Tagged: Donald Trump

TERMINERT: Arnold Schwarzenegger mistet jobben

Filmstjernen klarte bare en sesong i president Trumps fotspor. Det var høye forventinger og krangling på sosiale medier mellom de to seniorene, men nok engang kom Trump ut på topp. Der Trump hadde 8 sesonger bak seg med svært høye seertall, ramlet Schwarzenegger ned på sisteplass på TV-listene. Hasta La Vista, Baby.

VIDEO: Trump hylles for sin første tale foran kongressen

President Donald J. Trump holdt sin første tale foran kongressen i går. Amerikanske medier melder nå at hele 8 av 10 amerikanere hyller presidenten sin timelange tale. Se hele talen her, samt videoklipp av hvordan deler av venstresiden nå innrømmer at Trump er hele nasjonens president.

STUDIE: Majoritet av europeere ønsker forbud mot innvandring fra muslimske land

En studie gjort av The Chatham House i Storbritannia viser at majoriteten av europeere støtter USAs innvandringspolitikk. I gjennomsnitt 55 prosent av de som ble spurt i 10 europeiske land ønsket å stoppe all fremtidig innvandring fra hovedsaklig muslimske land. Dette er en sterk kontrast til media og politikere sine holdninger.

VIDEO: «Hvilket av dine barn ville du gitt bort?»

Ukontrollert innvandring tar mange liv i USA hvert eneste år. En mor som opplevde at hennes sønn ble bundet, torturert og så satt fyr på av en ulovlig innvandrer, konfronterte nylig den kjente demokratiske politikeren Nancy Pelosi. Pelosi har vært en av forkjemperne for åpne grenser og for at ulovlige innvandrere skal få rettigheter og opphold i USA.

VIDEO: Muslim forteller hvorfor hun støtter Trumps nye innvandringspolitikk

Asra Nomani er en muslimsk kvinne som var med og startet "The Muslim Reform Movement" i USA. Hun kom selv som muslimsk innvandrer til USA i 1969 og forteller at hun har sett hvordan hennes egne muslimske miljøer har blitt betydelig radikalisert. Hun påpeker hvordan Trumps ordre ikke er et forbud mot muslimer, men en videreføring av tidligere president Obamas politikk for å sikre USAs grenser mot ytre farer. Hun påpeker også at venstresiden med George Soros i bakgrunnen helt siden Trumps innsettelse har kjørt en enorm kampanje for å undergrave hans politikk.

VIDEO: Sannheten bak Trumps «muslimforbud»

Vi legger her ut en seks minutter lang video som omhandler temaet om Trumps såkalte "muslim ban". Er det virkelig et forbud mot muslimer, eller har venstresiden og media med vilje spredt falsk propaganda? Se videoen og døm selv.

USA: Sørgende mor støtter Trumps mur: «Gi meg en spade»

En mor som sørger over sin drepte sønn har uttalt at hun er klar for å hjelpe til å bygge muren som skal holde ulovlige innvandrere ute. Agnes Gibboney kom selv som lovlig innvandrer til USA, men opplevde enhver mors mareritt da hennes sønn ble skutt og drept av en ulovlig innvandrer fra Sør-Amerika.

Svensk sosialdemokratisk politiker: «Kan ikke noen jævel bare skyte Trump?»

En sosialdemokratisk kommunepolitiker i Sverige har nå sagt fra seg alle sine verv i partiet. Det skjedde etter at han på Twitter skrev at han ønsket at noen skulle drepe USAs president, Donald Trump. - Jeg ønsker ikke å være en belastning for partiet og har derfor sagt fra meg alle verv, sier Roland Peterson til SVT Nyheter. Socialdemokraterna er Arbeiderpartiets søsterparti i Sverige.

Operastjerne Andrea Bocelli må trekke seg fra konsert etter drapstrusler fra Trump-motstandere

Den verdenskjente operastjernen Andrea Bocelli hadde gledet seg til å opptre som artist under Donald Trumps innsettelse på fredag. Nå har den blinde 58-åringen måtte avlyse fremføringen etter å ha mottatt drapstrusler fra Trump-motstandere. - Andrea er veldig lei seg for å miste sjansen til å delta under en slik global tilstelning, men han har blitt frarådet det og at det rett og slett ikker verdt risikoen, forteller en talsperson for stjernen. Det er ikke kjent hvordan Trump sine politiske motstandere ønsket å drepe operastjernen hvis han hadde valgt å opptre.

Trump ønsket kjærlighet og godt nytt år til sine «mange fiender»

USAs neste president, Donald J. Trump, twitret ut en nyttårshilsen til alle, også sine "mange fiender". - Godt nytt år til alle, inkludert mine mange fiender og de som har kjempet imot meg og tapt så mye at de ikke vet hva de skal gjøre. Kjærlighet! Hilsenen fikk på kort tid stor spredning og hundre tusenvis av mennesker har likt innlegget og spredt den videre. Ifølge nyhetsbyrået AP så feiret Trump det nye året på sin private Mar-a-Lago klubb i Palm Beach i Florida. Flere hundre gjester var til stede, inkludert filmstjernen Sylvester Stallone.

DAGENS VIDEO: Se venstresiden bli avslørt som de virkelige rasistene

Presidentvalget er endelig over og det telles nå bare ned til dagen Trump sverges inn. Men venstresiden klager ennå over resultatet. Ett av argumentene for at deres kandidat Hillary Clinton ikke vant, var at afroamerikanere ikke går med identifikasjonspapirer, ikke vet hvor valglokalene er eller ikke vet hvordan man skal komme seg til offentlige kontorer hvor man kan få identifikasjonspapirer. Se hva afroamerikanerne selv svarte da de ble konfrontert med Hillary-tilhengernes påstander.

VIDEO: Facebook ansetter venstregrupper for å sortere vekk «falske nyheter»

Frykten for at høyresiden etablerer sine egne nyhetskanaler og har fått for stor makt på på sosiale medier, har gjort at blant annet Hillary Clinton ønsker å sensurere vekk uønskede stemmer. Dette følger nå Facebook og Twitter opp og jobber i disse dager med å fjerne politisk ukorrekte brukere og nyheter.

Se videoen som har tatt millioner av amerikanere med storm!

En video laget av en cowboy med hatt - sittende i en bil - har blitt sett nærmere 16 millioner ganger på to dager. Texas-mannen Chad Prather har en to minutter lang (kort) video der han tar for seg de svært bortskjemte anti-Trump demonstrantene i USA. - Hva er det dere protesterer mot, spør han seg. Den politiske prosessen? De politiske valgreglene? Den amerikanske konstitusjonen? Hold på hatten, for her går det unna!

Dagens bilder: Anti-demokratiske opptøyer i USA og drapstrusler på Twitter

Hillary Clinton og hennes støttespillere oppfordret Donald Trump til å akseptere valget og godta en fredelig overgang til hennes presidentperiode. Da det viste seg at hun tapte, valgte hennes tilhengere å gjøre det motsatte. Opptøyer, grov vold, nedbrenning av biler, rasistiske angrep mot hvite mennesker, vandalisme og antidemokratiske demonstrasjoner har blitt organisert i flere store byer de siste dagene.