ANTIFAIL I USA: Revolusjonen som ble en bløt kinaputt

Det som skulle være en stor og folkelig demonstrasjon fra Hillary-tilhengere, kommunister og venstreekstremister, endte med et gedigent mageplask i går.

Over hele USA var det annonsert at man ville kaste president Trump ut av kontoret i Det hvite hus og erstatte republikken med en politikk basert på Sovjet-Venezuela-Kina. Det viste seg at det amerikanske folket har et heller lunket forhold til å gi fra seg grunnloven og kapitalismen, så det ble med noen høye rop og plakater, før det hele endte på lokale kafeér og busser på veien hjem igjen for revolusjonistene.

Her er et lite utdrag fra nettet:

Istedenfor var det to modige kvinner som sto opp for presidenten sin mot kommunistene og venstreekstremistene:

RAPPORTERER MEDIA OM DETTE? En person holder opp et Sovjet-flagg. Det ble stor oppstand da en (betalt?) demonstrant holdt et hakekorsflagg for noen måneder tilbake i Virgina som «beviste» at høyresiden er nazister. Vil media nå kalle alle på venstresiden kommunister? Ingen holder pusten. (Foto: Twitter).

FEIGE: Kommunistene tør ikke stå frem med ansikter eller navn. Det avslører svært mye. (Foto: Twitter).
UBRUKT: Det sto igjen mange skilt og plakater produsert av venstreekstremistene. (Foto: Twitter).
FIKK ANNONSERE I NEW YORK TIMES: De voldelige og antidemokratiske gruppene fikk annonsere i storavisen New York Times (betalt av Soros/Clinton). Den samme avisen nektet imidlertid menneskerettighetsaktivisten Pamela Geller å ta ut en annonse mot undertrykkelse og æresdrap av kvinner utført av muslimer. (Foto: Twitter).

Her er lederen for gruppen «Refuce Racism», en selverklært maoist som debatterer på Tucker Carlson før demonstrasjonen igår.

Kommentar: Ikke bare falsk, men også farlig journalistikk

Imorgen skjer det. USA får sin 45. president. Etter åtte år med Obama valgte det amerikanske folket en republikaner og de valgte å ta fra demokratene absolutt all makt. Presidentvalget, representantenes hus, senatet og høyesterett gikk til Trump og republikanerne.

Det var et klart og tydelig tegn på at man ikke var fornøyd med tingenes tilstand. Obama har doblet gjelden, startet nye kriger, latt arbeidsplasser forlate USA og ført en sosial politikk som har tvunget nye millioner av amerikanere ut i et liv avhengige av matkuponger fra myndighetene for å overleve. Man opplever også rekordhøye drapsrater i en rekke storbyer, inkludert Obamas egen hjemby, Chicago.

Obama har også vært den presidenten som har gjennomført færrest politiske tiltak, samtidig som han har tatt flest og lengst ferier av alle tidligere presidenter.

Men til tross for dette, så forblir Obama en helgen for venstresiden og media. Istedenfor angriper man Donald Trump, selv før han har tatt sitt første spadetak.

Faktisk er opposisjonen så enorm, så hektisk og så hatsk, at det ligner på massehysteri. Det er nesten vanskelig å forklare. Alt av det som krabber og går av journalister, skuespillere, musikere, akademikere og politikere på venstresiden lager videoer, demonstrerer og kommer med de mest uhyrlige og absurde påstandene i aviser og på TV.

DEMONSTRERER: Det er lov å demonstrere og vise politisk motstand. Men anti-Trump demonstrasjonene viser at man har gått over en grense. En grense man fryktet, men aldri opplevde mot Obama da han vant sine to valg.

Det snakkes om frykt for konsentrasjonsleire, om utvisninger, om arrestasjoner, om forfølgelse, det snakkes om at Trump rett og slett er den nye Hitler.

Hvordan kan godt voksne, godt utdannede og fornuftige mennesker la seg bli til de grader dratt med i et slikt massehysteri? Det ligner skremmende mye på hvordan sekter behandler sine avhoppere. Folk mister jobber hvis de sier de støtter Trump. De blir utstøtt fra vennegjenger og familiemiddager. De blir angrepet fysisk på gaten.

Toppen på det hele opplevde vi vel i går, da en person tente på seg selv og fikk alvorlige brannskader i en protest mot Trumps innsettelse. Hvem fikk denne personene til å gå til et slikt drastisk steg? Til å tro at det var den eneste løsningen.

TENTE PÅ SEG SELV: En mann har blitt så fortvilet over at Donald Trump vant presidentvalget at han valgte å tenne på seg selv i protest. Men hvem hjalp ham på veien til en slik avgjørelse? Media må kjenne sitt ansvar for slike hendelser med måten de har dekket presidentvalget på.

Jo, det var massemedia, med sitt haleheng nevnt ovenfor. Totalt uansvarlige. Totalt hemningsløse. Totalt løgnfulle.

Å lyve er er en synd. Det viser dårlig karakter. Det viser ondskap. Men å hisse opp befolkingen, å skremme dem. Det er farlig. Svært farlig. Da har man tråkket over en grense som ikke er et demokrati verdig. Det holder å se til krigen på Balkan og i Rwanda for å se hva blindt hat og hysteri kan føre til hvis det bygges opp og slippes løs blant befolkningen.

Til media, til våre norske medier. Slutt. Slutt å lyve. Slutt å hisse opp stemningen med billige poenger og uverdige overskrifter og kommentarer. Slutt å helle bensin på bålet. Dere skader ikke bare deres eget omdømme, men dere skader samfunnet. Vårt demokrati.

DRAPSTRUSLER: Hva får en tilsynelatende normal, ung kvinne til å uttale drapstrusler mot en presidentkandidat og hans barn? Har CNN, NBC, Washington Post og de andre nyhetskanalene gitt et realistisk og balansert bilde av det politiske klimaet og valget? Det ser dessverre ikke slik ut. (Foto: Twitter).

Se videoen som har tatt millioner av amerikanere med storm!

Bakgrunn: Etter at Trump vant presidentvalget i USA har den organiserte venstresiden busset inn tusenvis av mennesker til flere storbyer for å holde demonstrasjoner. Hver demonstrant skal ha mottatt så mye som 15 dollar i timen. (Finansiert av mangemilliardæren og valutaspekulanten George Soros).

D
ORGANISERTE DEMONSTRASJONER: Her står busser betalt av demokratene og deres støttespillere som George Soros, etter å ha skysset inn demonstranter som begår vandalisme og angriper politi og mishandler uskyldige mennesker.

Om norske medier har dekket hærverket, angrepene på uskyldige mennesker og de utallige gråtevideoene som er lagt ut på nettet vet vi ikke så mye om, da vi ikke følger riksmediene alt for nøye. (Av hensyn til vår egen mentale helse).

Les mer: Opptøyer, vandalisme og vold – venstresiden demonstrerer mot demokratiet

Det er uansett klart at menneskene som protesterer består av en salig blanding av venstreorienterte hippier/emoer/radikale, samt studenter.

D
ANTI-DEMOKRATER: Hillary-tilhengere gjemmer seg bak demokratiet og falske floskler som rettigheter og likhet. Men i virkeligheten er ønsket deres et sosialistisk diktatur hvor annerledestenkende blir fjernet fra samfunnet. Her demonstrerer de i gatene etter at Hillary tapte valget.

Disse gruppene har fått det for seg at verden skylder dem noe. At deres rettigheter kom gratis ned i fanget deres fra himmelen. Og at alle som er uenige med dem er onde og slemme. Og kanskje tilogmed rasister.

De blir humoristisk omtalt av konservative og uavhengige medier som «snøkrystaller». De er unike, spesielle og fortjener (forventer) et trofè bare for å delta.

Å bruke udemokratiske metoder for å demonstrere mot demokratiet er bare en av de mange logiske mageplaskene som følger denne gruppen mennesker i livet sitt.

Og med en slik oppførsel så ligger det det an til mang en episk video som kan påpeke dette for dem.

I tillegg til vår cowboy ovenfor, så legger vi ut et par videoer av disse snøkrystallene for å vise hva som foregår i deres mentale univers.

Og bare for å ikke glemme skuespillerne og TV-personligheten som sa de skulle flytte til Canada. (For Mexico vil de jo ikke flytte til…de rasistene).

Nederlendere gikk amok mot planer om asylmottak

Det kokte over for lokalinnbyggerne i den lille nederlandske byen Geldermalsen på onsdag kveld. Over 2.000 fremmøtte ønsket å vise sin avsky mot kommunen og politikerne som ønsket å hente inn over 1.500 flyktninger og asylsøkere til byen.

Politiet skal ha prøvd å bryte opp protestene med batonger, men mislykkes. Rådhuset skal ha blitt fylt opp med røyk etter at demonstranter kastet røykgranater og fyrverkeri.

Les mer: Nederlandsk ordfører: – Hvis dere ikke liker friheten vår, så kom dere til helvete vekk

D
PROTEST: Demonstrantene hadde tatt med eget utstyr til protestene. Dette skiltet sier «1.500 er for mange».

Flere av demonstrantene klarte å bryte gjennom politisperringene og slo på vinduene der kommunepolitikerne satt. Dette førte til at møtet måtte avlyses. Til slutt måtte politiet avfyre nødskudd.

–  Det var nesten som en krig, forteller Paul Koetsier, en lokal talsmann for politiet, ifølge den nederlandske TV-kanalen Omroep Gelderland.

Les også: Muslimer angrep homofile i Amsterdam

2.000 fremmøtte

Over 2.000 fremmøtte skal ha sluttet seg til den voldelige protesten i Geldermalsen, en by med knappe 27.000 innbyggere. Det skal være det største fremmøte med innvandringsmotstandere siden angrepet mot et syrisk asylsenter i oktober.

Demonstrantene, mange av dem unge, skal ha revet ned gjerder og kastet ølflasker, fyrverkeri og steiner mot politiet, mens de ropte slagord mot asylplanene.

To politimenn og flere demonstranter skal ha blitt lettere skadet.

Minst 14 mennesker skal ha blitt arrestert og politiet har innledet en større etterforskning etter demonstrasjonen.

Vise-justisminister i Nederland Klaas Dijkhoff, skal ha gått ut og kalt hendelsen på onsdag kveld for «u-nederlandsk». Lokale politikere omtalte det hele som «uakseptabelt».

Les også: 80 prosent av tyrkiske muslimer i Nederland støtter «Jihad mot ikke-troende»

Flyktningkrise

Europa opplever nå den største flyktningkrisen siden andre verdenskrig, med mer enn 1 million nye migranter og flyktninger som ankommet bare i år, noe som er dobbelt så mange som i 2014. Nederland med sine 17 millioner innbyggere har akseptert å ta inn rundt 60.000 asylsøkere innen utgangen av året.

Etter terrorangrepet i Paris, hvor muslimske terrorister drepte 130 mennesker og skadet 352, sist måned, så har Europa opplevd en økning av sympati og støtte til høyreorienterte partier og organisasjoner, blant annet i Frankrike, Tyskland og Storbritannia.

Les også: Muslimsk fotballspiller i Nederland nektet å håndhilse på kvinnelig TV-reporter

Årets politiker

Samtidig som den voldelige demonstrasjonen utviklet seg i Geldermalsen, ble den islamkritiske politikeren Geert Wilders kåret til årets politiker for tredje gang i treskolandet.

Den ettertraktede prisen deles ut av nyhetsprogrammet EenVandaag, som sendes av et statsstøttet TV-selskap. Wilders skal ha uttalt i forbindelse med prisen at ‘den eneste veien vi kan takle flyktningkrisen er å ta tilbake vår nasjonale selvråderett og stenge våre grenser’.

D
ÅRETS POLITIKER FOR TREDJE GANG: Partileder og islamkritiker Geert Wilders ble kåret til årets politiker av den statsstøttede nederlandske TV-kanalen.

Les også: Geert Wilders: Vesten er i krig med islam

Flere protester

Sist måned opplevde Nederland at noen hadde kastet 14 grisehoder inn på en tomt som huser asylsøkere. Lokale medier skal ha uttalt at dette ikke bare var rettet mot de som bodde på asylmottaket, men også mot myndighetene. Asylmottaket skal ha blitt åpnet av kommunen til tross for protester fra lokalbefolkningen.

Afroamerikaner arrestert for å ha skutt to politimenn i Ferguson

D
ARRESTERT: Jeffrey Williams er mistenkt for å ha skutt to politimenn i Ferguson. (Foto: Politiet).

Den arresterte mannen, Jeffrey Williams, er nå mistenkt for å to tilfeller av grov mishandling, ett tilfelle av skyting fra bil og tre tilfeller av væpnet kriminell handling. Williams skal ha avfyrt tre skudd mot de to politimennene.

Williams har innrømmet at han avfyrte skuddene, men hevder at han skjøt mot noen andre som han var i krangel med. Det er derimot en forklaring som aktor ikke tror på.

– Vi her ikke helt sikre på at vi kjøper den forklaringen, sa aktor hos påtalemyndighetene, Robert McCulloch sarkastisk, ifølge AP.

Hvis Williams blir funnet skyldig risikerer 20-åringen livstid i fengsel.

Skutt i ansiktet og skulderen

Begge de to skutte politimennene, 32 og 41 år gamle, ble truffet skuddene i respektive ansiktet og skulderen når de sto utenfor politistasjonen i Ferguson.

Skuddene ble avfyrt i forbindelse med en afroamerikansk demonstrasjon mot politiet der man protesterte mot politimannen Darren Wilsons frikjennelse av justisdepartementet for å ha skutt den multikriminelle raneren Michael Brown ifjor sommer.

Williams skal ha vært en aktiv deltaker under de voldelige demonstrasjonene i Ferguson det siste året.

D
KOMMUNIKASJON: Wiliams diskuterer å stjele varer fra butikker i Ferguson. (Foto: Facebook).

Michael Brown hadde rett før skyteepisoden ranet en nærbutikk og mishandlet butikkens innehaver, når han ble konfrontert av politimannen Wilson på gaten. Istedenfor å stoppe gikk Brown til et voldelig angrep mot Wilson, som da ble tvunget til å skyte ham i selvforsvar.

Mange afroamerikanere stoler derimot ikke på de mange ulike offisielle etterforskningene av hendelsen – blant annet fordi venstreliberale medier har spredt rykter om at Brown ble skutt ihjel bakfra mens han hadde hendene i luften. De ryktene er derimot noe som har blitt tilbakevist av de tekniske bevisene, samt av samtlige uavhengige vitner.

VG har omtalt arrestasjonen av den afroamerikanske mannen, men valgte å ikke publisere bildet hans eller omtale at han var mørkhudet. Dagbladet og Aftenposten har ikke omtalt arrestasjonen i det hele tatt.

Relatert:

– VG og NTB lyver om politidrapet på Michael Brown

– Michael Brown slo og mishandlet politimannen som skjøt ham

– Afroamerikaner drepte to politimenn i New York

– Drepte hvite tenåringer – fordømmer rasisme mot svarte

– Torturdrapsmenn slipper dødsstraff

– Bildene og videoene norske medier ikke ønsker å vise

– Politiet på multikulturelle skoler i USA får militære automatvåpen

– Nyheten norske medier glemte – halshugging i USA

– Youtube fjernet video lagt ut av politiet

– Obama vil tvangsblande hvite forsteder

Store protester mot islamiseringen av Tyskland

De nye protestene som nå kan sees i land som blant annet Tyskland, Italia og Frankrike har ingenting å gjøre med den tradisjonelle høyreekstremismen å gjøre og inneholder heller ikke noen rasistiske slagord.

Det er organisasjonen PEGIDA, eller Patriotiske europeere mot islamiseringen av Vesten (Patriotische Europäer Gegen die Islamisierung des Abendlandes) som står bak initiativet. Organisasjonen har for øyeblikket nesten 40.000 medlemmer på på det sosiale nettverket Facebook.

MASSEDEMONSTRASJONER: Tusenvis av tyskere har den siste tiden tatt til gatene for å protestere mot massinnvandringen til landet. "Ja, til flyktninger, nei til økonomiske innvandrere", er en av parolene. (Foto: Pegida).
MASSEDEMONSTRASJONER: Tusenvis av tyskere har den siste tiden tatt til gatene for å protestere mot massinnvandringen til landet. «Ja, til flyktninger, nei til økonomiske innvandrere», er en av parolene. (Foto: Pegida).

Tusenvis av mennesker har til tross for minusgrader valgt å vise sin fedrelandskjærlighet og sist uke dukket ca. 10.000 mennesker opp i Dresden alene. Også i byer som Düsseldorf og München har man sett lignende marsjer.

Felles for demonstrasjonene er at de er ikke-voldelige og fokuserer på å stoppet den massive innvandringen som er «økonomisk», altså de som kun kommer på grunn av Tysklands gode velferdssytem. Reelle flyktninger med behov for beskyttelse skal fremdeles få komme til landet.

Man påpeker også at man ikke hater islam, men at man er mer redd for at Tyskland sin egen kultur og religion er i ferd med å miste sin posisjon.

Bruker paroler fra Berlin-muren sitt fall

I de nyopprettede demonstrasjonene i Tyskland, som nå foregår hver eneste mandag og med tusenvis av deltakere, så har man tatt et gammelt slagord som rev ned Berlinmuren for 25 år siden: Wir sind das Volk – Vi er folket.

Tyskland har vært svært hardt rammet av masseinnvandring til landet de siste 50 årene og tar imot flest innvandrere i verden, kun slått av USA. Den offentlige debatten om innvandringen har i all hovedsak handlet om den som kommer fra utenfor EU og i særdeleshet fra muslimske land.

SHARIA-POLITI: Tyskland har fått sitt eget islamske politi som patruljerer gatene og passer på at ingen bryter mot koranens lover.
SHARIA-POLITI: Tyskland har fått sitt eget islamske sharia-politi som patruljerer gatene og passer på at ingen bryter mot koranens lover på tyske gater. Nå sier vanlige tyskere stopp.
BRÅK OG URO: Den økende andelen radikale muslimer i Tyskland har skapt uro blant den etniske tyske befolkningen. Ukentlig kan man lese om opptøyer og slagsmål mellom salafister og ordenmakten.
BRÅK OG URO: Den økende andelen radikale muslimer i Tyskland har skapt uro blant den etniske tyske befolkningen. Med jevne mellomrom kan man lese om opptøyer og slagsmål mellom salafister og ordenmakten.

Også politikerne er bekymret

Det styrende partiet i Tyskland, Kristendemokratene, representert ved kansler Angela Merkel, har også merket folkets røst. Partiet skal ha planlagt følgende «kontroversielle utsagn»  under sin neste partikonferanse:

– Uansett hvem som kommer for bosette seg her, så bør de oppfordres til å snakke tysk når de er ute iblant befolkningen og hjemme hos sin familie.

Dette skal visstnok ha skapt en «storm» av kritikk fra statsstøttede medier og venstreorienterte partier som mener at man kan fungere fint i et land uten å kunne språket.

Dette fungerer idag ved at man publiserer alt materiale fra myndighetene på innvandrernes eget språk og ved å la innvandrerne etablere seg i rene etniske enklaver, eller ghettoer, hvor de kan leve et helt liv på trygdeordninger, uten å lære seg språket i det landet de bor i.

Frieord.no har tidligere skrevet om en rekke store demonstrasjoner mot masseinnvandringen til europeiske land den siste tiden. Blant annet i Italia.

STOR DEMONSTRASJON: En massiv demonstrasjon mot ulovlig innvandring fant sted i Italia på lørdag. I Norske medier eksisterer ikke nyheten.
STOR DEMONSTRASJON: En massiv demonstrasjon mot ulovlig innvandring fant sted i Italia lørdag den 18. oktober. I Norske medier eksisterer ikke nyheten.