Lyver norske medier med vilje? Døm selv

Hva har den avslørte muslimske terror-cellen i den sørlige amerikanske delstaten New Mexico til felles med Bill og Hillary Clinton, CNN, Linda Sarsour, kvinnekampen, kommunister og terrorangrepet mot World Trade Center på 1990-tallet?

Svar: De hater USA. De hater også vestlige verdier, kristendommen, den amerikanske kjernefamilien, tradisjonelle verdier og hele den kjente «amerikanske drømmen».

Se en kort og informativ gjennomgang i videoen under her:

Statsfinansierte kanaler, rikskanaler og dagsaviser i Norge (og utlandet) utelot hovedårsaken til leiren og gruppens aktiviteter – nemlig radikal islam. Hvorfor?

NRK

TV2

Dagbladet

VG

Her følger bilder av de siktede i saken. Bilder du med størst sannsynlighet ikke har sett i de ovennevnte mediene. Hvorfor?

Ifølge nyhetskanalen CBN så skal det være flere dusin leire drevet av radikale islamske grupper over hele USA. I disse leirene trenes jihadister opp til å angripe mål i USA og man regner også med at det finnes en rekke såkalte «sovende» terrorist-celler som venter på beskjed om å angripe.

Relatert:

LESERINNLEGG: Kampen mellom det gode og onde er i gang – og de gode vinner!

Av Ivar Systad, samfunnsdebattør

President Donald Trump er ca. 1 1/2 år inne i sin første periode som president i USA og har allerede et ukjent antall mordforsøk mot seg som har blitt avverget. Hatet og personangrepene mot ham fra media er uten sidestykke i historien.

Vi husker for et par år siden at kristenfolket gikk ut og mente at en bølge av sannhet snart ville skylle over verden. Denne bølgen er i gang, og ble utløst av Brexit og valget av Trump som president. I virkeligheten er dette en kamp mellom det gode og det onde, og ikke som mange tror en politisk kamp mellom høyre- og venstresiden verden over.

I USA opplever de at millioner av mennesker som før stemte på demokratene nå har forlatt partiet og støtter president Trump  – men ikke nødvendigvis republikanerne – da mange av disse er like korrupte som i det demokratiske partiet.

Etter Hillary Clintons inntreden som presidentkandidat for demokratene har partiet blitt dratt så langt til venstre at det uten tvil kan sies å ha blitt et redskap for den universale kommunismen. I regi av marxistene, globalistene og noen av de rikeste og mektigste i verden kan vi se at en tidlig utgave av tredje verdenskrig er i gang.

HILLARY VS TRUMP: Hillarys tap i den amerikanske valgkampen avverget mulig en tredje verdenskrig og nye globale kriser. (Tegning: Ben Garrison).

Denne foregår hovedsakelig og nå i første omgang i presse, media og internett, men kan fort gå over i fysiske hendelser. Og deres felles fiende er president Donald Trump og hans administrasjon.

Vi som følger med i dette daglig via media ser signaler som tyder på at det er brutt ut panikk blant mennesker og organisasjoner som kan gå under begrepet «globalister». Dette fordi disse er for åpne grenser, samt invasjon fra andre kulturer og religioner, for å utslette Vesten og vår kristne kulturarv.

Dette vil føre til at befolkningene i den vestlige verden vil våkne opp og se hva som foregår. Vi ser at stadig flere EU-land vil ut av denne marxist-styrte organisasjonen.

Også i FN ser vi at det er marxistene som har flertallet av medlemslandene bak seg, og styrer etter globalistenes agenda. Jeg tør å påstå at en person som regnes som historiens anti-krist, nemlig Adolf Hitler, ville vært stolt av det som globalistene har klart å gjennomføre så langt.

Måtte de aldri klare å vinne denne kampen.

LESERINNLEGG: Trump reddet verden fra den 3. verdenskrig

Av Ivar Systad, samfunnsdebattør

President Trump vil gå inn i historien som en av de beste presidentene noensinne. Dette vil nok flere og flere være enige i etter som tiden går. Han kom i siste liten til å redde verden fra den 3. verdenskrig, som jeg tror ville blitt et faktum med Hillary Clinton som president.

President Trump er satt til å vekke verden opp ifra den dype politiske søvnen verdens nasjoner og befolkninger har befunnet seg i etter 2. verdenskrig.

Han har fått med seg Nord-Korea til å destruere sitt atomvåpenprogram. Irans ledere skjelver og befolkningen krever at mullahene må gi fra seg makten og stoppe sitt atomvåpenprogram.

President Trump sitter med et ess i ermet og det er at om noen skulle være gal nok til å prøve seg på et angrep på USA, så ville det være det samme som selvmord. Et angrep ville være nytteløst da raketter sendt mot USA ville bli sprengt med laser umiddelbart etter oppskyting. Dette vet også de fleste lands etterretning inkludert Nord-Korea og Iran.

FRED: Nedrusting av atomvåpenprogrammet til Nord-Korea, samt fred med Sør-Korea vil sørge for at Trumps presidentskap vil lyse på stjernehimmelen til evig tid. (Foto: Fredsmøte med statsleder og diktator Kim Jong-un tidligere i år).

Det er knyttet stor spenning verden over til suppleringsvalget i november i år som ser ut til å gå i favør av president Trump. Dette fordi demokratene som parti ser ut til å være i full oppløsning, og marxister og sosialister ser ut til å ta over partiet, noe som igjen vil føre til lav valgdeltakelse for demokratene.

Så det vil bli spennende å følge med på utviklingen videre i denne maktkampen, ikke minst med Trumps store oppgave med å stoppe den etablerte staten (the deep state) og fjerne den sittende demokratiske maktbasen (drain the swamp).

Måtte han lykkes med dette.

(Illustrasjon: Ben Garrison).

Minoriteter, homofile og kvinner flykter fra demokratene i USA

Det ser rett og slett ikke bra ut for Obamas og Hillarys parti om dagen. Velgerne flykter i store strømmer etter at partiet har sluttet å bedrive politikk og i stedenfor konsentrerer seg om å være et «anti-Trump»-parti.

Stadige utbrudd fra sentrale skikkelser i partiet om å hetse, forfølge og fjerne Trump, hans kabinett og konservative velgere, har ført til at partiets mange livslange velgere nå føler seg fremmedgjort. Det hele eksploderte på nettet da demokratenes representant i California, Maxine Waters, offentlig på et møte uttalte at hvis noen av hennes velgere så noen fra Trumps kabinett, uansett om det var ute på gaten, på bensinstasjonen, i butikken  eller på en restaurant, så skulle man følge etter dem, trakassere dem og få dem til å føle seg uvelkomne.

Det tok ikke lang tid før de første rapportene og videoene kom hvor man så dette fant sted. Trumps pressetalskvinne, Sarah Sanders, ble blant annet kastet ut av en restaurant hvis eier var demokrat. Flere andre i kabinettet ble hetset på kino og flere rapporterte om å bli spyttet på av velgere som tok Maxine Waters på ordet.

Sosialist vant valget i New York

Den siste nyheten om seieren til kommunisten Alexandria Ocasi-Cortez, som slo sin demokratiske konkurrent i New York, Joe Crowley, har også skapt bølger innad i partiet. Ocasi-Cortez, som er er av latino-bakgrunn men er oppvokst i et av de rikeste strøkene i New York, gikk til valg på fulle rettigheter til ulovlige innvandrere, avvikling av grensen og nedleggelse av grensemyndighetetene. Også andre demokratiske oppkommere, som Cynthia Nixon, mest kjent som promiskuøs singel kvinne i TV-serien «Sex og singelliv», har gått til valg på avvikling av grensen mot Mexico og kaller amerikanske myndigheter som arresterer ulovlige og kriminelle innvandrere for «terrorister«.

Alle disse hendelsene har nå ført til at mange demokratiske velgere rett og slett ikke føler seg komfortable med hvor langt til venstre partiet går. På internett har man nå skapt en Twitter-kampanje kalt #WalkAway, som har fått millioner av treff og kommentarer den siste uken. Her skriver mange tidligere demokrat-velgere om hvordan de ikke lenger kan gå god for sitt tidligere partis valg av kandidater eller nye politikk.

Under her kan du se mange av tweetene og videoene som har blitt publisert den siste tiden og som nå kan få katastrofale følger for demokratenes valgkampanje til mellomvalget i høst og det neste presidentvalget i 2020. I norske medier har man som vanlig valgt å unnlate å fortelle om det meste av det som vi skriver om her og velger på nytt å gi Trump små sjanser under de neste valgene.

Det kan virke som om både venstresiden i politikken og deres støttespillere i media ikke tok lærdom av det brutale nederlaget i 2016. Faktisk ser det ut som de bare presser enda hardere til venstre, noe som kan føre demokratene ut i en langvarig krise det kan ta tiår å komme seg ut av.

https://twitter.com/jojoh888/status/1013951763110596608

DEMOKRAT-STAT: California er en av demokrat-styrte stater som sliter fryktelig med hjemløshet, slumområder, åpen narkotikabruk, offentlig forsøpling, høy kriminalitet og ghettoer. Demokratenes gallionsfirgur Nancy Pelosis distrikt ser i enkelte områder ut som en slum i den tredje verden. Allikevel angriper hun de konservative og bruker sin energi på hat og politisk heksejakt enn å gi sine velgere en bedre hverdag.

https://twitter.com/Supertexting/status/1013953806676176896

https://twitter.com/lclove2015/status/1013949070627430400

https://twitter.com/AmberLemke35/status/1013991776019992576

VIDEO: Hvordan snakket demokratene og Hillarys partikolleger om mexicanere og innvandring til USA?

Visste du at…

 – Ku Klux Klan ble startet av det demokratiske partiet i USA?

 – Det demokratiske partiet støttet slaveriet?

 – Det demokratiske partiet sto bak lynsjinger av sorte mennesker? (Og hvite).

 – Det demokratiske partiet etablerte segregasjon basert på menneskers hudfarge?

 – Det demokratiske partiet startet borgerkrigen i USA som tok livet av oppimot en million mennesker?

 – Det demokratiske partiet har kjempet mot svært mange av menneskerettighetsakene i politikken?

Se videoen nedenfor for svært ubehagelige sannheter om Hillarys og Obamas parti.

Hillary Clinton ønsker å bygge mur mot Mexico.

Hillary kaller afroamerikanere rovdyr

I den neste videoen snakker Hillary Clinton om «super predators», som kan oversettes til «livsfarlige rovdyr». Som forklart i videoen var dette en benevnelse som nesten utelukkende ble brukt om kriminelle svarte ungdomsgjenger. Clintons svar på problemet var å knuse dem.

Hillary sier nei til homofilt ekteskap

I den neste videoen sier Clinton klart og tydelig hva hun synes om homofilt ekteskap.

Hillary ønsker en mur mot Mexico

Her er en video fra den pågående presidentkampanjen hvor Clinton blir tvunget til å svare på hvorfor hun selv ønsker å bygge en mur mot Mexico. Eller «barriere» som hun kalte det selv.

Hillary og Ku Klux Klan

Og vi avslutter med denne videoen hvor Hillary Clinton i 2010 hyllet den nå avdøde demokratiske politikeren Robert C. Byrd. Byrd var i mange år et fullverdig medlem, og leder, av Ku Klux Klan i delstaten West Virginia. Han promoterte rasesegregering og kjempet aktivt mot lovgivning som ville gi afroamerikanere like rettigheter i USA.

Her kan dere lese Marie Simonsen kommentar i Dagbladet: Det er nesten ubegripelig at så mange amerikanere – og en hel del nordmenn – kan støtte en rasist i 2016

Relatert:

Ingen kontakt mellom Trump og russiske myndigheter – norske medier helt stille

– Vi har ikke funnet noen bevis på sammensvergelse, samarbeid eller konspirasjoner mellom Trump-kampanjen og russerne, står det i sammendraget.

Utkastet, som er skrevet av komiteens majoritet, vil bli gitt til demokratene i komiteen på tirsdag for gjennomgang og kommentering. Den vil så bli presentert for deklassifisering og så lagt ut offentlig.

– Rapportens ferdigstillelse vil presisere avslutningen av et kapittel i komiteens svært detaljerte gjennomgang av trusselen fra Moskva – som begynte lenge før etterforskingen startet og vil fortsette også i fremtiden, sier sammendraget.

– Vi har sett på 300.000 dokumenter, gjort 73 intervjuer og forsøkt å svare på fire spørsmål som var grunnlaget for komiteens opprettelse, sier kongressmann og lederen for komiteen, republikaneren Mike Conway.

– Ja, russerne forsøkte å forstyrre vår valgprosess. Ja, de utførte cyberangrep og andre aktiviteter. Men vi kunne ikke finne noen bevis for sammensvergelse mellom presidentkampanjen og russerne, sier Conway.

Rapporten konkluderer også med at det ikke finnes grunnlag for at Russlands president, Vladimir Putin, hadde noen favoritt av de to presidenkandidatene i USA, Hillary Clinton, eller Donald Trump.

Det har istedenfor nylig blitt avslørt at James Clapper, tidligere sjef for USAs nasjonale etterretning, ulovlig skal ha gitt klassifisert informasjon til den Hillary-vennlige nyhetskanalen CNN om den falske «Russland-dossieren», som ble bestilt og betalt av Hillary Clinton og det demokratiske partiet for å skade president Trumps presidentkampanje.

Samtidig som nyheten er på forsiden hos nyhetskanaler over hele verden, har norske dinosaurmedier valgt å ikke skrive om den. (Klokken 11.00 på tirsdag formiddag).

IKKE INTERESSERT: Norske medier velger som vanlig å ikke dekke noen nyheter som kan sette Donald Trump i et positivt lys. (Skjermbilde Google forside).

FBI, falske rapporter og avsløringer – vil Hillary Clinton noensinne se innsiden av en fengselscelle?

https://twitter.com/TheRealJuIian/status/959615288504274944

Denne uken slapp Det konservative partiet et nedgradert dokument (Nunes-memoet oppkalt etter den republikanske politikeren Devin Nunes som skrev det) som avslører og informerer om hvordan Det demokratiske partiet, Hillary Clinton, Barack Obama og FBI, løy og misbrukte makten sin for å stoppe den sittende presidenten, Donald Trump.

Hillary Clinton og hennes presidentkampanje, Barack Obama som president, James Comey og FBI, Justisdepartementet, samt betalte agenter bygde løgnfulle dokumenter for å stoppe Demokratenes motkandidat Donald Trump å vinne presidentvalget. Det hele kan ta pusten fra en.

Det hele høres mer ut som en spenningsroman fra John Le Carre, enn en faktisk situasjon som utspant seg i Washington i 2016 og 2017.

«The Russian Dossier»

Hillary Clinton og hennes kampanje betalte en tidligere britisk spion, Richard Steele, for å lage en såkalt «drittpakke» om Donald J. Trump under valgkampen. Den skulle inneholde så mye negativ informasjon og løgner, som sammen med medias hjelp, skulle senke Trumps kampanje. Enten før han inntok Det hvite hus, eller senere, som en skandale som førte til at han måtte trekke seg.

Innholdet har også blitt brukt av alle de store venstreorienterte mediene for i over ett år å løgnaktig anklage Trump for å samarbeide med russiske myndigheter for å vinne valget.

LØGN: Hillary Clinton og hennes kampanje betalte en tidligere britisk spion 1.2 millioner norske kroner for å lage en falsk «drittpakke» om Trump. Den falske informasjonen ble så brukt for å lyve til amerikanske domstoler og starte ulovlig overvåking av Trumps kampanjemedarbeidere.

I dokumentene som ble kalt «The Russian Dossier», ble det oppdiktet at minst en av Trumps kampanjemedarbeidere skal ha kontaktet og samarbeidet med russiske myndigheter for å vinne valget for Trump i USA. Faktisk at flere av dem jobbet som spioner for Vladimir Putin. Hovedpersonen her heter Carter Page.

Page har blant annet doktor- og mastergrad i internasjonal handel/økonomi, og har jobbet som konsulent innen handel med olje og gass med land som Kina og Russland. Gjennom dette arbeidet kom han i kontakt med personer hos de russiske myndighetene utover 2000-tallet, noe som fikk ham på radaren til blant annet FBI i 2013. Uten at det førte til noe mer enn et par avhør og lagt dødt. Page, som er registrert republikaner, deltok som utenrikspolitisk konsulent i Trumps kampanje i 2016, men møtte aldri Trump personlig.

Det er dette Det demokratiske partiet og Hillary Clinton så som sitt store gullegg for vinne makten i 2016. Nå hadde de Trump. Med litt kreativitet og fantasi, skulle man klare å lage en stor skandale der det ikke fantes en.

DEN DYPE STATEN: Hillary Clinton og Det demokratiske partiet hadde rigget systemet godt til før valgkampen. Falske anklager, falske dokumenter, millionutbetalinger, bakromsavtaler og ulovlig overvåking er bare noe av det Clinton og hennes støttespillere tok i bruk for å få makten.

Prostituerte, urin og venstremedia

I dokumentet skal Christopher Steele i tillegg ha diktet opp at Trump skal ha vært sammen med prostituerte og blitt tisset på(!) under et opphold i den russiske hovedstaden Moskva. De falske historiene ble så «lekket» til venstreekstreme nyhetssider som Buzzfeed som villig publiserte dem uten kvalitetskontroll, før man til slutt kunne publisere det i riksdekkende medier som Washington Post og CNN. Også norske medier kastet seg på og skrev villig om løgnene i dokumentet.

Steele var en hard anti-Trump aksjonist som avskydde den konservative presidentkandidaten. Og for å virkelig smøre det på, så var han i tillegg en betalt informant for FBI, som konspirerte og skjulte informasjon for FISA-domstolen.

Arbeidet og rapporten skal som sagt ha blitt betalt av Hillary Clinton og Det demokratiske partiet, selv om Clinton har påstått at hun ikke visste noe om dokumentet eller Steeles arbeide. Dette har blitt påpekt som usannsynlig, med tanke på summen betalt (Over 1.2 million norske kroner) til Steele og hvor alvorlig hele saken var. Hele pakken hadde i tillegg blitt bestilt av Clintons egen advokat, Marc Elias, til et firma kalt Fusion GPS  og Steele som var ansatt der.

Knuste mobiler og atomvåpen til Putin

At Clinton ikke visste om dette er svært usannsynlig. Koblet med informasjonen om titusenvis av slettede eposter, knuste mobiltelefoner og «tapte» dokumenter, så var det nok til at Clinton mistet all troverdighet. Det skal her også tillegges at Clinton, daværende utenriksminister under Obama, selv sto bak salget av atomvåpenmaterialet uranium til Putin og Russland. Og at personer med tilknytning til selskapet som solgte materialet til Russland hadde donert millioner av dollar til Hillarys stiftelse – en stiftelse som ble umiddelbart lagt ned da hun tapte valget.

HILLARY OG PUTIN = SANT: Det har blitt avslørt at Hillary Clinton som amerikansk utenriksminister mellom å drepe statsledere og starte kriger i Midtøsten, solgte atomvåpenmateriale til den russiske presidenten Vladimir Putin. At hun i tillegg fikk over en milliard kroner i støtte til sin «Clinton-stiftelse» fra aksjonærer i firmaet som solgte dette materialet har nå blitt offentlig kjent.

Tilbake til Steele-rapporten

Den løgnfulle Steele-rapporten ble deretter brukt av FBI og justisdepartementet, som da lå under president Obama, for å legge inn flere søknader om overvåking av Trump og hans kampanje. Dette fikk de av den såkalte FISA-domstolen, som jobber mot utenlandsk spionasje i USA. Utro tjenere, som daværende FBI-sjef James Comey og selveste visejustisministeren Rod Rosenstein, skrev under på søknadene til FISA-domstolen, selv om de visste at det hele var en løgn og søknaden hadde flere hull enn en sveitserost.

FBI visste at dokumentet fremlagt for FISA-domstolen var upålitelig og et bestillingsverk fra Det demokratiske partiet. Allikevel valgte man å bryte alle etiske og moralske linjer og støtte Clinton politisk mot Trump. Et brudd på amerikansk lov og en enorm skandale i seg selv.

SUMPEN: President Donald Trump har måttet kjempe mot «sumpen» i Washington. Det betyr det sittende etablissementet som har skaffet seg utrolig mye makt og påvirkningskraft som de bruker på en korrupt måte. Artisten Ben Garrison har mange og gode tegninger som viser dette. (Grafikk: Ben Garrison).

FBI-direktør innrømmer løgner

En (ulovlig) overvåking ble så startet av Trumps kampanjearbeider, Carter Page, en «nobody» uteksaminert fra flyvåpenet og uten noen kriminell historie, som skulle være en russisk spion som jobbet for Trump. Kanskje tilogmed med Trumps viten. Telefoner, smser og epost ble satt under overvåking av amerikanske myndigheter. En overvåking som nå altså er avdekket som ulovlig og gitt tillatelse til på falskt grunnlag. Dette innrømmet den nye FBI-direktøren, Andrew McCabe, bak lukkede dører til kongressen nylig. McCabe har måttet si opp stillingen sin som følge av skandalen.

Nå har Carter Page endog anlagt sak mot amerikanske myndigheter for Steele-dokumentet. Republikanerne har i tillegg anmeldt Christopher Steele for å gi falsk informasjon til FBI. Det hele kan ende svært dårlig for Hillary Clinton og hennes støttespillere.

Det har blitt avslørt i etterkant at en overvåking av Trumps medarbeidere ikke hadde blitt tillatt og gitt av FISA-retten, uten dette løgnfulle dokumentet og FBIs unnlatelse om å fortelle at den var kjøpt og betalt av Clintons kampanje.

Hele saken var politisk motivert og kunne gjennomføres fordi Det demokratiske partiet har kunnet bruke korrupte støttespillere innen de ulike departementene, som FBI og justisdepartementet, som støttet Hillary Clinton og hatet Donald Trump. Den dype staten. Flere FBI-agenter har blant annet måtte gå som følge av avsløringer av SMS-meldinger der de innrømmer at de jobber for Clinton og ikke ønsker Trump som president.

Og nå ligger altså dokumentet ute på nettet for alle å lese. Så spørs det om alle lovbruddene og misbruket av makten som Hillary og hennes kampanje sto bak er nok for å putte henne bak lås og slå.

Det er vel ingen som holder pusten.

Les dokumentet på denne nettsiden.

Norske medier støtter Clinton og Demokratene

Norske medier har vært svært nøkterne i sin omtale av saken og vridd den til Hillarys fordel og forsøkt å så tvil om innholdet i avsløringen. Man har også brukt kraftig venstreorienterte medier fra USA som kilder for sin dekning av omstendighetene. Frieord har også merket seg at få av USA-korrespondentene fra de store norske avisene har vært aktive på sine sosiale nettverk som bl.a. Twitter de siste dagene i forbindelse med løslatelsen av Nunes-memoet. Dette i sterk kontrast til deres vanlige og til dels daglige hets og angrep på den sittende presidenten. Unntaket er Anders Magnus, som etter ansettelsen i NRK følger den vanlige venstreorienterte stilen med å støtte Hillary og kritisere Trump.

SJOKKVIDEO: NRK-sjefer innrømmer at de er venstreekstreme – jobber for flerkultur og angriper Trump med overlegg

Svært ubehagelige og farlige kommentarer har blitt filmet og lagt ut på nettet, der man kan se og høre to av toppsjefene innen statsstøttet media rett ut anklager presidenten i USA for å være psykopat og de som valgte ham inn som potensielle mordere.

Les også: NRK skal kvotere inn ikke-vestlige innvandrere i hver tredje stilling

Kringkastingsrådets sjef Per Edgar Kokkvold:

Nå vil jeg si at det vil være underlig om NRK hadde spilt en helt nøytral rolle i denne presidentvalgkampen. Og Mitt Romney har gått lenger enn kanskje noen annen, at Trump er uegnet til å lede en stor nasjon. Med en lik karakter som andre mennesker som har ført andre nasjoner ut i elendighet. Trump er en person som jeg vil kalle ikke bare en vulgærianer, men noe som vel mange også med et faglig uttrykk vil kalle psykopater.

(Spørsmål fra panelet) Sa du at NRK ikke skulle spille en nøytral rolle?

Nei, altså jeg mener at det må være lov til å være mer kritisk mot Trump, altså noe amerikanske medier også har vært. Hvor man i en helt annen grad har spurt om dette er en person som egner seg som nasjonal leder. Barack Obama fikk 66 millioner stemmer forrige gang, Mitt Romney fikk 61. Trump får antagelig 50 millioner. Og blant disse 50 millionene er det mange mennesker som kan finne på litt av hvert. De har blitt direkte oppfordret til å – eller indirekte har blitt oppfordret til å – ta livet av Hillary Clinton.

Kringkastingsjef Thor Gjermund Eriksen (Tidligere Sosialistisk Venstreparti):

Med fare for å starte diskusjonen, så er det jo sånn at det er jo noen ting i verden som er rett og noe som er galt. Og vår oppgave som jeg er veldig opptatt av å overholde er at vi skal styrke demokratiet, vi skal styrke integrasjonen, vi skal være limet i samfunnet, vi skal jobbe for aksept av mangfoldet og forskjellighet.

Les også: Tok feil om både Brexit og Trump – norske mediers kollektive selvmord

Uttalelsene fra de to toppsjefene innen statsstøttet og lisenspengefinansiert nyhetsformidling er like spektakulære som de er løgnfulle.

Donald Trump fikk 63 millioner stemmer, og vant valgmannskollegiet (Electoral vote) med svært klar margin, med 302 mot 232. Hillary Clinton fikk flere faktiske stemmer, fra svært tallrike stater som California og New York, men tapte altså betydelig flere stater til Trump.

Les også: Norske journalister avslørt: Ekstrem skjev dekning av flyktningkrisen

Les også: Venstrevolden – når skal media og venstresiden ta ansvaret for rasisme, opptøyene og volden?

Etter Trumps valgseier, var det imidlertid ikke Trumps velgere og tilhengere som gikk amok i gatene, brant ned bygninger og biler, samt angrep butikker, restauranter og uskyldige mennesker. Det var det Hillarys velgere som gjorde.

Det har ikke vært Trumps velgere som har skutt senatorer og angrepet politikere i sine hjem. Det var det Hillarys velgere som gjorde.

Les også: Se bildene og videoene av opptøyene, angrepene og volden i USA etter at Hillary tapte

Les også: Hillary-tilhenger amok med våpen – skjøt senator og tre andre under baseballkamp

Å berettige sin politiske slagside mot Trump gjennom NRKs nyhetsdekning med at «amerikanske medier» også har angrepet Trump, sier at man rett og slett ikke forstår formålet med å formidle nyheter og jobben sin som en journalist. Det er en uttalelse som bør få opp rullgardina hos de fleste oppegående og politisk interesserte mennesker i Norge, og føre til det langt etterspurte folkekravet om at lisensavgiften fjernes og legges død.

Les også: Amerikansk TV-selskap løy om Trump på direkten – stjernereporter suspendert

Les også: SVT-reportasje om Trumps valgseier så grov og løgnfull at den ble dømt av kringkastingsrådet

NRK har med disse uttalelsene i videoen også vist at de ikke er objektive nyhetsformidlere, men at de er politisk engasjerte og har klare mål, som store deler av befolkningen ikke deler med dem.

Frieord har ved flere anledninger skrevet om hvordan norske medier, journalister og redaktører er svært rødgrønne i sin politiske ideologi og hvordan dette farger store deler av nyhetsformidlingen i Norge.

Ikke noe bekrefter dette mer enn  videoen øverst i artikkelen.

DAGENS VIDEO: Se den utrolig morsomme (og fengende) Clinton og Comey-sangen!

Bakgrunnen for videoen er den skandaliserte måten FBI og direktør James Comey begravde den svært alvorlige informasjonen om at Hillary Clinton hadde brukt sine private telefoner og servere for å håndtere hemmelig og svært hemmelig klassifisert materiale.

Clintons egne folk i FBI, inkludert James Comey, og andre departementer klarte å nedgradere alvorlighetsgraden av lekkasjen og misbruket som den tidligere utenriksministeren var blitt anklaget for.

Som takk for å hjelpe Bill og Hillary ut av vanskelige og kriminelle forhold, fikk Comey mange høye og økonomisk berikende posisjoner innen både FBI, Lockheed Martin, hvor lønningene var i milliondollarklassen årlig.

Brudd på slike bestemmelser er ensbetydende med fengsel i mange år i USA. Informasjonen ble holdt hemmelig helt til det var for sent for Clinton å miste nominasjonen som presidentkandidat for Demokratene. I ettertid har amerikanske myndigheter også forhindret at Clinton har måttet stå til rette for sin ansvarsløshet.

Les mer her.

I ettertid har det også kommet ut at nåværende FBI spesialråd og lederen, Robert Mueller, har hatt ansatte som har vært anti-Trump aktivister, spredt anti-Trump meldinger på sine private eposter og tekstmeldinger, samt hatt koblinger til Hillary-kampanjen. Flere av dem har måttet trekke seg fra etterforskningen av Trump som følge av avsløringene.

Selv om Hillary ikke vant presidentvalget, har hun gjennom sin tid i Obama-administrasjonen og fra ektemannen Bill Clintons tid som president innsatt og innført en svært omfattende og korrupt «sump» av mennesker som jobber for hennes interesser.

Når skal venstresiden ta ansvar for overgrepene, hatet, rasismen og volden?

En samtale tatt opp i skjul for titalls år siden av Trump utløste masseprotester mot seksuelle overgrep mot kvinner. Hundretusenvis av (I all sak hvite) kvinner dukket opp med rosa strikkede kattehatter og skrek seg hese for «like rettigheter» og «feminisme».

MØTTE FREM I TUSENTALLS: Venstresiden latet som om de brydde seg om kvinners rettigheter etter Trumps innsetting som president. Men etter å ha lagt den rosa strikkehatten i sin veske og tatt den siste slurken av sin kaffe latte, så forsvant deres engasjement like fort som det oppstod. (Foto: Pussyhat-marsj i Washington DC, januar i år).

Spol frem ca. 10 måneder. Avsløringene av faktiske og grove overgrep, voldtekter og vold fra en stor mengde Hollywood-stjerner, journalister, TV-personligheter, produsenter og regissører. Den ene store stjernen etter den andre. Kevin Spacey, Dustin Hoffmann, Ben Affleck, Harvey Weinstein og mange med dem har blitt anklaget av hundrevis av kvinner for overgrep og voldtekter som går bakover mange tiår.

ØREDØVENDE STILLHET: Det siste året har den ene etter den andre venstreorienterte Hollyvwood-stjernen, TV-personligheten, journalisten, redaktøren og kjendisen blitt avslørt som seksuelle overgripere, pedofile og voldtektsmenn. Men på gatene er det ikke en eneste rosa hatt å se. (Foto: Kevin Spacey, Harvey Weinstein og Ben Affleck, alle tre anklaget og avslørt som seksuelle overgripere de siste månedene).

Men på gatene er det helt stille. Ikke EN demonstrasjon. Og på TV er det heller ikke mange debatter å se. De hundretusenvis av kvinnene som kjørte, busset, toget og fløy ut for å marsjere «mot Trump» og «for kvinner» sitter nå hjemme. Kjendiser som Madonna, kvinnene på The View, Ashley Judd, Cher – og for ikke å glemme norske journalister og medier som glefset og siklet som sultne hunder over kattemarsjene i USA og Europa.

Nå er det ØREDØVENDE STILLE og såååå avslørende! Dere eier ingen moral. Ingen skrupler. Og dere driter i kvinnene og rettighetene. Dere er egoistiske og politisk hjernevaskede til de grader at selv det norske Arbeiderpartiets lobotomeringsprogram på 1950- 60- og 70-tallet ikke ville ha hjulpet dere tilbake til sunn fornuft.

Les også: Venstresidens dobbeltmoral og hat mot hvite mennesker

Og det samme gjelder forøvrig om overgrepene som foregår i Norge og Europa. Programleder og journalist Aleksander Schau gikk for kort tid ut med en liste over alle tilfellene han visste om av seksuelle overgrep under sin tid i underholdningsbransjen. I Sverige har flere svært profilerte venstreorienterte profiler innen TV, radio og aviser enten trukket seg eller fått sparken. De samme profilene som i årevis har harpet på om kvinners rettigheter og urett. Så sinnsykt dobbeltmoralsk og så typisk venstresiden.

MARIE SIMONSEN: Den erfarne Dagbladet-journalisten har vist seg å være svært selektiv når hun skal være feminist eller ikke. (Foto: Twitter).

Så lenge man tilhører venstresiden så er ALT TILLATT. Og det jeg har skrevet ovenstående her viser det!

Jeg husker hvordan Dagbladets feminist-ikon UNNSKYLDTE masseovergrepene mot tusenvis av kvinner på nyttårsnatten i Køln, med at dette er «helt vanlig i flere land» og kalte det for «Eve-teasing«. Dette viste at Simonsen ikke engang visste hva det dreide seg om i Tyskland. Verken om omfanget eller bakgrunnen til overgriperne. Det er ganske sensasjonelt for en karriere-journalist som omtaler seg selv som feminist.

Da avsløringen til slutt eksploderte på nyhetskanaler over hele verden og politisjefen i Køln måtte ta sin hatt og gå, blokkerte Simonsen oss for videre debatt på blant annet Twitter.

Les også: Overgrepene i Køln og den øredøvende stillheten fra norske feminister

Så for å avrunde det hele. Jeg vil kalle venstresidens angrep på sine politiske meningsmotstandere for «projisering». Altså at man anklager sine motstandere for det man selv er og utøver. Venstresiden anklager høyresiden for vold, men hvem blir stadig tatt for å utøve vold på gater og torg? Venstresiden.

Venstresidens mannfolk angriper «samfunnet» for å være sexistisk og kvinnefiendtlig. For å gi kvinner mindre lønn enn menn. Men nå er det altså på venstresiden det rakner fullstendig med titalls stjerner anklaget for overgrep. Det avsløres at de som har ropt høyest om kjønn og ulikheter, er de samme som selv betaler mer til menn enn kvinner.

Så neste gang en selverklært feminist eller venstreorientert person peker finger eller kommer med en påstand, vit at de like gjerne kunne stilt seg foran speilet og anklaget seg selv.

General Mladić dømt for krigsforbrytelser – men hvorfor slipper Vesten unna?

Vi er vel alle enige at overgrep, tortur, massedrap og folkemord er alvorlig.

Og at alle, uansett hvem som begår dem, skal fengsles, gis en rettssak og så dømmes/frifinnes avhengig av bevisene som føres mot dem.

I nyere historie har vi Nürnbergprosessen, hvor lederne for det tredje riket ble dømt til døden eller lange fengselsstraffer for sin deltakelse i Hitlers diktatoriske maskineri. Men både Storbritannia, USA og Sovjetunionen slapp unna noen etterforskning, tribunal eller dommer. Selv om også de massebombet sivile, opprettet konsentrasjonsleire og drepte millioner av mennesker, inkludert svært mange uskyldige. Dette kunne skje fordi de vant krigen.

På 90-tallet blusset konflikten i Balkan opp. Det var det nærmeste total kaos man kunne komme. Det var serbere, kroater, bosniere og oppløsningen av Jugoslavia med sine seks nasjoner som imploderte i etnisk og religiøs rensing, krig om ressurser og grenser, samt tusenårig mistillit som bokstavelig talt eksploderte som en kruttønne.

Etter konflikten er det Serbia, både fortjent og ufortjent, som sitter igjen med svarteper. Dette fordi de tapte. Som under andre verdenskrig med Nazi-Tyskland. Og selv om det finnes tilfeller der albanere, kroater og bosniere ble dømt for forbrytelser, så slapp topplederne unna. Men altså, nok om det.

La oss se på hvilke andre som har begått krigsforbrytelser og folkemord. Som har invadert suverene stater, drept statsledere, stjålet råstoffer og verdier. Som har kastet hele nasjoner ut i borgerkrig og konflikter som aldri vil ta slutt. Som har ført til at ikke bare tusenvis av mennesker døde, som i tilfellet er med Mladic, men at millioner ble fordrevet og døde. Ja, millioner av mennesker.

Så, hvem har som Ratko Mladić sagt, «Jeg er har rett, dere har feil. Vi er de gode, dere er de onde». Som hevet seg over internasjonale konvensjoner, over menneskerettighetene, over retten de hadde fått av sitt eget folk, og startet krig og konflikter.

Barack Obama. Tidligere president i USA, Obama, fikk fredsprisen før han engang fikk startet sin første krig eller brutt sitt første løfte om å slutte umenneskelig behandling av fanger. Obama uttalte at han skulle trekke seg ut av Irak og Afghanistan. Han løy. Ikke bare trakk han seg ikke ut, han fortsatte krigene gjennom alle sine 8 år i Det hvite hus. Under Obama vokste også terrorgruppen IS frem som et direkte resultat av amerikanske myndigheters politikk i Midtøsten. Og han stoppet dem aldri. Obama har også utført flere droneangrep enn noen annen president i historien. Han har startet to uoffisielle kriger og bombet hele syv ulike nasjoner. For ikke å snakke om hvor mange amerikanske soldater som har mistet livet både under krigen, samt etter krigen som følge av sykdommer og selvmord.

OBAMA: Å gi Barack Obama fredsprisen kan i ettertid ha vært en smule forhastet. (Tegnestripe).

Bush senior og junior, og Bill Clinton. De tre presidentene før Obama startet, drev og økte krigene og elendigheten over hele verden. De invaderte og radbrekket land i Midtøsten og skapte så mye uro og ustabilitet at regionen sannsynligvis aldri vil hente seg inn igjen. Antallet drepte sivile siden George H. W. Bush og invasjonen i Irak i 1991 og frem til Obama gikk av, ligger vel i milliontallet. For ikke å snakke om at man ulovlig går inn med fremmede styrker i suverene nasjoner med statsledere.

Og så har vi generalene og ministrene. Utenriksminister Madeleine Albright, generalene Norman Schwarzkopf og Wesley Clark, samt Richard Cheney, Colin Powell, Condoleezza Rice, Donald Rumsfeld og Paul Wolfowitz. Og vi kan legge til Hillary Clinton til denne listen, etter fadesen i Libya under hennes tid som utenriksminister for Obama.

Her er et klipp av Madeleine Albright som mener at en halv million døde barn er en akseptabel pris å betale for hennes versjon av fred.

Og norske medier skriver side opp og side ned om Karadzić, Mladić og Milosević som har sittet på tiltalebenkene de siste årene. Men disse tre tilsammen har ikke ansvaret for flere døde eller kriger enn Obama på en dårlig uke i løpet av sine 8 år i det ovale kontor. Allikevel jetsetter Obama verden rundt med millioner av dollar på kontoen, privatfly, og har høy stjerne. På cella sitter Mladic og kan vel være berettiget harmfull over dobbelmoralen.

Dette innlegget kunne fort vært hundre sider langt, da hele Vesten er involvert, inkludert norske statsministere som har gitt sitt samtykke til de siste 30 årene med historisk brutalitet, krigføring, nervegass, klaseammunisjon, fosforbomber, tortur og massedrap. Hvis du kan tenke opp en grusom måte å dø på, så har Vesten sannsynligvis benyttet seg av metoden i det «godes» hensikt. Demokratisering har det også blitt kalt.

KRIGSFORBRYTERE? Det er ikke få kriger og konflikter disse presidentene har startet eller videreført. (Foto: Carter, Clinton, Bush Sr., Bush Jr., Obama).

En ikke så glamorøs tittel for deltakelse, medvirkning og ansvar for alle disse krigene og konfliktene må også tildeles mediene i Vesten. Uten dem ville det hele ikke kunne gjennomføres så glatt og uten spørsmål. Mediene var villige våpendragere for alle løgner, usannheter og propaganda som NATO, FN og Pentagon klarte å finne opp for å rettferdiggjøre ødeleggelsene.

Så mens norske og vestlige politikere sitter og nikker anerkjennende til at «Slakteren fra Bosnia» Ratko Mladić, nå sitter bak lås og slå, så sitter altså mennesker som forårsaket utallig flere ganger mer lidelse og nyter sin morgenkaffe i frihet hver dag uten frykt for å måtte stå til ansvar for sine ugjerninger.

Relatert:

TRIUMFEN TIL TRUMP ETT ÅR I DAG

Mens president Donald J. Trump møter statsledere fra hele verden, og denne uken er på rundreise i Asia, er den tidligere presidentkandidaten for demokratene, Hillary Clinton, oppover ørene i skandaler og avsløringer.

Den 8. november, 2016, var en merkedag i amerikansk og vestlig politikk. Det var dagen da en kandidat som ikke hadde verken media, storbankene, eliten eller Hollywood i ryggen, vant valget. Og for en seier det var.

Delstat etter delstat med «Trump» på skjermen,  tikket inn til stadig mer forstummede TV-studioer i USA. Man kunne nærmest føle elektrisiteten i luften. Der mediene allerede i flere måneder hadde «avgjort» valget og snakket om «hvor stor» seieren til Clinton ville bli, tråkket den jevne amerikaner opp til valglokalet og ga sin stemme til Trump.

En Trump som appellerte til folket, uten fortid som karrierepolitiker, men som en representant for den amerikanske drømmen.

Les også: Tok feil om både Brexit og Trump – norske mediers kollektive selvmord

Les også: Trump hylles for sin første tale foran kongressen

Og det var ikke for at media og etablissementet ikke prøvde. Den ene liksom-skandalen etter den andre ble kjørt foran TV-skjermene og klistret på forsiden av alle de store avisene. Men Trump-toget saknet ikke farten, tvertimot økte kampanjen farten og hvert eneste allmøte Trump dukket opp på, lignet mer på et vekkelsesmøte i de store megakirkene i USA. Hillary på sin side stammet seg frem, hostende og uten folkelig appell. Og med ambulansen ventende i kulissene i tilfelle hun skulle få et illebefinnende.

Nå, ett år senere sitter Clinton oppover ørene i avsløringer og skandaler. Den siste, Donna Brazils bok, har foreviget den tidligere utenriksministerens plass som en korrupt, uærlig og ondskapsfull person.

Clinton stjal nominasjonen i partiet og krevde full kontroll over alle avgjørelser. Hun stjal alle pengene fra valgkampfondet som skulle fordeles til andre demokrater i valget. Clinton fikk støtte fra Hollywood, som i dag er et Hindenburg-lignende skip på full fart mot bakken i full flamme. Den ene finansielle bidragsyteren etter den andre til Clinton blir anklaget for pedofili, seksuelle overgrep og uanstendig oppførsel.

Les også: Hillary Clinton rystes av alvorlige anklager – bestilte angrep på Trump – solgte atommateriale til Putin og Russland

Og bildene av Clinton sittende i toalettpapir-avdelingen på et supermarked, mens gamle damer med blått hår ber om autografen hennes, har gått seiersgang på sosiale medier. (Gud vite gammelmedia ikke turte å printe dem).

NEDTUR: Det hjalp ikke med hundrevis av millioner av dollar i kampanjepenger, hele media på sin side, samt eliten og bankvesenet – Hillary tapte så det sang. Ett år etter valget reiser hun rundt på boksigneringer. Denne foregikk rett ved toalettpapiret og ble brukt flittig på sosiale medier.

Trump på sin side har knapt sittet stille et sekund. Den ene signaturen etter den andre har blitt avbildet i det den sittende presidenten har forsøkt å snu det synkende skipet som kalles den amerikanske økonomien. Trump har avviklet tusenvis av reguleringer som gjorde det vanskelig for firmaer og vanlige mennesker å bedrive forretninger. Han har sørget for at firmaer som flyttet eller vurderte å flytte kom tilbake eller ble i USA. Han har avsluttet og reforhandlet ufordelaktige avtaler gjort av tidligere presidenter som sørget for høye skatter og avgifter på amerikansk side. Trump har sørget for at alle de viktige økonomiske indeksene på børsen peker oppover, samt sørget for en historisk lav arbeidsledighet.

Les også: Trump knuser Obama på alle fronter

Og han blir i motsetning til tidligere president Obama, møtt med respekt og verdighet av verdenslederne. Der Obama måtte gå ut cargohullet på flyet sitt i Kina, ble Trump møtt som en ekte president og blir nå den første utenlandske statslederen som spiser middag i den forbudte byen.

Trump har besøkt alle flom og katastrofeområder det siste året, inkludert Costa Rica. Han og hans presidentkone, Melania Trump, har kuttet i antall tjenere og assistenter som har spart inn millioner av dollar i Det hvite hus. Og endatil har Trump gitt fra seg presidentlønnen sin.

Les også: Det hvite hus – Melania kutter i millionlønningene og tjenerne til Michelle Obama

For ett år siden i dag vant den jevne amerikaner – middelklasse Amerika – arbeideren – familien – den hardt arbeidende og lovlige innvandreren – valget. De rike, fete, business-mennene, eliten, overbetalte skuespillere og sosialistene tapte. Og det så det sang.

Det er ennå tre år igjen av Trumps presidentperiode, og slik venstresiden oppfører seg som et bortskjemt barn, så er det faktisk svært mulig at det kan bli to perioder på Trump. Du leste det her først.

Les også: Statsminister om president Trumps tale: «Den beste jeg har hørt på 30 år»

Presidentparet i Kina.

ANTIFAIL I USA: Revolusjonen som ble en bløt kinaputt

Det som skulle være en stor og folkelig demonstrasjon fra Hillary-tilhengere, kommunister og venstreekstremister, endte med et gedigent mageplask i går.

Over hele USA var det annonsert at man ville kaste president Trump ut av kontoret i Det hvite hus og erstatte republikken med en politikk basert på Sovjet-Venezuela-Kina. Det viste seg at det amerikanske folket har et heller lunket forhold til å gi fra seg grunnloven og kapitalismen, så det ble med noen høye rop og plakater, før det hele endte på lokale kafeér og busser på veien hjem igjen for revolusjonistene.

Her er et lite utdrag fra nettet:

Istedenfor var det to modige kvinner som sto opp for presidenten sin mot kommunistene og venstreekstremistene:

RAPPORTERER MEDIA OM DETTE? En person holder opp et Sovjet-flagg. Det ble stor oppstand da en (betalt?) demonstrant holdt et hakekorsflagg for noen måneder tilbake i Virgina som «beviste» at høyresiden er nazister. Vil media nå kalle alle på venstresiden kommunister? Ingen holder pusten. (Foto: Twitter).

FEIGE: Kommunistene tør ikke stå frem med ansikter eller navn. Det avslører svært mye. (Foto: Twitter).
UBRUKT: Det sto igjen mange skilt og plakater produsert av venstreekstremistene. (Foto: Twitter).
FIKK ANNONSERE I NEW YORK TIMES: De voldelige og antidemokratiske gruppene fikk annonsere i storavisen New York Times (betalt av Soros/Clinton). Den samme avisen nektet imidlertid menneskerettighetsaktivisten Pamela Geller å ta ut en annonse mot undertrykkelse og æresdrap av kvinner utført av muslimer. (Foto: Twitter).

Her er lederen for gruppen «Refuce Racism», en selverklært maoist som debatterer på Tucker Carlson før demonstrasjonen igår.

VIDEO: Black Lives Matter-aktivist slutter og advarer andre: «Hvite demokrater bare utnytter oss»

Youtube-bloggeren Haziel Sunz sier:

«De fikk oss til å jobbe for dem. De klarte dette ved å spille på følelsene våre… de får med seg alle som ikke liker Donald Trump for å utkjempe en krig som er i ferd med å starte veldig snart. Og de ønsker at vi skal være på deres side. Det jeg forsøker er å få den sorte befolkningen til å forstå, og dette er viktig, at bevegelsen er blitt infiltrert… Black Lives Matter er faktisk ikke en sort organisasjon og har aldri vært det..hvis du har en hjerne i det hele tatt, så vet du at Black Lives Matter blir støttet av George Soros og Clinton-familien.»

I kommentarfeltet under videoen får Haziel svært stor støtte, og mange sier at de ønsker at flere kommer seg vekk fra «plantasjen» til Soros og Clinton-familien, som i bunn og grunn ønsker å holde de sorte nede som ofre. De skal for alltid være avhengige av staten for penger og velferd, og ikke lykkes selv. Deres familier skal være splittet og alle unge menn skal være i fengsel. På denne måte sørger Demokratene for at de får alle stemmene hos den sorte befolkningen ved at de lover å  «ta vare på» dem og gi dem velferd og økonomisk støtte. Samtidig spiller venstresiden opp på motsetning og rasisme, som egentlig ikke eksisterer der ute. Men ved hjelp av et mektig propaganda-apparat, mediene og betalte aktivister, så lurer de den afro-amerikanske befolkningen til å tro på løgnene. Det er bare å se på hvordan media kjører på med politivold og Trump-hat for å skremme de sorte i USA. Faktum er at sorte ikke drepes oftere enn andre etnisiteter i USA. Og Trump har vært en betydelig større venn for afroamerikanere og hjulpet dem ut av fattigdom betydelig mer enn noen demokrat. Men repeterer man en løgn ofte nok, så tror folk til slutt på den. Det ser ut til at denne forbannelsen er i ferd med å brytes.

Se Frieord sin tidligere publiserte video om temaet i denne artikkelen:

Mange vet kanskje heller ikke at Ku Klux Klan faktisk ble startet av det Demokratiske partiet. Hillary Clintons parti.

Les også: Medlemmer av Black Lives Matter bak grove rasistiske angrep

USA: Tolv valgarbeidere for Det demokratiske partiet siktet for valgfusk under presidentvalget

Tolv individer koblet til Det demokratiske partiet i delstaten Indiana og som også kobles til den tidligere senatoren Harry Reid, samt den tidligere presidenten, Bill Clinton, står nå tiltalt for å ha forsøkt å begå bedrageri under høstens presidentvalg.

Et av tiltalepunktene er valgblankettsbedrageri, da de tolv skal ha sendt inn manipulerte og forfalskede valgregistreringsblanketter.

AVSLØRT: Hillary Clintons kampanjejuks ble avslørt under valgkampen sist høst. Blant annet skal grupper tilknyttet presidentkandidaten ha startet slåsskamper, angrepet kvinner og eldre, busset velgere til valglokaler og brannbombet republikanernes kontorer. Nå kommer det frem at man også jukset med stemmesedlene. (Foto: Hillary Clinton).

VIDEO: Hillary-kampanjen avslørt på skjult kamera: Vold, korrupsjon og valgfusk

Formålet var å registrere velger som foreksempel ikke eksisterer, ikke var statsborgere eller var mindreårige, for deretter å få dem til å stemme på Det demokratiske partiet og Hillary Clinton. I USA må man først registrere seg før man kan stemme.

Delstaten Indiana oppdaget allerede i august, tre måneder før valget, at underlige registreringsblanketter begynte å ankomme til valgmyndighetene. Politiet ble koblet inn og det hele var såpass omfattende at man til slutt etterforsket totalt 56 valgkretser i delstaten.

Flere individer har også innrømmet at bedrageriforsøket ble utført i forbindelse med presidentvalget.

Demokratene rettet seg i all hovedsak inn på å utnytte afroamerikanere i sine bedrageriforsøk. Straffen kan bli opptil 30 måneders fengsel for hver person og 10.000 dollar i bøter for gruppen som helhet.

Det viser seg altså at Donald Trump hadde rett da han påpekte at Det demokratiske partiet forsøkte å jukse til seg presidentvalget.

VIDEO: Myrdet Hillary-ansatt var Wikileaks kilde

Fox News siterer egne politikilder som oppgir at Seth Richs datamaskin avslører at han lekket tusenvis av interne eposter til Wikileaks før han ble mystisk myrdet i et rolig boligområdet i fjor.

Dessuten oppgir samme kilder at det pågår en mørklegging rundt hendelsen, der etterforskere forhindres fra å forsøke å finne morderen.

Les også: Wikileaks: Hillary Clinton og terrorgruppen IS finansiert med de samme pengene

PENGER FRA DIKTATURER: Hillary Clinton, Bill Clinton og Clinton-stiftelsen skal ha mottatt minst 35 millioner dollar i ulike bidrag fra Saudi-Arabia, Qatar og Marokko. Blant annet fikk Hillarys ektemann, Bill Clinton, en million dollar fra Qatar i bursdagsgave i 2011. Gaven skulle til gjengjeld gi Qatar adgang til store kontrakter i Haiti etter jordskjelvet.

Les også: Fullt intervju med Wikileaks-gründer Julian Assange – «Russland sto ikke bak data-angrep på USA»

Kort tid etter mordet gikk Wikileaks grunnleagger, Julian Assange, ut med en belønning på 20.000 dollar til den som kunne finne Seth Richs morder. Assange bekreftet allikevel aldri at Seth Rich hadde vært nettsidens kilde hos Demokratene.

Bare noen dager etter mordet viste politiets IT-avdelings etterforskning at Seth Rich hadde hatt kontakt med Gavin MacFadyen, en avdød journalist som jobbet for Wikileaks kort tid før sin død.

Les også: Bill og Hillarys korrupte veldedighetsorganisasjon legges ned

Totalt hadde 44.053 eposter og 17.761 bilag fra Demokratenes hovedkvarter blitt sendt av Rich til MacFadyen før mordet den 10. juli, 2016.

Rod Wheeler, en tidligere drapsetterforsker som hadde blitt ansatt av Seth Richs familie for å oppklare mordet, samtidig som politiet, mener at myndighetene med vilje har mørklagt mordet.

Les også: Hillary rystet av ny FBI etterforskning – eposter funnet hos sex-skandalisert politiker

– Min etterforskning viser at noen i Washington, den demokratiske komiteen eller fra Clintons team. har blokkert etterforskningen fra å gå fremover. Det er ikke bra at mordet på Seth Rich fremdeles er uløst som et resultat av dette.

TV-kanalen Fox News har forsøkt å få en kommentar fra politimyndighetene med ansvar for etterforskningen i over ti måneder, uten å lykkes.

Les også: VIDEO: Hillary-kampanjen avslørt på skjult kamera: Vold, korrupsjon og valgfusk

Les også: VIDEO: Julian Assange hevder Hillary Clinton er hevet over loven

VIDEO: Hysterisk student skriker over Trump-plakat

Kvinnen som visstnok skal være student ved Western Washington University ble så opprørt over Donald Trump-skiltet at hun valgte å skrike så høyt hun klarte gang på gang.

To personer skal ha kommet bort til henne under hennes opprør for å spørre om hun trengte medisinsk hjelp.

Dette er ikke den første videoen hvor mennesker har mistet besinnelsen over Donald Trump og hans presidentskap.

Her har vi lagt ved et utvalg av videoer over venstreekstremister/venstreorienterte/snøkrystaller som ikke takler at andre mennesker har en annen mening enn dem.

Også i Norge har venstreekstremistene valgt skriking som demonstrasjonsform. Her samlet blant annet Shoaib Sultan fra Miljøpartiet De Grønne og Antirasistisk senter seg sammen med en broket forsamling utenfor kontoret til Sylvi Listhaug for å demonstrere mot regjeringens innvandringspolitikk.

Palasser, yachter og vingårder – avsløringsvideo om Medvedev har 17 millioner treff

De rike og mektige lever i en annen verden enn vanlige folk. Slik har det alltid vært. Vi hadde kanskje ønsket at demokratiet og slutten på tsarer, konger og diktatorer ville gjort slutt på korrupsjonen og rikmannsklubbene.

Men menneskets natur forandres ikke og idag er de korrupte og rike ledere av FN, NATO og EU, samt statsministre og presidenter.

Våre egne som Brundtland, Jagland og Stoltenberg kan godte seg med skattefrie millionlønninger, villaer og palasser, privatsjåfører og eliteskoler for barn og barnebarn.

I USA er det avslørt at tidligere presidentkandidat Hillary Clinton tok i mot penger fra olje- og diktaturstater som bryter menneskrettigheter daglig. Og summene var i hundrevis av millioner-klassen.

Men det finnes de som tar steget et hakk opp derfra også. Her er en video laget av en russisk presidentkandidat, den 40-årige Aleksjej Navalnij, som har brukt betydelig tid og penger på å rulle opp den sittende statsminister Dmitrij Medvedevs rikdom.

Medvedevs er mest kjent for å ha vært Russlands statsminister, før han ble president. En jobb han byttet med Vladimir Putin. Og i kulissene finner man steinrike oligarker som forsynte seg av Russlands massive kull-, metall- og gassreserver etter murens fall. Vi snakker om tusenvis av milliarder av dollar i tyveri fra staten. Da er det greit å være venn og støtte de med makten, slik at man slipper unna ulovlighetene.

PRESIDENTENS YACHT: Den kan forekomme at en slik yacht vil være utenfor en presidents lønningspose. Selv Russland sin. Men dette er bare en av to yachter som president Medvedev eier. I tillegg til landeiendommer ved fjell og sjø, samt vingårder i Italia. Slikt blir det snakk av. (Foto: Yachten «Orion», tilhørende Dmitrij Medvedev).

Videoen varer i 49 minutter, men er verdt tiden for å få et innblikk i hvordan spillet fungerer på høyeste nivå.

Det skal legges til at Aleksjej Navalnij har vært i russiske myndigheters søkelys etter at han arrangerte protestaksjoner mot tidligere president Vladimir Putin og ble dømt til 15 dagers fengsel.

Om alt som kommer frem i videoen er sant, kan heller ikke garanteres, eller hvem som finansierer og støtter Navalnij. Det er sagt at han har kontakter med mangemilliardæren og valutaspekulanten George Soros. Samt at deler av hans kampanje kan være støttet av USA for å legge press på Putin og Medvedev.

Uansett er det et interessant stykke arbeid som bør ses.

KASTET AV FLYET: Anti-Trump supporter kastet av fly etter trusler

Scott Kotesky hadde ingen ide om hva som ventet ham i det han gikk på flyet fra Baltimore til Seattle – eller hvor mye plass han skulle få for seg selv.

Med sin mobil i hånden, smilte han til sine medpassasjerer – en ektemann og hans kone – og tok sin vindusplass etter å ha deltatt som tilskuer på Trumps innsettelse som president.

Den ikke-identifiserte kvinnen hadde et spørsmål til ham:

– Kom du hit for å heie eller protestere?

Kotesky svarte:

– Jeg kom hit for å feire demokratiet, frue.

Les mer: F*** Donald Trump – grov hets og drapstrusler fra Madonna og kjente skuespillere under demonstrasjon

Dette skulle bli starten på en svært vulgær og aggressiv tirade fra kvinnen.

Kvinnen:

– Du puttet en gal mann i kontroll over atomkodene! Du skulle skamme deg selv!

Kotesky:

– Vi har alle rett til vår egen mening her, frue.

Kvinnen:

– Og jeg har rett til å bli full og kaste opp i fanget ditt! Jeg kommer til å kaste opp i fanget ditt! Du gjør kvalm! Ikke snakk til meg! Ikke se på meg! Ikke forsøk å plassere armen din på armlenet. Du gjør meg kvalm! Du burde være skamfull over deg selv! Du har puttet en gal mann med fingeren på knappen. Du er fordomsfull. Du burde gå av dette flyet!

Les også: Svensk kjendiskokk brutalt slått ned fordi han ligner på Donald Trump

OPPRØRT: Kvinnen var tydeligvis en svært engasjert anti-Trump tilhenger og uttalte obskøne og ufine uttalelser mot en ukjent mann hun akkurat hadde møtt. (Foto: Youtube/privat).

Kotesky:

– Frue, definisjonen av en fordomsfull person er noen som anklager en annen person for noe uten å vite noe om dem, kun basert på deres verdier og meninger. Takk for at du er det du selv preker imot.

Kotesky skal deretter ha informert en flyvert at kvinnen hadde forulempet ham.

VIDEO: Opptøyer i USAs hovedstad – Trump-tilhengere mishandlet – hundrevis arrestert

Flyverten spurte så kvinnen om dette kom til å bli et problem. Kvinnen svarte at hun ønsket at de skulle tvinge Kotesky til å forlate setet sitt og finne en annen plass.

Flyverten avbrøt kvinnen og informerte henne om hun ikke kunne kreve noe slikt.

Kvinnen fortsatte så å hetse Kotesky.

– Du later som du har en moralsk høyere posisjon, men du puttet den mannens finger på atomknappen. Den mannen tror ikke på klimaendringer, uttalte kvinnen, mens hun lagde hermetegn med fingrene for dramatisk effekt.

En ansatt fra innsjekkingsskranken forsøkte å roe situasjonen, men kvinnen fortsatte sitt verbale overfall.

– Tror du på klimaforandringer? Tror du på tyngdekraften? Fordi du vet, tyngdekraft er jo bare en teori.

Flyverten brøt da inn og ba kvinnen om å ta med seg sin bagasje og følge med ham.

Les også: Ikke bare falsk, men også farlig journalistikk – hvordan media skaper hat

BLE BEDT OM Å FORLATE FLYET: Kvinnen nektet å forlate setet sitt og fortsatte tiraden mot Kotesky. (Foto: Youtube/privat).

Kvinnen nektet imidlertid.

– Jeg betalte for dette setet og jeg sitter her. Dette er min plass.

Les også: Rapport – tusenvis av angrep mot hvite studenter etter Trumps presidentseier

Flyverten var tålmodig og spurte gjentatte ganger kvinnen om å forlate flyet. Kvinnen endret da tonen og sa at hun ønsket å reise hjem. Dette fordi hennes svigermor hadde dødd.

Kvinnen og mannen som satt ved siden av henne forsøkte så å forhandle med flyverten for å kunne bli igjen på flyet.

– Greit, jeg skal være stille.

Flyverten kunne imidlertid ikke tillate dette, og informerte kvinnen om at det var flykapteinen som hadde bedt om at kvinnen skulle forlate flyet.

En annen video som ble tatt av hendelsen viser hvordan kvinnen snerret mot Kotesky og de andre passasjerene bak seg, før politiet kom inn og tok henne med seg.

Les også: Operastjernen Andrea Bocelli måtte trekke seg etter drapstrusler fra Trump-motstandere

HENTET AV POLITIET: Kvinnen og hennes ektemann måtte til slutt forlate både setene sine og flyet etter at flykapteinen vurderte dem som en sikkerhetsrisiko. Hatet mot Trump og hans velgere var så stort at kvinnen rett og slett ikke klarte å oppføre seg sivilisert. (Foto: Youtube/privat).

De andre passasjerene hadde fått nok av kvinnens forulempinger og jublet da hun forlot flyet.

– Betyr dette at jeg får hele raden for meg selv, spurte Kotesky.

En annen kvinne som satt i nærheten foreslo at Kotesky skulle slippe å betale for drikkevarene på turen.

Les mer: Grov vold mot Trump-tilhengere – se videoene og bildene

STØTT OSS: Tror du at får lese denne nyheten i våre riksmedier? Hjelp oss å spre saker våre medier skjuler og holder tilbake med vilje. Paypal og kontonummer finner du nederst i artikkelen. Takk!

Relatert:

VIDEO: Opptøyer i USAs hovedstad – Trump-tilhengere mishandlet – hundrevis arrestert

«When they go low, we go high», var en av Hillarys mest kjente uttalelser under valgkampen. Hun påpekte også viktigheten av å respektere valgprosessen og sørge for en fredelig maktovergang.

Hennes tilhengere og grupperinger på venstresiden valgte imidlertid å ikke høre på sin kandidat og sto bak en rekke opptøyer og voldelige angrep gjennom hele gårsdagen.

Frieord påpekte på torsdag hvordan riksmediene i lang tid har hisset opp stemningen og skapt massehysteri blant befolkningen. Overskrifter og artikler som sammenligner Trump med diktatorer og frykt for brudd på menneskerettigheter har skapt et falskt inntrykk som har gitt grobunn for antidemokratiske bevegelser.

Les mer: Ikke bare falsk, men farlig journalistikk

Hele verden fikk se resultatet i går.

Se bildene og videoene her.

TRUMP-TILHENGER: Det var ikke bare bygninger og biler som ble ramponert. Også uskyldige mennesker ble slått og mishandlet av Hillary og Obama-tilhengerne. Her har Youtube-journalisten James Allsup fått et møte med den tolerante og inkluderende venstresiden. (Foto: Privat).

Se video av overfallet her.

Her er en video av Richard Spencer, en leder for den såkalte «Alt-right»-bevegelsen, som blir slått uprovosert i ansiktet under et intervju.

En 10 minutters video med flere innslag fra opptøyene.

Samlet penger for å mishandle barn

Her har noen startet en innsamlingsaksjon for å reise til Washington D.C. for å mishandle Trumps 10-årige sønn.

HATER MOT BARN: Venstresiden har ingen problemer med å involvere barn i sine politiske voldsfantasier. (Foto: Gofundeme.com).

Les mer: Operastjerne Andrea Bocelli må trekke seg fra konsert etter drapstruler fra Trump-motstandere

Media og venstresiden var så skråsikre på at de skulle vinne at de begynte å se for scenarioer der Trumps tilhengere ikke ville godta nederlaget og gå ut i gatene og protestere og lage opptøyer. I går så vi hvem som var de virkelige antidemokratene og voldsutøverne.

TRUMP-SUPPORTERE? Venstremedia mente dette var et representativt bilde av de republikanske velgerne. I går var det Hillarys tilhengere og demokratene som sto for volden og opptøyene.
KRITISK: Den populære journalisten og intervjueren Dave Rubin kom med en treffende kommentar om dobbeltmoralen og volden fra venstresiden. (Foto: Twitter).

CNN lagde reportasje om drap på Donald Trump

Den svært Hillary-vennlige nyhetskanalen CNN kom kanskje med den mest sjokkerende TV-reportasjen kort tid før innsvergelsen. Kanalen hadde laget et innslag om hvem som ville ta over i tilfelle noen skulle snikskyte og drepe Donald Trump før han hadde sverget eden. Det hele ble seriøst vurdert med kart over alle politikerne og representantene hos de amerikanske myndighetene i et flere minutter langt innlegg.

Ville angripe Trump-fest med gass

Gravejournalisten James O’Keefe og hans Project Veritas som avslørte hvordan Hillarys kampanje hadde brukt vold og opptøyer som virkemidler mot Trump under valgkampen. De hadde nok engang skaffet seg innsikt i venstresidens voldelige og antidemokratiske virkemidler.

VIDEO: Hillary-kampanjen avslørt på skjult kamera: Vold, korrupsjon og valgfusk

Nå hadde de fanget personer i venstreekstreme organisasjoner som planla å angripe en fest til ære for Trump med syre.

Norske medier

Norske medier ville ikke sette lista noe spesielt høyere og kjørte på med overskrifter og artikler som viser hvorfor opplagstall og antall ansatte er i fritt fall.

Les mer: Tok feil om både Brexit og Trump – norske mediers kollektive selvmord

NORSKE MEDIER VISER KLASSE: Det virket som journalistene i riksmedia satt på samme kontor da de skrev om innsvergelsen og talene. Sjelden har de vel avslørt seg selv som i går.

LØGN FRA DAGBLADET: Hva er vel en nyhetsdag uten en løgn? Dagbladet viser at de ikke klarer å gå gjennom en nyhetssyklus uten å tråkke i klaveret. Og i går var intet unntak. Historien om Nancy Sinatras «syrlige kommentar» var selvfølgelig en løgn. (Foto: Dagbladet/Twitter).

Bill og Hillary Clintons korrupte veldedighetsorganisasjon legges ned

Bill og Hillary Clintons skandaleomsuste veldedighetsorganisasjon, Clinton Foundation, som er under etterforskning av FBI for korrupsjon og bestikkelser under Hillarys tid som utenriksminister, har formelt gitt beskjed til delstaten New Yorks arbeidsmarkedsdepartement om at organisasjonen vil legge ned sin utenlandske virksomhet, Clinton Global Initiative.

Les også: WikiLeaks: Hillary Clinton og terrorgruppen IS finansiert av de samme pengene fra Saudi-Arabia og Qatar

Årsaken til denne utviklingen er at mange av de genuine donorene har blitt skremt vekk av de føderale etterforskningene rundt korrupsjonen og bestikkelsesskandalene, det såkalte «pay for play«-programmet, der pengesterke aksjonærer og diktatoriske stater i Midtøsten har donert penger til veldedighetsorganisasjonen i utbytte mot eksklusive møter med Hillary under hennes tid som utenriksminister.

Les også: Valgnatten: Hillary Clinton gikk amok – skrek ukvemsord og kastet ting bak kulissene

Akkurat disse donorene og fremfor alt utenlandske regjeringer har nå sluttet å donere til organisasjonen da det viste seg at Hillary tapte presidentvalget. Utenlandske regjeringer som donerte før presidentvalget regnet nemlig med at Hillary skulle vinne valget og at hun dermed skulle stå i politisk gjeld til disse. Slik gikk det ikke og nå har donorene snudd den tidligere utenriksministeren ryggen.

Les også: Krigshisseren Hillary Clinton: «Omring Kina med missilforsvar»

Bill og Hillary Clinton var også innblandet i en stor skandale i forbindelse med et jordskjelv i Haiti i 2010. Paret utnyttet naturkatastrofen i det fattige landet med det formål å samle inn betydelige pengesummer gjennom donasjoner til sin veldedighetsorganisasjon, som paret påstod skulle sendes til ofrene.

VIDEO: Hillary-kampanjen avslørt på skjult kamera: Vold, korrupsjon og valgfusk

Det viste seg senere at store deler av de innsamlede pengene aldri ble sendt til ofrene i Haiti, men istedenfor havnet i Clintons egne lommer.

10 PROSENT: Av alle midlene som Bill og Hillary Clinton samlet inn gjennom sine veldedige organisasjoner, så går kun 10 prosent til de som faktisk trenger det. Resten beholder ekteparet selv.

Les også: Hillary rystet av ny FBI etterforskning – eposter funnet hos sex-skandalisert politiker

STØTT OSS: Ønsker du å lese flere slike saker? Støtt oss gjerne i vårt arbeide. Du finner Paypal og kontonummer nederst i artikkelen. Takk.

Relatert:

DAGENS BILDE: Da CNN og Buzzfeed mistet sin siste troverdighet

CNN og Buzzfeed publiserte dokumenter som påstås å avsløre at kommende president Donald Trump skal ha vært på en reise til Russland for noen år siden og der ha vært involvert i en rekke seksuelle handlinger med prostituerte på et hotellrom.

Det viser seg, naturlig nok, at det hele er en fabrikasjon og ingen andre store nyhetsmedier har vurdert å publisere saken. Utenom altså CNN og Buzzfeed. I Norge hang Clinton-tilhengerne i NRK seg på den falske nyheten. Det samme gjorde de svenske «sladderblaskene» Aftonbladet og Expressen.

NRK HANG SEG PÅ: Ingen i redaksjonen eller ledelsen hos NRK forsto eller var såpass informerte om amerikansk politikk at de lot være å videreformidle den falske nyheten fra CNN. (Faksimilie: NRK.no).

Både CNN og Buzzfeed får nå svært mye negativ omtale og tilbakemeldinger på sine valg om å gå ut med åpenbare falske og svært nedverdigende påståtte hendelser.

Mange ser på hendelsen som CNNs siste åndedrag som en seriøs nyhetsformidler.

Trump til CNN: «Dere er falske nyheter»

Her overser Donald Trump CNNs journalist under en pressekonferanse og kaller kanalen for «Falske nyheter»:

Vi legger også ved en liten video hvor redaktøren i Buzzfeed, Ben Smith, har noen ubehagelige minutter i intervjustolen og blir klart fortalt av MSNBCs Chuck Todd; «Du publiserte falske nyheter».

Konflikten med Russland – President Obama raserer sitt ettermæle

Det er under en måned til den skandaleomsuste presidenten Barrack Hussein Obama må forlate Det hvite hus.

Det har vært åtte år med politiske nederlag, utallige kriger, droneprogram, spionering på allierte og milliard-underskudd for myndighetene.

Det amerikanske samfunnet har ikke vært så delt på mange tiår. Kriminalitet- og drapsratene har skutt i været (bokstavelig talt) og etniske og religiøse konflikter har eskalert med opptøyer, massive ødeleggelser og titalls politimenn drept på gatene, flere under rene henrettelser.

Obama har både fortsatt, men også startet kriger i Midtøsten, som kulminerte med etableringen av den verste muslimske terrororganisasjonen i moderne tid, IS. Irak er ødelagt. Libya er ødelagt. Syria er ødelagt. Med hundretusenvis av mennesker drept og millioner på flukt som resultat.

I tillegg har Obamas administrasjon hatt militær aktivitet i hele 133 nasjoner.

Det usanksjonerte fengselet på Guantanamo på Cuba eksisterer fremdeles, ti år etter Obamas lovnad om å stenge det ned og åtte år etter at han mottok Nobels Fredspris i Oslo.

FREMDELES ÅPEN: Over 10 år etter at Obama sa han skulle legge ned leiren og åtte år etter at han ble president, så er den beryktede fangeleiren på Cuba fremdeles i drift. (Foto: Fanger på Guantanamo).

Innføringen av droneprogrammet, samt avsløringen at USA har avlyttet og spionert på sine egne innbyggere, samt  samarbeidspartnere Tyskland, var et tungt slag for presidentens troverdighet.

Selskaper og jobber har forlatt USA i tusentall, med nedleggelser av store selskaper og fabrikker. Bare for å se dem etablert i land som Kina og Brasil.

Et av de største nederlagene var innføringen av helsereformen ObamaCare, som skulle bidra til at flere mennesker fikk tilgang til helsetjenester. Programmet har kostet milliarder av dollar, men har ikke vært i nærheten av å være en suksess.

Den siste uken valgte også USA for første gang å ikke støtte Israels politikk om bosetting på palestinske territorier, under en nylig FN-resolusjon.

Og for å toppe det hele så har Obama, sammen med tidligere utenriksminister Hillary Clinton, med overlegg ønsket å skape en ny, kald krig med Russland.

ØNSKET KONFLIKT MED RUSSLAND: Hillary Clinton var svært aggressiv mot Russland under valgkampen og påstår nå at det var russiske hackere som sørget for at hun tapte valget. Dette avvises av blant annet Wikileaks som sitter på millioner av dokumenter og e-poster relatert til temaet.

Demoniseringen av Vladimir Putin var et sentralt tema under Hillarys valgkamp og hadde hun vunnet vil det med sikkerhet ha ført til alvorlige konflikter mellom USA og Russland. Kina kunne i verste fall ha blitt dratt inn i det hele.

Men skremselstaktikken og løgnene vant ikke denne gangen.

Resultatet kom i form av republikaneren Donald Trumps svært klare valgseier i november. En seier som feide all makt til demokratene ut av både det hvite hus, senatet og representantenes hus. Det amerikanske folket kunne ikke mer tydelig ha fortalt demokratene og Obama hvor misfornøyd de var med deres styre.

SVÆRT KLAR SEIER: Donald Trump vant med 306 mot Hillarys 232 «valgmenn». Det ble antydet at Hillary vant den «populære» avstemningen, men dette inkluderte døde innbyggere og ulovlige innvandrere. Grafikken ovenfor viser hvor klar og total Trumps seier var og hvor lite Hillarys populære valgseier egentlig betydde dette tatt i betraktning.

Den siste krampetrekningen

I går kom nyheten om at Obama, som en såkalt «lame duck», med sine siste krampetrekninger har utvist 35 russiske diplomater fra USA, vel vitende om at det totalt vil knuse hans ettermæle som presidenten som kandiderte på «Hope» and «Change».

Dette igjen førte til at Putin stengte ned den anglo-amerikanske skolen i Moskva, samt feriehuset til den amerikanske ambassaden. (Dette er tilbakevist i ettertid av flere medier red.anm.).

Håpet er bare at Trump og Putin har en åpen linje mellom hverandre, og at Putin forholder seg rolig, inntil Obama har forlatt det hvite hus.

Det hjelper imidlertid ikke at vestlige medier heier på og hisser opp stemningen sammen med Obama.

Det skal bli velkomment å få ut krigshisserne og deres støttespillere fra Washington D.C. Kanskje det endelig kan bli «Hope» and «Change» på ordentlig denne gang.

DAGENS VIDEO: Se venstresiden bli avslørt som de virkelige rasistene

Relatert:

VIDEO: Facebook ansetter venstregrupper for å sortere vekk «falske nyheter»

Under det amerikanske presidentvalget i november så ble det tydeligere enn noen gang at de tradisjonelle mediene, som fullstendig virker å ha glemt sin primære oppgave, ikke verken behøves eller har noen større påvirkning på folk.

For de som fulgte de alternative mediekanalene så var Trumps seier ikke noe sjokk, men akkurat som under Brexit, noe man forventet.

Les også: Facebook innrømmer å ha slettet hundretusenvis av innlegg på en måned

Les også: Google åpner for politisk korrekt sensur i søkeresultatet

I de politisk korrekte rekkene i hele den vestlige verden frykter man nå på alvor at man holder på å miste kontrollen over informasjonsflyten, og tar derfor nå grep for å beholde makten.

Den sosiale nettgiganten Facebook har nå annonsert at de kommer til bruke den svært venstreorienterte nettsiden Snopes.com som hjelp, samt ABC News og The Washington Post, for å sortere ut såkalte «falske nyhter».

Les også: Facebook ønsker å sensurere innvandringskritiske innlegg

Les også: Edward Snowden: Facebook brukes til å spionere på folk

Med andre ord har den reelle kampen om det frie ordet etter Brexit og Trump bare begynt. Russland og Putin har blitt erkefiende nummer en å skylde på for de virkelig storprodusentene av falske, eller iallefall kraftig forvrengte, nyhetene.

Les også: Twitter smugblokkerer politisk ukorrekte

Les også: Facebook sensurer og fjerner innlegg de ikke liker

Trump-toget øker farten – IBM satser på 25.000 nye arbeidsplasser i USA

Den amerikanske teknologi-giganten IBM uttalte på tirsdag at de vil ansette 25.000 mennesker i USA over de neste fire årene.

Uttalelsen kom dagen før Donald Trump skal møte med ledere for flere store teknologi-selskap.

6.000 av jobbene vil komme allerede i 2017, ifølge IBM-sjef Ginni Rometty, i en artikkel i USA Today.

IBM som har brukt store ressurser de siste årene for å restrukturere sin forretningsmodell sier de nå er klare til å investere over en milliard dollar for å trene og utvikle ansatte de neste fire årene.

– Vi ansetter nå fordi vårt arbeide krever utvikling, og derfor er det vanskelig å fylle mange av jobbene, uttalte Rometty. Hun påpekte også at mange industrier nå omformes av datateknologien og såkalt «cloud computing».

– Jobber er ikke lenger bare inndelt mellom fabrikker og kontorer, men nye typer jobber, som arbeidsgivere har problemer med å fylle.

– Disse jobbene som nå skapes krever nye ferdigheter – som igjen krever at man finner nye metoder for å tilpasse seg utdanning, opplæring og rekruttering, avsluttet Rometty.

Uttalelsen om IBM’s storsatsing kommer rett før møtet i dag, hvor eiendomsmilliardæren som ble president, Donald Trump, skal møte toppsjefene til Amazon, Apple, Microsoft, Google og Tesla/Space X.

Det er ventet at Trump kommer til å presse dem til å etablere jobber, etter at han i forrige uke uttalte at han ønsket at Apple – som nå produserer sine produkter i Kina – skal åpne en stor fabrikk i USA.

Men det er ventet at han vil møte mennesker som i all hovedsak støttet hans hovedmotstander, demokraten Hillary Clinton. En av få toppsjefer som støttet Trump var grunnleggeren av PayPal og investor i Facebook, Peter Thiel. Thiel er nå endel av Trumps overgangskabinett.

Les også: Trump-effekten: Bilgiganten Ford vurderte å flytte til Mexico – nå blir de i USA

«Trump-effekten»

Men det er altså ikke bare IBM som nå ønsker å starte abreidsplasser i USA.

De siste ukene har produsenten av klimaanlegg, Carrier, sagt at de vil beholde produksjonen i delstaten Indiana. Dette etter først ha sagt at man ønsket å flytte minst 1.000 arbeidsplasser til Mexico tidligere i år.

Også motorgiganten Ford vil nå beholde produksjonen av sine populære bilmodeller i delstatene Kentucky og Michigan. Også dette etter å først ha annonsert at man ville flytte dette til Mexico. I tillegg har man etter møter med Trump nå sagt at man ønsker å bygge ytterligere produksjonslokaler i USA.

Også kjemikalie-produsenten Dow Chemical har annonsert at de nå vil beholde sine produksjonlokaler i USA og etablere et «ny-teknologisk senter».

– Alt dette har skjedd som følge av denne mannen og hans politikk, sier administrerende direktør i Dow Chemicals, Andrew Liveris.

Venstremedia og Clinton-tilhengere angriper Trump

Nyhetene om Trumps suksess allerede før han inntar det hvite hus har naturlig nok skapt sinne og fortvilelse hos venstresiden.

En rekke venstreorienterte og Hillary-tro publikasjoner har de siste ukene skrevet negativt om og forsøkt å finne måter å snu Trumps møter og avtaler til noe som vil skape økonomisk uro. 

Det ble også spådd av «ekspertene» i de Hillary-tro mediene at de økonomiske markedene ville stupe etter at Trump vant valget.

INGEN RØDE TALL: Trump sitt valg var spådd å få katastrofale følger for børsen i USA. Istedenfor har den nådd nye rekorder. «Tired of winning yet?», spurte Trump ironisk under valgkampen.

Men fakta lar seg ikke påvirke av følelser og det kan ikke ses mer tydelig enn på industri-indeksen Dow Jones.

Den har faktisk skutt i været og brutt alle tidligere rekorder. Hele 11 ganger har den satt «all time high»-noteringer, ifølge Hegnar Media.

Også indekser som S&P 500 og Nasdaq har steget betydelig.

«JULENISSEN»: Donald Trump omtales nå som Julenissen av media etter at markedet stadig når nye rekorder. Dette er langt fra den katastrofen som ble spådd av mange av de samme mediene før Trump vant valget. (Foto: Skjermbilde/ABC).

Relatert:

Fire rasister arrestert og siktet etter angrep på hvit mann (50)

Politiet i Chicago har arrestert og siktet fire afroamerikanere etter et grovt og rasistisk overfall på en hvit mann på en vei tidligere denne måneden.

De siktede er Julian Christian (26), Dejuan Collins (20) Rajane Lewis (21) og en jente (17), som ennå ikke er identifisert. De har alle blitt siktet for bilkapring, ifølge Associated Press.

ct-suspects-in-beating-caught-on-video-20161118
ARRESTERT: Tre av de fire afroamerikanske rasistene sitter nå siktet for det grove overfallet og bilkapringen. (Foto: Politiet).

De fire kom i medias søkelys etter at de skal ha slått og mishandlet en Donald Trump tilhenger og filmet hendelsen.

– Ja, det er en av de hvite Trump-tilhengerne»

I videoen kan man se den 50-årige David Wilcox bli brutalt overfalt, mens gjerningspersonene ler i bakgrunnen og skriker «Du stemte på Trump!».

Les også: Svensk kjendiskokk mishandlet av muslimer: «Du ligner på Donald Trump!»

3a8ba26d00000578-3951838-image-a-15_1479567021480

3a8ba27100000578-3951838-image-a-16_1479567488240

wilcox-beating-trump-1

En av afroamerikanerne som var på åstedet skal ha sagt «Ja, det er en av de hvite Trump-tilhengerne». Da svarte Wilcox: «Hva har det å gjøre med bilulykken»?

Overfallet skjedde 9. november, en dag etter presidentvalget i USA. Det hele startet etter at to biler støtte sammen på veien.

– Jeg stoppet og parkerte bilen. Jeg spurte om de hadde forsikring, og plutselig begynte de å slå løs på meg, fortalte Wilcox til Chicago Tribune.

– Plutselig hørte jeg en mann si: ‘ikke bekymre deg, vi skal banke ham opp’.

– Så mottok jeg knyttneveslag i ansiktet og før jeg visste hva som skjedde så hadde jeg fem mennesker over meg og falt til bakken. Jeg ble sparket i hodet, og de hoppet inn i bilen min og stjal alle verdisakene mine.

– Jeg forsøkte å komme til bilen, og ble slått mer, jeg forsøkte å innta forsvarsposisjon for å avverge dem, og plutselig sa en av dem, ‘ta bilen hans, ta bilen hans’.

Etter å ha brutalt mishandlet den hvite mannen, stjal afroamerikanerne bilen hans.

Wilcox forsøkte å stoppe biltyvene men de kjørte avgårde i høy hastighet.

3a8b92c300000578-0-image-a-32_1479567747832

D
SÅR OG BLÅMERKER: David Wilcox (50) viser frem skadene han fikk etter det rasistiske overfallet. (Foto: Privat).

Wilcox forteller i et intervju i ettertid at han nå ikke har noen bil og ikke får kjørt seg eller sin kone på jobb.

Selv om angrepet var politisk og etnisk motivert så er det ikke klart om myndighetene har inkludert hatovergrep som endel av tiltalen mot de fire afroamerikanerne.

Hadde det vært fire hvite mennesker som slo en svart 50-årig mann helsesløs mens de ropte «Ja, det er en av de svarte Hillary-tilhengerne», ranet ham og deretter stjal bilen hans, så ville rasismeanklagene være det første mediene rapporterte om.

Frieord har tidligere skrevet om hvordan både små barn og skoleelever blir angrepet av afroamerikanere og latinoer i USA, fordi de mistenkes å være Trump-tilhengere. I noen tilfeller holder det at man er hvit for at man skal mishandles, ettersom det assosieres med at man er rasist.

I denne videoen blir en hvit ungdomsskoleelev brutalt slått og mishandlet på skolen av afroamerikanere og latinoer da de finner ut at hun støtter den kommende presidenten, Donald Trump.

I denne videoen blir en 11 år gammel skoleelev angrepet og får foten brukket etter et skolevalg, da de andre elevene finner ut at han stemte på Donald Trump.

Ingen norske medier har omtalt eller skrevet om disse angrepene. Unntaket var Dagbladet som for en uke la ut videoen om angrepet på David Wilcox uten tekst eller forklaring på hva som skjedde.

Mediene og politiske kommentatorer som Marie Simonsen i Dagbladet og Rune Berglund Steen i Antirasistisk Senter hyller imidlertid anti-Trump demonstrasjonene og volden og er med på å hisse opp stemningen mot de som støtter den kommende presidenten i USA.

vipps1

Relatert:

Se videoen som har tatt millioner av amerikanere med storm!

Bakgrunn: Etter at Trump vant presidentvalget i USA har den organiserte venstresiden busset inn tusenvis av mennesker til flere storbyer for å holde demonstrasjoner. Hver demonstrant skal ha mottatt så mye som 15 dollar i timen. (Finansiert av mangemilliardæren og valutaspekulanten George Soros).

D
ORGANISERTE DEMONSTRASJONER: Her står busser betalt av demokratene og deres støttespillere som George Soros, etter å ha skysset inn demonstranter som begår vandalisme og angriper politi og mishandler uskyldige mennesker.

Om norske medier har dekket hærverket, angrepene på uskyldige mennesker og de utallige gråtevideoene som er lagt ut på nettet vet vi ikke så mye om, da vi ikke følger riksmediene alt for nøye. (Av hensyn til vår egen mentale helse).

Les mer: Opptøyer, vandalisme og vold – venstresiden demonstrerer mot demokratiet

Det er uansett klart at menneskene som protesterer består av en salig blanding av venstreorienterte hippier/emoer/radikale, samt studenter.

D
ANTI-DEMOKRATER: Hillary-tilhengere gjemmer seg bak demokratiet og falske floskler som rettigheter og likhet. Men i virkeligheten er ønsket deres et sosialistisk diktatur hvor annerledestenkende blir fjernet fra samfunnet. Her demonstrerer de i gatene etter at Hillary tapte valget.

Disse gruppene har fått det for seg at verden skylder dem noe. At deres rettigheter kom gratis ned i fanget deres fra himmelen. Og at alle som er uenige med dem er onde og slemme. Og kanskje tilogmed rasister.

De blir humoristisk omtalt av konservative og uavhengige medier som «snøkrystaller». De er unike, spesielle og fortjener (forventer) et trofè bare for å delta.

Å bruke udemokratiske metoder for å demonstrere mot demokratiet er bare en av de mange logiske mageplaskene som følger denne gruppen mennesker i livet sitt.

Og med en slik oppførsel så ligger det det an til mang en episk video som kan påpeke dette for dem.

I tillegg til vår cowboy ovenfor, så legger vi ut et par videoer av disse snøkrystallene for å vise hva som foregår i deres mentale univers.

Og bare for å ikke glemme skuespillerne og TV-personligheten som sa de skulle flytte til Canada. (For Mexico vil de jo ikke flytte til…de rasistene).

Valgnatten: Hillary Clinton gikk amok – skrek ukvemsord og kastet ting bak kulissene

Det var sist tirsdag kveld amerikansk tid at det ble klart at Hillary Clinton ville tape valget for Donald J. Trump.

En kilde skal ha hørt fra en av hennes livvakter fra Secret Service at hun begynte å skrike og rope ut obskøniteter og hamret løs på møblene på bakrommet.

Hillary skal ha plukket opp gjenstander og kastet dem mot de som var tilstede i rommet, samt ha ønsket å fysisk angripe kampanjesjef John Podesta. Hun ble imidlertid holdt tilbake av sine medarbeidere.

– Hillary skal ha fått et ukontrollert utbrudd av sinne, forteller kilden.

VIDEO: Julian Assange: «Hillary Clinton er hevet over loven»

Les også: Hillary Clinton ønsket å drepe Wikileaks-gründer Julian Assange med drone

D
KUNNE IKKE MØTE VELGERE OG TILHENGERE: Etter at valgnederlaget ble klart sist uke ble Hillary Clinton så sint at hun mistet beherskelsen. Ifølge sin stab var hun i en så ustabil tilstand at hun ikke var i stand til å holde den tradisjonelle talen etter valget. Istedenfor måtte den utsettes til neste dag.

Dette medførte at hun ikke var i en mental tilstand til å møte sine velgere, som er vanlig da valget er over.

Istedenfor var det hennes kampanjesjef, John Podesta, som måtte gå ut til de tusenvis av fremmøtte Hillary-tilhengerne og fortelle om den dårlige nyheten.

Les også: Bill Clintons voldtektsoffer: «Hillary Clinton truet meg til stillhet»

Les også: WikiLeaks: Hillary Clinton og terrorgruppen IS finansiert av de samme pengene fra Saudi-Arabia og Qatar

Ifølge kilder nære Clinton ville det ta timer før hun var klar for å møte tilhengere og pressen. Istedenfor holdt hun en pressekonferanse dagen etterpå.

Hillary klarte imidlertid å besinne seg nok til å ringe Donald J. Trump og gratulere ham med seieren.

Det sirkulerer imidlertid historier om at dette ikke er noe nytt fra Hillary og at hennes temperament er godt kjent innen demokratenes leir og fra sikkerhetsvaktene på den tiden da hennes ektemann Bill Clinton var president.

VIDEO: Hillary-kampanjen avslørt på skjult kamera: Vold, korrupsjon og valgfusk

VIDEO: Se Hillary Clinton bli båret inn i bilen av sikkerhetsvakter

Helt tilbake til 90-tallet kom det ut rapporter om hvordan Hillary kastet lamper og bøker, samt gikk til fysisk angrep på sin ektemann.

– Dette skjedde ganske ofte. Hun har en veldig stygg munn, som selv herdede politifolk i hjemstaten hennes fikk erfare. Hun har en stygg munn og en god kastearm, forteller journalist R. Tyrrell Emmett til Breitbart.

Det skal også ha kommet ut at Hillary Clinton og hennes ektemann Bill skal ha hatt en telefonsamtale hvor de begge skrek til hverandre, da det ble klart at hun kunne komme til å tape valget. Bill Clinton skal ha vært sint på hennes kampanje-sjef, og ikke på FBI-sjefen, som de fleste la skylden på. Det hele endte med at Bill Clinton kastet sin mobiltelefon fra taket på sin luksusleilighet over the Clinton Presidential Library i Little Rock Arkansas.

VIDEO: Hillary avslørt som rasist, homo-motstander og for mur mot Mexico

Les også: Krigshisseren Hillary Clinton: «Omring Kina med missilforsvar»

En av hennes tidligere livvakter i Secret Service, Gary Byrne, har skrevet en bok om hvordan han opplevde å jobbe for Hillary:

Les også: Hillary Clinton kalte afroamerikansk tjener for «ni**er»

Relatert:

Dagens bilder: Anti-demokratiske opptøyer i USA og drapstrusler på Twitter

gettyimages-622093462

epa04502746 Police in riot gear move past a vehicle that continues to burn on the street in Ferguson Missouri, USA 24 November 2014. According to St Louis County Prosecuting Attorney, the Grand jury decided that Ferguson police Officer Darren Wilson will not be charged in the shooting death of unarmed teenager Michael Brown. Protestors have taken to the streets angry that Ferguson police officer Darren Wilson was not indicted by a grand jury for the shooting death of teenager Michael Brown in August 2014. EPA/LARRY W. SMITH

hqdefault

sjtrump

cw_wwu3weaadiey-jpg-medium

portland_riot_2

11-10-16-commies

trump-protest-new-york

1478811812148

081116tweets2

screenshot-from-2016-11-09-12-13-36-1024x340

bizzle2xtrump-1

FD

D
JOURNALIST I GUARDIAN: Dette siste bildet viser hvordan journalist i den store og seriøse avisen Guardian, Monisha Rajesh, gikk ut på sin personlige Twitter-profil og ønsket USAs neste president snikmyrdet. (Foto: Twitter).

Fra Norge:

berglund-steen

berglund-steen-2

berglund-steen-3
Berglund Steen får støtte fra en av sine følgere som legger ut bilde av en knyttneve.
marie-simonsen
NEVNER IKKE OPPTØYENE OG VOLDEN: Rune Berglund Steen fra Antirasistisk Senter og Marie Simonsen fra Dagbladet er to av venstreorienterte personer i Norge som har hetset Donald Trump i lang tid og ikke tar avstand fra opptøyene og volden som nå brer seg i USA. (Foto: Twitter).

Fra Sverige:

toleranse

Frieord har også lagt ut flere videoer hvor Trump-tilhengere blir utsatt for grov vold, inkludert unge skoleelever og eldre personer.

vipps1