Tagged: Irak

Her stopper Trump innvandringen fra syv muslimske land

USAs president Donald Trump stopper med en såkalt "Executive order" den muslimske innvandringen i USA. - Vi kommer til å innføre kontroller for å holde radikale islamistiske terrorister borte fra USA. Vi vil ikke ha dem her, sier Trump.

Innvandrergjeng knivhogg og knuste ansiktet til Lennart (80)

Tre unge innvandrermenn, to 17-årige irakere og en 19-årig somalier, siktes nå for et svært brutalt og hensynsløst angrep mot en 80-årig mann fra Västerås. Den forsvarsløse pensjonisten ble stukket med kniv og mottok både slag og spark, som resulterte i alvorlige skader.

Ung svensk kvinne slått bevisstløs og forsøkt kvalt av asylsøkere i Sverige

En ung svensk kvinne som var ute og gikk i nærområdet sitt ble uten forvarsel angrepet og slått bevisstløs av flere asylsøkere. Ifølge kvinnen skal hun ha blitt slått i hodet med en stump gjenstand og mistet bevisstheten. Deretter skal asylsøkerne ha kvelt henne mens hun lå livløs på bakken. Kvinnen gikk etter overgrepet ut på sin Facebook-side og la ut bilder av seg selv og fortalte hva som hadde skjedd. Hun sliter nå med dødsangst og tør ikke lenger å gå ut av leiligheten sin.

Offentlig svømmebasseng utestenger flyktninger etter flere grove overgrep og voldtekter av barn

Et offentlig basseng i den østerrikske byen Mistelbach har satt opp forbudsskilt mot migranter og ordføreren i byen sier han stiller seg bak forbudet. Dette skjer etter at en 13 år gammel jente ble seksuelt forgrepet på av en "mørkhudet mann" av utenlandsk opprinnelse inne i kvinnegarderoben. Overgrepet skjer mindre enn et halvt år etter at en 10 år gammel gutt ble grovt voldtatt av en irakisk flyktning, også det i et offentlig bad.

VIDEO: Voldtektskurs for nyankomne muslimske flyktninger

Den massive innvandringen fra ikke-vestlige og muslimske land til Norge har skapt et behov for ulike tiltak og kurs. Et av disse er såkalte "voldtektskurs", hvor muslimske menn får en innføring i at det ikke er greit å antaste eller voldta norske kvinner.

Saudiarabisk sangerinne forteller sannheten om islam og Vesten

Den kjente saudiarabiske sangerinnen Shams Bandar tar ordet i et TV-program og forteller åpenhjertig om dobbeltmoralen til araberstatene som lukker sine grenser for syriske og irakiske flyktninger. Hun forteller også om hvordan man til stadighet skylder på USA og Storbritannia for krig og elendighet, men "glemmer" at islam har vært i krig med seg selv siden religionen så dagens lys for 1.400 år siden. Det er ikke hverdagskost å høre slikt fra arabisk TV, så vi oppfordrer alle til å høre på hva hun har å si.

Overgrepene i Køln og den øredøvende stillheten fra norske feminister

Tyskland ble i uken som var vekket til en brutal realitet. Hundrevis av kvinner landet rundt hadde blitt utsatt for grove seksuelle overgrep, voldtekter, ran og drapsforsøk, i forbindelse med nyttårsfeiringen. I ettertid har det kommet frem at myndighetene prøvde å legge et lokk på hva som hadde skjedd, sammen med landets medier. Det slo kraftig tilbake på dem da vitner etterhvert sto frem og realiteten kom ut i sosiale medier. I ettertid har det vist seg at lignende hendelser fant sted i Sveits, Sverige og Finland. I Norge har kvinnelige feminister som vanligvis står på barrikadene for kvinner og urett, vært stille. Faktisk urovekkende stille. Hvorfor?

Beviset: Her bomber Russland gigantisk kolonne som kjører olje fra IS til Tyrkia

En gigantisk kolonne med tankbiler har blitt bombet av Russland, idet den fraktet olje fra IS-kontrollerte territorier til Tyrkia, rapporterer den britiske avisen Daily Express. På russiske flyfotoer kan man tydelig se hvordan IS tankbiler slipper igjennom grensestasjonen Zakho for deretter å ta seg videre langt inn på tyrkisk territorium.

Livredde IS-krigere klipper skjegget og kler seg ut som kvinner

Medlemmer av islamske stat (IS) flykter nå fra Syria så fort beina kan bære dem for å unngå Russlands intensive angrep som har ødelagt store deler av IS sine stillinger de siste ukene. For å enklere kunne ta seg ut av landet kler de seg som kvinner - ved å barbere av seg jihadist-skjegget og kle seg i burkaer.

Leserinnlegg: Ugler i mosen

Hva har et sjenerøst velferdstilbud, falske pass og terrorgrupper i Midtøsten til felles? En leser har sendt oss inn sine betraktninger rundt den pågående flyktningkrisen i Midtøsten og Europa.

2.000 asylsøkere til Norge sist uke

Ifølge offisiell statistikk fra UDI (Utenlendingsdirektoratet), så mottok de nesten 2.000 registrerte asylsøknader i uke 41. Det er en markant oppgang fra ukene før det igjen.

4.900 asylsøkere i september – ventes å øke

Utlendingsdirektoratet (UDI) meldte igår at det offisielt har kommet over 4.900 asylsøkere til Norge bare i september måned. UDI anslår at det kan komme opptil 25.000 før året er omme. For 2016 er tallet 30.000 asylsøkere. Nå slår blant annet den muslimske ikke-statlige organisasjonen LIM, alarm.

Hver fjerde innbygger i Hemsedal er asylsøker

Den idylliske ski-bygda Hemsedal har de siste årene opplevd en dramatisk demografisk endring. For bare noen få tiår siden fantes det knapt en asylsøker eller flyktning i Hemsedal. Idag utgjør de hver fjerde person i kommunen.

Verdenskjent flyktning pekes ut som terrorist

Nylig ble det store overskrifter i norske og internasjonale medier da en ungarsk journalist satte benkrok på en flyktende syrisk mann og hans sønn. Mannen som falt er ifølge kurdiske nyhetskilder en terrorist som har deltatt i nedslakting av kurdere.

Flyktning-videoene norske medier ikke tør å vise

Norske medier har i mange år vist seg svært selektive i sine publiseringer av nyheter, bilder og videoer. Det er mediene sin oppgave som den fjerde statsmakt å gi et balansert, objektivt og sannferdig bilde av nyhetene til sine seere og lesere. For dette mottar de hundrevis av millioner av kroner i statsstøtte hvert år. Det er derfor trist, men viktig, for oss på Frieord å være en av svært få selvdrevne nettsider som kan tilby de historiene og bildene norske medier har valgt vekk.

Rekordmange fikk norsk statsborgerskap i 2014

I 2014 fikk 15 300 personer norske statsborgerskap, som er det høyeste antallet noen gang. Det var 2100 flere enn i 2014. Tidligere irakiske, afghanske og somaliske statsborgere utgjorde de tre største gruppene som skiftet statsborgerskap.

To millioner døde i USA’s krig

Nobels fredsprisvinner og president i USA, Barrack Obama, besluttet sist uke at de amerikanske troppene skal være igjen i Afghanistan under 2015. Samtidig kommer en rapport som viser at USA's innsatser i regionen har kostet millioner av sivile livet.

Ikke-vestlig innvandring en trussel mot homofile

Homohatet øker i Skandinavia i takt med at innvandringen fra regioner med et uforsonlig negativt syn på homoseksuelle øker. Det hevder Martin Hedlund, som er post-doktor i kulturgeografi ved universitetet i Umeå.

Europeiske journalister er kjøpt og betalt

Den legendariske tyske publisisten Udo Ulfkotte har hoppet av og er nå aktuell med en ny bok der han tar et oppgjør med en yrkesgruppe som han mener består av kjøpte landsforrædere. - Jeg har vært journalist i 25 år, og jeg fikk lære meg å lyve og bedra og ikke fortelle sannheten for allmennheten, konstanterer han i et intervju med den russiske nyhetskanalen RT.