TOMMY ER FRI!

Bakgrunnen for historien er at trebarnsfaren Robinson (35) var utenfor rettslokalene der en muslimsk voldtektsgjeng var i ferd med å dømmes for brutale overgrep mot hvite kristne mindreårige jenter i byen Leeds, nord i landet.

Robinson ble pågrepet av politiet mens han strømmet direkte til sin Facebook-konto utenfor rettslokalene og dømt til 13 måneders fengsel. Hans tilstedeværelse hadde bakgrunn i hans årelange kamp for barns rettigheter og britiske myndigheters unnlatenhet med å hjelpe britiske barn som blir utsatt for såkalt «grooming» av i all hovedsak muslimske menn. Noen av barna har vært ned i 11-års alderen og flere av dem har blitt drept av gjengene etter overgrepene for å skjule deres spor.

Det har vært avdekket flere skandaler i britiske medier de siste årene som viser hvordan både lokale myndigheter, barnevernsmyndigheter og politiet har unngått å etterforske og sikte voldtektsgjengene av frykt for å bli stemplet som rasister og skape uro i lokalsamfunnet. Det skal være så mange som en million unge hvite britiske jenter som har blitt utsatt for seksuelle overgrep, menneskehandel og i enkelte tilfeller blitt drept av de muslimske gjengene.

Ifølge dagens rettsmøte – hvor Robinson ikke var tilstede – så fant retten at rettssaken mot Robinson tidligere i år var belemret med rettslige og lovlmessige mislikhold.

Dette betydde blant annet at Robinson ikke hadde tilgang til å forsvare seg innenfor lovens rammer, skriver retten. Det ble også funnet at dommeren som hadde dømt ham tidligere hadde gitt 35-åringen en «betydelig hardere straff enn nødvendig». Tiden fra da Robinson ble pågrepet, siktet, dømt og flyttet til et fengsel var på kun få dager, noe som er uhørt i dagens britiske rettssystem. Flere anklaget rettssystemet for å være politisk styrt og at Robinson ble gjort til syndebukk og eksempel for å skremme andre som turte å si fra om voldtektsgjengene.

Utenfor rettssalen i dag hadde det dukket opp en større gruppe mennesker, samt tilreisende fra både Nederland, Tyskland, Belgia og Canada(!). Mange hadde på seg t-skjorter med «Free Tommy» påskrevet og sang sanger og ropte slagord.

Feiret og var glade. Mange mennesker viste sin glede offentlig etter at man fikk vite at Robinson var sluppet fri.

En liten gruppe marxister og venstreekstremister hadde også dukket opp og ønsket at Robinson skulle måtte sitte ut sin opprinnelige straff, samt omtalte ham som en «fascist». Dette selv om det er bevist at Robinson kjemper for alle menneskers likeverd, samt barn og voksnes rettigheter i et demokratisk samfunn uansett rase, etnisitet eller religion. Det er hans fokus på de rasistiske og hatefulle moskeene, imamene og de enorme problemene med muslimske voldtektsgjenger som har gjort at venstresiden har lagt ham for hat.

Frieord vil fortsette med å følge utviklingen i rettsprosessen mot Tommy Robinson utover året, da han skal møte for en ny runde med anklager. Det er meldt at dette vil være tidligst i september.

 

VIDEO: Tusenvis demonstrerte for menneskerettighetsaktivisten Tommy Robinson i London

Det er nesten så man må gni seg i øynene når man leser om hvordan Storbritannia behandler sine egne etniske innbyggere. Landet som ga verden lov og orden, som ga oss den industrielle revolusjonen og gikk foran som et skinnende eksempel ved å avvikle slaveriet.

Landet som ga oss Beatles, Winston Churchill og Shakespeare, fengsler nå mennesker som kjemper for barn og kvinners rettigheter.

Og media henger seg på med svulmende og negative karakteristikker av disse menneskerettighetsforkjemperne, der de selv er stille som graven når overgrepene og drapene finner sted. Et media som er farget like rødt som fanene de stiller seg under ideologisk.

Et land hvis hovedstad i disse dager har 60 brutale ran daglig og flere drap enn New York City. Et land der bilister blir ranet på høylys dag mens de kjører sine barn i barnehage og skole. Et land hvor kvinner får syre kastet i ansiktet på gaten og muslimer dreper kristne og hvite briter i religiøst betingede hatangrep.

Men, pytt, pytt. Dette er ifølge den muslimske borgermesteren i London «en del av pakken av å bo i en storby«. Ordrett.

Men skulle man imidlertid kritisere utviklingen og sette søkelys på de etniske rasistiske gjengene som har skapt ikke-gå soner for hvite kristne, som dreper uskyldige på gater, offentlig transport eller under konserter, ja da har både myndigheter og lovens lange arm både innsatsvilje og ressurser til å gripe inn. Da sparkes det inn dører hos gamle damer og fengsles over en lav sko.

Der arresterer og fengsler man den samme dagen en person med en mobiltelefon utenfor en rettssak der 39 muslimske menn står tiltalt for de mest horrible og voldelige overgrep mot mindreårige jenter helt ned i 11-års alderen. De samme politifolkene som altså ikke var tilstede når disse 39 mennene i årevis mishandlet og gjengvoldtok småjenter til de blødde fra underlivet eller måtte ta abort.

Under en rettssak der man ikke kunne skimte et eneste TV-kamera eller journalist fra de etablerte mediene på mils avstand. De samme mediene som nærmest stormet rettsbygningen da en komiker ble dømt for å ha lært hunden sin å strekke ut poten da han sa «Hitler»  bare uker i forveien.

Ja, du leste riktig. Da ble ingen journalister lagt i jern og satt i fengsel samme dag, som i et tredje verdensland. Men en enslig mann med en telefon som sendte direkte på sin Facebook-side ble det. Til venstresidens fornøyelse og humor på sosiale medier og i avisartikler der man kunne æresdrepe ham med uttrykk som «høyreekstremist» og «islamofob».

Det er greit å ta seg en tenkepause akkurat nå.

Les også: Fascismens nye ansikt i Europa – Journalist pågrepet og fengslet

Den enslige mannen er 35-årige Tommy Robinson som altså for tiden sitter fengslet for å ha forsøkt å avsløre de massive muslimske og rasistiske voldtektsgjengene som har misbrukt så mange som en million kristne og hvite jenter.

I går samlet mange tusen mennesker seg med britiske flagg og plakater i London sentrum. Deriblant partileder Geert Wilders fra det nederlandske frihetspartiet. Wilders lever selv med livvakter 24 timer i døgnet etter drapstrusler og fatwaer utstedt mot seg av muslimer.

Også den svært populære og folkekjære musikeren Morrissey har gått ut med offentlig støtte til Tommy Robinson. Noe som har skapt stor frustrasjon og sinne hos den venstreorienterte kultureliten som i mange tiår har hyllet ham og musikken hans grenseløst.

Ifølge venstremedia er det å kjempe for ytringsfrihet, demokrati og kvinners rettigheter i dag nemlig «høyreekstremt«. Å kjempe for sin kultur og sin nasjon er i dag sidestilt med å «hate» andre. Selv om man altså ikke finner noen aktivister eller grupper som har sagt noe i nærheten av dette. Det er en påklistret merkelapp venstresiden har funnet på for å rettferdiggjøre sine personangrep og voldelige overgrep mot sine politiske motstandere.

Hvis du ikke er enig med oss så er du en «rasist», en «hater», en «høyreekstremist». Klistremerkene er like mange som de er løgnfulle. Men venstresiden må bruke dem, da argumentering eller debatt ikke fungerer. Da logikken deres faller sammen som et korthus i flau vind. Og da må man jukse med superlim.

Hundrevis, tusenvis eller enda flere?

En morsom observasjon er hvordan venstreorienterte og sosialistiske medier i England beskriver demonstrasjonen i går som «voldelige protester», da fem politimenn ble lettere skadet. Det ble ikke kastet brennende molotov-cocktailer mot politiet. Biler, bildekk og søpletønner ble ikke satt i brann. Butikker og restauranter ble ikke vandalisert, fikk sine vinduer knust eller fikk bestjålet hele inventaret. Du vet, slik som under rødgrønne demonstrasjoner. Demonstrasjoner (les: Opptøyer) som vanligvis får merkelapen «uroligheter» og «sammenstøt» av hovedstrømmedier som deler deres ideologi.

Og så har vi dette med å ikke kunne telle igjen da. Ifølge avisen Independent så var det «hundrevis» av demonstranter på gatene i går. Men sannheten er at det var mange tusen. Enkelte uavhengige medier har nevnt 20.000.

Men, det er jo akkurat på grunn av dette at hovedstrømmedia er i ferd med å ta livet av seg selv og bli erstattet av folkelig journalistiskk i form av alternative nyhetssider og sosiale medier.

Se bildene og videoene og bedøm selv. Og skjenk en tanke til en trebarnsfar som sitter i en celle for å ha forsøkt å skape mer åpenhet rundt overgrep, voldtekter og rasisme i sitt eget land. Hadde han vært ikke-vestlig og overgrepene hadde vært utført av etniske briter mot muslimske jenter, så ville media hyllet ham og han hadde mottatt medaljer av etablissementet i overdådige seremonier for sin kamp for «menneskerettigheter».

Men han er altså en hvit, kristen, heteroseksuell mann, nederst på den samfunnslige totempålen.

Foreslo at afrikanere skal bo i Afrika – nå dømmes den 74-årige kvinnen

De politianmeldte innleggene ble publisert på Facebook-gruppen «Stå upp för Sverige» i april, 2017.

Aktor Katarina Bergström valgte å gå videre med å tiltale den 74-årige kvinnen.

Les også: 55-åring skrev at muslimer begår voldtekter – dømt i svensk rett

ALVORLIG: Aktor hos Stockholm tingrett, Katarina Bergström, sørget for at den 74-årige pensjonisten ble dømt. (Foto: Ulla Öhman).

Ifølge siktelsen skrev 74-årigen blant annet: «Hvorfor reiser ikke disse individene hjem til Afrika igjen» og «avarter av jungel-innfødte». Dette som en kommentar til artikler om kriminelle afrikanere i Sverige.

Den 74-årige kvinnen nektet for å ha skrevet innleggene, men innrømmet at hun var medlem av gruppen «Stå upp för Sverige» under rettssaken.

Stockholm tingrett skrev følgende før dommen falt mot kvinnen:

Gjennom aktors faktiske bevis sammen med den omstendighetene at den tiltalte har tilhørt Facebook-gruppen «Stå upp för Sverige», der det av de fremlagte utskriftene har kunnet leses, at innleggene i stor grad har vært mer eller mindre negativt innstilte til muslimer og innvandring, finner tingretten det sannsynlig at den tiltalte har skrevet de i siktelsen aktuelle innleggene.

– Forbrytelsen er ikke å anses som alvorlig, fortsetter dommeren, Thomas Wallèn, og dømmer den 74-årige kvinnen til betinget fengsel og dagsbøter for meningsforbrytelsen «Hets mot folkgrupp» (Rasismeparagrafen i Norge, red. anm.)

Les også: Sverige – 70-åring kalte innvandrere aper på Facebook – dømt i svensk rett

FACEBOOK-GRUPPE: Det var i denne Facebook-gruppen at kvinnen kom med de kriminelle ytringene. (Foto: Facebook).

Dommeren bedømmer at den aktuelle meningsforbrytelsen «ikke utløser en fengselsstraff».

Somaliere og andre utlendinger fyller opp danske fengsler – må bruke verksteder og besøksrom som celler

Danske fengsler er nå så fulle at man har måttet ta i bruk ukonvensjonelle metoder. Såkalt overbelegg er enkelte steder på 111 prosent.

Man har rett og slett ikke plass til de mange innsatte, hvor over en fjerdedel ifølge dansk kriminalomsorg siste statistikk fra 20. november i 2016, skal være utlendinger.

Les også: Danmark: Innvandrerkriminaliteten doblet på seks år

Det opplyses ikke om hvor mange utlendinger med dansk statsborgerskap som dekker opp for ytterligere plasser i fengslene.

Blant de største innvandrergruppene finner man somaliere, tyrkere og libanesere, som utgjør over 1.048 innsatte av de utenlandske innsatte på i alt 3.012 personer ifølge siste utregning.

Les også: 84 prosent av alle som siktes for grov kriminalitet i København er innvandrere

Konkret har 32 fengsler og såkalte «arresthus» et belegg på over hundre prosent og i gjennomsnitt ligger belegget for alle Kriminalomsorgens institusjoner på 99.8 prosent, skriver Fængselsforbundet i en pressemelding.

En av de som skiller seg ut mest negativt er Vejle Arrest, som har plass til 32 innsatte, men hvor man for øyeblikket har 35 fanger. Det vil si en overbeleggsprosent på 111.

Les også: Danmark: Kaster ut innvandrerfamilier fra leiligheter

Her er både besøksrom og verksted nå tatt i bruk som celler.

Vi er et nytt fengsel og vi har derfor flere besøksrom. De har vi nå fylt opp, og verkstedet har fått dobbelt belegg. Det er utelukkende personalets oppfinnsomhet og kreativitet som har løst disse problemene, opplyser arrestens tillitsrepresentant, Jan Bruun.

Les også: Dansk politi anklages for å skjule innvandrerkriminalitet

Også politiet får store problemer

Overbelegget gir ikke kun problemer for kriminalomsorgens personale.

Også politiet belastes, hver gang de står med en pågrepet, som de på grunn av plassmangel bak murene har vanskeligheter med å få innlåst.

Les også: Hver tredje dømt for voldtekt i Danmark er innvandrer

Et eksempel på hvordan problemene tårner seg opp er en sak der fire sigøynere fra Romania var krevd utlevert fra Danmark av rumenske myndigheter i forbindelse med en menneskehandelssak. Dette nektet danske myndigheter å etterkomme, ettersom høyesterett i Danmark mente at fengselsforholdene i Romania brøt med menneskerettighetene.

Også i Norge opplever myndighetene at utlendinger fyller opp fengslene. Det har endog gått så langt at fengselsansatte har slått alarm om den økende volden og truslene mot ikke-muslimer i norske fengsler.

Les også: Muslimer tar over norske fengsler – truer, slår og tvinger islam på medfanger

ENGLAND: Ulovlig innvandrer brøt seg inn hos gravide kvinner og småbarnsfamilier – voldtok under trusler med kniv

Åpne grenser og ukontrollert innvandring førte til at flere kvinner i nord-England opplevde sine livs verste mareritt.

En ulovlig muslimsk innvandrer, Aryan Rashidi (20), skal ha klart å komme seg inn i Storbritannia ved å gjemme seg i en lastebil som kjørte over grensen fra det europeiske fastlandet.

Vel inne i Storbritannia levde han i skjul uten å registrere seg hos britiske myndigheter på noe nivå. Det er uklart hvordan ha klarte å overleve med mat og husly på denne måten.

Det var imidlertid bare starten på hans kriminelle løpebane i sitt nye land.

Den 14. juni 2016 brukte 20-åringen en stige til å komme seg gjennom et baderomsvindu i et hus i Bradford. Kvinnen i huset, som lå i sengen med sin ektemann, våknet av at Rashidi dro henne i benet på pysjamasen. Kvinnen lot som om hun sov da hun var redd han var bevæpnet. Kvinnens baby sov i en seng ved siden av henne og et ytterligere et barn sov i et annet rom. Hun klarte å vekke ektemannen, noe som førte til at Rashidi rømte fra huset. Han etterlot seg imidlertid en sko under flukten.

Politiet fant fingeravtrykk på åstedet, men det ga ingen resultater. Man klarte ikke å koble ham til innbruddet hos barnefamilien før etter at man pågrep ham, da han ikke var registrert noe sted i systemet.

Den 5. oktober begikk Rashidi en ny hjemmeinvasjon. Denne gangen brøt han seg inn hos en gravid kvinne klokken 02.30 på natten i Wakenfield. Kvinnens ektemann sov i et annet rom i huset og hørte således ikke hva som skjedde. Kvinnen våknet av at 20-åringen holdt en kniv mot halsen hennes. Hun fortalte Rashidi at han kunne ta penger og laptop, men han valgte å voldta henne istedenfor.

PÅSTOD HAN VAR 15 ÅR GAMMEL: Den ulovlige innvandreren påstod han var mindreårig da han ble pågrepet for grove seksuelle overgrep og innbrudd, men undersøkelser gjort av tannlege beviser at han er minst 22 år gammel. Dette innrømmet mannen under rettssaken. (Foto: Politiet).

Etter voldtekten rømte Rashidi fra huset, men skal ha blitt pågrepet etter at politiet fulgte ham på overvåkingskameraer i nærområdet til et lokalt hotell.

Rashidi var verken registrert hos britiske myndigheter eller politiet, noe som gjorde jakten på ham vanskelig. Han påstod også at han var 15 år gammel da han ble pågrepet, men undersøkelse av tennene hans viser at han er ca. 22 år gammel.

Begge familiene som opplevde at 20-åringen brøt seg inn hos dem og begikk overgrep måtte flytte da de var svært traumatiserte av hendelsen og ikke lenger følte seg trygge i sine egne hjem.

Aryan Rashidi ble nylig dømt i Leeds Crown Court, etter å ha innrømmet skyld til grovt seksuelt overgrep og innbrudd med ønske om å begå seksuelle overgrep.

LEEDS CROWN COURT.

Retten beskrev Rashidi som «svært farlig» og som hadde kommet seg inn i landet ulovlig.

Dommen var livstid, med minimum fem år og åtte måneder før han kan søke om løslatelse. Men dette var kun hvis retten følte at han ikke lenger var en fare for samfunnet. Ellers risikerer den ulovlige innvandreren å sitte inne hele livet.

Muslimer tar over norske fengsler – truer, slår og tvinger islam på medfanger

Den massive innvandringen fra muslimske land til Norge begynner nå å sette alvorlige spor i norske fengsler.

Det begynner å bli så mange av dem at de nå samler seg i grupper basert på deres islamske religion.

Rapporter fra norske fengsler viser at et ikke ubetydelig antall av disse muslimske fangene sprer terror blant andre innsatte.

NEGATIV UTVIKLING: I fengsler i Storbritannia, Frankrike og Tyskland, finnes det fengsler hvor mellom 50-80 prosent av de innsatte er muslimer. Hele livet til fangene innenfor murene styres av de muslimske lederne og de andre innsatte må enten betale Jizya (skatt) for å slippe bråk eller konvertere til islam. Nå har utviklingen kommet til Norge. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Fra NRK.no:

– Det er fanger som er redde for vold. Og vi har hatt voldsepisoder, sier Ingeborg Kivle, tillitsvalgt i Norsk fengsels- og friomsorgsforbund Telemark.

– De kan bruke religionen som et maktmiddel for å skaffe seg et fotfeste, sier Kivle. Hun sier at det er vanskelig å drive forebyggende arbeid blant de innsatte, og at innsatte som står utenfor disse gruppene frykter å bli banket opp.

– Dette splitter miljøet blant fangene. Vi er redde for hendelser når det bygger seg opp på denne måten, sier Kivle, som altså bekrefter at de har hatt «episoder». (Sitat slutt).

Ifølge Kivle skal det dreie seg om muslimer som sitter inne for «vanlige» kriminelle handlinger, men også de som er dømt etter terrorparagrafen.

Les også: Norsk statsborger dømt til åtte års fengsel for terrorisme

DØMT FOR TERROR: Pakistaneren Ishaq Ahmed, (24), er dømt til fengsel i åtte år av Oslo tingrett. Norske medier omtaler mannen feilaktig som «nordmann». (Foto: PST).

Også PST er klar over situasjonen og kommunikasjonsdiretør Trond Hugubakken innrømmer at de har mottatt et ukjent antall bekymringsmeldinger.

Ifølge NRK skal det dreie seg om minst «et titalls meldinger» om ekstreme muslimer som skaper problemer og uro i norske fengsler.

Justisdepartementet skal allerede tilbake i 2014 ha visst om utviklingen og skal ha satt inn tiltak om økt opplæring av de ansatte samt bidratt med mer penger og flere stillinger innen fengselsvesenet.

Problemet viser seg imidlertid å kun vokse ettersom Norge ikke utviser eller stopper ekstreme islamister som forlater og kommer tilbake til Norge etter å ha reist til områder med jihadisitisk aktivitet.

Les også: Norge har fått sin første imam i Forsvaret – Najeeb ur Rehman Naz innsatt

De første terrordommene mot muslimer

Frieord har tidligere skrevet om muslimer med norsk statsborgerskap som har reist til Midtøsten for å kjempe for terrorgrupper som IS og al-Qaida.

I disse områdene er det kjent at det har foregått etnisk rensing, massive sivile overgrep som voldtekter og drap, samt innføring av bokstavtro islam.

Flere av de som reiste fra Norge for å delta i massedrapene har nå mottatt dommer etter å ha kommet tilbake til Norge.

MUSLIMER I NORSKE FENGSLER: Den stadige økningen av religiøs tilhørighet og segregering i norske fengsler bekymrer Norsk fengsels- og friomsorgsforbund i Telemark. Fra før har Norge opplevd at hver tredje innsatte ikke er etniske nordmenn. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Fra Frieord.no:

Tre menn med koblinger til den islamske terrororganisasjonen IS ble nylig dømt i Oslo tingrett. Rettssaken var historisk ettersom det var den første gangen noen ble tiltalt etter paragraf 147d i den norske straffeloven. Paragrafen nevner at alle former av støtte til terrorlistede organisasjoner er straffbart.

De tre dømte er ikke etniske nordmenn, men har asylrelatert innvandrerbakgrunn. To av de dømte, Valon Avdyli (28) og Visar Avdyli (25), er brødre og har albansk bakgrunn. Den siste, Djibril Bashir (30), kommer fra Somalia.

Oslo tingrett anså at det var tilstrekkelig med bevis for at Valon Avdyli og Djibril bashir har vært i Syria og kjempet for IS. For dette ble de dømt til fengsel i fire år og ni måneder, respektive fire år og tre måneder. Visar Avdyli ble dømt til syv måneder i fengsel for å ha handlet inn og sendt klær til en tredje bror, Egzon, mens han kriget i Syria. Egzon Avdyli oppgis å ha dødd i april, 2014.

Les også: Terrorekspert ved Politihøgskolen – nordmenn er en større trussel enn IS-terrorister

Valon Avdyli (28) og Djibril Abdi Bashir (30) avbildet i Syria, nær grensen mot Tyrkia. I dag sitter de i fengsel i Norge. De ble fanget på overvåkingsopptak da de snakket om å gå inn i en norsk barnehage og drepe alle barna og de ansatte. (Foto: Politiets sikkerhetstjeneste)

Anledningen til at den yngre av Avdyli-brødrene også kunne dømmes etter terror-paragrafen er formuleringen i lovparagrafen, som nå har blitt utprøvd i en norsk domstol. Ifølge paragrafen er nemlig all form for støtte til terror-klassifiserte organisasjoner en forbrytelse. Den som foreksempel reiser til Syria for å tjenestegjøre som sykepleier for IS kan dermed dømmes for terrorforbrytelser, ettersom han/hun har gitt sin støtte til en terrororganisasjon.

Oslo tingrett fant bevisene mot Valon Avdyli og Djibril Bashir så overbevisende at norske medier som fulgte rettssaken tviler på at de dømte får mildere dommer eller får muligheten til frikjennelse i en høyere rettsinstans.

Det skal blant annet finnes bilder av Avdyli og Bashir, iført militærklær og med våpen, mens de poserer med kjente IS-soldater i Syria. Etter at begge jihadistene kom tilbake til Norge fra Syria var de under hemmelig overvåking fra det norske sikkerhetspolitiet.

Les også: Hussain (31) dømt til ni års fengsel i Oslo tingrett – rekrutterer for terrorgruppen IS

Relatert:

Påskekrim: Kannibalmonsteret fra Milwaukee

De kom i prat med 31 år gamle Jeffrey Dahmer. Gjengen bestod av afro-amerikanere, som egentlig holdt til i Mississippi. De hadde ikke noen spesielle planer for kvelden, så de sa med glede ja til den unge hvite amerikanerens tilbud om å drikke øl og høre på musikk i hans leilighet. Det var ikke plass til alle i samme taxi. Dahmer foreslo at han selv og den 32 år gamle Tracy Edwards skulle dele en drosje og kjøre innom en bensinstasjon for å kjøpe øl, mens resten av gjengen tok en annen drosje. Han skrev en adresse ned på et stykke papir. Det var en feil adresse. Kun Dahmer og Edwards kom derfor frem til leilighet 213 i den nedslitte høyblokken med adresse 924 North 25th Street.

Edwards var ikke homofil, og reagerte negativt da Jeffrey etter en stund begynte å gjøre seksuelle tilnærmelser. Han reiste seg for å gå. Jeffrey reiste seg også. Han overrumplet gjesten med å trekke frem et håndjern, som han raskt og effektivt klarte å plassere rundt Edwards håndledd.  Jeffrey truet med å drepe sin afroamerikanske gjest dersom han ikke tok av seg klærne og poserte foran et kamera, som han deretter gikk for å hente. Mens Jeffrey et øyeblikk hadde ryggen til Tracy kastet han seg mot døren, som ikke var låst, og klarte å rømme ut av leiligheten.

Tracy Edwards hadde rømt fra Mississippi fordi han var anklaget for seksuell trakassering av en 13 år gammel jente. Ikke i sin villeste fantasi hadde han drømt om at noe av det første han kom til å gjøre i Milwaukee var å stanse en politibil. Men det gjorde han nå. Han fortalte at en gal mann, som han hadde drukket øl med de siste fire timene hadde satt på han håndjernet, og ba om hjelp til å ta det av. – Best å dra tilbake til leiligheten og finne den rette nøkkelen, tenkte politifolkene. Deres egne nøkler passet ikke.

Det var ikke første gang politiet hadde tatt med en person som hadde rømt fra Jeffrey Dahmers leilighet tilbake til leiligheten. To måneder tidligere hadde Jeffrey plukket opp den 14 år gamle laotiske gutten, Konerak Sinthasomphone fra det samme kjøpesenteret i Grand Avenue. Han hadde tilbudt gutten 50 dollar for nakenfotografering. Konerak nølte litt, men sa til slutt ja. 50 dollar var tross alt mye penger.

Konerak kledde av seg. Jeffrey tok sine bilder. Deretter ga han den unge gutten et glass saft, som han hadde blandet sovemedisin i. Jeffrey Dehmer hadde ingen venner. Han var besatt av en ide om å få besøkende til å bli i leiligheten, og ikke bare forsvinne igjen. Ideen gikk ut på å gjøre gjestene om til menneskelige maskiner som ikke kunne tenke selv, og som han derfor hadde full kontroll over. Det mente han å kunne oppnå ved å borre et hull i hodeskallen med en drill og injisere et stoff inn i ofrenes hjerner. Ikke helt ulikt hva som ble gjort med enkelte norske psykiatriske pasienter i mellomkrigstiden. Han gikk derfor i gang med drillen, og boret hull i Koneraks hodeskalle, mens gutten sov. Deretter gikk han til nærmeste butikk for å kjøpe seg øl.

Mens han var vekke hadde Konerak våknet, og klart å ta seg ut av leiligheten. Han surret naken rundt på en gressplen utenfor boligblokken. Forvirret. Livredd. Uten å kunne gjøre rede for seg til de to 18 år gamle afroamerikanske jentene som forsøkte å ta seg av han. De forstod umiddelbart at han var skadet og redd, og ringte politiet.

Da Jeffrey Dehmer kom tilbake til boligblokken med to fulle poser med øl, oppdaget han at offeret hans stod på plenen og snakket med to politioffiserer og et par jenter. Den hvite, høye og blonde mannen gikk rett bort til politifolkene, og sa at han kjente den nakne gutten. – Det er min homofile samboer. Han er dessverre ikke helt frisk, og oppfører seg av og til rart når han har drukket. Jeg skal ta meg av han. Dette skal ikke skje igjen, sa han. De to jentene protesterte. – Han er jo mindreårig, sa de. Politifolkene kikket på Jeffrey. Han insisterte på at gutten var 20 år. Han ble trodd. Det hjalp ikke hva de to sorte jentene mente. De to hvite politifolkene hadde tillit til den tilsynelatende rolige og sindige mannen, og lyttet mindre til hysteriske unge jenter.

Politifolkene tok Konerak mellom seg, og geleidet han tilbake til Jeffreys leilighet. Straks de var ute av leiligheten kvelte Jeffrey Konerak til døde. Deretter hadde han sex med det nakne liket. Før det ble partert.

Jeffrey var lykkelig over at politifolkene ikke ba om legitimasjon og sjekket navnet hans mot politiets synderegister. Da ville de oppdaget at han var prøveløslatt fra et fengsel etter å ha fått en dom for seksuelt misbrukt av en ung gutt. Somsack Sinthaomphone. Koneraks bror. Han var også lykkelig over at politifolkene, som hadde vært inne i leiligheten, ikke hadde begynt å kikke seg rundt og tatt seg inn på soverommet. Der lå nemlig liket av 31 år gamle Tony Hughes, som Jeffrey hadde drept tre dager tidligere.

Nå kom politiet nok engang til Jeffreys leilighet sammen med en person som hadde rømt fra den sikre døden. Nok engang opptrådte Jeffrey høflig og samarbeidsvillig. Han innrømmet å ha tatt på Edwards håndjernet under seksuell lek, og sa nøkkelen lå på soverommet. Det var en avgjørende tabbe. Før han fikk sagt mer var en av politiene på vei mot døren til soverommet. For første gang fikk Jeffrey Dahmer panikk. Han forsøkte å forhindre politimannen i å nå frem til døren., men ble holdt igjen av kollegaen. Jaffrey Dahmer var avslørt.

På soverommet fant politioffiser Mueller en boks med polaroidbilder av nakne menn. Han kikket nærmere på bildene og oppdaget at flere var døde, lemlestet og parterte. Bakgrunnen viste at de var tatt i leiligheten. Under sengen fant han en kniv. Offiserene ringte etter forsterkninger, og leiligheten ble gjennomsøkt. Den viste seg å være innholdsrik. I flere frysebokser og plastikkposer fant politiet 11 hodeskaller, avkuttede hoder, et par hjerter og en del andre menneskeorganer, avskårede muskler, to hender, en penis med tilhørende testikler, en del menneskeflesk, og to komplette menneskelige skjelett. Bare for å nevne noe.

Dette var det ikke lett for Jeffrey Dahmer å prate seg bort fra. Han la da også alle kortene på bordet i de påfølgende politiavhørene. Dahmer tilstod 17 drap. De aller fleste mellom januar 1988 og juli 1991. 11 av de drepte var afroamerikanere. Ikke fordi Dahmer var rasist, men fordi han fortrakk unge menn med lite hår på brystet.

Jeffrey Dahmer har fått kallenavnet ”Kannibalmonsteret fra Milwaukee.” Det yter ikke seriemorderen rettferdighet, og skyldes nok de mange ryktene som spinnes rundt en mystisk person som Jeffrey Dahmer. Selv har han kun innrømmet å ha spist bicepsen til et offer. Det kvalifiserer bare så vidt til benevnelsen kannibal. Han drepte, parterte og gjemte kroppsdeler, men ikke for å spise kjøttet eller drikke blodet. Jeffrey Dahmer hadde en merkelig forestilling om at det var viktig at personer han hadde omgang med ikke forsvant, men ble værende hos ham. Følgelig tok han vare på skjeletter og hodeskaller, og enkelte andre kroppsdeler.

Parteringen av likene skyldtes en interesse Dahmer hadde med seg fra barndommen. Han gikk ofte turer i skog og mark, og plukket opp døde dyr ved skogsveien.. Dyrene tok han med hjem og parterte, for å finne ut hvordan de fungerte. Det var nærmest en naturvitenskapelig interesse som tok overhånd og utviklet seg i pervers retning. Hans første drapsoffer holdt på å bli en mannlig jogger, som regelmessig trimmet på en sti i nærheten av Jaffreys hjem. Han fantaserte om hvordan det ville være å holde rundt liket av joggeren, røre ved han, og åpne hans kropp. Ja, Jeffrey, som den gang bare var 17 år gammel, gikk så langt som til å skaffe seg en baseballkølle og ventet på joggeren i et skogholt på det tidspunktet han pleide å passere. Joggeren kom ikke, og den unge gutten gikk skuffet hjem.

Samme år skilte foreldrene seg, og faren flyttet fra hjemmet. Like etter tok moren med seg lillebroren og reiste fra Ohio, hvor familien bodde, til Wisconsin. Den snart 18 år gamle Jeffrey ble boende en stund alene hjemme i familiens hus.

En dag i juni 1978 besøkte han faren på motellet der han bodde og ba om å få låne bilen hans. Han sa han skulle på kino, men kruset i stedet rundt på veiene i nabolaget, inntil han plukket opp en haiker. En nitten år gammel gutt, som var på vei til å besøke sin kjæreste. Haikeren, Steven Hicks, lot seg overtale til å bli med hjem til Jaffrey for å ta noen øl, etter at Jeffrey hadde lovet å kjøre han videre til kjæresten senere på kvelden. Jeffrey Dahmer hadde alltid vært en ensom gutt uten venner. Da Steven ville gå tryglet Jeffrey han om å bli. Steven beklaget. Han hadde lovet kjæresten å komme på besøk denne kvelden, og måtte av gårde. Det var da Jeffrey bestemte seg for å tvinge viljen sin gjennom på den eneste mulige måten. Han drepte gjesten sin med et kraftig slag i hodet, og fullbyrdet drapet med kvelning. Neste dag parterte han liket, og masturberte foran det avsagde hodet, som han tok vare på..

Stevens øvrige kroppsdeler plasserte den unge Jeffrey i sorte plastikkposer, før han senere på natten tok farens bil og kjørte for å kaste posene på en søppelplass. På veien ble han stanset av en politibil. Politimennene hadde sett at han kjørte ulovlig. Politioffiseren sjekket bilen, slik praksisen ofte er i USA. – Hva inneholder disse svarte sekkene, spurte han, og tok hånden på den ene sekken. – Det er bare søppel som jeg er på vei til å tømme, svarte Jeffrey. Det godtok politimannen uten videre. Jeffrey kjørte tilbake til huset hvor han bodde, og begravde restene i bakgården.

Det gikk nærmere 10 år før Jeffrey Dahmer begikk sitt andre mord. I mellomtiden utviklet han en merkelig vane. Han begynte å besøke saunaer for homofile. Vanligvis steder hvor det foregår mye uforpliktende sex. Dahmer hadde ingen interesse av de tradisjonell seksuelle aktivitetene som foregår på slike steder. Han smuglet med seg inn alkohol og sovepiller. Sjekket opp en partner. Tok han med inn i et avlukke hvor de ikke kunne bli forstyrret av noen. Dopet ned partneren med hjelp av alkoholen og sovepillene han hadde smuglet med seg. La seg ved siden av de neddopede mennene, ofte i flere timer, mens han la deres hender rundt sin egen kropp, holdt rundt dem, og lyttet til deres hjerteslag og magelyder. Mennene var så stille, tenkte Jeffrey. De kunne like gjerne vært døde. Det var deilig å ligge ved siden av dem. Den merkelige hobbyen ble til slutt stoppet etter at en mann måtte kjøres til sykehus etter å ha blitt dopet ned med sovepiller. Dahmer fikk forbud mot å besøke saunaen igjen.

Det var nå han for alvor begynte å drepe unge menn. Det første drapet, etter mordet på Steven Hicks, var ikke planlagt. Jeffrey forstod ikke helt hva som hadde skjedd da han om morgenen 22. november 1987, våknet opp på et billig hotellrom med et lik ved siden av seg. Den drepte var 24 år gamle Steven Tuomi, som Jeffrey husket å ha møtt på en bar for homofile dagen før.

Brystkassen hans var smadret, som om noen hadde forsøkt å rive ut hjertet hans. Selv om drapet hadde foregått på et hotellrom klarte Jeffrey å bli kvitt liket uten at det ble oppdaget.

Det neste drapet var bedre planlagt.  Jeffrey Dahmer betalte den 14 år gamle prostituerte tenåringen, James Doxtator, for å bli med seg hjem. Dopet han ned. Kvelte han. Fjernet skinnet fra beinene med syre og pulveriserte deretter beinrestene med en hammer.

Nå fortsatte drapene med korte mellomrom helt til arrestasjonen. Handlingene fulgte et fast mønster. Han plukket opp unge menn. Flest sorte, fordi de i følge Dahmer hadde så lite hår på brystet. De ble lokket med til leiligheten med forskjellige argumenter. De fleste ble tilbudt penger for å bli fotografert.

I leiligheten ble de neddopet og kvalt. Etter drapene pleide Jeffrey å legge seg ned ved siden av likene, og plassere deres armer rundt sin egen kropp, slik han hadde gjort med de sovende mennene i saunaen. Deretter tok han bilder av likene, før de ble partert. Det første kuttet med kniven i de døde kroppene var alltid i magen. Deretter puttet han enten hånden eller en mer intim kroppsdel inn i såret. Etter å ha partert likene halvveis, tok han som regel nye bilder. Det var ikke rart politioffiser Mueller ble sjokkert da han så bildene, og endelig, i slutten av juli 1991,  fikk satt en stopper for Jeffrey Dahmers morderiske og bisarre oppførsel.

– Nå er det over. Dette har ikke vært en rettssak med forsøk på å slippe fri. Jeg ønsker ikke engang frihet. For å være ærlig. Jeg ønsket å bli drept. Dette var en rettssak for å fortelle verden at jeg gjorde som jeg gjorde, men ikke på grunn av hat. Jeg hatet ingen. Jeg vet at jeg var syk, eller ond, eller begge deler. Nå vet jeg at jeg var syk. Legene har fortalt meg om min sykdom, og nå har jeg en slags fred. Jeg vet hvor mye skade jeg har gjort. Takk Gud at jeg ikke kan gjøre mer skade. Jeg tror at bare Jesus Kristus kan redde meg fra mine synder.

Slik lød seriemorderens avslutningsappell under rettsaken. 17. februar 1992 ble han dømt til 936 år i fengsel. Han sonet bare to av dem.  28. november 1994 arbeidet Dahmer i fengselet sammen med Jesse Anderson, en hvit mann som hadde drept sin kone og forsøkt å kaste mistanken på en afroamerikansk mann, og Christopher Scarver, en afroamerikansk morder som trodde han var Guds sønn. ”Guds sønn” tok loven i egne hender. Han knuste hodeskallene til sine to medfanger. Dahmer døde i ambulansen på vei til sykehuset. Noen måneder tidligere var han blitt frelst og døpt. Hvordan møtet mellom Gud og Jeffrey fortonet seg kvelden 28. november 1994, vet ingen av oss.

TERROR I PARIS: Tunisier skjøt mot politiet og angrep soldat på flyplass – ble skutt og drept

Det hele startet klokken fem på syv på morgenen da 39-åringen ble stoppet i en trafikk-kontroll i forstaden Stains, i en Renault Clio.

Han skal da ha skutt mot tre politimenn og truffet en av dem i hodet, før han stakk av. Den kvinnelige politibetjenten ble imidlertid ikke alvorlig skadet.

Les mer: Muslimsk terrorist kjørte lastebil inn i folkemengde med kvinner og barn i Nice- drepte 84 – ropte «Allahu Akbar»

SKUTT OG DREPT: Den 39-årige Ziyed Ben Belgacem skal ha vært en karriere-kriminell med langt rulleblad for blant annet salg av narkotika og ran. Han skal ha skutt mot politibetjenter under en trafikk-kontroll i dag tidlig før han tok seg til flyplassen og forsøkte å stjele et tjenestevåpen fra en grensevakt. (Foto: Politiet).
DØD: Den muslimske terroristen ligger på gulvet inne på terminalbygget på Orly flyplass.

Les mer: Fransk mor og hennes tre døtre knivstukket på feriested – muslimsk mann arrestert

39-årigen skal så ha kapret en annen bil og truet den kvinnelige føreren ut av bilen. Denne bilen ble senere funnet utenfor flyplassen.

Den første bilen ble funnet ca. 15 kilometer fra åstedet med mannens identitetspapirer og en blodig T-skjorte.

Inne på flyplassen skal Ziyed Ben Belgacem ha forsøkt å stjele et våpen fra en grensevakt inne på terminalområdet.

Det hele skjedde ikke langt fra avgangen til den israelske byen Tel Aviv. Om den muslimske terroristen valgte dette stedet bevisst vites ikke.

Les mer: Paris skremt av muslimsk terror – setter opp skuddsikre glass rundt Eiffeltårnet

Les også: Muslimer planla å sprenge Eiffeltårnet

Les også: Terrorangrep i Paris – 12 døde – politimann henrettet av islamister

Terroristen skal ha klart å få tak i våpenet og siktet det mot to soldater som da skjøt og drepte ham. Denne historien blir motsagt av den franske forsvarsministeren, Jean- Yves Le Drian, som sier at tunisieren skal ha kjempet med den kvinnelige soldaten, men at hun klarte å holde på våpenet sitt.

Ministeren sier at to andre vakter da skal ha åpnet ild for å «beskytte henne» og passasjerene på flyplassen.

Ifølge vaktene skal mannen ha vært «svært aggressiv» og de skal først ha forsøkt å berolige ham.

Før han han ble skutt skal terroristen ha sagt: «Jeg er her for å dø for Allah, noen vil dø».

Les også: Muslimer bak terrorangrep i Paris – 130 drept – 368 skadet

Les også: Sjokkavsløring: Franske myndigheter skjulte grusom tortur av terrorofre i Paris

TERRORLISTE: Ifølge svenske medier skal den 39-årige tunisieren ha blitt radikalisert i fengsel og stått på det franske politiets terrorliste. (Skjermbilde/svenske medier).

Les mer: Britisk avis: Paris er et post-apokalyptisk helvete fylt med urin og søppel

Gjerningsmannen skal ha tekstet sin bror og sin far at «han hadde skutt mot politiet». Både broren og faren skal ha blitt arrestert senere på dagen.

Det hele skjedde mens den britiske hertugen og hertuginnen av Cambridge besøkte den franske hovedstaden. De skal kun ha vært litt over en mil fra flyplassen da hendelsen fant sted.

Ziyed Ben Belgacem. skal tidligere ha vært fengslet for narkotikasalg og politiet mener han ble radikalisert av andre muslimer i fengselet. Familien har fransk statsborgerskap, men kommer opprinnelig fra Tunisia.

Frankrike har fremdeles et høyt sikkerhetsnivå etter fem muslimske terrorangrep utført av blant annet terrorgruppene IS og al-Qaida de siste to årene.

Les også: Paris: Soldater åpnet ild mot terrorist som skrek «Allahu Akbar» – hadde machete og to ryggsekker

OVERSIKT: Kartet hentet fra Daily Mail, viser hvordan terroristen startet i forstaden Stains på morgenen og så beveget seg til Vitry-sur-Seine og til slutt endte opp på flyplassen Orly.

Relatert:

Muslim SPYTTET på ni måneder gammel baby og skrek: «Hvite mennesker burde ikke lage barn!»

Rebecca Telford (25) var ute med sin lille baby, Layla-Jean (9 mnd) i området South Shields i januar, da hun ble angrepet av Rezzaz Abdulla (33).

Aktor Emma Dowling fortalte retten i Newcastle Crown Court at den muslimske mannen skal ha «lent seg inn mot barnevognen og spyttet den 9 måneder gamle jenta i ansiktet».

– I det han gjorde det skal han også ha ropt «hvite mennesker burde ikke få barn!.»

Les også: England: Småbarnsmor fikk tagget ned døren: «Denne leiligheten er kun for svarte – så fuck off»

Moren skal ha konfrontert Abdulla, men han skal da ha fortalt henne «å holde kjeften sin» før han gikk sin vei. Telford forsøkte å ta et bilde av mannen med mobiltelefonen sin, men sjokket etter hendelsen var for stort til at hun klarte å gjøre det.

Ifølge aktor skal Abdullas spytt ha truffet hele ansiktet til Layla-Jean og at en forbipasserende ga henne et tørkle som hun kunne vaske ansiktet til babyen sin med.

Abdulla som har to tidligere dommer for rasistiske hatangrep mot hvite kvinner ble senere funnet på overvåkingskameraer i området.

– Jeg er totalt forferdet og lamslått at en voksen mann, uansett rase eller religion, ville spytte på en forsvarsløs baby i et totalt uprovosert angrep, forteller Rebecca.

– Hvis han bare hadde gått forbi oss så ville jeg ikke engang ha lagt merke til ham, det var ingen øyekontakt eller ord som ble utvekslet. Jeg har aldri sett ham før. Jeg tror han spyttet på meg kun fordi vi er hvite. Jeg var en enslig kvinne og et lett offer.

Les også: Sverige: Innvandrere kastet kinaputt inn i barnevogn der tre måneder gammel baby lå og sov

MUSLIMSK RASIST: 33-årige Rezzas Abdulla har to tidligere dommer for rasisme mot hvite kvinner. Nå ble han dømt for tredje gang.

Les også: England: Muslim fikk kastet familie med autistisk barn (15 mnd) av buss

Den 9-måneder gamle babyen Layla-Jean måtte på sykehus og undersøkes av leger etter det rasistiske angrepet for å se om hun var i risiko for å få en infeksjon.

Abdulla ble dømt for grovt rasistisk angrep og fikk åtte måneders betinget fengsel for angrepet og ett og halvt år med rehabilitering og psykisk behandling. Han var ikke tilstede under rettssaken.

Dommeren mente at Abdulla hadde «et problem med hvite kvinner», men la til at Abdullas stadig forverrede mentale helse bidro til forbrytelsen og sa at samfunnet ville tjenes best ved at han fikk videre behandling.

– Det er noe svært forferdelig og motbydelig å spytte på noen, og spesielt i ansiktet, og å gjøre det mot en baby var særdeles motbydelig. For å gjøre det hele verre så var motivasjonen rasistisk, uttalte retten.

Les også: Romkvinne angrep barnevogn og 11 måneder gammel baby under ransforsøk

DØMT: Rezzas Abdulla (33) skal ha fått en åtte måneder lang dom for det rasistiske overfallet. Men retten mener at samfunnet ville bli bedre tjent med at den muslimske mannen får psykisk behandling istedenfor og lot ham få reise hjem. (Foto: Newcastle Crown Court).

Les også: Muslimer til engelskmenn i London: «Dette er vårt land nå – kom dere ut!»

Rebecca Telford sa etter dommen at området der de bor, South Shields, er veldig multikulturelt, men at hun aldri har opplevd noe lignende før, uansett hvem som sto bak.

– Det var forferdelig. Jeg er glad han ble dømt, men jeg mener han slapp billig unna.

– Jeg er ikke en rasist, men jeg mener ærlig at hvis det hadde vært meg som hadde oppført meg slik mot ham, så ville jeg blitt behandlet strengere.

– Layla-Jean var bare ni måneder gammel. Hun visste ikke hva som skjedde, men hun ble allikevel opprørt.

– Jeg ringte legen og han sa at jenta mi kanskje måtte ha en BCG-sprøyte, i tilfelle hun hadde fått tuberkolose.

Les også: Sverige: Fire arabere kjørte på småbarnsmor og baby

MULIG INFEKSJON: Barnemoren var svært bekymret for at hennes 9 måneder gamle baby skal ha fått en infeksjon av spyttet. I verste fall måtte barnet ha fått en vaksine ment for eldre barn. (Foto: Illustrasjonsbilde).

– Vanligvis får ikke barn vaksinen før de er mye eldre, og det ville kunne ha vært en påkjenning for henne.

– Heldigvis var det ikke nødvendig til slutt, men det var en periode med mye uro og bekymring.

– Jeg var ikke helt sikker på om politiet ville ta hendelsen på alvor, fordi det ikke var et voldelig angrep, men de har vært fantastiske og fikk tak i ham i løpet av få dager.

ØSTERRIKE: Fengsel må bygge moske for fangene – 50 prosent er muslimer

Gerasdorf er et ungdomsfengsel i Østerrike som huser mer enn 80 mordere, ranere, voldtektsmenn og tyver fra 14 ulike nasjoner. Fengselet ligger rett utenfor hovedstaden Wien.

Halvparten av dem er muslimer.

Dette har ført til at fengselsdirektør Margitta Essenther nå har godkjent planer for å gjøre om deler av fengselet til en moske.

Den muslimske populasjonen kommer Afghanistan, Tsjetsjenia, Tyrkia og Nord-Afrika.

MAJORITET MUSLIMER: Et ungdomsfengsel utenfor den østerrikske hovedstaden Wien har en majoritet av muslimske fanger. Nå bygger man en moske for dem innenfor murene. (Foto: Gerasdorf ungdomsfengsel).

Fengselsdirektøren ser ingen problemer med at en moske vil kunne radikalisere fangene ytterligere.

– Vår assisterende fengselsdirektør, Thomas Binder, har kontakt med sikkerhetspolitiet og kjenner alle de skjulte og problematiske tegnene og symbolene som brukes av terrorgruppen IS.

Tre av de innsatte ungdommene er koblet mot terrorisme, en nedgang fra seks ved juletider.

Radikalisering er ikke noe nytt i østerrikske fengsler. En av bakmennene i en muslimsk terrorcelle med barn, den 17-årige albaneren Lorenz K, fortalte nylig østerriksk politi at han ble radikalisert i fengsel.

TRENING: Fangene i ungdomsfengselet har ulike aktiviteter de kan bedrive på fritiden. Nå får de også en moske de kan be i. (Foto: Gerasdorf ungdomsfengsel).

Han fortalte at en gutt som het Ahmed og kom fra Dagestand ga ham en koran da han satt i et ungdomsfengsel, som førte til at han konverterte til Islam.

Da Lorenz K. kom ut av ungdomsfengslet besøkte han jevnlig moskeer og giftet seg med en muslimsk kvinne han hatt møtt på internett. Dette selv om de begge var mindreårige.

Han ble arrestert i januar sammen med en 12 år gammel bekjent etter at de hadde planlagt et terrorangrep.

Obama løslot ulovlige innvandrere fra fengsel – 121 nye drap var resultatet

Ulovlige innvandrere sto bak minst 121 bekreftede drap i USA i perioden mellom 2010 og 2014.

Obama-administrasjonen skal ha løslatt de kriminelle innvandrerne og ikke utvist dem fra landet. Istedenfor fikk de lov til å begå nye forbrytelser i USA.

Les også: USA: Sørgende mor støtter Trumps mur – «gi meg en spade»

PÅGREPET: Ifølge migrasjonsmyndighetene i USA (ICE) så hadde 75 prosent av de ulovlige innvandrerne som nylig ble pågrepet i Los Angeles denne uken kriminelle rulleblad i USA.

Les også: Ulovlig innvandrer utvist fem ganger – skjøt Kathryn (32) foran sin far

Av de 36.007 kriminelle innvandrerne som ble løslatt av immigrasjonsmyndighetene i 2013, så har ca. 1.000 blitt arrestert og dømt på nytt for nye forbrytelser kort tid etter deres løslatelse.

Avisen The Miami Herald rapporterer også om at ulovlige innvandrere som er dømt for forbrytelser i USA ikke kan utvises til sine opprinnelsesland, da disse ikke aksepterer dem tilbake.

Les også: USA: Stor majoritet av befolkningen støtter strengere grenskontroll

SKREKKTALL: Obama-adminstrasjonen og demokratene løslot over 30.000 ulovlige innvandrere med fengselsdommer i 2014. 121 av disse ble senere dømt for drap i USA. (Skjembilde CNN).

Les også: Ulovlig innvandrer i USA skjøt og drepte fem mennsker

En lov laget av høyrestett for 15 år siden bestemte at amerikanske myndigheter ikke kan holde en ulovlig innvandrer i mer enn seks måneder. Etter denne perioden må personen utvises eller slippes løs i samfunnet.

Det har ikke hjulpet at mange amerikanske byer har innført en såkalt «sikker sone» for ulovlige innvandrere, hvor politimyndighetene ikke vil spørre dem om deres oppholdsstatus hvis de blir pågrepet eller sjekket for kriminelle handlinger.

Les også: Ulovlig innvandrer kjørte kvinne av veien og voldtok henne i veigrøft

FÅR STØTTE: Donald Trump får støtte fra foreldre og slektninger til de som har blitt drept av ulovlige innvandrere. Mange av dem har blitt utvist titalls ganger, men kommer stadig tilbake og begår nye forbrytelser. I verste fall tar de liv. (Foto: Trump/The Remeberance Project).
DREPT: Tusenvis av amerikanere, inkludert barn, har blitt drept av ulovlige innvandrere som har fått oppholde seg i USA. Dette har vært en villet politikk fra Obama-administrasjonen og demokratene. (Foto: Barn drept av ulovlige innvandrere).

President Donald Trump har lovet å slå ned på byer med økonomisk straff hvis de ikke følger de føderale lovene og stopper denne praksisen.

– Burde byer i dette landet som ignorerer lovene våre når det kommer til innvandring motta støtte fra myndighetene som skal gå til deres samfunn? Svaret fra meg er nei, uttalte stabssjef i det hvite hus, Reince Priebus, sist måned.

Les også: Masseinnvandringen setter sine spor – hvite elever nå i minoritet i USA

MILLIONER AV ULOVLIGE INNVANDRERE: USA har mellom 10 og 40 millioner ulovlige innvandrere fordelt på 50 delstater avhengig av hvilken statistikk eller kilde man bruker.
ENORME KOSTNADER: Skattebetalerne i de amerikanske delstatene får enorme summer å betale som følge av den ulovlige innvandringen. Sammenlagt er den offisielle utgiften på 84 MILLIARDER DOLLAR. Det finnes imidlertid indikasjoner og statistikk på at dette beløpet er på over 200 milliarder dollar. (Foto: Fairus.org).

Kriminalitet utført av ulovlige innvandrere i USA et stort problem

– Det oppholder seg mellom 5 og 6 millioner ulovlige innvandrere fra Mexico i USA.

– Det oppholder seg mellom 10 og 20 millioner ulovlige innvandrere fra hele verden i USA.

– Ulovlig innvandring koster amerikanske skattebetalere minst 84 milliarder dollar hver år.

90 prosent av all narkotikaen som kommer til landet kommer fra Mexico med ulovlige innvandrere.

40 prosent av alle forbrytelser som registreres i USA, registreres i de fem delstatene som grenser til Mexico.

75 prosent av alle kriminelle som står på FBI sin mest ettersøkt-liste er ikke født i USA.

95 prosent av alle ettersøkte for mord i Los Angeles er ulovlig innvandrere.

2.000 seksualforbrytere arresteres, dømmes og deporteres fra delstaten Texas alene hvert år. En tredjedel av disse er pedofile overgripere.

Over 1.000 barn har blitt seksuelt misbrukt av ulovlige innvandrere i Texas bare de siste tre årene.

– Hvert år arresteres over 72.000 ulovlige innvandrere i USA for narkotikarelaterte forbrytelser.

– I 2013 løslot Obama-administrasjonen over 36.000 ulovlige innvandrere fra fengsel. Til sammen hadde disse over 88.000 lovbrudd på rullebladet. Tusenvis av disse har igjen blitt arrestert og dømt for nye lovbrudd.

– Mer enn hver femte av alle innsatte i amerikanske fengsler er ulovlige innvandrere eller ikke amerikanske statsborgere. I delstater som California, New Mexico, Arizona og Texas er tallet enda høyere.

– Fra 2007 og til 2010, så økte antallet ulovlige innvandrere som har blitt pågrepet og utvist fra USA fra 7.000 til 79.000.

Les også: Donald Trump lover å utvise alle ulovlige og kriminelle innvandrere fra USA

Obamas arv: 1.044 drap og 5.742 skyteepisoder i Chicago og Los Angeles i 2016

Da Obama vant presidentvalget i 2008 ble han hyllet unisont av media og de etablerte politiske elitene i USA og resten av verden.

Det var nærmest en ny messias som hadde ankommet og med sine talegaver og lovnader om «hope» og «change», så fikk han alt fra nobelpriser til fritt spillerom omtrent før han hadde varmet opp kontorstolen i det ovale kontoret.

OBAMA 2008: Obama var lederen som skulle gjøre slutt på rasemotsetninger, økonomiske kriser og kriger. Åtte år senere er USA belemret med svært alvorlige rasemotsetninger, dobbelt så høy gjeld og enda flere kriger og konflikter enn da Obama tok makten. (Foto: USA TODAY/forside).

Men åtte år senere er det mørke skyer i horisonten. USA har ikke blitt frelst fra verken arbeidsledighet, økonomisk ruin eller sosiale problemer. Tvert imot kan man si at det på de fleste områder har blitt verre.

Et av områdene som virkelig har blitt verre er kriminaliteten. Nærmere omtalt, drapsratene.

Sort og latinamerikansk kriminalitet – ofte narko og gjengrelatert – førte til minst 1.044 drap og over 5.742 skyteepisoder i byene Los Angeles og Obamas hjemby, Chicago, i 2016 alene.

Det gir et gjennomsnitt på tre mord og 15 skyteepisoder daglig. Og det finnes mange flere byer som har de samme statistikkene. Tallene er nesten ufattelige å forstå.

Byene har sett en flom av ulovlige våpen og bare i Chicago alene beslagla politiet over 8.300 ulovlige våpen i 2016. Chicago har svært strenge våpenlover og er en såkalt «sanctuary city» hvor ulovlige innvandrere ikke risikerer utvisning hvis de blir pågrepet for kriminelle forhold.

Les også: Chicago – 56 skutt og 12 drept i Obamas hjemby – Black Lives Matter ingensteds å se

HØYE MORDRATER: Mordratene har økt i mange storbyer i USA under president Obamas åtte år i Det hvite hus.

MODERE: Amerikanske medier og politimyndigheter skjuler verken forbryternes etnisitet eller navn. De to bildene over viser mordere pågrepet i henholdsvis Chicago og Austin. (Foto: Politiet).
«MUGSHOTS»: Afroamerikanere er svært overrepresenterte på drap- og kriminalitetsstatistikken i USA. Ikke sjelden er hvite mennesker ofre. Til venstre kan man se en sort drapsmann som tok livet en ung hvit student i USA under et gateran. Terskelen for å bruke grov vold er lavere hos de ikke-hvite befolkningsgruppene og dermed får de ofte strengere straffer for mange av de samme kriminelle forholdene som også hvite begår.

Les også: Opptøyer, overfall på politi, ran, hærverk og drapsforsøk i Baltimore

De fleste skyteepisodene og mordene foregår i Chicagos sørlige og vestlige deler, som alle er fattige og hovedsaklig befolket av sorte og latinamerikanere. Disse områdene er også infisert av gjenger og narkotikasalg.

Den skarpe økningen i kriminaliteten er direkte relatert til den raskt synkende hvite befolkningen og det faktum at ikke-hvite nå utgjør mer enn 70 prosent av innbyggerne i begge de nevnte byene.

Les også: Sjokkrapport: Helhvitt New York ville gitt 90 prosent færre grove forbrytelser

Ifølge Los Angeles Times, så har voldelig kriminalitet i byen økt for tredje året på rad, ‘mens politiet forsøker å stoppe en flom av mord og gjengrelaterte skytinger, samtidig som man kjemper mot en økende hjemløs befolkning’.

Les også: Hvit politikvinne drept første dag på jobb – afroamerikaner arrestert

Tall løslatt av politiet i Los Angeles viser at det var 1.705 voldtekter, 9.819, ran og 15.198 grove overfall under Obamas siste år som president.

Minst 2.517 skudd ble avfyrt og det var 1.063 «skuddofre», ifølge politirapportene. Totalt ble 137.578 personer arrestert for alle typer av kriminalitet i 2016.

Ifølge USAs offisielle statistikkbyrå (US Census Bureau), så utgjorde «ikke-hvite latinamerikanere» 27.7 prosent av innbyggerne i Los Angeles den 1. juli, 2016.

Samtidig kom en rapport ut fra Chicago Tribune som avslørte at man på slutten av fjoråret hadde 754 drap i Chicago, sammenlignet med 480 på den samme tiden året før – en økning på massive 57 prosent.

Les også: Afroamerikanere skjøt og drepte gravid småbarnsmor

«TOPP 20»: Dette er de 20 mest beslaglagte våpnene i Chicago i 2014. Chicago har en av de strengeste våpenlovene i USA, men det gjør bare at de kriminelle har overtaket, da vanlige borgere ikke kan forsvare seg selv.

Les også: Politiet på multikulturelle skoler i USA får militære automatvåpen

Skyterelaterte episoder hoppet også opp med 46 prosent i 2016, til 3.512 fra 2.398.

I tillegg forteller avisen at ‘kriminaliteten gikk opp med doble tall i nesten hver eneste store kategori, som inkluderer seksuelle overfall, ran og tyveri’.

Mens kriminaliteten gikk i været så falt arrestasjonene utført av politiet, fra 111.499 til 84.644, en nedgang på 24 prosent og det laveste på de siste fem årene.

Les også: Afroamerikanere knivdrepte småbarnsmor i bilvask – kjørte rundt med liket

Årsaken til dette kan være mange, men en av dem er at politiet er mer redde for å komme i situasjoner der man kan bli anklaget for å arrestere eller trekke tjenestevåpenet og så bli anklaget for rasisme.

Ifølge U.S Census Bureau så utgjorde ‘ikke-hvite latinamerikanere’ 28.7 prosent av innbyggerne i Chicago den 1. juli, 2016.

Statistikk sluppet av «Prison Policy Initiative», viser at ‘ikke-hvite latinamerikanere og sorte’ utgjør 29 prosent av befolkningen i USA, men utgjør hele 59 prosent av de innsatte i fengslene.

Les også: Ulovlig innvandrer utvist fem ganger – skjøt Kathryn (32) foran sin far

INNSATTE: Latinamerikanere utgjør en stor andel av de innsatte i de fleste sørlige statene. Narkotikakriminalitet, våpensmugling og menneskesmugling er milliardbusiness for de store kartellene og gjengene i USA.
GJENGMORD: Sorte og latinamerikanere står bak 80-90 prosent av alle drap i storbyene i USA. De fleste av disse igjen er gjengrelaterte.
STORE MENGDER VÅPEN: De kriminelle søramerikanske narkokartellene har ingen problemer med å finansiere våpen. Mange av disse våpnene finner veien inn i USA og blir brukt under konflikter om makt og territorier. (Foto: Politiet i Mexico har pågrepet medlemmer av Los Zetas-kartellet og et betydelig våpenlager).

VIDEO: Afroamerikanere angriper hvit person – «Vær så snill ikke slå meg»

Dette betyr at av de 2.2 millioner fangene i amerikanske fengsler, så utgjør ikke-hvite latinamerikanere og sorte 1.3 millioner, mens hvite kun utgjør 900.000 – og dette er medregnet den notoriske feilkategoriseringen av ikke-hvite som hvite av amerikanske myndigheter.

«HVIT»: Dette er en profil fra en innsatt i et fengsel i delstaten Florida. Hvis vi ser på kategoriene til høyre for bildet, så vil man der det står «Race» se at personen er klassifisert som «White», enda personen tydelig ikke er det. Svært mange innsatte får denne kategorien, selv om de ikke er hvite. Dette igjen gjør at hvite får en feilaktig høy statistikk over antall innsatte i amerikanske fengsler. (Foto: Amerikanske myndigheter).

The Prison Policy Initiative påstår at den høye andelen av ikke-hvite i amerikanske fengsler er et resultat av såkalt «kriminell partiskhet» (hvit rasisme red. anm.).

Men tallene ovenfor avslører sannheten, nemlig at ikke-hvite begår mer kriminalitet enn hvite og derfor blir arrestert og fengslet i en større skala.

Les også: Ulovlig innvandrer kjørte kvinne av veien og voldtok henne i veigrøft

Les også: Ulovlig innvandrer i USA skjøt og drepte fem mennsker

KLARE TALL: Grafikken ovenfor viser at de byene med høyest prosentandel ikke-hvite også har den høyeste kriminaliteten. Det har ikke noe å si om det er på øst- eller vestkysten eller i nord- eller sørstatene.
GJENGER: Bildet viser medlemmer av den afroamerikanske gjengen «Bloods». De kjennetegnes ved bruken av røde farger. Deres hovedmotstander er «Crips», som kler seg i blått. Gjengene har terrorisert amerikanske byer i flere tiår.
FAKTA PÅ BORDET: De delstatene og byene der demokratene har styrt og har sine mest trofaste velgere er også de områdene med høyest kriminalitet. Dette er ofte områder med strenge våpenlover for lovlydige borgere og med den høyeste konsentrasjonen av ikke-hvite innbyggere. Kartet ovenfor viser hvordan dette sammenfaller med Hillary Clinton og demokratenes kjerneområder.

Denne ikke-hvite kriminalitetsbølgen – eksemplifisert av tallene fra Los Angeles og Chicago – understreker også nødvendigheten av en rettferdig innvandringspolitikk, samt sterkere arbeide mot de fattige områdene i byene.

Ser man på Sør-Amerika og Brasil, eller Europa og land som Frankrike og England, vil man finne lignende statistikk. Jo hvitere et område er, jo tryggere er det. Jo mer multikulturelt et område er, jo høyere kriminalitet eksisterer.

Les også: Obama vil tvangsblande hvite forsteder

Her er et par videoer som tar for seg en del statistikk rundt etnisitet og kriminalitet i USA:

Vi tar også med denne statistikken:

Kriminalitet utført av ulovlige innvandrere i USA et stort problem

– Det oppholder seg mellom 5 og 6 millioner ulovlige innvandrere fra Mexico i USA.

– Det oppholder seg mellom 10 og 20 millioner ulovlige innvandrere fra hele verden i USA.

– Ulovlig innvandring koster amerikanske skattebetalere over 200 milliarder dollar hver år.

90 prosent av all narkotikaen som kommer til landet kommer fra Mexico med ulovlige innvandrere.

40 prosent av alle forbrytelser som registreres i USA, registreres i de fem delstatene som grenser til Mexico.

75 prosent av alle kriminelle som står på FBI sin mest ettersøkt-liste er ikke født i USA.

95 prosent av alle ettersøkte for mord i Los Angeles er ulovlig innvandrere.

2.000 seksualforbrytere arresteres, dømmes og deporteres fra delstaten Texas alene hvert år. En tredjedel av disse er pedofile overgripere.

Over 1.000 barn har blitt seksuelt misbrukt av ulovlige innvandrere i Texas bare de siste tre årene.

– Hvert år arresteres over 72.000 ulovlige innvandrere i USA for narkotikarelaterte forbrytelser.

– I 2013 løslot Obama-administrasjonen over 36.000 ulovlige innvandrere fra fengsel. Til sammen hadde disse over 88.000 lovbrudd på rullebladet. Tusenvis av disse har igjen blitt arrestert og dømt for nye lovbrudd.

– Mer enn hver femte av alle innsatte i amerikanske fengsler er ulovlige innvandrere eller ikke amerikanske statsborgere. I delstater som California, New Mexico, Arizona og Texas er tallet enda høyere.

– Fra 2007 og til 2010, så økte antallet ulovlige innvandrere som har blitt pågrepet og utvist fra USA fra 7.000 til 79.000.

Les også: Donald Trump lover å utvise alle ulovlige og kriminelle innvandrere fra USA

LIKTE DU DENNE ARTIKKELEN? Vennligst støtt oss i vårt arbeide for å spre viktig og sannferdig informasjon om viktige temaer som riksmediene skjuler. Kontonummer og PayPayl-informasjon finner du nederst i artikkelen. Takk.

Relatert:

Bedrageridømt med huskeliste til alle «rasister»

Kvalheim avslutter sin historieløse fremstilling med følgende nedlatende holdning til nordmenn og norsk kultur: «Alt vi er stolte av i Norge, har blitt til i konstruktivt møte med andre kulturer.»

Vi har tilsynelatende fint lite å være stolte av selv.

Innlegget har blitt delt over 8.000 ganger på Facebook og Nettavisen har skrevet en artikkel om saken.

Men hvem er så denne Kvalheim som på Facebook legger ut bilder av sitt arbeid som frivillig hjelpearbeider og går til angrep på (innbilte) rasister på nettet?

Kvalheim er tidligere regissør, skuespiller og tekstforfatter og har hatt roller i en rekke NRK-serier. Men i følge Økokokrim er han også en «notorisk forfalsker». Om dette skriver Økokrim på sine nettsider:

– I 2005 og 2006 ble Nasjonalbiblioteket og antikvariater i Oslo gjentatte ganger kontaktet av en person ved navn Geir Ove Kvalheim. Han var i besittelse av sensasjonelle dokumenter som han ønsket at Nasjonalbiblioteket skulle verifisere og eventuelt få mulighet til å kjøpe. Det dreide seg blant annet om brev som skulle være skrevet av Henrik Ibsen, og en rolleliste til skuespillet Vildanden.

TO ÅR I FENGSEL: Geir Ove Kvalheim er en svært overbevisende løgner ifølge Kripos. Han har lurt en rekke personer for hundretusenvis av kroner under flere bedragerisaker. Nå samler han inn penger for flyktninger i Europa. (Foto: Twitter).

Politiet beskriver Kvalheim som «en meget talefør mann. I avhørene virket han intelligent og godt forberedt på hva han ville oppgi som sin forklaring. Han var også velvilligheten selv hele veien og virket ubekymret og meget opptatt av at det var bra at vi etterforsket slik at sannheten kunne komme fram.»

Politiet foretok imidlertid skriftgransking av materialet Kvalheim hevdet stammet fra Hamsun og Ibsen, samt av kvitteringer Kvalheim hadde i sin besittelse som skulle stamme fra gamle frontkjempere. Da også de sistnevnte dokumentene viste seg å være forfalskede, «begynte nettet virkelig å snøre seg sammen» skriver politioverbetjent Østerud på Økokrims nettsider.

Kvalheim ble i 2012 dømt til to års fengsel og til å betale erstatning og inndragningssummer på 1,1 millioner kroner, pluss saksomkostninger. Retten la til grunn at det er «hevet over enhver rimelig tvil» at gjenstandene er uekte. Videre fant de det hevet over enhver tvil at det var Kvalheim selv som stod bak forfalskningene med Knut Hamsuns og Ibsens underskrift på.

Aktor Aud Slettemoen uttalte at saken «manglet sidestykke».

Det kan nå synes som om Kvalheim vil starte et nytt og bedre liv der frivillig arbeid for flyktninger står i fokus. På Kvalheims profil på Facebook står teksten «The United Hearts» i parentes etter navnet hans.

Et søk i Brøynnøysundregistrene viser at det ikke er registrert noen organisasjon ved dette navnet i Norge. Via en lenke Kvalheim har lagt ut, er det imidlertid mulig å donere penger til tiltaket. I følge nettsiden drives den av en kvinne ved navn Sara Parnian. Et søk på nettet viser at hun er kjæresten til Kvalheim.

Så langt skal det i følge nettsiden ha blitt samlet inn over 100.000 kroner.

USA: Muslimsk kvinne påstod hun ble hetset og fikk hijab dratt av – avslørt som løgn

Den muslimske kvinnen Yasmin Seweid (18) som for to uker siden påstod at hun ble kalt en terrorist og angrepet av Donald Trump-tilhengere på T-banen i New York skal ha funnet på hele historien.

Hun skal ha blitt arrestert av politiet i går for å ha avgitt falsk forklaring og innrømmer at hun løy om det såkalte angrepet.

Seweid ble fremstilt for varetektsfengsling i dag tidlig i retten i Manhattan, hvor hun sto foran dommeren med barbert hode og uten hijab.

FØR OG ETTER: Bildet til venstre viser Seweid (18) slik hun fremsto for familie og venner med hijab. I virkeligheten likte hun å være sammen med venner og hadde skaffet seg en kristen kjæreste. Som unnskyldning for å ha vært sent ute fant hun på en løgn om at tre hvite menn hadde kommet med rasistiske uttalelser og forsøkt å dra av hijaben hennes. Nå risikerer 18-åringen fengsel for falsk forklaring. (Foto: Facebook/Pool).

18-åringen skal være en student ved Baruch College, og fortalte til politiet den 1. desember at hun hadde tatt T-banen i Manhattan da overfallet skjedde.

Hun fortalte videre at tre fulle, hvite menn, hadde plaget henne og uttalt at «hun ikke hører hjemme her», samt omtalt hennes muslimske hodeplagg som en «fille».

En av mennene skal også ha tatt tak i veska hennes og ødelagt stroppen, mens en annen forsøkte å dra av henne hijaben, før hun fikk flyktet av T-banen ved Grand Central Station og kontaktet politiet.

Senere på kvelden skrev hun om hendelsen Facebook-siden sin, som fikk svært mye oppmerksomhet.

– Uansett hvor integrert eller amerikanisert jeg er, så vil disse menneskene ikke se meg som en amerikaner, skrev Seweid.

– Det knuser mitt hjerte at så mange personer valgte å stå stille og se på mens jeg ble trakassert psykisk og fysisk av disse motbydelige grisene, skrev hun videre.

Her er Facebook-innlegget til Seweid:

Massemedia biter på

Massemedia fulgte opp og rapporterte stort om saken. Den ble brukt som bekreftelse på deres påstander om at Trump og hans velgere er rasister og anti-muslimske.


Politiet etterforsket opprinnelig saken som anti-muslimsk hat og brukte betydelige ressurser på å finne overgriperne.

Seweid bidro også med en beskrivelse av de mistenkte, noe som førte til at politiet fant en mistenkelig person som passet beskrivelsen.

– Hun hadde mange muligheter til å innrømme at ingenting skjedde, men hun holdt seg til historien sin, forteller politiet.

Myndighetene så på alle overvåkingsfilmer fra området der det rasistiske hat-overfallet skulle ha funnet sted, men fant ingenting som kunne bevise Seweid sin påstand.

Etterforskere hentet henne derfor inn igjen på onsdag for å lage enda en tegning av overgriperne, og konfronterte henne da med uoverensstemmelsene i historien hennes.

– Ingenting skjedde og det var ikke noe offer, forteller en politimann til New York Daily News.

Til slutt innrømmet Seweid til politiet at hun hadde funnet på hele historien og at årsaken var at hun ikke ønsket at foreldrene hennes skulle finne ut at hun hadde vært ute etter leggetid og drukket med sine venner.

«Var blitt for vestlig»

Seweids muslimske og strenge foreldre skal etter at sannheten kom ut tvunget sin datter til å barbere hodet over hendelsen og er opprørte over at hun har funnet seg en kristen kjæreste.

18-åringen skal ha hatt problemer med familien sin i North New Hyde Park, fordi de mener hun har blitt for vestlig, ifølge en kilde hos New York Post.

Seweid har blitt siktet for å ha skrevet en falsk anmeldelse og hindret myndighetene i sitt arbeide.

Hun ble løslatt mot kausjon i dag tidlig etter at hun ble framstilt for retten i Manhattan.

Hvis dømt risikerer den muslimske kvinnen ett år i fengsel.

Men dramatikken rundt Seweid slutter ikke der. Hun skal ha forsvunnet fra sin familie i tre dager etter at hun la ut påstanden om det rasistiske angrepet på T-banen.

Det gikk så langt at det ble laget forsvunnet-poster av 18-åringen.

– Du forsøker å oppdra barna så godt du kan. Kanskje hun var redd den natten. Hun var ute for lenge. Hun er en smart jente. Hun er ung og kanskje var hun dum er. Ungdommer, man forstår ikke deres mentalitet, uttaler faren til Seweid til media i etterkant av hele hendelsen.

Svært mange angrep avslørt som løgn

De siste månedene har en rekke påståtte rasistiske og anti-muslimske overfall som følge av Donald Trump sin presidentkampanje, blitt avslørt som løgn.

En rapport om disse hatforbrytelsene ble nylig sluppet av den egenerklærte menneskerettighetsorganisasjonen Southern Poverty Law Center (SPLC). Det kom imidlertid ut i etterkant at organisasjonen hadde unnlatt å ta med rasistiske hatforbytelser mot hvite mennesker for å underbygge sitt egen ideologiske fundament at kun hvite mennesker kan være rasister.

Les mer: Rapport: Tusenvis av rasistiske overgrep mot hvite studenter etter Trump sin seier

VI AVSLØRER LØGNENE: Liker du å lese artikler hvor vi avslører venstresiden i media og politikken i deres løgner? Støtt oss gjerne slik at vi kan fortsette med dette! Takk! (Vanlig kontonummer og Paypal-betaling finner du nederst under Facebook-kommentarene).

Løgner om rasistiske angrep også i Norge

I Norge har Frieord avslørt Antirasistisk Senter og deres ledere en rekke ganger de siste årene:

Etter terrorangrepene den 22. juli 2011, så skal daværende leder for Antirasistisk Senter, Kari Helene Partapouli, ha gått ut i riksmediene og uttalt at det var en rekke overfall og hatkriminalitet utøvd mot spesielt muslimer i Oslo i timene etter angrepet.

Dette ble imidlertid tilbakevist av politiet i Oslo og Aftenposten som lagde en reportasje om det. Antirasistisk Senter fikk seg en kraftig smekk på fingrene i denne saken, men klarte å unngå et sterkt søkelys om påstandene i ettertid.

FØRSTE FEIL: Antirasistisk Senter, den gang ved leder Kari Helene Partapouli mente det var omfattende angrep på mørkhudede og muslimer etter terrorangrepene den 22. juli, 2011. Men verken politiet eller landets aviser kunne finne noen anmeldelser eller vitner som kunne bekrefte dette. (Foto: Kommunal Rapport).

FØRSTE LØGN: Antirasistisk Senter, den gang ved leder Kari Helene Partapouli mente det var omfattende angrep på mørkhudede og muslimer etter terrorangrepene den 22. juli, 2011. Men verken politiet eller landets aviser kunne finne noen anmeldelser eller vitner som kunne bekrefte dette. (Foto: Kommunal Rapport).

Den andre saken var Jacob Kuteh-saken i Trøndelag, hvor en afrikansk mann kom i krangel med noen lokale ungdommer. Det skal ha oppstått en slåsskamp hvorpå Kuteh (53) skal ha slått seg på et gjerde og fått en kul i panna.

Antirasistisk Senter gikk igjen ut i mediene og påstod at slåsskampen var rasistisk motivert og at hatkriminalitet skulle være med i tiltalen.

Det ble sågar arrangert fakkeltog og demonstrasjoner mot rasistisk vold i Verdal, hvor slåsskampen fant sted.

Anklagene om rasisme som grunn for slåsskampen ble imidlertid avvist av såvel aktor som dommere. En svært skuffet Berglund Steen måtte gå ut i mediene og innrømme nederlag nok engang. Men denne gang med en sterkere tone mot politiet og rettssystemet som ifølge Steen «ikke kan lovverket godt nok».

D

ANDRE LØGN: ARS ved ny leder Rune Berglund Steen gikk offentlig ut og mente angrepet på afrikanske Jacob Kuteh var rasistisk motivert. Dette fikk de ikke gehør hos fra verken politi, aktor eller domstolen som hadde foretatt grundig etterforskning og vitenavhør. «Oppsiktsvekkende», mente Steen.

Den siste saken vi har avslørt Antirasistisk Senter på, var drapet på den unge asylsøkeren Khalid Idris Bahray (20), i Dresden i januar.

Antirasistisk Senter skal gjennom blant annet Rune Berglund Steen, ha gått ut på sine nettsider og offentlige sosiale profiler på Facebook og Twitter, og påstått at drapet var rasistisk motivert. Man koblet det blant annet opp mot de store PEGIDA-demonstrasjonene som gikk i landet på den tiden.

Men igjen viste etterforsking fra politiets side i ettertid at det ikke var rasister som tok livet av den unge asylsøkeren.

Istedenfor var det en annen asylsøker som bodde sammen med Khalid Idris Bahray som knivstakk og drepte ham.

D

TREDJE LØGN: Rune Berglund gikk ut på sin Facebook-side og koblet drapet på den unge asylsøkeren Khaled opp mot PEGIDA-demonstrasjonene i Dresden. Det viste seg imidlertid å være en annen asylsøker som knivstakk og drepte Khaled. ARS og deres ledere med disse løgnene innrømmet at man ikke innehar den kompetansen eller kunnskapen som skal til for å bedrive et slikt arbeide. (Foto: Facebook).

Relatert:

Castros død – diktator og massemorder hylles som «frigjøringshelt» i norske medier

aftenposten

vg

nrk

cynmuezuqaarhwe

cynxki3w8aqfxtl
DREPTE TITUSENVIS: Fidel Castro drepte titusenvis av politiske dissidenter etter kuppet i 1959. Den kommunistiske ideologien tillater ikke at noen tenker eller mener annerledes enn de som styrer. (Foto: Henrettelse av politisk motstander).

På bildene over kan man se «frigjøringshelten» til Aftenposten, VG og NRK i aksjon med å «frigjøre» politiske dissidenter.

Fidel Alejandro Castro Ruz tok makten under Den cubanske revolusjonen i 1959, da den sittende diktatoren Fulgenicio Batista ble styrtet.

Castro var ikke mer demokratisk anlagt enn at han fortsatte diktaturet, i marxistisk form.

 • 97.000 mennesker er bekreftet døde/drepte som følge av Castros maktovertakelse.
 • 30.000 av disse møtte døden gjennom eksekusjonspelotong.
 • 2.000 ble snikmyrdet.
 • 5.000 døde i fengsel etter å ha blitt slått ihjel eller nektet medisinsk hjelp.
 • 60.000 har mistet livet i forsøket på å komme seg til USA over havet.
 • 78.000 mistet livet i politisk kamp mot Castro og kommunistene.
 • 5.300 mistet livet i fjellene ved geriljakrig.
 • 14.000 mennesker mistet livet i nærliggende nasjoner hvor Castro forsøkte å innføre sin versjon av kommunismen.
 • Castro skal ha henrettet ca. 1.650 menneskerettighetsaktivister mellom 1980 og 2000. Alle ble bokført av de cubanske myndighetene som å ha mottatt dødsstraff.
 • 525 homoseksuelle personer skal ha blitt sultet, slått og drept fra 1960 til 1979.
 • Barn så unge som tre år gamle ble drept med sine mødre og familiemedlemmer under den såkalte «Massakren på Canimar River«. En gruppe på 60-100 mennesker forsøkte å flykte fra Cuba i en turistbåt. Cubanske myndigheter brukte blant annet kampfly som skjøt med skarpe skudd mot flyktningene. Ingen av de drepte ble returnert til sine familier for begravelse.
D
DREPT AV CASTRO: Her er noen av de menneskene som ble skutt og drept i det de ønsket å flykte fra Castros kommunistiske diktatur i 1980. Se på disse ansiktene og så se på overskriftene til norske medier om Castro som en «frigjøringshelt».

Dette er bare noen av de tallene, historiene og overgrepene som Castros Cuba sto bak.

(Disse tallene er ikke eksakte, men ligger åpne på flere nettsider som omtaler Cubas historie med Castro som diktator. Det kan være at enkelte tall er lavere, mens noen kan være høyere da cubanske myndigheter i kjent kommunistisk stil skjulte sine forbrytelser, kastet ofre i ukjente massegraver og aldri informerte familier om hva som hadde skjedd. Uansett er det en indikasjon for den terroren og brutaliteten som Castro og hans medhjelpere utøvde).

«Gratis og godt helsevesen»

Venstresiden i norsk og internasjonal politikk har lenge hyllet Cuba for gode helsetjenester og utdannelse. Men som vanlig med kommunistiske diktaturer så er sannheten og det som vises frem og fortelles om under statsbesøk, to forskjellige verdener.

Les også: Castro levde i luksus – hadde 11 barn med 4 kvinner – yacht og egen øy

cuban-hospitals-suck
SOSIALISTISK POLITIKK: Virkeligheten er annerledes enn den sosialister og rødgrønne politikere hyller Cuba for.
D
SULTES IHJEL: Psykiatriske pasienter sultes ihjel på klinikker i hovedstaden Havana. Denne pasienten er en av 26 pasienter som har dødd av sult i Castros sosialistiske paradis. (Foto: Huffington Post).

Velkommen til 1960-tallet

Som vanlig i kommunistiske diktaturer så er ytringsfrihet, demokrati og samfunnslig utvikling ikke ting som står øverst på agendaen.

Cuba er i så måte et strålende eksempel på hvor tilbakestående et samfunn kan være hvis man isolerer seg fra omverdenen.

Som i Nord-Korea så er internett og satelitt-TV forbudt i private hjem. Det er også forbudt å forlate landet uten tillatelse. Det er ikke lov å sende barna i en ikke-statlig drevet skole. Å bedrive politisk aktivitet som ikke er kommunistisk er forbudt. Det er forbudt å lese blader og bøker som ikke er godkjent av myndighetene. Å drive sitt eget firma er forbudt. Å tjene mer enn statens lønnsregulering er også forbudt. Å være med i en ikke-statlig fagforening er forbudt. Å velge sin egen lege eller sykehus er forbudt. Det er forbudt å kritisere eller negativt omtale myndighetene, i særdeleshet ledelsen av kommunistpartiet. Det er ikke lov å kjøpe og selge eiendommer. Man kan kun «bytte» dem mot lignende eiendommer. Kun barn opp til 7 år får kjøpe melk. Eldre barn og voksne har ikke lov å kjøpe melk og må ut på det svarte markedet hvis de vil ha det. Og mange, mange flere regler og lover.

D
TIDSMASKIN: Å komme til Cuba er som å komme ut av en tidsmaskin satt til 1960-tallet. Få har TV og moderne teknologi som internett er forbudt. Bilene er 50 år gamle og repareres.

Dette høres vel «frigjørende» ut? Eller hva, Aftenposten, VG og Dagbladet? Våre kjære rødgrønne politikere som hyller Cuba og den sosialistiske utopien?

Hylles av politikere og media

D
HYLLER CASTRO: EU-leder Jean-Claude Juncker hyller Castro som en «helt for mange».
D
HYLLES AV BBC: Den venstreorienterte lisensgiganten BBC glorifiserer Castro som smart og modig.
D
MILJØPARTIST: Dr. Jill Stein som er partileder hos miljøpartiet i USA og nå støtter Hillary Clinton i å telle stemmene fra valget på nytt, mener Castro var et symbol for kampen mot urettferdighet.
D
KONDOLERER: FNs sjef Bang Ki-Moon kommer med kondolanser til «President» Castro og hans familie. Inkludert hans bror, Raul, som nå er ny og like brutal diktator på øyriket.
D
HYLLER MASSEMORDEREN: Venstresiden i Sverige faller over hverandre i hyllester for den avdøde diktatoren. Her er regjeringspolitikeren Jenny Bengtsson fra Vänster.
D
«STOR LEDER»: Ali Esbati, også han fra Vänster, hyller Castro. Esbati er kanskje mest kjent i Norge som ektemannen til tidligere Dagbladet-journalist Marte Michelet og som overlever av terrorangrepet på Utøya i 2011.

Cubanere i USA feirer Castros død

Det rapporteres fra Cuba at det er innført ni dagers landesorg og at det er stille og rolig i gatene. Men i USA hvor man ennå har politisk frihet til å mene hva man vil, så feires det med musikk og parader på gatene i Miami.

58395974c46188242b8b45ca

rtstdc8-e1480172159721

D
«SATAN»: Der norske medier hyller Castro som «frigjøringshelt», så omtales han av eksil-cubanere i USA som i helvete. «Satan – Fidel er nå din. Gi ham hva han fortjener. Ikke la ham hvile i fred», kan man lese på et skilt som en mann og en kvinne holder opp.

Også den kommende presidenten i USA, Donald Trump, støtter sine innbyggere i Florida:

cymzx8kveaauicp

STØTTER EKSIL-CUBANERE: Donald Trump omtaler Fidel Castro som en diktator som undertrykket sitt folk i mer enn seks tiår. «Fidels ettermæle er eksekusjonspelotonger, tyveri, umenneskelig behandling, sult og mangel på menneskerettigheter.

D
ANGRIPER OBAMA: Den cubansk-ættede republikanske politikeren Marco Rubio angriper sittende president Barrack Obama for å ha glorifisert den avdøde diktatoren. «President Obama kom med en patetisk uttalelse om døden til diktator Fidel Castro, uten å nevne de tusenvis han drepte og fengslet på Cuba».

For de som ønsker å dykke dypere i hvem Fidel Castro var, samt hans gode venn og også massemorder, Che Guevara, så anbefales videoene under her.

Sjokkrapport: Helhvitt New York ville gitt 90 prosent færre grove voldsforbrytelser

Hva forklarer den høye voldsstatistikken i USA? Ifølge en ny rapport fra New Century Foundation er det i all hovedsak den stadig høyere forekomsten av innbyggere med bakgrunn fra den tredje verden som står bak.

Rapporten, som bygger på de amerikanske myndighetenes offisielle statistikk, viser at det finnes dramatiske forskjeller i kriminalitet mellom ulike raser i USA.

Asiater er de som oppfører seg best, fulgt av hvite  og deretter latinamerikanere. Afroamerikanere kommer verst ut med særdeles høy kriminalitet i forhold til andre folkegrupper. Dette mønsteret gjelder for praktisk tatt alle kriminalitetskategorier og for praktisk talt alle aldersgrupper.

I 2013 var en afroamerikaner seks ganger mer tilbøyelig å begå mord enn en hvit og 12 ganger mer tilbøyelig for å myrde noen fra en annen rase, enn å selv blir drept av noen fra en annen rase.

Av de cirka 660.000 forbrytelsene som involverte både afroamerikanere og hvite, så var gjerningsmannen i 85 prosent av tilfellene afroamerikaner.

Det innebærer at en afroamerikaner var 27 ganger mer tilbøyelig for å angripe en hvit person enn motsatt, ifølge rapporten.

En latinamerikaner var sammenlignbart åtte ganger mer tilbøyelig å angripe en hvit person enn motsatt.

New York beskrives ofte drømmende som en spennende multikulturell by. Men mangfoldet har en svært ekte og mørk bakside.

Iløpet av 2014 var en afroamerikansk person i New York 31 ganger mer tilbøyelig enn en hvit å bli pågrepet for mord. Tallet for latinamerikanere var 12.4 ganger så høyt.

For forbrytelsen «skyting» – definert som å avfyre en kule som treffer noen – var en afroamerikaner 98.4 ganger mer tilbøyelig enn en hvit å bli arrestert, og en spansktalende løpte en 23.6 ganger så høy risiko.

Om alle innbyggerne i New York var hvite så ville mordraten synke med 91 prosent, ran med 81 prosent og skyteepisoder med 97 prosent, ifølge studien.

I et helhvitt Chicago, som er president Barrack Obamas hjemby, så ville mordene minske med 90 prosent, voldtektene med 81 prosent og ranene med 90 prosent.

Les mer: Chicago – 56 skutt og 12 drept i Obamas hjemby – Black Lives Matter ingensteds å se

I 2015 hadde en afroamerikaner 2.45 ganger større sannsynlighet for å bli skutt av politiet enn en hvit. En latinamerikaner hadde 1.21 ganger høyere risiko for det samme.

Men at forskjellene skulle bero på at minoritetsgruppene blir «diskriminerte» av de amerikanske politimyndighetene avfeier rapporten helt.

Offer- og vitneundersøkelser viser at politiet pågriper voldelige kriminelle fra de ulike rasene i nær proporsjon til det prosentvise nivået gruppene begår forbrytelsene.

Fotnote: I USA klassifiseres ofte arabere og latinamerikanere som «hvite» og kriminalitetstallene for hvite ovenfor kan dermed være enda lavere. Se selv på fengselsmyndighetenes egne nettsider.

florida-0

florida-2

florida-3

Fem fakta som avliver myten om hvite politidrap

1. Hvite politioffiserer som drepte «ubevæpnede afroamerikanske menn» utgjorde mindre enn fire prosent av alle politidrap

2. Det vil ta politioffiserer 40 år å drepe like mange afroamerikanere som har blitt drept av andre afroamerikanere i 2012 alene.

3. Fra og med 1980 til 2008, så var 93 prosent av alle afroamerikanske ofre drept av andre afroamerikanere – ikke politiet.

4. Afroamerikanere (i all hovedsak menn) står for en svært stor overrepresentasjon av kriminalitet.

5. Afroamerikanere sto bak mer enn 80 prosent av alle voldelige forbrytelser i Oakland i delstaten California. (Fakta kommer fra en artikkel hvor en NFL-spiller fra Oakland protesterer mot nasjonalsangen før hver kamp fordi han mener afroamerikanere blir særlig utsatt for diskriminering av myndighetene).

Kilde: Breitbart

Relatert:

Tysk kvinne åpnet sitt hjem for flyktning – ble voldtatt mens hun sov

En afghansk flyktning (26) ble nylig dømt til to og et halvt års fengsel etter å ha akseptert et tilbud om å bo privat hos en tysk kvinne (20) for deretter å voldta kvinnen mens hun sov.

Les også: Ung kvinne ga husly til ulovlig asylsøker – ble brutalt voldtatt og drept

D
IDEALISTER: Fire tyske personer står bak nettsiden som skal bringe flyktninger inn i tyskernes hjem. Det kommer imidlertid med en viss risiko for de som åpner sine hjem. 80 prosent av flyktningene er nemlig menn i alderen 16-40-års alderen og svært opptatt av sex. Nå er en 26 år gammel flyktning dømt for voldtekt etter å ha blitt invitert hjem til en 20 år gammel tysk kvinne. (Foto: Flüchtlinge wilkommen).

Flyktningen hadde ankommet Tyskland sammen med rundt en million andre flyktninger i 2015.

På internett fant afghaneren en nettside kalt «Flyktninger velkommen«, som hjelper flyktninger å finne et sted å bo hos tyske statsborgere mot et lite tilskudd fra staten for utleieren.

Les også: Hundrevis av kvinner seksuelt antastet av tusen muslimske menn i Tyskland

Les også: Sluttrapporten fra Køln klar: Nesten alle overgriperne var asylsøkere og ulovlige innvandrere

D
SKJEMA: Den afghanske flyktningen fylte ut et slikt skjema og kom i kontakt med den 20-årige tyske kvinnen, gjennom nettsiden «Flüctlinge wilkommen».

«Flyktninger vil kunne bo i anstendige boliger, lære språket raskere og tilpasse seg omgivelsene på en bedre måte», forklares det på nettsiden. «Du på den andre siden vil lære å kjenne en fremmed kultur og hjelpe en person i en vanskelig situasjon».

Les også: “Kvinner må endre oppførsel” sier kvinnelig tysk borgermester etter angrepene på nyttårsaften

En ung kvinne i den tyske byen Køln meldte seg på og tilbød sitt hjem. Men den gode gjerningen ble avbrutt på en brutal måte den 25. oktober ifjor, da den afghanske flyktningen brøt seg inn på soverommet til kvinnen og voldtok henne mens hun sov.

Kvinnene skal ha klart å flykte fra flyktingen(!) og inn på sin brors soverom som bodde i den samme leiligheten.

Les også: Kvinne ble overfalt og ranet av asylsøkere på togstasjon – fikk beskjed om farge håret mørkt av politiet

Det hører med til den grove overgrepshistorien at kvinnen bare noen timer i forveien hadde avslått flyktningens seksuelle tilnærmelser.

Afghaneren har nå mottatt en fengselsdom på to og et halvt år og retten la spesielt tyngde på at flyktningen hadde handlet svært klanderverdig og utnyttet kvinnens gode gjerning.

Voldtatt, kvalt og drept

Frieord skrev i februar i år om en amerikansk kvinne som bodde i Wien og lot en gambisk asylsøker få bo hjemme hos seg. Lauren Mann (25) skal ha møtt gambieren da hun delte ut mat og klær til nyankomne asylsøkere i Wien. Han skal ha sagt at han var redd for at politiet skulle få tak i ham og utvise ham fra landet.

Kvinnen ble kort tid etterpå funnet myrdet, ille tilredt og blodig i sin egen seng. Den gambiske flyktningen gjemte seg på et asylmottak, men ble funnet av politiet. Han skal fra før ha vært mistenkt for et seksuelt overgrep i Tyskland mot en mindreårig jente.

D
BRUTALT VOLDATT OG DREPT: Den amerikanske au-pairen Lauren Mann (25) lot en gambisk asylsøker bo i sin egen leilighet i Wien. Gambieren valgte imidlertid å brutalt voldta Lauren, før han kvalte henne ihjel. Lauren ble funnet blodig og med t-skjorten dratt over hodet i sin egen seng. (Foto: Privat).

Relatert:

Muslimer i England feiret terrorangrepet i Brussel

Det var stor glede i Belmarsh fengsel i London, da nyheten om terrorangrepet i Brussel spredte seg.

Det store og toppsikre fengslet huser mange av de muslimske fangene som er dømt for å planlegge terror, skriver den britiske avisen Daily Star Sunday.

Mange av fangene jublet og ropte «Allahu Akbar» (Gud er den største), da de fikk høre om bombene på flyplassen og T-banen, som drepte over 35 og skadet over 300 uskyldige mennesker.

Vitner har beskrevet hvordan de innsatte danset, ba og ga hverandre klemmer.

Da fengselsvaktene prøvde å stoppe fangene, klaget muslimene og sa at det var deres rett å feire begivenheten.

Ifølge Daily Star Sunday skal minst 40 innsatte ha deltatt i feiringen.

Les også: Muslimer drepte 35 og skadet 300 i terroraksjoner på flyplass og T-bane i Belgia

D
FEIRER: Hver gang et større terrorangrep skjer i Vesten eller Israel finner sted, så kommer det ut bilder fra muslimske byer hvor det feires med mat og godteri. På bildet kan vi se hvordan palestinere feirer at at tre israelske ungdommer ble kidnappet og drept.

Hendelsen fant sted på tirsdag, bare timer etter at terrorangrepet fant sted. Det var rundt 18-tiden på kvelden når fangene har mulighet for snakke og sosialiseres.

– Ryktene spredte seg som ild i tørt gress blant fangene, som har muligheter for å se på TV, forteller en fengselsbetjent til avisen.

– Deretter begynte de å synge og en form for fest utviklet seg – de oppførte seg som fotball-laget de holdt med hadde vunnet cupfinalen.

Det sitter rundt 50 jihadister i fengselet, blant dem de to muslimene som henrettet den britiske soldaten og småbarnsfaren Lee Rigby med kjøttøks på åpen gate i London.

HAKKET IHJEL: Soldaten Lee Rigby (25) skal ha blitt påkjørt og så hakket ihjel på åpen gate av to afrikanske muslimer, Michael Olumide Adebolajo (28) og Michael Oluwatobi Adebowale, (22), i London i mai ifjor. Rigby etterlot seg kone og en to år gammel sønn.
HAKKET IHJEL: Soldaten Lee Rigby (25) skal ha blitt påkjørt og så hakket ihjel på åpen gate av to afrikanske muslimer, Michael Olumide Adebolajo (28) og Michael Oluwatobi Adebowale, (22), i London i mai 2014. Rigby etterlot seg kone og en to år gammel sønn.

Lignende historier om feiring av terrorhandlinger går så langt tilbake som til 9. september i 2001, da politimenn og vitner fortalte om muslimer som feiret drapene på de nesten 3.000 menneskene på hustak og i gatene i USA.

Lignende feiringer har blitt registrert etter alle muslimske terrorangrep. Etter det første terrorangrepet i Paris ifjor skal muslimer i Sverige blant annet ha feiret drapene med å dele ut kake på gatene i Gøteborg og spre omfattende gratulasjoner på sosiale medier.

HYLLER TERROREN: Hundrevis av svenske muslimer hyller drapene i Paris. På en Facebook-side med over 500 medlemmer skriver man blant annet at man “ønsker mange flere terror-angrep”. (Foto: Fria Tider).
HYLLET TERROREN: Hundrevis av svenske muslimer hyllet drapene i Paris i 2014. På en Facebook-side med over 500 medlemmer skrev man blant annet at man “ønsker mange flere terror-angrep”. (Foto: Fria Tider).

Afroamerikanere knivdrepte småbarnsmor i bilvask – kjørte rundt med liket

To afroamerikanske ungdommer skal ha oppdaget småbarnsmoren stå og støvsuge bilen sin utenfor Quick Clean Car Wash i Lee’s Summit i delstaten Missouri.

13 og 14-åringen skal ha gått opp til den 43 år gamle Tanya Chamberlain og knivstukket henne i ansiktet, nakken, brystet og hendene. Hun døde som følge av skadene.

Les også: Afroamerikanere drepte hvite tenåringer – fordømmer rasisme mot svarte

Tanya-Chamberlain_1446677500140_26250764_ver1.0_640_480
BRUTALT DREPT FORDI HUN VAR HVIT? Ble den hvite småbarnsmoren Tanya Chamberlain drept fordi hun var hvit? Det har det siste året vært en svært hatsk tone mot hvite mennesker fra blant annet «Black lives matter»-bevegelsen og fra venstreorienterte menneskerettighetsorganisasjoner. Det har ført til mange overfall og drap på uskyldige hvite mennesker i USA. (Foto: Tanya Chamberlain).
D
MORDERNE FANGET PÅ FILM: De to drapsmennene, henholdsvis 13 og 14 år gamle, ble fanget på film kort tid før det brutale drapet fant sted. De ble blant annet identifisert pga sportskjortene med navnet «Vikings», som er det lokale fotball-laget der guttene går på skole. (Foto: Politiet).

Chamberlain skal ha vært ufør som følge av en uspesifisert medisinsk tilstand.

Les også: 40 afroamerikanere involvert i rasistisk overfall av uskyldig hvit mann

Kjørte rundt med liket av småbarnsmoren i bilen

Ungdommene skal da ha dratt kvinnens lik inn i bilen og satt henne i passasjersetet, med føttene opp mot frontruten. Så satte de seg i bilen og kjørte avgårde med den knivdrepte småbarnsmoren.

Politiet skal ha stoppet bilen i det den vinglet i veibanen, men de to afroamerikanske ungdommene skal ha klart å stikke av. Inne i bilen fant politiet den drepte kvinnens lik, med det blodige kniven liggende i baksetet.

Politiet skal da ha løslatt overvåkingsbilder samt detaljerte beskrivelser av ungdommene, som naboer og foreldre til klassekamerater klarte å identifisere. De to skal være elever på Berarnd C. Campbell ungdomsskole i Lee’s Summit, som er en forstad til Kansas City.

D
VASKEHALL: Her ved den lokale vaskehallen skal den 43-årige småbarnsmoren ha blitt knivstukket i ansiktet, nakken, brystet og på hendene av de to afroamerikanske ungdommene. Nå sitter de i varetekt i påvente av rettssak.

Åttendeklassingene skal ha kommet til skolen som vanlig dagen etter mordet, med de samme klærne som de ble observert med under drapet dagen før. En annen mor forteller lokale medier at de dukket opp i huset hennes med de samme klærne som politiet etterlyste etter mordet. Når en av ungdommene løftet på genseren, skal hun ha sett en blodig underskjorte.

Politiet fant de blodige klærne etter å ha ransaket ungdommenes hjem.

Ungdommene skal også ha kommet med innrømmelser under avhøret som kun noen som var tilstede under mordet kunne vite.

Les også: Far og sønn henrettet av afroamerikansk ranspar

Underskriftskampanje

Det vites ennå ikke om de to skal siktes som mindreårige eller voksne. Det er imidlertid startet en underskriftskampanje for å sikte dem som voksne av lokale beboere. Den har for tiden over 5.000 underskrifter.

Retten har holdt tilbake mordernes navn på grunn av deres lave alder. En av de som var med å starte underskriftskampanjen, sier til lokale medier at hun mener de har begått en forferdelig handling, og fortjener å bli straffet.

– Vi ser flere og flere mindreårige som begår forbrytelser. Og forbrytelsene blir grovere og grovere, mens overgriperne blir stadig yngre. Vi som lokalsamfunn må fortelle myndighetene at vi er lei av utviklingen.

Hvis de blir siktet og straffet som mindreårige, vil de automatisk bli løslatt når de fyller 21. Blir de siktet og straffet som voksne, kan de dømmes til livstids fengsel uten mulighet for løslatelse.

Tanya Chamberlain etterlater seg et lite barn som aldri får se sin mor igjen.

Historien har ennå ikke nådd norske medier, ennå den er over en uke gammel.

[learn_more caption=»Relatert»]

– Grovt overfall av en hvit jente og hennes lillebror

– Afroamerikaner drepte 14 år gammel jente – sendte hånende SMS til moren

– Far og sønn henrettet av afroamerikansk ranspar

– Opptøyer, overfall på politi, ran, hærverk og drapsforsøk i Baltimore

– Hvit politimann skutt i ansiktet i USA – afroamerikanere håner politiet

– Afroamerikaner arrestert for å ha skutt to politimenn i Ferguson

– Michael Brown slo og mishandlet politimannen som skjøt ham

– VG og NTB lyver om drapet på Michael Brown

– 56 skutt og 12 drept i Obamas hjemby

– Afroamerikaner drepte to politimenn i New York

– Drepte hvite tenåringer – fordømmer rasisme mot svarte

– Afroamerikaner drepte sin hvite samboer og hennes to barn

– Torturdrapsmenn slipper dødsstraff

– Bildene og videoene norske medier ikke ønsker å vise

– Politiet på multikulturelle skoler i USA får militære automatvåpen

– Nyheten norske medier glemte – halshugging i USA

– Youtube fjernet video lagt ut av politiet

– Obama vil tvangsblande hvite forsteder

– Somaliere bak sexslavehandel og groteske drap i USA

[/learn_more]

Afroamerikansk mor og sønn siktet for brutalt overfall av hvit 76-årig kvinne inne i kirke

Det som skulle være en hyggelig søndagstur i kirken for en 76 år gammel kvinne, ble til et mareritt, da hun ble slått brutalt i ansiktet og ranet på vesken sin av to afroamerikanske menn mens hun var på vei inn i kirken.

Politiet i Omaha, Nebraska, har nå arrestert tre personer for et brutalt overfall og ran sist uke.

Larry Legget (20) og Wayman Clark (22) ble arrestert for overfallet og ranet, og Wayman Clark sin mor, Charlean Clark (53), ble arrestert og siktet for å ha skjult ransmennene.

Les også: 40 afroamerikanere involvert i rasistisk overfall mot uskyldig hvit mann

D
MOR OG SØNN ARRESTERT: Wayne Clark (22) og hans mor Charlean Clark (53) er arrestert og siktet for deltakelse i det grove ranet og overfallet av en 76 år gammel hvit kvinne i en kirke sist fredag. (Foto: Action3news).

Den 76 år gamle kvinnen var i Omaha for å besøke en venn, og gikk innom en kirke for å be klokken 11 på formiddagen. Der ble hun slått og ranet av Legget og Clark.

Larry Legget skal ha dratt vesken ut av kvinnens hender, mens Wayman Clark deretter skal ha slått kvinnen hardt i ansiktet.

Kvinnen ble kjørt til sykehuset og behandlet for ansiktsskader. Hun skal ha hatt en stor kul og sår i ansiktet ifølge Omaha.com. I ettertid har hun vært tilbake i kirken og fikk da en privat omvisning av presten.

– Hun hadde et blått øye og blåmerker på siden av ansiktet, etter å ha falt på bordet. Hun er en veldig snill og flott dame, sa presten til lokale medier som dekket saken.

Les også: Far og sønn henrettet av afroamerikansk ranspar

D
ÅSTED: St. Cecilias katedral i Omaha, Nebraska, kom i nyhetene nylig for alt annet enn kristne verdier og nestekjærlighet. Et brutalt ran og overfall av en 76 år gammel kvinne har sendt sjokkbølger gjennom lokalbefolkningen og kirkegjengerne. Nå er tre afroamerikanere arrestert for overfallet inne i kirken. (Foto: Wikimedia).

Politiet fikk etterhvert sett på overvåkingsvideoer og klarte å identifisere gjerningsmennene. Wayman Clark skal blant annet ha blitt funnet etter å ha forsøkt å gjemme seg i sin mors bil.

Wayman Clark sin kausjon ble satt til over 500.000 dollar. Hans mor, Charlean Clark, fikk en kausjon på 50.000 dollar. Hun skal ha klart å betale 10 prosent av beløpet og ble løslatt på fredag.

Videoen av overfallet har blitt sett over 4 millioner ganger på sosiale medier, blant annet kirkens egen Facebook-side. Kirken har imidlertid fjernet videoen i ettertid da man fikk inn hatske meldinger om ransmennene.

Norske medier har ikke omtalt det brutale overfallet på den hvite kvinnen.

Les også: Jente med mindreårig barn blir angrepet av afroamerikanere

OBS: Vi ber om moderasjon i kommentarfeltet! Bruk «normalt» språk og unngå ufint språk som vil bli moderert/slettet.

Relatert:

– 40 afroamerikanere involvert i rasistisk overfall mot uskyldig hvit mann

VIDEO: Jente med mindreårig barn blir angrepet av afroamerikanere

– VIDEO: Grovt overfall av en hvit jente og hennes lillebror

– Far og sønn henrettet av afroamerikansk ranspar

– 56 mennesker skutt og 12 drept i Obamas hjemby

– Afroamerikaner drepte hvit tenåring og sendte hånende SMS’er til moren

– Opptøyer, overfall på politi, ran, hærverk og drapsforsøk i Baltimore

– Hvit politimann skutt i ansiktet i USA – afroamerikanere håner politiet

– Afroamerikaner arrestert for å ha skutt to politimenn i Ferguson

– Michael Brown slo og mishandlet politimannen som skjøt ham

– VG og NTB lyver om drapet på Michael Brown

– Afroamerikaner drepte to politimenn i New York

– Drepte hvite tenåringer – fordømmer rasisme mot svarte

– Torturdrapsmenn slipper dødsstraff

– Bildene og videoene norske medier ikke ønsker å vise

– Politiet på multikulturelle skoler i USA får militære automatvåpen

– Nyheten norske medier glemte – halshugging i USA

– Youtube fjernet video lagt ut av politiet

– Obama vil tvangsblande hvite forsteder

– Somaliere bak sexslavehandel og groteske drap i USA

Fulleste fengsler noensinne – Utlendinger fyller fengslene som aldri før

Hittil i år har fengslene hatt en gjennomsnittlig kapasitetsutnyttelse på 98,1 prosent, det høyeste tallet noensinne, skriver Bergens Tidende.

– Det er bare blitt verre og verre de siste par årene. Beleggsprosenten vi har nå er veldig høy, noe som betyr at vi har smekkfulle hus, sier Kriminalomsorgsdirektoratets direktør Marianne Vollan.

Det høye belegget innebærer at soningskøene blir lengre og at det blir færre varetektsplasser tilgjengelig. Dette er en situasjon som har bygget seg opp over tid, påpeker Vollan.

– Sammenlignet med våre naboland har vi en stor andel utenlandske statsborgere i fengslene, rundt en av tre er utenlandske. I tillegg har vi et enormt vedlikeholdsetterslep. Vi har en gammel bygningsmasse som har vært forsømt over lengre tid, noe som gjør oss veldig sårbare når vi må stenge ned for oppussing, sier hun.

Den eneste løsningen er å bygge nye fengsler, mener Vollan. I mellomtiden er hun glad for at Stortinget har sluttet seg til regjeringens avtale om soning i Nederland, noe som tilfører fengselssystemet 242 plasser.

Ulovlig innvandrer utvist fem ganger – skjøt og drepte Kathryn (32)

Den ulovlige mexicanske innvandreren, Juan Francisco Lopez-Sanchez, (52), skjøt på onsdag ihjel en kvinne på en travel turistattraksjon langs vannkanten i San Francisco.

Kathryn Steinle, (32), var ute og gikk en tur med sin far og en venn av familien, sammen med andre turister og småbarnsfamilier, da Juan Francisco Lopez-Sanchez helt uten advarsel gikk opp til kvinnen og skjøt henne ihjel foran sin far og skrekkslagne vitner.

FG
SKUTT FORAN SIN FAR: Kathryn Steinle (32) ble skutt foran sin far. Faren forsøkte forgjeves å gi sin datter førstehjelp mens hun lå hardt skadet på bakken. Sjokkerte vitner rakk å ta bilder av drapsmannen før han løp fra åstedet.

Sanchez skal ha blitt utvist hele fem ganger av amerikanske myndigheter, og hadde blant annet syv dommer mot seg. En av disse skal ha vært for brudd på narkotikaloven.

Han siste utvisning var i 2009, men han skal ha kommet seg ulovlig tilbake inn i USA igjen.

Sanchez ble løslatt av politimyndighetene i byen, etter å ha blitt arrestert for narkotikaforbrytelser, selv om immigrasjonsmyndighetene hadde sendt ut en begjæring om å ikke gjøre dette på grunnlag av hans ulovlige oppholdsstatus.

Les også: – Ulovlig innvandrer drepte to politimenn

SKUTT OG DREPT: Kathryn Steinle ble bare 32 år gammel. Hun hadde en suksessfull karriere innen legemiddelindustrien og hadde nylig flyttet hjem til San Francisco. (Foto: Facebook).

Løslatelsen av Sanchez skjedde fordi de lokale myndighetene ikke aksepterer immigrasjonsmyndighetenes forespørsel om å holde på kriminelle hvor man har mistanke om ulovlig opphold i landet.

En av grunnene til dette er fordi man er redde for å skape fiendtlige relasjoner mellom innvandrerne i landet og politimyndighetene.

San Francisco er en såkalt «sanctuary city«, hvor politimyndighetene velger å ikke sjekke innbyggernes oppholdstillatelse eller borgerstatus, selv om det skulle kunne foreligge mistanke om at personen oppholder seg ulovlig i landet.

D
ULOVLIG INNVANDRER; Juan Francisco Lopez-Sanchez (52) hadde blitt utvist hele fem ganger fra USA. Han hadde også syv dommer. Allikevel lot lokale myndigheter ham slippe ut uten å kontakte immigrasjonsmyndighetene. Dette som følge av sterke politiske krefter i samfunnet som ønsker amnesti for alle ulovlige innvandrere i landet.

Kathryn Steinles mor gikk hardt ut mot de lokale myndighetene etter drapet på hennes datter:

– Han skulle aldri ha blitt løslatt, og nå er vår datter borte for alltid.

Vitner som var i nærheten da hendelsen fant sted tok bilder av Sanchez som forsøkte å løpe fra åstedet. Han ble funnet kort tid senere på bakgrunn av de bildene som ble tatt og vitner som pekte ut retningen han løp.

32-årige Steinle ble fraktet til sykehus men døde få timer senere av skuddskadene.

Faren til Kathryn Steinle, Jim Steinle, som sto ved siden av sin datter da hun ble skutt skal ha uttalt at datteren snudde seg mot ham og sa: «Hjelp meg pappa, hjelp meg».

– Jeg har ennå ikke forstått hva som har skjedd. Hun kjempet for sitt liv, avslutter faren i et intervju.

D
LYKKELIGE TIDER: Her er familien samlet for et foto. (Foto: Facebook).

Katryn’s bror skal ha uttalt at hans søster var verdens snilleste og mest omsorgsfulle jente:

– Hvis noen kan lære noe av dette, hvis man virkelig elsker noen, så fortell dem at du elsker dem.

D
I SORG: Kathryn’s bror, Brad Steinle, fortalte journalister at hans søster var den mest snille og omsorgsfulle personen han kjente.
D
MOR OG FAR: – Vi er en sterk familie. Sammen skal vi komme gjennom dette, fortalte Kathryn’s mor og far etter det meningsløse drapet på deres datter.

Nyhetskanaler i USA har satt fokus på det faktum at Juan Francisco Lopez-Sanchez, (52), hadde en utestående sak på seg fra immigrasjonsmyndighetene, men at de lokale politimyndighetene i San Francisco valgte å overse denne som følge av «the sanctuary act», da de løslot den ulovlige innvandreren etter et kortere fengselsopphold.

Det skal oppholde seg opptil 20 millioner ulovlige innvandrere i USA. Men enkelte har hevdet at dette tallet i realiteten er så høyt som 30 millioner.

Ingen norske medier har så langt valgt å skrive om saken.

Relatert:

– Republikanere advarer Obama i innvandringsspørsmålet

– Rockestjerne med brev til Obama om innvandring

– Hvite elever nå i minoritet i USA

– 10.000 i masseprotest mot ulovlig innvandring

– Ønsker å stille Obama for riksrett

– Far og sønn henrettet av afroamerikansk ranspar

– Drepte samboeren og hennes to barn

– Drepte hvite tenåringer – fordømmer rasisme mot svarte

– Torturdrapsmenn slipper dødsstraff

– Politiet på multikulturelle skoler i USA får militære automatvåpen

– Obama vil tvangsblande hvite forsteder

Terroristen i Danmark var kriminell MENA-innvandrer

D
NYTT BILDE AV TERRORISTEN

Dansk politi mener å være helt sikre på at Omar Abdel Hamid El-Hussein utførte begge terrorangrepene i København på lørdag kveld. Det vil si skyteepisoden mot kulturhuset der den svenske kunstprofessoren Lars Vilks deltok i en paneldebatt og skyteepeisoden mot en synagoge.

Tekniske undersøkelser skal allikevel gjøres av den nå døde 22-åringens klær og våpen, for å fastslå at han var den skyldige.

D
SKUTT AV POLITIET: Den 22-årige terroristen skal ha blitt skutt og drept av politiet.

Omar Abdel Hamid El-Hussein oppgis å være født og oppvokst i Danmark. Hans navn viser imidlertid at hans familie har sine røtter i Midtøsten, og man kan med stor sikkerhet anta et El-Hussein har asylrelatert innvandrerbakgrunn.

Ifølge det danske Ekstra Bladets kilder skal ha ha tilhørt kretsen rundt den kriminelle innvandrergjengen ‘Brothas’, som har tilhold i den svært multikulturelle bydelen Nørrebro.

D
TIDLIGERE PET-SJEF: Hans Jørgen Bonnichsen sier de mest ekstreme islamistene gjerne har kriminell bakgrunn.

Radikalisert i fengslet

Det er imidlertid ikke åpenlyst at El-Husseins angrep har noe med det kriminelle gjengmiljøet å gjøre. Dansk politi mener istedenfor å tro at 22-åringen har blitt radikalisert mens han sonet en fengselsstraff og at han ble inspirert av terrorangrepene mot satiremagasinet Charlie Hebdo og en jødisk kolonialbutikk i januar.

Han ble sluppet ut av fengsel for kun et par uker siden etter å ha sonet en straff for grov mishandling med kniv, som skal ha skjedd i 2013.

Hans Jørgen Bonnichsen, tidligere sjef for det danske sikkerhetspolitiet PET, sier i en uttalelse til danske medier at tidligere gjengkriminelle som har blitt radikaliserte muslimer i mange tilfeller har vært blant de mest voldelige og ekstreme i de islamistiske miljøene.

Ofrene

På søndag offentliggjorde også danske medier identitene på de to personene som ble skutt ihjel under lørdagens islamistiske terrorangrep i København.

Mannen som ble skutt ihjel ved kulturhuset Krudttønden var den 55-årige Finn Nørgaard, en filmregissør som blant annet har arbeidet som produsent for dansk TV. Mannen som ble skutt og drept senere på kvelden utenfor synagogen, var 37-årige Dan Uzan.

D
DREPT: 55-årige Finn Nørgaard.
DREPT:
DREPT: 37-årige Dan Uzan.

Fem politimenn ble skuddskadet under lørdagen angrep. Ved 18.40-tiden på søndag kveld skal en av dem ha kunne forlate sykehuset, mens de fire andre fremdeles ble behandlet for sårene sine. Det opplyses imidlertid at de fire skal være utenfor livsfare.

Relatert:

– Muslimer angrep i København – to drept – fem politifolk skadd

– Terrorangrep i Paris – 12 døde – politimann henrettet av islamister

– Kanadisk media – Islamske stat bak terrorangrepet

– Islamister i Australia tok gisler

– Statsminister Solberg: 23 norske kommuner må se opp for islamister

– Her er IS sin dødsliste over politikere, forfattere og journalister

Somalisk nibarnsmor svindlet NAV og Bærum kommune for 1.4 millioner kroner

Den somaliske kvinnen som er i 50-årene ble denne uken dømt for trygdebedrageri av 1.4 millioner kroner. Pengene skal kvinnen ha fått utbetalt over en periode på seks år, mens hun var i jobb på et bo og behandlingssenter i kommunen.

Kvinnen skal ha mottatt 852.000 kroner for mye i rehabiliterings- og arbeidsavklaringspenger fra Nav. Samtidig skal hun også ha mottatt 542.000 kroner for mye i sosialstøtte fra Bærum kommune.

SOMALISK NIBARNSMOR DØMT: Her i Asker og Bærum tingrett skal nibarnsmoren ha blitt dømt for omfattende trygdebedrageri på nesten halvannen million kroner. Årsaken skal være sønnenes narkotikamisbruk. (Foto: Asker og Bærum tingrett).
SOMALISK NIBARNSMOR DØMT: Her i Asker og Bærum tingrett skal nibarnsmoren ha blitt dømt for omfattende trygdebedrageri på nesten halvannen million kroner. Årsaken skal være sønnenes narkotikamisbruk. (Foto: Asker og Bærum tingrett).

Strafferabatt

Den somaliske nibarnsmoren får imidlertid strafferabatt og må kun sone 4 av de 12 månedene retten opprinnelig hadde satt som straff. Dette fordi hun innrømmet forholdet og fremdeles har omsorg for to av de ni barna.

Retten var imidlertid ikke imponert av kontrollsystemet hos Nav eller Bærum kommune som med «enkle grep» hadde kunnet avsløre kvinnens bedrageri på et mye tidligere tidspunkt. Hun skal blant annet ha mottatt sosialpenger fra Bærum kommune mens hun var i arbeid gjennom den samme kommunen.

Svindlet pga narkotikamisbruk

Kvinnene skal ha svindlet Nav og Bærum kommune på grunn av sine eldre sønner som skal ha presset henne med vold og trusler til å kjøpe den narkotiske planten khat.

Ifølge politiet skal misbruket av khat blant somaliere være et svært stort problem. Et forsiktig anslag er at minst 50 – 70 prosent av alle voksne somaliske menn i Oslo er avhengige av stoffet og bruker det hver dag. Også blant somaliske kvinner skal misbruket være et problem.

Det er estimert at tollvesenet beslaglegger rundt 10 tonn innsmuglet khat til Norge hvert eneste år.

STORT PROBLEM: Ifølge politiet er mellom 50 - 70 prosent av alle somaliske menn i Oslo avhengige av det narkotiske stoffet og misbruker det regelmessig. (Foto: Khatmisbruker).
STORT PROBLEM: Ifølge politiet er mellom 50 – 70 prosent av alle somaliske menn i Oslo avhengige av det narkotiske stoffet khat og misbruker det regelmessig. (Foto: Khatmisbruker).

Dagbladet fjernet opplysninger om khat-misbruket

Dagbladet.no som har hentet sin sak fra NTB, hadde også et oppslag om bedragerisaken, da uten å nevne kvinnens etniske bakgrunn, eller årsaken til bedrageriet, som var sønnenes store forbruk av khat. Hvordan man kom frem til denne beslutningen hos Dagbladet og NTB er uklart.

Flerkulturell nyhetsrunde, onsdag 29. oktober, 2014

60 prosent av de innsatte i franske fengsler er muslimer

SVÆRT OVERREPRESENTERT: Muslimer utgjør over 60 prosent av alle innsatte i franske fengsler, selv om de "kun" utgjør 8-10 prosent av befolkningen. (Foto: Alexandra Avakian)
SVÆRT OVERREPRESENTERT: Muslimer utgjør over 60 prosent av alle innsatte i franske fengsler, selv om de «kun» utgjør 8-10 prosent av befolkningen. (Foto: Alexandra Avakian)

Frankrike.  I en nylig publisert rapport om muslimsk radikalisering i fengslene rystes nå Frankrike. Rapportern viser at ca. 60 prosent av de innsatte i landets fengsler har muslimsk bakgrunn, samt at mange innsatte lokkes av radikal og voldelig islamisme.

Det antas at det finnes ca. 5-6 millioner muslimer i Frankrike, noe som tilsvarer 8-10 prosent av befolkningen. Men i franske fengsler er muslimer ekstremt overrepresenterte. Antallet innsatte med muslimsk bakgrunn antas å være ca. 40.000, noe som tilsvarer omtrent 60 prosent av den totalte fengselspopulasjonen i landet.

Dette avsløres i en aktuell rapport som har blitt satt sammen under ledelse av Guillaume Larrive, lederen for kriminalitetsomsorgen i landet.

Den aktuelle rapporten, som oversatt har tittelen «For en omfattende antiradikalisering av fengslene», viser ikke bare at muslimer er ekstremt overrepresenterte i franske fengsler. Den belyser også det høyst urovekkende faktum at fengslene i høy grad fungerer som sentrum for muslimsk radikalisering. Hundrevis av muslimske fanger skal ha blitt radikalisert og begynt å sympatisere med radikal og voldelig islamisme mens de har avtjent sin straff.

Asylsøkere i Finland plasseres i gammelt fengsel

Joutseno
LUKKET ASYLMOTTAK: Det nå nedlagte Joutseno fengsel har nå blitt omgjort til asylmottak for ulovlige asylsøkere som har fått avslag på sine søknader, samt de som er dømt til utvisning for kriminelle forhold. I Norge og Sverige går slike mennesker fritt rundt i samfunnet.

Finland. Idag åpner Finlands andre lukkede enhet for asylsøkere, der personer som enten venter på å bli utvist eller hvis identitet ikke er klargjort kommer til å bo. Eiendommen er et gammelt fengsel, noe som kritiseres av menneskrettighetsorganisasjoner.

Kontrasten til det norske systemet er slående. Her har UDI gitt begrepet «null kontroll» en ny mening, mens ulovlige innvandrere vrimler ute på gater og torg og gis rettigheter norske statsborgere bare kan drømme om. I Finland har man kontroll med de som skal utvises da risikoen for at de forsøker å rømme eller kan begå grove forbrytelser er høy.

– Vi tilbyr dem femti TV-kanaler og lekerommet skal fylles med leker, sier Lauri Perälä, som har ansvaret for fengselet til den finske TV-kanalen Yle. Her finnes 30 plasser for det som beskrives som særskilt sårbare asylsøkere som kvinner og barn.

Lauri Perälä ansvarar för den slutna avdelningen
50 TV-KANALER OG LEKEROM: Lauri Perälä har ansvaret for den lukkede avdelingen.

Utenfor finnes det en liten gårdsplass der de boende har rett å være i en time per dag. Barnefamilier noe mer. Rundt det høye gjerdet er det piggtråd og hele bygningen overvåkes av kameraer. Sammenlignet med norske asylmottak, som ikke sjelden er ombygde høyfjellshotell og velbevarte vandrehjem med fulltidsansatte kokker og aktivistetsledere og i luksus mange nordmenn bare kan drømme om, er forskjellen til Finland slående.

Bakgrunnen for å bruke det nedlagte fengslet er Finlands erfaring med at ulovlige asylsøkere ofte rømmer fra mottakene de bor i.

– Det finnes de som forsøker å rømme, det viser erfaringer fra Finlands andre lukkede enhet som finnes i Krämertskog i Helsingfors, avslutter Perälä.

Protest mot heldekkende klær i Australia

dd
LIKE RETTIGHETER? En gruppe ved navn «Faceless» bestemte seg for sjekke hvem som får lov, og ikke lov, å komme inn i parlamentet i Australia. Svaret kan sjokkere deg.

Australia. En gruppe som kaller seg Faceless, utfordret på mandag reglene rundt heldekkende klesdrakt i Australia. Trioens plan var å spasere inn i parlamentet iført en KKK-drakt, en motorsykkeldrakt med hjelm og en burka.

Da trioen nærmet seg parlamentsbygningen i hovedstaden Canberra ble de stoppet av sikkerhetspersonell, som ba mennene med KKK-drakten og motorsykkelhjelmen å vise sine ansikter, mens mannen iført burka fikk være i fred – istedenfor skulle denne personens identitet sjekkes ved hjelp av ID-kort, etter noe tvil.

Mannen med KKK-drakten tok av seg hetten, men hadde på seg en burka under – en finurlig måte å unnslippe identifisering, uttalte han til media i etterkant av forsøket.

Sergio Redegalli, Nick Folkes og Victor Waterson tilhører gruppen Faceless som protesterer mot bæring av heldekkende burka eller niqab på offentlige plasser i Australia. De forklarer tiltaket med at det virker som om at man som muslimsk kvinne kan ta seg inn i parlamentet iført heldekkende klær, en slags dispensasjon som ingen annen gruppe i samfunnet har.

Ingen burde kunne gå inn i parlamentet eller på allmenn plass dekket fra topp til tå, anser de. Som reglene er idag må kvinner vise sine ansikter om de vil gå inn i parlamentsbygningen, men kan dekke seg igjen når de har kommet inn.

Akkurat kombinasjonen islam og parlamentsbygg er ekstra aktuell med tanke på det islamske angrepet mot det kanadiske parlamentet sist uke, der en tilhenger av terrorgruppen IS skjøt ihjel en soldat.

Frieord.no skrev nylig om en muslimsk kvinne som ble bortvist fra operahuset i Paris etter at hun nektet å ta av seg sin niqab.