«Å være tysk vil ikke lenger bety blå øyne og blondt hår – det vil bety å være muslim og bære hijab»

– Tyskland er et land av immigranter og det å være tysk innebærer ikke lenger å ha blå øyne og blondt hår, men også å være muslim, ha mørkt hår og gå med hijab.

Den sjokkerende uttalelsen kom under et direktesendt TV-program på den tyske statskanalen, og ble etterfulgt av applaus fra publikum.

Les også: Niklas (17) brutalt myrdet av innvandrere – norske medier helt stille

D
DET NYE TYSKLAND: Ifølge den muslimske teologen Lamya Kaddor så er det å ha bakgrunn fra ikke-vestlige land og å bære hijab det nye Tyskland. Å hevde at blondt hår og blå øyne representerer landet sammenlignes med rasisme og fordommer mot islam.

Den islamske teologen Lamya Kaddor er mest kjent for å ha oversatt koranen for barn til tysk og for å være leder for den tyske liberal-muslimske unionen.

Kaddor mener at Tyskland alltid har vært et land av immigranter og at de som mener at de kan hevde å være ‘tyskere’, er svært rasistiske og islamofobe.

Hun har også introdusert islamsk undervisning inn i tyske offentlige skoler.

Dette førte til at fem av hennes studenter har reist til Syria for å bli med i terrorgruppen ISIS. Ifølge Kaddor var dette «uheldig».

Les også: Muslim ropte «Allahu akbar» – drepte en og skadet tre med kniv på togstasjon i Tyskland

Tyske politikere med lignende uttalelser

Uttalelsen kommer etter at en rekke lignende uttalelser fra politikere på den ekstreme venstresiden og miljøpartiet har blitt mer åpne i sine ønsker om å fjerne den tyske nasjonalstaten og det tyske folket fra jordens overflate.

Miljøpartipolitikeren Stefanie von Berg sa nylig at utryddelsen av etniske tyskere gjennom masseinnvandringen var en positiv ting.

Den rødgrønne politikeren Gregor Gysi sto frem på video og mente at de som var imot masseinnvandringen til landet var ‘nazister’ og at det var bra at tyskere ikke lenger får nok barn til å opprettholde befolkningstallet. Dette som en slags straff for andre verdenskrig.

Også kansler Angela Merkel har kommet med lignende uttalelser:

– Det er ikke annet enn hat i hjertene til tyskere som tror at de kan hevde å ‘være tysk’. Uttalelsen kom i forbindelse med en nyttårstale på tysk TV som til gjengjeld kom med arabiske undertekster.

Les mer: Sluttrapporten fra Køln: Nesten alle overgriperne var asylsøkere eller ulovlige innvandrere

Imam: Erobre Europa gjennom flyktningene

Muslimske lærde preker ofte hat og krig mot Vesten. Her er Iman Sheikh Muhammad Ayed som preker i moskeen i Jerusalem. I talen maner han muslimer om å erobre Europa og lage barn med europeiske kvinner. Dette som følge av at europeiske kvinner ikke lenger føder nok barn til å opprettholde det nåværende befolkningstallet. Islamiseringen skal gjennomføres ved at Europa fylles opp av flyktninger for det kommende kalifatet.

Se også: VIDEO: 16 år gammel tysk jente ber om om hjelp: “Dere har ødelagt mitt land”

Yezidi-kvinne voldtatt 30 ganger i løpet av noen timer – IS vil utrydde den blonde blodslinjen

Avisen har tidligere skrevet hvordan IS og andre muslimske terrorister hater den lille minoriteten på bakgrunn av at de selv hevder å være en gammel arisk stamme som har holdt blodslinjen sin delvis intakt i over 4.000 år. Yezidi-stammen nekter også å blande seg med andre folkeslag fra Midtøsten og gifter seg kun med sine egne. «De ønsker å knuse vår blonde-blodslinje», hevder flere fra den lille minoriteten. IS på sin side ser på Yezidiene som djeveldyrkere.

Yezidiene har en over 4.000 år gammel religion som har blitt videreført fra generasjon til generasjon gjennom muntlige fortellinger. De har delvis tilpasset sin religion gjennom mange generasjoner og har også elementer fra andre religioner i sin tro.

Religionen deres kalles for Zoroastrianisme og kommer opprinnelig fra Persia, lenge før islam kom til landet.

Yazidiene blir ansett for å være et etnisk kurdisk folkeslag. De har en lysere hud enn de fleste andre folkeslagene i Midtøsten og en uvanlig religion. De har derfor vært en av de mest forfulgte minoritetene i Midtøsten gjennom mange hundre år.

De hevder selv de har overlevd 72 folkemord begått av blant annet det Ottomanske riket, Saddam Hussein og nå muslimske ekstremister. Dette har redusert antallet Yazidier fra mange millioner til nå bare rundt 700.000.

ETNISK RENSING. En yezidi-kvinne med et lite barn på ryggen, rømmer fra de fremryjkkende IS-krigerne.
ETNISK RENSING. En yezidi-kvinne, med et lite barn på ryggen, rømmer fra de fremrykkende IS-krigerne.

Bønnfaller vesten om å bombe IS

En ung Yezidi-kvinne som holdes som sexslave av IS bønnfaller nå Vesten om å bombe IS-leiren hvor hun selv holdes fanget. Kvinnen forteller at hun har blitt voldtatt opptil tredve ganger i løpet av bare noen timer av IS-soldater.

Flere av kvinnene ønsker at bordellene, hvor de selv holdes som fanger, skal bombes så de slipper å lide mer. De vil heller dø enn å leve under de grusomme forholdene de nå må utholde.

– Hvis dere vet hvor vi er så vær så snill og bomb oss… Det er ikke noe liv for oss etter dette. Jeg kommer til å ta mitt eget liv uansett – andre har tatt selvmord i dag morges, sier den ene kvinnen på telefon.

– Jeg har blitt voldtatt 30 ganger i dag og det er ikke engang lunsjtider. Jeg klarer ikke å gå på do. Vær så snill og bomb oss, sier hun.

Mellom 5.000 til 7.000 Yezidi kvinner holdes som fanger i ulike leire og bordeller av IS.

Auksjonerer bort kvinner

Yezidi-kvinner blir også auksjonert bort som kveg av IS. De selges da som slaver eller koner for andre muslimer eller IS-krigere i det nordlige Irak.

FN bekrefter også at tusenvis av Yezidier har blitt slaktet i rene massehenrettelser.