VIDEO: Overfallet som sjokkerer Frankrike – gutt (17) blir slått helseløs av gjeng i ikke-gå sone i Paris

Gjerningsmennene var bevæpnet med stokker, krykker og metallkuler. Gutten måtte sy 67 sting i hodet etter overfallet.

Under angrepet forsøkte 17-åringen å gjemme seg under en bil, men blir etterhvert dratt ut av den rasende mobben og brutalt mishandlet.

Overfallet ble filmet av et vitne som bor i nærliggende blokk og politiet ser på hendelsen som drapsforsøk. Tre personer har blitt pågrepet. Motivet for drapsforsøket skal være en pågående krangel mellom to rivaliserende ikke-etnisk franske gjenger.

Området der overfallet skjedde har en svært sterk overvekt av beboere med ikke-vestlig bakgrunn og har opplevd opptøyer så sent som i fjor.

I dag vil det bli holdet en demonstrasjon i boligområdet for «fred og forståelse» mellom ungdommene.

«Heng hvite mennesker – drep hvite babyer» – mørkhudet rapper etterforskes for rasisme

https://twitter.com/RomainEspino/status/1044867075557208064

Saken har fått omtale i etablerte medier i Europa og skapt stor debatt i Frankrike. Så langt Frieord vet, har ingen norske statsstøttede medier valgt å skrive om saken.

Frieord har også sendt tweets om saken til alle lederne i Antirasistisk Senter, men har torsdag kveld ennå ikke fått noen reaksjoner tilbake.

Sky News

BBC

Tekst oversatt til Engelsk:

“I go into creches and kill white babies. Catch them quickly and hang their parents.”
“spread them apart to pass the time, to entertain black children of all ages young and old”
“whip them hard do it frankly how it smells death how it spurts blood hanging from trees in cosmic emptiness”
“let these filthy provide a fascinating show macabre scary
“aim when they move pale and funny”
“take away from them all humanity so that they become nothing but objects without souls
“from now on own them write their names on your wills”
“Yeah Yeah”
“So that we hand them down as time goes by”
“So that they belong to us in the depth of their subconscious”
Ohh man, Ohh Man, WhaWhaWha Whitiiiiies, Hang them Ohh Man, Ohh Man, WhawhaWha Whities”
“Hang them all Hang white people Hang them now Hang white people, Hang them now”

Relatert:

Europeiske venstrepolitikere: «Europeere eksisterer ikke»

Den kulturelle marxismen og postmoderne galskapen ser ikke ut til å avta hos de rødgrønne politikerne og partiene i Vest-Europa. Tvertimot så uttales sosialistiske og kommunistiske fraser stadig høyere og med mer tyngde, ettersom Europa synker ned i avgrunnen gjennom massiv innvandring, postmodernisme og sosiale eksperimenter.

Tankene går til orkesteret og kelnerne på Titanic som fortsatte å spille og servere selv etter at luksusbåten hadde truffet isfjellet og var i ferd med å synke.

Les også: Hvorfor er det populært å hate hvite mennesker, hvit kultur og hvit historie?

Les også: Italias nye regjering til migrantene: «Pakk kofferten – gratisoppholdet er over»

Denne uken har ikke mindre enn to fremtredende europeiske ledere – den franske statsministeren Emmanuel Macron og Tysklands president, Frank-Walter Steinmeier – gått offentlig ut med påstanden om at franskmenn og tyskere ikke eksisterer. Macron gikk endog et steg videre under sitt offisielle statsbesøk i Danmark og uttalte at «ekte dansker eksisterer ikke«.

Macron ble imidlertid ikke jaget ut til flyplassen under politieskorte, men fikk spise fem-stjerners middager og kjøres rundt i skuddsikker limousin med bevæpnede livvakter til besøket var over uten at verken tomater eller skandale fulgte ham. Han fikk derimot litt motstand i sitt hjemland for uttalelsene.

Den barneløse Macron hadde tidligere denne uken også angrepet Ungarns president Victor Orban og Italias innenriksminister Matteo Salvini for deres trofasthet til sine innbyggere og kristendommen. Macron mente de ikke omfavnet masseinnvandringen og EUs totalitære enstatsprosjekt, samt den kommende demografiske transformasjonen av Europa til et multikulturelt samfunn med massivt påfyll av mennesker fra afrikanske og arabiske nasjoner.

– Europa må bli en modell for en humanistisk og grunnleggende samfunnsendring i globalismens lys, sa Macron under den årlige konferansen for franske diplomater på mandag.

Les også: Frieord ser på venstrehatet del 2: Rasismen mot hvite

Les også: Polen vil heller gå ut av EU enn å åpne grensene for muslimske migranter

Macron sa også at kampen mot nasjonalstatene og nasjonalkonservativ politikk må dobles, slik at hele kontinentet kan bli en ansiktløs og identitetsløs grå masse uten kulturelt og historisk samhold.

Orban, som har fem barn, og Salvini som har to barn, har en bedre forståelse og et ansvar for fremtiden ikke bare for sine nasjoner, men også for sine barn og eventuelle barnebarn, noe Emmanuel Macron, Theresa May, Angela Merkel og resten av de barneløse EU-lederne ikke har. De vil dø alene og etterlate seg et Europa i brann.

Les også: Victor Orbán: Europas eksistens er i fare

Les også: Nobelprisvinner: «Muslimene oversvømmer, okkuperer og ødelegger Europa»

BARNELØSE. Svært mange av Europas toppledere er barneløse. Hvordan kan man lede et land og et kontinent hvis man ikke har noe ansvar for etterkommere?

Les også: Soros ber Europa ta opp lån på tusenvis av milliarder for å finansiere asylstrømmen

Les også: Tsjekkias statsminister til EU: «Vi vil ikke ha noen flyktninger til landet vårt»

Frieord har tidligere vist videoer og uttalelser fra europeiske politikere som ser positivt på utviskelsen av Europa og vår kultur.

Les også: Miljøparti-politiker: «Godt at tyskere blir en minoritet i et superkulturelt samfunn»

Les også: Miljøparti-politiker i Tyskland: «Det finnes ikke noe tysk folk»

 

DAGENS VIDEO: Innvandrere stjeler kofferter fra turistbuss – mens den kjører!

(Videoene finner du under teksten)

Frankrike lever i to verdener. En der venstresiden hyller flerkulturen og landets idrettsprestasjoner – hvor det er en stor overvekt av ikke-etniske franskmenn innen fotball, håndball, basket og friidrett som gjør det godt på idrettsbanene.

Samtidig opplever landet en svært segregert hverdag hvor hærverk, ghettofisering, ran, mishandling, voldtekter og drap belemrer etniske franskmenn. Det er ikke uvanlig at man opplever dages- eller ukeslange opptøyer, bilbranner, angrep på ordensmakten og nedbrenning av butikker og bygninger.

Etter at Frankrike vant fotball-VM oppsto det massive opptøyer i blant annet Paris, der biler ble dyttet på taket og antent, butikker ble tømt for varer og vinduer i sentrum ble knust. Søppelcontainere ble dratt ut i gatene og antent. Det så ut som en krigssone.

Men laget vant fotball-VM, så da ble landet hyllet av venstreorienterte media som en «seier for det flerkulturelle samfunnet».

I denne korte videoen kan vi se hvordan mennesker raner en turistbuss for kofferter og bagasje – mens den kjører på veien! Det gir et innblikk i villskapen og den totale mangelen på respekt for lov og orden.

Samtidig er feiringen over VM-sølvet i det monokulturelle og kristne Kroatia av en helt annen art. De vant kanskje ikke VM – men de vant kampen om sivilisasjonen.

Frankrikes to ansikter – flerkulturell fotball seirer mens det flerkulturelle samfunnet brenner ned

Mens den norske befolkningen gleder seg over VM og ser frem til kveldens semifinale mellom Frankrike og Belgia, så dekkes opptøyene i Frankrike i svært begrenset omfang.

SUKSESS: Det franske fotballandslaget gjør stor suksess under fotball-VM i Russland. Laget har en majoritet av ikke-etniske franskmenn og hylles for å være flerkulturelt. Samtidig opplever Frankrike at landets byer brenner natt etter natt etter opptøyer startet av afrikanske og arabiske innvandrere.

Les også: Kvinnelig journalist voldtatt av bevæpnede flyktninger i Frankrike

Det har nå vært opptøyer i den franske storbyen Nantes i en hel uke. Butikkvinduer knuses og butikker rundstjåles, samt settes i brann, nærmere 100 biler er påtent og minst ÅTTE bygninger rapporteres utbrent. I tillegg er søppelcontainere kastet ut i gatene og påtennes, og bussholdeplasser vandaliseres ved ruteknusing.

Fransk politi skal ha pågrepet et titalls personer, noen helt ned i tenårene. Alle med innvandrerbakgrunn fra Afrika og Midtøsten.

Les også: Muslimsk kvinne nektet å ta av seg burka – startet voldelige opptøyer i Frankrike

Les også: Britisk avis: Paris er et post-apokalyptisk helvete fylt med urin og søppel

Det hele begynte etter at politiet i byen stoppet en den multikriminelle 22-åringen Abubakar Fofana sist uke. Fofana hadde et svært langt rulleblad og en utestående arrestordre for ran. Fofana valgte i stedenfor å overgi seg å forsøke å kjøre ned en politimann og satte så fart mot en gruppe barn som lekte i området. Politiet trakk da våpen og skjøt mot bilen og traff Fofana i nakken. 22-åringen ble erklært død på sykehuset.

VIDEO: Innvandrere angriper og brenner ned buss med passasjerer i Frankrike

DREPT: Den fra kjente kriminelle Abubakar Fofana (22) var etterlyst av politiet for blant annet ran. Han hadde minst åtte kriminelle forhold på rullebladet fra tidligere. Fofana skal ha nektet å overgi seg da han ble stoppet av politiet og ble skutt i det han forsøkte å stikke av. (Foto: Privat).

VIDEO: Skrekkfilm eller virkelighet? Etniske opptøyer i Frankrike

Les også: «Islam er problemet» – fransk borgermester sier man ignorerer årsaken til fattigdommen og kriminaliteten i forstedene

Her er en video som er tatt bare minutter etter hendelsen.

VIDEO: Frankrike i flammer: 26 biler satt fyr på i boligstrøk

Denne versjonen av hendelsen har imidlertid blitt satt i tvil av vitner som sier at Fofanas bil sto stille da politiet løsnet skudd mot ham. Politimannen som skjøt er nå under etterforskning for uaktsomt drap.

Like etter at skyteepisoden ble kjent kom de første rapportene om vandalisering og branner i Nantes. Det har også kommet ut rapporter om angrep mot politimenn i Paris.

Les også: Sjokkavsløring: Franske myndigheter skjulte grusom tortur av terrorofrene i Paris

VANDALISME: Innvandrerne i bydelen har brent ned minst åtte ulike bygninger den siste uken. Her er et lokalt legesenter helt utbrent. Hva man ønsker å oppnå ved å brenne ned sitt eget lokalområde er ikke kjent.
DEMONSTRERER: Innbyggerne i bydelen demonstrerer etter dødsfallet til den 22-årige afrikanske mannen i Nantes sist uke. Her passerer de en utbrent bil. Demonstrantene velger imidlertid ikke å gå i tog mot volden og kriminaliteten som deres eget nabolag forårsaker.

Les også: Politibetjenter i Frankrike forsøkt drept – fikk kastet molotovcocktailer mot seg

Nantes er ikke fremmed for opptøyer relatert til den innvandrertette delen av befolkningen og skal ha opplevd lignende tilstander i både 2012 og 2016. Bydelene utenfor sentrum har lenge vært kjent for å være kontrollert av gjenger med innvandrerbakgrunn og franske myndigheter har de siste årene foretatt flere store prosjekter for å forsøke å gjenta kontrollen over utenforskapsområdene.

Innvandrere fra Afrika og Midtøsten har lenge slitt med å integrere seg i det franske samfunnet. De fleste områdene de bosetter seg i forvandler seg på kort tid til ghettoer og såkalte «ikke gå soner» for lokale myndigheter og politiet. I Sverige har myndighetene designert at det finnes 55 slike områder. I Frankrike er dette tallet 1.500.

Les også: Afrikanere amok på togstasjon i Paris – politiet måtte bruke gass

I disse områdene selges det store mengder narkotika, våpen og stjålne varer. Prostitusjon og menneskehandel er også vanlig og fører beboerne ut i en hverdag ikke ulik den de hadde i sine hjemland. Arbeidsløsheten blant beboerne i disse ghettoene er mange ganger høyere enn for etniske franskmenn.

Når politiet går inn og forsøker å opprettholde lov og orden skjer det ikke sjelden at de kriminelle motsetter seg pågripelse og det raskt eskalerer til opptøyer og langvarige konflikter.

Så mens folk flest i Europa følger med de Les Bleus mot Belgia i Russland i kveld, så opplever innbyggerne i Nantes nok en kveld med bilbranner, opptøyer og sirener på gatene.

Kontrastene kunne ikke vært større.

Les også: Fransk prest (84) fikk halsen skåret over i terrorangrep mot kirke – terroristene ropte «Allahu Akbar» i det de halshugget ham

DET NYE EUROPA: Fransk kvinne banket opp av afghanske flyktninger «fordi hun gikk lettkledd»

En 33-årig fransk kvinne ble alvorlig mishandlet av to afghanske asyløskere sist uke kan det franske nettstedet Valeurs Actuelles fortelle.

Hendelsen fant sted på et tog på vei ut av hovedstaden Paris i 22-tiden. Mennene sjikanerte og uttalte skjellsord mot kvinnen ettersom hun ikke var tildekket tilstrekkelig nok etter deres ønske.

Les også: Frankrike – Ung kvinne med shorts kalt hore og spyttet på av muslimske kvinner

Les også: Fransk president: «Det er vår skyld at innvandrerne dreper oss, voldtar våre kvinner og brenner ned våre byer»

VIDEO: Muslim angrep svensk småbarnsmor på T-banen – skrøt av angrepet

Angrepet som fant sted den 23. mai startet med verbale overgrep hvor de afghanske mennene skjelte ut kvinnen for å «vise for mye hud» på overkroppen. Etter at toget stoppet på stasjonen i byen Dijon tvang de muslimske mennene kvinnen ut av toget. Der ble kvinnen sparket og slått til hun falt til bakken.

De to afghanske asylsøkerne som er 19 og 23 år gamle, ble arrestert på togstasjonen og vil måtte møte i retten for volden mot kvinnen. Begge mennene lever i Dole i Jura-regionen vest i landet, ikke langt fra grensen mot Sveits.

VIDEO: Paris: 16 år gammel jente kalt hore og slått bevisstløs fordi hun gikk med kjole

Les også: Skrek «Allahu Akbar» og skar over halsen på to kvinner på togstasjon i Marseille

Les også: Fransk mor og hennes tre døtre knivstukket på feriested – muslimsk mann arrestert

DIJON: Kvinnen ble hetset og utsatt for sjikane på toget fra Paris til Dijon, hvor hun ble tvunget ut og mishandlet med spark og slag av de to afghanske flyktningene. (Foto: Google maps).

Les også: Tyskland: Katharina (35) brutalt mishandlet og befølt av afrikansk gjeng på togstasjon

Les mer: Kvinne overfalt og ranet av asylsøkere på togstasjon i Østerrike – fikk beskjed av politiet om å farge håret mørkt

I kommentarfeltet i franske aviser som skriver om saken er folk fortvilet og sinte.

– Umiddelbar utvisning! Kan vi forestille oss en slik scene i Afghanistan, der kristne angrep en muslimsk kvinne i burka? Selv i Frankrike er en slik hendelse utenkelig og ville startet opptøyer umidderlbart. Hvordan de våger å angripe en kvinne her vårt land på sier mye om straffefriheten de er sikre på og om deres påståtte moralske overlegenhet over vårt lands lover.

 – Jeg tør ikke forestille meg det motsatte, en kristen franskmann som oppfører seg på samme måte i Kabul mot en kvinne i burka.

– Ingen på toget valgte å hjelpe kvinnen. Disse kan gjøre hva de vil, de vet at franskmenn er underdanige.

 – Var det ingen «hvite» menn på toget? Hvem er de mest feige? De som venter på en revolusjon må vente lenge!

 – Hele verdens avskum kommer til Frankrike. Våre korrupte politikere bryr seg kun om penger og luksusliv. De er medskyldige i denne utviklingen.

 – Våre byer er ikke lenger steder med frihet

Les også: Britisk avis: Paris er et post-apokalyptisk helvete fylt med urin og søppel

Les også: Londons muslimske borgermester forbyr reklamer med lettkledde kvinner på offentlige plasser

FRANKRIKE: (VIDEO): Muslimsk kvinne i burka dømt til seks måneders fengsel for drapstrusler mot politiet – startet voldelige opptøyer

Frieord skrev om saken i april i år:

Hundrevis av politifolk ble sendt ut etter at innbyggere i et svært innvandrertett område startet opptøyer i den franske byen Toulouse. Volden startet etter at politiet stoppet en kvinne som gikk med heldekkende islamske klær, noe som er ulovlig i Frankrike.

Da politiet stoppet kvinnen, viste hun kun frem en dårlig kopi av et identifikasjonspapir. Etter å ha blitt beordret om å ta av seg ansiktstildekkingen begynte kvinnen å skrike. Hun ble da pågrepet og satt i politibilen.

FORBUDT: Å gå offentlig i heldekkende islamistisk klesdrakt er forbudt i Frankrike. (Illustrasjonsbilde)

Kort tid etterpå dukket rundt 30 muslimske menn opp til plassen og gikk til angrep på politibetjentene. De kastet blant annet steiner og andre farlige gjenstander. Politibetjentene måtte forsvare seg selv og avfyrte skudd, samt et tåregassvåpen 18 ganger før de kunne unnslippe den islamske mobben.

Deretter satte mobben minst 15 biler i brann og rundt 200 politimenn ble sendt ut for å roe ned opptøyene. Det tok flere timer og politiet måtte avfyre minst 300 tåregassprosjektiler før det ble ro i gatene ved midnatt.

Brannmenn fikk ikke ankommet plassen før 22.30, da islamistene hadde anlagt branner på veiene rundt området.

– Opptøyene var ekstremt voldelige, sa Didier Martinez hos de franske myndighetene.

– Mine kolleger ble svært sjokkerte og det var en veldig komplisert situasjon, men de viste stor ro.

Tsjetsjensk flyktning amok med kniv i Paris – en drept – fire skadet – skrek «Allahu Akbar»

Den 20-årige muslimske flyktningen Khamzat Asinov gikk igår til angrep på uskyldige mennesker i det historiske Opera-distriktet i sentrum av Paris.

En 29 år gammel mann skal ha blitt stukket ihjel på gaten og minst fire andre skal ha blitt skadet. Angrepet skal ha skjedd midt i et svært befolket område med mye mennesker og turister.

SKADET: Et av ofrene ligger skadet på gaten etter angrepet i går i Paris.

Asinov skal ha vært på franske myndigheters terror-liste. Han kom med familien sin til landet på begynnelsen av 2000-tallet og fikk innvilget asyl.

Det bor over 30.000 tsjetsjenere i Frankrike.

Da politiet ankom plassen der Asimov hadde utført terrorangrepet nektet den muslimske terroristen å overgi seg og ble skutt og drept.

Den muslimske gruppen IS har etter angrepet påtatt seg ansvaret for terrorangrepet.

Jihadister har drept over 245 mennesker i Frankrike siden angrepet på Charlie Hebdo-redaksjonen i 2015.

 

87-årig kvinne voldtatt og ranet i over to timer av afrikansk flyktning

En ulovlig migrant fra Marokko tok seg inn i leiligheten til den 87-årige kvinnen i den franske byen Lyon den 22. april i år.

I over to timer skal mannen ha voldtatt kvinnen og deretter ranet henne på verdisaker.

Les også: Ungt kjærestepar overfalt og voldtatt i sin egen leilighet i Paris

Politiet sier at mannen har vært arrestert flere ganger for voldelige ran, men at han ble sluppet løs hver gang. Han skal ha ankommet Frankrike bare måneder i forveien og levde på gaten.

Politiet identifiserte mannen gjennom DNA-registeret etter å ha samlet bevis hos den eldre kvinnens leilighet. Han skal ha blitt funnet på gaten av en politipatrulje og arrestert.

Les også: Pensjonert italiensk ektepar voldtatt og drept av afrikansk flyktning

PÅGREPET PÅ GATEN: Politiet i Lyon fant den marokkanske voldtektsmannen på gaten og klarte å koble ham til voldtekten gjennom en DNA-prøve. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Les også: Kvinnelig venstreaktivist gjengvoldatt av sudanesere – ble bedt om tie stille av medaktivister

Under avhør løy den marokkanske voldtektsmannen til politiet og sa han kun var 16 år gammel. Dette fordi han visste at politiet er betydelig mer løsslupne med kriminelle barn og at han ikke ville bli dømt til alvorlig fengselstid.

Sannsynligvis ville ha blitt sluppet løs som tidligere.

Den ulovlige muslimske migranten fortalte også at det 87-årige voldtektsofferet ønsket å ha sex med ham. Dette ble imidlertid raskt tilbakevist av bevis fra gjerningsstedet samt offerets vitnemål.

Les også: Afrikanere arrestert etter den brutale voldtekten av turistpar i Italia

«Islam er problemet!» – fransk borgermester sier man ignorerer hovedgrunnen til fattigdom og kriminalitet i byen

Borgermester Robert Menard er en alliert av Marine Le Pens nasjonalkonservative og euroskeptiske Front National og uttalte på fredag at myndighetenes innsats for å lette på presset på fattigdommen og utenforskapet i franske forsteder har feilet med å påpeke det virkelige problemet.

Les også: Opptøyer i Frankrike etter at tildekket muslimsk kvinne ble beordret å identifisere seg for politiet

VIDEO: Innvandrere angriper og brenner ned buss med passasjerer i Frankrike

Det var under en TV-debatt at diskusjonen ble opphetet.

Menard sa at prosjektet som skal revitalisere landets mange nedslitte og utsatte forsteder kun har fokusert på kosmetiske endringer. Menard påpekte at selv etter at en utsatt forstad i hans by fikk 130 millioner euro for et nytt boligprosjekt, så ble ikke situasjonen noe bedre.

– Det har aldri vært så mye ghetto og apartheid som nå, insisterte Menard.

VIDEO: Skrekkfilm eller virkelighet? Etniske opptøyer i Frankrike

VIDEO: Frankrike i flammer: 26 biler satt fyr på i boligstrøk

Da en studiogjest uttalte: «Vi har fullført eiendomsutbyggingen, nå må vi ordne opp i arbeide, offentlige tilbud og resten», så fikk han tilsvar fra borgermesteren:

– Men det er ikke problemet! Problemet i disse nabolagene er islam.

Les også: Sjokkavsløring: Franske myndigheter skjulte grusom tortur av terrorofrene i Paris

Les også: Paris skremt av muslimsk terror – setter opp skuddsikkert glass rundt Eiffeltårnet

DET NYE FRANKRIKE: Ghettoer og no-go soner for etniske franskmenn og politiet har skapt parallellsamfunn.

Borgermesteren uttalte videre at han ønsket å invitere de fremmøtte under TV-debatten å komme dit og se for seg selv.

– Hvor bor du? Gå inn i disse nabolagene og du vil se selv, sa Menard.

Les også: Overfall og trusler mot jødiske skolebarn i Frankrike

Les også: Franske myndigheter tonet ned terrordrap på jødisk kvinne

Debatten kom etter at den franske ministeren Jean-Louis Borloo satte igang et program med 19 punkter for å hjelpe Frankrikes mest utsatte og innvandrertunge forsteder. Programmet er ment som et svar fra president Emmanuel Macron på de stadige bekymringene over sosiale og økonomiske utfordringer og spenninger i landet. Men den 60-sider lange rapporten som fulgte programmet nevnte ikke religionen islam med ett eneste ord.

Les også: Flertallet av franskmenn mener islam ikke hører hjemme i Frankrike

Les også: Politibetjenter i Frankrike forsøkt drept – fikk kastet molotovcocktailer mot seg

Borgermester Menard på sin side har vært en frittalende og svært «kontroversiell» anti-innvandringspolitiker. I oktober 2016 satte den franske borgermesteren opp plakater rundt i byen som advarte at den franske staten har «påtvunget» migranter på Béziers.

– Jeg skal gjøre alt i min makt for å sørge for at disse migrantene ikke finner seg til rette, sa Menard i et intervju.

Les også: Afrikanere amok på togstasjon i Paris – politiet måtte bruke gass

Les også: Fransk prest (84) fikk halsen skåret over i terrorangrep mot kirke – terroristene ropte «Allahu Akbar» i det de halshugget ham

I april 2017 så fikk borgermesteren en bot på 2.000 euro for å «skape hat mot muslimer». Den nasjonalkonservative borgermesteren sa da at det var for mange muslimske barn i byens skoler.

Les også: Britisk avis: Paris er et post-apokalyptisk helvete fylt med urin og søppel

Les også: Politibetjenter i Frankrike forsøkt drept – fikk kastet molotovcocktailer mot seg

Les også: Paris: Soldater åpnet ild mot terrorist som skrek «Allahu Akbar» – hadde machete og kniver

Les også: Kvinnelig journalist voldtatt av bevæpnede flyktninger i Frankrike

MACRONS TALE I USA: Det er vår skyld at innvandrerne dreper oss, voldtar våre kvinner og brenner ned bydeler

Det var under Macrons USA-besøk foran studenter ved George Washington-universitetet at Macron fortalte at «90 prosent» av Afrikanske migranter som kommer til Europa er økonomiske migranter og ikke flyktninger.

Macron kom inn på temaet etter at en student påpekte hvordan masseinnvandringen «fra Midtøsten og Afrika til Europa de siste årene har ført til en økning i vold, kriminalitet og terrorangrep på kontinentet».

Les også: Britisk avis: Paris er et post-apokalyptisk helvete fylt med urin og søppel

Studenten påpekte også at «en økning i seksuelle overgrep og voldtekter av kvinner var kommet til et punkt hvor kvinner er redde for å forlate hjemmet», samt at «økningen i antisemittisme har gjort at jødiske innbyggere anbefales å ikke gå med kippa av frykt for å bli angrepet».

Den kvinnelige studenten spurte Macron hva hans regjering gjør «for å sikre nasjonal sikkerhet og den kulturelle identiteten i Frankrike og Europa».

Les også: Opptøyer i Frankrike da muslimsk kvinne nektet å identifisere seg for politiet

Les også: VIDEO – Skrekkfilm eller virkelighet? Etniske opptøyer og angrep på politiet i Frankrike

Les også: Frankrike – jødene flytter ut, muslimene flytter inn

Les også: Jødisk par i Frankrike voldtatt av afrikanere

Jeg er absolutt ikke naiv. I våre samfunn så trenger vi mer sikkerhet, mer nasjonal sikkerhet, spesielt for kvinner», sa Macron, før han slo fast: «Jeg tror ikke at disse fenomenene er koblet til innvandringen».

Hvorfor? Fordi dette er ikke noe nytt og uheldigvis har vi hatt dette problemet i årevis, for ikke å si i flere tiår i mitt land, forklarte Macron og fortsatte:

De eksakt samme debattene har funnet sted i Frankrike over nasjonal sikkerhet siden presidentvalget i 2002.

Macron snakket også om antisemittismene, terrorangrepene og nevnte på nytt at dette ikke var noe nytt.

Macron mente at det er statens ansvar «å tilby muligheter» for å redusere «konflikter i våre samfunn», slik som terrorangrepene de siste årene, som både Frankrike og USA har opplevd.

Les også: Frankrike: Overfall av skolebarn, trusler og rasistisk graffiti – etnisk rensing av jøder

Les også: Muslimsk terrorangrep i Nice – 86 drept – 458 skadet – muslim kjørte lastebil inn i folkemengde

Les også: Frankrike: Eldre jødisk kvinne torturert og drept av muslimsk mann – politiet hysjet ned drapet

Les også: Muslimer ramponert jødisk bydel i Paris

Europa må ta skylden for «problemer, opptøyer og vold» som finnes i drabantbyene som er dominert av migranter fra den tredje verden, ifølge den franske presidenten.

Han fortsatte:

Slike situasjoner oppstår som følge av mangel på muligheter, fordi vi har mislyktes i å integrere disse menneskene.

Deres foreldre kom for å jobbe, noen ganger mistet de jobbene på grunn av en krise, og vi feilet. Vi feilet i å integrere dem og gi dem muligheter, sa Macron og uttalte at «dette er noe vi kan løse gjennom utdannelse, arbeidsreformer og å endre vårt samfunn.

Da må vi kjempe mot diskriminering, fordi hvis du ikke har utdannelse og du ikke finner arbeide, fordi du kommer fra et spesielt nabolag, på grunn av ditt navn, på grunn av din religion, så er det hele samfunnets skyld.

Les også: Prest fikk halsen skåret over i terrorangrep mot kirke i Frankrike

Les også: Skrek «Allahu Akbar» og skar over halsen på to kvinner på togstasjon i Marseille

Les også: Paris skremt av muslimsk terror – setter opp skuddsikkert glass rundt Eiffel-tårnet

Les også: VIDEO: Afrikansk mann slår og sparker hvit gutt – vitner stopper volden

Macron, som i det siste har pådratt seg vrede fra globalistiske venstreorienterte medier på grunn av «tøffe innvandringsreformer», uttalte at Frankrike nå tar ulike grep overfor asylsøkere kontra økonomiske migranter.

– Jeg vil at mitt land skal velkomne det maksimale antall mennesker som har lov og rett til å bli akseptert, når de er i fare i sitt eget land, uttalte Macron til studentene i USA.

90 prosent av mennesker som kommer fra Afrika kommer ikke til Europa på grunn av politiske forfølgelse – de kommer fra økonomisk tøffe forhold. Du kan ikke akseptere alle. Det er ikke en holdbar byrde for det franske samfunnet.

Les også: Muslimske gjenger skjøt og angrep kristne flyktninger i fransk flyktningleir

Les også: Fransk mor og hennes tre døtre knivstukket på feriested – muslimsk mann arrestert

Relatert:

 

Opptøyer i Frankrike etter at tildekket muslimsk kvinne ble beordret til å identifisere seg for politiet

Da politiet stoppet kvinnen, viste hun kun frem en dårlig kopi av et identifikasjonspapir. Etter å ha blitt beordret om å ta av seg ansiktstildekkingen begynte kvinnen å skrike. Hun ble da pågrepet og satt i politibilen.

FORBUDT: Å gå offentlig i heldekkende islamistisk klesdrakt er forbudt i Frankrike. (Illustrasjonsbilde)

Kort tid etterpå dukket rundt 30 muslimske menn opp til plassen og gikk til angrep på politibetjentene. De kastet blant annet steiner og andre farlige gjenstander. Politibetjentene måtte forsvare seg selv og avfyrte skudd, samt et tåregassvåpen 18 ganger før de kunne unnslippe den islamske mobben.

Deretter satte mobben minst 15 biler i brann og rundt 200 politimenn ble sendt ut for å roe ned opptøyene. Det tok flere timer og politiet måtte avfyre minst 300 tåregassprosjektiler før det ble ro i gatene ved midnatt.

https://www.youtube.com/watch?v=qmtWK0GCU4E

Brannmenn fikk ikke ankommet plassen før 22.30, da islamistene hadde anlagt branner på veiene rundt området.

– Opptøyene var ekstremt voldelige, sa Didier Martinez hos de franske myndighetene.

– Mine kolleger ble svært sjokkerte og det var en veldig komplisert situasjon, men de viste stor ro.

Muslimsk terrorangrep på fransk kjøpesenter – tok gisler – ropte «Allahu Akbar» – skutt av politiet

 • Terroristen skal ha forskanset seg inne på et kjøpesenter
 • Antiterrorpolitiet skal da ha stormet kjøpesenteret og drept den muslimske terroristen
 • Den muslimske mannen skal være av marokkansk opprinnelse og ikke være kjent av politiet eller på noen terror-database
 • Han skal være i 30-årene
 • Mannen skal ha vært bevæpnet med pistol, kniver og en granat
 • Han skal ha skutt minst seks skudd mot politiet, og skadet en politimann
 • Mannen skal ha kapret en bil rett utenfor turistbyen Carcassonne og drept en passasjer
 • Han skrek at han ønsket «hevn for Syria»
 • Dusvinvis av handlende på kjøpesenteret skal ha blitt skadet
 • En kjøpmann i kjøttdisken og en kunde skal ha blitt drept av den muslimske terroristen
 • Angrepet er bare et av minst et dusin muslimske terrorangrep i Frankrike de siste to årene
 • Hans navn er nå frigitt – REDOUANE LAKDIM (26)

 • Han skal ha krevd løslatelsen av en annen muslimsk terrorist, Salah Abdesalam, som var den eneste overlevende etter et muslimsk terrorangrep i 2015, der ISIS gikk til angrep i Paris og drepte 130 mennesker
 • Det kommer nå frem at terroristen i Carcassonne skal ha drept tre mennesker
 • ISIS har tatt på seg ansvaret for terrorangrepet i dag
 • Terroristen skal ha bodd i en kommunal leilighet med sine foreldre og fire søstre
 • Han skal ha vært i fengsel i en kort periode i 2016

Frieord vil oppdatere saken fortløpende.

Frankrike: Overfall av skolebarn, trusler og rasistisk graffiti – etnisk rensning av jøder

Graffiti på eiendommer eid av jødiske familier advarer eierne om at de burde «rømme umiddelbart» hvis de vil holde seg i live. «Problemet er at dagens antisemittisme i Frankrike kommer fra folk av muslimsk tro eller kultur,» sier tidligere statsminister Manuel Valls.

Loverer som i utgangspunktet hadde til hensikt å straffe antisemittiske trusler, brukes nå til å straffe dem som tar avstand fra truslene. En ny utgave av en lærebok for skolens 8. klasse historieutdanning sier at i Frankrike er det forbudt å kritisere islam.

Les også: Frankrike – jødene flytter ut, muslimene flytter inn

Les også: Jødisk par i Frankrike voldtatt av afrikanere

De franske jødene som kan forlate landet, gjør det. De fleste flytter så raskt at det kan sammenlignes med en flukt; Mange jødiske familier selger sine hjem under markedsprisen. Jødiske kvartaler som en gang blomstret er nå utryddet, skriver den amerikanske tenketanken.

Noen eksempler:

Fredag, 12. januar 2018. Sarcelles. En kommune i de nordlige forstedene til Paris. En 15 år gammel jente kommer hjem fra videregående skole. Hun bærer et kjede med en Davidstjerne og har en jødisk skoleuniform. En mann angriper henne med en kniv, kutter henne i ansiktet og løper bort.

Les også: Frankrike: Eldre jødisk kvinne torturert og drept av muslimsk mann – politiet hysjet ned drapet

Les også: Muslimer ramponert jødisk bydel i Paris

29. januar, igjen i Sarcelles, blir en 8 år gammel gutt med en jødisk kippah sparket og slått av to tenåringer.

Ett år tidligere, i februar 2017, ble to unge jøder som bar Kippah angrepet med stokker og metallstenger i Bondy. En av jødene ble kuttet i fingrene med en sag.

Før det ble en jødisk lærer i Marseille angrepet av en videregående student som sa at han ville «hogge en jøde». Læreren hadde en Torah som han beskyttet seg med. Han overlevde, men ble alvorlig skadet.

Les også: Britisk avis: Paris er et post-apokalyptisk helvete fylt med urin og søppel

Flere livstruende skadet etter masseslagsmål mellom flyktninger

Byen har lenge vært tilholdssted for store grupper med asylsøkere og innvandrere som har ønsket å komme videre til Storbritannia.

Innvandrere fra Afghanistan og Eritrea slåss og skjøt mot hverandre. Minst 17 ble skadet, flere av dem er ifølge den tyske avisen Bild Zeitung livstruende skadet.

Ifølge politiet skjedde de første voldelige sammenstøtene om ettermiddagen, da rundt hundre innvandrere i forbindelse med et måltid begynte å kaste steiner på hverandre. Det ble deretter brukt skytevåpen og fire innvandrere fikk livstruende skuddsår. Mer enn et dusin andre ble skadet av jernstenger. Politiet rykket inn og fikk adskilt gruppene. Det var i utgangspunktet uklart hva som utløste volden og hvem som skjøt.

I Calais anslår hjelpeorganisasjoner at det for tiden er rundt 800 innvandrere. De lever i elendige forhold. Mange prøver å komme til Storbritannia skjult ombord på lastebiler, til sjøs eller gjennom Eurotunnelen.

Storbritannias muslimske befolkning vil TREDOBLES innen 2050 ifølge nye undersøkelser

I sin nye rapport kalt «Europas økende muslimske befolkning», så skriver det USA-baserte forskningssenteret at Storbritannia vil bli et sentralt land for økonomiske migranter som kommer til Europa. Tyskland vil være hovedlandet for påståtte flyktninger.

Antallet muslimske migranter som ankom Europa toppet seg etter 2014 til nesten en halv million årlig, i all hovedsak som følge av konfliktene i Syria, Irak og Afghanistan. Konflikter Vesten startet og er ansvarlige for.

Les også: Islamsk terrorfrykt kansellerer parader, fester og konserter i Europa

Les også: Muslimsk borgermester i London: «Terrorangrep er endel av det å bo i byen»

Antallet muslimer i den britiske befolkningen i Storbritannia vil øke fra 9.7 prosent til 17.2 prosent, fortelles det. Rapporten forteller videre at økningen ikke bare er selve innvandringen, men også det faktum at muslimer har en betydelig høyere fødselsrate og en lavere gjennomsnittlig alder i forhold til andre europeere.

Storbritannia har en av de største forskjellene i fertilitetsrater mellom muslimer og ikke-muslimer, med muslimske kvinner, med 2.9 barn i forhold til 1.8 for ikke-muslimer. Dette betyr at selv om man stopper innvandringen totalt, så vil muslimers andel av befolkningen øke med mer enn 3 prosent i Storbritannia.

Disse tallene gjelder også for en rekke andre vestlige land som Frankrike, Italia og Belgia.

Les også: Muslimsk terrorangrep mot avisredaksjon i Frankrike – 12 drept

Les mer: Tysk polititopp: Å leve med terrortrusler er «den nye normalen» i Europa

SKREMMENDE TALL: Ifølge Pew Research Centre, så vil Norge i 2050 ha over 1.3 millioner muslimer, som vil utgjøre 17 prosent av befolkningen. Det er uklart hvordan disse tallene vil se ut i 2100. (Foto: Pew Research Centre).

Les også: Verdenskjent forfatter: «Vi kan ikke si at terror ikke har noe med islam å gjøre»

Les mer: Bombeterror i Manchester – 22 drept – inkludert flere barn – 119 skadet – muslimer feirer på internett

Pew Research Centre anslår at hvis migrasjonen fortsetter i dagens rate, men flyktningstrømmen stopper, så vil Storbritannia ha den høyeste muslimske befolkningen i EU, med 13 millioner.

VIDEO: Tusenvis av muslimer samles i offentlige parker over hele Europa

Les mer: 135 muslimske terrorangrep i Storbritannia siden 1988

Undersøkelsen viser også en sterk ulikhet mellom Øst/Sentral-Europa og Vest-Europa. Den muslimske befolkningen i Tyskland vil øke fra 6.1 prosent i 2016 til 19.7 prosent i 2050, hvis den nåværende migrasjonen fortsetter. Rett over grensen i Polen er situasjonen helt annerledes, der vil den muslimske befolkningen øke fra 0.1 til 0.2 prosent i det samme scenarioet.

Selv om alle de nåværende 28 EU-statene, pluss Norge og Sveits, stengte sine grenser for migranter, så ville allikevel den muslimske befolkningen fortsette å vokse, fordi de har en yngre aldersprofil og høyere fødselsrater.

Les mer: Terror i London: Minst tre mennesker drept – terroristen skutt og drept – turister skadet

Les mer: LONDON-TERROREN: IS-terroristen var trebarnsfar og engelsklærer – ble radikalisert i Saudi-Arabia

Undersøkelsen viser i tillegg at Storbritannia har en av de laveste ratene av rasisme og fremmefrykt mot flyktninger fra Syria og Irak. Bare en av tre mennesker ser på disse som en stor fare, sammenlignet med 39 prosent i Frankrike, 42 prosent i Spania og 60 prosent i Polen. Det konkluderes med at jo lavere antall muslimer og flyktninger et land har, jo mer mener man at disse utgjør en trussel.

VIDEO: Muslim i Tyskland innrømmer på kamera islams virkelige planer for Europa

Les også: Tilbakevendte IS-terrorister får boliger, terapi og jobb for å ikke begå nye terrorangrep

IS: Muslimske terrorgrupper har som mål å sende terrorister inn i Europa, skjult blant migranter, for å utføre terrorangrep mot sivile europeere. Dette har skjedd blant under terrorangrepene i Paris og Brussel, der man fant ut at flere av de som deltok hadde kommet forkledd som flyktninger. (Foto: Treningsleir for IS).

Les også: Svensk sikkerhetspoliti: 2000 ekstreme islamister bor i Sverige

Les også: Muslimer voldtok over 2.000 hvite jenter i Storbritannia

Ifølge Pews data, så utgjør muslimer 4.9 prosent av Europas befolkning i 2016, med ca. 25.8 millioner mennesker spredt utover 30 land, en oppgang fra 19.5 millioner i 2010.

Relatert:

FRANKRIKE: President Macron til muslimsk kvinne: «Reis hjem!»

Hvis du ikke er i fare, så burde du reise hjem til ditt land, sa den franske presidenten Emmanuel Macron til en asylsøker fra Marokko.

Jeg kan ikke gi franske papirer til alle, hvordan ellers skal jeg forholde meg til alle menneskene som allerede er her og ikke kan finne arbeide?

Da den muslimske kvinnen sa at henne mor og far bodde i Frankrike, så svarte Macron at «Frankrike tar vare på sine innbyggere og du kan besøke dem jevnlig, hvis du vil».

Vi tar vår del av ansvaret, men vi kan ikke ta imot alle ulykkelige mennesker fra verden, sa Macron.

Uttalelsene kom den 21. november denne måneden i forbindelse med et veldedighetsarrangement, og har fått blandet mottakelse.

Istedenfor å gi henne en sjanse til å vise hva hun er god for gjennom utdannelse eller sine evner, så bare avbryter han henne, sier en på sosiale medier.

En annen er imidlertid enig med Macron:

Hva er problemet med hva han sa? Han sa at hennes foreldre vil bli tatt vare på. Det er ingen krig eller noen annet der hun kommer fra, så hvorfor kan hun ikke reise hjem?

Frankrike: Jødene flytter ut – muslimene flytter inn

Forsteder til franske storbyer har blitt forvandlet til et av de mest synlige tegn på islamisering av Frankrike. Jøder som ikke har flyktet fra Frankrike prøver å bli «usynlige», skriver kulturredaktøren i den italienske avisen Il Foglio, Giulio Meotti, i en artikkel i World Israel News.

Forsteder («banlieues») – fjernt fra de velstående boulevarder og bistroer i Paris – danner «det andre Frankrike». I de siste 20 årene har disse franske forstedene ikke bare blitt «konsentrasjoner av fattigdom og sosial isolasjon», men har gått fra å være noen av Frankrikes mest tettbefolkede jødiske områder til muslimsk dominerte apartheid-samfunn som den franske historikeren Georges Bensoussan, i sin bok Les territoires perdus de République, kaller for «tapte territorier av republikken», skriver Giulio Meotti.

Tilstrømningen av muslimer til forstedene har gjort disse til arnesteiner for antisemittisme. Frankrike er vertskap for Europas største jødiske samfunn, men jødene flytter nå fra forstedene, enten til sentrum av byene, der de føler seg mer beskyttet, eller ut av landet, de fleste til Israel. Dit flyttet 20 000 franske jøder de siste tre årene. I et kjent jødisk område i Paris, der det tidligere bodde 350 000 jøder, har 60 000 flyttet ut de siste årene, etter hvert som de har fått stadig flere muslimske naboer.

I den parisiske forstad til Bagneux har noen nylig vandalisert minnesmerket til Ilan Halimi, en ung jøde som ble kidnappet, torturert og drept av en «barbarisk gjeng» i 2006, bare fordi han var jøde. På den tiden var det Frankrikes første tilfelle av morderisk antisemittisme på mange år. Deretter myrdet islamister jøder på en skole i Toulouse og et koshermarked i Paris.

Franske jøder er nå ikke bare truet i deres synagoger og skoler, skriver den italienske kulturredaktøren, men også i deres hjem. En jødisk familie ble nylig holdt i gissel, slått og ranet i deres hjem i forstaden Seine Saint-Denis. Før det ble en pensjonert jødisk lege og lærer, Sarah Halimi, slått og kastet i gaten fra ballkongen hennes, av en muslimsk nabo som ropte Allahu Akbar. Hun døde.

Historiske jødiske kvartaler har blitt tømt, og jødiske foreldre tør ikke lengre la deres barn gå på offentlige skoler, men sender dem i stedet til privatskoler.

Mellom 2005-2015 var det 4.092 antisemittiske angrep i Frankrike. Ifølge en septemberstudie fra Stiftelsen for Politisk Innovasjon, sa 60% av jødene i Frankrike at de var «bekymret for å bli fysisk angrepet på gata fordi de er jøder».

Fransk terrormistenkt: «Greit å spise ikke-troende»

Mannen er en av 10 personer som nylig ble arrestert i Frankrike og Sveits, mistenkt for å planlegg et nytt terrorangrep i Frankrike, skriver avisen.

De arresterte i gruppen, som var mellom 18 og 65 år, brukte en kryptert meldingsapp til å planlegge massedrapene, sier en fransk kilde til The Express. Den 27-årige selvproklamerte imamen, som var blant de ni arresterte i Frankrike, er en sveitsisk statsborger som konverterte til islam for tre år siden, opplyser den sveitsiske aktoren. Han hadde gitt seg selv tittelen «Emir», og antas å ha «indoktrinert» de yngre medlemmene av chat-gruppen, der han  selv var administrator.

Han utga seg for å være ekspert i islam, og lot sine støttespillere tro at han hadde omfattende kunnskap i tolkning av Koranen. En journalist som har lest noen av meldingene som ble sendt av imamen, som gikk under aliaset ‘Al-Bosni’, sier at han hadde fortalt medlemmene i chat-gruppen at det var «OK å spise ikke-troende» hvis det var «absolutt nødvendig».

Den franske ministeren Gérard Collomb sa onsdag at de mistenkte – som alle var under skjult overvåkning – hadde planlagt et nærstående angrep, men poengterte at gruppen ikke hadde noe «klart eller sikkert mål».

Flere franskmenn drept av muslimer i Frankrike enn i Afghanistan

De franske tapene i Afghanistan kom i løpet av over et tiår med utplassering i et av de farligste islamske områdene i verden. De franske tapene i Frankrike kom på mindre enn to år.

Det er noe veldig galt når Afghanistan er tryggere enn Paris, mener Daniel Greenfeld i sin artikkel som blant annet er gjengitt av Breaking Israel News. Han siterer den franske innenriksministeren Gerard Collomb: «Frankrike er i en tilstand av krig».

Les også: Sjokkstudie: 90.000 kristne drept i 2016 – en hvert 6. minutt

Les også: Nytt terrorangrep i Paris: Tre politimenn skutt – en drept

Det er ikke bare retorikk, mener han. «Bomber dukker opp i en vakker parisisk forstad. To unge kvinner slaktes på en togstasjon. Og det er bare en uke i en islamsk tredje verdenskrig som kjempes i Frankrike,» skriver han, og minner om november-angrepene i 2015 som drepte 130 mennesker og såret ytterligere mer enn 400 og lastebil angrepet i Nice i fjor som drepte 86 og såret 458. Det viser at krigen er reell.

Les også: Muslimsk terrorangrep i Nice – 86 drept – 458 skadet – muslim kjørte lastebil inn i folkemengde

Les også: Islamsk terrorgruppe før valgkampen: «Gjør din plikt som muslim og drep dem!»

SMÅBARN DREPT: De muslimske rasistene og terroristene dreper både kvinner og barn. Selv ikke bilder av livløse små barn, med dukkene sine på asfalten, fikk franskmenn til å stenge grensene og forby islam.

10.000 franske soldater ble plassert i gatene i deres eget land i Operation Sentinelle etter angrepene mot Charlie Hebdo og et Kosher-supermarked i 2015. Tusenvis av franske soldater patruljerer, vokter og beskytter franske byer som har blitt farligere enn Afghanistan. Greenfeld viser til at dobbelt så mange soldater deltok i Operation Sentinelle enn det antallet soldater Frankrike har hatt i Afghanistan. Og franske dødsfall i den islamske krigen hjemme har vært langt høyere enn de var i Afghanistan.

Les også: Prest fikk halsen skåret over i terrorangrep mot kirke i Frankrike

Les også: Skrek «Allahu Akbar» og skar over halsen på to kvinner på togstasjon i Marseille

Da franskmennene intervenerte for å stoppe islamistiske overtakelse av Mali, led de en håndfull tap. De 4000 franske soldatene kom ut av Operation Serval med 9 tap og Operation Barkhane utgjorde 5 døde. Under den andre Gulfkrigen døde 9 franske soldater. «Det er mye tryggere å være en fransk soldat som bekjemper al-Qaida i et muslimsk land enn en parisisk sivil til en konsert i sin egen by,» er Greenfelds konklusjon. Frankrike er i krig. Derfor er det soldater i gatene.

Les også: Muslimske gjenger skjøt og angrep kristne flyktninger i fransk flyktningleir

Les også: Fransk mor og hennes tre døtre knivstukket på feriested – muslimsk mann arrestert

Les også: Paris skremt av muslimsk terror – setter opp skuddsikkert glass rundt Eiffel-tårnet

Relatert:

VIDEO: Afrikansk mann slår og sparker hvit gutt i Frankrike – vitner stopper volden

Youtube har tatt ned videoen, men den kan fremdeles ses her på Liveleak.

– Vet du hvem mora mi er? (Afrikansk mann).

– Unnskyld, unnskyld. (Offer).

– Han snakket om moren min. (Afrikansk mann).

– Det gjør ingenting, jeg ringer politiet. Jeg er moren hans. (Kvinne).

– Han sa ting (om moren min). (Afrikansk mann).

– Det er over nå. (Vitne).

 

(VIDEO) DET NYE EUROPA: Afrikanske migranter vandaliserer bil på gaten

For mange er det å ha en bil livsviktig. Mange mennesker er avhengige for å komme seg til jobb, sykehus, skole, barnehage. De har spart penger de kanskje ikke hadde. De betaler forsikringer og service. De gjør det fordi de må. Kanskje må de komme seg raskt et sted hvis noe skjer, kanskje en i familien er gravid og må til sykestuen.

Men i denne videoen ser vi at det finnes folk og folkeslag som ikke har respekt for andres eiendom, andres livssituasjon eller andres ve og vel. De ramponerer, ødelegger og ler og skriker. De tenker ikke lenger enn sin egen nese. Hvis de tenker i det hele tatt. Det hele er så primalt og så uforståelig at man rett og slett ikke engang klarer å forstå det man ser.

Dette er dessverre en stadig mer vanlig hverdag i vårt Europa. Og det har allerede kommet til Norge. Biler står i brann hver eneste uke på norske parkeringsplasser i de innvandrertette områdene. Betaler nordmenn mye for å ha en bil? Ja, svært mye. Er vi veldig avhengig av bil i Norge? Ja. Med minusgrader og sterk vind er en bil en viktig ting å ha for mange, spesielt eldre, syke og familier.

Når du ser denne videoen og tenker på at det kunne vært din bil. Hva gjør det med hodet ditt? Med sinnet ditt? Når du ser disse respektløse og lavtstående individene ramponere en annen persons eiendom slik.

Relatert:

 

Ny antiterrorlov i Frankrike: Politiet får stenge rasistiske moskeér

Den nye loven ble stemt inn i begynnelsen av oktober med en overveldende majoritet i det franske parlamentet, med 415 mot 127 stemmer. Nå har loven også blitt godkjent av senatet.

Venstreekstreme og kommunistiske grupper har kritisert loven da den gir myndighetene større muligheter for å kjempe mot rasisme og terrorisme, også i moskeér.

Les også: Muslimsk terrorangrep i Frankrike: Skrek «Allahu Akbar» og drepte to kvinner med kniv på togstasjon

MOSKEÉR I FRANKRIKE: Frankrike har over 2.500 moskeér. Franske myndigheter har stengt flere hundre moskeér de siste årene etter avsløringer om rasistiske og anti-kristne ekstreme uttalelser fra imamer og besøkende, samt oppfordring til terror. (Foto: Politimann utenfor moské i Paris).

Les mer: Muslimsk terrorist kjørte lastebil inn i folkemengde med kvinner og barn i Nice- drepte 84 – ropte «Allahu Akbar»

Blant annet får nå landets myndigheter rett til å gjøre husransakelser, stenge ned moskeér som på en eller annen måte støtter eller preker hat mot kristne og ikke-muslimer, samt stoppe og kontrollere de som befinner seg ved plasser som er tenkbare mål for muslimske rasister og terrorister.

Loven skal erstatte den unntakstilstanden som ble innført i landet etter de muslimske terrorangrepene i 2015, og som går ut den 1. november i år.

Les mer: Prest (84) fikk halsen skåret over i terrorangrep mot kirke i Frankrike

Landets innenriksminister, Gerard Collomb, har tidligere uttalt at loven er «et riktig tiltak for en riktig trussel».

Ifølge Frankrikes president, Emmanuel Macron, så holder den nye loven seg innenfor rammene av franske verdier og prinsipper. Det politiet får er et nødvendig regelverk for å slå ned på den islamske terrorismen, som har drept hundrevis av franskmenn de siste årene, sier han.

Ved det rasistiske og anti-kristne terrorangrepet i Paris i 2015, som den islamske staten tok på seg ansvaret for, ble 130 mennesker drept og 350 skadet. 89 av dødsofrene og over 300 av de skadde befant seg i konsertlokalene Bataclan. Det kom ut over ett år senere at ofrene hadde blitt grusomt torturert, blant annet hadde terroristene skjært av kjønnsorganene og puttet dem i ofrenes munn. De skal også ha stukket kvinner i underlivet med kniver og skåret ut øynene deres. Flere av ofrene skal også ha blitt voldtatt.

Les også: Sjokkavsløring: Franske myndigheter skjulte bevis på grusom tortur av terrorofrene i Paris

ISLAMSK HAT: Europa, Asia, Afrika, Nord-Amerika og Australia har alle opplevd grusomme rasistiske og fremmefiendtlige muslimske terrorangrep de siste årene. Tusenvis av døde, titusenvis av skadde er resultatet etter at myndigheter har akseptert eksistensen av og importert den politiske sekten som kamuflerer seg som en religion. (Foto: Forside/Daily Telegraph).

Relatert:

Muslimsk terrorangrep i Frankrike: Skrek «Allahu akbar» og drepte to kvinner med kniv på togstasjon

Fransk politi informerer om at en gjerningsmann gikk løs på to kvinner på togstasjonen Saint-Charles.

Begge kvinnene ble drept med kniv av mannen som skal ha ropt «Allahu akbar» før drapene.

DREPT: De to ofrene i Marseille har blitt identifisert med fornavn og skal være kusiner. Mauranne (til venstre) og Laura (til høyre), begge 20 år gamle. (Foto: Privat).

Flere skal ha blitt hardt skadet av knivstikkene påført dem av mannen.

Militære vakter skal deretter ha skutt og drept mannen.

Angrepet etterforskes som et terrorangrep av franske myndigheter. Borgermesteren i byen sier at drapstallet kunne ha blitt høyere hvis ikke mannen ble uskadeliggjort av militæret.

SKUTT OG DREPT: Militærstyrker skal ha omringet området og skutt den muslimske mannen.

Frankrike skal ha hatt fem terrorangrep i 2016 og seks så langt i år. Det verste så langt fant sted i Paris i november, 2015, da 130 mennesker ble drept av ekstreme muslimer.

PARIS: Nytt terrorangrep mot franske soldater – seks påkjørt av bil – muslimsk terrorist skutt etter jakt

Det var rundt klokken 09.00 i dag at en muslimsk terrorist forsøkte å drepe en gruppe franske soldater i overklassestrøket Levallois-Perret i Paris.

Les også: PARIS: Muslimsk student angrep politi med kniv og hammer – skrek «Dette er for Syria»

Bachir Hamou (37) skal ha ventet utenfor brakkene der soldatene befant seg. I det soldatene kom ut for å starte tjenesten sin startet Hamou bilen og siktet seg inn mot dem. Totalt seks soldater ble skadet, tre av dem alvorlig. De tre siste soldatene har blitt utskrevet fra sykehus med mindre skader.

Les også: Muslimsk terrorist kjørte lastebil inn i folkemengde med kvinner og barn i Nice- drepte 84 – ropte «Allahu Akbar»

Les også: Britisk avis: Paris er et post-apokalyptisk helvete fylt med urin og søppel

Les også: Flertallet av franskmenn mener islam ikke hører hjemme i Frankrike

Les også: Nytt terrorangrep i Paris: Tre politimenn skutt – en drept

Terroristen skal så ha forlatt åstedet i den samme bilen og det oppsto så en dramatisk biljakt. Det hele ble avsluttet ved riksvei A16 ved Boulogne-sur-Mer, i Nord-Frankrike.

Mannen skal ha gjort en brå bevegelse og forsøkt å unnslippe pågripelse, og ble da skutt fem ganger av franske sikkerhetsstyrker. Ingen av skuddene var imidlertid dødelige, og mannen er nå på sykehus. En politimann skal ha blitt skadet av et vådeskudd.

Les også: Sjokkavsløring: Franske myndigheter skjulte grusom tortur av terrorofrene i Paris

Les også: Paris skremt av muslimsk terror – setter opp skuddsikkert glass rundt Eiffeltårnet

Les også: Fransk prest (84) fikk halsen skåret over i terrorangrep mot kirke – terroristene ropte «Allahu Akbar» i det de halshugget ham

Les også: Muslimer planla å sprenge Eiffeltårnet

Franske myndigheter har hatt unntakstilstand siden november, 2015, men det ventes at den vil avsluttes i november i år. Man har istedenfor innført nye lover som permanent innfører antiterror-tiltak, som vil erstatte den nasjonale unntakstilstanden.

Dette er ifølge franske myndigheter det åttende angrepet rettet mot soldater og sikkerhetsstyrker i landet siden 2015. Soldatene i dag skal ha vært en del av det 35. infanteriregimentet og var totalt uforberedte da de ble angrepet.

Det skal være totalt 7.000 soldater utstasjonert i Frankrike etter de store muslimske terrorangrepene i 2015.

Les også: Politibetjenter i Frankrike forsøkt drept – fikk kastet molotovcocktailer mot seg

Les også: Paris: Soldater åpnet ild mot terrorist som skrek «Allahu Akbar» – hadde machete og kniver

Les også: Kommentar: Adieu Frankrike – vi ses kanskje aldri igjen

Les også: Franske myndigheter tonet ned terrordrap på jødisk kvinne

Angrepet i dag tidlig kommer bare fire dager etter at en 18 år gammel mann skrek «Allahu Akbar» og sa han ønsket å drepe soldater utenfor Eiffeltårnet. Mannen ble imidlertid avvæpnet før han rakk å gjennomføre hat-angrepet.

VIDEO: Frankrike i flammer: 26 biler satt fyr på i boligstrøk

Les også: Terror i Paris: Tunisier skjøt mot politiet og angrep soldat på flyplass – ble skutt og drept

Les også: Terrorangrep i Paris – 12 drepte – politmann henrettet av islamister

Les også: Muslimer bak terrorangrep i Paris – 130 drept – 368 skadet

Les også: Paris i flammer – turister bedt om å holde seg borte (bilder og videoer)

VIDEO: Innvandrere angriper og brenner ned buss med passasjerer i Frankrike

Les også: Fransk politimann hjalp flyktninger på vei til Europa – ble skutt og drept av IS

Les også: Muslimer angrep brannmannskap på utrykning i Korsika – media løy om hendelsen

Les også: Er muslimske innvandrere i ferd med å ta over Frankrike?

Frankrike: Tonet ned terrordrap

«De franske myndighetene har behandlet mordet med isende stillhet,» hevder den belgiske EU-parlamentarikeren Frédérique Ries. De har ikke villet kalle drapet for en terrorhandling eller en hatforbrytelse, og den muslimske drapsmannen ble ikke fengslet, men plassert på en psykiatrisk institusjon, til tross for at han ikke har hatt psykiske lidelser tidligere.

Heller ikke franske medier omtalte saken som en terrorhandling eller hatkriminalitet. De fleste nevnte den bare i korte notiser. Den kunne ha gitt Marine Le Pen gode poeng i hennes valgkampanje foran det franske presidentvalget som begynte 23. april, men fikk ingen publisitet.

Den belgiske politikeren er ikke den eneste som har reagert på hvordan hendelsen 4. april er blitt dysset ned av medier og politiet. I forrige uke publiserte 17 franske intellektuelle, inkludert historikeren Georges Bensoussan og filosofen Alain Finkielkraut, en kritikk av de franske myndighetenes og medienes håndtering av hendelsen, skriver telegrambyrået JTA.

Den franske påtalemyndighetens utelatelse av hatkriminalitet samsvarer ifølge JTA og kritikerne dårlig med vitneforklaringer fra naboer, som sier til ukeavisen Tribune Juive at de hørte Traore rope «Allah hu akbar,» «Allah er den største», på arabisk. Han skal også ha kalt den drepte Sarah Halimi for «Satan» og bedt en islamsk bønn etter at hun var kastet ut av vinduet. Naboer forteller også at de tidligere var vitne til at Traore hadde kalt Halimi for en skitten jøde når de møttes ansikt til ansikt.

Hendelsen skjedde like før Frankrikes presidentvalg, der de styrende franske myndighetene ble utfordret av det høyreorienterte Nasjonal Front, som motsetter seg innvandring til Frankrike fra muslimske land og søker å begrense offentlige uttrykk for den islamske troen. Ifølge telegrambyrået JTA mener mange franske jøder at myndighetene dekket over drapet på Halimi for å forhindre at det ville øke oppslutningen om Le Pen.

Det er ikke første gang franske myndigheter er beskyldt for å dekke over en muslimsk terrorhandling mot en jøde. Det skjedde også i 2006, da en ung jøde, Ilam Halimi, ble kidnappet av en muslimsk ungdomsgjeng. Han ble holdt fanget i en leilighet der han ble grovt torturert. Kidnapperne ringte i et tilfelle til hans foreldre, og lot de høre smerteskrik mens de skar av ham øret. Ilam Halimi døde av torturen.

Et bilde av offeret med avkappet øre og tape foran munnen ble sendt til foreldrene. Da saken kom opp i retten ble pressen nektet tilgang, og saken ble kun dekket av en amerikansk avis, som måtte sitte på gangen under rettsmøtet. Retten avgjorde at bildet av Halimi med avkappet øre skulle forbys å vises i franske medier, imot de etterlattes ønske. Angivelig for å forhindre «raseri mot muslimer».

Les også: Sjokkavsløring: Franske myndigheter skjulte grusom tortur av terrorofrene i Paris

Les også Frieords artikkel fra det siste terrorangrepet i Frankrike og alle lenkene til lignende saker i landet de siste årene.

Går mot knusende seier for Le Pen i grensebyen Calais

Og selv om valgene skjer i enmannskretser, slik som i Storbritannia, og derfor vil gi helt urimelige utslag, er Marine Le Pen en klar favoritt til å bli valgt fra den franske grensebyen mot Storbritannia, Calais. I første valgomgang knuste hun alle motkandidater med en oppslutning på 46 prosent. Den nærmeste kandidaten fikk 16,4 prosent.

Den kandidaten som kom nærmest Le Pen var kandidaten for det republikanske partiet. De to deltar derfor i finaleomgangen i dag. På tredjeplass i Pas-de-Calais fulgte sosialistpartiets kandidat med 10,8 prosent av velgerne. På landsplan fikk den nylig valgte presidenten, Marche, sitt nye parti 32,3 prosent, fulgt av det republikanske partiet med 15,7 prosent og National Front med 13,2 prosent.

Ved forrige valg i 2012 fikk National Front 9,3 prosent av velgerne, men kun 2 av de 577 plassene i nasjonalforsamlingen, takket være et liknende valgsystem som i Storbritannia.

Grensebyen Calais har vært tilholdssted for mange tusen innvandrere som har bodd i et område kalt Calais Jungel. Det har ført til stor frustrasjon blant lokalbefolkningen. Myndighetene fjernet denne leiren i forkant av valget, og spredde innvandreren rundt omkring i landet, uten at det ser ut til å ha bremset National Fronts popularitet i byen.

PARIS: Algerisk student skrek «Dette er for Syria» – angrep politi med kniv og hammer

– Dette er for Syria, skrek den algeriske studenten og angrep tre politimenn utenfor Notre Dame-katedralen i Paris. Han skal også ha sagt at han var en soldat for terrorgruppen IS.

Hendelsen fant sted rundt halv fem-tiden på ettermiddagen i dag.

Bevæpnet med hammer og kniv klarte han å skade en av politimennene. Da trakk de to andre politikollegene sine våpen og skjøt den muslimske terroristen med to skudd i beina. Hendelsen  skapte panikk blant turistene som befant seg i området rundt katedralen. Mange løp og gjemte seg i nærliggende butikker og restauranter.

Les også: Fransk prest (84) fikk halsen skåret over i terrorangrep mot kirke – terroristene ropte «Allahu Akbar» i det de halshugget ham

SKUTT: Den muslimske terroristen skal ha blitt skutt i beina av politiet. (Foto: Facebook/Kyle Riches).

Les også: Flertallet av franskmenn mener islam ikke hører hjemme i Frankrike

Terroristen skal ha vært i live og blitt kjørt til sykehuset. Ifølge politiet skal han være i 40-årene.

Politiet og myndighetene i den franske hovedstaden har nå advart turister mot å holde seg borte fra plassen. Rundt 100 anti-terrorpoliti skal ha ankommet området og sikret at det ikke var flere angripere.

Les også: Islamsk terrorgruppe før valgkampen: «Gjør din plikt som muslim og drep dem!»

Les også: Muslimsk terrorist kjørte lastebil inn i folkemengde med kvinner og barn i Nice- drepte 84 – ropte «Allahu Akbar»

Les også: Britisk avis: Paris er et post-apokalyptisk helvete fylt med urin og søppel

Nesten 1.000 mennesker inne i katedralen

Det var imidlertid inne i katedralen at den største frykten og panikken oppsto. Der hadde nærmere 1.000 mennesker dukket opp til messen. De hørte skuddene og sirenene, men ingen visste hva som skjedde utenfor eller om det var et stort terrorangrep mot katedralen.

Les også: Politibetjenter i Frankrike forsøkt drept – fikk kastet molotovcocktailer mot seg

Les også: Paris: Soldater åpnet ild mot terrorist som skrek «Allahu Akbar» – hadde machete og kniver

Les også: Sjokkavsløring: Franske myndigheter skjulte grusom tortur av terrorofrene i Paris

På bilder tatt inne i katedralen så kan man tydelig se forskremte kristne mennesker med hendene i været. Dette etter at politiet var kommet inn for å gjennomsøke området og sikre at ingen flere muslimske terrorister befant seg inne blant forsamlingen. Det skal imidlertid ikke brutt inn panikk blant forsamlingen.

Etter ca. en times tid slapp politiet ut de første menneskene fra katedralen.

VIDEO: Frankrike i flammer: 26 biler satt fyr på i boligstrøk

Les også: Terror i Paris: Tunisier skjøt mot politiet og angrep soldat på flyplass – ble skutt og drept

Les også: Muslimer angrep brannmannskap på utrykning i Korsika – media løy om hendelsen

Politiet skal også ha stengt ned alle offentlige bygninger, inkludert skoler. Skoleelever måtte oppholde seg inne inntil situasjonen var avklart. Etterhvert begynte man å tillate folk tilbake i gatene igjen, mens man utførte ID-kontroller på veiene.

Den muslimske terrorgruppen IS gikk i går ut med nye meldinger om at deres soldater skulle drepe flere vantro i Frankrike.

Les også: Nytt terrorangrep i Paris: Tre politimenn skutt – en drept

Les også: Paris skremt av muslimsk terror – setter opp skuddsikkert glass rundt Eiffel-tårnet

Les også: Muslimer planla å sprenge Eiffeltårnet

Dette er ikke første gangen katedralen i Notre Dame har vært åsted for terror-relaterte hendelser. I septemeber i fjor ble seks gassbeholdere funnet i en tom bil i nærheten av bygningen og tre personer forbundet med islamske hat-bevegelser ble arrestert.

Katedralen i Notre Dame er en av de mest kjente kirkene i verden og besøkes av så mange som 13 millioner mennesker årlig.

Frankrike har vært i terror-modus siden 2015, etter at tre store terroangrep tok livet av over 200 mennesker.

Les også: Terrorangrep i Paris – 12 drepte – politmann henrettet av islamister

Les også: Muslimer bak terrorangrep i Paris – 130 drept – 368 skadet

Les også: Paris i flammer – turister bedt om å holde seg borte (bilder og videoer)