SIAN-stand i Gjøvik – bilder og informasjon

Sendt inn av Max Hermansen

Lørdag 9. juni var Stopp islamiseringen av Norge SIAN tilbake i Gjøvik. Forrige gang gikk det helt galt, med et voldsomt angrep fra muslimer i Gjøvik, godt støttet av voldsvenstre. En politimann ble skadet, og en muslim ble senere dømt til 35 dagers fengsel for ugjerningen.

Denne gangen gjorde politiet jobben sin, og litt til. «Litt til» fordi Anna Bråten ble nektet å vise noen bilder fra overgrep mot kvinner i Iran til noen ungdommer som var tilstede under markeringen.

Tilsammen var det godt og vel 60 fremmøtte som fikk med seg hele eller deler av SIANs meget klare budskap:

«Det er kun våre vestlige verdier basert på humanismen og den kristne kulturarv som skal gjelde i Norge. Islam og sharia har dermed ingen plass i vårt samfunn.»

Ytringsfriheten og #FREETOMMYROBINSON var noe flere av talerne hadde med i sine appeller.

Bilde 1: Ellen Due Brynjulfsen – som også er leder for Selvstendighetspartiet – er en svært vennlig sjel. Til tross for dette – eller kanskje akkurat på grunn av dette – vil hun forby islam i Norge og stenge alle moskeer.

Bilde 2: Lars Thorsen er den mest aktive i SIAN og den som gjør det aller meste av forarbeidet før SIANs markeringer, og står for koordineringen av gjennomføringen. Det sier ikke lite når så mange er imot at SIAN skal få sagt det de sier om islam, muslimer og sharia. Lars er i tillegg den av dem som vanligvis er med på markeringene som kan mest om islam inkludert koranen. Og der legger han ikke to fingre imellom når han forteller hvilket menneskefiendtlig budskap som ligger til grunn for muslimenes herjinger.

Bilde 3: Helt surrealistisk når det kommer motdemonstranter som bærer plakater som disse. Hvor dum er det mulig å bli.

Bilde 4: Max Hermansen – som er nestleder i SIAN og også leder for Demokratene i Oslo – har som lektor og historiker statistikken og andre fakta som en klar begrunnelse for å kreve at muslimene skal UT! Han viste blant annet til at det var over 550 som henvendte seg til voldtektsmottaket i Oslo i fjor, og spurte de fremmøtte om hvor mange det var som hadde henvendt seg til voldtektsmottaket i Gjøvik. Det var det ingen som visste. Den svært muslimvennlige redaktøren i Oppland Arbeiderblad har lovet å finne det ut og publisere det i OA. Interessant å se om han gjør det.

Bilde 5: SIAN har med seg flere talere som er fra Iran. Her er det det Mansour Talebi som holder sin appell, mens Kareem Sadraee står ved hans side. Det var mens Mansour talte på SIANs markering i fjor i Gjøvik, at mengden av muslimer gikk amok; og laget det «Gjøvik-slaget» som det i ettertid har blitt kalt. Mansour ble rett og slett slått ned. Muslimene aksepterer som kjent ikke at noen forlater islam.

Bilde 6: Anna Bråten sier det som det er, og har fått kallenavnet «Anna den Grusomme». Om man hører på henne, er det likevel ikke innholdet som er så mye mer direkte enn hos andre, men formen på anklagene mot de som bare sover og de i makteliten som lar all volden og undertrykkelsen fra muslimene skje. Anna snakker ut fra personlige opplevelser. Og hun har en meget kraftig stemme, som hun bruker.

Bilde 7: Stig Andersen er leder for SIAN. Han har fått mange henvendelser fra massemedia nå i det siste. Begynner massemedia å innse at de ikke lenger kan være landsforrædere? Var det derfor NRK var til stede og filmet så mye fra denne markeringen i Gjøvik?

Alle bilder er tatt av SIANs deltagere på markeringen. De kan fritt benyttes av andre i alle sammenhenger.

Stjeler penger fra eldre på Gjøvik og Raufoss

På Twitter skriver politiet at de søker en «lyshåret nordisk utseende kvinne og mann mørkhåret og mørk i huden».

Ranerne skal ha slått til mot en eldre mann som ble frastjålet penger utenfor Gjøvik postkontor mandag formiddag. En eldre kvinne ble utsatt for det samme på Amfi Raufoss litt senere på dagen, skriver Oppland Arbeiderblad.

Paret skal ha oppsøkt de eldre personene og forvirret dem med bruk av et stort kart for å få veibeskrivelse.

Oppland Arbeiderblad skriver videre:

Gran Handel og Håndverk har sendt ut følgende melding til sine medlemmer:

– Vi har fått varsel fra politiet om å være obs på mann og dame som stjeler kort og koder fra eldre. Damen skal være lys i huden, ha blondt hår og være kledd i sort lue, sort jakke og støvler. Mannen er mørkere i huden, har mørkt hår og ikledd mørk jakke og dongeribukse. Vær obs, og pass på våre eldre, heter det i meldingen fra daglig leder i GHH, Kari Framstad Lokrheim

Det skruppelløse paret slo til på samme dag som NAV utbetaler pensjonspengene til landets pensjonister.

Asylsøker varetektsfengslet for overgrep på Gjøvik

Mannen i 30-årene har ennå ikke fått avgjort sin asylsøknad og politiet ville derfor varetektsfengsle ham i frykt for at han vil unndra seg straffeforfølgelse, skriver Oppland Arbeiderblad.

Han varetektsfengsles derfor med hjemmel i fluktfare.

Mulig voldtekt på Gjøvik – politiet leter etter tre menn av utenlandsk opprinnelse

Mannen er siktet for seksuell handling uten samtykke.

Det var 04.45-tiden natt til lørdag at en politipatrulje ble vitne til et seksuelt overgrep.

En kvinne i 20-årene skal ha blitt befølt av asylsøkeren i 30-årene inne på busstasjonen på Gjøvik.

Mannen ble pågrepet av politiet på stedet.

Småjenter antastet av asylsøkere på badeland – faren ble kalt rasist da han sa fra

Kvinnen har opplyste til politiet at asylsøkeren også skal ha utvist seksuelt krenkende atferd mot henne tidligere på natten. Da skal han ha kløpet henne i brystet.

Mannen nekter straffeskyld og hevder at han bare masserte kvinnen fordi hun var kald. Det stemte derimot dårlig overens med kvinnens forklaring.

Mulig voldtekt på Gjøvik – politiet leter etter tre menn av utenlandsk opprinnelse

På søndag sperret politiet av et område ved Skibladnerhuset på Mjøsstranda etter at de fikk inn en anmeldelse av en voldtekt, skriver Oppland Arbeiderblad.

Politiet er svært sparsommelige med opplysninger om saken, men de etterlyser nå vitner.

Politiet skal ha fått inn tips om tre menn av utenlandsk opprinnelse som oppholdt seg i området på det aktuelle tidspunktet.

De ønsker derfor tips fra flere som kan ha sett noe den aktuelle natten.

Les mer: Småjenter antastet av asylsøker på badeland – faren kalt rasist da ha sa ifra

Lokalavisa skjuler bakgrunnen til overgriperne

Det var på lørdag at to småjenter ble omringet av en større gruppe med ungdommer fra et asylmottak inne på garderoben på Raufoss Badeland.

Asylsøkerne antastet og tok bilder av de to småjentene som begge ble svært skremt.

– Småjenter antastet av asylsøkere på badeland – Faren ble kalt rasist da han sa fra

Etter at barnefaren la episoden ut på sin Facebook-profil, ble han kontaktet av flere tenåringsjenter på Gjøvik og Toten, som kunne fortelle at de hadde blitt utsatt for grove seksuelle overgrep av asylsøkere og innvandrere i området.

Dette ble også nevnt i lokalavisa Oppland Arbeiderblad uten at de skrev om at det dreide seg om menn og ungdommer av utenlandsk opprinnelse.

Intervju

På spørsmål fra Frieord svarer nyhetsredaktør i Oppland Arbeiderblad, Line Ramsrud, at de valgte å ikke oppgi bakgrunnen til asylsøkerne på Raufoss Badeland da de er under den kriminelle lavalder.

– Vi gjorde en redaksjonell vurdering. Det dreier seg om personer under den kriminelle lavalder, altså barn, og slike saker er vi alltid varsomme med å omtale.

Dere skrev også om at mange jenter hadde kontaktet ham etter å ha lest hans historie og kunne fortelle om lignende historier.

– Det stemmer, men det er ikke gitt at det dreier seg om de samme personene.

Disse jentene hadde blitt utsatt for grovere overgrep, også av asylsøkere. Hvorfor valgte dere å ikke skrive om bakgrunnen til overgriperne? Er ikke det deres jobb som lokalavis å ta opp denne type problemstillinger?

– Vi gjør redaksjonelle vurderinger fra sak til sak. Jeg ønsker ikke å kommentere hvordan vi eventuelt følger opp episoden ved badeanlegget.

Småjenter antastet av asylsøkere på badeland – faren ble kalt rasist da han sa fra

Faren til de to jentene på tre og seks år, var bare borte fra jentene et kort øyeblikk da de plutselig ble omringet av en gruppe med ungdommer i 13-14 års alderen.

Ungdommene skal hovedsakelig ha afghansk opprinnelse og ha kommet fra et asylmottak ikke langt fra badelandet..

De skal ha strøket jentene på håret og kroppen, og kost med dem samtidig som de tok bilder av dem. Det skal ikke være snakk om grove seksuelle overgrep.

Da faren kom tilbake kom eldstedatteren på seks år gråtende mot han og fortalte om hendelsen. Hun fortalte faren at de ble omringet av noen gutter som hadde tatt på dem og tatt bilder av dem.

Jentene skal ha blitt svært skremt av hendelsen.

Les også: Lokalavisa skjuler bakgrunnen til overgriperne

Asylmottak

Faren til jentene skal da ha kontaktet en kvinnelig ansatt på asylmottaket som var i følge med asylsøkerne.

Hun skal ha blitt sint og hevdet at han bare reagerte fordi det var snakk om innvandrere.

Det er ikke kjent hvilket asylmottak ungdommene var fra.

Les også: Jente (11) alvorlig banket opp av muslimer på lekeland i Skien

Flere hendelser

Etter at faren til jentene la ut hendelsen på Facebook har den blitt delt hele 1667 ganger.

På grunn av all oppmerksomhet saken har fått, har faren også blitt kontaktet av flere andre ungjenter som kan fortelle at de har blitt utsatt for grove overgrep av asylsøkere og innvandrere på Gjøvik og Toten.

Mange jenter tør ikke lenger å gå alene ute i Gjøvik.

Faren har nå politianmeldt hendelsen.

Relaterte saker: