Leserinnlegg

Offentlige demonstrasjoner i Australia for hvite sørafrikanere på flukt (Video)

mars 30, 2018 Leserinnlegg

Hvite bønder og familier blir nå utsatt for et organisert folkemord av sørafrikanske myndigheter. Mange ønsker seg nå ut av landet, blant annet til Australia. I Brisbane har man den siste tiden arrangert store demonstrasjoner til støtte for å hente inn sørafrikanere til Australia. Frieord har mottatt et leserbrev fra en som har hatt kontakt med demonstrantene i Australia.

Dagens video

VIDEO: Stjeler tips gitt til servitrise

mars 22, 2018 Redaksjonen

Stereotyper. Noen ganger eksisterer de av en grunn. En hvit mor og datter etterlater seg 20 dollar i tips på en restaurant. På nabobordet sitter et afroamerikansk kjærestepar. Sekunder etter at de hvite menneskene har gått stjeler kvinnen 20-dollarseddelen før servitrisen får kommet til bordet for å rydde opp og få tipset sitt. I USA lever servitriser av tips og ikke av lønnen de får av restauranten. Det vet det afroamerikanske paret.

Dagens video

VIDEO: Gi oss landet eller dø – hvordan Mandelas regnbuenasjon har mislyktes

februar 16, 2018 Redaksjonen

Sør-Afrika er et land i fritt fall. Mangel på elektrisitet og vann. Korrupsjon og ødelagt rettsvesen. Skyhøy og grov kriminalitet. En av verdens høyeste voldtektsstatistikker. Nå truer man med å ta land og eiendommer fra hvite mennesker med makt. Noe som vil føre til enorm sult og fattigdom, ja endog en spådd kollaps. Se de sjokkerende intervjuene her.

Kriminalitet

Afroamerikanere skyter og dreper hverandre i rekordtall – USA ser ny økning i kriminalitet

september 26, 2017 Magnus Kristiansen

Voldelig kriminalitet har økt i USA for andre året på rad. Det er Obama-byen Chicago og andre demokrat-styrte byer som Los Angeles, Detroit og Baltimore som drar opp statistikken. Ifølge tallene utgjør afroamerikanere de fleste ofrene. Men statistikken viser også hva mediene ikke tør å snakke om, at det er afroamerikanerne som står bak kriminaliteten og ikke politiet.

Innenriks

Ap-politiker klager over kritthvitt kommunestyre

desember 13, 2016 Redaksjonen

Det var administrasjonen i Tromsø kommune som la fram et forslag om å opprette et integreringsråd, skriver ITromsø. Det ble derimot uenighet i formannskapet, og Høyre og Frp så ikke vitsen med et integreringsråd. Les

Multimedia

Angrep mot muslimer i USA avslørt som løgn

november 11, 2016 Redaksjonen

Etter at Trump vant presidentvalget har venstremedia og venstreorienterte organisasjoner forsøkt å finne noe å bruke for sin politiske sak. En måte å få oppmerksomhet på er å fabrikere hatforbrytelser. Her i Norge er det

Multimedia

Ulovlig innvandrer skjøt og drepte fem mennesker i USA

mars 11, 2016 Redaksjonen

Den ulovlige innvandrere Pablo Antonio Serrano-Vitorino (40) er nå arrestert og siktet for fem drap i delstatene Kansas og Missouri. Les også: Republikanere advarer Obama i innvandringsspørsmålet Serrano-Vitorino skal ha drept fire personer i sitt

Multimedia

Den viktigste videoen du ser idag

januar 25, 2015 Redaksjonen

Etter terrorangepene i Paris for noen uker tilbake så gikk titalls europeiske ledere sammen for demokrati og ytringsfrihet. Millioner av vanlige borgere tok til gatene i solidaritet. Da var «Je suis Charlie» på alles lepper.

Multimedia

Hvite elever nå i minoritet i USA

august 12, 2014 Redaksjonen

For første gang i USA’s historie er hvite elever i minoritet i landets skoler, skriver AP. Den fremste årsaken til dette er den store illegale innvandringen av latinamerikanere og deres høye fødselstall. Hvite amerikanske elever

Kultur

Klager over at hvite flytter tilbake til London

august 11, 2014 Redaksjonen

Iløpet av de siste 40 årene har London sakte endret seg slik at hvite briter nå utgjør kun 44% av innbyggerne i byen. Nå flytter imidlertid unge hvite mennesker tilbake til deler av byen som hovedsaklig er bebodd av mennesker med afrikansk bakgrunn. Det skjer ikke uten reaksjoner.