Tagged: hvite

Obamas arv: 1.044 drap og 5.742 skyteepisoder i Chicago og Los Angeles i 2016

President Barrack Obama vil avgå som en av de minst suksessfulle presidentene i amerikansk historie. Rekordhøy kriminalitet, raserelasjoner på bunn-nivå, dobling av gjelden og involvering i krig og konflikter uten sidestykke, resulterte i at Obamas parti tapte alle viktige posisjoner under valget i november ifjor. Inkludert presidentskapet.

Ap-politiker klager over kritthvitt kommunestyre

Arbeiderpartipolitikeren Jarle Heitmann kom med uttalelsen etter at representanter fra Høyre og Fremskrittspartiet var uenig i et forslag om å opprette et integreringsråd for Tromsø kommune.

Angrep mot muslimer i USA avslørt som løgn

Etter at Donald Trump vant presidentvalget i USA på onsdag så har organiserte protestaksjoner betalt av mangemilliardæren George Soros dukket opp i flere store byer. Det har også vært rapportert fra venstreorienterte medier om angrep mot muslimer av Trump-supportere. Nå avsløres det imidlertid at flere av dem har vært løgn.

Sorte sørafrikanere lengter tilbake til apartheidtiden

Sorte sørafrikanere har begynt å gå lei av deres lederes vanstyre og korrupsjon. NRK sin reporter møtte en eldre kvinne som opplevde apartheid på sitt verste. Hennes bror ble skutt og drept av politiet fordi han kjempet for de fargedes rettigheter. I dag sier hun at hun ønsker seg tilbake til apartheidtiden. - Da de hvite styrte, hadde vi mat og vi hadde jobb. Nå har vi ingenting, bare en gjeng korrupte, fargede politikere. Nei, gi meg heller hvite politikere enn svarte, sier hun.

Ulovlig innvandrer skjøt og drepte fem mennesker i USA

En ulovlig innvandrer ved navn Pablo Antonio Serrano-Vitorino drepte denne uken fem uskyldige mennesker, inkludert to småbarnsfedre, i delstatene Kansas og Missouri. Mexicaneren Serrano-Vitorino (40) skal ha blitt løslatt av politiet ved en feiltakelse i september, og har allerede blitt utvist fra USA en gang tidligere. Den manglende grensekontrollen mot Mexico har dermed igjen ført til at uskyldige amerikanere har mistet livet.

Opptøyer, overfall på politi, ran, hærverk og drapsforsøk i Baltimore

Nok engang rapporteres det om opptøyer, ildspåsettelser, omfattende hærverk, person- og butikkran og angrep mot politiet fra USA. Denne gang skal opptøyene ha startet etter at den multikriminelle afroamerikaneren Freddie Gray skal ha dødd som følge av politiets behandling av ham under arrestasjonen.

Den viktigste videoen du ser idag

Denne 42-minutter lange videoen fra SUN News i Canada tar for seg flere interessante temaer. Fra terrorangrepene i Paris og dobbeltmoralen til myndigheter og media, til hvordan det faktisk står til i europeiske byer, hvor det flerkulturelle eksperimentet har feilet spektakulært.

Hvite elever nå i minoritet i USA

Hvite elever er nå i minoritet i USA's skoler. Dette skjer først og fremst som følge av at spansktalende latinamerikanere krysser grensen illegalt i store mengder og skaffer seg store familier. Afroamerikanere, latinamerikanere og indianeres dårlige skoleresultater medfører også økte samfunnskostnader.

Klager over at hvite flytter tilbake til London

Iløpet av de siste 40 årene har London sakte endret seg slik at hvite briter nå utgjør kun 44% av innbyggerne i byen. Nå flytter imidlertid unge hvite mennesker tilbake til deler av byen som hovedsaklig er bebodd av mennesker med afrikansk bakgrunn. Det skjer ikke uten reaksjoner.