Tagged: drap

Obamas arv: 1.044 drap og 5.742 skyteepisoder i Chicago og Los Angeles i 2016

President Barrack Obama vil avgå som en av de minst suksessfulle presidentene i amerikansk historie. Rekordhøy kriminalitet, raserelasjoner på bunn-nivå, dobling av gjelden og involvering i krig og konflikter uten sidestykke, resulterte i at Obamas parti tapte alle viktige posisjoner under valget i november ifjor. Inkludert presidentskapet.

Arabisk terrorist drepte fire og skadet 15 mennesker i Jerusalem

En arabisk mann skal ha kjørt en lastebil inn i en gruppe israelske soldater i Jerusalem tidligere i dag. Soldatene var i ferd med å gå på en buss da angrepet fant sted. Fire av soldatene døde og minst 15 skal være skadet, forteller israelske redningsmyndigheter.

Polen: Fire muslimer stakk ihjel 21-årig polsk mann utenfor kebab-kiosk

Fire menn fra Tunisia, Algerie og Marokko er arrestert av politiet i den polske byen Elk. De skal ha stukket ihjel en 21 år gammel polsk mann på nyttårsaften utenfor en kebab-kiosk. Drapet førte til opptøyer hos de lokale innbyggerne som ødela kebab-kiosken, samt et annet matutsalg drevet av de fire muslimene.

Den mistenkte Berlin-terroristen skutt og drept i Milano – ropte «Allahu Akbar»

Etter terroren mot et julemarked i den tyske hovedstaden Berlin jaktet politiet etter en muslimsk 23-årig mann med tunisisk bakgrunn. I natt ble Anis Amri skutt og drept under en skuddutveksling med italiensk politi i Milano. Han skal ha blitt spurt om identifikasjonspapirer av en politimann på en togstasjon da hendelsen fant sted.

Nyhetsredaktør i TV2 var kjæreste med radikal jihadist

TV2 har nylig ansatt sin langtidsansatte krimreporter Karianne Solbrække som nyhetsredaktør. Hun ble avslørt som kjæresten til den radikale jihadisten Arfan Quadeer Bhatti da han ble dømt for medvirkning til terrorangrepet mot synagogen i Oslo.

Eritreisk mann tiltalt for drapet på sin etiopiske kone i Drøbak

Mandag starter rettsaken mot den 35 år gamle norske statsborgeren som er tiltalt for å ha drept sin kone. Mannen skal gjentatte ganger ha utøvet grov vold mot henne, også mens parets ni år gamle sønn var tilstede. Ved siste voldsutøvelse skal han ha sparket og slått kona i hodet og kroppen. Volden var så grov at hjertet stoppet og kvinnen døde.

Tysk familie søker asyl i Russland

Familien Griesbach fra Tyskland forsøker desperat å få asyl i Russland - men de russiske myndighetene vil sende dem hjem til Tyskland, skriver avisen Daily Mail.

Svensk rekord: 123 år i fengsel etter restaurantmassakren i Gøteborg

Frieord skrev i april i fjor om en massakre utført av to menn bevæpnet med Kalasjnikov maskingevær som skjøt vilt rundt seg blant gjester inne på en fullsatt restaurant i Gøteborg. To personer ble drept og minst åtte skadet. Nå har svensk rett dømt åtte innvandrere til tilsammen 123 år i fengsel. Les navnene samt se bilder av de dømte fra politiet og overvåkingskameraer i restauranten i denne eksklusive saken på Frieord!