer, ifølge tiltalen. Disse filmene har politiet ikke klart å få tak i.

Ifølge kvinnens advokat, Elisabeth Massi Fritz, så skal det handle om en «fryktelig voldtekt, som har ført til en meget torturlignende trauma for min klient. Dette er en av de vanskeligste sakene jeg har vært borti på mine 26 år som jurist».

Les også: Somalier voldtok 12-år gamle Ida – fikk 22 timers samfunnstjeneste

Les også: Ungjenter sex-trakasseres daglig på skolen i Sverige – foreldrene fortviler

ADVOKAT: Elisabeth Massi Fritz er advokat for den voldtatte kvinnen. Fritz sier saken er en av de groveste hun har vært borti i sine 26 år som jurist. (Foto: Resume.se).

Les også: Svensk mor inviterte syrisk flyktningbarn hjem – da voldtok han familiens 14-årige datter

Les også: Her blir flyktningbarna pågrepet for seksuelle overgrep under festival i Sverige

Tre menn, mellom 19 og 23 år gamle, er tiltalt for grov voldtekt. Alle har nektet for skyld. Rettssaken går i disse dager i Stockholm.

Om politiet har sikret spor mot de resterende 15 mennene kommer ikke frem i nyhetsformidlingen av saken fra Sverige.

Les også: Sverige: Dømt for brutal voldtekt av 15 år gammel jente – fikk to måneders fengsel

Les også: 10 år gamle svenske jenter voldtatt av muslimer på skolen

Les også: Hundrevis av politimikrofoner uplassert i svenske bydeler – skal høre kvinner skrike

Les også: 30 muslimer truet med å voldta kvinne og drepe hennes sønn på asylmottak i Sverige

RAPPORT: IS sex-slaver risikerer å bli æresdrept av sine familier hvis de returnerer

Rundt 640 unge jenter fra iraks muslimske turkmener-minoritet sitter fortsatt som sex-slaver hos den muslimske gruppen IS. Jentene risikerer å æresdrept hvis de flykter og returnerer til sine familier, forteller en tidligere irakisk jurist som representerer minoriteten til amerikanske medier.

Vi er veldig konservative. Hvis våre koner eller søstre ble voldtatt, så kan vi ikke snakke om det, sier Fawzi Akram, en tidligere politiker i Irak, som nå jobber humanitært for turkmenerne, til Fox News.

Han avslørte at «640 av våre jenter – noen så unge som 12 år – har blitt kidnappet av IS»

I fjor ble det avslørte Columbus riddere, verdens største katolske orden som jobber for kristne over hele verden, en prisliste som muslimene hadde laget for å selge sex-slaver helt ned i ettårs alderen «i Allahs navn».

18. mai, 2016. En yezidi jente ved navn Nazdar Murat, blir vist frem på en mobil. Slik deler muslimene i IS bilder av sex-slaver og priser. Systemet og databasen er svært detaljert. Hver jente og kvinne, blir registrert med sin eier og i hvilket IS-kontrollert område hun sitter. Skulle hun klare å rømme, vil muslimene letter klare å fange henne igjen. (Foto: Privat).
PRISLISTE. Jo yngre en kristen kvinne er jo mer penger får muslimene for henne. Til venstre kan vi se at prislisten inkluderer jenter helt ned i ettårs alderen.

Æresdrap over hele verden involverer svært ofte muslimske menn som dreper eller lemlester familiemedlemmer som har blitt anklaget for å ha brakt skam og vanære over sine familier og islam.

Akram rapporterte at de muslimske turkmenske familiene er «så dypt vanæret og skamfulle at de ikke vil ha de kidnappede jentene tilbake av frykt for at de kan ha blitt voldtatt. Hvis jentene klarer å rømme og returnere, så risikerer de å bli æresdrept av familien».

Det irakiske turkmenske miljøet, det tredje største etno-religiøse samfunnet i Irak etter arabere og kurdere, identifiserer seg med enten sjia- og sunnimuslimske tradisjoner.

Mange jenter returnerer ikke, sier Hasan Turan, en irakisk jurist fra partiet Den turkmenske front til Fox News.

Mange jenter ble holdt som slaver, jeg kan bare håpe at familiene aksepterer dem hvis de returnerer. Det er de som er ofrene.

Mens den muslimske gruppen IS har kidnappet tusenvis av kvinner og jenter fra Iraks etnoreligiøse minoriteter som Yazidiene, og dette har blitt grundig dokumentert, så har kidnappingen av kvinner fra andre etniske minoriteter blitt underrapportert av medlemmer av disse samfunnene, på grunn av skammen, skriver Fox News.

Det skal være rundt 640 turkmenske jenter og minst 59 kvinner og barn fra Shabak-minoriteten som fortsatt er savnet etter at IS tok dem med seg inn i slaveri.

Ytterligere 2.900 yezidi-kvinner og jenter er savnet ifølge Vian Dakhil, en kvinnelig representant for Yezidiene i det irakiske parlamentet, noe som blir støttet av Nadia Murad, en menneskerettighetsaktivist og tidligere yezidi-slave hos IS.

Omfanget av den seksuelle volden er betydelig større enn tidligere dokumentert fra Irak. Shabak-minoriteten, som hovedsaklig bor i landsbyer øst for Mosul, og har sin tro sentrert rundt kristendommen, islam og yazidiene, lider i stillhet.

Les også: Midøsten: Gaza-tunneler ødelagt – koptiske kristne rømmer fra IS

ETTERTRAKTET: Den kristne minoriteten, yezidiene, er svært ettertraktet av muslimske grupper som IS. Det har kommet ut informasjon om at man ønsker å utføre folkemord på gruppen og rense ut de blonde genene i gruppen. (Foto: Yezidi-jente).

Les: Yezidi-kvinne voldtatt 30 ganger i løpet av noen timer – IS vil utrydde den blonde blodslinjen

Hunien Kaddo, en irakisk politiker som representerer de 35.000 medlemmene av Shabak-samfunnet, avslørte at IS voldtok minst 28 Shabak-kvinner, før de puttet dem i bur og tente på dem i byen Mosul.

Etter at IS mistet Mosul til amerikanske og internasjonale styrker sent i fjor , så skal muslimene ha kidnappet ytterligere 59 shabak-kvinner og barn fra de omkringliggende landsbyene, forteller Kaddo.

Jeg har besøkt fortrengte og ødelagte familier de siste ukene. Deres døtre er borte. Dessverre finnes det mye skam.

Han påpekte også at mange kristne kvinner og jenter fremdeles er i fangenskap som sex-slaver for de muslimske IS-terroristene.

Yezidiene er de eneste som har bedt om hjelp til å hente ut sine kvinner og døtre, ifølge de kurdiske myndighetene i Irak.

De andre muslimske minoritetesgruppene har imidlertid ikke ønsket hjelp med å hente tilbake sine familiemedlemmer.

FN og USA har bekreftet at den muslimske terrorgruppen IS har begått folkemord mot minoritetsgrupper i Irak og Syria, som inkluderer kristne, yezidier, turkmenere og shabakere.

Les også: 100 år siden folkemordet på kristne

Les også: Sjokkstudie: 90.000 kristne drept i 2016 – en hvert 6. minutt

General Mladić dømt for krigsforbrytelser – men hvorfor slipper Vesten unna?

Vi er vel alle enige at overgrep, tortur, massedrap og folkemord er alvorlig.

Og at alle, uansett hvem som begår dem, skal fengsles, gis en rettssak og så dømmes/frifinnes avhengig av bevisene som føres mot dem.

I nyere historie har vi Nürnbergprosessen, hvor lederne for det tredje riket ble dømt til døden eller lange fengselsstraffer for sin deltakelse i Hitlers diktatoriske maskineri. Men både Storbritannia, USA og Sovjetunionen slapp unna noen etterforskning, tribunal eller dommer. Selv om også de massebombet sivile, opprettet konsentrasjonsleire og drepte millioner av mennesker, inkludert svært mange uskyldige. Dette kunne skje fordi de vant krigen.

På 90-tallet blusset konflikten i Balkan opp. Det var det nærmeste total kaos man kunne komme. Det var serbere, kroater, bosniere og oppløsningen av Jugoslavia med sine seks nasjoner som imploderte i etnisk og religiøs rensing, krig om ressurser og grenser, samt tusenårig mistillit som bokstavelig talt eksploderte som en kruttønne.

Etter konflikten er det Serbia, både fortjent og ufortjent, som sitter igjen med svarteper. Dette fordi de tapte. Som under andre verdenskrig med Nazi-Tyskland. Og selv om det finnes tilfeller der albanere, kroater og bosniere ble dømt for forbrytelser, så slapp topplederne unna. Men altså, nok om det.

La oss se på hvilke andre som har begått krigsforbrytelser og folkemord. Som har invadert suverene stater, drept statsledere, stjålet råstoffer og verdier. Som har kastet hele nasjoner ut i borgerkrig og konflikter som aldri vil ta slutt. Som har ført til at ikke bare tusenvis av mennesker døde, som i tilfellet er med Mladic, men at millioner ble fordrevet og døde. Ja, millioner av mennesker.

Så, hvem har som Ratko Mladić sagt, «Jeg er har rett, dere har feil. Vi er de gode, dere er de onde». Som hevet seg over internasjonale konvensjoner, over menneskerettighetene, over retten de hadde fått av sitt eget folk, og startet krig og konflikter.

Barack Obama. Tidligere president i USA, Obama, fikk fredsprisen før han engang fikk startet sin første krig eller brutt sitt første løfte om å slutte umenneskelig behandling av fanger. Obama uttalte at han skulle trekke seg ut av Irak og Afghanistan. Han løy. Ikke bare trakk han seg ikke ut, han fortsatte krigene gjennom alle sine 8 år i Det hvite hus. Under Obama vokste også terrorgruppen IS frem som et direkte resultat av amerikanske myndigheters politikk i Midtøsten. Og han stoppet dem aldri. Obama har også utført flere droneangrep enn noen annen president i historien. Han har startet to uoffisielle kriger og bombet hele syv ulike nasjoner. For ikke å snakke om hvor mange amerikanske soldater som har mistet livet både under krigen, samt etter krigen som følge av sykdommer og selvmord.

OBAMA: Å gi Barack Obama fredsprisen kan i ettertid ha vært en smule forhastet. (Tegnestripe).

Bush senior og junior, og Bill Clinton. De tre presidentene før Obama startet, drev og økte krigene og elendigheten over hele verden. De invaderte og radbrekket land i Midtøsten og skapte så mye uro og ustabilitet at regionen sannsynligvis aldri vil hente seg inn igjen. Antallet drepte sivile siden George H. W. Bush og invasjonen i Irak i 1991 og frem til Obama gikk av, ligger vel i milliontallet. For ikke å snakke om at man ulovlig går inn med fremmede styrker i suverene nasjoner med statsledere.

Og så har vi generalene og ministrene. Utenriksminister Madeleine Albright, generalene Norman Schwarzkopf og Wesley Clark, samt Richard Cheney, Colin Powell, Condoleezza Rice, Donald Rumsfeld og Paul Wolfowitz. Og vi kan legge til Hillary Clinton til denne listen, etter fadesen i Libya under hennes tid som utenriksminister for Obama.

Her er et klipp av Madeleine Albright som mener at en halv million døde barn er en akseptabel pris å betale for hennes versjon av fred.

Og norske medier skriver side opp og side ned om Karadzić, Mladić og Milosević som har sittet på tiltalebenkene de siste årene. Men disse tre tilsammen har ikke ansvaret for flere døde eller kriger enn Obama på en dårlig uke i løpet av sine 8 år i det ovale kontor. Allikevel jetsetter Obama verden rundt med millioner av dollar på kontoen, privatfly, og har høy stjerne. På cella sitter Mladic og kan vel være berettiget harmfull over dobbelmoralen.

Dette innlegget kunne fort vært hundre sider langt, da hele Vesten er involvert, inkludert norske statsministere som har gitt sitt samtykke til de siste 30 årene med historisk brutalitet, krigføring, nervegass, klaseammunisjon, fosforbomber, tortur og massedrap. Hvis du kan tenke opp en grusom måte å dø på, så har Vesten sannsynligvis benyttet seg av metoden i det «godes» hensikt. Demokratisering har det også blitt kalt.

KRIGSFORBRYTERE? Det er ikke få kriger og konflikter disse presidentene har startet eller videreført. (Foto: Carter, Clinton, Bush Sr., Bush Jr., Obama).

En ikke så glamorøs tittel for deltakelse, medvirkning og ansvar for alle disse krigene og konfliktene må også tildeles mediene i Vesten. Uten dem ville det hele ikke kunne gjennomføres så glatt og uten spørsmål. Mediene var villige våpendragere for alle løgner, usannheter og propaganda som NATO, FN og Pentagon klarte å finne opp for å rettferdiggjøre ødeleggelsene.

Så mens norske og vestlige politikere sitter og nikker anerkjennende til at «Slakteren fra Bosnia» Ratko Mladić, nå sitter bak lås og slå, så sitter altså mennesker som forårsaket utallig flere ganger mer lidelse og nyter sin morgenkaffe i frihet hver dag uten frykt for å måtte stå til ansvar for sine ugjerninger.

Relatert:

Voldtok for å gjøre dem til muslimer

Ofrene beskriver også hvordan islamistene sjekket jentenes bryster for å se om de var gamle nok til å bli voldtatt, skriver den engelske avisen The Sun. IS-krigerne brukte voldtekt som en form for terrorisme mot sine ofre.

Vitnesbyrdet er omtalt i rapporten Trafficking Terror, utgitt av Henry Jackson i Society think tank. Den kvinnelige sexslaven fra den den religiøse minoritetsgruppen forteller at IS-medlemmene tok på jentenes bryster. Hvis de hadde bryst, kunne de bli voldtatt, hvis ikke, ventet de tre måneder og sjekket igjen. Hun la til: «Mennene pleide å voldta opp til syv jenter i ett rom, så alle kunne se hva som foregikk. Alle jentene skrek og hylte, men de kunne ikke hjelpe hverandre. De måtte se på og gå gjennom det som skjedde.» En gang prøvde hun å flykte og ble voldtatt av seks menn i løpet av en natt som en straff, skriver The Sun.

Rapporten fra Trafficking Terror avslører også at IS tiltrekker seg voldtektsmenn og pedofile til å kjempe for dem, ved å belønne dem med sexslaver. Menn med en historie med seksuell vold og vold i hjemmet antas å ha blitt med i jihadi-gruppen på grunn av organisasjonens bruk av voldtekt og slaveri som en form for terrorisme, skriver den engelske avisen.

Den seksuelle utnyttelsen av kvinner og barn ved siden av menneskehandel bidro til å finansiere kalifatet, heter det i rapporten. I tillegg ble tvungen graviditet – sammen med tvunget omvendelse – offisielt godkjent for å sikre den neste generasjonen jihadister, en taktikk som også ble brukt av Nigerias militante islamistiske gruppe Boko Haram, skriver The Sun.

Les også: Yezidi-kvinne voldtatt 30 ganger i løpet av noen timer – IS vil utrydde den blonde blodslinjen

Storbritannia nekter 150 jihadister å komme «hjem» fra Midtøsten

Mer enn 850 britiske statsborgere reiste til Syria for å bli med i jihadist-grupper, hvorav omtrent halvparten returnerte, ifølge regjeringskilder.

Den britiske regjeringen har vedtatt å tilbakekalle statsborgerskapet til alle som reiste til andre land for å støtte IS eller andre tilsvarende terrorgrupper. Men fordi det er i strid med folkeretten å gjøre noen statsløse, er alle de som har fått sine britiske statsborgerskap tilbakekalt, også medborgere i andre land, skriver Clarion Project.

Hvor mange ekstremister er det i resten av Europa? Clarion undersøkte et tverrspekter av land for å finne svaret. De laget også en oversikt som inneholder offisielle estimater over personer som støtter den islamistiske politiske ideologien, men Clarion Project presiserer at estimatene er grove siden slik kartlegging er svært vanskelig. Videre kan hvert lands regjering bruke ulike kriterier for å avgjøre hvem som anses som en ekstremist.

Deres statistikk viser at det omtrentlig 40.000 islamistiske IS-tilhengere i Tyskland, 23.000 i Storbritannia, 18.000 i Belgia, 17.000 i Frankrike, 2.000 i Sverige, 1.000 i Sveits, 450 i Nederland og 250 Østerrike.

Alle disse jihadistene er altså bosatt i Europa, og har både mulighet og ressurser for å planlegge og/eller gjennomføre muslimske terrorangrep.

Mor inviterte flyktningbarn hjem – da ble familiens 14-årige datter voldtatt

Kvinnen er bosatt i et tettsted på Västmanland, sammen med sine barn. I huset skal et såkalt enslig flyktningbarn også ha bodd tidligere.

I november i fjor kom flyktningbarnet sammen med sin bror og tre andre menn i 20-25-års alderen på besøk til familien. De ble i to netter og etter oppholdet politianmeldte kvinnen at hennes 14-årige datter hadde blitt voldtatt av en av mennene, en 25 år gammel syrisk mann.

Les også: Flyktninger sex-trakasserer skolejenter i Malmø

Les også: Norske myndigheter ber familier åpne sine hjem for flyktningbarn

Mammaen: «Det er nok bare klining»

Voldtekten fant sted på 14-åringens jenterom etter at mannen hadde tilbydt henne sprit. Jenta var mer eller mindre bevisstløs av rusen og har bare svake minner fra hendelsen, men hun minnes hvordan hun ba araberen å slutte da han var i ferd med å voldta henne.

Les også: Sverige: Syrisk flyktning (19) voldtok 13 år gammel jente vaginalt og analt – fikk to måneder fengsel

Les også: Voldtektsmenn får fortsette på offerets skole – rektor: «De er også ofre»

Mammaen, som sov under voldtekten, ble vekket av at jentas søster slo opp soveromsdøren og slo alarm om hva som var i ferd med å skje. Mammane nektet først å tro på det datteren sa, men da hun fikk se at et av flyktningbarna hadde skrevet om det på Facebook, gikk hun til jentas soverom og hørte «kysselyder». Flyktningbarnet sa da at «det bare var litt kyssing», ifølge dommen.

Men da moren åpnet døren til rommet, luktet hun «både svette og alkohol», og ut kom 25-åringen. Inne i rommet lå datteren naken, utslått og bevisstløs.

Les også: Svensk jente (16) knivskåret i ansiktet av flyktning da hun nektet å ha sex

Les også: Syrisk flyktning sparket 9 år gammel svensk skolejente i hodet – fikk tre måneder fengsel

VÄSTMANSLAND LÄN: Det grove overgrepet skjedde i et område i Midt-Sverige kalt Västmansland.

Les også: Svensk jente voldtatt med pistol i munnen av innvandrere

Les også: Afghanske asylsøkere gruppevoldtok handikappet kvinne i flere timer – frikjent av retten fordi offeret ikke gjorde nok motstand

«Best å passe på»

Da araberen kom ned til de andre flyktningene etter å ha voldtatt 14-åringen oppfordet flyktningbarnet som tidligere hadde bodd hos familien araberen å gå opp igjen og voldta henne en gang til, «ettersom det var best å passe på». Dette forteller moren til retten ifølge domspapirene.

Les også: «I’m gonna fuck you Swedish girl» – så overfalt og voldtok asylsøkeren henne

Les også: Afghansk flyktning voldtok og drapstruet barn – fikk 30 dagers fengsel

Den 14-årige jenta har etter det grove overgrep følt seg veldig dårlig og vært borte fra skolen i flere måneder.

Västmanslands tingsrett har dømt den 25-årige syrieren til to år og ti måneders fengsel for voldtekt mot barn. Han må også betale 115.000 kroner i erstatning til jenta. Araberen nekter fremdeles straffeskyld.

Les også: Somalier voldtok 12-år gamle Ida – fikk 22 timers samfunnstjeneste

Les også: Ida (13) trakasseres av somalisk miljø etter brutal voldtekt

OVERGREP: Såkalte flyktningbarn begår svært mange seksuelle overgrep i de landene de kommer til . I Sverige har voldtektsstatistikken gått gjennom taket. Mange av de som blir voldtatt er mindreårige jenter som må omgås med flyktningbarna enten i nærområdet sitt der de bor eller på skolen sin. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Les også: Ung kvinne ga husly til ulovlig asylsøker – ble brutalt voldtatt og drept

Les også: Innvandrere omringet mor og datter – slikket på datterens hals og mishandlet moren

Selv hevder han at han ikke har hatt sex med 14-åringen. DNA-spor i form av sæd ble forklart at han ble «opphisset» tidligere på dagen da jentene hadde danset i korte shorts mens han satt i sofaen. Han påstod at han deretter hadde berørt sitt kjønnsorgan mot et par truser – en forklaring tingretten helt avfeier.

Les også: Flyktningbarn dømt for grov gjengvoldtekt i Sverige

Les også: Kvinne åpnet sitt hjem for asylsøker – ble voldtatt mens hun sov

«Skal ikke utvises»

Den kvinnelige aktoren i saken har ikke krevd at 25-åringen skal utvises hjem til sitt hjemland.

– Det beror på omstendighetene i saken. Det fantes en uttalelse fra Migrationsverket og utifra det hadde aktor gjort en bedømmelse at det ikke skulle kreves utvisning, og jeg holder med henne i dette, sier fungerende påtalesjef Frieda Gummesson.

Les også: Khalid (21) dømt for voldtekt av 14-åring

Les også: Svensk kvinne voldtatt på tog: «Det er så synd på ham for han er flyktning»

VIL IKKE UTVISE VOLDTEKTSMANN: Frieda Gummesson mener at det er riktig at en flykting med midlertidig oppholdstillatelse ikke utvises etter å ha blitt dømt til voldtekt av barn. (Foto: Expressen.se).

Les også: Voksent flyktningbarn fikk bo på ungdomsklinikk – voldtok umiddelbart ung jente

Les også: Sverige: Småbarnsmor brutalt voldtatt på parkeringsplass utenfor kjøpesenter

Gummesson henviser til såkalte problemer med utvisning.

– Man kan rett og slett ikke utvise personer til enkelte områder, hvor de skulle ende opp om de ble utvist fra Sverige. Da blir de ikke utviste, sier hun.

Ifølge Migrationsverkets beskjed kom 25-åringen til Sverige fra Syria under asylkaoset høsten 2015. Han har fått bevilget tidsbegrenset oppholdstillatelse til den 23. desember 2019, og oppgir å ha hustru og datter i Irak.

Les også: Flyktningbarn pågrepet for voldtekt av mindreårig gutt

Les også: 10 år gamle svenske jenter voldtatt av muslimer på skolen

VIDEO: Her blir flyktningbarna pågrepet for seksuelle overgrep på festival i Sverige

MIDTØSTEN: Irakisk Kurdistan kan bli uavhengig

Masoud Barzani, presidenten for den irakiske kurdiske regionalregjeringen (IKRG), har annonsert en folkeavstemning om uavhengighet som vil bli avholdt 25. september i år.

«Folkeavstemningen om hvorvidt de kurdiske områdene skal skille seg fra Irak vil bli avholdt i de tre områdene som utgjør den kurdiske regionen og i de områdene som bestrides av de kurdiske og irakiske regjeringene, men for tiden er under kurdisk militærkontroll,» rapporterer Al-Jazeera.

Dersom befolkningen stemmer ja vil et uavhengig Kurdistan være til fordel for USA, mener den amerikanske tenktanken, som fremhever at et uavhengig Kurdistan vil være en amerikansk alliert. I april 2016 ble USA enige om å levere Peshmergaen, de autonome væpnede styrker i IKRG, en økonomisk støtte på 415 millioner dollar. Pentagon satte også opp et kurdisk treningssamordningssenter og tre treningsbaser.

Masoud Barzani, presidenten for den irakiske kurdiske regionalregjeringen (IKRG).

Kurderne har lenge støttet Amerika og vil være imot iranske og tyrkiske interesser. De vil også være uinteressert i å støtte tiltak for å fremme iransk regionalt hegemoni. Kurderne vil heller ikke være interessert i å støtte terroristgrupper og ekstremistiske ideologier, som Qatar og Saudi-Arabia gjør, mener tenketanken.

Clarion Project viser også til at Kurdistan har et rykte for å behandle minoriteter langt bedre enn naboene. Kurdistan er for øyeblikket et tilfluktssted for kristne, yazidier og andre minoriteter i Irak, i motsetning til de andre områdene i landet som er plaget av sekterisk vold.

For det tredje kan en uavhengig Kurdistan skape fred med Israel, ikke bare anerkjennelse og våpenhvile, men en ekte, varm og åpen fred. En slik eventualitet vil være et stort skifte i regionen som vil være til fordel for amerikanske interesser.

Norske militære styrker har gått inn i Syria

Norske og internasjonale medier melder nå at Norge aktivt har gått inn i annet land med bevæpnede styrker.

Til sammen skal 120 norske soldater befinne seg i Midtøsten, men det er ikke klart hvor mange av disse som nå har krysset grensen fra Irak og inn i Syria.

Ifølge NRT News så skal de norske soldatene støtte opprørsstyrker, samt amerikanske og britiske styrker som allerede er inne i Syria.

Syriske myndigheter har protestert kraftig på utviklingen.

Ifølge NRT News skal de norske soldatene beskytte den syrisk-irakiske grenseovergangen Al-Tanf.

Les mer: Kunne innføring av demokrati hindret krigen i Syria?

GRENSEN: Norske soldater skal ha krysset grenseområdet Al-Tanf mellom Irak og Syria.

Sist uke skal amerikanske fly for første gang ha bombet syriske militære styrker som kjemper mot opprørere og jihadistiske grupper.

Dette etter at den syriske hæren skal ha hatt fremganger i kampen mot opprørsgruppe FSA (Free Syrian Army) ved grenseområdene mot Irak.

Angrepet fra de amerikanske styrkene ble fordømt av både syriske og russiske myndigheter som kalte det et overgrep mot Syrias suverenitet.

Norges militære innsats i Syria kan være et brudd på FN-pakten og kan ses på som en krigsforbrytelse, ifølge nettstedet Steigan.no.

Forsvarsdepartementet har så langt nektet å informere om hvilke syriske militsgrupper som norske styrker skal støtte i området.

– Det norske styrkebidraget er en del av operasjon Inherent Resolve. Av hensyn til sikkerheten til egne styrker og i tråd med koalisjonens mediepolicy vil vi ikke gi detaljer forbundet med operasjonen eller annen informasjon av operativ karakter, sier pressevakt Ann Kristin Salbuvik i Forsvarsdepartementet til NTB.

Les også: Leserinnlegg: Lyver VG bevisst om Syria?

OPPRØRSSTYRKENE: Det er kommet inn en rekke rapporter om at opprørsstyrkene både samarbeider med og selger våpen til jihadistiske grupper. Om norske myndigheter vet hvilke opprørere de støtter eller hvilke intensjoner disse har er uklart. (Foto: Jihadister i Syria viser IS-tegnet).

Relatert:

IS modererer seg – kutter ører i stedet for å drepe desertører

Årsaken er at Den islamske staten er hardt presset under de irakiske styrkenes angrep mot byen, og trenger så mange terrorister til å forsvare den okkuperte byen som mulig.

Terrorgruppen har fjernet et øre fra 33 av sine «soldater» som ble fanget i det de forsøkte å flykte fra byen, sier en kilde til den irakiske avisen Alsumaria News. Mennene ble fortalt at det andre øret ville bli fjernet hvis de prøvde å flykte en gang til. Tidligere ble desertører drept, enkelte med bestialske metoder.

Kampene i Iraks nest største by har vart siden oktober i fjor. Irakiske styrker støttes av shia-militser og får luftstøtte fra koalisjonen. Terroristene fra Den islamske staten kontrollerte en gang rundt 40 prosent av Irak, men det IS-kontrollerte området har nå blitt redusert til bare 7 prosent, skriver Daily Mail.

Islamister mistenkes for bombeangrepet mot Borussia Dortmund

Ifølge den tyske avisen Die Welt så er de mistenkte en irakisk og en tysk statsborger, og begge oppgis å inngå i en «islamistisk krets».

Den ene av de mistenkte mennene ble pågrepet natt til onsdag av politiets innsatsstyrke. Attentatet betraktes nå offisielt som et terrorangrep, ifølge den føderale aktoren Frauke Köhler som har tatt over etterforskningen.

Til tross for dette har tyske myndigheter vært skeptiske til at det virkelig var islamister som sto bak attentatet. Det brevet som skal ha blitt etterlatt på plassen der bomben gikk av avviker nemlig for hvordan det pleier å se ut når islamister tar på seg ansvaret for terrorangrep.

Ordvalget er annerledes og brevet mangler IS- eller jihadistsymboler. Dessuten pleier terroristene å spille inn sine videofilmer der de tar på seg skylden, heller enn å legge igjen brev på attentatplassen.

Les også: Terror i England? Premier League-klubbene har fått advarsler om mulige terror-angrep

KNUSTE VINDUET: Bomben knuste og trykket inn glasset på spillerbussen. En spiller skal ha brukket håndleddet og fått glassplinter i armen. Det var flaks at det ikke gikk verre, uttalte påtalemyndighetene under pressekonferansen etter angrepet.

Kunne gått verre

De tre bombene som ble sprengt nær Borussia Dortmunds spillerbuss rundt kvart på syv på tirsdag kveld, var skarpe sprengladninger som antas å ha hatt en rekkevidde på over 100 meter.

De var fylt med metallbiter som ble spredt avgårde under eksplosjonen. En av disse metallbitene ble senere funnet inne i en av bussens hodestøtter.

– Vi kan være glade over at det ikke ble verre, sa Köhler under pressekonferansen.

RUTEN: Ifølge tysk politi skal bomben ha gått på veien mellom spillernes hotell og hjemmelagets arena, Signal Iduna Park.

Da bombene gikk av kastet spillerne seg ned på bussgulvet. En av dem, midtstopperen Marc Bartra, ble lettere skadet i armen og måtte opereres. Blant annet fikk han brudd i et ben i håndleddet og glassplinter i armen.

En politimann som eskorterte spillerbussen fikk hørsel- og sjokkskader.

Les også: Manchester United beskytter stadionet sitt mot muslimske terrorangrep

TYSKE MYNDIGHETER: Frauke Köhlr har ansvaret for etterforskningen av attentatet mot spillerbussen til Borussia Dortmund som hendte tirsdag kveld.

IS-medlem

Sky News og Reuters meldte i dag tidlig at man etterlyste et IS-medlem som skal ha vært involvert i angrepet mot spillerbussen.

IS-MEDLEM: Tyske myndigheter har utstedt en arrestordre på et IS-medlem som ankom Tyskland i januar i år. Irakeren mistenkes å ha forbindelse med attentatet mot spillerbussen. (Foto: Twitter).

Den 26-årige irakeren, omtalt som Abdul Beset A, skal ha kommet til Tyskland via Tyrkia i januar i år.

Han skal ha vært en lagfører for en kommandostyrke på 10 stykker som var involvert i kidnappinger, smugling, utpressing og drap.

Les også: Muslimsk fotballspiller nektet å håndhilse på kvinnelig reporter

Fortsetter å steine homofile til døde

Den irakiske avisen Iraqi News kan vise bilder tatt av terroristene selv, som dokumenterer en ny henrettelse av en mistenkt homofil ungdom.

Den unge mannen ble dømt til døden av terroristene, tatt med til et høyhus, kastet ut fra taket og deretter steinet. Terroristgruppen publiserte bilder på et av deres nettsteder, som blant annet viser at de leser opp dødsdommen, som samsvarer med deres fortolkning av sharia. Dommen leses opp i nærvær av en folkemengde, før ungdommen henrettes etter anvisningene i Koranen.

Bildene viser også at medlemmer av Den islamske staten kaster steiner på ungdommen, som med bind for øynene er blitt kastet ut fra taket på bygningen. Det har tidligere vært gjennomført flere liknende henrettelser av antatt homofile i Mosul.

KASTES FRA TAKET. Før han ble steinet til døde, ble ungdommen kastet fra taket på en bygning.

Her stopper Trump innvandringen fra syv muslimske land

I fjor slapp Barrack Obama inn 85.000 asylinnvandrere til USA, i all hovedstad muslimer fra Midtøsten, for å hjelpe dem som sier de flykter fra krig, sult, fattigdom og politisk/religiøst undertrykkelse.

Storsatsingen på å øke den muslimske innvandringen har vekket stor motstand i et USA som stadig er urolige for nye muslimske volds- og terrorangrep.

USA opplevde minst 14 muslimske terrorangrep under Obamas presidentperiode. Tilsammen skal 92 mennesker ha mistet livet og mange hundre ha blitt skadet, mange alvorlig. Det mest alvorlige skjedde 12. juni i Orlando, Florida, da islamisten Omar Mateen skjøt og drepte 49 mennesker på et utested for homoseksuelle.

På fredag rev Trump opp den nåværende politikken. Han sier at det ikke i første hånd er muslimer, men kristne som trenger beskyttelse fra undertrykkelse, rapporterer AP.

– Vi kommer å innføre nye kontrollrutiner for å holde radikale islamistiske terrorister vekk fra USA. Vi vil ikke ha dem her, forteller Trump under en pressekonferanse.

– Vi vil forsikre at vi ikke slipper inn den samme trusselen i landet som våre soldater slåss mot i utlandet. Vi vil bare slippe inn de i landet som støtter landet og elsker vårt folk.

Den eksekutive ordren innebærer at all muslimsk innvandring fra seks muslimske land; Irak, Iran, Libya, Somalia, Sudan og Jemen stoppes totalt i 90 dager.

All fortsatt asylinnvandring fra et syvende land, Syria, kommer i tillegg til å stoppes på ubestemt tid.

Trump mener at den eksekutive ordren også handler om å hedre ofrene for terrorangrepene den 11. september, 2001.

– Det handler om beskyttelsen av nasjonen slik at utenlandske terrorister ikke tar seg inn i USA. Det er store saker, deklarerte Trump høytidelig før han skrev under ordren.

Trump skrev også under en eksekutiv ordre om «gjenoppbyggingen» av det amerikanske militæret.

Nordmann frifunnet for knivdrap på irakisk kurder i Sverige

Den 26 år gamle nordmannen ble nylig frifunnet for drapet på en irakisk kurder (20).

Drapet fant sted i oktober i fjor i den svenske byen Skellefteå.

Ifølge rettsdokumentene skal kurderen ha forsøkt å rane finnmarkingen under det som var et mislykket narkotikaoppgjør.

DREPT: Den kurdiske innvandreren(20) skal ha blitt knivdrept av nordmannen (26) under et narko-oppgjør i den svenske byen Skellefteå. Nå har nordmannen blitt frifunnet for drapet. (Foto: Privat).

Nordmannen skal ha hatt på seg rundt 30.000 svenske kroner.

Kurderen skal ha maskert seg og gått til angrep på nordmannen med en kniv, hvorpå nordmannen dro frem sin egen kniv og påførte kurderen 10 knivstikk. 20-åringen døde kort tid senere av skadene. Han skal ha mistet mellom tre til fire liter blod på kort tid.

Ifølge Umeå tingrett så handlet nordmannen i nødverge og frikjente 26-åringen.

Han ble imidlertid dømt for brudd på narkotikaloven (bruk), samt å ha kjørt bil under påvirkning av narkotiske stoffer.

For dette mottok finnmarkingen 40 dagsbøter i straff. Han slapp ytterligere soning som følge av at han har sittet fengslet siden begynnelsen av oktober.

Den irakiske kurderens venner som deltok i ranet ble dømt for ran, mishandling og brudd på narkotikaloven. Det skal dreie seg om en annen 20-årig mann og to 18 år gamle kvinner.

Ifølge svenske medier skal drapsofferet ha tilhørt en kriminell utenlandsk gjeng som har forsøkt å etablere seg i området de siste årene. De skal ha kalt seg «Ålidhems terrorister» og trykket blant annet opp t-skjorter som de gikk med offentlig.

Kurderen skal ha blitt begravet lørdag den 22. oktober under en muslimsk seremoni. Han var opprinnelig født i kurdiske områder i Irak i 1996.

Norske medier har kun valgt å omtale den drepte 20-åringen som «svensken». De har utelatt å skrive om bakgrunnen hans og at han tilhørte et kriminelt utenlandsk miljø i Sverige.

Frieord har de siste to årene skrevet minst tyve saker der vi avslører norske riksmedier med å skjule, omskrive eller rett og slett lyve om innvandringsrelatert kriminalitet.

Les selv overskriftene under her fra Nordlys, iFinnmark, RBnett, ABC Nyheter og NRK Finnmark.

 

Les dommen i sin helhet her.

Utdrag fra dommen:

”Samtliga inblandade har beskrivit händelseförloppet som väldigt hastigt och att det rört sig om sekunder.”

Tingsrätten menar att, utifrån de skador som den 25-årige mannen fick både på kropp och kläder, den man som senare avled till följd av skadorna själv var beväpnad med en kniv. 25-åringens blod har också påträffats på den kniv som hittades på Morö Backe torg.

Tingsrätten menar också att det, utifrån rättsläkarens uppgifter om skadebilden på de två männen, gått till på det sätt som 25-åringen beskrivit, att han först angreps då han satt i bilen.

Enligt domen har 25-åringen sedan pressat sig ur bilen och redan då med flera knivhugg angripit den maskerade mannen, men att huggen hade ingen avvärjande effekt. Därefter tog de två männen tag i varandra.

Samtidigt som 25-åringen försökte pressa mot den andre mannen fortsatte 25-åringen att hugga med sin kniv. Han ska också ha upplevt att den andre mannen högg mot honom med kniven, utredningen visar inte heller att denne någon gång tappade kniven i detta skede, skriver tingsrätten vidare i sin dom.

Har då 25-åringen haft något uppsåt att döda, frågar sig domstolen.

Så här står det i domen:

”Det framgår av hans uppgifter att han agerat medvetet för att freda sig själv och att hans uppfattning var att det var en fråga om liv eller död. Därför får det anses utrett att han uppsåtligen utdelat de aktuella knivhuggen mot NN (Norrans anmärkning) vilket orsakade hans död att han måste ha förstått att det fanns en risk att denne skulle dö av hans agerande samt att han i vart fall varit likgiltig till den effekten. Han har således haft uppsåt till sitt agerande.”

Tingsrätten konstaterar därefter att 25-åringen, med tanke på knivangreppet han först utsattes för, hade rätt att försvara, det som kallas nödvärn. Frågan är då om våldet varit uppenbart oförsvarligt och om 25-åringen haft en möjlighet att besinna sig när han utsattes för ”ett livsfarligt våld”, som det påpekas i domen.

Och domstolen menar att 25-åringens motangrepp inte kan anses ha varit ”uppenbart oförsvarligt”, med tanke på att det inledande våldet från den maskerade mannen bedöms ha varit livsfarligt.

Domstolen menar också, efter att ha granskat rättsläkarens rapport, att det hugg som ledde till att den ena mannen dog sannolikt utdelats redan under det inledande skede då 25-åringen försökte pressa sig ur bilen eller direkt efter.

”Han har då inte haft något rimligt handlingsalternativ till sitt agerande”, påpekas också i domen.

25-åringen har utsatts för ett angrepp av en maskerad främmande person nattetid och inte, under det snabba och livsfarliga angreppet, ”haft möjlighet att skaffa sig en överklick över situationen och överväga alternativa handlingssätt”, understryks i domen.

Sammantaget menar Skellefteå tingsrätt alltså att 25-åringen går fri från straffansvar för det dödliga våld han utdelat mot den andre mannen.

Domstolen avslutar:

”Åklagaren har således inte förebringat tillräckligt bevisning för att den åtalades nödvärnsinvändning ska framstå som obefogad. Denne ska därför inte fällas till ansvar i enlighet med åtalet.” (Sitat slutt).

 

Innvandrergjeng knivhogg og knuste ansiktet til Lennart (80)

Sent på kvelden den 8. april i år var 80 år gamle Lennart ute og gikk en tur langs en sykkelsti ved Djäkneberget i Västerås, da han plutselig ble angrepet.

– Jeg hørte noen gikk bak meg, og plutselig hadde jeg en kniv i ryggen, forteller 80-åringen i et avhør med politiet, ifølge SVT Nyheter.

I forbindelse med knivangrepet, krevde gjengen at han skulle gi fra seg pengene sine.

Da han nektet begynte innvandrerne å sparke mot 80-åringens ansikt og kropp. Hans skader omtales som omfattende.

– Denne volden har påført (Lennart) et stikksår i høyre skulderområde, blødning under den harde hjernehinnen, brukket nesebein, ribbeinsbrudd og blåmerker i såvel ansiktet som på overkroppen og underkroppen, skriver aktor i saken.

Ransforsøket ble avbrutt av en forbipasserende som kontaktet politiet. Da politiet til tross for en større leteaksjon ikke lyktes å pågripe gjengen, trådte en ung kvinne frem og vitnet om at hun hadde sett gjengen og kjente igjen en av dem.

I forbindelse med at han satt i varetekt innrømte en av 17-åringene forbrytelsen. Han fortalte:

– Kniven hadde gått inn. Det var da jeg tok den ut. Så fort den gikk inn, tok jeg ut den. Jeg ble ganske redd. Hva faen hadde jeg gjort? Deretter sparket NN (kamerat 1) ham i ansiktet. Da ga NN2 (kamerat 2) ham ett til to spark.

17-åringen tok imidlertid tilbake innrømmelsen.

Samtlige tre siktes nå for forsøk til grovt ran av Västmanslands tingsrätt.

(Hvorfor de tre ikke er siktet for grov vold, drapsforsøk og rasisme, vites ikke i skrivende stund, red. anm.).

En kontroll gjort hos det svenske Skatteverket viser at 19-åringen er født i Somalia. De to 17-åringene er født i Sverige, men har adresser i Irak, hvor deres foreldre kommer fra.

Lennart heter egentlig noe annet.

Relatert:

Konflikten med Russland – President Obama raserer sitt ettermæle

Det er under en måned til den skandaleomsuste presidenten Barrack Hussein Obama må forlate Det hvite hus.

Det har vært åtte år med politiske nederlag, utallige kriger, droneprogram, spionering på allierte og milliard-underskudd for myndighetene.

Det amerikanske samfunnet har ikke vært så delt på mange tiår. Kriminalitet- og drapsratene har skutt i været (bokstavelig talt) og etniske og religiøse konflikter har eskalert med opptøyer, massive ødeleggelser og titalls politimenn drept på gatene, flere under rene henrettelser.

Obama har både fortsatt, men også startet kriger i Midtøsten, som kulminerte med etableringen av den verste muslimske terrororganisasjonen i moderne tid, IS. Irak er ødelagt. Libya er ødelagt. Syria er ødelagt. Med hundretusenvis av mennesker drept og millioner på flukt som resultat.

I tillegg har Obamas administrasjon hatt militær aktivitet i hele 133 nasjoner.

Det usanksjonerte fengselet på Guantanamo på Cuba eksisterer fremdeles, ti år etter Obamas lovnad om å stenge det ned og åtte år etter at han mottok Nobels Fredspris i Oslo.

FREMDELES ÅPEN: Over 10 år etter at Obama sa han skulle legge ned leiren og åtte år etter at han ble president, så er den beryktede fangeleiren på Cuba fremdeles i drift. (Foto: Fanger på Guantanamo).

Innføringen av droneprogrammet, samt avsløringen at USA har avlyttet og spionert på sine egne innbyggere, samt  samarbeidspartnere Tyskland, var et tungt slag for presidentens troverdighet.

Selskaper og jobber har forlatt USA i tusentall, med nedleggelser av store selskaper og fabrikker. Bare for å se dem etablert i land som Kina og Brasil.

Et av de største nederlagene var innføringen av helsereformen ObamaCare, som skulle bidra til at flere mennesker fikk tilgang til helsetjenester. Programmet har kostet milliarder av dollar, men har ikke vært i nærheten av å være en suksess.

Den siste uken valgte også USA for første gang å ikke støtte Israels politikk om bosetting på palestinske territorier, under en nylig FN-resolusjon.

Og for å toppe det hele så har Obama, sammen med tidligere utenriksminister Hillary Clinton, med overlegg ønsket å skape en ny, kald krig med Russland.

ØNSKET KONFLIKT MED RUSSLAND: Hillary Clinton var svært aggressiv mot Russland under valgkampen og påstår nå at det var russiske hackere som sørget for at hun tapte valget. Dette avvises av blant annet Wikileaks som sitter på millioner av dokumenter og e-poster relatert til temaet.

Demoniseringen av Vladimir Putin var et sentralt tema under Hillarys valgkamp og hadde hun vunnet vil det med sikkerhet ha ført til alvorlige konflikter mellom USA og Russland. Kina kunne i verste fall ha blitt dratt inn i det hele.

Men skremselstaktikken og løgnene vant ikke denne gangen.

Resultatet kom i form av republikaneren Donald Trumps svært klare valgseier i november. En seier som feide all makt til demokratene ut av både det hvite hus, senatet og representantenes hus. Det amerikanske folket kunne ikke mer tydelig ha fortalt demokratene og Obama hvor misfornøyd de var med deres styre.

SVÆRT KLAR SEIER: Donald Trump vant med 306 mot Hillarys 232 «valgmenn». Det ble antydet at Hillary vant den «populære» avstemningen, men dette inkluderte døde innbyggere og ulovlige innvandrere. Grafikken ovenfor viser hvor klar og total Trumps seier var og hvor lite Hillarys populære valgseier egentlig betydde dette tatt i betraktning.

Den siste krampetrekningen

I går kom nyheten om at Obama, som en såkalt «lame duck», med sine siste krampetrekninger har utvist 35 russiske diplomater fra USA, vel vitende om at det totalt vil knuse hans ettermæle som presidenten som kandiderte på «Hope» and «Change».

Dette igjen førte til at Putin stengte ned den anglo-amerikanske skolen i Moskva, samt feriehuset til den amerikanske ambassaden. (Dette er tilbakevist i ettertid av flere medier red.anm.).

Håpet er bare at Trump og Putin har en åpen linje mellom hverandre, og at Putin forholder seg rolig, inntil Obama har forlatt det hvite hus.

Det hjelper imidlertid ikke at vestlige medier heier på og hisser opp stemningen sammen med Obama.

Det skal bli velkomment å få ut krigshisserne og deres støttespillere fra Washington D.C. Kanskje det endelig kan bli «Hope» and «Change» på ordentlig denne gang.

IS-terrorister skal få gratis førerkort og bosted i Sverige

Til Sveriges Radio sier Christoffer Carlsson i Nasjonal koordinering mot voldelig ekstremisme, at svenske statsborgere som har kjempet for den muslimske terrorgruppen IS i Syria og Irak skal få ekstra hjelp til å komme seg tilbake til samfunnet igjen.

– Det er tvers igjennom et sosialt, økonomisk og materielt spørsmål. Du trenger å reintegreres på arbeidsmarkedet, du behøver kanskje et førerkort, gjeldssanering og tak over hodet. Når individer reiser vil de dra til noe annet, har man ikke ressurser til det så er det vanskelig å virkeliggjøre det, sier Christoffer Carlsson.

Les mer: Svenske IS-krigere som slåss for å få voldta

D
HENRETTER HOMOFILE: Etter å ha henrettet homofile, voldtatt kvinner og barn og ødelagt byer og landsbyer, så kan nå IS-terrorister med svensk statsborgerskap vende hjem til Sverige og motta hjelp og støtte for å komme seg tilbake i samfunnet igjen. (Foto: Henrettelse av homofile i Midtøsten).

Uten den type ekstrabehandling på de svenske skattebetalernes bekostning finnes det en risiko for at terroristene «ikke klarer» å forlate det muslimske ekstremistmiljøet, understreker Carlsson.

I reportasjen fra Sveriges Radio deltar også Anna Sjöstrand som er kommunal koordinator mot voldelig ekstremisme i Lund. Hun påpeker at man ikke kan nekte terrorister skattefinansierte fordeler bare fordi de har gjort noen «feil valg».

– Vi kan jo ikke si at fordi du har gjort et feil valg så har du ikke rett til å komme tilbake og leve i vårt samfunn, sier Sjöstrand til Sveriges Radio.

Terrorister behandles bedre enn svenske krigsveteraner

Frieord har tidligere skrevet om hvordan svenske soldater som vender hjem fra årelang tjeneste får dårligere behandling enn hjemvendte terrorister.

UTFORDRINGEN: En svensk offiser som har tjenestegjort i Afghanistan har en utfordring til svenske politikere; kan dere skaffe meg en jobb og sikker fremtid, slik dere ønsker å gi til hjemvendte IS-krigere? (Foto: Facebook).
UTFORDRINGEN: En svensk offiser som har tjenestegjort i Afghanistan har en utfordring til svenske politikere; kan dere skaffe meg en jobb og sikker fremtid, slik dere ønsker å gi til hjemvendte IS-krigere? (Foto: Facebook).

– Om noen måneder kommer jeg hjem til Sverige etter å ha deltatt i vårt oppdrag i Afghanistan, mot talibanere og andre som gjør utviklingen vanskelig i dette meget ødelagte landet. Det finnes ingen fast stilling som venter på meg når jeg kommer hjem.

– Jeg leser at Mona Sahlin og andre politikere i Sverige nå jobber for å ta vare på svenske IS-krigere som kommer hjem etter sine innsatser i Syria, med spesielle program for arbeid og annet som får dem å fungere bra i vårt samfunn. Ja, det er hva våre politikere virkelig ønsker.

– Det ville vært fantastisk om undertegnede fikk en like imøtekommende velkomst når jeg kommer hjem, der jeg kan føle trygghet i å ha en fast jobb, en månedslønn og en sosial forankring i samfunnet der jeg slapp å lure på om jeg er ønsket eller ikke, skriver Brandberg i et Facebook-innlegg som har fått stor spredning i Sverige.

Frieord.no har skrevet om hvordan flere politikere nå har gått ut og ønsker å tilby hjemvendte terrorister både jobb og terapi:

– Vi har diskutert hvordan vi skal arbeide for at disse guttene som har kommet tilbake ikke reiser ned igjen, og at de bør få hjelp å bearbeide de traumatiske opplevelsene som de har opplevd, sier Rasmus Persson som er politiker for centerpartiet til SVT Tvärsnytt.

Det svenske sikkerhetspolitiet har registrert minst 300 svenske statsborgere som kjemper for terrorgruppen Isis i Syria og Irak. 80 av de som har reist ned og kriget har kommet tilbake til Sverige de siste årene.

Svenske myndigheter skal i september ifjor ha informert om at de skal ha avverget to terrorforsøk i Sverige.

Som i Sverige – ikke i Danmark

Danske myndigheter har imidlertid en annen innfallsvinkel på utreiste og hjemvendte jihadister. Det er å sikte dem for landsforræderi.

Minst 110 danske statsborgere med muslimsk bakgrunn har reist til Syria og Irak, samt kjemper mot danske soldater som også er i området.

Den danske regjeringen ønsker nå å se på muligheten for å sikte de reisende for landsforræderi:

– Det er landsforræderi når man reiser som dansker til Syria og kjemper mot danske soldater, sier justisminister Mette Fredriksen (S).

Regjeringen i Danmark skal nå se om det finnes muligheter for en slik tiltale under det allerede eksisterende lovverket eller om man eventuelt må innføre nye lover.

Hjemvendte terrorister dømt i Norge

Den norske statsborgeren Ishaq Ahmed, (24), med bostedsadresse i Fredrikstad er dømt til åtte års fengsel for å ha deltatt i krigshandlinger i Syria. Dette er den andre dommen i Norge på kort tid hvor ikke-etniske nordmenn dømmes for å ha vært med på eller støttet terrorisme.

Den norske statsborgeren med pakistansk bakgrunn som feilaktig blir omtalt som «nordmann» av norske medier, skal ha reist til Syria for å tilslutte seg terrororganisasjonene IS og Jabhat al-Nusra.

Les også: Ny norskættet muslim på internasjonal terrorliste

ETTERSØKT INTERNASJONALT: Den norske muslimen Kim Andre Ryding er nå ettersøkt av både PST og Interpol for sitt medlemskap i terrorgruppen IS. Om han har vært med å myrde kvinner, barn og homofile som man vet gruppen gjør, informeres det ikke noe om. (Foto: Interpol).
ETTERSØKT INTERNASJONALT: Den norske muslimen Kim Andre Ryding er nå ettersøkt av både PST og Interpol for sitt medlemskap i terrorgruppen IS. Om han har vært med å myrde kvinner, barn og homofile som man vet gruppen gjør, informeres det ikke noe om. (Foto: Interpol).

Der skal Ahmed ha deltatt som bevæpnet soldat i flere måneder. Ifølge rettsdokumentene så skal pakistaneren ha «bidratt til å styrke terrororganisasjonene militært og bidratt til deres territorielle kontroll i Nord-Syria».

Aktor i saken, Geir Evanger, skal ha fremlagt bevis for retten der Ahmed kan sees på fotografier med rakettkastere og automatvåpen, samt ulike håndvåpen.

Les også: Sjokkstudie: 25 prosent av muslimske elever i Norge støtter terrorgruppen IS

UTDANNET SOM SVEISER I FREDRIKSTAD: Pakistaneren Ishaq Ahmed skal ha blitt utdannet som sveiser i Fredrikstad. Han klarte imidlertid ikke å skaffe seg en jobb og levde av utbetalinger fra nav da han dro til Syria for å drepe uskyldige mennesker, inkludert kvinner og barn. Nå er han dømt til åtte år fengsel for terrorisme. (Foto: PST).
UTDANNET SOM SVEISER I FREDRIKSTAD: Pakistaneren Ishaq Ahmed skal ha blitt utdannet som sveiser i Fredrikstad. Han klarte imidlertid ikke å skaffe seg en jobb og levde av utbetalinger fra nav da han dro til Syria for å drepe uskyldige mennesker, inkludert kvinner og barn. Nå er han dømt til åtte år fengsel for terrorisme. (Foto: PST).

Kom til Norge med skuddskade

Ishaq Ahmed skal ha kommet tilbake til Norge med en skuddskade i beinet i fjor og ble da pågrepet på flyplassen i Oslo av Politiets sikkerhetstjeneste. Siden da har han sittet i politiets varetekt.

Rettssaken startet for tre uker siden og det ble det lagt ned påstand om åtte års fengsel, noe retten fulgte i sin dom mot pakistaneren med norsk statsborgerskap.

I sin begrunnelse for dommen skriver blant annet tingrettsdommer Hans-Christian Ingebrigtsen at «terrorhandlinger er et svært alvorlig internasjonalt problem, som hvert år tar mange uskyldige liv, skader er stort antall personer og ødelegger store materielle verdier».

Det er ikke ennå klart om Ahmed og hans advokat vil anke dommen.

I Norge har Ahmed utdannet seg som sveiser, men står ikke oppført med noen jobb eller arbeidsgiver, men har istedenfor gått på arbeidsledighetstrygd/sosialbidrag.

Les også: – Miljøpartiet De Grønnes Shoaib Sultans sin tidligere organisasjon terrorstemplet

Andre sak på kort tid

Dette er den andre gangen på kort tid at norske statsborgere med fremmedkulturell bakgrunn har blitt dømt etter terrorparagrafene i norske rettsaler.

Ifølge VG skal rundt 90 menn og kvinner har reist fra Norge for å bli med i terrorgruppen IS, 20 av disse skal være drept, 40 skal være i live og 30 har kommet tilbake til Norge.

Les også: – Miljøpartiet De Grønne-politiker medlem i al-Qaida

– Historisk dom over muslimer med norsk statsborgerskap

Tre menn med koblinger til den islamske terrororganisasjonen IS ble nylig dømt i Oslo tingrett. Rettssaken var historisk ettersom det var den første gangen noen ble tiltalt etter paragraf 147d i den norske straffeloven. Paragrafen nevner at alle former av støtte til terrorlistede organisasjoner er straffbart.
De tre dømte er ikke etniske nordmenn, men har asylrelatert innvandrerbakgrunn. To av de dømte, Valon Avdyli (28) og Visar Avdyli (25), er brødre og har albansk bakgrunn. Den siste, Djibril Bashir (30), kommer fra Somalia.
Oslo tingrett anså at det var tilstrekkelig med bevis for at Valon Avdyli og Djibril bashir har vært i Syria og kjempet for IS. For dette ble de dømt til fengsel i fire år og ni måneder, respektive fire år og tre måneder. Visar Avdyli ble dømt til syv måneder i fengsel for å ha handlet inn og sendt klær til en tredje bror, Egzon, mens han kriget i Syria. Egzon Avdyli oppgis å ha dødd i april, 2014.
Valon Avdyli (28) og Djibril Abdi Bashir (30) avbildet i Syria, nær grensen mot Tyrkia. (Foto: Politiets sikkerhetstjeneste)
Valon Avdyli (28) og Djibril Abdi Bashir (30) avbildet i Syria, nær grensen mot Tyrkia. (Foto: PST)

Ville drepe norske førskolebarn

PST skal ha overvåket miljøet i lenger tid og overvåkingen viste blant annet at Valon Avdyli, sammen med sin yngre bror, skaffet ulovlige våpen og skuddsikre vester. På overvåkingsopptak som ble spilt under rettssaken kan man høre begge brødrene snakke om flere reiser til Syria. På en innspilling gjort rett før de ble pågrepet i 2014, så snakker de om å angripe en førskole i Norge og «drepe både store og små».

Les også: – Vepsens Tor Bach gir våpentrening til jihadister i Norge

VILLE DREPE SMÅ BARN: På opptak som PST har sikret seg så snakker to av de dømte terroristene om å gå inn i en norsk barnehage og drepe både barna og de ansatte. Kort tid etterpå ble de pågrepet i Oslo av politiets sikkerhetstjeneste. (Foto: Illustrasjonsbilde).
VILLE DREPE SMÅ BARN: På opptak som PST har sikret seg så snakker to av de dømte terroristene om å gå inn i en norsk barnehage og drepe både barna og de ansatte. Kort tid etterpå ble de pågrepet i Oslo av politiets sikkerhetstjeneste. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Relatert:

Irakisk serievoldtektsmann dømt til syv års forvaring i Oslo tingrett

Den irakiske serievoldtektsmannen ble pågrepet på høsten 2010 etter at et av ofrene gjenkjente ham på gata i Oslo.

Han skal ha kommet til Norge i 2005 som asylsøker og fått midlertidig opphold.

Mannen var også i politiets søkelys etter en voldtekt i 2008 og et voldtektsforsøk i 2010. Disse sakene ble henlagt grunnet bevisets stilling. Det ble sikret DNA-bevis i disse sakene.

D
OVERVÅKINGSKAMERA: Irakeren ble fanget på et overvåkingskamera. Politiet gikk ut med bildene i 2008 etter en rekke grove overfallsvoldtekter i Oslo sentrum. (Foto: Politiet).

Fra Dagbladet:

Ifølge tiltalen hadde det første nye overgrepet allerede skjedd, da han overfalt og voldtok en kvinne utendørs i Trondheimsveien 11. november 2007. 1. mars, to dager før overvåkingsbildene ble publisert, forsøkte han ifølge tiltale å voldta en kvinne på Sinsen i Oslo, men kvinnen kom seg løs.

Ifølge tiltalen voldtok han nok en kvinne i Heimdalsgata i Oslo 27. august 2010, før han overfalt og voldtok ytterligere en kvinne ved Arne Garborgs plass i Oslo sentrum ca. kl 02.30 19. september og ca kl. 01.50 rett utenfor Oslo tingrett 1. oktober samme år. (Sitat slutt).

Politiet hentet inn mannen og foretok avhør og DNA-prøver av ham, men løslot ham kort tid etterpå, da man anså at vilkårene for en varetektsfengsling ikke var tilstede.

Mens man ventet på svar på DNA-prøvene stakk irakeren av tilbake til hjemlandet sitt.

Norge har ingen utleveringsavtale med irakiske myndigheter, men mannen skal selv ha sagt seg villig til å returnere til Norge og avgi sin forklaring.

38-åringen skal imidlertid ha manglet nødvendige reisedokumenter. Først på våren 2015 kunne mannen returnere. Han ble da pågrepet av politiet i det han landet på Gardermoen.

Serievoldtektsmannen møtte i Oslo tingrett i midten av august tiltalt for tilsammen åtte voldtekter og voldtektsforsøk over en periode på fire år (2007-2010).

Denne uken kom dommen som var på syv års forvaring.

Fra ABC Nyheter:

Mannen var tiltalt for åtte voldtekter eller forsøk på det. To av tiltalepunktene ble gjort om til seksuell omgang uten samtykke. Mannen ble dessuten frikjent for et voldtektsforsøk der det ikke forelå noe DNA-bevis.

Aktor hadde lagt ned påstand om ni års forvaring. Aktor Monica Krag Pettersen viste i sin prosedyre for retten i august til at de sakkyndige mente tiltalte var svært manipulerende, har psykopatiske trekk og at det foreligger gjentakelsesfare. (Sitat slutt).

Irakeren ble også idømt et erstatningkrav til kvinnene på tilsammen 730.000 kroner.

Bistandsadvokaten til tre av jentene, Trine Rjukan, uttalte før rettssaken til NRK at det har vært en stor belasting for hennes klienter at mannen ikke ble pågrepet tidligere. Ofrene håper å få satt et endelig punktum nå som mannen er dømt.

Hvordan irakeren kunne reise hjem i trygghet selv om han var her som asylsøker eller flyktning, nevnes ikke i norske medier sin omtale av saken.

 

Politiet i Oslo lot irakisk serievoldtektsmann gå fri – nå står han tiltalt for åtte voldtekter

Den irakiske serievoldtektsmannen ble pågrepet på høsten 2010 etter at et av ofrene gjenkjente ham på gata i Oslo.

Mannen var også i politiets søkelys etter en voldtekt i 2008 og et voldtektsforsøk i 2010. Disse sakene ble henlagt grunnet bevisets stilling. Det ble sikret DNA-bevis i disse sakene.

Likevel valgte politiet altså å løslate mannen i påvente av svar på DNA-prøvene. Denne beslutningen gjorde det mulig for mannen å reise tilbake til Irak.

Norge har ingen utleveringsavtale med irakiske myndigheter, men mannen skal selv ha sagt seg villig til å returnere til Norge og avgi sin forklaring.

38-åringen skal imidlertid ha manglet nødvendige reisedokumenter. Først på våren 2015 kunne mannen returnere. Han ble da pågrepet av politiet i det han landet på Gardermoen.

Serievoldtektsmannen møtte onsdag denne uken i Oslo tingrett tiltalt for tilsammen åtte voldtekter og voldtektsforsøk over en periode på fire år (2007-2010).

Bistandsadvokaten til tre av jentene, Trine Rjukan, sier til NRK at det har vært en stor belasting for hennes klienter at mannen ikke ble pågrepet tidligere. De håper nå å få satt et endelig punktum når saken nå omsider skal opp for retten.

Hvordan irakeren kunne reise hjem i trygghet selv om han var her som asylsøker eller flyktning, nevnes ikke i NRK sin omtale av saken.

Ung svensk kvinne slått bevisstløs og forsøkt kvalt av asylsøkere i Sverige

En ung svensk kvinne ble overfalt av to asylsøkere fra Irak og Eritrea på sommeren 2015. Først nå har rettssaken mot mennene begynt. Men i det mennene skal møte i retten, blir kvinnen angrepet igjen. Denne gangen av venner av de tiltalte.

Nå har hun fått nok. Hun legger ut sin historie på sin Facebook-side med bilder som viser det grufulle angrepet.

Les også: Ida (13) trakasseres av somalisk miljø etter brutal voldtekt

D
UNG VAKKER KVINNE: Slik så den unge svenske kvinnen ut før hun ble angrepet asylsøkerne. (Foto: Privat).

13412925_10153642296682393_8673696718975483288_n

13418879_10153642296587393_2902663125312026838_n

13442238_10153642296252393_8597397374309782394_n

13445718_10153642295927393_3689865267173344680_n

13450701_10153642295857393_6767564042415676813_n

Vi har oversatt Facebook-inlegget henne her: (Originalen kan ses nederst i artikkelen).

– Slik ser jeg ut! Jeg lever iallefall, men nå skal jeg være redd for å gå ut av døren, er det meningen at det skal være slik?

– Jeg ble overfalt av to menn. En fra Irak og en fra Eritrea den 3. juni, 2015. Rettssaken var den 8-9. juni og den 11. juni i år. Men slik ser jeg altså ut nå. Jeg ble overfalt, mishandlet med gjenstander og slått i svime. Jeg husker ikke noe, men personen som angrep meg er også fra Eritrea. Han hadde forsøkt å kvele meg med et tau av noe slag eller mulig en pose, ifølge sykehuset.

– Skal jeg bli drept fordi deres venner mest sannsynlig vil få fengselsstraff? Dommen kommer om ca. to uker, for noe de gjorde mot meg i juni 2015! Så selv om de som gjorde dette forferdelige mot meg i 2015 må i fengsel, så kan jeg ikke gå sikker på gaten fordi da vil deres venner angripe meg.

– Bare se hva de har gjort! Den ene sto og holdt utkikk eller noe mens den andre grovt mishandlet meg med en gjenstand han hadde i en apotekpose. Idet jeg mister bevisstheten så har han tydeligvis forsøkt å kvele meg…

– Takk i allefall til politiet som jobber med dette og tusen takk til ambulansepersonalet og tusen takk til sykehuset som tar vare på meg, alle sammen – dere er fantastiske!

– Jeg er redd, deprimert, ødelagt og det gjør vondt overalt. Det er her er et sant helvete. Ingen skal måtte gå gjennom noe slik. Dødsangsten går det ikke an å snakke om engang.

– Jeg velger å legge ut dette for alle som tror at alle er så jævlig perfekte! At det er synd på de som kommer hit. Det er det ikke.

– Her har dere et klart bevis. Jeg grer ikke alle over samme kam! Men kjære dere som synes synd på alle, slutt med det. De kommer hit og gjør hva de vil, mange av dem – ikke alle. Men her er et bevis. Kommer man til vårt land, så kan man ikke oppføre seg slik.

D

Relatert:

Offentlig svømmebasseng utestenger flyktninger etter flere grove overgrep og voldtekter av barn

Etter flere grove seksuelle overgrep og voldtekter mot mindreårige barn bestemte byens ledere og ordfører seg for å nekte flyktninger fra land som Syria, Irak og Afghanistan adgang til det offentlige badet.

Badet ligger i den lille byen Mistelbach, ca. 10 mil fra hovedstaden Wien. Ved inngangen kan man se et skilt som har påskriften: «Ingen adgang for flyktninger i dag».

Les også: Småjenter antastet på badeland i Raufoss – faren kalt rasist da han sa ifra

Avisen Kronen Zeitung sier at politiet i byen etterforsker det siste seksuelle overgrepet som fant sted på badet.

Der skal en mann med mørk hud og med utenlandsk opprinnelse ha fulgt etter en 13 år gammel jente inn i kvinnegarderoben, hvor han seksuelt forgrep seg på henne. Jenta skal ha skreket så høyt at mannen etterhvert løp ut av garderoben.

Les også: Asylsøkere sex-angrep 11 år gamle jenter i svømmehall

D
OFFENTLIG BAD: Den lille byen Mistelbach opplevde nylig at en 13 år gammel jente ble utsatt for seksuelle overgrep under et besøk i byens offentlige bad. Nå har både eierne av badet, samt borgermesteren i byen, gått sammen om å stenge badet for flyktninger. (Foto: Alamy Stock Photo).

Borgermesteren i Mistelbach, Alfred Pohl, uttalte til media at «beslutningen ikke var tatt med lett hjerte, men at han tar ansvaret for den».

To sikkerhetsvakter har blitt leid inn for å patruljere fellesområdene og forbudet mot flyktningene vil gjelde helt til «sikkerheten er på plass», ifølge borgermesteren.

Les også: Nye sex-overgrep mot mindreårige i svenske svømmehaller

Les også: Overgrep mot mindreårige barn på offentlige bad i Sverige og Tyskland

Iraker voldtok 10 år gammel gutt – «Et seksuelt nødtilfelle»

Den siste overgrepssaken kommer etter at en 10 år gammel gutt skal ha blitt voldtatt ved et annet offentlig bad i Østerrike av en irakisk flyktning ved navn «Amir A». Ifølge irakeren skal voldtekten ha vært en «et seksuelt nødtilfelle».

Gutten skal ha blitt voldtatt i et omkledningsrom i Theresienbadet i desember i fjor.

Les også: Asysøkere masturberte i boblebadet, bæsjet i barnebassenget og brøt seg inn i jentegarderoben

Gutten måtte legges inn på sykehus med alvorlige skader og moren hans fortalte til media at 10-åringen har grått seg selv i søvne hver natt etter overgrepet.

Hun fortalte også at hun som alenemor til fem barn alltid hadde oppfordret sine barn til å ikke dømme andre mennesker.

Da hun imidlertid hørte hvordan irakeren skal ha påstått at voldtekten av sønnen hennes ble beskrevet som «et seksuelt nødtilfelle», så skal hun ha angret på at hun ikke advarte sønnen sin mot å stole på fremmede mennesker.

Les også: «Guttegjeng» bak seksuelle overgrep mot mindreårige jenter på Pirbadet i Trondheim

– Jeg kunne ikke tro det jeg hørte. Jeg kommer fra Serbia, og har tilbrakt fem år boende på kommunale hjem, med mennesker fra mange nasjoner.

– Du kan kan ikke kalle meg en rasist, men å forsøke å forsvare overgrepet han utførte mot sønnen min på den måten, det er bare umenneskelig. Det er som om jeg skulle si at jeg skal rane banken imorgen fordi jeg ikke har nok penger til barna mine.

Irakeren skal ifølge nyhetskilder ha fortsatt å svømme og stupe fra stupebrettet i bassenget etter å ha voldtatt gutten, som om ikke noe hadde skjedd, selv om han til politiet under avhør innrømmet at det han gjorde var feil.

Irakeren skal ha jobbet som drosjesjåfør i Wien og da informasjonen om voldtekten begynte å sirkulere på sosiale medier som Facebook, skal politiet i byen ha gått ut og sagt at man må være «sensitive med saker som involverer migranter som har vært gjennom mye», men at man ikke har noen toleranse overfor slike handlinger.

Politiet gikk så selv ut offisielt med informasjon om voldtekten. Den 22-årige irakeren ble etter overgrepet dømt til seks års fengsel.

Les også: Muslimer ønsker kjønnsdelt svømming på barneskole i Skien – får støtte av fylkesmann

VIDEO: Voldtektskurs for nyankomne muslimske flyktninger

Norske myndigheter tilbyr nå muslimske innvandrere kurs i hvordan man skal oppføre seg og forholde seg til kulturelle koder i det norske samfunnet.

Et av disse kursene som holdes i blant annet Haugesund, forteller de muslimske mennene som i all hovedsak er fra Syria og Irak, hvordan man skal forholde seg til norske kvinner.

Les mer: Danmark: Asylsøkere må gå på kurs for å lære seg å ikke voldta

De blir vist bilder av kvinner i korte skjørt eller som har pyntet seg. Man får også se instruksjonsvideoer hvor kvinnens signaler om aksept eller ikke aksept tas opp.

Ifølge mennene som går på kurset har de aldri diskutert kvinners rettigheter eller hvordan de sosiale kodene mellom fremmede menn og kvinner fungerer. Slikt finnes ikke i deres kultur og hjemland.

Les mer: 61 prosent av alle dømte sex-forbrytere i Oslo er innvandrere

Instruktøren i klassen forteller imidlertid at hun er mest overrasket over de muslimske kvinnene som kommer på kurs. Hun forteller at kvinnene var mer dømmende og la skylden på overgrepene på kvinnene selv.

Når instruktøren viste mennene en video om voldtekt så var alle mennene enige om at det var en voldtekt. Når kvinnene så den samme videoen, så var de ikke så sikre på om det var en voldtekt.

Frieord har tidligere skrevet om hvordan man også i Tyskland nå har innført kurs for muslimer om hvordan man skal forholde seg til vestlige kvinner. Se denne videoen her:

Les mer: Antallet anmeldte voldtekter økte med 15 prosent i 2015

Her er noen nøkkeltall fra rapporten om voldtektstallene:

 • Antallet festrelaterte voldtekter har økt fra 291 i 2011 til 422 i 2015
 • Antallet anmeldte overfallsvoldtekter har sunket fra 161 i 2011 til 97 i 2015 (Disse utgjør 9 prosent av samtlige voldtekter).
 • Antallet relasjonsvoldtekter har økt fra 111 i 2011 til 198 i 2015
 • Antall sårbarhetsvoldtekter har økt fra 33 i 2011 til 144 i 2015
 • Antall voldtekter i kategorien «annet» har økt fra 125 i 2014 til 220 i 2015
 • Det skal også ha vært et «betydelig antall personer som ble voldtatt i 2015 som ikke leverte inn anmeldelse».
 • 41 prosent av voldtektene blir anmeldt over ett år etter hendelsen. Kun 19 prosent blir anmeldt samme dag eller dagen etter
 • Mannen som voldtar er i gjennomsnitt 30.2 år gammel
 • 80 prosent av gjerningsmennene hadde norsk statsborgerskap. 64 prosent av disse er født i Norge.
 • Innvandrere fra ikke-vestlige land er overrepresentert på voldtektsstatistikken
 • Menn fra Afrika/Asia utgjør 25 prosent av de anmeldte.
 • Menn fra land som Kosovo, Somalia, Irak og Iran er svært overrepresentert. Menn fra land som India, Kina og Filippinene, samt vestlige land er underrepresentert.

Relatert:

Norske medier, islam-eksperter og komiske Ali

Av Magnus Kristiansen

Temaene krig i Midtøsten, flyktninger og terrorangrep dominerer nyhetene. Hver dag fylles våre TV-skjermer og nettbrett med nye hendelser og nyheter som omhandler et islamsk land, eller mennesker med muslimsk bakgrunn et sted i Vesten. Bilder av sprengte hus, gråtende mennesker og blod i gatene har blitt dagligdags. Nå har de kommet til vår dørstokk. I tillegg til nyhetene om selve hendelsene, så er våre medier fylt av kronikker, meninger og debattprogram som omhandler temaet. Det krangles og diskuteres. Det hetses og hånes.

Les også: Ønsker Vebjørn Selbekk nasjonalt selvmord?

Den ene eksperten etter den andre. Muslimer, tidligere muslimer, konvertitter, tidligere terrorister, apologeter, multikulturalister og en gang iblant, konservative, fyller alt som er av sendetid og spalteplass. Alle har de sitt syn på saken og en forklaring. Ikke sjelden ender det i krangling, personfokus og en anmeldelse hos PFU. Man skulle nesten tro media ikke hadde noe annet å bry seg om.

Les også: 55 prosent av alle nyhetene i riksmedia handler om islam

Over halvparten av alle innenriks- og utenriksnyheter idag handler om islam i en eller annen versjon.
ISLAM: Over halvparten av alle innenriks- og utenriksnyheter i våre største medier en gitt dag i 2015, handlet om islam i en eller annen versjon. Med tanke på hvor «få» muslimer som bor i Norge, så kan ikke dette tydes annet enn at vi har et samfunnsproblem. (Foto: Norske aviser).

En ting har alle journalistene og ekspertene til felles. Deres stemmer og meninger forvitrer like fort som de er ytret. For ikke før de har fått sagt sin mening, så skjer det en ny terrorhandling eller en endring i det politiske landskapet som ugyldiggjør uttalelsen. Men det tar ikke lang tid før de er tilbake igjen og på ny inntar sine posisjoner og snakker videre. Som papegøyer.

Og slik fortsetter det i år etter år, etter år…

Les også: Fjæra som blei til fem høns – den muslimske fredsringen

Det har gått så langt at undertegnede er lei. Luta lei. Fra å være en som leste de fleste avisene og la inn kommentarer for å bidra i debatten, så har det de siste årene blitt med å skumlese og oftere og oftere ikke engang klikke på nyheten. Med mindre det er noe virkelig stort. Dette fordi det er de samme menneskene som åpner munnen og sier de samme tingene gang på gang. Det er intet nytt under solen. Det finnes ingen ny løsning. Det er bare omorganisering av tidligere uttalelser.

«Forståelse», «samarbeid», «samhold», «integrasjon». Ordene er like mange som de er meningsløse.

Les også: Aftenpostens Oslo-borger: «Homofili er forbudt, ferdig snakka»

Det har gått så langt at jeg ikke leser VG og Dagbladet lenger. Ikke ser jeg nyhetene på NRK eller TV2 heller. Og det har faktisk vært en befrielse. Alt jeg trenger får jeg på alternative nettsteder og konservative sosiale medier som jeg møysommelig har plukket ut. Det blir kanskje et lite ekkokammer av det, da jeg sjelden svinger innom venstresidens nyheter. Men etter 30 år med å høre på hva de har å si, så har jeg ikke tid eller ork til å høre på dem lenger. Alt de har sagt er jo løgn.

D
VIKTIG STEMME? Marie Simonsen i Dagbladet har i mange år som kommentator, levd av norske skattebetalere. Men hva er hennes ettermæle? Hva har hun bidratt med for å løse samfunnets problemer? Ikke mye, ifølge vår kommentator. (Foto: Twitter).

Hvis jeg først skal bruke tid og energi på å høre på noen eller lese noe, så er det i alle fall noen som bekrefter mitt eget verdenssyn. Innsnevret kanskje, men jeg tror ingen på venstresiden går mye utenfor sin sfære så mye heller. Jeg ser liksom ikke for meg Marie Simonsen, Lars Gule eller Rune Berglund Steen sitte og lese Frieord, Fria Tider, Avpixlat eller ser på Glenn Beck fra USA. (Motsvarer sånn omtrent Bill Maher, som jeg ennå ser på hver uke).

Les mer: Overgrepene i Køln og den øredøvende stillheten fra norske feminister

R.I.P. media

Våre medier har også skjønt hva som er i ferd med å skje. Deres roller som nyhetformidlere eroderes daglig vekk. Som en nådeløs vind i ørkenen fjerner alle spor etter tidligere sivilisasjoner, vil våre medier om ikke lenge være ugjenkjennelige.

Nye oppsigelser og sluttpakker annonseres ukentlig. Papiravisen er en dinosaur. I nettavisene er kommentarfeltene fjernet eller begrenset.  Tilbake er det folk kaller «klikk-horeri», hvor mediene konkurrerer om å fange brukernes oppmerksomhet. Grensen mellom nyhetsmediene og Se og Hør er nesten borte.

Les også: Når media er stille

Nyheter med objektivitet og gode kommentarer er som nålen i høystakken. De få gangene jeg finner en sak skrevet av noen som faktisk bryr seg, eller faktisk vet hva de snakker om, så er det som om å spise en stek etter to uker ute i skogen med bær og tørrkjeks.

Men dessverre er dette unntaket heller enn regelen. For tilbake sitter de, Simonsen, Aurdal, Gule, Berglund Steen, Fuggeli, Tjomlid og hva de nå enn heter, og mørklegger offentligheten med sine politisk vinklede meninger i skjul av å være «de gode» eller «eksperter». Det hele er mer «komiske Ali» enn noe annet.

Les også: Lars Gule gir FrP skylda for muslimsk ekstremisme

D
«ALT ER BRA»: Den irakiske hærens informasjonssjef, Mohammed Saeed al-Sahhaf,også kalt «Komiske Ali», var kjent for sin fornektelse og overdrivelse. Forfatter av innlegget mener norske medier og eksperter deler hans totale virkelighetsfornektelse. (Foto: Mohammed Saeed al-Sahhaf).

Så hva er løsningen? Jeg vet ikke. Jeg tror kanskje jeg har gitt opp å få en rettferdig og objektiv debatt i Norge. Til det er NRK og riksmediene for fargede. Og ekspertene har fått livslangt medlemsskap foran mikrofonen og i avisspaltene. Uansett hvor feil de tar eller hvor fjernt fra virkeligheten de befinner seg, så får de alltid komme tilbake.

Alt jeg kan si er, lykke til Norge. For det er David mot Goliat, og håpet er at virkeligheten tar igjen eventyrlandet våre medier lever i og at steinen treffer Goliat heller før enn siden.

Saudiarabisk sangerinne forteller sannheten om islam og Vesten

Ønsker dere å se flere videoer av både vestlige og ikke-vestlige kvinner som står frem og forteller om politikk og islam, så klikk på disse lenkene:

Overgrepene i Køln og den øredøvende stillheten fra norske feminister

Nyttårsferingen i Køln og det som skjedde på samlingsplassen foran Kølnerdomen har gått verden rundt den siste uken. For hver dag som har gått har nye og detaljerte historier kommet ut fra de som var der.

Over 1.000 personer som beskrives som «arabere og nordafrikanere» skal ha begått overgrep mot hundrevis av tyske kvinner som var kommet til sentrum av byen for å feire nyttår. Det har nå kommet frem at over halvparten av de som er arrestert er flyktninger som nylig har kommet til Tyskland.

Det er snakk om drapsforsøk, fullbyrdede voldtekter, overgrep mot mindreårige, overgrep mot familier, inkludert mødre og døtre sammen med sine ektemenn og fedre, grove voldshandlinger, avrevne truser, ran av mobiler og vesker, samt omfattende hærverk.

Blant annet skal flyktningene ha puttet raketter og «smellere» nedi jakkene til kvinnene, som resulterte i permanente brannskader hos ofrene.

I tillegg til alt dette skal det ha vært et masseslagsmål på plassen, uklart av hvilken årsak, med over 400 personer involvert. Politiet skal også ha blitt angrepet, blant annet med fyrverkeri. Og dette var altså bare i Køln alene.

Les også: Hundrevis av kvinner seksuelt antastet av tusen muslimske menn i Tyskland

Man har etter etterforskning og bruk av film fra kameraovervåking arrestert asylsøkere og flyktninger fra Algerie, Marokko, Syria, Iran, irak, samt enkelte fra USA og Serbia. Politiet fant blant annet håndskrevne ark, hvor det var oversatt fraser fra arabisk til tysk. Noen av disse var som følger:

– Jeg vil knulle

– Jeg vil kysse deg

– Store pupper

– Jeg har en stor overraskelse

– Jeg slår dem ihjel knullende

D
MEDBRAKTE LAPPER: Her er en av lappene som skal ha blitt funnet av politiet. På den står det flere fraser oversatt fra arabisk til tysk. Blant dem er «Vil du knulle». Kan man si at man er en flyktning når man organiserer seg i seksuelle overfall på hundrevis av kvinner, bare dager eller uker etter at man kom til et land?

Politiet skal også ha beslaglagt flyktningene sine mobiltelefoner og funnet en rekke opptak der flyktningene selv begår overgrepene på nyttårsaften.

En kvinne, Michelle, forteller hvordan hun opplevde overgrepene:

– Jeg og vennene mine ble omringet av rundt 20 til 30 menn, som snakket et fremmed språk.

– De tok tak i armene våre…dyttet vekk våre klær, og prøvde å komme til mellom våre bein og andre steder.

– De tok alt vi hadde i lommene våre.

– Vi er alle helt sjokkerte at noe slikt kan skje, spesielt siden det er nyttårsaften.

En annen kvinne forteller:

– Plutselig var det disse mennene rundt oss og de befølte oss, de tok oss på rumpa og tok oss mellom beina. De befølte oss overalt.

– Så min venninne ønsket å komme seg ut av folkemengden. Når jeg snudde meg, så tok en mann tak i veska mi og rev den av meg.

Kvinnen sier hun følte seg i ekstrem fare, men det var ingen politibetjenter som kunne hjelpe.

– Jeg fortalte meg selv at hvis vi blir her i denne folkemengden, så kan de drepe oss, de kan voldta oss og ingen vil legge merke til det. Jeg følte vi rett og slett måtte akseptere det.

– Jeg var redd for at jeg ikke kunne komme meg i sikkerhet i live. Jeg var redd for at hvis noen dukket opp med kniv, så kunne jeg bli voldtatt der, midt på gata.

D
ANGREPET I ANDRE BYER I TYSKLAND: Den 18 år gamle jenta var ute med gode venner på en nattklubb i byen Stuttgart på nyttårsaften, da en større gruppe utenlandske menn antastet dem seksuelt. Jenta og venninna sa nei, men dette godtok ikke gjengen. Jenta ble så forsøkt ranet og deretter slått i ansiktet med knyttneve, av en person som beskrives som med «innvandrerbakgrunn». Det hele endte med brukket nese og besøk på legevakten. (Foto: Facebook).

Les også: VIDEO: Muslimske innvandrere i Tyskland skryter av gruppevoldtekt av jomfru

Overgrep i flere land i Europa

Det er også rapportert om lignende overgrep og uroligheter i byer som Stuttgart, Køln, Frankfurt, Bielefeld, Zurich, Stockholm, Kalmar, Helsinki og sannsynligvis mange flere. Ifølge assisterende politisjef i Helsinki, Ilka Koskimaki, så har overfall- og gruppevoldtekter på gatene og i parkene i hovedstaden ikke eksistert før landet i 2015 tok inn 32.000 ikke-vestlige flyktninger. Nå får de inn ukentlige meldinger om slike voldtekter.

I Finland skal politiet i Helsinki ha stoppet over 1.000 irakiske asylsøkere ifra å komme seg inn i sentrum og gjennomføre et lignende angrep som skjedde i Køln, etter at man hadde fått inn tips om hva som var i ferd med å skje. Det ble allikevel rapportert om flere slike hendelser, hvor innvandrerne hadde klart å komme seg til sentrum og begått seksuelle overgrep mot finske kvinner.

Politisjefen fikk sparken

Ifølge vitner og ofre, samt innrømmelse fra den nå sparkede politisjefen i Køln, så var angrepene fra de omlag 1.000 muslimske flyktningene organiserte og planlagte på forhånd.

Det har også kommet frem at politiet i sine første rapporter fra nyttårsaften løy og skrev at kvelden forløp rolig. I virkeligheten var det masseslagsmål, voldtekter og ukontrollert fyrverkeri som ble skutt mot både folkemengden og politiet.

Politiledelsen prøvde å snakke vekk overgrepene, men det kom fort frem fra politifolkene på gaten at det hele var svært omfattende og alvorlig.

Det hjalp heller ikke når Kølns kvinnelige borgermester gikk ut i en pressekonferanse og fortalte at byens kvinner bør oppføre seg annerledes når de er ute og går, blant annet holde en armlengdes avstand til fremmede, gå i flokk med kjente og kontakte politiet hvis de opplever noe. Hun fant det ikke nødvendig å kreve slik endring av oppførsel fra overgripernes eller å kreve at de måtte tilpasse seg Tyskland.

Det hele blir med rette kalt en «skandale».

Les også: «Kvinner må endre oppførsel» sier kvinnelig tysk borgermester etter angrepene på nyttårsaften

Her er dokumentet fra politiet, som til slutt førte til politisjefens oppsigelse:

D
«FREDELIG»: Ifølge politirapporten fra nyttårsaften i Køln, foregikk det hele «fredelig». Hvorfor politiet valgte å gå offentlig ut og lyve, kan være av frykt for at «høyreekstreme krefter», skulle bruke hendelsen politisk. Nå må Køln finne en ny politisjef.

Les også: Sjokkreportasje om norske kvinners hverdag i Oslo

Den øredøvende stillheten fra norske feminister

Her i Norge har fraværet av kommentarer fra norske feminister, både i skrevne artikler og på sosiale medier, vært påtagende. Så åpenbart er det totale fraværet av norske feminister etter disse angrepene at vi på Frieord gikk ut på Twitter og spurte dem rett ut.

Vi alfakrøllet de tre mest kjente feministene i våre medier, Marie Simonsen, Martine Aurdal og Marte Michelet, også kjent som «de tre M-ene», som til sammen har nærmere 150.000 følgere på Twitter.

D
PÅ TWITTER: Frieord spurte gjennom vår Twitter-konto de tre M-ene om hvorfor de var så tause etter masseovergrepene mot kvinner på nyttårsaften.

«Skriv sjæl»

Det var beskjeden vi fikk fra Marie Simonsen, når vi spurte hvorfor kanskje den mest kjente og innflytelsesrike feministen i Norge ikke har kommentert masseovergrepene mot kvinner og mindreårige jenter i Tyskland.

D
HVORFOR SKAL JEG SKRIVE OM DET? Marie Simonsen har ingen interesse av å skrive eller kommentere de seksuelle overgrepene som grep Europa på nyttårsaften.

Marie Simonsen svarte videre, og snudde det hele mot oss. «Hva med Frieord i dette spørsmålet?», og viste til at det nå er sult i Syria pga pengemangel til hjelpeorganisasjoner. Joda Marie, vi har skrevet om flyktningkrisen. Her, og her, her, her, her og her. Og her. Og her. Men vi får altså ikke lønn. Vi kan ikke sitte hele dagen lang på kontoret vårt og tenke og kommentere.

Det kan du. Du har over 70.000 følgere på Twitter. Du kan sette fokus på det som har skjedd. Men du velger å snu deg vekk fra dine medsøstre der de gråter og skriker, mens de blir voldtatt og antastet av over tusen muslimske menn, midt i en europeisk storby.

FRIEORD FÅR KJEFT: Marie Simonsen parerer sin unnlatelse om å kommentere masseovergrepene i Køln og andre europeiske byer på nyttårsaften, med at Freord ikke har skrevet om matmangelen i Syria. (Faksimile Twitter).
FRIEORD FÅR KJEFT: Marie Simonsen parerer sin unnlatelse om å kommentere masseovergrepene i Køln og andre europeiske byer på nyttårsaften, med at Freord ikke har skrevet om matmangelen i Syria. (Faksimile Twitter).

VI får til slutt en lenke fra Simonsen til en Wikipedia-artikkel om at såkalt «Eve-teasing», om at det som skjedde i Tyskland er et helt «vanlig fenomen» verden over og «skjer hver dag».

Så hvorfor skrive om det som skjedde i Køln? Vel, kanskje fordi det som skjedde i Køln gikk endel utover dette, da overgrepene i Køln var organiserte og planlagte. Man fant også håndskrevne notater med seksuelle bemerkningen oversatt fra arabisk til tysk. Mange av de som var involvert var nyankomne flyktninger fra Midtøsten. Det var flere fullbyrdede voldtekter. Det var utøvelse av grov vold. Det var ran. Det var pedofili. Og det var ikke i Asia eller i et fjernt land, hvor seksuelle angrep på kvinner er endel av kulturen i landene.

Det skjedde i Tyskland. I Sverige. Det skjedde i det nye og inkluderende Europa. Det skjedde rett foran vår dør.

Les også: VIDEO: Svensk kvinne sex-trakasseres av utlendinger i Sverige på nyttårsaften

Martine Aurdal

Vi får en – 1 – kommentar fra Martine Aurdal. Med sine 44.000 følgere på Twitter, har hun brukt uken etter overgrepene på å twitre om el-sykler, blogging og en TV2-dokumentar laget av TV2-reporteren Kadafi, om hvordan velferdsmigranter kommer seg til Norge.

Martine Aurdal skriver imidlertid i et tilsvar til en tweet at «hun liker at politiet tar saken alvorlig» i Tyskland.

Men det gjorde de ikke. De løy i offisielle politirapporter fra nyttårsaften. Media var ennå verre. Det tok fire – 4 – dager før saken fikk nasjonal omtale. TV-kanalen ZDF har gått ut med en offentlig beklagelse til sine seere. Og idag fikk politisjefen i Køln sparken. Hvor godt følger Aurdal med i media? Eller lukker hun øyene med vilje?

D
INGEN SOLIDARITET: Martine Aurdal sin Twitter-konto er kjemisk fri for solidaritet med sine med-søstre i Tyskland, Sveits, Sverige og Finland. Ikke ett ord har hun egenhåndig Twitret. Hun har svart på en tweet og på den rost politiet i Tyskland for å «ta saken alvorlig». Men politiet dekket over overgrepene. Og nå har politisjefen i Køln fått sparken som følge av at de IKKE tok saken alvorlig.

Marte Michelet

Til slutt kommer vi til Marte Michelet, den tredje og siste M-en, med sine 17.000 følgere på Twitter. Hun svarte ikke på vår Tweet, slik Simonsen og Aurdal gjorde. Men hun ga en stjerne til Simonsen sin tweet om at Frieord kan «Skrive sjæl» om overgrepene i Køln. Så mye for kvinnekamp og solidaritet med sine medsøstre.

D
STILLE: Marte Michelet, selverklært feminist, har ingenting å si om masseovergrepene mot kvinner og unge jenter som skjedde i mange byer i Europa på nyttårsaften. Har det noe å gjøre med gjerningsmennenes bakgrunn?

Hadde ofrene feil farge og religion?

Hva om det hadde vært 1.000 hvite menn, som hadde antastet, voldtatt, ranet og revet av muslimske kvinner deres hijaber utenfor Kølnerdomen? Eller i Sverige? Undertegnede har en svært sterk følelse av at det da ville blitt svært mange tweets fra de tre M-ene om saken. Og både kommentarer publisert i Dagbladet og på andre nettsteder.

Men det er altså helt stille. Og det har det vært en god stund. Vi har i lang tid visst om de alvorlig høye voldtektstallene i Europa som har fulgt masseinnvandringen. Sverige ligger i verdenstoppen. I Norge er vold- og voldtektsmottakene fulle av kvinner som har blitt utsatt for grove overgrep av ikke-vestlige innvandrere.

Hendelsen i Køln var et slags jordskjelv som var av en slik dimensjon at det ikke kunne overses. Og hele verden har både hørt, sett og akseptert hva som har skjedd. Men våre norske feminister velger å være tause. De snakker om el-biler, asylrett og om muligheten for tidsreiser.

D
NORSKE FEMINISTER: Både de tre M-ene, og andre kjente feminister i Norge har vært stille etter overgrepene i Køln. Ingen protester eller marsjer har funnet sted for ofrene i Køln, fra AUF, Rød ungdom eller Ottar. Ingen forargede kommentarer eller hissige kronikker i Dagbladet, Dagsavisen, VG, Aftenposten. Kan det være at feministene er så politisk farget at de ikke klarer å se fakta selv når det lyser dem i ansiktet?

De tre M-ene har valgt et yrke i journalistikken. De titulerer seg selv som feminister. Som kvinnerettsforkjempere. Som talerør for de kvinnene som ikke har muligheten å si ifra. De poserer på sine Twitter-bilder med hendene i boksestilling klar til kamp (Simonsen), med mikrofon på oppdrag (Aurdal) og med kule og moderne lesebriller (Michelet).

Men det er ingen kamp, det er ingen intervjuer og det finnes ikke noe å lese fra de tre M-ene.

Istedenfor en samlet og fordømmende storm fra disse nordiske feministene, har det istedenfor blitt en flau bris. Køln var nok en spiker i den flerkulturelle kisten, der ofrene var hvite kvinner og overgriperne var flyktninger og asylsøkere. Og der ligger nok hovedårsaken til tausheten fra de tre M-ene.

Beviset: Her bomber Russland gigantisk kolonne som kjører olje fra IS til Tyrkia

Ifølge en talsmann for den russiske forsvarsmakten så befant det seg 12.000 lastebiler i kolonnen, som ble angrepet av Russland nære grensen mellom Tyrkia, Syria og Irak.

På flyfotoer som Russland har løslatt kan man tydelig se hvordan kolonnen går fra det IS-okkuperte Syria, gjennom en grensekontroll mot NATO-landet Tyrkia og deretter videre til en omlastingsplass inne på tyrkisk territorium.

Mot omlastingsplassen synes en kø av lastebiler som kommer fra grensen mot Syria, men også en kø av lastebiler fra den tyrkiske siden som reiser for å hente oljen og bringer den videre til det tyrkiske oljeraffineriet i Batman.

Les også: Tyrkiske fans ropte «Allahu Akhbar» under minutts stillet for terrorofrene i Paris

Smugler olje og terrorister

Ifølge Russland så bruker IS ruten mot Tyrkia for å smugle olje og for å sende asylsøkere videre til Vest-Europa for å planere og begå terrorangrep. Man beskylder Tyrkia for å holde grensen åpen og for å kjøpe olje av den  fryktede terrorgruppen. Anklagen bekreftes i videobildene, der den tyrkiske grensestasjonen Zakho synes å stå åpen mot IS-kontrollerte områder.

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan har på sin side dementert at landet slipper inn oljetransporter fra IS og lovet tidligere i vinter ifølge CNN at han skulle avgå om de russiske anklagene viste seg å stemme.

Når Tyrkia skjøt ned et russisk fly over syrisk luftrom i slutten av november, så hevdet Russland at tyrkerne skjøt ned flyet for å beskytte oljehandelen med IS. Erdogan kom da med løftet om å avgå og oppfordret samtidig Russlands president Vladimir Putin om å avgå om det viste seg at hans påstander om oljetransporter var falske.

Den siste uken har 17 oljekonvoier blitt ødelagt av Russland på vei mellom Syria og Tyrkia, hevder den russiske forsvarsmakten ifølge Daily Express, som er en av få vestlig aviser som har publisert videofilmene på oljetransportene.

Les også: Migrasjon som våpen – fremprovoserte strømmer av flyktninger

12.000 tankbiler og lastebiler

Under en pressekonferanse understreket generalløytnant Sergej Rudskoy det store antallet kjøretøyer som ifølge flyfotoene og andre russiske etterretningsopplysninger inngikk i oljetransporten til Tyrkia. Samme handel pågår mellom IS-okkuperte områder i Irak og Tyrkia, ifølge Russland.

– Disse flyfotoene ble tatt i nærheten av Zakho (en by i det irakiske kurdistan) og det befant seg da 11.775 tankbiler og lastebiler på begge sidene av den tyrkisk-irakiske grensen.

Rudskoy understreket at grensestasjonen Zakho, som er den grensestasjonen som slipper gjennom IS-karavanene i videofilmene, samler trafikk fra både Irak og Syria som skal videre nordover mot Tyrkia.

Han understreker samtidig at Russland har trappet opp krigen mot den IS-tyrkiske oljehandelen og at antallet kjøretøy som transporterer olje fra IS-kontrollerte områder blir færre og færre, som følge av de russiske bomberaidene.

– Satellitt-data viser at antallet tankbiler som beveger seg nordover mot oljeraffineriet i (den tyrkiske) byen Batman er betraktelig lavere enn før.

Les også: Tyrkia presser EU – kan bli åpne grenser helt til Norge

Finner andre ruter

Alle oljetransporter kan Russland imidlertid ikke hindre. IS kan transportere olje til Tyrkia fra sine oljekilder i nordre Irak. Enn så lenge har Russland ingen tillatelse fra den irakiske regjeringen å handle mot terrorister på bakken.

Det russiske forsvarsdepartementet bekrefter på Twitter at IS-konvoiene nå begynner å velge andre veier for å slippe angrep fra luften.

Russland olje

IS – også kjent som Daesh – skal ha tjent milliarder av kroner fra oljeindustrien gjennom å få kontroll over oljefeltene i Syria, Irak og Libya og selge oljen til Vesten.

1.867 asylsøkere til Norge forrige uke – kun 34 prosent var syriske flyktninger

Norge opplever en rekordstor asylstrøm til landet. Det har vært en kraftig økning i antall syriske asylsøkere, men andelen fra andre land har også økt betydelig.

På de tre siste ukene har hele 5.813 asylsøkere kommet til Norge. Av disse var 2.472 eller 42 prosent fra Syria. Altså godt under halvparten.

Les også: 4.900 asylsøkere i september – ventes å øke

På de siste tre ukene har det kommet totalt 1.166 afghanere, 905 irakere, 334 eritreere, 241 iranere og 695 fra andre land til Norge.

Tidligere prognoser tydet på at det totalt ville komme 25.000 asylsøkere i 2015. I begynnelsen av oktober sa UDI-direktør Frode Forfang at han regnet med 25.000 asylsøkere i år og 30.000 neste år.

Nå sier Utlendingsdirektoratet (UDI) at det sannsynligvis kommer fler. I løpet av oktober regner de med at tallet på asylsøkere så langt i år runder 20.000.

Relatert:

– Sjokktall: 2.000 asylsøkere ankommer Sverige hver dag

– Nettavisen: 50.000 nordmenn enige – innvandring er negativt

– Hver fjerde innbygger i Hemsedal er asylsøker

– 21 prosent av innbyggerne er innvandrere – nå vil ordføreren doble antall flyktninger

UDI presser asylmottak på Høyanger – ordføreren sammenligner det med Årdal

– Smart Club blir asylmottak – 1.000 flyktninger ventes

– Opptil 20.000 asylsøkere til Norge i år

– Norge kan får 100.000 flyktninger – og vi må ta imot de som kommer

Syria-flyktninger kan koste nærmere EN BILLION KRONER

– Ordfører jubler for nytt asylmottak – betyr nye arbeidsplasser

– Flyktninger strømmer til Sverige etter at Danmark halverte bidrag til asylsøkere

– 8.000 syrere – en ren symbolpolitikk?

– Flyktningbølgen – dette er bare starten

– Kun 10 prosent av båtflyktningene i Middelhavet er reelle flyktninger

– Verdenskjent flyktning pekes ut som terrorist

– Flyktningkatastrofen i Middelhavet – en varslet katastrofe?

– Migrasjon som våpen – fremprovoserte strømmer av flyktninger

– Spørreundersøkelse: 85 prosent sier nei til å hente inn 8.000 syrere til Norge

– Haugesund: Vil putte eldre på dobbeltrom for å hente inn flere flyktninger

– Fjerner støtte til syke nordmenn – ønsker flere flyktninger og asylsøkere

– Vil ofre velferden og tryggheten til nordmenn for å ta imot flyktninger

– 77-årig pensjonist kastet ut for å gi plass til flyktninger

– Når media er stille

– Masseinnvandringen: Vil Europa dø ut?