VIDEO: Innvandrerungdom i svensk by steiner gravide kvinner i magen

– Da jeg var høygravid så kastet de steiner på min mage. Flere ganger, og da snakker vi om slike steiner, ikke små, sier en svensk kvinne i reportasjen samtidig som hun viser med hendene at det handlet om større steiner enn en knyttneve.

Hun forteller at det var mange vitner til drapsforsøket på fosteret hennes men at ingen grep inn.

– Flere ganger har jeg måttet besøke fødeavdelingen fordi jeg har fått vondt.

– Er det sant? Jeg vet ikke hva jeg skal si, svarer Lamotte forskrekket under intervjuet med kvinnen.

Også andre svenske kvinner forteller om frykt for å gå ut om kveldene med hunden og hvordan man får ramponert bilene midt på lyse dagen, foran vitner, uten at noen gjør noe. Selv eldre bestemødre blir kalt «horer» av innvandrergjengene.

– Jeg kjenner meg ikke trygg, sier en kvinne som forteller at gjengene kaster fyrverkeri etter hunden hennes når hun er ute og går tur.

Våldet i Sätra

Igår gjorde jag reportage från Sätra i Gävle. Människor vittnade om hur ungdomsgäng har tagit över området och sätter invånarna i skräck. Föräldrar och deras barn blir misshandlade, hotade och sexuellt ofredade utan att få någon hjälp från samhället. Och de som begår brotten klarar sig utan straff.Lyssna på dessa skrämmande vittnesmål och dela gärna reportaget så att det når ut till våra makthavare.____________________________________________Stöd till arbete med oberoende journalistik .Swish: 0707760990Konto: 6235-536119732 HandelsbankenHar du något att tipsa om, tveka inte att höra av dig. Anonymitet utlovas.

Geplaatst door Joakim Lamotte op Donderdag 6 september 2018

Les også: Sverige anno 2018: Skyting, drap, skyting, drap, bomber, skyting, drap

Tilstandene som nå kommer ut fra uavhengige journalister som Joakim Lamotte har blitt gjemt vekk og utelatt rapportert om så langt det går i lisensfinansierte og statsstøttede svenske medier.

Også i Norge har blant annet Morgenbladet, Stavanger Aftenblad og Antirasistisk Senter vært ute på nettet med avkreftende artikler og historier om at det fremdeles er bra i Sverige og alle disse «svenske tilstandene» kun er skremselspropaganda fra «rasister» og folk som ser spøkelser på høylys dag.

Les dem selv her:

Morgenbladet

Stavanger Aftenblad

Antirasistisk Senter

VIDEO: Jenter klås på, barn slås, hunder steines, biler sprenges og mennesker knivstikkes

Joakim Lamotte har gjort seg kjent i Sverige de siste årene ved å reise direkte inn i områdene som er berørt av innvandrervolden, voldtektene, skytingen, bombene og gjengoppgjørene. Han gjør den jobben journalistene og mediehusene skulle gjøre.

Istedenfor får han trusler og blir hetset på sosiale medier av svenske medborgere på venstresiden.

VIDEO: Svensk journalist ringte politiet etter barnevoldtekt – hør hva de sa til ham

Relatert:

TERROR PÅ TENERIFE: Politiet jakter afrikansk mann etter drapsforsøk på 70-årig kvinnelig turist

Det var i 21-tiden på lørdag kveld at en 58-årig nederlandsk kvinne var ute og gikk med en 70-årig venninne på ferieøya Tenerife.

En mann som beskrives som av «sub-saharisk opprinnelse» skal da ha kommet opp til 58-åringen med en kniv og brutalt ranet henne. Men mannen stoppet ikke ved å kun ta vesken hennes. Han knivstakk kvinnen i magen, armen og låret, før han løp av gårde med kvinnens mobil og veske.

Les også: Dansk kvinne gruppevoldtatt av fire marokkanere på Gran Canaria

Det var imidlertid hennes 70-årige venninnen som ble mest alvorlig skadet etter et knivstikk i magen, da hun forsøkte å redde venninnen under ranet.

Afrikaneren skal ha knivstukket de to kvinnene uten forvarsel mens de var på vei hjem til sitt hotell fra strandpromenaden rett over gaten.

Les også: Afrikaner tiltalt for voldtekt mot norsk 16-åring på Gran Canaria

FERIEPARADIS: Området der det brutale ranet og drapsforsøket fant sted er spesielt tilrettelagt for syke og eldre mennesker med revmatisme og bevegelseshemming. Det er uklart om det finnes rasistiske motiv bak overfallet, da afrikanske bander i all hovedsak mishandler, raner og voldtar hvite turister. (Foto: Google Streetview).

Les også: Norsk barnefamilie slått og knivstukket på ferie i Tyrkia

To ambulanser ankom plassen og kjørte dem til et lokalt sykehus, men måtte raskt overføre dem til det største sykehuset på øya, Nuestra Senora de La Candelaria Univeristy Hospital, da man oppdaget omfanget av skadene.

Les også: Asylsøkere arrestert etter den brutale gjengvoldtekten av turistpar i Italia

Nuestra Senora de La Candelaria Univeristy Hospital: De to nederlandske kvinnene ble behandlet for de alvorlige knivskadene på ferieøyas største sykehus. (Foto: Lapinion.es).

Les også: Afrikanere amok i spansk ferieby

Ranet og drapsforsøket skjedde rett utenfor kvinnenes hotell, Mar Y Sol Spa and Sport Hotel, som informerer på sine hjemmesider er bygd spesielt for syke og pleietrengende mennesker med multippel sklerose og revmatiske problemer, og er gjort rullestolvennlig.

Det er ikke informert i internasjonale medier som skriver om saken om den afrikanske ransmannen lette spesielt etter eldre, syke og svake hvite mennesker som ikke kunne forsvare seg selv.

Les også: Nederlandsk familie knivangrepet i Marokko (OBS: Sterke bilder)

I Norge er det blant annet Ving som tilbyr hotellet for norske reisende. Det er uklart om det var noen norske besøkende på hotellet da ranet og drapsforsøket fant sted. Det er så langt ikke skrevet noen advarsler til de reisende om hendelsen sist lørdag på Ving sine nettsider.

Fra Ving.no:

Mar y Sol er et velkjent og godt utstyrt rehabiliteringshotell som i mange år har vært veldig populært blant bevegelseshemmede gjester. Leilighetshotellet har fin beliggenhet, bare ca. 400 meter fra strandpromenaden i Los Cristianos. Mar y Sol tilbyr et stort behandlingsprogram som er tilpasset blant annet bevegelseshemmede, og som er spesielt egnet for allergikere, revmatikere og astmatikere. Alle behandlingsprogram bestilles og betales på stedet (for mer informasjon og priser, ta direkte kontakt med hotellet). Hotellet arrangerer underholdning flere kvelder i uken.

Alle slags hjelpemidler for bevegelseshemmede samt hotellets minibuss kan leies, les mer på www.lero.net

Les mer: 37 turister drept på hotell i Tunisia – muslim skjøt vilt rundt seg med maskingevær på stranden

TILRETTELAGT FOR SYKE OG ELDRE: Hotellområdet er spesielt tilrettelagt for syke og eldre europeere. Det er uklart om afrikanske ransbander spesielt har sett seg ut forsvarsløse og syke mennesker i området der drapsforsøket fant sted. (Foto: Ortoweb.com).

Les også: Fransk mor og hennes tre døtre knivstukket på feriested – muslimsk mann arrestert

Les også: Afrikansk flyktning ranet, voldtok og drepte eldre ektepar på Sicilia

AFRIKANERE: Tusenvis av afrikanske menn har kommet seg til de spanske ferieøyene utenfor den afrikanske kysten. Der lever de i stor grad av å selge billige varer og prostitusjon. Men en ikke ubetydelig andel av dem begår også tyverier, innbrudd, gateran, voldtekter og i enkelte tilfeller drap. (Foto: Afrikanske migranter på grensegjerde inn mot Spania).

Far til gravid jente (17) som ble knivstukket – «Jeg kan ikke gå imot sharia»

Den 17 år gamle gravide jenta fra Libya hadde sannsynligvis forsøkt å skille seg fra sin 17 år gamle mann, ifølge den tyske avisen Bild. Hun var gift etter såkalt sharialov, men ikke etter tysk lov.

Ifølge Bild skal jenta bare ha vært 15 år gammel da hun ble giftet vekk til en syrisk mann. Det var imidlertid et ulykkelig forhold og jenta skal ha funnet seg en ny kjæreste.

Les også: Høygravide Maria (19) brent ihjel levende av tyrkisk kjæreste i Tyskland

Den unge jenta ble funnet alvorlig skadet i foreldrenes hjem kvelden den 27. februar, med stikkskader i overkroppen. Jentas bror og hennes ektemann skal ha angrepet jenta i sitt eget rom.

Det foreligger imidlertid ikke bevis for at foreldrene aktivt var med på ugjerningen, sier anklager Jan Holzner. Han utelukket derimot ikke at etterforskningen vil bli forlenget for å undersøke om foreldrene deltok eller aktivt hadde frembrakt knivstikkingen via andre personer i det muslimske miljøet.

Så langt sitter jentas ektemann og bror, Abd Alrahman (20), varetektsfengslet for det brutale drapsforsøket.

Les også: OPPEGÅRD: Utenlandsk familie forsøkte å æresdrepe datteren (18) midt i boligfelt

BROREN KNIVSTAKK SIN EGEN SØSTER: Jentas 20 år gamle bror, Abd Alrahman, er også arrestert for drapsforsøk.

Les også: Æresdrap i Sverige – to kvinner kastet ut fra balkonger

Faren til den dødelig skadde jenta, «Alaa W». har skapt oppsikt i Tyskland med sine uttalelser etter drapsforsøket. Han henviser nemlig til den islamske sharia-lovgivningen som en årsak til at hans gravide datter ble forsøkt drept. «Hvis en gift kvinne blir dømt til døden etter islamsk lov av en islamsk dommer så kan jeg ikke si nei,» sier faren til den tyske mediekanalen «Spiegel TV.»

Tyskland har hatt mange tilfeller de siste årene der muslimer bosatt i landet har satt sharialovene over tyske lover under konflikter og for å løse problemer i de muslimske miljøene.

Les også: Lot datteren drukne – for ærens skyld

I det artikkelen går i trykken kommer det ut informasjon om at også moren og faren til jenta nå har blitt pågrepet og varetektsfengslet for medhjelp til drapsforsøket på sin 17-årige gravide datter.

Bakary (29) og Roberto (23) jages for drapsforsøk sør for Stockholm

Det var den 3. januar rundt halv åtte på kvelden at en mann ble skutt på Skorpionens gata i bydelen Brandenbergen i Haninge. Mannen skal ha blitt skutt to ganger i det ene benet.

De to mistenkte, Bakary Binta «Fa» Dibba (29) og Roberto Rodriguez Ortiz (23) har blitt siktet i sitt fravær for drapsforsøk.

BOLIGFELT: Drapsforsøket skjedde midt i et tettbebygget boligfelt med lekeplasser og mange barn. Kriminelle innvandrere i Sverige tar ingen hensyn til verken hvor de begår alvorlig kriminalitet eller hvilke konsekvenser det har for samfunnet de bor i. (Foto: Google Streetview).

Nå ber svensk politi allmennheten om hjelp for å finne de to kriminelle innvandrerne.

Politiet vil komme i kontakt med alle personer som har opplysninger om drapsforsøket som skjedde på åpen gate og informasjon om hvor de to kan oppholde seg i landet.

Tips kan ringes inn til politiets nummer +46 114 14 eller på politiets hjemmeside.

Syrisk flyktning knivstakk tolk utenfor vokseopplæringssenter – dømt til ti måneders fengsel

En syrisk flyktning ble denne uken dømt til 10 måneders fengsel og betale 4.461 kroner i erstatning, samt 50.000 kroner i oppreisning.

Bakgrunnen er en hendelse i august i 2017, da den 24-årige flyktningen var bevæpnet med kniv og forsøkte å drepe en tolk (40) ved voksenopplæringssenteret i Ølen. Hendelsen skal ha funnet sted klokken 12 på formiddagen. Han skal ha knivstukket tolken minst tre ganger, og ifølge Stavanger Universitetssykehus, så var det bare tilfeldigheter at tolken ikke døde av blodtapet, hvis han ikke fikk rask behandling. Et av knivstikkene skal også ha vært nære å være dødelig.

Det hele skal ha skjedd utenfor Helsehuset, som huser blant annet språkopplæringen til påståtte flyktningmenn fra Midtøsten. Bakgrunnen for drapsforsøket skal ha vært at syreren skal ha stjålet øl og penger fra tolken under et besøk på restaurant noen dager tidligere.

Da tolken konfronterte den syriske flyktningen med oppførselen sin, gikk han til angrep.

Fra Haugesunds Avis:

Den 24 år gamle mannen nektet straffskyld og hevdet i retten at han befant seg i en nødvergesituasjon da han dro fram kniven og stakk den andre minst tre ganger i ryggen og skulderen. En uttalelse fra Stavanger Universitetssjukehus slår fast at blodtapet kunne være livstruende uten medisinsk behandling. Det kunne også ett av stikkene ha vært, dersom det halle gått litt dypere.

Retten avviser derfor at tiltalte var i en nødvergesituasjon, som han hevdet, og finner for øvrig hele hans historie er en hjelpeløs konstruksjon i et forsøk på å unndra seg straff. Retten tror heller ikke på at han hadde kniven med seg fordi den tilfeldigvis lå i jakka hans fra en tidligere fisketur.

Retten opplever påtalemyndighetens strafforslag på ti måneders fengsel som mildt og har vanskelig for å finne formildende omstendigheter ved selve saksforholdet. Snarere tvert imot hadde mannen med seg kniv, og bare motvillig erkjent faktiske forhold og forsøkt å konstruere en nødvergesituasjon. Straffen ble satt til ti måneders fengsel. (Sitat slutt).

Frieord skrev om hendelsen i august i fjor:

Slagsmålet utviklet seg dramatisk da en mann i 20-årene stakk en annen mann på rundt 40 år med kniv. Det skal ha skjedd utendørs, skriver Grannar. Begge de involverte skal være av utenlandsk opphav.

Politioverbetjent Jørgen Torstveit ved Etne og Vindafjord lensmannskontor sier til Grannar at politiet var raskt på plassen siden lensmannskontoret ligger tvers over vegen for voksenopplæringen. Politiet væpnet seg og pågripelsen var udramatisk. «Jeg kan ikke si noe om hva som har skjedd i forkant av knivstikkingen, eller noe om motivet. Det må den videre etterforskningen vise,» sier han.

Les også: Unge jenter befølt og seksuelt antastet av asylsøkere i Ølen – «Ubehagelig og skremmende»

Den skadde ble fraktet med luftambulanse til Stavanger universitetssykehus. Tilstanden er foreløpig ikke kjent. Den mistenkte ble plassert i en tjenestebil frem til en patrulje fra Haugesund politistasjon kom til Ølen og hentet mannen. Han ble kjørt fra åstedet i 13.30-tiden, skriver avisen. Det skal være minst tre vitner til hendelsen.

«Vi har aldri hatt en slik hendelse før, og vi er like leie oss alle sammen, både elever og tilsatte. Vi forstår jo ikke helt hva som har skjedd. Det er jo hendelser som dette de har flyktet ifra,» sier flyktningkonsulent Grete Utstrand i Vindafjord kommune til Grannar.

Hun opplyser at det var rundt 30 elever i områder da knivstikkingen skjedde, men at bare noen få av dem så selve hendelsen som fant sted i en pause i undervisningen. Hun forteller at elevene, som er flyktninger, frykter at slike hendelser kan være med på å stigmatisere flyktninggruppen.

Relatert:

Her er flyktningbarnet som forsøkte å knivdrepe en politimann i Stockholm

En siktelse er nå laget mot Muhammad Hussaini, som den 31. august i fjor, knivhugg en politimann på Medborgarplatsen i Stockholm. I sin asylsøknad har Hussaini oppgitt at han er født i 1999 og altså var 17 år gammel da drapsforsøket fant sted.

Denne påstanden har blitt satt spørsmål ved av eksperter – og dessuten dementert av Hussaini selv, under andre perioder.

Hussainis alder var et sentralt spørsmål for politiets etterforskere under det siste halvåret av etterforskningen. Rettsmedisineren Carl Johan Wingren i Stockholm skriver i en uttalelse til retten at de undersøkelsene han har gjort «taler for at den undersøkte var 18 år eller eldre ved tidspunktet for undersøkelsen».

Også sosialtjenesten og Migrationsverkets personal oppgis å ha tvilt på Muhammads alder. En av de som har reagert på alderen er en medarbeider på Migrationsverket som selv har iransk bakgrunn.

Hussaini skal også ha to yngre søstre som er 21 og 23 år gamle, noe som tilsier at han var eldre enn 23 sist år. Selv mannens far som er intervjuet bekrefter at sønnen er voksen.

(Foto: Politiet).

Politimannen hadde englevakt

Det var den 30. august i fjor at Muhammad Hussaini gikk inn på en jernvarebutikk og kjøpte en stor kjøkkenkniv av merket Gastromax. Den tok han med seg til en demonstrasjon anordnet av venstreekstremister og antirasister på Medborgarplatsen. Der oppholdt det seg i tillegg en stor gruppe ulovlige innvandrere. Parolen var å protesterer mot utvisninger til Afghanistan.

Under demonstrasjonen går Hussaini frem til politimannan Marcus Eberhardsson og Ted Eriksson, som patruljerer. Han hever kniven og hugger Ted Eriksson bakfra i nakken. Hussaini løper deretter fra plassen, men blir tatt igjen av politikollegaen som truer med å skyte ham hvis han ikke stopper.

(Foto: Privat).

Et antall politibetjenter ankommer plassen og får lagt press på såret til den knivstukne politimannen. Såret skal ha gått helt inn til ryggraden. Politimannen skal ifølge legene ha hatt englevakt. Hadde knivstikket vært bare noen millimetere annerledes, så kunne han ha mistet livet på plassen.

(Foto: Politiet).

I avhør skal Muhammad Hussaini ha sagt at han «nyter av å drepe politimenn«. Han har imidlertid aldri gitt noen ordentlig forklaring på hvorfor han forsøkte å drepe den svenske politimannen.

På mandag kom tiltalen fra svenske myndigheter som inkluderer drapsforsøk. Han er også tiltalt for to tilfeller av mishandling og et tilfelle av trusler på skolen han går på.

Aktor i saken har også inkludert utvisning i ti år fra Sverige.

Les dokumenter fra etterforskningen her.

 

DRAPSFORSØK I OSLO: Bilfører fikk knust frontruta av isklump kastet fra gangbru

Lignende hendelser har blitt mange rapporter fra Sverige og Danmark de siste årene, hvor det også har blitt kastet steiner. Ved minst to tilfeller har bilfører eller passasjerene mistet livet. I ett tilfelle ble en småbarnsmor drept med barn i bilen.

Masseslagsmål

Politiet hadde også utrykning til masseslagsmål mellom «ungdommer» på Oslo S lørdag kveld. Det er klart fra tidligere og lignende hendelser at dette i all hovedsak involverer personer av ikke-vestlig bakgrunn og bakgrunnen er interne oppgjør i det kriminelle miljøet som bedriver utstrakt salg av narkotika, prostitusjon, person- og gateran, og tyveri.

Ibrahim Badra arrestert for drapsforsøket på svensk politimann og familien hans

Ibraheem Badra har bostedsadresse i et av Sveriges 55 såkalte «utenforskapsområder», der svenske myndigheter har gitt opp kampen om å opprettholde lov og orden. Her regjerer ikke-etnisk svenske gjenger med narkotikasalg, menneskesmugling, islamisme, grov kriminalitet, skyting på åpen gate, bombeangrep, samt angrep på politiet, brannvesen og ambulanser, om de skulle komme inn på «innvandrernes» områder.

Politiet gikk inn i et slikt område i Gøteborg, kalt Angered, på onsdag og hentet ut Ibraheem Badra. Badra skal være velkjent av politiet fra før og er dømt for en lang rekke grove forbrytelser.

Les også: Dobbeltdrap i beryktet bydel – politiet angrepet da de ankom drapsplassen

Les også: Svenske politibetjenter flykter fra jobben – overarbeidet, utslitte og redde

MULTIKRIMINELL: Som mange andre ikke-etniske svensker i ghettoene i de svenske byene lever Ibraheem Badra av grov kriminalitet. Allikevel får han leve på de svenske skattebetalernes penger og fortsette å terrorisere sitt nye land. (Foto: Privat).

Les også: Innvandrere kastet skarp granat mot politibil full av betjenter

Det er uklart hvorfor Badra befant seg i Västerås og hvilke motiv han hadde for å forsøke å drepe politimannen og hans familie.

Det spekuleres at drapsforsøket kan ha sammenheng med svenske politimyndigheters innsats for å ta tilbake ghettoer og utenforskapsområder og at de kriminelle utenlandske gjengene nå kjemper imot dette.

Gjengene benytter seg blant annet av angrep mot politistasjoner og politibiler med bomber og granater, det skytes med skarp ammunisjon og automatvåpen mot politistasjoner og politimenns hjem, samt at politimenn trues på livet utenfor arbeidsplassen når de beveger seg i sitt nærområde utenom arbeidstid.

Ler mer: Det nye Sverige – Bombe- og skuddsikker politistasjon – politibetjentene kjøres til jobb

Den multikriminelle Ibraheem Badra nektet for drapsforsøket da han ble fremstilt for fengsling.

Les mer i Frieords første omtale av saken her:

DET NYE SVERIGE: Sabotasje mot brannmenn – skrur løs hjulmuttere og skjærer istykker dekk på brannbilene

Redningstjenesten i Svedala kommune utenfor Malmø har blitt utsatt for sabotasje og angrep den siste tiden. De siste angrepene har vært rettet mot enkelte brannmenn og har kunnet fått katastrofale følger.

Tre brannmenn har fått hjulmutrene løsnet på sine biler som sto utenfor brannstasjonen, mens de var på helgjobbing, sier Tina Lehtonen, som er presseinformatør ved politiet i Sørlige Skåne, til lokalavisen.

Les også: Brannmenn og journalist angrepet med steiner og flasker i Sverige

Ved ett av tilfellene hadde noen løsnet samtlige muttere på forhjulene. Da brannmennene skulle bruke bilen merket de at noe var galt, og stoppet i tide, slik at de rakk å oppdage at ett av hjulene satt helt løst.

Ifølge politiet har dette skjedd gjentatte ganger. Et annet eksempel er da to brannmenn skulle gå av nattevakt og oppdaget at noen hadde skrudd av mutrene på hjulene.

Les mer: Ambulanser krever militærutstyr for å jobbe i innvandrertette områder

Lehtonen forteller også at tre utrykningskjøretøy har fått bildekkene skåret i stykker.

Det hadde kunne fått svært alvorlige konsekvenser om dette hadde blitt oppdaget når kjøretøyene skulle på utrykning, sier hun.

Les også: Muslimer lurte brannmenn ut på oppdrag – angrep dem med jernstenger og baseballkøller

Les også: Krig i Malmø: Fire skuddepisoder på en dag – mann drept, bussjåfør og barnefamilie beskutt

Ikke bare brannmenn som risikerer livet

I en sak som er relatert til sabotasjen og drapsforsøket på brannmennene, så rapporteres det nå at ungdomsgjeng har kastet steiner på politipatruljer under utrykning.

En politimann skal ha blitt truffet av en stein i ansiktet og blitt skadet.

Les mer: Hjemmet til politimann beskutt med automatvåpen

ANGRIPER POLITIET: Svensk politi på utrykning opplever at «ungdomsgjenger» kaster steiner på dem. Nylig ble en politimann truffet i ansiktet av en stein. (Foto: Frieord.no).

Ler mer: Det nye Sverige – Bombe- og skuddsikker politistasjon – politibetjentene kjøres til jobb

Det var klokken 21.17 på søndag kveld at politiet ble kalt ut til Vallarondellen i Linkøping. En tipstelefon har fortalt at det foregår en mishandling på plassen.

Men da politiet ankommer plassen synes verken noen gjerningsmann eller offer.

Da politiet snakker med noen ungdommer som befinner seg på plassen blir de plutselig angrepet med steinkasting av en annen gjeng med ungdommer i nærheten.

Les også: Svenske politibetjenter flykter fra jobben – overarbeidet, utslitte og redde

En av polititjenestemann blir truffet i ansiktet og får «en kraftig hevelse på leppen/kinnet som følge», står det på politiets hjemmeside.

Steinkastingen mot politiet rubriseres som vold mot tjenestemann. Ingen gjerningsmann er mistenkt for hendelsen og ingen ble pågrepet da steinkasterne lykkes å flykte fra plassen etter angrepet.

Les også: Svensk politimann gikk ut med sannheten om kriminaliteten – ble politianmeldt

Relatert:

Khadar Abdi (39) hogg sin kone i hodet med øks i Sverige – pågrepet i Østerrike

Den nå 39-årige Khadar Musa Abdi kom til Sverige med sin familie i 2013 og søkte asyl.

Men sist sommer gikk det galt for hans hustru. Helt uten grunn gikk Abdi til angrep mot sin kone og hugg henne flere ganger i hodet med en øks.

Dette skjedde samtidig som barna var tilstede og så angrepet på sin mor.

Familien bodde da i Alvesta kommune i Kronobergs län i Småland. Offeret overlevde takket være en akuttoperasjon.

Det var svært brutalt. Hun hadde flaks som overlevde, har Göran Åkerblom, kriminalinspektør for grov kriminalitet i Växjö, tidligere uttalt til Nyheter24.

Etter angrepet rømte Khadar Abdi familieboligen og lykkes å ta seg ut av Sverige. Sporene sluttet i Belgia.

Somalieren ble oppfattet som voldelig og ustabil, og svensk politi anså det som viktig å pågripe ham så fort som mulig.

Svensk politi la derfor mannen til den internasjonale listen over de mest ettersøkte kriminelle i Europa, Europols såkalte «Europe’s most wanted».

Det var også andre momenter som hindret svensk politi i å få tak i mannen. Det ble funnet fingeravtrykk på øksen som ble brukt i drapsforsøket på kvinnen. Men Khadar måtte aldri avgi fingeravtrykk da han ankom landet.

I Østerrike måtte han imidlertid avgi fingeravtrykk. Men disse er ifølge EU-lover ikke lov å kryssjekke med kriminelle databaser, noe som har blitt kritisert av flere politikere i Europa. Det betyr at hans fingeravtrykk ikke dukket opp i noen internasjonal database som brukes av politiet.

Men nå, ett drøyt år senere, klarte man endelig å få tak i den muslimske mannen i den østerrikske hovedstaden Wien. Der hadde han søkt asyl på nytt og levde under falskt navn.

Ifølge avisen Kronen Zeitung mottok han asyl i januar i år og var en såkalt «humanitær flyktning». Han hadde tilogmed fått en ny kvinne i sitt liv, som han skulle gifte seg med.

Pågripelsen fant sted etter tips fra allmennheten og var mer en tilfeldighet enn resultat av et godt fungerende rettsapparat.

Khadar Abdi er somalisk statsborger, men vil nå bli utlevert til Sverige. Han vil mest sannsynlig bli fremstilt for drapsforsøk. Det har allerede blitt utstedt en internasjonal arrestordre, ifølge Expressen.

OPPEGÅRD: Utenlandsk familie forsøkte å æresdrepe datteren (18) midt i boligfelt

Det var på tirsdag at skremte beboere på Oppegård hørte skrik og bråk utenfor Sameiet Flåtestadveien, et borettslag med lavblokker.

Hele seks personer skal ha vært involvert i et drapsforsøk på en 18 år gammel jente, som skal være datteren i en ikke-etnisk norsk familie.

De involverte skal inkludere begge foreldrene, samt jentas brødre. De er nå alle siktet for drapsforsøk eller medvirkning til drapsforsøk.

Les også: Æresdrap i Sverige – to kvinner kastet ut fra balkonger

GREVERUD: Æresdrapsforsøket fant sted i et rolig boligområde nær en barnehage i Oppegård kommune. (Foto: Google Maps).

Jenta skal ha blitt forsøkt drept med kniv, og politiet bekrefter at det er forsøk på æresdrap. Hun var i ifølge politiet i Follo i veldig dårlig forfatning og alvorlig skadet da hun ankom sykehuset.

En tilfeldig forbipasserende skal ha funnet jenta blodig på gangstien utenfor blokkene og tatt henne med til sykehuset.

Les også: Afghaner knivdrepte trebarnsmor på Trosterud – sjokkerte vitner så drapet

Det er ikke klart hva jenta har gjort for å vanære familien. Både foreldrene og brødrene av jenta nekter straffeskyld.

Naboer beskriver familien som godt integrerte og høflige mennesker som snakker godt norsk.

Angrepet på Greverud kommer bare 10 dager etter at Frieord skrev om et annet drapsforsøk på en ung jente med kniv i det utenlandske miljøet i Norge.

Relatert:

Flyktningbarnet Muhammad som knivhogg politimann i Stockholm er mulig 25 år gammel

Det var forrige torsdag at to politimenn patruljerte den beryktede Medborgarplatsen i Stockholm. Området er kjent for å være tilholdssted for store innvandrergjenger og kriminell aktivitet.

Såkalte «gatebarnsbander» opererer i mindre og større grupper og begår alt fra seksuelle overgrep mot kvinner, narkotikasalg og til grove personran med våpen. Ikke sjelden blir ofrene utsatt for vold.

Les også: Her blir flyktningbarna pågrepet for seksuelle overgrep under festival i Sverige

«GATEBARN»: Politiet i Sverige sliter med store gjenger gatebarn fra blant annet Marokko og Afghanistan. De er svært voldelige og har liten sympati med sine ofre. Ikke sjelden angriper de kvinner og eldre. Her er politiets bilder på to slike gatebarn som i 2016 ble siktet for innbrudd og grov vold mot en 87 år gammel kvinne i Stockholm. (Foto: Politiet).

Les også: Skandale – svenske aviser innrømmer falske nyheter om flyktningbarn

Politimennene Ted og Marcus oppdaget plutselig «noe sort» i periferien. Plutselig får Ted et slag i bakhodet. Da han snur seg rundt ser han Hussaini Muhammad, som står med en stor kjøttkniv i hånden.

Ifølge et vitne drar knivmannen ned politimannens uniformskrage og hogger til med kniven.

Nettstedet Nyheteridag.se har fått tilsendt et bilde som viser såret på politimannen.

 – Denne personen ønsket å drepe meg, sier den svenske politimannen.

Les også: Flyktningbarnet som drepte ansatt på asylmottak i Sverige er voksen

BLE FORSØKT DREPT: En ulovlig asylsøker er nå siktet for å ha forsøkt å drepe den svenske politimannen. (Foto: Youtube).

Les også: Halvparten av flyktningbarna er voksne – mange har grått hår og skjegg

Knivmannen blir etterhvert overmannet og arrestert.

I ettertid har det kommet frem at Hussaini Muhammad ikke er et gatebarn fra Marokko, men mest sannsynlig fra Afghanistan. Dette da nettstedet fikk tak i rettsdokumenter som viser at tolken hans snakker Dari, som er en persisk dialekt, som er vanlig i Afghanistan.

Han skal heller ikke være 17 år gammel, men mellom 23 og 25 år gammel, avhengig av hva hans foreldre har sagt og hva han selv har uttalt til sosialtjenesten i kommunen der han er bosatt.

Les også: Enslige flyktningbarn søker om gjenforening med kone og barn fra hjemlandet

Som følge av det brutale drapsforsøket på den svenske politimannen, så har myndighetene omplassert Hussaini Muhammad fra et vanlig og åpent HVB-hjem, til en såkalt Sis-bolig, sammen med andre tvangsplasserte gutter og jenter. 

Et Sis-hjem er betydelig dyrere og vil koste svenske skattebetalere tusenvis av kroner hver dag.

Les også: Fostermor fikk sjokk da hun fant at ut at 12 år gammel flykting var 21 år gammel jihadist

FØRT BORT: Hussaini Muhammad blir pågrepet og ført bort av politiet etter drapsforsøket torsdag i forrige uke. (Foto: Informationskriget.se).

Les også: Syrisk flyktning (19) voldtok 13 år gammel jente – fikk to måneders fengsel

Les også: Mor lot «mindreårige asylsøkere» flytte inn i huset – datteren ble sexmisbrukt

Les også: Syrisk flyktning (19) voldtok 13-åring vaginalt og analt – fikk to måneders fengsel

Skal ha blitt knivstukket fordi hårsveisen var «nynazistisk» – RETTET ETTER AVSLØRING

RETTET 29.8.2017.

Det viser seg i ettertid at mannen løy om angrepet og skadet seg selv med kniven.

Washington Post formidler nå at han har innrømmet forholdet til politiet og er siktet for falsk  anmeldelse og risikerer både bot og fengsel.

Les mer på Washington Post.

Original artikkel:

Colorado-mannen sier han ble skåret i hånden av en anti-fascist som mistenkte ham for å være en nynazist, på grunn av hårsveisen hans.

Joshua Witt (26) er i militæret og skriver på sin Facebook-side at han er heldig som fremdeles lever.

Han sier han ikke har noen tatoveringer eller merker på bilen som skulle indikere at han er en nynazist, men at hans venner har forklart ham at det kan være hårsveisen hans som opprørte venstreekstremisten.

«NAZI-HÅR»? Joshua Witt tjenestegjør i det amerikanske forsvaret, og hårklippen ble tatt for å være «nazistisk» av en antifascist bevæpnet med kniv. (Foto: Privat).

Witts hårsveis er lik den som mennesker ofte identifiserer som en «nazi-klipp» etter de mange avisoppslagene etter opptøyene i Charlottsville sist uke.

Håret hans er lenger på toppen og kortklipt på siden.

Witt skriver videre på sin Facebook-side:

– Sååååå tydeligvis ser jeg ut som en nynazist og ble knivstukket på grunn av det… heldigvis holdt jeg opp hendene mine, slik at mannen kun stakk meg i hånden.

Witt sier at venstreekstremisten ønsket å påføre ham betydelig mer skade.

– Jeg er bare glad jeg har gode reflekser og fikk opp hendene, fordi mannen siktet seg inn på hodet mitt.

Angrepet skal ha vært tilfeldig og uprovosert ifølge Witt. 26-åringen var på vei ut av bilen og skulle kjøpe en milkshake da overfallet fant sted.

– Det var ingen samtale mellom meg og denne fyren – jeg var bokstavelig talt på vei ut av bilen min.

Witt sier han til daglig tjenestegjør i den amerikanske marinen og at overgriperen sa: «Er du en nynazist?», før han gikk til angrep med kniven.

Mannen skal ha løpt fra stedet etter å ha knivstukket 26-åringen.

– Jeg forstår ikke verden mer…ler…mennesker er gale, skriver han på Facebook-siden sin.

NYE TIDER: En sort mann med sørstatsflagg og en hvit mann med «Black Lives Matter»-skilt møtes under demonstrasjonene i Charlottsville sist uke. Det viser at ikke alt er sort eller hvitt, bokstavelig talt.

Politiet skal ha ankommet plassen kort tid etter drapsforsøket, men har ennå ikke funnet gjerningsmannen.

Witt slapp unna med en tur til sykehuset for å sy hånden.

Verdenskjent forfatter: – Vi kan ikke si at terroren ikke har noe å gjøre med islam å gjøre

«Jeg er i grunnleggende uenighet med denne venstrefløyen som gjør alt for å distansere fundamentalisme fra islam. Islam har blitt radikalisert i femti år. På den shiitiske siden var det Imam Khomeini og hans islamske revolusjon. I den sunniske verden var det Saudi-Arabia, som brukte sine enorme ressurser til å finansiere spredningen av den fanatiske retningen Wahhabism.

Men denne historiske utviklingen fant sted i islam og ikke utenfor. Når folket i den islamske staten (IS) angriper, gjør de det ved å si «Allahu Akbar.» Så hvordan kan vi da si at dette ikke har noe å gjøre med islam,» spør sir Salman Rushdie, forfatter av romanen Sataniske vers.

Les også: Muslimsk terrorangrep mot avisredaksjon i Frankrike – 12 drept

Han siteres av Søren Kern som jobber for Gatestone Institute. Uttalelsen hans om sammenhengen mellom islam og terror kom for en drøy måned siden i et intervju med den franske avisen L’Obs. Salman Rushdie ble offer for en fatwa fra imam Khomeini som ba alle muslimer i verden å drepe Rushdie.

Årsaken var innholdet i boken hans, som muslimene mente var blasfemisk. Fatwaen ble utstedt den 14. februar 1989 via Radio Teheran.

Fatwaen utløste store muslimske protester mot Rushdies bok med blant annet brannbombinger av bokhandlere. Muslimske samfunn rundt i verden holdt offentlige møter hvor kopier av boka ble brent. Flere personer som var tilknyttet oversettelsen eller utgivelsen av bøkene ble angrepet og alvorlig skadet eller drept.

Blant de hardt skadde var den norske forleggeren William Nygaard – eier av Aschehoug forlag. Ingen ble pågrepet for attentatet mot Nygaard, men det antas å ha sammenheng med hans rolle i utgivelsen av boken.

BLE FORSØKT DREPT: Forlagssjef William Nygaard ble skutt utenfor sin bolig i Oslo, den 11. oktober, 1993. Han ble alvorlig skadet, men overlevde. Det antas at Nygaards rolle i utgivelse av boken «Sataniske vers» av Salman Rushdie var årsaken til attentatet.

Relatert:

TYSKLAND: Syrisk flyktning hyllet som «rollemodell for integrering» – forsøkte å skjære over strupen på sin arbeidsgiver

Den syriske frisøren kom til Tyskland som flyktning for et bedre liv i 2015. Mohammad var svært god til å klippe mannlige kunder og fikk gjennom arbeidssenteret i Herzberg mulighet til å jobbe for den tyske kvinnen Ilona Fugemann (64) i hennes frisørsalong.

Han fortalte at han selv kom fra en familie som jobbet som frisører hjemme i Damaskus.

Les også: Tyskland i sjokk: Muslim bandt småbarnsmor fast og dro henne flere hundre meter

Les også: Småbarnsmor døde etter ha blitt tent på i Tyskland – afrikansk ektemann arrestert

Så bra gikk det at media var tilstede og hyllet den muslimske frisøren. Ja, det var litt problemer med språket og å tilpasse seg vestlig kultur, hvor kvinner og menn går i samme salong, men dette var ting som skulle gå seg til.

38-åringen var svært populær og fikk mye skryt fra sine kunder. Han gikk på språkkurs og hadde god kontakt med sin kvinnelige sjef og hennes familie.

Les også: Syrisk asylsøker amok med machete på gaten i Tyskland – gravid kvinne hakket ihjel

Les også: Høygravide Maria (19) brent ihjel levende av to tyrkere i Tyskland

LYKKELIGE TIDER: Mohammed (38) klipper en mannlig kunde i frisørsalongen til Ilona Fugemann (i midten av bildet). I over ett år var det hele en solskinnshistorie. Men for to uker siden forsøkte Mohammed å skjære over strupen på sin arbeidsgiver. (Foto: B. Rudow/IL-online.de).

Les også: Tyskland: Halvparten av tyske kvinner føler seg utrygge i sine egne nabolag

Les også: Muslim amok med kniv på tog i Tyskland – ropte «Allahu Akbar» – drepte en og skadet tre

Ilona gjør som mange mennesker i Vesten, og ser på seg selv og sine handlinger for å finne ut hvor det gikk galt. Hun forteller at hun lurer på om de hjalp Mohammed nok, om de kunne gjort mer. Om de kunne gjort ting annerledes.

– Det var ingen tegn på at han skulle begå en slik forferdelig handling. Ja, han endret sin oppførsel de siste månedene. Vi hadde investert mye tid og arbeid i ham. Vi hjalp ham på alle mulige måter. Kundene var svært glade. Helt til siste stund, så trodde jeg at vi skulle få det til, sier Ilona til tyske medier.

Les også: Sluttrapporten fra Køln klar – nesten alle overgriperne var asylsøkere og ulovlige innvandrere fra muslimske land

Les også: “Tyske kvinner må endre oppførsel” sier kvinnelig borgermester etter angrepene på nyttårsaften

Men Mohammed som tidligere ikke virket som en svært troende muslim begynte å endre oppførselen sin. Han begynte å snakke mer og mer om Allah. Dette skapte friksjon mellom ham og sjefen. Han begynte å slutte å besøke sjefen og ektemannen hennes i deres hjem, noe han inntil nylig hadde gjort nesten hver dag. Han hadde sluttet å gå på språkkurs og begynte å komme for sent til arbeid og det virket ikke som han tok arbeidstiden alvorlig. Han nektet også å reise til en annen frisørsalong eid av den kvinnelige sjefen.

Les også: Tyskland: 18 år gammel asylsøker voldtok og drepte eldre og syke

Les også: AVSLØRT: Hussain Khavari pågrepet for voldtekten og mordet på legestudenten Maria (19)

Det hele tok en brå slutt da en kunde var misfornøyd med arbeidet til Mohammed og det ble avtalt et møte mellom 39-åringen og sjefen. Det endte opp med at Mohammed trakk en kniv og stakk kvinnen i halsen. Kvinnen ble alvorlig skadet og hadde det ikke vært for en annen ansatt som kom til unnsetning, så ville den 64-årige kvinnen ha mistet livet.

Ilona Fugemann måtte fraktes til sykehus og opereres, men overlevde angrepet og står i dag frem med sin historie.

– Jeg hater ikke syrere og integrasjonen kunne ha fungert med tanke på hvor mye støtte han fikk. Jeg er nå i ferd med å heles og jeg ønsker bare fred og ro, sier 64-åringen etter operasjonen.

Mohammed Hussain Rashwani er nå siktet for drapsforsøk. Og nok et integreringsforsøk har blitt til fiasko.

Les også: Muslimsk terrorist kjørte inn i kristent julemarked – 12 drept – 56 skadd

Les også: Tyskland: Flyktning overfalt og voldtok 79-årig pleietrengende pensjonist mens hun besøkte sin avøde søster grav

GRAFIKK: Det finnes etterhvert en stor mengde illustrasjoner som avslører illusjonen om et fredelig samvær mellom ulike etnisiteter, folkegrupper og religioner på et begrenset geografisk område.

Les også: Katharina (35) brutalt mishandlet og befølt av innvandrere på togstasjon i Tyskland

Les også: Syrisk asylsøker sprenge seg selv i luften på musikkfestival i Tyskland – 11 skadet

Samtidig er det 411 flyktninger som er registrerte som uten arbeide i kommunen der Mohammed ankom fra Syria i 2015. Bare fem til ti prosent kan tysk godt nok til å fungere i hverdagen og søke på arbeide.

Les også: Miljøparti-politiker: «Godt at tyskere blir en minoritet i et superkulturelt samfunn»

Les også: Sjokktall fra Tyskland: Migranter bak 142.500 forbrytelser på seks måneder

«Rasister!» – mann forsøkte å drepe svenske på toget da muslimsk kvinne måtte vise billetten sin

Det var under en togreise mellom Stockholm og Hallsberg den 22. april i år som Karim Alaa Hussain (25), bestemte seg for å agere mot den såkalte islamofobien i det svenske samfunnet.

Da toget befant seg i nærheten av stasjonen Bålsta ba den kvinnelige konduktæren en ung passasjer, en muslimsk kvinne med slør, å vise billetten sin. Kvinnen fortalte da at hun allerede hadde vist sin billett.

Les også: IS-sympatisør truet med massedrap på tog i Sverige

STOCKHOLM: Drapsforsøket skal ha skjedd på et lokaltog mellom Stockholm og Hallsberg i april i år. (Foto: Frieord.no).

De andre passasjerene oppfattet konduktøren som hyggelig og korrekt og det var ikke noen tegn på at hun hadde gjort noen feil. Irakeren Karim Alaa Hussain som befant seg i togkupeen var imidlertid av en annen oppfatning. Han var svært krenket av at den tildekkede kvinnen på nytt måtte vise sin billett og bestemte seg for å gå til angrep.

Les også: Svensk kvinne voldtatt av flyktning på tog – ville ikke anmelde da hun var redd han ville bli sendt tilbake

«Er du rasist, eller?»

25-åring krevde å få vite hvorfor konduktøren «plaget jenta». Da den kvinnelige konduktøren forklarte at hun  bare gjorde sin jobb, ble Alaa Hussain ekstremt truende, og flere svenske medpassasjerer forsøkte å roe ned den muslimske mannen.

– Hvorfor bryr du deg, er du rasist eller, krevde irakeren å få vite ifølge vitner til hendelsen.

Les også: Algerisk mann dyttet svensk 24-åring for toget

Mannen drapstruet deretter en av mennene og angrep ham med slag i ansiktet. Den svenske mannen forsvarte seg og fikk irakeren mot veggen og så på gulvet.

Alaa Hussain klarte imidlertid å komme seg fri og dro frem en stor kniv. Han knivhogg så den svenske mannen i siden og ryggen, som førte til livstruende sårskader på mannens bukhinne og tynntarm.

Les også: Bile Mohammed Elmi (18) og Abdirizak Nur Ali (21) dømt for voldtekt på tog mot norsk 14-åring

OPERERT: En svensk mann som forsøkte å roe ned irakeren på toget ble alvorlig skadet av flere knivstikk i siden og buken. (Foto: Politiet).

Les også: Asyldrapet som sjokkerte Sverge – «Det er blod over hele kjøkkenet!

Pratet om at «alle er like mye verdt»

Den knivstukne svenske mannen vitnet i retten at han mens han kjempet for livet så araberen gå rundt i togvognen, der det nå var full panikk blant passasjerene, «som om han hadde vunnet gullmedalje i et mesterskap».

25-åringen viftet med den blodige kniven, truet å knivstikke flere passasjerer og spurte en mann og hans datter om «også de var rasister», ifølge vitner som siteres i politiets etterforskning.

Les også: Mor og sønn brutalt knivdrept av utvist asylsøker på IKEA i Sverige

Et annet vitne beskriver hvordan araberen deretter begynner å holde en tale om at «alle er like mye verdt».

– Han sa at alle var like mye verdt og at de burde vise respekt. Han sa også at alle var rasister og at hvis politiet kom så ville de se hva som haddes skjedd, fortalte vitnet.

Les også: Mørkhudet mann slo sovende togpassasjer i Røyken

Da toget stoppet gikk Karim Alaa Hussain av toget og gjemtte seg i en hage ved et hus, der politiet fant ham. Han hadde da gjemt sin kniv i en blomsterkrukke.

I avhør hos politiet forklarte irakeren at han «var stolt» over at han hadde stått opp for «en liten jente». Han forsøkte også å forsvare seg med at han handlet i nødverge.

Les også: Svensk jente (16) knivskåret i ansiktet av flyktning da hun nektet å ha sex

«Jeg var ikke der for å knivstikke»

– Jeg var ikke der for å knivstikke mennesker for moro skyld. Jeg har jo ting jeg må gjøre, sa 25-åringen i avhør.

Men den forklaringen kjøpte ikke tingretten i Uppsala, som på mandag dømte Karim Alaa Hussain til åtte og et halvt års fengsel, for blant annet drapsforsøk.

– Mannen startet bruken av vold og offeret har hatt anledning å tro at han kunne bli utsatt for ytterligere vold fra mannens side, sier rådmann Eva-Lotta Johansson i en kommentar.

– Offeret har hatt små muligheter å unnslippe mannen eller å få hjelp. Den dømte har dermed ikke hatt rett til nødvern, til tross for den volden han ble utsatt for, fortsetter hun.

Les også: Muslim ropte «Allahu akbar» – drepte en og skadet tre med kniv på togstasjon i Tyskland

Langt rulleblad

Alaa Hussain ble samtidig som drapsforsøket dømt for grov mishandling, trusler, bruk av farlig våpen, grov uforstand i trafikken, kjøring uten førerkort, kjøring i beruset tilstand, samt brudd på narkotikaloven.

Det tungt kriminelle irakeren er registrert i strafferegisteret med hele 18 forhold. Han ble dømt sist den 27. august, 2015 av Svea Hovrätt for overgrep i rettssak, grov mishandling og flere mindre kriminelle forhold, til fengsel i tre og og seks måneder. Men allerede den 23. oktober, 2016 ble han sluppet fri, mens det gjenstod ett år, en måned og ti dager av dommen, og kunne således fortsette å begå forbrytelser.

Les også: Kvinne gruppevoldtatt av fem somaliere på togstasjon i Finland

Fikk statsborgerskap

Karim Alaa Hussein har fått innvilget svensk statsborgerskap og kan derfor med dagens lovverk ikke utvises fra Sverige, uansett hvor grove forbrytelser han begår.

Han fikk sitt statsborgerskap den 2. april, 2008 – til tross for at han allerede hadde blitt dømt for flere grove forbrytelser, noe nettsiden Fria Tider avslørte i april i år.

Svenske medier har som vanlig rapportert sparsommelig fra hendelsen og valgt å ikke omtale mannens etniske bakgrunn, navn, bilde eller detaljene rundt motivet for angrepet på toget.

Les også: Flyktningbarn angrep togpassasjerer med kniv og øks i Tyskland – ropte “Allahu Akbar”

Relatert:

NYHETSOVERSIKT: Drap, drapsforsøk, voldtektsforsøk, brutale narko-oppgjør, masseslagsmål på skole og mindreårige sexdukker

NORGE

ERITREISK KVINNE DREPT:

Politiet skriver i en pressemelding i kveld at de mottok melding klokka 17:23 om at kvinnen som onsdag ble fraktet til sykehuset i Levanger er erklært død. Kvinnens ektemann (27) ble pågrepet og siktet for å ha utøvd vold mot henne.

KVINNE DREPT I LEVANGER: En kvinne som nylig ankom Levanger på familiegjenforening ble drept av sine ektemann. Ekteparet var av eritreisk opprinnelse. (Foto: Levanger).

– Alt tyder på at siktede påførte henne skader ved å ta kvelertak på henne onsdag kveld, og skadene kommer av kvelertaket, sier lensmann Anne B. Ulvin.

Ektemannen har vært i Norge i tre år og er av afrikansk opprinnelse. Han har flyktningestatus og midlertidig opphold til 2018. Kvinnen, som også kommer fra et afrikansk land, kom til Levanger for kun åtte dager siden etter å ha søkt om familiegjenforening.

KVINNE FORSØKT VOLDTATT PÅ SARPSBRUA:

Tore Løwengreen, som er avsnittsleder for volds- og sedelighetsavsnitt i Østfold-politiets Felles kriminalenhet (FKE), opplyser at politiet etterforsker et voldtektsforsøk ved Sarpsbrua natt til søndag sist helg.

Voldtektsforsøket skjedde cirka klokka 04.00 søndag 26. februar på gangbrua som går parallelt med Sarpsbrua. Voldtektsforsøket skjedde på østsiden av brua.

FORSØKT VOLDATT: En kvinne skal ha blitt forsøkt voldtatt av en mann med afrikansk utseende ved gangbrua i Sarpborg. Afrikaneren skal også ha brukt vold mot kvinnen og blant annet ødelagt klærne hennes. (Foto: Google Maps).

Avsnittslederen bekrefter overfor avisen at kvinnen ble utsatt for vold, men opplyser at hun ikke ble påført alvorlige fysiske skader, men at hun fikk ødelagt noen klær i forbindelse med overfallet.

Ingen personer er pågrepet for voldtektsforsøket, og politiet er svært interessert i tips og opplysninger fra publikum. (Tips om en sak fra sist helg!).

Overgriperen beskrives å ha et afrikansk utseende, og er mellom 170 og 180 centimeter lang. Han beskrives å være 25–35 år og hadde på seg en rødlig/oransje strikkelue og hadde en sort «glatt» jakke med hette. Han snakket også engelsk til den fornærmede kvinnen.

UTENLANDSK MANN KNIVSTUKKET AV ANDRE UTENLANDSKE MENN I BERGEN

Like før klokken 6 lørdag morgen ble politiet oppringt av en mann som sa han var blitt knivstukket.

– Det var en patrulje rett i nærheten som fant mannen i Minde allé. Han hadde overflatiske kutt i mage og arm. Mannen fortalte at to menn på motorsykkel hadde angrepet ham ved gravplassen i Løbergsveien, sier operasjonsleder Morten Kronen i Vest politidistrikt.

De to mennene var iført hjelmer og skal ha dekket til ansiktene. Mannen som skal ha trukket frem kniven var ifølge fornærmede iført brun bukse, sort jakke og sort hjelm.

– Den fornærmede sier han ble tilsnakket på dårlig engelsk. Selv snakker han bare litt norsk. Han var på vei til arbeidsstedet sitt i Minde allé da angrepet skjedde. Mennene stakk straks av og vi har nå patruljer ute og leter etter dem, opplyser Kronen.

NORDMENN KJØPER SEXDUKKER SOM SER UT SOM BARN

Kripos og Tollvesenet slår alarm etter at det siden høsten 2016 har blitt beslaglagt totalt 21 sexdukker som ligner på barn.

– Ja. Dette er i høyeste grad overgrepsmateriale, kommer det kontant fra jusprofessor Alf Petter Høgberg ved Universitetet i Oslo når NRK spør om det å bestille en slik dukke vil omfattes av straffelovens paragraf 311.

En av dem som er siktet for å ha kjøpt en dukke ble varetektsfengslet denne uken. Mannen nekter straffskyld, men i kjennelsen skriver tingretten at de mener «dukkens utforming gjør at vilkåret i straffeloven § 311 første ledd om å anskaffe materiale som seksualiserer barn er oppfylt».

Ingen har tidligere blitt straffet for å kjøpe sexdukker som ligner på et barn.

– Disse sakene har ikke tidligere vært prøvd for retten, så vi ønsker nå å få det prøvd for retten. Vi mener at det er straffbart, sier Ann Kristin Grosberghaugen, leder av Voldtektsseksjonen i Kripos, til NRK.

SVERIGE

SKOLEKOKK DØMT FOR TO MORDFORSØK OG NARKOTIKASALG

Etter en vill biljakt åpnet skolekokken Ali Banzola (35) ild – en mann ble livstruende skadd og en kvinne ble truffet i armen.

Selv hevder Ali at han var på åstedet som «fredsmegler» og kalles «Kofi Annan».

Nå dømmes han til fengsel i 15 års fengsel for grov narkotikaforbrytelse, brudd på våpenloven og to mordforsøk.

DØMT FOR DRAPSFORSØK: Ali Benzola var en svensk suksesshistorie som skolekokk og fikk blant annet en pris. Nå sitter han i fengsel etter å ha blitt dømt til 15 år for drapsforsøk. (Foto: Politiet).

Ifølge Norrtelje tidning er Ali Benzola en kjent profil i Norrtälje. Så sent som for to år siden jobbet han som en skolekokk og fikk oppmerksomhet i media for sitt arbeide med å lage maten fra bunnen av med lokalproduserte varer.

Han fikk også «Årets Rospigg»-pris i 2014.

Drapsforsøket skal ha vært et oppgjør mellom to rivaliserende innvandrergjenger i byen som startet i 2013 og som skal ha utviklet seg raskt med blant annet skyting etter en narkotikakonflikt. Drapsforsøket denne gangen skal ha vært en hevn for et tidligere drap mellom gruppene.

MASKINGEVÆR: Ali Benzola kastet fra seg dette automatvåpenet etter å ha forsøkt å drepe en kvinne og en mann etter et narkotikaoppgjør i den svenske byen Norrtälje. (Foto: Politiet).

ETNISKE GJENGER I STORBRÅK PÅ SKOLE I SVERIGE

Et stort bråk som inkluderte slagsmål og mishandling fant sted på en flerkulturell skole i Hallsberg i Örebro på fredag.

Politiet fikk alarm rundt 13.42-tiden og ankom skolen der to «grupperinger» kort tid tidligere skal ha vært i fullt slagsmål inne på skolens kantine.

– Det er ikke uvanlig at slikt inntreffer. Det finnes en bakgrunn for det, sier politimannen Stefan Wickberg til den svenske avisen Expressen.

Det skal ha kommet flere anmeldelser om mishandling og skolens eiendom skal ha blitt ødelagt under slagsmålet.

Ifølge politiet skal majoriteten av ungdommene som var involvert i bråket ikke gå på skolen.

Nyheter om storbråk på skoler i Sverige har blitt svært vanlig de siste årene og det har gått så langt at flere skoler nå har installert metall-sluser med vakter for elevene.

INNVANDRERGJENGER HERJER I UPPSALA – RANER USKYLDIGE OG SELGER NARKOTIKA

Tenåringsgutter gjemmer seg i underjordiske ganger og ved togsporene på Uppsala togstasjon. Herfra begår de grove narkotikaforbrytelser og skremmer lokalbefolkningen.

Det skal være snakk om så mange som 100 enslige asylsøkerbarn som alle er tungt avhengige av blant annet heroin.

Misbruket finansieres av tyveri og ran. Blant annet skal en 89-årig tidligere lærer ha blitt brutalt slått ned og ranet midt i sentrum av byen.

Narkotikaspanere i byen viser journalisten fra den svenske avisen kanyler, rullepapir, blodige papirtørkler og fluer som sitter på halvspist og råtten hurtigmat. Overalt kan man se brente biter av aliminiumsfolie, noe som vitner om heroinmisbruk.

– Hvilket jævelskap. Man har ødelagt døren og det ser ut som om man har bodd her, iallefall sovet her, sier en av narkospanerne.

Ifølge politiet skal de fleste av de kriminelle gatebarna komme fra Afghanistan.

Vi har hatt problemer med narkotikamisbruk tidligere med blant annet motorsykkelklubben Hells Angels. Men der er tunge narkotiske stoffer som heroin forbudt.

Uppsala er ikke en storby, så 100 rusmisbrukere og kriminelle synes godt i gatebildet, sier Daniel Larsson, leder ved Uppsalapolitiet. De begår en stor del tyverier og ran for å finansierer bruken.

Tidligere SVT-journalist: 163 drap og 435 drapsforsøk i Sverige på ett år

Kilde: Fria Tider

Relatert:

Innvandrergjeng knivhogg og knuste ansiktet til Lennart (80)

Sent på kvelden den 8. april i år var 80 år gamle Lennart ute og gikk en tur langs en sykkelsti ved Djäkneberget i Västerås, da han plutselig ble angrepet.

– Jeg hørte noen gikk bak meg, og plutselig hadde jeg en kniv i ryggen, forteller 80-åringen i et avhør med politiet, ifølge SVT Nyheter.

I forbindelse med knivangrepet, krevde gjengen at han skulle gi fra seg pengene sine.

Da han nektet begynte innvandrerne å sparke mot 80-åringens ansikt og kropp. Hans skader omtales som omfattende.

– Denne volden har påført (Lennart) et stikksår i høyre skulderområde, blødning under den harde hjernehinnen, brukket nesebein, ribbeinsbrudd og blåmerker i såvel ansiktet som på overkroppen og underkroppen, skriver aktor i saken.

Ransforsøket ble avbrutt av en forbipasserende som kontaktet politiet. Da politiet til tross for en større leteaksjon ikke lyktes å pågripe gjengen, trådte en ung kvinne frem og vitnet om at hun hadde sett gjengen og kjente igjen en av dem.

I forbindelse med at han satt i varetekt innrømte en av 17-åringene forbrytelsen. Han fortalte:

– Kniven hadde gått inn. Det var da jeg tok den ut. Så fort den gikk inn, tok jeg ut den. Jeg ble ganske redd. Hva faen hadde jeg gjort? Deretter sparket NN (kamerat 1) ham i ansiktet. Da ga NN2 (kamerat 2) ham ett til to spark.

17-åringen tok imidlertid tilbake innrømmelsen.

Samtlige tre siktes nå for forsøk til grovt ran av Västmanslands tingsrätt.

(Hvorfor de tre ikke er siktet for grov vold, drapsforsøk og rasisme, vites ikke i skrivende stund, red. anm.).

En kontroll gjort hos det svenske Skatteverket viser at 19-åringen er født i Somalia. De to 17-åringene er født i Sverige, men har adresser i Irak, hvor deres foreldre kommer fra.

Lennart heter egentlig noe annet.

Relatert:

Flyktningbarn satte fyr på hjemløs mann i Berlin

OPPDATERT 28.12: Alle de syv mistenkte er nå pågrepet. Seks skal være fra Syria, mens den siste er fra Libya. De skal ha meldt seg selv etter å ha sett overvåkingsbildene publisert i tyske medier. De kom til Tyskland i 2014-2015 som flyktninger/asylsøkere.

Syv såkalte enslige flyktningbarn satte fyr på en hjemløs mann på søndag, ifølge tysk politi.

Myndighetene etterforsker saken som drapsforsøk og har løsgitt overvåkingsbilder av de ettersøkte.

FANGET PÅ VIDEO: Tysk politi har gått ut med bilder av gjengen som sto bak drapsforsøket på den hjemløse mannen. De skal alle være av nordafrikansk opphav og mellom 15-20 år gamle. (Foto: Politiet).

VIDEO: Innvandrere sparker hjemløs hvit mann i London

Drapsforsøket skal ha skjedd ved 02-tiden natt til første juledag ved Schonleinstrasse T-banestasjon i Berlin.

Overgriperne skal ha løpt fra åstedet og hoppet på en T-banevogn etter hendelsen. De kan ses leende og ha det morsomt etter den grusomme handlingen.

– Handlingen utført av disse unge mennene ses på som drapsforsøk, forteller Berlinpolitiet.

Les mer: Iraner dytter svensk kvinne (20) i døden foran T-banen i Berlin

Tilfeldig forbipasserende så den hjemløse mannen som var satt fyr på og hjalp til med å slokke flammene. En T-banefører som var i området skal også ha kommet til og brukt et brannslukkingsapparat.

Den hjemløse mannen skal ha vært beruset og ute av stand til å forsvare seg selv. Han slapp unna drapsforsøket uten synlige skader.

Som følge av kulden og juletiden så lar myndighetene de hjemløse å bruke T-banen som et overnattingssted etter stengetid. Denne stasjonen var åpen hele natten som følge av helligdagene, skriver den tyske avisen Die Welt.

Les mer: Ung jente (16) kalt hore og slått bevisstløs av muslimer på T-baneperrong fordi hun går med skjørt

HEI! Liker du å få nyheter uten politisk korrekt filter? Støtt oss gjerne slik at vi kan fortsette å gi deg en mer balansert nyhetshverdag. Vipps nummeret ser du her. Paypal og kontonummer finnes nederst i artikkelen. Takk.

Flere grove overfall i Berlin

Hendelsen kommer rett etter et annet grov angrep på T-banen i Berlin som skapte stor mediaomtale i Tyskland.

Les mer: Kvinne overfalt og ranet av asylsøkere på togstasjon i Østerrike – fikk beskjed av politiet om å farge håret mørkt

For to uker siden slapp politiet overvåkingsbilder av en mann som sparket en kvinne ned trappene mot en perrong, hvorpå hun brakk armen. Dette førte til at han ble han gjenkjent på en buss.

Det skal ha vært en sigøyner fra Bulgaria som sto bak overfallet. Politiet etterforsker også mannens to brødre og enda en bekjent som var tilstede under overfallet.

Les også: Asylsøker dyttet politimann i døden foran tog i Spania

T-banen i Berlin har sett en økning av vold i 2015 ifølge Berlin Morgenpost. Ifølge offentlig informasjon skal myndighetene ha registrert over 2.201 tilfeller av voldelige hendelser på stasjonene og inne på T-banevognene, sammenlignet med 2.070 i 2014.

Berlin utsatt for hat-forbrytelser

Det brutale drapsforsøket på T-banen mot den hjemløse mannen, kommer bare en uke etter at en den tunisiske flyktningen Anis Amri drepte 12 og skadet 50 under et terrorangrep mot et julemarked i Berlin den 19. desember.

HAT-FORBRYTELSE: Den muslimske mannen Anis Amri (24) ønsket å drepe kristne mennesker under julen. Han stjal lastebilen til en katolsk mann og kjørte deretter inn i uskyldige kristne mennesker som var på et julemarked i Berlin. Ytterligere tre personer er pågrepet i forbindelse med angrepet. (Foto: Politiet).

Muhammed knivhogg svensk politikvinne – nå kan han slippe både fengsel og utvisning

De to politibetjentene skulle kontrollere en  moped i bydelen Hässelholmen i mai da de plutselig ble angrepet av hundrevis av innvandrere som overøste dem med spark.

Les også: Voksent flyktningbarn knivdrepte ansatt på asylmottak – «Det er blod overalt»

Politikvinnen fikk et knivhugg i armhulen og ifølge dommen var det ren tilfeldighet at hun overlevde angrepet.

Muhammed hadde nemlig siktet mot ansiktet og halsen, men hun klarte å vri seg rundt i siste øyeblikk.

– Jeg tenkte at han ønsker å drepe meg, det er det han vil, fortalte politikvinnen i avhør etter hendelsen.

Les også: Svensk politimann ber om hjelp: «Vi er på vei mot stupet»

Les også: Sverige: Innvandrere kastet skarp granat mot politibil

17 ÅR GAMMEL? Muhammed Ali Hussein påstår i retten at han er 17 år gammel. På asylinstitusjonen der han har bodd har han skrytt at han er over 25. (Foto: Svenske myndigheter).

Les også: Flyktning skrek «Allahu Akbar» og knivstakk dansk politimann i halsen

Knivmannen er en irakisk kurder som har levd som enslig flyktningbarn i Sverige. Han ble dømt i hovretten til fire års fengsel og utvisning på livstid.

Både tingretten og hovretten kunne med hjelp av alderstester konstatere at Muhammed Ali Hussein i virkeligheten var en voksen mann.

Til sosialarbeidere og ansatte på asylhjemmet for enslige flyktningbarn som mannen bodde på har han selv innrømmet at han er over 25 år gammel.

Les også: København: Bosnisk asylsøker skjøt dansk politimann i hodet

I hans journal nedskrevet den 8. mai 2016, så skriver en saksbehandler at «han selv har innrømmet gang på gang at han er over 18 år gammel».

Men nå innvilges Muhammed en prøvetillatelse av høyesterett etter at han har presentert et pass fra Irak og andre dokumenter som påstås å vise at han er 17 år gammel.

Les også: 25-årig palestiner arrestert for drapsforsøk på politimann

Om høyesterett tar hensyn til de nye dokumentene kommer det mest sannsynlig å innebære at Muhammeds straff endres til soning på ungdomsinstitusjon og at han får bli i Sverige, skriver Borås Tidning.

Les også: Svensk politisjef: «Vi kan ikke garantere sikkerheten til det svenske folket»

Relatert:

Danmark: Flyktning ropte «Allahu Akbar» og knivstakk politimann i halsen

En 56-årig politimann i Birkerød undersøkte Center Sandholm, et asylmottak, der lyset sto på tidlig på morgenen den 29. september.

Der fant han en statsløs palestiner som var i ferd med å begå et innbrudd.

Istedenfor å overgi seg angrep palestineren den danske politimannen med en kniv og stakk ham i halsen, armen og ryggen.

Les også: Skoleeleven Mads (17) stukket ned og drept av innvandrere i Danmark

D
CENTER SANDHOLM: Asylmottaket Center Sandholm, hvor politibetjenten fant den statsløse palestineren i ferd med å begå innbrudd. (Foto: Frieord.no).

Det skal ha vært blod på både gulv og vegger, samt skoavtrykk med blod etter angrepet.

– Jeg ville absolutt ikke drepe ham, det var ikke tid til å tenke. Jeg hadde angst, uttalte palestineren til retten.

Palestineren hevder at han trodde den danske politibetjenten skulle drepe ham.

D
RETTEN I HILLERØD: Den statsløse palestineren hevdet i retten at han trodde den danske politibetjenten skulle drepe ham. (Foto: Frieord.no).

Relatert:

VIDEO: Politibetjenter forsøkt drept av innvandrermobb – fikk kastet molotovcocktail på seg

Her er noen videoer av mennesker som bor i disse områdene. De presenterer seg selv gjennom rap-videoer. I videoene snakker de om narkotika, drap og den elendighet de har laget for seg selv.

Relatert:

VIDEO: Algerisk mann dyttet svensk 24-åring foran toget

Den 24 år gamle mannen ble overkjørt av t-banen og slept flere meter bortover skinnene.

Han overlevde mirakuløst, men fikk livstruende skader.

24-åringen brakk nakken, fikk to hjerneblødninger og måtte amputere den ene foten.

Det brutale overfallet skjedde ved 22-tiden den 31. mai i år på T-banestasjonen i Stockholm sentrum.

Den 34 år gamle algeriske mannen ble i forrige uke dømt til tvungen psykisk helsevern og slipper dermed fengselsstraff.

34-åringen nektet i retten å forklare hvorfor han dyttet, en for han, helt ukjent mann ned på sporet.

– Du kan fortsette å bable, jeg kommer ikke til å høre på deg, sa han til aktor.

DRAPSFORSØK. Den 34 år gamle algeriske mannen kom til Sverige som barn i 1986. Han har dobbelt statsborgerskap.
DRAPSFORSØK. Den 34 år gamle algeriske mannen kom til Sverige som barn i 1987. Han har dobbelt statsborgerskap.

Relatert:

Fransk mor og hennes tre døtre knivstukket på feriested – muslimsk mann arrestert

Frankrike rystes av nok et muslimsk terrorangrep. Denne gangen ble en kvinne og hennes tre døtre angrepet av en knivdesperado som mente at de ikke dekket seg til nok ifølge hans religiøse oppfatning.

Den muslimske mannen som er av marokkansk opprinnelse ble arrestert på feriestedet i Laragne i Hautes-Alpes i Sør-Frankrike etter drapsforsøkene.

Les mer: Flyktningbarn angrep togpassasjerer med øks i Tyskland – skrek «Allahu Akbar»

D
ALPENE: Knivangrepet mot den franske familien skal ha blitt utført på et feriested i de franske alpene. (Foto: Google maps).

Ifølge politiet skal den muslimske mannen ha rømt fra stedet rett etter knivangrepet som fant sted klokken 10 på formiddagen.

Den yngste jenta som kun var åtte år gammel måtte fraktes med luftambulanse til Grenoble, hvor hun ble behandlet for livstruende skader. Hun skal blant annet ha blitt knivstukket i lungen.

Hennes mor (46) og storesøstre på henholdsvis 12 og 14 år, ble behandlet på det lokale sykehuset i kommunen Gap. Deres skader var alvorlige, men ikke livstruende, ifølge ledelsen på sykehuset.

Les mer: Muslimer drepte 31 og skadet 250 i Belgia – eksplosjoner på t-bane og flyplass

D
ALVORLIG TILSTAND: Den yngste jenta i familien som ble knivstukket var bare åtte år gammel. Hun skal ha blitt stukket i lungen og måtte fraktes med luftambulanse til et større sykehus i Grenoble. Moren og de to storesøstrene fikk alvorlige skader, men kunne behandles på det lokale sykehuset. (Foto: Express).

De første rapportene som kom etter angrepet beskrev at moren og døtrenes lette kledsel skulle være motivet til den muslimske terroristen.

Ifølge værrapportene skal temperaturene i området ligge på rundt 30 grader midt på dagen.

Les mer: Muslimer planla å sprenge Eiffeltårnet

Raphael Balland som er aktor hos påtalemyndighetene i den franske kommunen Gap uttalte følgende til pressen:

– Jeg vil avvise påstanden og ryktene om at mannen ikke kom med uttalelser rettet mot familien som følge av deres kledsel.

Men den franske rikskringkasteren TF1 beskriver angrepet som «med mulige religiøse motiver». Terroristen, som blir omtalt som «Mohamed B», skal være 37 år gammel.

På tross av aktors påstand om at mannen ikke angrep av religiøse motiv, så videreformidler TF1 at angrepet kom som følge av jentenes bruk av shorts.

Les mer: Muslimer bak terrorangrep i Paris – 140 drept så langt

Moren til jentene skal endog ha hjulpet angriperen da han ble syk dagen før, ifølge nyhetskanalen.

Mohamed skal ha knivstukket døtrene mens de spiste frokost på feriehuset sitt og så gått inn i huset og knivstukket moren.

Borgermesteren i byen, Edmond Francou, uttalte at han «ikke ønsket å spekulere i motivet for angrepet», med henvisning til det muslimske terrorangrepet i Nice sist uke.

Den marokkanskfødte knivmannen skal ifølge politiet ha et rulleblad bestående av en rekke mindre kriminelle forhold.

Han skal ha vært på feriestedet med sin gravide kone og to barn. De to familiene bodde i hus ved siden av hverandre og knivmannens kone skal være «fortvilet» ifølge borgermesteren.

Les mer: Terrorangrep i Paris – 12 døde – politimann henrettet av islamister

Moren og døtrene skal være fra byen Nantes i vest-Frankrike og ofte reise på ferie til alpene.

Knivmannen skal være fra Paris.

Andre gjester i området skal motta hjelp fra psykolog etter angrepet.

OPPDATERT: Den muslimske mannen skal ha ropt «Allahu Akbar» da han ble avhørt av fransk politi etter knivstikkingen.

Frankrike opplever nå et større antall terrorangrep utført av muslimer. Det er knapt en uke siden en IS-tilhenger drepte 84 mennesker, blant dem 10 barn og en gravid kvinne, på en promenade i byen Nice.

Les mer: Muslimsk terrorist kjørte lastebil inn i folkemengde med kvinner og barn i Nice- drepte 84 – ropte «Allahu Akbar»

Relatert:

Ung svensk kvinne slått bevisstløs og forsøkt kvalt av asylsøkere i Sverige

En ung svensk kvinne ble overfalt av to asylsøkere fra Irak og Eritrea på sommeren 2015. Først nå har rettssaken mot mennene begynt. Men i det mennene skal møte i retten, blir kvinnen angrepet igjen. Denne gangen av venner av de tiltalte.

Nå har hun fått nok. Hun legger ut sin historie på sin Facebook-side med bilder som viser det grufulle angrepet.

Les også: Ida (13) trakasseres av somalisk miljø etter brutal voldtekt

D
UNG VAKKER KVINNE: Slik så den unge svenske kvinnen ut før hun ble angrepet asylsøkerne. (Foto: Privat).

13412925_10153642296682393_8673696718975483288_n

13418879_10153642296587393_2902663125312026838_n

13442238_10153642296252393_8597397374309782394_n

13445718_10153642295927393_3689865267173344680_n

13450701_10153642295857393_6767564042415676813_n

Vi har oversatt Facebook-inlegget henne her: (Originalen kan ses nederst i artikkelen).

– Slik ser jeg ut! Jeg lever iallefall, men nå skal jeg være redd for å gå ut av døren, er det meningen at det skal være slik?

– Jeg ble overfalt av to menn. En fra Irak og en fra Eritrea den 3. juni, 2015. Rettssaken var den 8-9. juni og den 11. juni i år. Men slik ser jeg altså ut nå. Jeg ble overfalt, mishandlet med gjenstander og slått i svime. Jeg husker ikke noe, men personen som angrep meg er også fra Eritrea. Han hadde forsøkt å kvele meg med et tau av noe slag eller mulig en pose, ifølge sykehuset.

– Skal jeg bli drept fordi deres venner mest sannsynlig vil få fengselsstraff? Dommen kommer om ca. to uker, for noe de gjorde mot meg i juni 2015! Så selv om de som gjorde dette forferdelige mot meg i 2015 må i fengsel, så kan jeg ikke gå sikker på gaten fordi da vil deres venner angripe meg.

– Bare se hva de har gjort! Den ene sto og holdt utkikk eller noe mens den andre grovt mishandlet meg med en gjenstand han hadde i en apotekpose. Idet jeg mister bevisstheten så har han tydeligvis forsøkt å kvele meg…

– Takk i allefall til politiet som jobber med dette og tusen takk til ambulansepersonalet og tusen takk til sykehuset som tar vare på meg, alle sammen – dere er fantastiske!

– Jeg er redd, deprimert, ødelagt og det gjør vondt overalt. Det er her er et sant helvete. Ingen skal måtte gå gjennom noe slik. Dødsangsten går det ikke an å snakke om engang.

– Jeg velger å legge ut dette for alle som tror at alle er så jævlig perfekte! At det er synd på de som kommer hit. Det er det ikke.

– Her har dere et klart bevis. Jeg grer ikke alle over samme kam! Men kjære dere som synes synd på alle, slutt med det. De kommer hit og gjør hva de vil, mange av dem – ikke alle. Men her er et bevis. Kommer man til vårt land, så kan man ikke oppføre seg slik.

D

Relatert:

9 av 10 venstreekstremister bor hos mamma

En ny studie utført av myndighetene i Berlin ble nylig publisert i den tyske dagsavisen Bild.de.

Den viser at venstreekstremistisk vold har doblet seg de siste 12 årene. I perioden 2003-2008 hadde man ca. 750 politisk motiverte angrep, som var økt til over 1.500 i perioden 2009-2013.

Ifølge senator Frank Henkel fra kansler Angela Merkel sitt parti CDU, så kommer de fleste politisk motiverte voldsforbrytelsene fra det venstreorienterte miljøet i landet.

Undersøkelsen viser at den gjennomsnittlige venstreekstremisten som blir dømt er en mann i 21-24-års alderen, uten jobb og som i  92 prosent av tilfellene fremdeles bor hjemme hos mamma.

D
OPPRØR: Venstreekstremister og antirasister kommer dårlig ut av en undersøkelse gjort av tyske myndigheter i hovedstaden Berlin. Den viser at de fleste av dem er unge menn med lav utdannelse, arbeidsledige og som ennå bor hjemme hos mamma.

Her er flere fakta om venstreekstremistene:

– 873 mistenkte er identifisert, 84 prosent er menn og 16 prosent er kvinner. 72 prosent er mellom 18 og 29 år gamle.

– 9 av 10 oppgir sivilstatus som singel.

– Kun 29 prosent har fullført videregående. En av tre er arbeidsledige.

– 1 av 10 har begått mer enn en forbrytelse. En av dem hadde tolv saker på seg. 4 av 10 er registrert som betalingsudyktige.

– 95 prosent av sakene involverer familievold, overfall, brannstiftelse eller motstand mot arrest.

– Halvparten av sakene er knyttet opp mot demonstrasjoner.

– Mellom 2009 og 2013 sto venstreekstremister bak 13 drapsforsøk.

– 902 av voldsforbrytelsene (59 prosent) var rettet mot personer. Fire av fem av disse var mot politimenn.

– Bare 15 prosent var mot høyreekstremister

– Hærverk mot eiendom og kjøretøy, samt brannstiftelse var det vanligste lovbruddet. Dette inkluderer 58 tilfeller av politibiler som ble satt i brann.

Artikkelen nevner ikke hvor mye disse forbrytelsene og hærverket har kostet de lovlydige og demokratisk innstilte tyske skattebetalerne.

Venstreekstremister mot innvandrere

Den intensive og brutale voldsbruken fra de venstreekstreme i Berlin går imidlertid ikke bare utover politimenn og høyreekstremister, men også hardt arbeidende innvandrere, i hovedsak muslimer.

Et av hovedmålene til venstreekstremistene er å brenne dyre biler, da disse representerer deres «kamp mot det klassedelte samfunnet og utnyttelsen av arbeideren». Ikke sjelden settes merker som anses å være «luksuriøse» i brann, mens de står parkert foran leiligheter eller på parkeringsplasser.

D
BILBRANN I BERLIN: Nok en bil som anses som et «luksusmerke» går opp i brann. Venstreekstremister står ofte bak disse brannene og ikke sjelden er det innvandrere som mister bilene sine. Det henger ikke på greip, sier både innvandrere og lokalpolitikere i hovedstaden. De venstreekstreme forstår ikke at de ødelegger for hardt arbeidende innvandrere, sier en tyrkisk kvinne som blir intervjuet om temaet. (Foto: En BMW står i flammer i Berlin).

Nå har tysk TV imidlertid sett på fenomenet med bilbranner i bydeler som Kreutzberg, hvor det bor mange ikke-vestlige innvandrere, fra blant annet Tyrkia. For innvandrere er nemlig en fin bil et statussymbol. Den representerer deres reise fra fattigdom i sine hjemland til jobb og et bedre liv i Tyskland. En måte å vise at man har lykkes er ved å kjøpe en fin bil til familien.

En tyrkisk mann som intervjues i innslaget fra tysk TV nedenfor forstår ikke hva venstreekstremistene oppnår ved å brenne bilene som innvandrerne har brukt mange år på å spare til. En innvandrerkvinne som blir intervjuet sier at venstreekstremistene ødelegger for det harde arbeidet og innsatsen som innvandrerne bidrar med til i samfunnet.

De får begge støtte fra en lokalpolitiker som mener at venstreekstremistene påstår at de kjemper for innvandrerne og likhet, men ikke bryr seg om hvem som rammes av deres voldelige oppførsel. Nå ber innvandrere i bydelen myndighetene om hjelp for å beskytte seg mot venstreekstremistene.

Relatert:

Utenlandsk desperado siktet for innbrudd, tyveri og drapsforsøk på to politimenn

Saken mot mannen starter i Gjøvik tingrett 26. januar, skriver Østlands-Posten.

Det var den 24. juni i fjor at den 31 år gamle mannen av utenlandsk opprinnelse ble kastet av toget i Larvik fordi han var ruset.

Etter å ha gjort et innbrudd og tatt med seg våpen og ammunisjon stjal han en bil og kjørte til Hønefoss og videre til Lunner på Hadeland.

Der blir han, og en person til som var sammen med han i bilen, oppdaget av politiet.

De to politimennene går ut av politibilen og bort til den stjålne bilen. Passasjeren i den stjålne bilen blir tatt hånd om av den ene politimannen, men plutselig trekker 31-åringen våpen og skyter mot den andre politimannen, som står ved bilen.

Han bommer og sikter så på den andre politimannen. Før han rekker å trekke av blir han selv skutt i hofta av den første politimannen som han skjøt på.

Grove trusler

31-åringen blir ikke alvorlig skadet og etter å ha blitt utskrevet fra sykehus retter han grove trusler mot politimannen som skjøt ham.

Mannen, som er av utenlandsk opprinnelse, gjør det klart overfor politimannens kolleger som frakter ham, at han har deltatt i to kriger før, og at det vil bli krig nå hvis ikke den aktuelle politimannen blir tatt.

Han truer med represalier og sier han har stor familie og mange venner, skriver Østlands-Posten.

Tidligere dømt

På grunn av de grove truslene ønsker statsadvokaten at de to politimennene skal vitne anonymt for å beskytte dem mot represalier.

31-åringen, som er bosatt i Buskerud, er tidligere dømt for alvorlig kriminalitet og aktor vil be om 12 års forvaring for mannen.

Sverige: Innvandrere kastet skarp granat mot politibil

OPPDATERT: Vi har nå fått inn bilde av den angrepne politibilen.

D
GRANATANGREP: Politiet har nå lagt ut bilde av politibilen som ble utsatt for et skarpt granatangrep forrige fredag. Teip-bitene markere der bilen har blitt truffet av splinter.

Det var midnatt forrige fredag at en politipatrulje var stasjonert i Tumba Centrum, cirka 2.5 mil utenfor Stockholm. Inne i politibilen satt det fire politimenn. De hadde ankommet stedet etter at innvandrerbander hadde kastet stener og forsøkt å brenne ned politihuset i bydelen.

Les også: Politimann forlatt av sine egne i Sverige

D
MORDBRANN: Politistasjonen i Tumbla ble utsatt for mordbrann sist fredag natt. Innvandrergjenger skal også ha kastet steiner på politi som ankom stedet. Det hele endte med at innvandrerne kastet en skarp granat mot en politibil med fire betjenter. (Foto: Avpixlat).

Plutselig kastet noen en skarp håndgranat som eksploderte rett ved siden av politibilen.

Ifølge politiet landet granaten omtrent en og en halv meter fra politibilen.

Politiet skriver selv om hendelsen på sine nettsider:

Takket være at bilen var utstyrt med ekstra armering så ble ingen skadet, men skadene på bilen viser tydelig hvor ille det kunne ha gått om kjøretøyet ikke hadde hatt den ekstra beskyttelsen eller om en person hadde stått i nærheten av bilen.

– Et angrep mot liv og helse er alltid en grov forbrytelse. I dette tilfellet skjedde det mot politimenn, som innebærer et angrep på hele samfunnet og rettsvesenet, kommenterer Carolina Paasikivi som er områdesjef for politiet i Stockholm syd.

– Det er også et angrep mot innbyggerne som vi er satt til å beskytte, noe som gjør granatangrepet ennå mer alvorlig og helt uakseptabelt, fortsetter Paasikivi.

Les også: Innvandrere angrep politistasjon i Sverige

D
ANGREP PÅ POLITISTASJON: Et ikke helt uvanlig syn i Sverige. Her ved en tidligere anledning i Rågsved i Stockholm i 2014.

Politiet har ennå ingen mistenkte for granatangrepet, som betegnes som mordforsøk.

– Eksakt hvordan vi etterforsker denne saken forteller vi ikke før vi er ferdige. De begikk en grov forbrytelse og et grovt feiltak, sier politisjef Palle Nilsson.

Politiet, brannvesen og ambulanser er svært utsatt for angrep og drapsforsøk i Sverige. De siste årene har hundrevis av angrep forekommet i hovedsaklig innvandrerdominerte områder rundt storbyer som Stockholm, Gøteborg og Malmø.

Såvidt Frieord har fått med seg har ingen norske medier dekket drapsforsøket på de fire politimennene.

Relatert:

–  Skole satt i brann: innvandrerungdom angrep brannmenn

– Doktor og bedriftseier: Sverige er i ferd med å ødelegges

– Politimann forlatt av sine egne i Sverige

– Ambulanser krever militærutstyr for å jobbe i innvandrertette områder

– Schenker-sjåfør fikk tennene utslått av innvandrere

– Steinkasting, trusler og vold stengte byggeplass

– Sverige, Nordens svar på Texas

– Syv personer skutt på ett døgn i Sverige

– Dansk storavis: Sverige kan få borgerkrig

– Nyttårsfeiring i Sverige: Skyting, knivran og angrep på politi