DET MØRKE EUROPA: Sensur ønskes introdusert i svensk grunnlov og innvandringskritikere arrestert i England

Vi starter i Sverige først.

Konstitusjonsutvalgets leder Andreas Norlén (M) oppgir via sin pressesekretær at man kommer til å stemme på syvkløverkoalisjonens forslag om å endre grunnloven.

Den nye loven vil gjøre det mulig å forby informasjon om blant annet innvandring og kriminalitet på ikke-statsstøttede medier på internett.

Sverigedemokraterna har sagt de vil stemme imot forslaget men har ikke nok stemmer til å stoppe det.

Dermed tyder det meste på at den venstreorienterte regjeringens foreslåtte grunnlovsending kommer til å bli stemt igjennom. Den første stemmeomgangen er planlagt allerede i mai, og en andre omgang skal holdes etter valget i høst.

Det er uklart hva strafferammen vil bli for de som bryter loven.

«Ekstremister» pågrepet på flyplassen i London

Samtidig som nyheten fra Sverige kommer ut, har britiske myndigheter pågrepet og satt i arrest den amerikanske Youtube-personligheten Brittany Pettibone og hennes kjæreste, østerrikeren Martin Sellner. De har sittet i arrest siden torsdag og skal ifølge informasjon bli sendt ut av landet i dag.

Begge to er kjent for å være kritiske til masseinnvandringen til Europa og USA og britiske myndigheter har dermed gitt dem statusen «ekstremister» i innreisepapirene sine.

«EKSTREMISTER»: Britisk sikkerhetspoliti nektet denne uken østerrikeren Martin Sellner og hans kjæreste, amerikanerinnen Brittany Pettibone innreise til landet. Ingen av dem har kriminelt rulleblad eller er medlemmer av organisasjoner som er på forbudslisten til myndigheter i sine respektive hjemland. De er derimot kritiske til masseinnvandringen fra ikke-vestlige land og jobber aktivt for en åpen debatt om temaet. For det blir de beskrevet som «ekstremister» av politiet og satt i arrest før de blir utvist på søndag. (Foto: Privat).

Martin Sellner, som er leder for den østerrikske avdelingen av organisasjonen Génération Identitaire, skulle holde en tale om innvandring i Hyde Park i London sentrum.

Han og Pettibone kom altså ikke lenger enn til grensekontrollen på flyplassen, der de ble stoppet av britisk sikkerhetspoliti. De ble så satt i isolasjon fra hverandre og avhørt. Der har de sittet siden torsdag.

Ifølge Brittany Pettibone, har myndighetene opplyst for henne at hun ble stoppet fra innreise til landet ettersom hun hadde planlagt et intervju med menneskerettighetsaktivisten Tommy Robinson. (Som du kan se i et intervju med imam Tawhidi rett under denne saken på vår forside i dag, red. anm.)

Robinson har i flere år vært aktiv i kampen mot at radikal islamisme skal få fotfeste i Storbritannia, gjennom å holde demonstrasjoner, holde taler og har skrevet bøker som ligger på bestselgerlistene. For dette har han blitt politisk forfulgt av politiet og rettsvesenet.

Politiet omtalte blant annet Robinson som en «ekstremist» da de stoppet Pettibone og Sellner på flyplassen.

Storbritannia har på en annen side tillatt at over 2.000 radikale jihadister og muslimske terrorister som har kjempet for terrorgruppen IS i Midtøsten, å returnere til landet. De har endog fått sosialstøtte, gratis boliger, utdanning og arbeide av britiske myndigheter.

VELKOMMEN HJEM: Mens fredelige og europeiske/amerikanske aktivister blir stoppet og satt i arresten i England, slipper returnerte jihadister som har begått massedrap inn i landet uten problemer. Ikke nok med det, de mottar gratis boliger, sosialpenger og hjelp til utdannelse og jobb. (Foto: IS-terrorister/Illustrasjonsbilde).

Polen viser vei – EU- og innvandringskritisk parti vant valget

Partiet Lov og rettferd har tatt storeslem i polsk politikk med en plattform som er innvandringskritisk, for en sterk velferd, for NATO-samarbeid, for familien og imot abort.

Partiet fikk så mange stemmer at de kan regjere alene. Ingen partier på venstresiden fikk plass i parlamentet.

Jaroslaw Kaczynski, tvillingbror av avdøde Lech Kaczynski, som døde i flyulykken i Smolensk i 2010, har stått frem som en sterk og klar leder på viktige spørsmål i polsk politikk.

Blant annet har han og partiet vist et klart standpunkt imot den innvandringsflommen som nå har skapt uro i hele EU-området, inkludert Norge.

Han forteller blant annet i en tale til den polske forsamlingen rett før valget, at den polske regjeringen ikke har rett til å endre samfunnet uten polakkene sin fulle støtte. Det er imot grunnloven og rettighetene til innbyggerne i landet.

Han ramser så opp en rekke europeiske land som har svært store problemer som følge av massiv innvandring, og spør så representantene i salen om de ønsker det slik i Polen. «Nei», svarer han selv på spørsmålet, til rungende applaus.

Han forteller at Polen gjerne hjelper. Men ikke på bekostning av sitt land sin uavhengighet eller innbyggernes sikkerhet og fremtid. Selv ikke om EU skulle lokke med klingende mynt i kassa.

Relatert:

– Titusenvis deltok på nasjonalistisk marsj i Polen

– Pat Condell: Det er på tide for europeere å søke asyl fra EU

– Masseinnvandringen: Vil Europa dø ut?

– Flyktningkatastrofen i Middelhavet – en varslet katastrofe?

– Migrasjon som våpen – fremprovoserte strømmer av flyktninger

– Spørreundersøkelse: 85 prosent sier nei til å hente inn 8.000 syrere til Norge

– Imam til flyktningene: «Få barn med europeiske kvinner og erobre deres land»

– Nobelprisvinner: «Muslimene oversvømmer, okkuperer og ødelegger Europa»

– Britisk utenriksminister: Innvandringen fra Afrika ødelegger Europa

– EU-sjef: Politisk islam er endel av Europa

– FN: Innvandring avvikler velferdsstaten

– Ungarn bygger mur mot masseinnvandringen

– Ny asylrekord i EU i 2014 – ny lov kan øke antallet ytterligere

– Flere asylsøkere til Europa og Norge

– FNs høykommisjonær vil bøtelegge land som ikke tar imot nok flyktninger

– Ungarn truer med å forlate EU – sammenligner EU med Sovjetunionen

– Europeiske journalister er kjøpt og betalt

– EU-forslag: ønsker å forby alle journalister som ikke er kritiske til Russland

– EU-migranter har tatt jobben fra 1 millioner briter

– Island sier nei takk til EU

– Vesten kan ta imot 700.000 asylsøkere bare i år

– Rekordmange kosovoalbanere strømmer inn i Europa og søker asyl