Tagged: Donald Trump

Operastjerne Andrea Bocelli må trekke seg fra konsert etter drapstrusler fra Trump-motstandere

Den verdenskjente operastjernen Andrea Bocelli hadde gledet seg til å opptre som artist under Donald Trumps innsettelse på fredag. Nå har den blinde 58-åringen måtte avlyse fremføringen etter å ha mottatt drapstrusler fra Trump-motstandere. - Andrea er veldig lei seg for å miste sjansen til å delta under en slik global tilstelning, men han har blitt frarådet det og at det rett og slett ikker verdt risikoen, forteller en talsperson for stjernen. Det er ikke kjent hvordan Trump sine politiske motstandere ønsket å drepe operastjernen hvis han hadde valgt å opptre.

Trump ønsket kjærlighet og godt nytt år til sine «mange fiender»

USAs neste president, Donald J. Trump, twitret ut en nyttårshilsen til alle, også sine "mange fiender". - Godt nytt år til alle, inkludert mine mange fiender og de som har kjempet imot meg og tapt så mye at de ikke vet hva de skal gjøre. Kjærlighet! Hilsenen fikk på kort tid stor spredning og hundre tusenvis av mennesker har likt innlegget og spredt den videre. Ifølge nyhetsbyrået AP så feiret Trump det nye året på sin private Mar-a-Lago klubb i Palm Beach i Florida. Flere hundre gjester var til stede, inkludert filmstjernen Sylvester Stallone.

DAGENS VIDEO: Se venstresiden bli avslørt som de virkelige rasistene

Presidentvalget er endelig over og det telles nå bare ned til dagen Trump sverges inn. Men venstresiden klager ennå over resultatet. Ett av argumentene for at deres kandidat Hillary Clinton ikke vant, var at afroamerikanere ikke går med identifikasjonspapirer, ikke vet hvor valglokalene er eller ikke vet hvordan man skal komme seg til offentlige kontorer hvor man kan få identifikasjonspapirer. Se hva afroamerikanerne selv svarte da de ble konfrontert med Hillary-tilhengernes påstander.

VIDEO: Facebook ansetter venstregrupper for å sortere vekk «falske nyheter»

Frykten for at høyresiden etablerer sine egne nyhetskanaler og har fått for stor makt på på sosiale medier, har gjort at blant annet Hillary Clinton ønsker å sensurere vekk uønskede stemmer. Dette følger nå Facebook og Twitter opp og jobber i disse dager med å fjerne politisk ukorrekte brukere og nyheter.

Se videoen som har tatt millioner av amerikanere med storm!

En video laget av en cowboy med hatt - sittende i en bil - har blitt sett nærmere 16 millioner ganger på to dager. Texas-mannen Chad Prather har en to minutter lang (kort) video der han tar for seg de svært bortskjemte anti-Trump demonstrantene i USA. - Hva er det dere protesterer mot, spør han seg. Den politiske prosessen? De politiske valgreglene? Den amerikanske konstitusjonen? Hold på hatten, for her går det unna!

Dagens bilder: Anti-demokratiske opptøyer i USA og drapstrusler på Twitter

Hillary Clinton og hennes støttespillere oppfordret Donald Trump til å akseptere valget og godta en fredelig overgang til hennes presidentperiode. Da det viste seg at hun tapte, valgte hennes tilhengere å gjøre det motsatte. Opptøyer, grov vold, nedbrenning av biler, rasistiske angrep mot hvite mennesker, vandalisme og antidemokratiske demonstrasjoner har blitt organisert i flere store byer de siste dagene.

Triumf for president Trump – sjokktallene media ikke regnet med!

Da har det skjedd. Armageddon. Nilen har rent over. Gresshoppesvermen har formørket solen. Og venstresiden drukner i sine salte tårer. The man with the plan, Donald Trump, har vunnet det amerikanske presidentvalget. Vi burde kanskje ikke hetse statsstøttet media, men WE TOLD YOU SO!

VIDEO: Julian Assange forteller at Hillary Clinton er hevet over loven

Vi publiserer her hele intervjuet med Wikileaks-gründer Julian Assange utført av John Pilger. Assange påpeker hvordan Hillary Clinton er hevet over loven og kan gjøre nær sagt hva som helst uten å bli siktet eller arrestert. Dette ble bekreftet i går da FBI la ned enda en etterforskning av Hillary.

Trump tar ledelsen på flere målinger

Donald Trump har ifølge venstreorienterte medier ligget bak Hillary Clinton på valgmålingene fram til denne uken. Men kun en uke før valget så går han forbi på flere målinger, inkludert en fem prosents ledelse i L.A. Times.

Homoseksuelt par drapstruet av Hillary-tilhengere

Et homoseksuelt par som støtter Donald Trump og lot seg intervjue under et Trump-møte, har mottatt en rekke trusler om vold og drap fra Hillary-supportere. En person ønsket å knuse ansiktene deres med murstein, mens andre har truet dem med at de ikke skal forlate huset sitt eller gå på kjente homseklubber.

VIDEO: Hillary-tilhengere kastet brannbombe mot partilokalene til Donald Trump

Et terrorangrep ble gjennomført sist søndag mot et republikansk partilokale i delstaten North Carolina. Hillary-tilhengere skal ha kastet en brannbombe inn i lokalene og tagget ned en nærliggende vegg med nazisymboler og trusler om at republikanerne bør forsvinne fra området. Lokalene ble totalt ødelagt, men heldigvis befant ingen seg inne på kontoret da brannbomben ble kastet inn. Angrepet anses å være politisk motivert og en direkte trussel mot demokratiet, som dermed kvalifiserer det som et terrorangrep. Angrepet skjer samtidig som Hillary Clintons kampanje har blitt avslørt med å betale psykisk ustabile personer for å lage bråk og slåss på Trump-møter over hele USA.

Det er nesten ubegripelig at så mange amerikanere – og en hel del nordmenn – kan støtte en rasist i 2016

Hillary Clinton ønsket i 2006 å bygge en mur mot Mexico. Hun beskyldte mexicanske myndigheter for å presse innvandrere opp mot den amerikanske grensen. I en video fra 1994 snakker hun om super predators (svarte gjenger) «uten samvittighet og uten empati», som må knuses. I 2002 gikk hun hardt ut mot homofilt ekteskap. Og for å avslutte det hele så ga hun i 2010 rosende omtale til en tidligere leder av Ku Klux Klan.

Hillary Clinton nominert som presidentkandidat – ingen stor taler, ingen stor leder

Hillary Clinton holdt nylig sin seierstale etter presidentnominasjonen fra demokratene i Philadelphia. Mens venstresiden i norsk og internasjonal venstrepresse ukritisk hyller den tidligere utenriksministeren som satt ved roret da den tidligere USA-vennen og libyske statslederen Gaddafi ble drept, da amerikanske ambassader ble rasert i Midtøsten med myrdede ambassadører dratt gatelangs til krigsrop og da den muslimske terrorgruppen IS ble skapt, så har vår kommentator sett på presidentkandidaten med litt mindre rosa briller.