Tagged: bombe

Terrorangrep på Manhattan – 29 skadet – flere bomber funnet

En bombe som var gjemt inne i en søppeltønne gikk i natt av på Manhattan i New York City. Minst 29 mennesker skal være skadet, hvorav en kritisk. En 8 år gammel jente skal være blant de skadde. Politiet skal ha funnet en bombe til. Frieord kjører LIVEFEED fra åstedet lenger ned i artikkelen.

VIDEO: Russisk politi sprenger istykker ulovlig moske

Russisk politi sprengte nylig istykker en ulovlig moske i nærheten av byen Samara. Det skal ha blitt funnet eksplosiver inne i moskeen som var et tilholdssted for en større gruppe salafister. Politiet mente at det var for farlig å flytte bombene ut, så man bestemte seg for å detonere dem inne i moskeen.

England: Muslimsk ektepar ville sprenge kjøpesenter fullt av mennesker

Et muslimsk ektepar er funnet skyldige av retten i London for å ha planlagt å sprenge et kjøpesenter fullt av mennesker midt i sentrum av byen. Mohammed Rehman (25) og hans kone Sana Ahmed Khan (24) ble arrestert med over 10 kilo eksplosiver og kjemikalier i sitt hjem. Nyheten om jihadist-ekteparet i England kommer bare en måned etter at et annet muslimsk ektepar drepte 14 mennesker under et terrorangrep i San Bernadino i USA. Norske medier er som vanlig fraværende i dekningen av saken.