Tagged: Fotball

14-årig norsk gutt slått ned av somalisk gjeng på Norway Cup – fikk hjernerystelse, blått øye og skader over hele kroppen

Det som skulle bli et minne for livet for en 14-åring fra Askøy utenfor Bergen, ble et mareritt etter grov og uprovosert vold fra en stor gjeng med ungdommer. Patrick skal ha mottatt både springskaller, slag og spark fra gjengen. En kraftig hjernerystelse og et blått øye som var så hovent at han ikke kunne se var resultatet. Volden kunne vært enda verre om ikke to damer som så overfallet fikk skremt vekk overgriperne.

Å håndhilse er vanskelig for muslimer og rødgrønne politikere

Noen ganger når man leser på nettet eller ser videoer på sosiale nettsteder så legger man merke til et mønster. Et av disse er hvordan to grupper i samfunnet skiller seg ut ved å ha berøringsangst for sine medmennesker. Den ene gruppen heter muslimer, som bruker religion som unnskyldning for kontakt. Den andre gruppen er rødgrønne politikere, som bruker en blanding av jentelus/mobbing/avsky som unnskyldning for å ikke hilse på sine politiske motstandere. La oss se på noen eksempler.

Muslimer bak terrorangrep i Paris – 130 drept – 368 skadet

Minst 130 personer skal ha blitt drept under en omfattende serie av terrorangrep i Paris sent fredag kveld. Det rapporteres også om minst 368 skadde, mange alvorlig. Bombeangrep, maskingeværild og knivstikking skal være noen av metodene brukt for å drepe innbyggerne i Paris. Vitner til blodbadet sier at angriperne skal ha ropt "Allahu akbar" mens de drepte uskyldige inne på konserthus, restauranter eller kafeer.

Fotballtrener: «begynner å bli lei flerkulturell fotball»

Det flerkulturelle fotballaget Klemetsrud IL er i nyhetene igjen. Denne gangen skal en Klemetsrud-spiller ha skallet ned en motstander under kampen mellom Ski og Klemetsrud på tirsdag. Ski-spilleren måtte på legevakten og sy etter overfallet og det uprovoserte overfallet har ført til at Ski-treneren har fått nok av mangelen på respekt og den dårlige oppførselen fra de flerkulturelle lagene.