Europeere slaktes av afrikanere og arabere i sine egne land – hvor er opprøret?

I Sverige skar den egyptiske migranten Suleman Suleman (30) halsen av en svensk student den 27. april i år. Suleman fikk nylig 17 års fengsel i Umeå tingrett. Egypteren hadde et langt og alvorlig rulleblad med hele 23 ulike forbrytelser for blant annet ran, overfall, drapstrusler, biltyveri og mishandling.

Svenske domstoler valgte i flere tilfeller å ikke gi Suleman fengselsstraff, men å dømme ham til tvungen psykiatrisk behandling.

Les også: Tysk by i sjokk etter voldtektsdrapet på 14-årig jødisk jente – asylsøkere pågrepet

Drapsofferet Albin (28) var en god student som var få uker fra å fullføre sitt masterstudie, men finansierte sin narkotikaavhengighet ved å selge stoff. Suleman var i studenten Albins  leilighet med flere andre menn, men hadde ikke penger til å kjøpe narkotika og ønsket å rane 28-åringen istedenfor. Suleman stakk Albin 13 ganger og skar halsen av ham kort tid etter at de ankom studentens leilighet.

Drapet var svært brutalt og unødvendig, da studenten allerede var alvorlig skadet og ute av stand til å forsvare seg selv da Suleman skar halsen av ham. Det kommer også ut fra etterforskningen at Suleman kun valgte ut svenske ofre når han ranet og begikk kriminalitet.

Les også: Sverige anno 2018 – skyting, drap, bomber, ran, bilbranner, skyting, drap

Denne rasistiske fremgangsmåten bekreftes av forskeren i sosiologi, Petra Åkesson, og hennes studie fra 2006, der hun intervjuer ransmenn i Sverige som har innvandrerbakgrunn. Det kom frem at innvandrerne valgte ut svenske ofre for å «vise makt overfor svenskene».  

Les også: Ettåring halshugget på T-banestasjon i Tyskland av båtflyktning – myndighetene mørkla drapet

Et kart med skader på den svenske studentens ansikt og hals. (Grafikk: Politiet).

Les også: Jonna (17) voldtatt, tent på og drept av asylsøker

Lignende drap på finsk kvinne

Nyheten om det brutale og rasistiske drapet på den svenske studenten Albin i Sverige kommer samtidig som et annet og like brutalt drap i nabolandet Finland.

En 28-årig irakisk mann sitter nå siktet for drap på en kvinne som fant sted i Åland den 16. september i år.

Asylsøkeren skal ha knivskåret kvinnen slik at «nakken helt eller delvis var skåret av». Egypteren skal også ha tent på leiligheten der drapet fant sted.

– Jeg kan si så mye at hendelsen etterforskes som mord, på grunn av handlingens særskilte brutale karakter, sa kriminaletterforsker Erik Salonsaari til lokalavisen Ilta-Sanomat.

Les også: Syrisk asylsøker amok med machete på gaten i Tyskland – gravid kvinne hakket ihjel

Det er nettsiden Ålands Nyheter som skriver om det brutale drapet. Innvandreren og kvinnen skal ha kjent hverandre. Irakeren måtte ha tolk under avhøret. Flere andre mistenkte skal ha blitt tatt inn til avhør, men ble senere sluppet løs.

Les også: Afghansk flyktning pågrepet for drapet på på Maria (19) i Tyskland

Knivterror i Finland

Finland ble den 21. august sist sommer lamslått av et islamsk terrorangrep der den marokkanske asylsøkeren Abderahman Bouanane (18) knivstakk åtte kvinner og to menn på et torg i den finske byen Åbo. To av kvinnene døde.

Asylsøkeren skal ha vært i flere andre europeiske land, blant annet Sverige, før han kom til Finland. Marokkaneren skal ha fått avslag på alle sine asylsøknader, både i Sverige og Finland. Han finansierte oppholdet sitt i Europa med skattepenger og salg av narkotiske stoffer på gaten.

Les også: Muslimsk terrorist kjørte inn i kristent julemarked – 12 drept – 56 skadd

18-åringen skal ha vært radikalisert og politiet i Finland fikk mange tips om hans islamske fundamentalisme, men valgte å ikke pågripe eller utvise ham fra landet. Tre andre muslimer, alle fra Marokko, ble også pågrepet for å ha deltatt i planleggingen av terrorangrepet.

Bouanane ble i juni år dømt til livstids fengsel for to drap, åtte drapsforsøk, samt islamsk terrorisme. 

Les også: Høygravide Maria (19) brent ihjel levende av to tyrkere i Tyskland

Abderahman Bouanane (18) knivstakk åtte kvinner og to menn på et torg i den finske byen Åbo. To av kvinnene døde.

Les også: Linn (32) fra Tromsø var kjæreste med en afrikansk asylsøker – ble knivdrept i sitt eget hjem

SOMMER I OSLO: Drapsforsøk, knivangrep, gateran, pistoler, macheter, bilbranner, masseslagsmål, beføling av kvinner og ran av turister

Drapene har ikke ført til at noen nye lover eller endringer i innvandringspolitikken har kommet på plass. Tusenvis av ulovlige og radikale muslimer får fremdeles gå fritt rundt på gater og torg i Europa – I Norge – uten at verken norske myndigheter eller politiet gjør noe med saken.

Den neste gangen kan det bli din kjære eller venn som mister livet.

Les også: Syrisk flyktning hyllet som «rollemodell for integrering» – forsøkte å skjære strupen på sin arbeidsgiver

Relatert:

– Programmet burde aldri vært sendt!

Gårsdagens utgave av SVT-programmet «Uppdrag granskning» bygger på «en gammel høyreekstrem konspirasjonsteori» og burde ikke sendes uttalte den venstreekstreme professoren og kriminalitetseksperten Jerzy Sarnecki under et intervju i den samme kanalen.

 – Teorien går ut på at fremmede menn kommer til Sverige og voldtar svenske kvinner og at etablissementet og pk-eliten forsøker å skjule dette, sa Sarnecki.

Les også: Svensk politi hemmeligstempler kriminalitet begått av flyktninger og asylsøkere

Les også: Media og politi skjulte massive overgrep i Sverige

I episoden på det svært populære TV-programmet som ble sendt i beste sendtid, klokken 20.00 i går, har journalistene gransket samtlige voldtektsdommer de siste fem årene. Det viser seg blant annet 85 prosent av menn som dømmes i svenske rettssaler for overfallsvoldtekter er utenlandsfødte.

Halvparten av overfallene fant sted mindre enn et år etter at innvandrerne hadde kommet til Sverige.

Les også: Svensk politimann gikk ut med sannheten om kriminaliteten – ble politianmeldt

Les også: Svensk politisjef: «Vi kan ikke lenger garantere sikkerheten til det svenske folk»

OVERFALT, VOLDTATT OG DREPT: I 2010 ble Elin Krantz (27) ble funnet naken i skogen i Gøteborg. Morderen, Ephrem Tadele Yohannes, sitter på en dom på 16 år, med utvisning etter endt soning. Sveriges ukontrollerte innvandring sørget for at den unge kvinnen ble revet vekk fra familie og venner. (Foto: Privat)

Professor Jerzy Sarneckis strategi går nå ut på å argumentere for at statistikk rundt rettskraftige dommer er verdiløse ettersom det finnes mange flere tilfeller av anmeldte voldtekter, som aldri fører til noen dom.

Den 71-årige venstreekstreme akademikeren holder fast på den gamle løgnen om at det er «sosioøkonomiske faktorer» som forklarer hvorfor i all hovedsak ikke-vestlige innvandrere voldtar i så stort omfang i sitt nye land.

– Hvordan kan man i det hele tatt komme på ideen å forklare disse overgrepene som begås av en veldig liten gruppe mennesker med hele gruppens kultur? spør han.

Les også: Rapport – kriminaliteten i Sverige er skyhøy etter flyktningstrømmen

Les også: Sverige befinner seg i borgerkrig – se videoene og bildene her!

Han innrømmer også at avsløringen av tallene så kort tid før det svenske valget kan får katastrofale følger for den rødgrønne politiske siden. En politikk som har sørget for åpne grenser og en rask utbytting av det svenske folket med ikke-vestlige innvandrere og islam som hovedreligion. Det er ventet at etniske svensker vil være i minoritet i vårt naboland i år 2065.

 – Dette kan etablere denne høyreekstreme ideen om at innvandrere kommer til Sverige for å voldta svenske kvinner.

Sarnecki er selv medvirkende i programmet. Han kommenterer blant annet mangelsen på forskning rundt innvandrernes overrepresentasjon i denne kategorien forbrytelser.

 – Det kan vel si er delvis min og mine kollegers feil. Vi burde ha forsket på dette betydelig mer intensivt, innrømmer professoren.

VIDEO: VIDEO: «Det finnes ingen vei tilbake» – Sverige er ikke lenger svenskenes land

Les også: Småbarnsmor brutalt knivranet og voldtatt på parkeringsplass utenfor kjøpesenter

Les også: Sverige – helt siden 1978 har det vært klart hvem som voldtok

Det nasjonalkonservative og innvandringskritiske partiet Sverigedemokraterna har store muligheter til å gjøre et brakvalg og få sitt beste resultat noensinne.

Sendingen av TV-programmet har sendt sjokkbølger helt ned til Storbritannia, der den venstreorienterte lisensfinansierte søsterkanalen BBC satte spørsmålstegn ved hvorfor SVT hadde sendt et potensielt oppildnende program rett før valget.

Les også: Det brutale drapet på Elin Krantz – obs: sterke bilder

Les også: Fem afghanere dømt for sadistisk voldtekt av ung gutt – slipper utvisning av humanitære hensyn

Du kan se programmet selv på SVT Play.

Les også: Svensk jente voldtatt med pistol i munnen av innvandrere

Les også: Somalier voldtok 11 år gamle Ida – fikk 22 timers samfunnsstraff

Les også: Svenske feminister flykter fra flerkulturelle bydeler på grunn av muslimer

Les også: Kvinne ute på tur overfalt – reddet av hunden sin

Relatert:

Sverige befinner seg i borgerkrig – se videoene og bildene her!

Det har vært tøffe dager i nabolandet vårt etter at innvandrerungdom har startet bilbranner, angrepet politiet og utrykningstjeneste, samt begått omfattende hærverk i sine boligområder i minst seks byer. Tilsammen skal over 100 biler ha blitt påtent og ødelagt.

Stockholm, Gøteborg, Uppsala, Malmø, Helsingborg og Trollhättan er så langt på listen. Det kan raskt komme flere områder og byer ettersom utviklingen sprer seg.

Les også: Brannmenn og journalist angrepet med steiner og flasker i Sverige

Les mer: Ambulanser krever militærutstyr for å jobbe i innvandrertette områder i Sverige

Ifølge svenske myndigheter finnes det 55 såkalte ikke-go soner der politi, brannvesen og ambulanser ikke kan bevege seg uten beskyttelse og hvor man har «mistet kontrollen». Det har vært lignende bilbranner jevnlig i de innvandrertette områdene de siste årene i Sverige, men gårsdagens utbrudd skal være på et nytt nivå og med en større utspredelse enn tidligere.

Les også: Sverige anno 2018 – Skyting, drap, granater, drap, bomber og drap

Les også: DET NYE SVERIGE: Bombe- og skuddsikker politistasjon – politibetjenter kjøres til jobb

Vårt nya Sverige Det händer just nu hos min syster i Göteborg 😡😡😡😡😡Dom har slagit sönder varenda bil på hela parkeringen Hennes lilla pärla med 😡😡😡

Geplaatst door Katarina Holmgren op Maandag 13 augustus 2018

Relatert:

AVSLØRT: Alvorlige sikkerhetsmangler ved Norwegian-fly på Arlanda

Arabisk-talende personell som verken kan svensk eller engelsk. Feilaktig håndtering av våpen ombord på fly. Fly innstilt av uidentifiserte vesker i bagasjen. Feil informasjon til kapteinen som kan føre til en flyulykke. Og et selskap som skjuler manglene og sletter opplysninger i rapporteringssystemet.

Aviator er en såkalt bakkoperatør på Arlanda i Stockholm som har ansvar for en rekke bakketjenester for flyselskap – som innsjekking, lasting av bagasje, boarding og andre passasjer-relaterte tjenester.

Deres største kunde på Arlanda er lavprisselskapet Norwegian, men selskapet har også andre store flyselskaper som Air Serbia, TAP Portugal, Luxair, Pegasus Airlines og charterselskapet Thomas Cook.

Aviators personell skal se til at bagasjen kontrolleres, sjekkes inn og at all informasjonen kommer til flykapteinen på korrekt måte. De står også ved gaten før ombordstigning og kontrollerer at passasjerer har nødvendige reisedokumenter for destinasjonen, som pass og visum.

Med andre ord er deres arbeide veldig viktig for å opprettholde en høy sikkerhet på Arlanda. Arbeidet skjer i stor del på airside (etter sikkerhetskontrollen) og krever detaljerte kunnskaper om sikkerhetsrutiner og regler på flyplassen.

ARLANDA: Den tredje største flyplassen i Norden betjener over 26 millioner passasjerer i året. Nå kommer det frem urovekkende informasjon om sikkerheten ved flyplassen. (Foto: Frieord.no).

Gjennom en varsler har den svenske nettsiden Samhällsnytt fått tilgang til omfattende materiale som viser at sikkerhetsreglementet rutinemessig brytes og ignoreres hos selskapet. Det har ført til at sikkerheten til svært mange passasjerer har blitt satt i fare.

Varsleren som snakket med Samhällsnytt forteller blant annet at Aviator har ansatt flere nyankomne migranter uten svensk statsborgerskap – for på denne måte å få statlige tilskudd fra asylrelaterte støtteordninger. Selskapet kan få så mye som 80% av lønnen til migrantene subsidiert fra svenske skattebetalere via Arbeidsformidlingen.

Varsleren forteller:

Det har blitt ansatt personer som ikke kan snakke svensk eller engelsk, noe som iblant fører til pinlige situasjoner, når man som gate-agent (den som står i gaten og styrer ombordstigningen) ikke klarer å gjennomføre utrop i høyttaleren og ber noen annen å gjøre det.

Dette står i sterk kontrast til de kravene som stilles for ansatte ved flyplassen av firmaet Swedavia, der man må gjennom prøver som viser at man kan svensk før man får godkjennelse til å begynne arbeidet.

Hvordan klarer de å gå gjennom prøven hvis de ikke kan svensk, spør Samhällsnytt.

De sender sine slektninger eller venner som tar prøven for dem – og deretter skryter de om dette til sine nye kolleger.

BESKJED: Slik ser en beskjed ut på det interne meldingssystemet på Arlanda, der en utenlandsk ansatt tydelig ikke har grep om det svenske språket. Ifølge reglene ved flyplassen så skal alle ansatte kunne svensk godt nok og må således gå gjennom språk-tester før de kan begynne i jobben. (Foto: Samhällsnytt).
 • Det hele ble ekstra alvorlig da man den 23. juli oppdaget at en feilkoding ved innsjekkingen førte til at 16 kilo våpen ble lagt sammen med ammunisjonen i det samme bagasjerommet. En svært streng regel som altså ble brutt på grunn av manglende kunnskap om både språk og regelverk hos de ansatte.
 • En flyvning fra Arlanda til Paris måtte innstilles etter at det man hadde telt feil på antall bagasjer – der det ble lastet inn 94 stykker, mens det kun var innsjekket 93. Da man telte over viste det seg at det reelle tallet var 95.
 • De bakkeansatte hadde ikke skrevet inn riktig vekt på flyet, noe som i verste fall kan få katastrofale følger. Kun flykapteinens årvåkenhet førte til at man fikk stoppet flyet før det tok av med overvekt.

Her er samtalen mellom to arabiske ansatte som krangler med hverandre om feilen og kaller flykapteinen «hund», «motherfucker» og «hore».

Les hele den avslørende og rystende historien på Samhällsnytt!

Antallet voldtekter mer enn doblet i Danmark på ti år

«Politiet etterlyser en ung mann med mørkt krøllete hår på siden og i nakken. Han er mørk i utseendet, 185 centimenter høy og har sorte bukser og hvit t-skjorte.»

Slik høres en etterlysning etter en voldtekt av en fjorten år gammel etnisk dansk jente ut. Overfallet og voldtekten fant sted under fotballturneringen Dana Cup den 27. juli.

Les også: Asylsøkere i Danmark må gå på kurs for å lære seg å ikke voldta

Les også: Danmark: Innvandrerkriminaliteten er doblet på seks år

Voldtekten fant sted bare to dager etter at en annen dansk 17-årig jente ble voldtatt under den samme fotballcupen. Også i det tilfellet etterlyser dansk politi en utenlandsk ung mann.

Danske medier skriver om «bølger av voldtekter i sommervarmen». En litt rar overskrift da man har den samme varmen – ja enda varmere vær i sentral- og øst-Europa, men der kommer ingen «bølger» av rapporter om voldtekter av unge jenter, slik man ser i vesten og Norden.

Les også: Norsk kvinne voldtatt i Danmark på nyttårsaften – politiet leter etter «utenlandsk mann»

Les mer: Det nye Danmark: Antallet voldtekter har eksplodert

Kan det være at det eksister en fellesnevner her som det offentlige ikke ønsker å ta fatt i?

I enda et tilfelle publiserte politiet i den danske byen et bilde av en mann med somalisk utseende etter en voldtekt den 7. juli.

Det som skremmer ehver person som leser om utviklingen er at dette ikke er uvanlige etterlysninger og informasjon fra politiet. Det er tvertimot typisk og noe som ikke lenger sjokkerer verken politimyndigheter eller innbyggerne i våre land. Heller ikke i Norge.

Les også: 13-årig jente voldtatt av utenlandsk ungdom i Danmark

Les også: Hver tredje dømt for voldtekt i Danmark er innvandrer

Siden første halvår i 2011 til første halvår i 2018 er antallet anmeldte voldtekter i Danmark mer enn doblet.

Under de første 6 månedene av 2009 mottok Danmarks politikretser 200 anmeldelser for voldtekt.

Under de første 6 månedene av 2018 mottok de over 511 anmeldelser.

Det er en økning på ikke mindre enn 155 prosent på ca. 10 år.

Les også: Asylsøker i Danmark tok seg inn i familiebolig og forsøkte å voldta 8-åring

Les også: Norsk jente gjengvoldtatt av mørkhudede menn under fotballcup i Danmark

Politiet har også mye arbeid med å få oversikt over alle voldtektene da de samme unge mennene med annen bakgrunn enn dansk er involvert i flere av gruppevoldtektene og andre former for seksuelle overgrep.

En sak som politiet i Midt- og Vestjylland jobber med  i dag er mot fire menn som er tiltalt for å ha begått voldtekt med andre seksuelle forhold enn samleie mot en 19-årig dansk kvinne. Kvinnen skal først ha blitt dopet ned av mennene før overgrepet fant sted.

Hun ble blant annet tvunget til å utføre oralsex før det skal ha blitt innført atskillige gjenstander i den unge kvinnens underliv.

Rettssaken starter i den danske byen Herning den 14. august. Alle de fire mennene nekter straffeskyld.

Det har heller ikke alltid kun med menneske- og kvinnesynet til overgriperne, men en dypere moralsk forfallenhet hos de utenlandske familiene og miljøene som en helhet. Dette kan observeres i et annet tilfelle der to 14-årige danske jenter ble gruppevoldtatt av seks ungdommer med ikke-vestlig bakgrunn i Kokkedal i slutten av 2017.  Før rettssaken kom opp i juni i år skal moren til en av de siktede påstått overfor danske aviser at anmeldelsen er å anse som rasistisk, da de er utenlandske og offeret er dansk. En av fedrene til de siktede sa at hvis overgrepet finner sted hjemme hos jenta så er det ikke å anse for voldtekt.

Da dreier det seg ikke lenger bare om at selve forbrytelsen fant sted, men at den også aksepteres av en kultur og et menneskesyn fra foreldre, slekt og nærmiljø som har bakgrunn fra ikke-vestlige og i svært mange tilfeller muslimske land.

Les også: 15 år gammel jente på vei hjem fra fotballtrening slått bevisstløs av mørkhudede i Danmark

Les også: 84 prosent av alle som siktes for grov kriminalitet i København er innvandrere

Les også: Dansk kjærestepar brutalt mishandlet med kjetting på julaften – afrikanere etterlyst

Les også: Danmark: 11 år gamle jenter truet med å bli knivstukket på lekeland

Relatert:

VIDEO: Dansk partileder besøker ghetto – da blir beboerne svært sinte

Advokat, debattør og partileder Rasmus Paludan fra partiet Stram Kurs, besøkte innvandrerghettoen i den danske forstaden Hundige, som ligger like utenfor København.

På plassen holdt han et møte hvor temaer som islam og innvandring ble tatt opp. Partiet er imot den stadige utbredelsen av islam i Danmark og hvordan flere og flere byer nå utvikler farlige og ghettolignende områder.

I partiprogrammet kan man lese at islam bør forbys i Danmark og at landet bør innføre en total stopp av innvandring fra ikke-vestlige land. Man ønsker samtidig en massiv hjemsendelse av allerede innvandrede ikke-vestlige migranter som oppholder seg i Danmark uten reelle beskyttelsesbehov.

Og det tok ikke lang tid før sinte unge innvandrere dukket opp til demonstrasjonen for å konfrontere partiformannen.

Hvor er han politikeren? spør en truende ung mann med innvandrerbakgrunn.

Skjellsordene og truslene ropes ut og flere av innvandrerne forsøker å komme seg frem til Paludan som filmer opptrinnet.

SINT: Flere av innvandrerne som dukket opp til partiets møte var svært hissige og truet partilederen, Rasmus Paludan. (Skjermbilde/Youtube).

Klok av skade hadde Rasmus Paludan fått politibeskyttelse, da han ved tidligere partimøter og valgkamp i det offentlige har blitt utsatt for trakassering, hets og drapstrusler fra både venstreekstremister og innvandrere.

Hvis det noensinne skjer at jeg kan holde et møte i en ghetto og det ikke er behov for politibeskyttelse så vil jeg lage en nyhetssak ut av det. Men det har ikke skjedd ennå, og det er jo en skandale at man ikke kan ytre seg fredlig uten å risikere å bli slått ihjel, sier partilederen til nettavisen sn.dk.

For de som ønsker å vite mer om partiet eller se flere videoer fra partiformannen og diverse angrep mot ham og partikollegene av både innvandrere og venstreekstremister så finner man et større utvalg på denne Youtube-kanalen.

DAGENS VIDEO: Innvandrere stjeler kofferter fra turistbuss – mens den kjører!

(Videoene finner du under teksten)

Frankrike lever i to verdener. En der venstresiden hyller flerkulturen og landets idrettsprestasjoner – hvor det er en stor overvekt av ikke-etniske franskmenn innen fotball, håndball, basket og friidrett som gjør det godt på idrettsbanene.

Samtidig opplever landet en svært segregert hverdag hvor hærverk, ghettofisering, ran, mishandling, voldtekter og drap belemrer etniske franskmenn. Det er ikke uvanlig at man opplever dages- eller ukeslange opptøyer, bilbranner, angrep på ordensmakten og nedbrenning av butikker og bygninger.

Etter at Frankrike vant fotball-VM oppsto det massive opptøyer i blant annet Paris, der biler ble dyttet på taket og antent, butikker ble tømt for varer og vinduer i sentrum ble knust. Søppelcontainere ble dratt ut i gatene og antent. Det så ut som en krigssone.

Men laget vant fotball-VM, så da ble landet hyllet av venstreorienterte media som en «seier for det flerkulturelle samfunnet».

I denne korte videoen kan vi se hvordan mennesker raner en turistbuss for kofferter og bagasje – mens den kjører på veien! Det gir et innblikk i villskapen og den totale mangelen på respekt for lov og orden.

Samtidig er feiringen over VM-sølvet i det monokulturelle og kristne Kroatia av en helt annen art. De vant kanskje ikke VM – men de vant kampen om sivilisasjonen.

Svensk partileder: «Utvis alle grovt kriminelle utlendinger»

Det hardner til i den svensk debatten før det forestående valget og lederen for Sverigedemokraterna går høyt ut og lover å gjenopprette lov og orden på svenske gater og torg.

Sverige har slitt med utallige drap, bombeangrep og grove forbrytelser begått av innvandrere eller mennesker med ikke-vestlig bakgrunn de siste tiårene. Terrorangrep, drap- og drapsforsøk på politimenn i deres egne hjem, bombeangrep mot politistasjoner, alvorlig hærverk og tyveri mot ambulanse- og brannmannskap, drapsforsøk mot pasienter på sykehus – listen er uendelig lang.

Så og si alle de ovennevnte eksemplene blir begått av mennesker med innvandrerbakgrunn som har sluppet inn i landet som følge av sosialdemokratenes uansvarlige innvandringspolitikk.

Nå lover partileder Jimmie Åkesson fra Sverigedemokraterna at alle utenlandske statsborgere som blir dømt for alvorlige forbrytelser i tillegg til selve fengselsdommen også skal utvises fra Sverige på livstid.

Åkesson sier at det svenske samfunnet må begynne å respektere og se forbrytelsen fra offerets og samfunnets perspektiv og ikke bare fra overgriperens.

Partilederen sier også at svenske myndigheter i tillegg skal inndra alle økonomiske forpliktelser, fryse kontoer og verdier i banker til gjerningsmannens hjemland, i tilfelle de ikke skulle ønske den kriminelle statsborgeren tilbake.

At man eventuelt må reforhandle eller se bort fra internasjonale konvensjoner for å gjennomføre denne typen rettslige prosess anser Jimmie Åkesson være mer i tråd med den allmenne rettsoppfatningen i Sverige.

Hvis denne siste politiske gjerningen skulle få fotfeste i vesteuropeiske land så vil det kunne føre til at titusenvis av fanger og kriminelle som hittil har vært beskyttet av disse konvensjonene vil risiskere å bli utvist fra europeiske nasjoner og hjem til land i Afrika og Midtøsten.

SVERIGE ANNO 2018: Skyting, drap, skyting, drap, bomber, drap

19. mai, Malmø = 1 drept

28. mai, Malmø = 1 drept

7. juni, Stockholm = 5 skutt

18. juni, Malmø = 6 skutt – 3 drept

21. juni, Malmø = 1 drept

23. juni, Malmø = 1 skutt

30. juni, Helsingborg = 4 skutt

3. juli, Malmø = 1 skutt

3. juli, Örebro = 3 skutt – 2 drept

3. juli Malmø = 2 skutt – 1 drept

Kommentar unødvendig.

Relatert:

«Jeg er fri!» – hør hvordan afroamerikanere befrir seg fra venstresidens plantasje

https://twitter.com/MarkDice/status/1002330177748140032

STAVANGER: Innvandrergjenger ødelegger offentlig badeplass for norske ungdommer

Relatert:

Bråk og skyting på Stovner og Vestli – maskerte gjenger – tomhylse funnet inne på pizzarestaurant

En større gruppe maskerte mann skal ha vært på jakt etter en navngitt person, som søkte tilflukt inne på Mathus grill på Vestli. Der skal det ha blitt avfyrt minst ett skudd foran forskremte kunder.

Politiet skal ha rykket ut med store bevæpnede styrker for å finne gjerningspersonene, uten hell.

Verken politiet eller hovedstrømmediene vil informere om at dette eksklusivt omhandler mennesker av ikke-vestlig bakgrunn, med tilknytning gjengmiljøene i hovedstaden.

Frieord skal også ha fått (ubekreftet) informasjon om at noen skal ha knust vinduene på den lokale ungdomsskolen på Vestli i går kveld.

Tidligere denne måneden ble en person skutt på Holmlia senter, også det under et oppgjør i den ikke-vestlige majoritetsbefolkningen i bydelen Søndre Nordstrand.

DAGENS VIDEO 2: Ung jente blir slått i hodet med flaske og forsøkt ranet av to innvandrere

SE SJOKKVIDEOEN: «Kriminell gjeng» stjal gravemaskin og vandaliserte Lidl-butikk under snøstorm i Dublin

KOMMENTAR: Hvorfor forteller dere ikke sannheten, NRK?

Hvem står bak skytingen og den grove narkotikakriminaliteten på gatene i Sverige? I Storbritannia? I Tyskland? I Norge?

På Holmlia?

Les også: Ny skyteepisode på Holmlia – ambulanse behandlet skuddskadet mann

Les også: Mann skutt i hodet på Holmlia – oppgjør i det kriminelle innvandrermiljøet

Den kjente Kvitt eller dobbelt-programlederen Knut Bjørnsen ville ikke vært imponert om NRKs nyhetsavdeling eller andre statsstøttede medier hadde sittet i «bua» og måttet skrive riktig svar på følgende spørsmål:

1. Hvem står bak gjengproblematikken i hovedstaden?

2. Hvem har lagt til rette for en slik utvikling?

Da hadde det dugget skikkelig på glasset og media hadde måttet bedt om både ekstra betenkningstid og en telefon til sjefen på Marienlyst/Akersgata.

Les også: Tre av fire personran i Oslo begås av innvandrere

Les også: Sommer i Oslo – drap og skyting på åpen gate i Oslo – utenlandske familieklaner angriper hverandre i boligfelt

For svaret er så politisk ukorrekt som det kommer i Norge i 2018.

1. Innvandrere og etterkommer av innvandrere fra ikke-vestlige land, med i all hovedsak muslimsk kulturell og religiøs bakgrunn. Innvandrere som har fått komme til Norge og bosette seg i hundretusenvis uten noen som helst planlegging, beredskap eller konsekvensanalyse for de langsiktige skadevirkningene på det norske samfunnet. Fra land og kulturer som har betydelig høyere fødelskull og uten noen ønske om å gi fra seg sine religiøse og kulturelle skikker – tvert imot er både ønsket og kravet at landet de bosetter seg i skal tilpasse seg dem.

2. Norske venstreorienterte og globalistiske politikere som drømmer om karrierer etter Stortinget i utlandet innen FN, NATO og diverse NGO’er, hvor sjampanjen, limousinene og det fine selskap hører med til hverdagen. Eller i Norge som sjef for alt fra statlige foretak til en veldedig organisasjon som betaler ut lønninger med 6 nuller bak kommaet. Med hagefester, slottsmiddager og toppleilighet på Majorstua som bonus. Og privatskoler for barna og private helsetjenester selvfølgelig.

Les også: Sviket mot det norske folket – hvordan masseinnvandringen har forandret Norge for alltid

Les også: NAV-rapport: Masseinnvandringen skader Norge

MODERNE: Mens Oslo på utsiden ser ut som en skinnende og innbydende by, så er realiteten på gatene en helt annen. Der dominerer kriminelle gategjenger og narkotikabander fra ikke-vestlige land og en stadig mindre andel etniske nordmenn som betaler for det hele med skatter og avgifter. (Foto: Frieord.no).

Les også: Sjokkrapporten norske myndigheter ville holde skjult – hver tredje innbygger i Norge vil komme fra Asia og Afrika

Les også: Nordmenn i mindretall i tre bydeler i Oslo

Nei, la oss holde oss til løse beskrivelser som «ungdom», «unge mennesker», «miljøer» og «gjenger». La oss putte titalls millioner av skattebetalernes kroner i prosjektgrupper, program, planlegging og ekstratiltak. Og møter med politikere som ser «alvorlig» på utviklingen og snakker om inkludering, integrering og tiltak.

Bla, bla, bla. Hørt det før og trenger ikke høre det igjen. Pisspreik.

Har ikke fungert i USA. Eller Europa. Og vil ikke fungere i Norge. Lærer ingen lenger av historien?

Les også: Skyting, narkotika og kidnapping – utenlandske gjenger terroriserer Oslo

Les mer: VIDEO: Innvandrere i Oslo: «Vi nærmer oss Malmø-tilstander»

Og det «interessante» er at mens man signaliserer til befolkningen at man tar «utviklingen på alvor» med litt flere politibiler på gatene og fokus på området der den siste kvisa akkurat sprakk på samfunnets rumpe, så fortsetter dørene å være vidåpne på Gardermoen. Og ghettofiseringen fortsetter ufortrødent videre i hovedstadens bydeler.

Etniske nordmenn signaliserer dette tydelig med bygging av nye boligområder på blant annet Fornebu, der man kan være langt vekk fra flerkulturen man gjerne snakker varmt om, men ikke ønsker å leve i.  På Holmlia går utviklingen skremmende fort. Etniske nordmenn er allerede i mindretall i boligstrøket som er knapt 40 år gammelt. Når det gjelder unge under 16 år, er tallene enda høyere. Og det vil aldri gå den andre veien. Holmlia vil til slutt ende opp med en etnisk norsk minoritet på under 10 prosent. Er det en vellykket innvandring? En vellykket integrering? Nei.

Les også: Krise i Oslo-skolene: 1.700 førsteklassinger forstår ikke norsk

Les også: Hvorfor får jeg ikke bo i et hvitt land?

Så mens biler brenner i de stadig mer innvandrertette bydelene i hovedstaden vår, vektere jakter afrikanske gjenger etter masseslagsmål på Oslo S, ungdommer med ikke-vestlig bakgrunn raner og selger narkotika, og gjerne bruker vold mot etniske gutter og jenter mens de gjør det, så fortsetter politikerne på Stortinget å late som ingenting er galt. Imamer finnes nå i militæret, sykehusene og fengslene. Burka har blitt et symbol på feminisme og kvinners rettigheter og hylles av politikere, feminister og statsstøttet media. Ikke-etniske nordmenn skal kvoteres inn i alle offentlige stillinger og få forrang til studieplasser på høyskoler og universiteter.

Man må være totalt hjernevasket og ha et usunt høyt forbruk av soyaprodukter for å ikke innrømme dette.

Og når det kommer nok en skyteepisode midt i boligfelt i hovedstaden vår, så velger altså NRK – og resten av media som lever av skattebetalerne – å unngå helt å snakke om HVEM som står bak og HVORFOR en slik utvikling har funnet sted.

«GJENGER»: NRK ønsker ikke å snakke om hvem som står bak skytingen på Holmlia eller hvorfor vi har fått en slik utvikling i vår hovedstad. (Skjermbilde/NRK).

Les også: OSLO: Innvandrergjenger bruker vold og terroriserer uskyldige – politiet slår alarm

Les også: OSLO: Slagsmål på Karl Johans gate, Storgata, Universitetsgata, Bislett og Stovner – «våpenvisitasjon» av kriminelle

Relatert:

Bakary (29) og Roberto (23) jages for drapsforsøk sør for Stockholm

Det var den 3. januar rundt halv åtte på kvelden at en mann ble skutt på Skorpionens gata i bydelen Brandenbergen i Haninge. Mannen skal ha blitt skutt to ganger i det ene benet.

De to mistenkte, Bakary Binta «Fa» Dibba (29) og Roberto Rodriguez Ortiz (23) har blitt siktet i sitt fravær for drapsforsøk.

BOLIGFELT: Drapsforsøket skjedde midt i et tettbebygget boligfelt med lekeplasser og mange barn. Kriminelle innvandrere i Sverige tar ingen hensyn til verken hvor de begår alvorlig kriminalitet eller hvilke konsekvenser det har for samfunnet de bor i. (Foto: Google Streetview).

Nå ber svensk politi allmennheten om hjelp for å finne de to kriminelle innvandrerne.

Politiet vil komme i kontakt med alle personer som har opplysninger om drapsforsøket som skjedde på åpen gate og informasjon om hvor de to kan oppholde seg i landet.

Tips kan ringes inn til politiets nummer +46 114 14 eller på politiets hjemmeside.

Sophie (19) sa nei til tafser på nattklubb – fikk knyttneve og flaske i ansiktet

Sophie var ute med en venn på nattklubben Babel i Malmø på lørdag natt. Mens de var ute på dansegulvet kjente hun hvordan noen dro i vesken hennes. Da hun snudde seg sto en mann og stirret på henne.

Les også: Svensk jente (16) knivskåret i ansiktet av flyktning da hun nektet å ha sex

Les også: Hundrevis av politimikrofoner uplassert i svenske bydeler – skal høre kvinner skrike

Jeg snudde meg tilbake. Da kjente jeg hans hånd på min rumpe og mellom mine bein, sier hun.

Sophie slo til den tafsende mannen for å få ham bort. Da svarte han med et knyttneveslag i ansiktet hennes. Hun og vennen bestemte seg deretter for å forlate nattklubben før det eskalerte mer. Akkurat da de skulle gå slo den tafsende mannen en glassflaske i ansiktet hennes som traff henne på venstre side.

Jeg kjente det, men det var ikke vondt. Jeg jeg hørte lyden som bekreftet at det var en flaske.

Les også: Svensk jente voldtatt med pistol i munnen av innvandrere

Les også: Ungjenter sex-trakasseres daglig på skolen i Sverige – foreldrene fortviler

19-åringen kjente at det rant nedover ansiktet.

Jeg trodde først at det var væske fra flasken, men da sa min venn at det rant blod, sier hun og fortsetter:

Jeg havnet i sjokk. Jeg ble veldig rolig, uvanlig rolig og gikk selv opp til en vakt.

Les også: Det brutale drapet på Elin Krantz (Obs: Sterke bilder)

Les også: (video) Svensk kvinne sex-trakasseres av innvandrere på nyttårsaften

MYE BLOD: Sophie hadde flere kuttskader etter at en ukjent mann knuste en flaske i ansiktet hennes. (Foto: Privat).

Les også: Sverige: Kvinne overfalt og ranet – reddet av sin hund

Les også: Sverige: Jozephine (24) ble uprovosert sparket ned av ukjente menn

Vaktene satt henne ved inngangspartiet og hentet håndklær og papir. Etter ca. 40 minutter kom en ambulanse som kjørte henne til sykehuset. Der ble det tatt røntgen og det måtte sys på flere steder i ansiktet der hun hadde fått skader og sår etter det knuste glasset. Først klokken 07 på morgenen fikk hun reise hjem

Jeg er glad og takknemlig for at det ikke sluttet verre. Men jeg er litt opprørt over at de ikke har fått tak i mannen.

Hun hørte ham ikke snakke, så hun vet ikke hvordan han høres ut. Men hun forteller at han var i 25-årsalderen, 1.75 meter høy og hadde kraftig kroppsbygging, mørkt hår, samt mørk langarmet trøye på seg.

Les også: Syrisk asylsøker sparket ni år gammel svensk jente i hodet på gaten – fikk tre måneders fengsel

Les også: Eldre svensk ektepar slått helseløse av innvandrere på gaten

På ulike debattsider fortelles det at utestedet Babel er et arnested for ulike utenlandske kriminelle gjenger i den svært flerkulturelle byen Malmø. Ikke sjelden kontrollerer de og styrer hvem som kommer inn, hvem som får holde konsert og narkotikasalget inne på klubben. Vel inne på klubben skal to ulike kriminelle grupper dele opp lokalene og sitter på hver sin side. Vaktene tør ikke å gjøre annet enn å slippe dem inn, da de vet at det kan får alvorlige konsekvenser hvis de nekter. Det beskrives også at vaktene henger skuddsikre vester brukt av klubbens gjester opp i garderoben.

Les også: Innvandrergjeng sparket ned enslig kvinne med krykker i Sverige

Les også: Sophie (16) brutalt slått ned av innvandrere – mistet følelsen i beina

Det spekuleres også i om vaktene kjente til overgriperen og fikk ham ut av nattklubben bakveien slik at ikke politiet eller vitner skulle kunne peke ham ut i ettertid.

Det er ikke mange hvite svensker som henger der inne, skriver brukeren ZigiWigi, på nettforumet Flashback.

Les også: Ung svensk kvinne slått bevisstløs og forsøkt kvalt av asylsøkere i Sverige

Les også: Sjokkstudie – 96% av overfallsvoldtekter i Sverige begås av innvandrere

Senest i november 2017 ble hele inngangspartiet til nattklubben sprengt i filler av en bombe. Også i oktober 2016, ble en bombe detonert ved inngangspartiet til nattklubben.

Det spørres av flere i nettdebatten hva unge etnisk svenske jenter gjør på slike klubber i det hele tatt.

Les også: Ung svensk kvinne slått bevisstløs og forsøkt kvalt av asylsøkere

Les også: Syrisk flyktning tvang svensk kvinne å drikke toalettvann – filmet grov oral og vaginal voldtekt

Ifølge offerets Facebook-side skal politiet allerede ha henlagt saken, bare litt over ett døgn etter at hun anmeldte overfallet.

80-åring har stått på venteliste for bolig i Frogn kommune i 13 år – politikerne gir boligene til flyktninger istedenfor

Gunnhild Bakk er snart 80 år gammel og plages av gikt. Et langt og fysisk arbeidsliv innen omsorgsbransjen med skiftarbeide ved sykehjem ble avsluttet i 2003. Siden 2005 har Gunnhild søkt om en kommunal leilighet. Hun er pensjonist, sliter med sykdom og har ingen nær familie.

Takket være en eldre sommerhytte har 80-åringen hatt et sted å bo. Men den er ikke isolert for kulde og den ligger svært alene til nede ved vannet i Bunnefjorden, langt fra både nabo og de mest nødvendige helsetilbudene.

Les også: Politikere ønsket å legge ned populær ungdomsskole i Frogn for å ha råd til flyktninger

Fra Amta.no:

Ja, allerede i 2005 søkte jeg Frogn kommune om kommunal leilighet fordi det begynte å bli svært tungvint å bo her, og sommerhytta fra 1948 har jo ikke akkurat blitt varmere med åra, humrer Gunnhild som har et uoppslitelig humør tross all motgangen hun har hatt i livet. (Sitat slutt).

Kvinnen forteller til lokalavisen at hun mistet den eneste sønnen sin til kreft for nesten 30 år siden og at hun opplevde et fall sist sommer. Men hun brukte ikke trygghetsalarmen, sier hun stolt.

Jeg vil klare meg selv, sier hun til lokalavisen.

Hennes nærmeste nabo bor ca. 1 kilometer unna. Der står også postkassen hennes. Den er ikke lett å komme til da hun bor i bunnen av en lang bakke ved Bunnefjorden. På vinteren er veien dekket av is.

ISOLERT: Knardal i Nordre Frogn er idyll på sommeren, men på vinteren kan det både bli svært kaldt og vanskelig fremkommelighet i de bratte bakkene ned mot Bunnefjorden. En dårlig isolert sommerhytte er ikke et egnet sted å bo for en giktsyk 80-årig enslig kvinne. Frogn kommune har derimot nektet kvinnen en kommunal leilighet i over 13 år. Postkassene står over en kilometer fra pensjonistens hus. (Foto: Google Streetview).

Da lokalavisen kontakter Frogn kommunes boligkonsulent, Ragnhild Mamen, så nekter Mamen konsekvent å kommentere 80-åringens sak om hvorfor kvinnen ikke har fått tildelt bolig med hele 13 år på venteliste, til tross for høy alder, sykdom og enslig tilværelse.

Før jul steg imidlertid håpet for den giktplagede 80-åringen da hun var på visning i Drøbak på en leilighet og søkte om å få den tildelt. Men kommunen valgte nok engang å gi den til en annen person.

Fra Amta:

Ja, da var jeg på visning en søndag i en leilighet i Råkeløkkveien i Drøbak sentrum, som jeg likte. Men dessverre var det en annen som fikk tilbudet et par dager senere. Så nå må jeg søke på nytt dersom det blir en ny leilighet tilgjengelig, bekrefter Gunnhild med beklagelse. (Sitat slutt).

Samtidig i Frogn

Mens 80-åringer med et livslangt arbeidsliv og slitasje, samt livets tunge påkjenninger med død og sykdom sliter med å få et trygt og varmt sted til sine siste dager, har Frogn kommune istedenfor valgt å tilby ledige boliger og hus til asylsøkere og flyktninger.

Lokalpolitikerne fra Arbeiderpartiet, Høyre, Venstre, Senterpartiet, Kristelig Folkeparti, Miljøpartiet og Sosialistisk Venstreparti, har konsekvent stemt for en sjenerøs flyktningpolitikk i kommunen som over det siste tiåret har hatt en kostnadsramme i hundremillioners-klassen. Det eneste partiet som har bedt om en stans i bosettingen av asylsøkere og flyktninger er FrP.

Siden 2006 har Frogn kommune bosatt ca. 14 enslige flyktningbarn og tilsammen 321 flyktninger med familieinnvandrede. Men ikke én gang i løpet av disse årene har kommunen funnet det riktig å gi Gunnhild et sted å bo.

INNVANDRING TIL FROGN: Lokalpolitikerne og kommunen i Frogn har vært gjestmilde med lommeboka og velferden til innvandrere, asylsøkere og flyktninger siden tusenårsskiftet. (Skjermbilde/IMDi).

Betalte over 12 millioner for flyktninghus

Men der pengesekken er lukket for pensjonister og nordmenn med ulike livsutfordringer, så er den desto mer åpen for nyankomne innvandrere fra andre deler av verden.

Det toppet seg sist år da avsløringen kom om at Frogn kommune hadde brukt over 12 millioner kroner på et byggeprosjekt for mellom fem til åtte enslige flyktningbarn fra Afghanistan. Det ble imidlertid skår i gleden hos de folkevalgte da det viste seg at entreprenøren gikk konkurs og la på ytterligere millioner kroner på toppen av sluttsummen.

Huset står fremdeles ubrukt, nesten ett år etter at entreprenøren forlot byggeplassen.

Frieord skrev om saken i mai, 2017:

I lokalavisen Amta omtales prosjektet som «Oslofjordens best beliggende leiligheter for flyktninger». I området rundt bygget selges leiligheter og hus for titalls millioner kroner per stykk.

Millionprosjekt – hvor kommer pengene fra?

Etter å ha kjøpt opp eiendommen for det som må være en svært høy sum, kastet Frogn kommune ut tre familier som hadde leid der av Forsvaret. Deretter ble hovedbygget på tomten omgjort som bolig for enslige mindreårige flyktninger i 17-19-års alderen.

Prisen for oppussingen var satt til 7.5 millioner kroner. Tilsammen var budsjettet på hele 12.2 millioner som skulle brukes til å gjøre leilighetene klare for flyktningene. Her skulle det ikke spares på noe.

Les også: Eritreisk mann tiltalt for drapet på sin etiopiske kone i Drøbak

Fra Amta.no:

De gamle mannskapsbrakkene på Kopås i Drøbak pusses nå opp for millioner for å ta imot mindreårige flyktninger.

Anne Bollestad forteller til Amta at de mindreårige flyktningene vil bli bosatt i et stort toetasjes hus i Vindfangerveien i løpet av 2017.

Planen er at åtte mindreårige flyktninger i alderen fra 17 til 19 år skal bosettes i det som tidligere var leiligheter for Forsvaret.

– De aller fleste av dem som kommer til å bo her kommer fra Afghanistan, forteller Bollestad. (Sitat slutt).

Les også: 100.000 innvandrere i Akershus – doblet på 10 år

ORDFØRER: Odd Haktor Slåke (H) er ordfører i Frogn. Det er lov å håpe at han tar tak i saken og gir en 80-årig dame et verdig liv. (Foto: Frogn kommune).

Den gamle mannskapsbrakka skal da altså ha inntil 6 leiligheter for de enslige flyktningbarna fra i all hovedsak Afghanistan som vil få et liv få kan drømme om.

Dette innebærer gratis mat og utdannelse. Datamaskiner, mobiltelefoner, klær og alt av skoleutstyr som ransler, kalkulatorer og annet. De vil i tillegg få gratis busskort og de som nærmer seg 18 vil få gratis/sterkt subsidiert førerkort.

Tilbake på Knarvik måtte 80 år gamle Gunnhild altså feire jul i sitt trekkfulle hus, nederst i en isete bakke, med gikten og trygghetsalarmen sin.

Kanskje 2018 blir et bedre år for den gamle kvinnen. Men med historikken til Frogn kommune og lokalpolitikerne dokumentert ovenfor, så må nok Gunnhild belage seg flere vintre i sommerhytta si.

Les også: Frogn FrP: «Ikke flere flyktninger i 2018!»

Relatert:

TYSKLAND: Kvinner får egne «sikkerhetssoner» de kan oppsøke hvis de antastes eller voldtas av innvandrere på nyttårsaften

Slik ser det ut ved Brandenburger Tor i Berlin. To hvite telt er satt opp, hvor jenter og kvinner som har blitt utsatt for seksuelle overgrep eller gjengvoldtekter, kan få psykologisk hjelp, samt få hjelp til anmelde hendelsen til politiet.

Teltene er et resultat av de massive overgrepene og voldtektene som muslimske og ikke-vestlige menn sto bak og som fant sted over hele Tyskland nyttårsaften i 2015. Angrepene har fortsatt de neste nyttårsfeiringene, om enn med mindre omfang. I år ønsker derfor myndighetene å være klare til å ta imot de overfalte og voldtatte kvinnene.

Les også: Hundrevis av kvinner seksuelt antastet av tusen muslimske menn i Tyskland

Les også: “Kvinner må endre oppførsel” sier kvinnelig tysk borgermester etter angrepene på nyttårsaften

Les også: Overgrepene i Køln og den øredøvende stillheten fra norske feminister

Politiet i den tyske hovedstaden har allerede har hendene fulle med «ungdomsgjenger» som skyter nyttårsraketter på både politiet og sivile på gatene.

BANANREPUBLIKKEN SVERIGE: Siktede i nok en gjengvoldtektssak frikjent

Södertörns tingsrett meddelte i går ettermiddag at man har besluttet å frikjenne samtlige ikke-vestlige innvandrere som var siktet for den svært brutale mishandlingen og gjengvoldtekten av en enslig kvinne i forstaden Fittja, utenfor Stockholm i august i fjor.

Flesteparten av de involverte skal ha hatt arabisk og somalisk bagrunn.

Les saken: Tredje verden i Sverige – kvinne som ble gruppevoldtatt av 20 innvandrere ble nektet hjelp

Frifinnelsen har vært ventet etter at de siktede ble satt satt fri rett etter at den ukelange rettssaken var over.

Domstolen var enige om at bevisene mot de fem siktede ikke var gode nok. Man anser også at offerets historie ikke henger sammen og derfor ikke kan anses å være troverdig for en fellende dom. Visse opplysninger som kvinnen har gitt har ifølge domstolen ikke vist seg å stemme.

Les også: Sverige: Syrisk flyktning (19) voldtok 13 år gammel jente vaginalt og analt – fikk to måneder fengsel

Kritikk har også kommet fra domstolen mot etterforskningen av saken og omtales som «med store mangler». Blant annet har det blitt satt fokus på at saken under lang tid ble liggende hos politiet uten at noen etterforskning fant sted. I begynnelsen undersøkte også politiet feil gjerningssted.

For to av de tre siktede hadde politiet bedt om seks års fengsel for grov voldtekt. For tre av de medtiltalte var påstanden to års fengsel for medhjelp til grov voldtekt. Betydelig flere personer enn de som var siktet skal ha deltatt i den mistenkte gjengvoldtekten. Samtlige av dem inngå i et antisosialt gjengmiljø med ikke-vestlig bakgrunn i «utenforskapsområdet» Fittja, sør for Stockholm.

Les også: Sjokkstudie – 96% av overfallsvoldtekter i Sverige begås av innvandrere

Visse bevis for at seksuelle handlinger mellom de siktede og kvinnen har funnet sted eksisterer. Aktor har allikevel ikke ifølge domstolen klart å bevise at disse har foregått med tvang og uten samtykke. De siktede har innrømmet at de har hatt sex med kvinnen, men oppgitt at det skjedde frivillig og som betaling for narkotika. Det er uklart hvorfor mennene ikke i tillegg til voldtekten også var siktet for kjøp av sex og brudd på narkotikaloven.

Aktor i saken, Markus Hakkio, har ennå ikke tatt stilling til om de vil anke dommen.

Les også: Det nye Sverige: Kvinne nyoperert for livmorshalskreft ble mishandlet og voldtatt mens barna sov på naborommet

De siktedes forsvarere har forklart at de er fornøyde med frifinnelsen av sine klienter. Man vil sannsynligvis nå søke skadeerstatning på ca. 200.000 kroner per person for hver og en av de frifunnede mennene.

Kvinnens advokat, Elisabeth Massi Fritz, er derimot kritisk til domstolens beslutning. Hun kaller dommen «en skam for svensk rettsvesen» og oppgir at hun vil anke dommen.

Massi Fritz har tidligere sitert sin klient som blant annet har sagt at hun har kjent seg rettsløs og at hennes sjanser for å få rettferdighet undergraves av at hun er avhengig av narkotika og «ikke oppfører meg som det perfekte offeret som domstolen er vant med». Massi Frtiz har også før rettssaken sagt at hun betrakter saker av denne typen mer som et lotteri enn en rettsprosess.

Les også: Fem afghanere dømt for sadistisk voldtekt av ung gutt – slipper utvisning av humanitære hensyn

Flere frifinnelser

I oktober i fjor ble en rullestolbunden kvinne gjengvoldtatt i mange timer i en bolig for asylsøkere på Gotland. I den saken skal retten ha ment at kvinnen «ikke gjorde nok motstand», og at det derfor innenfor lovverket ikke gir grunnlag for fengsling.

I ettertid gikk alle fri.

Les også: Afghanske asylsøkere gruppevoldtok handikappet kvinne i flere timer – frikjent av retten fordi offeret ikke gjorde nok motstand

Les også: Etterforskningen etter gjengvoldtekten lagt ned

OSLO: Fire mørkhudede gutter slo og ranet to gutter med kniv på Grønland

MULIG RASISTISK OVERFALL: Ung norsk mann mishandlet av seks-syv utenlandske personer

Fra Fædrelandsvennen:

Det har vært bittelitt diskusjon inne på McDonald’s først. De hadde tatt røyk av fornærmede, det syntes han var urimelig. Deretter har de slått og sparket ham mens han lå nede, opplyser operasjonsleder John Repstad ved Agder politidistrikt til Fædrelandsvennen.

Det var ikke pent. De slo ham i ansiktet, sparket ham i ribbena og klynget seg rundt ham, sier øyenvitnet, som også avga sin forklaring til politiet på stedet.

De holdt på i ett til to minutter, deretter ble han liggende nede. Det så veldig stygt ut. (Sitat slutt).

Det er ikke avklart om ordføreren i Kristiansand og Antirasistisk Senter vil avholde demonstrasjon mot rasisme og vold i byen denne uken som følge av hendelsen.

Det noteres også at avisa Fædrelandsvennen i tillegg til å legge saken bak betalingsvegg heller ikke har delt saken på sine sosiale medier som Facebook, slik de gjør med de fleste lokale og viktige nyhetssaker. Det betyr at det ikke er noen interaksjon, vitneutsagn eller debatt om hendelsen blant leserne av avisen i Kristiansand.

Relatert:

Max (10) mister livsviktig medisin pga innsparing – innvandrere får derimot titalls millioner i gratis tannhelsetjenester

Denne beslutningen påvirker livslengden, sier Petra Palmgren Lindvall, mammen til ti år gamle Max, som vil bli skadelidende av regionens beslutning.

Max lider av den sjeldne sykdommen Duchennes muskeldystrofi, som medfører at musklene i kroppen sakte slutter å fungere og brytes ned. Inntil nylig fikk han medisinering med bremsemedisinen Translarna, som Region Västre Götaland nå stopper for rullestolbundne pasienter.

Landstingsråd for sykepleie, Jonas Andersson, (Kristendemokratrena), motiverer beslutningen blant annet av økonomiske grunner:

Det har vært tvil til nytten av medisinen i forhold til kostnadene. Det ble gjort helseøkonomiske kalkyler.

Les også: Sverige: Kastet ut eldre og pleietrengende – flytter inn hundrevis av flyktninger

Les også: Oslo kommune tok fra funksjonshemmede boliger – ga dem til flyktninger

ALVORLIG SYK: Max (10) får i dag livsnødvendig medisinsk behandling. Nå har imidlertid politikerne i Västra Götaland bestemt at medisinen ikke er «kostnadseffektiv» nok og fjerner den. (Foto: Privat).

Les også: Sjokktall fra Sverige: 32.800 kroner i måneden i bidrag for en innvandrerfamilie

Les også: Svensk kommune kjøpte tre boliger til 14 millioner for EN muslimsk mann, hans TRE koner og 16 barn

Subsidiert i Hellas og Tyrkia – men ikke i Sverige

Medisinen er individuelt tilpasset og dyr. Kostnaden per år oppgis å være mellom tre og fire millioner kroner – avhengig av pasientens vekt. Regionen begrunner sin beslutning på avgjørelsen av NT-rådet som gir anbefalinger rundt nye medisiner.

Flere eksperter mener allikevel at deres beslutning påvirkes av kostnaden for nye legemidler. Thomas Sejersen, professor i pediatrisk nevrologi på Karolinska sjukhuset, er en av dem.

Translarna har vist seg å være effektiv i andre land. Skal Sverige være dårligere enn Hellas og Tyrkia, som subsidierer legemiddelet? – spør han retorisk da Samhällsnytt snakker med ham.

Det er penger det dreier seg om, sier Petra Palmgren Lindvall bestemt.

Les også: 15.000 svenske pensjonister risikerer å sulte ihjel

Les også: Sverige i krise: Svenske Lotti (52) måtte vente 50 timer for å få hjelp på akutten

Samhällsnytt har snakket med tiårige Max sin lege, Mar Tulenius, som sier at regionens avgjørelse er feilaktig og at legemiddelet gir en effekt. Han mener tilogmed at livslengden til Max påvirkes hvis Translarna tas fra ham.

Minst to av hans pasienter vil bli påvirket av innsparingen av legemiddelet.

Dette er bremsemedisin som fortsetter å virke på muskler som finnes foreksempel i hjertet og lungene. Nedbrytingen av muskler bremses opp på den måten. Om Max ikke får medisinen sin, så vil han havne i respirator betydelig raskere.

52.5 millioner til gratis tannhelsetjeneste for asylsøkere og «papirløse»

Helsebudsjettet i Västra Götaland er på ca. 46 milliarder kroner per år. Det er det beløpet som landstingspolitikerne har forsøkt å fordele på de ulike postene innen helsesektoren.

Les også: 90-åring fikk ikke plass på eldrehjem – tok sitt eget liv

PRIORITERER: Region Västra Götaland har valgt å fjerne livsviktig medisin fra svenske dødssyke barn, men lar ulovlige asylsøkere få titalls millioner til tannhelsetjenester. (Foto: Frieord.no).

Les også: Svensk kommune kansellerte julemiddagen syke og eldre fordi julaften falt på en lørdag

Les også: Svensk barnefamilie kastes ut for å gjøre plass til flyktninger – faren: «Jeg er helt tom»

Visse virksomhetsområder, som foreksempel nye og dyre legemidler, går det å spare på, mens visse andre områder ikke ser ut til å ha et øvre tak. Et av disse er tannhelsetjeneste til asylsøkere og ulovlige innvandrere.

Samhällsnytt kan avsløre at Folktandvården i Västra Götaland har fakturert regionen 52.5 millioner kroner for tannhelsetjenester for asylsøkere og ulovlige innvandrere i 2016, ifølge Anders Ljnungé, som er tannhelsesjef på Folktandvården.

Dette er en fordobling sammenlignet med året før.

Les også: Sverige: 72-årig ektemann lå ved siden av død kone i sin egen avføring i fire dager – ble nektet behandling og døde selv

FOLKTANDVÅRDEN: I Sverige kan asylsøkere og såkalte «papirløse» dukke opp på tannlegekontoret og få nødvendig tannpleie uansett øvre pris. Alt de må gjøre er å betale en symbolsk sum på 50 kroner. Myndighetene betaler resten. (Foto: Frieord.no).

Les også: Sverige: Handikappede kastes ut av boliger – erstattes av flyktninger

Les også: Aylan (3) døde fordi pappaen ville ha gratis tannbehandling i Sverige

Ifølge Statskontorets rapport «Pleie til papirløse«, har asylsøkere og ulovlige innvandrere rett til tannhelsetjenester som er «nødvendig». De skal kun betale en symbolsk sum på 50 kroner – uansett den faktisk kostnaden, som i ettertid faktureres til de lokale myndighetene.

Tannhelsetjeneste som ikke kan avvises er et løst begrep som kan innebære langtgående og dyre tannhelsetjenester, som skal sørge for å «forebygge akutt behov for tannlegehjelp».

Les også: Bergen: Hjemmehjelpen har sluttet å levere varm mat til syke og eldre

Landstingsråd for sykepleie, Jonas Andersson. (Kristendemokraterna).

Samhällsnytt stiller et spørsmål til Landstingsråd for sykepleie, Jonas Andersson, om det er rimelig at livsnødvendig medisinering dras inn for barn, mens myndighetene har satset over 50 millioner kroner på gratis tannhelsetjenester for asylsøkere og ulovlige innvandrere:

Det er uetisk å stille en gruppe opp mot en annen gruppe, sier han.

Men det er jo det politikk handler om. Du sa tidligere at dere har visse budsjettrammer og da skal politikere velge hvilken gruppe de vil velge bort og hvilken de skal prioritere?

Ja, men det er to ulike system. Når det gjelder tannhelsetjenester til papirløse og asylsøkere så er det staten som har bestemt at vi må tilby dem det.

Andersson står på sitt om beslutningen om å nekte medisin til barn, til tross for at Samhällsnytt gjør ham oppmerksom på at eksperter har kritisert myndighetenes bedømmelse:

Jeg har stor tillit til de som tar slike beslutninger, sier Andersson.

Hva ønsker du å si til foreldrene til de barna som vil bli skadelidende av dette?

Jeg forstår at det er en veldig tøff beskjed å få. Jeg synes det er viktig at barn får tilgang til nødvendige medisiner. Samtidig mener jeg at det er rimelig at det gjøres en samfunnsøkonomisk analyse.

Les også: Svensk statsminister: «Vi kommer ikke til å ha råd med så mye annet enn innvandring fremover»

Les også: 91-åring kastes ut av eldrehjem etter at kona (88) døde

«Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre»

Mammen til tiårige Max Lindvall er ikke imponert over svaret til Landstingsråd for sykepleie, Jonas Andersson.

Vi har medisin for 5-6 uker fremover og det finnes ingen plan B. Vi vet ikke hvordan dette vil påvirke Max når medisineringen tas fra ham. Det er en sak hvis man ikke har råd til det fra starten av, men det er noe annet når man allerede tar medisinen og den deretter tas bort.

Hvordan kommer hans kropp til å reagere – det vet vi ikke. Blir sykdomsforløpet enda verre da? Det finnes ingen mulighet for oss å klare det privat om beslutningen ikke endres. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

Venner av familien har begynt en navninnsamling i protest mot Region Västra Götalands beslutning. Man kan skrive under protestbrevet på følgende lenke.

Som i Sverige, også i Norge

Frieord har tidligere skrevet om hvordan en slik kommunepolitikk også føres i «verdens beste og rikeste land», Norge.

Les mer: 90-åring nektes sykehjemsplass i Trøndelag – kommunen ønsker asylmottak

Les mer: AP-ordfører i Nordland: Sender hjem syk 92-åring fra sykehjem – ønsker 50 flyktninger til kommunen

Les mer: Haugesund: Vil putte eldre på dobbeltrom for å hente inn flere flyktninger

Les mer: Kristiansand-ordfører priser mottakelsen av asylsøkere – vil ikke hjelpe 99-åring med sykehjemsplass

Les mer: Norge bruker milliarder på velferdsmigranter – eldre og syke sulter ihjel på norske sykehus

Les mer: Drangedal Kommune kaster ut demente for å spare penger – flytter inn flyktninger

Les mer: Bodø: Må ta barna ut av barnehagen for å få råd til eiendomsskatt – kommunen trenger penger til masseinnvandring

Les mer: Alenemor i Finnmark kastet ut av kommunen – skal erstattes av flyktninger

Relatert:

SKOLEVOLDEN I SVERIGE: Gravid lærer slått i magen – mistet barnet

Det svenske arbeidsmiljøverket slapp nylig en rapport som viser at volden i skolene øker. Et grovt eksempel skal være et tilfelle der en gravid lærer gikk imellom to elever som sloss og under tumultene fikk et slag direkte mot magen. Slaget medførte at læreren mistet barnet sitt.

Frem til september i år har arbeidsmiljøverket mottatt over 295 anmeldelser av alvorlige fysiske konfrontasjoner i grunnskolen, samt videregående skole. Det er en 28-prosents økning sammenlignet med den samme perioden i 2016.

Les også: Sverige: 150 elever i masseslagsmål på flerkulturell skole

Les også: Sverige: Skoleresultatene for utenlandskfødte elever faller dramatisk

SVERIGE ANNO 2017: Flyplass? Militær installasjon? Nei, en skole i Malmø. En vakt passer på at elevene kommer seg gjennom den elektroniske metall-slusen og bruker ID-kortet sitt. (Foto: Twitter).

Les også: Nasjonalsang og flagg forbudt ved skoleavslutning på svensk skole

Les også: Svensk skole: «Din datter er blond og søt og derfor spennende å trakassere»

Nylig gikk lærerforbundets leder, Johanna Jaara Åstrand, ut på svensk TV4 og etterspurte en høyere grad av samarbeide mellom skolen, sosialtjenesten og politiet.

Skolen er ikke fredet fra hvordan samfunnet ser ut, og samfunnet er i ferd med å slites i stykker. Men ressurser og forutsetninger som vi lærere og skoleledere får, for å tidlig ta grep, sikre at elevene får støtte, identifisere elever som oppfører seg ille i skolen eller i sitt nærmiljø, har enorm betydning for å forhindre at elevene havner i utenforskap og gjengkriminalitet.

Les også: Ungjenter sex-trakasseres daglig i svenske skoler – foreldrene fortviler

Les også: Svenke skolejenter må sitte bakerst i bussen

Her er et utdrag fra en skole i Malmø og hvordan hverdagen ser ut:

 • Kriminelle forsøker å verve elever til å begå forbrytelser.
 • Narkotikasalg er utbredt blant elevene.
 • Storbråk mellom ulike etniske grupper (Afghanere mot syrere blant annet).
 • Skolen måtte akuttstenge i to dager etter at minst tre store masseslagsmål brøt ut i løpet av en dag.
 • 15 elever ble utestengt etter bråket.
 • Elever må vise skolelegitimasjon for å komme inn til undervisningen.
 • Lærerne sykmelder seg og flykter fra skolen.
 • Elever truer og angriper vaktene og lærerne fysisk.
 • I 2016 ble det gjort 30 politianmeldelser for ulike forhold ved skolen – dette gjelder blant annet tyveri av iPader og mishandling.
 • En elev skal ha forsøkt å slå en politimann som kom til skolen.
 • Beslag av elektrosjokkvåpen fra elevene.
 • Lærerne har en egen «volds-app» som de trykker på hvis bråk og trusler utvikler seg.
 • Piggtrådgjerder, vektere og en følelse av å være på et anstalt.
 • En barneskole i nærheten begynner å ligne på ungdomsskolen og lærerne ønsker seg vakter der også.
 • Elever kopierer IS-henrettelser (Den muslimske terrorgruppen).
 • En jente skal ha blitt forsøkt kvalt.
 • Jenter blir seksuelt trakasserte.
 • Antallet anmeldelser har doblet seg på fem år.
 • Skolen gikk på kort tid fra åtte til 35 klasser. Alle de nye elevene kom fra muslimske land.
 • Slagsmålene og kranglingen har bakgrunn i etniske og religiøse konflikter fra Midtøsten og Afrika – en såkalt «vi og dem-mentalitet», når elevene deler seg inn etter nasjonale grupper.
 • Skolen pleide å være en tradisjonsrik og respektert skole med gode resultater. Det var før politikerne bestemte seg for å plassere en stor mengde innvandrere i skolen.

Frieord har tidligere skrevet om svenske skoler som har innført metall-sluser, gjerder, vakter og ID-kontroller for å sikre elevene og de ansatte fra grov innvandrervold og gjengrelatert kriminalitet. Det har gått så langt at enkelte skoler rett og slett måtte legges ned, da man ikke kunne garantere elevene og de ansattes sikkerhet.

Les også: Flerkulturelle skole i Malmø har fått metall-sluse, piggtråd og vakter

Les også: Flerkulturell skole i Sverige måtte stenges etter trusler og voldsbruk

Les også: Sosialarbeider og lærere flykter fra flerkulturell by i Sverige

Lignende utvikling i Norge

Dette er imidlertid ikke lenger kun et svensk fenomen. Tidligere i år publiserte Frieord en kommentar om at utviklingen nå har nådd Norge.

Fra Frieord.no:

Urdu på læreplanen, muslimske elevrådsledere, millionprosjekter for inkludering og fargerik skolehverdag, adgangskontroller og sikkerhetssluser, alvorlig hærverk, en bydel hvor etniske nordmenn er i minoritet, salg av narkotika i skolegården, slåssing og gjeng-bråk med drapstrusler.

Legg det alt sammen og hva får man? En helt vanlig flerkulturell skole i Norges hovedstad.

Tegnene var der allerede i 1990. I 2000 var det endel av hverdagen. I 2017 har det kommet ut av kontroll.

Det hjalp ikke at både statsminister og kunnskapsminister møtte opp på Bjørnholt skole på Oslo syd. Ja selveste kronprinsen kom. Utviklingen har kommet for langt.

Les også: Innvandrerelever i Oslo dropper ut, misbruker narkotika og blir med i kriminelle gjenger

STORFINT BESØK PÅ BJØRNDAL: Man vet man har en problemskole når statsministere, kunnskapsministere og kronprinser kommer på besøk. Det handler om image-bygging og skadebegrensing. Kulturpriser og klapp på skulderen om at det snart vil gå mye bedre. Realiteten er at det er rett før alt går utfor stupet.

Nå er det kun snakk om skadebegrensing. Om de siste nordmennene som flytter ut. Om hvor mye penger som må pumpes inn hvert år for å holde fasaden.

Skoleresultatene er nedslående. Integreringen likeså. Nærliggende skoler har en nærmest 100% ikke-norsk elevemasse. Ungdomsskolen tilbyr Urdu. 1.700 førsteklassinger starter barneskolen i hovedstaden uten å kunne norsk.

Men på Løvebakken går prosjektet videre. Grensene er fremdeles åpne. Integreringskrav er fraværende. Spørsmål og ønsker om en nedbremsing av «utviklingen» blir møtt med en kakafoni av trusler, hets, påstander om rasisme, samt hærverk og vold. Hold tåta, ellers.

Velkommen til et Bjørnholt videregående skole. Vennligst vis frem din legitimasjon og gå gjennom adgangskontrollen. Godt flerkulturelt skoleår.

Svensk kommune kjøpte tre boliger til 14 millioner kroner for EN muslimsk mann med TRE koner og 16 barn

Det var under sterk hemmeligholdelse for både skattebetalere, lokalpolitikere og medier at ledelsen i Nacka kommune kjøpte inn tre boliger i Saltsjöbaden for en muslimsk familie som består av en mann med tre koner og 16 barn.

Boligene skal brukes av mannen og familien inntil de klarer seg selv og har kommet i jobb. Inntil da betales boligene av bidrag som gis til familien.

Familien skal være fra den syriske byen Raqqa og ha kommet til Sverige i 2016.

Ifølge nettsiden Samnytt.se, så er ventetiden for en bolig i Nacka normalt 12 år for svensker. Den syriske familien fikk ikke bare en, men tre boliger, kun ett år etter å ha kommet til Sverige.

Les også: Innvandrere går foran svensker i boligkøen

Sverigedemokraterna i kommunen har fått innsyn i informasjonen i dokumentene og møteprotokollen fra de kommunefullmektige, og kommet frem til at opplysningene som startet som rykter, er sanne.

Totalt har kommunen kjøpt tre eiendommer i området Ljuskärrsberget for 5.5, 5.2 og 3.3 millioner svenske kroner til den 57-årige innvandreren. De tre konene er henholdsvis 40, 40 og 43 år gamle, ifølge SDs pressemelding.

Les også: Sjokktall fra Sverige: 32.800 kroner i måneden i bidrag for en innvandrerfamilie

TILLATT: I islam er det tillatt for en mann å ha fire koner. Selv om dette ikke er tillatt i Sverige, så finnes et unntak i regelverket for de som giftet seg i utlandet, uten å ha noen offisiell tilknytning til Sverige på det tidspunktet giftemålene ble inngått. På den måten kan ektemannen og de tre konene, samt deres 16 barn,  allikevel lovlig motta økonomisk støtte fra kommunen og skattebetalerne. Konene er også kun verdt halvparten av mannen, ifølge muslimenes hellige bok, koranen. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Les også: Syrisk flyktning ønsker sine tre koner og 20 barn til Danmark

Hittils hadde Nacka kommune satt av 100 millioner kroner til kjøp av eiendommer til de nyankomne innvandrerne, som går under navnet «Bostedsforsørgelse for sosiale behov». Det opprinnelig beløpet var avsatt for perioden 2016-2019, men prisene har den siste tiden økt betraktelig. Dette har ført til at kommunen måtte legge inn 150 millioner kroner ekstra.

Den totale utgiften for boliger til alle innvandrerne i Nacka nærmer seg dermed en halv milliard kroner ifølge Fria Tider.

Les også: Svensk barnefamilie kastes ut for å gjøre plass for flyktninger – Faren: «Jeg er helt tom»

BOLIGER I NACKA: Masseinnvandringen til Sverige har ført til et sterkt trykk på boligmarkedet. Kommunen har få boliger til etniske svensker, men åpner lommeboken for de nyankomne i millionklassen. (Foto: SD Nacka).
STORE UTGIFTER: Ifølge SD Nacka så går 68 prosent av kommunens sosialutgifter til utenriksfødte mennesker bosatt i Nacka. (Foto: SD Nacka).

Les også: Sverige: IS-terrorister får boliger, bidrag og jobb i Stockholm

Les også: IS-terrorister skal få gratis førerkort og boliger i Sverige

SD Nacka er sterkt kritiske til kommunen og de fullmektige, og har stemt nei til samtlige budsjetteringer for eiendomskjøp til nyankomne innvandrere. På sin Facebook-side løfter partiet også frem de store ulikhetene som gjelder mellom svensker og innvandrere.

Som et vanlig svensk ektepar med barn har man ifølge loven en forsørgelsesplikt for hverandre (ÄktB 6kap 1§), bor man ikke sammen har den ene parten bidragsplikt (ÄktB 6kap 6§). Som migrant til Sverige har man rett til bolig på skattebetalernes regning, dagpenger, etableringspenger (med økonomisk støtte som dekker hele beløpet hvis utgiftene blir for høye), samt tilgang til hele det svenske velferdssystemet, skriver partiet i et innlegg på Facebook og konkluderer videre:

– SD Nacka mener det er total galskap at innbyggeres skattepenger skal gå til å finansiere boliger til utenlandske familier, når svenske familier må slite med å finne bruktboliger, ungdommer ikke kan flytte hjemmefra og eldre må søke etter boliger på nettet.

NEDSTEMT: Sverigedemokraterna er det eneste partiet som har sagt nei til at kommunen skal bruke hundrevis av millioner av kroner på boliger til nyankomne migranter fra den tredje verden. Penger som de svenske innbyggerne må se langt etter når de trenger hjelp. (Foto: SD Nacka).
BEVISET: Her er dokumentet fra Nacka kommune som viser kjøpene av eiendommene. (Foto: Samnytt.se).

Les mer: Svensk statsminister: Vi kommer ikke til å ha råd med så mye annet enn innvandring i fremtiden

Samtidig som kommunen henter inn flere hundre økonomiske migranter fra den tredje verden og budsjettene sprenges, så har man valgt å redusere antall politimenn med 20 prosent. Dette har ført til at blant annet barneran og gatekriminalitet har økt.

BEKYMREDE FORELDRE: Økning i kriminalitet, færre politimenn og en stadig vanskeligere hverdag med å få boliger, barnehageplasser og støtte fra kommunen, har ført til innbyggerne har samlet seg til møter i lokale kirker i Nacka. (Foto: SD Nacka).

Man har også hatt økte problemer med omreisende sigøynere som slår leir midt i byen, med åpen ild, forsøpling og tigging.

Les også: 15.000 svenske pensjonister risikerer å sulte ihjel

AKSEPTERES: Nacka kommune lar omreisende sigøynere slå leir midt i boligområder og nære skoler. Der etterlater de omreisende avføring, søppel og nedbrent jord som kommunen rydder på skattebetalernes regning. (Foto: SD Nacka).

OPPDATERT: Vi har merket at vi på våre ulike sosiale medier har fått spørsmål fra fortvilte lesere om dette virkelig er sant. Noen av spørsmålene har gått på at man ikke tror at Sverige tillater flerkoneri. Andre igjen klarer rett og slett ikke å forstå hvor omfattende systemet og summene er.

Men nå ble presset og avsløringene fra de nye mediene og på sosiale medier så stort at også riksavisene i Sverige har måttet skrive om det.

Les også: Asylsøkere ankom Sverige i privatjet

Relatert:

 

DET NYE OSLO: Masseslagsmål med macheter og kniver på Tøyen

Masseslagsmålet skal ha funnet sted bare noen sidegater fra Oslos største moské, Central Jam-E-Mosque World Islamic Mission Norway.

Frieord har fått melding om at politiet på Grønland i 19.00-tiden i kveld har foretatt en massiv innsats rundt T-banestasjonen på Grønland.

Ifølge vitner skal det ha vært en større gruppe afrikanske menn som ble lagt i bakken av ordensmakten. Det er uvisst om aksjonen har noen sammenheng med gårsdagens masseslagsmål bare noen få hundre meter fra stasjonen.

MUSLIMSK DOMINERT OMRÅDE: Masseslagsmålet i går og politiets pågripelser i dag fant sted i området mellom Oslos største moské i Åkebergveien og Tøyen T-banestasjon. Her har det vært svært mange masseslagsmål og drapsforsøk i det brutale utenlandske miljøet. (Foto: Google Maps).

Les mer: Machete og knivslagsmål i Oslo: Ti afrikanere pågrepet etter storaksjon av politiet

Les mer: Somaliere angrep hverandre med slagvåpen og macheter på Tøyen

Les mer: 30 innvandrere i masseslagsmål med kniver og jernstenger på Tøyen

Les mer: Slagsmål på Tøyen – mann pågrepet med øks

Les mer: VIDEO: Innvandrere i Oslo: «Vi nærmer oss Malmø-tilstander»

Les også: Sommer i Oslo: Utenlandske gjenger i to ulike massesalgsmål – machester, kniver og balltrær

Les også: OSLO: Innvandrergjenger bruker vold og terroriserer uskyldige – politiet slår alarm

Les mer: Skyting mot fullsatt restaurant i Oslo var internt oppgjør i det pakistanske miljøet

Les også: Ville vesten på Vestli

Les også: Innvandrergjenger knivstakk hverandre på Vestli

Relatert:

DET NYE SVERIGE: Innvandrere drapstruer sykepleiere og jordmødre på sykehus

– Jeg skal drepe deg

– Jeg skal fikse deg

– Jeg skal fikse legen

Dette er dagligdagse uttalelser sykepleiere, jordmødre og leger ved sykehuset i Malmø får høre. Sykepleieren som forteller avisen om hverdagen sin ønsker å være anonym, da hun frykter for sitt liv.

Les også: Sykehus i Sverige må låse dører og innfører kameraovervåking

Hittil har drapstrusler og bråk vært et problem på avdelingene der gjengmedlemmer kommer inn med kniv og skuddskader.

Men nå har truslene og volden kommet til fødeavdelingen og kvinneklinikken.

Man har måttet flytte klinikkens plassering slik at vakter og politi raskere kan komme til unnsetning ved bråk.

Les også: Hundrevis av voldsepisoder ved sykehus i Malmø

Mange av de ansatte er redde for å gå på jobb, og sykefraværet er stort. Sykepleierne må fjerne sine navneskilt og blir kalt horer. Ikke sjelden blir de truet med å bli voldtatt. Det har også hendt at gjengene venter på de ansatte utenfor på parkeringsplassen og truer dem der.

– Når man skal hjem på kvelden så står det store gjenger og venter og truer dem. De har ingen respekt for de ansatte, sier en ansatt under et intervju med svensk TV.

Nå har sykehuset innført nye regler. De ansatte skal få egne overfallsalarmer.

 – Det er riktig. Her skyter de ikke hverandre, enn så lenge iallefall, sier Pia Teleman, som er driftssjef for kvinneavdelingen på Skånes universitetssykehus til Aftonbladet.

Det er mennene i innvandrerfamiliene som blir truende når de må vente, uroer seg over en kvinnelig slektning som blør, eller får beskjeder de ikke liker.

– Vi har mange pasienter og slektninger som har mye i bagasjen i form av traumatiske opplevelser, sier Pia Telemann som forklaring til trusselsituasjonen.

Les også: 60 personer inntok akuttmottak – spyttet på og truet ansatte på sykehuset

Kvinneklinikken er den første avdelingen som blir utstyrt med overfallsalarm, men diskusjonen pågår om det skal innføres på andre avdelinger, blant annet der pasienter blir behandlet for kniv- og skuddskader.

Også på avdelingene for røntgen og klinisk kjemi diskuterer man de samme problemene og hvordan de ansatte skal oppføre seg i truende situasjoner.

Ifølge Aftonbladet skal problemet være det samme på Karolinska universitetssjukhus i Stockholm, der ansatte allerede har fått overfallsalarmer.

ET LAND I FORVANDLING: I byer som Stockholm, Gøteborg og Malmø, opplever nå ansatte på sykehus at hverdagen er fylt av trusler og vold. (Foto: Frieord.no).

Der skal utrygghet, inkludert trusler og vold mot sykehuspersonalet beskrives som et stort problem. Det handler delvis om koblinger til kriminalitet, som foreksempel når opprørte slektninger til personer som har blitt skuddskadet har kommet seg inn på akutten.

Det er nå vanlig at politiet sperrer av akuttmottaket etter en skyteepisode, slik at ingen uvedkommende tar seg inn på sykehuset.

Les også: Kriminelle gjenger skyter hverandre – politiet må sperre av sykehus

Relatert:

Innvandrergjeng sparket ned enslig kvinne på krykker

Det var ved 18-tiden lørdag den 19. august at en kvinne ble uprovosert angrepet og mishandlet i sentrale Simrishamn.

Kvinnen kom gående alene på krykker langs Lillevångsgatan da tre ungdommer eller menn, kom opp til henne og «begynte å slå og sparke kvinnen», ifølge politiet.

Les også: Svensk kvinne i rullestol gjengvoldtatt av asylsøkere

SIMRISHAMN: Overfallet fant sted i en idyllisk svensk småby helt sør i Sverige. (Foto: Google Streetview).

Les også: Asylsøker voldtok funksjonshemmet kvinne på kafé-toalett

De tre ungdommene snakket svensk blandet med et utenlandsk språk, som politiet ennå ikke har klart å identifisere. Gjerningsmennene var mellom 15-20 år gamle.

Da en politipatrulje kom til plassen var kvinnen merkbart sjokkert.

Les også: Eldre ektepar slått helseløse av innvandrere på gaten

«Slagene og sparkene skal ha vært kraftige og gjort vondt», skriver politiet.

Politiet vil komme i kontakt med vitner til hendelsen, samt personer som selv kan ha blitt utsatt for vold av innvandrergjengen.

Hendelsen har opprørt mange i Sverige, og politiet har måttet gå ut og be folk holde en god tone på sin Facebook-side.

– Vi vil påminne og oppfordre alle å holde en god tone i kommentarene! Meningen med dette innlegget er å komme videre i etterforskningen med hjelp av vitner og tips. En slik hendelse opprører mange, skriver politiet i en kommentar på Facebook.

Les også: Ung svensk jente slått bevisstløs og forsøkt kvalt av asylsøkere

Les også: Tunisisk asylsøker angrep svensk småbarnsmor – fanget på overvåkingsvideo

Mann i rullestol angrepet av afrikanere

Frieord hadde en nyhetsstrøm om en lignende hendelse i Oslo for to uker siden, der en gruppe afrikanske «ungdommer» gikk til angrep på en handikappet person i rullestol i Oslo. Mannen ble kastet sten på og slått med planke.

Også her står politiet uten spor.

Les også: Sophie (16) brutalt slått ned av innvandrere – mistet følelsen i beina

Les også: Jozephine (24) ble uprovosert sparket ned av ukjente menn