Dagens video

VIDEO: Den muslimske voldtektsepidemien – er den på vei til USA?

juni 6, 2018 Redaksjonen

Europa har i flere tiår etter masseinnvandringens start slitt med muslimske voldtektsgjenger som har operert i England, Tyskland, Frankrike, Sverige og i visse tilfeller også Norge. Det dreier seg om millioner av hvite jenter, hvor medier og myndigheter med vilje har skjult fenomenet av frykt for at det skulle kunne ødelegge innandringspolitikken. Nå ser journalisten Michelle Malkin på fenomenet og trusselen om voldtektsgjengene kan komme til USA.

Utenriks

Fascismens nye ansikt i Europa: Journalist pågrepet og fengslet

mai 26, 2018 Redaksjonen

Storbritannia har i flere år vært først ute med å implementere såkalte «hat-lover» og begrenset ytringsfriheten til journalister og forfattere. Nylig nektet de flere konservative europeere innreise til landet. Det hele toppet seg i går da man pågrep den uavhengige journalisten, youtuberen og forfatteren Tommy Robinson i det han rapporterte fra en rettssak.

Utenriks

DET MØRKE EUROPA: Sensur ønskes introdusert i svensk grunnlov og innvandringskritikere arrestert i England

mars 11, 2018 Redaksjonen

I Sverige har partiet Moderaterna sagt at de vil stemme ja til den svært venstreorienterte regjeringens forslag om en endring i grunnloven. Den nye loven vil gjøre det mulig å forby informasjons om blant annet innvandring og kriminalitet på nye medier på internett. Samtidig har britisk politi pågrepet og satt i arrest to innvandringskritikere som ankom landet for å lage reportasjer og intervjuer vedrørende innvandringspolitikken i landet.

Dagens video

VIDEO: Imam innrømmer: «Islam vil aldri bli reformert» – se Tommy Robinson-intervjuet som sjokkerer Vesten

mars 11, 2018 Redaksjonen

Imam Tawhidi, også kalt «Fredens imam» sitter ned med menneskrettighetsforkjemperen Tommy Robinson i et eksklusivt og eksplosivt intervju som har sendt sjokkbølger gjennom de religiøse og venstreorienterte miljøene. «Islam vil aldri bli reformert», sier Tawhidi, og slår hull på myten om at muslimer og kristne kan leve side om side i Europa.

Dagens video

DAGENS VIDEO: Muslimsk jentekor synger islamsk sang i britisk katedral

desember 21, 2017 Redaksjonen

Kongefamilien og statsminister Theresa May var blant de som deltok på minneseremonien etter blokk-brannen i London tidligere i år, der 71 mennesker mistet livet. Det som imidlertid vekker oppsikt på sosiale medier er bruken av et muslimsk kor som synger en religiøs islamsk sang inne i katedralen rett foran den britiske kongefamilien.