Tagged: Chicago

Obamas arv: 1.044 drap og 5.742 skyteepisoder i Chicago og Los Angeles i 2016

President Barrack Obama vil avgå som en av de minst suksessfulle presidentene i amerikansk historie. Rekordhøy kriminalitet, raserelasjoner på bunn-nivå, dobling av gjelden og involvering i krig og konflikter uten sidestykke, resulterte i at Obamas parti tapte alle viktige posisjoner under valget i november ifjor. Inkludert presidentskapet.

Afroamerikansk kvinne: «Donald Trump vant debatten» – hør hennes forklaring

Den afroamerikanske kvinnen og forsvarsadvokaten Brunell Donald-Kyei ble intervjuet etter presidentdebatten og var klar i sin tale. Donald J. Trump er den rette personen for jobben. "Jeg har stemt på demokratene i over 20 år. Jeg stemte på Barrack Obama og for hope and change. Men ingenting skjedde. Jobbene kom ikke, skolene ble ikke bedre og investeringene i bydelene kom aldri", tordnet hun, tydelig engasjert. Demokratene bryr seg bare når det er valg, fortsatte Donald-Kyei. Hun avsluttet med å påpeke at velgerne må se på de faktiske sakene Trump snakker om og slutte å være så emosjonelle og hårsåre.

Peggy Hubbard raser mot svart kriminalitet og selvgodhet

Den siste uken har USA blitt rammet av flere grove voldsepisoder. Flere av dem med rasistiske motiver. Først ble to hvite reportere skutt og drept på direkten i Virgina. Morderen var en afroamerikansk mann. Så ble en hvit politimann henrettet på åpen gate, også han av en afroamerikaner. I tillegg har det vært flere alvorlige overfall og angrep på politiet i flere byer. Norske medier som pleier å vinkle det mot rasisme når hvite dreper sorte, har ikke valgt å velge denne linjen i de sakene nevnt ovenfor, ennå det finnes klare beviser for at det var rasisme som var motivene i begge sakene. Stadig flere afroamerikanere tar imidlertid et oppgjør med denne dobbeltmoralen som media og venstrevridde organisasjoner stadig står for.

56 skutt og 12 drept i Obamas hjemby

Millionbyen Chicago er kjent som USA's historiske gangsterby, med blant annet Al Capone som sin mest kjente kriminelle innbygger. Nå ser det ut som om byen ønsker å beholde den lite flatterende omtalen i det nye århundret også. Under helligdagen Memorial Day ble over 56 mennesker skutt og 12 drept på gatene i president Obamas hjemby.