VIDEO: Overfallet som sjokkerer Frankrike – gutt (17) blir slått helseløs av gjeng i ikke-gå sone i Paris

Gjerningsmennene var bevæpnet med stokker, krykker og metallkuler. Gutten måtte sy 67 sting i hodet etter overfallet. Under angrepet forsøkte 17-åringen å gjemme seg under en bil, men blir etterhvert dratt ut av den rasende mobben og brutalt mishandlet. Overfallet ble filmet av et vitne som bor i nærliggende blokk og politiet ser på hendelsen […]

«Heng hvite mennesker – drep hvite babyer» – mørkhudet rapper etterforskes for rasisme

https://twitter.com/RomainEspino/status/1044867075557208064 Saken har fått omtale i etablerte medier i Europa og skapt stor debatt i Frankrike. Så langt Frieord vet, har ingen norske statsstøttede medier valgt å skrive om saken. Frieord har også sendt tweets om saken til alle lederne i Antirasistisk Senter, men har torsdag kveld ennå ikke fått noen reaksjoner tilbake. Sky News […]

Europeiske venstrepolitikere: «Europeere eksisterer ikke»

Den kulturelle marxismen og postmoderne galskapen ser ikke ut til å avta hos de rødgrønne politikerne og partiene i Vest-Europa. Tvertimot så uttales sosialistiske og kommunistiske fraser stadig høyere og med mer tyngde, ettersom Europa synker ned i avgrunnen gjennom massiv innvandring, postmodernisme og sosiale eksperimenter. Tankene går til orkesteret og kelnerne på Titanic som […]

DAGENS VIDEO: Innvandrere stjeler kofferter fra turistbuss – mens den kjører!

(Videoene finner du under teksten) Frankrike lever i to verdener. En der venstresiden hyller flerkulturen og landets idrettsprestasjoner – hvor det er en stor overvekt av ikke-etniske franskmenn innen fotball, håndball, basket og friidrett som gjør det godt på idrettsbanene. Samtidig opplever landet en svært segregert hverdag hvor hærverk, ghettofisering, ran, mishandling, voldtekter og drap […]

Frankrikes to ansikter – flerkulturell fotball seirer mens det flerkulturelle samfunnet brenner ned

Mens den norske befolkningen gleder seg over VM og ser frem til kveldens semifinale mellom Frankrike og Belgia, så dekkes opptøyene i Frankrike i svært begrenset omfang. Les også: Kvinnelig journalist voldtatt av bevæpnede flyktninger i Frankrike Det har nå vært opptøyer i den franske storbyen Nantes i en hel uke. Butikkvinduer knuses og butikker […]

DET NYE EUROPA: Fransk kvinne banket opp av afghanske flyktninger «fordi hun gikk lettkledd»

Gradestokken går stadig oppover i Europa og det betyr naturlig nok at sommerklærne tas på. Dessverre ser det ikke ut til at mange nyankomne migranter fra muslimske kulturer aksepterer at europeiske kvinner går lettkledd. Det fikk en fransk kvinne som tok toget i Paris nylig erfare.

FRANKRIKE: (VIDEO): Muslimsk kvinne i burka dømt til seks måneders fengsel for drapstrusler mot politiet – startet voldelige opptøyer

En 37-årig muslimsk kvinne i Frankrike fikk nylig en seks måneders fengselsdom, hvorav tre av dem må tilbringes bak lås og slå. Kvinnen nektet å identifisere seg for politiet, slo seg vrang, drapstruet politiet og viste forakt for retten. Pågripelsen av kvinnen satte igang flere dagers voldelige opptøyer med bilbranner og angrep på utrykningstjenester.

Tsjetsjensk flyktning amok med kniv i Paris – en drept – fire skadet – skrek «Allahu Akbar»

Frankrike ble rammet av et nytt terrorangrep i går kveld. En person ble drept og fire skadet da en muslimsk flyktning angrep uskyldige på gaten i Opera-distriktet i Paris.

«Islam er problemet!» – fransk borgermester sier man ignorerer hovedgrunnen til fattigdom og kriminalitet i byen

Borgermesteren i den sørlige franske byen Béziers sier at man ignorerer årsaken til fattigdom, arbeidsløshet og kriminalitet i Frankrikes fattigste, innvandringstette forsteder – som er islam.

MACRONS TALE I USA: Det er vår skyld at innvandrerne dreper oss, voldtar våre kvinner og brenner ned bydeler

Voldelig kriminalitet, terrorangrep og epidemier av seksuelle overgrep i Europa er «ikke forbundet» med masseinnvandringen, uttalte den franske presidenten Emmanuel Macron. Det er istedenfor «diskriminering» og «mangel på likestilling» som er årsak til fenomenene.

Opptøyer i Frankrike etter at tildekket muslimsk kvinne ble beordret til å identifisere seg for politiet

Hundrevis av politifolk ble sendt ut etter at innbyggere i et svært innvandrertett område startet opptøyer i den franske byen Toulouse. Volden startet etter at politiet stoppet en kvinne som gikk med heldekkende islamske klær, noe som er ulovlig i Frankrike.

Muslimsk terrorangrep på fransk kjøpesenter – tok gisler – ropte «Allahu Akbar» – skutt av politiet

En marokkansk mann stormet i dag morgen inn på et kjøpemarket i den franske byen Trebes, sørvest i landet. Bevæpnet med skytevåpen, kniver og en granat tok han et gissel. Mannen skal der ha drept en kunde og en ansatt. Mannen skrek «Allahu Akbar, jeg skal drepe dere alle».

Frankrike: Overfall av skolebarn, trusler og rasistisk graffiti – etnisk rensning av jøder

I dagens Frankrike jages jødene fra sine bydeler av den stadig voksende muslimske befolkningen, viser en rapport utgitt av Gatestone Institute. Ikke engang barn slipper unna grove overfall og drap.

VIDEO: Skrekkfilm eller virkelighet? Etniske opptøyer og angrep på politiet i Frankrike

Det kan se ut som en scene fra en apokalyptisk fremtidsfilm fra Hollywood. Men det er fra Frankrike og det er virkelig. Horder av afrikanske migranter ødelegger lokalsamfunn og angriper politiet. Dette er EU og Merkels Europa.

Storbritannias muslimske befolkning vil TREDOBLES innen 2050 ifølge nye undersøkelser

Den muslimske befolkningen i Storbritannia vil tredobles de neste 30 årene, ifølge analyser gjort at Pew Research Centre. Det betyr at antallet muslimer i Storbritannia vil øke fra 4.1 millioner i 2016 til 13 millioner i 2050.

Frankrike: Jødene flytter ut – muslimene flytter inn

Forsteder til franske storbyer har blitt forvandlet til et av de mest synlige tegn på islamisering av Frankrike. Jøder som ikke har flyktet fra Frankrike prøver å bli «usynlige», skriver kulturredaktøren i den italienske avisen Il Foglio, Giulio Meotti, i en artikkel i World Israel News. Forsteder («banlieues») – fjernt fra de velstående boulevarder og […]

VIDEO: Afrikansk mann slår og sparker hvit gutt i Frankrike – vitner stopper volden

En video som har blitt mye spredt på sosiale medier de siste dagene viser hvordan en tilsynelatende voksen afrikansk mann holder, slår og sparker en hvit fransk ungdom. Mannen blir imidlertid stoppet av forbipasserende som blir vitne til volden. Det er uklart om overfallet på den hvite gutten var rasistisk motivert.

(VIDEO) DET NYE EUROPA: Afrikanske migranter vandaliserer bil på gaten

Når man kommer til et nytt land, for et nytt og bedre liv, hva er da mer naturlig enn å oppføre seg som villdyr, rasere, ødelegge og vandalisere andres eiendom? Det er iallefall slik afrikanske migranter oppfører seg på gatene i Frankrike. Hva betyr denne oppførselen? Hva ønsker de å fortelle med den? Hva tror de vanlige franske – og europeiske – borgere om dem når de ser denne videoen?

Går mot knusende seier for Le Pen i grensebyen Calais

Og selv om valgene skjer i enmannskretser, slik som i Storbritannia, og derfor vil gi helt urimelige utslag, er Marine Le Pen en klar favoritt til å bli valgt fra den franske grensebyen mot Storbritannia, Calais. I første valgomgang knuste hun alle motkandidater med en oppslutning på 46 prosent. Den nærmeste kandidaten fikk 16,4 prosent. […]