Europeere slaktes av afrikanere og arabere i sine egne land – hvor er opprøret?

I Sverige skar den egyptiske migranten Suleman Suleman (30) halsen av en svensk student den 27. april i år. Suleman fikk nylig 17 års fengsel i Umeå tingrett. Egypteren hadde et langt og alvorlig rulleblad med hele 23 ulike forbrytelser for blant annet ran, overfall, drapstrusler, biltyveri og mishandling.

Svenske domstoler valgte i flere tilfeller å ikke gi Suleman fengselsstraff, men å dømme ham til tvungen psykiatrisk behandling.

Les også: Tysk by i sjokk etter voldtektsdrapet på 14-årig jødisk jente – asylsøkere pågrepet

Drapsofferet Albin (28) var en god student som var få uker fra å fullføre sitt masterstudie, men finansierte sin narkotikaavhengighet ved å selge stoff. Suleman var i studenten Albins  leilighet med flere andre menn, men hadde ikke penger til å kjøpe narkotika og ønsket å rane 28-åringen istedenfor. Suleman stakk Albin 13 ganger og skar halsen av ham kort tid etter at de ankom studentens leilighet.

Drapet var svært brutalt og unødvendig, da studenten allerede var alvorlig skadet og ute av stand til å forsvare seg selv da Suleman skar halsen av ham. Det kommer også ut fra etterforskningen at Suleman kun valgte ut svenske ofre når han ranet og begikk kriminalitet.

Les også: Sverige anno 2018 – skyting, drap, bomber, ran, bilbranner, skyting, drap

Denne rasistiske fremgangsmåten bekreftes av forskeren i sosiologi, Petra Åkesson, og hennes studie fra 2006, der hun intervjuer ransmenn i Sverige som har innvandrerbakgrunn. Det kom frem at innvandrerne valgte ut svenske ofre for å «vise makt overfor svenskene».  

Les også: Ettåring halshugget på T-banestasjon i Tyskland av båtflyktning – myndighetene mørkla drapet

Et kart med skader på den svenske studentens ansikt og hals. (Grafikk: Politiet).

Les også: Jonna (17) voldtatt, tent på og drept av asylsøker

Lignende drap på finsk kvinne

Nyheten om det brutale og rasistiske drapet på den svenske studenten Albin i Sverige kommer samtidig som et annet og like brutalt drap i nabolandet Finland.

En 28-årig irakisk mann sitter nå siktet for drap på en kvinne som fant sted i Åland den 16. september i år.

Asylsøkeren skal ha knivskåret kvinnen slik at «nakken helt eller delvis var skåret av». Egypteren skal også ha tent på leiligheten der drapet fant sted.

– Jeg kan si så mye at hendelsen etterforskes som mord, på grunn av handlingens særskilte brutale karakter, sa kriminaletterforsker Erik Salonsaari til lokalavisen Ilta-Sanomat.

Les også: Syrisk asylsøker amok med machete på gaten i Tyskland – gravid kvinne hakket ihjel

Det er nettsiden Ålands Nyheter som skriver om det brutale drapet. Innvandreren og kvinnen skal ha kjent hverandre. Irakeren måtte ha tolk under avhøret. Flere andre mistenkte skal ha blitt tatt inn til avhør, men ble senere sluppet løs.

Les også: Afghansk flyktning pågrepet for drapet på på Maria (19) i Tyskland

Knivterror i Finland

Finland ble den 21. august sist sommer lamslått av et islamsk terrorangrep der den marokkanske asylsøkeren Abderahman Bouanane (18) knivstakk åtte kvinner og to menn på et torg i den finske byen Åbo. To av kvinnene døde.

Asylsøkeren skal ha vært i flere andre europeiske land, blant annet Sverige, før han kom til Finland. Marokkaneren skal ha fått avslag på alle sine asylsøknader, både i Sverige og Finland. Han finansierte oppholdet sitt i Europa med skattepenger og salg av narkotiske stoffer på gaten.

Les også: Muslimsk terrorist kjørte inn i kristent julemarked – 12 drept – 56 skadd

18-åringen skal ha vært radikalisert og politiet i Finland fikk mange tips om hans islamske fundamentalisme, men valgte å ikke pågripe eller utvise ham fra landet. Tre andre muslimer, alle fra Marokko, ble også pågrepet for å ha deltatt i planleggingen av terrorangrepet.

Bouanane ble i juni år dømt til livstids fengsel for to drap, åtte drapsforsøk, samt islamsk terrorisme. 

Les også: Høygravide Maria (19) brent ihjel levende av to tyrkere i Tyskland

Abderahman Bouanane (18) knivstakk åtte kvinner og to menn på et torg i den finske byen Åbo. To av kvinnene døde.

Les også: Linn (32) fra Tromsø var kjæreste med en afrikansk asylsøker – ble knivdrept i sitt eget hjem

SOMMER I OSLO: Drapsforsøk, knivangrep, gateran, pistoler, macheter, bilbranner, masseslagsmål, beføling av kvinner og ran av turister

Drapene har ikke ført til at noen nye lover eller endringer i innvandringspolitikken har kommet på plass. Tusenvis av ulovlige og radikale muslimer får fremdeles gå fritt rundt på gater og torg i Europa – I Norge – uten at verken norske myndigheter eller politiet gjør noe med saken.

Den neste gangen kan det bli din kjære eller venn som mister livet.

Les også: Syrisk flyktning hyllet som «rollemodell for integrering» – forsøkte å skjære strupen på sin arbeidsgiver

Relatert:

Enslige asylsøker-barn dreper hverandre i Trondheim, gjengproblemer i Oslo og knivran i Mo i Rana

Vest-Europa virker paralysert. Hvert fjerde år får de samme venstreorienterte, rødgrønne og høyre-light partiene majoriteten av stemmene. Det skjedde sist uke i Sverige, mens landet bokstavelig står i en hengemyr av bilbranner, drap på gatene, angrep på politi og utrykningstjenester, drapstrusler mot politikere, hjemvendte IS-soldater som vandrer rundt i gatene og terrorangrep. Landet har blitt en eksempel på hvordan man IKKE bedriver innvandringspolitikk til resten av verden.

Her i Norge følger vi hakk i hel. Halvparten så mange innbyggere, ikke fullt så mange innvandrere og litt mer oljepenger til å øse over problemene. Men hvorfor trekker ingen i bremsen?

Som å kaste nye 70 nye skattemillioner for å få bukt med innvandrerne som skyter, slåss, knivstikker, truer og bedriver absolutt alle former for kriminalitet i hovedstaden. Dette for å forhindre at HUNDREVIS av innvandrerungdom som befinner seg i faresonen skal ta steget opp i den kriminelle verden. Alle er under 18 år og har hver seg mer enn fire saker på rullebladet.

Boligområdene for disse personene inkluderer Manglerud, Bogerud, Lambertseter, Holmlia og Kolbotn rett over grensen i Akershus. Det er med andre ord et stort og voksende problem, ettersom disse områdene blir mer og mer etniske og mindre og mindre norske. Neste gang må man bruke 140 millioner. Så 280 millioner. Og så videre. Det slutter aldri. Det eneste som slutter er pengene – og da eksploderer det. Bokstavelig talt.

Oslo har opplevd en rekke draps- og skyteepisoder det siste året. Og det skytes ikke lenger på kvelden, men midt på lyse dagen, blant barn og familier på kjøpesentre. Gjengene kidnapper hverandre foran barnehager, skyter på hverandre utenfor nærbutikker og gjennom restaurant-vinduer – restauranter som er fulle av mennesker.

Gategjenger truer og raner som om det var verdens naturligste ting. De fleste er mindreårige og får bare et klaps på hånden før de er tilbake på gata igjen og fortsetter. Og for tre dager siden ble en kvinne voldelig overfalt og ranet av en «guttegjeng» på fem stykker i Slottsparken. De rispet henne også med en skarp gjenstand.

Samtidig opplever Trondheims innbyggere at de stakkars mindreårige (les: voksne) flyktningbarna er mest opptatt av å «tjene» penger gjennom voldelig kriminalitet, narkotikasalg og prostitusjon.

I går kveld ble to av dem, 19 år gamle Nasratullah Hashimi og 17 år gamle Reza Alizadadrept i et internt oppgjør i en leilighet. En tredje var også skadet, men overlevde. Han forklarte at gjerningsmannen brukte en hammer. Drapsmannen ble pågrepet av politiet, SOM MÅTTE SKYTE HAM før han overga seg. Alle de involverte skal være i 17- til 19-års alderen og fra Afghanistan. Men sannsynligheten for at både identitet og alder er noe helt annet er stor. Svært stor. Men det er annen sak.

DREPT: Den afghanske migranten Reza Alizada (17) ble drept av en landsmann i en leilighet i Trondheim i går. Leiligheten leies ut til kommunen av pinsemenigheten i byen. (Foto: Privat).

En de involverte hadde knapt rukket å være i Trondheim i 30 dager før hendelsen fant sted. Det opplyses at det finnes TO HUNDRE MINDREÅRIGE ASYLSØKERE I TRONDHEIM BY ALENE. Og de kan gå fritt rundt blant deg og meg. Og barna dine.

Pengene daler nedover disse miljøene fra skattebetalerne. De får leiligheter, kurs, skoler, penger, klær og all bistand fra leger, psykologer, fagpersoner og det som måtte finnes der ute. Sannsynligvis med betydelig kortere ventetid enn det Ola Nordmann har. Og gratis selvfølgelig.

Hvor mye har det kostet oss nå? Med politiinnsats, advokater, dommere, leger, sykehusoperasjoner, legebehandling, kriseteam, fengsler og oppmerksomhet fra kommunen på alle nivåer.

Millioner på millioner og enda flere millioner. Vi nærmer oss nok milliarder alt i alt.

Åja, ikke glem Mo i Rana. Der ble en utenlandsk mann i 30-årene pågrepet for butikktyveri. Han var bevæpnet med både kniv og elektrosjokkvåpen. 

Så er spørsmålet. Hvorfor godtar nordmenn en slik utvikling? Hvorfor får politikere og ansvarlige i stat og kommune slippe unna med dette? Hvorfor stemmer ikke nordmenn alle partiene ansvarlige for dette ut av maktposisjon og erstatter dem med en nasjonalistisk og konservativt parti? Et parti som vil kaste ut 80-90 prosent av alle innvandrere med bakgrunn fra områder der det ikke er krig eller konflikter. (med økonomisk bistand om nødvendig).

Hvorfor aksepterer Kari og Ola Nordmann at våre gater fylles av kriminelle utenlandske gjenger, at skolene blir dårligere, at islamister får gå fritt rundt på gatene. Mens det skytes, biler brennes og fengslene fylles opp av personer fra araberstatene og Afrika. At vi har fått imamer i Forsvaret. Og bevæpnet politi på 17. mai.

Har vi helt mistet vår nasjonale sjel og stolthet? Har vi helt mistet vår identitet og ønske om et bedre fremtid for våre barn?

De fire sakene nevnt ovenfor her strekker seg fra Oslo i Sør til Rana i Nord. Og alle norske byer fra Kristiansand, Drammen, Stavanger, Bergen, Bodø og til Tromsø har den samme utviklingen. Mer innvandring. Mer vold. Mer kriminalitet.

Og Ola og Kari Nordmann gjør ingen verdens ting.

 

DAGENS VIDEO: «Hvorfor jeg og familien min stemmer på Sverigedemokraterna»

Samtidig som disse skyteepisodene og kriminaliteten river i stykker tryggheten i det svenske samfunnet, så har den ideologiske venstresiden gått helt av skaftet og oppfører seg som Hitlers stormtropper på gatene. Venstresiden har de facto blitt dagens mørkkledte fascister som med grove trusler og vold går til angrep på alt og alle som ikke deler deres totalitære tankesett.

Å skrike «ingen nazister på våre gater», mens man voldelig angriper uskyldige mennesker, er vel toppen av idioti og historeløshet.

Samtidig møtes svensker av valgskilt og informasjonsskilt på arabisk i sin hverdag. Hvis noen lurer på hvordan et nasjonalistisk og konservativt parti på noen måte har fått en stor andel av stemmene.

Et skilt i dagligvarebutikken Willys i Sverige.

Store demonstrasjoner mot innvandrervolden i Chemnitz

Den siste uken har den tidligere østtyske byen Chemnitz opplevd at tusenvis av mennesker har demonstrert i gatene mot den økende innvandrervolden og drapene på tyskere utført av de nyankomne flyktningene og migrantene.

Voldtekter, overfall, ran og drap har blitt daglige hendelser i de tyske byene etter at rikskansler Angela Merkel og den tyske regjeringen åpnet landet på vidt gap for millioner av migranter fra Afrika og Asia.

Sist søndag kom det siste offeret, en 35-årig mann i den tyske byen Chemnitz ble knivstukket ihjel på gaten av to migranter fra henholdsvis Irak og Syria. Den tyske mannen skal ha blitt påført hele 25 knivstikk. Ytterligere to tyskere ble alvorlig knivstukket, men overlevde angrepet.

MANGE DRAP: Migranter og flyktninger står bak en rekke grufulle kriminelle handlinger i Tyskland de siste årene. Grove voldtekter, gjengvoldtekter, terrorangrep og drap mot etniske tyskere har jevnlig blitt rapportert ut fra Merkels nye Tyskland. Under demonstrasjonene i Chemnitz holdt demonstrantene opp store plakater med bilder og navn på mange av de drepte.

Ifølge opplysninger som er kommet ut fra drapet så skal de tre mennene ha forsøkt å stoppe en pågående gruppevoldtekt og seksuell trakassering av kvinner. Tyske myndigheter skal imidlertid ha nektet for disse påstandene.

En tjenestemann innen den tyske kriminaltjenesten skal ha lekket arrestordren mot irakeren som sitter siktet for drapet. Han skal ha blitt suspendert fra tjeneste, og uttalte til den tyske avisen Bild at han «ville at sannheten og bare sannheten skulle komme ut».

Anti-migrant rally in German Chemnitz faces off with police Courtesy: Ruptly

Geplaatst door RT op Zaterdag 1 september 2018

 

USA: Nok en hvit kvinne drept av en ulovlig innvandrer

Den ulovlige innvandreren Christian Bahena-Rivera (24) er nå siktet for drapet på studenten Mollie Tibbetts. 20-åringen var ute og jogget den 18. juli da hun ble konfrontert av den mexicanske mannen. Han skal jaget og til slutt drept henne.

Han dekket til liket med kvister ute på en kornåker.

Bahena-Rivera skal ha oppholdt seg ulovlig i USA i mellom fire til syv år. Det var gjennom Barack Obamas løsslupne grensekontroll at millioner av ulovlige innvandrere tok seg inn i landet, inkludert drapsmannen som nå sitter i et fengsel i delstaten Iowa.

Les også: Ulovlig innvandrer kvalte og voldtok Tiffany (33)

DREPT: Den 20-årige studenten kunne vært i live hvis demokratene ikke hadde åpnet grensene mot Mexico og latt millioner av mennesker komme inn ulovlig i USA. (Foto: Privat).

Bahena-Rivera skal ha jobbet påpen bondegård i området og eieren sier at drapsmannen var en god arbeider. Han skal ha en kjæreste og et barn boende sammen med seg. Han skal også ha passert en «sikkerhetssjekk» ved ansettelse. Det er uklart hvordan han klarte dette så lenge han ikke hadde offentlige dokumenter som ga ham tillatelse til å oppholde seg og arbeide i USA.

Les også: Ulovlig innvandrer utvist fem ganger – skjøt Kathryn (32) foran sin far

Les også: USA: Sørgende mor støtter Trumps mur – «gi meg en spade»

President Donald Trump kommenterte saken under sin valgreise i West Virginia:

– Dere hørte om hva som skjedde i dag med en ulovlig innvandrer, veldig trist. Og dere hørte hva som skjedde med den utrolig vakre unge kvinnen.

 – Det skulle aldri ha skjedd, ulovlig i vårt land. Det har vært en stor belastning men lovene er så svake. Migrasjonslovene våre er en skandale.

 – Vi ønsker å endre dem, men vi trenger flere republikanere.

Les også: Ulovlig innvandrer i USA skjøt og drepte fem mennsker

ULOVLIGE VÅPEN: Den drapssiktede ulovlige innvandreren la også ut bilder av automatvåpen på sine sosiale medier som Facebook, uten at det fikk amerikanske myndigheter til å sjekke ham ut nærmere. (Foto: Privat).

Også guvernøren i delstaten Kim Reynolds uttalte bekymring for «det brukne migrasjonssystemet som tillot en ‘overgriper’ å bo i staten».

Jeg snakket med Mollies familie og uttrykte min kondolanse i en stat som er i sorg. Jeg delte med dem mitt håp om at de kan finne trøst i kunnskapen om at gud ikke lar oss lide alene. Selv i våre mørkeste stunder så vil han trøste oss og helbrede våre brukne hjerter.

Les også: Ulovlig innvandrer kjørte kvinne av veien og voldtok henne i veigrøft

Det skal først ha brutt ut panikk blant arbeiderne på gården, hvorav majoriteten er søramerikanere, da politimyndighetene ankom for å etterforske drapet. Man trodde det var migrasjonsmyndgighetene (ICE) som kom for å sjekke oppholdspapirer.

Det har også kommet frem at den drepte 20-åringen var venn med den drapssiktedes kjæreste på Facebook. Det er ennå uklart hvordan Rivera drepte kvinnen.

Les også: Afroamerikanere og latinamerikanere bak majoriteten av alle drap i USA

Det har også kommet ut at den drepte kvinnen støttet Barack Obama og Bernie Sanders, samt på sine sosiale medier la ut meldinger mot president Donald Trump. En av tweetene hennes var endog av den rasistiske sorten.

RASISTISK: Mollie Tibbetts gikk var student og det var tydelig at den venstreekstreme skoleringen ga utslag i hennes politiske syn. Hennes hyllest til Barack Obama ble til slutt det som førte til at hun mistet livet sitt. (Skjermbilde/Twitter).

Svært mange kriminelle handlinger og drap

Frieord har tidligere omtalt flere saker hvor ulovlige innvandrere har drept uskyldige mennesker i USA, selv etter å ha blitt utvist gjentatte ganger, men kommet tilbake.

Les mer: Obama løslot ulovlige innvandrere fra fengsel – 121 nye drap var resultatet

SKREKKTALL: Obama-adminstrasjonen og demokratene løslot over 30.000 ulovlige innvandrere med fengselsdommer i 2014. 121 av disse ble senere dømt for drap i USA. (Skjembilde CNN).

Kriminalitet utført av ulovlige innvandrere i USA et stort problem

– Det oppholder seg mellom 5 og 6 millioner ulovlige innvandrere fra Mexico i USA.

– Det oppholder seg mellom 10 og 20 millioner ulovlige innvandrere fra hele verden i USA.

– Ulovlig innvandring koster amerikanske skattebetalere minst 84 milliarder dollar hver år.

90 prosent av all narkotikaen som kommer til landet kommer fra Mexico med ulovlige innvandrere.

40 prosent av alle forbrytelser som registreres i USA, registreres i de fem delstatene som grenser til Mexico.

75 prosent av alle kriminelle som står på FBI sin mest ettersøkt-liste er ikke født i USA.

95 prosent av alle ettersøkte for mord i Los Angeles er ulovlig innvandrere.

2.000 seksualforbrytere arresteres, dømmes og deporteres fra delstaten Texas alene hvert år. En tredjedel av disse er pedofile overgripere.

Over 1.000 barn har blitt seksuelt misbrukt av ulovlige innvandrere i Texas bare de siste tre årene.

– Hvert år arresteres over 72.000 ulovlige innvandrere i USA for narkotikarelaterte forbrytelser.

– I 2013 løslot Obama-administrasjonen over 36.000 ulovlige innvandrere fra fengsel. Til sammen hadde disse over 88.000 lovbrudd på rullebladet. Tusenvis av disse har igjen blitt arrestert og dømt for nye lovbrudd.

– Mer enn hver femte av alle innsatte i amerikanske fengsler er ulovlige innvandrere eller ikke amerikanske statsborgere. I delstater som California, New Mexico, Arizona og Texas er tallet enda høyere.

– Fra 2007 og til 2010, så økte antallet ulovlige innvandrere som har blitt pågrepet og utvist fra USA fra 7.000 til 79.000.

Les også: Donald Trump lover å utvise alle ulovlige og kriminelle innvandrere fra USA

Muslimsk ektemann drepte sin 9 år gamle kone

En grusom historie kommer nå ut av det muslimske landet Afghanistan, hvor en ni år gammel jente ble funnet drept sist søndag kveld. Jenta skal ha vært giftet bort da hun var syv til en 35 år gammel mann som gjeldsbetaling fra hennes familie til drapsmannen.

Guvernøren i Qads-distriktet der drapet fant sted, Naqibullah Amini, samt en ikke-statlig organisasjon har bekreftet drapet til den venstreorienterte britiske avisen Guardian.

Ifølge lokal afghanske nyhetskilder skal den 9 år gamle jenta ved navn Samia, ha blitt «giftet bort» til den påståtte drapsmannen, 35-åringen Sharafuddin, da hun bare var 7 år gammel som en gjeldsbetaling – på arabisk kalt baad.

VIDEO: Norske muslimer støtter steining av utro kvinner

Ifølge guvernøren har drapsmannen rømt fra området og jaktes nå av politiet.

Den drepte jentas far er pågrepet av politiet for å ha tvunget sin datter til å gifte seg med mannen.

Organisasjonen «Humanitarian Assistance for the Women and Children of Afghanistan», som driver et kvinnesenter i hovedstaden Kabul, bekrefter også at drapet på jenta har funnet sted.

Les også: Barnebrud (11) kysser hånden til sin nye ektemann (41)

KANDANAK: Området der den niårige jenta ble drept ligger sør-vest i Afghanistan, ikke langt fra grensen til Iran. (Skjermbilde/Google Maps).

Les også: Lot datteren dø – for ærens skyld

Jentas far hevder han ga bort datteren som baad for å slette et krav mellom faren og jentas ektemann. Prisen skal ha vært 13.500 dollar, eller ca. 110.000 norske kroner.

Saken er fremdeles under etterforskning men Guardian skriver i sin artikkel at tilfellet Samia ikke er unikt og at hundrevis av jenter blir mishandlet og i verste fall drept hver dag i det dypt islamske landet.

Les også: Rødgrønne partier i Sverige vil godkjenne barneekteskap og flerkoneri

Ifølge Afghansk lov er det ikke lov å gifte bort barn, men dette skjer allikevel da loven ikke følges av innbyggerne.

Også gutter er utsatt for tvangsgifte om enn ikke i like omfattende grad som jenter, skriver avisen videre.

En rapport fra Unicef viser at 42 prosent av husholdningene i landet hadde minst ett familiemedlem som var giftet bort før de fylte 18 år.

Les også: Muslimsk 19 år gammel jente dømt til døden av eldrerådet etter å ha blitt voldtatt

Afghanistans minister for arbeid, sosiale saker, martyrer og handikappede, Faizullah Zaki, skrev i forordet til Unicef-rapporten at den kontinuerlige praksisen med barnegifte i Afghanistan er «et forferdelig overgrep mot menneskerettighetene som raner barna på deres utdannelse, helse og barndom».

Les også: «Informasjon til deg som er gift med et barn» – svenske myndigheter i hardt vær

Overfall og voldtekter på gravplasser et stort problem i Tyskland

En rekke voldtekter har funnet sted ved tyske kirkegårder de siste årene. Det siste tilfellet fant sted i byen Hanau, der en 61-årig kvinne ble antastet av en fremmed mann. Mannen skal ha befølt kvinnen og deretter onanert foran henne. Kvinnen ringte politiet, men mannen var forsvunnet før de ankom plassen.

Det har startet en debatt i Tyskland om hvordan man nå skal beskytte sørgende og pårørende som besøker gravplasser til sine kjære fra å bli overfalt og voldtatt.

I februar skal en kvinne i 30-årene ha blitt utsatt for flere voldtekter da hun besøkte en kirkegård i byen Bochum.

Den samme måneden ble en 65-årig kvinne brutalt voldtatt av en afrikansk mann på en kirkegård i byen Viersen.

I april ble en 12-årig jente voldtatt av en mann med «asiatisk utseende» på en kirkegård i Essen.

I juni ble en kvinne angrepet av en mann på en kirkegård i Wuppertal.

I en klar overvekt av tilfellene der politiet tillot at signalementet kom ut, ble gjerningsmannen beskrevet som «med utenlandsk bakgrunn».

Tyske medier har i forbindelse med de mange voldtektene på kirkegårdene spurt politiet om hva kvinner skal gjøre for å minske risikoen for å bli voldtatt når man besøker sine kjæres gravplasser. Politiet ga da rådet med å snakke i høyt toneleie, tydelig si nei til voldtektsmannen, spørre andre besøkende om hjelp (om de finnes i området) eller ringe politiet.

Frieord har i flere år skrevet om denne skremmende og usivilisert utviklingen som har kommet etter at den politiske venstresiden udemokratisk åpnet grensene til Europa for mennesker fra den tredje verden og fremmede kulturer.

Det er dessverre ikke bare på kirkegårder og gravplasser at tyskere nå må være forsiktige. Også i parker, på tog, skoler og offentlige plasser er tyske barn, kvinner og eldre i fare for å bli overfalt, voldtatt eller i verste fall – drept.

Å angripe barn, syke og eldre på kirkegårder og gravplasser er dessverre et fenomen som også har kommet til Norge. Her er flere saker vi har skrevet om fra vårt eget land:

I Frankrike opplevde man sist år også at en eldre prest ble torturert og så fikk halsen skåret over av to jihadister.

Italia:

Spania:

Sverige:

Dette er bare et lite utdrag av de sakene vi har skrevet om de siste årene her på nettsiden. Vi kunne enkelt ha lenket til så mange saker at du som leser hadde måttet skrolle nedover sidesvis hvis vi hadde inkludert dem alle.

Tenk deg nå om – har du lest om noen av disse sakene i VG, Dagbladet eller Aftenposten? Har du sett noen av disse sakene bli presentert av nyhetene på NRK eller TV2? Nei.

Derfor trenger Norge nye medier. Og derfor er det viktig at du som leser sprer og lenker disse sakene på dine sosiale medier.

Ettåring halshugget på t-banen av båtflyktning – myndighetene mørkla drapet

En svært horribel sak har nå lekket ut av Tyskland. Den 12. april i år var den 33-årige nigereren Mourtala Madou, sammen med sin eks-kjæreste Sandra P og deres felles 1-årige datter, samt kvinnens 3-årige sønn, på en t-banestasjon i den tyske havnebyen Hamburg.

DREPT: Sandra P. fikk barn med en afrikansk båtflyktning fra Niger. Kun ett år senere ble både kvinnen og barnet deres knivdrept på en T-banestasjon av barnefaren. Tyske myndigheter har i flere måneder sensurert og holdt skjult de faktiske omstendighetene rundt drapet. (Foto: Privat).

Les også: Muslimsk terrorist kjørte inn i kristent julemarked – 12 drept – 56 skadd

Les også: Sjokktall fra Tyskland: Migranter bak 142.500 forbrytelser på seks måneder

Barnemoren hadde søkt retten om både besøksforbud og foreldreretten over 1-årige Miriam. Besøksforbudet var avvist av retten da politiet ikke mente at barnefaren utgjorde noen trussel mot kvinnen. Dette selv etter at han hadde uttalt at «han ville drepe deres felles datter og kvinnen».

Det er uklart om de var på t-banestasjonen sammen eller om barnefaren hadde oppsøkt kvinnen og var der uten hennes samtykke.

Plutselig tar Mourtala frem en kniv og knivstikker sin eks-kjæreste, som senere dør av skadene på sykehus. Han angriper også sin 1-årige datter. Kvinnens 3-årige sønn blir vitne til angrepet men slipper fysisk fra hendelsen.

Les også: Linn (32) fra Tromsø var kjæreste med en afrikansk asylsøker – ble knivdrept i sitt eget hjem

Les også: Tysk by i sjokk etter voldtekten og drapet på 14-årig jødisk jente – asylsøkere pågrepet

Les også: Nytt knivangrep på gaten i Tyskland – en drept – fem skadet – muslim skrek «Allahu Akbar»

Den svært grusomme detaljen er at Mourtala skal ha halshugget datteren sin på T-banestasjonen.

Det er dette angrepet som nå har rystet Europa. Kvinnen etterlater seg fire barn på henholdsvis 3, 7, 8 og 15 år.

Tyske myndigheter har, av uvisse grunner, siden angrepet fant sted forsøkt å holde detaljene rundt hendelsen skjult.

Ifølge aktors dokumenter i retten skal Mourtala ha flyktet fra plassen etter drapene, men ringte kort tid etterpå politiet og ble pågrepet. 33-årige Mourtala, som er en dypt troende muslim, kom til den italienske byen Lampedusa i 2013 med flåte over havet sammen med en større gruppe afrikanere. Han ble da fraktet videre til Hamburg av venstreorienterte asylgrupper som innlosjerte ham og 300 andre migranter i en kirke i bydelen St. Pauli. Hamburg har fra før over 140.000 muslimske innbyggere og Mourtala fant seg raskt til rette i de lokale moskeene og islamske miljøet.

Les også: Les også: Terror i Tyskland: Øksedesperado amok i Düsseldorf – syv personer skadet – 13 år gammel jente hugget i armen

Les også: Muslim amok med kniv på tog i Tyskland – ropte «Allahu Akbar» – drepte en og skadet tre

TROENDE MUSLIM: Mourtala Mardou var en svært troende muslim som bar muslimske religiøse klær og hodetøy. Han skrev også religiøse uttrykk på sine sosiale medier. (Foto: Facebook).

Les også: Syrisk asylsøker amok med machete på gaten i Tyskland – gravid kvinne hakket ihjel

Les også:Asysøkere masturberte i boblebadet, bæsjet i barnebassenget og brøt seg inn i jentegarderoben

Drap, voldtekter og angrep på kvinner i Merkels nye og innvandringstolerante Tyskland er, sinnsykt nok, ikke uvanlig, eller skaper ikke de store overskriftene lenger.

Men i dette tilfellet måtte selv tyske myndigheter gripe inn med den sorte tusjen sin og sensurerte vekk store deler av informasjonen om hva som skjedde på t-banestasjonen i Hamburg.

En film og et vitne forteller nemlig at Mourtala skal ha klart, eller nesten klart, å halshugge sin 1-årige datter. «Detaljen» ble fanget på film av en ghanesisk gatesanger med mobilen sin.

FORSØKT HEMMELIGHOLDT: Dobbeltdrapet på fembarnsmoren ble i flere måneder forsøkt skjult av tyske myndigheter.

Les også: Syrisk flyktning hyllet som «rollemodell for integrering» – forsøkte å skjære strupen på sin arbeidsgiver

Les også: Flyktningbarn angrep togpassasjerer med øks i Tyskland – skrek «Allahu Akbar»

I filmen kan man høre mannen si «Kjære gud, det er uvirkelig. Jesus, Jesus. Hodet til babyen er kuttet av. Åh gud. Åh. Jesus».

En tysk blogger fant videoen på den ghanesiske mannens Facebook-side og la den ut på Youtube. Det skulle han ikke ha gjort. For to dager senere kom nemlig det tyske politiet på døren hans med en ransakelsesordre og beslagla alt datautstyret hans. Han ble siktet for forbrytelsen det var å laste opp hendelsen på nettet. Sant nok nektet den tyske bloggeren, Henrich Kordewiner, å åpne døren, så politiet brøt den opp. De søkte også gjennom romkameratens personlige eiendeler, selv om disse ikke var dekket av ransakelsesordren.

Ifølge politiets dokumenter var den tyske bloggeren skyldig i å «invadere den private sfæren» til et drapsoffer, en obskur og lite brukt lov som også kalles «paparazzi paragrafen» og som sier at man ikke skal «vise frem noen i en hjelpeløs situasjon». Loven har blitt kritisert av journalistforbund i Tyskland. «Hvordan skal vi kunne rapportere fra terrorangrep», var et av motargumentene da den ble introdusert.

Les også: Småbarnsmor døde etter ha blitt tent på i Tyskland – afrikansk ektemann arrestert

Les også: Massemorder i München var iraner – skrek «Allahu akbar» og skjøt mot barn

Det hjelper ikke myndighetenes anseelse at storavisen Bild la ut bilder av hendelsen, der den eneste forskjellen fra Kordewiners publisering var at man ikke kunne høre den ghanesiske gatesangeren kommentere bildene som ble tatt. Avisen Bild fikk ikke lokalene sine besøkt av politiet eller beslaglagt datautstyret sitt.

Den mye omtalte filmen har imellomtiden blitt fjernet fra alle tyske nettsider og Youtube-kanaler. (Den kan allikevel ses på kanaler som er utenfor tyske myndigheters rekkevidde og er lenket til nederst i denne saken).

Det hele har i så måte slått tilbake på tyske myndigheter spektakulært, da saken nå er lest av hundretusenvis av mennesker. Og videoen har blitt sett tusenvis av ganger utenfor Tyskland. Det ble heller ikke bedre av at hendelsens grusomme detaljer ikke bare har kommet ut, men blitt brukt som et bevis på myndighetenes sensur og ønske å skjule den for almennheten.

Les også: Tyskland i sjokk: Muslim bandt småbarnsmor fast og dro henne flere hundre meter

Les også: Flyktning med kniv holdt kvinne som gissel utenfor flyktningsenter i Hamburg

En kopi av ransakelsesordren har også blitt lekket ut, som i detaljer forteller hva som skjedde på t-banen:

– Madou Mourtala ønsket å straffe barnets mor og kreve sin rett til å se barnet. Han tok en kniv fra sin ryggsekk som han bar på, knivstakk barnet i magen og deretter skar han nesten helt gjennom barnets hals.

De tyske myndighetene var imidlertid ikke ferdige med å forsøke å skjule og sensurere hendelsen. Da en lokal politiker fra det nasjonalkonservative partiet AfD ba om aktoratets dokumenter på hendelsen, brøt myndighetene sin grunnlovsfestede plikt å svare. I tillegg sensurerte man hele setninger og deler av rapporten. Ifølge den tyske avisen Bild «har dette skjedd uten konsultasjon med justismyndighetene og er noe som nesten aldri finner sted».

Les også: AVSLØRT: Hussain Khavari pågrepet for voldtekten og mordet på legestudenten Maria (19)

VIDEO: 16 år gammel tysk jente ber om om hjelp: “Dere har ødelagt mitt land”

Det spørres nå hvorfor tyske myndigheter har holdt hendelsen skjult i flere måneder, og om dette bare er toppen av isfjellet i Merkels nye EU-stat, hvor man har blitt påtvunget millioner av migranter og myndighetene ikke ønsker at noe skal ødelegge illusjonen om det perfekte multikulturelle samfunnet.

Ifølge Hamburgs Abendblatt så har «byen justismyndigheter bestemt at dobbeltmordet på T-banen var et drap utført i lidenskap og er således av ingen interesse for allmennheten».

Vi velger å legge ut en lenke til videoen filmet av den ghanesiske gatesangeren etter dobbeltdrapet. Vi påpeker at det er sterke bilder og at det kreves godkjennelse av brukeren før man kan klikke seg inn på den.

Lenke til videoen fra nettstedet Liveleak.

Relatert:

SVERIGE ANNO 2018: Skyting, drap, skyting, drap, bomber, drap

19. mai, Malmø = 1 drept

28. mai, Malmø = 1 drept

7. juni, Stockholm = 5 skutt

18. juni, Malmø = 6 skutt – 3 drept

21. juni, Malmø = 1 drept

23. juni, Malmø = 1 skutt

30. juni, Helsingborg = 4 skutt

3. juli, Malmø = 1 skutt

3. juli, Örebro = 3 skutt – 2 drept

3. juli Malmø = 2 skutt – 1 drept

Kommentar unødvendig.

Relatert:

Tysk by i sjokk etter voldtektsdrapet på 14-årig jødisk jente – asylsøkere pågrepet

Det var på onsdag at 14-årige Susanna Feldmanns kropp ble funnet i utkanten av byen Wiesbaden. Hun hadde vært forsvunnet siden 22. mai. En rettsmedisinsk undersøkelse viser at hun ble drept etter først å ha blitt voldtatt.

Aktor i byen kunne på torsdag fortelle at to asylsøkere – en 35-årig tyrker og en 20-årig iraker, begge bosatt på det lokale asylmottaket – er pågrepet og mistenkt for å ha voldtatt og drept den 14-årige jenta. De skal så ha gravd ned kroppen.

GRAVD NED: Politiet fant den 14 år gamle jenta begravd i skogen.
TYRKISK ASYLSØKER: Ali Basar (20) sitter nå i fengsel mistenkt for drapet på 14-åringen. (Foto: Politiet).

20-årigen kom til Tyskland under den store flyktningbølgen i 2015. Han skal allerede ha klart å pådra seg et rulleblad med blant annet personran med kniv. 35-åringen på sin side har ikke vært involvert med politiet.

Den jødiske forsamlingen i byen har nå gått sammen om å støtte jentas familie og har blant annet valgt en talsperson som har blitt intervjuet av tyske medier.

Forsvinningen og den påfølgende voldtekten og drapet har blitt slått stort opp i media over hele landet. Venstreorienterte medier har, som i Skandinavia, valgt å utelate gjerningspersonenes etniske og religiøse bakgrunn, samt at jenta var jødisk.

Tyskland har de siste årene opplevd flere høyprofilerte saker der asylsøkere og flyktninger har voldtatt og drept unge jenter og kvinner som har vært ute i det offentlige.

Relatert:

TERROR I BELGIA: Islamist skrek «Allahu Akbar» – drepte to politikvinner og en kvinnelig bilpassasjer

 • En muslimsk terrorist (36) skal ha angrepet en politipatrulje med kniv og klart å få tak i et av politikvinnens våpen
 • Deretter skal mannen ha skutt og drept de to samt en kvinnelig passasjer i en bil
 • Terroristen løp deretter inn på en nærliggende barneskole og tok en vaskekone som gissel
 • Terroristen skal ha ropt «Allahu akbar» under terroraksjonen
 • Han ble skutt og drept av politi som ankom plassen
 • Flere av disse polititjenestemennene ble skadet under skuddvekslingen
 • Han skal nylig ha blitt sluppet løs fra fengsel etter en dom for narkotikaforbrytelser
 • Han skal ha blitt konvertert til islam i fengselet
 • Skolen har blitt stengt og elever og lærere tilbys nå terapi og psykisk hjelp etter hendelsen
 • Belgia har blitt utsatt for flere store muslime terrorangrep de siste årene, blant i hovedstaden Brussel da 32 mennesker ble drept under bombeangrep mot byens flyplass

VIDEO: Britisk journalist: «Vi har et problem med sorte gjenger i London – og ingen tør å snakke om det»

Muslimsk terrorangrep på fransk kjøpesenter – tok gisler – ropte «Allahu Akbar» – skutt av politiet

 • Terroristen skal ha forskanset seg inne på et kjøpesenter
 • Antiterrorpolitiet skal da ha stormet kjøpesenteret og drept den muslimske terroristen
 • Den muslimske mannen skal være av marokkansk opprinnelse og ikke være kjent av politiet eller på noen terror-database
 • Han skal være i 30-årene
 • Mannen skal ha vært bevæpnet med pistol, kniver og en granat
 • Han skal ha skutt minst seks skudd mot politiet, og skadet en politimann
 • Mannen skal ha kapret en bil rett utenfor turistbyen Carcassonne og drept en passasjer
 • Han skrek at han ønsket «hevn for Syria»
 • Dusvinvis av handlende på kjøpesenteret skal ha blitt skadet
 • En kjøpmann i kjøttdisken og en kunde skal ha blitt drept av den muslimske terroristen
 • Angrepet er bare et av minst et dusin muslimske terrorangrep i Frankrike de siste to årene
 • Hans navn er nå frigitt – REDOUANE LAKDIM (26)

 • Han skal ha krevd løslatelsen av en annen muslimsk terrorist, Salah Abdesalam, som var den eneste overlevende etter et muslimsk terrorangrep i 2015, der ISIS gikk til angrep i Paris og drepte 130 mennesker
 • Det kommer nå frem at terroristen i Carcassonne skal ha drept tre mennesker
 • ISIS har tatt på seg ansvaret for terrorangrepet i dag
 • Terroristen skal ha bodd i en kommunal leilighet med sine foreldre og fire søstre
 • Han skal ha vært i fengsel i en kort periode i 2016

Frieord vil oppdatere saken fortløpende.

Historiene som aldri når Norge – ektepar brutalt ranet og henrettet i sitt hjem

Skal man unngå sannheten hvis den ikke passer inn eller gjør en ukomfortabel? Nei, slik fungerer jo ikke livet. Man kan ikke kaste regninger eller unngå daglige realiteter bare fordi man ikke liker dem.

Men i utallige nyhetsredaksjoner så velger man å unngå å snakke om de harde og kalde fakta. Om blodige statistikker. Og om hvem som står bak.

I Norge har man systematisk løyet og unndratt sannheten for sine lesere. Frieord har avslørt norske medier dusinvis av ganger når de har forvrengt fakta, løyet om gjerningsmenn eller rett og slett bare unngått å rapportere om nyheter som ikke passer inn deres ideologiske og politisk fargede bakgrunn.

Nok en slik historie fant sted i januar i år i Houston, USA. Det kinesiske ekteparet Bao og Jenny Lam (Begge 61 år gamle) var på vei hjem til sitt eksklusive og inngjerdede boligområde i millionbyen Houston.

BRUTALT SKUTT OG DREPT I SITT HJEM: Bao go Jenny Lam ble utsatt for et svært brutalt hjemmeran som endte med at de ble skutt og drept av det som betegnes av politiet som en «ren henrettelse». Ekteparet var også bundet på hender og føtter da de ble skutt. Nå er tre personer av afroamerikansk og latinamerikansk bakgrunn.

To mørkhudede menn, halvbrødrene Aakiel Ricardo Kendrick (21), Khari Ty Kendrick (23), samt en latinamerikaner ved navn Erick ALfredo Peralta (20), snek seg under gjerdet ved inngangen til boligfeltet og ventet på at det asiatiske ekteparet kom hjem fra et besøk på restaurant.

Med ulovlige våpen truet de tre ikke-hvite mennene ekteparet inn i huset sitt. Der ble besteforeldrene bakbundet på hender og føtter, før de ble skutt og drept i det politiet beskriver som en ren henrettelse. De tre mennene ranet deretter huset for verdisaker og våpen. De stjal også ekteparets bil.

Khari Ty Kendrick, Aakiel Ricardo Kendrick og Erick Alfredo Peralta. De tre drapsmennene utgjør dessverre en svært brutal og vanlig del av drapsstatistikken i USA. Hvite og asiatiske ofre, og mørkhudede drapsmenn. Dette er et faktum som norske medier aldri har videreformidlet til sine lesere. (Foto: Politiet).

En svært bisarr og skremmende informasjon er at drapsmennene returnerte til huset der ekteparet lå døde i sin egen stue flere ganger i dagene etter drapene. Hver gang fortsatte de å gå gjennom skap og skuffer og kastet eiendeler på gulvet rundt i huset. Det var først etter tre dager da ekteparets sønn begynte å bli urolig at politiet ble sendt ut for å undersøke.

En av drapsmennene som nå er siktet for drapet ble nylig løslatt tre år inn i en 30-årig fengselsdom for over 20 innbrudd i hus i Houston.

JOBBET HARDT: Ekteparet Lam jobbet svært hardt og åpnet seks restauranter i Houston-området. De bodde i et inngjerdet og eksklusivt område og var på vei hjem da de ble utsatt for et hjemmeran.
FAMILIE: Familien Lam delte disse bildene på blant annet Facebook.

Norske medier har med vilje unngått å omtale slike brutale og rasistiske drap som dessverre utspiller seg i USA skremmende ofte. Men norske medier informerer alltid om mørkhudede som dør eller blir skutt av politiet. Og vrir det til å være diskriminerende og rasistisk, selv om det i 9 av 10 tilfeller er godkjente og velbegrunnede reaksjoner fra det amerikanske politiet. Og at rase ikke har noe med saken å gjøre. Faktisk er det bevist at politiet unngår å pågripe og skyte mørkhudede nettopp fordi de vet at media og samfunnet vil angripe dem hvis de gjør det. Selv om det kan sette dem i en farlig posisjon i yrket sitt.

Et annet eksempel media ofte rapporterer om når de skriver om den påståtte forskjellsbehandlingen mellom sorte og hvite i USA, er hvordan sorte ofte får strengere straffer enn hvite. Men som i denne saken så ligger sannheten i detaljene. De tre ikke-hvite mennene ranet ikke bare huset, de henrettet ekteparet brutalt. Hvorfor? Det er en gjenganger hos mørkhudede at volden er betydelig grovere og brutal enn hvis hvite begår kriminalitet. Å mishandle, voldta og drepe offeret sitt er uten unntak noe afroamerikanere alltid gjør i slike kriminalsaker. Derfor får de også strengere og lengre fengselsstraffer. Ikke basert på hudfargen sin, men basert på den ekstremt grove handlingen i forbrytelsen. Som eksemplifisert ved ekteparet Lam. Overgriperne kunne enkelt ha bundet ekteparet og låst dem inne på et rom mens de ranet huset. Istedenfor skjøt og drepte de ekteparet i hodet som en ren henrettelse. Hvorfor? Det har med grunnleggende forskjeller mellom hvite og sorte i temperament, impulskontroll og IQ å gjøre. Også det fakta og vitenskapelig begrunnet, som norske medier ikke tør – eller vil – ta tak i.

Den svært ensidige rapporteringen og vinklingen fra norske medier er ikke annet enn uærlig, løgnfull og politisk begrunnet. Det er bevist at så og si alle journalister og redaktører i Norge befinner seg i den rødgrønne sfæren politisk. Å tro at dette ikke påvirker deres redaksjonelle daglige virke vil være utrolig naivt. Og vi har altså vist til dette gang etter gang med nyhetssaker fra USA som norske medier konsekvent unngår å rapportere om.

Nedenfor finner du en liste over lignende brutale drap som har funnet sted i USA, der overgriperne er afroamerikanske menn og ofrene er hvite. Ingen av disse har blitt omtalt i norske medier. Det er lov å spørre seg hvorfor, når man vet at norske medier er raskt på pletten med å omtale hver gang en sort person blir mishandlet eller skutt av amerikansk politi. Og da er man også svært påpasselig med å informere leseren om at gjerningsmannen/offeret var en afroamerikaner og at politimannen var hvit. Og at det (løgnfullt) eksisterer omfattende og systematisk diskriminering på bakgrunn av hudfarge i USA. (Og Norge for den saks skyld, som vi så med pågripelsen av de kriminelle afrikanerne på en McDonalds i Oslo for noen måneder side som fikk stor oppmerksomhet i norske medier).

Les statistikker og se mer informasjon om temaet her:

Relatert:

MULTIKULTURELLE ENGLAND: Våpenfrie London har flere skyte- og knivstikk-episoder enn trafikkulykker

Nyheten om den drepte ungdommen sist onsdag avslørte at Londons luftambulanse nå blir utkalt oftere til skyteepisoder og knivstikkinger enn trafikkulykker for første gang i tjenestens 30-årige historie.

Les også: England: Muslimsk gjeng angrep uskyldige på gaten fordi de var hvite og «ikke-muslimske»

18-åringen som løp nedover Padnett Road på onsdag kveld skal ha blitt jaget av en rekke personer før han ble tatt igjen og knivstukket.

Han ble fraktet til sykehuset, men døde tidlig på torsdag morgen. Politiet har så langt pågrepet en person for ugjerningen, men ber om hjelp fra vitner.

Les også: Krise for muslimsk borgermester – kniv-, våpen- innbrudd- voldtekt og drapsstatistikken skyter i været

Offeret, som så langt ikke har blitt identifisert, er den åttende ungdommen som har blitt drept i London i år, noe som bringer det totale drapstallet opp til 31. Det betyr at det drepes over 10 mennesker i måneden i den britiske hovedstaden.

Det er klart at den svært store overvekten av de som er innblandet, både ofre og overgripere, i kriminaliteten og ungdomsdrapene er mørkhudede og ikke-etniske briter. Dette er imidlertid et faktum britiske medier og politikere ikke ønsker å ta hensyn til når man omtaler og planlegger kampen mot kriminaliteten, av frykt for å bli kalt rasister.

Masseinnvandringen har i så måte kastet en mørk skygge over det engang så trygge landet.

Les mer: Muslimsk borgermester: «Terrorangrep er endel av å bo i byen»

LONDONS NYE ANSIKT: Både overgripere og ofre har i all hovedsak ikke-etnisk britisk bakgrunn.

Les også: England: Politiet prioriterer «ikke engelsk-språklige» ofre for kriminalitet

London farligere enn New York

Nå har å britiske myndigheter lagt frem statistikk som ville vært utenkelig for bare få tiår siden. Den viser at det nå er farligere å oppholde seg i London enn i New York. Da nyheten kom ut høsten 2017, ble den tilogmed kommentert av den amerikanske presidenten, Donald Trump.

VIDEO: Muslimer til engelskmenn i London: «Dette er vårt land nå – kom dere ut!»

Det er spesielt økningen i den grove kriminaliteten, nemlig en 26 prosent økning i forbrytelser utført med kniv, samt en 27 prosent økning i våpenkriminalitet som sjokkerer.

Den siste statistikken er særdeles alvorlig med tanke på de drakoniske våpenlovene i Storbritannia, hvor vanlige innbyggere ikke har lov eller mulighet å beskytte seg mot hverdagskriminalitet.

På toppen av det hele kommer også den importerte forbrytelsen syreangrep som har satt skrekk i store deler av befolkningen etter flere høyprofilerte angrep som har fått mye medieomtale.

Les også: Utenlandske og muslimske gjenger terroriserer England med syreangrep

Les også: England: Ny muslimsk voldtektsgjeng – 200 saker – 165 overgripere – 13-åring voldtatt av fem menn

FOLKEMORD: Når skal Norge hjelpe hvite Sørafrikanere med asyl?

Følgende kan leses på nettsiden til den norske ambassaden i Sør-Afrika:

Sør-Afrika er et populært, vakkert og mangfoldig turistland. De fleste reiser til utlandet, også til Sør-Afrika, går trygt og uten spesielle problemer. Imidlertid kan reisende bli utsatt for ubehagelige overraskelser, vold og annen kriminalitet, som er svært utbredt i Sør-Afrika.

Norges ambassade til Sør-Afrika ligger i Pretoria. I tillegg har Norge honorære konsulater i Cape Town og Durban. For detaljer se ambassadens nettsider.

Utenom konsulatets og ambassadens arbeidstid kan reisende kontakte UDs døgnoperative senter på tlf: +47 23 95 00 00 eller pr e-post: [email protected]

Kriminaliteten i landet er svært høy, og alle bør ta forholdsregler mot tyveri, ran, bilkapring og minibanksvindel. Reisende bør være på vakt, forhøre seg med lokalkjente, og ta fornuftige forholdsregler. Det er samtidig viktig å merke seg at det meste av den voldelige kriminaliteten (særlig mord og voldtekt) skjer utenfor typiske turistområder, og rammer først og fremst den fattige majoriteten. Men turister rammes også.

Helt siden apartheid-regjeringen falt på 90-tallet har situasjonen for de hvite blitt verre. Stadige overfall, ran, voldtekter og mord på de hvite fra majoritetsbefolkningen har sørget for en ustabil og usikker situasjon mellom folkegruppene. Også de sorte blir utsatt for grov kriminalitet, men det ligger ikke noen rasisme og fremmedfrykt bak angrepene, kun et kriminelt samfunn.

Såkalte bondedrap, (white farm-murders) forekommer oftere og i mange tilfeller har de en svært brutal og hensynsløs karakter. Selv babyer blir voldtatt og kuttet opp i biter, mens det heller ikke finnes noen nåde for verken små barn, gravide kvinner eller eldre. Folk blir kuttet opp med macheter, brent med ild og strykejern, voldtatt av gjenger eller med stokker og jernrør. Ikke sjelden blir de hvite farmerne voldtatt, skutt og drept foran sine kjære, inkludert barna. Også husdyr utsettes for tortur og drap. Ekstremt brutale bilder og videoer finnes på nettet for de som ønsker å se realiteten. De legges ikke ut her av hensyn til leseren.

Dagens sittende sorte myndighet og ledende politikere har spesielt rettet hat og fremmedfiendtlige holdninger mot den hvite minoriteten i landet. Det snakkes åpenlyst om å ta fra hvite mennesker både land og deres eiendeler, samt å drepe dem. Målet er å fjerne de hvite helt fra landet.

Etter ANCs maktovertakelse har det vært en bestemt politikk fra myndighetene å ta fra hvite mennesker jobber og arbeidsplasser. Dette har ført til en enorm fattigdom og diskriminering av hvite mennesker. Mange hvite sørafrikanere bor nå i såkalte «shantytowns», i enorm fattigdom, da de ikke får jobb eller hjelp fra de sorte myndighetene. De blir også diskriminert på arbeidsmarkedet, da sorte sørafrikanere får jobber først kun på grunn av sin hudfarge.

Nå har ANCs president, Cyril Ramphosa, samt ledende politikere de siste månedene offentlig gått ut og sagt at de skal ta fra hvite mennesker alle deres eiendeler og om mulig drepe dem om de nekter. Med loven i hånden. Det har allerede startet.

Det er på tide at norske politikere og myndigheter rekker ut en hjelpende hånd til de hvite bøndene og familiene som blir forfulgt på grunn av sin hudfarge og etnisitet. Å hente inn disse familiene til Norge vil være en svært human ting å gjøre. Men også en berikelse for Norge. Disse farmerfamiliene vil raskt bli integrerte i vårt samfunn, er svært hardt arbeidende og har stor kunnskap om både teknologi, vitenskap og landbruk.

Du kan kontakte følgende adresser og organisasjoner og fortelle dem at de skal se på saken:

Amnesty Norge

UDI

Regjeringen

Frieord har skrevet flere lengre og omfattende artikler om situasjonen i Sør-Afrika med en rekke videoer og bilder. De kan leses her:

VIDEO: Hvite mennesker overfalt, slått og sparket av mørkhudede

https://twitter.com/BasedMonitored/status/975380394412560385

ANNET ANGREP: En 80-årig hvit mann ble mishandlet og hans venn ble knivdrept under et bilran i Sør-Afrika sist uke. Det begynner å bli svært alvorlig for hvite mennesker i den engang omtalte regnbuenasjonen og Mandelas arv og håp om fred og sameksistens.

Drepte rabbiner – nå belønnes familien med gratis og fullt møblert bolig

De palestinske myndighetenes eget nyhetsbyrå, Wafa, rapporterer om nyheten om leiligheten som nå gis til «martyren Ahmad Nasser Jarars familie». Ahmad Nasser Jarar har tidligere av Fatah blitt beskrevet som «en ung løve», og har blitt avbildet på hyllest-postere som den øverst i artikkelen.

Leilighetsgaven har som mål ifølge Fatahs partisekretær, Nur al-Din Abu al-Rab, å vise at «Fatah oppfyller sin nasjonale skyld til de som har ofret seg som martyrer mot den israelske okkupasjonsmakten». Leilighetsprogrammet viser ifølge Nur al-Din Abu al-Rab at «vårt folk står samlet og ikke glemmer de martyrene som har ofret sine liv for Palestinas sak».

Rabbi Shevach ble drept i et væpnet angrep sist måned i nærheten av Havat Gilad i Samaria. Terroristene skjøt fra kloss hold mot rabbi Shevachs kjøretøy og flyktet deretter fra plassen. Jarar var en nøkkelfigur i den terrorcellen som utførte angrepet. Han deltok selv i angrepet og døde i februar i en skuddveksling med israelsk militære i Jenin.

Les også: Frieord-journalist møtte hardtslående Mossad-sjef

SKUTT OG DREPT: Seksbarnsfaren og rabbineren, Raziel Shevach, ble skutt og drept fra kloss hold mens han satt i bilen sin. Nå har drapsmannens familie blitt belønnet med gratis bolig av de palestinske myndighetene som ledes av Fatah-politikeren Mahmoud Abbas. (Foto: Privat).

Arbeiderpartiet og AUF hyller Fatah

I Norge hylles Fatah av en betydelig andel Arbeiderparti-politikere og partiet har blant annet ønsket velkommen høyststående medlemmer av Fatah til Arbeiderpartiets landsmøter. Spesielt er vennskapet nært med AUF, som kaller Fatahas ungdomsorganisasjon for sin «søsterorganisasjon».

GRUPPEFOTO: Representanter for Arbeiderpartiets ungdomsorganisasjon, AUF, står her oppstilt foran portrettet av en dømt terrorist. (Skjermbilde/Miff.no).

Les også: Professor til Frieord: «Vi kan ikke lukke øynene for Irans atomvåpentrussel»

Milliarder til de palestinske selvstyremyndighetene

Norske myndigheter gjennom Norad gir også årlig over en halv milliard skattekroner til de palestinske selvstyremyndighetene. Det er uklart om noen av pengene fra den norske staten går til å betale for såkalte martyrer og familier av døde terrorister.

Jasmina (21) ville slå opp – da ble hun drept av sin 32-årige kjæreste Patrick Opiyo

Ifølge opplysninger skal motivet for drapet ha vært at Jasmina ville slå opp med Patrick. Drapet fant sted i midten av februar i Patricks leilighet i forstaden Vällingby rett utenfor Stockholm.

32-åringen ringte selv til politiet klokken 07.49 på morgenen og fortalte at han hadde drept kjæresten sin. Under avhør har han innrømmet drapet og har ikke nektet på fengsling.

Patrick Opiyo er innvandrer fra Uganda, som ifølge Migrationsverket ble innvilget permanent oppholdstillatelse i Sverige i januar, 1998. Han er ugift, men har to mindreårige barn som er født i Sverige.

I 2011 fikk Opyio svensk statsborgerskap, men har ifølge aktoratet fremdeles også det ugandiske statsborgerskapet. Det var derfor viktig for staten at 32-åringen måtte fengsles da man fryktet at han ville rømme landet.

Relatert:

Antall drap med skytevåpen har økt med 500 prosent på tolv år

I 2006 var det 8 drap med skytevåpen i Sverige. I fjor var det derimot hele 43 drap med skytevåpen, mer enn fem ganger så mange som i 2006. Det viser nye tall fra politiet, i følge Fria Tider.

Politiet forteller om et tøffere klima blant kriminelle, som beskrives som mer «lettkrenkte» enn tidligere, skriver SVT Nyheter

Skyteepisodene har i følge politiet en spiraleffekt, der kriminelle gjenger hele tiden hevner seg med dødelig vold for ikke å fremstå som svake.

En konflikt mellom to personer kan lett eskalere til en blodig krig mellom to kriminelle nettverk.

– De bruker skytevåpen for ikke å vise svakhet. Det har blitt veldig viktig å bygge opp sitt kriminelle rykte – sin skremselskapital – i de kriminelle miljøene. Før kunne man la krenkelser passere uten å ty til så grov vold som i dag, sier Daniel Versterhav, kriminolog ved Brottsförebyggande rådet, til SVT.

En annen forklaring er at kriminelle tidligere kvittet seg med våpen som var brukt i kriminelle handlinger. Nå forblir våpnene i de kriminelle miljøene så lenge de ikke blir ødelagt eller beslaglagt av politiet.

Her er politiets egne tall over drap med skytevåpen i perioden 2006 til 2017:

2006 – 8
2007 – 13
2008 – 10
2009 – 10
2010 – 9
2011 – 13
2012 – 12
2013 – 18
2014 – 19
2015 – 28
2016 – 28
2017 – 43

Krise for muslimsk borgermester i London: Kniv-, våpen-, tyveri-, innbrudd-, voldtekt- og drapsstatistikken skyter i været

Venstreorienterte, rødgrønne, antirasister og islam-apologeter var høyt oppe etter at London viste verden at deres toleranse og inkludering hadde valgt inn en muslimsk borgermester for første gang i byens tusenårige historie.

Men det tok ikke lang tid før hurraropene og klappingen stilnet og hverdagen innhentet byens befolkningen som teller over 8.5 millioner mennesker.

Det siste året har nemlig byens myndigheter måttet innrømme at alvorlig kriminalitet har skutt i været. Det inkluderer knivkriminalitet, våpenkriminalitet, tyveri, ran, voldtekt, drap og mer. Og det er ikke små økninger det er snakk om heller.

Les også: Utenlandske og muslimske gjenger terroriserer England med syreangrep

HATETS ANSIKT: Derryck John (17) kastet i juni i fjor svært sterk syre på seks mopedister i London. Skadene var alt fra alvorlige fysiske arr til psykologiske traumer. Årsaken var at han ønsket å stjele mopedene. Nå har John innrømmet skyld og avventer straffeutmåling. (Foto: Politiet).

Les også: Terror i London: Minst tre døde – terroristen skutt og drept – turister skadet

Legger man til en rekke alvorlige og dødelige muslimske terrorangrep mot uskyldige mennesker på gatene i form av bil- og knivangrep, er det totale bildet mørkt som natten.

En journalist, Raheem Kassam, fra nyhetssiden Breitbart, var en av de få stemmene som advarte mot den politisk korrekte innsettelsen av Khan som borgermester. Dessverre var det ikke en feil, men en regelrett katastrofe, som innbyggerne ikke kunne forestille seg i sine verste mareritt.

Les også: Britiske myndigheter går ut med navn og bilde på de to rasistiske muslimene bak London Bridge-angrepet

STERK ØKNING: Knivrelatert kriminalitet har økt betraktelig under Sadiq Khans to år som borgermester i London.

Les også: England: Muslimsk gjeng angrep uskyldige på gaten fordi de var hvite og «ikke-muslimske»

I tillegg til de svært nedslående statistikkene for voldskriminalitet, så har borgermester Khan støttet grupper som jobber for muslimsk omskjæring av kjønnsorgan på barn og har vært hissig og negativ mot den nye amerikanske presidenten, en historisk alliert figur i forholdet mellom Storbritannia og USA. Borgermesteren har også vist en enorm inkompetanse i jobben med å holde hovedstaden trygg for innbyggerne, en av hovedoppgavene hans.

Data fra politiets kriminalitetsbyrå, som styres av viseborgermester for det britiske arbeiderpartiet, Sophie Linden, avslører en sterk økning i voldelig kriminalitet i Sadiq Khans første fulle år som borgermester.

VIDEO: Muslimer til engelskmenn i London: «Dette er vårt land nå – kom dere ut!»

Les også: BBC-serie tar for seg de massive rasistiske og muslimske voldtektsgjengene i England

Fra årene 2015/16 til 2016/17, så gikk drapsstatistikken i London opp med hele 27.1 prosent. Drap begått av ungdom gikk opp hele 70(!) prosent. Alvorlig vold økte med 19 prosent. Ran økte med 33.4 prosent, mens innbrudd økte med 18.7 prosent. Tall som kan gjøre slutt på enhver karriere innen lov og orden.

Tyveri økte med over 10.000 hendelser på ett år, eller tilsvarende 33.9 prosent, og det ble registrert en økning med ytterligere 4.000 knivrelaterte forbrytelser under Khans i forhold til hans forgjenger, som gir en økning på 31.3 prosent.

VIDEO: Muslim skriker rasistisk hets mot «svinekjøttspisende» mann og slår kvinne på gaten i London

Voldtekter i hovedstaden økte med 18.3 prosent, mens det var 2.551 tilfeller av våpenkriminalitet – i en by der våpen er forbudt – noe som representerte en økning på 16.3 prosent fra tidligere år.

Borgermesteren har kontinuerlig skyldt på sentrale myndigheter for «økonomiske kutt» for problemene, men statistikk viser at London kun har mistet 1.000 politibetjenter (3 prosent) det siste året, noe som har redusert styrken fra 31.343 til 30.379.

Tallene sammenligner data fra november til oktober fra årene 2015/16 og 2016/17.

Tidligere i år gikk London forbi New York City som en av de farligste hovedstadene i den vestlige verden. Britiske myndigheter la nylig ut at hovedstaden har flere syreangrep per innbygger enn noen annen by i verden.

Les også: Muslimsk borgermester i London: «Terrorangrep er endel av det å bo i byen»

Les også: Ny terror i London? 11 mennesker skadet da utenlandsk Uber-sjåfør kjørte inn i folkemengde

En av Storbritannias største politiske blogger, The Guido Fawkes blog, skriver:

I årene før Khan ble borgermester så hadde tallene falt betydelig – de konservative hadde fått tallene ned med mellom 10 til 15 drap på unge, fra nærmere 30. Hvorfor får ikke Sadiq mer press på seg på dette området? Dette skulle virkelig ha vært en betydelig større sak.

Av i alt 40 kategorier, så falt kriminaliteten på kun seks punkter: Anti-sosial oppførsel (1.2 prosent), vold i hjemmet (4 prosent), vold i hjemme med skade (1 prosent), innbrudd hos firmaer (10 prosent), ødeleggelse av eiendom (1.6 prosent) og hat-kriminalitet mot handikappede (34 prosent).

Les også: Terrorangrep i London – mann kjørte inn i politiet og hadde sverd i bilen

Les også: Terror i London: Muslimer kjørte inn i folkemengde og knivstakk restaurantgjester – ropte: «Dette er for Allah!»

Relatert:

Afghansk asylsøker (40) etterlyst for drap på sin 16-årige kone i Sverige

Den 16-årige jenta kom til Sverige som enslig flyktningbarn fra Afghanistan i 2015 og var gift med Amiri. Jenta skal samtidig ha hatt et forhold til en jevnaldrende gutt fra hjemlandet.

I slutten av mai 2016, ble jentas livløse kropp funnet i et skogsområde i Sør-Stockholm. I juni samme år ble Amiri fengslet i sitt fravær mistenkt for det brutale drapet.

Amiri mistenkes å ha flyktet fra Sverige etter drapet og er etterlyst internasjonalt. Aktor i saken håper at Amiri snart kan pågripes.

Britisk diplomat voldtatt og drept av arabisk mann «fordi hun var pen og hadde kort skjørt»

Nå har det kommet frem nye opplysninger om hva som skjedde med den 30 år gamle diplomaten, Rebecca Dykes. En 29 år gammel drosjesjåfør, Tarek Hawchieh, er arrestert, mistenkt for voldtekt og drap.

Det var TV-kanalen CCTV som klarte å fremskaffe beviser mot drosjesjåføren, som de leverte til det libanesiske politiet. Det førte til at han ble arrestert. Nå skal han ifølge den engelske avisen Daily Mail har tilstått ugjerningen. Til politiet har han fortalt at han fant den unge diplomaten pen, iført et kort skjørt, og bestemte seg derfor for å voldta henne. Noe han mente han lett ville komme unna med siden hun var utlending.

FACEBOOK: Drapsmannen hadde blant annet lagt ut en bilde av seg selv med et automatgevær på sosiale medier. (Foto: Facebook/Privat).

Rebecca Dykes hadde vært på en populær turistbar i Beirut da hun tok drosje hjem. Hennes kropp ble dumpet langs en vei og lokale medier spekulerte på at hun hadde blitt voldtatt og deretter forsøkte å løpe bort, men ble innhentet og dratt med tilbake til bilen før hun ble dumpet.

Moren til den mistenkte Uber-sjåføren, Um Hassen, sier gråtende til Daily Mail at hun var både frustrert og deprimert over det som skjedde. «Jeg vet ikke hva som skjedde med sønnen min, jeg gjør det egentlig ikke. Hva Tarek skal ha gjort var veldig galt», sier hun.

FUNNET DREPT: Rebecca Dykes (30) ble funnet langs veien ved en søppelfylling dagen etter voldtekten og drapet.

En Facebook-profil for drapsmannen Hawchieh – hvis ekte navn har endret seg i rapporter på grunn av fonetiske oversettelser fra arabisk – gir et glimt av en kriminell personlighet, skriver den engelske avisen. På noen bilder besøker han religiøse monumenter. På andre bilder drikker han den alkoholholdige drikken Jägermeister.

I 2014 lastet drapsmannen opp bilder av seg selv iført en hvit veske med en halvautomatisk rifle. På ett bilde holder han pistolen i luften, mens han i et annet holder den over brystet. Senere samme år la han ut en video som viste seg å være en sex-handling som involverte en fisk.

Helga (89) overlevde andre verdenskrig og den kalde krigen – men ikke det flerkulturelle samfunnet

Det var på lørdag formiddag den 14. oktober i år at 89-årige Helga Stenmark var ute av leiligheten sin i Norsjö sentrum for å kaste søppel i søppelrommet utenfor blokken.

Der ble hun også funnet drept. Ifølge politiet skal kvinnen ha blitt drept med en kniv.

Les også: Eldre ektepar slått helseløse av innvandrere på gaten

ÅKERGATAN: Det var i dette boligsameiet at 89-årige Helga Stenmark ble funnet knivdrept i søppelrommet. Nå sitter en 21-årig afghansk mann som kom til Sverige som flyktningbarn i 2013, siktet for drapet. (Foto: Google Streetview).

Les også: Innvandrergjeng sparket ned enslig kvinne på krykker

Den samme dagen ble 21-årige Amir Hussein Amiri pågrepet av politiet, mistenkt for drapet på 89-åringen. Dagen etter, den 15. oktober, var Amiri offisielt pågrepet som mistenkt for drapet. Den 18. oktober ble Amiri offisielt siktet og fengslet av Skellefteå tingrett for knivdrapet på Helga Stenmark.

SIKTET: Den 21-årige afghanske mannen blir her ført ut fra rettssalen etter å ha blitt siktet for drapet på naboen sin i Åkerveien. (Foto: Cliff Karlsson).

Les også: Nå har nesten hver fjerde svenske innvandrerbakgrunn

Kommunen satset stort på bosetting av flyktninger

Amir Hussein Amiri, født i 1996, kom til Sverige fra Oruzgan i Afghanistan som en 17-åring i 2013, og i august det samme året fikk han permanent oppholdstillatelse av svenske myndigheter. Han skal i årene etter ha blitt flyttet rundt på hjem for nyankomne innvandrere, registrert av Migrationsverket.

Den 16. mai, 2016, fikk den daværende 20-årige Amir en egen leilighet i Åkargatan 18B, i Norsjö. Kommunen har satset stort på å bosette enslige flyktningbarn og mottatt betydelige summer fra Migrationsverket for dette arbeidet. Den lille kommunen med sine knappe 4.200 innbyggere har i mange år opplevd en stor fraflytting av yngre generasjoner til mer sentrale byer og områder i landet, og lokalpolitikerne så nå sjansen til å stoppe denne avfolkningen. Kommunen har hele tre såkalte HVB-hjem for enslige flyktninger.

Les også: Danmark: Somalisk asylsøker fikk bolig og opphold – drepte naboen med 160 knivstikk

Drepte sin nabo

Litt over ett år etter at Amir fikk sin nye leilighet i Norsjö, sitter han siktet for drap på en av sine naboer, den 89-årige enkefruen Helga Stenmark. Helga Stenmark ble født den 25. mars, 1928, i Åmsele, i Vindelns kommune, og var siden 23. juni 1991, enke etter Paul Stenmark, født 24. mai, 1934, i Lycksele. Hennes adresse var Åkargatan 16B.

Det er fremdeles uklart om Amir Hussein Amiri har søkt om statsborgerskap i Sverige, noe som vil gjøre ham myndig. Han oppfyller kravet om nødvendig botid i Sverige, som er fire år boende i riket for personer med flyktningstatus.

Helga opplevde både nazismen og den andre verdenskrig, etterfulgt av kommunismen, med den kalde krigen og til slutt murens fall i 1989. Hun hadde også levd alene som enkefrue i over 27 år siden ektemannens død tidlig på 1990-tallet. Det var til slutt hennes egne politikere og myndigheters masseinnvandringspolitikk som skulle være det som avsluttet den 89-årige kvinnens liv på den mest brutale og kaldblodige måte.

Men det er altså bare 21-årige Amir Hussein Amiri som står alene på tiltalebenken.

Les også: Sverige: Mennesker tør ikke lenger gå ut om kveldene pga masseinnvandringen

(Skjermbilde fra avisen Norran.se).

Relatert:

111 skyteepisoder og 17 drept i Stockholm i 2017 alene

Hovedstaden i vårt en gang så trygge naboland har fått nye «rekordsifre» når det gjelder dødelig vold. 111 skyteepisoder, 54 mennesker skutt og 17 drept.

Det er resultatet for 2017 så langt.

Ler mer: Det nye Sverige – Bombe- og skuddsikker politistasjon – politibetjentene kjøres til jobb

Så sent som den 20. november ble en mann skutt ihjel i Mariehäll og den 2. desember ble en person skuddskadet i Rågsved.

Dessuten er skyteepisodene verre i dag enn de var for noen år siden.

Les også: Multikriminell innvandrer bak drapsforsøket på politimann og familien hans

Tidligere skjøt gjerningsmannen for å advare offeret og siktet for eksempel mot beinet. Nå skyter man oftere for å drepe.

Ofte er det mange skudd og man skyter på steder på kroppen der man ikke overlever og som er vanskelige å beskytte, sier Manne Jönsson, sjef for grov kriminalitet i politiområdet Syd, til Mitti.

Les også: 15 mord, 44 mordforsøk, 58 grove mishandlinger, 62 mishandlinger og 16 mordbranner – EN måned i Sverige

Ifølge politiet er det flere faktorer som sammenlagt nå har fått den dødelige volden til å stige, blant annet er det større tilgjengelighet på våpen og en økt konkurranse om narkotikamarkedet. Også en større «likegyldighet» blant de kriminelle har en betydning, mener Jönsson.

Dessverre er det ikke bare hovedstaden som opplever en slik negativ og skremmende utvikling. Andre storbyer som Gøteborg og Malmø følger tett etter.

Les også: Krig i Malmø: Fire skuddepisoder på en dag – mann drept, bussjåfør og barnefamilie beskutt

Relatert:

Tysk avis avslører menns kvinnesyn i Jordan: «Jeg ville drept henne om hun forlot hjemmet»

– Det ville ikke fungere selvsagt, ettersom en kvinne ikke bør forlate hjemmet uten en mannlig verge.

Hvordan kommer det seg at du kan forlate hjemmet uten en verge?

– Jeg er en mann. Allah og hans profet har ikke sagt at en mann behøver en verge.

En annen mann får samme spørsmål:

– Det er forbudt. Det handler om ære.

Men hvordan påvirker det din ære at din søster jobber?

– Det finnes en mann i huset. Han får arbeide.

En tredje mann i kan tenke seg å gi en kvinne litt frihet:

– Menn kan bo selv og arbeide. Han kan gjøre det. En kvinne, tja, kanskje i en viss utstrekning.

Men hvorfor? Jeg vil forså.

– Det er våre tradisjoner og vaner.

En fjerde mann kan tenke seg frihet for søsteren, men under visse omstendigheter.

– Om det er en sikker plass. Om det ikke er krig. Javisst.

En femte mann er derimot helt avvisende:

– Hva skulle være igjen av min mannlighet om jeg lot henne gjøre det?

Hva har din mannlighet å gjøre med at din søster arbeider?

– Det er min ære. Ære er veldig viktig.

Hva innebærer ære?

– Hvordan skal jeg forklare det for deg? Min mannlighet er rasert om jeg lar min søster tilbringe natten utenfor hjemmet for penger.

Mann nr. 2 får spørsmålet om hva han skulle gjøre om søsteren ikke adlyder og tar en jobb, foretar en reise eller flytter inn i sin egen leilighet.

Du har jo rett til din mening. Men din søster er jo fri til å gjøre som hun vil.

– Jeg ville skyte henne. Det ville jeg gjøre.

Hva mener du, «skyte henne»?

– Jeg mener at jeg ville drepe henne.

Hva gir deg den retten?

– Min far, mine onkler og mine slektninger.

Du mener ikke at dette er feil? Hvordan kan du drepe et menneske?

– Nei, det er ikke feil. Det er vår ære.

Er du alvorlig? Eller tuller du?

– Jeg er veldig alvorlig.

Men hvorfor ler du? På hvilken måte er det morsomt? Hun er sin egen person og har rett til å gjøre som hun vil.

– Nei, hun er en jente.

En mann i middelalderen får samme spørsmål:

– En kvinne som arbeider sent utenfor hjemmet, det er ikke passende.

Hvorfor?

– Som menn fra Østen så synes vi ikke det er passende.

Hvorfor?

– Det finnes ikke noe «hvorfor». Det er fordi solen lyser på dagen og ikke på kvelden. Dette er vår overbevisning.

Forklar dette for meg, sånn at jeg forstår det.

– Jeg har ingen forklaring, ærlig talt.

Relatert:

Muslimer stjal organer og «stekte afrikanske flyktninger som kebab»

Tidligere landbruksminister i Nigeria, Femi Fani-Kayode, uttalte nylig at mange migranter fra Afrika som ønsket å reise til Europa for et bedre liv, endte opp som slaver i det muslimske landet Libya, ifølge International Business Times, på onsdag.

FEMI FANI-KAYODE. (Foto: Wikipedia).

Tre av fire mennesker som ble fanget av de muslimske gjengene kom fra sør-Nigeria, sa Fani-Kayode. Nigeria har den største kristne befolkningen i Afrika, ifølge Pew Research Center.

75 prosent av de som ble solgt som slaver i Libya fikk sine indre organer fjernet og solgt og kropper maltraktert og stekt, er fra sør-Nigeria, skrev Fani-Kayode.

De ble stekt levende! Dette er hva libyere gjør med afrikanere fra sør for Sahara som ønsker å komme til Europa.

Det skal være minst 20.000 mennesker som blir holdt i ulike fangeleire i Libya. Mange blir tvunget til å sitte eller arbeide ute i ekstrem varme, noen ganger opptil 50 grader, uten vann eller mat. Ikke sjelden finner man døde mennesker som ble mishandlet og latt være ute i ørkenen.

Fani-Kayode mente at deler av blodbadet var som et resultat av fjerningen av diktatoren Muammar Gaddafi. Han argumenterte at det å fjerne Gaddafi skapte et maktvakuum, som libyske kriminelle var mer enn villige å fylle.

Den største tragedien som har rammet Afrika de siste 20 årene er drapet av Muammar Gaddafi i Libya, konkluderte Fani-Kayode.

Det var i 2011 at vestlige statsledere, i samarbeid med NATO, fikk fjernet Gaddafi fra makten i Libya og kastet landet ut i totalt kaos med muslimske terrorgrupper, militser, krigsherrer og vestlige etterretningsorganer som kjemper om kontroll. Norge var ett av landene som støttet aksjonen.

Grusomme skjebner for afrikanske migranter

Frieord skrev i april i år om hvordan menn, kvinner og barn, blir fanget av muslimske grupper i Nord-Afrika:

Ofre for slavehandelen forteller den internasjonale organisasjonen for migrasjon (IOM) at de blir pågrepet og tatt med til torg og parkeringsplasser, hvor de blir solgt.

Migranter som kan male eller legge fliser blir solgt til høyere pris, sier lederen for IOM i Libya til BBC.

Det muslimske landet Libya har vært i kaos siden 2011, da Nato vedtok å fjerne lederen Muammar Gaddafi.

Hundrevis av subsahariske afrikanere har blitt fanget og solgt på disse slavemarkedene, ifølge en IOM-rapport.

SLAVERI: Subsahariske migranter blir ofte utsatt for brutal behandling i de muslimske nordafrikanske statene.

Migranter tvunget til å sulte

En senegalesisk migrant fortalte at han hadde blitt solgt på et slikt marked i den sørlige libyske byen Sabha, før han ble tatt med til et midlertidig fengsel hvor mer enn 100 andre migranter ble holdt kidnappet.

Han sa at migrantene ble fortalt å ringe sine familier, som igjen ble fortalt at de måtte betale for fangenes løslatelse. Noen av dem ble slått mens de var på telefonen slik at familien kunne høre at de ble torturert.

Senegaleseren forteller også om «forferdelige» omgivelser hvor migrantene ble tvunget til å overleve på minimale matrasjoner, mens de som ikke klarte å betale enten ble drept eller sultet ihjel.

Et annet vitne som klarte å samle sammen nok penger for å bli satt fri etter ni måneder, måtte til sykehus med alvorlig underernæring. Han veide bare 35 kilo.

Kvinner ble også solgt som slaver til private muslimske klienter og tatt med hjem der de ble tvunget til å leve som sex-slaver, ifølge et vitne. Det blir rapportert at menn i noen tilfeller blir kastrert.

UTMAGRET: Afrianske migranter blir holdt som gisler inntil deres familier klarer å kjøpe dem fri. De som ikke klarer å betale risikerer å sulte ihjel, eller i verste fall bli drept.
TORTUR: En afrikansk kvinne viser frem hvordan hun har blitt torturert i fangenskap.

Sjefen for IOM i Libya, Othman Belbeisi, fortalte BBC at at de som ble solgt inn i slaveri ble priset etter sine kvalifikasjoner.

– Tydeligvis så har de ingen penger og deres familier kan ikke betale løsesummen, så de blir solgt slik at slavehandlerne iallefall kan få et minimum av penger for dem, forteller han.

– Prisen er helt klart forskjellig avhengig av dine kvalifikasjoner. Hvis du kan male, legge fliser eller annet spesialisert arbeide, så blir prisen høyere, sier Belbeisi.

Et medlem av IOM i det afrikanske landet Niger fortalte at de bekreftet rapportene av disse slaveauksjonene i Libya, da flere av migrantene hadde klart å rømme fra sine muslimske kidnappere.

– De bekreftet alle sammen risikoen ved å bli solgt som slaver på torg eller i garasjer i Sabha, enten av deres sjåfører eller lokale mennesker som rekrutterer migranter for dagsarbeide i byen, ofte innen konstruksjon.

– Senere, istedenfor å betale dem, så blir arbeiderne solgt til nye kjøpere.

KART: Et kart laget av BBC viser hvordan hovedstrømmen av afrikanske migranter tar seg til Nord-Afrika. Spesielt er det farlig å reise gjennom Libya, hvor mange av dem kan bli tatt til fange og solgt inn i slaveri. (Foto: BBC).

Noen migranter, hovedsaklig nigerianere, ghanesere og gambiere, blir tvunget til å jobbe som vakter i husene der migrantene blir holdt kidnappet, forteller en IOM-ansatt.

Organisasjonen har omtalt opprettelsen av disse markedene for en «problematisk ny trend i en allerede fortvilet situasjon for migrantene i Libya».

I februar ga Unicef ut en detaljert rapport, med grusomme detaljer, historier om hvordan barn blir utsatt for slaveri, vold og seksuelle overgrep mens de reiser fra Libya til Italia.

Det skal dreie seg om så mange som 26.000 barn, de fleste reisende alene, som blir utsatt for de muslimske gjengene og smuglernes mishandling og vold.

Titusenvis av migranter fra Afrika ankom Italias kyst i fjor. Men før de kommer til den libyske kysten så vil de ha gått gjennom en farlig reise over det afrikanske kontinentet og Sahara-ørkenen med ekstreme temperaturer.

Dette er imidlertid ikke kun et problem som har oppstått etter at Gaddafi ble avsatt og flyktningkrisen tok til. Muslimsk slavehandel foregår i stor skala i flere land i Midtøsten, som blant annet Jemen, Jordan, Saudi-Arabia og andre land i området.

En annen video fra 2012 viser hvordan afrikanske menn, mulig enten slavearbeidere eller påståtte rebeller som støttet Gaddafi, blir behandlet på brutalt vis.

VIDEO: Antirasist arrestert etter at politihest døde under demonstrasjon

En demonstrant for den venstreekstreme terrororganisasjonen Antifascistisk Aksjon, ble på mandag pågrepet i den nederlandske byen Nijmegen.

Arrestasjonen kom etter at en politihest falt om og døde da den konservative gruppen Pegida holdt en markering utenfor en asylbolig i byen og ble angrepet av venstreekstremistene.

Politioffiseren som satt på hesten ble også skadet.

Les også: 500 antirasister amok i Tyskland – angrep politiet og brant dekk

Ifølge rapporter var stemningen «dyster», med opprørspoliti som måtte sørge for å holde kontroll på venstreekstremistene.

En Antifa-demonstrant skal ha kastet en røykbombe mot Pegida og ble arrestert. En annen venstreekstremist som var sammen med ham, har ikke blitt identifisert i skrivende stund.

Bilder fra hendelsen viser en kvinnelig politibetjent som sitter gråtende ved siden av hesten sin.

Les også: VIDEO: Venstreekstremister slår politisjef bevisstløs på gaten

DØDE: En politihest skal ha fått hjerteattakk under tjeneste.

Les også: Skribent hos Antirasistisk Senter ønsket å bruke smørsyre mot politiske motstandere

Selv om det ikke er helt avklart at det var smellet fra røykbomben som var årsaken til at hesten fikk et hjerteattakk og døde, så er ikke dette første gangen at dyr i polititjeneste har blitt angrepet og alvorlig skadet av venstreekstremister og antirasister.

Under en anti-Trump marsj i Houston, USA, i november i fjor, skal en kvinnelig venstreekstremist ha slått en politihest.

Et 23-årig antifa-medlem, Lisa Joy Simon, skal også ha blitt siktet for grov mishandling i juni i år, etter å ha brukt en flaggstang med en sølvspiss på tuppen til å spidde en politihest i nakken under en demonstrasjon i Harrisburg. Hendelsen fant sted da venstreekstremistene angrep en gruppe anti-Sharia-demonstranter.

Under en anti-Trump aksjon i mars, 2016, skal politiet i Kansas City ha pågrepet en kvinnelig antirasist ved navn April Foster (29), etter at hun slo en politihest i ansiktet. Hun ble senere siktet for mishandling av dyr i tjeneste og fikk 180 dager i fengsel. Hun fikk også forbud mot å nærme seg politibetjenter med tjenestedyr av noe slag.

Les også: Antirasister i Sverige angrep barnefamilie – kastet steiner gjennom husvinduer

VOLDELIGE ANTIRASISTER: Venstreaktivister har en lang historie med å angripe både hunder og hester som er i tjeneste hos politiet. (Foto: Demonstrasjon i USA).

Les også: DOKUMENTAR: ANTIFA – se avsløringen av den farligste antidemokratiske bevegelsen i dag

Relatert:

Muslimsk terrorangrep i Frankrike: Skrek «Allahu akbar» og drepte to kvinner med kniv på togstasjon

Fransk politi informerer om at en gjerningsmann gikk løs på to kvinner på togstasjonen Saint-Charles.

Begge kvinnene ble drept med kniv av mannen som skal ha ropt «Allahu akbar» før drapene.

DREPT: De to ofrene i Marseille har blitt identifisert med fornavn og skal være kusiner. Mauranne (til venstre) og Laura (til høyre), begge 20 år gamle. (Foto: Privat).

Flere skal ha blitt hardt skadet av knivstikkene påført dem av mannen.

Militære vakter skal deretter ha skutt og drept mannen.

Angrepet etterforskes som et terrorangrep av franske myndigheter. Borgermesteren i byen sier at drapstallet kunne ha blitt høyere hvis ikke mannen ble uskadeliggjort av militæret.

SKUTT OG DREPT: Militærstyrker skal ha omringet området og skutt den muslimske mannen.

Frankrike skal ha hatt fem terrorangrep i 2016 og seks så langt i år. Det verste så langt fant sted i Paris i november, 2015, da 130 mennesker ble drept av ekstreme muslimer.