Tagged: flerkultur

Hvem står bak? Slagsmål og drapstrusler ved barneskole i Vadsø

NRK skriver i dag en artikkel med overskriften "Skolebussen har blitt skrekken selv: - Drapstrusler, slagsmål, biting og mobbing. Det er ved barneskolen i Vadsø at det nå har blitt som en "ubehagelig film" i følge en forelder. Men hvorfor har det blitt slik? Det informerer ikke NRK sine lesere om.

Nordmennenes eller flyktningenes dag?

Etter å ha fulgt de litt krampaktige 17. mai sendingene på NRK og TV2 kan man spørre seg om det er nordmennenes eller flyktningenes dag vi feirer. Stortingspresident Olemic Thommesen var tydelig i sin 17.mai-tale: Vi må invitere flyktningene inn og være åpen for at vårt egen kan bli enda bedre.

Ola Dunk nr. 13 – 17. mai

17. mai er her igjen! Ola Dunk lurer i den forbindelse på hvorfor det er Norge som skal tilpasse seg utenlandske kulturer og tradisjoner og ikke motsatt.

Britisk integrasjonssjef: «Muslimer vil aldri integrere seg»

- Jeg tok feil! Den tidligere lederen for Likeverds- og menneskerettighetskommisjonen har sjokkert det politisk korrekte Storbritannia med en rekke uttalelser de siste månedene. I januar sa Trevor Phillips at muslimske samfunn ikke vil integrere seg i Vesten. Denne uken gikk han ut og sa at Storbritannia risikerer enorme raserelaterte og religiøse konflikter på grunn av "venstresidens vrangforestilling" om et utopisk flerkulturelt samfunn.

VIDEO: «Dere er ikke folket, dere er fortiden»

"Dere er ikke folket, dere er fortiden", forteller den tyske allmennkringkasteren ZDF, i en video til tyskere som ønsker å bevare sitt land og sin kultur. Innvandringskritikere sammenlignes med Hitler og en jente på slutten av videoen forteller seeren at alle som ikke ønsker flerkultur er "knulletryner". Som med NRK i Norge, så må tyske borgere betale lisens for ZDF.

Sosialarbeidere og lærere rømmer fra Malmø

Resignasjonen begynner for alvor å ta over i den multikulturelle svenske byen Malmø. Samtidig som de sosiale problemene bare øker, rømmer nå sosialarbeidere og lærere byen. 20,6 prosent av byens sosialarbeidere sa opp stillingen sin i fjor. For lærere i grunnskolen var tallet 14,8 prosent.

Svensk politisjef – rettsstaten er i fare

I et intervju med dansk media sier politiinspektør Lars Alvarsjö at politiet har mistet kontrollen og at rettsstaten kollapser. Han viser det danske TV-teamet rundt i svenske områder der innvandrergjenger nå har tatt over og hvor den rekordhøye masseinnvandringen bare øker problemene ytterligere.

VIDEO: TV-Teamet fra Australia blir angrepet i Sverige

Det var i slutten av februar at Frieord skrev om det australske TV-teamet fra 60 Minutes som kom til Sverige for å lage en reportasje om innvandringen i vårt naboland. Da journalisten, fotografen og kameramannen kom inn i en innvandrertett og beryktet bydel i Stockholm, ble de overfalt og mishandlet. Hendelsen fikk stor oppmerksomhet i internasjonale medier, mens norske medier overså den helt. 60 Minutes har nå sluppet en liten snutt som viser deler av det som skjedde. Programmet skal sendes på søndag.

Flerkulturell nyhetsrunde, mandag 18. januar, 2016

Denne gangen har vi flere saker fra Sverige, Danmark og Tyskland, der flyktninger, asylsøkere og ikke-vestlige innvandrere dominerer nyhetene med svært negative fortegn. Det handler om seksuelle overgrep mot unge jenter og kvinner på offentlige bad i Tyskland og Danmark, steining av transseksuelle kvinner på en togstasjon i Tyskland, samt innføring av "tafsevakter" på utesteder i Norge for å beskytte kvinner fra innvandrere.

Masseinnvandringen: Vil Europa dø ut?

Hva skjer når de europeiske landene sin urbefolkning erstattes av innvandrere fra den tredje verden? Det spør den amerikanske tv-kanalen CBN i et nyhetsinnslag, hvor man blant annet fokuserer på vårt naboland Sverige.

Multikulturell skole stengt etter trusler og voldsbruk

Etter måneder med trusler og grove voldsepisoder har den svært multikulturelle skolen Värner Rydénskolen i Malmø blitt stengt på ubestemt tid. Det er lærernes fagforbund som har krevd stengningen da man frykter for lærernes og elevenes sikkerhet. Videoen over er fra en lignende situasjon i 2013. Da lagde SVT en reportasje om det. Nå har det altså skjedd igjen.

VG-journalist: De norske håndballjentene er for hvite

Sportsjournalist Jostein Overvik skriver i en artikkel i VG idag at damelandslaget i håndball, som i disse dager spiller i EM i Ungarn/Kroatia, er for hvitt. Altså at hudfargen til spillerne ikke gjenspeiler det norske flerkulturelle samfunnet. "Norge er flerkulturelt - det er ikke jentene", skriver journalisten.

759.200 innvandrere i Norge – Halvparten av befolkningen vil ha full stopp

Integrerings og mangfoldsdirektoratet har nå kommet med integreringsbarometeret for 2013/2014. Den viser at det bor 759.200 personer i Norge som har innvandret eller som har foreldre som har innvandret. Statistikken tar altså ikke med såkalte tredjegenerasjons-innvandrere. Mange av innvandrerne i statistikken er derimot europeere som svensker og polakker. Holdningene til innvandring har holdt seg stabilt de siste årene. Nær halvparten av befolkningen ønsker full stopp i innvandringen.

VG unnlater å informere om afrikanske voldtektsmenn i Oslo

I en sak som Frieord.no omtalte tidligere i år skal en ung jente i 14-årsalderen ha blitt gruppevoldtatt over mange timer av en gruppe afrikanske menn i Oslo. Jenta hadde blitt plukket opp utenfor Oslo S og så tatt med i en ubetjent togvogn på vei ut mot Furuset. Inne i vognen, på vei til en leilighet og inne i leiligheten, skal de afrikanske mennene ha gruppevoldtatt jenta om og om igjen. I dagens nettutgave av VG er gruppevoldtekten av jenta hovedoppslag. Men ikke én gang iløpet av de nesten 130 linjene i den lange og svært detaljerte omtalen fortelles det at gruppevoldtektsmennene er av afrikansk opprinnelse.

NRK-veteran vil fjerne nasjonalsangen

NRK-veteranen Morten Lorentzen, mest kjent fra det nå nedlagte radio-programmet Hallo i uken, mener at vår nåværende nasjonalsang er utdatert og kvinnefiendtlig. På Dagsnytt 18 forteller Lorentzen at han ønsker å gjøre som Sveits og utlyse en konkurranse for å finne en ny nasjonalsang.

Når samfunnets løgner rammer de mest sårbare av oss

Alle er vi vel inneforstått med at politikere, samfunnstopper og andre ledere legger på litt ekstra i jubileumstalene. At de kanskje sier ting de selv vet ikke lar seg gjennomføre, men som skaffer litt ekstra applaus under de finere middagsselskaper. Men hva skjer når samfunnets festtaler blir satt ut i virkelighet, og realiteten truer sikkerheten til de som samfunnet er ment til å beskytte: Våre barn og unge.

For mye norsk kultur i barnehagene

En forsker ved Høgskolen i Hedmark har kommet fram til at det spilles for mye Thorbjørn Egner sanger og at det er for mange bilder av lyse barn i bøkene i landets barnehager. Dette er en utdatert norskhet som ikke gjenspeiler det flerkulturelle samfunnet vi nå lever i mener forskeren. Det rettes også kritikk mot at det er for lite morsmålsopplæring i barnehagene.

Krav om fargede skuespillere i britisk film

Filmselskaper i Storbritannia har nå fått instrukser om at det vil bli påkrevd å ha minoriteter, homofile eller kvinnelige skuespillere i filmene de produserer, for å kunne motta støtte fra det statlige britiske filminstituttet.