Polen forlater heller EU enn å ta imot muslimske migranter

Det er den polske avisen Polityka som har laget en undersøkelse om befolkningens syn på muslimsk innvandring, skriver den svenske nettavisen NyheterIdag.

I få EU-land er støtten for den europeiske unionen så sterkt som i Polen. Hele 74 prosent av polakkene sier ifølge en fersk måling at det er bra at Polen er med i EU. Det er tilogmed en liten økning fra sist år.

Men det kan raskt endres når maktsentralen i Brussel nå fortsetter å sette press på de gjenstående fredelige europeiske landene som har stått imot masseinnvandringen og dermed også sluppet unna islamsk terror og skyhøy kriminalitet. 

Den britiske avisen Daily Express skriver at Italias tidligere statsminister, kommunisten Matteo Renzi, sterkt misliker Polen og nabostatenes motvilje mot masseinnvandringen.

Renzi skal ifølge avisen ha stilt et «sint ultimatum» til sentral- og østeuropeiske land:

– De som ikke kan bli i Italia må tas imot i Europa, ellers kommer vi til å slutte å overføre penger til nasjonene som ikke aksepterer kvotene, tordner den kommunistiske politikeren.

EU-kommisjonen holder akkurat nå på med en juridiske tvist mot Polen, Ungarn og Tsjekkia, fordi disse nekter å ta imot muslimske innvandrere. Denne tvisten kan altså komme til å snu polakkenes positive forhold til EU.

56.5 prosent av polakkene sier ifølge Politykas måling at Polen gjerne kan klare seg uten EUs penger om de bare får slippe muslimene. En majoritet sier at de til og med er klare for å forlate EU helt og holdent om alternativet er å påtvinges de uintegrerbare migrantene gjennom kvotesystemet. Bare 27.6 prosent av de som blir spurt sier «bestemt nei» til å forlate EU, istedenfor å ta imot migrantene.

Den polske journalisten Konrad Kolodziejski forlarer polakkenes resolutte motstand mot EUs politikk:

 – Hvor mye fornuft trenger man for å innse innvandrernes fiendtlighet mot det europeiske samfunnet og vår kultur? Terrorangrep, fiendtlige handlinger og hat er ikke enslige hendelser, det er et ledd i en prosess der to ulike kulturer støter mot hverandre. Det kommer ikke til å slutte – slik den liberale eliten håper på – for å bane vei for et harmonisk, identitetsløst samfunn, men vil istedenfor ende med at den sterkeste og mest aggressive kulturen dominerer, advarer han.

Dalai Lama: «Europa tilhører europeerne»

Det var under et besøk i den svært innvandrertette og farlige byen Malmø på onsdag at Tibets åndelige leder kom med påstandene som hvis de ble uttalt av en europeisk politiker ville blitt omtalt som «høyreekstreme».

83-åringen mente at det var bra at land som Sverige og Tyskland har tatt imot migrantene, men at de ikke kan bli her, og må reise hjem for å bygge opp sine land.

– Ta imot dem, hjelp dem utdann dem.. men til slutt må de utvikle sine egne land. Europa tilhører europeerne.

Uttalelsene hører mer hjemme hos politiske ledere som Donald Trump, Geert Wilders, Nigel Farage og Victor Orban – ledere som får klistrelapper som «udemokratiske» og «rasister» av venstreorientert media i Vesten – enn hos Angela Merkel, Emmanuel Macron og Stefan Löfven, som har åpnet grensene til sine nasjoner på vidt gap uten planer om hjemsendelse.

Mange venstreorienterte og sosialdemokratiske velgere ble overrasket over uttalelsen til Dalai Lama, som altså har en klar nasjonalistisk og konservativ retning. Dette er allikevel ikke den første gangen Dalai Lama kommer med lignende uttalelser om den massive migrasjonen til Vesten.

Dalai Lama har ofte pekt ut masseinnvandring av kinesere til Tibet som den største trusselen mot nasjonens identitet:

– Den uhemmede innvandringen av kinesiske innvandrer til Tibet får som effekt at Tibets distinkte kulturelle og religiøse identitet oversvømmes og tibetanerne reduseres til en ubetydelig minoritet i sitt eget land. Det er ikke noe annet enn et kulturelt folkemord, sa han under en tale i forbindelse med 38-års markeringen av det tibetanske opprøret.

Tibets åndelige leder var invitert til Malmø av bistandsorganisasjonen IM, Individuell menneskehjelp og uttalelsen kom under en konferanse om hvordan alle kan bidra til å skape et lykkeligere og mer fredelig samfunn.

Det er uklart om den Dalai Lamas uttalelser vil få konsekvenser for hans arbeide eller status i Europa.

I 1989 fikk Dalai Lama Nobels fredspris for sin kamp for et fritt Tibet.

Tidligere uttalelser

Frieord skrev i juli, 2017 om Dalai Lama:

Fra sin eksiltilværelse i Dharamsala i Nord-India, skal den tibetanske spirituelle lederen ha kommentert den pågående migrasjonskrisen som har skapt store politiske og befolkningsmessige spenninger i Europa de siste årene.

– Vi føler lidelsene til hver eneste flyktning og vi som mennesker har et ansvar å hjelpe, men det er for mange som har fått komme til Europa.

– Europa, for eksempel Tyskland, kan ikke bli en arabisk stat. Tyskland er Tyskland.

– De er så mange. (Med referanse til det svært store antallet flyktninger og asylsøkere som har kommet til Tyskland de siste årene.)

Les mer: Tyskland: 600.000 avviste asylsøkere har ikke blitt deportert

Dalai Lama sa videre at han fra et «moralsk standpunkt» mener at flyktninger bare burde få opphold midlertidig, og at de etter krigen er over vender hjem for å bygge opp sine land igjen.

De europeiske landene bør ifølge Dalai Lama ta et helhetlig syn på saken og forstå at det umulig å integrere alle flyktningene inn i det europeiske samfunnet og at hovedmålet for Europas ledere må være å gi dem midlertidig beskyttelse.

Tyskland tok imot over 1 million flyktninger i 2015  alene fra land som Syria, Irak og Afghanistan. Tallet for Europa samlet var nesten 2 millioner.

Se video: 16 år gammel tysk jente ber om om hjelp: “Dere har ødelagt mitt land”

Den massive innvandringen har ført til spenninger i den tyske politikken og skapt et skille i befolkningen som i flere tilfeller har ført til voldelige demonstrasjoner og opptøyslignende tilstander i flere tyske byer. Statsstøttede organisasjoner og venstreekstremister har blant annet fysisk angrepet de som ønsker å bevare sin kulturelle identitet og nasjonalstat.

At en så omfavnet og elsket person som Dalai Lama går ut og støtter urbefolkningen i Europa mot EU og globalistenes ønske om en grenseløs verden er en ordentlig bredside mot den flerkulturelle politikken som har blitt ført av både politikere og vestlig media.

Dalai Lamas uttalelse kommer som sagt i sterk kontrast til EU-ledere som mener at Europa må tvinges til å bli multikulturelt. Og alternativet til et flerkulturelt Europa er krig. Her er visepresident i Europakommisjonen Frans Timmermanns, med noen heller sterke ord.

Relatert:

Europeiske venstrepolitikere: «Europeere eksisterer ikke»

Den kulturelle marxismen og postmoderne galskapen ser ikke ut til å avta hos de rødgrønne politikerne og partiene i Vest-Europa. Tvertimot så uttales sosialistiske og kommunistiske fraser stadig høyere og med mer tyngde, ettersom Europa synker ned i avgrunnen gjennom massiv innvandring, postmodernisme og sosiale eksperimenter.

Tankene går til orkesteret og kelnerne på Titanic som fortsatte å spille og servere selv etter at luksusbåten hadde truffet isfjellet og var i ferd med å synke.

Les også: Hvorfor er det populært å hate hvite mennesker, hvit kultur og hvit historie?

Les også: Italias nye regjering til migrantene: «Pakk kofferten – gratisoppholdet er over»

Denne uken har ikke mindre enn to fremtredende europeiske ledere – den franske statsministeren Emmanuel Macron og Tysklands president, Frank-Walter Steinmeier – gått offentlig ut med påstanden om at franskmenn og tyskere ikke eksisterer. Macron gikk endog et steg videre under sitt offisielle statsbesøk i Danmark og uttalte at «ekte dansker eksisterer ikke«.

Macron ble imidlertid ikke jaget ut til flyplassen under politieskorte, men fikk spise fem-stjerners middager og kjøres rundt i skuddsikker limousin med bevæpnede livvakter til besøket var over uten at verken tomater eller skandale fulgte ham. Han fikk derimot litt motstand i sitt hjemland for uttalelsene.

Den barneløse Macron hadde tidligere denne uken også angrepet Ungarns president Victor Orban og Italias innenriksminister Matteo Salvini for deres trofasthet til sine innbyggere og kristendommen. Macron mente de ikke omfavnet masseinnvandringen og EUs totalitære enstatsprosjekt, samt den kommende demografiske transformasjonen av Europa til et multikulturelt samfunn med massivt påfyll av mennesker fra afrikanske og arabiske nasjoner.

– Europa må bli en modell for en humanistisk og grunnleggende samfunnsendring i globalismens lys, sa Macron under den årlige konferansen for franske diplomater på mandag.

Les også: Frieord ser på venstrehatet del 2: Rasismen mot hvite

Les også: Polen vil heller gå ut av EU enn å åpne grensene for muslimske migranter

Macron sa også at kampen mot nasjonalstatene og nasjonalkonservativ politikk må dobles, slik at hele kontinentet kan bli en ansiktløs og identitetsløs grå masse uten kulturelt og historisk samhold.

Orban, som har fem barn, og Salvini som har to barn, har en bedre forståelse og et ansvar for fremtiden ikke bare for sine nasjoner, men også for sine barn og eventuelle barnebarn, noe Emmanuel Macron, Theresa May, Angela Merkel og resten av de barneløse EU-lederne ikke har. De vil dø alene og etterlate seg et Europa i brann.

Les også: Victor Orbán: Europas eksistens er i fare

Les også: Nobelprisvinner: «Muslimene oversvømmer, okkuperer og ødelegger Europa»

BARNELØSE. Svært mange av Europas toppledere er barneløse. Hvordan kan man lede et land og et kontinent hvis man ikke har noe ansvar for etterkommere?

Les også: Soros ber Europa ta opp lån på tusenvis av milliarder for å finansiere asylstrømmen

Les også: Tsjekkias statsminister til EU: «Vi vil ikke ha noen flyktninger til landet vårt»

Frieord har tidligere vist videoer og uttalelser fra europeiske politikere som ser positivt på utviskelsen av Europa og vår kultur.

Les også: Miljøparti-politiker: «Godt at tyskere blir en minoritet i et superkulturelt samfunn»

Les også: Miljøparti-politiker i Tyskland: «Det finnes ikke noe tysk folk»

 

Polen: Det blir ingen moskeer på polsk jord

Det er i et intervju med Breitbart at riksdagspolitikeren Dominik Tarczynski uttaler at polske myndigheter krever likhet mellom muslimer og ikke-muslimer. Han påpeker at muslimske nasjoner ikke kan kreve flere rettigheter i Europa enn europeere får i f.eks Saudi-Arabia.

Tarczynski er politiker for det ledende partiet PIS, lov og rettferd, som har en majoritet av stemmene blant polske velgere. Den forrige regjeringen hadde lagt opp til en mer innvandringsvennlig politikk etter press fra EU. Men velgernes stemmer ga PIS makten og de tidligere avtalene om blant annet å ta inn tusenvis av ikke-integrerbare innvandrere fra muslimske land ble revet i stykker.

Nå ønsker partiet å forby burka, på samme måte som det kristne korset er forbudt i Saudi-Arabia, sier Tarczynski. Det wahhabiske regimet har nemlig søkt om å få bygge en moske i den polske hovedstaden Warszawa.

Men dette blir klart avvist av den polske regjeringen.

 – Det aksepterer vi om Polen får bygge en katolsk katedral i Saudi-Arabia. Det er veldig enkelt, enten er vi likestilte partnere, like mennesker – eller så føler de at de er bedre enn andre, sier parlamentsmedlemmet og visepresidenten i det europeiske konservative rådet.

Han mener også at burka bør forbys av sikkerhetshensyn, blant annet ettersom det har blitt brukt som forkledning i selvmordsangrep.

 – I Tyskland og Sverige og andre land begynner kravene om burka med ord som «demokrati» og «religionsfrihet», noe som ikker har noe med virkeligheten å gjøre. Til slutt ender det med selvmordsangrep, sier Dominik Tarczynski og påpeker at de muslimene som ikke er fornøyde i Europa kan reise hjem til sine araberland og «bli der».

LESERINNLEGG: Kampen mellom det gode og onde er i gang – og de gode vinner!

Av Ivar Systad, samfunnsdebattør

President Donald Trump er ca. 1 1/2 år inne i sin første periode som president i USA og har allerede et ukjent antall mordforsøk mot seg som har blitt avverget. Hatet og personangrepene mot ham fra media er uten sidestykke i historien.

Vi husker for et par år siden at kristenfolket gikk ut og mente at en bølge av sannhet snart ville skylle over verden. Denne bølgen er i gang, og ble utløst av Brexit og valget av Trump som president. I virkeligheten er dette en kamp mellom det gode og det onde, og ikke som mange tror en politisk kamp mellom høyre- og venstresiden verden over.

I USA opplever de at millioner av mennesker som før stemte på demokratene nå har forlatt partiet og støtter president Trump  – men ikke nødvendigvis republikanerne – da mange av disse er like korrupte som i det demokratiske partiet.

Etter Hillary Clintons inntreden som presidentkandidat for demokratene har partiet blitt dratt så langt til venstre at det uten tvil kan sies å ha blitt et redskap for den universale kommunismen. I regi av marxistene, globalistene og noen av de rikeste og mektigste i verden kan vi se at en tidlig utgave av tredje verdenskrig er i gang.

HILLARY VS TRUMP: Hillarys tap i den amerikanske valgkampen avverget mulig en tredje verdenskrig og nye globale kriser. (Tegning: Ben Garrison).

Denne foregår hovedsakelig og nå i første omgang i presse, media og internett, men kan fort gå over i fysiske hendelser. Og deres felles fiende er president Donald Trump og hans administrasjon.

Vi som følger med i dette daglig via media ser signaler som tyder på at det er brutt ut panikk blant mennesker og organisasjoner som kan gå under begrepet «globalister». Dette fordi disse er for åpne grenser, samt invasjon fra andre kulturer og religioner, for å utslette Vesten og vår kristne kulturarv.

Dette vil føre til at befolkningene i den vestlige verden vil våkne opp og se hva som foregår. Vi ser at stadig flere EU-land vil ut av denne marxist-styrte organisasjonen.

Også i FN ser vi at det er marxistene som har flertallet av medlemslandene bak seg, og styrer etter globalistenes agenda. Jeg tør å påstå at en person som regnes som historiens anti-krist, nemlig Adolf Hitler, ville vært stolt av det som globalistene har klart å gjennomføre så langt.

Måtte de aldri klare å vinne denne kampen.

Det kreves TOLV europeiske skattebetalere for å forsørge EN afrikansk migrant

Ønsker du å oppleve at sykehus ikke lenger kan tilby deg de tjenestene de gjør i dag?

Ønsker du at politi og domstolene ikke lenger har makt eller ressurser til å oppretthold lov og orden i samfunnet?

Ønsker du et arbeidsmarked der det råder lovløse tilstander og mennesker utnyttes grovt på arbeidsplassen?

Ønsker du et samfunn der ting du tar for gitt, som elektrisistet og rent vann ikke lenger garanteres eller er tilgjengelig?

Ønsker du et samfunn der skoler og utdannelsesinstitusjoner ikke lenger kan tilby kompetente lærere og eller kunnskap?

Ønsker du et samfunn der det ikke tas hensyn til miljø, natur eller lokal infrastruktur og søppel flyter i gatene?

Ønsker du et samfunn hvor politikere er korrupte og kun er ute etter å berike seg selv uten hensyn til innbyggerne?

Ønsker du et land hvor myndighetene ikke tar ansvar eller er forberedt ved naturkatastrofer eller større ødeleggelser?

Ja, da er det bare å stemme rødgrønt og fylle på landet ditt med ikke-vestlige innvandrere fra Afrika og Midtøsten og vente på den offisielle statusen som et 3. verdensland.

Hvis du vil ha en liten forsmak på hvordan det vil være å leve i et Norge hvor nordmenn er i mindretall og der disse punktene ovenfor har blitt oppfylt så bestill gjerne billett til byer som Mexico City i Mexico, Sao Paolo i Brasil eller Johannesburg i Sør-Afrika og bli der i to-tre år.

Der er innbyggerne ikke garantert elektrisitet eller rent vann, kriminaliteten er skyhøy, miljøforurensingen massiv, politikerne like ofte i fengsel som på rådhuset og offentlige tjenester ikke-fungerende eller er belemret med korrupsjon.

Bakgrunnen for denne beskrivelsen du akkurat har lest er en ny studie og kalkyle gjort av tyske myndigheter som viser at den årlige utgiften for å bosette og forsørge de 1.7 millioner migrantene som har kommet til landet siden 2014 ligger på mellom 30 og 40 MILLIARDER euro. Da er det uklart om de har inkludert utgifter til barnehager, skoler, domstoler, advokater, politi, fengselsvesen, psykiatri, helseomsorg, tapt inntekt for etniske tyskere etter grov kriminalitet som voldtekter, ran og drap m.m.

Hver ikke-vestlige migrant som klarte å komme seg til Tyskland – ved å reise gjennom 8-10 andre land uten krig – koster den tyske skattebetaler 30.000 euro i året. Eller 2.500 euro per måned.

Dette utgjør skatteinnbetalingen til tolv gjennomsnittlige tyske skattebetalere – som tjener 3.000 euro i måneden brutto og tilhører skatteklasse 3 – den mest vanlige i landet.

Da har man ikke tatt med de såkalte mindreårige migrantene, hvor den månedelige kostnaden kan gå så høyt som 5.000 euro per måned, ifølge dokumentene.

Den gjennomsnittlige utgiftene kan dessuten være høyere enn 2.500 per måned, da svært mange av migrantene går arbeidsledige svært lenge og i mange tilfeller går rett over på uføreordninger resten av livet.

Rapporten forteller også at en stor majoritet av migrantene ikke jobber, men er på statlige tilskuddsjobber. Mange av disse igjen har ingen utdannelse og kan ikke lese eller skrive.

Dette er tallene bare for Tyskland. Frieord har tidligere skrevet flere artikler om hvordan denne utviklingen også har nådd Norge og hvordan vi med dagens innvandringsrate vil oppleve at den norske velferdsmodellen må avvikles innen utgangen av dette århundret hvis den fortsetter.

Det forventes dessuten at Europa (EU) vil fylles på med ca. 100 millioner migranter innen 2080 og utgjøre 518 millioner mennesker, som er noe mer enn i dag. Hadde innvandringen stoppet helt opp ville befolkningen i EU gått ned til 408 millioner mennesker på grunn av de lave fødselsratene til europeiske kvinner.

Med tanke på at den største drivkraften på den politiske venstresiden i dag er masseinnvandring og miljøpolitikk, så kan man spørre seg hvorfor de ønsker en fortsatt masseinnvandring og befolkningseksplosjon i Europa, da dette med sikkerhet vil ødelegge miljøet og få katastrofale følger for naturen og dyrelivet på vårt kontinent. Hundre millioner mindre mennesker vil føre til betydelig mindre biltrafikk, færre flyreiser, mindre søppel, lavere utslipp fra elektroniske produkter, mindre miljømessig fotavtrykk i hverdagen og en høyere livskvalitet for de menneskene som er igjen.

Hvorfor står da venstresiden og miljøpartiene i Europa på barrikadene for åpne grenser og millioner av ekstra mennesker til vårt kontinent?

Norge ville kun hatt ca. 3.7 millioner mennesker og ikke 5.2 millioner som vi har i dag uten masseinnvandringen som startet på 1970-tallet og ble sementert i den norske politikken etter Stortingsmelding nr. 74 av 1979, som ble lagt frem av Arbeiderpartiet og Gro Harlem Brundtland. Det gir en befolkning tilsvarende TO HELE OSLO. Eller SEKS AV BERGEN.

Vi vil nå 6 millioner innbyggere allerede i 2030, kun gjennom innvandring og familiegjenforening. Det betyr i realitet at Norge vil få et påfyll med hele Oslos befolkning og Asker og Bærum med på slepet på bare de neste 12 årene. Hvordan kan denne utviklingen på noen måte være en av bærebjelkene i politikken til Ap, SV, Miljøpartiet og mikropartiene på venstresiden?

Og denne befolkningsøkningen består kun av migranter og deres etterkommere. Etniske nordmenn blir færre som følge av vår lave fødselsrate. Ikke-vestlige innvandrere har derimot en betydelig høyere fødselsrate og henter i tillegg inn familie og ektefeller fra sine hjemland. I flere tilfeller dreier det seg om titalls mennesker per familie. Det er prognoser på at Oslo vil være en minoritetsby for etniske nordmenn før 2040. Med denne utviklingen vil nordmenn ikke bare være i minoritet, men nærmest en etnisk avart boende i små enklaver utstyrt med kameraer og sikkerhetsgjerder.

Men tilbake til miljøpolitikken.

Hvor skal dessuten disse nye 800.000 innvandrerne og barna av innvandrerne bo? Hvor skal de gå på skole? Hvilke barnehager skal de bruke? Hvor skal de jobbe? Hvilke sykehus skal de bruke? Hvilke veier og offentlige transporter skal de bruke? Hvor mange flyreiser vil de kjøpe? Hvor mange TV’er, kjøleskap, ovner, vaskemaskiner, PC’er, biler og klær vil de forbruke? Hvor mye mat vil de måtte kjøpe?

Hvor stort karbonavtrykk utgjør en økning på 800.000 mennesker i våre byer og tettsteder? Vil Nordmarka og grøntområdene rundt Oslo overleve? Hvor mange høyblokker og såkalte «bomaskiner» hvor folk bor som sild i tønne vil måtte opprettes for å henge med i befolkningsøkningen?

Jeg tror venstresiden vil ha svært store problemer med å forklare alt dette. Utfordre dem gjerne på sosiale medier og epost.

Orban har plassert 8.000 bevæpnede menn ved grensen – skal stoppe innvandringen

Sommeren er her. Det betyr iskrem, bading og ferie for europeere etter en lang og kald vinter. Det betyr også millioner av mennesker fra den tredje verden som har pakket sakene sine, betalt titusenvis av kroner til menneskesmuglere og ønsker å ulovlig trenge seg gjennom Europas grenser.

Det betyr en enorm økning i hverdagskriminalitet, voldtekter, ran og drap. Det betyr enorme belastninger på sosial- og velferdsbudsjett. På politi, fengsler og domstoler. Det betyr forsøpling og ghettofisering.

Les også: FN-rådgiver: innvandring avvikler velferdsstaten

Les også: Nobelprisvinner: «Muslimene oversvømmer, okkuperer og ødelegger Europa»

De siste årene har Europa opplevd det som ikke kan beskrives som annet enn en invasjon av bemidlede voksne menn, akkompagnert av en liten skare kvinner og barn, som ønsker «et bedre liv» i Europa. Dette er ikke ekte flyktninger og krigsofre – de ekte flyktningene har ikke råd, midler eller muligheter til å komme seg ut av sine nærområder. De som kommer hit tilhører det midtre og øvre sjikt i samfunnet i Midtøsten og Afrika. De som har råd til å betale. Som har ressurser og kontakter. Kriminelle. Krigsforbrytere. Dette er folk som har penger på konto. Men som ønsker mer.

Inntil 90 prosent av de som kommer som «flyktninger» er menn i militær alder. De etterlater seg familier, koner og barn. De pakker sine smarttelefoner, merkeklær og identitetspapirer, og møter opp til avtalt plass med menneskesmuglerne. Der får de nye papirer, en ny falsk historie de skal fortelle europeiske myndigheter og informasjon om hvem de kan ringe eller kontakte når de har kommet frem. Som regel er dette vestlige asylorganisasjoner som tjener seg søkkrike på å «hjelpe» flyktninger og asylsøkere.

Det hele er organisert av mafialignende strukturer bestående av menneskesmuglere. Og på vår side finansiert fra EUs toppkontorer og NGO’er som George Soros og hans «Open Society», som pumper MILLIARDER (ja, du leste riktig) inn i propaganda og europeiske politikere for å fremme menneskeforflytningen og destabiliseringen av den vestlige sfæren.

Les også: Imam til flyktningene: «Få barn med europeiske kvinner og erobre deres land»

FULL STOPP: Ungarns statsminister, Victor Orban, setter sitt folks sikkerhet over EUs ønsker om et grenseløst Europa. (Foto: Daily Express/Montasje).

Les også: Les også: Soros ber Europa ta opp lån på tusenvis av milliarder for å finansiere asylstrømmen

De som måtte tro flyktningstrømmen er forårsaket av medmenneskelighet og humanisme – fra noen side – er særdeles feilinformerte og naive. Dette handler om politisk makt og kontroll. Og penger. Svært mye penger.

Det humanitære ville vært å stoppe de onde militære og religiøse kreftene i Afrika og Midtøsten. Noe Europa og USA kunne gjort uten problemer om de virkelig ville det. Tror noen at våre militærstyrker må gå inn fysisk mann for mann og opprette baser midt i fiendens leire? Hvis NATO, EU og USA var i faktisk krig, så ville hele konflikten vært over på 3 uker. Og det ville inkludert implementering og tilbaketrekking.

Les også: Europol: 5.000 muslimske terrorister oppholder seg i Europa

Les også: Tsjekkias statsminister til EU: «Vi vil ikke ha noen flyktninger til landet vårt»

Men dette er business. Og politikk. Og et ønske om en global verden uten grenser eller nasjonalstater. Hvis noen tror at norske myndigheter, som har kontroll over hver krone nordmenn betaler på skatten sin, plutselig ikke har kontroll eller myndighet til å sikre grensene våre. Ja, da ER månen en ost.

Dette er villet. Dette er ønsket. Dette er planlagt ned i minste detalj. Oslo SKAL være en minoritetsby for etniske nordmann. Norge SKAL ha hundretusenvis av muslimske innbyggere. Norge SKAL avvikle kristendommen som den bærende statsreligionen. Norge SKAL ha bevæpnet politi og terrorfrykt.

Alt dette kan endres IMORGEN hvis våre myndigheter ønsket det. Vi kunne enkelt ha skrudd det norske samfunnets trygghet og kriminelle nivå tilbake til 1970-tallet ved å repatriere 95% av de fremmedkulturelle, ikke-etniske europeerne tilbake til sine hjemland. Hjemland som ikke er i krig eller har katastrofer. Det finnes INGEN grunn for pakistanere, tyrkere, iranere, irakere, nigerianere, marokkanere eller somaliere å oppholde seg i Norge. De har sine egne hjemland og bør bo og oppholde seg der.

Les også: Debatt – er Norge og Vesten verdt å redde?

Les også: Polen vil heller gå ut av EU enn å åpne grensene for muslimske migranter

Det finnes INGEN jobber de utfører som ikke nordmenn utførte før de kom hit til vårt land, eller kan utføre når/den dagen de drar hjem. Integreringen og assimileringen er UMULIG og vil aldri finne sted, uten tvang og enorme pengesummer. Dessuten har en rekke finansielle rapporter funnet at innvandringen fra ikke-vestlige land er en enorm byrde på vårt velferdssamfunn og vil AVVIKLE det i løpet av dette århundret.

Og da vil balkan-syndromet treffe samfunnet vårt knallhardt. Da blir det borgerkrig. Og det vil våre barn og barnebarn kunne oppleve personlig.

Les også: Orban: Forræderi bak masseinnvandringen til Europa

Det er dette Orban og hans lederkolleger i Tsjekkia, Slovakia, Polen, Kroatia, Bulgaria og andre naboland for lengst har innsett. Og historiebøkene gir dem rett. Disse lederne er ikke kjøpt og betalt av Soros og EU. Og derfor er de fokefiender av både Vesten og våre medier.

Ungarns statsminister, Victor Orban, har som følge av dette stasjonert over 8.000 bevæpnede vakter ved grensen sin. Han ønsker ikke bare å beskytte sitt eget land, men også Europa.

Så er spørsmålet, hvorfor vil ikke norske politikere det samme?

Les også: 95 prosent av ungarerne sier NEI til innvandring

Les også: Polsk innenriksminister: «Multikulturalisme, innvandring og politisk korrekthet er årsaken til Europas terrorfrykt

Vi vil redde Norge! – Sommerføljetong på Frieord – del 9 – Ut av Schengen og skjerp grensekontrollen

Av Max Hermansen, historiker, forfatter og leder av Demokratene i Oslo

UT AV SCHENGEN, OG UTVIDET OG SKJERPET GRENSEKONTROLL

Norge må meldes ut av Schengen-avtalen.

Dette ikke minst fordi Sverige og andre Schengen-land blir mer og mer ødelagt, og vi risikerer en stor strøm av muslimer og andre som flykter fra disse landene.

Vi må sørge for at ingen kommer til Norge som ikke har lovlig grunn til å komme til landet vårt.

Les første del og forklaring her:

Relatert:

ITALIA: Nyvalgt regjering sier de skal skape nye arbeidsplasser og ber asylsøkere om å «pakke kofferten»

Det blåser en konservativ vind over Vesten etter mange år med mislykket venstrepolitikk. I Norge, Sverige, Danmark, Storbritannia, Polen, Ungarn, Slovenia, Frankrike, Italia og flere med dem, så har konservative partier enten makten eller ligger an til å ta den under kommende valg.

Italia er siste land ut som har valgt inn en nasjonalkonservativ regjering som vil sette fokus på arbeid til italienere og hjemsending av ulovlige flyktninger og asylsøkere som gjør stor skade på landet.

Gratisoppholdet er over, det er på tide å pakke koffertene, sa Matteo Salvini og henviste til landets mange hundretusener av ulovlige migranter som er en enorm byrde på økonomien og samfunnet.

Vi starter i dag med å gå til arbeide, med å skaffe arbeide, sa Di Maio på en Facebook-video i det han gikk rundt i ministerkontorene.

Andre punkter på programmet skal være å droppe sanksjonene mot Russland og ha en politikk som heter «Italia først».

Til tross for den nasjonalistiske vinden, så ligger imidlertid ikke et nærstående exIT på bordet, så EU-byråkratene kan puste lettet ut. For denne gang.

Italias nye regjering blir av venstremedier omtalt som «Italias tredje republikk», og skal være «det første vesteuropeiske landet med en populistisk regjering», ifølge Associated News.

 

FOKUS PÅ SØNDAG: Afrikas befolkningseksplosjon – en trussel mot Europas fremtid

Hvor mange mennesker lever i Afrika i dag? Rundt 1.2 milliarder. Og i 2050? 1.2 milliarder flere. Totalt vil rundt 2.4 milliarder mennesker forventes å bo på kontinentet i midten av dette århundret.

Selv om befolkningsvekst i Europa kun eksisterer som følge av innvandring, så vil Afrikas befolkning doble seg takket være den høye fødselsraten. Hva vil konsekvensene av dette bli?

Statistikk

Høres det sjokkerende ut at befolkningen i Afrika vil doble seg på bare tre tiår? Tilbake i 1980 var det bare 470 millioner mennesker i Afrika. Sammenlign det med 1.2 milliarder i dag og så ser man at befolkningen har tredoblet seg på fra 1980 til 2018.

I den samme perioden har Tyskland gått fra 78 millioner til 82 millioner. Alle de fire millionene er innvandrere, og vel så det, ettersom tyske kvinner har en fødselsrate på 1.5 som ville ført til at befolkningen uten innvandring ville ha sunket.

Prognosen er at Afrika vil legge på 3.4 milliarder mennesker ved utgangen av dette århundret. Det er halvparten av alle mennesker som bor på jorden i dag, kun på det kontinentet alene.

Så i 2100 vil Afrika altså nesten tredoble befolkningen sin til 4.4 milliarder. De 1.2 milliardene som bor der i dag, pluss 3.2 milliarder ekstra. Her gjelder det å holde tallene i orden.

Sammen med de andre kontinentene øker jordens befolkning totalt med 3.8 milliarder sammenlagt frem til 2100. Det betyr at resten av kontinentene «kun» øker med 600 millioner.

Den totale befolkningen på jorden vil være dagens 7.6 milliarder, pluss 3.8 milliarder, som da vil utgjøre 11.4 milliarder mennesker. Afrikanske mennesker vil da utgjøre hele 40 prosent av alle mennesker på jorda, mot dagens 17 prosent.

Afrikas fødselsrate er på hele 4.7 mot det globale gjennomsnittet på 2.5. I EU er vi nede på fattige 1.5. Dette betyr at den gjennomsnittlige afrikanske kvinnen føder 4.7 barn, og det er altså her kilden til befolkningsveksten ligger.

Problemet Niger

Det vestafrikanske landet Niger har et brutto nasjonalprodukt på kun en amerikansk dollar om dagen. Landets fødselsrate er, på tross av dette, eller som følge av dette, over 7.

Selv om landet kun har en befolkning på 20 millioner i dag, forventer man i 2050 en økning til 72 millioner.

NIGER: Landet i Vest-Afrika har fire ganger så stort landområde som Norge og fire ganger så mange innbyggere. Det er forventet at landet vil mer enn tredoble sitt innbyggertall innen 2050 med dagens fødselsrate. (Foto: Google Maps).

Prognosene for 2100 plasserer landet på 209 millioner innbyggere, selv om forskere mener at fødselsraten vil senke seg til 2.5 barn i år 2100. Den har allikevel ligget rimelig konstant de siste 60 årene og mulig lenger enn det. Men vi har bare data fra 1960 og fremover.

Skulle fødselsraten holde seg på dagens nivå vil man i 2100 oppleve at Niger har en befolkning på 960 millioner. Ja, du leste riktig. Befolkningen ville øke fra dagens 20 millioner til nesten en milliard på kun 80 år.

Det må sies at disse prognosene også kommer som følge av lavere spedbarnsdødelighet og lengre forventet levealder. Spedbarnsdødelighet og fødselsrater går hånd i hånd, da foreldre ønsker å forhindre at alle barna deres dør i barndommen.

Løsningen på dette er da selvfølgelig å ha mange barn. Det samme gjelder for fattigdom, hvor foreldre har flere barn som et sikkerhetsnett på sine eldre dager. Med denne logikken så vil de 960 millionene i Niger alene i år 2100, som nevnt i artikkelen i Guardian, være ganske lite troverdig.

Anslaget om 72 millioner i 2050 er imidlertid troverdig, tatt i betraktning alle variablene nevnt ovenfor. Det er en ganske pålitelig prognose laget av FN selv.

Hvorfor senkes ikke fødselstallene?

Verden har opplevd en nedgang i fødselsratene fra et gjennomsnitt på 5 til et gjennomsnitt på 2.5 siden 1960. Vi har tillagt denne utviklingen økningen i rikdom og reduseringen av barnedødeligheten. Ettersom vi har blitt rikere, så har ikke barna lenger vært så nødvendige som sikkerhetsnett.

I tillegg så forventes de fleste barna å overleve barndommen og bli gamle selv, så behovet for mange barn forsvant. Afrika skiller seg ut på dette punktet. Selv om kontinentet blir rikere, er det fremdeles fattig. Fattigdommen sitter fast selv med tilgang på medisiner, økonomiske investeringer, bistand og matleveranser fra Vesten.

Så, mens kontinentet fremdeles er fattig, så lever befolkningen lenger og dør sjeldnere i barndommen. Ikke bare overlever flere afrikanere til å bli gamle, men flere av dem overlever til å komme i alderen hvor de kan få barn selv og dermed bidra med neste generasjon mennesker.

Allikevel er ikke hele Afrika fattig, og selv de fattigste områdene er mindre fattige enn tidligere. Så hva forklarer de vedvarende høye fødselstallene?

Forklaringene på dette varierer med at man har en kultur med å ha store familier til vegring mot å bruke prevensjonsmidler. Den mest iøynefallende forklaringen er kanskje at man rett og slett ikke vet. Europeiske foreldre byttet vekk kvantitet med kvalitet. Ja, de kunne ha flere barn, men de ville heller fokusere på to. På denne måten kunne man ha råd til bedre skoler og følge opp hvert barn individuelt.

I Afrika har ikke dette byttet funnet sted. Utdanningssystemet har ikke klart å holde følge med fødselsraten. Fremtiden fra et økonomisk perspektiv er usikker og myndigheter er lite stabile og forutsigbare i mange land. Alt i alt så finnes det fremdeles lite å stole på for den jevne afrikaner. De har ingen tillit til det sosiale sikkerhetsnettet som tilsynelatende tilbys av myndighetene og samfunnet totalt sett, så de fortsetter å skape sitt eget tradisjonelle sikkerhetsnett ved å få mange barn.

Afrikas «Catch 22»

Dette betyr at Afrika befinner seg i en situasjon ikke ulik hovedpersonen i den kjente romanen «Catch 22«, utgitt av Joseph Heller i 1961. I boken ønsker hovedpersonen å forlate militæret, men kunne kun gjøre dette ved å bevise at han er gal. Fordi han ville forlate militæret, så beviste han samtidig at han ikke var gal, fordi enhver normal person ønsket å forlate krigen.

Og Afrika? Afrika ønsker å redusere sin fødselsrate. Men for å redusere fødselsraten, så må man oppnå stabilitet og tillit i samfunnet. Allikevel, som følge av den kontinuerlige befolkningsøkningen, så klarer ikke myndighetene å holde følge. Arbeidsledighet skaper uro og ustabilitet.

Befolkningsøkningen skaper økonomiske press på hus og landpriser. Skolesystemet klarer ikke å holde følge med de stadig flere barna. Systemet knuses av presset ettersom befolkningen fortsetter å produsere flere barn.

Prognosene ovenfor av FN er med forbehold at fødselsratene vil senke seg. Selv med disse reduserte tallene så vil imidlertid befolkningen doble seg til 2050. Men vil fødselsratene reduseres hvis Afrika er fanget i den omtalte «Catch 22»? Så langt har data vist at senkingen av Afrikas fødselsrater har stoppet opp og at reduksjonene har vært betydelig svakere enn først antatt.

En lysere fremtid

Siden 2010 har en million subsahariske afrikanere flyttet til Europa. Presidenten i Europaparlamentet, Antonio Tajani, har allerede advart at millioner flere vil komme over de neste fem årene hvis Europa ikke tar grep.

De fleste er godt inneforstått med at selv om livet i Afrika har forbedret seg, så er det fremdeles ikke godt nok. Og det er definitivt ikke like komfortabelt som i Europa. Det er også grunnen til at afrikanere er villige til å risikere livet for å komme til Vesten. Europa åpnet  en ny rute for menneskesmugling da vi bombet Libya. Det landet befinner seg i en tilstand av semi-anarki, noe som er perfekt for slavehandlere og menneskesmuglere.

Hva skulle Europa forvente i de kommende tiårene, med en slik massiv befolkningsøkning sør for grensene våre? FN synes å velkomne utviklingen som en mulighet for å bekjempe Europas synkende fødselstall blant urbefolkningen.

En rapport laget av FN undersøker muligheten av å «fylle hullene» i Europas befolkning med «erstatningsmigrasjon» fra områder som opplever befolkningsøkning, da spesielt Afrika.

Resultatet kan bli alt fra «Festning Europa» til «Eurafrika». Den første opsjonen anses for moralsk uakseptabel, mens den andre vil bety slutten på den europeiske velferdsnasjonen og kultur.

Ifølge Frankrikes president, Emmanuel Macron, så er «Den migrasjonen som vi nå ser historisk». Det er noe alle kan være enige i, men det må iverksettes tiltak for å sikre Europas fremtid.

Ødelegger av verdener – George Soros pumper titalls millioner inn for å ødelegge Brexit

Da britiske velgere sist år gikk til valgurnene og ga sin stemme for å gå ut av EU, lagde det bølger langt inn i EU-eliten.

En av de som ønsker et ansiktsløst, grenseløst og sentralstyrt Europa er mangemilliardæren George Soros. Soros ble nylig erklært uønsket i sitt eget fødeland, Ungarn, etter å ha forsøkt å åpne landets grenser til millioner av ulovlige innvandrere fra islamske land.

Les også: Soros ber Europa ta opp milliardlån for å finansiere masseinnvandringen

Ungarns statsminister Victor Orban, har ledet en offentlig kampanje mot Soros og hans nasjonsødeleggende politikk, noe som førte til at Soros nå flytter sitt «Åpent samfunn»-kontor ut av Budapest og til Berlin.

Men Soros er langt på vei ferdig med å forme Europa etter en ny verdensorden-modell og neste steg er å sette kjepper i hjulene for den britiske statsministeren Theresa May og landets utgang av EU som skal finne sted i løpet av 2019.

Les også: George Soros finansierte raseopptøyene i USA

Eks-minister Owen Paterson fortalte Daily Mail at ‘Brexit-velgere fra nord til sør vil føle avsky av at George Soros tror han kan bruke sin formue på å endre den veien vår flotte nasjon nå går’.

Gruppen som nå støttes av Soros, «Best for Britain», bruker millionene på å sette opp plakater med pro-EU budskap samt kontakter velgere de tror kan hjelpe dem med å stoppe Brexit «demokratisk».

Les også: Storfinansen skjelver – Rotschild og Soros i strupen på Trump

PLAKATER: Best for Britain har titalls millioner kroner å bruke på sabotere det lovlige og demokratiske valget britiske velgere tok. (Foto: Best for Britain).

Les også: Canadiske myndigheter samarbeider med George Soros om masseinnvandring

Best for Britain mener at Storbritannias utgang fra EU vil føre til at myndighetene vil måtte kutte i budsjetter og øke skattene til innbyggerne.

Dette avvises imidlertid av den kjente EU-skeptikeren Nigel Farage, som var en av hovedpersonene bak Brexit-valget.

Les også: Hundretusenvis krever at George Soros blir klassifisert som en terrorist

Orban: «Vi skal hjelpe mennesker der de bor – ikke gjennom å ødelegge våre egne land»

Det var under mandagens møte at Ungarns Victor Orban og Polens Mateusz Morawiecki kom med en felles uttalelse vedrørende EU og migrasjon.

Begge to snakket tydelig i innvandringsspørsmålet. Morawiecki forespråket ett samarbeid med migrantenes hjemland, slik at situasjonen der skal forbedres, istedenfor at mennesker forflyttes til Europa. Man skal lærer innvandrere å fiske, ikke ta dem til Europa for å gi dem fisk, sa den polske statsministeren myntet på det kjente ordtaket.

Morawiecki poengterte også at vesteuropeiske land ofte misforstår Polen og Ungarn, ettersom de tidligere aldri har blitt okkupert av den kommunistiske terroren.

Kommunismen er også årsaken til at Polen nå forsøker å endre sitt juridiske system, for å bli kvitt den kommunistiske arven en gang for alle. Men dette har blitt kritisert av EU.

Orban la også frem sine standpunkter.

Nasjonal suverenitet og hvem som skal bestemme hvilke som får være i vårt land er en grunnleggende sak. Vår besluttsomhet er enkel. Våre foreldre, besteforeldre og oldeforeldre ville snudd seg i graven om de så at vi lot noen andre bestemme hvem som får være i vår nasjon, sa den ungarske statsministeren og fortsatte:

Vi er en kristen nasjon. Vi vet hva plikt og hjelp innebærer, men vi tror på prinsippet om at hjelp skal gis i nærområdene, istedenfor å flytte problemene hit. Vi kan ikke hjelpe noen om vi ødelegger våre egne land.

Derfor har Ungarn startet et prosjekt som helter «Ungarn hjelper», som man driver i samarbeid med lokale grupper i Midtøsten. Prosjektet bygger byer, kirker og skoler. Ifølge Victor Orban flytter mange innvandrere i Europa tilbake til sine hjemland som følge av programmet.

På denne måten «forsvarer» man samtidig Europa fra masseinnvandringen, sa Orban.

Såvidt Frieord har fått med seg har ingen av de norske store mediene valgt å omtale møtet.

Polen og Ungarn har en sterk felles historie, noe som ble vist da den nyvalgte polske statsministeren Morawiecki, som tok over for Beata Szydlo, valgte Ungarn som sitt første offisielle statsbesøk i januar i år.

Ungarn reddet for fire nye år – Victor Orban vant valget

 

EU: «Islam er vår framtid»

I en tid der alt flere er bekymret over den økende islamiseringen av samfunnet, så slår EU knyttneven i bordet for at religionen skal få ytterligere fotfeste.

Nylig ledet EU-kommisjonens vise-president, og millionæren, Frans Timmermans, et møte med ti ledende imamer fra seks EU-land. (Tyskland, Frankrike, Nederland, Italia, Belgia og Bulgaria).

I forbindelse med møtet kom Timmermans med følgende uttalelse på en pressekonferanse:

– Hvordan vi hjelper våre innbyggere, uansett bakgrunn, å omfavne det mangfoldet som er virkeligheten i de europeiske nasjonene, kommer til å avgjøre hvordan vår felles framtid blir, sa vise-presidenten som er kjent for sin unnfallenhet overfor islam.

INGEN KVINNER: Den kvinnefiendtlige, patriarkalske og konfliktskapende ideologien islam har en fremtid i Europa, mener Frans Timmermans (øverst i bildet).

«Diskriminering mot muslimer»

Meningen med møtet, ifølge Frans Timmermans, var å skape en åpnere og dypere dialog med de muslimske samfunnene på flere ulike områder som utdanning av imamer, diskriminering av muslimer, religionsfrihet, trusselen fra høyreekstremisme og «islamistisk ekstremisme», samt utfordringene og mulighetene som innvandring tilbyr.

– Islam er vår historie, islam er en del av vår nåtid og islam kommer til å være en del av vår framtid, konstaterte Frans Timmermans.

Sterk kritikk på sosiale medier

Uttalelsene til Timmermans får imidlertid sterk motbør på sosiale medier. Selv under Timmermans’ egen Twitter-profil er så og si alle kommentarene negative til vise-presidentens uttalelser. (Klikk på Twitter-lenken under her for å lese dem).

EU godtar ikke hvite innvandrere – krever at Polen fyller landet med «fargede, muslimer og homoseksuelle»

Polen er ett av de landene som har nektet å ta mot asylsøkere fra den tredje verden. Derimot har man man tatt imot over en million ukrainere, som har fått jobbvisum i landet.

På grunn av den blodige revolusjonen i Ukraina i 2014, og de væpnede stridene i landets østre deler, så anser Polen at man har tatt imot en million flyktninger.

Les også: Studie: Majoriteten av europeere ønsker forbud mot innvandring fra muslimske land

NABOLAND: Polen har åpnet sine grenser for over 1 millioner ukrainere de siste årene. Disse innvandrerne er hvite, kristne og kommer for å jobbe. De er også kulturelt like polakkene når det gjelder mat, familie og folkelige tradisjoner. Dette anser EU ikke er akseptabelt, og ønsker at Polen skal ta imot mørkhudede ikke-europeere og muslimer, som i stor grad ikke integrerer seg og har en svært høy arbeidsledighet i de vestlige landene de slår seg ned i. (Foto: Kart over Europa).

Les også: Nobelprisvinner: «Muslimene oversvømmer, okkuperer og ødelegger Europa»

Av ukrainerne er det allikevel få som har fått asyl, men ifølge de polske myndighetene så avhenger dette av at innvandrerne har blitt tilbudt jobb istedenfor og dermed fått et jobbvisum.

Uansett så har den store innvandringen fra Ukraina nå fått EU til å dempe sin kritikk mot Polen.

Les mer: Polsk innenriksminister: Multikulturalisme, innvandring og politisk korrekthet årsake til Europas terrorfrykt

EU-kommisjonens president, Jean-Claude Juncker, innrømmer at den polske regjeringen faktisk har tatt imot veldig mange innvandrere. Men det rekker ikke, er Juncker nøye med å presisere.

Jeg aksepterer ikke at man sier ‘vi tar ikke imot noen fargede mennesker i vårt land. Ingen homoseksuelle. Ingen muslimer’. Det strider mot de europeiske grunnverdiene, sa Juncker før et møte med Polens nye statsminister Materusz Morwiecki, ifølge den svenske statskanalen SVT.

Les også: Polens svar til EU: «Vi kommer ikke til å ta imot muslimske innvandrere»

KRAKOW: Den gamle og ærverdige byen ønskes nå invadert av «mørkhudede, muslimer og homoseksuelle», da dette representerer «Europas grunnverdier» ifølge EU-kommisjonens president, Jean-Claude Juncker. (Foto: Hovedtorget i Krakow, bygd i 1257).

Les også: Konservativ politikk mer populær i Europa – 47 prosent til PiS i Polen

Polen forsvarer imidlertid den hvite innvandringen fra sitt naboland. Ifølge Jakub Dudziak fra Polens migrasjonsdepartement, så føler polakkene seg komfortable med ukrainere, ettersom begge folkeslagene er relativt like.

Polakker er derimot redde for å åpne sine grenser for all slags type innvandring. Landets befolkning ønsker ikke å se sitt land fylles opp med ikke-europeiske fremmede, et resonnement som EU altså ikke aksepterer.

Polen har idag en av Europas sterkeste økonomier. Allikevel mangler man arbeidskraft, og de ukrainske migrantene er derfor mer enn velkomne.

Les også: Diplomatisk skandale: Svensk sosialdemokratisk utenriksminister kaller feiringen av Polens nasjonaldag «nazistisk» og krever at den stoppes

Relatert:

POLITISK KRIG I EUROPA: Victor Orbán vil skape global allianse mot innvandring – advarer mot Europas undergang

Den 8. april går Ungarn til valg og landets nåværende statsminister, Victor Orbán, satser på en tredje mandatperiode.

Orbán, som tidligere blant annet har advart for innvandringens konsekvenser, samt har utpekt den ungarsk-jødiske finansmannen George Soros som nasjonens fiende etter dennes ønske om å fylle opp landet med ikke-vestlige innvandrere, skrur nå opp temperaturen ytterligere.

«IKKE LA TROLLMANNEN LE»: Ungarske myndigheter kjørte en kampanje mot George Soros og hans milliard-industri som jobber for å gjøre Europa og Vesten om til et tredje verden-område med de samme problemene vi ser i Midtøsten og Afrika. Soros har gjort seg rik på å ruinere valutaer og spekulere i lands økonomier, med svært ødeleggende resultater som økonomiske kriser og arbeidsledighet som resultat. (Foto: Plakat i Ungarn mot Soros).

Mørke skyer samler seg over Europa på grunn av innvandringen. Land kommer til å slutte å eksistere og Vesten vil falle, mens Europa ikke engang innser at det har blitt invadert, sa Orbán i sin årlige tale til nasjonen på søndag. Statsministeren mente også at kristendommen er Europas siste sjanse, ifølge Svenske Yle.

Orbán pekte også særskilt ut afrikansk innvandring som farlig og mente at den kommer å gjøre Europas «verste mareritt» til realitet, om den ikke stoppes.

I grunn er det allikevel de politisk korrekte makthaverne i Brussel, Berlin og andre europeiske land som forsøker å pådytte hele kontinentet masseinnvandring og som tillater spredningen av islam, som er problemet, sa Orbán.

I sin tale pekte han igjen ut George Soros som en av Ungarns verste fiender.

Den nasjonalkonservative statsministeren ønsker nå å se en global allianse mot innvandring, der land som Polen, Slovakia, Tsjekkia, samt personer som Silvio Berlusconi i Italia (som stiller opp i det forestående italienske valget i mars) og USAs president Donald Trump skal inngå.

Ifølge Yle forsøker Orbán å profilere seg som Europas kristne redningsmann.

Viktor Orbáns nasjonalkonservative parti Fidesz står meget sterkt i Ungarn har og har alene rundt 50 prosent av velgerne.

 

EUs beskjed til Polen: Ta imot muslimer – ellers tvinger vi dere

I desember meddelte Polens styrende parti, Lov og Rettferdighet (PIS), at man ikke kommer til å akseptere muslimske asylsøkere til sitt land, uansett hva EU sier eller gjør.

Vi vil ikke ta imot muslimske innvandrere, ettersom vi verner om polakkenes sikkerhet, sa PIS’ talskvinne Beata Mazure, ifølge Reuters.

Også Ungarn har nektet å ta imot de asylsøkerne som EU har forsøkt å tvinge på dem.

Nå kommer svaret fra EU-kommisjonens ordfører Jean-Claude Juncker. Ta imot muslimer, ellers tvinger vi dere.

Vi er i samtale med Ungarn og Polen. Jeg aksepterer ikke at man sier vi ikke tar imot fargede, muslimer eller homoseksuelle på vårt territorium. Det er en kraftig overtredelse mot de europeiske grunnverdiene, sa han i uken ifølge Europaportalen.

Samtidig gjentok han holdningen om spørsmålet om EUs asylinntak skal avgjøres gjennom en majoritetsbeslutning om medlemsstatene ikke kommer overens. Dette innebærer at EUs regelverk om å ta imot omfordelte asylsøkere, blir tvangsbesluttet.

Det er uklart hvor Juncker har fått informasjonen om at Polen og Ungarn ikke tar imot fargede eller homoseksuelle, da landene ikke har nektet på dette i noen offisiell uttalelse.

«Flyktninger» bak 90 prosents økning av voldelig kriminalitet i Tyskland

Voldskriminaliteten i Tyskland økte med ca. 10 prosent i 2015 og 2016, viser en ny studie. Hele 90 prosent av denne økningen tilskrives unge mannlige asylsinnvandrere.

Kriminologen Christian Pfeiffer, en av forskerne bak studien, sier at det er store ulikheter mellom ulike innvandrergrupper avhengig av hvor de kommer fra og hvor høye sjanser de har for å bli i Tyskland.

Asylsøkere som anses å være krigsflyktninger og som har relativt bra sjanser for å få opphold, er mer tilbøyelige å unngå problemer, hevder han.

Som eksempel skal 17 prosent av voldsforbrytelsene som tilskrives innvandrere i delstaten Niedersachsen, ha blitt begått av nordafrikanere asylsøkere, en gruppe som utgjør mindre enn en prosent av alle registrerte «flyktninger».

Asylsøkere fra Nord-Afrika har også ganske små sjanser for å få flyktningstatus og deretter statsborgerskap i Tyskland.

Situasjonen er helt annerledes for de som så snart de kommer hit opplever at de er uønsket her, som ikke har noen sjanser å jobbe eller få bli her, sier Christian Pfeiffer.

Myndighetene vil allikevel ikke stanse innvandringen, men tvertimot øke den gjennom økt familiegjenforening. De mener nemlig at innvandrere som får gjenforenes med sine familier kommer til å begå færre lovbrudd. Mange unge mannlige «flyktninger» som bor i Tyskland oppgir å ikke ha mødre, søstre og kvinnelige partnere, som ifølge studien fungerer som en «voldsdempende siviliserende kraft», skriver Reuters.

Bare under 2015 søkte 1.1 millioner personer asyl i Tyskland. Det fem ganger så mange som året før. Mennesker fra Syria var den største gruppen og utgjorde drøyt 400.000 av samtlige asylsøkere.

Polens svar til EU: «Vi kommer ikke til å ta imot muslimske innvandrere»

Vi vil ikke ta imot muslimske innvandrere ettersom vi verner om polakkenes sikkerhet, sier en talsperson for det polske regjeringspartiet, ifølge Reuters.

Under onsdagen besluttet EU-kommisjonen å aktivere Lisboa-traktatens artikkel syv mot Polen. Det innebærer at Polen kan miste sin stemmerett i EUs ministerråd.

Artikkel syv kalles iblant for «atombomben» da meningen er som siste utvei å skremme et medlemsland til stillhet.

Les også: Ungarn truer med å forlate EU – sammenligner det med Sovjetunionen

TVANG: Lisboa-traktaten har innebygde artikler for å presse medlemslandene til å følge sentralmakten, uansett hvor anti-demokratisk og drakonisk den måtte være.

Les også: Østeuropeiske land krever gransking av forbrytelser begått av kommunistiske diktaturer

Vil ikke ha kommunistiske dommere

Det som har provosert EU er at Polen har stemt ja til et lovforslag om å reformere sitt rettsvesen og la landets parlamentariske forsamlinger, Sejmen og senatet, få rett til å velge nye dommere.

EU-kommisjonen hevder at Polen bryter mot unionens såkalte «demokratiske prinsipper», til tross for at mange av EUs medlemsland utser dommere på politisk bakgrunn. I Norge blir foreksempel høyesterettsdommere ansatt bak lukkede dører uten innsyn for verken publikum eller media. I Sverige krever man ikke engang parlamentets godkjenning – slik som man ønsker å innføre i Polen – istedenfor utses svenske dommere direkte av regjeringen. Dette gjelder også for Høyesterett, mens de fleste av de lavere domstolene har dommere som selv har politiske karrierer bak seg.

Årsaken til at Polen vil endre loven er fordi den polske dommerstanden ble innsatt under kommunisttiden og nå fungerer omtrent som et kastesystem, der medlemmene anser seg å stå over den polske loven. Den polske dommerstanden består nesten utelukkende av gamle kommunister og av deres barn og barnebarn, da det kommunistiske diktaturet i Polen ga dommerne privilegiet å selv utse sine etterfølgere.

Les også: Studie: Majoriteten av europeere ønsker forbud mot innvandring fra muslimske land

Bryr seg ikke om truslene fra EU

Men nå informerer Polen at man ikke bryr seg om EUs truende oppførsel og sabelrasling. Polens justisminister, Zbigniew Ziobro, sier at hans land er rettssikkert og hevder at EU-kommisjonens beslutning egentlig handler om politikk, oppgir Europaportalen. Polen har sammen med blant annet Ungarn klart nektet å gå med på EUs asylkvoter.

Dette kan være en effekt ikke bare av opposisjonens opplysninger (om Polen til EU), men også at vi ikke skal ta imot migranter. Men vi vil ikke ta imot muslimske innvandrere ettersom vi verner polakkenes sikkerhet, sier PiS’ talskvinne, Beata Mazurek, til Reuters.

Les også: Nobelprisvinner: «Muslimene oversvømmer, okkuperer og ødelegger Europa»

Også Polens president, Andrzej Duda, har ignorert EU-kommisjonens beslutning om å aktivere artikkel syv og undertegnet i går de lovendringene i landet som EU vil stoppe.

Lov og rettferd (PiS) er et nasjonalkonservativt parti som fikk absolutt majoritet i såvel Sejmen og senatet, i Polens parlamentsvalg i 2015. Dette har skremt deler av EU, og den polske regjeringens politikk har blitt sammenlignet med Viktor Orbáns nasjonalistiske styre i Ungarn.

Relatert:

«Uegnet og støtende» – Youtube sensurerte offisiell video fra polske myndigheter

Det polske innenriksdepartementets film om den tredje verden og innvandringens negative effekter på Europa ble for mye for Youtube. Nett-giganten har klassifisert videoen som «støtende» og kraftig begrenset spredningen av den.

I den dramatiske informasjonsfilmen forteller polske myndigheter om hvordan «den største masseinnvandringen» noensinne har berørt Europa de siste årene.

Regjeringen berømmer seg selv med å ha stoppet den forrige regjeringens «skadelige beslutning» om å slippe inn «innvandrere fra Midtøsten og Nord-Afrika» til Polen, og  med det ha kjempet mot EUs forsøk på innføre påtvugne asylkvoter for medlemslandene.

Vi var de første som sa at ikke alle innvandrere er flyktninger og at kun et fåtall flykter fra krig og terror. Våre forutsetninger har blitt sannhet, forteller kommentatoren i filmen.

Videoen knytter også de siste årenes terrorangrep til den store asylbølgen fra den tredje verden.

Problemet er koblet til det som Vesten og Europa har kjempet mot i tiår. En politikk som bygger på flerkulturen og politisk korrekthet, sier innenriksminister Mariusz Blaszczak i filmen.

Budskapet ble tydeligvis for sterkt for Youtube, som har flagget filmen som «støtende» og begrenset spredningen. Videoer som får denne statusen på Youtube får man foreksempel ikke kommentere, kommer ikke opp som forslag når man ser på andre filmer og får heler ikke ha annonser.

Youtube har også lagt inne en advarsel under den polske regjeringens film, der det fremgår at den «inneholder materiale som kan være uegnet og støtende for visse seere».

Den svenske Youtube-profilen «En Arg Blatte Talar», har reager kraftig på sensuren og lastet opp filmen på sin kanal med egne kommentarer. Han konstaterer at den polske videoen har havnet i «Youtubes Gulag».

Jeg synes at det er helt sinnsykt å sensurere en hel regjering, som Youtube har gjort, sier han.

Muslimske menneskesmuglere LIMTE fast KVINNER OG BARN i lastebil

Muslimske menneskesmuglere tar i bruk alle mulige metoder for å smugle mennesker inn i Europa, inkludert å lime fast dører og lagerrom på lastebiler, hvor de putter migrantene.

Denne helgen kjørte en lastebil inn på en bensinstasjon i den engelske byen Warminster. De besøkende hørte skrik og bråk fra lasteplanet og kontaktet politiet. Da politiet ankom oppdaget de at noen hadde limt fast bakdørene. Man kontaktet da brannvesenet som måtte bruke en sirkelsag for å åpne dørene.

I lagerrommet fant man 11 migranter, inkludert seks barn. 10 av migrantene var fra Irak og en fra Afghanistan.

HJELPES UT: Migrantene hjelpes ut av lasterommet på lastebilen. Det er ikke umulig at migrantene har betalt opptil 10.000 euro per stykk for å komme seg inn i England. (Foto: Politiet).

Ambulanser og leger skal ha kommet til plassen for å undersøke migrantene, som hadde blitt gjemt blant det som beskrives som «svært dyr belgisk sjokolade».

Migrantene anses å være svært heldige da lagerrommet var kjølt, men den delen som var lagret med sjokolade hadde vanlig romtemperatur. Migrantene skal også ha kunnet spise av sjokoladen for å holde seg i live.

Barna som ble funnet skal være mellom seks og 15 år gamle, og politiet i den britiske byen Warminster informerer om at det også skal ha vært en baby blant migrantene.

  – Lastebilen har kommet fra fastlandet over natten og saken vil nå bli oversendt til migrasjonsmyndighetene, samt til politiet og barnevernet, forteller en talsperson for politiet i Trowbridge som fant migrantene limt fast bak i lastebilen.

BARN: Det var seks barn blant de 11 migrantene i lastebilen. Muslimske menneskesmuglere utnytter kynisk babyer, barn og kvinner for å tjene penger på smuglingen inn i Europa. Og europeiske rødgrønne politikere gjør det klart at de ønsker smuglingen velkommen gjennom sin politikk. (Foto: Politiet).

Muslimske menneskesmuglere har etterhvert blitt svært kreative i å smugle migranter inn i Europa, blant annet i gjemte rom i kjøretøy. Praksisen med å lime igjen dørene gjøres for at lastebilsjåføren – hvis de ikke vet noe – ikke skal kunne åpne dørene før han er fremme ved destinasjonen sin, det ønskede målet i Europa.

Menneskesmugling er en milliardindustri hvor snittprisen for å smugles inn i Europa starter på 3.000 euro. Ikke sjelden betaler migrantene 10.000 euro eller mer per stykk for en komplett pakke med garanti for å beholde livet, falske dokumenter og kontaktpersoner ved ankomst. Det estimeres at menneskesmuglere tjener 26 milliarder dollar årlig på fenomenet. Det er kun de rikeste og mest bemidlede migrantene som har slike summer. Men de vet at i det øyeblikket de setter foten i Europa, spesielt i land som Tyskland og Sverige, så har de sikret seg et livslangt opphold for seg og sine familier.

REISERUTE: Migrantene har en lang reise foran seg. Fra Syria, via De forente arabisk emirater, til Tyrkia, via Hellas, så gjennom Albania, Serbia, Ungarn, Østerrike, Tyskland og Danmark, før man endelig er trygg i Sverige. (Grafikk/Daily Mail).

Det er estimert at en enkelt menneskesmugler i Nord-Afrika kan tjene 50.000 dollar i uken på å smugle mennesker inn i Europa.

Bakgrunn for den massive migrasjonen som har sørget for at titalls millioner av migranter har kommet til Europa de siste tiårene er USA, NATO og rødgrønne politikeres invasjonskriger og drap på statsledere i blant annet Irak og Libya. Spesielt Vestens forsøk på å likvidere president Assad i Syria og finansieringen av terrorgruppen IS har skapt stor uro i Midtøsten.

Storbritannias muslimske befolkning vil TREDOBLES innen 2050 ifølge nye undersøkelser

I sin nye rapport kalt «Europas økende muslimske befolkning», så skriver det USA-baserte forskningssenteret at Storbritannia vil bli et sentralt land for økonomiske migranter som kommer til Europa. Tyskland vil være hovedlandet for påståtte flyktninger.

Antallet muslimske migranter som ankom Europa toppet seg etter 2014 til nesten en halv million årlig, i all hovedsak som følge av konfliktene i Syria, Irak og Afghanistan. Konflikter Vesten startet og er ansvarlige for.

Les også: Islamsk terrorfrykt kansellerer parader, fester og konserter i Europa

Les også: Muslimsk borgermester i London: «Terrorangrep er endel av det å bo i byen»

Antallet muslimer i den britiske befolkningen i Storbritannia vil øke fra 9.7 prosent til 17.2 prosent, fortelles det. Rapporten forteller videre at økningen ikke bare er selve innvandringen, men også det faktum at muslimer har en betydelig høyere fødselsrate og en lavere gjennomsnittlig alder i forhold til andre europeere.

Storbritannia har en av de største forskjellene i fertilitetsrater mellom muslimer og ikke-muslimer, med muslimske kvinner, med 2.9 barn i forhold til 1.8 for ikke-muslimer. Dette betyr at selv om man stopper innvandringen totalt, så vil muslimers andel av befolkningen øke med mer enn 3 prosent i Storbritannia.

Disse tallene gjelder også for en rekke andre vestlige land som Frankrike, Italia og Belgia.

Les også: Muslimsk terrorangrep mot avisredaksjon i Frankrike – 12 drept

Les mer: Tysk polititopp: Å leve med terrortrusler er «den nye normalen» i Europa

SKREMMENDE TALL: Ifølge Pew Research Centre, så vil Norge i 2050 ha over 1.3 millioner muslimer, som vil utgjøre 17 prosent av befolkningen. Det er uklart hvordan disse tallene vil se ut i 2100. (Foto: Pew Research Centre).

Les også: Verdenskjent forfatter: «Vi kan ikke si at terror ikke har noe med islam å gjøre»

Les mer: Bombeterror i Manchester – 22 drept – inkludert flere barn – 119 skadet – muslimer feirer på internett

Pew Research Centre anslår at hvis migrasjonen fortsetter i dagens rate, men flyktningstrømmen stopper, så vil Storbritannia ha den høyeste muslimske befolkningen i EU, med 13 millioner.

VIDEO: Tusenvis av muslimer samles i offentlige parker over hele Europa

Les mer: 135 muslimske terrorangrep i Storbritannia siden 1988

Undersøkelsen viser også en sterk ulikhet mellom Øst/Sentral-Europa og Vest-Europa. Den muslimske befolkningen i Tyskland vil øke fra 6.1 prosent i 2016 til 19.7 prosent i 2050, hvis den nåværende migrasjonen fortsetter. Rett over grensen i Polen er situasjonen helt annerledes, der vil den muslimske befolkningen øke fra 0.1 til 0.2 prosent i det samme scenarioet.

Selv om alle de nåværende 28 EU-statene, pluss Norge og Sveits, stengte sine grenser for migranter, så ville allikevel den muslimske befolkningen fortsette å vokse, fordi de har en yngre aldersprofil og høyere fødselsrater.

Les mer: Terror i London: Minst tre mennesker drept – terroristen skutt og drept – turister skadet

Les mer: LONDON-TERROREN: IS-terroristen var trebarnsfar og engelsklærer – ble radikalisert i Saudi-Arabia

Undersøkelsen viser i tillegg at Storbritannia har en av de laveste ratene av rasisme og fremmefrykt mot flyktninger fra Syria og Irak. Bare en av tre mennesker ser på disse som en stor fare, sammenlignet med 39 prosent i Frankrike, 42 prosent i Spania og 60 prosent i Polen. Det konkluderes med at jo lavere antall muslimer og flyktninger et land har, jo mer mener man at disse utgjør en trussel.

VIDEO: Muslim i Tyskland innrømmer på kamera islams virkelige planer for Europa

Les også: Tilbakevendte IS-terrorister får boliger, terapi og jobb for å ikke begå nye terrorangrep

IS: Muslimske terrorgrupper har som mål å sende terrorister inn i Europa, skjult blant migranter, for å utføre terrorangrep mot sivile europeere. Dette har skjedd blant under terrorangrepene i Paris og Brussel, der man fant ut at flere av de som deltok hadde kommet forkledd som flyktninger. (Foto: Treningsleir for IS).

Les også: Svensk sikkerhetspoliti: 2000 ekstreme islamister bor i Sverige

Les også: Muslimer voldtok over 2.000 hvite jenter i Storbritannia

Ifølge Pews data, så utgjør muslimer 4.9 prosent av Europas befolkning i 2016, med ca. 25.8 millioner mennesker spredt utover 30 land, en oppgang fra 19.5 millioner i 2010.

Relatert:

Hvordan rødgrønne politikere har ødelagt Europa og julen

Kroner og øre blir nøye kontrollert av skatteetaten. Arveavgifter, eiendomsavgifter, bilavgifter, tillatelser til bygging på tomter av kommuner, verneombud på arbeidsplasser og logger du inn på Altinn så ligger hele historikken og all informasjon ned til minste detalj, med dato og om du har åpnet dokumentet eller ikke.

Men på grensen er det ingen kontroll. Her er det null oversikt over hvem som reiser ut og viktigst, hvem som kommer inn. Det kan være Syria-farere, terrorister, radikale imamer, mennesker som har kastet ID-papirene sine, folk som lyver om både alder, opprinnelsesland og livshistorie. Det kan være mennesker som er gift i hjemlandet med tre koner og 14 barn, men som sier de er enslige flyktningbarn.

De slipper alle inn. Og de fleste får bli. Med milliarder av kroner i prislapp.

Så etter å ha skattet ihjel vår egen befolkning, ødelagt det ene firmaet etter det andre med reguleringer, krav, momskrav, bokettersyn og konkursbegjæringer – samtidig som vi har gitt innvandrere momsfritak på sine bedrifter og gratis bolig og opphold, i 50 år, så har vi kommet frem til dagens Norge.

Et Norge der terrorister får gratis opphold, mens nordmenn må stå i helsekø, boligkø og får beskjed om å kjøpe telt av kommunen hvis de ikke har råd til et sted å bo. Et Norge der vi pågriper muslimske terrorister i Oslo sentrum, bare for å slippe dem løs tilbake i samfunnet, måneder senere.

Et Norge der majoriteten av vår hovedstad vil være ikke-etnisk norsk innen 2040. Det er før barna som fødes i dag blir egne foreldre.

Et Norge der politiet, som nå er bevæpnet, går ut med bekymringsmeldinger om utenlandske gjengdannelser i våre storbyer. Hvor kriminelle skyter hverandre i hodet utenfor den lokale Spar-butikken eller midt blant handlende på Aker Brygge.

Et Norge der 2/3-deler av alle som sitter i norske fengsler ikke har norsk bakgrunn og truer ikke-muslimer til å konvertere.

Et Norge der skoler må installere metall-detektorer og overvåkingskameraer for å sikre tryggheten til de ansatte og elevene.

Et Norge der kjøpesentrene i alle landets fylker nå setter opp betongklosser utenfor inngangen av frykt for at rasistiske muslimer ikke skal kjøre ned kristne barnefamilier på vei for å handle julegaver.

Et Norge der politikerne mener at miljøpolitikken er det viktigste temaet på dagsordenen. Og ikke masseinnvandringen.

God jul til dere alle. Og må lykken være med dere, der dere kjører rundt i Europas eldste og dyreste bilpark, etter å ha betalt 30-50% av lønnen i skatt, pluss alle avgifter på bil, bensin, hus og matvarer. Hvor dere må gå rundt betongklosser for å handle inn julevarer og håpe dere ikke blir de neste ofrene for en jihadist som vil betale vår medmenneskelighet med å spre innvollene og blodet til deg og familien din utover parkeringsplassen.

For der har våre myndigheter og våre politikere plutselig ikke noen kontroll i det hele tatt.

Nesten så det er gjort med vilje.

FRYKTER MUSLIMSK TERROR: De franske eierne av Amanda Storsenter i Haugesund har krevd at det blir satt opp betongklosser rundt hovedinngangen for å beskytte nordmenn mot radikale muslimer som mulig planlegger å benytte seg av kjøretøy for å drepe dem. (Foto: Frieord/Leserbilde).
VINTERBRO SENTER: Flere store kjøpesentre har nå valgt å beskytte seg mot muslimsk terror ved å sette opp betongklosser utenfor hovedinngangene. (Foto: Frieord.no).

DAGENS BILDE: «Typisk tysk»

Dagens vestlige myndigheter har stadig større problemer og utfordringer med å rettferdiggjøre og forklare årsaken til at man har åpnet grensene for titalls millioner av ikke-vestlige mennesker de siste tiårene.

Stadige kampanjer og aktiviteter har blitt rettet mot europeiske lands befolkninger for å bygge unaturlige broer over de store kløftene som finnes med den europeiske urbefolkningen og innvandrerne.

En av dem heter «Typisk tysk».

– Vi viser folk som bidrar og beriker vår sameksistens sa minister Sawsan Chebli i Berlin.

FLERKULTUR: Statssekretær i Berlin, Sawsan Chebli, har ansvaret for en kampanje kalt «Typisk tysk», hvor ikke-vestlige innvandrere får uttale seg om hva de mener er typisk for tyske mennesker. (Foto: dpa).

Siden 2015 har nesten 80.000 flyktninger fortalt hva de mener med uttrykket typisk tysk. Formålet med kampanjen har vært å bidra til en bedre forståelse av alle innbyggerne i Berlin, står det å lese på nettsiden til kampanjen.

Kampanjen kjører blant annet hashtaggen #Fargeanerkjennelse.

Ifølge Berliner Kurier så har ikke myndighetene i Berlin ønsket å gå ut med kostnadene for kampanjen.

På nettet er det imidlertid en del kritikk ute og går for de involverte i kampanjen og masseinnvandringspolitikken.

– Personene på bildene har ikke på seg heldekkende tøy og ser ut til å ønske å integrere seg. Men dessverre er det ikke slik for svært mange som har kommet hit. Hvis du går gjennom våre byer eller kjøpesentre så har føles det mer som å være på en tyrkisk basar enn Tyskland.

SER VIRKELIG INNVANDRERNE UT SLIK? Mange mener kampanjen glorifiserer og glatter over realiteten i Tyskland.

– Selvfølgelig finnes det positive historier fra innvandringen, men de fleste som kommer hit lever på bekostning av vår kultur og vår tilpassing til deres kultur og ikke den andre veien. Dessuten så sier jo politikere stadig at vi ikke har noen tysk kultur, kun vårt språk. Alle som er her lovlig og integrerer seg er velkomne.

– Det er ikke slik det fungerer! Her brukes vår nasjonalfølelse som en vaskemiddelreklame. Dette føles som billig annonsering og kampanjen skader ikke bare intelligensen vår, men også selvfølelsen til mange medborgere.

– Som vanlig bare solskinn overalt? Dessverre er dette ikke tilfelle. De fleste innvandrere vil ikke integrere seg, deres tro er over våre regler. Islam står høyere enn grunnloven vår. De fleste er her kun som følge av våre generøse velferdsgoder som gjelder for alle. De vil ha våre goder men beholde sine islamske liv. Det fungerer ikke.

Tyskland har tatt imot flere millioner mennesker de siste årene, de fleste fra ikke-integrerbare kulturer og religioner utenfor Europa. Fra før har Tyskland nærmere 17 millioner mennesker med innvandrerbakgrunn i landet.

Menneskerettighetsaktivist: «Om en generasjon flytter mange av oss til Øst-Europa»

Her er noen utdrag fra debatten mellom filosofen Stefan Molyneux og den britiske menneskerettighetsaktivisten Tommy Robinson.

 • Vestlige medier løy om uavhengighetsfeiringen i Polen den 11. november – det var ingen hatefulle eller rasistiske slagord som ble ropt fra deltakerne
 • Å elske og respektere sitt folk og sitt land er ikke rasisme eller hat mot andre
 • Å ønske å bevare sitt folk, sin kultur og sin historie er ikke rasisme eller hat mot andre
 • Vesteuropeiske menn har mistet motet og selvtilliten som kreves for å forsvare det som er deres
 • Kommunismen har på en utrolig måte reddet sentral og Øst-Europa fra masseinnvandringen og sørget for at folket forstår og er stolte av sin bakgrunn, historie og kultur
 • De liberale og venstreorienterte regjeringene som har styrt i Polen etter murens fall har ignorert og ikke ønsket å snakke om den generasjonen som kjempet og  ga sine liv mot kommunismen – dagens generasjon ønsker og krever at disse menneskene respekteres og hylles
 • Dagens nasjonalkonservative regjering har sørget for at dette kan gjennomføres
 • I England er fotballsupporterne – og innbyggerne – redde for å flagge med det britiske og engelske flagget av frykt for å bli stemplet som rasister
 • Dagens flerkulturelle og muslimske samfunn i Vesten er som kommunismen i det gamle sentral- og Øst-Europa. Det er ikke lov å snakke om problemer, det er ikke lov å snakke om islam/kommunisme, man blir angitt av venner og naboer, man blir utstøtt av samfunnet hvis man kritiserer politikken fra myndighetene, politiet følger med og kontakter deg hvis du er kritisk mot myndighetenes politikk.
 • Robinson forteller at du ikke skal bry deg om hva folk sier eller kaller deg – du har rett og krav på å være stolt av ditt opphav og ditt land
 • En fredelig nasjonalistisk og historisk marsj for å feire sitt land og sin historie vil ikke være mulig å holde i Vest-Europa – den vil bli angrepet av såvel myndighetene som deres betalte gatetropper/venstreekstremister/islamister
 • De unge innbyggerne i Vest-Europa er kondisjonerte og hjernevasket. De er i mange tilfeller redde for å si at de er stolte over å være europeere/hvite og flagge med sine lands flagg
 • Den eneste historien og sannheten om Europa og den hvite befolkningen som tillates i skoler, i medier og fra politikere er negativ og destruktiv. Man skal være skamfull over sin historie og sin hudfarge. Man skal føle skyld for alle verdens problemer. Ennå sannheten viser at det er kristne europeere og hvite som har stått bak de fleste oppfinnelser, demokratiet og avskaffelsen av slaveriet – med millioner av tapte europeiske menneskeliv som resultat
 • Landene i sentral- og Øst-Europa vil ikke gi etter for trusselen og presset fra Merkel og EU om å åpne sine grenser for muslimene. De står sterke sammen og det er etterhvert Tyskland som vil stå alene tilbake som taperen av denne politikken
 • Når det flerkulturelle samfunnet etterhvert kollapser i Vest-Europa, så vil mange av nasjonenes innbyggere pakke sammen og flytte til sentral- og Øst-Europa de neste tiårene. Der eksisterer fremdeles Europa slik det var ment å være
 • Mens Vest-Europa lever i konstant terror-frykt og opplever lastebil- bombe- og maskingeværangrep på gater og torg, så lever innbyggerne i land som Polen, Ungarn, Slovakia, Tsjekkia, Kroatia, Serbia og Romania i trygghet for det påtvungne flerkulturelle samfunnet

Relatert:

Europeiske medier angriper Polen på nasjonaldagen – VG omtaler deltakerne som fascister og rasister

Hvis 100.000 mennesker tar til gatene, barn, kvinner, unge, eldre, militæret, veteraner, politikere og alle som ønsker å feire sitt land. Inkludert 500 – 1.000 unge menn med luer og tildekning av ansiktet. Hvem velger norske og europeiske medier å fokusere på? De 99.000 som smilende går ute med flagg og koser seg, eller de 1.000 som roper og ser litt røffe ut, med kort hår og fulle av testosteron?

De som kjenner våre løgnfulle og betalte journalister og medier, vet at det er sistnevnte som får både hovedbilde og overskrift.

FASCISTER: Ifølge internasjonale – og norske – medier så var nasjonaldagsparaden en «fascistisk og høyreekstrem» markering som er skremmende lik den man ser i totalitære regimer. (Foto: Utvalgte bilder fra markeringen i går).

Mens mange vesteuropeiske ungdommer og menn i dag er utsatt for en svært aggressiv feminisering, hvor man kan se blant annet norske gutter og menn med hestehale/langt hår, mannevesker med stropp over skulderen, hårgelé, fargerike skjorter og trange olabukser, og tilogmed lepomade, så vil man i de fleste tilfeller i Polen, Ungarn, Tsjekkia og nærliggende land i sentral og Øst-Europa møte kort, halvlangt hår, mannlig holdning, fysisk trente og politisk konservative utgaver av hannkjønnet.

UNGE MENN: Det er disse mediene refererer som skal ha «tatt over gatene» i Warszawa i går. Men dette er ungdom og unge menn med mye testosteron og nasjonalfølelse. De ønsker å forsvare sin kultur, sin historie og sitt land. Det er noe som ikke aksepteres av EU og elitene som styrer media. Man ønsker svake menn, som gir opp når man blir konfrontert. Som ser i bakken når man kaller dem rasist. Som lar mannfolk fra fremmede land ta over gater og torg i deres land.
AVSLØRT: Internasjonale nyheter blir raskt avslørt på sosiale medier. Hvis man har bilder av hakekors og hammer og sigden med strek over, er man da fremdeles en rasist og fascist? Kanskje nazist? Ja, ifølge venstresiden og mediene så er det helt logisk.
HER ER BEVISET: «Rent blod – klar i hodet». «Europa forblir hvitt eller uten innbyggere». Et titalls/par hundre mennesker av hundretusen hadde slike bannere. Hvor ekstreme er egentlig disse uttalelsene hvis man ser dem mot dagens politikk med folkemord på den etniske europeér? Hvor man rett og slett bytter ut innbyggerne i en by eller et land med fremmede folkeslag? Oslo vil ha mindretall av nordmenn innen år 2040. Jeg påstår at det er betydelig mer rasistisk, fascistisk og hatefullt enn det å ønske å bevare sitt land, sitt folk og sin kultur. Jeg har heller ikke sett norske medier klage når venstreekstremister i Norge (eller Europa) vaier med hammer og sigd og Sovjet-flagg offentlig. Så de kan egentlig klappe ganske hardt igjen.

Dette er selvfølgelig en generalisering med svært mange unntak. Men du som leser dette vet hva jeg snakker om. Når kvinner og barn blir slått og voldtatt på våre gater, så reagerer ingen norske menn. Når norske gutter blir slått og jaget, kalt hviting og potet, da reagerer ingen norske menn. Når 3.000 muslimer går opp Norges paradegate og holder møter hvor de protesterer mot Norge og skriker ut «Allahu Akbar», da reagerer ingen norske menn. Vi har blitt hjernevasket og feminisert til slik grad at man ikke engang ikke engang kan si at man er stolt over å være norsk, uten å bli anklaget fra hele samfunnet for å være «rasist».

Slik er det altså ikke østover og nedover i Europa. Der er det faktisk helt motsatt. Og du skal ikke mange tiårene tilbake i Norge før det var likt her. Så hva skjedde egentlig?

I Polen finnes et stort ungdomsmiljø som liker å følge sport og trene ulik kampsport eller idrett generelt. Miljøet kan nok oppleves litt hardere, men kameratskapen og fellesskapsfølelsen er dertil svært sterk. Den sementeres av en felles kultur, etnisk identitet og religiøs bakgrunn. Og historie. Den skal ikke undervurderes i et land som ennå har innbyggere som kan huske kommunisme, krig og sult.

I de såkalte Visegrad-landene, så har konservative regjeringer inntatt makten – gitt til dem av folket i demokratiske valg. Men disse snakker altså Brussel og EU-eliten midt imot. De nekter å ta imot tusenvis av ikke-integrerbare, fremmedkulturelle og potensielle femtekolonister fra ikke-vestlige og muslimske land. Etter å ha sett det ene terrorangrepet etter det andre utfolde seg i Europa, med lemlestede menn, kvinner og barn, strødd rundt som følge av bombeangrep, maskingeværild, knivangrep eller lastebiler, så har de valgt å takke nei til dette eksperimentet.

STOLT: Mennesker i alle aldre i Polen er stolte av landet sitt og sine forfedres heroiske kamp for å bevare sitt folk, sin kultur og sitt land. I vestlige medier blir dette sett på som noe negativt og hatefullt. Ifølge norske og vesteuropeiske politikere har vi ikke noe kultur, historie eller tradisjoner som er verdt å ta vare på. (Foto: Ulike bilder fra nettet hentet i går).

Det gjør man ikke ustraffet. For flerkulturen skal implementeres og Europa skal avvikles. Superstaten med Brussel som hovedstad og ansiktsløse byråkrater skal styre hvert minutt og hvert aspekt av våre liv. Og norske politikere og medier danser lydig etter pipen. For de vet at deres bankkontoer og karrierer avhenger av det.

Å ha et land som er bevisste på sin kulturelle, etniske og religiøse identitet er en svært stor trussel mot makteliten i Brussel. Det er en trussel mot et samlet Europa uten grenser og uten europeisk kulturarv, som altså er sluttmålet deres. Hvis man tror at man har sluppet inn titalls millioner av ikke-vestlige mennesker inn i Europa de siste tiårene av medmenneskelighet, så bør man snarest få hodet opp av sanden. De samme politikerne som har åpnet dørene på vidt gap til vårt kontinent, er de samme politikerne som har skapt ustabilitet, solgt våpen og startet kriger over hele Midtøsten og Afrika i den samme perioden. De vet godt hva de har satt i gang. Det hele er planlagt ned til minste detalj. De kaster deg i fengsel om du ikke betaler skatten din og avskilter bilen din hvis du ikke betaler årsavgiften. Men grensene våre lar de stå åpne, og påstår at de ikke kan garantere for at vi ikke skal oppleve et terrorangrep? Knask litt på den et minutt eller to. Det henger ikke helt på greip.

STOLT GUTT: En ung gutt vifter stolt med et polsk flagg. Hvis eliten og norske medier får det som de vil, vil både flagg, land og kultur være en saga blott om få år. Da kan denne lille «fascisten» bli tatt fra foreldrene sine og heller tilbringe litt tid i en konsentrasjonsleir for omskolering.

Medieløgnene

Så la oss ta en rask titt på overskriftene i vestlige aviser i går. Tror noen virkelig at så mange avishus og redaktører skrev «fascist» og «høyreekstrem«, helt av seg selv? Nei, dette var planlagt og godkjent på forhånd. Overskriftene lå klare. Bildebruken likeså. Dette var en samlet innsats av vår løgnpresse for å få et land som ennå ikke har gitt over sin identitet til EU til å føle presset.

VG klarte sågar å klistre inn nazist-artikler fra Norge som «relaterte» i omtalen av nasjonaldagsfeiringen i Polen i går. Slik går an når man er betalt propagandasoldat for eliten.

Legg også merke til at biler ikke ble brent, vinduer ikke ble knust, uskyldige ikke ble jaget gatelangs, bygninger ikke ble vandalisert, politimenn ikke ble angrepet med brostein i massive angrep, og byene ikke så ut som krigssoner. Slik de ser imidlertid ut når venstreekstremister og islamister tar til gatene i Europa. Da blir de omtalt av disse samme mediene som «demonstranter» og «aktivister». Og det kommer garantert ingen dyp artikkel om verken ideologi, religion eller etnisk bakgrunn til de som står bak opptøyene, slik som man gjør i VG i Polen nå.

LØGNPRESSEN: Slik ser det ut i mange store aviser etter nasjonaldag-paraden i Polen i går. Det er ikke tilfeldig. (Skjermbilde/Google).
OJ DA! Fort, noen må fortelle dem at rasister og fascister visstnok har «tatt over gatene», for det sto å lese i alle de store mediene. Nei. Jeg tror nok dagens papiraviser kun er egnet som papir for utedoen.

OPPDATERT:

Man når ikke hysteriske nivåer uten å inkludere Sverige. Denne gangen var det til og med justis- og innenriksministeren selv, Morgan Johansson, som viste stratosfærisk ignoranse når det gjelder geografi og historie. Det er svært vanskelig å i det hele tatt vite hvor man skal starte for å forklare en slikt innlegg. Den svenske ambassadøren i Polen bør ikke bli forundret om han kalles inn på teppet i Warszawa.

URO I SPANIA: Madrid tar over kontrollen i Catalonia – kan utløse voldeligheter

– Vi utgjør den katalanske republikken, som en selvstendig, suveren og demokratisk rettsstat, slo det katalanske parlamentets talsmann Carme Forcadell fast, da forslaget om selvstendighet for provinsen ble stemt gjennom med sifrene 70 for, 10 imot og 2 ikke-stemmer.

Fratas selvstyre

Samtidig stemte det spanske senatet i diametral retning, for å utløse den såkalte artikkel 155, og med den tilbakekalle det provinsielle selvstyret som Catalonia allerede har.

Ifølge statsminister Mariano Rajoy (PP), er Catalonias erklæring om selvstendighet ulovlig og en følge av «en kontinuerlig prosess med antidemokratiske beslutninger som bryter mot loven og mot spanske og europeiske verdier».

Rajoy lovte at han som representant for rettsstaten å «gjeninnføre loven i Catalonia».

Rajoys første tiltak blir ifølge egen uttalelse å avsette regionpresidenten Carles Puigdemont, oppløse den katalonske provinsregjeringen, samt det katalanske parlamentet. Statsministeren kommer dermed til personlig å styre Catalonia frem til et nyvalg kan avholdes, som beregnes å ta seks måneder.

AVSATT: Sentrale myndigheter i Madrid har offisielt fratatt Catalonia og Carles Puigdemont sin selvstendighet. Puigdemont på sin side avviser vedtaket. Det brygger nå opp til storm i Spania.

Også Catalonias politisjef, Josep Lluis Trapero, fikk sparken for ikke å ha stoppet folkeavstemningen i Catalonia den 1. oktober.

Les også: LIVE: Spansk politi med brutal framferd mot lokalbefolkning

Omstridt paragraf

Artikkel 155 i den spanske grunnloven har blitt kritisert for å være utydelig og åpne for maktovertakelse på vilkårlige grunnlag. Paragrafen gir sentralregjeringen rett til å «ta de nødvendige tiltak» om en provins agerer på en måte som kan anses «å true Spanias interesser».

RIKT OMRÅDE: Catalonia er den rikeste regionen i Spania og utgjør 20 prosent av det økonomiske bidraget til sentralmyndighetene i Madrid.

Omverdenens ledere støtter Madrid

Det katalanske folkets selvstendighetskamp har svak støtte utenlands. Blant de landene der regjeringene stiller seg på den spanske sentralmaktens side finnes blant annet USA, Frankrike og Storbritannia.

Også fra EUs side har støtte til Madrid kommet fra EU-kommisjonens ordfører Jean-Claude Juncker. Han kommenterer utviklingen i Spania på fredag med at EU ikke behøver «flere sprekker og delinger».

Fra norsk side har Utenriksdepartementet uttalt at folkeavstemningen i Catalonia er et internt spansk anliggende. Man har imidlertid ikke valgt å kommentere den voldsbruken som politiet brukte på valgdagen, der nærmere 1.000 sivile ble såret, samt 33 politimenn.

Skottland støtter Catalonia

I Skottland, der selvstendighetsbevegelsen også er sterk, meddeler man avvikende meninger fra det som kommer fra London.

– Vi forstår og respekterer den katalanske regjeringens stillingstakende, sa den skotske regionalregjeringens talsperson i utenriksspørsmål, Fiona Hyslop.

En eventuell maktovertakelse og avvikling av Catalonias selvstyre fra sentralregimet i Madrid kan utløse voldsomme protester og være starten på en lang politisk konflikt.

Positive til Kosovo

Det er verdt å merke seg at så og si alle europeiske statsledere og nasjoner støttet den muslimske enklaven Kosovo, da etniske albanere gjennom vold og terror på 1990-tallet erklærte området som en uavhengig stat. Det gikk endog så langt at sentralmyndighetene i Serbia ble bombet av NATO, FN og EU for å gjennomføre delingen og gi muslimene sin første rene stat i Europa.

I dag er Kosovo et 3. verdensland å regne med enorm arbeidsløshet, massiv korrupsjon og fattigdom. Det finnes flyktninger i Europa i dag som kommer fra Kosovo, selv om man har fått sin egen nasjon, og som ønsker å slå seg ned i Tyskland, Østerrike og andre land med gode velferdstilbud.

Catalonia på sin side, med sine 7.5 millioner innbyggere, er en svært økonomisk sterk og rik del av Europa og utgjør per dags dato hele 20 prosent av Spanias økonomi.

Tsjekkisk president: «Europeere bør få lov til å forsvare seg med våpen»

Den ærverdige statsmannen – en veteran fra Prahavåren i 1968, mot det gamle kommunistregimet, samt Fløyelsrevolusjonen i 1989, som endelig fikk slutt på det – kom med kommentarene under en tale til parlamentet til Europarådet, et forum for europeiske myndigheter som ble etablert før EU så dagens lys.

Nivået av internasjonal kriminalitet øker som følge av islamistisk terrorisme, sa Zeman, som svar på et spørsmål fra en armensk politiker.

Jeg er åpen og ærlig, og jeg bruker ikke frasen ‘islamsk terrorisme’ lett, men det er det vi snakker om i flertallet av sakene. Det er koblet opp mot folkemordet i Armenia, sa Zeman.

ERFARING: Den tsjekkiske presidenten har opplevd både tyranni, diktatur og hjelpeløshet overfor terror iløpet av sitt liv. Nå ønsker han å sørge for at folket kan forsvare seg mot en fremtidig invasjon eller terror. (Foto: Miloš Zeman).

Han la til;

Hva kan vi gjøre mot internasjonal kriminalitet? Investere i politiet, investere i militæret, og ha motet til å investere i våre egne våpen.

Min kone har en pistol. Selvfølgelig har hun bestått alle de nødvendige testene, men nå er jeg beskyttet av min kone, og ikke bare av sikkerhetsvaktene, smilte Zeman.

Det andre grunnlovstillegget til den amerikanske grunnloven sier at alle har rett til å bære våpen – selvfølgelig må de oppfylle alle de nødvendige kravene og prøvene.

Vi europeere er litt mer forsiktige enn amerikanerne, men etter Barcelona og mange snikdrap, så mener jeg at forskjellen mellom amerikanerne og europeerne ikke er så stor lenger.

Tsjekkiske statsborgere har noen av de mest sjenerøse våpenlovene i Europa, selv om våpeninnehav ikke er så høye som i nærliggende Sveits – som i motsetning til Tsjekkia, er utenfor EU.

Begge land nyter en lavere drapsrate enn Storbritannia, som opplever en økning i våpenrelatert vold, selv om man har svært strenge våpenlover og krav om eierskap av disse. EU presser nå hardt på både Storbritannia og Sveits å begrense innbyggernes våpenrettigheter – i Sveits sitt tilfelle fordi de er endel av den grenseløse Schengen-avtalen – med begrenset resultat.

VIL REDDE LIV: Muslimer sprenger og dreper uskyldige sivile på gater, torg, busser, tog og flyplasser over hele Europa. Hvis sivile hadde vært bevæpnet så ville et ikke ubetydelig antall av disse angrepene ha blitt stoppet og mange liv kunne vært reddet. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Det nedre huset i det tsjekkiske parlamentet svarte på EUs krav i juni, 2017, med å stemme for et grunnlovstillegg til den tsjekkiske grunnloven, som vil gi statsborgerne rettigheter i likhet med de man har i USAs andre grunnlovstillegg, som gir vanlige borgere retten til å bære våpen for å forsvare sitt land.

Vi ønsker ikke å avvæpne vårt eget folk i en tid der sikkerhetssituasjonen stadig blir verre, sa innenriks minister Milan Chovanec da EU-kravet kom.

Islamister har klart å tilegne seg våpen for bruk i en rekke terrorangrep i Europa, selv med strenge våpenlover for lovlig innehav.

Frankrike har opplevd de mest grusomme og dødelige angrepene, der muslimske terrorister har drept politimenn, vanlige sivile, samt journalister, i Bataclan og Charlie Hebdo-angrepene.

De drepte også politimenn mellom det første og andre presidentvalget nylig.

Terroristene bak angrepene i Nice og Berlin var også bevæpnet med våpen, selv om de brukte kjøretøy som sine hovedvåpen.

Europas situasjon står i sterk kontrast til Israels der mange sivile, politimenn utenfor tjeneste eller militære utenfor tjeneste, bærer våpen og ofte stopper terrorangrep før de de blir utført eller mens de utføres, og dermed redder mange liv som følge av dette.

Polen trosser EUs dom – nekter å ta imot asylsøkere

Forrige uke besluttet EU-domstolen at den europeiske unionen har rett til å tvinge medlemsland til å ta imot et bestemt antall asylsøkere fra den tredje verden.

Slovakia og Ungarn ønsket at EU-domstolen skulle avvise Europarådets beslutning om tvangskvoter, men domstolen avslo dette ønsket.

Ifølge dommen har Europarådet ikke gjort noen feil i sin beslutning om å tvinge gjennom den mislykkede asylpolitikken og skape kaos hos de landene i Europa som ennå ikke har blitt ødelagt av masseinnvandringen.

Men uansett hva EU sier, og uansett hvilke tiltak unionen truer med, så vil Polen fortsatt nekte å gjøre sitt land etnisk multikulturelt. Man kommer aldri til å fylle landet med ikke-vestlige og muslimske innvandrere.

– Polens sikkerhet er viktigere enn EUs grunnløse beslutning vedrørende flyktningspørsmål, sier Polens utenriksminister Witold Waszczykowski, ifølge nettsiden Breitbart.

KLAR TALE: Polens utenriksminister, Witold Waszczykowski sier at landet setter sine innbyggeres sikkerhet og fremtid foran EUs tvang og krav om skadelig flerkulturell innvandring fra lovløse terrorstater i Midtøsten og Afrika.

Waszczykowski får støtte av landets statsminister, Beata Szydlo, som mener at EU-domstolens beslutning «absolutt ikke endrer den polske regjeringens syn når det gjelder innvandringspolitikken».

Tidligere har også Ungarns statsminister, Viktor Orbán sagt at han ikke ville etterkomme EUs ordre.

Her holder Beata Szydlo en tale til den polske riksforsamlingen tidligere i år, i forbindelse med EU-debatten om påtvungen innvandring.

Polen er åpen for innvandrere

Polen på sin side har åpnet grensene sine, ikke for migranter med fremmed kultur og religion fra andre siden av jordkloden, men for nabolandene i øst.

Over 1.3 millioner ukrainere har kommet til Polen det siste tiåret for å jobbe. Ukrainerne har kommet som følge av konflikten med Russland, hvor både jobber og økonomi har gjort livet vanskeligere.

Dette har sørget for at tomrommet etter de rundt 2 millioner polakkene som reiste vestover for å jobbe i blant annet Tyskland, England og Norge fylles opp.

Ukrainerne på sin side er både kulturelt, språklig og etnisk nærmere polakkene enn for eksempel somaliere, tyrkere eller syrere, som for tiden oversvømmer EU.

Ukrainerne er også i mange tilfeller godt utdannet, arbeidsomme, samt respektfulle som nye borgere. Over 30.000 av dem har skrevet seg inn på høyskoler og universiteter over hele Polen.

ARBEIDSKRAFT: Den tryggeste og mest stabile måten å lede en nasjon er å ha en kontrollert innvandring, helst fra naboland med lik kultur, historie og språk. Et eksempel på dette er hvordan ukrainere har kommet til Polen de siste årene. Økonomien går godt, arbeidsledigheten er historisk lav og ingen nyhetssaker kommer ut om konflikter relatert til etnisitet, religion eller rasisme. Polen har heller ikke måttet bekymre seg over radikalisering eller terrorfrykt fra sine nye ukrainske migranter. Dette ønsker nå EU å endre på. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Polen nyter for øyeblikket en 4 prosents årlig økonomisk vekst, samt har en historisk lav arbeidsledighet. Det vil i så måte være galskap å åpne grensene for store folkegrupper som aldri vil bidra mer enn de tar fra fellesskapet, slik det er med ikke-europeiske migranter.

Et annet aspekt er at man nå ser en retur av de polske utflytterne som reiste for å jobbe i Vesten de siste tiårene. De kommer hjem med oppsparte midler som vil bli introdusert til den allerede gode polske økonomien.

Ukrainerne på side vil også med tiden reise hjem, når situasjonen med årene blir bedre og mer stabil der. Også de med penger og kunnskap, som de vil investere i ukrainsk økonomi.

I Vest-Europa blir de ikke-integrerbare, ulønnsomme ikke-vestlige migrantene og asylsøkerne i all hovedsak et sort hull, hvor penger og velferd suges inn i for aldri å bli tilbakebetalt. De vil heller aldri reise hjem til sine opprinnelsesland, halve kloden borte.

Det har vist seg at ethvert europeisk land som har sitt folk og nasjons beste hensikter, og trosset EUs krav og beslutninger om tvangsinnvandring av mennesker fra ikke-europeiske land, har unngått både etnisk og religiøst betinget uro, samt terrorangrep.

Tsjekkisk parti til Norge: «Keep your money»

Det er penger fra norske skattebetalere som kunne ha brukt til formål i vårt eget land. Det mener flere norske partier som er motstandere av EØS-avtalen. Nå får de støtte fra det tsjekkiske partiet Svobodni, som mener at det er en fornærmelse mot Tsjekkia å behandle landet som et utviklingsland.

De siste årene er Norge blitt et stadig mindre populært land i Tsjekkia, takket være en barnevernssak som rammet en tsjekkisk mor. Saken har fått stor omtale i tsjekkiske medier de siste årene, og blitt fulgt opp av politikere fra flere partier. For ett år siden marsjerte rundt 500 demonstranter fra den norske ambassaden til kontoret til «Norwegian Grant», som deler ut EØS-midler, der de stanset og rote «Keep your money».

«Som en tsjekkisk statsborger føler jeg meg skamfull og fornærmet av ideen om behandlingen av mitt land som et utviklingsland. Norges rykte i den tsjekkiske republikken har aldri vært verre, ikke bare på grunn av den nylige barnevernskandaler. Pengene fra Norge er også uønsket. Jeg vil være glad hvis ingen slike penger ble omfordelt til Tsjekkia. De bør beholdes i lommene til norske skattebetalere,» sier Josef Novotny til Frieord. Han er rådgiver for det liberalistiske partiet Svobodni. I Tsjekkia er det valg i slutten av oktober, men valgkampen er allerede i full gang.

Forhandlingsmemorandumene for en ny periode mellom EØS og Norges fond mellom Tsjekkia og donorstatene i Norge, Liechtenstein og Island, ble signert på Anežské klášter i Praha, forrige mandag.

Den tsjekkiske republikk vil motta 184,5 millioner euro (ca. 1,8 milliarder kroner) fra de tre statene i den nye perioden, opplyser det tsjekkiske finansdepartementet. I inneværende periode som går fra 2014 til 2021, vil Norge i alt ha gitt Tsjekkia en støtte på 89 millioner euro.

«Vi vil takke Norge for pengene, men skulle ønske at jeg kunne gitt dem tilbake» sier representanten for Svobodni. Han mener at mange av prosjektene som får midler er håpløse prosjekt, der pengene ikke kommer noen til nytte.

Den beryktede mange-milliardæren George Soros kontrollerer milliarder av kroner som Norge gir til Polen gjennom EØS-midler.

Også i Polen er det oppstått debatt om de norske EØS-midlene. Over 600 frivillige organisasjoner i Polen får i år støtte fra norske EØS-midler, formidlet via den Warszawa-baserte Batory Foundation. Norge har fått oppgaven med å distribuere midlene som ifølge nettstedet Bloomberg innen 2021 vil komme opp i over 800 millioner dollar, eller nærmere 6.5 milliarder norske kroner.

Batory Foundation er stiftet og styrt av en av USAs rikeste menn, multimilliardæren George Soros. Det ungarske regjeringspartiet kjørte nylig en plakatkampanje med advarsler mot Soros innblanding i ungarsk politikk. Han er kjent som en sterk forsvarer av fri innvandring, og ga store pengesummer til Hillary Clintons valgkamp.

Den polske regjeringen ønsker at Norge skal levere EØS-midlene til dem i stedet for Soros sin stiftelse, slik at de kan blir brukt av folkevalgte representanter og ikke av ledelsen i en privat stiftelse med egne interesser.