Tagged: gjenger

VIDEO: Innvandrere i Oslo: «Vi nærmer oss Malmø-tilstander»

Politikere og myndigheter har i snart 40 år radbrukket Oslo på kryss og tvers med masseinnvandring og mislykkede politiske fantasier om det flerkulturelle paradiset. Nå viser det seg at realiteten er ghettofisering, opptøyer, narkotikaproblemer, kriminelle gjenger og våpen som flyter fritt.

Aktor fortviler: «Innvandrergjengene driter i oss og våre verdier»

- To særskilte punkter gjør den moderne gjengkriminaliteten annerledes enn den vi kjenner fra før (les: monokulturelle Sverige). Gjengene driter i oss og våre verdier på ordentlig. Og brutaliteten. (les: flerkulturelle Sverige). Ordene kommer fra aktor i Gøteborg, Thomas Ahlstrand.

VIDEO: Politibetjenter forsøkt drept av innvandrermobb – fikk kastet molotovcocktail på seg

To politibetjenter, en 28 år gammel mann og en 39 år gammel kvinne, ble forsøkt brent ihjel på åpen gate i en bydel i Paris i går. En rasende mobb bestående av mennesker med afrikansk og arabisk bakgrunn skal ha angrepet politibetjentene mens de var på oppdrag i bydelen. Angrepet skjedde midt på lyse dagen og brannskadene på de to betjentene var så alvorlige at de måtte behandles på plassen før man kunne sende dem til sykehus. Da ytterligere to politibetjenter ankom plassen for å redde sine kolleger ble også de forsøkt drept av mobben. Frankrikes president Francois Hollande har beskrevet hendelsen som "forferdelig og uakseptabel".

Innvandrerjente: «jeg tør ikke å bo her lenger»

Sist uke ble det arrangert en demonstrasjon i Malmø mot innvandrervolden i byen. Mange innvandrere deltok i demonstrasjonen, blant dem en ung innvandrerjente ved navn Malak Al-Hashhoush. - Vi jenter kan ikke være ute og spasere. Man er hjemme og ser på TV og så plutselig hører man en eksplosjon. Man våkner på natten. Det er forferdelig.

56 skutt og 12 drept i Obamas hjemby

Millionbyen Chicago er kjent som USA's historiske gangsterby, med blant annet Al Capone som sin mest kjente kriminelle innbygger. Nå ser det ut som om byen ønsker å beholde den lite flatterende omtalen i det nye århundret også. Under helligdagen Memorial Day ble over 56 mennesker skutt og 12 drept på gatene i president Obamas hjemby.

Syv personer skutt på ett døgn i Sverige

Frieord.no hadde på mandag en artikkel om det svært store antallet skuddepisoder og drap i den kriminelle underverdenen i svenske storbyer. Ikke før hadde vi publisert artikkelen, så eksploderer vårt naboland i nye skyteepisoder. På under 24 timer skal det ha vært hele syv personer som har blitt skutt, med en drept som resultat. En 70-årig uskyldig pensjonist som var inne på en pizzarestaurant når kuleregnet begynte, skal være en av de skadeskutte.

Sverige – Nordens Texas

Skyting på åpen gate i de store byene har blitt endel av den svenske hverdagen. I byer som Stockholm, Gøteborg og Malmø opplever man skyteepisoder hver eneste uke, året rundt. Bilder av hvit og blå polititeip rundt fortauskanter og foran restauranter, ofte akkompagnert av likposer liggende på bakken, kan nesten ukentlig sees i svenske aviser. Bare i Malmø har det vært 67 registrerte skytepisoder i byen på årets åtte første måneder.