Tagged: innvandrere

VIDEO: Innvandrere i Oslo: «Vi nærmer oss Malmø-tilstander»

Politikere og myndigheter har i snart 40 år radbrukket Oslo på kryss og tvers med masseinnvandring og mislykkede politiske fantasier om det flerkulturelle paradiset. Nå viser det seg at realiteten er ghettofisering, opptøyer, narkotikaproblemer, kriminelle gjenger og våpen som flyter fritt.

BODØ: Må ta ut barna av barnehagen for å betale eiendomsskatt – kommunen trenger penger til masseinnvandring

Det begynner å bli tomt i både stats- og kommunekasser. Etter at Norge åpnet for masseinnvandring fra land i den tredje verden har en mengde kommuner begynt å gå med dundrende underskudd. Hver innvandrer koster i snitt 4.1 millioner kroner og nå har kommunene måttet innføre eiendomsskatt for å betale for gjestfriheten til de norske politikerne. En familie i Bodø risikerer nå å miste huset sitt på grunn av ekstraskatten.

Flerkulturell skole i Malmø har fått piggtråd, metall-sluse og vakter

I 2015 fikk Värnhemsskolan i Malmø sentrum en fredspris for å ha tatt imot flest utenlandske elever. i 2016 måtte skolen stenges akutt i to dager på grunn av etnisk storbråk hvor over 150 elever var involvert. I 2017 må elevene passere piggtrådgjerder, elektroniske metallbarrierer og vakter for å komme til undervisningen. Velkommen til det nye Sverige.

Svensk politimann gikk ut med sannheten om kriminaliteten – ble politianmeldt

Peter Springare er politietterforsker og tidligere sjef for avdelingen for grov kriminalitet i den svenske byen Örebro. Nylig gikk han ut på sin Facebook-side og innrømmet hvem som sto bak all den grove kriminaliteten i byen hans. Dette tålte ikke lokalavisen, Nerikes Allehanda, som startet en personforfølgelse av den tidligere politisjefen.

Sverige: Innvandrergjeng kastet kinaputt inn i barnevogn hvor tre måneder gammel baby sov

Vi skrev i dag om hvordan Malmø lignet mer på en krigssone enn en by hvor man feiret nyttårsaften. Nå kommer nye historier fra Gävle om hvordan innvandrergjenger satte skrekk i boligområder under nyttårsaften. Blant annet kastet en gjeng en kinaputt inn i en barnevogn hvor en tre måneder gammel baby lå og sov. Pappaen lyktes ifølge politiet i all hast få tak på kinaputten og kastet den vekk før det smalt. Politiets pressetalsmann, Mikael Hedström, sier han ikke har vært med på noe lignende under sine 30 år som politimann. - Det er som det har sporet helt av, sier han til lokalavisen Hela Hälsingland.

Flyktningbarn satte fyr på hjemløs mann i Berlin

Det var på første juledag at syv enslige flyktningbarn satte fyr på en hjemløs person inne på en T-banestasjon i Berlin. Saken etterforskes som drapsforsøk og politiet har gått ut med bilder av overgriperne.

Sverige: 150 elever i masseslagsmål på innvandrertett skole

"Jeg har aldri sett noe lignende", sier skoleområdesjef i Ronneby, Knut Hahnsskolan til SVT. Det skal ha vært ulike grupper fra flere skoler som barket sammen og stemningen skal ha vært hatsk. - Det ble truet og mange slåss og det var veldig utrivelig. Det tok hele 20 minutter før politiet var på plass og det tok nesten 40 minutter før de fikk roet ned bråket. På sosiale medier blir det meldt at det skal dreie seg om to ulike religiøse grupper som slåss. Skolesjefen forteller at man bør satse på å ansette mennesker som kan ulike språk for å forhindre lignende hendelser i fremtiden.

VIDEO: Ung jente overfalt og ranet av utenlandsk gjeng på T-banestasjon i Østerrike

En overvåkingsvideo som er lagt ut på nettet viser hvordan en ung jente kommer i kontakt med en gruppe ungdommer på en T-banestasjon i Østerrike. Plutselig overfaller gjengen jenta og slår og sparker henne i ansiktet. Det spekuleres i om det kun var et grovt ran eller om gjengen også ønsket å voldta henne. Gjengen blir til slutt jaget vekk av to menn som kommer jenta til unnsetning.

Berlin: DHL slutter å levere pakker i innvandrertett område

Angrep på sjåfører, ran og bedrageri har tvunget DHL Express til å stoppe alle utkjøringer i det innvandrertette området Wedding i Nord-vest Berlin. Det skal kun være 50 prosent tyskere igjen i området, mens resten utgjøres av afrikanere, tyrkere, arabere, asiater og romfolk. Fra nå av må innbyggerne selv hente pakkene på DHL sine kontorer og vise godkjent identifikasjon. Området har tidligere blitt beskrevet av The Berliner Kourier som en "krigssone" og turister i Berlin blir frarådet å besøke det.

Tusenvis av utenlandske kriminelle går fritt i Oslos gater

Oslo politidistrikt har 7.549 saker som er påtaleavgjort, men uten rettskraftig dom. Dette fordi de kriminelle ikke dukker opp til rettssaken, slik at tiltaler og dommer ikke blir forkynt. Svært mange som unndrar seg straff er utlendinger uten fast eller kjent adresse.

Aktor fortviler: «Innvandrergjengene driter i oss og våre verdier»

- To særskilte punkter gjør den moderne gjengkriminaliteten annerledes enn den vi kjenner fra før (les: monokulturelle Sverige). Gjengene driter i oss og våre verdier på ordentlig. Og brutaliteten. (les: flerkulturelle Sverige). Ordene kommer fra aktor i Gøteborg, Thomas Ahlstrand.

Innvandrerungdom gikk amok med molotov-coktailer, steiner og fyrverkeri i Drammen

Ifølge politiet i Søndre Buskerud var det regelrett "svenske tilstander" på mandag i forbindelse med Halloween-feiringen i Drammen. - Dette har gått over støvleskaft, sier operasjonsleder Finn Håvard Aas. Ungdom fra det svært invandrertette området Fjell skal blant annet ha kastet stein og egg mot politiet, kastet molotov-cockatailer mot en barnehage, samt ha beskutt en kiosk med fyrverkeri.

VIDEO: Politibetjenter forsøkt drept av innvandrermobb – fikk kastet molotovcocktail på seg

To politibetjenter, en 28 år gammel mann og en 39 år gammel kvinne, ble forsøkt brent ihjel på åpen gate i en bydel i Paris i går. En rasende mobb bestående av mennesker med afrikansk og arabisk bakgrunn skal ha angrepet politibetjentene mens de var på oppdrag i bydelen. Angrepet skjedde midt på lyse dagen og brannskadene på de to betjentene var så alvorlige at de måtte behandles på plassen før man kunne sende dem til sykehus. Da ytterligere to politibetjenter ankom plassen for å redde sine kolleger ble også de forsøkt drept av mobben. Frankrikes president Francois Hollande har beskrevet hendelsen som "forferdelig og uakseptabel".