Tagged: fengsel

Obamas arv: 1.044 drap og 5.742 skyteepisoder i Chicago og Los Angeles i 2016

President Barrack Obama vil avgå som en av de minst suksessfulle presidentene i amerikansk historie. Rekordhøy kriminalitet, raserelasjoner på bunn-nivå, dobling av gjelden og involvering i krig og konflikter uten sidestykke, resulterte i at Obamas parti tapte alle viktige posisjoner under valget i november ifjor. Inkludert presidentskapet.

Bedrageridømt med huskeliste til alle «rasister»

I den siste tiden har en lenke fra den tidligere bedrageridømte Geir Ove Kvalheim versert på nettet. Innlegget er en «huskeliste for rasister» og utgir seg for å inneholde en del misvisende «fakta» Kvalheim mener «rasister» bør ha i mente.

Tysk kvinne åpnet sitt hjem for flyktning – ble voldtatt mens hun sov

En kvinne i den tysken byen Køln hadde tilbudt flyktninger et sted å bo gjennom en internettside kalt "Velkommen flyktninger". En flyktning fra Afghanistan svarte på annonsen og fikk bo hjemme hos kvinnen. Det førte til at kvinnen ble voldtatt av flyktningen mens hun sov i sin egen seng.

Muslimer i England feiret terrorangrepet i Brussel

Muslimske fanger i et fengsel i Storbritannia ropte "Allahu Akbar" (Gud er den største) og hoppet og danset da de fikk vite om terrorangrepet og alle de drepte menneskene i Brussel sist tirsdag. Fengselsvaktene forsøkte å stoppe feiringen, men fikk beskjed fra muslimene at det var deres "menneskrett å feire".

Mor og sønn siktet for brutalt overfall av 76-åring

En afroamerikansk ransgjeng, bestående av to menn og en mor, har blitt arrestert for et brutalt ran av en hvit 76-årig bestemor i en kirke i USA. På en overvåkingsvideo kan man se den ene mannen snike seg opp på den intetanende kvinnen og slå henne hardt i ansiktet bakfra. I fallet slår kvinnen også hodet mot et bord hun står ved siden av.

Terroristen i Danmark var kriminell MENA-innvandrer

Mannen som ble skutt ihjel av dansk politi igår morges, og som står bak begge terrorangrepene i København på lørdag, var 22-årige Omar Abdel Hamid El-Hussein. Han er tidligere dømt for grov voldskriminalitet og skal ifølge opplysninger i dansk media ha tilhørt det kriminelle gjengmiljøet i området Mjølnerparken i København.

Flerkulturell nyhetsrunde, onsdag 29. oktober, 2014

Det skjer mye der ute i den store verden, og noen ganger kommer det mange nyhetssaker på kort tid som vi ønsker å dele med våre lesere. Vi på Frieord.no vil derfor med jevne mellomrom samle disse på ett sted, under tittelen "en flerkulturell nyhetsrunde". God lesing!