Svensk kommune kjøper gårdshotell for 16.5 millioner kroner til nyankomne innvandrerfamilier

Frieord har skrevet tidligere om hvordan svenske kommuner bruker titalls millioner på å kjøpe dyre villaer, leiligheter og eiendommer for å huse nyankomne migranter fra den tredje verden. Denne gangen er det Lomma kommune som åpner pengsekken og legger hele 16.5 millioner kroner på bordet for et større gårdshotell der de nyankomne kan bo i […]

Dalai Lama: «Europa tilhører europeerne»

Det var under et besøk i den svært innvandrertette og farlige byen Malmø på onsdag at Tibets åndelige leder kom med påstandene som hvis de ble uttalt av en europeisk politiker ville blitt omtalt som «høyreekstreme». 83-åringen mente at det var bra at land som Sverige og Tyskland har tatt imot migrantene, men at de […]

SKANDALE: Europeiske myndigheter velger vekk kristne flyktninger – aksepterer kun muslimer

Til tross for den enorme forfølgelsen, torturen og drapene som kristne går gjennom i muslimske land i Midtøsten, så valgte britiske myndigheter å kun hente inn muslimske flyktninger de tre første månedene dette året. Forfølgelsen av kristne av ekstreme islamister i Syria har blitt erklært et folkemord av EU, USA og britiske politikere – allikevel […]

Orban har plassert 8.000 bevæpnede menn ved grensen – skal stoppe innvandringen

Sommeren er her. Det betyr iskrem, bading og ferie for europeere etter en lang og kald vinter. Det betyr også millioner av mennesker fra den tredje verden som har pakket sakene sine, betalt titusenvis av kroner til menneskesmuglere og ønsker å ulovlig trenge seg gjennom Europas grenser. Det betyr en enorm økning i hverdagskriminalitet, voldtekter, […]

TYSKLAND: Migranter angrep ambulanse: Lege fikk brukket kjeve, utslåtte tenner og hjerneskade

To migranter fra henholdsvis Etiopia og Eritrea gikk til brutalt angrep på en ambulanse i tjeneste i byen Ottobrun. Ambulansen hadde akkurat rykket ut til en nødtelefon da en full whiskeyflaske plutselig ble kastet gjennom vinduet og traff den kvinnelige legen som satt i passasjersetet.

Liket av 8 månder gammel «voldtatt hund» funnet inne i flyktningleir i Hellas

Ifølge nettsiden til den greske dyrevernsorganisasjonen Zoosos, så kom det ut en rapport den 28 mars i år om en liten tispe som var funnet blodig og død under en pappplate en flyktningleir i hovedstaden Hellas. Hendelsen har skapt uro og sinne hos lokalbefolkningen.

SVERIGE I SJOKK: Rapport viser at flyktninginnvandringen koster hundrevis av milliarder og aldri har vært lønnsom

Det er Expertgruppen for studier i offentlig økonomi, ESO, som har studert sysselsettingsnivået hos flyktninger mellom 1983 og 2015. Studien viser blant annet at integrasjonen av flyktninger gradvis har blitt dårligere under perioden og at en gjennomsnittlig flyktning utgjør en kostnad på 74.000 svenske kroner per år for de offentlige finansene i landet.

Italiensk parti ønsker å utvise 500.000 ulovlige innvandrere

EU-parlamentarikeren Matteo Salvini fra Lega Nord har uttalt at han ønsker å utvise rundt en halv million innvandrere som oppholder seg ulovlig i Italia. Dette er mennesker som begår alvorlige kriminelle handlinger, bryter lover og misbruker velferdssystemet i landet på bekostning av den italienske urbefolkningen. Repatrieringen skal foregå i samarbeid med nordafrikanske land.

TYSKLAND: Bruker 860 MILLIARDER kroner på flyktninger mens pensjonister gråter over dårlig råd

Tyske myndigheter har fremlagt prognoser om en pengebruk på 93 milliarder euro, eller 860 milliarder norske kroner, de neste årene på flyktningbudsjettet. Det inkluderer utgifter til integrering og bosetting. Samtidig leter tyske pensjonister etter mat i søplekasser, sover på gaten og har ikke råd til rullestol.

101-åring nektes plass på eldrehjem

En 101-åring nektes nå plass på et eldrehjem i Botkyrka, skriver avisen Stockholm Direkt. Samtidig skal flere 90-åringer også ha fått avslag. Det er mye som tyder på at såkalte flyktninger har tatt svært mange av omsorgsplassene og at disse prioriteres foran svenske eldre.

Flyktninger som ble dømt for å ha voldtatt 13-åring får hundretusener i erstatning

Tre syriske brødre som gikk fra dom i tingretten til frifinnelse i lagmannsretten, får nå erstatning hundretusen-klassen fra staten. Bakgrunnen for saken er at de tre brødrene skal ha voldtatt en jente på 13 år. Men siden jenta sa hun var var eldre, samt at flyktningene hadde dårlige norskkunnskaper, så ga juryen dem medhold i at de ikke visste bedre.

SVERIGE: Eldresenter fjerner suketter til kaffen – har ikke råd

De eldre på Kvarngården eldresenter i Ingelstad skal ikke lenger få gratis søtningsmidler til kaffen. Ledelsen sier at man ikke har råd til å gi de pleietrengende denne tjenesten. – Vi må sette grensen et sted sier enhetssjef Eva Forsberg-Rosenlöf. Samtidig kommer nyheten om at svenske myndigheter har bevilget ytterligere 200 millioner kroner på statsbudsjettet til enslige flyktningbarn.

Kom som asylsøker – fikk villa i Stockholm verdt 11.5 millioner kroner

Å bo i en villa med stor tomt, ti minutter fra Stockholm sentrum, er en uoppnåelig drøm for de fleste arbeidende svensker – ikke minst på grunn av de himmelhøye prisene i området. Det som virker som en drøm for en vanlig svensk skattebetaler er allikevel mulig for en arbeidsløs migrant – på skattebetalernes regning og med kommunens velvilje.

Bowling, klovner, hiphop og kampsport – 31 skattemillioner til unge i mottak

Det er organisasjoner over hele landet som nå kan tilby barn og unge i mottak ulike aktiviteter gjennom året. Det er alt fra seiling, fotball og golf til teater, tegning og musikk. Denne tilskuddsordningen skal bidra til at barn og unge får en meningsfull hverdag og en så normalisert barndom som mulig. Målet er at […]

Klarer ikke å integrere afrikanere – i Afrika

Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug (FrP) er på diplomatisk reise til Nord-Afrika, for blant annet å snakke om flyktningkrisen og hvordan best hjelpe de i nød i området. Der fikk hun høre noe som vil sende sjokkbølger gjennom innvandringslobbyen i Norge. «Vi klarer ikke å integrere afrikanere fra nabostatene våre», sa en minister fra Sudan.

80-åring har stått på venteliste for bolig i Frogn kommune i 13 år – politikerne gir boligene til flyktninger istedenfor

En snart 80-årig giktsyk norsk kvinne har stått på venteliste for kommunal bolig i 13 år i Frogn kommune. Hvert år får hun nei fra lokalpolitikerne og kommunen om et trygt og varmt sted å bo. I dag bor hun i en sommerhytte fra 1948 med stort trekk og langt fra nærmeste nabo. Lokalpolitikerne i kommunen prioriterer istedenfor å hente inn asylsøkere og flyktningbarn, og bygger boliger til flere titalls millioner kroner for disse.

Pave Frans oppfordret til økt asylinnvandring under midnattsmessen

Såkalte flyktninger sto i fokus da pave Frans holdt sin årlige midnattsmesse i Peterskirken på julaften. Han sammenlignet muslimske og afrikanske asylsøkere med Josef og Maria. Han mente også at dagens europeiske statsledere er ansvarlige for «flyktningkrisen» og sammenlignet disse med den blodtørstige bibelske despoten Herodes den store.

Asylbarna i Norge fikk 15 000 ganger mer enn de krigsrammede menneskene i Syria

Hvorfor bruker Norge milliarder av skattekroner på økonomiske migranter som kommer til vårt land på jakt etter et liv på velferd, mens reelle flyktninger sitter i sine nærområder uten midler eller beskyttelse?

Tsjekkias statsminister til EU: «Vi vil ikke ha noen flyktninger»

Tsjekkias nye statsminister, Andrej Babiš, som fikk 30 prosent av stemmene under høstens parlamentsvalg, ber EU gå tilbake på avgjørelsen om å trekke Tsjekkia for retten for ikke å ha oppfylt EUs kvotekrav for asylsøkere fra leirene i Italia og Hellas.

Hvordan rødgrønne politikere har ødelagt Europa og julen

Den bevisste og planlagte masseinnvandringen fra ikke-vestlige og muslimske land har pågått i over ett halvt århundre i Vesten. Denne julen kommer noen harde julepakker vi kunne vært foruten.

DAGENS BILDE: «Typisk tysk»

Hva er «Typisk tysk»? I Berlin har man hatt en utstilling med plakater. Man har også vist videoer på T-banen og på nettet. I kampanjen får flyktninger og asylsøkere fortelle hva de mener er typisk tysk for dem. «Å være pålitelig». «Å være nyttig». «Å ha muligheter», blir det fortalt.

Venstreekstrem jusprofessor mente Listhaug var ansvarlig for dødsfall i Trondheim

Den kontroversielle jusprofessoren Mads Andenæs mener Sylvi Listhaug er ansvarlig for at hatprat forekommer i den offentlige debatten. Og at dette igjen fører til vold og dødsfall, spesifikt dødsfallet til en utenlandsk student i Trondheim. Nå går Andenæs ut og beklager uttalelsen. Men på professorens Twitter og Facebook-vegg er det fylt opp med venstreekstreme innlegg og angrep på Listhaug.

Flyktning stakk flyktning med kniv i Ølen

Slagsmålet utviklet seg dramatisk da en mann i 20-årene stakk en annen mann på rundt 40 år med kniv. Det skal ha skjedd utendørs, skriver Grannar. Begge de involverte skal være av utenlandsk opphav. Politioverbetjent Jørgen Torstveit ved Etne og Vindafjord lensmannskontor sier til Grannar at politiet var raskt på plassen siden lensmannskontoret ligger tvers […]