Kommentar

KOMMENTAR: Ett år siden den hjemmeavlede islamske terroren drepte 22 i Manchester

mai 22, 2018 Alexander Halvorsen

Når vil være politikere lære? Eller er det hele rett og slett ønsket? Gang på gang opplever Vesten bomberangrep, maskingeværild mot menneskemengder og lastebiler med radikale jihadister bak rattet som kjører over kvinner og barn på hovedgater. Men ingen politikk endres. Islam forbys ikke. Muslimer utvises ikke fra Europa. Faktisk skjer det motsatte. Europeere arresteres og fengsles for «rasisme» hvis de kritiserer islam og dørene til våre nasjoner åpnes ytterligere av våre politikere. Hvorfor?

Dagens video

DET NYE EUROPA: Se videoene som INGEN massemedier vil vise deg

mai 17, 2018 Redaksjonen

Europa er i forandring. På overflaten kan teknologi og vitenskap ha gjort livene våre lettere og bedre. Men samtidig har masseinnvandringen ødelagt livskvaliteten og bomiljøet vi lever i. Se videoer av en ny hverdag i Europa. En hverdag våre store og kontrollerte medier aldri vil vise deg.

Utenriks

Italiensk parti ønsker å utvise 500.000 ulovlige innvandrere

mai 16, 2018 Redaksjonen

EU-parlamentarikeren Matteo Salvini fra Lega Nord har uttalt at han ønsker å utvise rundt en halv million innvandrere som oppholder seg ulovlig i Italia. Dette er mennesker som begår alvorlige kriminelle handlinger, bryter lover og misbruker velferdssystemet i landet på bekostning av den italienske urbefolkningen. Repatrieringen skal foregå i samarbeid med nordafrikanske land.

Dagens bilde

DAGENS BILDE: Skyting meg her og skyting meg der…

april 26, 2018 Redaksjonen

For to dager siden var det en ny skyteepisode i Oslo. Denne gang på Holmlia senter, midt blant barnefamilier og butikker. Dette er bare en av en rekke alvorlige hendelser i Oslo det siste året, der det har blitt brukt skytevåpen mot utesteder, restauranter og enkeltpersoner. Men de rødgrønne mener kanskje det er verdt prisen for å ha et flerkulturelt samfunn?

Utenriks

SVERIGE: Gir 5 MILLIARDER til ulovlige asylsøkere – stenger sykehus pga pengemangel

april 22, 2018 Redaksjonen

Pengene har tatt slutt. Nå stenger flere svenske regioner og kommuner legekontorer, helsesentre og legevakter, og hundrevis av omsorgsarbeidere får sparken. «Bristende ressurser» gjør at myndighetene må ta i bruk «meget tøffe tiltak» for å spare penger. Samtidig har den svenske regjeringen lagt frem et statsbudsjett som viser at man har funnet 4.9 milliarder kroner for å betale kommunenes utgifter med mottak av enslige flyktningbarn.

Innvandring

Eksperter: 200 MILLIONER(!) afrikanere til Europa innen 2050

april 20, 2018 Redaksjonen

Ufattelige mengder med uutdannede, ufaglærte og velferdsavhengige migranter fra det afrikanske kontinentet ventes å komme til Europa iløpet av de neste 30 årene. «Det vil bli et historisk fenomen», uttalte den franske EU-tilhengeren og presidenten Emmanuel Macron under et intervju med fransk TV.

Debatt

Det er ikke ditt land!

april 16, 2018 Magnus Kristiansen

Å komme til et nytt land, med fremmede mennesker, fremmed kultur og fremmed religion, tilsier at man tilpasser seg i stor grad og naturlig gir fra seg sine gamle tradisjoner og levemåter. Det handler om respekt og ydmykhet. Om takknemlighet.

Utenriks

Betydelig andel av briter mener multikulturalisme har feilet

april 15, 2018 Redaksjonen

50 år etter den verdenskjente «elver av blod»-talen til politikeren Enoch Powell, så kommer det frem at en betydelig minoritet av briter mener at multikulturalismen har feilet og at ulike etnisiteter og religioner stort sett lever separate liv. En undersøkelse gjort av den venstreekstreme og antifascistiske gruppen «Hope Not Hate» fant at 43 prosent av de spurte mente at forholdet mellom samfunnsgrupper vil fortsette å brytes ned de neste årene. Bare 14 prosent tror at ting blir bedre. En Gallup-undersøkelse fant at 74 prosent var enige i innholdet i Enoch Powell-talen fra 1968, der politikeren forutså en svært dyster fremtid i et multikulturelt samfunn.

Utenriks

DET NYE DANMARK: Antallet voldtekter har eksplodert

april 13, 2018 Redaksjonen

I fjor gikk en kvinne ut av en restaurant på den danske øya Fyn for å ta seg en røyk. Da ble hun overfalt og voldtatt. Den 33-årige kvinnen ble således en av de 944 kvinnene og jentene som politianmeldte en voldtekt i Danmark i 2017.

Utenriks

Politimenn, jurister og leger på riksdagslisten til nytt innvandringskritisk parti i Sverige

april 10, 2018 Redaksjonen

Alternativ för Sverige, det nye partiet som har en svært sterk nasjonalistisk og konservativ profil, presenterte i går sin riksdagsliste. På den befinner det seg 50 kandidater fra hele landet, skriver man i en pressemelding. Ifølge partiet kan hvem som helst få en mulighet å kandidere for partiet, noe som er unikt i svensk politikk. Blant de 50 kandidatene finner man tre leger, to jurister, en politimann, to yrkesmilitære, samt flere økonomer og ingeniører. Og en prest.

Utenriks

EU: «Islam er vår framtid»

april 3, 2018 Redaksjonen

Det finnes ingen tvil lenger om hvordan Den Europeiske Unionen ser på Europas fremtid. EU-toppen Frans Timmermans forklarte på et møte med ti imamer at «islam er vår historie, islam er en del av vår nåtid og islam kommer til å være en del av vår fremtid».

Politiet på Twitter

Skyting her og skyting der – mandag morgen i Oslo

mars 12, 2018 Redaksjonen

Politiet i hovedstaden vår måtte rykke ut til tettstedet Lambertseter på Oslo syd der det rett etter midnatt ble rapportert om skyting. Noen timer senere kom en ny melding om skyting inn til sentralen. Denne gang i det svært innvandrertette boligområdet Bjørndal ved Holmlia. Der fant politiet en mann som var alvorlig skutt. Politiet skal holde en pressekonferanse om hendelsene i løpet av dagen.

Kommentar

KOMMENTAR: Hvorfor forteller dere ikke sannheten, NRK?

februar 10, 2018 Magnus Kristiansen

Nok en skyting i et boligfelt i Oslo. Massivt politioppbud. Media på plass med kamera og blokk. Men en ting vil man ikke snakke om. Hvem som står bak kriminaliteten. Eller hvem som har tillatt det hele å utvikle seg. Hvis vi ikke kan ha en ærlig debatt om dette, så bør NRK legge ned hele nyhetsavdelingen sin.