Polen forlater heller EU enn å ta imot muslimske migranter

Det er den polske avisen Polityka som har laget en undersøkelse om befolkningens syn på muslimsk innvandring, skriver den svenske nettavisen NyheterIdag. I få EU-land er støtten for den europeiske unionen så sterkt som i Polen. Hele 74 prosent av polakkene sier ifølge en fersk måling at det er bra at Polen er med i […]

Dalai Lama: «Europa tilhører europeerne»

Det var under et besøk i den svært innvandrertette og farlige byen Malmø på onsdag at Tibets åndelige leder kom med påstandene som hvis de ble uttalt av en europeisk politiker ville blitt omtalt som «høyreekstreme». 83-åringen mente at det var bra at land som Sverige og Tyskland har tatt imot migrantene, men at de […]

Europeiske venstrepolitikere: «Europeere eksisterer ikke»

Den kulturelle marxismen og postmoderne galskapen ser ikke ut til å avta hos de rødgrønne politikerne og partiene i Vest-Europa. Tvertimot så uttales sosialistiske og kommunistiske fraser stadig høyere og med mer tyngde, ettersom Europa synker ned i avgrunnen gjennom massiv innvandring, postmodernisme og sosiale eksperimenter. Tankene går til orkesteret og kelnerne på Titanic som […]

Polen: Det blir ingen moskeer på polsk jord

Det er i et intervju med Breitbart at riksdagspolitikeren Dominik Tarczynski uttaler at polske myndigheter krever likhet mellom muslimer og ikke-muslimer. Han påpeker at muslimske nasjoner ikke kan kreve flere rettigheter i Europa enn europeere får i f.eks Saudi-Arabia. Tarczynski er politiker for det ledende partiet PIS, lov og rettferd, som har en majoritet av […]

LESERINNLEGG: Kampen mellom det gode og onde er i gang – og de gode vinner!

Av Ivar Systad, samfunnsdebattør President Donald Trump er ca. 1 1/2 år inne i sin første periode som president i USA og har allerede et ukjent antall mordforsøk mot seg som har blitt avverget. Hatet og personangrepene mot ham fra media er uten sidestykke i historien. Vi husker for et par år siden at kristenfolket […]

Det kreves TOLV europeiske skattebetalere for å forsørge EN afrikansk migrant

Ønsker du å oppleve at sykehus ikke lenger kan tilby deg de tjenestene de gjør i dag? Ønsker du at politi og domstolene ikke lenger har makt eller ressurser til å oppretthold lov og orden i samfunnet? Ønsker du et arbeidsmarked der det råder lovløse tilstander og mennesker utnyttes grovt på arbeidsplassen? Ønsker du et […]

Orban har plassert 8.000 bevæpnede menn ved grensen – skal stoppe innvandringen

Sommeren er her. Det betyr iskrem, bading og ferie for europeere etter en lang og kald vinter. Det betyr også millioner av mennesker fra den tredje verden som har pakket sakene sine, betalt titusenvis av kroner til menneskesmuglere og ønsker å ulovlig trenge seg gjennom Europas grenser. Det betyr en enorm økning i hverdagskriminalitet, voldtekter, […]

Vi vil redde Norge! – Sommerføljetong på Frieord – del 9 – Ut av Schengen og skjerp grensekontrollen

Her kommer del 9 i Frieords sommerføljetong – «Vi vil redde Norge!» I dag omhandler innlegget Schengen-samarbeidet med Europa og våre porøse grenser. Grenser der innvandrere kommer inn med sykler, buss, tog… eller noen ganger rett og slett spaserer inn.

ITALIA: Nyvalgt regjering sier de skal skape nye arbeidsplasser og ber asylsøkere om å «pakke kofferten»

Italia valgte en ny regjering sist uke, bestående av en koalisjon av konservative og nasjonalistiske partier. Statsminister blir jusprofessoren Giuseppe Conte, men det ventes at hans to nestledere, Lega Nords Matteo Salvini og 5-stjerner bevegelsens Luigi De Maio, vil være drivkreftene bak politikken.

FOKUS PÅ SØNDAG: Afrikas befolkningseksplosjon – en trussel mot Europas fremtid

Hvor mange mennesker lever i Afrika i dag? Rundt 1.2 milliarder. Og i 2050? 1.2 milliarder flere. Totalt vil rundt 2.4 milliarder mennesker forventes å bo på kontinentet i midten av dette århundret. Selv om befolkningsvekst i Europa kun eksisterer som følge av innvandring, så vil Afrikas befolkning doble seg takket være den høye fødselsraten. […]

Ødelegger av verdener – George Soros pumper titalls millioner inn for å ødelegge Brexit

Den britiske avisen Daily Mail har fått tak i lekkede dokumenter som viser at en gruppe støttet av mangemilliardæren George Soros ønsker å sette kjepper i hjulene for Storbritannias utgang av EU. Dette er en av en lang rekke anti-demokratiske tiltak den ungarsk-fødte Soros har stått bak de siste årene.

Orban: «Vi skal hjelpe mennesker der de bor – ikke gjennom å ødelegge våre egne land»

Ungarns statsminister Victor Orban og Polens statsminister Mateusz Morawiecki møttes i den polske hovedstaden Warszawa på mandag for blant annet å diskutere den europeiske unionen. Begge to kom med prinsippfaste uttalelser om den ukontrollerte og farlige innvandringen som har rammet Europa de siste årene.

Ungarn reddet for fire nye år – Victor Orban vant valget

Mangemilliardæren George Soros og EU har i lang tid forsøkt å åpne Ungarn for muslimsk masseinnvandring fra den tredje verden, men møtt sterk motstand fra den sittende regjeringen, ledet av Victor Orban. Denne helgen hadde landet valg og Orbans parti, Fidesz, vant det som bare kan karakteriseres som et brakvalg. Partiet fikk over to tredjedeler av setene i parlamentet da 93 prosent av stemmene var telt opp.

EU godtar ikke hvite innvandrere – krever at Polen fyller landet med «fargede, muslimer og homoseksuelle»

Polen har tatt imot over en million innvandrere fra Ukraina. Men EU er allikevel ikke fornøyde. Innvandrerne har nemlig feil hudfarge og er ikke muslimer.

POLITISK KRIG I EUROPA: Victor Orbán vil skape global allianse mot innvandring – advarer mot Europas undergang

Ungarns populære statsminister Viktor Orbán vil skape en internasjonal allianse mot innvandring der meningen er å stoppe muslimske migranter fra å komme til vestlige land. I alliansen skal profilerte politikere som Silvio Berlusconi og Donald Trump ønskes være med, rapporterer Svenske Yle.

EUs beskjed til Polen: Ta imot muslimer – ellers tvinger vi dere

Land som Ungarn og Polen skal ikke kunne velge hvilke typer av asylsøkere de vil ta imot. Det sier nå EU-kommisjonens ordfører, Jean-Claude Juncker, rapporterer Europaportalen. Alle EU-land, uten unntak, må ta imot imot «fargede, muslimer og homoseksuelle».

«Flyktninger» bak 90 prosents økning av voldelig kriminalitet i Tyskland

Det er unge mannlige såkalte flyktninger som står for nesten all økning av voldskriminalitet i Tyskland. Det viser en ny studie, rapporterer nyhetsbyrået Reuters. Studien peker særskilt ut visse innvandrergrupper, som nordafrikanere.

Polens svar til EU: «Vi kommer ikke til å ta imot muslimske innvandrere»

EUs beslutning om å aktivere artikkel syv mot Polen kommer ikke til å ha noen effekt på den polske regjeringen. Det meddeler nå landets styrende parti Lov og rettferdighet, som mener at det hele egentlig er en politisk hevn for at Polen har nektet å fylle sitt land med muslimske asylsøkere.

«Uegnet og støtende» – Youtube sensurerte offisiell video fra polske myndigheter

Polske myndigheter har laget og lagt ut en video på sin offisielle Youtube-kanal. Kort tid etter ble videoen fjernet fra alle søkemotorer og strippet for alle muligheter å kommentere, like eller dele den. Se den her på Frieord og se om du synes den fortjente en slik behandling.

Storbritannias muslimske befolkning vil TREDOBLES innen 2050 ifølge nye undersøkelser

Den muslimske befolkningen i Storbritannia vil tredobles de neste 30 årene, ifølge analyser gjort at Pew Research Centre. Det betyr at antallet muslimer i Storbritannia vil øke fra 4.1 millioner i 2016 til 13 millioner i 2050.

Hvordan rødgrønne politikere har ødelagt Europa og julen

Den bevisste og planlagte masseinnvandringen fra ikke-vestlige og muslimske land har pågått i over ett halvt århundre i Vesten. Denne julen kommer noen harde julepakker vi kunne vært foruten.

DAGENS BILDE: «Typisk tysk»

Hva er «Typisk tysk»? I Berlin har man hatt en utstilling med plakater. Man har også vist videoer på T-banen og på nettet. I kampanjen får flyktninger og asylsøkere fortelle hva de mener er typisk tysk for dem. «Å være pålitelig». «Å være nyttig». «Å ha muligheter», blir det fortalt.

Tsjekkisk president: «Europeere bør få lov til å forsvare seg med våpen»

Den tsjekkiske presidenten, Miloš Zeman, uttalte nylig at Europa bør innføre en lignende grunnlov som USA har, hvor innbyggerne får lov å bevæpne seg for sin egen beskyttelse. Uttalelsen kommer etter de mange terrorangrepene mot sivile i Europa de siste årene, utført av militante muslimer bevæpnet med våpen.

Polen trosser EUs dom – nekter å ta imot asylsøkere

EU-domstolene har besluttet at unionen har rett å tvinge medlemslandene til å ta imot kvoter av ikke-integrerbare asylsøkere fra den tredje verden. Polens utenriksminister Witold Waszczykowski sier imidlertid at Polens sikkerhet står høyere enn EUs krav og nekter å etterfølge domstolens beslutning.