Dagens bilde

DAGENS BILDE: Trump på Twitter – «Gjør dere klar, Russland»

april 11, 2018 Redaksjonen

En urovekkende utvikling i Syria-konflikten er i ferd med å bygge seg opp. Trump har tidligere sagt at han ikke ønsker å starte noen krig i Syria. Etter at John Bolton kom inn som rådgiver sist måned har Trump vært betydelig mer aggressiv overfor russerne og Assad. Massemedias påstand om at Trump er styrt av Russland har nå også fått seg en alvorlig knekk.

Politikk

Populær duo sensurert av sosial nettgigant – «Farlige for Facebook-samfunnet»

april 9, 2018 Redaksjonen

Diamond and Silk er en populær duo på Youtube og Facebook med titalls millioner seere. De to damene har skarpe og intelligente kommentarer om det som skjer i USA, og formidler det med humor og glimt i øyet. De er også Trump-supportere. Nå har imidlertid Facebook bestemt seg for at de to sorte damene er for farlige for deres plattform og har innført strenge sensurregler for innholdet deres. Det har ført til at de to ble intervjuet av Fox News.

Utenriks

Donald Trump med over 50 prosent igjen – norske medier helt stille

april 3, 2018 Redaksjonen

Trumps såkalte «approval rating» som viser presidentens popularitet blant velgerne har igjen kommet opp på 50 prosent. Det er hele fire prosentpoeng høyere enn Obama på den samme tiden i presidenperioden i 2010. Tallene viser at hovedstrømmedias stadige angrep og negative vinkling på presidenten ikke har fungert.

Dagens video

VIDEO: Roseanne Barr ga Jimmy Kimmel fingeren og ba ham klappe igjen!

mars 23, 2018 Redaksjonen

Roseanne Barr fra det folkekjære TV-showet ‘Roseanne’ er igjen er på luften 20 år etter at det var en av verdens mest sette komedier. Denne gangen har Roseanne valgt å være Trump-tilhenger i showet, noe hun også er privat. Under et besøk hos den venstreorienterte talkshow-verten Jimmy Kimmel klarte ikke Roseanne å holde seg i tøylene. «Vi ønsker ikke å se vår president feile, så klapp igjen smella», sa Roseanne, mens ektemannen i showet, skuespilleren John Goodman, satt ved siden av henne. Nå går klippet verden over.

Politikk

Ingen kontakt mellom Trump og russiske myndigheter – norske medier helt stille

mars 13, 2018 Redaksjonen

En svært omfattende rapport lagt ut av etterretningskomiteens republikanske utvalg viser at det ikke var noen kontakt mellom Donald Trump og Russland. «Vi har sett på 300.000 dokumenter, 73 intervjuer og forsøkt å svare på fire spørsmål som var grunnlaget for komiteens opprettelse», sier kongressmann Mike Conaway fra Texas, som ledet komiteen. Nyheten har allerede ligget ute i flere timer på de store nyhetssidene i verden, men i Norge har statsstøttede medier ignorert den enn så lenge.

Politikk

50 prosent! – Trump over den magiske grensen igjen – betydelig mer populær enn Obama

februar 23, 2018 Redaksjonen

Rasmussen rapporterer at president Trump nådde hele 50 prosent godkjenning av amerikanske velgere i dag. Det er det høyeste tallet siden juni 2017. Og det er også fem prosent høyere enn tidligere president Barack Obama på den samme tiden i hans presidentperiode. Tallene står i sterk kontrast til venstreorienterte medier som stadig angriper Trump daglig, men derimot hyllet Obama på den samme tiden.

Politikk

Trumps tale til kongressen var en enorm suksess – 75 prosent av seerne positive

januar 31, 2018 Redaksjonen

President Trumps første «State of the Union» tale til den amerikanske kongressen har blitt erklært historisk sterk. Enorm opptur for økonomien. Skattesenking. Rekordlav arbeidsledighet for sorte amerikanere og kvinner. Og nasjonal og internasjonal optimisme for landets framtid. Samtidig viste demokratene at de er mer opptatt av makt og intriger enn hva som er best for nasjonen gjennom regelrett infantil oppførsel ved å nekte å reise seg for presidenten, samt under selveste nasjonalsangen.

Dagens bilde

DAGENS BILDE: Norske medier må spise hatten sin

januar 17, 2018 Redaksjonen

Venstremedia har i over ett år lekt amatørpsykologer og mobbet president Trump, hans tilhengere og velgerne som ga ham nøkkelen til Det hvite hus. Nå kom nyheten om at presidentens mentale og fysiske tilstand er nærmest perfekt.

Politikk

Trump like populær som Obama!

desember 29, 2017 Redaksjonen

Donald Trump har nådd de samme tallene som sin forgjenger, Barack Obama, etter like lang tid i det ovale kontor. 46% mener han gjør en god jobb mot 53% som mener han ikke gjør en god jobb. Tallene er oppsiktsvekkende med tanke på hvordan mediene hyllet Obama og angriper Trump.

Politikk

FALSKE NYHETER AVSLØRT IGJEN: New York Times-redaktør innrømmer hat mot Trump og negative nyheter under presidentkampanjen

oktober 18, 2017 Redaksjonen

Project Veritas fortsetter sine sensasjonelle avsløringer av de store mediehusene. Dette er den tredje videoen om New York Times og viser hvordan en ansvarlig redaktør for avisen innrømmer sitt hat for Trump og hvordan avisen dekket presidentkandidaten negativt for å stoppe velgere i fra å gi Donald Trump sin stemme under valgkampen.