Svensk kommune kjøper gårdshotell for 16.5 millioner kroner til nyankomne innvandrerfamilier

Frieord har skrevet tidligere om hvordan svenske kommuner bruker titalls millioner på å kjøpe dyre villaer, leiligheter og eiendommer for å huse nyankomne migranter fra den tredje verden.

Denne gangen er det Lomma kommune som åpner pengsekken og legger hele 16.5 millioner kroner på bordet for et større gårdshotell der de nyankomne kan bo i sus og dus som mange svensker bare kan drømme om.

Kommunen begrunner milliondrysset med at man «må løse den akutte boligkrisen for de nyankomne». På gårdshotellet skal inntil 40 migranter få plass, som til nå har kostet svenske skattebetalere en månedlig kostnad på 65.000 kroner for en enkelt familie alene.

 – Jeg synes det er en fantastisk bra løsning. Dette innebærer at vi kan ta ut de som i dag bor på hotell. Familiene kan flytte rett inn på Borgenby gårdshotell, sier Robert Wenglén fra Moderaterna, som sitter i kommunestyret i Lomma til nettavisen hemhyra.se.

Lomma kommune blir kun i år påtvunget 89 migranter som alle skal ha et sted å bo. I følge avisen Hem & Hyra så er trykket fra innvandringen stort over hele Skåne, som under året har tatt imot 1.800 migranter. De fleste av disse, 345 stykker, har Lunds kommune måttet ta imot. Der har man istedenfor å kjøpe eksisterende gårdshotell, villaer og leiligheter, valgt å bygge helt nye boliger til migrantene. 32 nye boliger er ventet å settes opp i den lille byen Genarp. Byggingen starter allerede nå til høsten og alt skal stå klart til april, neste år. Alle utgifter vil bli betalt av kommunen de første fem årene, for deretter bli tatt over av innvandrerfamiliene selv.

I lenkene under her kan du lese om hvordan svenske skattekroner pøses ut i milllionklassen, mens migranter får innkvartering på slott, herskapshus, villaer og gårder. Man kaster også ut eldre og pleietrengende fra sine hjem, for så å pusse dem opp og gi dem til migranter, samt legger ned fødeklinikker slik at man nå har opplevd at svenske mødre føder i veikanten og parkeringsgarasjer midt på vinteren da man ikke rekker frem til sykehuset. Men fortvil ikke, svenske myndigheter gir nemlig nå kurs i hvordan man føder i en bil. 

Og skulle du ikke ha lest Frieord tidligere og tro at dette kun eksisterer i vårt naboland, så kan du ta en titt på lenkene her:

Og i Danmark:

Dalai Lama: «Europa tilhører europeerne»

Det var under et besøk i den svært innvandrertette og farlige byen Malmø på onsdag at Tibets åndelige leder kom med påstandene som hvis de ble uttalt av en europeisk politiker ville blitt omtalt som «høyreekstreme».

83-åringen mente at det var bra at land som Sverige og Tyskland har tatt imot migrantene, men at de ikke kan bli her, og må reise hjem for å bygge opp sine land.

– Ta imot dem, hjelp dem utdann dem.. men til slutt må de utvikle sine egne land. Europa tilhører europeerne.

Uttalelsene hører mer hjemme hos politiske ledere som Donald Trump, Geert Wilders, Nigel Farage og Victor Orban – ledere som får klistrelapper som «udemokratiske» og «rasister» av venstreorientert media i Vesten – enn hos Angela Merkel, Emmanuel Macron og Stefan Löfven, som har åpnet grensene til sine nasjoner på vidt gap uten planer om hjemsendelse.

Mange venstreorienterte og sosialdemokratiske velgere ble overrasket over uttalelsen til Dalai Lama, som altså har en klar nasjonalistisk og konservativ retning. Dette er allikevel ikke den første gangen Dalai Lama kommer med lignende uttalelser om den massive migrasjonen til Vesten.

Dalai Lama har ofte pekt ut masseinnvandring av kinesere til Tibet som den største trusselen mot nasjonens identitet:

– Den uhemmede innvandringen av kinesiske innvandrer til Tibet får som effekt at Tibets distinkte kulturelle og religiøse identitet oversvømmes og tibetanerne reduseres til en ubetydelig minoritet i sitt eget land. Det er ikke noe annet enn et kulturelt folkemord, sa han under en tale i forbindelse med 38-års markeringen av det tibetanske opprøret.

Tibets åndelige leder var invitert til Malmø av bistandsorganisasjonen IM, Individuell menneskehjelp og uttalelsen kom under en konferanse om hvordan alle kan bidra til å skape et lykkeligere og mer fredelig samfunn.

Det er uklart om den Dalai Lamas uttalelser vil få konsekvenser for hans arbeide eller status i Europa.

I 1989 fikk Dalai Lama Nobels fredspris for sin kamp for et fritt Tibet.

Tidligere uttalelser

Frieord skrev i juli, 2017 om Dalai Lama:

Fra sin eksiltilværelse i Dharamsala i Nord-India, skal den tibetanske spirituelle lederen ha kommentert den pågående migrasjonskrisen som har skapt store politiske og befolkningsmessige spenninger i Europa de siste årene.

– Vi føler lidelsene til hver eneste flyktning og vi som mennesker har et ansvar å hjelpe, men det er for mange som har fått komme til Europa.

– Europa, for eksempel Tyskland, kan ikke bli en arabisk stat. Tyskland er Tyskland.

– De er så mange. (Med referanse til det svært store antallet flyktninger og asylsøkere som har kommet til Tyskland de siste årene.)

Les mer: Tyskland: 600.000 avviste asylsøkere har ikke blitt deportert

Dalai Lama sa videre at han fra et «moralsk standpunkt» mener at flyktninger bare burde få opphold midlertidig, og at de etter krigen er over vender hjem for å bygge opp sine land igjen.

De europeiske landene bør ifølge Dalai Lama ta et helhetlig syn på saken og forstå at det umulig å integrere alle flyktningene inn i det europeiske samfunnet og at hovedmålet for Europas ledere må være å gi dem midlertidig beskyttelse.

Tyskland tok imot over 1 million flyktninger i 2015  alene fra land som Syria, Irak og Afghanistan. Tallet for Europa samlet var nesten 2 millioner.

Se video: 16 år gammel tysk jente ber om om hjelp: “Dere har ødelagt mitt land”

Den massive innvandringen har ført til spenninger i den tyske politikken og skapt et skille i befolkningen som i flere tilfeller har ført til voldelige demonstrasjoner og opptøyslignende tilstander i flere tyske byer. Statsstøttede organisasjoner og venstreekstremister har blant annet fysisk angrepet de som ønsker å bevare sin kulturelle identitet og nasjonalstat.

At en så omfavnet og elsket person som Dalai Lama går ut og støtter urbefolkningen i Europa mot EU og globalistenes ønske om en grenseløs verden er en ordentlig bredside mot den flerkulturelle politikken som har blitt ført av både politikere og vestlig media.

Dalai Lamas uttalelse kommer som sagt i sterk kontrast til EU-ledere som mener at Europa må tvinges til å bli multikulturelt. Og alternativet til et flerkulturelt Europa er krig. Her er visepresident i Europakommisjonen Frans Timmermanns, med noen heller sterke ord.

Relatert:

SKANDALE: Europeiske myndigheter velger vekk kristne flyktninger – aksepterer kun muslimer

Til tross for den enorme forfølgelsen, torturen og drapene som kristne går gjennom i muslimske land i Midtøsten, så valgte britiske myndigheter å kun hente inn muslimske flyktninger de tre første månedene dette året.

Forfølgelsen av kristne av ekstreme islamister i Syria har blitt erklært et folkemord av EU, USA og britiske politikere – allikevel valgte man i Storbritannia å ikke inkludere noen kristne blant de 1.112 syriske flyktningene som fikk komme til landet i begynnelsen av 2018.

Les også: Muslimske gjenger skjøt og angrep kristne i flyktningleir i Frankrike

VIDEO: Muslimsk skole i England lærer elevene at ikke-troende skal drepes

Den oppsiktsvekkende opplysningen ble funnet av The Barnabas Fund, en organisasjon som støtter kristne som forfølges på bakgrunn av deres tro. Men ikke før en lang og hard drakamp med britiske myndigheter som ikke ønsket å gi fra seg opplysningene. De måtte allikevel gi fra seg informasjonen etter Storbritannias «Freedom of Information»-lov som gir innbyggerne rett til innsyn i myndighetenes virksomhet.

Les også: Hundrevis av millioner kristne lever i frykt og undertrykkelse fra muslimer

Les også: Sjokkstudie: 90.000 kristne drept i løpet av 2016 – 1 hver 6. minutt

Les også: Muslimer til engelskmenn i London: «Dette er vårt land nå, kom dere ut!»

Les også: Muslimske menneskesmuglere kastet seks kristne i døden på havet

Informasjonen kommer samtidig som et svært brutalt og dødelig angrep på den kristne druze-minoriteten i landet ble gjennomført av muslimske hat-grupper. Ca. 250 mennesker ble drept og dusinvis skadet i hva som beskrives som «et brutalt og nøye planlagt 12 timer langt angrep» mot den kristne minoriteten i området Sweida i nord-Syria.

Etter å ha infiltrert en landsby tidlig på morgenen, så banket muslimene på døren og myrdet hele familier. Man lot en person per familie leve, slik at de kunne vitne om brutaliteten. Det ble brukt selvmordsvester og snikskytteres for å slakte de sivile, ifølge den venstreorienterte avisen Guardian.

Les også: 743 angrep mot kristne på asylmottak i Tyskland i 2016

Les mer: 100 år siden det muslimske folkemordet på kristne

FORFULGT: Kristne i Midtøsten blir stadig utsatt for grove rasistiske og anti-kristne angrep. Ikke sjelden blir kirker fulle av mennesker bombet, busser fulle av familier skutt i stykker eller kristne drept på gater og torg i muslimske land. Nå avsløres det at europeiske myndigheter velger vekk kristne flyktninger når de får mulighet til det og velger muslimske flyktninger. (Foto: Kristne flyktninger i trygghet i en kirke i Hellas).

Les også: I disse landene forfølges kristne

Les også: Yezidi-kvinne voldtatt 30 ganger på ett døgn – IS vil utrydde den blonde blodslinjen

The Barnabas Foundation fant også ut at britiske myndigheter skal ha utvist «sjokkerende oppførsel» ved å så og si kun akspetere sunni-muslimer inn til landet. Den kristne organisasjonen skal tidligere ha hjulpet kristne syriske familier til land som Australia, Polen og Tsjekkia, mens man altså fant at britiske myndigheter eksklusivt valgte vekk kristne flyktninger.

Det hele blir omtalt av representanter for The Barnabas Foundation som en «nasjonal skam».

Frieord er ikke kjent med andelen kristne flyktninger som norske myndigheter tar imot kontra muslimske flyktninger.

Les også: Se hvordan kristne samfunn terroriseres av muslimer

Les også: Muslimer voldtok kristne jenter og kvinner for å gjøre dem muslimske

 

Orban har plassert 8.000 bevæpnede menn ved grensen – skal stoppe innvandringen

Sommeren er her. Det betyr iskrem, bading og ferie for europeere etter en lang og kald vinter. Det betyr også millioner av mennesker fra den tredje verden som har pakket sakene sine, betalt titusenvis av kroner til menneskesmuglere og ønsker å ulovlig trenge seg gjennom Europas grenser.

Det betyr en enorm økning i hverdagskriminalitet, voldtekter, ran og drap. Det betyr enorme belastninger på sosial- og velferdsbudsjett. På politi, fengsler og domstoler. Det betyr forsøpling og ghettofisering.

Les også: FN-rådgiver: innvandring avvikler velferdsstaten

Les også: Nobelprisvinner: «Muslimene oversvømmer, okkuperer og ødelegger Europa»

De siste årene har Europa opplevd det som ikke kan beskrives som annet enn en invasjon av bemidlede voksne menn, akkompagnert av en liten skare kvinner og barn, som ønsker «et bedre liv» i Europa. Dette er ikke ekte flyktninger og krigsofre – de ekte flyktningene har ikke råd, midler eller muligheter til å komme seg ut av sine nærområder. De som kommer hit tilhører det midtre og øvre sjikt i samfunnet i Midtøsten og Afrika. De som har råd til å betale. Som har ressurser og kontakter. Kriminelle. Krigsforbrytere. Dette er folk som har penger på konto. Men som ønsker mer.

Inntil 90 prosent av de som kommer som «flyktninger» er menn i militær alder. De etterlater seg familier, koner og barn. De pakker sine smarttelefoner, merkeklær og identitetspapirer, og møter opp til avtalt plass med menneskesmuglerne. Der får de nye papirer, en ny falsk historie de skal fortelle europeiske myndigheter og informasjon om hvem de kan ringe eller kontakte når de har kommet frem. Som regel er dette vestlige asylorganisasjoner som tjener seg søkkrike på å «hjelpe» flyktninger og asylsøkere.

Det hele er organisert av mafialignende strukturer bestående av menneskesmuglere. Og på vår side finansiert fra EUs toppkontorer og NGO’er som George Soros og hans «Open Society», som pumper MILLIARDER (ja, du leste riktig) inn i propaganda og europeiske politikere for å fremme menneskeforflytningen og destabiliseringen av den vestlige sfæren.

Les også: Imam til flyktningene: «Få barn med europeiske kvinner og erobre deres land»

FULL STOPP: Ungarns statsminister, Victor Orban, setter sitt folks sikkerhet over EUs ønsker om et grenseløst Europa. (Foto: Daily Express/Montasje).

Les også: Les også: Soros ber Europa ta opp lån på tusenvis av milliarder for å finansiere asylstrømmen

De som måtte tro flyktningstrømmen er forårsaket av medmenneskelighet og humanisme – fra noen side – er særdeles feilinformerte og naive. Dette handler om politisk makt og kontroll. Og penger. Svært mye penger.

Det humanitære ville vært å stoppe de onde militære og religiøse kreftene i Afrika og Midtøsten. Noe Europa og USA kunne gjort uten problemer om de virkelig ville det. Tror noen at våre militærstyrker må gå inn fysisk mann for mann og opprette baser midt i fiendens leire? Hvis NATO, EU og USA var i faktisk krig, så ville hele konflikten vært over på 3 uker. Og det ville inkludert implementering og tilbaketrekking.

Les også: Europol: 5.000 muslimske terrorister oppholder seg i Europa

Les også: Tsjekkias statsminister til EU: «Vi vil ikke ha noen flyktninger til landet vårt»

Men dette er business. Og politikk. Og et ønske om en global verden uten grenser eller nasjonalstater. Hvis noen tror at norske myndigheter, som har kontroll over hver krone nordmenn betaler på skatten sin, plutselig ikke har kontroll eller myndighet til å sikre grensene våre. Ja, da ER månen en ost.

Dette er villet. Dette er ønsket. Dette er planlagt ned i minste detalj. Oslo SKAL være en minoritetsby for etniske nordmann. Norge SKAL ha hundretusenvis av muslimske innbyggere. Norge SKAL avvikle kristendommen som den bærende statsreligionen. Norge SKAL ha bevæpnet politi og terrorfrykt.

Alt dette kan endres IMORGEN hvis våre myndigheter ønsket det. Vi kunne enkelt ha skrudd det norske samfunnets trygghet og kriminelle nivå tilbake til 1970-tallet ved å repatriere 95% av de fremmedkulturelle, ikke-etniske europeerne tilbake til sine hjemland. Hjemland som ikke er i krig eller har katastrofer. Det finnes INGEN grunn for pakistanere, tyrkere, iranere, irakere, nigerianere, marokkanere eller somaliere å oppholde seg i Norge. De har sine egne hjemland og bør bo og oppholde seg der.

Les også: Debatt – er Norge og Vesten verdt å redde?

Les også: Polen vil heller gå ut av EU enn å åpne grensene for muslimske migranter

Det finnes INGEN jobber de utfører som ikke nordmenn utførte før de kom hit til vårt land, eller kan utføre når/den dagen de drar hjem. Integreringen og assimileringen er UMULIG og vil aldri finne sted, uten tvang og enorme pengesummer. Dessuten har en rekke finansielle rapporter funnet at innvandringen fra ikke-vestlige land er en enorm byrde på vårt velferdssamfunn og vil AVVIKLE det i løpet av dette århundret.

Og da vil balkan-syndromet treffe samfunnet vårt knallhardt. Da blir det borgerkrig. Og det vil våre barn og barnebarn kunne oppleve personlig.

Les også: Orban: Forræderi bak masseinnvandringen til Europa

Det er dette Orban og hans lederkolleger i Tsjekkia, Slovakia, Polen, Kroatia, Bulgaria og andre naboland for lengst har innsett. Og historiebøkene gir dem rett. Disse lederne er ikke kjøpt og betalt av Soros og EU. Og derfor er de fokefiender av både Vesten og våre medier.

Ungarns statsminister, Victor Orban, har som følge av dette stasjonert over 8.000 bevæpnede vakter ved grensen sin. Han ønsker ikke bare å beskytte sitt eget land, men også Europa.

Så er spørsmålet, hvorfor vil ikke norske politikere det samme?

Les også: 95 prosent av ungarerne sier NEI til innvandring

Les også: Polsk innenriksminister: «Multikulturalisme, innvandring og politisk korrekthet er årsaken til Europas terrorfrykt

TYSKLAND: Migranter angrep ambulanse: Lege fikk brukket kjeve, utslåtte tenner og hjerneskade

Ambulansen ble kalt ut til et eldrehjem på Ottostrasse i byen Ottobrun, for å assistere førstehjelpspersonell og brannmannskap som var i gang med livreddende behandling.

Mens brannmannskapet var inne i bygningen, ankom ambulansen fra det lokale sykehuset, Neurpelach.

Les også: Tyskland: 18-årig migrant voldtok og drepte beboer på eldrehjem

Les også: Sjokkrapport fra Tyskland: Flyktninger står bak 90 prosent av økningen i voldelig kriminalitet

Utenfor den samme bygningen befant to migranter seg. En 20-årig eritreer og en 17-årig etiopier. Den 20-årige afrikanske migranten kastet uten grunn eller forvarsel en full flaske med whiskey mot vinduet på passasjersiden til ambulansen fra det som beskrives av vitner som en og en halv meter.

Flasken knuste vinduet og traff den kvinnelige ambulanselegen som satt i bilen midt i ansiktet, som førte til at hun mistet flere tenner.

Legen brakk også kjeven, fikk alvorlig hjerneskade og kuttskader i ansiktet. Også ambulansesjåføren fikk kuttskader fra det knuste vinduet.

Les også: Ambulansearbeidere i Sverige krever militærutstyr for å jobbe i innvandrertette områder

Les også: Lege på tysk sykehus forteller om kaos, trusler og vold som følge av innvandringen

KNUST VINDU: Den 20-årige eritreeren kastet en full flaske gjennom passasjervinduet på ambulansen som forårsaket stor skade på den kvinnelige legen som satt i bilen. (Foto: Thomas Gaulke).

Les også: Sjokktall fra Tyskland – migranter bak 142.500 forbrytelser på seks måneder

Les også: Brannmenn og journalist angrepet med steiner og flasker i Sverige

De to afrikanske flyktningene skal ha startet sin voldelige oppførsel tidligere på dagen, da de ønsket å komme inn på ungdomsklubben i byen med en butikkvogn full av alkoholholdige varer. En klubbleder nektet de to mennene adgang, som førte til at klubblederen og flere ansatte ble angrepet fysisk av migrantene.

De to voldsmennene skal da ha flyktet fra ungdomsklubben og endte opp utenfor eldresenteret en halvtime senere, i det ambulansen ankom for å hjelpe til med et nødoppdrag. Det var her det svært usiviliserte angrepet fant sted mot ambulansepersonellet.

Les også: Muslimer lurte brannmenn ut på oppdrag – angrep dem med jernstenger og baseballkøller

Les også: Halvparten av tyske kvinner føler seg utrygge i sine egne nabolag

17-åringen og 20-åringen ble kort tid etter angrepet pågrepet og arrestert av politiet, men det skal da ha oppstått alvorlig bråk med andre migranter som ønsket å frigi migrantene fra politiets varetekt.

Ubekreftede rapporter forteller at flere personer ble pågrepet i tillegg til de to etiopiske og eritreiske flyktningene. 20-årigen som kastet flasken skal møte i retten i dag, lørdag den 24.6.

Innenriksministeren i Bayern, Joachim Herrmann, har etter angrepet gått offentlig ut og sagt at han ønsker at overgriperen skal «straffes hardt» og viser til nye lover som gir mennesker som angriper offentlige tjenestepersonell på oppdrag straffepålegg.

Les også: Syrisk asylsøker amok med machete på gaten i Tyskland – gravid kvinne hakket ihjel

Les mer: Hjemmet til politimann beskutt med automatvåpen

KREVER HARD STRAFF: Innenriksminister i Bayern, Joachim Herrmann, vil se ekstra strenge straffer til de som angriper offentlige tjenestemenn på oppdrag. (Foto: Karl-Josef Hildenbrand).

Les også: SJOKKVIDEO: Innvandrere slår eldre mennesker bevisstløse i Tyskland (OBS: Sterke scener)

Les også: Sabotasje mot utrykningskjøretøy i Sverige – løsner muttere og skjærer istykker dekk på brannbiler

Liket av 8 månder gammel «voldtatt hund» funnet inne i flyktningleir i Hellas

De ansatte på en flyktningleir i hovedstaden Aten kom over et grusom syn da de løftet på en hvit papp-plate midt i leiren. Under pappen fant man nemlig liket av en 8 måneder gammel tispe.

Hunden hadde tydelige tegn på seksuelt misbruk og hadde blod smurt over hele ryggen.

Les også: Kvinnelig venstreaktivist gjengvoldtatt av sudanesere i flyktningleir- ble bedt om tie stille av medaktivister

Hunden ble overført til myndigheter tilsvarende Mattilsynet i hovedstaden for medisinske undersøkelser og for å avgjøre dødsårsaken.

Hendelsen har blitt bekreftet av lederen for flyktningleiren «Shisto», Giorgios Karoglou, som ligger i Peramas kommune, sørvest for hovedstaden.

Les også: Voldelige asylsøkere brant ned egen flyktningleir

Les også: Tysk kvinne åpnet sitt hjem for flyktning – ble voldtatt mens hun sov

SHISTO: Det var i denne flyktningleiren ikke langt fra hovedstaden Aten at hunden ble funnet voldtatt og drept. (Foto: Privat).

Les også: Muslimske flyktninger skjøt og angrep kristne i flyktningleir i Frankrike

Les også: Venstreorientert politiker voldtatt av flyktninger – løy til politiet for å unngå «rasisme»

Den greske dyrevernsorganisasjonen Zoosos meldte den 28. mars i år om saken og skrev om den på sine nettsider.

Hendelsen har opprørt innbyggerne i kommunen der hendelsen fant sted, hvor man har flere lokale beboere som mater og tar vare på de mange løshundene som befinner seg i området.

Les også: Kvinnelig journalist voldtatt av bevæpnede flyktninger i leir i Frankrike

Les også: Mange frivillige drar til flyktningleire for å ha sex med flyktninger

Også politikere for det nasjonalistiske Gyllent Daggry-partiet, har sendt inn en offisiell søknad til innenriksministeren og justisministeren for å få forklart hva dødsårsaken til den 8 måneder gamle tispa var.

Ministere i Hellas må svare innen 25 dager hvis de får offentlige forespørsler, men i denne saken har det gått over to måneder uten at verken ministere eller deres kontor har svart på forespørselen om dødsårsken til hunden.

Les også: Islamske terrorister kjøper barn i flyktningleire – bruker dem som selvmordsbombere

SVERIGE I SJOKK: Rapport viser at flyktninginnvandringen koster hundrevis av milliarder og aldri har vært lønnsom

Sverige har endelig fått bekreftet det vi i Norge har visst i mange år offentlig, nemlig at masseinnvandringen fra ikke-vestlige land er en betydelig utgiftsbyrde for staten.

I Norge har Brochmann-rapporten og flere økonomer bekreftet at innvandringsregnskapet blør rødt og det med enorme konsekvenser for vårt velferdssamfunn og sosiale goder. I tillegg til å skape konflikter og utenforskap blant befolkningen.

Frieord la i dag tidlig ut videoen som har fått stor spredning på sosiale medier i vårt naboland:

VIDEO: Se hvordan SVTs programleder mister kontrollen under intervju om innvandringskostnader

Nå har forfatteren av den svenske studien, Joakim Ruist, som jobber i en komitte under Finansdepartementet, konkludert med at den innvandringspolitikken som svenske politikere og myndigheter har holdt på med de siste 40-50 årene ikke er holdbar økonomisk eller samfunnsmessig.

Det er en reell kalddusj for det svenske etablissementet, rødgrønne partier og media som i de samme årene har holdt på myten om at innvandringen beriker Sverige økonomisk og at innvandrerne tar de jobbene svenskene ikke vil ha.

Les også: Asylkostnadene sprer panikk innad i den svenske regjeringen

Les også: Svensk barnefamilie kastes ut for å gjøre plass til flyktninger – faren: «Jeg er helt tom»

Faktum er at svenskene har blitt fordrevet fra disse jobbene gjennom ulike arbeidsprogram som svenske myndigheter har igangsatt. Program som har kostet milliarder av kroner og som kun har fungert som et spark i baken til millioner av svenske arbeidere som har mistet både jobb og et verdig liv. Og tryggheten i samfunnet med på kjøpet med en enorm økning i hverdagskriminaliteten og hele boområder tapt til utenforskap.

ESOs studie viser at flyktningers sysselsettningsutvikling gradvis har blitt lavere under den undersøkte tidsperioden. På 1980-tallet oppgis integrasjonen å ha vært betydelig raskere enn under 1990-tallet og fremover.

Les også: Svenske myndigheter gir 5 milliarder til asylsøkere – stenger sykehus pga pengemangel

Les mer: Sverige: Kreftsyke Solbritt (72) sendt hjem for å dø – «Sykehuset er dessverre fullt»

Les mer: Sverige: 72-årig ektemann lå ved siden av død kone i fire dager i egen avføring – ble nektet behandling og døde selv

Siden 1990-tallskrisen har integrasjonstakten utjevnet seg, men man kan allikevel se en gradvis nedgang.

Integrasjonen av flyktninger i Sverige kommer sannsynlig aldri å bli like god som på 1980-tallet, men Joakim Ruist mener allikevel at å beskrive den som mislykket er overdrevet.

Det finnes ikke noen konkret målestokk som man kan bruke for å konstatere om noe er vellykket eller mislykket, men vi kan konstatere at det alltid har vært vanskelig å sysselsette flyktninger, sier Ruist i SVTs Morgonstudion.

Les også: Sjokktall fra Sverige: 32.800 kroner i måneden i bidrag for en innvandrerfamilie

Les også: Svensk statsminister: «Vi kommer ikke til å ha råd med så mye annet enn innvandring fremover»

Rapporten viser også at det er stor forskjell mellom de ulike flyktninggruppene. Under visse perioder har det vært en forskjell på 40 prosentenheter mellom de minst og mest fremgangsrike gruppene.

Det som imidlertid er klart er at svaret med to streker er at Sverige taper massive summer på flyktningpolitikken sin slik den er i dag og slik den har vært siden 1970-tallet.

Les også: Svensk kommune kjøpte tre boliger til 14 millioner for EN muslimsk mann, hans TRE koner og 16 barn

Les også: Asylsøkere kom til Sverige i privatjet

Det kommer frem at selv de mest suksessfulle flyktningene som etter en periode begynner å gå i pluss for samfunnet, allikevel ikke klare å betale tilbake for de utgiftene flyktningen sto for da han/hun ankom Sverige.

Tallet i rapporten viser at en gjennomsnittlig flyktning koster 74.000 kroner i året under sitt opphold i landet.

Med tall som er i hundretusen årlig av innkomne asylsøkere og flyktninger, samt med det faktum at det bor 1.7 millioner mennesker i Sverige som er født i utlandet, så kan man fort bli svimmel av summene som vil havne nederst på arket.

Les også: 15.000 svenske pensjonister risikerer å sulte ihjel

Les mer: Sverige: Lotti måtte vente i 50 timer på akutten før hun fikk hjelp

Det er ennå uklart hva slags konsekvenser rapporten vil få i Sverige, nå som det er avslørt at den seiglivede løgnen er avlivet.

Se Joakim Ruist i TV-studio, der en lettere fortvilet programvert forsøker å redde statskanalens ansikt.

Italiensk parti ønsker å utvise 500.000 ulovlige innvandrere

500.000 ulovlige migranter skal ut av landet innen fem år hvis Lega Nord vinner valget, inkludert 100.000 det første året, sa talsmannen i mars.

Parlamentsvalget gikk bra for Lega Nord, som sammen med det høyrepopulistiske «Femstjernersbevegelsen», Forza Italia og Fratelli d’Italia tilsammen fikk rundt 70 prosent av stemmene. Lega Nord gikk mest frem med hele 13.59 prosentpoeng til 17.69, et enormt byks blant velgerne.

Les også: Italiensk jente (18) drept og kuttet opp i biter – ulovlig asylsøker fra Nigeria arrestert

Les også: De spiste hjertet hennes – nigeriansk mafia koloniserer Italia

Det venstreorienterte demokratiske partiet var den største taperen med kun 18.9 prosent av stemmene, en tilbakegang på 6.5 prosent.

Nå er det bare å se om man kan gjøre alvor av lovnadene til det italienske folket.

Les mer: Sjokkrapport: Italia tok imot nesten 200.000 migranter i 2016

Les også: FN-rapport: Færre enn TRE PROSENT av migrantene som ankom Italia ble klassifisert som flyktninger

Repatrieringen av de ulovlige innvandrerne vil også stanse all fremmedhat og rasisme som påstås eksisterer i landet.

Den eneste vaksinen til rasismen er å kontrollere og regulere innvandring. Det er millioner av italienere som befinner seg i en vanskelig økonomisk situasjon. Italienere er ikke rasister, men ukontrollert innvandring bidrar til en negativ utvikling i samfunnet. Vi ønsker å forhindre dette, sa Matteo Salvini.

Les også: Oppfordrer muslimer i Italia til å stemme sentrum-venstre

Les også: Asylsøkere arrestert etter den brutale gjengvoldtekten av turistpar i Italia

Italia har store problemer med å ta vare på og kontrollere de enorme mengdene med ulovlige innvandrere som oppholder seg i de store byene. I hovedstaden alene skal det være anslagsvis 180.000(!) asylsøkere uten lovlig opphold. Disse livnærer seg på frivillige organisasjoners hjelp, prostitusjon, narkotikasalg, tyveri, menneskesmugling og ulovlig arbeide der de kan finne det.

Les også: Demonstrasjoner i Italia – men media i Vesten er helt stille

Les også: Kraftige protester i Italia etter innvandrerkriminalitet

I tillegg til den ekstremt høye innvandringen sliter Italia med svært høy gjeld (fjerde mest i verden), den fjerde høyeste arbeidsledigheten i EU, svært høy arbeidsledighet blant unge (20 prosent) og antallet mennesker i Italia som lever under det som omtales som «ekstrem fattigdom» har kommet opp i 12 prosent.

Les også: Pensjonert italiensk ektepar voldtatt og drept av afrikansk flyktning

VIDEO: Kvinnelig italiensk journalist angrepet på direkte-TV av asylsøkere

Se videoen øverst for en inngående analyse om situasjonen i landet og omtale av Matteo Salvini.

STOPP INVASJONEN: Lega Nord-klistremerker kan ses på en offentlig holdeplass i hovedstaden, Roma. (Foto: Frieord.no).

Les også: Asylsøkere i Italia krever merkeklær: «Vi vil ha Armani og Hugo Boss»

Les også: Afrikansk asylsøker ramponerte fire kirker i Italia

VIDEO: Migranter river ned stort juletre i Italia

 

TYSKLAND: Bruker 860 MILLIARDER kroner på flyktninger mens pensjonister gråter over dårlig råd

Den tyske skattebetaleren fikk nylig en lite hyggelig regning i posten. Den lyder på hele 93,6 milliarder euro, som skal fordeles på de 1.5 millioner asylsøkere som har kommet til landet den siste tiden.

Pengene skal ifølge den tyske avisen Spiegel blant annet gå til integrasjon, språkkurs, boliger og daglige utgifter for de nyankomne.

Frieord skrev i mars i fjor om hvordan de tyske delstatene brukte mer enn 20 milliarder euro (180 milliarder kroner) på flyktninger i 2016, ifølge den britiske avisen Independent. Tallet er estimert av Johannes Singhammer, visepresident i det tyske parlamentet, som uttaler seg til Die Welt.

Independent har innhentet statistikk fra delstatene Bayern, Schleswig-Holstein, Hessen og Berlin som viser at kostnadene for boliger og integrering av asylsøkere langt har overskredet offisielle spådommer.

Tall hentet fra den tyske Forbundsdagen viser at disse fire delstatene alene har brukt over 7 milliarder euro og har tatt imot rundt en tredel av asylsøkerne som for tiden er bosatt i Tyskland, hvor mer enn en million har kommet siden starten av flyktningkrisen i 2015.

Les mer: Sjokktall fra Tyskland: Innvandrere bak 142.500 forbrytelser på seks måneder

Les mer: Nye sjokktall: Tyskland venter 1.5 millioner asylsøkere

Den tyske hovedstaden Berlin hadde i fjor budsjettert med 685 millioner euro til overnatting, enslige mindreårige, integreringsprogrammer, helsetjenester, språkkurs og andre prosjekter, men brukte rundt 1,3 milliarder, nesten det dobbelte av budsjettet, skriver Independent.

En offisiell undersøkelse gjennomført i desember 2015 spådde at delstatene kom til å bruke 17 milliarder euro på å håndtere flyktningkrisen året etter, men med et stort etterslep av asylsøknader og vanskeligheter med deportasjon, har kostnadene skutt i været.

Les også: Tyskland brukte over 20 milliarder euro på asylsøkere på ett år

Les også: Merkel buet ut da hun besøkte Dresden

Ved inngangen til 2017 var det 430 000 asylsøknader i hele Tyskland som enda ikke var behandlet. Thomas de Maizière, den tyske innenriksministeren, sier at ca. 55 000 innvandrere har reist hjem frivillig, sammenlignet med 35 000 i 2015. I tillegg er 25 000 deportert.

I fjor annonserte den tyske regjeringen en ordning med å gi innvandrere økonomiske insentiver på opp til 1200 euro til hver asylsøker som forlater Tyskland og trekker sin søknad om beskyttelse, og 800 euro for hver person som reiser frivillig etter å ha fått avslag på asylsøknaden. Beløpene kommer fort opp i milliardklassen.

Det er mye penger for en stat som kun betaler ut 800 euro i måneden til  sine pensjonister etter et langt arbeidsliv. Penger som ikke strekker til for husleie, mat eller legemidler.

Les også: Sjokkvideo: Tysk pensjonist dyttet vekk fra butikkhyller av flyktninger

Les også: Lege på tysk sykehus forteller om kaos, trusler og vold fra flyktninger

Har ikke råd til rullestol

En nylig publisert video viser en eldre kvinnelig og pleietrengende pensjonist som ikke klarer å forsørge seg selv på sin statlige pensjon etter et langt arbeidsliv.

Her forteller den gråtende pensjonisten hvordan hun må kjøpe brukte og billige klær og ikke har råd til en elektrisk rullestol. Og at hun er avhengig av frivillige hjelpere for å komme seg til legen.

Les også: Boligkrise i Tyskland etter masseinnvandringen – løses med å beslaglegge privat eiendom

Les også: Syke, eldre og barnefamilier i Tyskland kastes ut for å gjøre plass i flyktninger

Sverige

Frieord skrev også nylig om hvordan myndighetene i Sverige har satt av 5 milliarder kroner til ulovlige asylsøkere, samtidig som man nekter barn livsviktig medisin, legger ned fødselsklinikker og stenger sykehus på grunn av pengemangel i helsebudsjettene.

En av skrekkhistoriene fra det offentlige Sverige var da vi skrev hvordan en tiårig gutt, Max Lindvall, ble utredet av lokale myndigheter i Västre Götaland gjennom en såkalt «helseøkonomisk kalkyle» som medførte at han ble fratatt sin livsviktige medisin.

Det var i realitet en dødsdom over 10-åringen.

ALVORLIG SYK: Max (10) får i dag livsnødvendig medisinsk behandling. Nå har imidlertid politikerne i Västra Götaland bestemt at medisinen ikke er «kostnadseffektiv» nok og fjerner den. Det betyr lavere livskvalitet og tidligere død for den unge gutten. (Foto: Privat).

Norge

Som i Tyskland og Sverige, så også i Norge.

I Norge har myndighetene og kommuner fått beskjed om å ta frem sparekniven, som følge av tøffere økonomiske tider.

Vi skrev i 2017 om hvordan situasjonen for syke og eldre i Norge ser svært alvorlig ut.

Fra Frieord:

En sjokkrapport fra Helsedirektoratet viser at så mange som 57 prosent av eldre pasienter på medisinsk avdeling ved Oslo universitetssykehus var klassifisert som underernærte. For Ahus var tallet 47 prosent. Helse Bergen rapporterer at hver tredje pasient er i såkalt ernæringsmessig risiko.

En av tre pasienter på norske sykehus er underernært eller er i risiko for underernæring. For eldre er tallene langt over 50 prosent.

Vi skrev også om hvordan hjemmehjelpen i Bergen nå har sluttet med å levere varm mat til de eldre, syke og pleietrengende og hvordan Bærum kommune kastet ut ressurssvake, eldre og rusmisbrukere fra kommunale leiligheter for å huse nyankomne flyktninger.

I Oslo valgte kommunen å ta fra funksjonshemmede boliger og gi dem flyktninger istedenfor.

Dette skjer samtidig som norske myndigheter har avsatt milliarder av kroner til integrering og opphold for flyktninger og asylsøkere i Norge.

Les også: Oslo kommune tok fra funksjonshemmede boliger – ga dem til flyktninger

Situasjonen ser nå altså lik ut over hele Europa hvor myndighetene i alle vestlige land avsetter betydelige milliardsummer til den ulovlige masseinnvandringen, samtidig som man kutter i den offentlige velferden for sine egne innbyggere.

Les også: Nye sjokktall: Tyskland venter 1.5 millioner asylsøkere

Les også: Muslim under debatt: «Å være tysk betyr ikke lenger å ha blå øyne og blondt hår – det vil bety å være muslim og bære hijab»

101-åring nektes plass på eldrehjem

Kvinnen er født i 1917, altså før første verdenskrig tok slutt, og er i dag 101 år gammel.

Men nå har hun fått avslag på sin søknad om å få flytte inn på en omsorgsbolig i Botkyrka utenfor Stockholm.

Les også: Eldre kastes ut av hjemmene sine i Stockholm – skal bli boliger for asylsøkere

Les også: 15.000 svenske pensjonister risikerer å sulte ihjel

Samtidig skal flere 90-åringer også fått nei.

– Det er kynisk at Botkyrka sier nei til de over 90 år som vil til et hjem. Man skal ikke føle seg enslig på sine siste dager i livet og når man sovner inn, sier Kia Hjelte (Moderaterna) i omsorgsnemnda, til Stockholm Direkt.

Man ønsker nå å legge inn et forslag på at alder skal være avgjørende når omsorgsnemnda fatter beslutninger. Dette innebærer at de over 85 skal garanteres en plass på eldrehjem.

Les også: Sverige: Gir 5 MILLIARDER til flyktninger – stenger sykehus pga pengemangel

Les mer: Sverige: Kreftsyke Solbritt (72) sendt hjem for å dø – «Sykehuset er dessverre fullt»

NEI TAKK: Sosialdemokraten Tuva Lund mener at 101 år gamle mennesker ikke skal ha garanti for plass på omsorgshjem. (Foto: Socialdemokraterna).

Dette imøtegås imidlertid av Socialdemokraternas representant Tuva Lund. Lund mener at det er omsorgsbehovet som skal være avgjørende for tildeling av plass.

I kommunen, der det bor mange såkalte flyktninger, så kan betydelig yngre mennesker ha større omsorgsbehov enn eldre, mener Lund.

I Botkyrka flytter i gjennomsnitt flere yngre mennesker på omsorgshjem enn i resten av landet, ifølge Stockholm Direkt.

Nå skal det imidlertid undersøkes om det tross alt skal innføres en garanti. Per i dag nektes 90-åringer i Botkyrka omsorgsplass hver eneste måned.

Les også: Svensk barnefamilie kastes ut for å gjøre plass til flyktninger – faren: «Jeg er helt tom»

Les også: Sverige: 72-årig ektemann lå ved siden av død kone i fire dager i egen avføring – ble nektet behandling og døde selv

Les også: Sverige: Kastet ut eldre og pleietrengende – flytter inn hundrevis av flyktninger

Les også: 90-åring fikk ikke plass på eldrehjem i Sverige – tok sitt eget liv

Les også: 91-åring kastes ut av eldrehjem i Sverige etter at kona (88) døde

Det er ikke bare i Sverige at eldre, syke og de svakere stilt blir utnyttet av politikere og kommuner. Også i Norge har denne sykdommen tatt plass i vårt samfunn.

Flyktninger som ble dømt for å ha voldtatt 13-åring får hundretusener i erstatning

Frieord skrev for første gang om saken 26. mars, 2017:

Tre flyktninger fra Syria ble den 18. januar dømt til fire år og tre måneders fengsel for å ha begått seksuelle overgrep mot to jenter som var under 14 år gamle. De tre er også brødre og den eldste er gift og har tre barn hjemme i Syria. Dommen er anket.

Påtalemyndigheten har fått medhold i Haugaland Tingrett om å holde de tre brødrene fengslet i åtte uker til.

Brødrene ble i tingretten den 18. januar dømt til fire år og tre måneders fengsel for å ha begått seksuelle overgrep mot to jenter under 14 år.

Overgrepene skal ha skjedd i en leilighet i Haugesund i fjor sommer etter at mennene kom i kontakt med jentene gjennom sosiale medier.

Det var i begynnelsen av sommeren 2016 at tre menn på 20, 21 og 25 år ble siktet for overgrepene. Brødrene er alle syriske statsborgere og kom til Norge som flyktninger. Eldstemann er gift i Syria og har tre små barn under fire år.

De tre ble også dømt til å betale erstatning på 100 000 kroner til den ene av jentene.

Og deretter igjen den 29. juni, 2017:

I mai 2016 skal de tre brødrene fra Syria ha fått med seg to 13 år gamle jenter inn i sin leilighet i Haugesund.

Der skal de tre flyktningene ifølge tiltalen ha voldtatt en av jentene, mens to av brødrene også var siktet for å ha begått en seksuell handling med den andre 13-årige jenta.

Politiet skal ha gått til pågripelse etter hendelsen og brødrene skal ha sittet i varetekt, før de ble dømt til fire års fengsel i tingretten i januar i år.

Dommen ble imidlertid anket og på mandag valgte juryen i Gulating lagmannsrett å frifinne alle de tre syriske mennene.

Fra NRK Rogaland:

– Min klient er veldig lettet og det var sterkt etter et år i varetekt. Det har vært en enorm belastning, og da også tilsvarende lettelse, sier advokat Sverre Hetland til NRK. Sammen med Erik Lea og Bjørn Andre Gulstad har han forsvart brødrene. (Sitat slutt).

Et av hovedpunktene i saken skal være at de tre brødrene ikke visste hvor gamle jentene var og at jentene selv skal ha sagt at de var henholdsvis 16 og 18 år gamle.

Haugesunds avis og journalistene Einar Thos og John Arne Bauge, skriver en følelsesladd artikkel om løslatelsen og forteller om en tårevåt rettssal etter frifinnelsen. Man fører også en fordømmende tone mot jentene, hvor leseren får inntrykk av at jentene selv har skylden i det som skjedde.

I artikkelen legges det stor vekt på å påpeke at jentene både røyket og drakk, samt brukte sminke.

Juryen som frikjente de tre syriske brødrene forklarte ikke årsaken til sin avgjørelse.

OVERRASKET: Bistandsadvokat Benedicte Storhaug mener dommen går mot høyesterettspraksis. (Foto: LinkedIn).

Men advokaten til en av jentene, Benedicte Storhaug, sier at dommen er stikk i strid med høyesterettspraksis, hvor overgriper ikke kan unnskylde seg med at man «ikke visste» om alderen til personen man hadde seksuell omgang med.

Hun sier også at hun oppfatter det som om juryen istedenfor har lagt «avgjørende vekt på at de tiltalte har hatt begrenset kunnskap om norsk kultur, lovverk og manglende språkkunnskaper», og dermed frifunnet dem med dette som bakgrunn.

Flyktningene får erstatning

I går kom altså avgjørelsen om at de tre syriske flyktningene skal få erstatning for å ha sittet i varetekt.

Fra h-avis:

Alle de tre tiltalte anket dommen til lagmannsretten, der juryen i fjor sommer frifant dem for overgrepene. Nå får de fra 75.850 til 80.250 kroner i erstatning fra staten.

Straffeprosessloven gir de som har vært siktet i en straffesak rett til oppreisning for krenkelse eller annen skade av ikke-økonomisk art som følge av pågripelse eller varetektsfengsling, dersom de blir frifunnet, slik de tre brødrene ble.

– Min klient får 80.250 kroner, sier advokat Erik Lea, som synes det er et svært lavt beløp for å sitte 391 dager i fengsel for et forhold som mannen faktisk var helt uskyldig i.

Advokat Sverre Hetland, som forsvarte den eldste av brødrene som har fått tilkjent 75.850 kroner i oppreisning, sier at det er viktig å minne om at de tiltalte har sittet mer enn et år i varetekt for et forhold de er frifunnet for.

– Det er lovens utgangspunkt at de tiltalte da skal ha erstatning for økonomiske tap, eller oppreisning for ikke-økonomisk skade etter et standardisert regelverk, sier Hetland. (Sitat slutt).

Flere livstruende skadet etter masseslagsmål mellom flyktninger

Byen har lenge vært tilholdssted for store grupper med asylsøkere og innvandrere som har ønsket å komme videre til Storbritannia.

Innvandrere fra Afghanistan og Eritrea slåss og skjøt mot hverandre. Minst 17 ble skadet, flere av dem er ifølge den tyske avisen Bild Zeitung livstruende skadet.

Ifølge politiet skjedde de første voldelige sammenstøtene om ettermiddagen, da rundt hundre innvandrere i forbindelse med et måltid begynte å kaste steiner på hverandre. Det ble deretter brukt skytevåpen og fire innvandrere fikk livstruende skuddsår. Mer enn et dusin andre ble skadet av jernstenger. Politiet rykket inn og fikk adskilt gruppene. Det var i utgangspunktet uklart hva som utløste volden og hvem som skjøt.

I Calais anslår hjelpeorganisasjoner at det for tiden er rundt 800 innvandrere. De lever i elendige forhold. Mange prøver å komme til Storbritannia skjult ombord på lastebiler, til sjøs eller gjennom Eurotunnelen.

Kom som asylsøker – fikk villa i Stockholm verdt 11.5 millioner kroner

Familien Al-Nawiri kom til Sverige i slutten av 1990-tallet. Først kom faren i familien som søkte asyl. I august 1998 fikk mannen permanent oppholdstillatelse av svenske myndigheter. Den svenske nettsiden Samnytt.se har fått innsyn i papirene og der kan man lese følgende:

 – De politiske grunnene som du har informert om er ikke tilstrekkelige for at du skal kunne klassifiseres som flyktning ifølge Genéve-konvensjonen av 1951.

Men til tross for mangelen på flyktningstatus fikk Ali allikevel bli i Sverige – fordi han var irakisk statsborger som hadde bodd og jobbet i Libya og en eventuell utvisning var umulig å gjennomføre. Tre måneder etter kom resten av Alis familie til Sverige.

Har ikke jobbet på ni år

Allerede i november 1999 flyttet familien inn i det staselige huset på Järneksvägen i Nacka, en forstad til Stockholm. En klassisk 1920-tallsvilla på to etasjer og kjeller. Med høy beliggenhet og utsikt mot hustak og Stockholm sentrum. Boligarealet oppgis å være 105 kvadratmeter med fire rom og kjøkken. Ifølge nettsiden Boolis, som gir priser basert på lignende hus solgt i det samme området, har eiendommen en dagsaktuell verdi på 11.5 millioner kroner. Hva mer kan man ønske seg for å starte et nytt liv i sitt nye land?

VERDIVURDERING FRA NETTSIDEN BOOLI.SE.

I debatten om integrasjon av asylinnvandrere i Sverige brukes ofte argumenter på dårlig integrering og jobbmulighet at migranter regelmessig havner i avsidesliggende kommuner uten større sjanser for å få jobb. I dette tilfellet lå hele Stockholms arbeidsmarket bare ti minutters bilvei unna.

Men til tross for dette viser Samhälssnytts gransking at ingen i familien arbeidet i noen større grad frem til år 2008, altså under de første ni årene i Sverige. I år 2007 registrerer Ali et firma som skal jobbe i taxinæringen. Ifølge inntektsopplysninger fra Skatteverket gikk inntekten fra firmaet opp og ned mellom 2008 og 2016 – fra så lite som 94.200 kroner i 2008 til 228.500 kroner i 2010.

Husholdningens inntekt har allikevel aldri vært over grensen for å miste retten til bostøtte og sosialhjelp under alle disse årene – noe som innebærer at familien, som i dag består av tre voksne, hele tiden har hatt rett til sosialhjelp for å oppnå minstekravet for inntekt.

«Vi trives veldig bra i huset»

Da Samhällsnytts journalist besøker adressen for å snakke med beboerne, var tomten søplet ned med gamle rustne bildeler, utslitte dekk og annet avfall. To parabolantenner som gir tilgang til nyheter fra hjemlandet pryder husfasaden. Det viser seg at nyheter på arabisk er en nødvendighet for familieoverhodet Ali, som med sine 20 år Sverige kun har en grunnleggende forståelse av det svenske språket.

Ali forteller til journalisten at de trives veldig bra i huset. Han henviser til sønnen sin for ytterligere spørsmål. Sønnen forteller at bare faren bor i huset nå. Moren skal være hjemme i Irak på besøk, mens sønnen selv bor et annet sted i Stockholm. Ali skal imidlertid ha gitt kommunen en liste over reparasjoner og nødvendige tiltak som behøves gjøres med huset. Det dreier seg om maling og behandling av yttervegger.

Kommunen er slitsomme og spør hele tiden når familien skal flytte ut. De kan ikke bare kaste dem ut, sier sønnen.

(Foto: Samnytt.se).

Og det stemmer. For familien har borett i huset. Kommunen har tilogmed bekostet en omfattende installering av varmepumpe for å minske familiens strømregninger – til en pris av 220.000 kroner. Ifølge Nacka kommune betaler familien kun 6.462 kroner i måneden i leie for å bo der.

Da Samhällsnytt ringer sjefen på Omsorgsenheten i kommunen, Elisabeth Axelsson, vil hun imidlertid ikke svare på følgende spørsmål:

Hvor rimelig er det at en familie på tre personer som i praksis er arbeidsløse i over 20 år, får borett til en villa verdt mange millioner?

Men det er ikke bare Ali og familien som sitter med slike eiendommer i Nacka kommune. Ifølge dokumenter Samnytt.se har fått innsyn i, skal det være ytterligere 30 villaer registrerte for «sosiale tiltak». I 16 av disse bor leietakere som har såkalt «borett» til husene. Dette betyr i praksis at de kan bo der til all tid.

Journalist Egor Putilov påpeker at menneskesmuglere markedsfører sine tjenester for potensielle migranter i Midtøsten med historier om at Sverige er et land som gir hus gratis til alle de familiene som kommer fra araberstatene. Det virker iallefall å være tilfellet med familien Al-Nawiri og flere med dem i Nacka kommune.

Frieord skrev nylig om Nacka kommune og hvordan man kjøpte inn hele tre ulike eiendommer til en arabisk mann med tre koner og 16 barn. Pris? 14 millioner kroner.

Bowling, klovner, hiphop og kampsport – 31 skattemillioner til unge i mottak

Det er organisasjoner over hele landet som nå kan tilby barn og unge i mottak ulike aktiviteter gjennom året. Det er alt fra seiling, fotball og golf til teater, tegning og musikk.

Denne tilskuddsordningen skal bidra til at barn og unge får en meningsfull hverdag og en så normalisert barndom som mulig. Målet er at barna skal være i fysisk aktivitet og at de skal tilegne seg ulike ferdigheter.

Se hele listen her.

Klarer ikke å integrere afrikanere – i Afrika

Å skape et multikulturelt samfunn i Vesten har vært politikere og medias drøm i mange tiår. Det har dessverre ikke gått seg til. Tvert imot har det skapt fattigdom, underklasser, segregerte boligområder, høy kriminalitet og gnisninger mellom ulike folkegrupper.

Nå forteller en minister fra Sudan til Sylvi Listhaug på hennes Afrika-reise at de ikke engang klarer å integrere mennesker fra sine egne naboland, på grunn av forskjellig kultur og religion.

Fra VG:

Er du enig i at migrantene fra Somalia og Eritrea burde bli i denne regionen fremfor å dra til Europa?

– Nei, hvis de er fra Eritrea eller et annet land synes jeg de bør dra hjem til sine hjemland, så kan støtten gå til dem til der, i stedet for her. Det vil oppstå komplikasjoner med å integrere dem i samfunnet her, sier innenriksminister Manan til VG.

– Dette er en stor debatt i Europa. Skal vi sende penger hit, også blir migrantene her, eller skal noen av migrantene dra til Europa?

– Jeg foretrekker at de drar til Europa eller til hjemlandet, ellers så blir Sudan en senter for flyktninger, og alle flyktninger kommer og blir. Det er ikke praktisk med integrering av så mange nasjonaliteter, helt klart, sier ministeren til VG. (Sitat slutt).

Sylvi Listhaug påpekte overfor Sudans innenriksminister at land som Norge vil kunne hjelpe betydelig flere flyktninger, syke, svake, barn og andre som er i behov av hjelp i sine nærområder, enn å bosette dem i Europa og gi dem en vestlig levestandard.

80-åring har stått på venteliste for bolig i Frogn kommune i 13 år – politikerne gir boligene til flyktninger istedenfor

Gunnhild Bakk er snart 80 år gammel og plages av gikt. Et langt og fysisk arbeidsliv innen omsorgsbransjen med skiftarbeide ved sykehjem ble avsluttet i 2003. Siden 2005 har Gunnhild søkt om en kommunal leilighet. Hun er pensjonist, sliter med sykdom og har ingen nær familie.

Takket være en eldre sommerhytte har 80-åringen hatt et sted å bo. Men den er ikke isolert for kulde og den ligger svært alene til nede ved vannet i Bunnefjorden, langt fra både nabo og de mest nødvendige helsetilbudene.

Les også: Politikere ønsket å legge ned populær ungdomsskole i Frogn for å ha råd til flyktninger

Fra Amta.no:

Ja, allerede i 2005 søkte jeg Frogn kommune om kommunal leilighet fordi det begynte å bli svært tungvint å bo her, og sommerhytta fra 1948 har jo ikke akkurat blitt varmere med åra, humrer Gunnhild som har et uoppslitelig humør tross all motgangen hun har hatt i livet. (Sitat slutt).

Kvinnen forteller til lokalavisen at hun mistet den eneste sønnen sin til kreft for nesten 30 år siden og at hun opplevde et fall sist sommer. Men hun brukte ikke trygghetsalarmen, sier hun stolt.

Jeg vil klare meg selv, sier hun til lokalavisen.

Hennes nærmeste nabo bor ca. 1 kilometer unna. Der står også postkassen hennes. Den er ikke lett å komme til da hun bor i bunnen av en lang bakke ved Bunnefjorden. På vinteren er veien dekket av is.

ISOLERT: Knardal i Nordre Frogn er idyll på sommeren, men på vinteren kan det både bli svært kaldt og vanskelig fremkommelighet i de bratte bakkene ned mot Bunnefjorden. En dårlig isolert sommerhytte er ikke et egnet sted å bo for en giktsyk 80-årig enslig kvinne. Frogn kommune har derimot nektet kvinnen en kommunal leilighet i over 13 år. Postkassene står over en kilometer fra pensjonistens hus. (Foto: Google Streetview).

Da lokalavisen kontakter Frogn kommunes boligkonsulent, Ragnhild Mamen, så nekter Mamen konsekvent å kommentere 80-åringens sak om hvorfor kvinnen ikke har fått tildelt bolig med hele 13 år på venteliste, til tross for høy alder, sykdom og enslig tilværelse.

Før jul steg imidlertid håpet for den giktplagede 80-åringen da hun var på visning i Drøbak på en leilighet og søkte om å få den tildelt. Men kommunen valgte nok engang å gi den til en annen person.

Fra Amta:

Ja, da var jeg på visning en søndag i en leilighet i Råkeløkkveien i Drøbak sentrum, som jeg likte. Men dessverre var det en annen som fikk tilbudet et par dager senere. Så nå må jeg søke på nytt dersom det blir en ny leilighet tilgjengelig, bekrefter Gunnhild med beklagelse. (Sitat slutt).

Samtidig i Frogn

Mens 80-åringer med et livslangt arbeidsliv og slitasje, samt livets tunge påkjenninger med død og sykdom sliter med å få et trygt og varmt sted til sine siste dager, har Frogn kommune istedenfor valgt å tilby ledige boliger og hus til asylsøkere og flyktninger.

Lokalpolitikerne fra Arbeiderpartiet, Høyre, Venstre, Senterpartiet, Kristelig Folkeparti, Miljøpartiet og Sosialistisk Venstreparti, har konsekvent stemt for en sjenerøs flyktningpolitikk i kommunen som over det siste tiåret har hatt en kostnadsramme i hundremillioners-klassen. Det eneste partiet som har bedt om en stans i bosettingen av asylsøkere og flyktninger er FrP.

Siden 2006 har Frogn kommune bosatt ca. 14 enslige flyktningbarn og tilsammen 321 flyktninger med familieinnvandrede. Men ikke én gang i løpet av disse årene har kommunen funnet det riktig å gi Gunnhild et sted å bo.

INNVANDRING TIL FROGN: Lokalpolitikerne og kommunen i Frogn har vært gjestmilde med lommeboka og velferden til innvandrere, asylsøkere og flyktninger siden tusenårsskiftet. (Skjermbilde/IMDi).

Betalte over 12 millioner for flyktninghus

Men der pengesekken er lukket for pensjonister og nordmenn med ulike livsutfordringer, så er den desto mer åpen for nyankomne innvandrere fra andre deler av verden.

Det toppet seg sist år da avsløringen kom om at Frogn kommune hadde brukt over 12 millioner kroner på et byggeprosjekt for mellom fem til åtte enslige flyktningbarn fra Afghanistan. Det ble imidlertid skår i gleden hos de folkevalgte da det viste seg at entreprenøren gikk konkurs og la på ytterligere millioner kroner på toppen av sluttsummen.

Huset står fremdeles ubrukt, nesten ett år etter at entreprenøren forlot byggeplassen.

Frieord skrev om saken i mai, 2017:

I lokalavisen Amta omtales prosjektet som «Oslofjordens best beliggende leiligheter for flyktninger». I området rundt bygget selges leiligheter og hus for titalls millioner kroner per stykk.

Millionprosjekt – hvor kommer pengene fra?

Etter å ha kjøpt opp eiendommen for det som må være en svært høy sum, kastet Frogn kommune ut tre familier som hadde leid der av Forsvaret. Deretter ble hovedbygget på tomten omgjort som bolig for enslige mindreårige flyktninger i 17-19-års alderen.

Prisen for oppussingen var satt til 7.5 millioner kroner. Tilsammen var budsjettet på hele 12.2 millioner som skulle brukes til å gjøre leilighetene klare for flyktningene. Her skulle det ikke spares på noe.

Les også: Eritreisk mann tiltalt for drapet på sin etiopiske kone i Drøbak

Fra Amta.no:

De gamle mannskapsbrakkene på Kopås i Drøbak pusses nå opp for millioner for å ta imot mindreårige flyktninger.

Anne Bollestad forteller til Amta at de mindreårige flyktningene vil bli bosatt i et stort toetasjes hus i Vindfangerveien i løpet av 2017.

Planen er at åtte mindreårige flyktninger i alderen fra 17 til 19 år skal bosettes i det som tidligere var leiligheter for Forsvaret.

– De aller fleste av dem som kommer til å bo her kommer fra Afghanistan, forteller Bollestad. (Sitat slutt).

Les også: 100.000 innvandrere i Akershus – doblet på 10 år

ORDFØRER: Odd Haktor Slåke (H) er ordfører i Frogn. Det er lov å håpe at han tar tak i saken og gir en 80-årig dame et verdig liv. (Foto: Frogn kommune).

Den gamle mannskapsbrakka skal da altså ha inntil 6 leiligheter for de enslige flyktningbarna fra i all hovedsak Afghanistan som vil få et liv få kan drømme om.

Dette innebærer gratis mat og utdannelse. Datamaskiner, mobiltelefoner, klær og alt av skoleutstyr som ransler, kalkulatorer og annet. De vil i tillegg få gratis busskort og de som nærmer seg 18 vil få gratis/sterkt subsidiert førerkort.

Tilbake på Knarvik måtte 80 år gamle Gunnhild altså feire jul i sitt trekkfulle hus, nederst i en isete bakke, med gikten og trygghetsalarmen sin.

Kanskje 2018 blir et bedre år for den gamle kvinnen. Men med historikken til Frogn kommune og lokalpolitikerne dokumentert ovenfor, så må nok Gunnhild belage seg flere vintre i sommerhytta si.

Les også: Frogn FrP: «Ikke flere flyktninger i 2018!»

Relatert:

Pave Frans oppfordret til økt asylinnvandring under midnattsmessen

Den argentinsk-fødte pave Frans fortsatte sitt korstog for å avkristne Europa og Vesten med nye uttalelser i natt.

Dagens asylsøkere er som Josef og Maria, som forsøker å ta seg til Betlehem.

Les også: Syrisk nonne: «Den muslimske invasjonen av Europa er organisert»

Med disse ordene holdt pave Frans sin midnattsmesse på julaften, og påpekte at den kristne troen er velkommen mot fremmede okkupasjonsreligioner.

Vi ser spor av millioner av mennesker som ikke selv velger å flykte, men som drives fra sitt land og tvinges å forlate sine nære og kjære, sa han.

«FLYKTNINGER»: Den absolutte majoriteten av flyktninger og asylsøkere er i realiteten økonomiske migranter og voksne menn. Svært få syke, eldre, kvinner og barn har kommet til Europa. Tilbake sitter de ekte flyktningene, uten penger eller ressurser, mens de sterke mennene i militæralder har forlatt dem. (Foto: Getty images).

Les også: Paven: «Europa er utsatt for en arabisk invasjon – og det er bra»

Uten å nevne noen navn, så sammenlignet han de statslederne som ifølge ham er skyldige for «flyktningkrisen», med Herodes den store i bibelen, som lot alle nyfødte guttebarn bli drept, etter å ha fått vite at Jesus skulle bli født.

Det handler om millioner av mennesker som tvinges å flykte fra dagens Herodes, han som forsøkte å skaffe seg mer makt og rikdom, og ikke ser noen feil med å la uskyldige menneskers blod flyte.

Les også: Dalai Lama: «Flyktningene må reise hjem og bygge opp sitt land»

Les også: Dalai Lama kritiserer masseinnvandringen: «Tyskland kan ikke bli et arabisk land»

Pave Frans er ikke ukjent med å oppfordre verdens ledere til å «åpne sine dører» for de millionene av asylsøkere som ønsker å komme til Vesten.

Det har imidlertid blitt bevist at den absolutt største majoriteten av de innvandrerne som kommer fra Afrika, Asia og Midtøsten til Vesten, inkludert de som kommer med båter over Middelhavet, er «økonomiske migranter». Mennesker som ønsker et bedre liv og som ser på Europa som en et paradis fylt med melk og honning.

Les også: Nobelprisvinner: «Muslimene oversvømmer, okkuperer og ødelegger Europa»

Pave Frans sa også at «Gud er nærværende hos den uvelkomne besøkeren», og at mennesker ikke skal være redde for å ta imot asylsøkerne.

Julen er en tid for å forvandle redselen til velgjørenhetens kraft, sa pave Frans.

Det er imidlertid uklart om det er den samme guden som pave Frans ber til eller krigsguden Allah som den besøkende tilber og adlyder, som er nærværende.

Les også: Rabbiner: Flyktningene er ikke syrere, de er ikke flyktninger og det er ikke noen krise

GJØR SOM JEG SIER, IKKE SOM JEG GJØR: Pave Frans ber om åpne grenser og massiv innvandring fra muslimske land til Europa. Selv har ikke Vatikanstaten tatt imot eller huset noen flyktninger eller asylsøkere. Pave Frans lever også langt fra hverdagen, med bevæpnede livvakter, skuddsikre biler og privatfly, noe vanlige borgere ikke har tilgang til. (Foto: Frieord.no).

Paven har imidlertid selv fått kritikk for å gjemme seg bak Vatikanstatens enorme murer, omgitt av væpnede vakter og utilgjengelig for den alminnelige person. Han har selv ikke latt noen asylsøkere få søke tilflukt i den svært rike og overdådige staten, men ønsker samtidig at andre stater og nasjoner skal åpne sine grenser.

Les mer: Paven ønsker åpne grenser til Europa – gjemmer seg bak høye murer og bevæpnede vakter

Les også: Bill Gates: «Europa vil bli overveldet hvis ikke migrantstrømmen stoppes»

Det er bare litt over ett og et halvt år siden en av disse muslimske «flyktningene» ble pågrepet med sprengstoff i Polen, med planer om å gjennomføre et terrorangrep mot pave Frans’ besøk i landet i 2016.

Les også: Irakisk terrorist planla massedrap på kristne under pavebesøk i Polen

Men det er ikke bare paven som ønsker åpne grenser og masseinnvandring, og som ikke lever som de lærer. Les mer om hvordan kjendiser har blitt avslørt med den samme retorikken.

Les også: Harry Potter-forfatterinne J.K. Rawling utfordret – «Vil du åpne dine hus for flyktninger?»

Asylbarna i Norge fikk 15 000 ganger mer enn de krigsrammede menneskene i Syria

Av Christen Krogvik, samfunnsdebattant

I 2017 brukte norske myndigheter 6,7 milliarder kroner på unge enslige asylsøkere . I følge dette oppslaget er det i underkant av 6000 slike asylsøkere i Norge, og i gjennomsnitt kostet de oss drøyt 1,1 millioner kroner i 2017.

De som har krav om beskyttelse i henhold til FNs Flyktningekonvensjon, er imidlertid politiske flyktninger: Dvs. politikere, redaktører og andre som blir forfulgt av myndighetene på grunn av sin politiske aktivitet. Barn er sjelden aller aldri politikere eller redaktører. Og de fleste av asylbarna flykter heller ikke fra områder der det pågår krigshandlinger.

Det som kjennetegner dem er at de som regel har tatt seg ulovlig inn i Schengen-området (dvs. uten visum), og grunnen til at de blir ikke sendt hjem er at de hevder at de er under 18 år. Og alderen de oppgir er ofte for lav.

Asylbarna er i virkeligheten rett og slett mennesker som tar seg ulovlig inn i Norge for å utnytte vårt velferdssamfunn og oss som bor i Norge. Og hver av disse påførte oss som nevnt i gjennomsnitt 1,1 millioner koner i kostnader i 2017. Det er før familiegjenforeningen begynner. Da må man virkelig begynne å regne med kalkulator.

Samtidig vet vi at det er millioner av mennesker i krigsherjede Syria som lever i dyp fattigdom. I Syria er det i følge FNs kontor for koordinering av humanitært arbeid 6,3 millioner internflyktninger og 13,5 millioner mennesker med hjelpebehov. Til sammenligning opplyser regjeringen at Norge bevilget 1 milliard kroner på de 13,5 millionene syrere som har enorme behov for hjelp.

I gjennomsnitt fikk dermed hver syrer med hjelpebehov 74 kroner fra Norge i 2017. Når vi vet at hvert asylbarn kostet oss over 1,1 millioner kroner samme år betyr det at vi brukte 15 000 ganger så mye på hvert asylbarn som det vi brukte på hver krigsrammet syrer. Femten tusen!

Hvis Norge hadde brukt de 6,7 milliardene som brukes på asylbarn, på syrere ville hjelpen til Syria økt fra 1 til 7,7 milliarder. For hver syrer med hjelpebehov ville vi da kunnet gi 570 kroner. Mao. ville vi gitt nesten 8 ganger så mye til hver syrer med hjelpebehov ved en slik omdisponering av ressursene. Det skal ikke mye fantasi for å forestille seg hvordan en slik dramatisk økning av hjelpen ville kunne gjort livene til disse 13,5 millionene langt bedre.

Senterpartiet, Venstre, KrF, MDG og Ap påtar seg et enormt ansvar ved å ta brødet ut av munnen på krigsrammede syrere for å sløse bort pengene på ulovlige innvandrere i Norge. Og denne prioriteringen viser med all mulig tydelighet at stortingsflertallet IKKE er opptatt av å hjelpe mennesker i nød. Det de ønsker er import av nye velgere.

UTNYTTET TRAGISKE SKJEBNER: Dagrun Eriksen poserer stolt etter at KrF vedtok å ta imot 10.000 Syria-flyktninger. FOTO: Ned Alley / NTB scanpix

Tsjekkias statsminister til EU: «Vi vil ikke ha noen flyktninger»

«Kommisjonen kan trekke vedtaket når som helst. Vi må forhandle om dette og tilby ulike modeller, som å bevare grensen eller hjelpe til i andre land. Men vi vil ikke ha noen flyktninger», sa Babis i et intervju med den tsjekkiske avisen Pravo, gjengitt av telegrambyrået Reuters.

Polen, Ungarn, Slovakia og Tsjekkia har nektet å ta imot asylsøkerne og begrunnet det med sikkerhetshensyn. I stedet har de etablert et felles initiativ for å styrke beskyttelsen av den libyske grensen. Dette vil innebære opptil 35 millioner euro. Den tsjekkiske republikken og andre har allerede gitt midler til å hjelpe til med å trene den libyske kystvakten.

Tsjekkia deltar også i et fellesprosjekt med Italia som involverer Elfenbenskysten. Tsjekkia har gitt 26 millioner tsjekkiske koruna for å hjelpe til med å returnere innvandrerne og å gi helsetjenester.

Muslimer stjal organer og «stekte afrikanske flyktninger som kebab»

Tidligere landbruksminister i Nigeria, Femi Fani-Kayode, uttalte nylig at mange migranter fra Afrika som ønsket å reise til Europa for et bedre liv, endte opp som slaver i det muslimske landet Libya, ifølge International Business Times, på onsdag.

FEMI FANI-KAYODE. (Foto: Wikipedia).

Tre av fire mennesker som ble fanget av de muslimske gjengene kom fra sør-Nigeria, sa Fani-Kayode. Nigeria har den største kristne befolkningen i Afrika, ifølge Pew Research Center.

75 prosent av de som ble solgt som slaver i Libya fikk sine indre organer fjernet og solgt og kropper maltraktert og stekt, er fra sør-Nigeria, skrev Fani-Kayode.

De ble stekt levende! Dette er hva libyere gjør med afrikanere fra sør for Sahara som ønsker å komme til Europa.

Det skal være minst 20.000 mennesker som blir holdt i ulike fangeleire i Libya. Mange blir tvunget til å sitte eller arbeide ute i ekstrem varme, noen ganger opptil 50 grader, uten vann eller mat. Ikke sjelden finner man døde mennesker som ble mishandlet og latt være ute i ørkenen.

Fani-Kayode mente at deler av blodbadet var som et resultat av fjerningen av diktatoren Muammar Gaddafi. Han argumenterte at det å fjerne Gaddafi skapte et maktvakuum, som libyske kriminelle var mer enn villige å fylle.

Den største tragedien som har rammet Afrika de siste 20 årene er drapet av Muammar Gaddafi i Libya, konkluderte Fani-Kayode.

Det var i 2011 at vestlige statsledere, i samarbeid med NATO, fikk fjernet Gaddafi fra makten i Libya og kastet landet ut i totalt kaos med muslimske terrorgrupper, militser, krigsherrer og vestlige etterretningsorganer som kjemper om kontroll. Norge var ett av landene som støttet aksjonen.

Grusomme skjebner for afrikanske migranter

Frieord skrev i april i år om hvordan menn, kvinner og barn, blir fanget av muslimske grupper i Nord-Afrika:

Ofre for slavehandelen forteller den internasjonale organisasjonen for migrasjon (IOM) at de blir pågrepet og tatt med til torg og parkeringsplasser, hvor de blir solgt.

Migranter som kan male eller legge fliser blir solgt til høyere pris, sier lederen for IOM i Libya til BBC.

Det muslimske landet Libya har vært i kaos siden 2011, da Nato vedtok å fjerne lederen Muammar Gaddafi.

Hundrevis av subsahariske afrikanere har blitt fanget og solgt på disse slavemarkedene, ifølge en IOM-rapport.

SLAVERI: Subsahariske migranter blir ofte utsatt for brutal behandling i de muslimske nordafrikanske statene.

Migranter tvunget til å sulte

En senegalesisk migrant fortalte at han hadde blitt solgt på et slikt marked i den sørlige libyske byen Sabha, før han ble tatt med til et midlertidig fengsel hvor mer enn 100 andre migranter ble holdt kidnappet.

Han sa at migrantene ble fortalt å ringe sine familier, som igjen ble fortalt at de måtte betale for fangenes løslatelse. Noen av dem ble slått mens de var på telefonen slik at familien kunne høre at de ble torturert.

Senegaleseren forteller også om «forferdelige» omgivelser hvor migrantene ble tvunget til å overleve på minimale matrasjoner, mens de som ikke klarte å betale enten ble drept eller sultet ihjel.

Et annet vitne som klarte å samle sammen nok penger for å bli satt fri etter ni måneder, måtte til sykehus med alvorlig underernæring. Han veide bare 35 kilo.

Kvinner ble også solgt som slaver til private muslimske klienter og tatt med hjem der de ble tvunget til å leve som sex-slaver, ifølge et vitne. Det blir rapportert at menn i noen tilfeller blir kastrert.

UTMAGRET: Afrianske migranter blir holdt som gisler inntil deres familier klarer å kjøpe dem fri. De som ikke klarer å betale risikerer å sulte ihjel, eller i verste fall bli drept.
TORTUR: En afrikansk kvinne viser frem hvordan hun har blitt torturert i fangenskap.

Sjefen for IOM i Libya, Othman Belbeisi, fortalte BBC at at de som ble solgt inn i slaveri ble priset etter sine kvalifikasjoner.

– Tydeligvis så har de ingen penger og deres familier kan ikke betale løsesummen, så de blir solgt slik at slavehandlerne iallefall kan få et minimum av penger for dem, forteller han.

– Prisen er helt klart forskjellig avhengig av dine kvalifikasjoner. Hvis du kan male, legge fliser eller annet spesialisert arbeide, så blir prisen høyere, sier Belbeisi.

Et medlem av IOM i det afrikanske landet Niger fortalte at de bekreftet rapportene av disse slaveauksjonene i Libya, da flere av migrantene hadde klart å rømme fra sine muslimske kidnappere.

– De bekreftet alle sammen risikoen ved å bli solgt som slaver på torg eller i garasjer i Sabha, enten av deres sjåfører eller lokale mennesker som rekrutterer migranter for dagsarbeide i byen, ofte innen konstruksjon.

– Senere, istedenfor å betale dem, så blir arbeiderne solgt til nye kjøpere.

KART: Et kart laget av BBC viser hvordan hovedstrømmen av afrikanske migranter tar seg til Nord-Afrika. Spesielt er det farlig å reise gjennom Libya, hvor mange av dem kan bli tatt til fange og solgt inn i slaveri. (Foto: BBC).

Noen migranter, hovedsaklig nigerianere, ghanesere og gambiere, blir tvunget til å jobbe som vakter i husene der migrantene blir holdt kidnappet, forteller en IOM-ansatt.

Organisasjonen har omtalt opprettelsen av disse markedene for en «problematisk ny trend i en allerede fortvilet situasjon for migrantene i Libya».

I februar ga Unicef ut en detaljert rapport, med grusomme detaljer, historier om hvordan barn blir utsatt for slaveri, vold og seksuelle overgrep mens de reiser fra Libya til Italia.

Det skal dreie seg om så mange som 26.000 barn, de fleste reisende alene, som blir utsatt for de muslimske gjengene og smuglernes mishandling og vold.

Titusenvis av migranter fra Afrika ankom Italias kyst i fjor. Men før de kommer til den libyske kysten så vil de ha gått gjennom en farlig reise over det afrikanske kontinentet og Sahara-ørkenen med ekstreme temperaturer.

Dette er imidlertid ikke kun et problem som har oppstått etter at Gaddafi ble avsatt og flyktningkrisen tok til. Muslimsk slavehandel foregår i stor skala i flere land i Midtøsten, som blant annet Jemen, Jordan, Saudi-Arabia og andre land i området.

En annen video fra 2012 viser hvordan afrikanske menn, mulig enten slavearbeidere eller påståtte rebeller som støttet Gaddafi, blir behandlet på brutalt vis.

Hvordan rødgrønne politikere har ødelagt Europa og julen

Kroner og øre blir nøye kontrollert av skatteetaten. Arveavgifter, eiendomsavgifter, bilavgifter, tillatelser til bygging på tomter av kommuner, verneombud på arbeidsplasser og logger du inn på Altinn så ligger hele historikken og all informasjon ned til minste detalj, med dato og om du har åpnet dokumentet eller ikke.

Men på grensen er det ingen kontroll. Her er det null oversikt over hvem som reiser ut og viktigst, hvem som kommer inn. Det kan være Syria-farere, terrorister, radikale imamer, mennesker som har kastet ID-papirene sine, folk som lyver om både alder, opprinnelsesland og livshistorie. Det kan være mennesker som er gift i hjemlandet med tre koner og 14 barn, men som sier de er enslige flyktningbarn.

De slipper alle inn. Og de fleste får bli. Med milliarder av kroner i prislapp.

Så etter å ha skattet ihjel vår egen befolkning, ødelagt det ene firmaet etter det andre med reguleringer, krav, momskrav, bokettersyn og konkursbegjæringer – samtidig som vi har gitt innvandrere momsfritak på sine bedrifter og gratis bolig og opphold, i 50 år, så har vi kommet frem til dagens Norge.

Et Norge der terrorister får gratis opphold, mens nordmenn må stå i helsekø, boligkø og får beskjed om å kjøpe telt av kommunen hvis de ikke har råd til et sted å bo. Et Norge der vi pågriper muslimske terrorister i Oslo sentrum, bare for å slippe dem løs tilbake i samfunnet, måneder senere.

Et Norge der majoriteten av vår hovedstad vil være ikke-etnisk norsk innen 2040. Det er før barna som fødes i dag blir egne foreldre.

Et Norge der politiet, som nå er bevæpnet, går ut med bekymringsmeldinger om utenlandske gjengdannelser i våre storbyer. Hvor kriminelle skyter hverandre i hodet utenfor den lokale Spar-butikken eller midt blant handlende på Aker Brygge.

Et Norge der 2/3-deler av alle som sitter i norske fengsler ikke har norsk bakgrunn og truer ikke-muslimer til å konvertere.

Et Norge der skoler må installere metall-detektorer og overvåkingskameraer for å sikre tryggheten til de ansatte og elevene.

Et Norge der kjøpesentrene i alle landets fylker nå setter opp betongklosser utenfor inngangen av frykt for at rasistiske muslimer ikke skal kjøre ned kristne barnefamilier på vei for å handle julegaver.

Et Norge der politikerne mener at miljøpolitikken er det viktigste temaet på dagsordenen. Og ikke masseinnvandringen.

God jul til dere alle. Og må lykken være med dere, der dere kjører rundt i Europas eldste og dyreste bilpark, etter å ha betalt 30-50% av lønnen i skatt, pluss alle avgifter på bil, bensin, hus og matvarer. Hvor dere må gå rundt betongklosser for å handle inn julevarer og håpe dere ikke blir de neste ofrene for en jihadist som vil betale vår medmenneskelighet med å spre innvollene og blodet til deg og familien din utover parkeringsplassen.

For der har våre myndigheter og våre politikere plutselig ikke noen kontroll i det hele tatt.

Nesten så det er gjort med vilje.

FRYKTER MUSLIMSK TERROR: De franske eierne av Amanda Storsenter i Haugesund har krevd at det blir satt opp betongklosser rundt hovedinngangen for å beskytte nordmenn mot radikale muslimer som mulig planlegger å benytte seg av kjøretøy for å drepe dem. (Foto: Frieord/Leserbilde).
VINTERBRO SENTER: Flere store kjøpesentre har nå valgt å beskytte seg mot muslimsk terror ved å sette opp betongklosser utenfor hovedinngangene. (Foto: Frieord.no).

DAGENS BILDE: «Typisk tysk»

Dagens vestlige myndigheter har stadig større problemer og utfordringer med å rettferdiggjøre og forklare årsaken til at man har åpnet grensene for titalls millioner av ikke-vestlige mennesker de siste tiårene.

Stadige kampanjer og aktiviteter har blitt rettet mot europeiske lands befolkninger for å bygge unaturlige broer over de store kløftene som finnes med den europeiske urbefolkningen og innvandrerne.

En av dem heter «Typisk tysk».

– Vi viser folk som bidrar og beriker vår sameksistens sa minister Sawsan Chebli i Berlin.

FLERKULTUR: Statssekretær i Berlin, Sawsan Chebli, har ansvaret for en kampanje kalt «Typisk tysk», hvor ikke-vestlige innvandrere får uttale seg om hva de mener er typisk for tyske mennesker. (Foto: dpa).

Siden 2015 har nesten 80.000 flyktninger fortalt hva de mener med uttrykket typisk tysk. Formålet med kampanjen har vært å bidra til en bedre forståelse av alle innbyggerne i Berlin, står det å lese på nettsiden til kampanjen.

Kampanjen kjører blant annet hashtaggen #Fargeanerkjennelse.

Ifølge Berliner Kurier så har ikke myndighetene i Berlin ønsket å gå ut med kostnadene for kampanjen.

På nettet er det imidlertid en del kritikk ute og går for de involverte i kampanjen og masseinnvandringspolitikken.

– Personene på bildene har ikke på seg heldekkende tøy og ser ut til å ønske å integrere seg. Men dessverre er det ikke slik for svært mange som har kommet hit. Hvis du går gjennom våre byer eller kjøpesentre så har føles det mer som å være på en tyrkisk basar enn Tyskland.

SER VIRKELIG INNVANDRERNE UT SLIK? Mange mener kampanjen glorifiserer og glatter over realiteten i Tyskland.

– Selvfølgelig finnes det positive historier fra innvandringen, men de fleste som kommer hit lever på bekostning av vår kultur og vår tilpassing til deres kultur og ikke den andre veien. Dessuten så sier jo politikere stadig at vi ikke har noen tysk kultur, kun vårt språk. Alle som er her lovlig og integrerer seg er velkomne.

– Det er ikke slik det fungerer! Her brukes vår nasjonalfølelse som en vaskemiddelreklame. Dette føles som billig annonsering og kampanjen skader ikke bare intelligensen vår, men også selvfølelsen til mange medborgere.

– Som vanlig bare solskinn overalt? Dessverre er dette ikke tilfelle. De fleste innvandrere vil ikke integrere seg, deres tro er over våre regler. Islam står høyere enn grunnloven vår. De fleste er her kun som følge av våre generøse velferdsgoder som gjelder for alle. De vil ha våre goder men beholde sine islamske liv. Det fungerer ikke.

Tyskland har tatt imot flere millioner mennesker de siste årene, de fleste fra ikke-integrerbare kulturer og religioner utenfor Europa. Fra før har Tyskland nærmere 17 millioner mennesker med innvandrerbakgrunn i landet.

Kjøper barn i flyktningleirer – skal brukes som selvmordsbombere i Europa

Det mener European Centre for Counterterrorism and Intelligence Studies, ifølge den amerikanske tenketanken Clarion Project.

Det skal være Den islamske statens nyeste taktikk i kjølvannet av nederlagene i Syria og Irak. Senteret nevner leirer i Tyrkia, men ifølge Clarion Project så er Den islamske staten også er aktiv i leirer i andre land. Libanon og Jordan er begge store destinasjoner for flyktninger fra krigshandlingene. Det er også leire for internt fordrevne i Irak.

Det var mediarapporter tidligere i år om at IS betalte smuglere for å bringe barneflyktninger ut av leirene for å bli trent til å delta i Den islamske statens kampstyrker. IS var angivelig forberedt på å betale 1000-2000 dollar per barn i Jordan og Libanon. Tanken var at disse barna først skulle kjempe med IS i bytte mot lønn til både ungdommene og deres familier. På et senere tidspunkt ville IS sende dem til Europa for å utføre selvmordsangrep, skriver Clarion Project.

Rapporten til European Centre for Counterterrorism and Intelligence Studies fremhever den desperate tilstanden til de unge i flyktningleirene, som gjør dem enkle byttedyr for IS som lover dem turer til Europa.

DANMARK: 52-årig kvinne dømt for å ha sex med mindreårig asylsøker

Den 52-årige danske kvinnen jobbet på et hjem for såkalte «enslige flyktningbarn», da hun innledet et seksuelt forhold til en 17-årig asylsøkende gutt.

Les også: Kvinnelig mottaksleder i Sverige hadde sex med asylsøkere på mottaket

Det er en dårlig skjult sannhet at det er et problem innen asylindustrien med kvinner som med vilje begynner å jobbe med flyktninger og asylsøkere for å innlede romantiske forhold og ha sex. Det er som regel eldre og venstreorienterte kvinner som hører til den rødgrønne politiske sfæren og har jobbet i ulike stillinger innen asylindustrien, slik at de vet hvordan og hvem de skal innlede forhold med.

Kvinnene har fått den lite flatterende tittelen asylheks/kulturheks.

VIDEO: Svenske kvinner og afghanerguttene – bråk og gråt da flyktningene måtte forlate Sverige

Les også: 17-åring på flyktninghjem seksuelt misbrukt av kvinnelig eier

LIKER UNGE GUTTER: I Skandinavia og Sverige spesielt har eldre kvinner stått på barrikadene for å hente inn unge gutter og menn til landet. Det finnes flere tilfeller der de også tar med seg flyktningbarna hjem og har sex med dem. Nå har en 52-årig kvinne i Danmark blitt dømt til betinget fengsel for seksuell omgang med en 17 år gammel flyktning. (Foto: Facebook).

Les også: Ansatt på flyktninghjem for gutter ga mindreårige lapdance

Les også: Eldre vestlige kvinner misbruker og leder flyktningbarn inn i prostitusjon

Den 52-årige kvinnen innrømmet skyld i retten, men mener at det seksuelle forholdet skjedde frivillig mellom henne og 17-åringen.

Flyktningbarnet hevder på sin side at han ikke turte å gjøre noe annet enn å ha sex med kvinnen av frykt for å bli utvist fra landet. Det er ikke klart om kvinnen har truet gutten med dette for å få ham i seng.

– Jeg hadde vært i Danmark i en og en halv måned og kunne ikke snakke dansk. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre eller hvem jeg skulle snakke med, har 17-åringen sagt ifølge nyhetsbyrået TT.

Les også: Mange frivillige arbeidere drar til flyktningleire for å ha sex med asylsøkerne

Den 52-årige kvinnen har nå blitt dømt til tre måneders betinget fengsel.

Asylboligen der overgrepet fant sted stengte i fjor etter at den 52-årige kvinnen, samt enda ytterligere en kvinne, hadde blitt anklaget for seksuelle overgrep mot asylsøkerne på hjemmet.

Les også: Kvinnelig venstreaktivist gjengvoldtatt av sudanesere i asylleir i Italia – bedt om å tie stille av medaktivister

Les også: Mona Bentzen bak angivere til afghanske myndigheter

Venstreekstrem jusprofessor mente Listhaug var ansvarlig for dødsfall i Trondheim

Asylaktivist og jusprofessor Mads Andenæs gikk i dag ut og sa at statsråd Sylvi Listhaug bidrar til hatprat, som igjen fører til voldelige handlinger.

Les også: Asylsøker knivskar og voldtok kvinne i Trysil

TWITTER: Slik så Twitter-kontoen til jusprofessoren ut i dag tidlig. (Foto: Twitter).
TREKKER TILBAKE: Etter å ha blitt kontaktet av norske medier og fått en større klagestorm på sine sosiale medier, valgte jusprofessoren å trekke tilbake innlegget sitt mot Listhaug. (Foto: Facebook).

Les også: Asylsøker voldtok mindreårig gutt i Harstad

Mads Andenæs skal være professor ved Universitetet i Oslo, hvor han jobber ved Institutt for privatrett ved Det juridiske fakultetet.

Nettsiden ABC Nyheter skal ha konfrontert professoren med sin uttalelse, og da svarte han at han står for den.

Andenæs vet imidlertid ikke om den omkomne studenten som ble funnet i elva hadde noen kobling til Sylvi Listhaug.

Jusprofessorens nyeste engasjement mot Listhaug bunner i hennes ønske om flere asylsøkere i lukkede mottak.

Listhaug sa følgende om temaet:

«Dette er personer, hvor deres liv ikke betyr noe for dem. De dreper seg selv og andre. Og i møtet med dette, mener jeg vi må ta i bruk nye virkemidler. Ett effektivt virkemiddel er i alle fall å sørge for å ha kontroll på hvem som befinner seg i Norge, sa Listhaug»

Les også: Ulovlig asylsøker drepte Linn Olsen Uteng (32)

ASYL-AKTIVIST: Andenæs er svært engasjert for asylsøkere, hijaber og mot FrP. Sylvi Listhaug er ofte hoggstabbe hos jusprofessoren. (Foto: UiO).

Andenæs mener at Listhaugs blonde hår er årsaken til hennes hatefulle uttalelser og at disse kan føre til at muslimer blir radikalisert.

Det påpekes fra ABC Nyheter at politiet ikke har kommet med noen uttalelser om at dødsfallet i Trondheim er en kriminalsak og at Listhaug i så måte ikke kan knyttes på noen måte til saken.

Fra ABC Nyheter:

– Men politiet har ikke sagt at dette er en kriminalsak. Hvorfor knytter du Listhaug til denne saken? 

– Jeg sier at det «kan» føre til voldelige handlinger. Mine ord er forsiktigere enn i kategoriseringen fra Listhaugs side. Twitter-meldingen er er ikke mer irrasjonell enn hennes utspill. Mer alvorlig er det at hatprat kan få konsekvenser, særlig hvis Listhaug skrur sin hat-retorikk videre opp. Det er ikke bra om dette skjerpes. Den som gjør det kan få moralsk ansvar for vold, svarer jusprofessoren. (Sitat slutt).

Les også: Asylsøker drepte jente med 36 knivstikk – nå begynner rettssaken

Sylvi Listhaug kommenterer Andenæs sitt utspill som «Det absolutte bunnivået», og presiserer at hun tar fullstendig avstand fra hatprat, rasisme og grumsete holdninger.

Andenæs har på sosiale medier forsvart bruken av det kvinnefiendtlige tvangsplagget hijab, ment at innvandrervold gir flere stemmer til FrP har og har også anklaget Elin Ørjaseter for å stå bak radikalisering av innvandrere.

Han skal også ha vært positiv til at UDI-ansatte ikke følger myndighetenes nye regelverk vedrørende asylsøkere.

TYPISK ANDENÆS: Slik kan en typisk Twitter-melding se ut på feeden til jusprofessoren.

Les også: Ulovlig asylsøker drepte tre uskyldige mennesker på bussen i Årdal

25 prosent av ledige leiligheter reserveres til flyktninger

Det er derimot mange i Luleå som reagerer på beslutningen fra kommunestyret, skriver Fria Tider.

Blant annet er partiet Moderaterna (Høyre) kritiske og hevder at innvandrerne kan innlosjeres i kommunale lokaler eller brakker. Selv studenter tvinges å bo i brakker påpeker partiet.

De fikk derimot ikke gjennomslag og innvandrerne får nå forrang i bostadskøen.

– Det er mange i Luleå som har sagt fra og som er opprørte over beslutningen om å la nyankomne gå foran i bostadskøen, da det er alvorlig boligmangel i Luleå, sier Anders Josefsson (M) til SVT.

Han mener det er altfor mye å reservere hver fjerde leilighet til innvandrere.

I følge beregninger fra kommunen ventes det i 2017 at 371 personer som har fått permanent oppholdstillatelse blir bosatt i Luleå.

KOMMENTAR: Afrikas framtid – Niger, høye fødselstall og massemigrasjon

Her skriver en leser om det faktum at det afrikanske landet Niger har en gjennomsnittlig fødselsrate på 7.6 barn per kvinne, noe som vil føre til at landets 20 millioner mennesker vil øke til over 70 millioner før år 2050. Og Niger er ikke alene om denne utviklingen i Afrika. Samtidig presses det allerede mot grensene i Europa.

NIGER: Det mellomstore afrikanske landet Niger kan gå en tung tid i møte, hvis ikke myndighetene tar grep om de svært høye fødselstallene. (Foto: Google Maps).

Fra NRK:

«Nigers president Mahamadou Issoufou uttrykte i dag bekymring over landets høye fødselsrate, ifølte AFP. Hver familie har i snitt 7,6 barn og befolkningstallet øker drastisk. – Hvis vi ikke kan utdanne dem og ta vare på dem, blir de et handicap.» (Sitat slutt).

Nabolandene er vel også sånn sirkus i samme leia. Myndighetene i Niger tar i alle fall dette på alvor. Afrikanere må begynne umiddelbart med familieplanlegging på maks to barn, gjerne ettbarnspolitikk slik Kina har ført, eller trinnvis ned mot ettbarnspolitikk for å hindre en sjokkerende eldrebølge i framtida.

Det skal visst være både status og redning det der med store familier i Afrika, men den holdningen må ta slutt en gang for alle. De må få utdanningssystemer å snakke om. Jenter og unge damer i utdanning og påfølgende likeverdig deltakelse i yrkeslivet er den beste prevensjonen som finnes, og det burde de ha fått til.

Vi kunne ha involvert dem som reelle forretningspartnere, bidratt til utvikling i stedet for å komme med tradisjonell bistand. I en indisk landsby der jenter og unge damer fortløpende fikk utdanning, så gikk de høye fødselstallene drastisk ned sammenlignet med nabolandsbyer hvor et tilsvarende tilbud ikke fantes.

Jeg merker dette uavhengig av hvor mange som kommer hit, men på hva..? Jo, på trekkfugler som overvintrer i Afrika. Det blir stadig færre av dem, og noen som var vanlige å se før, er det nå meget sjeldent å få se. Dette kommer nok ikke bare av klimaendringer, men også av det økte presset på naturen der nede. Natur av kvalitet for trekkfugler er nok også i stor grad natur som er attraktiv å utnytte for en større befolkning.

Vi må også fokusere positivt på en eller annen måte på at land i Afrika skal kunne komme seg økonomisk opp, flere divisjoner. De skal klare å få det til, men mye må snus. Tenk bare på landene i Vest-Afrika hvor store ressurser de har, og hvor strategisk posisjonert de er i forhold til sjøveien mot Europa og Amerika, i tillegg til eksportmuligheter dem imellom og handel med andre afrikanske land. Jeg vet at det er flinke folk der, men de må få sjansen. Om ikke Europa involverer dem på annen måte, så blir det ris på egen bak ut av det, tror jeg, men de må selv ta eget ansvar også for helt grunnleggende områder som familieplanlegging.

Om de får noen egne afrikanske land som forbilder for andre afrikanske land, så kan det bli «primus motor», men det kan også føre til at om noen land der nede blir velstående, så kan afrikanske migrantstrømmer i større grad peke dit enn mot Europa.

Da sier jeg som Edvard Longshank på Braveheart:

«As a king, you have to see the good in any situation.»

Vi kan ha flere baller i lufta, selv om vi her og nå må fokusere på å få stanset den store migrantbølgen fra Afrika til Europa. Legg merke til hvor viktig det er at alle andre europeiske land nekter å ta imot flere migranter fra Italia for å lette på trykket deres: Da må Italia snu fokuset mot Libya, og det har de faktisk begynt å gjøre! Hadde andre europeiske land gitt etter for italiensk press, så hadde vi hatt showet gående, og Europa ville ha sendt et helt feil signal til omverdenen.

Og endelig skjer det, endelig sier både journalister og politikere flest at det er økonomiske migranter som tar risiko for å komme seg til Europa, og at dette må opphøre. Noe må skje.

Flyktning stakk flyktning med kniv i Ølen

Slagsmålet utviklet seg dramatisk da en mann i 20-årene stakk en annen mann på rundt 40 år med kniv. Det skal ha skjedd utendørs, skriver Grannar. Begge de involverte skal være av utenlandsk opphav.

Politioverbetjent Jørgen Torstveit ved Etne og Vindafjord lensmannskontor sier til Grannar at politiet var raskt på plassen siden lensmannskontoret ligger tvers over vegen for voksenopplæringen. Politiet væpnet seg og pågripelsen var udramatisk. «Jeg kan ikke si noe om hva som har skjedd i forkant av knivstikkingen, eller noe om motivet. Det må den videre etterforskningen vise,» sier han.

Les også: Unge jenter befølt og seksuelt antastet av asylsøkere i Ølen – «Ubehagelig og skremmende»

Den skadde ble fraktet med luftambulanse til Stavanger universitetssykehus. Tilstanden er foreløpig ikke kjent. Den mistenkte ble plassert i en tjenestebil frem til en patrulje fra Haugesund politistasjon kom til Ølen og hentet mannen. Han ble kjørt fra åstedet i 13.30-tiden, skriver avisen. Det skal være minst tre vitner til hendelsen.

«Vi har aldri hatt en slik hendelse før, og vi er like leie oss alle sammen, både elever og tilsatte. Vi forstår jo ikke helt hva som har skjedd. Det er jo hendelser som dette de har flyktet ifra,» sier flyktningkonsulent Grete Utstrand i Vindafjord kommune til Grannar.

Hun opplyser at det var rundt 30 elever i områder da knivstikkingen skjedde, men at bare noen få av dem så selve hendelsen som fant sted i en pause i undervisningen. Hun forteller at elevene, som er flyktninger, frykter at slike hendelser kan være med på å stigmatisere flyktninggruppen.

Relatert: